2014. augusztus 15., péntek

Hallanotok kell (!) majd háborúkról és háborúk híreiről


Forrong a világ. Írnom kell erről most pár gondolatot.
Akik olvasgatnak a másik szobában, láthatják, hogy odaát már elkezdtem bepötyögni, de úgy gondoltam így kerekebb lesz.
Szóval ... 

Nem fogom alátámasztani a mondandómat Holywood-i sikerfilmek látványával, csupán a színtiszta információt közlöm abban a formában, ahogy nemrég letöltöttem, és a köztünk jelenleg egyedül létre jöhető kapcsolati formával: szavakkal. 
(na jó, a komplexebb élményhez szokottaknak a következő bekezdés elolvasásához aláfestő zenének ajánlom pl. a Balkan Fanatik Ghost c. számát) 





Vérmérséklettől függetlenül valahogy nehéz nem egyetérteni azokkal, akik mélységesen megbotránkoznak, és elítélik mindazt, ami a palesztinokkal zajlik jelenleg. És persze, lehet minősíteni is az ilyen eseményeket. A jelen sorokat bepötyögő testhez tartozó egó úgy jellemezné, hogy undorító, gyomorforgató, és embertelen, amit Izrael művel, és ami zajlik Ukrajnában. Ősi recept szerinti Véráldozat bemutatása "magas színvonalon" kivitelezve. Évek óta egyáltalán nem vagyok meggyőződve róla, hogy azokat a hírekben mindig olvasgató, állítólagos rakétákat, melyekre Izrael kénytelen „válaszcsapással” reagálni, palesztinok lövik ki… Hol vették? Miből? Az egy börtön bmeg! Honnan szerzik a fegyvereiket azok a szerencsétlen ördögök? Külső erőktől? No de kik támogatják az „ellenállókat”, kinek az érdeke mindez? Tán maguknak a Sion-hegyieknek? Vagy csak nem az oroszok? Ne bassz! Már megint a spájzban vannak? Akkor itt megint az van, mint Vietnamban, hogy a két "nagyhatalom" játszóterének használt kis ország szenvedi el a színpad szerepét, amit jól összemocskolnak az előadás végére? És akkor a cél nem is a nyerés, hanem a konfliktus állandó fenntartása, nemigaz? Hiszen ez a jó "mindenkinek", ugye? Show must go on... "Hallanotok kell...". Mert nehogy azt higgyük, hogy a világ egyik legjobban felszerelt hadserege ne tudná 10 perc alatt lerendezni az egész szektor "problematikáját", ha úgy Istenig... vagyis jehovaigazából akarná. Csakhogy nem ez a cél a Vérszínpadon.... De akkor ez az egész egy megrendezett dolog, nem? Hiszen minden színházhoz kell egy rendező…! No meg színészek, kellékesek, statiszták, és közönség….  

A világ szociálisan érzékeny közönsége meg most szépen (ismét) beült a Globális Színház padsoraiba, és bámulja az előadást…

