2016. december 19., hétfő

Fa, fém, üveg

Sokat társalogtunk már itten arról, hogy a „gonosz” háttérhatalom így meg úgy kavarja-keveri a kártyákat, így meg úgy szól bele a történelem kerekébe, ezzel meg azzal etet minket, legyen az élelmiszer vagy mondjuk „hírek”, azonban kevés szó esett még arról, hogy ez valójában miért is baj? Miért probléma az ő tevékenységük? Nos, véleményem szerint leginkább azért, mert alapvetően térítik el, változtatják meg az embert az „eredeti” elképzeléshez képest. És hogy mi az eredeti terve az embernek? Nyílván erre nem tudok pontos irányokat meghatározni, inkább csak érzem, hogy ahogy van most, az nem jó, az nem normális. No de mi a normális? Ezt is nagyon nehéz definiálni, körülírni, erre is inkább csak megérzéseim vannak, homályos elképzeléseim. És e felé a homályos elképzelés felé szeretnék most egy nagyon is pontos útmutatást írni, aminek betartásával szerintem megközelíthető…, vagy legalábbis kísérletet tehetünk a normális pályára való visszaállításra. Ez csak egy javaslat tulajdonképpen, amit természetesen magamon próbálok ki először, de úgy érzem, hogy „működik” a dolog, van értelme foglalkozni vele, „van benne valami”. Amit ajánlok, az nem valami egetrengető változás, igen "piti" ügynek tűnik első ránézésre, ám szerintem nagyon is fontos.S hogy mi ez? Nem húzom tovább:

Visszatérés a hagyományos alapanyagokból készült használati eszközökhöz!

Mert mi is történt? Mintegy fél évszázad alatt észrevétlenül elárasztott minket a műanyag szemét, és befúrta magát a hagyományos, úgy mint fa, fém, és üveg alapanyagokból készült használati tárgyaink helyére. Kérdezhetnénk, hogy ezzel mi a baj? Nos, szerintem igen sok. 
Példákat fogok felsorolni, amiket általánosságban fogalmazok meg, de természetesen mindegyiknél érvényes a "tisztelet a kivételnek":

Az ebédünket "mikrózható" műanyag dobozban visszük be a munkahelyre (eddig még talán rendben is van), azonban sajnos ugyanebben a műanyag dobozban mikrózzuk (!) meg, és esszük is meg. Hát kérdem én hülyék vagyunk mi? Csak mert rá van írva arra a ipari olaj-melléktermékből származó vacakra, hogy "micro-wave" - már mindjárt egészséges is?? (Az elvetemültebbek még az e-mailjeiket is nézegetik ebéd közben, amivel rendesen odabasznak az étkezés szertartás-szerűségének, és az emésztés folyamatának nyugodt megkezdésének.) De ha ez utóbbi nincs is, az biztos, hogy a megmikrózótt műanyag polietilén "edény" nem a barátunk...

A szomszéd Józsi bácsitól kapott pálinkát beletesszük egy műanyag flakonba, egy másikba meg a Szépasszony-völgyében vásárolt Egri Bikavért tároljuk, hogy hadd marja az alkohol le a műanyag oldalát, hadd fogyasszuk "egészséggel".

Észre sem vettük, és eltűntek az életünkből a vágódeszkák. Ami ma van, az  minden csak nem vágó és nem is deszka: egy 0,5 cm vastag műanyag lap, ami azon kívül hogy szart se ér, azaz az első használat után meghajlik, még le is mérgez, tekintve, hogy a vágások helyéről "kivájt" apró műanyag részecskék finoman rátapadnak a késre és ezáltal kolbászunkra - ha akarjuk, ha nem. 



