2013. március 7., csütörtök

Üzenet a múltból - piramisok titkai (-nak egy része)

A Youtube személyre szabott modernizációjának köszönhetően ajánlott nekem egy filmet (milyen rendesek, nem?). Megnéztem, és azt kell mondjam egész közel jutott a francia hölgy. Majdnem eljutott a teremtő isteneinkig. :) (azt sajnálom csak mindig az ilyen kutatómunkákban, hogy sosem jutnak el a Kárpát-medencéig, pedig...) Érdemes végighallgatni, honnan indult, hogyan segítették, és meddig jutott el a filmkészítő. Ezek után sajnos azt kell mondjam, még mindig ott tartok, hogy nem tudom egyértelműen eldönteni, hogy az Építők, a civilizációnk hajnalán, vagy előző letűnt korok civilizációinak maradványaként valójában pozitív vagy negatív hősök a golyóbis történetében? Komoly dilemma, mert az Egész Nagy Kirakó nem érthető meg az alapok nélkül. A fő kérdés tehát ez: az egész bolygót behálózó - matematikai, csillagászati, és egyéb ismeretekkel pontosan rendelkező és összefüggésekkel üzenő - piramisokat és egyéb időtálló kőkori megalitikus építményeket készítő Építők vajon jó fiúk voltak-e, vagy a birodalomépítők ősei? Több lehetőség is felmerül... 

A film végkövetkeztetése például arra utal, hogy egy nálunk sokkal fejlettebb civilizáció, irdatlan, emberfeletti munkával üzent nekünk - a most élő emberiségnek - tízezer évvel ezelőttről, és a lényeg, hogy felhívják a figyelmünket a kozmikus ciklikusságból eredő, elkerülhetetlen (többség számára végzetes) korszakváltásokra - persze a film itt megáll, nem megy tovább, pedig jobban tenné ha bemerészkedne a spiritualitás világába, mert ugyan a felmerült kérdések és kételyek a materializmusban vannak, a válaszokat csakis spirituálisan találhatjuk meg. Ugyanakkor fennáll annak is a lehetősége, hogy valójában a mostani - egyes vélemények szerint egyre rosszabb hírnévnek örvendő - irányító csapat elődei voltak eme Építők, akik ugyanúgy elcseszték az egészet annó domini is, mint ahogy most is egyre inkább ilyesminek tűnik az, ami zajlik. (most sem sikerült egy életképes civilizációt felépíteni, ezt gondolom érezzük páran - persze lehet ennek is egyfajta katalizátor szerepe, azaz: aki megérett az menjen tovább, itt a kiváló lehetőség...). Aztán felmerül az a lehetőség is, hogy van kapcsolat - méghozzá közvetlen kapcsolat - a magyar gyökerek és az Építők / Tanítók között. A lelkem mélyén ezt szeretném leginkább elfogadni, vagyis ez tűnne logikusnak, azaz a mi gyökereink messze túlmutatnak időben és térben minden hivatalos elképzelésen, és az egész Human Projekt, emberi civilizációs ugrás ebből eredeztethető, és sajnos mindezt megfejelve azzal, hogy menet közben mégiscsak ide ette a fene azokat, akik most a csúcson csücsülnek - csak mivel vagy nem értették meg a lényeget, vagy nem akarták elfogadni, ezért a saját rendszerükre (vérükre) formáltak itt mindent, aminek következményeit látjuk, érezzük évezredek óta.



Nem tudom mennyire voltam érthető... Gondolom vannak, akiknek teljes sületlenségnek tűnik ez a fenti néhány gondolatsor. Hm, nekik itt ez a jó kis mozi, tessék, csak tessék, ez legalább már kissé több, mint az általános felszín kapargatása (jóval tovább jutott, mint eddig bármelyik hasonló munka, amit láttam):


Előzmények (?) :

http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2013/02/mese-birodalomepitokrol.html

http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2012/11/a-birodalomepitos-jatek.html

56 megjegyzés:

  1. Érdekes, pont tegnap kezdtem el olvasni John Anthony West: "Serpent in the Sky: The High Wisdom of Ancient Egypt" c. könyvét és megnéztem az ehhez kapcsolódó "The Invisible Science" c. videót http://www.youtube.com/watch?v=DbCY1juZAtU.

