2014. augusztus 2., szombat

Napiszer augusztus

Augusztus az év nyolcadik hónapja a Gergely-naptárban. Nevét a római Augustus Octavianus császárról kapta. Az, hogy ez a hónap – különös módon – a július után szintén 31 napos, annak köszönhető, hogy Augustus császár ugyanannyi napot akart, mint amennyi a Caesarról elnevezett júliusban van.[de dulva.. őt is padlóla le.. ]
Mielőtt Augustus átnevezte ezt a hónapot augusztusra, latinul Sextilis („hatos”) volt a neve, utalva arra hogy eredetileg ez volt a hatodik hónap a római naptárban, amely kezdetben még a márciussal kezdődött.

A 18. századi nyelvújítók szerint az augusztus: hévenes. Az Arvisurák szerint Újkenyér hava. A népi kalendárium Kisasszony havának nevezi.

Nem irok augusztus 20-hoz, mert mindenkinek magánügye, hogyan vélekedik. Nem irok Szent Istvánról, de megemliteném az új kenyeret és Jézus szineváltozását.




"A Krisztus színeváltozása az evangéliumok egyik központi eseménye. Közvetlenül azután, hogy az apostolok Krisztusnak (Messiásnak), az élő Isten Fiának ismerték el az Urat, megmondta nekik, hogy Jeruzsálembe kell mennie, sokat kell szenvednie, meg kell öletnie, de harmadnapon fel kell támadnia. (Mt 16,16–21) Krisztus közelgő szenvedésének és halálának a hírét tiltakozással fogadták a tanítványok. Az Úr, miután megfeddte őket, maga mellé vette Pétert, Jakabot és Jánost, és „felvitte őket egy magas hegyre, a hagyomány szerint a Tábor hegyére, és szemük láttára elváltozott: arca fénylett, mint a nap, ruhája pedig fehéren ragyogott, mint a fény. És íme, megjelent előttük Mózes és Illés, és beszélgettek Jézussal. Péter ekkor megszólalt, és ezt mondta Jézusnak: Uram, jó nekünk itt lennünk. Ha akarod, készítek itt három sátrat: egyet neked, egyet Mózesnek és egyet Illésnek. Még beszélt, amikor íme, fényes felhő árnyékolta be őket, és hang hallatszott a felhőből: Ez az én szeretett Fiam, akiben gyönyörködöm, reá hallgassatok! Amikor a tanítványok ezt hallották, arcra borultak, és nagy félelem fogta el őket. Ekkor Jézus odament, megérintette őket, és így szólt hozzájuk: Keljetek fel, és ne féljetek! Amikor föltekintettek, senkit sem láttak, csak Jézust egyedül. Miközben jöttek lefelé a hegyről, megparancsolta nekik Jézus: Senkinek se mondjátok el ezt a látomást, amíg fel nem támad az Emberfia a halottak közül.” (Mt 17,1–9; lásd Mk 9,1–9; Lk 9,28–36; 2Pt 1,16–18)"

és egy kis audio-vizuális csemege..

123 megjegyzés:

  1. KB, a riport egy helyzetkép, voltaképp egy masonic beszámoló az illuminátista tervekről. Természetesen most az un. "jó zsidó oldalról". Mert tévedés ne essék David Icke és Albert Pike ugyanaz csak más időben és más szerepkörben-/ál/ruhában. Régi dolog hogy a 6almon lévőknek az egész spektrumot le kell fedniük hogy szabadkőművesként úgy "istenesen" egyensúlyozgatni tudajanak. Az önmaguk ellen menő részleg is /ál/zsidó kézben van. Ez már réges régen így van mindenhol. Azért kilógott a ló/éve/láb mert a "gonosz", na az sehol sem volt konkrétan megnevezve. ISIS, ukránok, szírek, oroszok, katariak ecetera. Holott nyilvánvalóan zsidók illetve ál-zsidók intézik ezeket az "ügyeket". Például személyesen mint Ukrajnában is vagy éppen pénzelik és "helyzetbe hozzák" az általuk is kiképzett gyilkosokat a szövetségeseik által. Akiknek vezetői szemita arab létükre Uram bocsá mégis csak zsidó vérvonalúak. Ez számos esetben ki is derült - nem véletlen "suttyognak" még a néhai Hitler, Kadhafi vagy éppen az iráni vezetők, a szaúdi uralkodó, az orosz sőt még a kínai vezetők zsidó vérvonaláról is. Nos Izrael e rettenetes 3. világháborús kísérletezgetésben csak mint egy esetleges "elszenvedő" fél lett egyáltalán megemlítve, még véletlenül sem mint felelős.
    Arról egy szó sem volt hogy már kifutottak az IDŐből. Hogy a tervezett 3. háborúnak már régen be kellett volna következnie. Nyilván azért mert már késő, túl sok embert ébredt fel. Nem is tudnak már kiterjedt konfliktust "felmutatni". Ők maguk sem merik például kiirtani a gázai övezet van kelet-ukrajna összlakosságát. A tényleges népirtás már nem megy csupán annak a "kóstolgatása" - lásd Donbassz, Gáza, Irak, Afganisztán, Líbia stb. Szóval nem lesz már apokaliptikus armageddon - olyan értelemben ahogyan azt eltervezték. Persze lesz változás de az földi illetve égi irányítású lesz. Köszönhetően a precesszió okozta elektromágneses és egyéb anomáliáknak. Azt átvészelni viszont fegyverrel biztosan nem lehet - legfeljebb olajággal.

    VálaszTörlés
  2. Fennakadt a szögesdróton a zsidó telepes, miközben Palesztin zászlót akart lopni :

    https://www.youtube.com/watch?v=QC-H-wvkaCQ

    News

    VálaszTörlés
  3. Kerion: Köszönöm szépen a válaszod! Nem voltam benne egészen biztos csak úgy éreztem a videó közben, hogy Icke úgy mondja el ezeket mintha nem lenne más út már a világnak csak ez. Őt nagyon sokan úgy állítják be mintha tényleg jót akarna és mindenről lerántja a leplet.


    KB

    VálaszTörlés
  4. (beszélgessünk az időjárásról.. avagy a rizs és a nád a menő mostanság.. Bencefiú és én..)
    -Apa-apa kiszáradtak a fügefák, amiket ültettél a kutyakerités mellé!
    -Nem kiszáradtak, hanem megfulladtak..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A bibliai fügefa Izraelt - valójában az Is/teni/ Ra Él-t jelenti/jelképezi csak mindig az a kérdés hogy a mostani zsidó vagy az ősi nem-zsidó állam-alakulatról van-e szó. Ha a fügefával történik valami az a Biblia szerint a korszak VÉGe. Van egy nagy fügefa-bokor a kertben, még él a rengeteg eső ellenére de termés pontosan csak HÁR OM - még nem érett - van rajta.

      Törlés
    2. Kerion,
      A valóságban ennek a fügefának van több helyen 'mása'. Például nálam itt az udvarban. Idén kaptam szomszédból, elültettem, tavasszal. Igaz, nem bokor, hanem faformája van-lesz. A hasonlóság a 3, azaz a HÁR-OM, 3 termést hozott, reménykedem hogy be is érleli.
      Magyarul, 3 meg 3 az meg pont... mit AD ISTEN éppen 33.

      33 FO szám. Még jó hogy van a faluban ennek a fügefának egy pontos mása... ott, amerre a NAP NYUG-szik. Ha délnek nézek, ippen 3 órára LELedzik.
      Fecu

      Törlés
    3. Nem ettem rajta magomat fölöslegesen, mert a nagy fügefát fiatalitottam-tisztitottam és alatta voltak a sarjak- azokat próbáltam volna elültetni igy nyár közepén :) (azóta a kutya kirágta a sarjakat)
      A nagy fügefán egy szem termés ért be az idén- 10 dekás volt, de a másodérés (ami nálunk a fő-érés ősszel) szebbnek igérkezik (többszáz füge van a fán)
      *****
      A teliholdról..: "nem sok minden van jobbb érzés, mint teliholdkor a kádban ejtőzni az udvar közepén, tücsökcirip meg minden.. (van jobb, de az már belügy.. :P )"

      Törlés
  5. David Icke ráadásul még egy jóképű sármos úriember benyomását is kelti. Ez a "szimpátia-hányados" pedig a legjobb - amolyan "lila ruhás Ördög No Ra"-i - recept a pokoli országúton való megvezető terelgetésnél. Nem véletlen van az hogy kerülnie kell a gyereknek/a még nem megvilágosodottnak a szépséges behízelgő modorú cukros-néniket és bácsikat. Ne fogadj el "cukrot", de még egy világpolitikai elemzést sem - IDEGENTŐL: És valljuk be, akit nem a gólya hozott az számunkra "gólya hozta" égi eredetűekre nézve idegen. Minden tekintetben, a különbség Ég és Föld. És van idő amikor a Földet csak az Ég tudja megmenteni - meg ő k e t is ha hagyják és hallgatnak a jó szóra. Sajnos azonban ez sokadszorra is Don Quihote-i szélmalomharc. Nekünk meg eközben vigyáznunk kell de nagyon. Mert mit is mondott cirka 1400 éve Mohammed próféta: "Mindenki aki a zsidók barátja hozzájuk fog tartozni, sőt közülük lesz egy." Ennek pedig eléggé egyértelmű a jelentése. A "barátkozás" alatt a zsidó mentalitás, életmód stb. felvétele értendő. A magyar lélekminőség zsidóra váltása zsidóvá vagyis "pokolba-menővé" tesz. Ritka szerencsés esetben az "irányítók" által "elragadtatottak" - a bibliai 12x12000=144000 - egyikévé. De az is csak egy újabb pokoli immár csillagháborús illúziót jelent a Földi Aranykor vagy a még tovább-lépés helyett. Nem érdemes "zsidóvá válni"...

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörű képek…:)
    http://mivoltma.444.hu/2014/08/07/az-ember-csak-egy-apro-babu-a-termeszet-vegtelen-jatekaban/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg. Kár hogy nem túl jó minőségűek.

      Törlés
    2. A KÉPek valóban lenyűgözŐek...
      A felvezetés viszont 444-esre sikeredett...
      "Merjünk kicsik lenni"...

      j(Új)j Péter ma mást is alkotott...Halászni indult a 444-el, amibe a kötelező MAGyar (gy)alázás is belekerült...az eredeti tartalomról nem is beszélve...
      http://444.hu/2014/08/07/a-horgasz-mindig-reszeg-hugyszagu-es-borostas/
      "Péter az Újszövetség szerint Betszaidából származott (János 1,44 , János 12,21), de Jézus Krisztus idejében Kafarnaumban élt testvérével, Andrással... A Genneszareti tavon halásztak. Akkor is éppen hálót vetettek ki a tó halaira, amikor Jézus megkérte, hogy legyen a tanítványa...„Kövessetek engem, és azt mívelem, hogy embereket halásszatok.” (Máté evangéliuma 4,19)"
      "Mit üzensz a halaknak?..."

      Más...
      Ma megnéztük Lucy-t...
      Nagyon jó! Kifelé hallgatózva kb. senki sem értette, pedig...
      Persze nem a materiális vonal benne a fontos, hanem a többi...
      A film eljut a idő lényegiségétől addig, hogy nincs is idő... + a végén amikor MindEGY...hát az zseniális...a többi csak filmes kellék...
      https://www.youtube.com/watch?v=dhv5dthm7Bw

      Szép Napot!

      Törlés
    3. Láttad a Semmit? :o)
      http://mozibabe.blog.hu/2010/06/15/nothing_2003

      ZSENIÁLIS!

      Törlés
    4. Olivin megnéztem.

      Érdekes volt a gyűl-ölet-ből fakadó antiteremtés (eltüntetés)...
      Az ajánlásban jól összefoglalták...
      "egyszerre filozófikus, különleges, szórakoztató, elgondolkodtató és idegesítő is"

      Szép Napot!

      Törlés
  7. Most kéne észbe kapnia a magyar agrárumnak...

