2013. március 10., vasárnap

Nulla sötét 30

Nem szokásom ismeretlenül írni kritikát valamiről, de ez már az első érintkezéskor kiütötte a biztosítékot. Az egyik szomszédasszony mesélte, hogy megnézték a moziban a "Bin Láden hajsza" (Zero Dark Thirty) c. remekművet, majd reményteljesen közölte, hogy ő most már tényleg elhiszi, hogy elfogták. Én meg közöltem, hogy két másik lehetőséget is látok:
1. Már vagy 10 éve elkapták
2. Sosem létezett, szíjájé fantom volt.
A válasz a szokásos üres tekintet, a világából kizökkentett ember ismérve, kinek szeméből sok mindent, de ezt mindenképpen ki lehet olvasni: "Honnan veszed ezt a hülyeséget, no de miért, és ki és hogyan, és meddig, és miért mondanának mást a filmben, mint az igazság, és...??". Azért drága, mert csak így lehetett széleskörben elfogadott, megnyugtató indokot tálalni a nagyérdeműnek, hogy miért is kell lerohanni a világ másik felén lévő országot, majd évekig ott is maradni, míg egyrészt kiépül a helyi bábkormány vezette démonkrácia, másrészt átkerülnek a helyi erőforrások tulajdonjogai a nemzetközi (nemzetek-fölötti) cápák kezébe,  - "az egyebek mellett réz-, kobalt-, arany- és lítiumlelőhelyek mélyén ezermilliárd dollár értékű nyersanyag is lehet, az ország akár bányaipari nagyhatalommá válhat", írta nem is olyan régen a The New York Times (mi más?) és ugye nem vagyunk annyira naívak, hogy azt higgyük ezt utólag fedezték fel? -, harmadrészt így végképp körbeveszik a végcélt. Irány a felföld!  Elképesztő mennyire el vannak butítva az emberek, és hihetetlen, hogy ehhez nem kell más, csak néhány mondat a híradóban, bejátszásnak néhány fotó egy szakállas emberről, majd egy néhány millió dolcsis mozifilm. Nem is kívánok ennél jobban belemerülni ebbe, megtették ezt már sokan mások, max. még annyit kockáztatok meg, hogy a kinek az érdeke minden ilyen ügyben elsődleges kérdés kellene legyen. Ezeket a szerencsétleneket megpróbálta már lenyomni a Bal Kéz is a 70-es - 80-as években, most a Jobb kéz próbálkozik, s kérem! Az milyen már, hogy egy tenorista ország munkavállalóinak egy része kábítószer előállításból él és "nekünk" ebben nincs részesedésünk?? Hát ma már van...




Hősnőnket a filmben természetesen Maya-nak híjják, ami bizonyos értelmezés szerint illúziót jelent. Hát nem csodás üzenet?


30 megjegyzés:

  1. De hiszen erről szól Coppola remekműve is, a Keresztapa trilógia is,
    melynek kulcsmondata valahogy így hangzik: a politika és a bűnözés azonos kategória.
    A világot bűnözői körök osztották fel egymás között, és minden háború, globális vagy lokális, nem egyéb, mint kegyetlen maffia harc az érdekszférák uralásáért - mi pedig, hogy bántódásunk ne essék, szorgalmasan fizetjük a védelmi pénzt számtalan adónem formájában...

    mj

    VálaszTörlés
  2. Illúzió meg film,kitudja.Ez is egy vélemény,ha még nem látta valaki http://vimeo.com/54632895
    a.n