Valamiért mégis azt érzem, hogy meg kellene érteni hogyan kapcsolódik ez az egész Közel-keleti helyzet a Nagy Tervbe. Mert ugyan David Icke is kötögeti össze a pontokat, meg más is, de mindenki csak addig jut el, hogy materialista síkon hogyan áll össze ez a globális összeesküvés, Nagyszínpadon a Nagy Nyugat Atlantiszi Háttérhatalom Színtársulat és a Medve, Sárkány és Társai Konzorcium főszereplésével. Minden összeesküvés gyakorlat hívő csak odáig jut el a pontok összekötögetésével, hogy itt kérem börtönbolygó épül, szép új, csillivilli világrendőrséggel, világvalutával, világ"renddel", és mindezek bevezetéséhez kellenek ezek a tervezett konfliktusok sorozatai, viszont csak kevesen teszik fel a kérdést, hogy mindez egy magasabb szinten hogyan kapcsolódik, hogy érvényesül, vagyis hogyan értelmezhető a Teremtői Tervben? Vajon miért van mindezen forrongó gócpontokra szükség a folyamatosan zajló teremtésben? Miért nem akadályozza meg Isten ezeket az aljas háttérből szervezett háborúkat? Talán nincs hozzá hatalma? Vagy talán ez pontosan illeszkedik az Ő által megálmodott folyamatba? Vagy most találja ki és éli meg metamorfózisát, melyhez mindezekre szükség van?
Miért is ne?
Olyanok ezek a konfliktusok, mint amik a testen belül nap mint nap zajlanak, egyik sejt "küzd" a másikkal. A láz sem egy rossz dolog, az is azért van mert mutatja, hogy dolgozik a szervezet immunrendszere. Ha ezt felvetítjük emberi szintre, akkor az jön ki, hogy mi vagyunk a kis sejtek, együttesen alkotjuk az immunrendszert, tesszük a programunk szerinti dolgunkat, és valamiért néha elkerülhetetlenül ütközünk egymással. Ennek mindig oka van, kell legyen oka. De vajon mi lehet ez az ok, itt a Korszakváltás küszöbén?

Nem akarok nagy szavakat használni, de szerintem a Földön jelenleg zajló forrongásoknak egyszerre kozmikus és kvantumszintű oka van, amelynek elsődleges eredője (okozója) nem a globális háttérhatalom, ők is csak egy eszköz (szerv) a nagy Egészben (szervezetben), és mely folyamatnak végső okát és célját csak a Teremtő Tudat ismeri, hiszen végső soron Ő alakítja az események logikusan felfűzött láncolatát.

(ha Ő sem érti mi ez az egész, akkor gáz van srácok)
(("Huston, we've got a problem here")) 
(((de érti)))

Sokunk kedvenc :) mesekönyvéből idézve: 

"Hallanotok kell majd háborúkról és háborúk híreiről: meglássátok, hogy meg ne rémüljetek; mert mindezeknek meg kell lenniök. De még ez nem itt a vég."


/Mt.24.6/

Kiemelném:

" mert mindezeknek meg kell lenniök "

Hm. Talán érződik itt némi tervszerűség, nemde?? 


(multiplexeseknek aláfestő zene a következő bekezdéshez: Mass Effect - Vigil)
Szóval lehet itt szörnyülködni a szörnyű véres képek láttán, de mindezek ellenére nem szabad elfelejteni, hogy a háborúkról szóló híradások számunkra nem mások mint információk. "Hallanotok kell majd háborúkról és háborúk híreiről..." Még szerencse, hogy szabad akaratot kaptunk, amivel eldönthetjük, hogy mihez kezdünk az információval.
Mint amikor bevered a lábad, és erről érkezik egy információ, melynek neve fájdalom. Te döntöd el mihez kezdesz vele.
Dühöngsz, csapkodsz, ordibálsz? (mint ez az ír szenátor?)
Szétkiabálod a világba mennyire fáj, és milyen szörnyen néz ki a seb? (ezt csinálja Buddha Laci)
Vagy odanyúlsz és megfogod a kezeddel a fájó részt, a tested energiaáramlását használva kísérletet téve az öngyógyításra (ezt csinálják azok az önkéntes orvosok, akik odautaznak a helyszínre, és mentik ami menthető)
De dönthetsz úgy is, hogy ignorálod a fájdalom nevezetű információt, és tovább mész. Tudomásul veszed, és tovább mész, mert tudod hogy minden információ múló jellegű tünemény. Ideiglenes. Mint a tenger hullámai, vagy a felhők vándorlása.

Amennyiben az ősi tanításoknak és a modern fizikának összességében igaza van, akkor minden tapasztalat holografikus káprázat, vagyis nem valós, csupán illúzió, májá, egy Tudat képzeletében jön létre. És ez igaz ezekre a háborúkra is, melyeket az egyes résztvevő egók persze szenvedésnek vagy éppen élvezetesnek éreznek (attól függően melyik „oldalt” - algoritmust képviselik), de mivel az egók sem valósak, csupán karakterek, ezért tulajdonképpen nem történik semmi, vagyis csak egy valami: információk áramlása. Képek, hangok, érzések, villanások, robbanások formájában. Te döntesz mihez kezdesz velük.

