2012. december 22., szombat

Most akkor kezdjünk el magyarázkodni?

Kár lenne. Sosem hittem igazán a világvégében, viszont egy komolyabb változásban reménykedtem. Egy hónappal ezelőtt december 22-ére beállítottam a telefonomon egy emlékeztetőt, egyetlen szóval: "örülünk?". A kérdés csupán az, minek örültem volna igazán? Egy Pandora jellegű négydimenziós világnak? Egy UFO lestoppolásának, zsebemben a galaxis útikalauzzal? Egy baromiranemtudommilyen ötdés világnak, amibe hirtelen minden átmenet nélkül felemelkedünk és szart se értünk az egészből? Egy genetikai szétszakadásnak? Egy Ítéletnek? Vagy annak, hogy minden maradt a "régiben", pontosabban ott folytatjuk feladatunkat, ahol kell? Nem is tudom... "Mutasd meg magad!" - kiáltotta Liam Neeson a "Fehér pokol" c. igen jól sikerült drámában - és nos, mit tagadjam, én is ezt kiáltottam néhány nappal ezelőtt hazafelé menet, hullafáradtan. S hogy kinek szólt e kiáltás, vagy kétségbeesett kérés? Hát Annak, aki ezt az egész Játékot kitalálta. Aki az egész haszonélvezője. Ugyanis minden ami történt, történik, és történni fog, az első számú prioritásként - primerként - a Teremtőnek jelent élményt. Ő találta ki a Körhintát. Kör, vagy Kar -ma nem számít.



Nos, úgy tűnik elmarad egy újabb világvége, pedig most még azt sem állíthatjuk, hogy "érdeklődés hiányában". Csak az én életemben ez volt már a hetedik világvége-pánik, legalábbis ezek jutnak eszembe:
1999 - "eljön a fenevad"
2000 - "itt a világvége- Y2k - a számítógépeink nem képesek tovább számolni!"
2005.05.05 - "csak mert!"
2006.06.06 - "megint a fenevad"
2011.11.11 - "azok a rohadt kabbalisták!"
2012.12.12 - "csak mert olyan szép szám"
2012.21.12 - "mert valaki talált egy követ valahol, és pár ezren meg jól meggazdagodtak belőle"
Részemről ennyi a világvége kronológia. Nem mondom, hogy nem volt izgi, bár a végefelé már azért szerez némi rutint az ember. És miközben mi itt a homokozóban amiatt rágjuk a kefét, hogy bespájzoljunk-e, vagy dugjunk-e még egy hatalmasat inkább, e közben a Jó Öreg igen jókat kuncoghat a hülyeségeinken. Leszögezem: teljes felelősséggel mertem használni a többes számot az előző mondatban!

De persze az is benne van a pakliban, hogy - mint a mesében - valaki háromszor kiáltott (kamu)farkast, a negyedikre viszont tényleg ott volt az egész falka. Én azt hiszem talán akkor járunk el a legjobban, ha egy állandó éberségi állapotba tudjuk feltornászni magunkat, ami ugyan elég nehéz feladat, mert nagyon könnyű visszaesni az ösztönök, a négyfunkciós-paraszt, és a cikázó, előre-hátra aggódó gondolatok világába - de mégis van sok olyan haszna, amit talán fel sem lehet fogni itt az elején. Mert, hogy az elején járunk ennek az útnak, abban biztos vagyok. Aki képes rajta maradni ezen a "Jelen Hullámon" az él igazán. Az első és talán legnehezebb lépés valóban az állandó jelenre való figyelés, a teljes értékű "ittlét", de ha ez megvan, onnantól csodálatos kapui nyílnak meg a természetnek, s a figyelem már nem a múló, vagy a sosem eljövendő dolgokra koncentrál, nem arra, hogy honnan jöttünk (A), és hová tartunk (B), hanem a közte lévő Útra! Mert ha nem figyelünk az Útra, akkor könnyen úgy járhatunk, mint az az ember, aki nyaralni megy, szépen mindent leszervez előre (a jövőre gondolva), becsomagol egy rakás felesleges cuccot (dettó), felszáll a vonatra, majd végig alussza az utat, és eltölt egy esős, balhés, "semmi nem jön össze" szutyok nyaralást, ahol lépten-nyomon átverték, s ami után egy hónapig nyavalyog és rágódik (a múlton). Ha viszont figyelt volna útközben talán eszébe jut kitenni a tenyerét a vonatablakból és élvezni azt a semmihez nem hasonlítható pillanatnyi élményt - mely élményt még az ablakon betóduló pisaszag és a gyanúsan ismeretlen eredetű, arcunkra szóródó permet sem tud elrontani.