    VálaszTörlés
  8. Megint az úgymond "elkerülhetetlenül biztos" háború bekövetkeztének a szajkózása. Hátha mégis meglesz. Észre kellene már venni hogy az összes szabadkőműves vízcsapból ez folyik. Természetesen azért mert semmi sem biztos - még az olyannyira várt és tutira vélt világháború sem. Azért kell minden fórumon szuggerálni ezt és persze 6almi szinten - mesterségesen - életellenes konfliktusokat is kreálni hogy az ébredező emberek immár békés természete megváltozzék. Hogy megint a masonic "megoldás", az ellenmenetel és az öldöklés legyen az egyén "kívánsága" is. De ez már a veszett fejsze nyele. A nyíltan zsidó vagy elzsidósodott vezetők legyenek azok ukránnak, orosznak, izraelinek, palesztinnak vagy bármely más nemzetbelinek álcázva mindent bevetnek. Utasszállítókat lőnek le, szank-cion-álnak vice-versa, naponta habzó szájjal vádaskodnak vagy éppen provokálnak. Agy-mosottan bérgyilkossá kiképzett zsoldosokat uszítanak az általuk fekete-mágiásan vizionált leendő harcterekre. De mindennek ellenére semmit sem tehetnek ha már senki vagy csak nagyon kevesen hajlandóak meghalni a szidóért. Akkor nem lesz háború hiába a fegyvert csörgető csinnadratta. Legfeljebb az ál-ukrán, ál-orosz, ál-palesztin, ál-magyar "kiválasztott" mehet/ne/ egymásnak a 6alomért és szajréért - de eddig holló a hollónak még nem vájta ki a szemét - kivéve a klónozott ál-hollókat. Ha a cionista zsidó érdekek mentén be lehetne még etetni az embereket, ha azok - tulajdonképpen rabszolgaként - a magukénak éreznék a gladiátorságukat a színpadon, akkor lenne csak esélye bármilyen világégető öldöklésnek. Egyébként meg nincs. Persze a precessziós földi kataklizmák mindettől még bekövetkezhetnek, de azok fegyveres kivédése teljességgel nonszensz. Azok akarnak háborúzni akiknek már - mivel kitelt az idejük - a továbbiakban már semmi esélyük. Illetve lenne - de akkor pontosan az ellenkezőjét kellene cselekedniük annak amit cselekszenek - nagyon sürgősen.
    Ezt a háborús játékot 6almasék már régóta űzik. 1972-ben például a magyar honvédek havi illetménye "véletlenül" pontosan 144 ft volt. Ezt a havi "zsoldot" aztán - megint csak "véletlenül" - pont 2 részletben 72 ft-jával folyósították az akkor 2 évre kényszer-sorozott bakáknak. A 144 nyilvánvalóan a bibliai "elragadtatott" 144 ezerre való utalás, míg a 72 közismert Ozirisz-szám, mely istenség természetesen mint a túlvilág ura szerepel ebben a kontextusban. Tehát a magyar katona már 42 éve is - a korabeli, akkor éppenséggel álszent módon Biblia és Izrael-gyűlölő zsidó-kommunista szabadkőművesek által - feláldozható volt. Hiszen az akkor is várt háború által a túlvilágra való elragadtatásának a fekete-mágiás megjelenítése zajlott még a zsidó "mammon" kiosztásánál is. Kifizetődő lett volna a magyarok "beáldozása" az országfoglalóknak szó se róla. Szerencsére a Teremtő másként gondolta. Azóta sem változott semmi. J.K. - pardon János Kádár óta csak a hihetetlenül vérszomjas kaméleon lett liberális démonkrata. Bár valójában cionistán diktatórikus. Hiába a damaszkuszi úton még mindig van mozgás és változás...

    VálaszTörlés
  9. A gyermekeim megőrültek....
    Szuperhold van...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mazsola,
      Mai nap forrasztófű 'aratás' volt, zsírban lesütve, na de nem kenyérre kenve... Itt van -e, mellettem... :-)
      Fecu

      Törlés
    2. Ne is mond... megint nem sikerült a lándzsás útifű szirup. Hiába volt napon több hónapig, zárt üvegben, a cukor valamiért összeállt gyémánt keménységűre, és nem olvadt fel. Úgyhogy most úgy néz ki az üveg, hogy az alján ott vannak az elszáradt levelek némi felolvadt cukorban, a tetején meg ott a kőkemény cukor, amit valamivel majd ki kell véssek. Arra tippelek, hogy nedves volt a levél (megmosás után került bele), és ez okozhatta a cukor összetapadását.
      Szóval ez idén sem sikerült bakker... :(
      Na majd jövőre!

      Törlés
    3. Szia TT,
      Milyen cukrot használsz? Eccerű' cukrot? Most találomra lehet sok cukrot tettél, de vizes levéllel,,, nem is értem... Van még pár hónap ;-)
      Fecu

      Törlés
    4. Koronásat. :)
      Ja, azt néztem én is, hogy még mindig terem az útifű, bár már nem akkora mennyiségben mint májusban.

      Törlés
    5. Szirup csak tipp… lehetséges, hogy a rétegeket nem „döngölted le” alaposan, 1 cm. cukor, 1 cm. apróra vágott fű váltakozva és mindig az aktuális rétegnél kinyomni a levegőt amennyire csak lehet (nem is tud benne megszáradni a levél, amennyiben szorosan van rakva)

      Törlés
    6. Döngöltem, de csak úgy kézzel tömörítgettem, és a levelek nem voltak 1 cm vastagságúak. A cukor stimmel kb.
      Szerintem a vizes levelek volt a baj, mert a lezárt üvegben túl sok pára keletkezett, amitől összeállt a cukor, és onnantól nem tudott még a tűző napon sem felolvadni.

      Törlés
    7. Tegyél még egy próbát Mazsola! Mivel ma volt időm és lándzsás útifű is a kertben, és évek óta nem készítettem, gondoltam akkor nekifogok. (Mostanában csak ehinacia-kasvirág tinktúrát készítek, mert az univerzális szer, csak ugye nem gyerekbarát, mivel jóféle pálinkával van) Szóval szedtem lándzsás útifüvet megmostam és vizesen! raktam üvegbe szorosan, rétegesen cukorral , merőkanállal ledöngölve. Mostanra 3 óra! alatt tökéletesen összeolvadt a napon (fotó dokumentációt a folyamtól privben küldöm majd)
      Tehát működnie kell, én most az alábbiak link szerint csinálom a további folyamatot: a szirup második változatát.
      http://www.mariatrebenpatikaja.hu/gyogynovenyek/landzsas-utifu-plantago-lanceolata-19.html
      Tehát ma még töltöm a tetejére a rétegeket és ha tele el fogom ásni egy időre a kertben, mindig is érdekeltek a permakulturás módszerek, hát most kipróbálom… (lehet majd kirobban, mint Szibériában azok a bizonyos „lukak”) :)))

      Törlés
  10. Ezt olvastátok? A tudósoknak sikerült megtalálniuk az agynak a tudatos tapasztalatokért felelős központját...és azóta kapcsolgatják is ugyi?...bakker

    http://boldognapot.hu/blog/felfedeztek-a-tudat-ki-bekapcsolo-gombjat/

    GA

    VálaszTörlés
  11. Mazsola, nagyon tetszik, amiket írtál ide:
    http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2014/08/a-jovobol-erkeztunk-amit-csak-erezni.html#comment-form
    Ha írnék megjegyzést erre az oldalra, valami nagyon hasonlót írnék.
    Mikor reggel ránéztem a Világhelyzetre, örültem, hogy végre nem valami „horror tényfeltárás” hanem valami más. Aztán elolvasva Buddha írását és végignéztem ezeket a „motiváló” filmeket, nagyon nem tetszettek (inkább nevetségesek a jövőképre az álomgyári filmek snittjei, meg a „megcsinálod” amerikás hangulatú szövegek…stb. ) és kíváncsian vártam hogyan reagálnak mások erre… az első 3 hozzászólás el is mondta a lényeget erről a másfajta „tényfeltárásról”.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, valamikor nem bírok magammal, és hozzászólok. :)
      Igen, először én is megörültem, hogy valami pozitív dolog is felkerült a pánikkeltések mellé, de aztán csalódnom kellett, mert sajnos a pozitívnak álcázott üzenetek nagyon félre tudnak vinni...

      Törlés
  12. Nakérem... mivel nagyon nem témába vágó napiszereket prezentálnak ide egyesek ezért jól tanári figyelmeztetésben részesítek mindenkit! :P

    Oszt, csakhogy képben legyetek, ilyent, és hasonlókat kell ide:
    http://www.hidfo.net/2014/08/12/hulladekvas-araert-eladott-honvedsegi-harckocsik-utban-az-ukrajnai-haboru-fele
    S ezek a arcok gazdaságpolitikusok, szakemberek, és országérdeknézők. Bizony. (Jó. Oké. Azt senki se monta a milyénk ország érdekét lesik.)

    VálaszTörlés
  13. ".„De ha mégis.” Amíg nincs rá vakcina, addig azt teheted, amit a középkorban tettek a pestis idején. A család bezárkózik a házba és nem jön ki néhány hónapig.

    ....Ebből az egész Ebola heccből (már Németországban is, már Romániában is, már….) azt lehet leszűrni, hogy a magyar média nem tájékoztatni akar minket, hanem leragasztani a képernyő elé, hogy a hirdetési időt minél jobban el tudja adni. "

    http://www.antalffy-tibor.hu/?p=14656

    News

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Reggel, délben, és este is híreznek az eboláról. Félelemkeltésre is nagyszerű. Bár valamiben tényleg meghalnak azok a szerencsétlenek ott Afrikában. Az ember nem tudja mit gondoljon valójában. Bár elég sokan látnak mögöttes szándékokat ami eddig nem volt annyira jellemző egy egy járvány során.

      KB

      Törlés
    2. Lehet hogy megint nem érteni eme bonyolút betegséges "jajjmegajjunk" dógot. Mi több, közöm sincs semmiféle egészségügyi szervezethez, de...
      Valaki árulja mán el nekem, hogy ha egy adott területen felüti a fejét valami fertőző izé, akkor az ottan gyorsan összerakott karanténból milyen elmebéli deformitás hatására visznek ki mindenféle arcokat hozzáértő figurák - mondván, hogy saját országában majd sokkal jobban meggyógyícsák?
      Persze... bizonyára gazdaságosabb egy személyért egy komplett orvoscsoportot mindenféle felszereléssel feltuszkolni egy szállítógépre. Aztán mikor megvan a delikvens visszaröppenni a származási országba.

      Bizonyára ennek is megvan a maga értelme. CSak még nem gyöttem rá, mi lehet az. ;)

      Törlés
    3. Amennyiben ebolás betegként feküdnék, egy száz fős kórteremben valahol Afrikában biztos jól esne, ha hazavinnének. Egy ország ezt megteheti az állampolgáráért, persze óriási költség, de ahhoz képest elenyésző, amit egy ország politikai vezetése elherdál magára, meg erre-arra.
      Az ebola meg csak testnedvekkel terjed, olyan könnyen el sem kapható, pláne ha már azonosítva van a beteg. Nyilván hazájába szállítva, ott is ugyanúgy belehalhat az illető az ebolába, mert csak immunrendszere erősségén múlik túl éli-e.
      Gazdaságilag bizonyára nem éri meg akció, de emberileg az illetőnek sokat jelenthet.
      Végül is az ország politikai vezetése is felmutathatja azt a látszatot, hogy mindent megtesznek egy kinn rekedt állampolgárukért, az mellett hogy lehet az itthoniak többsége lassú folyamatban épp agonizál valamiért.

