2012. május 22., kedd

Az igazság szubjektivitásáról a háárpolás és kemtrélezés tükrében

“Minden dolgok közül első előttem az Igazság szeretete. Ne fordulj el tőle, ha Engem keresel, és ne hanyagold el, hogy bízhassam benned. Az Igazság majd segít, hogy saját szemeddel láss és ne a másokéval, hogy saját tudásodra támaszkodj, és ne a másokéra. Mérlegeld szívedben, milyennek kell lenned. Valóban, az Igazság az Én ajándékom és szerető jóságom jele. Tartsd hát ezt szem előtt.”
/Bahá’u'lláh/Az "igazságfeltáró blogok" kedvenc témáihoz fűzök néhány gondolatot...
Látható, hogy rendkívül nagy sikere van azoknak a témáknak, melyek a gonosz háttérhatalom újabb aljasságairól rántják le a leplet. Tipikusan ilyen témának számít pl. a HAARP projekt, vagy a Chemtrails (vegyi csíkok) területe. Mielőtt belevágnánk a részletekbe gyorsan szögezzük le itt és most: bármilyen hihetetlen is, de az igazság szubjektív fogalom, és több köze van a hithez, a személyes meggyőződéshez, mint bármiféle objektivitáshoz. Miért gondolom így? Néhány évszázada még szentül hitték, hogy a Föld lapos. Néhány évtizede még szentül hitték, hogy nem repülhet semmi ami a levegőnél nehezebb, sőt olyan is volt, aki hazugságnak állította be a tengeralattjárók létezését. Néhány éve még oszthatatlannak tartották a szubatomi részecskéket. Néhány éve még úgy véltem a tévé híradója az igazat mondja, majd miután kiderült, hogy nem, ezután az igazságkereső weboldalak tartalmáról hittem azt, hogy igaz. Mindannyian tévedtünk.  

No, kezdő lépésként adjunk egyet annak a bizonyos "igazságnak". Minden ember csak és kizárólag a saját szellemi szintjének és befogadóképességének megfelelő információt képes elfogadni igazságnak. Még egyszer: csak a saját szintednek megfelelő "igazságot" fogadod el valóságodnak. Ez egy általános jelenség, és ráadásul sokunknál folyamatosan változik a szint - hiszen jobb esetben fejlődik az ember, holtig tanul, de ember és ember között sok lépcsős különbség lehet. Pl. ha bemész egy kocsmába és elkezdesz a Teremtésről beszélni megnézheted magad, viszont egy kiadós "kurvaanyád-gyurcsányozással" már egész szép sikereid lennének. Ha teszem azt leállsz vitatkozni egy megrögzött fidesz-hívővel mondjuk a olvasatlanul aláírt Lisszaboni szerződés és következményeiről, akkor valószínűleg Ő nem fogja érteni a Te igazságod, mert az nem az övé, nem az ő szintjének megfelelő. Ha a szomszéd Mari nénivel az illuminátusokról próbálnál meg beszélgetni, valószínűleg csúnyán nézne rád, és inkább bemenne a házba, mert "odaég a csirkepörkölt". Ha egy megrögzött Biblia-hívőnek beszélsz mondjuk fekete lyukakról, pulzáló ősrobbanásokról és dimenzió-szintek kérdésköréről, nem biztos, hogy érteni vagy elfogadni fogja. De az is lehet, hogy azt sem fogja elfogadni, hogy minden vallás eredőjében ugyanarról beszél - mert nem érett meg erre még, és csak az "övét" képes elfogadni igaznak. Ezért látom úgy, hogy csak azt fogadjuk el, ami a szintünknek megfelel, de félreértés ne essék: ezzel senkit nem néztem le! Hisz mindannyian úton vagyunk. Szóval nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy ami az egyiknek igazság, az a másiknak szemen-szedett hazugság.  A bankár azt mondja, hogy jó és igazságos ez a bankrendszer, a devizahiteles meg jogosan úgy érzi: átb.szták. A farkas éhes, a nyúl meg túl akarja élni ezt a randit. A fizikus azt mondja ősrobbanással jött létre a világ és csak ez lehet az igazság, a szószéken meg azt állítják, hogy csak a teremtés az igaz. Nos, melyiknek van igaza? Könnyűnek tűnik azt megítélni, hogy "szerinted" mi igaz és mi nem igaz, de mikor ezt megítélted vajon neked igazad volt-é? Ki tudja... Én jómagam arra szoktam hagyatkozni, amikor igazán belülről érzem, szinte melegség tölt el, és legszívesebben felkiáltanék: "IGEN! Tudtam! Ez az igazság!" Ezek általában bejönnek, mert az ilyen érzés a legbelsőbb forrásból táplálkozik, de persze senki sem tévedhetetlen. Az "igazság" egy rendkívül szubjektív valami. 
Bahá’u'lláh szerint az emberiség mára elérte az érettség korát. E fejlettség szintjén minden ember új képességek birtokába jutott. Minden embernek joga van az igazság önálló keresésére. Ez nem vak elfogadása más tanításainak, hanem saját ítélőképességével a dolgok alapos megfontolása és döntéshozatala. Mivel mindenki felelős saját maga lelki fejlődéséért, nincs szükség arra, hogy más ember magyarázza el a vallási tanításokat. 
Na ezek után nézzük meg kissé fentebbről szemlélve azokat a dolgokat amelyek itt zajlanak a szemünk előtt. Hogy áll most a májá?

