2016. június 22., szerda

Gyógyító bajnokság


Nem vagyok alapvetően nagy focirajongó, sőt sportkedvelő sem igazán, függetlenül attól hogy szeretek focizni - de csak olyan barátságosan, öregesen. Mindig is idegenkedtem a hívatalos sportolástól, pláne a versenysporttól, talán mert hamar átláttam, hogy valójában miről szól: pénzről, korrupcióról, tehetségek kihasználásáról, stb. (pont mint a zeneiparban, csak ez egy másik ága a polipnak). Szóval nem vagyok nagy rajongója a "rómaiak" korában bevezetett "prototipus" stadionépítők "cirkuszt és kenyeret" rendszerének... de ez ami most történik a futballtörténelemben... ez hihetetlen és csodálatos, igazi aranykori fordulat. Ezen a magyar-portugál meccsen is látszott, hogy az égiek kikkel is vannak... Csoportelsőként továbbjutni a nyolcad-döntőbe... gyanítom, ez a legmerészebb álmában sem fordult elő senkinek, sem itthon sem máshol... kivéve... Egy Tudatban, ahol minden lehetséges. 

Egyre inkább az az érzésem, hogy a magyar focicsapat tanítani ment az EB-re. Nem a futball-tudásukkal. Nem. Hanem a szerénységükkel, kitartásukkal, szeretetükkel, mellyel sorra verik le a nagy arcokat, az egekig nőtt egókat, teljesen mindegy hogy a pályán, a lelátón, vagy az újságírói páholyban vannak ezek az arcok. A furcsa, mások számára kimondhatatlan nevű, teljesen ismeretlen fiatal magyar srácok igazi, jó értelemben vett, nevelő jellegű alázatra tanítják a megkövült nyugat "bálványait". Gyógyító hadjárat ez a javából, csakúgy mint minden korábbi magyar hadjárat a történelemben. Rendkívül jó látni mindezt, nagyon jó érzés, pedig önmagában elítélem a stadionépítő, "oszd meg és uralkodj" elvű hatalmasokat...
 


Hasonlatos ez az egész ahhoz, mint amikor a globalizmus egyik csúcsterméke, a farmer világ-körüli hódító útján egyszer csak szembe találja magát az ősi magyar népművészettel, és azon kapja magát, hogy rákerült imitt-amott egy-egy rávarrt tulipán motívum. A globalista hullámon tovább él a magyar kultúra, mert az megtörhetetlen. 

A globalista világjáték hullámán üzen a világnak a magyarokon keresztül a Szeretet, mely kifogyhatatlan.


133 megjegyzés:

  1. Jöhetnek a képek, videók! :)

    https://66.media.tumblr.com/e448a3955657cd6bfdc924ad3928ecde/tumblr_o96okjfh0A1vvwgg7o1_500.gif

    VálaszTörlés
  2. https://www.youtube.com/watch?v=Z_mIjg-JiGo

    VálaszTörlés
  3. Nekem a Marseille-ben a drukkolók tettszettek meg ahogy az irekkel közösen napoztak söröztek fényképezkedtek, nem volt "vihar" meccs után se!

    És valóban én sem vagyok focidrukker belebetegednék ha olyan tömegben kéne lennem de összefogták a külömböző nézetü embereket egységbe MAGYAROK vannak és Ria Ria Hungaria!

    Még megszoktam hallgatni mikor volt Magyar területeken játszanak az egyvérből valók vagyunk c dalt!
    Felemelő valóban!

    VálaszTörlés
  4. Mazsi az írásodban"tehetségek kihasználása".... a "stb" a felsorolás végén még rejtve takarhatja talán, ami az egyik legfontosabb lehet, nevezetesen : a férfiak ösztönös harcias
    (védelmi) energiáinak levezetését pláne akik otthon nézik,
    + a csoportba/törzsbe való tartozást erősítik,lsd a csapatszínek mint törzsi motívumok + létrehoztak ezzel megint egy(mondjuk így) ellenséges környezetet + egyfajta kollektív frekvencián tartják így őket....stb.továbbgondolható :)
    Tényleg a + -ról most megint eszembe jutott, hogy megkérdezzem zplus merre van ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Üdv,
      egy kissé begyorsultam-vagy lassultam? és pont az utóbbi egy hétben el-elmaradoztam a háttérből -párszáz hozzászólás kimaradt, de "véletlen" majdnem itt kezdtem az olvasást :)
      június 17:stresszoldó nap- oldódott rendesen, alig győztem..
      21.napfordulós szer + dobavatás(ok) Pécs
      25.XIII.ősi magyar SZER-találkozó Tiszaalpár

      Küldöm az energiát :)
      Sziránszki Regős Jocó (mikrofon nélkül) túlénekeli a dobokat..
      https://docs.google.com/open?id=0B61P5MkO3CQWdXprc2NFYmh1aTg
      *****
      "Az ókori Rómában a sport segitségével vonták el az emberek figyelmét a hanyatló birodalom társadalmi-gazdasági problémáiról "Kenyeret és cirkuszt".
      Szerencsére ma ez már nem igy van."

      :P

      Törlés
  5. Tengerentulon a radiobemondo ilyet szolt"Milyen jo lenne Magyarorszagon ulni valami kocsmaban es HIABA nem ertunk egy szotsem, ugy tennenk mintha magyarok lennenk mi is.Ez meg a mostani meccs elott tortent.Es egyebkent is sokat Magyaroznak a radiokban.Szerintem is tobbrol van szo mint foci de ezt mar mondtam itt.

    VálaszTörlés
  6. Tengerentulon a radiobemondo ilyet szolt"Milyen jo lenne Magyarorszagon ulni valami kocsmaban es HIABA nem ertunk egy szotsem, ugy tennenk mintha magyarok lennenk mi is.Ez meg a mostani meccs elott tortent.Es egyebkent is sokat Magyaroznak a radiokban.Szerintem is tobbrol van szo mint foci de ezt mar mondtam itt.

    VálaszTörlés
  7. Góllövők mezszámai a magyar-portugálon:
    Gera(10)- Nap(végső stáció, valamint mivel 10=1-el 10 és 1-ként "101-es" szülőszoba, 10+1-ként a 11-ességre újbóli ELEVEN-ségre jutás > 10=1/omega=alfa/vég=kezdet/Nap=Plútó/élet=halál !
    Nani(17) - a szíriuszi "halászat" száma - 153 hal(ember) kihalászása a tengerből(genezáreti tó): 1+2+3...+17=153=17x9, 153 = 9-es ember/új ember/novEmber.
    Dzsudzsák(7) és Ronaldo(7), tulajdonképpen 2 x 77 = 154 = 10 = 1. Mind2-en 2x találtak be. 77 > teremtési mesterszám !
    Más, az éjszaka/sötétség mindig elmúlik mert törvényszerűen jön a nappal/világosság - sőt van olyan amikor 2-3 NAP is világít 1SZER-re és soha sincs sötétség - legfeljebb szürkület. Nem véletlen énekeltetik "valakik" a magyar szurkolóval hogy az : "...éjjel("álomvilág") sohase múljon el..." ? Nyilván van akik azt szeretnék hogy a magyar örökké a sötétségben megvezetve maradjon. A fekete-mágiát gyakorlók minden körmönfont aljasságra képesek. A magyarnak nem kell(ene) a magyar ébredést, megvilágosodást, fényre jutást elveszejteni óhajtó szöveget énekelnie, de legalább az ominózus első sort jó volna kihagyni ebből a szurkolói dalból.

    VálaszTörlés
  8. David Guetta elkészítette a kizárólag Magyaroknak szánt, hivatalos EB klipet!

    https://www.youtube.com/watch?v=Rl-Vgrb4f0E

    "A magyar név megint szép lesz, Méltó régi nagy hiréhez"

    VálaszTörlés
  9. Emlékeztek arra, amikor egy-két évtizede a himnusz alatt a magyar focisták még rágóztak, közönyösen bambultak, jó esetben kissé tátogtak? Ehhez képest most mindannyian - szívükre tett kézzel - szívből énekelték a himnuszt, a majd' harmincezernyi szurkolóval együtt. Ez Guettának is feltűnt. Lásd a klipet 0:21-nél.



    VálaszTörlés
  10. A magyar-portugált Szegeden a Kölcsey ! utca Kárász utca és Feketesas utca közötti kb. 200 méteres szakaszán néztem. Itt 5 kivetítő volt és cirka 500 ember, a meccs végére 700. Amikor a magyar himnuszt játszották a tv-ben, mindenki - kivétel nélkül - felállt és egy pisszenés sem volt - "véletlenül".

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen. Én is hasonlót tapasztalok mindenfelé. Amit ott láttál (láttunk) az egy transzformáció volt. A tömeg Közösséggé vált.

      Valljuk be, hogy az ilyen fokú szurkolói rajongás már nem "normális". Mi folyik itt valójában? Lehet, hogy a magyar lélek forradalma? A magyar válogatott teljesítménye és sikere csak egy szikra volt? Nem akarom túldimenzionálni a dolgot, de már jóval túlléptük a foci határait. Mazsola is ezért írhatta ezt a bejegyzést.

      Megértem én elnyomóinkat is. Milyen borzalmas érzés lehet az számunkra, hogy ami ellen 1945 óta olyan vehemensen küzdenek (ilyen vagy olyan köntösben) mégsem veszett még ki a magyarból. Olyan erő tartja össze a magyarokat, amit a pokol erői sem tudnak kikezdeni.

      https://www.youtube.com/watch?v=wHw-k9epP-I

      Azoknak, akik még több lelki muníciót akarnak szerezni, az alábbi sorozat kötelező:

      https://www.youtube.com/user/hagyatekweb/videos

      Törlés
    2. Érdekes dolgot nyilatkozott ma valami belga fejes. Azt mondta, hogy a magyarok úgy fognak játszani, mintha "az életük múlna rajta". Miért mondhatta ezt?

      Törlés
    3. Már a törökök is nekünk drukkolnak. A csoportból való kiesésük után úgy döntöttek, Magyarország mellé állnak és minket buzdítanak. A Twitteren indítottak kampányt.
      "Mindannyian Attila unokái vagyunk" - hirdeti a transzparensük magyarul és törökül.