      Értelme a dolognak sokszor nincs, de valami mögöttes érdek az mindig akad a háttérben :))

      Törlés
  14. Az ócskavasárban átpasszolt tankok természetesen a népesség-csökkentést szolgálják. A magyarországi szidó vezetés ezzel segíti az ukrajnai szidó vezetést az emberirtásban. Pontosabban az ősi magyar EU19-es génállapotú emberek irtásában. A kelet-ukrajnai harctereken harcolók ugyanis jobbára ebbe az "égi eredet-állományba" tartoznak. Summásan a szemiták illetve ál-szemiták a maradék szkíták életére törnek - be kívánnák őket még darálni a végidőben. Erről nem mondanak le az utolsó percig, még akkor sem ha ez egy teljességgel képtelen ötlet. Az elavult roncs-harckocsik voltaképp koporsók. Az ukrajnai ukrán, lengyel, ruszin és magyar fiatalok "temetkezési" helyei. Teljesen egyértelműen gyilkosság az ami most történik, és persze a gyilkosok néven is nevezhetők - hiába próbálnak most "ál-cseh" vagy ki tudja milyen KFT-ék vagy éppen ATON-ból NATO-vá avanzsált masonic kormányok mögé bújni. A Teremtés számon tartja őket és cselekedeteiket. Még a 6almi ember Czeiczel is egyetértően számolt be a nemzetközi genetikai 2000-es un. "Semino"-féle jelentésről, amelyben az áll hogy: "A magyar férfiak 60 %-a EU 19-es ős-kőkorszakbeli ősapa leszármazottja. További 13,3 %-a EU 18-as, 11 %-a EU 7-es, 8,9 %-a EU 4-es ősapa utóda. Mindez azt jelenti hogy a jelenlegi magyar férfiak 93,3 %-a négy ősapától ered és 73,3 %-a már az ős-kőkorszakban is itt a Kárpát medencében élt férfiak utóda. A valódi magyarok legközelebbi - genetikai szinten igazolható - rokonai a valódi lengyel, ukrán és horvát emberek." Végül is ők anno a belső medencéből kirajzott valahai ősmagyarok utódai. Ugyanazt a - mások számára nem "autentikus" - vérvonalat képviselik. Egyébként magát Kiev-et és persze Kisinyovot/Kisjenőt is - mint korai városszerű települést - Álmosék alapították még a Kárpát medencébe való vissza-jövetelük előtti időben. Szépen összefügg itt minden mindennel.
    A Ló Éve alatt már többször "jeleztek" a lovak. Most is amikor a Dunába rohantak a kocsival kocsistul. A kocsis kiúszott de a lovak az 5 méter mély vízbe fulladtak mivel a nehéz jármű lehúzta őket - teol.hu. Fulladás okozta Robin Williams halálát is 11.-én 63 évesen - 11/9 ! Némelyek szerint depressziós volt és az öngyilkosságba menekülve valamilyen "szer" okozta nála a fulladásos halált. Úgy látszik hogy a "jelek" most éppenséggel a vízözönt "preferálják" - végül is HollyWood-ban Noé 2014-ben is bejelentkezett mint a "Gladiátor". Meg hát a halak is abban a vízben él/t/ amit a vízöntő kiöntött vala - és megint itt a Víz Öntő kiben az Orosz Lán/y/ HAT.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kerion!
      Említetted a Noé című filmet. Nem tudom láttad-e mert a kérdésem arról szólna. Elsősorban is a húsevésről és az állatok leöldöséséről. Abban ugyanis Noé és a családja egyáltalán nem fogyaszt húst, s szentnek tartanak minden élőt a földön. Amikor a fia (Hám) leszakítja a virágot arra tanítja, hogy csak úgy kedvtelésből nem lehet, csak azt vehetjük el ami szükséges. Nekem valahogy úgy tűnt, hogy a hagyományos mai emberi húsevő társadalom, amivé lett mára az emberiség, és az egykor lehetett, az életet még szentnek és védendőnek tartó ember, amivé lehettünk volna harca is ez egyben. A mai felfogást jól tükrözi az a néhány mondat, amit a bárkán mond az emberek vezére(aki felszökött a hajóra)hogy: Az állatok azért vannak, hogy az ember uralkodjon rajtuk. Érdekes módon ugyanezeket a mondatokat hallottam vissza többször, korunk ismert „tanítójától Villás B.-tól is.
      Te mit gondolsz erről? Vagy bárki, akit érdekel a téma, látta a filmet.

      Laci

      Törlés
    2. Végig kell járni a húsevés "666-os poklát" is. Valamikor nagyban ment a bográcsozás és a grillezés. El sem lehetett képzelni jobbat egy szaftos cupáknál. Aztán egyszerűen csak elmaradt a húsevés bár nem lettem vegetariánus azóta sem. Például tojást használok sütéshez vagy kiolvasztom időnként egy adag kacsahájból a zsírt. De semmi több, egyszerűen nem kívánom a húst. Az élet végül is "szent", s az állatok leöldösése egyfajta "negatív" belső rezgést indukál/hat/. Érdekes hogy ez például a parazita vérszívó állatokra, de még a kertet felzabáló meztelen csigákra sem vonatkozik. Tapasztalatom szerint ezek eltávolítása valamilyen módon nem okoz karmikus "lelki traumát". Nyilván így van ez, így kell lennie a vérszívó embernek látszók esetében is. Vagyis védekezni szabad - pláne helyben.
      Egy biztos, nem véletlen a belső indíttatásra történő spontán áttérés a húsmentes táplálkozásra. Ennek nyilván szerepe lehet a testi átalakulásban/vissza-alakulásban ami a szellem-tudati metamorfózissal párhuzamosan folyik. Tehát sprirituális és egyben materiális "vissza-rendeződés" is folyik. A lélek magával rántja a testet a múltba - ami a jövő.
      Az állati lét - ha evolucionálisan nézzük - az emberi létet megelőző létezés. Tehát az állat földi lélekkel bíró korai/kezdetleges ember - ami/ aki persze továbbfejlődhet. És idővel a Teremtés meggyújthatja benne a szellemi "szikrát". Szerintem az állati lét egy alacsonyabb létezési lépcsőfok ahová akár az úgymond "elállatiasodott" ember is vissza-curikkolhat egy következő inkarnálódás során. Tehát az állatokra mint leendő vagy volt emberekre kell tekinteni - abból baj nem lehet.

      Törlés
    3. Kerion
      Kedvemre való az összefoglalód...(lelkemnek való!)
      Köszönöm! :)

      Laci
      Napközben próbáltam megkeresni, de sajnos már nem találtam meg Pap G . azon előadását, ahol a Noé = Nő párhuzamot tárgyalja... Ez nem a kizárólagossága miatt fontos, hanem az egyik érdekes vetülete miatt. Elképesztően érdekes volt ahogy a cselekményt, a Nőiességet/Noé-iasságot a magyar hagyományokon és a magyar nyelven keresztül elemezte...(Sajnos vagy a hívek, vagy a google miatt ezeket az eladásokat mára teljesen szétszórták...ami most megtalálható, hát az csak halovány ismétlés...pedig még a húsevés IS NAPIireden volt...)

      Szép Napot!

      Törlés
  15. Ezt is valaki feldolgozhatná szellemi fejlettségével helyettem valaki:

    http://hungarian.ruvr.ru/2014_08_12/Europaban-a-karokat-merik-fel-es-azt-tanacsoljak-Jacenyuknak-hogy-ne-merjen-a-gazvezetek-kozelebe-menni-1848/

    Kiemelés:
    "...A felesleget ugyanis az uniós piacon fogják majd értékesíteni. Ennek következtében sem zárható ki árzuhanás, a termelők közvetett vesztesége többszörösére növekedhet. Az Oroszországgal szembeni szankciók búzaár-emelkedéshez vezethetnek, amiből kifolyólag akár kenyérhiány is felléphet..."

    Világos nem? De. Naugye.
    Persze... mifelénk mán megszokta a jónép, hogyha csökkentés van akkor mélyebben kell nyúlni a bukszába, de vajh a Nyugatabbra lévő országok lakóinak hogy fog állni a szája?

    VálaszTörlés
  16. Ha a Vénusz-tranzitok bekövetkeztének idejét nézzük akkor nyilvánvaló hogy 2004/2012-ben a korszak - az elmúlt 13 ezer éves precessziós időszak - utolsójával volt "dolgunk". Az ezt megelőző Vénusz-tranzit az aktuális időszámítás szerint még 1874/1882-ben volt, míg a következő pedig 2117/2125-ben lesz. Az teljesen nyilvánvaló ez a "rendszer" már nem bír ki még 100-egynéhány évet. Vagyis a 2004/2012-es Vénusz-"átvonulás" volt az idő végi ominózus, míg a 2117/2125 meg az idő eleji ominózus. Nem véletlen tették az elmúlt Vénusz-tranzit "vég"-évére, 2012-re a maják is a - 13 baktunos/13x144000 ! napos - naptárjuk végét.
    Tehát a Halak korszakból most megyünk át a Vízöntő korszakba. Közismert hogy a precessziós körforgás az óramutató járásának megfelelően mindig "vissza felé" halad. Ez az "átmenet" nem szokványos mert a mindenkori "fél-világéves" tabula rasa is kíséri ami után pedig minőségi szellem-tudati stb. ugrás következik. Ténylegesen az un. vaskorból az aranykorba való "ugrás" következik.
    Az is tudott hogy az egyes világhónapokban/cirka 2160 földi éves korszakokban - a korszak saját jellemzői mellett - mindig a pontosan 6.-nak szemben lévő korszak még az ami/aki HAT. A Halak korszakban a Szűz volt az aki hatott, míg a Vízöntőben az Oroszlán lesz az. A korszaknév alatt mindig az embert kell érteni: tehát "Hal-ember/Szűz-ember - Vízöntő-ember/Oroszlán-ember". Most Vízöntő-ember az aki már ugyanabban a testben a hal-ál-ból feltámadva éli az ál-hal vagyis immár vízöntő-állapotát. Magát az Egy-Én-i feltámadást már taglaltuk. Emlékeztetőül az "állomásai": a már szeretetelvűként való földi "pokoljárás" legmélyebb pontján való sokkszerű hal-ál-lá válás/fel-támadás - főnix-madaras lélekröptetés - ébredés/megvilágosodás/szellemtudati átalakulás - spirituális és materiális metamorfózis.
    Az Oroszlán-embert akit úgy kell elképzelni most mint a Vízöntő-emberben HAT-O-t. Ehhez tudni kell hogy az oroszlán szavunk valójában "titkosan" mit is jelent. Az egyik megfejtés szerint Oros/z/ Lán/y/-t azaz Erős Lány-t, vagyis Vénuszt, Aphroditét, Anyahitát, Íziszt, Inannát, Szíriuszt, Tündérkirálynőt ecetera. Érdekes az Oros/z/-i leány értelmezhetőség is ami a bennünk ható Oroszlán földi megtestesülése lehet. A Vízöntő nőkben persze a fiú Oroszlán az aki hat-hat/66/12/3.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekesség...
      Mostanság munkáink nagy része Oroszlányhoz köthető...
      EGYik legnagyobb munkánk HATodik üteme épül MOST! Hetedik terveződik... (Nagyobb, mint az összes többi...)

      Szép Napot!

      Törlés
  17. Napi Szer...

    Ma este barátommal a Fehér Gyűrű (volt képviselői kocsma) nevezetű kocsmában HAT korsó sört fogyasztottunk el...
    Hazafelé gyalog indultam... Feltett szándékom volt imádkozni a Parlament előtt, hogy az ott lévő sENKIháziak elkezdjék (végre) hazánk érdekeit KÉP-viselni...Mikor odaértem Madarak százai KÖRözetek - a megvilágítás miatt (?) - Aranyfényben az épület fölött...Tehát ott nem volt dolgom...
    Tovább gyalogolva az Erzsébet-híd lábánál kéregető emberrel találkoztam. Ő tűzet kért, de az nem volt... Erre felajánlottam neki, hogy kérek mástól, de ezt teljesen elutasította, mert az az Ő dolga...Erre szerető kézfogással elbúcsúztunk. Éreztem a kezét...Tovább menve egy nyitott üzletet találtam. Ott vettem gyufát, és EGY sört...
    Visszavittem neki, mikor éppen rágyújtott...(volt öngyújtója...) A tűznek nagyon örült, pedig volt neki. A sört meg eltette reggelire...Mikor elköszöntünk megáldott...(keze azóta is a kezemben VAN...) és felajánlotta, hogy bármikor segítségemre lesz, ha szükségem lesz rá (magyar népmesék)...

    Szép Napot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Utóbbi eset nálam - hasonló előzmények után - úgy végződött, hogy vettem a szerencsétlennek kaját a boltban, de mire visszavittem neki már eltűnt. Keresgéltem a környéken, de teljesen felszívódott. Úgy tűnik ott és akkor, helyben kellett volna segítenem, utólag már szabhatjuk. :)

      Törlés
  18. ..óvatosan a humorizálással…. az aki képes HAT sört elfogyasztani egy ültő helyében, az könnyen rábaszHAT….akár orosz, akár lány!