Összeomlott a rendszer nem vitás. Semmi nem az aminek látszik, de mégis minden mindennel összefügg. Eddig életvitelünk elérkezett egy olyan kritikus pontra, amikortól már képtelenség úgy folytatni ahogy ezelőtt. Közhely, hogy a változás korát éljük, azonban a mostani helyzet tényleg extrém módon csavarja ki az eddig megszokott életünket a helyéből. Kinek-kinek hogy, de egy valami állandó: a változás - és az ezzel történő szembesülést senki sem kerülheti el. Egy volt kollégám néhány évvel ezelőtt még igen csúnyán nekem esett, amikor az EU és a pénzrabszolga-tartó vadkapitalizmus összeomlásáról beszéltem, mivelhogy szerinte ha ezt le is cseréli valami másik rendszer, az biztos, hogy nem a mi életünkben következik be. Az igazság szubjektív ugye-ugye? Ma már ott tart a srác, hogy fenntart egy külföldi bankszámlát, és van egy állandóan becsomagolt bőröndje, és a legkisebb rezdülésre irány a határ. De mit is jelent mindez? Azt, hogy a néhány évvel ezelőtti igazsága összeomlott, és ma már készül egy másik valamire. Másképp fogalmazva: fél. És ez semmiképpen nem jó dolog. No de nézzük akkor a kedvenc témákat!

HAARP: elektromágneses hullám. A legújabb mikrobiológiai kutatási eredmények szerint a sejtek elektromágneses impulzusok révén "kommunikálnak" egymással, pl. amikor az osztódást végzik. Csak ezzel magyarázható az, hogy az egyik sejt tudja (!), hogy neki a gyökeret kell felépítenie, míg a másik sejt a levélképződésnek fut neki. Az emberi test sejtjei is teljesen hasonló módon dolgoznak, az ember és elektromosság kapcsolatáról már sok kísérlet zajlott, utánajárható. Szóval amikor az alaszkai, vagy valamelyik másik HAARP állomásról elektromágneses hullámokat lőnek ki, ami az ionoszféráról visszapattan a Föld felszíne felé, akkor tulajdonképpen információt küldenek, serkenthetik a sejtkommunikációt. Igen, ez okozhat földrengést is, hiszen a Föld is hasonló összetevőkből épül fel mint mi (testünk minden eleme tőle származik), és igen, ezek az elektromágneses hullámok képesek befolyásolni az embert is. A konteós blogok kedvenc szösszenete ilyenkor kivétel nélkül mindig az, hogy "Ébresztő emberek! Buzerálják az agyunkat, így akarnak leigázni minket!" és hasonló forgatókönyv elemek. Nekem viszont van egy olyan érzésem, hogy az utóbbi évek látványos ébredezés hulláma igencsak összefüggésben áll a szintén az utóbbi években beindított HAARP tevékenységgel. "Hohó! Várjunk csak! Szóval azt akarod nekünk bemesélni, hogy azért ébredtünk fel ennyien, és ilyen drasztikus gyorsasággal, mert lőttek minket az elektromágneses hullámokkal?!" - kérdezhetné egy vad konteós. Igen, ezt próbálom elmesélni, hiszen ez egy meseszoba. De tudni kell, hogy minden mesének van alapja, így az enyémnek is biztosan.

