2013. március 3., vasárnap

Lazuljunk: will.i.am ft. Britney Spears - Scream & Shout

Itt egy szimbólumorgia az ilyesmit szeretőknek. Van itt minden, ami kell, piramis, arany fényképező, (Föld)gömb-robbantó hasító fejsze, robbanó Lamborghini, elkészült Új Ember, ésatöbbi. És William, mondd: will I am? Let it out?? I wish this night will last for ever? Miről beszélsz Willie? Ki akarsz szállni? Nem jó csapatban vagy ehhez, vaz.... (Van itt egy fordítás, ha kell valakinek.) Ólájzonász Britney meg határozottan asszonyosodik, de azért még csinosan tekereg. Az "énekről" nem tudom eldönteni, hogy mondják-e, vagy éneklik, mert olyan iszonyatosan meg van szerkesztve - erről már értekeztünk korábban - a zene meg fasza amúgy. A klipet eddig 147 milliószor nézték meg csak a jutúbon, ami azért ad némi utalást a média erejére (jó ebből legalább 10 én voltam!). Gondolom mindenkinek mást jelent ez a dal is. Kódfejtők, Látók, Delejes emberek előnyben! :)


23 megjegyzés:

  1. Nincs itt semmi kódfejteni való. Sokszor az az érzésem, hogy először telepumpálják (kondícionálás:-) az elménket a hülye szimbólumaikkal, amik egyébként normál esetben normális emberek számára lóf@szt sem jelentenek (Bíró Mari néni a Háromszék utcából pont leszarja a cirklit, a vinklit meg a spaklit a mindentlátószemes piramissal egyetemben), aztán meg jönnek a sejtelmesen sokatmondó klipjeikkel, amik csak egy bizonyos réteg számára elérhető virtuális síkon léteznek, s majdan ott is írnak okosságokat róla:-)
    Jó Britney anyó tekergésének csinosítása pedig legalább annyi technikust igényel, mint ahányat a hangja szalonlépessé varázsolása.

    mj

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Bíró Mari néni a Háromszék utcából pont leszarja a cirklit, a vinklit meg a spaklit a mindentlátószemes piramissal egyetemben"- de azért BiróMarinéni is kiment annodomini "Ég a szivünk belseje-Éljen május elseje".. amit változó név alatt, de 1776 óta msszivan ünnepeltetnek embirkákkal..
      (érdekesség: ha valakit érdekel, kutassa fel Wikin-tavaly óta eltűnt úgy angolul, mint magyarul- hogy amit ma március 8 cimszó alatt ünneplünk, eleinte merre-s-hogyan mozgott..)

      Törlés
    2. Kiment hát, mert kiterelték, mint ahogy mindenkit kitereltek Munkás Szent József ünnepén, május elsején, abban az annodomini bolsevik diktatúrában, amikor szentképek helyett Marx, Engels és Lenin képeit hordozták, vörös zászlót templomi zászló helyett és dísztribün előtt vonultak el oltári szentség helyett...
      De nem hinném, hogy okkult értelmét kutatta volna a vörös pentagramnak*, a
      sarlónak, esetleg a kalapácsnak...

      mj

      *Azért mégiscsak röhej, hogy ez a nyüves helyesírás-ellenőrző program
      mindaddig piros hullámmal jelez, amíg a pentagramot nem két emmel írom. Nyilván úgy gondolja, hogy minden ötágú csillag pont fél deka.

      Törlés
  2. Nincs itt semmi kódfejteni való. Sokszor az az érzésem, hogy először telepumpálják (kondícionálás:-) az elménket a hülye szimbólumaikkal, amik egyébként normál esetben normális emberek számára lóf@szt sem jelentenek (Bíró Mari néni a Háromszék utcából pont leszarja a cirklit, a vinklit meg a spaklit a mindentlátószemes piramissal egyetemben), aztán meg jönnek a sejtelmesen sokatmondó klipjeikkel, amik csak egy bizonyos réteg számára elérhető virtuális síkon léteznek, s majdan ott is írnak okosságokat róla:-)
    Jó Britney anyó tekergésének csinosítása pedig legalább annyi technikust igényel, mint ahányat a hangja vesz igénybe...

    mj

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. (Bocs, de egy 503-as hibakóddal egyetemben ledobta az ékszíjat az oldal, és bekontrollvéztem a mentettet...:-)
      mj

      Törlés
  3. "Nincs itt semmi kódfejteni való."

    Mit nem mondasz MJ kolléga. És mi van, ha mégis ???
    Na akkor figyelj kisbarátom !!!! ... :))))

    Q nem = O
    QuÉN = Én vagyok az Omega = O (mint) mega
    A nullmeridián is mintegy véletlenül éppen ott van.
    Birodalom ismert.
    Is- Rá- ÉL megalapítása is onnan indult ki. (És itt tegyük hozzá, hogy egyetlen normális zsidó sem nevezte volna el az országát egy egyiptomi fáraóról.)
    A keresztes hadjáratok kiindulási pontja is ott van - (oroszláneszű richárd és későbbi kollégái "véletlenül" az arabokkal paktált le)
    Férjeura emberbaráti szeretete egyelőre csak a halálos vírusokig jutott el.
    Az amerikai polgárháborút (észak dél ellen) is onnan finanszírozták.
    A FED megalapítása is onnan indult ki. (vagyis az USA gazdasági leigázása)
    A vérfrissítésre használt Diána sorsára is ott tettek pontot. (végrehajtás f-RA-ncia országban)

    És akkor most erősen gondolkozzanak, hogy tubi vagy nem tubi, mert a békegalambnak egy
    kicsit már tele van a f@sza a hancúrozásukkal !!! ... :))))

    Ja...ja..., hát persze hogy nincs itt kódfejteni való ... csak rosszul aluttam az iccaka.

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  4. Ja ... és az utolsó idő nem egyenlő a pénzzel, mint ahogy azt a
    "szentírás"-ba is belefoglalta valamelyik barom.

    VálaszTörlés
  5. Tudvalevő hogy a FöldAnyától idegenek egy csoportja - a Földi bipoláris-duális világban - a "sötétséget-feketeséget" sajátította ki magának. Azért mert tudja hogy a most megújuló "világosság-fehérség" is ennek a szülötte mintegy Főnix-madárként/madarként. Ezért is helyezték a többi ember számára - a mindennapi, amolyan "másságosan tomboló" tevékenységükkel - negatív kontextusba. Az éjszaka-sötétség-feketeség persze ugyanúgy nem gonosz mint a nappal-világosság-fehérség sem. És mint ahogyan az úgymond "fekete-magyarok" sem azok a "fehér-magyarokhoz" hasonlóan. Mindig az egyes "ember" az - még ha úgymond csupán csicska-bábként is "működik". Mert végül is erre a szabad akarata révén senki sem kötelezheti. Ő ezt önként vállalja a 6alomért a vagyonért meg egyebekért cserébe.
    A scream & shout/"sikítozva kiabálás" persze egyértelműen a figyelem felhívása akar lenni. Mire is ? Arra hogy a "sötétség" klipbéli megkoronázott királya, esetünkben "will I am" - aki természetesen az angol Vilmos herceg trónörökös megjelenítője - önmagát mintegy "megalokálva" elmegy, eloldalog egy másik síkra. Mondván hogy kövessék a hívei - ők is "ragadtassák" el magukat vele, menjenek vele. A William betűjátéka ezért is "will I am" - azaz "vagyok a jövőben" - tehát "leszek".
    Visszatérve a "fekete-néger/schwarze-negger-betétes" klipre végighúzódik benne a megsokszorozodás, a megalokáció - az egyszerre több helyen való lét. Piramisból is kettő-három van. Ez mind különböző síkokat/dimenziókat/világokat jelent - de jelenti az egy illúzión belüli megalokációt is. Will I am-ből igen gyakran 5 van ami a kőműveseknél is a beavatás száma és persze a Jupiter/Zeusz stációs sorszáma is. Nos nem sok közük van a Jupiterhez, hacsak az nem hogy Zeusz "gyermekeivé" akarnának ők is válni - azaz magyarokká. Szóval a "fekete koronás király" által megjelenített valódi, fehérnek álcázott "will I am" elmegy és viszi magával a pereputtyát. Ez mindenképpen jó hír - bár már eléggé "szakállas". Mindezt már sikítva - amolyan "Screamers" módra - kiabálva közli a címében is a videoklip. Nyilván azért mert a számukra - lehetséges uralmuk időtartamára - kiszabott IDŐ LEJÁRT. Kik is sikítottak dobhártyát szaggatóan a Screamers című hollywoodi scifiben ? Hát természetesen - a nehezen beazonosítható - háborúra gyártott klónozott gyilkos robot-emberek. Spears/"Lándzsás" Britney pedig - miután nyilván nem a "végzet lándzsája" - "tündérkirálynőnek" elég suta és hiteltelen. Annak az ABBA-béli Ag-netha Fa-ltskog, az AG-FA/Ezüst-FA-leány jóval hitelesebbnek tűnt anno. A videóban ugyan összetörik még a Földet jelképező "narancsos-színű gömböt" - de ez csak amolyan "fekete-mágiás"óhaj szinten van meg. A valóságban erre, ha az "enyém nem lehet akkor másé se legyen" verzióra - a Föld bolygó teljes tönkretételére - persze már nincs "érkezésük".

    Kerion

    VálaszTörlés
  6. @ Kerion

    Főnix = Fő semmi = Fő nulla = hamis nulla

    ABBA = AV+VA = egyszerűsítve AVA = M

    :)))

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. @ Ö.T.

      Mindig a "rejtett" értelmet keresd ! Régen az "x"et "ksz"-ként írták. Tehát Főnix=Fő-niksz azaz a 2. niksz szót a Szuez/Zeusz kőműves-mintára megfordítva Fő-Szkin/Skin= Fő-Bőrös/Fő-"Bevonatos"/Fő-Szkafanderes - mivel TU/L/RUL KÜLDÖTT-ről van szó. Tehát az a "Földi pokolból" feltámadt - ha úgy tetszik "földönkívüli űrhajós" - aki a Földi Korszak-váltást hivatott levezényelni. Itt természetesen egy valódi magyar emberről van szó - aki mint ahogyan Pió atya is mondá: "kirepülvén a kalitkából nagy boldogságot hoz majd az emberiségre". Hiszen a Főniksz-madár MADAR - vagyis magyar. Olyan magyar aki megtáltosodva repülni képes.
      ABBA az ATYA - a magyarban volta az ABA változat is - lásd Aba-nemzetség. Az ABBA egyébként az újjászülető ember a BABA és az őt óvó "küldött" BÁBA angol-svéd betűjátéka. Az angol gemátriában ABBA=1221 vagyis 12.hó 21.-e, míg a magyar gemátriában 1331 azaz 13.hó 31.-e. Az ABBA ez utóbbi jelentése a lényegesebb mivel ez a régi Holdnaptár szerinti 13. holdhónap idején - vagyis 2013 márciusában lévő - 31.-ét jelenti. Nem pedig a Maya-naptár szerinti 13 baktunos ciklusvéget - ami persze fontos mivel a Téli Napforduló/Fény-Újjászületés napja is. 2013 március 31.-e most 27 nap múlva lesz - mint Húsvét Vasárnap. Ez a nap egyébként meg - mint Nagy-Csütörtökre való 3-adnap/3. NAP - a Feltámadás Napja is - Jézusé és persze lehetőségként a magyarságé - EGYÜTT.

      Kerion

      Törlés
    2. "Mindig a "rejtett" értelmet keresd !"

      Ne aggódjál Kerion, mióta bizonyossá vált számomra, hogy a nyelvek összezavarása nem csak amolyan Bibliai kamu, azóta a részleteket próbálgatom egymáshoz passzítani - több-kevesebb sikerrel.

      Viszont az is világos számomra - mint az már nemegyszer bebizonyosodott - hogy nem egynek adták az észt, a többinek meg semmit, hanem mindenki a NAGY EGÉSZ bizonyos részleteinek a hordozója - ami magyarul annyit tesz, hogy amennyiben utáljuk egymást, sohasem fogunk kirakni a NAGY MOZAIK-ot.

      Ahogy elnézem, mindketten egy kicsit más irányból közelítünk a lényeghez, viszont már láthatóak a kapcsolódási pontok - legalábbis számomra.

      Na akkor nézzük csak !!!!!

      "Fő-Bőrös/Fő-"Bevonatos" = ÁBRA-HÁM --->>> holott eredetileg AV-ram.
      Az Ábra az külső megjelenést takar, ami eleve értelmetlen, mivel Istent soha senki nem látta, ... és nem is láthatta, hiszen ő SZELLEMI.

      "Itt természetesen egy valódi magyar emberről van szó ..."

      A "valódi magyar" nagy valószínűséggel a valamennyire közös múltú emberiségre
      lehet utalás, azaz R - égi ember, eredeti - szellemileg magasan rezgő - személy, mint a próféták, apostolok, sámánok, táltosok, .... stb., akik egyszerre több dimenzióban is tudták vizsgálni ugyanazt, azaz SZELLEMI TÉRLÁTÁS-sal rendelkeztek.

      "MADAR" - az alucsajdengi hun korona tetején is egy madár látható.

      "...a magyar gemátriában 1331 azaz 13.hó 31.-e ..."

      Ezt tartom valószínűbbnek, ugyanis többször is kiadja a 4-es számot, amitől a kínaiak babonásan félnek (ez is pusztán programozás kérdése - szellemi lehülyítés tabukkal bebetonozva). Azonkívül a jól ismert X-nek is pontosan 4 szára van, arról nem is beszélve, hogy az eredeti Menóra negyedik gyertyatartója van középen.

      És akkor most végezzünk el egy visszabontást az eredetihez, mint pl.
      Izraeli --->>>> Zsidó ---->>>> Héber

      A hébér a magyarban is ismeretes és a hasonlóság nem véletlen, ugyanis véletlenek nincsenek, legfeljebb nem ember vélte. ...:)))
      A hébér - ből a LE, azaz a kivezető SZÁR egyenlő a csatornázással, a közösséggel, az összefogással, ... stb., míg a tetejét képező OMEGA-ról minden csak visszazuhan.

      Úgy nézem, hogy haladunk Kerion ...

      Ö.T.

      Törlés
    3. Halad = Hálát ad ??????

      Törlés
  7. Álljon itt a másik ol-dal(a) is, kiegyensúlyozandó Britney-t, meg alacsonyan repülő társaságát Egy-szerűen. "Mindig rám talál az én kedvesem" (s a kígyó ismét farkába harap) énekli a dal című műsor gyöztese Bye Alex. Személy szerint örülök, hogy ilyen jellegű dal képvisel minket a föld nagyobb színpadán az eurovíziós fesztiválon, mert mindEGY az, hogy milyen és kik által képviselt felületen szórjuk a Szer-etet, célba fog találni, hiszen mindEGY. A dal szövege nekem Egyértelműen Kerion, és népmeséink által oly sokszor említett bennünk lévő önvalóról (persze ez is látszat, hiszen minden AZ, és nem áll tőlünk elkülönülten semmi) tündérországi tündérkirálynőnkről szól, akivel mindig újra és újra egyesülünk, a kerek erdőben való hosszas tapasztalatszerzés, és magányos bolyongás után, s immár mint igazi Fehér ló fiak, legyőzve hétszűnyű kapanyányimonyókot (egós elképzelést), megtáltosodva ismét ŐsTen(10)-ként folytatjuk végtelen történetünket az örök mostban, csakhogy most már eleven(11)-en. Nos akkor hát lóóóóra fel, de ne jövőre, hanem itt és most, másként hogyan is lehetne :)... http://www.youtube.com/watch?v=pEMKR9YbGGE

    Maty

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Maty, Te mindig is tudtad - amit tudni érdemes. Különben tévedés ne essék, a média-közelben sertepertélő "mások oldal" is ébreszt - önmagát és másokat is - hiszen erre van predesztinálva már jó ideje a Teremtés által. Csak nem mindegy hogy önszántából spontán és szívből teszi-e ezt vagy számításból - önmagát feltupírozva - átmentendő az átmenthetetlent. Mindkettő variációból van bőven.
      Már régóta tudjuk hogy amennyiben már önMAGunk mellett, pontosabban szorosan mögöttünk van az ÉjSzaka a SIVAtagban a TündérKirálynő a palotájában - ami ugye a Sarkcsillag - akkor EgyÉn-esen már mindig csak előre kell mennünk SzerElmés SzerEtet-tel hogy megtaláljuk a "szomjúságunkat" enyhítő éltető FORRÁST - az Igaz és Örök SzerElmet a tudással és a képességekkel egyetemben.
      Egyébként meg NAP-pal a Földi Szivárván/y/on - a Földi Szív-Árván-lévőségünkön át, úgyszintén megtalálva önMAGunkban a TündérKirálynőt - hasonló módon SzerElmés SzerEtet-tel tudunk a Mennybe/AranyKorba jutni. Tehát ÉJJEL-NAPPAL "résen " kell lenni ahogy a cserkész-köszöntés is mondja.

      Kerion

      Törlés
  8. Azért azt jó látni, hogy amikor kész vagyok mint a mateklecke, és nincs időm még egy normális bejegyzésre sem, a meseszobába látogató kedves társaság ekkor sem okoz csalódást, és a társalgás magas színvonalon folytatódik tovább, még egy olyan szar klipnél is mint ez. :)

    VálaszTörlés
  9. A királynéni MUM megnevezése erőteljesen a múmiákat idézi. ...:)))

    Kiválasztotték törekvésére pedig kimondottan a "minden mindenben" szlogen a jellemző,
    ami ember részéről több, mint enyhe túlzás.

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  10. Ugyan Mazsola.
    Igazán nem kell hálálkodnod.
    Amíg az Országházban lókecolsz és kormánykörökben munkareggelizel, addig valakiknek mégiscsak gondoskodniuk kell az oldal színvonaláról...:-)

    mj

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, én naív is azt gondoltam, ha mán odahíttak, majd jól megvendégelnek, de aztán csak annyit történt, hogy egy kedves kis aranyos rohangálós csajszi megmutatta hol van a kajálda az alagsorban. :) Egyébként konkrétan el lehet tévedni abban a Házban bazzeg, különösen amiatt mert mindenhol azok a komoly kormányőr pofák lébecolnak... öööö akarom mondani állnak vigyázzban.
      Megtekintettem A Koronát is, de semmi extra érzés nem fogott meg. Szerintem amúgy is replica, az igazit valamelyik láda mélyén őrzik.

      Törlés
    2. Azéé... mivel ilyen kis... mocsok vagyok.

      Csak a hangulat, meg a próba kedviért kíváncsian megtekintettem vóna, hogy a kőszobort jáccó srácok vajh mennyi idő alatt gyorsulnak helyből százra, ha a kiránduló bloggazdi, megcsapja a nemzeti jelképet. Lehetett vóna fogócskázni a sok termen meg szobán keresztül-kasul.
      Megoszt... vajon tele lett-é vóna vele a aznap esti "híradó"? Vagy kihagyták vóna, mer senkitsenem izgatott vóna fel, a ottaniak közül?
      Esetleg... tán befért vóna a pár mondatos színes hírek közé? Vagy nem?

      Törlés
    3. ""Az Utazás-kiállításon, február 28-án a Magyar Koronaőrök Egyesületének egy tagja leverte egy szlovák hosztesz fejéről a magyar Szent Korona mását. Az egyesület közleménye szerint a szlovák kiállító "a magyarság legszentebb ereklyéjét és nemzeti kincsét méltatlanul viselte. A Magyar Koronaőrök Egyesületének jelenlevő tagja többszöri kérése ellenére nem változtatott a magatartásán.""


      http://index.hu/belfold/2013/03/05/levertek_a_koronat_a_hoszteszlany_fejerol/

      Törlés
  11. Ha már jelképek: akár másolat, akár nem, egyrészt már amúgy is össze-vissza buzerálták és cserélgették a Korona zománc képeit - ma ezt úgy mondanánk, hogy sok benne az utángyártott és/vagy bontott alkatrész - másrészt meg ha egyszer nem akad egy olyan fej, amelyikre PASSZOL, lehet akármilyen originál szalon állapotú - b@szhatjuk ahogy van...

    mj

    VálaszTörlés
  12. Manapság már azt gondolom, hogy "nézettségnövelőként" szándékosan rakják tele ezekkel a szimbólumokkal az ilyen klipeket, hogy a "mifajtánk" is végignézze és tudjon mit elemezni. Nyilván enélkül a büdös életben nem nézné már meg más, csak az agyhalottak.

    Az mindenesetre vicces, hogy egészen az elején a fickó ilyen átlátszó érintőképernyőn "monarch lepkés" gombokat nyomogat és kiválasztja a megfelelő "programot" számunkra a monarch programozási lehetőségek közül :)).

    VálaszTörlés
  13. Jön "Óz a hatalmas/Oz the Great and Powerful" hollywoodi scifi pesti bemutatója 3 D-ben és 127'-ben - március 7.-én. Az USÁ-ban csak másnap 8.-án mutatják be.
    OZirisz persze nem csak a 3 D-ben megnyilvánuló 7almás könyörületes - mint az "O" körforgás 3. szemet felnyitó "Z" vége. Persze OZ-irisz-t egy másik megközelítésben mondhatnánk OR-ion-nak is. Mindegy a "lélekpásztor" az Lélek Pásztor akárhogy is hívjuk.
    Tehát Óz már 7.-én 6 a 3 D-ben 127=10=1/EGY "percben" - teljesen "véletlenül". Ezt nyilván - mint a film előzetesében is - a sEnki avatárja révén teszi majd. Először Magyarországon - az USÁ-ban csak később - legalábbis a "megjelenítők" szerint.

    VálaszTörlés