2016. június 9., csütörtök

Bőrszínpad



Hehe! Olvastam mostanában néhány cikket arról, hogy beindult egy "érdekes" újhullám, amit whitewashing-nak hívnak (gondolom a brainwashing = agymosás után szabadon: "fehérre-mosás", vagy "meszelés" jelentéssel), és nagyjából arról szól, hogy egyesek tiltakoznak az ellen, hogy az amerikai filmekben a feldolgozott művek eredetileg nem fehér főszereplőit/karaktereit fehér színészek játsszák. Például az Egyiptom Istenei c. filmben mindenki fehér. Vagy a kultikus japán manga, a "Ghost in the Shell" Hollywood-i élőszereplős változatában Scarlett Johansson játssza az eredetileg japán főszereplő "csajt". No és ezzel szemben indult egy mozgalom, hogy micsoda dolog már ez, igenis foglalkoztassanak több nem fehér színészt, pláne amikor nem is indokolt. Ami több szempontból is vicces, igyekszem összeszedni őket. Figyelem! Alábbi vergődésemben egészen finoman érzékelhető rasszizmus és szalonnácizmus következik! (és?)

Be kell vallani, feszül itt némi ellentmondás. 
Először is: a Hollywoodi "fehér" színészek többsége zsidó, tehát szemita származású. Tehát kár erőltetni ezt a "túl sok a fehér színész" dolgot, mert egyszerűen nem igaz. 
Azután én pont az ellenkezőjét tapasztalom. Épp Hollywood lenne aki nem figyel az ilyesmire?? A fő propagandagyár és manipulátor? Egyáltalán nem a fehér színészek vannak túlsúlyban, hanem - a pc, polkorrektség nevében - minden amerikai produkcióban (legyen az film, vagy sorozat) kell legyen  fekete, ázsiai, homoszexuális férfi(pár), leszbikus (pár), transznemű, stb.. és nagyon fontos, hogy a szőke csaj mellett mindig fekete srác partner legyen (munkatárs, vagy szerető), csak hogy szokjuk a keveredést. Az index témával foglalkozó cikke alatt találtam néhány találó hozzászólást, akik elég jól átlátják mi folyik, íme:

"Csak a szokásos napi gyűlöletkeltés a fehér középosztálybeli emberek ellen, amit mostanában ezerrel erőltet az index és a többi balos/libsi média még nálunk is. Aztán csodálkoznak hogy amerikában Trump tarol, mikor az átlag Joe hazamegy a gyárból, bekapcsolja a TV-t és egy néger nő üvölti neki hogy szégyenelje magát mert fehér, férfi és privilégiumai vannak...."

"A tökéletesen el, fel, túl és orrba kúrt újhullámos PC kavarja megint a szart a hülye cultural appropriation-el. Nem a japánokat zavarja, hanem az amerikai campusos, elkényeztetett hülyegyerekeket, akik jó dolgukban mesevilágot építenek. Elég pár tízezer mozgalmár, egy témára rácsobbanó pár ezer twitteres, meg persze az újságok, akik örömmel ugranak minden hangos szubkultúra őrjöngésére, ha az társadalmi igazságosságot követel, mert akkor biztos igazuk is van. Az ázsiai-amerikai színészek indítéka legalább tiszta, ha ki is lóg alóla az epilálatlan önérdek.
Egy csúcsra járatott nagy rizikójú iparágban nem kockáztatnak a megtérülés szempontjából elenyésző kisebbség kedvéért? Megdöbbentő! Remélem követelni fogják, hogy a hokiban is bőrszín szerint legyen arányosítva a játékospiac, a mesterlövészek között is legyenek transzneműek, és a százas gát döntőjében is legyen egy 140 kilós kvótakövér, mert az mekkora igazság a dagik önérzetének.
Vagy az lesz, hogy nyugat is átéli végre milyen a valódi kommunizmus, vagy addig feszítik a húrt, amíg az inga vissza nem lendül és letarolja az egész agybajt, és vele együtt szokás szerint egy csomó ártatlan ember is szívni fog
."

"Na várjunk, SJ (az újságíró) zsidó származású, miért nem a zsidókra haragszanak az emberek? Vagy így állnak a csillagok, akkor fehérek ők is, és a zsidóság csak vallás, ha meg úgy, akkor meg szegény üldözött faj? Mint ahogy Hollywood is 100%-ban a fehérek kezén van...ja nem."

"Bár nem láttam az Egyiptom Isteneit (nem vagyok a trailere piaca), de figyelembe véve, hogy az óegyiptomiak kihaltak, a megjelenésükre nézve pedig az írásaikon és festményeiken kívül kevés támaszt tudunk összeszedni, ezekben viszont magukat mind a feketéktől, mind a sémiktől hangsúlyozottan megkülönböztették, legalábbis zavarban volnék, ha a rasszra nézve kellene egy erősen tudományos értékű mű elkészítésekor döntést hozni (állítólag magasak, vékonyak, jobbára kék, esetleg barna /azon belül zöld/ szeműek voltak, a fejüket borotválták, a bőr színűkről viszont keveset tudni, mindenesetre az egyes képeken más és más árnyalatot használnak, a hangsúly a megkülönböztetésen van más népektől, gondolom ez xenofóbiára utal)."