Kemtrélsz.
A másik nagy kedvenc téma az ébresztő blogok körében az ég vegyi csíkozása repülők által. Az igazságkeresők folyamatosan bombázták az egyes államok légügyi hatóságait, minek hatására nemrég kénytelenek voltak kiadni egy hivatalos közleményt mely szerint ez a geo-mérnöki projekt segítséget nyújt a bolygó stabilizálására időjárás tekintetében a globális felmelegedés ellen. Maga a "globális-felmelegedés" svindli már nem téma (lásd pl. climate-gate botrány), de úgy tűnik, hogy az ébresztő blogtársadalom nem hajlandó elfogadni ezt a közleményt igazságnak, és továbbra is a globális elit emberiség ellenes tevékenységének tartja a vegyi permetezést. Az igazság - mint megbeszéltük - szubjektív. Az biztos, hogy nem normális dolog, hogy márciusban 30 fok volt, áprilisban gyümölcsöst elvivő fagy jött, május elején 30 fok, május közepén 13 fok, fűteni kellett, majd három napra rá 29 fok, és szénné égek a kertben. A folyamat persze lehet természetes is, de az is lehet, hogy az időjárás-szabályozásnak "köszönhető". Ha az ember belebarmol a természet rendjébe, akkor ne csodálkozzon hogy az visszaüt. 
Aszpirin barátunk azonban egy kicsit továbbment ebben a témában, mint a szokványos megközelítés. Ezt írta korábban

"Bármilyen hihetetlen, de a telet, a hideget és a havat is mesterségesen hozzák létre. Gondolom, jelentős mennyiségű légtömegeket mozgatnak a bolygó hidegebb északi és déli sarkai felöl az egyenlítő felé. Ennek viszont egyenes következménye a sarki jegek nagyobb ütemű olvadása is. Hideget egyébként "nem túl bonyolult" csinálni, úgy kell, ahogyan csinálják. El kell zárni a földfelszínt a napsugárzástól. Még mielőtt felismeretem volna az időjárásszabályozást, sokszor rácsodálkoztam azokra a hírekre, hogy itt-ott ismét egy-egy szuperszámítógépet állítottak az időjárás modellezésének szolgálatába. Közben viszont rájöttem, hogy nem csak a mért adatokat feldolgozására szolgálhatnak, hanem a szükséges beavatkozások kiszámítására is. Itt két dolgot külön kell választani.
1., van globális felmelegedés, tehát ez igaz.
2., nem a CO2 és nem az ember okozza, tehát ez (a része a riogatásnak) nem igaz.
Kimutatták a jégrétegek korából és CO2 tartalmából, hogy a hőmérséklet-emelkedés kb. 800 évvel mindig megelőzte a CO2 növekedést, tehát van köztük kapcsolat, csak fordított, mint ahogyan a média beállítja. A felmelegedés emberi okairól nem tudok állást foglalni, mert nincs róla hitelt érdemlő információ. Amennyiben a Föld mágneses mezeje változott meg (pl. valamiért gyengült), akkor ez az ok. Ha az ózonréteg elvékonyodása az emberi szennyezésnek köszönhető, akkor ez is lehet ok. Ha egyik sem mérvadó, még mindig lehet ok, hogy a Nap megváltoztatta a viselkedését és nagyobb energiát bocsát ki magából, mint a megelőző évszázadokban. Google: "global warming in our solar system". A több mint két évtizede célirányosan repkedő többezer repülőgépből arra következtetek, hogy nem pici és nem egyszerű a probléma, és nem mostanában jöttek rá, hogy tenni kell valamit a túlélésért. Nem lehetetlen, hogy nem ez az első alkalom, amikor az emberiség megpróblja a civilizációját és tudását átmenekíteni egy globális változás utáni időkre. Az egy másik kérdés, hogy akik szeretnek félelmet kelteni másokban és azok, akik szeretnek rettegni, ebből az egészből azt szűrik le, hogy itt valakik ki akarják őket írtani azzal, hogy chemtrailekkel mérgeket permeteznek rájuk. Lásd pl. itt: viewzone2.com/chemtrailsx.html
 
"

Tehát nem kevesebbet állít, hogy igen létezik a vegyi permetezés, de nem a népességcsökkentés miatt - ahogy ezt sok helyen a vegyületek összetevőiből (bárium, alumínium, stb.) "kikövetkeztették", hanem mert máskülönben már élhetetlen lenne a bolygó. Tehát titokban - hogy ne essenek a tömegek pánikba - olyan projekt zajlik a fejünk felett, ami a mi érdekünkben fejlesztettek ki és művelnek kb. két évtizede. S hogy ez mennyire hihető? És az mennyire tűnik hihetőnek, hogy azért találták ki ezt az időjárás-szabályozást, mert az irányító elit mindenképpen szerette volna eljuttatni az emberiséget eddig a pontig, 2012-ig? Mi van, ha nekik jóval több információ van a birtokukban a kozmikus változási folyamatokról amiben nyakig benne vagyunk, és még ami előttünk áll? Mi van ha ezzel az egésszel is csak arra tesznek kísérletet, hogy ki képes ebből a harmadik dimenziós létsíkból felébredni?

