2014. december 7., vasárnap

Az Isten és a háttér-elit "közös" terveiről...


Mostanában igyekszem óvatosabb lenni a kijelentő mondatokkal. Számtalan múltbéli állításom elévült, vagy én magam írtam felül. A bátor kijelentések ("ez így van!") helyett talán célravezetőbb inkább a kijelentéseinket kiváltó történések mögötti mintázatokra összpontosítani. Ezzel a bejegyzéssel is megpróbálok néhány folyamatot felvázolni, úgy ahogy én most látom ezeket. Szigorúan az "én világomról" alkotott véleményem tükröződik vissza ebben is, tehát Neked, kedves Olvasó, meglehet egyáltalán nem fog illeszkedni a "tükörképedhez".

Bevezetésül még csak annyit, hogy én úgy látom, minden a világban zajló esemény és folyamat egyfajta láncolatot alkot, olyan szövevény, mely - számomra - egyre erőteljesebben kirajzol egy mintát. Egy utat, egy irányt, egy vektort, ami felé ez az egész kóceráj - és a benne utazó sok-sok érdeklődő - igyekszik. És ez a minta, vagy folyamat bizony nem független egyik benne lévő elemétől sem, ezért hat rám is, rád is, és még a hatalmasokra is, kik azt hiszik mozgatják a szálakat. Felsorolok néhány folyamatot, melyben egyre tisztábban látom mind az elit kistílű tervét és mind az Isteni tervet (ez utóbbit inkáb csak vélem) megvalósulni, egymással párhuzamosan, egymást kisegítve, pontosabban... na majd erről később



Elektronikus kultúra
Az internet atyja nemrég előadásában felhívta a figyelmet arra a tényre, hogy a bit elszáll, a papír megmarad (legalábbis sokkal tovább). Az elektronikus kultúra és sajtó globális elterjedésével egész korszakok tűnhetnek el a süllyesztőben. Szerinte 100 év múlva a 60-as évekről többet fognak tudni mint a 80-as évekről. Miért is van ez? Mert ahogy lassan minden áttevődik az internetre, ezzel arányosan szűnik meg a nyomtatott sajtó és kultúra, viszont az elektronikus adatok igencsak sérülékenyek, sőt, a régebbi formátumban mentett dokumentumainkat nem tudjuk megnyitni; a néhány évente megjelenő új és új formátumok miatt előbb utóbb olvashatatlan, betölthetetlen, futtathatatlan lesz minden elektronikusan feljegyzett adat, szöveg, akármi. Miért veszélyes ez és hol illeszkedhet az elit terveibe? Szerintem ott, hogy amint az emberi kultúra minden eleme felhőben lesz, onnantól elég egy gombnyomás és megszűnik minden tudás, és magunkra - pontosabban véve az elitre - leszünk utalva. Amit ők mondanak, az a történelem, az az igazság. Egy nyomtatott könyvet, vagy sajtót utólag igen nehéz módosítani, pláne ha több ezer példányban kint van, de az informatika világában minden lehetséges. Csak gondoljunk bele. Ha át akarják venni a szellemi irányítást, és ennek érdekében el akarják vágni a gyökereket, elég azt a néhány száz levéltárat és könyvtárat felgyújtani, és kész is vagyunk, onnantól néhány generáció alatt a már csak kizárólag elektronikusan meglévő információkat megfelelően módosítva a markukban leszünk.

A zene világában szintén szépen megfigyelhető ez a fent vázolt ív. Nemrég kielemezték a zenei ipar átalakulását, megállapították, hogy ahogy a bakelitet leváltotta a CD, a CD-t az mp3, úgy az mp3-at is szép lassan leváltja a letöltős zenekínálat, ez utóbbit pedig a tisztán online "stream" szolgáltatás. Ez utóbbi nagyjából azon a racionálisnak tűnő érvelésen alapul, hogy mi a szarnak legyen meg 80 millió gépen ugyanaz az egy album, amikor elég egy biztos helyen tárolni, amihez bármikor, bármilyen eszközzel (telefonnal, tablettel, PC-vel) hozzáfér a kedves rajongó közönség. Ez mind szép és jó, csak ott a bibi, hogy amint már mindenünk, az egész életünk felhőben lesz, onnantól tényleg elég egy gombnyomás, és eltűnik minden imádott, szórakoztató, vagy éppenséggel életben tartó, ébresztő szövegű kedvenc zenénk, és akkor az unokáink már cseszhetik. 



Családrombolás
Csak a hülye nem látja, hogy a családok szétverése az egyik, hanem a legnagyobb prioritású terve az irányítóknak. A liberális téveszmékkel megmérgezett nyugati világnak már normális az abnormális, evidens a deviáns, és keresendő a visszataszító. Még a gyíkagy is képes felfogni, hogy a reprodukció csak dualitásból születik, az Isten férfinak és nőnek teremtett minket, egy egész két felének, a tovább örökítéshez nélkülözhetetlen ennek a rendnek a fenntartása, mégis minden erejével azon küzdenek a függöny mögötti skacok, hogy ezt a rendezett képet nevetségessé, elavulttá tegyék. Csak elég megnézni a fősodratú médiát, a sorozatokat, az idétlen műsorokat, sugárzik belőlük a deviancia, és annak menősége, elfogadottság erőltetése, miközben nevetségessé teszik a normális életmódú családmodellt. Hová tart ez a vonat? - kérdezhetnénk. Nyílván itt erőteljesen belép a képbe a népességcsökkentési terv, no de ennek mi lehet a valódi célja? 
 
Vallásrombolás, nemzetbomlasztás
A szabadkőművesség egyik nem titkolt és eltökélt célja mindezeket megvalósítani. Azt hiszem elég jó munkát végeztek, hiszen sikerült megrogyasztani a vallások talapzatait, és bizony a nemzetállamok se a "régik" már. Ezt szerintem eléggé világosan látja mindenki.



Immunrendszer elleni harc
Sokunkban biztos felvetődött az is, hogy az emberiséget irányítani szándékozó háttérhatalom aljas eszközökkel igyekszik az embert testileg/szellemileg visszafogni, visszafejleszteni, vagy abszurd esetben teljesen lebutítani állatias rabszolga szintre, a kontrollálás érdekében. Ennek jelei az élet szinte minden területén tetten érhetőek, a teljesség igénye nélkül csak néhány példa:

- szellemi visszafejlesztés a média segítségével (elhallgatott hírek, buta műsorok, stb.)
- tudatmódosítás („oktatás”, erős manipuláció a reklámokban, hírekben, HAARP stb.)
- élelmiszermérgezés (azok vagyunk, amit megeszünk, sok-sok E betűs szám…)
- immunrendszer mérgezés (gyógyszermaffia, oltások, fogkrém fluor-idegméreg, stb.)
- anyanyelvtörlés (latin, később angol, majd még később „windows” világnyelv erőltetése)
- történelemhamisítás
- frekvenciamódosítás (432Hz -> 440Hz) 
- génmódosítás (vetőmagok, stb.)
- stb.
Lehetne a végtelenségig sorolni a gyakorlati alkalmazásra került összeesküvés elméleteket, de talán ennyiből is látható, hogy mindezzel mi a célja az elitnek: csontig levetkőztetni, azt hadd hulljon a férgese, a maradékkal meg feltakarítják a padlót. 



De mindez hogyan illeszkedik az Isteni tervbe?
Merthogy én biztos vagyok benne, hogy mindezen folyamatok nem véletlenek, és ahogyan beleillenek az elit terveibe, ugyanúgy beleillenek, benne vannak a Legfelsőbb Lény tudatában is, legfeljebb teljesen más szemszögből és motivációból, sőt akár teljesen más végeredménnyel, céllal. Mire gondolok. A család szétbomlasztásával például az elit terve eléggé egyértelmű: a totális kontroll érdekében megszűntetni az utolsó természetes közösségi formát, s az így megmaradó egyének már könnyű prédák - viszont könnyen lehet, hogy az Isten terve szintén az, hogy kihúzzon minket ebből a létezési formából (állat-falka) és áttessékeljen egy következő szintre, valami sokkal önállóbb, független, egyénibb (unique) verzióra. Mert ha megnézzük a emberi társadalomfejlődés ívét (és most nem idevéve a civilizációs, városépítős nézőpontot) akkor jól elkülöníthető szakaszokra bomlik, időrendben:
- törzsközösségek
- közösségek
- család
- egyén
Az utolsó fázisnál vagyunk, és ez szerintem nem véletlen. Tehát, ha úgy nézzük az elit terve akár összecsenghet az Isteni tervvel, csak a végcél nem mindegy. Mert míg az elit a maga hasznára akarja az embert egyénekké tenni, a könnyebb irányíthatóság érdekében, addig a Legfelsőbb (szintén a maga hasznára?) a következő fejlődési szakaszba tol ezzel: egy olyan létezésformába, ahol öntudatos valós lények élnek, nem pedig karakterek, megírt történettel. Meglehet Isten is azt szeretné, hogy ne egy történelemből, szocializációból, és hamis kultúrából felépített álszemélyiségek legyünk, hanem valós létezők, oly jelenben élő lények kik már valami másból építkeznek. Nehéz ezt szavakba önteni, inkább csak valami nagyon halvány körvonalát látom annak ami jön, ami felé terelget minket Ő, amiért ez az egész zajlik. De hogy is láthatnék tisztábban, amikor még benne vagyok a változás fortyogó közegében? Amikor még csak a nagy hullámokat látom, a szigetet nem, ahová visz az áradás.