    VálaszTörlés
  3. Amennyire én tudom, már régen halott volt. Évekkel ezelőtt láttam egy interjút egy angol újságíróval (most már nem tudom előtúrni), aki még a 80-as évek végén találkozott a Bin Laden-el (akkor még nem volt világszerte ismert) egy interjú erejéig. Azt mondta, hogy van a Bin Ladennek két gyerekkori barátja, ők a legközvetlenebb testőrei, soha, semmilyen körülmények között nem hagyják magára, állandóan együtt vannak és mondták, hogy ez halálig szól.
    Aztán ez az újságíró pár évvel ezelőtt (ha jól emlékszem 2008-ban) összefutott Szaud-Arábiában az egyik "testőrrel", aki egyedül volt. Elmondta, hogy honnan ismerik egymást a régi interjúra utalva és akkor elmondta neki ez a fickó, hogy Bin Laden már korábban meghalt 2006. júniusában, Csecsenföldön és ők temették el. Az első interjú idején a fickó még a BBC újságírója volt (ma már független), tehát ebben az értelemben talán egy hajszállal hitelesebb csak a mondanivalója, viszont ha "oda" tartozna, akkor inkább a hivatalos verziót erősítené. Hozzáteszem ez a videó még a Bin Laden állítólagos megölését jóval megelőzően jelent meg.

    Tehát nem állítom, hogy így történt, de talán a nagy katyvaszban számomra még mindig ez a leghitelesebb verzió.

    A szomszédasszonyhoz :)):
    Sokat gondolkoztam már, hogy mi okozhatja ezt a "disszonanciát" emberek között ugyanarról az eseményről, tényről, hazugságról, stb...
    Arra jutottam, hogy mindenkinek van valami alapállása azzal kapcsolatban, hogy a vezetés (állam, vállalat, bank, nemzetközi intézmény, stb...) milyen attitűddel rendelkezik az általuk vezettek vonatkozásában. Vannak emberek, akik meg vannak győződve arról, hogy maga az adott "vezető pozíció" célja az jó (az alattvalók számára), legfeljebb időről-időre előfordulhat, hogy nem odavaló személy tölti be és saját zsebre dolgozik, visszaél, stb... de az eredendő funkció az pozitív. A legtöbb ember így gondolkodik az amerikai alkotmányról is és csak azt gondolja, hogy most Obama (és elődje) a rossz fiú aki ezt az alapvetően jó dolgot le akarja rombolni. Azt nem veszik figyelembe, hogy az USA-t kifejezetten az Illuminátusok hozták létre az akkori céljaiknak megfelelő alkotmánnyal.

    A népesség másik (kisebb) része pedig ösztönösen vagy tudatosan, de érzi, hogy semmi nem áll távolabb a vezetőktől, mint a nép jólétének a szolgálata, ezért bármilyen gazságot el tud képzelni róluk, mert tudja, hogy maga a rendszer és annak bármelyik funkciója eleve nem is szolgálhatja a közjót mert nem is arra lett kitalálva.

    Ezért van az, hogy a "naívak" képtelenek elfogadni az ilyen "igazságokat" mert fel sem tudják fogni, hogy mi volna az értelme ennek, hiszen az ő szempontjukból elképzelhetetlen, hogy egy rendszerben minden funkciót betöltő ember hazudni lenne képes és soha senki nem mondaná el az igazságot (mintha ő nem kussolna a munkahelyen, ha nem ért egyet valamivel). Nem értik, mert a rendszer valóban nincs "meghekkelve" valakik által, hanem elve a hazugságra épült és ez tartja életben, erre lett tervezve.

    Aki így gondolkodott, azt soha nem tudtam meggyőzni ennek az ellenkezőjéről, mivel akkor az egész életét látná ezen keresztül romba dőlni és értelmetlenné válna minden amit gondol és tesz a jövőben, elvesztené mindenért a lelkesedését, a motivációját, hogy van értelme élni, ezt pedig nem engedi az egója...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A világnézetéből kizökkentett ember könnyedén padlót foghat, és onnan kibaszott nehéz felkelni. Vannak, akiknél csak fokozatosan szabad az ébresztési folyamatban eljárni, mivel nem mindenki bírja ezt a világkép kifordító pofont elviselni. Vannak, akik szerintem tudatosan, vagy tudat-alatt a jól felfogott saját érdekükben elutasítják az összes ilyen próbálkozást, mert képtelenek lennének elviselni az illúzió kártyavár összedőlését, inkább dagonyáznak benne, mint a Mátrixban az áruló. :)

      Törlés
    2. Ja, ja ... fokozatosan Mazsikám ... kizárólag fokozatosan. ...:)))

      Na akkor fokozzunk egy kicsit, hm ????