    Mellesleg ajánlani szeretnék egy remek filmet, címe Lakott sziget, mely a Sztrugackij fivérek azonos című könyvének adaptációja o(ők) rosz o(a)k??? által. Aki megteheti az természetesen a könyvet olvassa előbb.

    Elgondolkodtató és merész alkotás jó és rossz egyensúlyáról, manipulációról, szabadságról… nem véletlenül volt tiltólistán (a regény) a 60as években….mondjuk lehetne most is, azóta is aktuális. Hosszú, de érdemes végigseggelni!

    https://www.youtube.com/watch?v=Ur2UR50_8vI&feature=youtu.be
    https://www.youtube.com/watch?v=DML8lCeEonw&feature=youtu.be
    https://www.youtube.com/watch?v=g96gN0pfVhc&feature=youtu.be

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Milyen humorizálás...?
      Mesélj nekem, miként "baszHAT"-rá...?
      Tapasztalatom szerint módosult tudatállapotban HATványozottan lehet HATni...;) Szóval nem igazán értelek...

      Szép Napot!

      Törlés
    2. hagyjuk inkább:) jó szórakozást a filmhez!

      Törlés
    3. A véletlenek...
      Ezt most hallgatom és azt hiszem neked szól...( a fejlettség és az érzelem ereje...) kb. 6-8 perc
      https://www.youtube.com/watch?v=5RKUUis-R78#t=1368

      Amúgy az egész sorozat nagyon tanulságos...
      http://www.narada.hu/bakos-attila-eloadas-temakorok

      Szép Napot!

      Törlés
    4. Köszönöm! :)

      Szép Napot!

      Törlés
    5. meghallgatom, én is kösz;-)

      Törlés
  19. adatgyűjtés:

    http://index.hu/tudomany/2014/08/15/mibenhiszkettopontnulla/

    "A kérdőív természetesen névtelen, ip-címeket sem rögzítünk"

    Ahan.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. meg többször is kitölthető, robottal (bot-programmal) oda tolod, ahová akarod (ha nincs védelmük ellene.. :P )

      Törlés
  20. Noakkormostegykis szombesti agytágitás következik.. :P
    mi a különbség?
    http://indavideo.hu/video/Itt_a_honap_legjobb_videoklipje
    és itt az eredeti klip:
    http://youtu.be/ESXgJ9-H-2U
    *****

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi a különbség? Egy nagy különbség talán, hogy az orosz paródia nagyságrendekkel jobb :))
      ( a többit nem látom, tán csak a zenei hangvétel akadályoz a megfelelő látásmód eléréséhez, ugyanis nem tudom még 1x végighallgatni, nem az én (zenei) világom )

      Törlés
    2. Mivel magamsenem bírom soká ezt a zenei világot, így csak orosz verziót tekintettem meg. Úgyértem... úgy kb. háromnegyedig.
      De... nem sikeredett megérteni minek kellett tyúkot áztatni?
      Valamint, okosabb lenne ha a traktornak szakember megtekinteni a bal első kerekit, nehogy tök véletlen elhagyja.

      De mert zeneosztogatás, magam is beszállok a jáccásba. Éngemet mostan ez gázolt el így nemsokkal ébredés után:
      https://www.youtube.com/watch?v=dhk_Lz_O1Ts

      ;)

      Törlés
    3. :)) Nemcsak a tyúkot áztatták, hanem utána hasonló intenzitással a patakban mostak is, (ez biztos kimaradt, mert az utolsó negyedben történt) talán ez a tisztaság iránti olthatatlan vágy művészi kifejeződése lehet.. vagy valami egészen más :)))

      Remélhetőleg Zé hamarosan kárpótol bennünket az elszenvedett hang és képhatások miatt!
      Végül is az agytágítás egy formája az megvolt…és ezt ígérte :))

      Törlés
    4. (előszöris a szombatesti-ből kimaradt az "@", de ezt sötétben gépelve el lehet nekem nézni :P )
      Számomra a tanulság az volt, hogy az orosz videó sem szürreálisabb semmivel, mint a "nevjorki" (vagy mittudomén melyik metropolisz) mellékfőutcáján musical-betéteket előadó nadrágos-hózentróglis-fehér-fekete-nemű mejjtartós hölgyek kigyúrt munkásfiókák ölelésében..
      Mindkettő egy-egy snittben felvéve.
      (a tyúk-öblités és a patakparty mosás a "WASH IT"- mosd meg" felkiáltásra illusztráció :) )

      Törlés
  21. Richárd Hegyeshalmi és Levente Hernádi az indextől valamiért - na vajon miért ? - nagyon de nagyon utálja a madarakat. Lehet azért mert őket nem a gólya hozta, vagyis ők nem gólya-hozták tehát nem madarak - nem égi eredetűek az úgymond "majmok bolygóján". Úgy is mondhatjuk persze hogy gólyák - pardon gójok - helyett ők nem gójok. Kár ezekért a szalagcímes, kőműveskedően is alig "rejtett" magyar-gyűlölködésekért, magyar-ellenes kirohanásokért, magyar-gyalázkodásokért - természetesen magyar nyelven Magyarországon/Madárországban. Hiszen ez csakis az elkövetőket minősíti - no meg beazonosítja és leleplezi. Felvett név szerint. Már a "hülye" is tudja ugyanis hogy a madár az madar illetve magyar. Meg az is evidens hogy a magyart - mivel égi eredetű - a "gólya hozta"/goj. A zsidót meg nem a gólya hozta - tehát nem goj. Éppen ők hirdetik így, s ez kivételesen igaz is.
    Index.hu: "Hülye aki madár"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. (asszemlassan sokat iszok..)- merthogy mi egész másik zsindexet olvasunk, merthogy itt meg azt olvasom, amit.. Hülye, aki nem madár:
      http://index.hu/nagykep/2014/08/17/nem_csak_terkep_a_taj/

      osztakkómost meg mivan? (szép képek)

      Törlés
    2. Az van hogy - valaminek a hatására? - megváltoztatták vagy változtatgatják a szalagcímet. Egy biztos ma este 7 óra után a szagcímből hiányzott a "nem" szócska. Lehet hogy reagáltatni akartak erre a provoká-cion-ra aztán meg lejáratni ? Mondván hogy Kerion "hazudozik". A bibi csak az hogy nem tudok hazudozni, "valami" nem engedi.

      Törlés
    3. Nem nehéz kőműves jelképeket felfedezni madárként, mi? :)
      Zé, neked különösen kedvenced a városképekbe rajzolt "nonfiguratív" elemek elemezgetése... :)

      Törlés
    4. (nagyon tetszett a mitad-yhwh beszólás :D )

      Pont a 13. kép hasonlit valamire :)
      http://kep.cdn.index.hu/1/0/659/6592/65922/6592226_09567f02b267bfbb2dac6d43ef709497_wm.jpg
      http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/11/MapOfBorgo.jpg

      Törlés
  22. 2014.08.18 - ILONA névNAPja ! Eredeti magyar név az ősi Tündér Ilona, melyből aztán a görögös Heléna vagy éppen a szlávos Elena is lőn. Tündér Ilona természetesen a madár/madar/magyar Tündér Királynő maga. Mostanság a Vízöntő madár-Embert ébreszti és benne HAT. Úgy is mint a Vízöntővel 6.-ként - "szemben álló" Oroszlán/Erős Lán/y/. Csak a Kör-Forgás útját "szegélyező" 12 csillagképre kell tekinteni - hogy hogyan, hányadikként is következnek egymás után. Hogy ILON-A miért is oroszlán ? Hát mert az eredeti ILON-ból betű-anagrammaként ezt kreálták: a LION-t. A név >végén< pedig az "A" így a kezdet - tehát az Oroszlán/Erős Lány elKEZD valamit. Az pilisi Isztár gaM/Mag-beli "oroszlánok" ehhez már készen állnak. Valami holNAP elkezdődik...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Édesanyám is Ilona volt.

      Törlés
    2. Valójában Jézus Krisztust/J.K.-t szándékozott lejáratni, illetve a megjelenítő fekete mágiával negatív kontextusba helyezni - a "véletlenül" hasonló monogramú nevet választott ál-magyar J.K. vagyis János Kádár. Akit nyilvánvalóan már fiatal kommunista korától kezdve, majd a Rákosi érában is első sorban az 56 utáni megtorló "szerepére" készítettek fel a felfuttatói. Az első bosszú-per amivel a hamis J.K. a tulajdonképpeni "mester-fokozati" vizsgát letette a Tóth Ilona per volt. Olyan "ellenforradalmár vádlottat" kellett erre a "bemutatóra" találni akinek ILON-A/LION-A volt a keresztneve. Mivel tudták hogy "Tündér" Ilona a Tündérkirálynő, a Magyarok Nagyasszonya - az aranykori-vízöntő korszakváltás "oroszlán/erőslány kezdete". ŐT - a magyarok Any/ahit-a/ját - kellett valahogy megjeleníteni s "letaszítani, bemocskolni mint brutális gyilkost". S miután Tóth Ilonát "megtalálták" ő lett e gonosz fekete mágiás terv tárgyi megjelenítője. A medika ráadásul még mélyen vallásos és 24-25 éves kora ellenére szűz is volt. Ez még "kívánatosabbá" tette a purimi véráldozati bemutatóra. A Halak-ban egyébként is tudvalevő hogy a Szűz az aki HAT/ott/. Bármily hihetetlennek tűnő is az Ilona keresztnév döntő szerepet játszhatott ebben a szabadkőműves J-ános K-ádár-i koncep-cion-os "akasztófa-jelenetben". Kár hogy eddig - félelemből vagy más okból - egyetlen "történész" sem foglalkozott az "ügy" ezen > masonic black magic < aspektusával. Pedig a sok "véletlen" - mint mindig - most is összeáll.

      Törlés
    3. Augusztus 23-án pedig a Nap beér a Regulushoz lábához-szívéhez. Addig kerek 5 nap fog eltelni, mármint 18-tól. Amúgy is a régi magyar csillaghagyományban az Oroszlán csillagkép nálunk Sarlóként jelenik meg, a Rák, ahol tegnap épp a Vénusz és Jupiter - 8 és 5, 5=Jupiter, MAgyarság, 8 mint Jézus, de a Magyarok Nagyasszonyával is illethető. (Aug. 15.) - 'találkozott' pedig a Jászol csillagkép. Jászol mindenestre egy születési hely, szimbólum. Kezdhetünk újjá születni?
      2012 október 3-án, épp a Vénusz állt a Regulus lábánál, ekkor egy kis sárga pinponglabdát helyeztem Gyenesdiáson egy kőoroszlán lábához... Talán most fejeződik be a szoptatás vége, és az ÉLETre LÉPés következik...

      Tegnap este az Antares és az Arcturus felettébb vibrált.
      Fecu

      Törlés
    4. Janikának az Attilaság félreállításában is jelentős szerepe volt, hiszen a legkritikusabb időszakban József Attila "tartótisztjeként" próbált meg Attilának "segíteni"... Még azt is bevallotta, hogy mire játszottak rá...
      Kádár János: "Kemény asszony volt. Némán tűrt, de mint egy felkiáltójel. Lehetetlen volt nem észrevenni, különösen egy olyan érzékeny embernek, mint József Attila. Ilyen volt a mozgalomban is: szigorú, kérlelhetetlen, puritán. Nem egy ilyet ismertem akkoriban a kommunisták között. József Attila személyiségzavarát nemcsak az fokozta, hogy nem tudta eltartani magát, hanem hogy Szántó Judit tartotta el őt, kemény munkával, önfegyelemmel, lemondással. Ki tudja elviselni, hogy egy másik ember föláldozza magát értünk?" ...
      forrás: http://www.litera.hu/hirek/szanto-judit-naplo-es-visszaemlekezes

      "Szántó Juditot nem szokás szavahihető forrásnak tartani. Mégis, életszerű az a jelenet, amikor Kádárt kéri meg, hogy nézzen rá az éppen nehéz lelki válságban lévő élettársára, és vigyen neki egy pakli dohányt. „Hogy Attila és János között milyen beszéd zajlott, nem tudom. Két óra hosszat beszélgettek.”"