      Éva

      Törlés
    4. Amint nézem az EB alatt Napunk a Bika-Orion-Ikrek csillagképben mozog, de legfőképp az utolsó kettőben.
      Orion NagyApánk begyújtotta a fáklyáját június 14én, majd az Ikrek (Hunor és Magor) átvették és viszik magukkal. Jupiter meg délről őrzi a meccsek egyenességét és beavatkozik ha kell. Oh, hát a Vénusz (Mária) is ott andalog Napunk mellett s kíséri az ifjakat.
      POnt a POrtugál meccsen említettem, hogy ha összehoz minket a sors Angliával akkor talán kellene egy repetát játszani... 6:3 újratöltve.
      https://hu.wikipedia.org/wiki/A_magyar_labdar%C3%BAg%C3%B3-v%C3%A1logatott_1953._november_25-i_m%C3%A9rk%C5%91z%C3%A9se
      2016 - 1953 meg pont 63 éve volt, szal' ez is adott.
      A vasárnapi magyar-belga meccs érdekessége hogy az EU pont Brüsszelben, Belgium fővárosában székel. Mivel az EU el fog bukni így adott a magyar győzelem. Igy Legyen.
      Fecu

      Törlés
    5. Orion = Or-Ion = Arany-Ion, Sandor = Sand-Or = Homok-Arany/aranyhomok - az az arany(kor) ami most mindenhová "beeszi" magát, mivel hom-ok.
      Orion társa a "követő" Sirius - az égen is. Tehát a Teremtés atyai és anyai minőségét/prezentálóját bárki megláthatja az égen.
      Belga = balga, kérdés hogy a balgák mit tudnak kezdeni a madarakkal. Olyan nincs hogy Brüsszel Európa központja - ez egy szidó vakoló nonszensz. Európa - de természetesen az egész Föld bolygó és a Naprendszer központja is - a Kárpát medencében van. Annak is - természetszerűleg - a legmélyebb pontján ahol a MINDEN-s-ÉG a - metamorfózis után - FELTÁMAD és SZÍNRE LÉP. S ez a hely persze nem Budapest. Ami ÉG az pedig nem a holocaust/égő áldozat hanem a MENNY-ÚRSÁG !
      Ma 2016.06.25.-én Gyálarét < tér a láGy főterén /buszforduló/ egy helyiek által rendezett un. Szent Iván-napi összejövetel lesz este 18 órától kezdődően. Tűzgyújtás, kínálás, megajándékozás stb, egyfajta "fényre-hívó" rendezvény.
      Gyálarét - szó se róla - a "világ közepe" hiszen minden innen indul/t/ ki 2009 óta. A hely ahol "lágy a tér", vagyis rezgősíkhatár/dimenziókapu van egy sziget ahová Szeged felől cirka 7 km-en át a 74-es (=11) busz közlekedik - hétvégén 30 percenként oda-vissza. Ezen jármű - többek között - az Atilla utcán, Szent3ság utcán, Mátyás király téren, Sárkány utcán át is közlekedik. A gyálaréti sziget a sEnki földje az élő Tiszán túli "életüket haló" világ - Újszentiván - és a holt Tiszán túli "halálukat élő" világ - Szentmihály - között. Szeged felől a Vaskapu ! utcán át léphetünk be a Holt-Tiszától kezdve már Torontál vármegyei gyálaréti szigetre. Ahol persze egész Európa legősibb települése/falva, a cirka 8500 éves Lúdvár is található. amely ásatásból anno az un. lúdvári Vénusz/Teremtő Ősanya szobor került elő. Szóval - tetszik vagy nem tetszik - itt van/lesz az ŐSANYA (reinkarnációja) is aki TEREMT...

      Törlés
    6. Kedves Kerion, hogy sikerűlt a "fényre hívó" rendezvény?
      Nem mosta el az eső?
      Mifelénk rövid ideig tartó heves vihar volt azidőtájt, és egész kellemesen lehűtötte a levegőt.
      Amit a teremtő Ősanya reinkarnációjáról írsz, nagyon tetszik.
      Óbudai születésű vagyok, ott is nevelkedtem, és mi is úgy tartjuk, hogy Óbuda a világ közepe :-))
      Már odáig szelidült bennem a dolog, hogy valaha biztos az volt Atilla királyunk jóvoltából, és ha nagyon keressük, még mindíg érezhető, hogy különleges hely.

      Mária

      Törlés
    7. Mai nap foci. Lengyelország - Portugália. 21:00.
      Ha mi nem, akkor legalább a testvérnép lengyel végső győzelmet várjuk...
      S akkor így rendben is lesz minden...
      Fecu

      Törlés
  11. A szívre tett kéz illuminati USA/"ŐS KEZDET"-találmány, mint ahogyan a segélyhívó-WTC-robbantó "911" is - sok ilyen van. A valódi magyar akkor is a szívével érez ha nem teszi oda a kezét, tehát erre az ál-magyar zsidós hivalkodásra semmi szükség. A valódi magyar akkor is magyar ha nem fideszes, ha nem ölt Bocskayt, ha nem 64-vármegyés, ha nem betyársereges, ha nem jóbikos "gárdista" vagy nem-gárdista, ha nem "nemzeti vágtás", ha nem "szeretlek-Magyarország-os" ecetera-ecetera - hadd ne soroljuk a zsidó bűvész-mutatványokat. Amelyeket persze nem ok nélkül mutatnak be NEKÜNK nap mint NAP, főként a médiájukban - megtévesztésül. Lényegében azért hogy - általunk is elismervén - ők legyenek a magyarok, mi meg menjünk már végre a Kárpát medencéből a pics@ba, de legalábbis Angliába. Ahogyan azt a CBJ-ben is anno "lefektették" az akkor "eljövendő" országfoglalásuk kapcsán.
    David Guetta egy közismert - már elég régen a nemzetközi szintre felfuttatott - franciaországi zsidó DJ. Aki a masonic-illunati, de legalábbis a párizsi Grant-orient páholy frontembere. Már anno a "migránsinváziót (kontinensek "szeretteljes találkozása") - na meg persze a világ-végét is - "megjósoltatták" vele az egyik klipjében: "Without You" - ott is ott volt a nem DÁVID Guetta-csillagos piros-fehér-zöld magyar zászló a clip végén. Szóval azért: "Nem minden arany ami fénylik!".
    Teljesen egyértelmű hogy a zsidók - a végidőben magyarként eladván magukat - próbálnának az egyértelműen MAGYAR/MADAR/TU(l)RUL jött MADÁR aranykori változás élére állni. Na persze minden belső lélek-újjászületés és metamorfózis nélkül - továbbra is önzően harácsolva. Azt hamarosan mindenki látni fogja hogy ez milyen "sikerrel" fog végbemenni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez rendben van. De ne felejtsd el, hogy van a focinak néhány olyan jellemzője, amit egy cionista sem megérteni, sem mímelni, sem beszennyezni, sem lealacsonyítani nem tud. Ezt pedig a nemes küzdelem, az önfegyelem, hűség önmagamhoz és a közösséghez, kitartás a végsőkig.

      Ha a történelem során a cionisták ilyen emberekkel találkoztak, akkor nem utánozták, hanem egyszerűen kiirtották őket (lásd Lukács György parancsa a ludovikás tisztek kivégzésére) Ezért forgatták fel a szakrális monarchiákat, mert tudták, hogy sosem lehetnek uralkodók, csak kakasok az általuk csinált szemétdombon.

      Mindent egybevetve ezek nem tudják "magyarként eladni magukat", hanem felkínálnak a népnek (mint ahogyan azt korábban is tették) egy "alternatív" magyarságtudatot. És ezt kell tudni felismerni.

      Törlés
    2. A zsidók természetesen csak a még "álomkórosoknak" tudják magukat magyarként "eladni". A végidőben/most már nem lehet csak úgy egyszerűen kiirtani senki potenciális magyar táltos-avatárt. Egyszerűen azért mert a már felébredt, megvilágosodott és feltámadt magyar "ÚTON VAN". Lukács Györgyök most is vannak szép számmal, csak hát tehetetlenek a Teremtés azon erőivel szemben akik a valódi magyarokat immár védik.
      Az újjáteremtés-ellenes erők is a Teremtés részei, ezért is a párhuzamos "áru-kapcsolás". A fociban is ott lévő ál-magyar zsidó "valakiság" háttér6almi, vakoló-ördögi fekete mágiája így most összekeveredik a valódi magyar "senkiség" angyali fehér-mágiájával. Ez persze úgy működik hogy a zsidó most megpróbál kicsit "magyarkodva szeretet-elvűsködni". Ezért mond pl. misét "szakrális" Kiss-Rigó Lyonban a meccs előtt, szurkol Orbán-Balogh-Csányi-Rogán stb. is a helyszínen. Utóbbi például ezzel éppen kivédve a szintén "kiválasztott" Portikkal való szembesítést is a korrupt-cion-jában. Fentebb már le lett írva, hogy az "éjjel sosem ér véget..." kezdetű szurkolói dalt is a zsidók tukmálták a szurkolókra. Akiknek jó része persze szintén zsidó - azon egyszerű oknál fogva hogy természetesen a nem kevés magyarországi országfoglaló zsidónak van főként pénze minderre.

      Törlés
    3. Én kint voltam Marseille-ben és Lyonban is! A szurkolók között egy, azaz egy zsidót nem láttam, BOLDOG MAGYART viszont tízezret is! Úgyhogy az ő nevükben is kikérem magamnak, mert amit mondasz, Kerion, olyan messze áll a valóságtól, mint Makó Jeruzsálemtől! Aki tehette, félretett erre a tényleg nem mindennapi eseményre! Viatornál a pont!
      Marci (tehát ismersz)

      Törlés
    4. Nyugodtan kikérhet bárki bármit magának és annyiszor lehet a pont is valakinél ahányszor csak akarja. Ettől még egyáltalán nem biztos hogy akár halványlila fogalma is van az illetőnek a valóságról. Ne csak nézz - LÁSS IS. És még akkor is ott van az hogy: SEMMI, DE SEMMI SEM AZ AMINEK LÁTSZIK VAGY LÁTTATJÁK.
      A végidőben - márpedig most az van - aki valóban magyar az már anyagilag jóformán teljesen nincstelen. Miután mindenét szétosztotta-elajándékozta, magától értetődően csak máról holnapra él valahogy - voltaképpen a "kinyíló aranykapura várván". Tehát nem tud és nem is akar már félretenni semmire.
      Aki anyagilag, pozíciójában és hasonlókban még mindig "valaki" már egy sem magyar. Nem az egyik vég-lét, azaz: magyar vagy elmagyarosodott, hanem a másik vég-lét: zsidó vagy elzsidósodott. Az nem magyar lélekminőségű ember aki - éppen mostanság, amikor AZ IDŐ MÁR LEJÁRT - pl. szórakozásra-focira költ százezreket, ahelyett hogy azt pl. a rászorultaknak adná. A közvetlen szerény létezés normáin felül való létezés - tetszik ez vagy nem tetszik - ma az önzés netovábbja. Ezt az anyagi világbeli/C-ion-ista léttel járó "kis pokoljárást" 13 ezer évente csak egyszer kell(ene) megtenni - látnivaló azonban hogy még ez is rettenetes teher sokaknak. Csak ne mondjuk hogy a magyaroknak az, mert a magyarok mindezt tudják. S eszük ágában sincs az aranykor helyett máshová menni. Annyira azért nem hülyék. Hogy KI A MAGYAR van akinek nyilvánvaló és van akinek meg nem - bár azt hiszi magáról hogy tudja.
      BOLDOG MAGYAR tehát az aki "senki", nincstelen, pozicionálatlan, idegen(szívű)ek által jóformán üldözött a saját hazájában. Ennek ellenére mégis megbocsátó, szeretetelvűen jóakaratú, önzetlen és jószívű. Természetesen vannak a maguk módján boldog - immár elzsidósodott - volt magyarok is akik "cirkuszoló gazdáikat" - szinte csicskásként - mindenhová követik. Nekik sajnos az a bizonyos éjjel nem mostanában ér véget...

      Törlés
    5. "Miután mindenét szétosztotta-elajándékozta, magától értetődően csak máról holnapra él valahogy - voltaképpen a "kinyíló aranykapura várván". Tehát nem tud és nem is akar már félretenni semmire. "
      Te így élsz Kerion ? Ez miért is feltétel akármihez is ?Ki írta elő, Isten? Mellesleg ez a "végidő" már igen régóta tart jó sokat is firkáltak már róla, oszt még mindig nem
      az aranykorban vagyunk hanem a Vízöntőben. Mellesleg ezek a nincstelenek mégis mit tesznek meg magukért ? + ezek a nincstelenek kapásból erre alapoznak, hogy majd kapnak mindent. Azé' hiába keresem ezeket az annyira nincsteleneket nem nagyon tanyálom őket...
      Irodalmat is adjak? :)
      https://www.youtube.com/watch?v=BUReTH5Ta7g

      Törlés
    6. Húakutyamindenitneki! Azt kell, hogy mondjam, Atis most beletalált a céltábla 10-es körébe. Kerionnal kapcsolatos stílusával nem tudok azonosulni, de több olyan gondolatot is felvetetett, ami megér egy mélyebb elemzést.