Naptevékenység, UFO-k, Földanya mocorgása.
Bámulatos dolgok történnek itt a filmen emberkék! Látunk a Napból tankoló óriási fekete gömbűrhajót. Látunk hatalmas napkitöréseket. Látunk irdatlan nagy csillaghajókat a Nap közelében sütkérezni. Hallunk nyöszörgő hangokat a föld alól. Olvasunk híreket arról, hogy hurrá, letartóztatták a fél illuminatit, és hurrá mostantól a kínai dragon maffia veszi át a staféta botot, mennyivel jobb lesz az életünk! Látunk szökőárakat, földrengéseket, vízözönt, tűzözönt, fortyog a világ, háborúk, belharcok, lázongások mindenhol. Igazi katarzishoz érkezik a filmünk. Minden összeállt egy kiadós végkifejlethez! Úgy tűnik, hogy szinte minden, de minden arra ösztökéli az embert, hogy "el innen!". És talán így is van. Válaszúthoz közeledünk, az eddigi életünk nem tartható fenn. A Föld nevű entitás elkezdte megtisztulási folyamatát, de az is lehet, hogy a következő evolúciós lépésre készül, mely folyamat időszakát élőlény nem élheti túl. Ennek érdekében, és mert amúgy is elérkeztünk egy korszak végéhez, a felkészítés javában zajlik, jönnek a záróvizsgák. Mindenki elért eredményei szerint fog innen távozni. Lesznek, akik a megtisztult Új Földön folytatják a játékot, és lesznek, akik máshol...

Fentiekből talán már kivehető, hogy mire akarok kilyukadni. Szerintem minden amit hittünk az hülyeség. Vagy nem látjuk át teljesen az egész folyamat értelmét (úgy ahogy pl. a gyaníthatóan nem emberi irányítás alatt álló Elit), vagy tényleg beleragadtunk annyira az illúzióba, hogy képtelenek vagyunk a mátrixon kívül gondolkodni. Körülbelül ott tartunk, mint a hörcsög, aki járja a mókuskerékben napi körforgásait, és szabályosan érzékelhető a rémület a tekintetében, amikor valaki megközelíti a ketrecét. Megdermed, összehúzza magát, és összeesküvés-elméleteket gyárt. "Mert mégis milyen abszurd dolog már az, hogy létezik valami a ketrecen túl?? És ráadásul figyel! Sőt, egy nap képes lesz és benyúl értem...". A busmanok megijedtek az első repülők láttán. A "modern ember" megijed UFO-k láttán. A valóban felébredt ember nem ijed meg, mert tudja, hogy ezek mind-mind játékelemek. "Ne féljetek!" - mondta egyszer Valaki, akit a korabeli "tudósok" felszögeztek egy fára, csak mert azt is merte mondani, hogy az emberek a változatosság kedvéért kedvesek is lehetnének egymáshoz. Vannak hazai játékok és vannak játékok a fátylon túlról is. És akkor most nézzük meg ezt a mi jó kis globális háttérhatalmi elitünket! Mert ugye az RTL tévénéző ezekről nem is tud, de a "felébredt" igazságkereső blogger már mindenben a sátánt látja, és minden fájdalma okát másban keresi.

De arra gondolt-e már valaki, hogy ez a rendszer pont azért ilyen elviselhetetlenül "életellenes", hogy valóban felébressze a tömegeket és kiugrassza őket a harmadik dimenziós létből? Gondoljuk, hogy ha itt háváj-dizsi-napfény lenne, egy békés állóvíz, akkor bárki is törekedne a fejlődésre??? Gondolt már valaki esetleg arra, hogy ez a látszólag börtönbolygót építgető globális elit valójában a nyulakat akarja kiugrasztani a bokorból? Hogy azért hozza létre a falakat, hogy lássa, ki képes átugorni? Vagy valaki szerint véletlen ez az elképesztő ébredezési, tudatosodási hullám? Nem kell válaszolni kapásból, hanem rágjuk meg egy kissé ezt a dolgot, és vegyük folyamatosan figyelembe azt a tényt is, hogy a Teremtett Univerzumban nincsenek véletlenek, minden meg van tervezve - ergo a jelenlegi rendszerünk is! Vagy van aki azt hiszi, hogy a Teremtő hagyná ezt a dolgot, ha nem illeszkedne pontosan a tervei közé? Azt is érdemes figyelembe venni, hogy fizikai szenvedés nem feltétlenül jár együtt lelki szenvedéssel! Sőt, lehet, hogy komoly lelki fejlődésen megy át, az aki nélkülöz! Magyarán ez az elnyomó globalista rendszer nem csinál mást, mint serkenti a lelki fejlődést. És látszik hogy vannak eredményei ennek a terápiának.

