2016. június 29., szerda

Figyelem! A globális felmelegedés svindli után jön az új jégkorszak!



Legelébb. Éljen a globális felmelegedés!
Hála az Égnek, hogy az utóbbi néhány száz évben jól befűtöttünk drága Földanyánknak, mer' úgy tűnik most épp egy új jégkorszak elé nézünk. Nem vicc! Azt mondják az okosék, hogy eltűntek a napfoltok! Az eszem megáll! Csak így?!... Se szó se beszéd? Hát mi lesz így a globális felmelengedés hívőkkel? Pláne a belőlük élőkkel? Hát oda a jól fizető biznic! Már a Nap se a régi, a k. életbe!

Szóval jó lesz készülődni hölgyeim és uraim! Ugyanis a "folttalan nap" a naptevékenység visszazuhanását jelzi. Ha ez gyakoribbá válik, idővel elérjük a minimális naptevékenységet (szagemberek szavával élve: a szoláris minimumot), ami egyes kutatók szerint egy új jégkorszak kezdetét is jelentheti. Úgyhogy itt az ideje az újabb rettegésnek, skacok. A naptevékenység csökkenése akár olyan telet is hozhat ránk, amilyet a Földön utoljára a XVII. században láttunk. Na végre lesz egy jó telünk, amikor az a sok nyüves élősködő megdöglend! 

Továbbá. Ha elfogadjuk a történelmi tapasztalatokat, nyugodtan állíthatjuk: ha a gyenge naptevékenység hosszabb ideig elhúzódik, az globális lehűléshez vezet a troposzférában. Ez a Föld légkörének legalsó része, ahol mi is élünk - állítják a szagemberek... tudjátok, azok, akik már állítottak sok mást is. Mint például, hogy 40 éven belül sivataggá válik a bolygó. Meg hogy csúnyán meg fog emelkedni a tengervíznek szintje. Hát. Most mond meg, ezt a bakit! 

Várjá, van itt még riogatás, nem fogytak ám el, sőt - hogy egy képzavarral éljek - most kezdenek bemelegedni! Mivel talán látják, hogy a globális felmelegedés humbug nem jött be maradéktalanul, és vannak még akik esetleg óckodnak plusz adókat fizetni csak mert csak, ezért ki kellett találni valami új elméletet, amitől majd jól össze lehet kaksizni az alsófertályt. Imigyen folytatják a szellemi maszturbációt (figyeljünk a hangulatfokozó kulcsszavakra!):
"A napfolttevékenység csökkenésnek egyéb súlyos következményei is lehetnek" 
"Ilyenkor például megnő a kozmikus sugárzás szintje, és azt már kimutatták, hogy ez roncsolhatja az űrhajósok DNS-ét."
"További kockázatot jelent, hogy ilyenkor megnő az extrém ibolyántúli sugárzás, ami lehűtheti a Föld felső légkörét. Bár ez csökkentené a légellenállást, és így a műholdak könnyebben pályán maradhatnak, a Föld körül felhalmozódna a keringő űrszemét, és ez az űrhajósok életét veszélyeztetné."

Hát , kedves szagemberek, köszi hogy így aggódtok a mi és az űrhajósok egészségügyi állapotáért is, de talán ideje lenne már befejezni ezt a bohóckodást, és végre felfogni, hogy alapszintű tudományos-materiális hozzáállással ez az egész Életnek nevezett bohózat fel nem fogható, meg nem magyarázható, meg nem ismerhető, meg nem változtatható, mert amíg az ember csak a külcsíny-i megnyílvánulásokon pörög és azokat elemzi szarrá, addig fingja sem lesz arról, hogy mi miért történik.

Összefoglalva: riogatnak, de nem beszarni gyerekek, ez már nem a bölcsi! Minden a legnagyobb rendben, ennek így kell most lennie. Hát még szép hogy eltűntek a foltok, mégis hogy nézne már ki egy foltos Nap az Aranykorban, he?? :)

"Akinek van füle..."