"Csak fehéret szerepeltetnek mert így még mindig elhiszi a fehér ember, hogy van belőlük. Aztán ha kicsit kidugná a fejét a seggéből rájönne, hogy az indiánok után a fehér lesz a következő aki eltűnik."

No igen, az indiánokat sem véletlenül kellett eltüntetni, ők még birtokolták azt a természettel összhangban élő mintát, és teremtés-tudatosságot, amit mindenáron el kellett tiporni a Földről. És nyílván a hatalmas tudású óegyiptomi magyarok is útban voltak. És persze az sem véletlen, hogy az eurázsiai magyarságot is évezredek óta írtják ahol érik ezek az újonnan érkezett globalista körök. Gondoljunk csak a történelmünk ívére és folyamatosan csökkenő méreteire, mértékére: Globális szkíta civilizáció a Földön -> Hun Birodalom Eurázsiában -> Magyar Királyság a Kárpát-medencében -> Magyarország az Alföldön... Mi, mióta mások is vannak a Földön, beletartoztunk a főellenségek körébe, mint ahogy az "íjfeszítő" ősnépek mindegyike. És ez a folyamat ma is tart. A Hollywood átlátszó pszichológiai háborúi c. munkámban írtam a fejekben szándékosan elültetett ellenségképekről részletesebben.  

Én úgy vélem, hogy a fejér faj az ősi embertípus a Földön. Nem megyek most részletesebben bele ebbe, elég annyi, hogy szerintem a négy alap emberi rassz különböző korokban lett teremtve/telepítve a Földre, amelyek közül a fehér (magyar) a legrégebbi. Látványosan ezt (minket) próbálják meg kiírtani az elmúlt 5-6000 évben, mert útban vagyunk másoknak, erről  a horrorról szól a hívatalos történelem (nem véletlenül tiltják, hallgatják el, hogy mi volt a hívatalos történelem előtti, tehát kb. 5000 évnél korábbi időkben). A korunkban tapasztalható rasszizmus szándékosan van felkorbácsolva, és már egyáltalán nem a fehér emberekre jellemző, vagy ha igen, annak súlyos oka van. Nevezetesen pont azért, mert a fehér ember az, aki folyamatosan veszít, mind a létszámot, mind a területét tekintve. És ez a folyamat nem valami véletlenek összjátéka, hanem tudatos szervezés eredménye. Csak tekintsük meg ezt a kisfilmet (ha még nem láttuk volna):



Nos igen, az Európára rákényszerített bevándoroltatás is tökéletesen beleillik ebbe a képbe. Nem véletlenül erőlteti az európai politikai elit - kisegítve a média támogatásával - a bevándorlás elfogadottságát és "fontosságát". A kérdés már csak az, hogy miért fontos ez? Miért fontos, hogy keveredjünk? Miért fontos, hogy a fehér ember eltűnjön a színpadról? 

Találgatni persze lehet. Sokszor említettem már, és nyílván mások is, hogy egy kevert identitású nemzeti önazonosságú, öntudatú emberi közösséget sokkal könnyebb befolyásolni, kihasználni, és ezáltal irányítani, elég ha csak az oszd meg és uralkodj kiváló programjára gondolunk, ez belátható. Meg úgy általában van ennek egy politikai, gazdasági haszna is, a töke, áruk és emberek szabad áramlása teszi lehetővé a globalizmus terjedését és életben tartását, ami az uralkodó elit legfontosabb küldetése. De egy ideje nem hagy nyugodni, hogy ez így még nem kerek, nem teljes. Hiába próbálom azonban kitalálni, nem vagyok képes átlátni ezt a folyamatot olyan szintről nézve, ahonnan már nem csak a gazdasági szempontok számítanak, hanem azok is csak részelemmé, eszközökké vállnak.  

Innentől már csak a fantáziám játszik: 

Mi van, ha ez az erőltetett keveredés nem csak azért van, hogy az emberiséget könnyebb legyen kezelni? Mi van ha van ennek valamilyen kozmikus oka és célja? Mi van ha ennek az összemosásnak az a célja, hogy valami genetikailag ellenállóbb, erősebb, egységesebb emberi faj jöjjön létre, amelyik képes valamilyen szintugrásra? Azt mondják a kert-aljai kotorék mindig egészségesebb és ellenállóbb immunrendszerrel rendelkezik, mint az agyon-szaporított, belterjes fajtiszta kutya...