      József Attila Attilasága már születése előtt kezdődött és egész életét végigkísérte... Édesanyjának Attila születése előtt álmában megjelent egy ősz öregember, ki azt mondta neki, hogy Attila nevű fia fog születni. Később, mikor nevelőszülőkhöz került..."Nevelőszülei a gyermek füle hallatára beszélték meg szomszédaikkal, hogy az Attila név nem létezik, és innentől fogva Pistának szólították. Fontos tényező volt életében, hogy később Attila hun vezérről szóló olvasmányokat talált. Ez természetesen felkeltette érdeklődését az irodalom iránt, hisz ezek a legendák újra megerősítették identitástudatát."...
      József Attilát először Róth Manó fedezte fel magának, hamar felismerve az értékeit (amit persze ki kellett használni, és egyben le kellett rombolni) "
      József Attila ekkor kis, de arányos termetű, serkedező bajuszú barna fiatalember volt, értelmes, kifejező, könnyen villogó szemekkel"..."„szakadatlanul kísérgetett útjaimon, s nekem a legkülönbözőbb kifogásokhoz kellett folyamodnom, hogy távol tartsam az elvtársakkal való találkozástól.”...
      forrás: http://www.forrasfolyoirat.hu/0504/szoke.html
      Miután a Ludmann (Czvechó/Szántó)-Csermanek tandem teljesen tönkretette Attilát, véletlenül megint a "legjobb" helyre került "gyógyulni"..."1935 tavaszától már Gyömrői Edittől kapott pszichoanalitikai kezelést, aki iránt szerelemre lobbant. A pszichoanalitikus „hasadásos elmezavart” (skizofrénia) diagnosztizált József Attila esetében. Több mai pszichiáter szerint ez a diagnózis, amely a pszichiátria akkori állapotának fejletlenségét tükrözi, hibás volt, és hozzájárult költőnk életének tragikusabbra fordulásához"...
      Gyömrő Edit: "1896-ban született Budapesten, középosztálybeli, asszimilálódott zsidó családban, Gelb Márk bútorgyáros, királyi magyar udvari tanácsos és Pfeifer Ilona gyermekeként. Édesapja 1899-ben Gyömrőire magyarosította a családnevüket."

      Bizonyára az sem véletlen, hogy Janka koponyáját azóta kikaparták a temetőből...(Skulls&Bulls)...

      Szép Napot!

      Törlés
    5. Upssz Kádár korában a rohangált valószínűleg erős túlzás...a többi remélem OK...

      Szép Napot!

      Törlés
    6. Rákosi és Kádár "apró dögei" most is itt vannak köztünk - ráadásul minden téren 6alomban-pozí-cion-ban-vagyonban. Ha másként nem horribilis nyugdíjakkal és persze a hozzájuk méltó pozicionált utódokkal körülvéve. 6almuk olyan vérgőzösen gonosz alapokon nyugszik hogy azt el sem lehet mondani. Például 1957-62-ig mindennapos volt a nekik már fizikai síkon nem ártható akasztófára juttatott kivégzetteik arccal lefelé való elkaparása. Méghozzá rozsdás szöges dróttal összekötözött kezekkel-lábakkal - jellemzően /fekete számmágia/ a 300-as vagy a 301-es parcellában. A halálban még az arccal ég felé való szokásos temetést sem engedték meg az "égi ember" számára. Csak azért nem gyilkolnak minket halomra a végidőben ezek az eszement nem-emberek mert már a "pokol" is megelégelte ámokfutásukat és rövidre vette a pórázt.
      Amint fent úgy lent. Odafent tehát egymásra talált Zeusz/5/ és Aphrodité/8/ a stációk alapján "összegezve"a 13-asban ! A 13 pedig az Idő Vége is - lásd 13. baktun - valamint az un. "13-ak" eljövetele. A Kárpát medencében ugyanígy meg kell jelennie a zeuszi beavató/5/ szívcsakra-szeretet és az aphroditéi/8/ est-hajnal csillagos fényhozó koronacsakra-szer-elem találkozásának. Feltehetően maga az elsődleges avatár földi király és királynő találkozik valahol idelent. Ebben bízhatunk mert ez kell - a kiteljesedett szer-elem - mindenhez. Legfőképpen az új-korszak-teremtéshez.

      Törlés
  23. Gram-pozitív pálca alakú baktériumokat tartalmaznak a MARS csokik?!!!! Visszavonják Európából:
    .
    http://hungarian.ruvr.ru/news/2014_08_17/A-Mars-visszavonja-Europabol-a-tejitalait-bakteriumfertozes-miatt-7991/

    News

    VálaszTörlés
  24. Különös álmaim vannak mostanában.Egy régi munkatársammal álmodom,akivel csak köszönő viszonyban voltam,más területen dolgoztunk.Tíz éve nem is láttam Őt,mégis sűrűn előfordul álmaimban.Ez több mint különös.Valaki megtudja fejteni ezt a dolgot?
    Ria

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem gondold végig mi az ami összekötheti a két dolgot: mi a kapcsolat a volt kollégád (jelleme, cselekedetei, stb.) és a jelenlegi életed (vágyai, esetleges problémás pontjai, stb.) között?

      Törlés
    2. Ria. Ez sokaknál előfordul most, hogy 20-30 éve nem látott ismerősök bukkannak elő álomban, vagy a hétköznapi életben. Ahogy én tudom, az idő lenullázódásával függ össze.
      Éva

      Törlés
  25. Megnéztem a Lakott sziget két részét, Pityesznek köszönet az ajánlásért!

    https://www.youtube.com/watch?v=Ur2UR50_8vI&feature=youtu.be
    https://www.youtube.com/watch?v=DML8lCeEonw&feature=youtu.be
    https://www.youtube.com/watch?v=g96gN0pfVhc&feature=youtu.be

    Igen különleges film, sosem láttam még ilyet. Külön dicséret illeti, amiért kerülték a tipikus hálivúdi kliséket, és tényleg egyedit alkottak, sok sok párhuzammal és előrevetítéssel a kialakulóban lévő, tervezett világrenddel...
    A színésznő, Julia Snigir kifejezetten gyönyörű! :)
    Ajánlatos megnézni, tényleg jó film.

    VálaszTörlés
  26. "Parlagfű hasznosítási módokkal kísérleteznek az Agráron"

    http://www.youtube.com/watch?v=G22H1OrjxF4

    News

    VálaszTörlés
  27. A születés azért is veszélyes mert a halál követ/het/i. A földi létezés már csak ilyen. Ezt is minden fél-elem-keltő kisiparos tudja. Még ha igaz is lenne ki - mely sörivó és sült-kelt-tészta-zabáló - nem sz@rja le hogy a sör- és a sütő-élesztő "életveszélyes". A chemtrail, a haarp, a parlagfű, a fogkrém, a só, a napozás is az -mondják az ügyeletes félelem-keltők. Mindezeken azonban semmi sem múlik - pláne nem a valós élet és halál. A rettegtetés csak arra jó hogy a még álomkóros emberben egy rendkívül alacsony belső rezgés indukálódjék. Amivel aztán sehová sem lehet jutni - pusztán a pokoli rabszolgalét prolongálódik - még 13 ezer évre. És persze a rettegő ember általában - idő előtt - abba is pusztul bele amitől olyannyira retteg. Egyébként meg az emberileg elért/elérhető magasabb belső szellem-tudati rezgő állapot minden veszélyt elhárít. Ha úgy tetszik a "mérget" ártalmatlanítja - a golyót meg eltéríti.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kerion, néha elgondolkodom rajta, hogy nem-e "lekéstük" már ezt a bizonyos átlépést...? Olyan néha ez a világ mintha már benne lennénk az új 13000 éves ciklusban, és szopunk tovább. Mintha elmaradt volna most ez az izé.... vagy csak mi maradtunk le róla, és aki érdemes volt rá, távozhatott az ajtón...

      (na majd észhez térek, ha kisüt a Nap)

      Törlés
    2. Mazsola, szerinted lehetséges a "kvantumugrás"? ...nem látom, hogy a természet ezt bárhol alátámasztaná.... a hernyóból sem egyik pillanatról a másikra lesz pillangó...ha igaz az, hogy amint lent úgy fent... akkor szerintem az illúzió illúziója hirtelen átlépésre várni.......?

      Törlés
    3. Az "átmeneti" korban vagyunk. Az Új Világév-kezdet, a Vaskor-Aranykor-határvonal vagy leszűkítve a Halak-Vízöntő-origó nem egy éles határvonallal jelentkezik hanem bizonyos téridő intervallummal. Az körforgásbeli ellipszis keskenyebb vég-köre - ahol a Naprendszer most mozog - cirka 2000 évet tesz ki. Most ezen a keskenyebb körszakaszon vagyunk - a 2012/13-as O-ponton már túl - kissé a Tejút-centrum felé fordulva, már afelé haladva. Amit látunk az az események irdatlan felgyorsulása és persze sokszor már a követhetetlensége. Eközben a "jó" jobb, a "rossz" rosszabb lesz - ez is konstatálható. Mindezek a korszakos-végkifejlet közelségének a jelei. A nyugodt tűr-elem ha nem is vakoló-rózsát de új korszakot terem/t/. A metamorfózishoz/a legalább "jók" testi-lelki átalakulásához, vagy annak legalábbis a beindulásához is IDŐ kell, no meg TÉR. A Teremtés, a TErmészet most nem azon van hogy mindenáron "radírozzon", hanem minél több embert szeretne magával vinni - testileg-lelkileg - a felsőbb "osztályba". Nincs értelme a csak 2-emberes/Ádám-Évás konstellációnak mert az voltaképpen kudarc lenne. KELL hogy sokan legyenek a JÓK. S erre van még pár KM a kör-pálya ezen szakaszán.

      Törlés
  28. A borús napra ajánlanék egy filmet. A címe "Synecdoche, New York". Elgondolkodtató, az életről és ami mögötte van, sok mindent ki lehet látni belőle (vagy bele lehet látni).
    Főszerepben Philip Seymour Hoffman.

    R.S.

    VálaszTörlés
  29. Közben itthon és külföldön is vízöntősdit játszanak a sportolók/kiválasztotték:

    http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-shakira-fejbe-verte-piquet-majd-kihivta-a-papat-2358079

    Richie Gecko

    VálaszTörlés
  30. Tegnap láttam egy filmet, régi, csak nekem volt új.:)
    A vadon foglyai....mondhatni nagyrészt 3 szereplős film (Anthony Hopkins, Alec Baldwin és egy grizzly medve)
    Nagyon érdekes erőpróbája a természet hatalmának és az emberi viszonyoknak egyaránt.:)
    ( Itt talán meg lehet (vagy bele lehet ) nézni:
    http://videa.hu/videok/film-animacio/a-vadon-foglyai-DRgtbyiUhqVZzCMa )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elég régen láttam, de nagyon (rossz érzéseket keltve) tudnak hatni rám az "ilyen" témájú filmek - talán a bizalom (és a nem-birtoklás) témakörén kell még dolgoznom (?)

      Törlés
    2. Igen, kissé véres történet és lehet, nem is egy tökéletes film alkotás...
      és nem mindenkinek "mondja" ugyanazt… de hát ez rendben is van, mert az ember mindenben azt képes meglátni, ami neki szól épp valamiért. :)...

      Törlés
    3. félreértettél.. :) a háromszögeket nem szeretem.. :)
      (rosszul viselem)
      ..az idős csilliomos meg a fiatal (fotómodell)felesége meg a fotós..

      Törlés
    4. (… úgyis értettem ám, legalábbis azt hiszem… de néha könnyebb másról beszélni, mondjuk medve általi véres sérülésekről, a film nem tökéletes rendezésről… de a való életben legtöbbször tényleg medve sem kell hozzá… és túl is éljük… meg hát a rendező is más…)

      Törlés
  31. "Mágikusan" - madárul/madarul/magyarul - "valakik" által:
    Guns N' Roses - November Rain/9-es Ember Eső
    Sweet November/Éd/es/i 9-es Ember - It's not Goodbye
    Taylor Swift - Back to December/Vissza a 10-es Emberhez !
    Rasputin/Rossz Putyin - egy kis névmágiával már anno Raszputyinnál "megelőlegezték" a későbbi Putyin rosszaságát/anti-krisztusságát.