Nos, valahogy így vagyon a helyzet ezzel a jelenlegi "világvégével" is. Aki menet közben figyelt, az rengeteg dolgot leszűrhetett, saját magán is és mások viselkedésén is. Nekem a kollégáim csak az utolsó két hétben kezdtek megismerkedni e témával, de egynémelyiken olyan pánik tört ki, hogy alig tudtam megnyugtatni. Nekem négy évembe került hozzászokni a gondolathoz, hogy esetleg itt egy hatalmas változás fog történni - viszont kollégáim előnyére legyen mondva: ők kevésbé mélyedtek el a témában, így könnyebben el is fogják felejteni. Egy dolgot én nem fogok könnyen elfelejteni: senkinek se higgyek el semmit! És ami ebből szorosan következik: csak belülre - az egón túli tartományra - érdemes igazán figyelni és hallgatni, tekintettel arra, hogy ott bizony a "VAGYOK" lakozik, amit semmilyen naptárkő, nyúlfarok, prófécia, vagy "égi jel" nem képes eltörölni a világból. Mert amíg nem így teszünk addig csak elmetartalmak vívnak elmetartalmakkal küzdelmet, és az erősebb kutya baszik alapon a mérleg előbb utóbb elbillen valamelyik irányba, holott egyáltalán nem biztos, hogy ott az igazság. Kíváncsi vagyok postaimre blog kutatói most mit fognak majd írni... biztos valami olyasmit, hogy ők állították meg a katasztrófát. :) Ez különben egy általános fegyver a jövendölők kezében: "ez és ez lesz!" - ha bejön, kezdődik a mellkasveregetés, ha nem jön be, akkor "mert időben szóltunk, ezért nem lett baj, így állítottuk meg".  

Csak két dolog végtelen, a világegyetem és az emberi butaság, de az elsőben nem vagyok biztos. 
(Albert Einstein)


(az idevágó rész a 43. perc környékén kezdődik)

És hogy csalódott vagyok-e? Persze. Nem túl sok kedvem volt folytatni azt az idegőrlő munkát a versenyszférában, meg olyan túl nagy kedvvel azt sem néztem, ahogy csak szaporodott és szaporodott a bűnözésre genetikailag hajlamos emberiség. Az sem esik túl jól, hogy akik gallyra-vágták az emberiséget még mindig itt vannak (elméletben, bár még egy olyat se láttam). És kismillió dolgot tudnék még ide sorolni ami nem tetszett ebben a világban, és amit jó lett volna egycsapásra magunk mögött hagyni, no de akkor hol maradt volna az izgalom, a tapasztalás, a tanulás? És különben is, ki tudná leginkább megváltoztatni az én világomat, ha nem én? Eldönthetem, hogy csinálom-e tovább amit, vagy nem. Eldönthetem, hogy mit támogatok energiával, mire koncentrálok, és mire nem. Tudom ez tisztára olyan volt, mint valami "A siker 10 kulcsa" című bestseller, de tényleg egyre inkább ez a tapasztalatom. De azért az Istenit! Egy kicsit se tudtál volna megmutatni magadból? "Mutasd meg magad!" - ordította Liam Neeson is, miután az utolsó társát is elvesztette abban a farkasokkal teli erdőben. És miután persze az ilyen szép kérésekre az Öreg a legritkább esetekben sem szokott ott és akkor reagálni, ezért így folytatta a vadász: "Jó, akkor majd csinálom magam." És így is tett. És így is lett - vége annak a körnek a körhintán. Bill Hicks is megmondta: "it is just a ride" - azaz ez csak egy menet, semmi több. És ilyenkor, a halhatatlan lelkünk szempontjából tényleg eléggé nevetségesnek tűnnek a minden kis szarságon aggódó egónk felettébb szánalmas kis próbálkozásai. Azért nem bántam volna egy Aratást, mert egyre nehezebb ez a körhinta a sok fröcsögő, gyilkos, aljadék F. kalappal együtt - bármennyire is ugyanannak a teremtésnek a részei...