A borfesztiválon, meg a karácsonyi vásáron kifizetjük jó drágán (500 Ft/dl) áron a finom forralt mazsolabort ( :) ), majd elfogadjuk, hogy egy fehér színű ipari hulladék, "pohárnak" csúfolt melléktermékbe öntsék bele, és ebből igyuk meg. Sőt, ma már az olcsóbb borospohár készletben lévő "poharak" sem úgy csengenek már mint régen, biztos vagyok benne, hogy nem teljes értékű üvegek, hanem részben polikarbonát, vagy valami hasonló anyagból vannak (pedig homok az van dögivel, nem..?).

Természetes fa ablakok és mészfestés helyett műanyag ablakkal és diszperziós festékkel vesszük körül magunkat, csakhogy véletlenül se tudjon párologtatni, lélegezni az a ház.

Vászonpóló helyett poliészter anyagú ruhákban járunk, csak hogy véletlenül se tudjon szabadon távozni testünkből a méreganyag izzadság és párolgás formájában.


Vagy csak nézzük meg otthon a fürdőszobában a tusoló "fejét". Olyan mintha fém lenne, szépen csillog, fényes, de nem az... érződik a tapintásán, a súlyán, hogy nem igazi, csak valami "krómozott" műanyag vacak, ami az első sérülésnél tönkremegy. A fa helyett már műanyag WC ülőkét lehet kapni, ami nagyon hamar tönkremegy, még ha nem is ficergünk túl sokat rajta. 

A szerzámaink is egyre kevésbé emlékeztetnek valódi fémre. Csak nézzük meg ezt a szerszámkészletet: egyértelműen látszik a színén, hogy ez már legfeljebb csak "nyomokban" tartalmaz vasércet, addig-addig kevergették, hígították az alapanyagot, míg a végén egy ilyen sötétszürke, matt valamit kaptak, amit én csak "fémnek" szoktam hívni. 


És természetesen a használat során, a gyakorlatban be is igazolódik a sejtésem, tekintve, hogy néhány megmunkálás után elkopik a műfém szerszám. Így néhány munkaóra alatt értelmét veszti az egész létezése. Hát normális ez kérem? A lakatos szomszédomtól időnként szoktam szerszámokat kölcsönkérni, nnnaaa azokon tényleg látni, érezni a súlyán, hogy még valódi fémből készültek, és sok-sok év munkálkodás után még mindig használhatók!

Bőrcípő helyett műanyag papucs. "Gumi"cukor. Valódi palacsinta helyett műanyag, Smile palacsinta... húú, ebbe ne is menjünk bele mennyi műanyagot megetetnek velünk... Valódi nő helyett guminő. Valódi mellek helyett szilikoncickók. Valódi ajkak helyett botox. Soroljam még???


Nem. Nem szabad ezt folytatni. Nem szabad ezt hagyni, mert mindezen életellenes folyamatok csak tovább gyorsítják, rontják az amúgy is súlyosan felgyorsított és lemérgezett életünket.

Nyílván ennek is több szintje, rétege van - kezdve az előállítás egyszerűségével, gyorsaságával, folytatva a "környezettudatosság" maszlagával ("mentsük meg az erdőket"), megfejelve az iparszintű mérgezéssel, egészen a genetikai vagy akár spirituális szintű megváltoztatással bezárólag, - de egyvalami biztosan kijelenthető: minden szinten káros az emberre nézve.