      Éppen most olvastam, hogy Nápoly környékén egy szupervulkán készülődik és ezeknek az a tipikus jellemzője, hogy úgy. kb. 1000 köbkilóméter forró matériát
      köpnek ki magukból (a materialisták nagy "örömére") ... és ha nem tévedek, ebből Rómára is jutna egy kevés, ami után a "minden út Rómába vezet" szlogen már nem lesz többé aktuális.

      Szerény véleményem szerint az ébredésre még van kb. 3 hónap.
      Májusban már nem lesz ... hm ... egyszer már írtam Neked a Mi, máj, maya, május ...stb. összefüggésekről, meg a római 5-ös is (V) ebbe a kategóriába tartozik, szóval akinek a széthullás tetszik, annak a "V" széthullásként fog megjelenni - és ugye mintegy "véletlenül" egy VULKÁN is pontosan ezt jeleníti meg. (V - ULK - ÁN ... rövidítve VÁN = őrület)

      Szóval csuháséknak is aktuális lenne egy gyorsított ébresztő, hacsak nem akarnak
      lávában dagonyázni.

      Mert azért az mégiscsak furcsa, hogy a Péter bazilikába belevág a villám, a csuhások szóvívője meg véletlenről kezd pofázni, nem ????
      Holott az öreg pontifex, Berluszkóni, meg Monti már mindegyik a múlté ... és ezek a seggfejek még mindig a véletlenben reménykednek.

      NINCSENEK VÉLETLENEK ... különösen nem egy hadüzenet után!!!! ...:)))

      Na de megpróbálom visszafogni magam egy kicsit ... mert ugye a fokozatosság ...
      a római birkáknak egy kicsit beragadt az agya ... aztán még sokkot kapnának.

      Ö.T.

      Törlés
  4. "A kiaknázatlan ásványkincsekre a Pentagon munkatársai és geológusok bukkantak rá. Az Egyesült Államok a felfedezésről már értesítette az afgán elnököt."

    Hát ez a két mondat eléggé beszédes .... na de miért is?
    Amennyire tudjuk, a Pentagon nem azonos a Bányászati Minisztériummal.
    A geológusok tuti, hogy nem tálib geomókusok voltak.
    Az afgán elnököt meg szintén nem a helybeliek választották maguknak.
    A sajtó meg már megint - mint mindig - torzított f@szságokat tömköd az emberek agyába.

    Ha az okokat nézzük, akkor a kamatos pénzrendszer eleve defektes jelenség, mivel állandó hiányt termel és így sohasem éri utol magát. Ez nem csak az amcsiknál van így, hanem az egész "civilizált" világban. Így aztán tökmindegy, hogy az oroszok, vagy az amcsik, vagy bárki más próbál demokráciát csinálni afgánéknál - a háttérben mindig a bankárokat találjuk, tekintve, hogy a háborúhoz PÉNZ kell.

    Érdekes jelenség, hogy annak idején a ruszki gazdaság is kihasalt a hódítások ellenére, most meg az amcsiknál+ ajrópában van ugyanaz, mindannak ellenére, hogy afgánéknál
    100% fölé "fejlesztették" az ópiumtermelést - ami ugye nem jövedelmez rosszul, mivel a nagy kábszer kereskedők nem szakadt trabanttal furigáznak.

    Ha összekötjük a végpontokat, akkor azt az ábrát kapjuk, hogy a militér kikaparja a gesztenyét a tűzből a bankárkasztnak, azok meg elpulverolják a defektes pénzrendszerükkel. És egyesek ezt nevezik fejlett civilizációnak. F@sza, nem ???

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  5. "Szövetséges erők járőröznek a mákültetvényeken Afganisztánban"

    Persze nem kell ezt az egész sztorit annyira felfújni, lehet hogy csak
    valakik nagyon szeretik a mákos bejglit. ...:)))

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  6. Ha viszont vallásilag vizsgáljuk a tárgyalt témát, akkor bizony nagyon sötét képet kapunk,
    ugyanis akár az orosz, akár az amcsi vagy a német, francia ... stb. mindegyik keresztény.
    Aztán ha még azt is figyelembe vesszük, hogy a Vatikán pénzét is a bankárok kezelik,
    akkor az az ábra jön ki, hogy az egész kinyírósdi "játékból" Isten báránykái is vastagon profitálnak.