Az immunrendszer leépítése szintén nagyon szépen illeszkedik az elit tervébe, mert egy csökkentett üzemmódban élő emberke azt a gyógyszert veszi be, amit kap, ugye... Az Isteni tervbe azonban szintén beleilleszkedhet ez az irány, hiszen nagyon is elképzelhető, hogy a teremtés az anyagcsere teljesen más dimenzióját valósítja meg bennünk éppen azzal, hogy leépíti a "hagyományos" módszert. És itt most nem azt mondom, hogy nagyon örülök az elit erőszakos oltás kampányának, fluor-kezelésének, vagy E-betűs ételeinek, csak azt látom, hogy lehet mindez valahogyan mégis csak úgy fog kiforrni, ahogy a Tudat elképzeli: minden egyén minden pillanatban önmagából megteremti saját anyagát, testét, mint a csillagok. Ha valamit építeni szeretnénk, azt általában valami lebontásával szükséges kezdeni... és talán ez a testünk is csak "arra vár", hogy a belső energiaforrásunkat aktivizálva lebontsuk a hagyományos falait, működését, és újjá teremtsük, újraformáljuk, illetve megkapjuk azt a képességet, hogy bármiből (bármilyen anyagi elemet felhasználva) bármivé formálódhassunk, szabadon. Biztos vagyok benne, hogy létezik olyan szintje a tudatos létezésnek, amelyre már nem hat semmilyen "hagyományos" mérgezés, anyagbomba, telítődés, stb., mert az anyagcsere olyan fokán áll, ami lebont bármit, vagy egyszerűen magasabb rezgésszintjével elporlasztja, vagy éppenséggel figyelmen kívül hagyja, ignorálja, amikor már nem hat a szervezetre semmilyen alacsonyabb rendű elem, jöjjön az a periódusos rendszer bármelyik sorából.

Az elektronikus kultúra globális bevezetésével igen, eltörölhető, megmásítható az emberi történelem és szellemiség. Ez az elit nézőpontjából kívánatos, hiszen ha elvágja a gyökereket, onnantól azt mesél amit csak akar a következő generációknak. Az Isten viszont meglehet szintén azt szeretné, hogy végre felejtsük el a múltat, ne lineáris időben gondolkodjunk, sőt egyáltalán ne gondolkodjunk időben (térben?), mert csak így - elengedve a karma-körme minden nyűgjét-baját - emelkedhetünk fel a tudatos önvaló szintjére, aki csak a jelen pillanatában él, teljességben önmagával és a világgal. Mert nagyon is elképzelhető, hogy az emberiség jövője nem a kiművelt emberfők (valakik) sokaságán múlik, hanem az egyéni "senkik", a lebontott személyiségű, egómentes "Krisztus-tudatok" mibenlétén. 
A zenei világ online közzétételével is talán az a valódi cél, hogy ezek mindenkihez eljussanak, előbb utóbb ingyen, hiszen ezek - és minden művészeti alkotás - tulajdonképpen az emberiség közös szellemi termékei...hiszen minden igazi művész a közös szakrális világunkból meríti ihletét. Már csak a jogvédő irodákat kell földig rombolni, és elhárul minden akadály a globális egységtudat elől. :) 

A vallások és nemzetállamok leépítése szintén egy "kétélű fegyver", hiszen míg az elit ezzel identitás-zavaros, gyökértelen, irányítható, globális tömegmasszát akar létrehozni, addig az Isteni tervbe nagyon is beleilleszkedhet az, ha lebontjuk ezeket a kötöttségeinket, kilépünk ezekből a keretekből, mert bár szép volt és színes, de lejárt a szavatossága, idejétmúlt. Mert mik is valójában a vallások és nemzetállamok? Mesterségesen létrehozott, behatárolt dobozok, fiókok, melyeknek neveket adtunk, és azért tudunk csak nehezen kiszabadulni belőlük, mert a kulcsokat is magunkkal zártuk. A kulcs tehát ott van velünk, bennük. Előttem egyre jobban az a kép vibrál, hogy az egyre globálisabban gondolkodó, elsősorban magukat földlakónak definiáló senkik társadalma szépen lassan felülemelkedik, árhullámként átcsap az elit fején, meghaladja a valakik egymással örökké ellenmenetelő világát. Nem akarunk háborúzni egymás ellen, érthető?! Semmilyen vallási, vagy egyéb ideológia mentén...  
Régebben az öltönyösöket félistenként tisztelte a köz népe, ma viszont egyre inkább nevetségessé vállnak a mi, a "senkik" szemeiben ezek az "irányító" valakik. Például én nem esnék hasra, ha szembejönne velemi akár egy Őszibarack Oba-holnap, vagy egy Feri papa, vagy - hogy hazai vizeken maradjunk - egy Vittore, mert egyáltalán nem tartom őket "nagyobb" embernek magamnál. Miért is tartanám? Egyenlőek vagyunk, a szó magyaros szoros értelmében. És ahogy az öltönykék egyre jobban harácsolnak, süllyednek el a saját hazugságaikból épített ingoványban, annál inkább kiemelkednek azok, akik átlátnak a szitán, meghaladják ezt, és már nem érinti őket ezen színjátszó kör szánalmas műsora. Még egy legkisebb "senki" blogíró is odaállhat akármilyen "valaki" elé kínos kérdéseket feltenni, vagy pillantásra sem méltatva, leszarva őt továbbmenni az utcán. A hatalom ott van, ahol az emberek hiszik hogy van. Ne vedd komolyan őket, és rögtön megszűnik a hatalmuk feletted. Meghaladás, ez a kulcs. 



Végezetül egy igen régóta kavargó gondolatról néhány szót. Állandóan ellen-menetelünk, lázadozunk a rendszer ellen, kritizáljuk a működést, látszólag teljesen jogosan, miközben minket egyre durvább eszközökkel megfigyelés és kontroll alatt igyekeznek tartani, sőt kiírtani. Mi végre ez az állandó harc? Az elit entitásai ugyanannak a Legfelsőbb Teremtőnek az "alkotásai", akárcsak mi magunk. Tehát bármennyire is lázadoznak ellene, terveket szövögetnek, évezredekben gondolkodnak, hiába, sohasem haladhatják meg azt, Akinek hatalma van mindenek felett, nem szárnyalhatják felül azt, akinek részei, tulajdonképpen eszközei, játékszerei. Tehát akárhonnan is nézzük, az elit tervei pontosan illeszkednek az Isteni tervbe, bármit is tesznek, azzal előbb-utóbb odaterelik az ügyet, ahová az Isten szeretné, vagy csak egy kis szeletét hajtják végre. De az is lehet, hogy nincs itt semmiféle elit-terv, meg Isteni terv, egyszerűen csak minden alkatrész teszi a rá szabott dolgát, és kész, hiszen minden egy, egy szervezetként működik. S hogy hová tart ez? Én nem tudom... még, csak azt érzem, hogy fordul a Tudat valamerre, növekszik a baba, de nem látom mivé születik, mert egyenlőre csak a hullámokat látom, amik jönnek s mennek, de nem látom merre tartanak, csak rajtuk sodródom...