Persze még akár hajlandó is lennék elfogadni egy olyan érvet a gyártás szintjén, hogy a Föld fém erőforrásai fokozatosan csökkennek, ezért cserélik le az összes eszközünket műanyagra. Meg azt is elismerem (el nem fogadva azért..), hogy a gyártók teljesen ellenérdekeltek a minőségi termékek előállításával szemben, tekintve, hogy egy valamire való üzleti tervet nem tudnának összeütni, ha 30-40 évig tartós eszközöket adnának a kezünkbe. Senki nem vásárolna olyat onnantól kezdve, ugyebár... És nyílván azt is elfogadom, hogy sok mindent csak műanyagból lehet legyártani, mert nem volna értelme természetes anyagból... De hiába minden "gyakorlati érv", szerintem ez egy bolygószintű átverés. Szóval nem akarok itt most hírtelen újdonsült környezetvédőnek felcsapni, ám mégis úgy vélem, hogy mindennek valami "magasabb" rendű célja van, valami egészen elemi erejű erőszak, amit az emberen követnek el azzal, hogy a minket kívül-belül elárasztanak műanyagokkal, melyek környezetünkre és életterünkre gyakorolt hatása igen erős. És nem csak azért mert mérgezheti a testfelépítésünket ez a sok szutyok, hanem mert ezek által csak még jobban süllyedünk lefelé a nyúl üregében.. Már így is eleve egy illúzióban élünk, hiszen a fa és a fém se valódi, csupán a Tudat képzeletében létezik, ám ezek a gyártók még tovább mélyítik a káprázat rétegeit azzal, hogy ezeket a "természetes" alapanyagokat is  lecserélik saját gyártású vackokra, műanyag vágó"deszkára" - illúzió az illúzióban.

Nem. Véget kell ennek vetni.

Egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy milyen anyagokkal vesszük körül magunkat, mert ezek kihatnak ránk is. 
Műanyag környezet, műanyag világ, műember.  
Persze a feladat nem is olyan egyszerű mint elsőre hinnénk. Hogy miért? Mert már keresve is nagyon nehéz beszerezni hagyományos eszközöket. A nagy ellátó szerszámboltok kivétel nélkül ugyanazt a távolkeleti műfémet árulják. A szaniter boltok kivétel nélkül ugyanazt a műfém szerelvényeket árulják. A konyhai edény és evőeszköz kereskedők egyre jobban áttérnek a műanyag termékekre. Szóval nagyon nehéz visszatérni az eredeti eszközökre.
De akkor mit lehet tenni?
Első nekifutásra talán nézelődjünk hagyományos piacokon.
Vagy esetleg nagyanyáink, nagyapáink háza táján, hátha tudnak nélkülözni, nekünk adni valamit amit ők használtak sok ideig de még mindig használható.  
Ha ez sem megy akkor meg.. nos, lehet, hogy elsőre őrültségnek tűnik, de szerintem el kell kezdeni azon gondolkodni, hogy hogyan lehet ezeket az eszközöket saját kezűleg előállítani. Lehetetlen? Első ránézésre talán igen, hiszen senkinek sincs a hátsó udvarában acél hengermű + olvasztókemence... de mégis úgy érzem, hogy e felé kell menni. Ha szükséged van valamire, állítsd elő magad! Például miért ne gyárthatnék le valamiféle sablont mondjuk asztalos reszelőnek, amibe valahonnan szerzett valódi acélt olvasztok bele, majd ezután megmunkálom (akár a kapható "egyszer-használatos" műfém szarokkal) és oálá, kész is a saját szerszámom, ami 30 évig garantáltan működőképes? Nem tudom... Nagyon az elején járok én is ennek az útnak, de talán nem elképzelhetetlen, hogy visszatérjünk ahhoz a szinthez, amit elődeink még természetesen űztek: saját eszközök gyártása. Nemrég készítettem ezt a polcot a nejemék üzletébe: nem nagy durranás, de mégis valahol saját gyártás, még ha az alapanyagokat nem is én állítottam elő:


 

Viszont amit már most is meg lehet, azt meg is kell tenni. Én utasítottam a családot, hogy mostantól nincs műanyag pohárból ivás, nincs műanyag kancsóban tea, nincs műanyag flakonban bor/pálinka. Amennyire csak lehet visszatérünk a fa, fém és üveg eszközökhöz. És ha a piacon nem találok régi, valódi vastag vágódeszkát, akkor majd csinálok magamnak! :)




30 megjegyzés:

  1. Látom megint bajban vagy Mazsola, ajánlom neked összeismerkedni egy kováccsal vagy egy asztalossal pl. Szép amit leírsz, de inkább egyfajta utópia, erről majd később, szerintem ami a lényeg az megint a régi jó öreg sablon:"Én, én és én." És amiről eszembe jutott, az Ige: "Mert most tükör által homályosan látunk, akkor pedig színről-színre; most rész szerint van bennem az ismeret, akkor pedig úgy ismerek majd, a mint én is megismertettem." 1Kor 13:12
    B.