Zárásképp Douglas Adams, Vendéglő a Világvégén c. művéből egy pazar gondolatsor:

"Van egy elmélet, miszerint, ha egyszer kiderülne, hogy mi is valójában az Univerzum, és mit keres itt egyáltalán, akkor azon nyomban megszünne létezni, és valami más, még bizarrabb, még megmagyarázhatatlanabb dolog foglalná el a helyét.

Van egy másik elmélet, amely szerint ez már be is következett."

Ajánló:

Lélekgyógyász írása ugyanehhez a témához:
http://noinapozo.hu/43/3714/igazsag_hazugsag 

Bűvészinas hasonló gondolatai:
http://nyusziacilinderben.blogspot.com/2011/09/az-osszeeskuves-elmeletekrol-1.html
http://nyusziacilinderben.blogspot.com/2011/09/2-chemtrail-haarp-idojaras-befolyasolas.html20 megjegyzés:

 1. Végre egy igazán magas szellemiségű blog! Nagyon örülök, hogy rátaláltam, már is sokat tanultam és nagyon várom a következő írást.

  Szidarta

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi! Hogy találtál ide?

   Törlés
  2. Teljesen véletlenül találtam ide, kedves Mazsola de valójában azt hiszem hogy a Gondviselő vezetett.

   Szidarta

   Törlés
 2. Kedves Mazsola, ami bizonyított, már nem szabad és kell tagadni, vagy mással magyarázni, mint ami.

  http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=238

  VálaszTörlés
 3. Örülök hogy van saját blogod/blogotok, és persze nagy érdeklődéssel olvastam az írást, mint általában a kommentjeidet is másutt.

  Az "igazságokról" írtakkal nagyon egyet értek, nem tudom ismered/ismerted-e EzVanKarcsit (Szücs Károly, az EzVanKiadó alapítója volt), az a rész olyan volt, mintha őt hallgattam volna.
  A másik nagy rádöbbenés volt nekem amikor még régebben olvastam arról, hogy ez az egész azért történik, hogy tudatosodjunk, ne lustuljunk el a fejlődési folyamatban - szóval hogy értünk van egy bizonyos szinten. Viszont azt kétlem, hogy erről az elit is tudna, szóval hogy ezt ők tudatosan, az emberiség fejlődéséért csinálják. Szerintem ők pont annyira be vannak sz@rva tőlünk, hatalmuk ébredező alappilléreitől mint az általad említett blogosok tőlük, és teszik azt amit teszik, hogy mentsék a hatalmukból azt ami menthető, illetve késleltessék a széthullást. És csak a játék, a "menet" végén fog a két aspektus találkozni egy pontban, és rájönni hogy mindkettő tettei szükségesek voltak az újabb szint eléréséhez. Ekkor mutatkozik majd meg az univerzum "omnijektív" volta, tehát semmi sem szub- vagy objektív, mert minden az egység része, amely kölcsönhatásban van saját magával. ("Mindenkinek igaza volt és senkinek sem", de akkorra ez már természetes lesz.)
  A permetezéshez annyit, hogy én hiszek abban hogy a Föld egy tudatos önszabályzó organizmus, és nem kell semmiféle beavatkozás ahhoz hogy élhetővé tegyük. Tehát vegyi csíkokat sem kell húzni ahhoz hogy mi megmaradjunk, mert minden mesterséges behatást valamilyen módon kiegyenlít a természet - a permetezést, habár a természet részeiként létező emberek teszik, nem tudom természetes folyamatként kezelni. A népességcsökkentés mellett a bárium, stroncium, alumínium arra is jó hogy a légkört egy holografikus térbeli vetítővászonnak lehessen használni, és istenek eljövetelét, kamu földönkívüli megszállást lehessen megrendezni (Project Bluebeam).

  Namaste!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kösz, pont tegnap gondoltam rá, hogy valahogy jelezzek neked. Mivel nem tettem semmi mást, így sikerült! :)

   Amit itt írtál az még tovább lökött az úton, mert nem tudtam ilyen jól megfogalmazni az elittel kapcsolatos megérzéseket, így viszont világossá vált, "IGEN!". Egyetértek, köszönöm.

