2016. június 28., kedd

Te menj előre a te hangod mélyebb


Isten nyugosztalja.

47 megjegyzés:

  1. "
    - Főnök, meghalt a Nápolyi ügynökünk.
    - Kár érte, kiváló ügynök volt.
    "

    VálaszTörlés
  2. Kincs ami nincs (már(:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ki tudja, ma már olyan gyorsan inkarnálódnak a lelkek.
      Kilépnek és azonmód fordulnak is vissza.

      Éva

      Törlés
    2. Ismét egy aranyköpés született nálam!

      "Ki tudja, ma már olyan gyorsan inkarnálódnak a lelkek.Kilépnek és azonmód fordulnak is vissza. Éva"

      És ezt mégis honnan tudod kedves Éva?? Kijelentő módban állítani olyat, aminek a valóságtartalmáról SENKINEK nem áll módjában meggyőződni. Ez tipikusan az a hiba, amit én is számtalanszor elkövettem régebben, általánosítottam, feltételeztem, hogy ahogy én gondolom azt mindenki más úgy gondolja, stb. Most már látom, észreveszem amikor ilyet írnék, és persze látom máson is.. :)

      (Érdekes, Atis, a téged itten támogató lyányok hülyeségeibe nem kötsz bele, ezeket nem veszed észre, de mások kákáján a csomót is... nagy franc vagy te baz...)

      Törlés
    3. Így igaz. A valóságtartalmáról annak áll módjában meggyőződni aki már senki.
      Amíg valaki vagy addig írsz ilyen oktalanságot.

      Éva

      Törlés
    4. Na megyek meggyet enni.:)

      Éva

      Törlés
    5. Úgy vélem a sértődés és a kioktató hangnem inkább utal valakiságra, sem mint a senkiségre.

      Talán nem volt érthető az első hozzászólás amit az aranyköpéseddel kapcsolatban írtam, ezért engedd meg hogy kifejtsem miért látom így.

      Az ilyen nagy horderejű kinyilatkoztatásokkal az a baj, hogy sokszor még csak nem is általánosítások vagy feltételezések (mert azokat legalább felül lehet írni új információk esetén), hanem azok az „ezoterikus lózungok”, amik teljesen HIT ALAPÚAK.

      Nem saját élmény (emlék, akármi), nem élettapasztalat, de még csak nem is „odaátról kapott”, megbízható infó, hanem szimplán másoktól átvett vagy másoktól elhitt vélemény. Sok helyen írják, sok „guru” beszél róla esetleg, olyan jól hangzik (!), olyan jó lenne hinni benne, hogy én sem oldódok majd fel a semmiben halálom után, stb.

      Amivel alapvetően nincs baj, kell is a létezés és az élet-halál, „tudati-megmaradás” törvényszerűségein gondolkodni, akár el is fogadni olyan megközelítéseket amit logikusnak és igaznak érződnek egy adott ponton, csak attól még nem árt ezeknek is leásni az aljára, mint bármilyen más infónak. És megnézni, hogy mennyire beilleszthető és mennyire működőképes elmélet a gyakorlat talaján.

      A legnagyobb „gond” az ilyen elméletekkel, magyarázatokkal, hogy mindig egy 3d-s perspektívából és lineáris időértelmezéssel akar valami olyat átlátni, ami ezeken jóval túlmutat.
      Szóval az első aranyköpéseddel tömören az a bajom, hogy semmivel nem támasztod alá, csupán egy kijelentés, egy vélemény, amire semmilyen magyarázat nincs, és amely magyarázat-hiányt - itt mutatkozik meg a továbbra is fennálló valakiság - úgy próbálsz meg "pótolni", hogy kioktatsz a második hsz-edben.

      Szóval kedves Éva, te mint felemelkedett senki, igazán kifejthetnéd nekem, hogy én, kis oktalan valaki is megértsem. Vagy jól értem, hogy aki senki, az mindent tud, jelen esetben azt is, hogy a halott emberek azonnal vissza is születnek? Aki ezt nem tudja/hiszi az ennélfogva viszont még valaki, és mivel valaki, ezért természetesen vak a valóságra és oktalan?

      Szóval mert te mondod, akkor ez így van... Mert csak!?

      Hogy pontosan mit takar a „senkinek vagy valakinek lenni” fogalomkör, mit jelent ide eljutni és mivel jár ez az út, az nem számít, az lényegtelen, meg különben se legyek okafogyott ugye... Hogy mit jelent a „valóság” , mint fogalom az se nagyon számít. A reinkarnáció, újjászületés, stb. témaköre és a hozzá kapcsolódó rengeteg elmélet és elképzelés meg annyira triviális már a mai világban (főleg a senkik részére) , hogy még csak széljegyzetet sem igényel, nemhogy szubjektív magyarázatot mindenféle Valakiknek...

      Komolyan mondom ennél az is sokkal tiszteletreméltóbb lenne, ha valaki akár csak annyit mondana: az őrangyalom mondta, regresszív hipnózisban láttam, megvilágosító erejű flashem volt és hirtelen megértettem, voltam egyszer kómában 3 hónapig amit a köztes létben töltöttem, stb, stb.
      Akármi, csak valami ÖNÁLLÓ ÉS MEGÉLT, s nem egy abszolút igazságnak, kinyilatkoztatásnak beállított VÉLEMÉNY!