    VálaszTörlés
  2. Egyébként megjegyzem, manapság a leukémia a divat, úgy értem a begolyózott fehérvérsejtek felzabálják a vörösvérsejteket, akik egyébként semmi rosszat nem tettek csak oxigént szállítanak a test sejtjeinek. Természetesen a betolakodókat békén hagyják, ez az igazi agybaj. Remélem jön majd valami Jézus sugárkezelés és megszabadít majd tőlük.
    B.

    VálaszTörlés
  3. Ez is nagy probléma, de sokkal nagyobb problémának érzem, hogy az élelmiszerek legtöbbje vegyianyagokat, mérgeket tartalmaz. Viki

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez így van, csak arról már olyan sokan sokfélét írtak, hogy szinte "kár" is említeni.
      És ha ezt az egész műanyag/méreg őrületet globális szinten megvizsgáljuk, akkor azt kapjuk, hogy az egész életünket átszőtte, csak néhány példa:

      - műanyag zenék (élő hangszerek nélkül)
      - műanyag filmek (CGI)
      - műanyag szerszámok
      - műanyag edények, evőeszközök
      - műanyag házak
      - művirágok
      - műhírek
      - műételek
      - stb.
      semmi nem valós... és mind azt eredményezi, hogy végül mi magunk is műemberek leszünk.. ez a cél.
      Ha csak nem teszünk ez ellen. Pontosabban nem ellene, hanem felette, valami másért "küzdve".

      Törlés
  4. Erdekes, en is ezen agyalok par napja.Azt probalom megfogalmazni magamban hogy mi is lenne a "helyes"?Most meg mas oldalakkal egyutt it is ez a kerdes.Most ott tartok hogy nincsenek ra szavaink sem tapasztalatunk hogy e kerdest megvalaszoljuk.Kivulrol kene megvizsgalni ami technikailag kivitelezhetettlen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor próbáld meg NEM technikai módszerrel megvizsgálni "kívülről". :)

      Törlés
    2. A probléma valós, szét van barmolva ez a világ égen, földön, föld alatt. Nem az eredeti program fut.
      Aki ezt felnőtt és tájékozott emberként sem látja, az vagy végtelenül …, vagy végtelenül nem nevezhető (együtt-) érző embernek.

      Valóban a fejünkre nőtt itt már minden hatalom nyomatta műanyag és szemét, ami kezdettől „jól el lett adva” nekünk. Mi meg boldogan (jóhiszeműen), mint mérges kígyót a keblünkre ölelve, befogadtuk otthonainkba, és mára levakarhatatlanul ránk ragadva rohasztja szét az életünket. De hisz tudjuk is, hogy egy szellemi programozás volt ez kezdettől, amit bekajáltunk. Hogy erre mekkora szükségünk van, mindez milyen jó, áldásos, hasznos (akkor is, ha rossz). Mert akkor éppen azt kívánta az előre felpuhított, kényelmes-félelmes kis lelkünk. Most meg körmünkre ég mindez. A karma, ami mindent akar ma hatalma ez. Csak azt arathatjuk, amit előtte vetettünk. Amit ve(te)ttünk, azt kell most ennünk. Persze nem csak azt, amit kis-egy-énileg személyesen ve(te)ttünk, hanem a közösségi vetést is. Mert kis-egy-én-ileg is közösségekben élünk. Hiába próbálkozunk kis szinten tisztát tálalni családunknak, mindent átitatott már a szennyezettség égen-földön-földalatt. Telve vagyunk ránk erőszakolt tisztátalansággal, sok területen úgy, hogy már élni sem tudunk nélküle. Beépült a vírus, részünké lett, betegek lettünk, vagyis átprogramozottak. Szerintem itt egy gyökér-kezelés nélkül nem tudunk kígyó-gyulni belőle.