És mindennek a mi szintünkről nézve érthetetlen, felsőbbrendű oka van, az egy Tudat álmában... valami oknál fogva szükséges ez forrás, ez a meggyőződésem. Egyre gyorsabb és gyorsabb ez az illúzió, egyre rövidebbeket körözünk, s egyre jobban megközelítjük a lefolyóban a szingularitás pontot, "ahol" nincs tér sem idő. "Ahol" majd... nos nem tudom mi fog történni, talán valami ilyesmi: "miképen a villámlás napkeletről támad és ellátszik egész napnyugtáig, úgy lesz az".


...és majd "akkor", a lefolyó szingularitáspontját elhagyva talán kibukkanunk valahol, egy másik oldalon, ahol talán majd nem kell hallanunk háborúkról és háborúk híreiről... És a legszebb az egészben, hogy mindehhez nem kell egy tapodtat sem elmozdulnunk, mert Bennünk fog lezajlani.

Figyeljünk a szövegre:

Mocsok 1 Kölykök - Aranykor


18 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 1. nem volt aláirva (kifogásnak se utolsó- de jobbra fent irja..)
      2. le lehet cuppanni a kollektiv bűnösségről (most épp a zsiráfozásra gondolok: ne akarjon valaki eszet osztani, ha nem tudja megkülönböztetni a népeket se.. magasabbszintű gondolkodást nem feltételezek a linkelt oldal szerzőjétől- gyűlöletbeszéd..)

      Törlés
    2. Látom adminisztrátori jogaid gyakorlod. :)

      Törlés
  2. A MocsokEgyKölkök érdekes szinfolt, a többi meg egy kissé büfiszagú, de egészségedre :)

    Jaés a ZújVilágRend nem biztos, hogy egyből olyan lesz, mint északikoreaiul, hanem bevezetőnek itt van EZ (de ez inkább napisz@r, csak most ide illett :P ):
    http://index.hu/kulfold/2014/08/10/igy_epult_ki_a_konszenzusos_szingapuri_rendorallam/
    Párhuzamosan elég sok kisérlet folyik.. hogy kiből lesz EMBER és kiből lesz kisértet..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. (egósan): Büfiszagú??? Ha jól tudom eddig nem sokan feszegették még ezt a kérdéskört ebből a szemszögből.... de hát Te úgy is jobban tudsz mindent

      (emósan): Reméltem, hogy a Kölkök Neked tetszeni fog, nekem is tetszik

      (ezósan): Mindenkinek magában kell megtalálnia a válaszokat. Mások kiterített szennyese sokszor azért nem érthető, mert nem ismerjük pontosan a bennük felmerült kérdést sem, ami ezeket a "válaszokat" szülte.


      :)

      Törlés
    2. semmi baj a büfivel, aminek ki kell jönni, hát ki kell jönni.. :D
      és nem tudok mindent jobban (sőt- a téma nem is foglalkoztat, csak a zene miatt szóltam hozzá a poszthoz :) )