"Eleinte furcsálltam, de már hozzászoktam. Néha még élvezem is ezt az egészet. Élvezem, hogy a hinta nem áll meg,én meg csak szédülök, s egyre többen leszünk. De lassacskén belefáradtam a sok szédülésbe. Már nem akarok mást,csak hogy végre megállítsa valaki ezt az átkozott hintát, szétszédült arcom fölé hajoljon és barátságosan rám tekintsen, majd ájult testem két erős karjával megragadja és kiemelje a kosárból. Szinte látom,ahogy kezeiben tartva megindul velem a naplemente felé, a tó irányába, s én már látom, ahogy az összemosódott színek a helyükre kerülnek és érzem, hogy biztonságban vagyok."
( Forrás: http://xynthia.blogter.hu/429056/a_korhinta )

Nos, valami ilyesmi van bennem is jelenleg... Nyílván létezik egy két módszer arra, hogyan szálljunk ki a körhintából, de ebből az egyiket mifelénk eléggé elítélik, ráadásul nincs rá garancia, hogy ezzel a lépéssel ki lehet jutni. De azért nem lennék meglepve tömeges öngyilkosságok hallatán - sokan fognak csalódni, mert nem látják be, hogy ezt a küldetést végig kell csinálni, nincs felmentés, Ő nem a vajszívű tesitanár, akit meghat valami kamu igazolás, vagy tamponok rázása! Ő a Körhinta tervezője és üzemeltetője. Nem bűntet, nem jutalmaz, nem ítél. Csak Van. Ahogy mi is. Egy ideig. 

Gergely és az idióta számítása szerint még nincs teljesen év vége, ennek ellenére az idei (világ)év véget ért, és egyik tanulságaként talán elmondható, hogy féllábbal már kint vagyunk az illúzióból. Tisztelet a kivételeknek (!). Ők majd felzárkóznak valahogy...

18 megjegyzés:

  1. Most elég csalódott vagyok. Át lettem b..va?
    Ennyire? És velem együtt még a világ nagy része?

    A feleségem jut eszembe mindig is mondta: " Előbb várjuk meg azt a nagy űrhajós... világvége... dolgot. mindig csak ígérgetnek március végén.. nem júniusban... aztán december 21-én... most meg majd húsvétkor..???"

    Nem is tudom hogy most mis is az értelme ennek, ha tényleg lenne ilyen kapcsolat felvétel már ne is higyek benne? Mi lesz a magyarázat? Nem tudom mennyi embernek a bolygón? Vagy minden rendben???

    "Natur a mostani feladat, hogy bemutassák a szemetet és szembesíték a hulladékgazdálkodót, hogy biza rossz munkát végzett, s itt végződik a végzet. Cigány-zsidó egytezsvír, akinek el kell takarodni a Földről! Nincs apelláta!"

    P. Imre..

    " Ezen az asztrális szinten aztán a 2/3 egy ugyanolyan környezetet fog találni maga körül, mint amilyen a régi megszokott volt - kivéve minden negatívot, kivéve az elit és csatlósai elnyomó uralmát, kivéve minden káros befolyást stb., így a 2/3-emberiség tiszta lappal kezdhet új életet egy olyan 4. dimenziós életterületen, melyről még egy ideig azt fogja hinni, hogy 3. dimenziós... )"

    http://spiritufo.ditro.hu/kozmosz-letagadott-valtozasairol/22-2011-2012-2013-alapvet-valtozasairol/208-felemelkedes-az-uj-foeldre

    Vagy kellet gyártani nemtudom mennyi csalódott,
    embert? Aztán jöhet a chip?

    Nem tudom benne vagyunk -e még a hintában, vagy nagyobb fokozatra kapcsolnak.. esetleg már a padon ülünk, csak még úgy érezzük forog a hinta... :)


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Panaszkodj semjase barátnődnek:-)
      Te és a szereterezgők segítettetek butulni a hívőknek, nem igaz? Igen át lettél bszva, de jó kis lecke ez Neked. Aki fel akar világosítani az mind zsidda/buzi/stb.