Eddig én úgy vélekedtem, hogy mindenki maradjon ott ahol született, ahová tartozik, a tevepók maradjon csak a sivatagban, semmi keresnivalója a skandinávoknál, mint ahogy a szarvas sem költözik le Afrikába - és mindezen szándékos összekutyulást szabadkőműves aknamunkának véltem, annak érdekében, hogy a még gondolkodó és szellemileg sokkal ellenállóbb fehér fajt (és nemzetállamokat) eltüntessék a Földről. De mi van ha tévedek? Mi van, ha az emberiségnél egy teljesen más út van kijelölve, ami Teremtés-ügyileg támogatott? Persze én sem szeretném, ha a lányaim feketékkel vagy arabokkal házasodnának össze, de lehet hogy mégis csak ez az út menti meg az embert a kihalástól. 
Ha még fentebbről akarom nézni, akkor meg azt látni, hogy mindegy. Mind egy. Minden egy. Tehát teljesen mindegy ki kivel fekszik össze, ki hogyan keveredik, mert ez mind-mind benne van az Egyben, az Ő része, álma, játéka, és most épp ehhez van kedve. Tehetek én, a karakter ez ellen bármit is. Van értelme küzdeni itt a bőrszínek színpadán

Őszinte leszek: fogalmam sincs.


29 megjegyzés:

  1. Szerintem nincs értelme küzdeni a színek miatt. Minden úgy van, ahogy lennie kell. Itt van a kapuban az új teremtés :) Nem vagyok ra**zista, de az ember bőrszíne fehér,(bocs, tudom ez csak innen nézve elfogadható) de valljuk be, a fehér szín eltűnésével el fog tűnni az értékrendünk is(ami valamilyen szinten jó is meg nem is, de inkább rossz) Az a baj, hogy olyan kártevők támadták meg valaha a fehéreket, hogy a keveredés után is fehérek maradtak. Most meg jönnek az árnyaltabb színek... de gondolom ez a "hömpölygés" magasabb dimenziókból jobban láthatóbb, csak előbb ahhoz fel kell dobni a pacskert. Az biztos, hogy ide fog besűrűsödni a Kárpát medencébe a maradék fehér(az igazi fehérek :)) ember. Akkor már remélem jobban megvédik magukat/egymást... Ha nem, akkor tényleg jöhet a reboot, kezdhetjük elölről.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, még nem láttalak erre! :)

      "ide fog besűrűsödni a Kárpát medencébe a maradék fehér"
      Hát ja, ez a folyamat már be is indult. Lehetett olvasni, hogy németek, osztrákok, hollandok telepednek ide, Balaton környékére, meg máshová is. Sőt, jöttek volna a búrok is, ugye, az afrikai holland fehér telepesek, csak nem engedték.

      Törlés
  2. Igen olvastam. Azóta úgy emlegetek dolgokat, de főleg ezt, hogy "TÖK VICCES, DE AMÚGY MEG NEM!!!"
    Nem tudom mennyire kamu oldal(túl sok cikk jelenik meg naponta, tehát valaki pénzeli:) ), de itt olvastam : http://meteon.org/2016/05/30/ki-az-igazi-menekult-avagy-nemetorszagban-sem-mindenki-hulye/

    VálaszTörlés
  3. Én maradnék a színek "szétválasztásánál". Ha itt a földön (a prizma innenső oldalán) összekeverjük a hét színt, akkor nem a színek összességét kapjuk vissza (fehér), hanem a színek zagyvaságát (szürke). A színeket csak a prizma másik oldalán, a Napban lehet újraegyesíteni.

    Nekem is korcs kutyáim vannak. Nagyon hűségesek, jó házőrzők, de ez ember azért más. Ha északról délre haladunk, nem csak a bőrszín változik, hanem a természethez, a közösséghez, a lélekhez és az Istenhez való viszony, sőt a gondolatok milyensége is. Lappföldön, ahol kietlen a táj, borzasztó a hideg, hónapokig tartó éjszakák vannak télen, ott egy egészen más embertípus fog kialakulni, mint a trópusokon, ahol az étel szinte az ölébe esik a fáról, és a természet pazarló bujasága vesz körbe mindent.

    Szóval én a keveredés ellen szavaznék. Persze valahol magasabb szinte valóban eldöntetett, hogy a keveredésnek meg kell történnie és ez így van jól. De talán azt is eldöntötték odafönn, hogy lesznek olyanok, akiknek tiltakoznia kell a keveredés ellen. És ez is jól van így. Így lesz teljes az isteni színjáték.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha valaki, akkor Viator te abszolút képben vagy. Fejben tökéletesen tudsz mindent ami ahhoz kell, hogy befordulj a helyedre. Mégis mintha valamire még várnál.
      Ez a hozzászólásod is a kettősségből jött.

      Éva

      Törlés
    2. Kedves Éva! Mi utal a kettősségre?