   Törlés
 4. "Weöres Sándor: A képzelet

  A Föld a hazugság tisztítótüze; itt minden hazug körülöttünk: a tér
  ál-végtelenje, a dolgok ál-valósága, önmagunk ál-sokasága. S az ember-agyban még az igazság is táncol: egyszerre minden igaz és egyszerre semmi sem igaz. A hazugság-áradatból az egyetlen kivezető út éppen az,amely leghazugabbnak látszik: a képzelet. A sok ál-valóság közt képzeletedre van bízva az igazi valóság helyreállítása. Nem a hegy és nem a völgy a valódi, hanem a szépség, melyet képzeleted a hegyek-völgyek formáin élvez; és a jelenség világ ál-végtelenjéből képzeleteden át vezet az út a benned rejlő igazi végtelenbe.
  Más a képzelet és más a képzelődés, ahogy más a beszéd és más a
  fecsegés. A képzelődés az élet törvénye szerint működik és az éhen
  maradt vágyakat köddel eteti; a képzelet a lét törvénye szerint
  működik és amit megteremt, műalkotást, tettet, gondolatot: valódi és igaz. A Földön mindaz, ami keletkezik és elmúlik, valóságnak neveztetik; csak éppen a képzelet tűnik olyannak, mintha teremtményeit a semmiből húzkodná elő. Az ál-semmi, ahonnét a képzelet merít: a valóság; s a sok külön-lévő ál-valóságban csak az a valódi, ami bennük semminek, képzeltnek rémlik: érzékelhetetlen, közös lényegük, a változó megnyilvánulások mögötti változatlan létezés."

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lélekgyógyász, köszönöm az idézetet! Még nem is olyan régen az iskolapadban hallgattam a tanáromat, Weörest vettük a modern magyar költészet kapcsán. Így utólag visszanézve, jól meg lett szűrve az a bizonyos tudásanyag.

   Törlés
 5. Sajnos nem tudom osztani a béke szigetén tele hassal, gondok nélkül elmélkedve pihegők derűlátását a jelenleg is szenvedők, ártatlanul haldoklók és értelmetlenül elpusztultak nevében sem. Még mielőtt Isteni magasságba emelnénk lelketlen gazembereket, egyetértve "Chaser" gondolatainak egy jelentős részével, megjegyezném, hogy a legtöbb pacifista addig békés, emelkedett gondolkodású, ameddig nem kapott néhány hatalmas pofont, néhány jól irányzott rúgást, és nagyadag gonoszságot, ami ráébreszti, hogy volt egy illuzórikus virtuális valóság, amit elképzelt, és van egy egy fizikai, amikor az ütésektől és rúgásoktól saját hányadékában fetrengve, kínok között, nem a másik orcájának odanyújtása az első gondolata.
  A fizikai valóság létének megismeréséhez legjobb ébresztő a fájdalom, az éhség és a szomjúság. Ez utóbbiak csak azért léteznek, hogy a lét és nemlét határán elmélkedő ne feledkezzen meg arról, hogy nem a "harmadik dimenzióban élő", hanem háromdimenziós térben és időben élő, idegrendszerrel bíró biológiai lény.
  A vegyi-permetezésről: elsődleges célja hadászat-stratégiai, amit a globális felmelegedés elleni harc szlogenjei mögé bújtatnak. Akinek nem lenne elég világos, hogy mit kell ez alatt érteni, az tanulmányozza a 2010. május-júniusi permetezések 2011. év eleji afrikai és közel-keleti éhséglázadásokat kiváltó hatásait.Éhesen már ferdébb szemmel néznek azokra, akik ellopják az életlehetőségeket.
  A távolról szemlélt egyének pusztulása borzalmas valósággá válik, ha eljön az otthonunkba.
  Ami pedig a bárium-szulfátot (bárium-karbonáttá alakulva patkányméreg), alumíniumot (az Alzheimer-kórhoz hasonló elhülyülés okozása után már nincs min gondolkodni, de nincs is mivel), a stroncium Sr90-es változata (először tüdő, majd csontrák, és végül áttétes rák az egész szervezetben), valamint a nehézfémek, egyáltalán nem tekinthetők a próbatétel részének, mert amúgy is hülyeség azt mondani, hogy "ami nem öl meg, az erősebbé tesz". Az a 4200 kg plutónium, ami a légkörbe került 1963-ig, és amiből 1 mikrogramm elég egy ember halálához, nem "próbatételként" került a légkörbe, hanem azért, hogy hatékonyabban tudjanak gyilkolni. A biológiai óra leketyegése nem egyenlő azzal, ha széttörik az óra fogaskerekeit. Nincsenek véletlenek, csak nem megfelelő számú tényező figyelembevétele, de ez nem jelenti azt, hogy minden eltervezett. Minden történésnek van kihatása, és ezek láncolata, összefüggése, egymásra hatása alakítja ki a jövőt, az egyensúly megtartása mellett.
  Minden mérgezés, szennyeződés, legyen akár fizikai, akár szellemi, minden megbetegedés nyomot hagy rajtunk, és megrövidíti életünk.
  Mondható az, hogy "merő jóindulatból", vagy épülésünk érdekében gyilkolnak az "elit jótevői", de valóság prózaibb. Nem a javunkat, csak a javainkat akarják. Az emberiség, bizonyíthatóan nem először jutott el a maihoz hasonló állapotokba a Föld hosszú története során. A dimenzióváltás lehet egy majdnem teljes kihalás is ami után minden kezdődik elölről addig, amíg nem sikerül szétrobbantani a bolygót. Az egyensúly akkor is megmarad a rendszerben, csak némi változás áll be a naprendszer bolygóinak pályájában. Addig, míg az "egyensúly" helyre nem áll.
  Az életfilozófia gyorsan változhat a körülményektől függően.
  A fájdalmainknak lehet belső és külső oka is. Márpedig a legtöbbször nem mi tehetünk arról, hogy csak egyek vagyunk a 7 milliárdból, és nem születtünk mindenhatónak, bár egyesek azt hiszik magukról.
  A világmindenség legfontosabb szabálya az egyensúly, de létezésünk megszűntével anyagunk elemei nem változnak. Még az a 21 gramm is a "rendszerben" marad, amivel könnyebb lesz a test a halál után.
  Hogyan akar az "felemelkedni", aki nem tudja milyen úgy "élni", hogy az eddigi összes életéhez kötődő érzése, érzékelése csak emlék.