Bár nem nagyon tetszik, amikor valaki Istennek képzeli magát, azonban ha Mado-nak igaza van, akkor mindaz, ami a Földön lezajlott és zajlik ma is, az tényleg kijelöli a vektort, láthatóvá válik az irány, merre visz a Tudat folyója. Jakab Istán eléggé meghökken, sőt rosszallását fejezi ki, amikor például a család szétbomlasztásának jó oldalát próbálja megmutatni Mado, de nagyon is el tudom képzelni, hogy ez tényleg így van, és csak így lehetséges a következő lépés. S talán itt válik értelmezhetővé a túlnépesedés és az ez elleni folyamatos küzdelem az elit részéről - kérdésköre. Mert míg az elitnek fáj, hogy egyre több a kontrollálni-való létező, addig az Isteni tervbe valahol úgy illeszkedhet bele ez az egyre szaporább emberi faj, hogy minél több a potenciális egyén (egyenlőre még karakter formában), annál több fog átalakulni ebből a szereplőgárdából önvalós egyénné. Mert bár igen, kihalhatnak a családok, igen megszűnhet a reprodukció (és ezáltal a reinkarnálódás is!) de azon néhányaknak, akiknek sikerül a vizsga, továbblépnek, és akkor az egész Földi evolúció játék nem volt hiábavaló, Földanya kihordta, majd útjára engedte gyermekét. És talán ez volt az egész naprendszerünk célja... Isten megteremté a Napot, a Nap megalkotá magából a naprendszer anyagát, abból Föld formálódék, majd a Föld saját anyagából anyaként kihordá az embert - és tényleg, lassan pont ugyanúgy kitermeljük és felhasználjuk a Föld összes hasznosítható anyagát, akár csak a magzat az anya testét az anyaméhben. Az ember következő lépcsőfoka, legyen az bármilyen entitás, készen áll, kinőtte az anyaméhet, azt hiszem közeleg a születésnap... 

 

49 megjegyzés:

  1. Drága Mazsola, tetszik az evolúciód! :-)
    Jók a párhuzamok, én is érzem, de bennem még ennyire nem fogalmazódott meg, köszi a segítő kezet. :-)
    Áldás legyen rajtad!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Didi, Te is olvasgatsz még errefelé? :)
      Jó olyat is látni itt, aki már éli azt amiről én még csak szövegelek. :))

      Törlés
  2. Hmm. Talán belefér egy kis meglepi is?

    Ez a karácsony más lesz??

    http://www.foldimennyorszag.hu/6AA89E13-E324-4A96-B52A-421492E52B0B.html

    "Ami történni fog valójában nagyon egyszerű. A sötétség erői elhagyják ennek a világnak a felszínét, hogy lemondjanak és eleget tegyenek a Mennyország rendelkezéseinek. Engedjétek, hogy ez az év másképpen érjen véget."

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/12/tobb-mint-20-nemzeti-kormany-dontheto.html#.VIRH39KG-So

    "A sátáni nácionista összeesküvés, mely nyugaton magához ragadta a hatalmat, hamarosan eltávolításra kerül, és az eredmény több mint 20 kormány megdöntése lesz..."

    Itt az idő nincs több idő:

    "Emellett az amerikai hadseregnek tudnia kell, hogyha nem cselekednek a sátánisták ellen Washingtonban és a Wall Streeten, akkor egy szökőár fogja elérni az Egyesült Államok keleti partvidékét, kényszerítve, hogy kiürítsék New York várost, egész Florida államot és sok más helyet.."

    Ajajj:

    "Számos CIA és Pentagon tisztségviselő vonult bunkerekbe, hogy felkészüljenek az összeesküvés zsoldos hadseregével vívandó csatára, a CIA és a Pentagon forrásai szerint."

    Dzsingó belsz dzsingó belsz dzsingó bell rokk:

    "Továbbá a P2 azt is mondja, hogy "speciális havazás és különleges hópelyhek fognak bizonyságul szolgálni azokról a helyekről, ahol ez történik, és történni fog."

    Menj el a Marsra, menj el a Marsra:

    "Ezen kívül egy jelentős brit újság számolt be arról, hogy embereket láttak dolgozni a Marson 1979-ben, amikor a Viking leszállóegységnek kellett volna landolnia."

    Báámeg most csedrélték ki a pendrájt a homokozóótón:

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/12/rejtelyes-humanoid-alakot-fotozott-mars.html#.VIRJb9KG-So

    Legalább is reméljük ez egy más kari lesz...:)

    "Az ember következő lépcsőfoka, legyen az bármilyen entitás, készen áll, kinőtte az anyaméhet, azt hiszem közeleg a születésnap..." :)


    VálaszTörlés
  3. Mazsola gratulálok a nagyon összeszedett, remek írásodhoz, mindig nagyon jól látod az összefüggéseket! :)
    „A hatalom ott van, ahol az emberek hiszik hogy van.”
    Ha szabad hozzátennem, lenne azért a képben egy harmadik valaki terve is, ami nem az elit, nem a különálló Isten, hanem Önmagunk:
    Amennyiben (sokak számára felháborítóan) feltételezni merjük, hogy a világ és mi egyek vagyunk, akkor ugye a kint tapasztalható megnyilvánulások, azok a mi belső felnagyított tudati képeink.
    Számomra fizikailag kint megtapasztalható rombolások, nyomorítások, szorítások, devianciák lehet, hogy az elit eszközei és Isten tervei is. Tekinthetek azonban úgy is ezekre, hogy ezek a bennem levő ellentmondások, a kinti felszínen is megmutatkozva egy hatalmas tükröt tartanak felém.
    Tehát az én tudati ellentmondásaimnak a fizikailag megnyilvánuló képei is lehetnek ezek.
    Ha elfogadjuk ezt és jobban belegondolunk, valójában csakis kettő hatalmas ellentmondás létezhet bennem, ami számtalan külső tükröződésben, képben nyilvánul meg kintről felém.
    Csakis ezt a két ellentmondást kell feloldanom és kitakarítanom magamból:
    a valóság tőlem független-e, és valójában létezik-e?

    Életünkben az összes nyomorítások, konfliktusok, a magasabb rendű Isteni Én kiteljesedésének a pozitív ösztönző eszközei.
    Ha valóban megvan a magasabb rendű én, akkor abban minden benne foglaltatik, kinti-benti nem válik ketté már semmiben.
    Az meg nem úgy van, hogy ami kivonódik a világból, mint érték, ezért is történik, hogy látva a hiányt, az bennünk többletként felépüljön? :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ez az! Látom az összefüggéseket, csak most már nem dumálnom kéne róla, hanem megélni. :)

      Amúgy elkezdtem ilyesmit is belefoglalni, de aztán bíztam benne, hogy ki fogod egészíteni azzal, amiben meg Te vagy az ügyesebb, és lőn. :)
      Igen, így kerek, köszi!

      Törlés
    2. Szövegelni Mazsola, na azt én is tudok… gyakorlat az igencsak más tészta :))
      Meg hát rémlik is valami, hogy pont eme meseszoba kedves falai között adódott konfliktusban, milyen sikeresen bemutattam a „fenenagy” „ügyességemet” is :)))

      Törlés
    3. Ez az írásod Mazsola nekem is nagyon bejött:) Mondhatni passzol a világképemhez. A csúcspontnak én a Mado részt érzem, ami ott megfogalmazódott benned azt abszolút a sajátomnak érzem.
      Azt a beszélgetést Jakabbal, már én is többször megnéztem és ahogy mondja Mado,
      " Az érett lelkek, akik készen állnak, létrehozzák maguknak azt amire szükségük van a kritikus tömeghez. Ha ehhez az elit munkálkodása kell, hát létrehozzák azt.
      Van egy nagyon kritikus pont az evolúcióban, amikor nagyon bátor lelkekre van szükség, hogy meg merjük tenni a következő lépést."
      Valahogy így fogalmazta meg..

      Nagyon rendezett ahogy összeállt benned most egy kép,ezt lehet érezni.
      A hangsúly most már a megélésen lesz mindannyiunknak.

      Éva

      Törlés
  4. Védanta-sútra:
    „Habár Isten teljesen tökéletes önmagában és nincsen semmiféle kívánsága, s e csodás világ megteremtése puszta játék a számára, nincsen céltudatos szándéka vele. A hétköznapi életben is látjuk, az ember túláradó örömében minden különösebb ok nélkül táncra perdül. Hasonló a helyzet Istennel is. Egyesek úgy vélik, a teremtés (a Teremtő) örömét szolgálja, mások szerint a pihenés, felfrissülés a célja (a megsemmisülés fájdalmas álmának a lezárása, a semmiség magányának feloldása). Ám a teremtés Isten természete szerint való (nincsen különösebb szándéka). Hiszen milyen indítéka lehetne annak, akinek minden vágya örökre beteljesült?...Arról van szó, hogy túláradó örömében, az élet boldogságától eltelve olykor az ember is játszik és kedvteléseinek hódol, akárcsak a Brahman.

    Isten nem részrehajló és nem kegyetlen, mert a lények helyzetének a különbségei, örömük és szenvedésük saját karmájuknak tulajdoníthatók. Az Úr csak a feltételeket teremti meg, melyek között leélhetik a karmájukat, s a lények szigorúan a nekik kijáró körülmények közé kerülnek. Ezt maguk az írások igazolják: Akit föl akar emelni e világból (s akinek korábbi karmája szerint a hajlama engedi), azt Ő szent tettekre készteti, s akit lefelé akar vezetni a világból (s korábbi karmájának rossz hajlamai erre kényszerítenek), azt nem szent tettekre készteti.