      Törlés
    3. Semmi sem döntetett el odafent, az un. háttér6alom meg nem döntnök. A faji keveredés 2-pólusú, 2 egy-én közötti. A szivárványt is 2 dolog a víz és a napfény okozza. Létrejönnek a szivárvány színei, a spektrum. DE ami lényeges a színek már nem keverednek, hanem egyszer csak megszűnnek a vízcsepp vagy a napfény hiánya miatt. A "szivárványulás" után marad a "fehér" FÉNY és VÍZ ami mind2 alkotó elem eredeti színe.
      Az ember véletlenségből szintúgy a víz és a fény 1-sége - materiális és spirituális is 1-ben. A végidei metamorfózis során a víz felfényesedik/a matéria átkristályosodva spiritualizálódik, s az ember ekkor az un. "aranykori" rezgősíkra válthat. Ezután már megtáltosodva, mintegy szuper-mén-ként létezhet a belsőleg elért rezgésszint határain belül. Ez már egy másik, magasabb rendű illúzió, egy másfajta létezés.
      A "szivárványos" emberek vagy átalakulnak "fehérré" - azaz belsőleg magyar lélekminőségűvé - vagy nem. Egyébként a magyar sem véletlenül "fehér" a tiszta víz és fény színével megegyezően.
      Akik nem tudnak a 2-ről a 3.-al 1-re jutni nem tudnak átlépni az "aranykapun". A precessziós-világéves tapasztalati létezés folyamatának - 1 > 2 > 3 > 1 - végén mindig egy önmérlegelő tabula rasa van. Amikor megint önmagunk 1-ségére jutunk a 2-ősségünk 3-asságunk után. A bennünk kialakult "rész-másságokat" visszanyessük, felfényezzük, magasan rezgő 1séges 1énné tesszük magunkat. Ezt meg is tudjuk tenni - csak lélek-tisztulás, tér-idő kérdése az egész.

      Törlés
    4. Magyarul harmóniába kerülünk magunkkal igaz ? azaz :
      az a bizonyos jó s rossz kiegyensúlyozódik .
      Mert egyik végletbe sem szabadna leragadni. ...azaz:
      végül is szabad azt is :) '§
      https://www.youtube.com/watch?v=wtxUu_7I40w
      remélem egyszer majd valamikor az aranykor kűszöbén
      koccintunk ? :-)

      Törlés
    5. Kedves Viator, a kettősségre az utal, hogy úgy gondolod valahol odafönt eldöntetett ez a dolog.
      A magasabb szinten is te vagy. Nem dönt senki a fejed fölött.
      A keveredés meg fog történni, mert szükségszerű. Nincs ezzel gond. Vége a langyosban való tötyörgésnek nyugaton meg máshol is.

      Éva

      Törlés
    6. Kedves Éva! Jó észrevétel. A Solum Ipsum 118. aforizmája:

      118. Az ember legmagasabb fokon és első lépésben MEGTEREMTI inkarnációját; aztán lejjebb szállva már VÁLASZTJA; még lejjebb szállva szabadon ELFOGADJA; ennél is lejjebb szállva kényszerűen TUDOMÁSUL veszi: talán legszívesebben elkerülné, de már nem tudja: még innen is lejjebb szállva SZEMBETALÁLKOZIK vele; legvégül pedig öntudatlanul BELEZUHAN inkarnációjába - abba az inkarnációba,amelyet eredetileg ő maga szabadon teremtett.

      Így függ össze a szabad akarat és a sors, az "önmagam" és az "én".

      „Mi az ami megjelenik? - A nem-lét egy szerkezete.”

      Törlés
    7. Végidőben a kiegyensúlyozást a "jó" véglegesítésével kell/ene/ megteremteni. Magyarán az az üdvözítő ha a 100 %-osnak vélt "rosszaság" alakul át 100 %-os "jósággá". A vélhetően 50 % "rosszaság" egyensúlyban van ugyan a vélhetően 50 % "jósággal", de ez a középszintű belső - fifty-fifty gyűlölet-szeretet - rezgés még nem táltosít meg. 2 fél-emberes, duális "jogosítvány" meg nincs, így marad a "köztes lét" a pokol és a menny között.
      Cirka egy "főnixnyi" idő kell a mindenkori egyensúlyteremtéshez. Tehát ha sz@r a karmikus renomé, de még akkor is ha csak nem tökéletes, biza 500 évnyi kőkemény szenvedés az ami aztán biztosan mindent felfényez/7/ belül a végidőre. 500 évvel a vég előtt Mátyás nem véletlen zár/at/ta le a "fenti segítő kiskapukat" a magyarok előtt. Az idő letelt, a kódkioldó segítő kapuk kinyíltak, az immár magasan "szeretet-rezgő" magyar feltámadhat. Egyszerűen azért mert az 500 éves szenvedés-történet - nem csak nemzetileg de egyénileg is - megteremtette az üdvözítő/mennybe-aranykorba vivő egyensúlyt. Azt az egyensúlyt amely belsőleg a lehető legmagasabban "szeretet-rezeg". Ezért is félnek a magyartól, hisz ő az első táltos/ságra/ nemzet/t/ egyén a Földön. Más messze nem képes erre az áldozatra, s ami ennek hozadéka: a végidei gyors aranyemberré/szuperemberré válásra sem.