      Nyilvánvaló, hogy az jó dolog, és természetes, hogy ha valakinek belsejében megszólal az önvédelmi vészharang, mint a tiédben is, mienkben is. Ez még jelzi, hogy a sok-sok szemét és szemétség ránk erőltetése ellenére érző és élőlények maradtunk. Érzékenyek a jó és rossz tudásra. „De egymagadban kevés vagy, ha összefogni nem hagy” a jelenleg még regnáló, magabiztosnak látszó pöffeszkedő hátszellő. Sőt, fordítva is igaz. Szerintem a környezet tudatosság, meg a visszatérés a természethez, meg a mentsük meg a bálnákat, meg a világot a felmelegedéstől, meg ettől és ettől és ettől stb. programok is, sokszor eleve a régi hatalmukat átmenteni igyekvő programozók újabb „szükséges-jó-áldásos-hasznos” figyelemelterelő megvezetés programjai akarnának lenni a számunkra. Amit velünk, kis-ellenállású fogyasztókkal futtatnának a végtelenségig tovább. Ez gonoszul okos, a természetes lelki szükségleteinken keresztüli lélekcsaló fókuszelterelés. Vagy mi? Mert valamiért hirtelen kiürül a túlvilág is. És a 7-8 milliárd lélek itt van valamiért… Vala-miért(?) lettek átvezényelve erre az oldalra ilyen nagy sietséggel, ahogy a múltkori grafikonoddal bemutattad? Műanyaggá kívánnak válni ezek a régi, őstudású lelkek? Inkább azt gondolhatnánk, azért mert valami nagy dolog ké-szül e világon, és most mindenki itt akar lenni, mind, még a nálunk sokkal nagyobb, „tudó” őseink is.
      (***)

      Törlés
    3. „Kígyó-gyulni” ehhez bizony ki köll állni a próbát:
      https://www.youtube.com/watch?v=qJp77GZFx7Y

      …de girhes lóval ne induljunk neki!
      http://mesi-mese-mese-matka.blogspot.co.uk/2011/04/parazsat-evo-paripa-egig-ero-fa.html


      Törlés
    4. Pont ez a Jó hír! :)) Van már, aki Emberként „kígyó-gyult” a kígyó halálos idő-mérgéből, és feltámadt e műanyag-világ fogságából! Van már Ember, aki leereszkedett ebbe a kígyó marta húsruhába, a kígyók és viperák fajzatai közé, akik meg akarták ölni, csak mert „rendszerellenesen” tanított, szeretetet mutatva ezzel, napi áldozatokat hozva értük, a lelki felszabadításukért. És meg is ölték, mint gonosztévőt. Ő pedig miközben kínozták és ölték imádkozott a gyilkosaiért, hátha mégis... Azért jött, hogy mindezt Ő tegye meg, mert a történelemben nem akadt senki, aki erre ilyen tökéletesen megvalósítva képes lenne. Még a nagy ősök korában sem volt, aki kivitte volna a népeket az elmúlás fogsága alól, nem hogy ma, kik szellemi-lelki végelgyengülésben nyomorgunk hozzájuk képest, műanyag kütyü-mankóinkra támaszkodva.

      A hírek szerint pedig úgy tudom, ez a feltámadt Ember két évezrede a legfelső bíróságon trónol felettünk a mindenhatóság királyszékében, időzítve, várva a legmegfelelőbb pillanatot a dolgok legmagasabb szintről történő megoldására. És neki a fehér paripája is meg van a sikeres és végleges beavatkozáshoz. Sőt, a szentek serege is visszatér vele, s azok is a Fehér Ló, vagyis a Napnépek zászlójához tartoznak.