      Törlés
  3. Máté ev. 24/6: "Fogtok hallani háborúkról, és hallotok háborús híreket..." - ecetera. Nos, a bibliai "programfüzet" az un. evangéliumokban ugyanazt többször is megismételve, valamint a summázva titokzatoskodó JK.-ban is nyomatékosítva - vegyük már végre tudomásul - igazából nem prófétál hanem egyfajta "elkerülhetetlen" 6almi megújulási programot/"pogromot" hirdet. Mégpedig úgy mintha azt Jézus/Isten mondaná. Pedig itt csak a szabadkőművesek és persze niceai elődeik Istent-utánzó botcsinálta és botrányos egyensúlyozgatásáról és persze az emberek "vallásos" megvezetéséről van szó csupán - a hatalom és a vagyon érdekében - mind a mai napig. Nyugodtan kimondhatjuk hogy mindez úgy ahogy van emberiség-ellenes, legalábbis a jóravaló emberek elleni. Mert hogyan is lehetne összemosni bárkit is bárkivel - sehogy. Mindenki EGY-ÉN. És "Teremtés-ügyileg" is egyénileg felel azért amit a Földön tesz vagy nem tesz. Ha pedig nem tesz vagy nem úgy tesz ahogyan tennie kellene akkor nem csak hogy fizikailag meghal és így lélek-szinten is benne marad egy körforgásban hanem - nem "feltámadva" - abban még egy jóval alacsonyabb szintre is juthat ha például úgymond: "el-állatiasodott". Tehát a földi lét az ilyen embernek nagyon is valóságos minden örömével de borzalmával együtt. Csak annak illúzió ez az egész aki már meghaladta a dolgokat és felül-emelkedett mindezen - nem FÉL.
    Vannak a földi színpadi szereplők és vannak a földi nézőtéren sertepertélők. Aztán vannak akik már kiléptek mindebből de még itt vannak a Földön. Észre lehet venni hogy az echte magyarok - bár még itt vannak - de már nem vesznek részt semmilyen módon ebben a cirkuszban. Sem a Kertész Imrék, az azokat pátyolgatók, de a K.T. ellen menetelők sem magyarok. Mindez "kaméleon-színpadi/kaméleon-színészi" belügy. A szülőhazájukban senki "feltámadt" magyarok már voltaképp sebezhetetlenek fizikai és lelki értelemben egyaránt. Látják a szörnyűségeket - melyeket az örökös "ellen-menetelők" és azok családjai szenvednek el vagy fognak még elszenvedni - de az már nem az ő világuk. Önzetlenül segítenek ahol csak tudnak, de az "eszement szabad akaratnak" nem parancsolhatnak. Pontosan úgy ahogyan azt a Teremtés sem teszi. Tehát nem az van/lesz amit a Biblia sugall, hogy szinte mindenki megsemmisül fizikailag vagy esetleg lelkileg. Szét/h/ vannak választva az emberek. Van a szellem-tudatilag már befolyásolhatatlan 2 fix pólus amely próbálja magához vonzani a bizonytalanok milliárdjait. Le is egyszerűsíthetjük ezt a 2 végletet az un. "fekete és fehér" mágusok körére - mintegy atlantiszi végidei mintára. Végső soron most is ugyanaz ismétlődik mint akkor - az önző valaki ál-szakrális "hatalmi gyűlölet" és a potenciálisan erre veszélyes önzetlen senki szakrális "uralkodói szeretet" küzd az az emberekért. Csak most az utóbbi áll jobban - egyébként tör-vén/y/-szer-/h/űen - még akkor is ha a média-látszat ennek az ellenkezője. A látszat azonban csal. Ténylegesen csak párezren harcolnak - úgymond "jogosan vagy jogtalanul" - egymás ellen. A csekély létszámú martalóc-hadak a különböző válogatott szörnyűségekkel próbálják sokkolni a "nagyérdeműt" és felnagyítani a háborús szerepüket, tetteik nagyságát a saját médiában láthatóan sikerrel, de a valóságban sikertelenül. Az emberek nem "harapnak rá" már tömegesen a háborúsdira. Az idő pedig véges, a mátrix ezen illúziója - támogatás hiányában - folyamatosan szertefoszlik és jön valami más magasabb szintű-magasabb rendű. Persze azt már abszolválni kell/ene/ tudni de ez nem olyan egyszerű. Mert ehhez már régen szeretetelvűen kellene létezni vagy legalábbis már el kellett volna indulni a "jó irányba": nyugalomban-türelemmel-szer-etet-tel-szer-elem-mel-boldogsággal-jókedvvel- és persze a Teremtő-i áldással önMAGunkon.