      Törlés
    8. Köszönöm válaszod ha nekem is címezted.Már kezdtem azt hinni, hogy a feltétel nélküli szeretetnek mégis csak vannak feltételei. Az a bizonyos "köztes világ"amiről írsz, az a valódi fizikai szint...és
      mivel a pokol is ég akkor mindjárt érthetőbb a dolog. Tudom most ez egyeseknél kicsapja a biztosítékot (bocsika:).Ha így nézem jó-rossz akkor
      van értelme , de ha belevesszük a gonoszt is ami ugye legyőzetett, akkor jó-rossz-gonosz képlet áll
      elő... gondolom a saját kis buksimban. Nos, a táltos
      ménnek a gondolatától néha bizsereg valami bennem,
      ugyanis nem vagyok ló, ugye ilyenkor felmerül a kérdés akkor ki a lovas ? Simán jósággal még semmit nem tettünk azért az aranykorért. Mellesleg a keveredés valamilyen szinten már régóta tart és gyakorlatilag mindenki keverék. Az, hogy ebből mi a
      domináns az már más kérdés.Elgondolkodtál már azon,
      hogy esetleg Te is írhatsz esetleg,-mondjuk így-
      helytelen dolgokat ? Ugyanis a feketék nem sokat
      fognak sz@rozni a pihepuhány ájtatos bárányokkal akármilyen szép fényesen rezegtetik a szempillácskájukat... nos ?
      ui:bocs a zenét este mellénéztem... ezaz:
      https://www.youtube.com/watch?v=obzcqP8EDTo

      Törlés
    9. Bősz Imre Ádám

      „Mindenki számára ismerős lehet az a népmesei jelenet, amikor az öreg koldus tanácsára a legkisebb királyfi apja méneséből azt a „girbe-görbe” csikót választotta, amelyik odament a letett teknőben lévő égő parázshoz, s megette azt. Mondanom sem kell, hogy a királyfi ez által táltos csikót, vagyis táltosi adottságokat kapott. Fontos megjegyezni, hogy kapta tudományát, és nem könyvből tanulta...

      Meséinkben gyakran a parázs, és az élő tűz közvetíti az erőt. A parázs a hamulét előtti állapot. Már nem lobog, csendesen izzik. A láng még mindenbe belekap, mindent el akar emészteni ami elé kerül, a parázs már csak azt, amit rádobnak, ami beléhull. Az ifjú lángoláson túli lecsillapodott bölcsesség izzása ez. Meséinkben mégis egytől-egyig fiatal emberek kapják ezt az erőt, parázzsal táplálkozó lovaik által...
      A táltosnak a szíve nagyobb másokénál, szeretetének heve a parázs izzásához hasonlatos. Ez az erő többlet teszi alkalmassá a másokért hozott áldozatra, önfeláldozó cselekedetek végrehajtására...”

      HŐs... Ez a hő a szívcsakrában izzik, ez a hő hozza le a többlet energiákat, ez a hő adja a váratlan segítségeket, ez a hő viszi sikerre az egyébként lesajnált HŐs-t feladata elvégzésében, ez a hő táltosít.

      A Taltos Marton Veronika megközelítésében:
      "Az említetteken kívül számtalan hasonlóság van a magyar és a sumir nép kultúrája között, de nem hagyhatók figyelmen kívül a nyelvi azonosságok.
      A táltos szavunk közismert. „A táltosok a régi magyarok bölcsei és papjai voltak.”[12] E kifejezést, ugyanilyen értelemben használták a sumirok. A TAL jel bölcset, tudóst, a TAS pedig urat jelent. Összeolvasva TAL.TAS. Jelentése a magyar táltos tulajdonságára utaló bölcs úr."

      http://martonveronika.blog.hu/2016/04/13/a_sumirok_es_a_magyarok_muveltesenek_nehany_hasonlatossaga

      Szép Napot!

      Törlés
    10. Ja és ha parázsba túl sok mindent dobálsz és ráfúsz akkor mi van... no fújhatod :)
      https://www.youtube.com/watch?v=KmUMvShEq-E

      Törlés
    11. Nos, a végidei táltos-paripa egy belsőleg és külsőleg is védett "állatfajta". Nem csak az önerőből már kialakult szupermén maga - mert az már nyilvánvalóan sebezhetetlen: dobál6ják rá az atomot, tök felesleges - hanem már az az ember is aki ugyanabban a testben újjászületve még csak "úton van" a táltos-avatárság felé. Ha nem így lenne a 6alom azonnal kiirt6na és ki is irtana minden potenciális magyar táltost. A "mennybemenetel" kisiklana és még "pokolibban" kilátástalanabb lenne a helyzet a Földön.
      Érdemes megemlíteni azt is hogy a 6alom nem csak az egyre gyakoribb túláradó ajándékozó szeretet és a csodaszámba menő gyógyítások révén lesz az önző ember-gyűlöletében ellehetetlenítve. Hanem éppenséggel a saját mammon rabló-eszközei által is. A készpénzforgalmat valójában azért akarják megszüntetni mert tartanak a színre lépő rezgősíkváltó, láthatatlanságra képes "RossMann"- kentaur(ok)tól/koránt sem "Rossz Ember" Turul Madar(ak)-tól.
      A táltos-avatár egyszerűen majd kihozza a készpénzt a bankokból, elszedi a rabló cégek, multik napi kp. bevételeit hogy azt nyomban oda is adja a rászorulóknak. Arról nem is beszélve hogy minden elektronikus és egyéb vagyoni-tulajdoni nyilvántartás is töröltetik általa, nem lesz bizonyít6ó a szajréra való jogosultság. Mindenki a 0-áról indul6 majd ami persze sokaknak nem fog tetszeni.
      Az eddig nem sok pénzt látott embereknél jelentkező horribilis vásárlóerő leapasztja az árukészleteket, felhígítja a valutá/ka/t stb. Ennek eredményeként aztán a pénzügyi 6alom természetszerűleg összeomlik és mindent magával ránt ami csak a pénztől függ. Mondani sem kell hogy egy ilyen eseménynek a Kárpát medencében globális visszhangja lesz és megindul egyfajta exodus kifelé és befelé egyaránt. Mindez persze csak egy apró mozaik arról hogy a 6alom, az emberek mire számíthatnak - ha amúgy ISTEN IGAZÁBÓL beindulnak a dolgok.