      Törlés
    6. Bocsánat, de erre csak annyit tudok mondani, hogy ugrottam az ismeretlenbe amikor lehetőséget kaptam rá, amikor összeállt hozzá az energia.
      A legkevésbé sem bánnám, ha feloldódnék a semmiben.
      De nem ez lesz az út.
      Tekintsd a kijelentésemet ezoterikus lózungnak és lépj túl rajta.
      A megyek meggyet enni, meg nem sértődés volt, Atisra rezonáltam.

      Éva

      Törlés
    7. "Kincs ami nincs" rejtett jelentése az hogy valójában a: NINCS a kincs. Egyébként maga a film is erre utal a végkifejletben. A NINCS-el járó belső KINCS a lelki tisztaság. A tiszta lélek felszárnyal és már ego-, karma-mentesen - Turul madárként - születik újjá.

      Törlés
    8. ...Mint Dante Poklában a kapunál topogó közönyösek:
      ....E szomorú házat
      azok nyerik, kik közönyösen éltek
      s kiket nem ért sem dícséret, sem gyalázat;

      a az angyalok, kik fellázadni féltek
      s hívek sem voltak; csak magukra voltak
      lelkükben nincsen sem erény, sem vétek,

      Az ég elűzte s itten kóborolnak,
      mert őket a pokol is szégyenelte:
      nem kellettek sem égnek sem pokolnak."

      Kerion mestör ezt most Te hót komolyan is gondolod?
      Tudod mikor Mazsi is aszonta már az egyik írása/kifakadása végén, hogy :"akkor jöhetenek az a rabok" -akko majd lenyeltem a nyelvemet annyira röhögtem ... bakker és lőn.Nagy valószínűséggel,-mint ahogy még jó páran,-ő is bevette a dumádat nagyon. Itt az anyagban ami maga a jáccótér meg akarják tiltani az anyagot magát...
      no hiszem--nem úgy van a ! Meg átszellemesíteni mikor maga a szellem az építőanyag hehe. Hol élsz Te a hódon ? Meg van szállva az öreg rendesen aztán még tisztának is érzi magát, nahát. S sajna már látom is, ahogyan a sok és hosszadalmas újboli nekirugaszkodását az régi körökben ismétli és ismétli s... Tudod Kerion a Szabad és felelősségteljes Emberek, szabad akaratuk jogán segítik egymást ki ebben amaz abban mit tud s nem kell! egymás mellé sem rendelni őket! Az azonosság kérdésköre újraértelmezendő kendnek! Remélem valóban vállalod a felelősséget, mert jómagam IGEN!
      s Te? .... tudod I v N -pipáld ki úgy egyszerűbb!
      ja és az elmaradhatatlan mosolyom :9)_ *****
      Bővebben is kifejthetem a témát...

      Törlés
  3. El se mennek, mivel nincsen lábuk...:)
    persze nem kell kommolyra venni ám....

    VálaszTörlés
  4. Tyűűűűű bakker Tesó há' me'r a Csajoknak MINDIG I GAZUK VAN !
    Nem tuttad ? Mellesleg Éva nagyon ráérzett...látod mit írtam alá nem?(ha nem akkó kont.akt.lencse:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Faszé’ nem tudod a helyére tenni a hozzászólásaidat? A belőled sugárzó zűrzavar miatt már így is kezd teljesen átláthatatlanná válni a társalgás, és ezt még tetézed azzal, hogy egy fenti hozzászólásra itt alul reagálsz. Szedd már össze magad!