    VálaszTörlés
  4. Farkas Dezső: A gyertyák üzenete

    Kicsi láng gyúl fel, s máris világít,
    Kicsi láng csak, mint emberben a hit.
    Kicsi láng gyúl és máris ad meleget,
    Kicsi láng, s máris remény teneked.

    Kicsi láng, s látott sok ezer évet,
    Ott a kezdetet, amott a véget...
    Az Örök Tűz ég benne itt nekünk,
    A végtelennek vele üzenünk.

    Ő hoz el nekünk zöldágú reményt,
    Vágyó éjszakán piros hajnalfényt.
    A Nap fényével ő megegyező,
    A mint Isten lelke, lelket leledző.

    Egyik láng fénye a másikból éled,
    S nekünk hozzák el a fényességet.
    Egymás lángjától nagyobb lesz a fény,
    Egymás hitétől nagyobb a remény.

    Ha több gyertya gyúl, egyre több a fény
    Ölelve egymás boldog melegét.
    Nekünk küldi el, akik várjuk azt,
    Lelkünknek súgva sötétben vigaszt.

    A gyertya lángja nem magának ég,
    Nem önmagának őrzi melegét.
    Másért fogy el, és másnak küldi szét,
    A végtelen szép, fény-üzenetét.

    VálaszTörlés
  5. Ezzel az egyszerű versikével azt szeretném üzenni, h a vetített háborúk bámulászása helyett a belső kis fény-lángot őrizgessük inkább, mert az valódi.
    Ki mire veti a figyelmét, azt erősíti meg, ezért nekünk nem kell foglalkoznunk azzal, h mit akarnak kiépíteni (NWO), hanem igyekezni megvalósítani a kis életünkben a vágyott szép, békés jövőt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi!

      "Valahol,
      Ahol most van az Aranykor,
      Álmokat
      Építő
      Új idő"

      Törlés
  6. Hazám, hazám, te szívmelengető
    ajándék, Isten áldott rendelése
    foglald keretbe fénylő életem
    bennem is érik gyönyörű jövőd.
    Csanádi Béla