      De azzal is mélyen egyet lehet érteni, hogy akinek Őfelé húz a szíve, annak nagyon hasonló gyümölcsöket kell(ene) teremnie, nagyon hasonló minőségben kellene élnie, mint Ő élt. Ennek viszont több akadálya is van, és az e-miatti nehézségeket nyögjük itt néhányan, ki így, ki úgy, ahogy Mazsola is írja. Erkölcsileg helyes a jóra törekednünk, azonban véleményem szerint nem ez fogja megdönteni a régi világ szellemi diktatúráját. Mert ehhez mi már elfogytunk az őseink beavatkozása nélkül. Hiszem, hogy jönni fognak, mielőtt kipusztítanánk magunkat. Isteni ígéreteink vannak arra, hogy „Isten elpusztítja azokat, akik a Földet pusztítják”! De a mi legendáinkban is szerepelnek ezek a visszatérő ősök, mikor végveszélyben van az otthonunk. Ki van már a megoldás találva, ami fentről jön (ami belülről/alulról jövést is jelent egyidejűleg). Jelenlegi ismereteim alapján így látom :)
      (***)

      Törlés
  5. Sziasztok

    Kicsit off de talán érdekes lehet:

    https://indigoworldview.blogspot.hu/2016/12/azonnali-figyelmeztetes.html

    KB

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi KB. Lehet, hogy összefügg valamivel.
      Pár napja élénk beszélgetés alakult ki az egyik oldalon a Lapos földdel kapcsolatban. Ebből én a bura részt tudom befogadni.

      Ott hangzott el, hogy ez a bura 500 éve van felettünk.
      Az 500 éves ciklus a magyar szakralitásban nem ismeretlen.
      Úgyhogy lehet mozdulás van ebben.
      Ami érdekes, hogy másnap az origo nyitólapján a Lapos föld ábrája jelent meg.

      Valaki írta is rá, hogy a szubliminális rákészítés a rendszer részéről is megkezdődik, mert nem tudják tovább titokban tartani.

      És akkor rántódott be az a hír is, hogy Fa Nándor a földkerülő versenyen a 11.helyen áll a Spirit of Hungary nevű hajójával.

      Tesla mondta, hogy a napot és a holdat egy elektromágneses tér látja el vezeték nélküli energiával. Ez az erőtér tartja az égitesteket elektromágneses levitációval. És ez megcáfolja a gravitációt mert ez az egyetlen erő amivel számolni kell.

      Éva

      Törlés
    2. Beindult a HAARP techno-csa-csa-csa.

      Törlés
    3. Ha idebiggyesztenéd a neved....

      Éva

      Törlés
    4. Direkt nem írtam alá.:) El tudod fogadni?

      Törlés
    5. Nem tudom melyik a kicsinyesebb, az ha többszöri kérésem ellenére sem vagy hajlandó odabiggyeszteni egy megszólíthatósági "azonosítót", vagy az ha törlöm a picsába a névtelen hozzászólásokat.
      Tényleg nem tudom.
      De még gondolkodok rajta.

      Törlés
    6. Nyugodtan törölgess! De előbb változtatnod kellene ezen:"Ezen az oldalon mindent lehet.Amit esetleg mégsem, arra meg majd közösen rájövünk!"

      Törlés
    7. Igen mélyen tisztelt Józsi. Vélem nem gond ha akasztok rád egyfajta cinkét, "hisz mindent lehet".

      A'szongyák... Ha vendégségbe eridsz, oszt még tanyázol is, elég nagy faragatlanság nem figyelembe venni a házigazda kérését.

      De. Van szabad akarás, meg lehetőség, meg... mifene.