      Törlés
  5. Na, legalább tudom miért fájdult meg a kis buksim a jobb oldalon :) De sebaj Tesó majd megszokod a zűrzavart is s nem zavar többé. Gondolom azé' a kocsival eltalálsz erre-arra a nagyon forgalmas forgatagban. Mellesleg ezt az átláthatatlannak titulált dolgot nem értem. Amit hiszel az van Neked.Aztán tudod is.Előszőr elhiszed, hogy tudod. Szerintem ezt már párszor hallottad, nem ? Képzeld el most egy pillanatra a következőt : pl. : hajnalban fenn vagy már és lekövetsz mondjuk most csak öt honlapot-blogot hsz-ek is mind, aztán közben fötörsz tovább még máshol is kb. találsz ennyit újat+ ezt-azt...amit aztán visszamenőleg is általtekintesz.Közben írkálsz-firkálsz(persze a fejedben zajlás az van) mellette a budin-dohányzóhelyeden(tudom Te nem)-pihihelyen is van egy-egy-egy könyved amit szimultán olvasol. Mindezek-közben
    azé' Család-meló-mindig van valami, valaki mindig betalál a pszichéjével panaszkodni élőben persze és közben azért teljesen normális vagy mert miért ne ? Jó, néha elkap az ideg mint Téged most. Na tudtál követni ? Mazsi figyu szerinted a tétova tökölődés, ráérősség, megfontolt cselekedetek ilyen helyzetekben menni fognak ? Nos ha nem, akkor mi a teendő ? Gyorsulsz Tesó. Tudom, hogy a védabuddhaegyébb tanodák a lassúság mesterei viszont változik a kor s a sebesség....mert mindig minden változik s az állandóság a halálod. Tudod Te, hogy egyáltalán hol vagy ? Ez a köztes lét s a halálodat meg sem kellene úgy élned, ahogyan elképzelted...mert képzelheted másképp is ha szeretnéd... ja, honnan tudom ? Biztos súgja a fülembe a teremtő(igen kis t-vel):) Most azt kérdezi : van még tovább is ? Még szép. A nagy mesterek szépen elhitették Veled, hogy ez olyan érthetetlen, hogy halandóként fel sem foghatod. Nos, a nagyságát nem is de többit igen. Nem kér ő többet senkitől, csak, hogy élj és játssz amit csak szeretnél... akár háborúst is... csak aszongya má' uncsi kissé. Tudod Tesó az úr a pokolban is úr. Ha figyelmesen olvastál volna engem nem az előítéleteid tükrében szemlélnéd eme társalgást sem s ha visszaolvasol akkor majd kibontakozik Neked is amit magam is csak sokáig sejtettem.
    S azért is sejtetem akivel lehet, hogy a saját belső valódi felismerése lehessen s így az erejét is ehhez mérten használhassa. Mivel a 6ter hat alom azé tud így elbújni és manipulálni mert mindenhol keresed csak egy helyen nem az tuti, tudom, hogy magadtól is rájössz a válaszra. Addig én meg elolvasok egy fél könyvet, úgyhogy erre csak pár órácska maradt. :) Na és majd erre figyeld meg a reakciókat.
    Ez esetben kettő lehetséges variáció van. Vagy ? De ha nagyon szeretnéd átfogalmazom egy félórás írásba mer'ez még csak pár percecske volt. Szóval akkor sugárzó egyéniség vagyok ? gamma :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kádban a lefolyó spiráljában is egyre csak gyorsul az a kis bőrdarab, amit a sarkamról szedek le. Iszonyatosan bepörög mielőtt teljesen eltűnik a lyukban. Mint a csillagok a feketelyukban. És pont mint én, aki az átlépéshez közeledvén egyre több mindent csinálok egy nap. Az elmúlt egy hónapban a 8 órás munka és a szokásos napi rutin, család mellett/után építettem egy tetőt otthon a terasz fölé, szerveztem egy ballagást, elpakoltam x db tűzifát, rendberaktam a kertet, lekövettem az EB-t, elolvastam minden hírt az indexen/kurucon, megnéztem x filmet és y sorozatot, írtam a blogot, és még arra is jutott időm, hogy veled vitázzak - szóval ne gyere nekem a gyorsasággal, mert tudom milyen az, a munkahelyen is a leggyorsabb képzés nélküli gépíró vagyok! :) Csak röhej, hogy én pont nem gyorsulni szeretnék, hanem lassulni, kilépni ebből a mókuskerékből.

      (...)
      Az autópálya leálló sávján
      Lelassulva majd megállván
      Mellettem száguldanak
      Fénycsíkok hogy rohannak
      (Hadd menjenek, én már nem sietek)

      A-ból B-be, B-ből C-be
      Mindenki rohan valahová
      Isten nem ezért teremtette
      Az embert halandóvá

      Az utunk lassan kettéválik
      Az egyik süllyed, felnéz a másik
      Keresik egymást, kik megértek
      Már megtaláltam kik elkísérnek

      Törlés
    2. Ja és leszedtem a meggyet én is, csak ezt nem írtam, mert nem akartam veled együtt rezonálni. :)

      Törlés
    3. MAZSI hisz v nem hisz.
      „Hiszem, ha látom, ha nem hiszed sosem fogod látni….!” Az új Út-azás elkezdődött. Mondtam már nékTEK, ezen járva a megértés nem a fejben, hanem a szívben van, ha érzel az belül megtalál. AKI csak AGY-gyal (mindig KÍVÜL álló, mert kifelé él, keres, gondol) és nem kapcsolódik rá az ÉRre. Nem érez, nem belül keres, mert Ő olyan sejt, AKI mit se sejt. (Attissssssssssssss)
      Ezért nem érti, hogy miért: - i „nincs gondolat, nincs kanál” Ha az elme üres (valamire fókuszált) akkor jön az érez. Na! Az vagy TE. Ami előtte jött GONDOLat az a test – tudat ami ego, szemÉJsÉG (igaz látás alszik) 1x él, mint a test és ezért fél feloldódni (a test halálával ő is elvész) a nagy egészbe, mindensÉGbe aki TE valójában vagy.
      „ennél az is sokkal tiszteletreméltóbb lenne” ..? Miért gondolja bárki, hogy az segít rajta. ha ÉVA vagy bárki más (az 1 mása, mert saját képére teremtett minket) ELME-séli neki szűz fiúkának milyen a PL: szex, ha TE még sosem próbáltad. Miért gondoljátok, hogy könyveket, NET-et bújva ezt megismerhetitek.? Ha Ő megél valamit, tapasztal, levonja a tanulságokat ami idővel bölcsesÉGgé válik lelkében amely rendelkezésére áll a következő élete testének SEJTjében (sejt aurájában) azaz ŐVÉ, sosem lesz a tied. Ha Ő vacsorázik attól TE még nem laksz jól… Képzeld! Akkor se, ha ELMEsÉLI neked. Kápis..?
      MAG