      A zsidó-magyar konfliktus jóval rejtélyesebb dolog, mint azt sokan feltételezik. Holnap - némi alvás után - megosztanék néhány olyan szempontot, ami alapján legalább egy elfogadható kortünetet fel tudunk állítani.

      Magamról csak annyit, hogy hetedíziglen, mindkét oldalról, egy egyszerű homoki, kun parasztgyerek vagyok, ahol - kimondatlanul is - a családi hagyomány részét képezte a "elzsidósodás" elleni védekezés. Ez persze nem valami generációkon átívelő antiszemitizmust jelent, sokkal inkább egy lelki alapállást.

      Bővebben holnap.

      Törlés
    7. :) Ja azé' azt tartják, hogy végeredményben a zs és m
      testvérnépek... aztán még azé' megyen az uraknál a csajozás ugyi a cselédséggel, osztán keveredés is vagyon nagyon nagy. Ha csak a nekem adatott családnevemre kerestem, még négert is találtam afrikában... :) be is akartak mingy'á húzni a csőbe.

      Törlés
    8. A magyar és zsidó egészen "másként nép". A magyar (eredetileg) egy nemzeti alapú rendi tagozódás, a zsidó viszont egy adott rendből (a harmadik rend) kibontakozó tagolatlan nemzet. A kettő közötti különbség éppen 180 fokos. Ezt kell nekünk valahogy közös nevezőre hozni. A feladat óriási.

      Törlés
    9. "Ez miért is feltétel akármihez is ?"

      Atis, ez nem feltétel, hanem természet. Ez van a "magprogramban". Bár úgy tűnhet, hogy Kerion hadjáratot folytat, ez koránt sincs így! A változások pedig felerősödnek, és egyre gyorsulnak. Majd meglátod!:))

      Lujza

      Törlés
    10. Ha csak 1/EGY - krisztusi létezést megvalósítani tudó - valódi magyar van a Kárpát medencében akkor az az 1/EGY ember-leánya/ember-fia fogja megteremteni a Vízöntő aranykorát. Nem csak itt hanem az egész Földön. Mert erre a feladatra 1-1 ember is elég. AMI meg LE VAN itt ÍRVA AZ azért van leírva mert - ÚGY VAN. A JÓ ISTEN semmit sem ír elő, viszont egyeseket felhasználva - közvetett módon - mintegy "MANKÓT AD". Az már nem az Ő dolga hogy ki hogyan "ÉL" a kinyilatkoztatott üzeneteivel.
      Semmi öncél nincs a magyar "senkiségében/ninhurszágságában", anyagi vonatkozású nincstelenségében, s mégis szeretetelvű létében. Az hogy az eredeti MAG tudás és képesség magából a - végidőben kibontakozó - krisztusi létből/ahhoz hasonlatos létezésből fakadó belső hullám-rezgés-növekedés folyománya, eléggé nyilvánvaló és talán már köztudott is.
      Nincs itt semmiféle "konfliktus" a 2 vég-létet megjelenítő zsidó és magyar között mert más a szerep és más a rezgésszint. Ég és Föld a különbség, de ezt maga a zsidó is mondja amikor a földi embereket gójokra/gólya-hoztákra/égi eredetűekre és nem gójokra/nem gólya-hoztákra nem égi eredetűekre osztja - ez utóbbi alatt önmagát értve. Ami mégis zajlik a 2-féle meghatározó "entitás" között az a végidei KÜZDELEM a LELKEKÉRT.
      A precesszióban 13 ezer évente van az önmérlegelő "tabula rasa". Ekkor SZÍNT KELL VALLANIa minden egyes embernek aki a 2 vég-lét között sertepertél a legkülönbözőbb helyzetekben. Minimum el kell indulni valamelyik irányba. Ez nem csak belső úton hanem természetesen - a különböző környezeti RÁ-HATások következményeként, annak köszönhetően is - realizálódik.
      Amire ez a folyamat végbemegy - megtörténik a Földön - nem csak a belső, de a környezeti rezgés is megemelkedik. A 3 D-sen rezgő vaskort az 5 D-s rezgéskiterjedésű aranykor követi a Földön. Ez az új 13 ezer év megint csak 2 részre van osztva. Az első 6500 évben az aranykort megteremtők regnálnak, a második 6500 évben pedig a vaskort megteremtők. Ez a "magyar-zsidó váltógazdálkodás" melyben mind2 véglet - mindvégig, de persze értelemszerűen nem egyforma lehetŐS-ÉGgel az idő során - a saját képére" próbálja formálni a világot. A "karmikus tanoda" körforgása adta lehetőség keretein belül.
      A mágia is "be van dobva" ebbe a küzdelembe. A dalok szövege - pláne ha sokan éneklik - egyfajta SZÓMÁGIA ami természetesen HAT. Például a szurkolók szájába adva:
      "Az éjjel sohasem érhet véget,
      Varázsolj nekünk valami szépet,
      Repülj velünk a szerelem szárnyán,
      Indul az utazás, csak erre vártál."
      Egy kis "elemzéssel" könnyű rájönni hogy itt miről is van szó, természetesen a magyarok vonatkozásában, minthogy magyarokkal próbálják énekeltetni e dalt.
      Szóval az éjjel (sötétség, álomvilág, illúzió) sohasem érhet véget (a gójok, a gójokká válni akarók számára). Aztán varázsolj valami szépet (kedves nem gój fekete mágus). Repülj velünk - mármint a nem gójokkal - a szerelem (rejtetten = szer-tartási-elem szabadkőműves megjelenítő módozatai, rendezvényei) szárnyán, indul az utazás (pokolba-menetel/hell-o) csak erre vártál. Egy szó mint száz a zsidó a magyar szájába adva - mintegy annak saját óhajaként - próbálja előadni a lelkeket önmaga felé eltérítő "programját".

      Törlés
    11. A két véglett A csak sötét/fekete--A csak fény/világos... a kettő között ÉLET VAN MINDIG! :)

      Törlés
    12. Megírtam a szempontrendszert, de úgy döntöttem nem rakom be ide. Annak dacára, hogy mentes az antiszemitizmus minden formájától, nem vagyok benne biztos, hogy ilyen mélységű szembenézés és "élveboncolás" a megfelelő reakciókat váltaná ki a nyilvánosság bizonyos személyeiből (akár pozitív, akár negatív értelemben).


      Törlés
    13. Azért én kíváncsi vagyok rá, küldd el lszi. Köszi!

      Törlés
    14. És ne aggódj, volt már hogy én is megbotlottam kissé ebben a témában:

      http://magokvagyunk.blogspot.hu/2010/11/magyar-zsido-viszony-paradigmaja.html

      :)

      Törlés
    15. "Azért én kíváncsi vagyok rá, küldd el lszi. Köszi!" Privátban gondoltad?

      Törlés
    16. "http://magokvagyunk.blogspot.hu/2010/11/magyar-zsido-viszony-paradigmaja.html"

      Nagyapán erre azt mondaná: "Ez oszt gyép!" Azaz jól belecsaptál a lecsóba. :-)

      Törlés
    17. Elsőre: Igen, (privátban) magánban gondoltam. Köszi!
      Másodikra: Hát ja, időnként én is hibázok. :)

      Törlés
    18. Engem is érdekelne, Viator!
      kolifodrasz@gmail.com

      Köszi:
      Marci

      Törlés
    19. Kerion régebben irtad nem megy az olyan egyszerüen , mert a szívben lévőt teszik mérlegre, és aszerint jut a magyar a maga helyire....
      Márpedig aki álságosan ugy csinál mintha...hááát odaát lévők akik intézik a végidei rendezést látják a szívünket és a gondolatainkat is!

      Törlés
    20. Helyesbítve:'azok' csak látták...csak.
      Ennél meggyőzőbben nem tudnám álláspontomat kifejteni.
      Jóval ifjabb és oktalanabb vagyok Önöknél,Hölgyeim és
      Uraim, s így semmiképp nem illik ellenkeznem bizonyára
      jól megalapozott és kiérlelt gondolataikkal. Nyilvánvalóan önellentmondásba keveredtem magammal, aminek az lesz a vége, hogy szívélyes kérésüket meghallván s teljesítvén, csendes szemlélődésbe kezdjek. Úgyhogy pssssssszt... :9)

      Törlés
    21. Kedves Marci, Atis! Elnézést, hogy későn írok, de ahelyett, hogy emailekben postáznám, inkább ide teszem be a kért írás módosított változatát.

      Kerion észrevételei, mely szerint az EB-n szereplő magyar csapat sikereinek fogadtatása mögött tetten érhető a zsidó befolyás különféle formái, nem teljesen értek egyet. Itt van például a himnusz közben a szívre tett kéz kérdése. Azt nem zárom ki, hogy a szabadkőműves rítus részét IS képezi, képezheti ez a mozdulat, de jóval korábban is találkozhatunk vele, például az ókori Rómában, ahol a harcba induló tisztek, tábornokok köszöntötték így egymást. Jelezve egyrészt a harci közösséget, a bajtársiasságot, de azt is, hogy "minden tettem a szívből induljon ki és oda is vezetődjön vissza". Tehát szerintem nagyon is helyénvaló, hogy a focisták a szívükre tették a kezüket a himnusz közben.

      A másik fontos kérdés a "zsidó befolyás" témaköre. Itt kulcsfontosságú megkülönböztetni a zsidó embereket és azt az ERŐt, illetve erőegyüttest, amellyel közülük sokan hajlamosak összekapcsolódni, illetve (ó)szövetséget kötni. Ha ezt nem tesszük meg, félre fogunk értelmezni bizonyos folyamatokat, arról nem beszélve, hogy sok remek zsidó embert - egy rossz képzet alapján - eredendő ellenségnek fogunk tekinteni. Olyan embereket, akik nagyon sokat tettek a szellem eredeti fénynek a helyreállításáért. Kaczvinszky Józsefet, Füst (Fürst) Milánt, Leo Schayát, Egon Friedellt, vagy Otto Weiningert nevét említhetném elsősorban.

      Az utóbbi írótól származik az alábbi, rendkívüli jelentőségű gondolat:

      "Mindenekelőtt azonban pontosan meg kell mondanom, mily értelemben beszélek én zsidóságról. Az én számomra nem fajról és nem népről van szó, persze még kevésbé törvényesen bevett vallásfelekezetről. A zsidóságot csak SZELLEMI IRÁNYNAK, LELKI KONSTITÚCIÓNAK tarthatjuk, amely MINDEN EMBER SZÁMÁRA LEHETSÉGES s a történeti zsidóságban csak legnagyszerűbb megvalósulását találta meg."

      Ez egy rendkívüli erejű meglátás, amelynek értő elfogadása után feljogosítva érezhetjük magunkat arra, hogy a továbbiakban ne zsidó, hanem sokkal inkább káinita, vagy ószövetségi befolyásról beszéljünk. Káinról, akinek "vízszintesen a földön elterülõ füstû felajánlásának elutasítás jut osztályrészül." Vízszintes, tehát a fokozottan földies, a transzcendens valóságba be nem kötött, égi erők által elutasított alapállás ősképéről beszélünk.