    Az ember egyetlen cselekedete sem független az isteni akarattól. Az ember jót vagy rosszat csak akkor cselekedhet, ha az Úr is beleegyezik, mert ő a végső cselekvő. Csakhogy az anyagi világ nem szeszélyes és nem nélkülözi a törvényeket. A korábban helyesen cselekvő, jó karmát gyűjtő embert az Úr további jó tettekre ösztönzi, aki így magasabbra emelkedhet. Így értendő az, hogy a felsőbb világokba vezeti, és jótettekre sarkallja azt, akit akar. Ugyanez a helyzet a helytelenül cselekvő emberrel is, vagyis az Úr óhaja mindig az egyén karmájának függvényében nyilvánul meg.

    Az egyén az Úr óhaja folytán juthat félisteni pozícióba, s a pokolba is ugyanígy, isteni jóváhagyással kerülhet. Az egyéni lelkek örömének és szenvedésének az Úr a kiváltó oka, de az isteni akarat mindig az egyének karmája szerint nyilvánul meg.

    A karmának s az élőlényeknek nincsen kezdete. Az Úr szabadságát ugyan nem korlátozza semmi, mégsem szeszélyesen cselekszik. Lehet, hogy egyesek számára az bizonyítaná Isten szabadságát, ha az egyéni karmáktól függetlenül teremtene, ám a többség számára ez joggal tűnhetne szeszélyesnek és kegyetlennek. A kegyetlenség és a részrehajlás vádját cáfolandó a teremtés örökkévalóságáról beszéltünk. Ennek szellemében nem állítható, hogy a független Istent semmire sem kényszeríthetik az egyének karmái, ezért aztán pusztán az egyének karmája szerinti büntetés végett teremti ezt a nyomorult világot, mert ezzel ugyanahhoz a problémához érkeztünk vissza, ahonnan elindultunk. Isten teljes szabadságot élvez, és természetesen teremthetett volna egy boldog világot is, a lelkek karmájával mit sem törődve. Ám tettei így nem törvényszerűek volnának, hanem szeszélyesek, ami nem volna hízelgő Istenre nézve. Ezért az egyének karmáját, az anyagkészletet s az időt figyelembe vevő teremtés nem csorbítja mindenhatóságát, sőt, inkább bölcsességét és könyörületességét bizonyítja. Cselekedhetne az anyag, a karma vagy a szellem törvényei ellenében is, mégsem így tesz. Nem részrehajlás tehát, hanem inkább dicső vonása az, hogy az élőlényeket kezdet nélküli karmájuk meghatározta hajlamaik szerint készteti cselekvésre.”

    Szép Napot!

    VálaszTörlés
  5. A mostani precessziós váltás abból áll hogy aki a karmáit "letudta" az felfelé, míg aki "megsokszorozta" az meg lefelé léphet ki a körforgásból melynek éppen "végét járjuk". Tehát 2-irányú az ebből a helyzetből kivezető út. A köztes létezési állapot - amely még a túlnyomó többség sajátja - továbbra is a 2 véglet között imbolyog. Még nem tudni hogy egyénenként melyik irányba mozdul el véglegesen. Őértük folyik a "küzdelem" azok között akik már szellem-tudatilag "döntöttek". Leegyszerűsítve a "senki magyarok és a valaki zsidók" között folyik egy úgymond spirituális "mágusháború". Mint már oly sokszor, csak a főszereplők elnevezése más mindig. Ez az "éteri küzdelem" a döntő nem pedig a matériában még mindig látható helyzet. Ami tulajdonképpen már csak a tehetetlenségi továbbgördülése a még meglévő, regnáló állapotoknak.
    Ezen küzdelemnek megfelelően természetszerűleg 2-féleképpen teremtődik az új világ. Az egyik oldalon az alárendeltségen alapuló hatalmi típusú rendszer, míg a másik oldalon a mellérendeltségen alapuló uralmi típusú rendszer a "favorit". Mindkét rendszer az 1 fő-irányítón alapuló hatalmi vagy uralmi hierarchikus világ-berendezkedés. Csak más módon valósul meg és működik. A végeredmény tehát ugyanaz lesz csak a "földi világkirály" személyének krisztusi illetve antikrisztusi volta kérdéses. Mert az dönt el mindent. Az ONE of us/EGY közülünk - ha úgy tetszik a KIVÁLASZT/ód/OTT - belső rezgésminősége, annak az előjele a döntő.
    Magyar viszonylatban nagyon szépen látszik ez a küzdelem. Ami persze mindkét oldalon a jelenleg 9 országban található részből az újra 1/EGYséges EGÉSZ MAGYARORSZÁG megteremtésére irányul. Csak az nem mindegy hogy krisztusi valódi Magyar Királyság avagy annak álcázott antikrisztusi Zsidó Császárság lesz-e a Kárpát medencében. Az utolsó pillanatokban fog eldőlni minden - a magyar király személye által.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Néhány napja az egyik Galéria kiállításának a megnyitóján többször elment az áram. Valami kivágta rendre a biztosítékot.
      Ezt a képet mentem el megnézni:)

      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=767999939936192&set=a.337185603017630.75506.100001785803415&type=1&theater

      Éva

      Törlés
    2. Tudtommal még 15 év, és valóra válik... (igen, már itt van közöttünk, bár még nem találkoztam vele)


      Ide kívánkozik:

      https://www.youtube.com/watch?v=0RpoLfKBfz0

      "Tudom, érzed, a dráma vége közeleg
      Olyan fény jön, hogy a horizont is beremeg"

      Törlés
    3. Ilyen nincs és mégis van:))) Bálint, a te előadásod a Koronáról adta a legutóbbi inspirációt, hogy bemenjek a Parlamentbe a francia csoporttal. Tudod amit Trianon kapcsán említettél, hogy meg kéne értetni velük, az egész emberiség érdeke lenne, ha visszaállna a Kárpát-medence eredeti rendje. És most valahogy idekeveredtél a meseszobába és...
      ...annyira kerestem a lehetőségét, hogy megköszönjem ezt neked.
      és most bejelentkeztél itt az oldalon
      és pont erre a beírásra reagálsz?!
      Jaj csak nehogy igaza legyen Pityesznek, hogy ha kiadom amit összeszedtem tüzet, akkor kezdhetem elölről:))

      Ez tényleg ide kívánkozik:

      "Tudom, érzed, a dráma vége közeleg
      Olyan fény jön, hogy a horizont is beremeg"

      Éva

      Törlés
    4. Úgy tűnik Bálint jó ráérzés volt részedről ez a francia-román vonulat.
      Már van is egy kis mozgolódás:)
      A román tv-ben a magyar Szent Koronát méltatta a titkosszolgálat volt elnöke.

      https://www.youtube.com/watch?v=n0x-9c6wllE&feature=youtu.be

      Éva

      Törlés
    5. Mivel a Napiszar rovat az én egyéni teremtésemből indult ki, mert szükségem volt egy olyan felületre ahol szabadon, témától függetlenül meg lehetett nyilvánulni, most részemről ezt lezárom. Annak idején Mazsola példás gyorsasággal és hatalmas munkával hozta létre. Köszönet is érte.
      Persze ettől függetlenül működik tovább, amíg szükség és igény van rá.
      Csak én a fény-erőmet áthelyezem erre a rovatra. A továbbiakban itt szeretnék megnyilvánulni, ha lesz olyan amit meg szeretnék osztani ebben a témában.

      Éva

      Törlés
    6. Jó egy éve mondta egy rendezvényen Dienes I., hogy
      "Lesz koronázás újra. Csak ehhez a Koronázási templomot is meg kell találni. De ez a tudati állapotunk megváltozását követeli.
      A koronázási templom nem Székesfehérváron van, nem is volt ott soha."

      Pap Gábor szerint sem itt volt, és mind ez idáig ő sem tudta a helyét megmondani.
      Most viszont van egy hely, nem a jelenlegi országhatáron belül, amire rábólintott, hogy nagy valószínűséggel ott van.
      Annyit lehet tudni róla, hogy egyházi kezekben van jelenleg ez a terület, és igen nehezen megközelíthető.

      Merkurius a látszat ellenére rendben haladnak a dolgok. Ha teheted és még nem voltál bent a Koronánál, látogasd meg.
      Ha elég tiszta már a rendszered, lehet, hogy feladattal is megbíz:)
      Amúgy köszi, hogy feltetted a Borbola videót.