      Törlés
    4. Az a sejt aki, mit se sejt mindig ellenkezik, okoskodik, kötekszik, attiskodik, akadékoskodik, mert ez a dóga. Mazsi! Mit Érzel amikor olvasod az ELME futtatásait. Feszültséget? Csak azért került beléd, mert rá figyeltél. A döntés mindig a tiéd. A negatív energia természete miatt mindig ellen menetel. Az önazonossága csak a sejt falig, a bőréig terjed. Ezért ami azon túl van attól fél, így támadja. legyőzné, mert csak a test az anyag az egyedüli valóság a tudatában. Fog hozni linket, idézeteket, tudó-mányos hivatkozásokat csak 1 vlmit nem fog adni, eredeti saját tanítást, mert nincs Heuréka nem fér hozzá a sejtELMÉjéhez. Van néki is csak rossz felé figyel. Ahol a figyelem ott az energia és az valósul meg a teremtésében. Ha elcsendesednétek és abbahagynátok a szájkaratét elkezdenétek befelé figyelni megéreznétek, hogy nincs gondolat, nincs sejt fal és a mellette lévő sejt veled 1. és egy szervbe tartozó, amit 1 szervrendszer része és ami a nagy egészbe a testbe tartozik. Ha ezt valaki képes megérezni akkor jön az alázat és a harcot felváltja az elfogadás. Ha nem váltasz rá (negatívra) nincs dolgod vele. A nagyon elvetemült setét léleknek ez azért nem megy, mert belül az ŰR (zűr) a fény hiánya , üresség még jobban frusztrálja és a másban lévő harmonia, fény ingerli és mindent meg tesz hogy lerántsa minuszosba így könnyebb elviselni azt a nagy semmit ami a sajátja.
      Szeretném, ha megértenétek, hogy a valakizés és a senkizés nem vezet sehova. Ez 1 zsák utca, óriási tévedés, mert nem ad útbaigazítást. Ha valaki képes feloldódni a mindenségben az nem senki lesz hanem mindenki. A MIND-ENKi valójában EGY.
      Csak 1 test létezik. Az összes sejt csak rajta belül található. De minden integrálódott (krisztusodott) sejt megélheti magát egész testként. A negatív energia mindig leakar-megakar győzni, megmondja mit tegyél. Itt 1 játék mindenki kipróbálhatja.
      Hunyd le a szemed képzeld el hogy a tested belül vagy, próbáld érezni. Képzeld el, hogy nincs bőröd. Tágulj! Már akkora vagy mint a ház. Most akkora, mint a város, ország, föld, galaxis kozmosz. Most néz körül, amit látsz az mind TE vagy. Most nyisd ki a szemecskédet és ezt vidd magaddal. A feladat most kezdődik. Légy ennek tudatában minden nap, minden pillanatában. Na! Ez a tudatosság. Persze tedd a napi teendőidet csak hagy 1 kis fókuszt erre, figyelj erre folyamatosan. Szeretek mindent amit látok, hiszen egy vagyok a látottakkal. Ha erre törekszel és e szerint élsz , cselekszel akkor Te is megélheted magad egész testként, Krisztusként. Először csak percre, órára aztán örökkévalóságra.
      MAG

      Törlés
    5. No ezt túlagyaltad MAG-ocskám rendesen. A kollektív tudat kollektíva rendje nem Igazán helyénvaló az egyéni rendszerekben, ahol álságos módon vonnak be Téged olyan szitukba mint ez itt. Nincs Veled gondom, de az a helyzet, hogy az emberségedet kihagytad magadból és annyira magával ragadott a világosság, hogy beleragadtál és képzelsz amit képzelsz. Persze Te most a semleges álláspontot próbáltad (látszólag)
      előadni-- de MIvel beleszóltál és személyeskedtél megint vala + lekezelő a hangnemed :::" Kápis..?
      attiskodik (1t)(Attissssssssssssss) "stb Hehe ezzel a dumával már le is buktattad magad MAG. még szép, hogy nagybetűvel. Remélem azé' elguggyorásztál pár órát eme
      körültekintően tartalmas hsz-del. Piros pont ott. Mert Te vagy maga a KRISZTUS nemdede ? Elfogadás? éppen csak a harcot nem meritek elfogadni itt a jáccótéren mert gyávák vagytok, ennyi. Zsenikém krisztusként lehetne már annyi eszed, hogy az energia VAN- igen erő- Amit Te negatívnak hiszel az valójában az iránya az energiának -ugyi a kevesebb(hiány)felé tekeredik . Üresség is van na az ám a feszültség ! Nos, abba meg lehet cikázni ...:) Tudod egyáltalán miről beszéltél ? Az önmagamra fókuszáltságom igen toppon van így nagyon tudok kifelé is figyelni.S nem olyan felületesen! olvasni mint tik.Szűkülni mertek-e?
      Nem baj Tesó ezt is úgy másolgattam innen-onnan kopizva. :) mondom, maggam semlegess ...