    VálaszTörlés
  32. "Befőzési" szezon van. Most /is/ kell eltenni a télirevalót meg a ki tudja mikorra valót - mert valami/valaki azt súgja hogy a befőttesüvegbe elrakott dolgok azok amik megmaradhatnak. A mélyhűtött zöldség stb. meg sajnos csak addig amíg van áram. Ami ugye bármikor kimehet akár végleg is és akkor minden tönkremegy. A Napszél is "idefújhat" valamit, a Föld is rezeg, a jégtakarók olvadoznak és a vulkánok is mocorognak Izlandtól Mexikóig.
    Már rengeteg darabos vegyes nyers savanyúságot raktam el: uborkát, paprikát, hagymát, paradicsomot, patisszont stb. a csavaros üvegekbe. Ezenkívül feldarabolt, kompótnak megfőzött korai céklát is a saját lila sós-cukros-ecetes köménymagos levével felöntve. Hasonlóan ízesített "felöntő lét" használok a savanyúságokhoz, de például a szintén nyersen feldarabolva elrakott zöldbabra is. Ez egy bevált orosz recept alapján történik: 1 liter felforralt vízhez 1 evőkanál só, 2 evőkanál cukor és 2 evőkanál ecet /10%-os/ kell.
    Maga a mesterséges tartósítószer /Na-benzoát, szalicil stb./ nélküli "befőzési" művelet már bevált és nagyon egyszerű. Egy nagyobb lábas aljára - melybe legalább 3 üveg fér egy összehajtogatott konyharuhát teszek. A kimosott üvegeket teli a megtisztított nyers vagy főtt anyaggal a lábasba helyezem. A lábast felöntöm vízzel az üvegek 3/4-éig érően majd takaréklángon meggyújtom alatta a gázt. Eközben egy másik kisebb fazékban az 1 liter vizet felforralom és belekeverem az 1 ek. sót, 2 ek. cukrot és 2 ek. ecetet amit aztán rámerek az üvegekbe rakott anyagra - a perem alatt 1 cm-ig. Ez a mennyiség 3 db 0,72 l-es befőttesüveg felöntése esetében általában elég. Egy kisebb kb. passzentos fazékkal beborítom a lábast az üvegekkel és indulhat az un. gőzölés. Ez addig tart amíg az üvegek nem mocorognak és bennük is el kezd gyöngyözni a felöntőlé. Ekkor még biztos ami biztos, a csavaros tetőket is - még 5 percre a lábasba rakva az üvegek mellé - "kifőzöm". Az "gőzölt" üvegek peremét óvatosan megfogva /maga a csavaros perem nem olyan elviselhetetlenül forró/ kiemelem őket óvatosan majd megvárom amíg a gyöngyözés megszűnik s a tetőket rácsavarom az üvegekre. A rácsavarozást leellenőrizve még 2-3 percre meg is fordítom az üvegeket fejjel lefelé. Ezután már mehetnek a plédek közé a min. 2 napos szokásos un. száraz dunsztba. Így már többszörösen is bebiztosított a tartósítás. Minimum 100 üveg eltett finomság a cél. Persze ott vannak még a hűtőben lefagyasztott dolgok is amelyek persze elsőbbséget élveznek a fogyasztásnál-felhasználásnál. A befőttesüveg-ármádia az aranytartalék.

    VálaszTörlés
  33. Upssz, de meglepődtem!...most olvasom, hogy Bűvészinas- Nyuszi a cilinderben- Adamus St.Germain magyar hangja-Dóra- Modus Vivendi főszerkesztője, kitelepült Svédországba és ott kezd új életet a családjával!..Előzményekről ír egy új blogján:
    Bőrkötés I.-

    ".....No és hogy pontosan miből is lett elegünk? A kilátástalanságból. Abból, hogy többdiplomásként olyan szakképesítéssel, ami révén az embereknek közvetlenül tudnánk adni valamit, amitől a mindennapi életük többé-jobbá válhatna, egyszerűen nem tudunk megélni (nem titok: orvos-tanár páros). Hogy a választott hivatásunkban a mindenkit elsöprő könyöklőgépek, akik nem ismernek se istent, se embert, szabályszerűen tönkrevágják azt a mikromiliőt, amiben az ember békésen tevékenykedne. Nem vagyok átlagon felüli ember, s nem illet meg az életben semmiféle extra rang, kiváltság, no de azt a pozíciót sem vagyok hajlandó elfogadni, ahová engem a környezetem itt sorolni próbált. S nemcsak a munkatársak, de sajnos a legközelebbi ismerősök is. Itt nem lehetsz tényleg más, legfeljebb amolyan „formálisan más”, amit a massza kirak a kirakatba, hogy megmutassa, milyen toleráns. Itt, ennél a játékasztalnál ha neked netán valami sikerül, mindenáron el akarják veled hitetni, hogy nem, az neked nem sikerül, nem sikerülhet, és nem is sikerült. :) (Épp ettől ilyen kontraszelektált ez az egész: minden valamilyen pozícióban lévő kínosan ügyel arra, hogy a nálánál jobb még csak labdába se rúghasson, csakhogy így csúszik le minden szféra színvonala a béka segge alá.)..."

    Úristen, hát ki marad itt?

    http://nyusziaszabadban.blogspot.hu/2014/07/uristen-hat-ki-marad-itt.html

    Szomorú !

    GA

    http://nyusziaszabadban.blogspot.hu/2014_03_01_archive.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valahol talán szomorú.
      Valahol viszont teljesen logikus és érthető.
      Valahol meg egyenesen pozitív, lásd ennek az írásnak a végét:

      http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2013/10/kincskereses-magyar-fronton.html


      Ebben meg benne van a válasz is:

      "Úristen, hát ki marad itt?"

      Törlés
  34. Nem sűrűn szoktam politikai dolgokkal foglalkozni, de ez már átütötte az ingerküszöbömet. És ŐK a nemzetek Naaagy (meg)Vezetői..:

    http://index.hu/kulfold/2014/08/24/verfurdot_mentegetne_tony_blair_segit/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hogy ez hogy kapcsolódik az előző cikkhez? ááááá.. :D
      (nyom: dátumok.. a cikk végi zárójeles rész..emberek.. születnek.. és meghalnak.. és születnek :D )
      http://en.wikipedia.org/wiki/Abaj_Kunanbajev

      mégnagyobb offment: segitség kellene: pl. a dalai láma Őszentsége reinkarnációjának keresésekor az első, hogy felállitják a halála pillanatában volt "horoszkópot" és ez ad egy "kódot"- ugyanis a reinkarnáció (személy) születési horoszkópja kapcsolódik az előző kilépőkódhoz..
      Valaki?

      Törlés
    2. Ha mindent jól csinált őszentsége, akkor nem lesz reinkarnáció...

      Törlés
    3. Mi nem világos? Így azonosítják be, h ő ugyanaz a lélek-e. Ezt a kilépési pont mutatja, mert csak ugyanott léphet be. ld: felszálló-leszálló sárkányfarok a képletben.

      Törlés
  35. Szeszák doki remek összefoglalása: Az uralkodás művészete címmel:

    "......Napjainkban azonban valami jóvátehetetlen történt a zsidóság vonatkozásában. Az ilyesmit úgy modják "vége a komédiázásnak". Mi is történt? Hát az, hogy Szent Pál jóistenkéje - a szelíd Jézuska jóságos apukája - Jahve kénytelen volt a gázai övezetben és Kelet Ukrajnában, Irakban, meg Szíriában és másutt ismét megjelenni, de már nem magányosan égő csipkebokorban - kiválasztott próféta előtt, hanem az égő romba dőlő városok poklában kvázi látható módon. Ez azonban csak látomás. Egy nemlétező Jahve nem lehet ilyen. A létező zsidók ilyenek. Ráadásul ügyetlenül hazudnak, ami több mint bűn, hiba. Az újabb gázai tömegvérengzés három zsidógyerek elrablása és megölése ürügyén kezdődött. A megtorlás dühében a zsidók elfelejtették mindazt, amit korábban a sebészi pontosságú precíziós csapásokról tudtak, ill. mondtak. Most "véletlenül" találják telibe a gázai erőművet és egy magas házat rombolnak porrá egy lakás kedvéért, amit szerintük a Hamász terroristái bérelnek...

    Mindebben semmi különösség nincs. Megfelel annak a hadviselési doktrinának, amely az Ószövetségben, azaz a Tórában le van írva. A gój papok pedig eddig se átallották az egybekötött Ó és Újszövetséget a hónuk alá kapva a szószékre állni és isten - a zsidó isten - igéit hirdetni a bamba gyülekezetnek.

    De most valami más, valami több történik. Világunk a gyors kommunikáció világa és a cybertérben úgyszólván élőadásban ........"

    http://szeszak.hu/Comment/Kommentarok/Uralkodas%20muveszete/Uralkodas%20muveszete.htm

    News

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. azéé.. a dokinak se lehet könnyű..
      *****
      Akinek az kell, hogy uralkodjanak rajta, az meg is érdemli. A nyájban birkák vannak (meg beépitett báránybőrbe bújt farkasok)- de ezt a birkáknak hiába is mondanám, a többiek meg már tudják.
      Az Ó-szövetség istene nem azonos az Új-szövetségével.
      Nem tetszik egyik vagy a másik? Köss még újabbat..
      *****
      Nem szeretnék gyűlöletbeszéd miatt törölni kommenteket- érdekel mindenki véleménye (csak egy idő után elkezdem a hármas rosta likait szűkiteni és egyre kevesebb info jön át rajta.. ennek a dokinak idáig két irását olvastam el és azt hiszem sokat kellene még tanulnia, de nem bir, mert megragadt az egyik első légypapiron.. :D - mindenesetre nálam a szellemi hulladék kategóriába esett.. fiókozás.. :P)

      Törlés
    2. Szeszák ugyanaz a kategória mint a többi úgymond leleplező Fulfordtól Drábikig, Icketól Szaniszlóig. Pucér meztelenre vetkőzteti az ördögöt s így az még félelmetesebbé válik. Sőt, legyőzhetetlennek tűnik, s így a vele való küzdelem is eleve kilátástalannak van láttatva. Lehet hogy ez is a cél - a magyar elbizonytalanítása, kétségbeejtése. Hogy ne higgyen semmiben, ne tudja azt a megoldást ami egyébként ott van benne.
      Természetesen a leleplezés jó dolog, de nem önmagáért való - alternatívát is kell kínálni. Illetve rá kell mutatni arra hogy a magyar nem véletlenül olyan a végidőben amilyen. Mármint hogy a lehetősége szerint kilépve a démoni "rendszerből" szeretetelvűen, egyénileg, senkiként a "megváltásán" munkálkodó. És nem csoportosan "összefogva" hitgyülis, kőműves és egyéb szektákba tömörülve - másokon 6almaskodva, élősködve várja a precessziós tabula rasat.
      De persze valójában a magyar nem akarja legyőzni az ördögöt, sőt küzdeni sem akar ellene. Csak felül-emelkedni akar rajta, meg kívánja haladni - ha már jobb belátásra nem tudta bírni. Ugyanis nem ellenmenetelő, mindenáron "győztes" típus. Nem ilyennek lett teremtve.
      A Teremtő pedig nem hülye hogy az elveszejtésünket programozná belénk amikor voltaképp mi vagyunk a földi segítő "jobb-kezei" - nyilas-kentaurjai/centaurjai/dec-emberei/10-es emberei akik 1-ek is. Tehát nyomós oka van annak hogy a magyar látszólag "defenzívában" van. Ez a "viselkedés" segíti azt a testi-lelki átalakulást/feltámadást ami ez egyedüli záloga az aranykorba menetelnek és persze a jelen illúzió összeomlása túlélésének is.

      Törlés
  36. Nem tudom volt-e téma már itt, hogy mi történt kedvenc "nyuszinkkal", hozzám mindenesetre nemrég jutott csak el az infó.
    http://nyusziaszabadban.blogspot.hu/

    Engem nemcsak, hogy megdöbbentett, de valahol el is szomorított.
    Valaki, aki a megvilágosodás útján járt, méghozzá nem csak úgy "valahol", hanem messze az átlag előtt, utat mutatva, fáklyát tartva a sötétben tömegeknek, és mégis a leghétköznapibb, 3D-s problémáitól vezettetve, mint egy utolsó "bibsi-libsi" panaszkodó, aktuálpolitikai ellenérzésekkel, hétköznapi megélhetési gondoktól vezérelve elhagyja az országot (ha nem is londoni mosogatónak persze, de ugyanattól az attitűdtől vezérelve) és ezzel romba dönt mindent, amit az elmúlt években (mentálisan) felépített maga körül és valójában saját magát köpi szembe. Tulajdonképpen mi történt? Csak annyi, hogy valaki teljesen hiteltelenné tette magát, és kinti hétköznapi gondjairól, (mint egy "határátkelő" blog) még új blogot is kezd, ahol ezt még dokumentálja is.