  VálaszTörlés
 6. Ebből a néhány hozzászólásból - melyeket köszönök - is csak megerősödött az "elmélet", miszerint az igazság szubjektív.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Üdv TT-Mazsola!

   Két hét után ma lett kész az új gépem, mindjárt ide is találtam.
   Az igazság szubjektivitása mellett azért szerintem figyelemre méltó, hogy több, különböző úton járónak az igazsága mégis ugyanaz.
   Szulthan

   Törlés
 7. You should never accept something as true, just because someone tell you it is so. But when your inner voice guides you that a Truth is True, and you feel that old warm feeling of excitement welling up from somewhere deep within, that says "Yes! I knew it!" Hold on to that feeling, (feelings are the language of your Soul) and Guard it carefully, as you can be sure that your newfound beliefs will be challenged in many ways. It is designed this way, to test you. Your Inner Truth must be able to withstand the test of time, and will be given a thorough examination. Hold fast to it, so long as it is what you Know to be True deep within. Allow nothing or no-one 'outside' of you to pull you from your path, no matter how fiercely they contend with you. They are just doing their job, even if they may well not even be 'aware' that this is what they are in fact doing. They are performing an important service to you, and you should be grateful to them for that.

  Hidden Hand

  VálaszTörlés
 8. Üdv neked is Szulthan, örülök, hogy idetaláltál! :)
  Feltétlenül számítok a rendkívül tömör de lényegretörő helyreigazításaidra, melyeket akkor vetsz be, amikor nagyon kilengünk valamerre. :)

  VálaszTörlés
 9. Speciel még a Föld gömbölydedségéről sem volt alkalmam személyesen meggyőződnöm.
  Mi a szart kezdjek akkor a hárppal, meg a kemtréllel?

  VálaszTörlés
 10. Köszönöm!!! Könnyeim csorogtak a kacagástól, és tonnákkal lettem könnyebb! Már nem félek és ez jó!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szívesen névtelen.
   Úgy nagyjából körvonalaznád melyik részén kacagtál ilyen jót?

   Törlés
 11. fel-feltörő gondolat-foszlányaim olvasás közben:
  (mindig eszembe ötlik Madách-mert mindent leirt az Ember tragédiájában, amit tudni érdemes - rétegeiben hasonló mélységű mint az Isteni szinjáték,csak könnyedebb egy fokkal)