      Ehhez az alapálláshoz csatalakozó idegen ERŐ hozta létre azt az ősindulatot, ősféltékenységet amely Ábel megölésére késztette Káint. Figyeljük meg mit mond Jahve/Demiurgosz az ötödik parancsolatban:

      "kí ánóchí Adonáj Elo`hechá Él qanná," - "mert én, az Örökkévaló, a te Istened, FÉLTÉKENY Isten vagyok"

      folyt...

      Törlés
    22. folyt...
      Kevesen tudják, hogy a történelem előtt időkben még minden népnek, rassznak volt kiválasztottsága. Ráadásul kettős: alsó és felső kiválasztottság. Minden kollektívum, népközösség kettős irányú kapcsolati rendszerrel kötötte be magát a létezés szintjeibe, így tudta saját helyét meghatározni a teremtett világ hierarchiájában. Ezek azonban akkor még kapcsolatok és nem meghatározottságok voltak. Amikor beléptünk a történeti időbe (kb. 5000 éve) ezeket a kapcsolódásokat minden nép elvesztette, kivéve a káinitákat, akiknél az alsó kiválasztottság megmaradt és fokozatosan egy megkötő erővé vált.

      Az utóbbi megkötöttség vezetett a messiásvárás eszméjéhez. Nem ismeretes másik olyan kultúra, amelyben efféle "várás", óhaj ilyen központi szerepet játszana. Hatalmas okkult erőkkel voltak kapcsolatban, amelyek fölötti uralom visszaszerzéséhez - ezt jól tudták - nincs megfelelő szakrális erő a kollektívumban, de az egyénben sem. Ez fokozatosan kialakította a passzív várás lelki állapotát, a túlzott kegyelemre hagyatkozást, A Mostból való elmozdulást egy eszkatológiai jövőbe. A passzív befogadó néplélek fokozatosan kezdett egy sajátos elnőiesedett formát ölteni. (lásd matriarchális öröklődés). Vegyük észre: ahol ennyire a várás, a túlzott kegyelemre hagyatkozás, a "majd eljön", "valaki elhozza nekünk" "egyszer csak megadatik" és hasonló töltetű lelki alapállással találkozunk, ott bizony fokozott ószövetségi befolyásról beszélhetünk (lásd Atis meglátását fentebb).

      A fentiekből kiindulva meg kell vizsgálni, hogy vajon az ószövetségi lélek

      - miért gyűlöli ilyen intenzíven a hierarchikusan nemesebbet, magasrendűt, arisztokratát, a királyokat, császárokat, stb?

      - Miért a modern városok központjában érzi csak jól magát?

      - Miért nem tűr meg a sajátján kívül semmilyen mást nézőpontot, véleményt?

      - Általában miért nem képes szembenézni önmagával, miért nem képes önvizsgálatra?

      - Miért vonzódik a kommunisztikus utópiákhoz? Miért nem a jelenben akar kibontakozni, miért tolja létének beteljesülését mindig egy "eszmei jövőbe"?

      Megítélésem szerint ha ezeket a - Kerion által is gyakran tárgyalt - befolyásokat mélyebben megakarjuk ismerni, a fenti szempontokat sem szabad figyelmen kívül hagyni.

      Törlés
    23. Köszönöm, Viator! Érdekes, amit erről írsz ("Vegyük észre: ahol ennyire a várás, a túlzott kegyelemre hagyatkozás, a "majd eljön", "valaki elhozza nekünk" "egyszer csak megadatik" és hasonló töltetű lelki alapállással találkozunk, ott bizony fokozott ószövetségi befolyásról beszélhetünk"), , mert itt is folyamatosan ezt lehet olvasni (Keriontól).

      Marci

      Törlés
    24. A "magyarosan" előadott támadás nem kifizetődő, pláne ha nincs mögötte semmi tudás. Az hogy messiás nem ószövetségi, hanem egy ősi magyar szó-összetétel - az az ember aki "messzi(re) ás" - a tudatalattijában. Az un. ószövetség egy az egyben az ősmagyar/ősszkíta - zsidó régészek, pl. Julius Oppert által sumér-nak/rémus-nak nevezett - mezopotámiai legendárium babiloniai zsidó "átkomponálása". Ha ezt még mindig nem látja valaki akkor tényleg fogalma sincs semmiről.
      Menóra = mén óra / táltos óra - Salamon = szól Ámon - Imanuel = Ím Anu Él - Ezékiel = Ezé Ki Él - Jeremiás = Gyere Mi Ás(unk) - Mózes = (Tuth)Mózisz - Hatsepszut = Hat Szép < Túsz (a Tejút 6 spirálkarja) - Szenenmut = Szén(en) való Mú(l)t = a szén alapú létezés/élet a múlt - Nílus = Nyilas - Egyiptom = Egy Isten - Etiópia = (H)ét Jó Fia - Akszum = Ég Szem - Lali bela = Lali & Béla - Gíza = Géza < az éG - Tuareg = Te Öreg - sékel = székely - Israel = Is Ra ÉL/Ra is Él - a végtelenségig lehetne folytatni - az ősmagyar valóság szerint...
      Természetesen - ha úgy tetszik - van MAGYAR MESSIÁS, aki cseppet sem zsidó. A zsidó mindent, de mindent lemásolt/lekopírozott - AMI MAGYAR. Ha valaki ezt nem látja az - bocsánat a kifejezésért - hülye. Utánozás - majomszokás. Hollywood is azért "utazik" ennyi "majmok bolygója" filmben mert mindez igaz. Sarkosan fogalmazva - majmok vannak és emberek. Mindez pedig - tetszik vagy nem tetszik - összefügg a földi genézissel...

      Törlés
    25. Gyakran hozzáteszem: amit írok, egy szokatlan - de kipróbált - koordinátarendszerben megfogalmazott alternatív vélemény. Támadni (inkább kritikával illetni) balosokat, ateistákat szoktam :-)

      A zsidó valóban mindent "lemásolt", de fontos átlátnia azt, hogy hogyan. Az életfát 90 fokkal elforgatva! A belsőt külsővé tette. Ami eredendően függőleges (befelé-felfelé mutató), az elfektetve vízszintes (kifelé-lefelé mutató) lett. Tehát minden szakrálist profánná, a belül lévő szentet kihelyezve világivá tette.

      Ami belül aktív ráhagyatkozás, az kívül passzív várakozás. Ami belül az idő összesűrítése, az kívül az idő szétterítése. Ami befelé a lélek alkímiája, az "én" összeszedettsége, az kifelé a lélek perverziója az "én" szétszórása.

      Menjünk még tovább. A helyes megvalósítás a létfokozatok hierarchiáján keresztül KITELJESÍTI és EGYSÉGBE fogja a létezést, a profán MEGMEREVÍTI és EGYFORMÁVÁ teszi. Az előző típus számára a Legfelső KÖZEL van és a MOSTBAN van, addig az utóbbi számára TÁVOL van és A JÖVŐBEN van.

      A helyes úton járó megvalósító - befelé-felfelé haladva - egyre inkább saját maga TUDATI ERŐIKÉNT kezdi felismerni a világ lényeit, objektumait, folyamatait, emiatt a Cél is egyre inkább kikerül az időbeliség és a térbeliség és a "MÁS-heteron" hatásai alól. A fentebb tárgyalt összefüggések minden szellemi út lényegéhez tartoznak és - a kisebb nagyobb fokú formai különbségek ellenére - lényegében azonosak.

      Természetesen a megszabadító, megváltó, a segítő várása, sőt a kegyelemre, az irgalomra hagyatkozás helyénvaló dolog. Ez azonban távolról sem szabad, hogy annyira eluralja a szakrális/vallási erőteret, mint ahogyan azt az elvilágiasodott zsidó felfogásban láthatjuk.

      Azzal, hogy a zsidó messiás helyett Jézus Krisztust, Szűz Máriát, vagy Csaba királyfit tesszük a messianizmus középpontjába - miközben zsidó módon kívülről és a jövőből várjuk őket - még nem fogunk magyar módon közelíteni a megváltáshoz.

      Lehetséges hogy tényleg hülye vagyok (ahogy Kerion írja), de megítélésem szerint Magyar Messiás Belülről és a Mostból érkezik, nem pedig kintről és a jövőből.

      Törlés
    26. Szerintem Kerion ne rád értette a hülyét, Viator. Nagyon tetszett ez a fenti 3 mélyenszántó elemzés!
      Kerion, az emberi genezisról sokszor írtál már részleteket, megkérhetlek, hogy írj egy öszzefoglalót arról hogyan teremtődött a 4 rassz időben és térben a Földön? És kik által.

      Törlés
    27. Ha így van, akkor elnézést. Egyébként nem zavarna. Azért annyira nem veszem komolyan magam, hogy adott esetben ne tudnám magam hülyének nézni, sőt jól kinevetni :-)

      Törlés
  12. Válaszok
    1. Most beszólok,mert nem bírom már visszatartani!
      Elnézést kérek,de már nem értelek Atis! Talán a torkodra forrt a szó ? Azt hiszed,ha Keriont cukkolod majd választ kapsz az elmagyarázhatatlanra, amit majd
      szépen lemásolnátok és irányítanátok megint?Na erre felelj meg ha már annyira arcoskodsz.Magyarkodsz csak!
      Pedig ha meggondolnád,jobban járnátok ti is ha Kerion és a hozzá hasonló VALÓDI MAGYAROK irányítanák a Föld
      Szívét,mert ti csak pusztítani tudtok!Tömören velösen
      ennyi.Na most vigyorogj!-ha tudsz!
      Maradok Tisztelettel:Árpád

      Törlés
    2. :-) Árpibácsi nagyon bátornak tettszik lenni :)
      Nem érek rá mert meggyet kell szednem(tegnap is)
      há' mibű lesz a pálesz?

      Törlés
  13. Nem hittem hogy kiengedik őket.. láncreakciót indíthat el. Lehet ez is a nagy terv része. Vagy csak teremtésügyileg ez a helyes lépés. Kezdődik a helyreállítás, gyógyítás.

    VálaszTörlés
  14. ...azért ha most - britként - azt látnám a következő hónapokban, hogy 200e magyar hazatávozik az országomból...erősen elgondolkoznék hogy vegyek-e egy felfújható gumicsónakot...:)

    VálaszTörlés
  15. 9:24 CAMERON MOST LEMONDOTT ÉLŐBEN. Októberben új elnöke lesz UK-nek. Ma reggel már járt is a királynőnél.

    -- KT: Ez összefügg a novemberi USA választással..
    http://www.kozsditamas.hu/cikkek/dreamworld---alomvilag-1.0/dreamworld---junius-24..html

    VálaszTörlés
  16. Végre megmozdul ez az Eu kőtömb. A Kozsdi bejegyzésnél lemaradt a nevem. Na most lehet működésbe hozni minden őstörténeti és szakrális tudásunkat. Időszerűvé válik.