      Törlés
    12. Hűűűű ...! Mivel látom pörög a számláló.. akkor gyors leszek, nem minőségi, bocsika előre is
      az érzékeny lelkületű Olvasóktól. Itt még lehet választani, hogy nem olvassátok el, hanem továbbgördítitek... hova is ?
      Szép esti mesének itt a Mazsimeseszobán... :) Bloggazdi tudomásul vettem a jobb felső sarokban
      íródottakat + Kerion mester ne vedd magadra mert nem a személyednek szól...
      Bocsesz, azért remélem ebből sértődés nem lészen.
      De biz'a aszondom ennek ollan pokoli meseszaga vagyon.
      No,,, de most komolyan : valami recionálisabb forgatókönyv nem akadt vajh ?
      Ebből aztán tényleg mennybemenetel lesz sokaknak, ami még nem is lenne akkora gond de a Föld
      helyzetén ez nem sokat változtat beleértve az őslakosságot is + minden egyebet.
      Jó, nem húzom tovább az idege'nket . Gondolom mindezt azért mert :
      1. A 'rászorulóknak' kiosztott pénz pikk-pakk visszakerül a rendszerbe a szivattyúba, kazárék csak
      dörzsölik a markukat még jobban.
      2. Ez miatt a nő a forgalom az igaz de a raktárakat
      ez nem fogja kiüríteni még-->erre készültek++ a gyártókapacitásnak ez meg sem kottyan
      3. A kedves 'rászorulók' nagy részének azért rendelkezésre áll személygépjármű--még több benzin
      fogy, még több gumi kopik a bevásárlásokkal---még több hőőő ...na :) keletkezik-- mert nem a co2 meg egyebek a ludas annyira azé'++ az o2-őt tuti elégetjük így 15% alá---lassú fulladozásra ideális lesz melegben, akik megmaradnak azok meg élvezhetik a magashegyi levegőt legalább.
      4. a termelődő szeméthegyekről nem tartok kiselőadást (diskurzust;)
      Folytassam ?
      Jah...és miután a Magyarok mind gazdagok lettek ezekből,ez akkora visszhangot fog kelteni a médiában mint egy bolhafing és mielőtt erre azt mondaná valaki: "de há' az emberek elmondják majd egymásnak"
      ....
      Aha... itt a net a kezünk ügyében oszt' annyira informált mindenki mindenről, hogy csak NA!!!!!!!!
      Aztán nyugodtan lehet trollozni engem... :)
      Ja, azé' külön piros pont jár ám :)
      Különben a rend szabadság nélkül fittyfenét se ér.
      Szerinted ha a kamatot tűntetnék el mi lenne ?
      Előszőr a fejekből, hogy jár... már csak azért is mer' a hatalomuk ezeknek nem a pénz miatt van...
      hanem ....?
      + szerinted a robihúdos akcióval egyúttal az eddig nélkülözők gondolkodásmódja is megváltozik ?
      Szokás szerint megen az van , hogy :
      "- Jajj nekem uram segítsé má me éhezem meg egyebek küld már a megváltóót de magamé nehogymá valamit is tennem kölljön "
      Most mondanám azt, hogy jó, hagyjuk, mert nem minőségi ez az írás.... (?) de azért érthető, nem ?
      Nos, pár perc volt nem egy fél napig kotlottam rajt . Persze egy- két dologgal még egyet is lehetne érteni, sőt... na, de azt nem árulom el, hogy mivel...
      ui: és Kerion szokásodhoz híven ha valamit kérdeznek konkrétan akkor riktíg nem válaszolsz arra , pláne nekem?... feltétel nélküli szeretet - ??? olyan van - : szeretet... mert Te láthatóan feltételekhez kötöd , mint ebet a karóhoz. Majd innen meg evidens, hogy szóvirágokba fogom öltöztetni a mondanivalómat és abszolút mértéktartó szakszavakat fogok nyomatni magyarosan, akkor talán megfelelek a fényes ízlésednek... :) hmmmm ? Sok volt az a csillagszeme huhu blog.
      Meg azt is nagyon bírom, hogy olyan sokan nyilvánítanak itt véleményt a nagy tenni akarásban,tán elkopott a billentyűzet... no cső :)