      Törlés
    6. Na közben melóznom is illik itt-ott, úgyhogy akkor most kissé lassítok a tempómon és MAGKerion írását is szétszedegetem. Miért? Csak. Hogy a saját nagyságotokat tudjátok fitogtatni mikor nekem estek.
      Egy ellen Mindenki ? De elébb Mazsi, mivel kezdtem volna Évát kicsit kivonni a hatósugaradból eme hsz-el de ugyi MAG beelőzött s hát egy gyors hangulatot nem hagyhattam ki. Mazsi megkérdezed Évát, hogy mivel támasztja alá, hogy mit élt át Ő maga ? s Te az éppen aktív kereső aki még mindig azt hiszi nem talált,-azt hinnéd el? Akkor a saját tapasztalás mit is érne.
      A milyen módszerekkel éred el az már rajtad áll. Nehogy azt hidd, hogy az "égiek" értik a fizikai síkot. Mint, ahogyan Te sem érted azt a síkot. Szerinted a mindent-tudás és a csettintésre ott terem ami kő az meddig nem lenne unalmas ? Aztán ha mást szeretnél már, akkor az éppen aktuális Istened meg jól kirúg?-na ha lenne még hova. Persze a galaxisban vannak jó fejlett kollektív rendszerek ahol aztán lehet telepatikussan állandó kapcsolatban lenni. Szép és jó volt akkor, de a Most! teljesen másról szól, a jövőd meg rajtad áll, hogy szabad leszel-e vagy visszatérsz a kollektívába. Ja bátorság. Ha esetleg Carlos Castenadat nem drogos elmebetegnek gondoltad volna, akkor megértetted volna egy részét miről is beszélnek abban. Nyugodtan kikiálthatsz akármikinek is, de tudod, nem én elme-betegeztelek stb. le.
      MAG mester kiadta magáról a saját bizonyítványát de a Magadét meg magadnak kellene magadnak. Plusz nem hinném, hogy én sírtam tele a netet, hogy mi van a nagyvilágban meg így-úgy az a fránya háttéhalom mi ?
      Nekem nem kell behódolnod mint ahogyan másnak sem.
      Saját vélemény. Viszont Kerion meg a kollektíva megköveteli magának... meg a szófogadó engedelmességet is.stb-stb. Nincs Velük harag csak há'
      ne szójjatok a saját dógomba be! :)Érthető voltam vagy még szinkronizáljam ? Kinézek az ablakomon tegnap is s hát hallom, hogy az angyalok már megint be vannak rúgva mint a csap -megy a tüm-tüm mjúzik meg a veszekedés. Jól megértik egy-mást! Különben sem lenne ez a jó kis parázs(hol van ez még attól?)vita ha MAG nem létezne s szólt volna bele, hisz Ő nem is olvassa a netet............pedig láthatóan igen hehehe

      Törlés
    7. Aztán a hangulatod érzed-é kedves mag ? Tudod-e mi-vel érzed ? . Hang-él-Ér-ez-és mint Te ha magodat nézed ott a szingularitás mint az alma innen nézed űr-fekete lyuk beszív- onnan nézed a vakító fehér lyuk kiárad-Nap de csak egy pillanatra/sacc paraszti nyelvezetre fordítva.
      Ja ? nem csak egy van ? hé ott a másik !
      Tudod Kedves;(Én) vagyok az Egy) MAG vagy má' hogyan is szólítsalak,- jómagam meg vagyok aki vagyok...s vannak már mások is.eddig is voltak.
      .hang vagy ok s így érzem a hangulatod- morcika na
      hozzám képest, de most jól bevittelek a málnásba, így vigyázz nehogy megszúrjon. De ahogyan hiszed s tudod. :)

      Törlés
    8. Kedves atis!
      Hiba volt pont Mag-ba belekötnöd. Egyszer őt is "elzavarták" innen mint téged cirka egy éve... Kerion-t továbbra sem értem miért kell "szapulni", elég sajátosan látja a dolgokat, meg elég széles körbe vizsgálódik (számmisztika, asztrológia, történelem, művészetek)... Miért baj az h ha véleményét itt megosztja? Pláne úgy h sokan kíváncsiak vagyunk rá... A bloggazdit kritizálni a saját blogján meg szerintem nem túl korrekt... Tudom h ezek a dolgok téged annyira nem érintenek, meg őszintén megmondom tőlem úgy szemeteled tele ezt a helyet ahogy akarod... No de akkor ne te légy felháborodva :)
      Veled sincs semmi bajom, többször kiálltam itt melletted, mert én ilyen vagyok na...Naiv...