    Éva

    VálaszTörlés
  17. 2016.06.02.-án a Nap az Orionba lépett az ekliptikán.
    2016.06.13.-án a SUN/NAP "brit" mérvadó sajtóorgánum is a BREXIT mellett tette le a voksot. Ez a nyilvánvalóan háttér6almi "média-tervezés" már ekkor sok mindent "előre vetít7ett".
    2016.06.15. A NAP az ekliptikán kilépett a Bikából. Tehát a "SUN" akkor lépett amikor még a Bikában volt. A Bika egy óriási csillagkép melynek a Naprendszer is része. Zeusz anno fehér bikává változott, a "spanyolok" viszont fekete bikában "utaztak" (magyarán: "befeketített" Zeuszt öltek).
    2016.06.22. az USA bejelenti hogy felkészült az űrháborúra. Ugyanekkor utalás történik arra hogy a Yellowstone szupervulkán bármikor kitörhet - USA apokalipszis. És szintén 22.-én játszott a magyar csapat 33-at ! a portugálokkal hogy csoportgyőztes legyen. 33 = mesterszám, Jézus-szám, az ember csigolyáinak száma: 33. A csigolyák tartotta gerincoszlop az ahol a "kundalini-kígyó" felkúszik és "megkoronáz" - vagyis az adott ember megtáltosodik. 33 = 6/HAT !
    2016.06.23.-án győz a BREXIT - 23 = DNS/TUDÁS (az emberi DNS 23 pár kromoszómából áll).
    2016.06.24.-én "Függetlenség napja: Feltámadás" premier az USA-ban.
    2016.06.25.-én a Nap belép az Ikrekbe az ekliptikán.
    2016.06.26.-án a Nap kilép az Orionból az ekliptikán.
    Csak 1/EGY mindenHATó van a földi 2ősségnek - nő és férfi - megfelelő megnyilvánulással. Az un. antikrisztusnak kikiáltottaknak semmi közük Krisztushoz mivel nem minden6óak. A 6alom Krisztust próbálja minduntalan antikrisztusként "előadni". Mindig azzal jönnek hogy majd még az antikrisztus fog előbb uralkodni - NEM FOG. Mert aki uralkodni fog az csakis és kizárólag az aranykori krisztusi 2-ősség. Az űrháborút is azért jelentették be mert fel kívánnák venni a harcot a glóriás-turul-madár-szárnyas ide-oda röpködő emberfiával/emberlányával. Érdekes lesz amikor például Semjén "madár-vadászatra" indul. Hogy úgymond tér-őr-ista Tu(l)rul jött madarat lőjön a NATO/"ATON"-szövetségeseivel.

    VálaszTörlés
  18. A káoszból rend...
    https://www.youtube.com/watch?v=f4usead__PA

    Szép Napot!

    VálaszTörlés
  19. No de, azé' gyorsan 'pihenésképpen' idepattintok egy picinyke versikét... :)
    Vicc az Élet...
    - hát mér nem érted ?
    Gondolom...gondolod talán,
    hogy mi igaz s ki a talány ?

    Ilyen az Élet Lányok
    Hisz Ti Akarjátok !:
    hogy a Játékot,tovább
    s folytathassátok.

    Prédikál a SZÓnok :
    Folytassam,-azt mondod ?
    Játszhatnám, tán így is....
    de ha,máshogy jó.....úgy izgis !
    :9)

    VálaszTörlés
  20. https://www.youtube.com/watch?v=kUmNRW9dUGI
    ja, lemaradt ehhhh.....

    VálaszTörlés
  21. SZERETNÉM HOZZÁTENNI AZ ESEMÉNYEKHEZ, hogy mindez az ORION csillagkép ELENGEDŐ kezénél történt PONTOSAN. Hogy mit jelent ez azt a 12:38-as bejegyzéshez írtam le a Dreamworld mai számában.
    https://www.facebook.com/kozsditamas/photos/a.1459362027672181.1073741829.1459170591024658/1752551185019929/?type=3&theater

    Éva

    VálaszTörlés
  22. A végidőben tapasztalható mérhetetlen önzés, a mértéktelen harácsolás, az állandóan ellen-menetelő gyűlölködés, a megbocsátani nem tudás, a 6almi - politikai, katonai, gazdasági, médiotikus - téboly, a lopás, a csalás, a hazugság, a lefelé taposás, a szeretetelvűség teljes hiánya, a megvezető-megtévesztő élősdi parazita kaméleon életmód és még sorolhatnánk ... már egyáltalán NEM VICC kategória és legkevésbé SEM JÁTÉK - hanem ELFAJULÁS. Amit ha korrigálni nem lehet a megfelelő helyére kell tenni.

    VálaszTörlés
  23. Frexit, Nexit - a francia Nemzeti Front és a holland Szabadságpárt is népszavazást követel az EU-tagságról

    A francia és a holland euroszkeptikus pártok is népszavazást követelnek az európai uniós tagságról annak hírére, hogy Nagy-Britannia lakossága a legfrissebb szavazatszámlálási adatok szerint az unióból való kilépésre szavazott a csütörtöki népszavazáson.

    És a HUXIT?

    VálaszTörlés
  24. A HUNEXIT előbb bekövetkezhet nem csak az unióból, de a natoból, enszből is meg mindenhonnan.

    VálaszTörlés
  25. Meglehet nem rezgek elég magos számban (merhogy... éccaka még nem világolok), de mintha a humánok megin jól felizgultak vóna dógokon.
    Hisz az tök logikás, hogy egy olyan csoport, akik pár léptékkel ügyesebben, meg távolabb logikáznak mint a átlagnépek majd jól nem... Ehhh... Mindegy.
    És még szegény Gazdaság is meginogott. Há'hogyne...

    Viszont. Tisztelettel megérdeklődném a hozzá(bb) értőktől, hogy míg a humánok csápolnak a EB-n történtekre meg sopánkodnak/hüledeznek a Ángliusok húzásán... Kik, és mennyi arcot/pozíciót/pénzet húznak be megin a sok felfényesedni vágyó figurán és/vagy átlag arcon?

    VálaszTörlés
  26. Kerion, Te megbocsájtani tudsz-e ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az egyetemes megbocsátó-képességet nem érinti az hogy a dolgokat "helyre kell tenni". Az hogy a "hülyeség" érvényesülése akadályba ütközik, annak időnként gát van szabva - sohasem személyes. Aki viszont az ellen-menetelében személyeskedve még valamely nevet is említ, sajna annak még - feltehetőleg - jó néhány kört kell futnia egy alacsonyabb rezgés-tartományban - hiszen ledolgozandó karmát teremt önmagának. DE persze még így is számíthat az illető az adott rezgősíkhatáron mindig kibontakozó segítségre.

      Törlés
    2. Igen vagy nem ? TE! Semmi egyetemes dologról szó sem volt...:) Meg mást sem kérdeztem abban az egy sorban.
      Mi az egyetemes szerinted ? 2.kérdés volt

      Törlés
    3. Kedves Atis, a túlfűtött egzaltáltság sosem vezet jóra, mi lenne ha megnyugodnál végre: 1 ! Nyug-Alom > 2 Tűr-Elem > 3 Szer-Etet > 4 Szer-Elem > 5 Boldogság > 6 Vidámság > 7 Áldás...Rajtad.

      Törlés
    4. Kedves Kerion, a túljátszott nyugalom a Nálad felismerhető,- s ha már Te voltál olyan jó,- és minősíteni kezdtél megint engem. Igaz, kivételesen megszólítást is mellékeltél hozzá :) Nos, ha nem tévedek az Magad minősítését végezted el s a felsorolásod ez esetben Néked szól :) Látod a vigyorifigurát ? Gondolod, hogy az előző kis kérdésemben nem mellékeltem azt, akkor ideges lennék? Hehe:9) Te sem teszel ilyet ki. Mellékesen:
      a egzaltáltság = túlfűtöttség !;s nem egészen 'normális' állapot...aha...
      Szerinted az milyen állapot ha kérdeznek valamit Tőled s mint ha fel sem fognád ezt a tényt.? Nos, azért találkoztam már ilyen kérdésre kérdéssel-kioktatással felelő emberkéket, így nem okoz gondot ezt magamban "helyre tenni" ha má'...Remélem fogtad az adást s az áldásodat legyél olyan jó s fordítsd magadra meg az okításomat is.. :) Így a Kedves Olvasók is láthatták élőben miként megy a "párbeszéd" az szidóéknál :)

      Törlés
  27. Először is korrigálnom kell magam, mert HEXIT és nem HUXIT, vagy HUNEXIT, hogy Kerion is írta.

    Egyet kell értsek Mazsolával. szerintem is a terv része, vagy úgy is mondhatjuk, hogy az EU rejtett irányítóinak lényegében így is, úgy is jó. Miért?

    Az Egyesült Királyságban a BREXIT pártiak közül valaki azzal érvelt, hogy Brüsszel fel akarja támasztani a Római Birodalmat, és koncentrált politikai, közigazgatási, pénzügyi eszközökkel fel akarja számolni a tagországok szuverenitását. Az állítás második része nagyon helyén van, az első azonban alapvetően hibás.

    Rómát Romulus alapította, akinek anyja Rhea Silvia, Numitornak - Alba Longa királyának - leánya, apja pedig Mavors (Mars isten nemző arculata) volt. Tehát Romulus ugyanolyan szakrális rangot tudhatott magáénak, mint a Turulok, a magyar állam, pontosabban a Regnum Apostolicum Hungariae eredeti uralkodói. Halkan jegyzem meg, hogy a Habsburg dinasztia is hasonló gyökerekkel rendelkezik, ők ugyanis Wotantól - a ógermán istenségtől - eredeztetik dinasztiájukat.

    A rómaiság (de minden igazi birodalmiság) olyat NEMZETEK FELETTI eszmét tudott államigazgatásának, jogalkotásának, közösségi szabályainak a középpontjába állítani, amely képes volt a különböző rasszokat, etnikumokat egyesíteni és egy MAGASABB EGYSÉGBE kiteljesíteni.(szupranacionalizmus, vagy transznacionalizmus).

    Ezzel szemben mi a helyzet az ún. Európai Unióval?
    Kezdetben vala a kissé erőtlen, de alapvetően helyes irányba mutató schuman-i eszme, amely nem államalkotói, jogalkotói, hanem mindössze morális ranggal bírt, egyfajta "irányvonalat" akart mutatni Európának. Rövid időn belül a szabadkőművesek meg is hackelték ezt a bimbózó együttműködést és a nemzetek feletti ideák helyet felhígították internacionalista (tehát tulajdonképpen NEMZETEK ALATTI) alapelvekkel. (kereskedelem, pénz, beteg ösztönök felkorbácsolása). Ebbel az is következik, hogy az EU mögött álló nemzetközi összeesküvés NEM RENDSZERT akart létrehozni, nem egy szövetséget, hanem egy hatékony pusztító fegyvert, amellyel a még megmaradt tradícionális értékeket összeurópai szinten fel tudják számolni. Ebből a szempontból tényleg tök mindegy, hogy UK kinn vagy benn, a pusztítás garantált.

    VálaszTörlés
  28. A 2 ev turelmi idoben barmi megtortenhet es fog is.A lemondas is csak oktoberi

    VálaszTörlés
  29. Ejj...ennyi túlbonyolított-túllogikázott azaz 'rangosított' szöveg... "a nemzetek feletti eszme"
    vajh mi vagyon ? Csak nem az irányítás maga ?
    ui: értelmezési nehézség esetén egy kérdést figyelmen kívül lehet hagyni vagy nem, azaz minden
    ember majd eldöntögeti magában mit is szeretne az élettől azaz magától.... :) no, ballagok a meggyhő.

    VálaszTörlés
  30. má' megen...
    https://www.youtube.com/watch?v=KctjFfAEFhA

    VálaszTörlés
  31. "Az újabb EU-népszavazást követelő online petícióhoz, amelyet pénteken indítottak, egy nap alatt 1,26 millióan adták a nevüket."

    Szinhaz az elet... Még mindig.