      A sunnyogás amúgy felesleges, hisz a lopakarcok - meg a csahosaik - mán úgyis mindent tudnak mindenkirűl, aki a Internyet közelébe ment aká' ecce is. A itt lézengő arcok nagyrészének meg úgysenincsen kedve log-okat, meg IP-ket bogarászni, hogy kitugyák személyed... ;)

      Törlés
    8. Helyes a karcolat Quedra mester.
      Azonkívül ha odaírod a szöveg végére, hogy - pusztán csak a példa kedvéért - "Hülyegyerek", attól még senki nem fogja megismerni/keresni a valódi neved, viszont jelentősen megkönnyíti a társalgást. :)

      Törlés
    9. Kedves KB!
      Azóta kiderült valami több is erről a hírről? Én hirtelenjében ezt találtam, ami a jelenséget igazolni látszik, és hosszan magyaráznak is valamit, de nem tudok idegen nyelveket…

      https://www.youtube.com/watch?v=fCyLWFZoAlE

      Egyébként van egy közösségi oldalas bejegyzés, amit valahogy pont a jelenség előtti nap (dec.18) osztottak meg, és pont egy ilyen jelenség közeliségére hívja fel a figyelmet. Erre másnap…
      Megpróbálom megkurtítva bemásolni. Szerintem nem „of” a téma, ha már itt szó esett a műanyag világról, a műanyag fenyő és mű-izzók fényének árnyékában. Vagy mikor arról van szó, hogy a világunkat mesterségesen, a mi sajnálatos közreműködésünkkel tönkrevágó agybajos vezetőit és csatlósaikat pont bele kéne rakni egy globális mikrohullámú „Jézus sugárzásba”, hogy felszabadulhasson belőlük az kicsike fény, ha van még bennük egyáltalán. De ha van is, rettenetesen mélyen lehet a jelek szerint. Mi van, ha ez a karácsony most más lesz, mint az elmúlt évezredekben? Én drukkolok, hogy most tényleg érkezzen meg már az a belső-külső megváltó azzal a sugárzással lebontani minden műanyagot életünkből kívül-belül egyaránt! :))

      Nem tudom sikerül e ide kitenni a jegyzethez tartozó kép címét, de az is érdekes lehet:

      https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/15626569_724509387717372_5121096764730045862_o.jpg?oh=44671113e6136bc8b221e64da898e76a&oe=58DAAAB9

      bb

      Törlés
    10. Ez a megfigyelő oldal „bejelzős” gifje arról a 18-19.-ei globális berezonálásról, és azóta is ott van a „tárban”

      http://tropic.ssec.wisc.edu/real-time/mimic-tpw/global/anim/20161217T000000anim72.gif

      Ezen az oldalon „jelen időben” folyamatosan követhető. Visszanéztem az elmúlt napokat, de (én legalábbis) azóta nem láttam újra megjelenni a hullámzást.

      http://tropic.ssec.wisc.edu/real-time/mimic-tpw/global/main.html

      Felhívták a figyelmem egy oldalra (Czeke A.), ahol van erről egy megosztás 21.-én, és a hozzászólások között néhányan napfonatból (!) kiinduló belső szervi remegések észlelését jelezték.

      (Azért én elolvastam volna azt a beígért 18.-ai „előrejelzést”)

      Áldott Karácsonyt!
      (***)

      Törlés
    11. …akkor könyörögjünk, hogy múljon a remegés:

      Édes Jóistenem! Könyörögve kérlek, hogy bonts el mindent mi nem szolgálja a Te szeretetednek tiszta, korlátlan és szabad áramlását!

      Ámen

      Törlés
    12. Ámen, omoljon, oszoljon a sötétség az erősödő, felkelő fény által :)
      Számomra a fenti egyiptomi kép „értelmezése” a felső és az alsó világ belsőnkben való egyesítéséről látszik szólni a napkereszt főtengelye mentén (úgy kint, mint bent és fent, mint lent ~ „gyökérkezelés” az „elemekig hatva”), mint a belső napunk megkeresztelése, feltámasztása. S mintha némelyek ezt írták volna le személyes tapasztalatként azon az oldalon is. Belső Napot szülni ké-szül a „belső földünk”? :)
      (***)

      Törlés
    13. A szívemben én is ezt érzem amit Czeke kitett...

      A Galaktikus Szakrális Királyság leszületésre vár....HUN-vagytok ...?!