    Na, Benedetto testvér ... asszem itt neked föltesznek néhány kellemetlen kérdést
    a túloldalról, nem gondolod ??? Ez az egész helyettesítés valahogy nekiment a falnak ... hm ???

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De azért egy szavunk sem lehet, nem? Elég sikeres konzorciumot alkot a Helytartó Bt., a Kapitalista Szigorúan Zártkörű Részvét-társaság, meg az Internacionálé Korporéjsön? :)

      Törlés
  7. Te .... ezek asziszik, hogy mer mákot ültettek, akkor mákjuk is lesz.

    VálaszTörlés
  8. "harmadrészt így végképp körbeveszik a végcélt. Irány a felföld!"

    Mármint a Turáni?
    Panka.

    VálaszTörlés
  9. ÉK-Afganisztánban, a HinduKus/ita/ hegyláncai közti eldugott helyen 5 ezer méteres magasságban van a Föld legrégebbi drágakőbányája. Az itteni jó minőségű kék lazúrkövet a fáraók, de a mezopotámiai uralkodók is nagy becsben tartották. Kimutatták hogy a "MágiKus/ita/"kövek innen valók.
    Osama állítólagos holttestét - állítólagos megölésekor - a tengerbe dobták minden alapos "elemzés" nélkül. Ennek - bármilyen hihetetlen - rituális oka volt. Azt jelentette hogy sikertelen volt a "halászata". Nem tudta önMAGát "kihalászni" ezért visszadobatott a "tengerbe" - ami persze a nem felemelkedett embereket jelenti. Nem véletlen az sem hogy O/S/ama ugyanaz mint O/B/ama egy betű eltéréssel. Osama "fehér" volt míg Obama "fekete". Ez a fehér- és fekete-magyarokra való spirituális utalás. Ami persze valójában egy-egy földi lét"állapot" - felemelkedési lépcsőfok.
    A fehér magyar az aki még az újjászületésére vár, azaz az "életét halja", még NAPpali, VÉGes, Omegás. A fekete magyar az aki már meghalt, de ugyanakkor ugyanabban a testben azonnal újjá is született és a továbbiakban a "halálát éli", már éjjeli Napos vagyis HOLDas, Plútói Alfás, a Kezdet, a FÉNY hordozója. Tehát már a Feltámadt Aranykort váró - másokat segítő. Osamával a még alacsonyabb rezgésű, de már "kész" felemelkedésre váró fehér magyart, Obamával a magasabb rezgésszintre jutott már feltámadt fekete magyart próbálták/próbálják megjeleníteni - persze eléggé falsul.
    Az már végletes megjelenítés amikor az ilyen teljesen hétköznapi, csak már felemelkedett, feltámadt embert holmi húscafatos sírból kikelő csontváznak, zombinak deklarálják. Aztán Budapestre jőve például un. zombiirtó filmekkel operálnak - mint ahogy Brad Pitt is tette. Aki ki is jelentette hogy a zombi-irtásnál csak a náci-irtás kedvesebb a számára. Nos az ilyen vérszomjas "irtók" azok akik még mindig 6almaskodnak - persze "irtó"klassznak bemutatva a médiájuk által. Pedig pontosan tudják hogy hamarosan már csakis és kizárólag az általuk "zombisított" szeretetelvű magyarokra számíthatnak - senki másra.

    Kerion

    VálaszTörlés
  10. Egy kis matematika a kettes számrendszerben:

    Első = 1.
    Egy-etlen = 0

    Hm ... akkor nézzük csak, hogy a mi naprendszerünkben mi az, ami egyetlen.
    Pl.: Maga a NAP .... aztán még maga a FÖLD, mint egyetlen lakható bolygó.
    ( a Hold már nem, mert abból van egy zsákravaló)

    Ha ezt függőleges ábrán jelenítjük meg, akkor azt kapjuk, hogy:
    .
    |
    O

    És valóban lehet a kettő között némi összefüggés, mivel NAP nélkül az életnek annyi itt a Földön. Aztán, ha már Afganisztánról is szó volt, érdemes megemlíteni, hogy az ország nevének két kezdőbetűje az AF. Hm ... nem ugrik be semmi ???
    És ha azt mondom, hogy SZER-AF ????

    Hát csak gondolkozzunk ... májusig még van egy kis idő !!!!

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes, de a magyarban szinte nincs is af-fal kezdődő szavunk. ( eltekintve az az hasonulásaitól)
      Ö.T. mester, akkor Af-ganisztán és Af-rika között van valami összefüggés?

      sl

      Törlés
    2. Ez több, mint valószínű, sl.

      N = a VAN-ból, mint semleges.
      ÉG = az égből (pl.: dogonok), de ez megjelenik a bőrszínben is.
      ER = Ő, az értelmezés nyelvén (deuten)

      Ugyanez magyarul:

      F = a legfelsőbb és a középső szint (szellemvilág vagy szellemi, értelmezési szint)
      EKE = földművelő szerszám
      TE = mindhárom szellemi szint ismerete

      A "FEKE" részletben is jelen van mindhárom szint, arról nem is beszélve, hogy
      Ádám és kedves neje szintén földművelésre volt "ítélve", ahol az ÍTÉLET nem igazán bírói szankciót jelenthetett, hanem sokkal inkább ITT ÉLETET.
      Ez sokkal inkább amolyan hoci - nesze viszony egy ÉLŐ bolygó és a teremtmény között.

      Ezzel szemben a FEHÉR jelentése nem igazán kedvező, mert erősen arra utal, hogy nem ismeri vagy nem hajlandó megismerni a legalsó szintet. (szolgálat)
      Ha belegondolsz, Krisztus is a szolgálatról beszélt, meg a FÖLD is minket szolgál. Add össze a kettőt és rájössz, hogy mi van a talpunk alatt. ...:)))

      Másrészt meg Afrika történelme erősen ki van takarva a hivatalos történelemírásból, mintha ott örökké csak ostoba rabszolgák éltek volna.
      Khm ... hát ez bizony hatalmas tévedésnek látszik.

      Ö.T.

      Törlés
    3. "Érdekes, de a magyarban szinte nincs is af-fal kezdődő szavunk"

      Afasztnem!
      Nem ismerek annyi aforizmát,
      ahány nő afarizmát
      riszálja itt mindennap! :)

      Afenébe! :))

      Törlés
    4. @ sl

      Talán még annyit, hogy a "mester" megszólítást nyugodtan elfelejtheted.
      Ha évezredek alatt nem akadt egy földlakó sem, akinek világossá váltak volna
      magasabb összefüggések, akkor tutira veheted, hogy én sem vagyok kivétel.
      Vagyis itt pusztán valaminek az érzékeléséről van szó ... ami eddig nem volt.

      Éppen ezért kérdeznék tőled valamit:

      A héber nyelvű Tízparancsolatban elég sűrűn előfordul a "Ló" szó, vagy betűkapcsolat. Megpróbáltam héber-magyar onlájn szótárral lefordítani, de
      csak héber betűkkel írja ki, ami nekem olvashatatlan.

      A "Ló" szó már csak azért is érdekes, mivel a Jelenések Könyvében az Apokalipszissel kapcsolatban is lovasokról van szó. Szóval érdekelne ennek a szónak az eredeti jelentése. Ugyanis a nyelvek összezavarását szerintem tényként kezelhetjük, ennek ellenére ugyanazok a kifejezések több nyelvben is szerepelnek - amiből ki lehet rakni a NAGY MOZAIK-ot.

      Ö.T.

      Törlés
    5. Ez esetben tehát aféle ellenpéldához lenne szerencsénk?

      mj

      Törlés
    6. Hát megmondom őszintén, azért ebben a "LO" témában elvártam volna némi
      szellemi megmozdulást a kedves bloglátogatóktól ... de úgy tűnik, hogy senkinek sem akar az agya beindulni.