      Törlés
    9. Kedves üdv:Shíva!
      Hiba ? Javítva !
      Nos, ha történetesen megnézed a hsz-k idejét is, akkor felfedezheted magodnak az igazságot, hogy hogyan is kezdett el Mag engem Mazsi fele szapulni.
      Tekerj fel az egérrel és olvass figyelmesebben. :)
      Mellesleg megjegyzem, hogy mindannak ami zajlik nem érzékelése(felőled nézve),-félreértésekre adhat okot. Nagy való.zsínűséggel MAG = Kerion, még logikailag is passzol az esemény. Mellesleg arra sem vette a fáradságot, hogy válaszoljon nekem...mint most pl. én Neked! Láthatod, olvashatod
      tekerheted a válaszomat ide-oda, ellenvéleményt is megfogalmazhatsz(mint azt meg is tetted:)s látod nem lekezelve Téged, osztom az észt egy külön szövegben, a szellemi magaslatok fellegeiből, mint azt Kerion teszi...ráadásul mindenkinek címezve :)
      Igen, sajátosan látja a dolgokat, viszont ha figyeltél azt is jeleztem honnan veszi, ha ott is végigolvastál volna mindent akkor észrevehetnéd a hasonló szőveget-hangulatot-modort ecceterra...:)
      Gondolod én nem vizsgálódtam elég széles körben ahhoz, hogy lehessen saját véleményem is a dolgokról? Igen, magamba szállva is nagyon sokat.
      Viszont a mód ahogyan ezt megtettem nem jogosít fel senkit arra, hogy a saját módszerét propagálva, csak azt tartva elfogadhatónak s evidensnek nekem essen engem elmebetegnek titulálva. Jó az vagyok, de akkor az a helyzet, hogy nagy is lesz a pofám tényleg s majd meglátjuk, hogy ki a normális. Mert ezt a szintet nagy ívben hozom ha arról van szó mivel jómagam szabad vagyok ....ők meg csak szeretnének azok lenni ! Nos, az is elképzelhető, hogy nem és inkább maradnak szolgálat-szolga mert...
      nekem nyóc :) Ami meg a kritikát illeti, akkor tessék kiírni,teszem azt,hogy; Itt ezen az oldalon a kritika abszolút nem megengedett.A hozzászólásaitokból az engem illető bármiféle kritikát-ellen vagy saját véleményt legyetek szívesek önmagatok kimoderálni. Az egyetlen elfogadható hozzáállás csak az egyetértő bólogatás s a finoman csomagolt hízelkedés egyebek lehet. !
      S közlöm Veled, hogy most viszont már kezdek némiképpen felháborodni...ezek után meg pláne...
      de ha nem vetted volna észre magam meg mindenkiért kiállok ---még Kerionért is ! Tudom, Naív néven is futottál pár kört itt-ott-amott... :) de ez sem baj.
      A szemét kérdése meg a következő : Nem kidobálni kell, hogy fúúúj de büdi+ halmozni valahová meg eldugni, hanem mindent újrahasznosítani !!!! Érted ? s akkor még ezt-azt ki is hagytam válaszomból de már így is túlzottan hoooszzú lett egyesek szerint és "pfú+pfű+ha+na miket nem beszél ez a kölök".
      Amúgy kíváncsi lennék Mazsi, emilben má'hányan kérték az eltávolításomat... főleg akik hozzá sem mernek szólni semmihez ? :)
      Na, ki mertek-e dobni ?

      Törlés
    10. "Na, ki mertek-e dobni ? "
      :)
      Itt csak egy ember tud kidobni és én úgy látom végtelen a türelme... Szerintem ebben sokkal több minden benne van mint, hogy ki hány könyvet olvasott el vagy h honnan hívja le a tudást.
      Egy biztos. Itt mindenki előttem jár útkeresésben és ez jól is van így. De ha "vita" téma jön itt soha nem ilyen stílusba kezeltük...
      És itt lezártam a dolgot. Ritkán írok, de most engem is elkapott valami.
      Hidd el atis az összes írásod végig rágtam a furi stílusoddal együtt. Abszolute nem vágom már h mit akarsz itt elérni vagy csinálni, de h őszinte legyek már nem is érdekel
      Ettől függetlenül bármikor innék veled egy pálinkát ;)

      Törlés
  6. Ja arc vagy Mazsi:) magam meg kibaszott hosszú évek óta hehe
    De mivel megszoktam mindjárt lassúbbnak is kezdett tűnni...azóta meg nyugisan vagyok gyors. Persze a melómat inkább nem ecsetelem, nem véletlen említettem, hogy paraszt vagyok...Te meg mérnök. :)Akkor a faszméregetés maradjon annyiban, hogy az enyém vastagabb a Tied meg hosszabb... :)

    VálaszTörlés
  7. Na, mi, van ? Vagy csak é-néném mén ? Ejj azé' kezd leesni, hogy ez lett volna az tátosképző csak l ó nélkülire sikeredett vala.Csak ideig-órráig sikerült itt bárkit is lóvá tenni.Tudom s porba hullok mikor por vagyok s víz? hehe
    Különben ebben a világban már a harci erőd már a szavaidban s a hangodban van. Az a fegyvered ha mered használni. Dee beebee ami itten menni szokott néhanap.Természetes, hogy ez nem minden résztvevőre igaz vagy de? -mert magatokban kerestétek amit nem is kellett volna soha keresni, mert adott ?Ja. Mazsi és most komolyan kérdezlek Téged eddig nem vetted észre ? Vagy következetesen kitartasz az álláspontod mellett ? Tudod amíg itt sírtatok ríttatok Kerionnal az élen addig pont csatornáztátok át az összes felgyülemlő energiát azoknak aki bennetek lovagolnak ?Nos ha nem értitek akkor majd leesik, mármint a lovas. A lónak meg :
    HŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaazannnya!
    Törölhetsz === de akkor nem az igazat képviseled, mivel az ami le vagyon írva mint beetetés az oldaladon csak kamu.
    Figyelemenergiát lopol s időt szépecsém...de nem kell ilyet tenni mivel öngerjesztő vagyok, így adom csak vigyétek.
    De így legalább akkor méltó helyre került itt a Bud S. alatt. Mint egy jó boxing csak kár, hogy nem vettétek fel még a kesztyűt = de most az arcotokba legyintem Néktek !
    Így virtuálisan hehe.Mer csak azé' mer nagy TANÁRKOTOK NEM! képes egyetlen épkézláb választ sem kicsikarni MAGából egy kérdésemre sem s még így híjja magát tanítónak a hé ja.
    Na forgószélközépben csücsülő csend tett-szett ? Persze ahhoz meg kellene szólalni. Na és még nem is voltam mérges :) Nem tudom Kerion, ha otthon megtámadnák a Családodat akkor is nyugisan nézegetnéd a helyzetet s filóznál ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Harcoltam! Sokat és sokszor.
      Elnyomtam, bár nem tudtam róla.
      Megbántam, de már későn.
      Átéltem a tehetetlenséget, mely majdnem széttépett.
      Ma már nem harcolok.
      Csak egy vén gebe vagyok.