    VálaszTörlés
  7. Lehet a történelemben nem is volt a föld bolygón olyan nap, amikor ne dúlt volna háború, persze nem nagy országok közötti konfliktusra gondolok, hanem törzsi, etnikai háborúkra, csak nem volt a világ ilyen naprakészen tájékoztatva erről, mint ma. Az 1700-as években nyilván nem küldtek haditudósítókat sehova hiszem, gyakorlatilag a világ egyik fele egyáltalán nem tudta mi zajlik a föld másik oldalán és viszont.( az emberek gyakran azt sem tudták mi történik a szomszéd faluban, tán a világbékéért sem aggódtak annyit) Azt mondják háború mindig volt és lesz…lehet, ez hozzátartozik az emberi létformához?
    Vajon mi a helyes hozzáállás a háborús folyamtatokhoz, amíg nem itt zajlik? Nem látom és nem bánom vagy nézem és bánom tehetetlenül? Virtuálisan bekúszó háborús képek, amik jelenleg (szerencsére) még nem a hétköznapjaink részei, mégis bejönnek interneten, Tv-én keresztül hozzánk.
    Lehet hamarosan világégés lesz, amit elterveztek valakik, de az is lehet, hogy egy független törvényszerű bekövetkezés…. Jöhet bármelyik verzió is, de mégis mit tudok tenni ellene? Maximálisan úgy gondolom, ahogy Olivin is megfogalmazta, inkább a belső lángra figyelni, annak adni energiát, ha ennek ellenére egyszer mégis az „oroszok a spájzban” lesznek, akkor meg arra a helyzetre.
    A Máthé evangélium még azt is írja: „elég a napnak a maga baja” :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van olyan ember-fia aki már eldöntötte hogy nem lesz világégés. De mivel szabad az akarat mindenki úgy dönt ez ügyben ahogyan akar. Aztán meglátjuk hogy "mi jön be". Ja, sem a tv sem az internet nem "kötelező" - pláne annak aki nem tud rajta felülemelkedni, nem tudja azt meghaladni, aki még mindig megvezethető általa. Annak felettébb nem ajánlatos. Az emberi "létformának" eredendően nem velejárója a háborúskodás. Az csak az utóbbi évezredek szörny-szüleménye. Egy dolog tuti: "AZ" biztosan nem lesz amit az un. "valakik" elterveztek. Már csak azért sem mert legutóbb éppen az volt. DE persze akkor meg utána jött az üstök-ős-becsapódásos un. nagy özönvizes "ürge-öntés". Úgy hogy se így se úgy, sehogyan sem jó az eszement 6almasoknak. Meg kéne változniuk - amire viszont nem hajlandóak.
      A háborúsdik esetében meg le kell leplezni a dolgokat. Rá kell mutatni hogy a színpadi szereplők azok akik háborúznak - a nézőknek és a már felül-emelkedetteknek nincs közük hozzá. És persze a háborúskodással járó karmikus harakire is rá kell mutatni - az el-állatiasodás veszélyeire. Nem elég csak a belsőnek energiát adni - azt az esetenként eszement környezettől el is kell tudni vonni. A leleplezés is ilyen energia-elvonás mert ekkor mást kell kitalálnia a kalasnyikovval hadonászónak - a spirituális 4 D-s térben. Fentről jövő "szalonképes energia" nélkül ugyanis nincs háború - a folyamatban lévők intenzitása pedig akár nullára is csökkenthető. Minden, de minden a magasabb spirituális szellem-tudati szinten dől el. Idelent már csak a tehetetlenségi nyomaték viszi sokszor tovább az eseményeket az "ördögi úton" - egy darabig még.
      A magyarokra vonatkoztatva egy Bencsik nevű fidesznyikes országfoglaló ezt anno elég jól megfogalmazta, kb. így: Magyarország - voltaképp a mai földi eszement világ - tulajdonképpen egy zárt vonatszerelvény amely szédületes sebességgel száguld a "szakadék", azaz a precessziós korszak-váltás egyfajta tabula rasa-ja felé. A k-ormány feladata csupán a megbízásos "rend", vagyis a vaskor végi paradigma szerinti megvezetve-kifosztás fenntartása a vonaton - a magyarokat illetően az utolsó percig. Hátha mégis csak ellenünk - mármint az országfoglalók ellen - jönnek s így nem támadnak fel a "nyavalyások".
      Az oroszokról, ukránokról és magyarokról meg csak annyit - köszönik szépen jól vannak. Akik minduntalan "abalyognak", ellen-menetelnek és persze előszeretettel gyilkolásznak is azok mindig az oroszországi, ukrajnai és magyarországi zsidók , ál-zsidók vagy az éppen az un. zsidócsahosok. Persze a média azt mondja - pl. T 72-es ügyben is - Oroszország vádol - Magyarország tagad. NEM - az oroszországi zsidó vádol és a magyarországi zsidó tagad. Utóbbi esetben H-Ende/H-ungary-Vége Csaba akinek a nevében is benne van a masonic-illuminati káprázat/óhaj - ami persze soha nem fog bekövetkezni amíg csak EGY MAGYAR is létezik e világon.

      Törlés
  8. A helyzetet nem megérteni, elemezni, boncolgatni stb... kell, hanem tudomásul venni.
    Ez itten egy ilyen hely, kéremszépen.
    (Ez van..:-)