    VálaszTörlés
  32. Na, eztet meg Kerion bátyó figyelmesen olvsad :)
    http://konyvmolykepzo.hu/reszlet/aranyketrec.pdf
    ...sajna nem végig vagyon, de ha szépen megkérsz elküldöm Néked postán a saját könyvpéldányomat.persze ingyé :) Na cső!
    Nyugodalmas jóccakát!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Atis, nincs szándékomban személyeskedni, ha nincs ínyedre a kérdés, hát ne válaszolj.
      Egyedül élsz, vagy van aki gondoskodik rólad, és odafigyel, hogy beszedjed a gyógyszereidet?
      Mária

      Törlés
    2. Bocsánat Mária, de ez így durva.

      Éva

      Törlés
    3. Éva, nem annak szántam. Remélem az Atis sem veszi durvaságnak.
      Ráismertem egy tünetegyüttesre, amivel már közvetlen közelről találkoztam a hosszú életem során.
      Úgy gondolom, hogy az Atis segítségre szorul, de
      ehhez nem egy nyílvános blog a megfelelő hely.
      Mária

      Törlés
    4. Kedves Mária :) most ha alaphangulatban leledzenék
      közölném Veled, hogy a "gyógyszereiddel" mit is csinálj...:) De az durva lenne. Legyél olyan jó és maradj ki ebből. Gondolom Kerion nem szorul segítségre, ugye ?
      Igen, a kérdésedre van válasz: VAN! Család. De sajna ott is résen kell lennem az ilyen kollektívás tudati beszűrődések ellen...s kezd tele lenni a hócipőm.... nem mondom mi lesz-mert nem lesz...Majd megértitek. Mehettek a mennyországotokba felfényesedve megtapasztalni magatok... Kedves DR.-ok. Persze nem vettem durvaságnak mert ahhoz egy kissé valóban durvának is kellene lenni...nem ilyen...hmmmm...na elég a tünet-együtteshez ? De az is érdekes, hogy ilyenkor a Kerion főnökötök milyen csendben van....bezzeg mikor valami Hölgy sír-rí akkor mingyá' gyün' nyugtatni :) Nos, elég durva voltam ? Persze, azt hozzátenném : Ne! vegyétek magatokra.
      Az egy hullámhosszra kerülés...: nagyon lényeges ebben az amplitudó is. :)
      Ja, és elárulnád a kórismét(nevét akár latinul is), Kedves Mária ?

      Törlés
    5. bipoláris zavar/mániákus depresszió
      (mániákus időszak)

      http://www.webbeteg.hu/cikkek/depresszio/505/bipolaris-zavar-az-erzelmi-hullamvasut

      Jobbulást!
      SZN

      Törlés
    6. Kedves Atis, nem akartalak megbántani.Csak arra biztatnálak, hogy fogadd el a segítséget, ha már családon belül is szorgalmazzák, hogy szükséged van rá. Szeretnek és jót akarnak biztosan.
      Mária



      Törlés
    7. Kedves SzN!
      A diagnózis felállítása nem a laikusok dolga, a webbeteg és hasonló honlapok csak arra jók, hogy szorongást keltsenek az arra hajlamosakban.
      Mária

      Törlés
    8. Kedves Mária,

      Ezt "én" kaptam...
      Tehát a diagnózis nem az "én" "felállításom"...
      (A webbeteg leírása "csak utánolvasott - természetesen a tünetekkel megegyező - alátámasztás...)

      Szép Napot!

      Törlés
    9. Kedves Mária, nem tudom honnan veszed,hogy engem itthon, szeretnének-e küldeni a pszichomókushoz...
      de nem így van. Mellesleg megsúgom : jobban is teszik
      mert általában amúgy is pikk-pakk kiakasztom, a magukat,- nálamnál "magasabb" szellemi nívón tartó személyeket. Itt is ugyanez a helyzet. bocs.-
      annyi különbséggel, hogy viszont testi kontaktusba nem kerülünk pl verés-verekedésig tuti nem jutunk el. Gondolom, ha olvastál eddig is, akkor bizonyára feltűnt az a tény, hogy a "K" ember állandóan kikerül minden kérdést amit felteszek. Ha nem egyezik a véleményünk vitatkozhatnánk,-mert miért ne?,- de ez is szinte tilos itt. Engem nem zavar de állítólag másokat igen. Pedig az oldalnak elsődlegesen az lenne a feladata. Legalábbis nálam.
      Ellenkező esetben akkor illenék kiírni,-teszem azt,- hogy ez a Mazsi önéletrajzi oldala. De különben adtatok egy ötletet : így elmegyek és leszázalékoltatom magam mint egy hülye. :)

      Törlés
  33. EB = magyarságteszt. Mennyire vagyunk még képesek egy hullámhosszra kerülni?

    VálaszTörlés
  34. Elkiabáltam... :(

    Nem baj, szép volt, mindenestül! :)

    VálaszTörlés
  35. Valami megmozdult... ez a lényeg...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dejavu "Magyarok Szövetsége". 2009-ben még megmozdult néhány 100 ezer magyar is Bösztörpusztán. Hogy aztán a következő években a "szervező kiválasztottak" kipukasszák ezt a hagyományőrzéssel akkor jól megkreált "magyar-feltámadás" lufit. Mert természetesen az volt a cél hogy a magyar a "valakik" által neki szánt - ábeli-romuluszi halálos, de legalábbis "örök vesztes" - szerepet beteljesítse.
      Hány "magyaros" párt, szervezet, együttes ecetera lett felépítve amiről azt hittük hogy magyar - pedig dehogy: MIÉP, Jobbik, Gárdák, HVIM, MVSZ, MSZ, Kárpátia, Kormorán, Holdviola, Bácsfy-féle "ősmagyar kutatás", Kásler-féle deviza-megmentés, Drábik-féle Trianon-korrektálás, nemzeti vágtás "szeretlek-Magyarország"-osdi.
      Hányszor el van húzva a mézesmadzag a magyar előtt - "nesze nektek majd én megmutatom milyen a magyar" - s látszatra tömve is a tál finom gulyással. Csak aztán "evés" közben derül ki hogy a szaftos gulyás valójában csak rágh6atlan pászka a maceszban.
      Ilyen "előételek" után a valódi magyar már meg sem mozdul, ráhagyja a pumperlávét a béka-menetszervező "Carpathian 9-es brigádra", a galliai szurkolást a gazdag zsidóra. Akárhogy is nézzük a foci környékén lámpással sem találni már magyart. Gyanús is volt itt már minden azóta hogy a maszop-szadesz politikusok zöme is "megtért" a fradikához az emtékától.
      A magyar valójában nem lúzer, annak csak a hungarofób szeretné láttatni - többnyire önmaga által megjelenítve a sztorit - még csak nem is 0:1-el, 1:2-vel hanem mindjárt 0:4-el...

      Törlés
    2. Nem baj, ezek mind-mind előrébb vitték a dolgot, mivel a benne lévők jó része valódi ébredező magyar ember.

      (egyébként pár napja még lelkesebb voltál a foci és a szurkolói iránt...)

      Törlés
    3. Nem értelek Kerion! Akik ott voltak, vonultak, szurkoltak, pénzt energiát és hangszálat nem kímélve mind - mind jó emberek... Legyen az Marseille, Budapest, vagy otthon vidéken az öregemmel.
      Szép volt. Mióta élek ilyen jól nem szerepeltünk. Gratulálni kéne nem zsidózni, meg anyázni minden gyökereket. Miép, jobbik , Bácsfy ... na ne máár... engedjük el ezeket... Felülemelkedés... Konkrétan ezt Tőled tudom Kerion! ...Majd a VB-n megmutatjuk... Ha oda kijuttok akkor én is csak egy libsi hazaáruló leszek?... Hova fajul ez az ország??
      Elnézést az offért csak kiakadtam a meccs miatt ... meg úgy minden miatt....
      Tisztelet

      Törlés
    4. A mindezen dolgokban hajdan benne lévők elég jelentős hányada valóban magyar volt, kivéve persze a szervezőket és a vezetőséget. A magyar ekkor még naiv volt, nem ismerte fel a kaméleont pedig az már akkor is változtatta a színeit és csak a magyart akarta megvezetni. DE a magyar - mármint a valódi - azóta már jórészt felébredt, megvilágosodott, s már nem vesz részt mindezekben az idegenek által levezényelt magyar megaláztatásokban.
      Most mihez is kellene gratulálni ? Ahhoz hogy - mint már annyiszor - valami(k)-valaki(k) iránt megint hiú remény lett táplálva, hogy aztán "materiális-menetrendszerűen" jöhessen a kiábrándulás, a lealázó fekete leves. Méghozzá olyanok által fémjelzetten akik cirka 1 millió kongói bennszülöttet gyilkoltak le anno a gyarmatosításaik során.
      Talán a Jó Isten rendezi, bonyolítja le a dollár-euró-fontos "sport-viadal"-cirkuszokat és még csak véletlenül sem a vakoló háttér6alom ? Persze van aki azt hiszi hogy a magyar továbbra is "birka" - mint ahogyan az is - csak nem abban a szokásos értelemben, ahogyan sokan gondolják. Apropó, a magyar-balga meccsen való részvétel - nem repülős úttal, szállással, meneteléssel, himnusszal, ria-ria-Hungáriával - közel 100 ezerbe került, és akkor még hol van a másik 3 meccs "ára". Egy végidei "senki" magyar - anyagilag - nyilvánvalóan nem engedhette ezt meg magának. Nincsenek véletlenek, a görögöknek valamiért meg volt engedve anno hogy megnyerjék az EB-t, az úgymond magyaroknak meg nem. Viszont jól behúzva a csőbe már majdnem elhitették velünk hogy "labdába rúg6unk". Nem, ezen a 6almi berendezkedésen belül, annak az önös játékszabályai szerint és persze ál-magyarokkal nem.
      Nem zsidózok, libsizek, hazaárulózok és nem is anyázok, mint ahogyan nem apázok, konzervatívozok, magyarozok, németezek, franciázok, kínaizok, usázok, britezek, oroszozok. Csak nem "pol-korrekten" eltitkolva és öncenzúrázva, hanem a nevükön nevezve mondom ki a dolgokat. Hazaáruló csak az lehet akinek van/volt hazája. Vannak itt hazátlanok akik látnivalóan országfoglaló idegen élősködők, még akkor is ha ez a szülőföldjük.

      Törlés
    5. Na az ilyentől viszont elgurul a gyógyószerem...
      "Vannak itt hazátlanok akik látnivalóan országfoglaló idegen élősködők, még akkor is ha ez a szülőföldjük." Kígyó mi ?

      Törlés
  36. Kellene ide egy amolyan duhongo szoba ahol a szemelyes vitakat el lehet intezni egymaskozt a tobbiek kihagyasaval.Ha Mar az email csere nem meg oldhato.Es akkor elvezhetnenk az oldalt ugy es azert amiert eleve letre jott.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs megtiltva senkinek sem, hogy megadja az e-mail vagy akár a lakcímét másoknak itt vagy rajtam keresztül, oszt felőlem lerendezhetik egymás közt magánban.

      Törlés
  37. Kellene ide egy amolyan duhongo szoba ahol a szemelyes vitakat el lehet intezni egymaskozt a tobbiek kihagyasaval.Ha Mar az email csere nem meg oldhato.Es akkor elvezhetnenk az oldalt ugy es azert amiert eleve letre jott.