      Kérdés: A harc során felgyülemlett energia vajon nem kerül lecsapolásra?

      Lujza

      Törlés
    2. Lujza, de próbálják a 'háború's'ok lecsapolni de a harcos irányítja azt s nem a háttérmanipulátorok megbújva. Az igazi harcos védelem. Nem szétcsap hanem tám(ot)ad azaz támogat :) Te tudom, hogy érted.

      Törlés
    3. A forgószél közepén mosolyogva látod, hogy azokat a csúnya háttérmanipulátorokat is te hoztad létre, csak éppen önálló életre keltek, de nem fölötted vannak semmiképp.

      Az egész világ minden sötétségével, démoni formazavarával együtt nem más, mint öntudatlanul felépített Kyilkhor. (…) Ha elnyered a Kyilkhor megteremtésének és lebontásának kulcsát, megnyered vele saját szabadulásod kulcsát is. Most újra magadra hagylak.
      Egyedül leszel. Egyedül tértél külön útra. Egyedül teremtettél. Egyedül kell visszatérned. Minden krízis és minden végső megoldás egyedül találja a tanítványt.
      Vigyázz. Légy erős és bátor. Légy kitartó. Gondolj arra, hogy már nem fordulhatsz vissza. A misztériumok tengerének közepén vagy. Át kell jutnod a másik partra. Tőled függ, hogy ezt az útszakaszt évszázadok, évek vagy hónapok alatt teszed-e meg…(szepes mária)

      Éva

      Törlés
    4. Kedves Éva, Tudom. Összes Szepes Máriát olvastam asszem. Tudom miről beszél. De ez nem arról szól, hogy lelépek innen s magára hagyom ami nem működik...
      hanem megpróbálom magam kijavítani, nem ? Na, az munka-küzdelem-harc-vér és verejték...ennek árán van csak a szabadság. Nem csak Egy Egyetlen van hanem KETTŐ s ...!
      Minden az Egyben...
      Egy a Mindenben...
      Így vannak kettesben-hárman
      azaz négyen s ötödik az élen
      így hatósan élhetem életem.

      Olyan ez mint meggyben a mag...
      Szagolhatod-ízlelheted le is nyelheted,
      Ha kedved tartja meg is erjesztheted.
      Forrásból kijőve meg is ihatod,
      azt másokkal a port össze is rúghatod...
      De itt van szezonban a szilva,
      még zöld, de zamatát magadba szívva,
      így biztos nem kötsz a Barátodba...
      csak gyorsban kell lebontani ami már nem kell,
      mert az idő nem arra megy el; hanem erre kel. :)

      Törlés
    5. Pont nem arról beszélek , hogy lelépek és itt hagyok mindent.
      Ezért bontom ki cselekvően magam a magamra húzott rendszerekből.
      Igen mondhatjuk úgy is, hogy önjavítást végzek.

      Van amiből könnyen sikerült amit könnyen le tudtam tenni.
      Kilépni a bank és önbiztosítás rendszerekből nem egy nagy etvasz.
      Csak besétálsz és felmondod.
      Az adórendszer már egy nagyobb falat. Ott több félelmet kell átdolgozni magamon.
      Te pl a tb-t már el tudtad hagyni? Én még azt nem.
      Nekem az a szabad ember aki képes volt ezekből az elnyomó rendszerekből kibontani magát.
      Addig csak duma. Az meg már annyira nem érdekel.

      Éva

      Törlés
    6. Az önjavítást viszont csak egyetlen helyről tudod elvégezni.
      A forgószél közepéből. Máshonnan csak hadakozás van a Kyilkhorjaiddal, és kívülről valós eredményt sem lehet elérni.
      Max gondolhatod azt, hogy egy szabad ember vagy.

      Éva

      Törlés
    7. Éva, ne má'. Szerinted mi a szabadság ? Ez amit fentebb felvázoltál letudva. Aztán máshonnan pl a tb-d visszapattintva, pedig megvagyok anélkül is.
      Nem fogok bizonygatni senkinek semmit. Többször elmondtam, miért olvasok és véleményezek itt, nem?
      Gondolod engem hidegen hagynak mások ? Nem csak önmagammal foglalkozok, hogy csak én legyek kinn a "mátrixból",, s kíváncsi szemeknek sem adok ízelítőt magamból...ha érted. Nem úgy kiáltottam magam itt ki, hogy én vagyok a főnök és kész, hanem jöttem, ahogyan jöttem. Az, hogy mások meg főnökösködni akarnak felettem,mégis miről mit gondoljak s milyen véleménnyel legyek a témákat meg egyebeket illetően, tökéletesen megmutatja a már nem is annyira rejtett irányítási módszereket itt is. Igen, erre mondják, hogy; a pokolba vezető út, jó szándékkal van kikövezve...! Az a nagy jóravalósági "kötelezvény" amit itt is előadnak,- kipróbálva a saját életemben (többször is mint kellett volna),- olyan következtetésekre adtak okot amelyeket itt még nem is mondok meg nem is nagyon fogok, mert megérteni nem fogjátok egyből az tuti...viszont képesek vagytok eljutni így addig a saját megtapasztalásokhoz ami már
      magát a megértést is hozni fogja. Nem az infohalmozás itt már a lényeg(ami pont így sikkad el),-hanem az ebből a halmazból a hibák/hülyeségek/hamis infók elfelejtése. Addig csak zavar vagyon a fejekben, mert ha belegondolnátok, hogy ahogyan felfogjátok akkor amit nekem szántok tanító jelleggel valójában a saját tükröd,-azaz,-saját magadnak magyarázod. Az, hogy némiképp arra is másfél évem ment el, hogy egyáltalán figyelembe vettetek, már némi jelzés is arra vonatkozóan, mennyire is nagy az ostobaság szintje...
      már bocsi:) Az igazsággal szembenézni fájó dolog tud lenni, tudom. Nem vagyok sértődős fajta, majd meglátjuk Ti mennyire vagytok azok. Egy egyszerű parasztgyereket is kinéztek magatok közül, Mesterek ?