Forrás: http://index.hu/tudomany/2016/06/29/eltuntek_a_napfoltok_ujabb_jegkorszak_kozelit/

13 megjegyzés:

  1. Megaztán:
    https://www.youtube.com/watch?v=2TLYuQoH4y4

    VálaszTörlés
  2. Szép Napunk VAN! (szeplőtlen) :)))

    Szép Napot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vajon fogantatás is volt..?

      Törlés
    2. Ki tudja?
      Anna lányom szombaton addig erősködött (skorpió-oroszlán(y)), míg az "én" vállamra is felvizezett egy tetoválást. "Apa te ezt most azért kapod, mert tudom, hogy szereted a Nap-ot" (A tetoválás közepén a Hold volt, ami Nap sugarakkal RAgyogott...) Furcsálltam...de most inkább tekintsük ezt JEL-nek...;)

      Szép Napot!

      Törlés
    3. Tekintsük.

      Nos, ha elfogadjuk, hogy a csillag-feketelyuk valójában UGYANANNAK az égitestnek a két arca, akkor talán most az történik, hogy a "túloldalról" történt beszívás eddig változékony volt, ezért volt ezen az oldalon "foltos" (egyenetlen) a kiáradás, azonban most állandósult valami, ezért eltűntek a napfoltok, egyenletessé vált a kiáradás - ahogy egy magára valamit is adó Aranykorban lennie kell. :)

      DE ez persze túl anyagelvű megközelítés, ennél szerintem magasabb szintű az esemény, amit írtam csak a leKÉPeződése.

      Törlés
  3. Miért van az az érzésem Mazsola, mintha az a gyerek írta volna ezt a bejegyzésedet?
    Szeretettel, Mónika

    VálaszTörlés
  4. Ejnye,eddig nem volt cenzúrázva a blogod Mazsola.
    Szeretettel, Mónika

    VálaszTörlés
  5. Úgy tűnik továbbra is szeplőtlen a Napunk...:)
    http://www.nasa.gov/mission_pages/sdo/the-sun-now/index.html

    Természetjáróknak:
    A napokban Napunk megtisztulásával együtt a Mária-padtól induló (a két évvel ezelőtti fagykárban több száz kidőlt fával lezárt) Vaskapu-völgyet is megtisztították. Így most már akadálytalanul fel lehet jutni a Tündér-szigetekhez. (A Vaskapu-szurdok környékének megtisztítása még folyamatban)

    Szép Napot!

    VálaszTörlés
  6. Annyira sok baromsággal riogatják tényleg az embereket, hogy az valami hihetetlen. De nem csak ez a jégkorszakos baromság, globális felmelegedés, világ vége. Középkorban hol volt a sok szemét? Kihajították az ablakon aztán terjedtek a járványok. Nem állítom azt, hogy nincs globális felmelegedés, a Nagy Bumm de túlajnározzák ezt az egészet. Csakhogy eltereljék az emberek figyelmét a sokkal komolyabb dolgoktól, szerintem. Bár lehet ,hogy tévedek.

    VálaszTörlés
  7. Igaz minden. Pont így.

    VálaszTörlés
  8. A teknyőkaparó megmondta.: 100 év múlva banánt,és narancsot termelnek majd a kárpát medencében.t.

    VálaszTörlés
  9. .bár hozzátartozna,hogy talán figyelembe kellene vennünk,vagy legalább is elgondolkodhatnánk a régi írások mondanivalóján,hogy ami most történik egy bizonyos ciklikussággal hozható párhuzamba.
    Azaz a föld bizonyos időnként átesik/áthalad egy kiszámíthatatlan történésen/ken,mikor is akár az egész bolygó lakhatatlanná válhat/vált.
    A jelenlegi vezetők ki is használják a saját érdekeik szerint,bár gyanús,hogy a pontos dátumot ők sem ismerik.
    A kérdés,még,hogy meddig is akarják túlélni a horrorisztikus ellopott pénzeken épült hiper-szuper földalatti bázisaikon?
    De valóban nem kell "beszarni",megint újra lesz indítva az élet a földön,és remélhetőleg már a gonoszok nélkül.t.

    VálaszTörlés