      Éva

      Törlés
  6. Istennek és a "háttér-elitnek" nincsenek közös tervei. Hisz az "Isteni Nagy Univerzumon" belül persze valahol létező - és a matériában még mindig "háttér-elit" irányítással regnáló - földi látszat-világ egy nagyon alacsony rezgésszint. A nyilvánvalóan a 6alom érdekében összeszövetkezett emberek irányította un. "ál-teremtés" - ha úgy tetszik - szabadjára van engedve. Ugyanúgy szabad akarattal rendelkezik mint pl. egyénileg bárki emberfia a Földön. Azért látszik a minduntalan "közös nevező" Istennel mert ez a jóval alacsonyabb rezgésszintű társaság is értelemszerűen csak magának a "Nagy Teremtés"-nek a keretein belül tud/képes mozogni. Méghozzá úgy hogy annak a végtelennek tűnő rezgés-határait még csak meg sem érinti. Tehát bármit tesz is az "elit" az előbb vagy utóbb a Teremtés "hasznára van", annak a terveibe beleilleszthető vagy legalábbis nem képes keresztezni annak megvalósítását.
    Nézzük csak az utóbbi évek elektronikus "forradalmát" - ami minden információ, múltbéli esemény, történelem stb. centralizált kisajátításának, felügyeletének, potenciális megváltoztatásának vagy törlésének tűnik - és az is. Ez máris felül van írva a Teremtés által azzal hogy a precessziós végidőben lehetőség van magára az emberi újjászületésre. A Tu/l/rul, a Te/l/j/es/útról jött szeretetelvű főnix-madaras/magyaros testi-lelki feltámadással az "élet-halás helyett a halál-élésre" nyílik lehetőség. Az ál-hal vagyis a már Vízöntő-állapot/létezés prolongált megélésére már most a Halak korszak legvégén. Ez pedig - tetszik a nyugdíjfolyósítónak vagy nem tetszik - de halhatatlansággal is jár, de legalábbis matuzsálemi/"hegylakó" életkorral. No most 2500-ban egy 550 éves nyugdíjast - ha sor kerülne rá - nem lehetne beetetni azzal hogy mi is történt szerintük "hamisan" akár 500 éve is a Földön. Arról már nem is beszélve hogy a halhatatlan 300 évesen is, mint például Noé nemzhet-szülhet gyermeket, számtalan családot alapíthat halandókkal is ecetera. Az ilyen ember a tudásával, magas belső rezgésével egészségesen tarthatja magát és a környezetét bármilyen szennyezés, vírus, manipuláció ellenében. Az ál-teremtők ugyan "beüzemeltethetnének" hosszú-életű emberi robotokat, klónokat is maguk helyett az irányítás prolongálására, de ez a variáció sem megoldás. Mert kizárólag anyagi természetű, materiális alapon álló, s így jóval alacsonyabb rendű is mint az Isteni verzió. Szóval a most KIVÁLASZTódOTTAK hal6tatlansága és persze sebezhetetlensége minden dolgot felülír a családrombolástól, a degenerált lét napi gyakorlatától kezdve a különféle kipusztulási verziókig. A folyamat végén úgyis már csak a "továbbélők" és utódaik maradnak, mindenki más alacsony belső rezgésű ember kihal. Méghozzá viszonylag gyorsan, köszö9nhetően a 6alom jelenlegi manipulatív romboló tevékenységének is. Az Vízöntő Aranykora így aztán hamarább is "lép életbe" a Földön - a köztünk máris itt sertepertélő Isten-"küldött" aranyember-ek révén. "Véletlenül" Jókai is "előrevetített"...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na valami ilyesmit akartam írni én is. :)

      Azért azt látom ám, hogy a "másik" oldal is figyelemmel kísér. Tegnap tettem közzé ezt az írást, és lám:

      "Oldalmegjelenítések száma tegnap 666"

      Véletlen? :))

      Törlés
    2. Mazsola, nagyon jó "csinálod" - csak így tovább...

      Törlés
    3. Elnézést, de én nem szeretnék ezen a földön halhatatlanná válni, sem tovább élni a szükséges 80-100 évnél, mert ez a GAIA-rabság nem csupa móka és kacagás. Más csillagrendszerek és dimenziók izgatnak jobban...

      Törlés
    4. Olivin, több lehetőség van arra, hogy kihúzz a rendszerből:)
      Van néhány kilépési pont.
      A két beavató csillagkép a Nimród és a Kígyótartó a Tejúttal való kapcsolatba avat be és innen már ki lehet jutni oda ahol neked izgalmasabb.
      Egy másik lehetőséget a kilépésre a Halak világhónapban kaptuk meg, ez a Krisztusi út, ezeket a tulajdonságokat lehet nemesíteni magunkban.

      Mado azokhoz a lelkekhez szól, akik készek arra, hogy a fizikai testüket átalakítsák, A fizikai halhatatlanság nem arról szól, hogy csak a földön tapasztaljuk ezt meg. Mivel az emberi test tartalmazza a teljes rezgés spektrumot, a legalacsonyabbtól a legmagasabbig. Ezek jelenleg kibontatlanul vannak itt bennünk.
      Engem meg ez az út izgat jobban:)

      Örülök, hogy tetszett a kép.

      Éva







      Törlés
    5. A velünk kapcsolatos dolgokat nem az ego hanem az un. tudatalatti határozza meg - mérlegelés útján. Arra pedig az egonak nincs semmilyen ráhatása. Egyébként az ember egoisztikusan is mindig "rá van vezetve" a neki "jóra" - amit előbb vagy utóbb el is fogad. Az úgymond "halhatatlanság" - vagyis a karma letudása után az ugyanabban a testben való feltámadás - nélkül egyébként nem lehet kilépni a zárt földi körforgásból. Az hogy utána meg még itt marad valaki - mondjuk 1000 évig - az mindig egyéni döntés. Tehát a megtáltosodást nem kell mindig kötelezően követnie az un. avatárságnak is. Elsődleges vagy másodlagos táltos-avatár a Földön már az aki "feladatot" is vállal - például az eljövendő prolongált aranykor megteremtésében. Nem olyan "rossz" feladat az, hiszen ha az lenne amúgy nem tolonganának érte "odafent".

      Törlés
    6. "Más csillagrendszerek és dimenziók izgatnak jobban..."

      Szerintem ahhoz is kell valamilyen ruci.
      Önmagában, tiszta tudatként létezni biztos jó móka, de a tapasztalásokhoz fel kell venni valamilyen fizikai, finomfizikai alakzatot az anyagban (mindegy melyik szinten) szerintem. És ez lehet akár a mostani test módosított (upgrade-elt) változata, mely már alkalmas a "Más csillagrendszerek és dimenziók" felfedezésére.

      Törlés
    7. Kerion én egészen egészen egészen másról beszélek.
      Ez nem az Avatárság. Ez nem arról szól, hogy Avatárként van itt valaki.
      Ennél sokkal többről.
      Elsőként ezt Aurobindo tette meg.
      A velünk kapcsolatos dolgokat meg szerintem legmagasabb szinten az határozza meg, hogy valaki az Önvalóját éli vagy sem. Onnan működik vagy sem.
      Időnként persze ez átcsaphat egós működésbe, de arra úgyis kapja a figyelmeztetéseket és visszapofozzák ( vagyis visszapofozza magát) a
      helyére.

      Éva

      Törlés
  7. "Meglehet Isten is azt szeretné, hogy ne egy történelemből, szocializációból, és hamis kultúrából felépített álszemélyiségek legyünk, hanem valós létezők, oly jelenben élő lények kik már valami másból építkeznek."

    Nos ha igy gondolod kicsit hasonlit ahhoz a vélelmemhez hogy individuálisan KELL a közért tenni dolgozni.Ez már nem a megélhetési fázis vagy szeretlek vagy se hanem az amikor tudatosan egyedül is gondoskodik arról a feladatáról hogy annyit vegyen ki a közösből amennyit a többikért betesz - akár ismeri őket akár nem.
    Hegel.

    VálaszTörlés
  8. :) Kerion még 2002 ben a munkahelyemen a fiuk kiszámitották(pc-vel) hogy 105 éves koromban kapom vissza azt amit 1960 óta levontak nyugdijjárulék cimen....jó olvasnom hogy tán még megélem:)))))))))

    VálaszTörlés
  9. Jó írás. Igen, ahogy mondod, valószínűleg közel a 'születésnap', a Sapiens ideje lejárt. Az Új Ember pedig születőben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ...és ez után?
      http://youtu.be/QJhVM930YXY

      (elérhetőség vagy folytatás?)

      Törlés
    2. Őszintén köszönöm az érdeklődést. Időközben, hosszabb kihagyás után visszatértem a mátrixba dolgozni - visszahozott az élet. Most emiatt kevesebb időm és energiám van, de ambiciózus tervem van egy könyvre. Lehet, hogy addig is írok néhány bejegyzést.