    Mindig elszomorodok, ha valaki "elbukik" (még ha maga ezt nem is ismerné el, de ettől még tény) az úton, ráadásul ilyen számomra "alpári", pórias indokokkal még akkor is ha érthető, hogy enni kell, élni kell, de emellett már az eddigi utat járni nem fogja tudni, mert bedarálja a "napi praktikum".

    Sajnálom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ő nagyon el akart szállni innen (feljebb akart kerülni)...
      Mindkét vágya egyszerre teljesült...
      Az EGO-ját majd visszanöveszti és az megvédi...Kár érte...
      De nézzük a pozitív oldalát, a svédeken még segíthet...

      Szép Napot!

      Törlés
    2. Nekem a Nyusziacilinderben öncélú filozofálgatás-írogatás volt csupán. Nem éreztem mögötte a lelket. S lám... Ő nem magyar. Nem bírta a terhét. Ugyan ki nem gondolkodik el azon, h könnyebb életet éljen? De baszki!
      EZ ITT A MI FÖLDÜNK!
      MEG KELL VÉDENÜNK AZ ÉLETTERET AZ UNOKÁINKNAK!
      Nem leszek hazátlan földönfutó, inkább csóró, harmadosztályú emberként kezelt, de a saját, kis darab földemen, ahol születtem.
      Nem véletlen, hogy ide érkeztem 34 éve.
      Valahogy úgy érzem, és őszintén remélem, a lányom már parazitamentes országban élhet felnőttként 20 év múlva. Ezért tennünk kell: KITARTANI.
      Ha az 50-es évek poklát megjárt nagyszüleink mégis megelégedett életet tudtam élni, akkor mi ne ríjjunk már az anyagiak miatt.
      Nem jó helyen van a súlypont.

      Törlés
    3. Bastian! De jó újra látni itt! Rég jártál erre, pont tegnap gondolkodtam azon, itt vagy-e még ezen a síkon. :)

      Nyuszi esetében nem történt más mint egy színpadváltás.
      Hogy akarunk mi tudatváltást átélni, ha egy szimpla 3D színpadcsere is így kiakaszt minket? :) Szerintem nincs ebben semmi rossz, vagy csalódás, én teljesen meg tudom érteni azokat, akik nem tudják folytatni a színjátékot itt a Magyar Lavórban - körülnézve a nagy átlag lebutított, kultúrátlan, hőbörgő tömegén, vagy a korrupt maffia-rendszer mindennapos (minket) arcul köpésein - ezen nincs semmi csodálkozni való. Az a tapasztalatom, a jó lelkű emberek egyre kevésbé érzik jól magukat itt, nem véletlenül ekkora a nyomás, ez tervezett és irányított - ezt szerintem tudjuk itt mindannyian miért van. Nem csak anyagi jobblét reményében lehet innen elmenni, hanem akkor is ha teljesen beszűkültnek érzi valaki ezt a "magyar valóságot" - és igaza is lehet a saját szemszögéből.
      Lehet ezt menekülésnek is felfogni, gyáván elhagyva a szülőhazát, de lehet komoly kihívásnak is tekinteni, mert egy ilyen színpadváltás azért nem egy egyszerű történet.
      És az hogy ki hová vágyik, hol érzi jól magát fizikai síkon, szerintem teljesen egyéni - ebbe kívülről nem lehet belelátni.
      Szóval én teljesen megértem az indokaikat és a (le)lépésüket.

      A szomorúságot én is érzem, de csak azért, mert egy ilyen nagyszerű házaspár távozott innen. Jó hír viszont, hogy a magyarok jó hírnevét öregbítik odakint, és talán tudnak valamit mutatni azoknak az északi kuty... szőkéknek! :)

      Igen, igen, tudom, lehet idehozni hazafias érzelmeket, hogy "hogy volt képes itt hagyni minket", de ha belegondolunk eddig sem "volt velünk", hiszen amúgy is eléggé visszahúzódó mizantróp volt és szinte mindenkivel akivel csak lehetett virtuálisan kommunikált, és meg kell mondjam én is kezdek teljesen ilyenné válni.... például holnap lesz nálunk az utcában egy nyárbúcsúztató buli a szomszédokkal, de annyi kedvem van hozzá, mint macskát szarni... :))

      Törlés
    4. De amúgy leírtam ezzel kapcsolatban sok mindent (pont ezen kiköltözés hírének kapcsán):

      http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2013/10/kincskereses-magyar-fronton.html

      (lilával van szedve Nyuszi mondandója)

      Törlés
  37. Így tudom én is, hogy csak magyarul beszélő....... és mielőtt el kezdett Adamus hangja lenni, a Tv2-nél dolgozott főszerkesztőként, majd rendelést is nyitott jó pénzért, hogy a szellemen keresztül tudtára adja a jelentkező pácienseknek, hogy hol tartanak, hogyan tovább, de mind ezt burkoltan és bizony törték is a fejüket sokan, hogy megfejtsék a kapott válaszokat!....
    .....egy fórumon olvasgattam erről, ahol ezeket mind leírták.Persze ez mind jó volt a jelentkezők egó növelésére!...nem tudom, de én nem bírtam a tanításokat és főleg a gyakorlatait követni, nem szóltak hozzám.

    Na például, itt is vannak vélemények Adamus fickórol, van aki azt állítja, hogy Dóri skizofrén és belé költözött:

    http://espavo.hu/kozosseg/hirdetes/3709

    GA

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vannak még ilyen esetek, mint pl. Bajezid /paranormal-on/ is, aki autista és fiatalon kezdett el gyíkokat látni, meg háromszögeket!
      Majd aki mindent elhitt neki, 2012 november 7-8-9-re várt nagy invázió előtt, hajszálon múlt, hogy végzett magával, mert úgy meg volt rémülve!

      Tényleg csak csínján az ilyesmikkel!!

      News

      Törlés
    2. De, nem akarom egyiküket sem megítélni, csak leírtam ami a tudomásomra jutott, egyéni utak vannak, bátrak, gyengébbek, vezetők, félrevezetők, stb...stb...mindenki próbál valahová besorolni, valamilyen (?) igazsággal azonosulni, fogódzót találni, ebben a számunkra megfejthetetlen világban!

      News

      Törlés
    3. Nagy Bajezitt ha Bajezid-hez kezdjük hasonlítani Nyuszit és szellemtársa munkásságát.

      GA, erre a fórumra amit linkeltél csak azt tudom javasolni, hogy.... MUHAHA! :)

      Törlés
    4. "A vallásos ember Énok könyvéből értesülhet leginkább arról, hogy a „teremtés” eredetileg jó volt, benne az ember is. Amikor néhány „angyal” megkívánta az emberek leányait, és nőül vették azokat, a helyzet megváltozott. Az említett „angyalok” elbuktak, aláhullottak, száműzettek az emberek közé, és azóta, itt töltik mindennapjaikat velünk. Kevesen voltak ahhoz, hogy „Isten” ellen hadat viselhessenek, így csak egy módon hadakozhattak mégis eredményesen: ha cinkosokat vesznek, és elrontják „Isten” emberiség nevű „játékát”. Nagyot estek, kiegyenesedtek, meghívták a többi „lázadó angyalt”, meg bármit, amik „örzők”, „ördögök”, meg „démonok” lettek, és „megtanították” az embert az egyszerűség helyett a bonyolításra, a csodálkozás helyett az ítélkezésre. A valóság látása helyett a mérésre, a jelentéssel megélés helyett a szavakkal szólásra, a teljesség, végtelenség, örökkévalóság helyett az
      időre, a számosságra. A mérték helyett a sokra, a minőség helyett a mennyiségre, az egészség helyett a birtoklásra… a bölcsesség helyett az ismeretre, a szeretet helyett az üzletre, az adakozás helyett a kamatra. Megtanították a szívben élő valós égbolt látása helyett az asztrológiára, asztronómiára, az Egy helyett a sokadalomra, az erények helyett a megfejtésre. Elhitették velünk, hogy a nyugalomért gondolkodni kell, hogy a békéért háborúzni kell, hogy a megoldáshoz győzni kell… a természet felett, a többiek felett, és véletlenül sem önmagunk felett. Eredendő Világosságunkról fénnyel terelték el a figyelmünket, lelki-szellemi ébredettségünkből rávettek az elme útvesztőibe süllyedésre. Rávettek. Nem nyúltak hozzánk: mi engedtünk Nekik; és azóta is mi engedünk." (Tamás Török-Zselenszky)
      *****
      GA és News: kicsit messzire kezdtek menni a mocskolódással. "Véletlenül" a Könyvtárost ismerem. A teljes történeteket ismerem. Bűvészinasnak csak a tanitásait (SaintGermain-csatornázásait).
      Én is vártam azt a november 9.-i pénteket, itthon a családommal. Mint akkor leirtam, ha ez nem következik be, akkor ez egy másik idővonal (valójában tényleg, de ez kicsit hosszabb magyarázatot kivánna).

      Irigyek, tudatlanok, tudatosan gonoszak mindig is lesznek. EZÉRT kell a JÓknak rejtőzködniük..
      Tudom azt is, amikor a Könyvtáros a komplett fórum-részt, amit vezetett- törölt, mert előre látta, hogy vannak akik a menekülésnek az önkézzel való önpusztitást választhatják- a másokon való segités helyett.
      A mocskolásában elöl járt pár személy- akik a mai napig olvassák EZT a blogot (is) , de a barátai is olvassák ezt (is).. szeretlek Benneteket..
      *****
      Nem az a baj, hogy nem értitek a Szövetséges, a Segitő, a megszállás, az alászállás, felemelkedés (ésatöbbi) fogalmakat, hanem hogy a félelem beszél belőletek. Érzem, ha valakiből süt a félelem, akkor is ha az illető még magának is hazudik bevallani..
      *****
      Skizofrén és belé költözött? Gyikokat és háromszögeket lát? A nap viccei- de tényleg :D
      - Hát hogyan kell csatornázni ha nem úgy?
      *****
      inkább csendben olvassatok.. hátha meglesz, hogyan látnak a hollók és beszélnek a gyikok (a szent kaktuszrügyekről nem is beszélve)
      https://app.box.com/s/hmeldie0053gju9qjkfb
      *****
      Hála és köszönet azoknak, akit illet..

      Törlés
    5. Nov.9. Ja emlékszem, engem is mennyire beszarattál! 42 nap, meg hátizsák az ágy alatt mi? :)
      Faszomat, azóta SENKINEK nem hiszek el SEMMIT.
      Csak a saját tapasztalataimat!
      Sőt, időnként azokat is felülbírálom, később más nézőpontból másképp értelmezem.

      Törlés
    6. Nem az ágy, hanem az iróasztalom, de a többi stimmel.. :P
      A gyerekek azóta voltak táborban a hálózsákokkal és derékaljakkal- semmi sem volt hiába.. :)
      (a hátizsák azóta is ott van.. mementónak? várok valamire? megszoktam? vagy valami más? a jövő megmutatja..)

      Igen. Ott megszakadt valami bennem is- a félelem nagy része eltűnt belőlem. (ha elolvasod a fentebb ajánlott könyvet, rájössz miért akadtam ki az utolsó bekezdéseken, amit most bemásolnék..)
      *****SPOILER ALERT*****
      Órákon keresztül a teljes kétségbeesés állapotában voltam. Don Juan
      később úgy nyilatkozott, hogy ez az aránytalan reakció mindennapos
      esemény. Mondtam, hogy nem tudom logikusan megmagyarázni, mi
      okozta a pánikot, mire ő azt válaszolta, hogy nem a haláltól féltem, hanem attól, hogy a lelkemet elveszítem, mely félelem jellemző azokra az
      emberekre, akik nem rendelkeznek törhetetlen akarattal.