      Törlés
    2. ? lemaradt a végéről

      Törlés
    3. Tudtommal növény tesó(gyökér) nem tanítottam senkit roszra...

      És ha mívelt lennél tudnád hogy a zsidók materialisták= tehát nem is tudnak úgy gondolkozni mint én... :)

      JA és a cikkben a magadfajta emberek vannak említve figyu:
      "Azért nem bántam volna egy Aratást, mert egyre nehezebb ez a körhinta a sok fröcsögő, gyilkos, aljadék F. kalappal együtt - bármennyire is ugyanannak a teremtésnek a részei..." :)))))))

      Törlés
    4. Nyugodtan learathatod magad:-)

      Törlés
  2. Itt az alkalom ember, írj egy "világvége blues"-t, tuti hogy nagy sikere lesz.

    karmapapa

    VálaszTörlés
  3. Hehe! :)

    http://vilagvegek.p8.hu/

    VálaszTörlés
  4. Mazsola, komoly ember egy sem mondta hogy "világvége" lesz. Mindenki csak a maja-naptár legutóbbi 13 baktunos nagy-ciklusának az utolsó napjáról beszélt. Még a maja naptár-kutatók is azt mondták hogy ez csak egyfajta "zéró-pont"/korszakváltó-pont. Ami azzal jár hogy a Teremtés már más "prioritást" - nevezetesen a sokat-szidott szeretet-rezgést - részesíti előnyben például az emberek esetében. Azokat az embereket preferálja minden tekintetben akik kapásból szeretetelvűek, igazmondóak, félelem-nélküliek, megbocsátóak, 6alom- és vagyonnélküliek. stb. Természetesen ez először a mindent eldöntő szellem-tudati magasabb/spirituális szférában dominál/fog dominálni. Hogy aztán a matériába is már ez csapódjon le - mintegy konklúzióként.
    Ha már eddig "vártunk" akkor már semmit sem jelent kivárni hogy mit hoz a /Tollas/Kígyó Éve első fele. A NAP az ekliptikán még csak most decEmber 24.-én lép be a Nyilasba - mely időpont is fontos lehet. A következő holdév meg csak a 2013 április eleji újholddal indul a még előző 13. holdhónapi 2013 márciusi tavaszi napéjegyenlőség után. Egyébként meg Húsvét 7FŐ 2013 április 1 - mit ad Isten - most éppen Jézus valódi születésnapja. Sokak szerint ezért is nyilvánították ezt a napot - eredetileg Jézuson gúnyolódva - a "bolondok napjává". Hunyadi Mátyás sem "véletlenül" április 6.-án tette le a "lantot"/ette meg a mérgezett fügét majd 523 éve. 523=10=1 !
    Egyébként a maja naptár-véggel kapcsolatos "kutatói" megállapítások eddig - személyes tapasztalatom szerint - mind bejöttek. A dec.21 előtti úgymond "hajnalhasadási" 7x113 napos szakaszok mind "ültek". 2012.12.22-2013.07.25.-ig tartó 216 napos - már új korszakbeli - 6x36 napos szakasz jelenti a majáknál az újrateremtést. A kocka/FÖLD és azon kívül-belül lévő minden dolog/lény "feltöltését" az új energiával. Ami persze azzal kezdődik hogy a még regnáló materiális világból elvonódik az energia/rezgés. Miközben a spirituális energiák/pozitív rezgések tovább erősödnek. Majd már a metamorfózison átesett szellem és anyag egyesül újra - bennünk a saját szellemünk és testi anyagunk is - itt a Földön egy már 5. dimenziós kiterjedésnek megfelelő szinten. Erre mondtam én hogy a jelenlegi tudomásom szerint ez egy időben még hosszabban elnyúló folyamat lesz. Bár ki tudja - az idő lerövidíthető.
    Kerion

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Idő nincs. :o) Mazsola! Nem gondoltam, h ilyen kiábrándultan fogsz írni ma. Csak egy hálivúdi stílusú változás felel meg, sorsdöntő pillanat csak trombitaszóval kell? :o)

      Törlés
  5. A korszakváltás folyamata nem most kezdődött és nem is most cseng le.A jeles 21-ei dátumot felfoghatjuk úgy is mint az Új Föld születésének jelképes napját.Nagyon jól mondod,hogy ébernek kell maradni!!!!!Figyelni gondolatainkra, szavainkra, tetteinkre.Bizony nem tudhatjuk mi vár még ránk ebben az átmeneti időszakban…

    VálaszTörlés
  6. …még hozzátenném, valóban feltevődik a kérdés ,hogy mostantól hogyan is éljük meg az idő mulását ,valószinüleg még jobban felgyorsúlnak a folyamatok.