      Törlés
    13. Na látom....
      https://www.youtube.com/watch?v=IMlCO_FiHmo
      https://www.youtube.com/watch?v=NP7JNCApCgw
      :))

      Törlés
    14. A feltétel nélküli szeretet ott kezdődik hogy nem bántjuk a másikat - pláne nem hülyén és tök feleslegesen. Látszik hogy van akinek nagyon nem tetszik a mammon jelentősége elértéktelenítésének a felvetése a 6alom emberei vonatkozásában. Ne felejtsük el hogy minden gonoszságot - bármily hihetetlen is - embernek látszók közvetítenek. És ha a lelküket áruba bocsájtók számára megszűnik a kivételezetten fölényes, anyagiakon alapuló 6almi helyzetük, pozíciójuk befuccsol - nem lesz már miért "bűnözniük" - a felettük álló arctalan társaság másvalakik után nézhet. Csak hát már nem lesznek másvalakik. Kártyavárként omlik össze minden csicska siserehad érdekszövetség, mivel szinte minden politikai-, katonai-, gazdasági-, média-, ecetera-6alom a pénzen alapul. Azon hogy a beavatott un. valakik könnyen és számolatlanul, míg a nem beavatott un. senkik meg nehezen és nagyon is megszámoltan jutnak hozzá a lóvéhoz. Ilyen helyzetben még a zsoldos bérgyilkosnak sincs már miért gyilkolásznia. De persze mindez csak egy apró mozaik a kirakósból - mint fentebb is említve vala. Érthetetlen hogy mégis "kiverte a biztosítékot" sitA-nál.
      Nézzünk egy már rég bemutatott másik mozaikot. A táltos-avatár helyi-környezeti térrezonancia-emelő képességét. Amikor például bemegy a parlamentbe és megemeli a rezgésszintet az épületben. Amit aztán az alacsony belső rezgésű politikusság természetesen nem tud abszolválni és hanyatt-homlok kimenekül. Az emberek amúgy meg kit is fognak követni ? Nyilván azt aki segít rajtuk. Aki meggyógyítja őket, aki gondoskodik róluk. Aki megrázóan ugyan de végső soron szeretettel mégis csak "eltakarítja" a gonoszság talán jobb sorsra érdemes megtestesítőit a Kárpát medencéből - egyszer és mindenkorra.

      Törlés
    15. Kedves Kerion/ No ir ek vagy esetleg X.-ik orioni ?
      Szerinted bántottam valakit azzal, hogy írtam amit írtam ? Racionálisan nem tudsz nekem semmi észérvet mondani, pláne nem a kérdésre válaszolni. Hiába
      próbálod a szóvirágokba csomagolni,- azaz szofisztikáltan , azaz + (poz) kifinomultan igényes
      - (neg) túlbonyolítva ,- azt, hogy ki a főnök, mert az nekem nem igazán jön be. :) Játsz6od itt, engem nem zavarsz különösebben ... remélem szorult beléd annyi intelligencia, hogy a helyén kezeled eme dolgot. Nem felejtem el, hogy a gonoszságot pontosan emberek közvetítik olyan szövegbe ágyazva,
      hogy azt hiszed, valami nagyon jót találtál....
      Amikor olyan dolgokat írsz, amin az ember,-a tényleg józan paraszti ésszel megáldott ember,- jobb esetben csak hüledezik, rosszabb esetben (számodra) vinnyogva röhög... és még itt-ott (pl.VH)
      szóvá is teszi, "- hogy ugyanmá' ... !"... ennek ellenére folytatod és még Te próbálod minősíteni ?
      Figyelj Öreg nem magam vagyok az istenkomplexusos
      szentfazék...má' bocs. Nem "föntről" várom a sült galambot , hanem ha annyira éhes vagyok max. levadászom vagy megoldom másképp. Szép öcsém ezt benézted, mert ha sző'vegem megtévesztett és azt hiszed fiatalabb vagyok mint Te és Tiszteletet követelsz magadnak... akkor viszont magam is minősíteni kezdek...ám ! Engem lehet rugdosni ,
      úgy ám ! Majd belefájdul a lábad feje. Nem 'fenntről' kapom,-(kifejezéseddel élve),- a "ukázt"
      hanem ... na hooonét is ? Úgyhogy a nyáj pásztorkodását bé'fejezheted szerintem és ha már annyira a melléRENDelő hozzáálást propag áll od akkor talán az egyenlőség témakörét is értelmezni tudod.Tudod csak simán belegondolhattál volna :
      ---Ha a tááltosok ilyen erőkkel bírnak akkor nem is kellene az a bizonyos atomálló test, mert azt mindjárt használhatatlanná tenné. Hmmm? És akkor nem
      halna meg mellette mindenki más... a cunamis témát
      nem is feszegetem. Vihart akarsz ? Megkapod.
      Még nagyon vicces és jópofa oldalammal találkoztál most öregem. látod ===> :-)) ?
      Nos, akkor végre tudunk úgy beszélgetni, hogy nem játszod nekem a mindenható urat ? pláne nem másoknak... türelmesebb kölök vagyok mint Te,hidd el
      ,...láthattad tudok hallgatni is mindenhol ha a kedvem úgy tartja. A dumád átfolyik rajtam mint víz a szitán...no de ami fennakad ?