      Törlés
  10. Sziasztok

    Úgy látszik már Drábik úr is kezdi a rémisztgetést.

    http://drabikjanos.com/2014/11/05/oroszorszag-invaziojara-keszul-a-nyugat-ukrajna-militarizalasaval/

    Persze rárepült a világhelyzete is:

    "Örülök, hogy Drábik Úr is leírja rendszeresen a mozaikokat, amiket Ő kevesekhez hasonlóan nagyon kiválóan össze tud rakni !
    Sajnos azt még Ő sem tudja, hogy ezekben a percekben is, tőlünk nem is olyan messze mekkora hatalmas erők mozognak és szervezik ezt a bizonyos folyamatot. Hónapok óta borzasztóan intenzíven....
    Amióta eldöntötték, hogy márpedig lesz háború..., ráadásul minden eddiginél drasztikusabb népességcsökkentő háború, azóta már csak az időtényező a kérdés számukra... (SBG Buddha - VilagHelyzete.com)"

    Annyira fárasztó már ez a sok ijesztgetés, félelem elültetés a tudatokba. Addig kiáltanak farkast amíg meg nem jelenik végül. Miért jó ez? Persze nem mondom, hogy minden rózsaszín a világunkban és nem lehet akármilyen konfliktus a világban, de ezeknek az írásoknak mindig olyan a sugallata, hogy nincs választásod csak a pusztulás. Semmit nem tehetsz. Nem tudom hányadik alkalom már ez. Na és ha bejön mi lesz? Kinek mondja majd el akármelyik "én előre megmondtam" emberke? Majd a csatatéren, vagy a városok romjain? Nagyon fárasztó már...
    Jó dolgokról sosem hallani amibe az ember a mindennapokban kapaszkodhat, ami reményt adhatna a nehézségek közt. Nem értem.

    Kobe

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Kobe, egyetértek. Ahová irányul a fókusz, oda toljuk az energiát.

      "Jó dolgokról sosem hallani amibe az ember a mindennapokban kapaszkodhat, ami reményt adhatna a nehézségek közt."

      Dehogynem, vannak jó dolgok, olvasgass itt sűrűbben. :))
      Egyébként meg: a remény benned van, aktiválásához nem kell senki "más".

      Törlés
    2. Mazsola: Az a baj, hogy az ilyen cikkek hatására nagyon sokan fordulnak a rossz irányba. A Facebook-on már a cikk alá is igen sokan írták, hogy hát igen el kell keserítsek mindenkit látom amit látok itt háború lesz, készüljetek stb. Aztán az embert hülyének nézik, mert esetleg nem erre akar koncentrálni. Évek óta ez megy, mindig jön a világvége meg a 3. VH. Mert már eldöntötték a nagyok a háttérbe, mert mindent megtehetnek és nekünk pusztulni kell. Valahogy én mindig úgy éreztem, hogy hülyének néznek, mert nem akarom elfogadni, hogy ebbe az irányba megyünk. Lehet naiv vagyok, vagy struccpolitikát folytatok, de én nem ilyen jövőt szeretnék, és nem ilyenben bízom. Néha olyan érzésem van, hogy valaki élvezi azt, hogy félhet valamitől és csak mondja mondja, míg végül valami bejön és döngetheti a mellét.

      Kobe

      Törlés
    3. Tegyük fel, hogy megtörténik. És akkor? Jobb ha félsz tőle? Nézzünk be mögé inkább, mi van a fátyol mögött, oszt majd lösz valahogy. :)

      Törlés
    4. Kedves Kobe! Ne add fel a hited, mert mindenkinek az a része, amiben hisz, hiszen vannak párhuzamos valóságok, mint tudjuk. Én is a lassan visszatérő aranykorban hiszek. Ezért tenni is kell, de a hittel kezdődik minden. Akik élvezik a félelmet, megkapják, mert arra vágynak. Mi nem tartozunk közéjük. :o)

      Törlés
  11. Zé írta valahol, hogy

    "Isten az a személytelen intelligencia, mely irányitja cselekedeteidet, mégis engedelmeskedik akaratodnak."

    Kár lenne személytelennek beállítani azt, Aki ilyen humorral bír. Példának okáért létrehozta Zplust is ! :)

    VálaszTörlés
  12. amikor már ténylegesen járhatnám az ösvényt, rendre elbaszom... mégpedig mindig ugyanazzal. A legbosszantóbb pedig az, hogy már nagyon régóta tudom mit nem lenne szabad, és mégis belekényszerít...

    Alkimista terminológiával a hibameghatározás valahogy így szól: ahhoz, hogy a szaranyat arannyá transzmutálhassuk, irdatlan hőre van szükség, ha pedig nyitogatjuk a kemence ajtaját a hő elillan. Az az érzésem, itt csesszük el mindannyian.

    SZN, sajnos Te sem bírtad sokáig, megint itt "osztod az észt". Azzal, hogy a nagy nehezen fókuszba hozott "szerelmünket" elpofázzuk tönkreteszünk mindent.
    Magamon sokadszorra tapasztalom ezt. "Iszonyat" belső munka árán sikerül rápillantani Isten poros lábnyomára és elönt az eufória. Mit csinál ilyenkor a szerencsétlen megvezetett szánalmas barom?.....elpofázza....és szépen lassan elszivárog a hő, lehet kezdeni elölről...szörnyű tragédia ez, rendkívül alattomos "ellenséggel" állunk szemben....persze oszthatjuk itt egymásnak, sőt sokat is tanulhatunk egymástól, de mindez nem több mint a bemagolt tananyag, amit másnapra "elfelejt" az ember. Nyilván lehet ezt tökéletesíteni, sok év tanulás árán lehetne itt mindannyiunkból Bakos, aki elméletből kurva jó, de amúgy mindabból amit elmond nem él meg lófaszt sem. Ha élné nem pofázna róla (és legfőképp nem árulná pénzért!!!!)....ez biztos. Persze, ha valaki eljut az út végére és az öreg isten "azt a feladatot szánja" neki, hogy segítsen a többi szerencsétlenen, az más....de kérdem én, ismersz Te ilyet? Ismer itt bárki ilyet? ...kétlem. Amikor Ő megjelenik hogy megfogja a kezed, akkor az már ÉN VAGYOK!

    Mazsola, emlékszem egyszer nagyon régen írtam már neked, hogy hagyd abba az írást, most megint ezt érzem. Foglalkozz végre magaddal! És ezt -akármennyire hihetetlen- a legjobb szándékkal mondom. Akin itt lehetett segíteni, azon már segítettél, szerintem már mindannyian tudjuk, hogy kb. hol kezdődik az út, fogalmazhatnék úgy is, hogy már remélhetőleg nincs itt olyan aki a galactic federésöntől -vagy mifaszom-...várja a megváltást, tudjuk, hogy mindannyian Isten gyermekei vagyunk. Ettől a ponttól már csak ártunk magunknak azzal, hogy
    a -megszerzett tudástól- jócskán megduzzadt egonkat itt szerepeltetjük...ez egy szánalmas komédia. Komolyan mondom, hogy néha kínomban röhögök, olvasva a hozzászólásokat, természetesen a magamét is beleértve. Mondhatnám úgy is, hogy ezerrel szopatjuk MAGUNKat, az elmebeteg irányít folyamatosan! Sőt még arra is képes, hogy elhitesse magáról, (a valaha létezett legnagyobb VALAKIről), hogy egy senki:)) ...ez félelmetes! Az igazi senki arról ismerszik meg, hogy egyetlen szerelmes vágya magányos vízcseppként feloldódni az óceánban,
    nem pedig, 150 évig élni, meg levitálni, gyógyítani tudjafaszom még mi! Persze elhiszem, hogy ilyen olvasottság mellett hatalmas a kísértés, de ez már a Te kereszted!

    Végezetül, pedig annyit kérnék, hogy aki gondolja, mondjon el egy imát, hogy legyen "erőm" ne megjelenni itt még egyszer...ha pedig nem így lenne, akkor köpjetek le bármit mondok, mert továbbra is csak PAPOLOK! Szívből kívánom, hogy végre tényleg az Isten éltessen minket és ne "más"!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez szép volt, és nagyon őszinte, magból jövő, köszi! Ez bizony hiányzik itt még mindenkinél. Nyílván én csak a magam nevében beszélhetek, de sokszor érzem azt, hogy ezt a bizonyos feltétel nélkül szeretet dolgot még nem sikerült hibátlanul elsajátítani egyikünknek sem. És bizony hiányzik a teljes őszinteség is, mert még mindig szerepeket játszunk, csak időnként átváltva transzcendensé.