    VálaszTörlés
  38. Ja, jó 'meccs' volt, nem élveztétek ? Úgy érzem robitsas Te
    akkor tudod miért jött létre ez az oldal eleve. Megosztanád velem is eme tudást ? :)

    VálaszTörlés
  39. Otthon...

    Anyád s Hazád-e Föld,
    így Testvérként ne azt öld.
    Tárd ki Szíved...
    s fogadj el mindent:
    mit kínál, s vess...
    magadra, ha balga aggyal;
    rombolod Élteted haraggal!

    ......A csak én nyerek vagy csak páran nyernek vagy mindenki nyer között azé' van külömbség... :)
    Mit esetleg csacska angyal,
    sóhajtott füledbe Egy Hanggal...

    VálaszTörlés
  40. Mazsi! Engem már zavar Atis szemetelése az oldalon. Nem jutott még eszedbe, h kimoderáld?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja kérem, így megy ez ha magunkhoz ölelgetjük a kígyót... Avagy mindenki egye meg amit főzött... :)

      http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2016/06/napiszer-2016-napisten-hava.html
      Olivin33 2016. június 18. 20:00

      "Egyszerűen nem értem, hogy miért kell érzelmileg bevonódni.. Egymás számára ismeretlenek vagyunk, az írott szó könnyen félreérhető és ez a kardoskodás sehova sem vezet. Miért kell személyeskedni? Úgy látom, atis egy kis plusz figyelmet szeretne ez által, mert nagyon érzelemvezérelt (és ha kicsitét visszavenne az arcból, nagyon szerethető figurának képzelem). Ez csak az én személyes meglátásom."

      Törlés
    2. Mi a baj a KígyóKa-val? Ő jelenleg a földi tanoda megbízott igazgatója, s a bizit is Ő írja alá, hogy kijártuk a nekünk berendezett színpadot.:) Az okmány aláírásakor személyesen kell Vele találkozni, át is kell ölelni, hogy az infók kicserélődhessenek. Kerion is felkúszó kundalíniről ír, ami ugye jelképes.
      Még Jézus is randizott Vele, mégsem ölte meg.
      Atis már nem kígyó, nem is mániákus depressziós, sokkal több annál!:)

      Lujza

      Törlés
    3. Atis nagyon jól állja a sarat:)
      Rendezgeti egy kicsit a beállt tudatokat.
      Egy dolgot viszont jó ha elfogad. Nem minden kérdésünkre jön felelet. Fölösleges ezen túrázni.
      Lépj tovább rajta Atis, ha fontos úgyis megkapod rá a választ, legfeljebb máshol, másvalakitől.

      Éva

      Törlés
    4. Az a baj, h az ember igyekszik nyíltan játszani és az életet nem lehet bizalom nélkül élni és ezzel sokan visszaélnek, aztán meg arra apellálnak, h a jó keresztény alázatos lábtörlő, akit át lehet vágni, úgy se áll bosszút. Ez bosszantó és nem fair és marhára elegem van már. De a törvény adta keretek között igenis kiállok az igazamért és aki ujjat mer húzni velem, az viselje tette következményeit is. Ennyit a megbocsátásról.

      Törlés
    5. :) igazad van Éva, éppen ezért már elég régóta csak a saját belső válaszaimat fogadom el/meg. Az, hogy itt a honlap adta lehetőség és keret a kérdezésre azt miattatok használom ki... nem csak magam miatt.És ezen kérdések általában ide vonatkoznak a mások véleményeire kíváncsian.
      Remélem a helyén kezeled eme válaszom. Minden történtek ellenére bizalommal vagyok bárki iránt, nincs általánosított keretrendszerem arra kivel állok szóba... de ha szól s kérdez rendszerint válaszolok. Amúgy csak, hogy azokat akiknek kissé a begyében vagyok, nos :ismerkedésképpen... tavaly kezdtem a hozzászólásokat, a mai nap ezen hozzászólásáig tartott nálam a bemelegítőkör...nehogy szó érjen a tempóm meg egyebek miatt. :) Ja és... kitiltani úgysem lehet,
      most nem ecsetelem miért, a moderálásra meg kopizok.

      Törlés
    6. Ok. értem. De a végén ez a fenyegetőzős dafke rész annyira már nem szimpi nekem.

      Éva

      Törlés
    7. Jól van, nem fenyegetőzésnek szántam. De oda érkezik az ahova szántam. Ha figyelmesen olvasol azért észre lehet venni a felém is irányuló '"sejtető'" szöveget.
      Különben, konkrétan mit éreztél annak ?
      Hehe :) lehet próbálkozni, de minek ?

      Törlés
    8. Erre a bemelegítőkörre gondoltam, hogy növelni akarod a tempót.
      Tavaly kicsináltál vele bennünket.:)
      Remélem csak poénnak szántad.

      Éva

      Törlés
    9. Majd elfelejtettem, hogy Kígyóka leküldte már a himnuszát is az alattvalóinak, segédeinek:)

      https://www.youtube.com/watch?v=_PdicCyDbm0

      Lujza

      Törlés
  41. Elképesztő milyen ajvékolás megy napok óta a "fősodratú" médiában a Brexit miatt. Programozott kulcsszavak:
    - tőzsdepánik
    - káosz
    - sokkolt befektetők
    - meredek esés
    - leminősítés
    - legrosszabb forgatókönyv
    - összeomlás
    - dominó
    - jogi agyrém
    - Európa hanyatlása
    - beláthatatlan következmények
    - Világméretű földrengés
    - mennydörgés
    - figyelmeztető lövés
    - Európát kiütötték
    - stb.

    ... miközben én tök jókat mosolygok mindezen, és még csak fel sem merül az aggódás szikrája... lehet rám már nincs hatással úgy a programozás??


    Ja, és ha már kulcsszavak: a tegnapi belgák elleni mérkőzés kulcsfigurája Eden Hazard volt. Ebben a névben elég sok minden benne van... éden, haza, hazárd(játék)... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A belga válogatott beceneve: Rode Duivels azaz vörös ördögök.
      Vagyis..
      Vörös Ördögök: Magyarország 4:0
      Kicsit bizarr így leírva.

      Éva

      Törlés
    2. Hát.
      Itt a főördög:
      http://index.hu/sport/futball/2016/eb/2016/06/27/a_suttyo_fellaini_megutotte_majd_beszolt_szalainak/

      Törlés
    3. Erre mondják azt, hogy :"veszíteni is tudni kell",- azaz azt sem ártalmas megtanulni.
      Nem érdekel a foci, de ez azért még taktikai húzásnak sem volt rossz .
      Ja, bocsi az a két sor közé csúszott be a duma...mer siettem vagy mi. :)

      Törlés
    4. Nekem a legjobban az tetszett, hogy a többség másnapra már meg is bánta, hogy a brexitre szavazott :)
      De én megnyugodtam, mert szerencsére jön az erősebb, szebb, boldogabb EU: http://index.hu/kulfold/2016/06/27/brexit_eros_europa_nemetorszag_franciaorszag/

      És Soros szerint, az unió szétesése visszafordíthattalan de azért mégis megmenthető: http://www.portfolio.hu/vallalatok/soros_gyorgy_szerint_az_eu_szetesese_visszafordithatatlan.233916.html

      Mindenestre én hátradőltem, mert ez hosszú előadás lesz :)

      tapir

      Törlés
  42. Tény, hogy nagyon rosszarcúak voltak a belga játékosok. Legalább 1-3 lett volna a végeredmény, akkor azt mondanám, hogy már túljutottunk a mélyponton. De még nem....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én azt nem értettem miért a reggeli edzésen ment ki az egyik főjátékos lába...szóval gyanakszom, mert lassan mindenben bundát látok még ilyen hőségben is.... ennyit hagytak aztán...

      Törlés
  43. edenhazard=veszelyes eden.
    Magam is csak bohozatnak erzem ezt a szavazosdit.
    Atis.Ismerem ezt a kerdezos , valaszt kicsikaro jatekot, jo magam is eljatszottam kisebb kozossegbe(csalad)azert hogy bizonyitsam a felsobbrendusegem.Ez mar a mult.

    A kerdesedre a valasz:MINDEN VALASZ IGAZ.Ez az oldal (is) azert jott letre amiert te gondolod es elhiszed azt.Es mindenki azt teszi amiben hisz hogy helyes.Akos:"kiraly vagy szolga ugyan az a dolga, feljutni a csucsra majd lehullni a porba"

    VálaszTörlés
  44. Milyen felsőbb-rendűségröl beszélsz ?,- nem szeretnék bizonyítani magamról semmit. Szerintem most valamit félreértesz. :)

    VálaszTörlés
  45. Egy kissé emésztgettem ezt az Ákos szőveget, nos nem véletlen nem voltam oda érte anno... meg most sem. :)
    Ha nem vetted volna észre eddig egyáltalában azért "küszködtem", hogy egyáltalán figyelembe vegyenek kissé, hogy vagyok itt mint olvasó-tanuló-kérdező(ha má'osztyák az észtet:)Nos akkor most mi lészen az helyzetfeloldás ? Persze és azt is hozzáfűzöm, hogy nem szeretnék "csapattag" sem lenni azon formában, ahogyan a "nagy könyvben" meg vagyon írva. Remélem eddig érthető... mert ha nem, betekerem azt a gyogyószeremet a szájacskámba.:)

    VálaszTörlés
  46. Mindenki elismeresre es a csucsra hajt.Es mindenki el is eri a sajat csucsat,az elismeresert meg kuzd a vegsokig, majd anelkul hogy kielegult lehull a porba.De mondom,amit csak hiszel..., minden.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenki lehet, hogy a csúcsra hajt. Jómagam nem igazán tennék ilyet...a Szabadság sokkal jobban harmonizál velem. Ha érted akkor érted. Elismerés ?
      Hmmmm, nohiszen mi az ? ...amit hiszel s tudsz is ...
      tudni is csak azt hiszed hogy tudsz, amíg ki nem próbálod...mer ugyi a pud.ing pro. :-))-és
      https://www.youtube.com/watch?v=IqJ19mkYSWg

      Törlés
  47. Lujza, "sejtem" én ezt a 'természetet',de ezt tartom a "programnak"... a játéktéren nem szükséges szétosztogatni amid van, viszont a szükségesen felülhalmozni sem muszáj.
    Kb. olyan ez mint a papok,-viselkedj jól/menny,avagy ne,
    de akkor a pokol,-féle szitu.Mondom, nincs bajom Kerionnal,
    viszont a véleményeivel nem mindig értek egyet...de ennek a valódi megbeszélgetése tavaly óta húzódik és nem kerek perec
    telibe csak sejtetve: le voltam szidózva végeredményben.
    Mondjuk ez sem zavar,akkor az leszek ha éppen az szükséges.
    Ha nagyon szükséges kifejthetem bővebben is a témát...de
    akkor már páran bizti kiakadnak... Éva, igen, még szép, hogy poénnak szántam...de ha ez kell a 'mozdulathoz' akkor lehet róla szó ;)
    Viator, sejtem miről beszélsz de biztosan kifejted még jobban is :) mindennek ellenére itten vagyunk mint emberek meg tán egyebek s hogy mennyire fejlettek az majd kiderül a játékkőr végére.

    VálaszTörlés
  48. Nagyjabol egyrol beszelunk csak mas a mozgato rugo, mas iskola.Ez a mostan linkajanlod tetszett, nem ugy mint a multkori

    VálaszTörlés
  49. "Szabadsag"Ez is megerne 1 miset es tenyleg erdekel.