  -AZ ESZKIMÓ (leborulva)
  Kegyelem, uram!
  Az első fókát néked áldozom,
  Mit elfogok, csak hallgass meg, s ne ronts el.
  LUCIFER
  Hát ahhoz a fókához mily jogod van,
  Hogy éltével váltod meg a tiédet?
  AZ ESZKIMÓ
  Hogy bírok véle: hisz látom, körűlem
  Miként eszi a férget fürge hal,
  Halat a fóka, a fókát meg én.
  LUCIFER
  S a nagy szellem veled táplálkozik.
  AZ ESZKIMÓ
  Tudom, tudom, de a kicsíny időt,
  Melyben mozogni hágy kegyelmesen,
  Vásárolom meg véres áldozattal.
  ÁDÁM
  Mi gyáva nézlet!
  LUCIFER
  S mást tevél-e te?
  Az a különbség csak közöttetek,
  Hogy ő fókát, te embert áldozál
  Az istenségnek, mellyet alkotál
  Saját képedre, mint ez az övére...
  ..AZ ESZKIMÓ
  Nagyon haragszik társad, éhes ő is?
  LUCIFER
  Sőt, mert nem éhes, épp azért haragszik.
  ÁDÁM
  Mi helytelen faragsz rosz élceket!
  LUCIFER
  Igazság az, nem élc. Okoskodásod
  A jóllakotté, míg itt társadé
  Éhes gyomornak filozófiája.
  Okokkal egymást meg nem győzitek,
  De egyetérttek rögtön, hogyha te
  Kiéhezél, vagy ő majd jóllakott.
  Igen, igen, akármint képzelődöl,
  Mindég az állat első bennetek,
  És csak midőn ezt el birád csitítni,
  Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
  Megvesse azt, mi első lényege...

  Chemtrail: világéletemben szerettem a felhőket, 34 éve nézegetem őket. Valószinűnek tartom, hogy nem népirtás a szándék, inkább a Nép "védelme" (nna nem valami fehérlelkű-lovagias-szándék vezérli őket, inkább az időzités a fontos- Aratás?)

  HAARP: (fanatikus ex-) rádió-amatőrként mondhatom: csuda dolgokat lehet rádióhullámokkal csinálni- szerintem időjárás- és természeti(?) jelenségek mesterséges befolyásolását takarja (földrengés, szökőár, vörösiszap-gát??? A szárított vörösiszap normális összetétele: izzítási veszteség: 10%vas-oxid 24-45%alumínium-oxid 5–28% ***titán-dioxid 3–11%***szilícium-dioxid 5–20%nátrium-oxid 5–12%kalcium-oxid 1–3%, stb..) elkalandoztam-bocsi..akit érdekel-érdekesnek találja.. van ilyen..

  Fizikailag egy (eléggé gyengécske) testet nem nehéz elpusztitani-kárositani, de a lelket nem lehet (ne beszéljünk most az atomrobbantások tér-idő-lélek kárositó hatásairól, mert nem értem, csak érzem, hogy az gáz, nem kicsit + nem akarok rezgésekkel- frekvenciákkal jönni, szeretet-rezegni-rózsaszinűt-hányva meg főleg nem, de ez az igazság. Számomra. :D )

  Hidden Hand> elmondta a tutit, csak nem biztos, hogy mindenki élvezné (élvezi majd) azt a világot, amit Ő a saját szemszögéből felvázolt (egy Úr a Pokolban is Úr. A többi megy a levesbe?)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon régóta tervezek írni egy elemzést az Ember tragédiájából. Kortalanságát sokszor bizonyította már, én is a mai napig találok benne ÉPPEN aktuális felismeréseket. Rövid mű, de minden benne van, amit érteni érdemes.

   Törlés
  2. voltam az Ember tragédiája vetitésén, és hallottam Jankovics Marcellt beszélni élőben. Igazi Oroszlán.
   ( tudatos lélek, aki harcol a.. tudatlanság ellen. is )

   Törlés
 12. Chemtrail állandó téma ma is 2013 decemberében. Sokszor napokon át nem látni a felhöktöl a fényt!

  Tehát a FÉNY eltakarására először is.
  Az élethez Napfény kell - és ez eltakarva
  D vitamin pótlás megtagadva

  A mesterséges fény és D vitamin nem egészen az ami a Napfény általi!

  Aztán többségében fiuk vagytok..ha megnézitek a dezodorokat vagy a hintőporokat a babáknak valót is bizony aluminium IS van bennük. Meg a felhők nagy részét is alkotja.

  Mióta a dezodorálás kb emlékezetem szerint 70 években lett általános a mell tüdőrákkal kezdődő rák betegségek egyre nagyobb tért hóditanak!

  70 évek előtt ritkán betegedtek meg rákban az emberek vagy legalábbis ritkábban.

  Régen fenének hivták gyógynővényekkel gyógyitható volt az(Bükki Gyuri bácsi)

  Volt időm figyelni és szemlélődni az eltelt esztendők során, a csendességeimben elmélázni a történéseken tapasztalásokon. Én igy látom.

  VálaszTörlés