      Éva

      Törlés
    14. Aradi Lajos piliskutató humorizál a Kéthollós Zolival...Ez mekkora:):)

      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1791442841080596&set=a.1403415576549993.1073741831.100006446915886&type=3&theater

      Éva

      Törlés
  6. Én a Salamon szigeteknél december eleje óta tartó folyamatos és nagy erejű (!) földrengésekre figyeltem fel.... (foldrenges.hu)
    Valami nagyon készülődik arra...
    Island

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az jó jel. Ez a terület Ataiszi kolónia.

      Éva

      Törlés
    2. Ha ezt a világot meg akarjuk újítani egészen az elemekig kell hatolni.
      Born Gergő alkímia előadásán hangzott el a következő...
      Nem véletlen, hogy ősvallásunkból a legfontosabb ágat, az alkímiát vették ki.
      Legalábbis most különösen fontos amikor a ciklus végén vagyunk.
      Azért, mert egy új ciklus létrehozásához le kell nyúlni az elemekig.

      Amikor a szabírság először hallott arról, hogy testet öltött Jézus, akkor ők azonnal azt a minősítést kötötték hozzá, hogy Íme köztünk él az elemek királya.
      A druidák is az elemek királyaként nevezték meg Jézust.

      Buddha útja nem visz el idáig. Ő megvilágosodott majd kilépett a világból. Az alkímia Buddha útját a vizes útnak nevezi.
      Jézus végezte el azt a feladatot, hogy az elemekig nyúlt vissza.

      Éva

      Törlés
    3. Pilisszántón tegnap felavatták az áldást osztó Jézus szobrot.
      Amúgy ide tervezik a 10000nm-es transzformátor állomás építését. 300 méterre a tótól.

      https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10209937033956612&
      set=pcb.1154815507948626&type=3&theater

      Éva

      Törlés
  7. A poszt témájához szólva: minap egy kenyérsütős-oldalon közzétettem, hogy mekkora egészségügyi kockázat a margarinok (mint "műanyag" olaj, kémiailag átalakítva, szilárddá téve) használata. Sajnos régóta ezzel készítenek minden péksüteményt....és látjuk is a "gyümölcsét"...
    Szív- és érrendszeri megbetegedések, transzzsírsavak stb....a szervezetünk nem ismeri ezeket fel, mert a természetben nem fordul elő ilyen anyag....ezért jönnek a bajok: az emberi szervezet bölcs és amivel nem tud mit kezdeni, amit nem tud lebontani (mert nincs hozzá adekvát lebontó enzimrendszere) azt elraktározza...érfalakba, szövetek közé stb.... :(
    Kértem a háziasszonyokat, ha tehetik normál növényi olajat vagy vajat használjanak a margarinok helyett...amit ismer a szervezetünk és nincs vegyi úton átalakítva...

    Természetesen voltak, akik nekem támadtak, mert annyira erősek a megszokások és a jól hangzó szlogenek mint például a "szívbarát margarin", hogy dogmaként fúródott a tudatalattijukba....

    Konklúzió: A természettől elszigetelt, mesterségesen létrehozott, hibás tudásaink okozzák a legtöbb szenvedést nekünk valójában!
    Island

    VálaszTörlés
  8. Ezt a videót neked küldöm Mazsola karácsony alkalmából, nagyon elgondolkoztató, csak egy részlet "vakol a szabadkőműves a félhomályban", mellesleg választ találhatsz benne az eredetedre, amire mindig is vágytál. És figyelmeztetés is egyben azokra az entitásokra akiktől óvakodj, akiket megjegyzem hamarosan színről színre fogsz látni. Minden jót Mazsola és sok erőt és bölcsességet kívánok neked a további döntéseidben, és persze bátorságot is, mert nem könnyű meghozni mindig a helyes döntést.:) A link: https://m.youtube.com/watch?v=C-B-YyVxuvk
    Üdv.
    B.

    VálaszTörlés