    VálaszTörlés
  50. Szab-ad s ág pl-ul írói mikoron elmegy a vezérlés al'a mise
    csak hogy beszéjjek...
    https://www.youtube.com/watch?v=AzZeiUPT5O0
    ------------------------
    A va T az Ár s. a …. . @
    avagy, hogyan változtassunk a sztorin...
    írta : egy őkőr azaz négylábú patás hosszan


    Szigorúan '!' belső írói használatra... piszkozat...

    I. bódhuzat akmondni bohózat..izé na ...módozat
    műfaj sziv-fi
    Szereplők:

    Főhős : X. úr Első számú táltos -avatár a men ! Nevezzük :'Mén-nek
    x-nélkül!

    A Gonosz : nevezzük most 'G'-nek mely az állam alatti területre értendő szó szer int.

    Mellékes szereplők: mi sem természetesebb mint az elnyomott Nép hívjuk most az állandóság miatt' _pén_'-nek

    Egyéb szereplők :... majd képben lesznek : ha épp bőrrel megússzák
    a s t or it pl. a dógomba folyamatosan belekotyogó- belejavítgató narrátor akit kifejezetten csípek...ja én is
    (aktuális beszúrás)
    A helyesírási meg fogalmazási meg egyéb hibákra meg ne figyeljünk mert minek , b írja a virtuális pap ír, nemdede ?
    ()

    Hely szín:t válasszuk most kivételesen a Föld nevű bolygóra azé' annyira
    ne érezze má' jó magát. Annak felszínén van egy nagy lavór izé medence
    amiben Mén_pén_ országának fővárosában játszódik a fő műsor...
    mégis hol máshol nem?

    A sztori nagy vonalakban:

    Az ország megtámadtatott a saját korrmánya és siserehada álltal vala.
    Elfoglaltatott vala minden intézmén meg egyebek a pép izé a _ pén_is
    rabszolgasorba taszajtattva tengődnek a G nyomása alatt...éheznek-
    mikor pedig termelnek, fáznak, miközben pedig orrba-szájba nyomják
    a benzint a kocsiba és … ja, és pénz sincs semmire , ha van az is kamatra
    a 24. hatványon stb-stb-stb

    közbeírandó bele vala majdan a tisztázott sztoriba még...

    (Következetesen keverni kell az X-urat majd Mén-nel néha-néha együtt
    ….pedidig felülre írtam vala, hogy X-nélkül de sebaj.)
    …........folyt.
    X-úr elhatározza már jó korán, hogy mint az mesékben olvasta vagyon
    hogy övé legyen a fele ország meg a királylány kacsója ...az ki ?
    Esetleg táltos avatárrá fényezi magát, hogy teljesen szuperménné vállva
    megmentese a G-től a -pén_-t is.()
    A szupermén részletes körülírása elengedhetetlen pl. teljesen sérthetetlen szuperképességekkel (atomálló repülő)megáldott azaz kapott figura de kinézetre is patent ragyogó a PASI igazi népvezéralkat nőkbálványa stb-stb.()
    ….........folyt.
    Minekutánna képességeinek használata már simán megyen az a terve szottyanik néki össze hogyannék béballag a G-fészkébe ami a parlament
    a főnvárosban majd képességei közül a térrezonancia megemelésének opcióját választva, amit nem tudnak abszolválni a G-k= dyengébbek kedvért értért azt jelenti, hogy , kiűzi onnan őtket
    a G-t. Minekuttána így sikert arat és a G-k eltűntek a rezonálásban egyből a néppép mingyá mögészegődik mint megmentő mögé- aztán jól lerabújja nekik a bankokat hoyg ne féljenek meg egyebek.jaés ne éhezzenek(FONTOS)
    sőőt mindenkinek saját benzincsap is jár ám
    No majd itt a sztori mozAikját lehet kissé árnyalni mondjuk a térroncia
    emelés hatására még a jó nagy környéken lakó öreggyerek pépek sem
    bírták vala térrraemelést így azok menekülés helyett kinyúvadtak vala
    így hősünk több legyet ütött egycsapásra, minekutánna a maradék népvezéralkat ezt megtutta
    még jobban megszerette feltétel nélkül persze ha ad nekik még lét
    Így az öregstb-ik legalább nem zavarták többet a maradék pépet a felhőtlen bulizásban + egyebek. Na aztán ugye a nagyvilági G-k nem hagyták mán magukat dobálóztak ezzel-azzal persze Mén mindent hárít
    és kivéd és stb. közben tanulja superman életét mint kötelező tananyagot
    hogyan legyen minél gyorsabb is. Mert aztán azé G nem hagyja magát
    ...na folytassam ? Ezt például hívhatom túlzásba vitt rejtő füllig jimmy módban/stílusnak :) Tudom Rejtő J. is zsid.ó volt...állítólag ...tetszett vagy sem ez van vala. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem akarom etetni azt a beteg elmédet, de ez oszt mese a javából! :)
      Az X-men -> Mén telitalálat.
      A nép - pén is zseniális. :)
      G-k...

      Kicsit még csiszolgatod, és ki is lehet adni mond lyuk az EzVanKiadó-nál "Kerion bácsi meséi" címmel. Biztos nagy sikere len. Ne. Ennek a résznek mondjuk lehetne az a címe, hogy "A G-nap" - simlicska után szabad. On. Csak aztán nehogy fáj Jon az áll kapocs, amikor majd valóra válik a "mese".

      https://www.youtube.com/watch?v=dX3k_QDnzHE

      Törlés
    2. Köszi Mazsi, rendes vagy. De hiszen láthatod, már ki is van adva...ráadásul tök ingyé' attam :)-tudod meseszoba vagy mit írtál a fejlécben.
      Mellesleg minél jobban fáj annál nagyobbakat röhögök...
      Aztán ha megunom akkor jövök...:)
      https://www.youtube.com/watch?v=zg5LmIgIlew
      A következő mese a farkasverembe beépített nyúl esete... vagy valami ilyesmi..:)

      Törlés
    3. Néha azt érzem, hogy EzvanKarcsi szól át rajtad keresztül Atis.
      Ez nekem is bejött.:)
      Kerion hidd el, már nemcsak Szegednél lágy a tér.

      Éva

      Törlés
    4. Nyugtázva... :)
      Mondhatod Kerionnak, nem érti,
      mert a fülét sérti,
      a nyugalmas derű...
      Pedig olyan egyszerű. :()

      Törlés
  51. Nyusziéknál lágy a rét.

    Eső vessszak:

    Szépen virítva,- ragyog a Nap,
    bárányfelhők alatt nyuszihad.

    Elöl a Felderítő; .Tapsi a hapsi
    megette ,viszont; a ne is tudd ki!

    Óvatosan..... fülelve halad,
    fitos orra hátha szimatot kap;
    Ordas falka farkasról,
    netalántán magáról rókakomáról.
    Így masíroznak keresztül a fűvön éppen,
    mikor felhők nyílnak esve szépen.
    Pottyanik a csepp eső, majd záporozva zuhog,
    fák között a bagoly nagyokat huhhog.

    Felderítő erre,- fülét hegyezi...
    titkos csaliját gyorsan kihelyezi.
    Hadd harapjon rá farkas a vad,
    így megmenekül megint a nyuszihad.

    A második vessszak kidolgozás alatt vagy on.

    Egy húron pendülve szép az Élet'!
    Érted ?- hát miért nem Éled ?
    A húrnak úgyis kettő a vége.
    Összekötve-feszítve-pendítve...!
    egy ujjal rezgetve-rendítve, az egyet,
    kettőt..mint a meggyet.....magozva szereted ?


    ...ehh a nyulak meg fennmaradtak... :' 9)

    kelt gati s :.2316.06.28.-án del körüli téridőben azaz ebédidőben... elnyúúújtva.s tekerve ( (:))

    VálaszTörlés
  52. Na most akkor-ilyenkor; a mi is van kérdések merülnek fel a mélyen tisztelt olvasókban. Persze arra nem gondolnak akire éppen kellett volna...mert valakik a senkik között s fennhordják az orrukat s kullognak
    mögötte... a fene.
    Sajnos a keretek közé szorított nyelvezeten megérteni minden szintjét nem is lehet. Erre volt való az iskola azon formájában, ahogyan
    eddig el'.'adták a magukat a szavak mestereinek tartott nebulók.
    Fejlett vagy fej lett a tanuló s vége? Ja, valaki meg folyamatosan fejlődőképes is tud lenni. Azon szinthatáron ,ahol mozogva vagyon meg pláne nem igaz a gaz, hogy nem igazat hazudik ?
    :) No miután egy kissé gallonba helyeztem magam azaz az íráskészségemet mívelgettem, hogy szővegelni tudjak mikor eljő a hő
    s idő akk.rr ne azt értsék a sértőtdség mívelői mit közölni szeretnék velük. Pedig a sorok között olvasni tudók még csak nem is sejtik mit rejt a betűk közötti hézag s hogy; - mi a hézag haver !felkiáltásokat majd derűsen szemléljem a monitoron , mikorron azokat elolvasom s a hibákat mint a libákat terelgetem szépen akolba ahol al koholba fojtott bánaton hízlalhatják tovább a májat s hájat -fulladozva a benzingőzben mint gőzfűrdőben ,csepegtetve a zsírt...zsír a szöveg síró bíró?- mint hiszed!
    Tudó- mindenttudó előregondolkodó-irányító haddt hallom ? Porba hull s létezett ? S mint mérgezett erő gondolsz majd reá ? Ne hidd hogy az mit
    te pornak gondolsz nem létező igazság, mert az a valódi gazság s tisztaság.... . híd,szídd- idd hát ha van még bátorságod tovább olvasni-e szöveget, mit így gyorsan be s bé is fejezek..................................................:)
    Valaki meg/pedig marha nagyokat röhög ….köszönöm a figyelmedet.
    Ui: bocsika skacok de marha unalmas tud lenni néha a meggyezés, így
    hát némi sikerélményt is el tudok könyvelni magamnak mikor lehurrognak majdan ezé-azé az ó-kos-sokk...persze a nagy buksisimogatáshoz sem vagyok hozzászokva :) nekem mindegy.
    Ja, az még nem jutott eszetekbe az a 3D miért annyi ? Nem hat véletlenül .7 ? Hoppá mi ? Egy ok-táv al meg mehet a menet... :)

    VálaszTörlés
  53. hehe minekutánna a régi világot ilyen jól meggyászoltuk akkó tán neki kőne áni a zújnak.
    Viator azt ígérted, hogy idennék felteszed az írásodat, most majd az emileket lesz jobb olvasni vala? Ha nincs benne sok idegen szók
    akkor nagyon is érdekel...sőt fúrdajja az ódalam az kíváncsiság, bár ez csacsiság; jól tudom. Mindegy, az enyim mélt tudod akkor dobd oda lécci... na azé' seggítek 'V.H:'citromhuhu :) ha mán titkolózunk.:()_ß
    Aztán azt úrzengték 'ezek', hogyaszongya : „nem engedjük a kalácsból kilopni a mazsolát”- az híradóban volt biza, a fijjam fotózta volt oszt mutatta meg, de alig tuttam elolvasni annyira e vót mosódva na.
    Mazsi, ez Neked jelent valamit ?
    Mindegy, meg azt üzenem nekik:
    „ a kalácsban eleve keserű mandula volt.” oszty egésseggetekre!”
    szóval akkó 15.14.13.12.11.10.9.8.7.6.5.4.3.2.1.. . .. .oszt szép jó reggelt!
    Aztán irány a melóóóó dia:) nekem möggylesz megen hehe-)

    VálaszTörlés