      Törlés
    8. Na Mazsi akkor ez a húzásod szerinted miért volt ?
      Cencúrázol a háttérben ? Helyes, Te tudod. :)
      De emlékszel mit kérdeztem ? Hol kerested ? Nem magadban az biztos. Így ennyi volt. :)s arra is emlékszel mit jelent a kizááráás ? Ja. ezt nem muszáj kitenned...mert ahhoz gyáva lennél már. Szóval :
      1.szint félelem legyőzése...(.még csak itt tartasz)
      2.szint hatalom -"-
      3.szint világosság -"-
      4.szint az öregség

      Törlés
    9. Nyílván sem időm, sem kedvem, sem energiám nem lesz moderálni minden hsz-et, csak kíváncsi voltam ki kezdi az ajvékolást. Nem csalódtam. :)

      Törlés
    10. :)
      https://www.youtube.com/watch?v=uT3SBzmDxGk

      Szép Napot!

      Törlés
    11. Ezek eszméletlenül tehetségesek! :)
      Már ha tényleg ők játsszák.

      (amúgy persze kamu a videó, mert a végén már időnként 4-5 különböző hangsáv is hallható egyszerre, amit két csellóval nehézkes egyidőben előadni.)

      Törlés
    12. Éppenséggel atis sem tehetségtelen...
      Csak azt nem veszi figyelembe, hogy ez Mazsola mese (és nem gumi) szobája. (Pokoli, ahogy bepörgeti mind magát, mind a körülötte lévőket...)

      Szép Napot!

      Törlés
    13. Ha Te "ajvékolásnak" veszed a Te tükröd. De még mindig nem állítottad vissza az eredeti sebességet s lehetőséget...nyilván. :) s mivel elvárásod van nem is fogsz csalódni. :)

      Törlés
    14. Köszönöm, Atis!:)

      Délután jött egy versike:

      Te vagy az izzó tűz az éjszakában,
      Mi a hűvös folyó a forró nyárban.
      Találkozunka Földön, tudod,s tudom,
      Átöl-éljük egymást egy különös napon.

      A lelkek olaja most a felszínre kerül.
      A megértés végül mindig kiderül.

      Persze, tudom, az öl-élés és a megértés még odébb van...:)
      Köszönöm, hogy vagy, aki vagy!

      Lujza

      Törlés
  8. ja most nem leszek gépközelben addig zene...
    https://www.youtube.com/watch?v=2lUzsCKysdk

    VálaszTörlés
  9. "Összes Szepes Máriát olvastam asszem"
    Kedves atis, időnként azért kiesel a remekül megformázott szociopata szerepkörből. /3. alkalom /

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagy valószínűséggel Kedves...mert nem vagyok szociopata, de néha azért nem árt az sem. :)/4/1
      Akkor majd összeszedem az összes SZM-át s megnézem nincs-e még valami Tőle amit kihagytam volna...de csak a Te kedvedért. :) kedves pszichológus úr.

      Törlés
  10. Attól függ, honnan nézzük az ártást.
    Gyakorlatilag második hete rólad szól, körülötted forog a Mazsola blogja. Minden hozzászólásra reflektálsz, akkor is ha vétletlenül nem neked szól a beirás. Egy-két kivételtől eltekintve gátlástalanul kritizálsz, kötözködsz, provokálsz.
    Sikeresen megosztottad az olvasótábort.
    Eleget téve a háttérben röhögő társad elvárásainak, akire az egyik hozzászólásodban óvatlanul hivatkoztál......3/1 :-))
    Érdekes lenne visszanézni, hogy mi volt az a téma, amire váratlanul és hivatlanul ráröppentél - száműzve a konstruktiv beszélgetés kialakulásának lehetőségét.
    És nem csak most, hanem az előző feltünésed alkalmával is.
    Mi volt az, amiért szét kellett offolni a blogot?
    Megrendelére, vagy önként.

    VálaszTörlés
  11. Az este átfutottam a "lemaradásomat".

    atis: Mazsolánál megvan az elérhetőségem- írj légy szives.
    (irtam egy hosszabb hozzászólást, de elszállt mikor küldtem volna)
    -Carbon Based Lifeform +1(tetszik)

    VálaszTörlés
  12. Terence Hill beszéde...

    http://krumplishal.blog.hu/2016/07/01/terence_hill_beszede_bud_spencer_temetesen

    VálaszTörlés
  13. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés