2013. március 27., szerda

Kezdjetek el élni

(és a szövegre nagyon odafigyelni)



(Hehe, ennél a portálkapunál már a Henna is járt! :) Egyébként az a hír járja, hogy élvonalbeli zenekarok is jelezték Annáéknak, hogy szeretnék játszani ezt a dalt... azért ez beszédes, mármint, hogy egy alig ismert csapat egy dallal milyen hirtelen áttörést képes véghez vinni. Hm. Ennek biztos megvan az oka. A dal dallama, és szövege tényleg figyelemre méltó. Szóval kezdjetek el élni, az utolsó órában. :) )

70 megjegyzés:

  1. ("Kiss Tibi" nem ért rá? :P
    Ez a verzió..:
    http://youtu.be/nAwDPmalScE )


    VálaszTörlés
  2. Olyan avataros na'vi-s feje van, csak nem kék :)).

    Nem vitás "valami" azért van a levegőben, ha múló álom is csupán...

    Mostanában ezt az Alan Watts-os rövid videót osztogatják mindenhol a faszbukon, aminek ugyanez a témája, csak másképp kifejtve, mert ha fenti hölgyemény azt énekelné, hogy aki kizárólag a pénzért dolgozik az elvesztegeti az egész életét, akkor úgy vinnék le a színpadról, mint annak idején Steve Ballmer Microsoft-os főnököt, amikor azt mondta (mondta? üvöltözte!) több ezer egyetemista előtt, hogy már mind "elbasztátok", mert ezzel az "agymosással" már soha a büdös életben nem lesztek képesek egy ilyen céget felépíteni és így meggazdagodni :)).

    http://www.youtube.com/watch?v=aaszqp_GCGI

    Egyébként hozzáteszem, mind elbasztuk, mert ha holnap mindenki azt kezdené el csinálni, amit igazán szeretne, akkor néhány hét alatt megoldódna a népesség probléma. Na nem népirtásra gondolok, hanem kinek lenne kedve felkelni kora hajnalban kenyeret sütni? :)).
    A jelenlegi helyzetnek sosem lett volna szabad kialakulnia, most már cseszhetjük.
    Kezdjünk el élni? Csak tudnám mire gondol, mert ha elkezdenénk, akkor "bizony mondom néktek" úgy éhen halunk, mint a sicc! :))

    VálaszTörlés
  3. Nem is tudom...
    Bocs, de nekem ez a dal olyan semmitmondó..., és miért nem tsz. 1 személyben énekel?
    Olyan "megbukott tanárbácsis" dal ez számomra...


    sl

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudhatjuk hogyan él az énekes csaj!
      Lehet tudna mit mesélni :D
      Panka.

      Törlés
  4. Lehet ezt kicsiben, apróságokkal elkezdeni. Nem muszáj egyből életstílust váltani, meg otthagyni a munkahelyet, lehet ezt ügyesen is csinálni. Például amikor valaki felajánl egy + küldetést, melót, előléptetést jópénzért, akkor nem muszáj elfogadni, helyette inkább több időt kell a családdal tölteni. Híradó nézés és a vele járó idegeskedés helyett sokkal jobb egy bírkózás (kinek kivel! :D ) Ezer millió kis apró példa van, amikor a pénz utáni haszontalan hajsza helyett mást is lehet csinálni.
    Panka.

    VálaszTörlés
  5. Most hallom, hogy az egyik általános iskolában mostantól az elsős gyerekeknek akár heti 30 óra tanítás is lehet. Fasza mi? Kezdjetek el élni! Hogyan b+, amikor már gyerekként bedarálnak a rendszerbe, tök mindegy mihez értesz, mihez van tehetséged, mire vágysz, nem számít: tanuljad a sok "tudásanyagot", aminek ismeretében kb. 20 évvel később rádöbbensz, hogy az oktatási rendszer rossz oldalán nevelkedtél, és pontosan ott vagy, ahová betervezték neked az oktatási rendszer kiagyalói. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ennek kell véget vetni.

      Szóval én már nem bánnám azt a tabula rázát.

      Törlés
  6. "Például amikor valaki felajánl egy + küldetést, melót, előléptetést jópénzért, akkor nem muszáj elfogadni, ... "

    Ez aranyos volt Panka.
    Ha az egyik birka nemet mond a "bármilyen" ajánlatra,
    akkor a következő birkát környékezik meg vele.
    Az EGO-ra tuningolt nyájban nem kell sokáig keresgélni.

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  7. Ez így van. Mindig lesz valaki, aki beáll a körbe, hogy forogjanak a kerekek, a mechanizmusok, a daráló. A gép magától nem tud működni, de az ember jó olajozó anyag.
    Aztán van úgy, hogy valami folytán kikristályosodik valaki ( Keriontól szabadon), ami végülis számomra nem jelent mást, mint az olyan embert, aki átlátja a rendszert, s azt a gép automatikusan kilöki.

    sl



    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kerion üzenetét másképp értelmezném. Aki meg tud táltosodni (ami még elég ritkaság), az a rendszer része marad jószántából továbbra is. Vagyis lélekben szabad ember, de nem kell ezt tudnia senkinek. A lélekben való szabadság, az a "hely", ahol nem érhetnek el. Meggyötörhetnek, megfáraszthatnak, de a lélekhez nem férhetnek hozzá.

      Amikor a felemelkedő-rezgők felajánlják a külső segítséget az aranykorhoz, vagy amikor a forgó kerékben olajozol, akkor tudd, hogy minkét esetben a lelkedre hajtanak!

      Törlés
    2. Úgy látszik hogy az "Anna & the Barbies" is kristályosodni/C-ion-ból Si-on-osodni akar. Bár ez még az úgymond "ősmagyaroknak" sem könnyű. Mindenesetre elég megvezető módon arról énekelnek hogy "most éljünk még" - természetesen a "végítélet/aratás" előtt, nem egyszerűen csak a mostani "körforgó elmúlás" előtt. Ami alatt persze az "illúzió-zabálását" értendő. A karrier, a vagyon, a 6alom, a celebség, a pénz, a csillogás és a szex habzsolása. Nem arra intenek hogy mindenen felül-emelkedve, kilépve a "rendszerből" éppen hogy abba kéne már hagyni ezeket a baromira nem az aranykorba vezető, éppenséggel nem "felemelő" dolgokat.
      Az Echo-tévés Széles is "beindult", pardon megvilágosodott. Az index.hu - "Széles: kiszállt a kalitkából a madár" - szösszenetében. A Szent Pió atyára, jövendölésére hajazó, immár spiritiszta milliárdos kijelentette: "Már 3 órát repült hibátlanul /mármint a "kék" madár/, legközelebb 3 hétig kell repülnie, hogy végleg elhagyhassa a kalitkát. Ezután jön Orbán újabb 2/3-a és az 500 éve /Mátyás király óta/ nem látott növekedés." Ez a Széles titkol valamit. Vagy ismeri a nyaki chippelésre ítélt "táltos-paripát" vagy ő maga az. Azért az érdekes lenne ha Széles táltos-paripaként tudna röpködni, miközben Orbánék drónja követné hogy a nyakába ültetett chippje alapján a helyzetét azért meghatározza. Ugyanis újabban a lovakba, öszvérekbe, szamarakba is kötelező a chipp, nem elég az "irányíthatatlan" billog. Mert első az óvatosság - még egy "széles-en vigyorgó" újgazdag milliárdos esetében is. Biztos ami biztos távirányítják, vagy leszedik "odafentről" - ha éppen úgy adódik. Bár cseppet sem valószínű hogy "kiválasztott" Széles egy dimenzióváltó, kalitkából kirepülő MADAR-ka - amolyan Égbe szálló táltosparipa lenne. A Teremtés nem a megvezető milliárdosokban "utazik".

      Kerion

      Törlés
    3. " Aki meg tud táltosodni ... "

      Táltos = LÓ (a mi fogalomvilágunk szerint)

      A "LO" - nak azonban van egy másfajta értelmezése is,
      ami egyáltalán nem pacit jelent.

      Ö.T.

      Törlés
    4. Netán az igavonóra gondolsz?

      Törlés
    5. Erre gondoltam jóbarát:

      "1. Az "iO" pont nélkül = lO = LO

      2. A Tízparancsolat héber nyelvű változatában szintén gyakori szó a "LÓ", egyszerűsítve = LO

      3. A Jelenések Könyvében szintén "LO"-vasokról írnak. (bár szerintem itt a "vas" toldalék már torzulás.)

      4. A görög "LO"-gosz-ban is megtaláljuk ugyanezt, ahol a "GOSZ"-nak már van
      germánul is értelme = ÖNT (múltidőben) .....

      5. Az angol "LOW" fonetikusan ejtve szintén = LO

      6. Akár a "LOVE" ban is megtalálható, ahol a "VE" a teremtés három szintjére utal ...
      7. Mint tudjuk, a magyar "véletlenül" éppen "LO"-vas nemzet.

      8. Az "orosz" a fentiek alapján értelmezve, ahol a "ROSZ" (germánul ROß) szintén "LO"-vat jelent, kb. = az Isten lova meghatározással. "

      A hsz-t a "Nulla sötét 30" témában megtalálod.

      De ha már ennyit keresgéltem, az "L" egyúttal arányt, méghozzá fordított arányosságot is jelent, ahol az egyik rész a fizikai, a másik a szellemi síkot jelenti. Vagyis minél jobban a matériában gondolkozunk, annál inkább elsorvad a szellemi. (jelenleg ez a felállás a domináns)

      Aztán az is érdekes, hogy az orosz "i" betű pontosan egy fordított "N" betűvel
      azonos, vagy ha úgy tetszik, akkor a régi balról jobbra olvasás szerint azt a képletet kapjuk, hogy : i = N.

      Hm ... igavonó .... erre hadd ne mondjak semmit! ...:))) ... bár bizonyos
      vonatkozásban ennek is megvan a maga értelme. (szolgálat)

      Ö.T.

      Törlés
    6. " ... a régi balról jobbra olvasás ... "

      Elnézést a hibáért, jobbról balra olvasást akartam írni. (Hiába na, örexem. :D )

      Törlés
  8. Ez azt jelentené, hogy 4 óra napi meló, a többi pedig játék!....így olvastam és hallgattam okosabbaktól, mert, hogy a majom is így tesz, és ez lenne az ideális számunkra is, de ennek már lőttek ebben a társadalami-gazdasági felállásban!!!!
    GA

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A röhej, hogy a modern eszközeinknek köszönhetően NEM IS SZABADNA többet dolgozzunk 4 óránál, mert röhögve meg kellene keresni ez idő alatt a megélhetést, hiszen rengeteg dolgot gépek végeznek helyettünk.

      Az, hogy ez még sem így van, annak köszönhető, hogy szándékosan irányítják és gyorsítják az életvitelt - mondjuk ez vélhetően összefügg természeti folyamatokkal: a lefolyóban lévő víz sebessége a lyuk felé közeledve egyre gyorsul ugyebár...

      Törlés
    2. Aki még mindig a szabadság illúziójában szereti ringatni magát, ám legyen..
      *****
      http://youtu.be/_EBPd7sBVhc

      Törlés
  9. "K( kérdés): Miért nem népszerű és széles körben ismert ez a szisztéma?
    V( válasz): Nem lehet az, negatív jellege miatt. Nem a dolgok megszerzésével, hanem
    elvesztésükkel tanulunk. Ha az ember azonnal kaphatna valamit, akkor
    a szisztéma népszerű lenne. De semmire sem lehet ígéretet tenni. Hogyan várhatnánk
    el az emberektől, hogy szeressék ezt a szisztémát, hiszen mindenki ragaszkodik
    az illúzióihoz. Az emberek pozitív dolgokat akarnak anélkül, hogy
    felismernék, mi lehetséges. Azon nyomban tudni akarják, mit szerezhetnek
    meg. De először sok mindent el kell veszíteniük. Ennek a szisztémának az ideái
    csak akkor válhatnak népszerűvé, ha jelentésük eltorzul, mert az emberek
    sohasem fognak egyetérteni azzal, hogy alszanak, hogy gépezetek - azok, akik
    fontosnak tartják magukat, sohasem fogják ezt elfogadni.
    A szisztéma nem akarja olyanoknak felkínálni az ideáit, akiknek nem kellenek.
    Ha valaki már kipróbált más módszereket, és felismerte azok eredménytelenségét,
    lehet, hogy szívesen megpróbálkozna ezzel. Ez a szisztéma csak azok
    számára létezik, akiknek szükségük van rá. Meg kell érteniük az ember helyzetét
    és lehetőségeit. Mint mondtam, az ember börtönben él. Ha ezt felismeri,
    akkor talán meg szeretne szökni. De félhet attól, hogy ha kijut a rácsok mögül,
    akkor még rosszabb helyzetben találja magát, így hát beletörődik a rabságába.
    Ha viszont a szabadulás mellett dönt, meg kell értenie, hogy teljesülnie kell két
    feltételnek: először is néhány embernek vele kell tartania, mert alagutat kell
    ásni, amit egyedül képtelenség véghezvinni. Másodszor olyanok segítségére
    lesz szüksége, akik már előzőleg megszöktek. Tehát először is fel kell ismernie,
    hogy börtönben raboskodik, másodszor vágynia kell a szabadulásra, harmadszor
    szüksége van olyan barátokra, akik vele szeretnének szökni, negyedszer
    találnia kell külső segítséget, ötödször dolgoznia kell az alagút kiásásán, nincs
    annyi hit és ima, ami kiáshatná helyette. És nem tudja, hogy miután kijutott,
    mit fog találni. Sok oka van annak, amiért egy ember nem menekülhet el a
    börtönből. De húsz talán igen. Mindegyikük hasznot húz a többi munkájából.
    Amit az egyik nyer, azt mind a húsz nyeri."

    Most kezdtem el olvasni ezt a könyvet. Nem tudom, hogy a végére hova lyukadunk ki, de talán benneteket is érdekel.

    letöltése:
    http://data.hu/get/4255027/P.D_Ouspensky_-_A_negyedik_ut_G..Gurdieff_tanitasai.pdf?pid=3612024477

    VálaszTörlés
  10. " ... először is néhány embernek vele kell tartania ...szüksége van olyan barátokra, akik vele szeretnének szökni ... találnia kell külső segítséget ...dolgoznia kell az alagút kiásásán ... "

    Hát annyira azért nem bonyolult az eset, mint ahogy ez a Gurdieff leírja.
    Szerintem ez is sokat nézett tv-t meg hálivúdi filmeket.

    Az első lépés talán a felismerés lenne .... ez pedig csak akkor következik be, ha van elegendő tapasztalat, .... elegendő tapasztalat azonban csak akkor van, ha az ember lát is és nem csak néz a fejéből kifelé .... stb.

    Vagyis a felismerés az egy folyamat lenne .... hiába vár valaki arra, hogy egyszer csak majd berepül az ablakon. Apropo ... ha már ennél a példánál kötöttünk ki, akkor talán nem ártana felismerni, hogy az ablakon csak akkor tud berepülni valami, ha azt előtte ki is nyitottuk ... mert piilanatnyilag az ablakok zárva, sötétítő lehúzva, kívülről meg az egész
    bedeszkázva.

    Csuhásék jónéhány emberöltőre visszamenőleg azt oktatják, hogy: TŰRJ !!!!
    Nem lehetséges, hogy ez igazából azt jelentené, hogy: NYISD KI AZ AJTÓT ??????
    Namer dajcsul - mintegy "véletlenül" - a TÜR az éppen ajtót jelent !!!!!!!!

    Na kezgyünk má ébredezni ELF-társak, mer az ajtón má zörömbőnek egy ideje !!!! ...:)))

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ami igaz az igaz, hogy már jó ideje kapjuk "kintről" a segítséget és a jelzéseket, csak nem értjük. Az egyik legismertebb "kintről" dörömbölő az volt, aki mintegy kétezer évvel ezelőtt azt találta mondani, hogy milyen nagyszerű lenne ha a változatosság kedvéért szeretnénk egymást gyerekek. Na most, az akkori elődeink olyannyira félreértették ezt a tagot, hogy inkább úgy döntöttek felszögelik egy fára. DE az is lehet, hogy pontosan értették és azért szögelték fel.

      Amúgy Öti! Ha már mindig a német nyelvvel jössz elő, mint - állításod szerint - az értelmezés nyelve, álljon itt egy összehasonlítás, amiből talán kiderül, hogy melyik nyelv tud tömörebben (azaz érthetőbben) fogalmazni:


      Fázós hajnalon - In einer verfrorenen morgendammerung

      :))

      Törlés
    2. Mert azért azzal gondolom egyetértesz, hogy az ördög a részletekben van, az Isten viszont az egyszerűség híve... :)

      Törlés
  11. "... hogy melyik nyelv tud tömörebben (azaz érthetőbben) fogalmazni:"

    Mazsikám, asszem a Te problémád még mindig az, hogy darabosan gondolkodsz.
    Sajnos a TÖMÖREBB = ÉRTHETŐBB képleted nem tekinthető reálisnak, mert akkor már nem itt tartanánk.

    Próbáld meg úgy nézni, hogy amit az egyik nyelv tömören fogalmaz, azt a másik nyelv kibontja, azaz értelmezi. Az említett példádban a német nyelv pontosan azt teszi, amit jelent is, deuten = értelmez. Itt nem a betűk vagy a szavak száma számít, mert pl. a magyar
    "tizenegy"-et a német 3 betűből "elf" nek írja. Vagyis kölcsönhatásokról beszélhetünk és
    véleményem szerint ez a KÖLCSÖNHATÁS nem pusztán a magyar és a német nyelv között működik, hanem akár globális szinten is .... eddigi tapasztalataim alapján az angol és akár az orosz is ide csatlakozik, ugyanúgy mint a latin vagy a héber ... na persze ki a f@szom képes az egészet egyben látni. Kutatási vonalnak azonban roppant ajánlatos lenne
    ... mondjuk az ÖNMEGSEMMISÍTÉS helyett, hm ???

    Amúgy meg az angol sem panaszkodhat tömörség tekintetében, mert pl. a
    TO BE OR NOT TO BE szlogent nagyon jól lehet magyarul értelmezni ... persze csak akkor, ha már tudjuk, hogy mit is jelent a "B". (alsó és felső szint összhangja = isteni + emberi közösen, azaz "Mi", de fogalmazhatjuk "IS + IS" - nek is.)

    A "HOMO SAPIENS" létezésünk egyelőre ott tart, hogy szaporodnak a buzik (homo) és
    azon igyekszünk, hogy "SÁP"-ot húzzunk egymástól. ...:)))

    Magyarul: elb@sztunk néhány ezer évet .... és a sorozatos ismétlődések arra utalnak, hogy
    nem vagyunk különösebben tanulékonyak. Hehehe ... bár itt inkább sírni kellene, mivel az előttünk lebegtetett csodaszép jövő egyre szarabbul néz ki.

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  12. Kodolányi: Vízözön

    "- Hát ha ti is látjátok mindezt, miért nem gondolkoztok a menekülés módjain? – kérdezte izgatottan Utnapistim.
    Lugal ivott egy kortyot, kendője csücskébe törölte száját. Halkan felelt:
    - A Beavatottak gondolkoznak. De a nép... Hiszen tudod, ó, Utnapistim, a nép dolga nem az, hogy gondolkozzék.
    - Ó, Lugal, testvérem! - kiáltotta Utnapistim nagy indulattal, szemében könny csillogott. Vessünk véget a harcnak, tegyük félre fegyvereinket, forduljunk el a földi hatalomtól, öljük meg magunkban az irigységet, mondjunk le varázshatalmunkról, ne átkozzuk többé egymást, s ne vesződjünk az átkok erejének megtörésével! Egy az út, egy az igazság, s egy az élet: Anu, a jóságos. Hallgassunk reá, ő kivezet bennünket a pusztulásból. Anu az életet akarja s nem a halált!
    - Bölcs vagy, ó, Utnapistim, Lugalbanda ivadéka - sóhajtotta Lugal megrendülve. - De kívánságod fölöttébb hiábavaló. Az emberek élnek, munkálkodnak s meghalnak. Az időben élnek. És az idő törvényeinek engedelmeskednek. Az időtlenség eseményeit csak mi látjuk, a világ isteni számait, az örökkévaló törvényeket csak mi ismerjük. Ha a tenger beljebb zúdul a szárazföldre, ők is beljebb vonulnak. Ha a földeket elárasztják a vadvizek, a dombokra mennek. Ha a csatornák és a zsilipek megromlanak, szidalmazzák a mérnököket és lázadnak, de beletörődnek. Ami következik, nem tartozik rájuk, hanem a fiaikra, unokáikra és dédunokáikra, mint ahogy az ő dolguk sem tartozott a nagyapáikra, őseikre. S azt hiszik, hogy a pillanat, amelyben élnek, örökkévaló. Csak mi látjuk, ó, Utnapistim, hogy az örökkévalóságuk: pillanat.
    - Véget kell vetnünk a háborúnak! - kiáltott föl Utnapistim lelkesen. - Meg kell magyaráznunk a népnek: az istenek a békét akarják, hogy megmeneküljön az emberi nem a végső pusztulástól...
    - Ó, Utnapistim - sóhajtott Lugal szomorúan, de mosolygott -, a háború az idő pillanatainak dolga. Meg sem értenék tehát, ha azt kívánnók tőlük, hogy hagyják abba. A harc: az idő. A gyűlölet: az idő. A szerződések: az idő. A romlás csakúgy, mint az építkezés: az idő. A nyelvek: az idő. Az átok és a rontás: az idő. A varázserő: az idő. A béke pedig s a lemondás: az időtlenség. Hogyan érthetnék meg tehát kívánságaidat, ó, bölcs Utnapistim?
    - Nem, nem tudok megnyugodni benne! - kiáltotta Utnapistim ingerülten. - Anu jó, ő a szeretet, ő a béke. A mi dolgunk, Beavatottaké, hogy közvetítsük istenünk akaratát a néphez.

    Szép Napot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ANU - na ki ? A jó, a szeretet , a béke - nyilvánvalóan. Meg az örök IDŐTLEN SzerElmés SzerElem közvetítője/beavatója is. Ugyanis az ÉGI SZERELEM a Tündérkirály/nő/vel az ami kiragadhat az Időkígyó/Uroborosz fogságából.
      Erről szól a most 63 éves AGnetha FAltskog/AGFA-leány/EzüstFa-leány - az ABBA/1221/1331 üdvöskéje - új "A", már a címében is az Alfát/Kezdetet szimbolizáló albuma. A youtube-on látható 3'32"-es "When you really loved someone" sláger éppen erről az Örök Szerelemről szól. Miközben persze a videóban megjeleníti az illuzórikus és múlandó földi szerelmet is. Agnetha nem véletlen néz kizárólag FELFELÉ, az ÉG felé a mikrofon előtt az üres nézőtér üres színpadán. Mintegy a szánkba rágva, agyunkba vésve a szinte már közhelyt, hogy csakis az illúzión valón felül-emelkedés a Fel-Emelő Égi Szerelem visz az Aranykorba. Földi ördögből Égi angyal lehetnél ha ENGEM - Mármint a Tündérkirály/nő/t - jobban szeretnél...

      Kerion

      Törlés
    2. Kerion, Te látod már magadon a kristályosodás jeleit? Halál komolyan kérdem.
      Panka.

      Törlés
    3. Panka, azt nem látja senki mert atomi részecske-szintű. A nagymértékben vízből álló emberi test vízkristályaiban lévő és a rajtuk kívül is megtalálható - az emberi test felépítését alkotó - szilárd ásvány-ionok minőségi változásáról van szó. A test-felépítő túlnyomórészt szén-ionok voltaképp szilícium-ionokká alakulnak át a ciklusváltó DNS-metamorfózis hatására. Amit viszont a külső körülmények - a Napban és a Földben folyó elektromágneses viharok, részecske-sugárzások és egyéb változások - indukálnak Galaktikus/Tejút centrumi hatásra. A 13 ezer éves minduntalan vice-versa ismétlődő Orion-karbeli Naprendszer/Föld-ciklus: a 2000 éves "fény kora", az EGYség/a 11000 éves "fény és sötétség kora", a 2ŐSség. Ilyenkor megnövekszik a belső rezgésünk. Persze csak akkor ha a szeretet-elvűségünkkel ego-tudatosan is pozitívan hatunk a test-rezgésünkre, kioldva a kódokat tudat-alattilag. Az ember sajnos a rezgését az alacsonyabb, negatív irányba is tudja befolyásolni. Így előfordulhat, és elő is fordul hogy testileg nem képes a változásokat abszolválni. Magyarán a még szén-alapú teste adott esetben ELÉG - nem tud FÉNNYÉ átalakulni amit a szilícium-alapúság már lehetővé tesz. Már az un. glóriát a fej fölött valamint a fénylő aurát is a vízben lévő Si-kristályosodás/szilikátosodás, az abból való "energia-kivetülés/fény-tükrözés" okozza. Ha látsz egy glóriás, világító-aurás embert - na az már átkristályosodott. Abban már 100 %-osan megbízhatsz.

      Kerion

      Kerion

      Törlés
    4. Ez mind szép és jó, kedves Kerion, csak nem a kérdésemre válaszoltál. Illetve van itt egy kis ellentmondás is:

      "azt nem látja senki mert atomi részecske-szintű."

      "Ha látsz egy glóriás, világító-aurás embert - na az már átkristályosodott"

      És az én kérdésem így szólt:
      "Te látod már magadon a kristályosodás jeleit?"

      Gondolom ez egy folyamat, ami atomi-részecske szintről indul ki, de előbb utóbb - ha már a "vége" az, hogy világító glóriás emberek fognak rohangálni - gondolom kell legyen valami átmenet, jele annak ami történik a testben.

      Kedves Kerion, Te tapasztalsz-e ilyesmit magadon vagy csak irkálod ami eszedbe jut?
      Panka.

      Törlés
    5. Kedves Panka, nincs itt semmilyen ellentmondás. Maga az átalakulási folyamat láthatatlan - a végeredmény az ami látható. Akkor amikor "bemutatásra" kell hogy kerüljön. Egyébként meg akkor amikor éppen szükség van rá. A valódi táltos-avatárság az nem úgy működik mint egy cirkuszi bohózat. Tehát a feléd irányuló gépfegyver-sorozatot akkor kell elhárítanod amikor kilőtték rád. Akkor kell átmenned a folyón száraz lábbal a vízen járva - amikor arra visz az utad. És akkor kell felrepülnöd amikor jön a cunami, vagy éppen gyorsan oda kell érned valahová, hogy mondjuk "szupermenként" megments valakit.
      Egyébként egy táltos - ha valódi - sosem mondja magáról hogy táltos, azt mindig mások mondják róla. Nincs átmenet, mert vagy birtokában van az ember a tudásnak és a különleges képességeknek - az ugyanabban a testben való újjászületése után - vagy nem. Amelyeket viszont sosem egoisztikusan, hanem mindig a szükség szerint spontán gyakorol - a tudatalatti "avatári" késztetésétől vezérelve. A glória és az aurafény meg a "totális színre-lépéskor kapcsolódik fel". Amikor a "madárnak" már félreérthetetlenül meg kell mutatnia önmagát.

      Kerion

      Törlés
    6. Értem, köszi! Várom már nagyon! :D
      Panka.

      Törlés
    7. Apropó, Panka. Akkor igyekezz - újjászületve - a szeretetelvű "senkiséggel" mielőbb megtáltosodni, aranykorba menő VALAKIVÉ válni. Ugyanis - nem árulok el vele titkot - égetően szükség lesz MAGYAR KIRÁLYNŐKRE. Akik - természetesen - a Föld bolygó minden egyes országában uralkodni fognak. Miután magyar hercegnőként a Kárpát medence Tündérországából/a Magyar Szeretet-Királyságból az adott országba történő "akkreditálásuk" után megválasztásra kerültek. Notabene az adott nép spontán-közfelkiáltású könyörgésére.

      Kerion

      Törlés
    8. Köszönöm, hogy betetted ezt az írásrészletet SZN, mert azért eléggé beszédes.
      Kezdem azzal, hogy ez az Utnapistim valóban olyan volt-e, mint ahogy ez a Kodolányi leírja, vagy csak arról van szó, hogy ez a Kodolányi (milyen magyaros név már ... ) mint sokadik generációs földlakó a saját szellemi torzulásait vetíti ki erre az Utnapistimre. (????)

      A leírása mindenesetre arról tanúskodik, hogy Utnapistim korában (kb. i.e. 3000-ről van szó) ezek a magukat istennek tekintő személyek ugyanúgy jóban vs. rosszban gondolkodtak, mint bármelyik primitív homo sápiens.

      Aztán az is kiderül a leírásból, hogy a mágia fogalma már akkor sem volt ismeretlen ... aztán az meg aztán különösen figyelemre méltó, hogy ez az Utnapistim az egész ENKI, ENLIL, stb. bagázzsal már nem tartoznak az élők sorába - ami kb. annyit jelent, hogy a halhatatlansággal volt némi problémájuk,
      így aztán a VAN képlet nemkülönösebben passzol rájuk. ...:)))

      Az sem érdektelen, hogy ez a figura (Utnapistim) a sumér Ziusudra ( érdekes a hasonlóság a perzsa Zarathustra nevével ) akkád - sémi változata. Ha egy kicsit elfelejted a köztudatba beivódott egymásraköpködést, akkor ajánlom figyelmedbe
      az akkád TŰ-írást ... ami a magyar nyelvben beTŰ-ként jelenik meg. (tekintve hogy a magyar nyelv kifejezetten értelmező jellegű, ahol a gyökök is jelentőséggel bírnak, a BETŰ kifejezésnek semmilyen értelme sincs, maximum az akupunktúra szemszögéből, ami ugye nem kifejezetten magyar találmány)

      Namost ezek után vizsgáljuk meg egy kicsit a "közkedvelt" sémi kifejezést.

      1. A szótő SEM bontásban SE + M = a középút tagadása = egyensúly hiánya

      2. Ugyanez angol változatban = SAME = ugyanaz = állandó ismétlődések az időben ---->>>> nem tanulnak semmit a sajät hibäikból

      3. SZEM = "katolikus" (római) változatban a mindent látó szem, törekedés a totális kontrollra.

      Na és most innen kezdjél el kapaszkodni .... !!!!!

      4. SZEM = orosz változatban egyenlő a 7-es számmal !!!!
      Ez pusztán azért érdekes, mivel az eredeti Menórának is éppen 7 ága van.
      Az OROSZ pedig annyit tesz, mint Isten lova. (márpedig azon ül is valaki ...:))) )
      Ha ez nem lenne elég, akkor közlöm veled, hogy az orosz "cs" (chi) félelmetesen
      hasonlít a "4"-es számra, ami "véletlenül" éppen a Menóra középső gyertyatartója.

      Lehet ébredezni!!!! ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    9. Kodolányi:
      http://hu.wikipedia.org/wiki/Kodol%C3%A1nyi_J%C3%A1nos_(%C3%ADr%C3%B3)

      "saját szellemi torzulásait vetíti ki erre az Utnapistimre" ????
      Így is nevezhetjük az író vízióit, de ennél véleményem szerint sokkal többet érdemel...

      "Utnapistim valóban olyan volt-e"
      Utu=Samas
      Samas Nap Isten v. Samasna Pisti
      Arvisurák: Samasna Pisti v. Utnapistim (Pál Zoltán "szellemi torzulásai")
      "Samasna-Pisti sírva menekült Ataiszból egy félig kész bárkán."
      "Samasna-Pisti Uruk-óm birodalmának első királya"
      "Arant örömmel adta feleségül Samasna-Pistihez"
      "Aran első házasságából született Ménes vitéz."

      Lugal: nagy ember, nagy király
      Lu= ember, gal= nagy, erős

      "halhatatlansággal volt némi problémájuk" ez csak az idő fogságában tűnik így...
      "A béke pedig s a lemondás: az időtlenség" :)

      Szép Napot!

      Törlés
    10. A két kör metszékéből adódó forma a mandorla alak, amelynek belső metszéke egyszerre két geometriai formára is hasonlít, az egyik a MAG, a másik pedig a SZEM. (Vannak akik egyenesen a mindent látó szemet képzelik bele.) A MAG és a SZEM nyelvészeti megközelítése is egyezést mutat Magyar Adorján Ősműveltsége szerint: A Mag-ar Mag szót a Szem-erék masz, mesz-nek ejtették, ami megfordítva szam, szem-et jelent.

      Szép Napot!

      Törlés
    11. "az egyik a MAG, a másik pedig a SZEM." ...a harmadik a Patyomkin páncélos felülnézetből...

      mj

      Törlés
    12. "A MAG és a SZEM nyelvészeti megközelítése is egyezést mutat ... "

      Búzamag = Búzaszem ...:)))

      Nem csak nyelvészetileg, de értelmileg is.

      Ö.T.

      Törlés
    13. @ SZN

      Megmondom Neked őszintén kedves kolléga, hogy annak ellenére, hogy mindegyikünk egy kicsit más irányból közelít a témához, lényegileg azonban mégis kezd valami KÖZÖS körvonalazódni. (kezd érvényesülni az a bizonyos "+" )

      A feljebb említett "orosz vonalhoz" csak annyit (pluszként), hogy a széles körben elterjedt (elterjesztett) "Júda oroszlánja" (büdös ragadozó) helyét kezdi felváltani
      a "Júda orosz lánya" értelmezés, ami már tulajdonképpen EMBERT jelent.
      ...:))))) Nekem ez már, a fentiekkel együtt, nyomós ok az optimizmusra.

      @ MJ

      Az említett hadihajó formája stimmel, értelmezés szempontjából pedig a
      páncélos = PÁN CÉLOS, azaz többcélú ... többfunkciós ... ami kifejezetten a
      Teremtő jellemzője. ...:)))

      Alakul a molekula ... : ))))

      Ö.T.

      Törlés
    14. "Júda oroszlánja" ugyanúgy lopkovich mint a "menora". Nem a zsidók találták ki az oroszlán-jelképet, a MénÓrát, a hexagramot/Dávid-csillag/, magát az IsRaÉl, ÍmAnuÉl, RaFAÉl, MiKaÉl, GabRiÉl, EzÉk/i/Él, DaniÉl, SalÁmon, Jere/Gyere/MiÁs, Él/i/Ás, stb. értelmes magyar szógyök/szótag-összetételekből álló ó-testamentumi, a későbbiekben elzsidósított/elhéberesített neveket, jelképeket. Az ÉL szó szerint azt jelentette mint ma, pontosabban hogy az illető ember már nem az "életét haló", a továbbiakban már nem hal-ott - vagyis FelTámadt/megTáltosodott tehát "ÉL". Az "ÁS"-t pedig átvitt értelemben értve - a tudatalattiba/az Isteni Szikrába történő "leásásként" értették. Jó 13 ezer éve a Föld az Oroszlán korszakban/világhónapban volt - lásd a gízai Szfinx-et/Hun-t - amelyben a Vízöntő hatott mint "ellen"pólus /Nagy Özönvíz/. Most éppen fordítva van. A Vízöntő korszak/ember jön melyben az Oroszlán-"ember" hat, egyensúlyoz, mint "ellen"pólus, persze MAGán az EGY-en belül - spirituálisan. Tehát "Eszter-goM"/IsterGam/Isztár-Mag oroszlánjai, az ősszkíta magyarok fognak hatni, illetve már hatnak is - nem pedig Júda oroszlánjai. Mert olyanok nincsenek - hiszen még saját bevallásuk szerint is csak 6 ezer évesek és nem minimum jó 13 ezer évesek mint a HUN. Az angol men/ember, férfi szakrális eredetű szócska a magyar mén-ből van ami voltaképp a táltosparipára/a megtáltosodott emberre utal. Nos, az ilyen embernek jött el az ideje/Órája -a MénÓrá-ja. Maga a jelkép egyébként azért 7 ágú mert magát a Tejút galaxist jelképezi a forrással/centrummal. A központi MAG-ot/Szívet jelképező "ÁG", mint FORRÁS van középen, kétoldalt pedig a 3-3, azaz összesen 6 nyúlványt/spirálkart jelképező "ÁG". Ez egy ősi magyar/ősszkíta jelkép amit a zsidók elloptak és kisajátítottak. Mint annyi minden mást is. Éppen azért hogy az ősszkíták/magyarok helyére lépjenek /az őshaza Kárpát medencében is/ - legalább a külsőségekben. Persze ettől még nem lesznek TÁLTOSOK - ahhoz BELSŐ átváltozás kell/ene/ ami láthatóan nehezen, vagy egyáltalán nem megy. Ha menne akkor nem lenne SzéthVálasztás - bibliai szóhasználattal élve "aratás".

      Kerion

      Törlés
    15. Kerikém drága, Neked minden ős-hun, meg ős-szkíta, az araboktól az eszkimókig,
      az afrikai négerektől az Amazonasz-indiánokig, .... a jegesmedvétől a kakaduig, ...
      a delfintől a csörgőkígyóig ..... :))))

      Na elmész Te szépen a pics@ba! Hehehe .... asszem, hogy ökörségben
      megdöntötted a világrekordot .... de a Guiness könyvbe történő bejegyzésre
      mindenképpen jó esélyeid vannak.

      Ö.T.

      Törlés
    16. Ö.T., ne általánosságban szapuld - ki tudja milyen indíttatásból és kinek, kiknek a késztetésére, utasítására - az egyébként nyilvánvaló és köztudott magyar ősiséget. Ne általánosságban és a hülyeségekkel jőve - csípőből tüzelve - próbáld a magyart amolyan Kovács László-módra kicsinyíteni. Ne próbáld erőszakosan és teljesen feleslegesen a hazug: "merjünk kicsik lenni" C-ion-ista kazár módit ránk erőltetni. Hanem sorold fel a kőkemény bizonyítékaidat az általam leírtak ellenkezőjéről. Arról, azt bizonyítva hogy - szerinted - az egyébként eredendően identitás-zavarral küzdő sémi zsidó és kazár ál-zsidó az ősi, nem pedig a madar-szkíta. Ami meg a "Lélek-Minőség"-különbséget illeti - hát az meg önMAGáért beszél. Főként ilyenkor - korszak-váltáskor. Csak körül kell nézni a világban. Engem különben nyugodtan szapulhatsz - ez is csak Téged minősít. Rólam meg lepörög.

      Kerion

      Törlés
    17. @ (K)Ö.T.(özködő) Kolléga!

      Amíg másokat elküldesz a "pics@ba", csak mert mondandójuk összeszedettebb és nagyságrendekkel tartalmasabb, mint a tiéd, addig nem látom azt a bizonyos "+"-t..., csak a "-"-t...

      Értem, hogy a korlátaid, és a tudás hiányod miatt nem bírod befogadni mások tartalommal teli írásait, de ezért kár megfojtani mások álmait!
      Vannak itt olyanok is, kiknek álmai nagyon közel állnak ahhoz, amit Kerion képvisel...Milyen aljas dolog már az, hogy rendszeresen zsigerből beletaposol mások útmutatásába, csak azért mert a fél-elem és a rettegés áthatja (az írásaid alapján) a mindennapjaidat?
      http://www.youtube.com/watch?v=F6W-V6KOD1o

      Megköszönném, ha a jövőben felfüggesztenéd ezt a fél-elemből fakadó a taposó, romboló hozzáállást.

      u.i.: Keriontól mikor olvastál itt olyant, hogy bárkit is elküldene a "pics@ba"? VAN még hová fejlődni, ha már annyira el szeretnéd kerülni azt a bizonyos VÉG-et...
      (egyébként nem kicsit lesz nehéz a folytatás...Tudod az 3 SZEM hamuban sült pogácsa (magyar népmesék)...)

      SZN

      Törlés
    18. @ Kerion

      Amíg a világban a versenyszellem uralkodik, aminek a tipikus jellemzője a LEG -
      mint légvár (legelső, legjobb, legősibb, ... stb.) - addig az ősiség is csak egy versenyszám marad a sok közül.
      Lehet ezt erőltetni ... de ezzel csak az éket vered mélyebbre, amire a jelen pillanatban semmi szükség. Már így is túl sok ék van alkalmazásban.

      A nacionalizmus az EGO-izmusnak pusztán egy csoportos változata.
      Törődj bele, hogy a Teremtő nem magyar! ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    19. @ SZN

      Veled másról beszélgettünk ... vagy felcsaptál ügyvédnek ???

      Ö.T.

      Törlés
    20. "Álmodozók, álmodozók..."

      Törlés
    21. Ö.T. nyilván nem jártál még az Ötztal-i alpokban és Ötzi-t sem ismered. Akkor nem jönnél a C-ion-ista anyagba ragadt "versenyszellemmel" meg a többi egoista marhaság másokra való tukmálásával. Főként amikor olyanokról van szó akik már - a rendszer szemében is senkiként - felül-emelkedtek a vaskor végi miliőn. A vagyon, a 6alom, a pénz, a karrier, a győzelem, a celeb "valakiság", mind-mind kazár-zsidó anyagi találmány és persze tévhit ami nem vezet sehová. Illetve dehogynem - visszafelé az úton. Ők gyakorolják ezeket minden szinten valami eszement belső indíttatásból vezérelve. Ők akarnak többnek látszani mint akik. A magyarok ellenében, a magyarok kárára is - valójában irigy kishitűségből és félelemből, no meg azért hogy kihozzanak a sodrunkból. Ami természetesen nem lehetséges. Ezek tények. Csak nézz körül hogy kik vannak pozícióban - vesztükre - a világban, de főként a Kárpát medencében. A megvilágosodott/újjászületett magyar csak rávilágít a "kiválasztottak" által elhallgatott, mindez-idáig tűzzel-vassal irtott valóságra a magyarokkal kapcsolatban. A tényekre. A valódi senki magyar az akinek valójában már nincs országa. Mert az idők folyamán ellopták, elrabolták tőle. Tehát sEnki és Nin/cs/hurszag is EGYben. Ami azt jelenti hogy már "megérett" az Aranykorra. Míg a jelenlegi rabszolgatartói...és azok szekértolói viszont egészen másra érettek - sajnos - önmaguknak köszönhetően.

      Kerion

      Törlés
    22. "Álmodozók, álmodozók..." :)))
      "Amíg egymás mellett álmodozunk egyek vagyunk..." :)))

      Szép Napot!

      Törlés
    23. Apropó - a Valódi Magyar felemelkedett Lélek-Minőség az aki Mess/z/iÁs - a tudatalatti Isteni Szikrában, ha kell akár a Tejút-galaxis Forrás-Centrumában. Így aztán "Messiás" - azaz mások által mondván "Felkent". A kalitkából szabaduló "madár"-nak tehát mégis csak köze van a TerEmTő-höz. Hiszen egy/1 TŐről fakadó elektromágneses TÉRrezonancia EMelő. Amúgy a MAGyar meg MAGos - MÁGus - MAGúr/nő/. Skorpió-lényegű Nyilas Mérlegelő - KentaÚr/Nő/-CentaÚr/Nő/-10-es Úr/Nő/ - AKI EGY/1 !!!

      Kerion

      Törlés
    24. " Lu= ember"

      Nem, nem ... Lu = Lucifer,
      Lugal = állandóan hazudozik.
      Kerion = fordított ion = NO i.
      Van még kérdésed ???

      Ö.T.

      Törlés
    25. Nem talált. Kerion = a KERecseni orIONi /OM/ rövidített, összevont változata.
      OttHon = Delta Orionis 7./11 - IttHon = Naprendszer 7./9 - Omikron Tauri régió.
      A kicsit hasonló nevű "Keiron" centaúr a görög mitológiából ismert - mint tanító. Egy valódi felemelkedett magyar sohasem hazudozik. Ha "akarná" sem tehetné mert a magasabb belső rezgése már nem a hazugságra, hanem ellenkezőleg a valóság kimondására predesztinálja. Ez az állandó "Luciferezés" meg engem Kádár Jánosra /"JK"/ emlékeztet aki miután már nem tudott valamire mit mondani állandóan azzal jött hogy ő egy "meggyőződéses kommunista". Ez volt a Jolly Joker - univerzális válasz.

      Kerion


      Törlés
    26. Lugal:
      https://hu.wikipedia.org/wiki/Lugal

      SZN

      Törlés
    27. Arvisura:

      "A folyóközben eleinte csak a pateszik uralkodtak minden faluban, de amint az Úr népe szaporodott, a nagyobb városok egy-egy katonailag kiképzett magas embert bíztak meg a meghódításukkal. Ezeket Lugalnak, azaz Nagyembernek hívták. A városok ugyanis versengtek a falvak meghódításáért és amelyik hamarabb érkezett, az lett a Lugal, vagy Nagyember, az Égi eredetű Király, akinek a pateszi behódolt. Tehát a pateszi vazallusa lett a hódító Lugalnak."

      "Az Ildu városrészben, Pusztaszer sík mezején kellett a lovasoknak a célba befutniuk. Az akadályok megfigyelői csónakokon és egyenes úton jelezték a lovasok szabályos lovaglását. Eredmény kihirdetésre csak minden ünnepség ötödik napján került sor. Ilyen alkalommal 1 éves Lugal és Lugalnő tisztséget avattak. Ez abban az időben Nagyembert, Nagyasszonyt jelentett. Az udmurt hun torzs ezen tisztséget Pünkösdi királynak nevezte a nyelvükön."

      SZN

      Törlés
    28. "Kerion = a KERecseni orIONi /OM/ rövidített, összevont változata."

      KER = fordított ... E = mutatószó ... CSEN =lop ... i (illene tudni)

      Ettől függetlenül nem akarlak birizgálni, de azt azért elmagyarázhatnád, hogy ez az
      általad levezetett madárféle miként kapcsolódik a TURUL-hoz, mert nekem úgy
      tűnik, hogy sehogy.

      Aztán talán az sem mellékes, hogy a magyarok , amennyire tudom - de ennek még utánanézek - nem foglalkoztak különösebben űrkutatással, amit ugye egy nomád vándorló néptől igazán nem lehet zokon venni, így aztán meglehetősen talány marad számomra, hogy ez a számmisztika jellegű űrbenszáguldozás tulajdonképpen honnan is ered.

      "Egy valódi felemelkedett magyar sohasem hazudozik .... mert a magasabb belső rezgése ... a valóság kimondására predesztinálja."

      Nahát itt lenne a probléma Kerion, hogy mit tekintünk valóságnak, ugyanis ez egy ősrégi kérdés, nevezetesen a jó vs. rossz értelmezése .... és bizony ennek annyiféle variációja van, mint égen a csillag.