      Én most úgy látom, hogy mindaz amit leírtál igaz, viszont ez is az út része. E folyamat nélkül nem lehet továbbmenni, szükséges "állomás". Teljesen természetes, hogy élményeinket, azt hogy hol tartunk, megosszuk másokkal. Erről szól ez az időszak az ember életében: share, mindent megoszt, tök mindegy, hogy a facebook-on, vagy egy blogon, vagy egy kocsmában, a lényeg, hogy mindezzel a cselekedetekkel kezd kialakulni tényleg valami globális, közös tudat, vagyis pontosabban kezdünk hozzá "felrezegni" - mert amíg mindenki csak a saját nótáját fújta, addig az internet napi használatával bizony kiigazítjuk egymást, sok sok téves elképzelésünket helyreteszik mások, vagy éppen mi tanítunk meg másokat valami fontosra, szóval én azt látom, hogy szép lassan, de folyamatosan alakítjuk át egymást, egyre tökéletesebbé. Ezen lehet röhögni, ha az ember mondjuk elolvas egy anyázós perpatvart az index fórumán, de én azt mondom még azokra a vitákra is szükség van, így fejlődik minden résztvevő. Mert nyomot hagy bennünk minden görbe tükör, minden lebaszás, és minden hazugság is. Tanulunk belőle.

      Ezért igen, abbahagyni az írást nyílván egy következő lépés, és meg is fogom tenni, ha eljön az ideje. Nem sok van már kiírnivaló, ez szerintem látszik, hiszen jó ha hetente megjelenik egy írás, régebben ez sűrűbb volt. Tehát szerintem látszik, hogy húzódok befelé, bár azt csak én érzékelem, hogy bármit is írtam le, másnap már röhögök rajta, annyira baromságnak érzem. :))

      Weöres is megmondta a tutit (bár ettől függetlenül Ő is írt tovább):

      "Teljes bölcsesség a kőé s a meztelen léleké. A semit-sem-tudás azonos a
      mindent tudással.
      Menj a fényhez, de ne kérdezz tőle semmit. Akinek nincs szüksége arra,
      hogy kérdezzen: közös a felelettel.
      Mihelyt okosabb vagy bárkinél: ostobább vagy mindenkinél. Hogy okosabb
      legyen, ezt jogosan csak a mester teheti, aki „okosabb”-ságából eredő
      ostobaságával tisztában van s akinek részéről a tanítás alázat: a hallgató
      bölcset alárendeli a beszélő bolondnak.
      Az igazság, mihelyt kimondtad: már nem igazság; legjobb esetben is csak
      gyarló megközelítése az igazságnak. A bölcs csak addig bölcs, ameddig hallgat;
      mihelyt megszólal, bolond, mert tápláló tudásának csak az emészthetetlen
      héját adhatja át. „Ami ebbe a szerencsétlen héjba úgy-ahogy belefér:
      azt keresd, azt edd „- többet nem tehet.
      Ha az igazságot akarod birtokolni, a tanításokat csak segítségül használhatod,
      önmagad mélyén kell rátalálnod."

      Ha azt vesszük, már 2000 évvel ezelőtt is elhangzott a "tuti", mégis itt tipródunk, vitázunk, de ennek oka van, ez mind mind kell a kiforráshoz.
      Szerintem.
      Aki már hallgat, az továbblépett (Ö.T., mj, Bastian, stb.)

      Törlés
    2. Bip...bip...bip! Mikrobi vagyok a Plomgass bolygóról. Egy bizonyos Pityesz nevű földlakónak értkezett üzenet a Végtelen Szömörcék Legnagyobbikától, melyet át kell adnom. Az üzenet a következő:

      Üdvözöllek, kedves Pityesz! A sinus és cosinus hullámok, melyek centrálisan pöndörödnek a végtelen Univerzumban, eljuttaták hozzám szomorúságodat, melyet egy Mazsola nevű földlakó virtuális kávézójában leheltél ki. Tudd meg hát, hogy a Tramiloták sűrű fátyla, mellyel a földlakókat meghülyítették, hamarosan feloszlik. A hamarosan=37=nyúlfarok. A nyúlfarok 3 dumesztáni napon belül kondenzálásra kerül, és átváltozik kurtafarkú malackává. Amíg ez a folyamat kimódolódik, kérheted MZ/X-et, aki nálatok mj-ként ismert, és Ö.T.-t,( akik a mi küldötteink voltak, és már elhagyták a ti Univerzumotok hatósugarát) hogy térjenek vissza, és adjanak abból a mixből, melyet még a Földön kevertek ki maguknak. Ezt a mixet akkor fogyaszthatod el, ha már a méregmirígyeid működését sensoaktív módon leállítottad. Mindeközben idegszálaidat supraszösz fésűvel kefélgesd! Ennek csodálatos mellékhatásai is lesznek. Erre azért van szükség, mert a születésed napja a Zigonír bolygó kelte és a Tuftulus bolygó felkelte közben történt.

      Szamhalmala!

      Törlés
    3. Szia, Mikrobi! Ez szép volt!
      Hol hagytad Pepét? :)

      Törlés
    4. :)
      (irtam volna sokat.. de mindEGY :)
      (p.s.:a kis genyákat nem lehet kinyirni- csak magaddal EGYütt.. visszábbszoritani, jobbra-rosszabbra cserélni, stb.-erről ugamolok amott Igazán)
      Az egyéni tudatnak a kollektiv tudat megélése a csúcs és forditva (erre hajtunk? :P )

      Törlés
    5. Kedves Pityesz!

      Azt hiszem értem és köszönöm meglátásaidat... (Köszönöm az útmutatást és EGYben a jár, ami jár-t is...).

      Útravalónak két témára vonatkozóan két levezetés...

      Az első a hőre vonatkozóan:
      Bősz Imre Ádám:
      " Mindenki számára ismerős lehet az a népmesei jelenet, amikor egy öreg koldus tanácsára a legkisebb királyfi apja méneséből azt a "girbe-görbe" csikót választotta, amelyik odament a letett teknőben lévő égő parázshoz, s megette azt. Mondanom sem kell, hogy a királyfi ez által táltos csikót, vagyis táltosi adottságokat kapott. Fontos megjegyezni, hogy kapta tudományát és nem könyvből tanulta. Meséinkben gyakran a parázs, az élő tűz közvetíti ezt az erőt. A parázs a hamulét előtti állapot. A láng még mindenbe belekap, mindent el akar emészteni ami elébe kerül, a parázs már csak azt, amit rádobnak, ami beléhull. Az ifjú lángoláson túli, lecsillapodott bölcsesség izzása ez...
      A táltosnak tehát a szíve nagyobb másokénál, szeretetének heve a parázs izzásához hasonlatos. Ez az erőtöbblet teszi alkalmassá a másokért hozott áldozatra, önfeláldozó cselekedetek végrehajtására...
      A táltos erő születésére, illetve megújulására, felébredésére számtalan példa van népmesei hagyományunkban...A gyermek ártatlanságával és a vénember bölcsességével kell rácsodálkoznunk a világra, hogy ráérezzünk a teremtői szeretet végtelenségére, mely világunkat működteti. Mindenesetre azt sem feledjük, hogy a táltoscsikó megtalálásához valamilyen felbukkanó külső segítő is szükséges feltétel. (SZN: ezzel már a következő levezetéshez érkeztünk) A mesékben aztán nyomon követhetjük a táltos erő kibontakozását, világrendező ténykedésének sokszínű módozatait."
      Tehát egyáltalán nem kell félni annak a kazánnak a kihűlésétől amíg van ami táplálja azt, mert kaptuk... (annyi kiegészítéssel hogy esetemben szó sincs táltosi minőségről) ...:)
      Amit viszont meséink szintén tanítanak, hogy ha elindulunk, akkor nem szabad visszafordulni, mert leszédülünk és szörnyethalunk, vagy utolérnek és lelöknek arról a táltos paripáról...(és ezt a hibát mindketten elkövettük...;)

      A második levezetés már nem idézet lesz...Meséinkben gyakran előfordul, hogy a legény elindul szerencsét próbálni, és idővel megpihen...Ekkor az égi erők rendre megpróbálják. Küldenek hozzá valamilyen "csúf" teremtést, aki rendszerint kér tőle. Aki nem érti, hogy semmi sem az övé és nem osztja meg amije van, az nem ér célba, aki fölényeskedik és ítélkezik az sem ér célba, aki tiszteletlen (mert nem látja a másikban a legfelsőbbet) az sem ér célba. Viszont aki megérti és elfogadja a segítséget kérőt, és/vagy tiszteli a másikat (odaadja akár az utolsó falatkáját is), az megkapja a többlet segítséget a továbbhaladáshoz. Az ilyen beavatások rendre előfordulnak velünk a mindennapjainkban, és ha kiérdemeljük minden segítséget megkapunk a továbbhaladáshoz...
      Nagyon nem jó dolog másokat emberi hibáik miatt a földbe taposni, mert NEM A MI DOLGUNK AZ ÍTÉLKEZÉS. Megbocsájtani kell tudni és segíteni...
      Viszont ennek feltétele, egyáltalán az úton való elindulásnak a feltétele, hogy szét tudjuk választani az ocsút a búzától. Fehér Ló Fiát az édesanyja addig nem engedi útjára, míg nem tudja megnyúzni a fát, míg le nem tudja húzni a kérgét, míg meg nem tudja különböztetni a látszatot, a lényegestől...

      u.i.: A kérésed szerint cselekdtem és szolidarítok veled...Vagyis ismét beszüntetem a "pofázást"

      Szép Napot!