      Na akkor foglaljuk csak össze:

      1. Az "iO" pont nélkül = lO = LO

      2. A Tízparancsolat héber nyelvű változatában szintén gyakori szó a "LÓ", egyszerűsítve = LO

      3. A Jelenések Könyvében szintén "LO"-vasokról írnak. (bár szerintem itt a "vas" toldalék már torzulás.)

      4. A görög "LO"-gosz-ban is megtaláljuk ugyanezt, ahol a "GOSZ"-nak már van
      germánul is értelme = ÖNT (múltidőben) Egy kis idézet ezzel kapcsolatban:

      "A görög filozófiában a L. jelenti a világészt, mely a világot áthatja, benne rejlik; még fontosabb szerepe van a L.-nak azután az új platonizmusban s a keresztény filozofia első századaiban, jelentvén itt a világ gondolatát Istenben, melyet Isten öröktől fogva gondol, s mely a világ teremtésekor mintegy kivált Istenből s a világ teremtését közvetítette; az első keresztény bölcsészek azután Isten első szülött fiának nevezik a L.-t (L. Gnozis), János evangelista nyomán, aki az új platonizmusok befolyása alatt állott (L. még Isten igéje)"

      5. Az angol "LOW" fonetikusan ejtve szintén = LO

      6. Akár a "LOVE" ban is megtalálható, ahol a "VE" a teremtés három szintjére utal:
      a. anyagi (de inkább agyagi, amiből az ember készült)
      b. víz
      c. levegő

      7. Mint tudjuk, a magyar "véletlenül" éppen "LO"-vas nemzet.

      8. Az "orosz" a fentiek alapján értelmezve, ahol a "ROSZ" (germánul ROß) szintén "LO"-vat jelent, kb. = az Isten lova meghatározással.

      Na meg ne dumáljuk már, hogy ennyi véletlen lenne egy rakáson !!! ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    7. De ugyanide tartozik pl. a LO - N - DON városnév is.

      Törlés
    8. Ö.T., én egy kicsit rágcsálódtam, de csak az IO-ig jutottam.:) Persze lehetne OI is, de mégsem, mivel a sorrend nagyon is fontos. Egyébként megkuksiztam, hogy az io olasz nyelven az ént jelenti.

      sl

      Törlés
  11. Nem mellékes még, hogy azt nyugodtan kizárhatjuk, hogy az agyoncikizett "írástudók"
    pont a betűk jelentését ne ismerték volna. ...:)))

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  12. Egy érdekes gondolatot olvastam:

    Lehetséges, hogy a Föld egy másik bolygón élőknek a "pokla", ahova azok az entitások kerülnek onnan, akik ott mérhetetlen gonoszságokat követtek el életükben és most itt vezekelnek?

    Ez a sok gonoszság itt máris értelmet nyerne és akkor várhatjuk, hogy itt jobb lesz valaha is... :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "egy másik bolygón élőknek a "pokla""- elgondolásom szerint pedig a Föld már a könnyitett verzió, a szigoritott felől-felé, ill. a "szabadulás" felé, amolyan átjáróház. De a tisztaszobába szutykosan nem megyünk.. önzetlenségi együttható.. és mindenkinek van egy arany-iránytűje, csak figyelni kell(ene) rá..

      Törlés
  13. Az igazságot itt találod, nem a Tv-ben!!...vér nélkül is lehetséges lesz?...vagy csak ábrándozok?.....