      Mindettől függetlenül ebben az utolsó hsz-edben szereplő "Jolly Joker - Kádár János - Lucifer - Centaur - Delta Orionis - Kerecseny" kombináció elég nagy szétszórtságot mutat - ami az én agyamban sehogy sem akar ÉRTELMES EGÉSSZÉ összeállni, ami persze nem zárja ki, hogy ennek a problémámnak
      pusztán az az oka, hogy tökhülye vagyok ... tekintve azonban, hogy az 1+1=2
      valóságon már egy kicsit túlléptem, ezt a lehetőséget egyelőre meghagyom
      vésztartaléknak. ...:)))

      Azt viszont azért mindenképpen a figyelmedbe ajánlanám, hogy az Új Világrend
      nevezetű "mozgalom" fő jelszava a káoszból a rendre való áttérés lenne, ez pedig a Te hsz-eidben egy kicsit még akadozik - ami ugyan lehet egy szubjektív
      vélemény is a részemről, ennek ellenére azonban a REND fogalma nem más, mint a sok szubjektív látásmód tulajdonképpeni egységbe rendezése.

      Hogy a világ önjelölt urainak ez valaha is sikerülni fog, azt egyelőre erősen kétlem
      ... persze a csodákat - mint magasabb rendű opciót - nem lehet teljesen kizárni a lehetőségek listájáról.

      Ö.T.

      Törlés
    29. @SZN

      "Lugal: nagy ember, nagy király"

      Szerintem a "nagy király" jelentést nyugodtan kizárhatjuk, mivel ősmagyaréknál a fejedelem volt divatban ... az meg azért furcsa lenne, hogy sumér verzióban királykodnak egy kicsit, utána meg fejedelenkednek, aztán Istvánnal kezdődően
      megint királykodnak.

      A "nagy ember" verzió megint csak kétséges, mivel a magyar nyelvben - hasonlóan az indiánokhoz - a név egyúttal valamilyen tulajdonságot is jelölt, márpedig lovas őseinkre nem igazán a daliás (delejes???) termet volt jellemző.

      Így aztán erősen megkérdőjelezem ezt a sumér - magyar kapcsolatot is.
      Szerintem sokkal inkább azt kellene megvizsgálni, hogy kik firkálták a történelmet.
      (Róma eléggé esélyes erre a lapos (= sunyi) földgolyójával ... )

      Ö.T.

      Törlés
    30. @ Ö.T.letelgető Kolléga!

      Láthatóan halvány lila gőzöd sincs az elmúlt 6000 év eseményeiről, mégis elképesztő dilettantizmussal próbálod magyarázni azt...(bele - magyar - ázás???)
      Ennek ellenére a rettegés, a bűnbakkeresés még egy ilyen rövid bejegyzésnek is az alapját képezni nálad:
      "kik firkálták a történelmet"

      Ideje elkezdeni minőségekben gondolkodni, a kitalált címek helyett, mert e nélkül nem sok mindent fogsz megérteni a múlt, a jelen és a jövő dolgaiból.
      Atilla Fejedelemnek minden Király behódolt, ezért Atilla a Királyok Királya volt. (1000 éves királyság: Atilla - Mátyás)

      Gárdonyi: Láthatatlan ember
      "S hogy előjönnek, hévvel tanakodnak, hogyan szólítsák meg Atillát.
      - Felséges király, minden királyok legméltóságosabbja.
      Ezt ajánlotta Priszkosz.
      De Vigilász ellene volt.
      - Elég „felséges fejedelem” - mondotta. - Mert Atilla nincs megkoronázva, tehát nem király,
      csak fejedelem.
      - Egykutya - vélekedett Maksziminosz -, inkább címezzük tíz grádiussal feljebb, mintsem hogy eggyel lejjebb.

      Erre Maksziminosz fölegyenesedik, s kiveszi kebeléből a császár pecsétes levelét.
      - Felséges király, országodnak ura, dicső fejedelem..."

      "az meg azért furcsa lenne, hogy sumér verzióban királykodnak egy kicsit, utána meg fejedelenkednek, aztán Istvánnal kezdődően"
      Ha már Rómával példálóztál...
      királyság - köztársaság - császárság ...:)

      "Így aztán erősen megkérdőjelezem ezt a sumér - magyar kapcsolatot is"
      Ajánlhatnám könyvek sokaságát, hogy meggyőzön ennek ellenkezőjéről, mégis inkább azt kérem, hogy nézz rá egy sima térképre, és keresd meg Mezopotámiát, majd emelt fel egy kicsit a szemed, és ha megtaláltad a Kaukázust rögtön fölötte, akkor elkezdhetsz örülni, mert rögtön ott lesz afölött Etil-köz (Etil= Volga)
      Tamana térkép:
      http://members.xoom.it/hunok2/foto/mezo.jpg
      http://xoomer.virgilio.it/terembura/arvisura/arv05.html

      Szép Napot!

      Törlés
    31. Szerintem mindennemű bigottság azzal kezdődik, hogy komolyabban vesszük az éppen folyó projekthez rendelt színteret, mint magát a játékot.
      Szóval csak lazán kedveskéim, csak lazán - ez az egész bolhacirkusz nem ér ennyit...:-)

      mj

      Törlés
    32. Egyszerűsítsünk egy kicsit SZN !!!

      Azt írod, hogy "1000 éves királyság: Atilla - Mátyás".
      Akkor már csak az a kérdésem, hogy Géza miért volt fejedelem ????
      Hm ... ??? Meg aztán ezek a hét vezérek sem voltak királyok.

      Eléggé hézagosnak tűnik ez az Arvisura, nemde ???

      Ö.T.

      Amúgy megtisztelnél, ha nem köpködéssel kezdenéd a mondanivalódat,
      mert egyelőre úgy tűnik, hogy Te sem nyalogattad napi rendszerességgel a Bölcsek Kövét, a történeted meg olyan foghíjjas, mint a tanyasi kerítés.
      Nem akarlak cikizni, de a logikai és időbeli sorrendet erősen mellőzi ez az újhullámos arvisurás szellemi bakugrás, a pálosokkal meg - előre közlöm - hogy ne is gyere elő, mert csodaszépen megvan a csatlakozásuk a máltai valagrendhez, amely szervezet vezérkarának a névsorát a napokban valaki föltette a netre ... és mitagadás, van benne néhány meglepetés.

      "Láthatóan halvány lila gőzöd sincs az elmúlt 6000 év eseményeiről ... "

      Az említett szempontok alapján úgy tűnik, hogy azért mégiscsak van bennünk valami közös. ...:))) :DDDDD

      Ö.T.

      Törlés
    33. @ Ö.T.letelgető Kolléga!

      "Akkor már csak az a kérdésem, hogy Géza miért volt fejedelem"
      Mint írtam próbálj meg minőségekben gondolkodni, az előző hsz.-ben minden benne volt... Atilla az Isten ostora - Meghalt Mátyás oda az igazság.
      Ne a külsőségre koncentrálj, beavatás a kulcs! Atillát sem koronázták, mégis király volt...
      Amúgy ne vegyél mérget arra, hogy nem volt Géza fején korona...
      "Mielőtt újabb útjára indult volna, Domonkos Gézát Esztergomban a Turfán-uruki királyi koronával megkoronázta. Ezzel Géza a magyarországi keresztények első uralkodójává lett."

      "Eléggé hézagosnak tűnik ez az Arvisura"
      Olvastad? Láthatóan nem, de mégis minősíted, magyarázod...

      "Amúgy megtisztelnél, ha nem köpködéssel kezdenéd a mondanivalódat"
      A tisztelet ki kell érdemelni, Te jelenleg a "pics@ba" küldős, K Ö.T. özködős stílusoddal erre egyáltalán nem szolgáltál rá.

      "a logikai és időbeli sorrendet erősen mellőzi ez az újhullámos arvisurás szellemi bakugrás"
      Próbálj meg néha olvasni is, ne csak Ö.T.letelj és akkor látni fogod az összefüggéseket....

      Szép Napot!
      SZN

      Törlés
    34. @ mj

      Igazad van! Itt az ideje megpihenni...:)

      SZN

      Törlés
    35. "Amúgy ne vegyél mérget arra, hogy nem volt Géza fején korona..."

