2013. március 12., kedd

47 év - 37 lemez - 67-es út

Cipő átment. Figyeljünk a szövegre mit üzent 18 éve!



11 megjegyzés:

  1. Kerion válthatnánk privát üzenetet, beszélnem kell veled. El kell mesélnem valakinek a gondolatom.

    R

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. kerecsenisandor@freemail.hu

      Törlés
    2. Meg kell mondjam, engem is érdekelnek a gondolataid. Ha átrágtátok magatokat rajta Kerionnal, megosztjátok velünk is? :)

      R.S.

      Törlés
    3. Csak tudnám, hogy R és RS honnan a picsából ismeri egymást, hogy ráadásul itt nálam összefutva érdeklődnek egymás iránt??? Talány...

      Törlés
    4. Nem ismerek itt senkit sajnos, de érdekelnek a gondolataitok :).

      R.S.

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Kerion - KERecseni orIONi /OM/ - Delta Orionis/Mintaka 7./11 - Naprendszer 7./9
      Az csak véletlen hogy volt egy kicsit hasonló nevű Keiron kentaur/centaur - anno.

      Törlés
  3. Nem bánom ha népszerűtlen lesz amit írok. Cipő zenei munkásságát értékelem, ahogy ezt tette a magyar állam is a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztje kitüntetésével. Nyugodjék békében!
    De az éremnek két oldala van, még ha nem is egyforma nagyok. Cipő feltűnően elkötelezett volt az egyik haza politikai oldal mellett. Mivel nem politizálok, erről ennyi elég is. De hogy mégis mi az apropója a megjegyzésemnek? Nemrég volt itt egy poszt a karma hatás-ellenhatás összefüggéseiről. Kérdem én, Bódi László mekkora terhet vállalt fel a karmájára akkor amikor kárpátaljai-magyar származása(!) ELLENÉRE bizony túlexponálta magát az emlékezetes KÁP szavazást megelőző NEM-re buzdító (áruló?) politikai irányzat mellett? Amikor a véreink ellen hecckampányt folytató politikusok mellé felment a 'színpadra' és csápoltatta a prol.. izé felheccelt tömeget??
    Amúgy teljesen véletlenül a Magyar repu.. vagyis Köztársaság is épp ezen napokban rendül(t) meg az alapjait illetően.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sang, ha a származást nézzük - ami azért elég gyakran összecseng a belső rezgés-minőség előjelével is - rengeteg úgymond ál-magyar van a Kárpát medencében. Például a politikusok, a média-celebek, a "művészeti", gazdasági és banki szféra "krémje" szinte egytől-egyig ál-magyar. Hosszan lehetne sorolni őket tíz- és százezerszám. DE sem az ítélkezés, sem a széth-választás nem a mi dolgunk. Arra ott van a Teremtés/Teremtő/FöldAnya. Ezekre az emberekre az a jellemző hogy vagy csípőből támadva magyar-gyűlölők vagy éppen ellenkezőleg hatványozottan magyarkodók. Ez egy kísérlet/"színpadi játék" a részükről a valódi magyar/a szeretetelvűen magasan rezgő "lelkes" ember megtévesztésére - LELKÉNEK a mátrix ezen illúziója körforgásában való benntartására. Ezen felül kell tudni emelkedni mert különben naponta kinyílhatna a bicska a zsebünkben - ami a cél is. Az egzaltált, nyugtalan, türelmetlen, felemelkedést gátló állapot fenntartása.
      Egyébként meg nincs is ki ellen menni - mert valójában senki és semmi sem tud megakadályozni semmiben. Egy szint elérése után még ebben a 3D-s rezgés-kiterjedésben/illúzióban sem. Ezt jó tudni. A fátylon inneni és azon túli riogató dolgokat pedig egy az egyben el kell felejteni. Hamis illúzió. Kizárólag mi magunk lehetünk csak azok akik megakadályozhatjuk a saját továbblépésünket, felemelkedésünket akár az Aranykorba, akár még magasabb szintekre. Azzal hogy az egó túldimenzionálásával, a masszív anyagba-cementálódással nem hallgatunk a tudatalattinkra, a "Tündérkirály/nő/ra-re", s a "3 szemünk" nem tud kinyílni, a kódok nem oldódnak ki. Nincs "Élet vize/Szent Grál" stb. Nincs mese - felül kell emelkedni a külső-belső környezeti dolgokon, ki kell lépni a mókuskerékből - derűvel, szeretettel.

      Kerion

      Törlés
    2. Be jó is lenne. Ezen vagyok! :))

      Törlés
    3. Egyszerű ez - él, aki eleven. J.A.

      Törlés