    Adamus az amerikai vonalon arra biztat mindenkit,hogy próbálja elengedni a régi félelmeit,aggodalmait ,amitől csak megrekednének egy szinten .
    Érdekeségként idéznék egy szeptemberi beszélgetést: „….Fel tudod fogni, hogy hány ember aggódik a világvége miatt, és építenek maguknak földalatti rejtekhelyeket, és csinálnak még sok egyéb őrült dolgot? És tudod december 22-én egy nagyon sötét napra fognak virradni. (nevetés) Egy szomorú napra. Miért? Mert azt fogják mondani: - Megint elcsesztem. Még ezt a szarvilágvégét is rosszul tudtam! Megint elcsesztem!”
    Tehát a következő hónapig ne aggódj semmi miatt! (Jane nevet) Nem, ezt most komolyan mondom. Erre persze most azt gondolod. – Hú, nem tudom, hogy képes leszek-e erre! – Hát persze, hogy képes vagy. Csak nem ezt választod. És mit fogsz tenni, amikor megint kezd elárasztani az aggodalom?
    JANE: Néha megállok, és veszek egy mély lélegzetet.
    ADAMUS: Igen, és néha…
    JANE: És azt mondom magamnak, hogy „ez is el fog múlni”.
    ADAMUS: És itt két dolog is van. Az egyik az, hogy az nem te voltál. Nemcsak, hogy „el fog múlni”, hanem az nem is te voltál. Az összes félelmet, aggodalmat a múltban történt dolgokra való emlékezet okozza, amik ma már jelentéktelenek, mivel most az Új Energiába tartunk – érted? Így az tényleg nem te vagy. „
    http://shaumbra-hu.info/html/Szabadsag03.php

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. …Amúgy már régóta foglalkoztat a kérdés. Érdekelne a véleményed Mazsola. Mit gondolsz a shaumbrásokról? A tanitások kapcsán -Adamus részéről a magyar csatorna kizárólagosságának kijelentése miatt- a két különböző csatornán érkező üzenetek autentikusságának kérdése merül fel.

      Törlés
    2. Köszi a választ...bár ,ha téged/titeket pont egyik sem foglalkoztat,akkor megértem.Csak mert ellentmondásokat véltem felfedezni a két tanitás között.Ettől függetlenűl a magyar közvetités tetszik jobban.

      Törlés
  7. Mazsola, ne csinálj hülyeséget!
    Panka.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elkéstél.
      Csip már a kutyusban...

      mj

      Törlés
  8. "Újvilági" élményeim; a csendes kertvárosi utcánkban száguldozó parasztkamionos bunkó elütötte a szomszéd kutyáját, csak azért menekült meg a kutya mert a parasztkamion (SUV) a magas építése miatt úgy-ahogy átgurult felette.
    Majd kimenekülvén a városból a tanya mellett körvadászat fogadott, újgazdag, harsány, pukhas előkelők orba-szájba lövöldöztek minden mozgóra. Majd hazajövet tapasztaltam hogy öblös, borízű röhögéssel feszítettek a kiterített tetemek felett. És persze parkoló -minden utat elálló- parasztkamionok (SUV) tucatjai mindenütt.
    Mindeközben utcára dobják azt a gyermekkórházi tanárnőt, aki nem csupán (kevéske) pénzért, hanem hivatásból és szeretetből tanítja azokat a gyerekeket, akik súlyos és még annál is súlyosabb betegségük miatt hónapokat-éveket töltenek a kórházban, és közben azért tanulnának hogy ne maradjanak le még annál is jobban egészséges társaiktól.

    VálaszTörlés
  9. Egy kis EGO simogatás...:-)

    kor-kör-ör-örv-öv-év
    hogy bezáruljon a kör...

    SZN

    VálaszTörlés