      Ez az esemény volt don Juan utolsó tanítása. Azóta egyszer sem
      vettem részt tanításaiban. Noha don Juan nem szűnt meg jótevői
      hozzáállását kimutatni irántam, én mégis azt hiszem, hogy behódoltam a
      tudással rendelkező ember első ellenségének.
      *****/*****

      Törlés
    7. Valószínű, hogy innen következtették, hogy skizofrén Dóri, hogy meg szólalt egy hang a fejében és hol hideg lehelettel, hol forrósággal jelentkezett be nála:

      https://groups.yahoo.com/neo/groups/kenyer-bolygoja/conversations/messages/2523

      GA

      Törlés
    8. Csodálatosak vagytok ma (ezt most tényleg komolyan gondolom) és még egyszer ajánlom a fenti linken lévő könyvet.
      (semmi újat nem olvastam, amit már más forrásból ne ismernék- ez egyfajta megerősités volt számomra, de erről majd talán máskor :)

      Törlés
    9. Mazsola, nem hasonlítás képen írtam, sajnálom, ez a Te gondolatod, annyit írtam, hogy "vannak még ilyen esetek"...emberek, akik mindenféléket látnak, hallanak!

      Ennyi volt!

      Ez viszont nagyon tetszik Mazsola:

      "Faszomat, azóta SENKINEK nem hiszek el SEMMIT.
      Csak a saját tapasztalataimat!
      Sőt, időnként azokat is felülbírálom, később más nézőpontból másképp értelmezem. "
      ...és ez így van jól!! :))))))))...tudom nem szeretitek, hogy fel teszek idézeteket, vagy linkeket, de a több válaszból amit rá adtok én tanulok, mert szükségem van rá!.... s milyen szép dolog, hogy Z-plus is beismeri, hogy a fél-elem nagy része akkor tűnt el belőle is!...akkor miről beszélünk?......egyéni utak vannak ugye?

      Áldás, békesség!
      News

      Törlés
    10. GA, baszki miket elő tudsz ásni az ügy érdekében...
      Tényleg nincs jobb dolgot, mint mások után vájkálni?
      Már bocs, de talán először magadat kellene rendbe rakni, nem?

      Először Ildit kezditek ki, aztán Dórit, szépen vagyunk mondhatom... de mindenki magából indul ki, ugyebár...

      (ááá, hagyjuk, ego-fight nevezet sehová)

      Törlés
    11. (Mazsola: én komolyan köszöntem azt a linket. Ez is nézőpont kérdése- nekem most ez kellett, bár a felvezetése nem a legtökéletesebb, de az információ örömöt okozott, mert megerősitett a "nem szokványos valóság" felől érkező információkkal kapcsolatban)

      Törlés
    12. Áááácsi Mazsola, amúgy a többiek róla szóló kritikáját nem olvasod?...azokhoz hozzáfűzni valód?....., Dórit a Shaumbrás kora óta "ismerem" 2008, onnan, ahogyan Te nevezed a MUHAHA fórumon voltak olvashatók a hozzászólásai, majd meg nyitotta az Adamus-t. Nem kellett ásnom és vájkálnom!....
      Baszki Mazsola, hogy szavaddal éljek, egy újjal rám mutogatsz, közben a másik hárommal magadra, csak nem veszed észre?!!.. Ildihez meg hozzá sem szóltam, nem tudom miről beszélsz!....Jóccakát

      GA

      Törlés
    13. Mazsola

      Én sem értelek...Régen itt mindent meg lehetett beszélni pro és kontra...Most mintha nem...
      Az Ildi jelenséget megpróbáltam megbeszélni, de te ezt lezártad (pedig előtte te is ekéztél...) Én ezt elfogadtam, (de most mégis benned szakad fel)...
      Vonuljak (vonuljunk) vissza, vagy mi legyen? (Mert a levegőt rontani nem szeretném...)

      Szép Napot!

      Törlés
    14. Mindenki nyugodjon le a péntek éjszakába.. :P

      Egy kicsit szétcsúsztak a hangsúlyok, de az egyéni megfigyelők szemszögeiből nézve megtörténhet, hogy mindenkinek igaza van :)

      Szóval.. szerintem az újhold teszi.. :P
      (gyönyörű volt ma délután- szupervékony dagadó sarlóval)

      (nem akarok máshová már irni, mert jóéjszakát, ezért ha valaki tudna Vörös Oroszlán pdf-linket dobni, azt előre is megköszönném :)

      Törlés
    15. ami itt nincs az nem is létezik:)
      http://www.ujkorklub.hu/load/#.VADlYWOejoY

      Törlés
  38. Inkább ez tűnik egyre ocsmányabb ügyletnek, amibe ismét sikerült bekeverniük minket az álmagyaroknak:

    http://index.hu/kulfold/2014/08/29/valami_nem_stimmel_eltuntek_a_magyar_tankok/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ne vergődj, mind hazudik.. :D
      (ez is :P )
      http://nol.hu/belfold/lebukott-a-kreml-hazai-hidfoallasa-1482859

      Törlés
    2. A hsz-ekben már jóval több igazság van, és nekem ez nagyon tetszik, nincs mindenki csutkán lebutítva, 6000 éves történelem ide, 200 éves médiafölény oda, minden létező erőforrás birtoklása amoda....

      Törlés
    3. Most komolyan bloggazdi... erről mán nem egyszer vót szó errefelé (is). Úgyértem... arról a öltönykék hülyére vesznek mindenkit. (Mer' nagyrészt ez a dóguk.)
      A kacagtató az, hogy nagy ügyesen még magukat is megszo... etetik.
      Viszont, ez a sok mindenre jó, meg hasznos.
      Mer' (nemcsak) a átlag arc, aki bújja ezeket a híradásokat egy idő után úgy belekavarodik az egészbe, hogy teljes szívből, és Szeretete minden atomjával úgy telibefo... nem érez késztetést az öltönykék dolgai iránt, hogycsakna...
      A öltönykék meg jól elfoglalják magukat (meg egymást) az elemzéseikkel, elgondolásaikkal. S nem sok idejük, erejük marad a átlagnépek további szo... macerálására.
      Pl. asszem tennap hallgattam félálomban a "breaking news"-t, hogy épp orosz invázió van. Annyira meg lettem lepve, hogy majdnem tényleg elszenderedtem.
      Aztán arra néztem fel, hogy a csinosan kifestett bemondónéni, olyan arcokat citált telefonvégre, hogy csak pislogtam (katonai, meg biztonsági szakértők, akkreditált nagykövet, Finn Külügyi Tanács tag, meg tugya szösz még kiket - tán'csak a szomszéd kocsmárosnőt nem interjúvolták meg - de nem sok híjja vót).
      A egyik hozzáértő pacák pedig jól kielemezte, hogy Brüsszel válságos tanácskozásával majd elfogad egy elítélő nyilatkozatot (hosszú órák szócsavargatása után - csak hogy lássa mindenki dógoznak) - a eddigi négy meglévő mellé, s jól ennyiben hagyja a dógot. Mer' a NATO-s arcok is jól tugyák, hogy némiképp sovány a ellenállási lehetőségük ha a oroszok beizgulnak. Valami olyasmit hadovált a csóka, ha jól emlékszem, hogy a összeurópai hadra fogható állomány/technika tán a negyede sincs a oroszok békeidős "hadianyagának".
      Amrik meg messze van ugyi.
      Oszt az is csak csendes duhaj, ha a katonák bevetéséről van szó idegen fődön. Főleg mostanság.

      Igaz. Azt is fejtegették hozzáértő arcok, a Mink Vittore Urunk maga a Istencsászár, akinek azé illenék nyalogatni minnél többet a talpacskáját. Hisz mennyivel dekirályabb grafikonokat lehet mutogatni, mint monnyuk x évvel ezelőtt. Meg milyen jó mán nekünk itten van ez a bátor államférfi, meg a pereputtya, akit csak úgy rühellnek Nyugat felé.
      Bizony.
      Maj'nem éreztem is a késztetést szerezzek egy Vittore képet és csókolgassam, meg nyalogassam. De aztán a rajtam heverő mancska izomból belekarmolt a mejjembe, oszt elmúlt eza... pillanatnyi mentális torzulásom.

      Törlés
  39. 2014 szeptember 6.-án, tehát jövő héten szombaton gyálaréti falunap lesz. A kis település Szegedről a 74-es busszal is megközelíthető /7km/ amely minden óra 10-kor és 40-kor indul a Bartók térről hétvégén. A főtéri végállomáson kell leszállni a művelődési háznál - a program is ott van és onnan indul. 10 óra 30-kor magnyitó és fotókiállítás. A régészeti előadás 11-kor lesz az itteni, anno Lúdvár-i ásatásokról. Ennek keretében ki lehet kocsikázni a lelőhelyre is. Ezenkívül számtalan gyerek és felnőttprogram. Kézműves foglakozások, íjászat, lovaglás, népzene-táncház, majd sárkányrepülő bemutató, étel-ital-szórakozás-vacsora-tánc. Némely dolog ingyenes, más térítéses.
    Gyálarét/téralágy - ahol "a tér lágy" - voltaképp egy nagy sziget az élő Tisza /8km/ és a holt Tisza /18km/ ! közötti területen - tulajdonképpen Újszentiván és Szentmihály ! között. Szeged felől a Vaskapu ! utcán lehet bejutni az úton a szigetre. Spirituálisan határmezsgye AZ 1 "sEnki földje" - átjáró/csillagkapu az élő és holt világ/az életüket hal-ók illetve a hal-ál-ukat élők között - amolyan "101-es szoba" a Mátrixból. A "pokoli földi üst" mélypontja ahonnét főnix-madarként lehet kirepülni/feltámadni. "Véletlenül" a Kárpát medence legmélyebb pontja és a leghosszabb tiszai holtág "lelőhelye". Az itteni "Lúdvár" egész Európa legrégibb olyan kőkori települése /korai un. KörŐs-i kultúra/ ahol az emberek már folyamatosan felmenő falú házakban laktak. Itt találták a nevezetes Lúdvári Vénusz-t egy kis agyagszobrocskát amely most a hódmezővásárhelyi múzeum állandó kiállítási anyaga. A hátul meglehetősen teltidomú Istennő egy termékenységi szimbólum lehetett - a kormeghatározás szerint 7140 évvel ezelőtt. A lelőhelyen egyes házfal-maradványok cirka 8000 évesek. Gyálarét nevezetes a Borostyán birtok lovardájáról, annak halastaváról-étterméről-panziójáról a szépen kialakított erdős környezetben. Valamint a majorsági dombon - szintén dús energiájú szakrális helyszín és kőkori ásatási lelőhely - újonnan kialakított un. Tündérkertről is ahol elmés fajátékok, építmények háziállatok vannak a gyerekek szórakoztatására.
    Nem szegediek összeköthetik a gyálaréti kirándulást a szegedi halfesztivállal is ami szintén ekkor van.

    VálaszTörlés
  40. Tamás,

    az az érzésem, hogy Téged mostanság túl sok minden ért..vagy csak egyszerűen eleged lett belőlünk. Ne feledd, hogy egy gombnyomással ki tudsz iktatni innen mindenkit az életedből, akár örökre is.
    Én a magam részéről most megköszönöm azt amit eddig tőled kaptam, nagyon sokat tanultam itt, számtalanszor többet tettél az "útkeresőkért" mint mi kommentelők. Sajnálom ha olykor nem úgy szóltam ahogyan illett volna, kritizálni mindig könnyebb mint dicsérni.... azt amit eddig magadból adtál nagyon megkedveltem.

    Engedd meg, hogy egy utolsót ajánljak, most a gyerekeknek:)
    Az én kislányom imádja:
    https://www.youtube.com/watch?v=lS_ubz6Sa9c&index=41&list=PLdBOR-FS76gyFURM6CG7EpihBPHWEtDYv

    Kívánom magunknak, hogy mielőbb találkozzunk az út végén.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a poén, hogy semmi különös nem ért mostanában, és nem lett elegem senkiből, csak kissé felhúztam magam azon, hogy indokolatlan és írigységből eredő kritikák értek két általam nagyon kedvelt és becsült ismerősömet... és nem igazán értem miért.
      Na mindegy, mehetünk tovább.

      Pityesz, nem értem távozásod okát, sajnálnám is (ha tényleg így lesz/lenne), de ebbe nyílván nem szólhatok bele.
      Ja, és én is kösz mindent! :)


      (minket figyelő piszológusok majd csak megfejtik, hogy miért történik ez itt és most a neuron-hálózatban..)

      Törlés