      Törlés
    6. Lehet, hogy provokatív lesz a következő kérdés, de szerintetek ha Jézus ma közöttünk élne, vajon bölcsen csöndben maradna, vagy kihasználná-e a közösségi kommunikáció előnyeit, és folyamatosan "pofázna" a kedves egybegyűlteknek, hátha akad valaki akinek "van füle"?

      Törlés
    7. (akit provokálni lehet, csak annak provokativ)
      ha Jesús ma köztünk járna, akkor..
      http://zplusthelonewanderer.blogspot.com/2014/03/szubjektiv-objektiv-zselenszky.html
      (ezt meg külön is kiteszem.. ezt szoktam hallgatni könyvelés közben is, hogy másszon a fülemen be :)
      http://youtu.be/tT5LHseOFP8

      Törlés
    8. Ha már Ö.T.i-ről volt szó, akkor emlékezzünk egy kicsit.:) Részesüljünk mi is abból a mix-ből az ismétlés által.:)

      "2013.január 25. 19:39

      Az az érzésem Mazsola, hogy a lényeget még nem sikerült felfognunk.
      A cél nem az állandóra való fixálás, hanem a változó és az állandó egyesítése a tudatban és megvalósítása a gyakorlatban.

      A tapasztalat azt mutatja, hogy az ember - akárhogyan is erőlködik - a változó faktor szerepét tölti be (fejlődés kényszere) és rendszeresen nekimegy a falnak.

      Véleményem szerint a tudás növekedése teszi annyira elbizakodottá, hogy az állandó faktort egy bizonyos tudásszint elérése után automatikusan kihajítja az ablakon és ezzel meg is indul a lejtőn lefelé.

      Mindez egy ismétlődő automatikus folyamat, ami a mi primitív tudatszintünkön az egymásra mutogatást eredményezi. (okol)

      Ö.T."

      Tehát Pityesz elkeseredésének Mazsola "internetes kávézója" nem oka és nem is lehet oka. Az embert nem akadályozza és nem is akadályozhatja meg egy másik emberrel folytatott beszélgetése, társalgása abban, hogy "felemelkedjen". Természetesen vannak időszakok, amikor félre lehet,- kell vonulni egy belső kényszer hatására, de ebben nem hinném, hogy Mazsola bárkit is megakadályozna.

      Lujza

      Törlés
  13. Hát, Pityesz, megmondtad a tutit! Ehhez nincs mit hozzátenni, annyira rohadtul igaz.
    Jó érzés volt hasonszőrű barátokkal csevegni itt időnként. de igaz, nem kell elpofázni a töltést, ami a szublimációhoz szükségeltetik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A legjobb ha mindenki önmaga és semmi esetre sem Bakos vagy más. A bármilyen módon "kapott" tudást, ismeretet - természetesen teljesen ingyen és önzetlenül - mindenképpen tovább kell adni különben elzáródik maga a forrás. Kivéve talán a konkrétan személyre szóló dolgokat - de ki tudja meghatározni azt hogy mi az ami tényleg csak személyes. Senki sem. A "sEnki" szavunk mint ahogyan benne is van nem csak a korszakváltáskori anyagi, pozícióbeli stb. "senkiséget" hanem az Enki-séget is jelenti. Tehát a feltámadáshoz elengedhetetlen "pokoljáró" képességet is. Enki párja közismerten Ninhurszag. Ez utóbbi névben pedig már a nagyobb "közösségi senkiség" van benne. A már nem meglévő úr/hatnám/ság és persze az is hogy: NIN/cs/HU/o/RSZÁG - az a zsidó országfoglalók által már de facto meghódíttatott. MIndez a "senki-ninhurszágság" az egyéni feltámadáshoz és persze a magyar "nemzeti" feltámadáshoz kell. Innen, ennek meglététől kezdve már egyenesen felfelé vezet az út a magyar lélekminőségű ember számára. Átférünk a "tű fokán"/beléphetünk az "aranykapun", ellentétben a "valaki" 6almasokkal akiknél még egy teve is hamarébb csusszan át annak a bizonyos bibliai "tűnek a fokán". Tehát vigyázzunk a "sEnkiség" tudattalan szapulásával mert a rossz következtetésre jutunk. Semmi sem az aminek látszik vagy láttatják.
      Úgy tűnik hogy még mindig újra és újra meg kell ismételni például a "Galaxis útikalauz stopposoknak" című film alaptézisét is: azt hogy a "42 a válasz mindenre". Mert - ne legyenek illúzióink - a hollywoodi kőművesek is pontosan tudják hogy "mitől döglik a légy", illetve hogy mitől és hogyan támad6 fel az ember. Akkor mégEgySzer: a 42 a szivárvány foka egyfelől és a szív árván-lévősége másfelől. A szivárványhídon a szivárvány-színek/a spektrum teljes megjárásán-megtapasztalásán át vezet az út a mennybe Magához a Teremtőhöz. Aki persze ott van Bennünk. Az árva szívünk az aki tudja, ismeri az utat a Tündérkirály/nő/nk szerelméhez - a pokoljáró szív-árván-lévőségből lehet szer-elmésen szer-elemre "gyulladni". Így jön el a felemelkedett feltámadás majd az aranykori tudás és képesség is. A lényeg ez, a pokoljárás és árvaság módozatai persze a legkülönbözőbbek lehetnek az egyes embereknél. Aki személyesen már megjárta pontosan tudja mindezt és nem maga alatt vágja a fát hanem mások kezébe ad mankót. Amivel talán el lehet bicegni a szivárván/y/-híd sorompójáig.

      Törlés
  14. A félelemkeltés technikáját alkalmazzák saját céljaik elérésére! Én sem várom a háborút és nekem meditációkban mindig egészen másról adnak hirt de nem háborúról hanem békéről!

    Persze tudom én is a bogarasok kicsiny táborát gyarapitom de lássúk be:

    A félelemre való felhivást azért csörömpölik ilyen nagyon mert a akaratok félelmek fogják megteremteni mint választott menüt maguknak - hogy másokat is érinteni fog na ez az önzés az okoskodásban!

    Én viszont várom a túllépését ennek a kard és lánccsörtetésnek ahogy volt már a 80 években erre precedens.
    Meg arra hogy normális emberekvagy lények eltekerik azokat a nyomógombokat a használhatatlanság felé.
    Volt ilyen is már többször.

    H

    VálaszTörlés
  15. Pityesz üzenetéhez kapcsolódoan....

    Gulácsy Lajos festőről Juhász Gyula írja : “NAKONXIPÁN volt az ő hazája, ez a furcsa ország, amely szerinte Japán és a hold között fekszik és amelynek nyelvét ő tudta csak beszélni az összes földi emberek közül. Beszélt is, írt is sokat nakonxipánul, és képein is gyakorta szerepelnek ennek az álomtartománynak apró, mulatságos lakói.”

    http://cultura.hu/kultura/gulacsy-lajos/


    Szombaton az X-faktorból kiestek e lakók, azaz a Tha Shudras legénysége, Trap kapitánnyal az élen :))))))...nekem bejönnek és tapasztalható, hogy akinek van már antennája érti a nyelvüket, azokat meg is érinti a személyiségük!...de tényleg át jön a szeretetük maszkkal együtt

    https://soundcloud.com/thashudrasofficial

    Üdvözlünk a THA SHUDRAS varázslatos világában!

    ARS POETICA:

    Születésünktől kezdve maszkokat halmozunk magunkra, hogy "megfeleljünk" az adott környezetünknek... Mi ezzel a megjelenéssel állítunk tükröt e jelenség elé.
    Perspektívánk az objektív szemlélet, egy lüktető, harmonikus organizmusban, amit dinamikus káosznak kell megelőznie, mint minden új születését...
    Sokunkon már eluralkodott a ránk erôltetett védekezô szerep, és elfelejtettük, mit is óvunk. Így a megjelenésünkkel a mai társadalomra jellemzô színészkedést túlozzuk el, nevezetesen mindnyájan álarcot viselünk.

    Inspirációk

    AZ IRÁNYZATOK...
    A kultúrák...
    Az emberek elfajzott, esztelen, undorító viselkedése...
    A természet...
    A vallás és a tudomány...
    Az emberi psziché manipulálása... https://hu-hu.facebook.com/thashudrasmusic

    News

    VálaszTörlés