      Erről szó sincs, ugyanis az alucsajdengi hun korona erősen arra utal, hogy az első koronát nem a pápistáktól kaptuk. ...:)))

      Az arvisurából csak néhány részletet olvastam .... aztán valahogy nem bírt lekötni.
      Ami azonban feltűnő ebben az anyahitaféle sztoriban, hogy - idézem - :

      " ... az Arvisurákra és tartalmukra vonatkozóan Paál Zoltán kohász közlése az egyetlen forrásunk." F@sza, nem ???? A másik, hogy kb. 25 évvel ezelőtt senki sem tudott vagy beszélt az arvisurákról, sem erről a kohászról ( a kohász ugye kohol ... : DDD ), így aztán erős a gyanúm, hogy ez az arvisura történet nem más, mint valamelyik gondolatgyárban sebtében összetákolt történet, mindenféle történelmi háttér nélkül. Persze ettől Te még veheted komolyan is.

      "A tisztelet ki kell érdemelni, Te jelenleg a "pics@ba" küldős, K Ö.T. özködős stílusoddal erre egyáltalán nem szolgáltál rá."

      Érdekes hobby ez a skizofrénia SZN kolléga, Keriont elküldtem a sunyiba a marhaságaival, Te meg megsértődsz ... helyette. Rokonok vagytok netán, vagy csak ugyanannak a páholynak a tagjai ? .... : )))

      Ö.T.

      Törlés
    36. Nem egészen erre gondoltam a "kezdjetek el élni" poszt megírásakor.... :)

      Törlés
  13. Az biztos, hogy aki eddig nem élt, az kezdjen el most gyorsan, mert nem valószínű, hogy később erre lehetősége lesz :)).

    Most már halkan, fű alatt kezdik elismerni, hogy permetezés van (illetve "lesz"-nek hazudják, a "van"-t).

    A Budeswehr (német hadsereg) honlapján feltettek egy tanulmányt, hogyan lehet geo-engineering-el befolyásolni az időjárást a klímaváltozás hatásait ellensúlyozandó/mérsékelendő. Van itt minden a permetezéstől az űrprogramig, ez mind az ENSZ égisze alatt folyna, a permetezés költségeit 35-65 milliárd dollárra teszik egy évben.

    Az egészben az a lényeg, hogy felismerték "uraink", hogyha tovább tagadnak, akkor már a "híveik" előtt is hülyét csinálnak magukból, ezért most eljátsszák, hogy még csak "most fogják kezdeni" és ha már hivatalosan is folyik, akkor már nem lehet bizonyítani, hogy már évtizedes szinten művelik, mindenféle felhatalmazás nélkül.

    Szóval kezdjünk el élni, mert itt nem hogy leállítanák, de teljesen legálisan kapjuk majd gőzerővel a pofánkba az áldást.

    http://t7.hu/0dg4

    Az oldalon letölthető a tanulmány, igaz németül, de manapság már mindenki külhonba vágyik dolgozni, úgyhogy épp ideje megtanulni :)).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A permetezést és sok minden más egyebet is első sorban megfélemlítési céllal alkalmazzák az illetékesek. Ugyanis a felemelkedést/megtáltosodást a permetezés, haarpogás, fluorozás, kálisózás nem - viszont a félelem az meg tudja akadályozni. Az hogy kezdjünk el "élni" - nálam a dolgokon való felül-emelkedést, a háttérhatalmi rabszolgatartó-rendszerből, a "mókuskerékből" való kilépést jelenti. A bennünk lévő Tündérkirály/nő/ megtalálását és a Vele SzerElmésen-SzerElemben való EGYesülést. Ami persze azonos az un. Szent Grál, a magasabbrendű tudás és képességek újbóli birtokba-vételével. Mindez a 11 ezer éves éjjeli/nappali 2ŐSség-végi korszakváltás testi-lelki túlélését és egyben az Aranykorba-menetelt, a 2 ezer éves fénykorszaki EGYségünket is jelenti. Most kell vigyázni, mert a test mellett még a lélek is "veszendőbe" mehet - a "sötét pincében" ragadhat.

      Kerion

      Törlés
  14. Talán nevetségesen hangzik, de olykor engem egy jó zene is fel tud tölteni energiával. Mint ahogy egy napsütötte tavaszi félóra egy padon. Vagy egy szeretetteljes pillanat...... Amikor nagyon szerelmes az ember, szint nincs is szüksége kajára. Tudom ez nagyon érzelgős, ám tény, hogy az ilyen pillanatok ugyanúgy képesek ellátni, feltölthetnek energiával egy darabig, mint egy jó kis pörkölt! :D
    Szóval valahogy errefelé kellene tendálni skacok. A testnek szinte mindegy honnan, miből szerzi az energiát, a lényeg, hogy megkapja, és akkor életben tudod tartani.
    Panka.

    VálaszTörlés
  15. Nos, gyerekek úgy vélem a világ megérett a pusztulásra:

    "A transzszexuális Szecsődi Karcsi internetes hirdetési oldalon árulja szolgáltatásait. Az egykori megasztáros által írt szöveg szerint exkluzív és érzéki kalandban részesül, aki őt választja."

    http://www.borsonline.hu/20130329_erotikabol_akar_elni_szecsodi_karcsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a kutyát nem érdekli, de kívánjunk neki sok sikert egy párhuzamos valóságból.

      Törlés
    2. Ezt lehet még fokozni azzal, hogy egy floridai egyetemen "kommunikációfejlesztés" címszó alatt azt a feladatot adták a diákoknak, hogy írják fel egy lapra, hogy "JESUS", aztán tegyék le maguk elé a földre és tapossanak rá.
      Az egyik diák ezt megtagadta, ezért egyelőre "felfüggesztették", valószínű ki is rúgják.

      Ez már tényleg a végórák előszele...

      Törlés
    3. De jó hír, hogy volt EGY a tucatnyi közül, aki Ember volt.
      Nagyjából erre az arányra lehet számítani egyébként - már ami az "aratást" illeti...

      Törlés
    4. "Nos, gyerekek úgy vélem a világ megérett a pusztulásra:"

      Ne keverjük már össze a világot a transzszexuális - Szecsődi Karcsival !!!

      Ö.T.

      Törlés
  16. Csak nézd, még vörös az ég,
    Fekete felhők gyűlnek köréd,
    Káosz a rendben,
    Ülsz csak a csendben,
    A végzet már elért,

    Bánat hullik rád, bőrödön át,
    Mintha csak szomjad oltanád,
    Tisztább a szónál mélyebb egy tónál,
    Benned él.

    Mondd még hány csodán bújsz át,
    Meddig dőljön rád, egy összetört világ.

    Meddig bírod majd, a viharban most el ne tévedj,
    Van kiút,
    A bezárt szív, míg nyughatatlan
    Álmodj úgy, most fedezd fel, mi a lelked mélyén
    Lángra gyújt,
    Csak fogadd el,
    És élj pont úgy.

    Egy hang, csak őrizd, ha szép,
    Hallhatod úgyis, ha süvít a szél,
    Káosz a rendben,
    Ülsz csak a csendben,
    Mi volt most véget ért.

    Bánat hullik rád, cseppenként árt,
    Ahogy most elmos minden mást,
    Álmatlan éjjel, Nem zúzhat széjjel,
    Többet érsz.

    Mondd még hány csodán bújsz át,
    Meddig dőljön rád, egy összetört világ.

    Meddig bírod majd, a viharban most el ne tévedj,
    Van kiút,
    A bezárt szív, míg nyughatatlan
    Álmodj úgy, most fedezd fel, mi a lelked mélyén
    Lángra gyújt,
    Csak fogadd el,
    És élj pont úgy.

    http://www.youtube.com/watch?v=_T9mNOJODKs&feature=player_embedded

    GA

    VálaszTörlés
  17. Na, vajjon ebből mi fog kisűlni, ..még a végén kirepülünk és el kezdünk élni ???...hihihiiii :)))izgi titok!!

    http://index.hu/gazdasag/2013/03/28/szeles/

    VálaszTörlés