2013. június 11., kedd

Lazuljunk: David Guetta - She Wolf

Ez egy igazán illúzió romboló klip...9 megjegyzés:

 1. a klip-zene jó.. (nem én mutattam? :P )
  nna.. ez csak úgy..
  http://youtu.be/_g3-e3lzgBk

  VálaszTörlés
 2. David Guetta - már régóta tudjuk - egy masonic megjelenítő-zenész. Persze a többiek is szinte kivétel nélkül azok - de ő nagyon. Például a "Without you" című számában már az apokalipszist is megjelenítette. Ennek videoklipjében a népek/emberek "egymásra-találása" negligálta jelképesen a lényeget - a kontinensek gyors elmozdulását. Még időpontok is meg voltak adva a "világvégére" - és persze egy magyar-zászlós "szidósított" ál-Tündérkirálynő is be lett dobva. Nagyon rájátszanak a biblikus armageddonra. Mivel azt hiszik ők megúszhatják, míg mások belepusztulnak. Sürgeti őket az idő mert még "megtáltosodnak" a népek és még azok a fránya népek ússzák meg - Uram-bocsá a korszakváltást és nem ők.
  A farkas - a jelkép-rendszerükben - ők maguk. A bárányok meg persze mi volnánk - "itt" a klipben azonban mint könyörtelen vadászok/"Nimródok" vagyunk hazug módon ábrázolva. Ellentmondás ez a javából - vagy inkább szemenszedett szidó hazugság. Még hogy a farkasokat egy "farkas-származású" Bárány "terelgeti" - wikipédia jujj. Jézus tehát Bárány és mi is - valódi magyar lélek-minőségűek - azok vagyunk, mert hiszen hasonlóan viselkedünk mint Ő. Ezért is lehet minket "keresztre feszíteni" unos untalan a saját hazánkban. Ezt a szidó farkas-dolgot meglovagolta már Madonna, Shakira, Costner egy Oscar-film erejéig vagy éppen itthon a "magyaros" Kormorán a "Farkasok éneke" című albummal. A háziasított farkast vagyis a kutyát is megpróbálják kisajátítani - mondván hogy ők bizony God/Dog-star-ok, azaz Szíriusziak - pedig dehogy. Hiába jött ide a Zuckerberg-házaspár szíriuszi puli-nézőbe. Szíriuszi-orioni eredetűek - sajnálatosan - még mindig csak a valódi magyarok, illetve azok akik hasonlóan magas belső rezgésűek.

  Kerion

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. annyira sz*rja le, hogy mit gondolnak, Róla.. nagy visszatérő.. képes ufó-3.14csákkal muzsikát b*szni, ha úgy tartja kedve.. kapcsójjáfőőőő.. http://youtu.be/YVw7eJ0vGfM ) meg áliitólagagymosottakkal sokZufósklippet is csinálni.. http://youtu.be/EvulQKVHoGc .. Trubadúr.. csak a fájaf*szomfajtából.. Ő már megjárta az Utat.. Mi meg f*s6tjuk agyunkat ahogy teccik.. Teccikérteni???

   Törlés
  2. Kit érdekel David G. ? Senkit. Csak a videó kapcsán lett néhány dolog elmondva.
   She Wolf - Sánta Kata - Kutya-csillag/Dog-star - Szíriusz - eléggé egyértelmű. Majdnem Sarka Katát mondtam, hiába csak úgy nyüzsög az idegen, még a nevében is kőműves-megjelenítő.
   Az Égen a Szíriusz "sántikál"/araszolgat az Orion/Vadász után - a Földről nézve. Amúgy meg a Szíriusz "csak" 8 fényévnyire van tőlünk, míg az ominózus Orion-Öv-beli Mintaka rendszer cirka 1500 fényévre. Tehát az Orion nem "vadászik" a Szíriuszra. Ellenkezőleg - egymás kiegészítői mint Teremtői/Teremtési "női és férfi minőség". A Szíriusz "helikális felkelésének" fontossága - megtermékenyülés - közismert nem csak az ókori Egyiptomban.

   Kerion

   Törlés
 3. Ezek után már tényleg nehéz bármelyik médiasztárról is pozitívan nyilatkoznom... Van ezek között egyáltalán olyan, aki nem "érintett" a sötét ujjacskák által? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát ha van is, az biztos, hogy nagyon ügyesen rejti el a mondandóját, mint anno domini az átkosban azok az írók, akik olyan bonyolultan fogalmaztak, hogy a "kritikus" elvtársak MÉG ne értsék, de az olvasótábor MÁR értse. :D
   Zé ügynök szerint ilyen lédi gágogó is, én nem vagyok meggyőzve...
   Panka.

   Törlés
  2. Lady Gaga úgymond "sötét-oldali királynőt" alakított a videoklipjeiben - lásd Alejandro stb. Azon emberek "ŐsAnyját" akik a Szex-Elem-es utat választva - önMAGuk "sötétjében" uralva - oldották fel a maradék "fényességüket". Ezzel a szidó úttal ellentétes a Szer-Elemes "ŐsAnyai" magyar út. Azok útja akik önMAGuk "fényességében" uralva oldják fel a maradék "sötétségüket". Tehát mindkét esetben uralásról majd "feloldódásról" van szó és nem legyőzésről. Ezért lehet mindkét esetben úgymond "felemelkedni" - de persze homlok-egyenest ellentétes irányban. A Szex-Elemes esetben a 4. dimenziós, a Szer-Elemes esetben az 5. dimenziós rezgés-tartománynak megfelelő Föld-i illúzióba. Aztán továbblépni már csak az utóbbiból lehet...

   Kerion

   Törlés
 4. http://news.bbcimg.co.uk/media/images/68120000/jpg/_68120755_68120754.jpg

  Mert kinek szeme van lássék vele, kinek füle van halljon vele.

  7 nappal az esemény előtt leállították a görög közszolgálati tévé és rádió csatornákat. Magyarul -SE KÉP SE HANG- vagy ha mozinyelven jobban tetszik -> HANGOVER
  7nap - Görögország -> magyarul és angolul is -> G, de mi már tudjuk a G-betű számértéke is 7, ugye?

  no signal

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. http://www.youtube.com/watch?v=dLN3MVAVaZk

   HAMAROSAN.

   Biztosan mindenki látta hogy a (le)kapcsológomb a REVOLUTION - "O" betűjébe van patentül illesztve.

   Mit mondhat még nekünk a bepattintott "O" betű? Nos, amióta az alfáról tudjuk hogy az a kezdet, azóta az omegáról is tudjuk hogy nem más mint a
   vég.

   Törlés