    mj

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nem sok értelme van, tudomásul kell venni,....dühönghetünk vagy beletörődhetünk, mert, hogy kaptuk a tudatunkat és így izgatólag hat, .....ezért jó egy disznónak, mert fogalma sincs arról, hogy majd leölik és megeszik, így nem is aggódik!........mert soha nem fogjuk meg tudni, ki/mi hozta létre a Teremtő Életerő testét, melyben sejtekként élhetünk és egyáltalán miért ezt a duális világot ?, melyben eme sejtek sejtjei ugyan mindig az életre törekszenek, fenntartják azt, míg egy másik fajta sejt csoport ezt meg gátólni igyekszik minden szinten, anyagi javakban, gyalázatos gyilkolásban és kéjelgésben tobzódva követi programját??...így minderre aztán jöhetett mindenféle okoskodó teória, mesemondás, iparággá felfejlődve!....naja, és én a sejt választottam?...de kérdem én mi franc szüksége volt minderre annak aki ezt így megtervezte?..hisz mindennek a lehetőségét, a képességet rá ugyancsak ő adta meg, tehát a kimenetelt is ismeri, akkor meg minek?...valaki érti ezt?...na jó, csak kiabálok itt reggel korán!!

      GA

      Törlés
    2. Valószínű, hogy ő a Teremtő Életerő is egy program és ki kell hogy gyógyuljon a a rosszaságaiból ?...egyszer Müller Péter mondta, hogy ahogyan mi sejtek javulunk, úgy Isten is egyre jobb lesz!....akkor még, évekkel ez előtt nem értettem!...most se nagyon , csak próbálom magamnak valahogy mindezt megmagyarázni!

      GA

      Törlés
    3. Jó kis hánkolódás regglire,....én is így érzem, még hogy szabad akarat?....a gondolatok, a választások, döntések kimenetelét is ismernie kell, így elmondható akkor, hogy Isten tudja /a felelős mindenért/!...Őbenne és Őáltala minden, nemdeeeee?....DEEEEEEE!

      News

      Törlés
  9. " Ha a Világegyetem él, akkor van belső világa, tehát olyan, mint egy elme. Úgy tűnik, hogy az emberiség a ma ismert létformák közül kimagaslik az öntudat terén. Az emberiség tehát minden bizonnyal a kozmikus elme egy fontos agyközpontja. Ebből adódik az emberiség rendeltetése: az, hogy a kozmikus elmének egészséges, jó agyközpontja legyen.

    - Ha bárminek van célja, rendeltetése a Természetben, akkor az emberiségnek biztosan, mert az ember az értelmes lény.
    - A Világegyetem él és gondolkodik, mert lényege az élet és az értelem elve, amellyel a Kozmikus Én érez és gondolkodik. A Világegyetemnek tehát van célja, rendeltetése: az Örökkévalóság építése. Az emberiség rendeltetését alapvetően a Világegyetem rendeltetése határozza meg. Ezt igazolja az emberiség vágya a halhatatlanságra, az Örökkévalóságra, arra, hogy maradandó értékű érzéseket, gondolatokat, kultúrát hozzon létre. Ezt igazolja az ember vágya, hogy nyomot hagyjon földi élete után, az a vágy, hogy az emberiség céljai teljesüljenek, az a belső, kiirthatatlan meggyőződés, hogy végső soron a jónak győznie kell. Minden igazi művészetnek ez az alapvető meghatározója. És ez a meggyőződés onnan fakad, hogy ösztönösen tudjuk, hogy az Élet a végső valóság, ezért az Életé a végső győzelem.
    - Az élet célját, sorsunkat alapvetően a Természet határozza meg, azzal, hogy felruház bennünket szervezetünkkel és képességeinkkel. Az emberiség potenciálját azért adta a természet, hogy valóra váltsuk. A közösségi távlatokban rejlik a legnagyobb lehetőség, tehát az emberiségnek együtt kell működnie.
    - Az, ami bennünk emberi, az az együttérzés. Ahogy érzéseink irányítják élettevékenységeinket, és ez az alapja cselekvőképességünknek, úgy az együttérzés képességének egyetemes kifejlődése megteremti az emberiség együttműködését és együttes cselekvőképességét."
    2014.június Grandpierre A.

    De ki az a Természet?..igazán megmondhatná, annyit kukucskál kifelé!! :))

    News

    VálaszTörlés