      Törlés
  4. Kicsit off leszek, vagyis eltérek a témától :) Az egyiptom istenei filmben nekem csak annyi volt érdekes, hogy a földet laposként ábrázolták, aztán a napokban szembejött ez a videó: https://www.youtube.com/watch?v=CuvPAm9XIsY
    Nem tudtam hogy ennek az elméletnek vannak még hívei a napjainkban is, de rádöbbentett hogy lópikulát se tudunk a világról, csak van egy elfogadott globális elméletünk.
    Még itt egy cikk a témában, ha valakit bővbben érdekel:) http://mesetleg.blogspot.hu/2012/05/hatodik-bejegyzes-lapos-fold-tarsasag.html

    tapir

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szakállas. :)

      http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2013/01/megsem-gombolyu-fold.html

      Törlés
  5. Tudom hogy ami ebben a színdarabban velem szembejön, okkal jön. Bízom a rendező bölcsességében, szeretem Őt, tudom hogy Ő is szeret engem. Minden vágya hogy belőlem is olyan jó rendezőt faragjon mint amilyen Ő maga, éppen ezért azt is tudom, hogy amit hozzám közel enged, tiszta szeretetből engedi azért, hogy általa is tanítson látni az Ő rendjét és megérteni e rend mögött lévő tökéletes bölcsességét. Közelebb szeretnék kerülni ehhez a bölcsességéhez, így hát nincs más dolgom mint, hogy szeretettel elfogadom a tanítását és próbálom mindenkor az Ő szemszögéből nézni a darabot, a szereplőket és magamat.

    Van azonban, hogy a rendező elárasztja a színpadot más szereplőkkel, ilyenkor ijedtemben visszahúzódom kis szerepembe, megfeledkezve arról, hogy Ő létezik és szeret engem. Ilyenkor félek a más bőrszínűektől, a más vallásúaktól, a többi szereplőtől. Félelmemben nem vagyok képes tisztán látni, legkevésbé tisztán szeretni, ezzel megbontom a színpad rendjét. Megbontom a rendet és kiírom magam a darabból egy olyan helyre, ahol valóban bármilyen szörnyűség megtörténhet, mert azt a helyet félelmeimtől vezérelten én magam rendezem. Mivel félek, folyton kudarcot vallok. Undorító és értelmetlen dolgokat jelenítek meg, ettől még jobban szenvedek, már-már az őrület határát súrolom. Mielőtt azonban ebben a véres és sötét darabban az utolsó kis fény is kihunyna, az Ő kegyelméből megmutatkozik a rend, ami még az én tökéletlen színpadomat is tökéletesen áthatja.

    Szívemben felsejlik egy másik darab és a bölcs rendező emléke. Érzem, hogy Ő még hibáim ellenére is pont úgy szeret mint azelőtt és nem mondott le arról, hogy engem is maga mellé emeljen. Ettől a felismeréstől csordultig telik a szívem hálával és szeretettel! Innentől már csak azon munkálkodom, hogy minél többet felidézzek magamban az Ő színpadán tanultakból és ezekből a lehető legtöbbet alkalmazzam is saját színpadomon. Hatalmas elszántsággal rendezgetem a darabom, minden apró kis sikeremet a rendbe vetett bizalmam megerősödése és az Őiránta érzett szeretetem fellángolása kíséri, mígnem ez a láng elér egy olyan hőfokot, ami tökéletesen és kitörölhetetlenül belém égeti; a RENDezŐ ÉN vagyok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. .......ŐRÖL
      ....../.........\......
      ÖRÜL.......ŐRÜL

      Törlés
  6. no alakulgat ezaz
    https://www.youtube.com/watch?v=GWpSbTdNMjk
    .)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, ez a világ nekem nagyon bejön.

      Törlés
    2. Akkor ez is ugyi ? ....már csak a hangulata miatt is
      :)-*
      https://www.youtube.com/watch?v=XhugAjgxfL8

      Törlés
    3. Na ehhez csak annyit fűznék kiegészítésként. hogy
      a szív s lelketlen és az esztelen tudomány a lázadás... :)
      http://gerle.fenyiro.net/2016-06-13/

      Törlés
  7. kellett egy kis idő mire rájöttem, hogy az első kép bizony nem videó, és nem fog elindulni :)
    Amúgy meg Nostalgia Critic:
    http://channelawesome.com/is-white-washing-really-still-a-thing/

    VálaszTörlés