    http://kaslerarpad.hu/?p=2993#more-2993

    VálaszTörlés
  14. Meg kellene végre érteni hogy a "magyarok szintje" nem az őket kizsákmányolók, megnyomorítók szintje. A magyar szint egy SZAKRÁLIS szint. Ez pedig teljességgel elkülönül a 6almi, bankári, multi, médiotikus, kormányzati-ellenzéki harácsolva gyűlölködő még regnáló szinttől. Éppen ezért kell a magyarnak mindenen felül-emelkedve hagynia hogy a végidei paradigma ezen bukott irányítói és haszonélvezői - a korszakváltó Teremtési Trendnek megfelelően - végre felemészthessék már magukat. Egymásnak menve, egymást felabrikolva, harakirit elkövetve stb. - ahogy nekik tetszik. Ebbe belefolyni őrültség és persze öngyilkosság is.
    Ha most, mint általában vesztes deviza-hitelesként vagy akármiként/akárkiként a magyar ellenük megy, tüntet, tárgyal velük stb. azzal csak meghosszabítja a regnálásukat - s ezzel persze a saját szenvedését is. Szóba sem szabad velük állni nem hogy tárgyalni meg hasonlók. Az a magyarok számára eleve egy vesztes forgatókönyv - az ő törvényeik, szabályaik, bíróságaik, kormányaik, médiájuk, bankjaik, ÉRDEKEIK árnyékában. Nem is lehet más.
    Szerencsére megfigyelhető hogy egyre kevesebb valódi magyar vezethető már meg a "kásleriádával" meg egyéb tökéletesen céltalan marhaságokkal. Itt is működik a széth-választódás. Önjelölt "alkotmányozó" beépített ügynök vezérekkel, prófétákkal, fejedelmekkel és királyokkal már nem Dunát, Amazonast lehet rekeszteni. Itt kapcsolódik a "devizahiteles" üresjárathoz hasonló másik párhuzamos hülyeség: az un. "székelyzászlós" - merjünk kicsik lenni mozgalom. Az "autonómiásdi" - amit persze nem akarnak valójában a 6almasok, de ha akarnák is semmit sem ér ahhoz képest amit elzabráltak. Tudomásul kellene végre már venni hogy ebben az esetben sem szabad lepaktálni semmilyen szinten a 6alommal - mintegy ezzel is legitimálva azt. A 6alom teljességgel törvénytelen mert ne3m Szakrálisan Uralkodó, ha úgy tetszik nem Isteni Eredetű - a 6almat ténylegesen csak bitorolja a megfélemlítéseivel és az erőszakszervezeteivel. Egyfelől a rajtunk közvetlen 6almaskodókkal, másfelől a "külhoni" gazember ország-rablókkal szóba sem szabad állni, nem hogy tárgyalni - egy már felemelkedőben lévő vagy már felemelkedett - magára valamit is adó - már a szakralitást követő valódi magyarnak-székelynek. Evidens hogy a rablott holmi 100 %-ban visszajár, egyáltalán nem részben hanem EGÉSZben. És akkor még hol az erkölcsi és egyéb jóvátétel.
    Ezekkel a népinek és nemzetinek álcázott akciókkal csak a regnálásukat szeretnék meghosszabbítani azok akik nem a Földre "akkreditált" idegen entitásokként harácsolva 6almasodtak el a "bennszülötteket" kiirtva és sanyargatva. A vak is látja hogy időt akarnak nyerni - hogy ezalatt kitaláljanak valami megint megvezetőt, szemfényvesztőt. Ne hagyjuk. Viselkedjünk úgy mintha nem is léteznének - hiszen igazából már nem is léteznek. Csak az egyre jobban koszosodó mátrix-tükörben tükröződnek vissza itt-ott - haloványan.

    Kerion

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. PONTOSAN! Erről beszélek már régóta! Semmi közünk ehhez a bukni készülő valósághoz, az csak addig létezik, amíg figyelembe vesszük. Ez egy egyszerű döntés. Tehát ne legyünk hajlandók elfogadni valóságként, mert a valódi létezés ennél sokkal csodálatosabb.

      Törlés
    2. Kedves Olivin "drágakő" 13:11 - végre egy "tiszta hang". Van egy fogadott kisunokám is a 2 nagyobb mellett, a 10 hónapos Olivér. Holnap találkozunk, s el fogom mondani a nagymamájának a reggeli látomásomat, miszerint: "mit szólnál hozzá ha megint 33 éves lennél ? Mire nyilván azt fogja mondani hogy te hülye vagy - mármint én. Pedig dehogyis...

      Kerion

      Törlés
  15. :o) nem hülye, csak másként normális :o)))

    VálaszTörlés