    A lényeg a könyv és a film szerint, hogy az egyiptomi birodalom történetének kétféle értelmezése van. Az egyik az "ortodox", amit az iskolában tanítanak, a másik pedig a "spirituális", ami egy valójában a mainál magasabb intelligenciáról és tudományról tanúskodik. Egy "de Lubicz" nevű fickó 15 évig élt Luxorban a múlt század elején és tanulmányozta az ottani "organikus" templomot, amit a Fibonacci számok növekedése alapján építettek 500 éven keresztül (mindig bővítették) és mikor készen lett, akkor teljes mértékben leképzi az "embert", mind emberi, mind kozmikus mivoltában, ráadásul ugyanúgy megtalálhatóak az egyes energiaközpontok benne, mint ahogy a csakrák a keleti tanításokban (és sok máshol is). Tehát valamikor az emberiség egységes volt ezt a tudást illetően, mert erről mindenütt tudtak. Ezt le is írta a "Temple of man" c. könyvben, ezt a munkát folytatta később West. A Szfinx korát is sokkal korábbra teszik (kb. 13000 évvel ezelőttire), mint a többi építményét, ez már tudományos tény.
    Lényeg az, hogy rájöttek (mondták nekik?), miszerint bizonyos formák, arányok kapcsolatot teremtenek a 4. dimenzióval, mert meggyőződésük volt (tudásuk?), hogy az "élő" és "élettelen" között az a különbség, hogy az élettelen dolgok 3 dimenziósak, az élők pedig 4! A negyediket, azt nem látjuk, de folyamatosan kapcsolatban vagyunk vele tudat alatt, onnan kapja az információt a növekedéshez, fejlődéshez az "élő". (mint pl, a Fibonacci számoknak megfelelő növekedési struktúrát).
    Mivel szerettek volna "tudatosan" is érintkezésbe kerülni (érzékelni) a 4. dimenzióval, ezért ezeket a templomokat beavatási helynek építették, mert a megfelelő arányok és kialakítások a belépőt "megvilágosítják" és ezáltal beavatottá válik.
    Ezt a tudást aztán elzárták a nép elől, de ők továbbra is a birtokában vannak.

    Most megnézem a Te általad is javasolt filmet, így van összehasonlítási alapom és talán még jobban "megvilágosodom" a témában :)).

    VálaszTörlés
  2. Értem, majd értekezz mire jutottál. :)

    Az én őrlődésem lényege továbbra is az, hogy kb. ugyanannyi érv szól az Építő srácok "jósága" (tanító jellege) mellett, mint rosszsága (hódító/uraló jellege) mellett, már ha feltételezzük, hogy ugyanazok építették az összes "nyomot". Lehet, hogy egycsapásra megvilágosodik majd minden, ha kiderül, hogy volt egy váltás, egy törés, és megfejtjük, hogy a téridő melyik pontján léptek be a genyák a történetbe, loptak el mindent és vették át a "szerepeket", magukat beállítva isteneknek, építőknek, nagy tudású tanítóknak... Mert a gyanúm fennáll, hogy az Eredeti Építők nem azonosak azokkal, akikre be van állítva ez a 13000 éves sztori. Kb. csak a felét ismerhettük meg a 26000 éves filmnek. :)
    (a nagyobb filmről már nem is beszélve!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mazsola, a ciklikusság - amely nem csak fizikális-materiális Föld-mozgató, hanem spirituális is az általános rezgésemelkedés miatt - cirka 13 ezer évente következik be a Földön. Ekkor van az hogy a Naprendszer vagy ELFORDUL a Tejút-centrumtól vagy AFELÉ FORDUL a mozgásában. Ez a mozgás egyesek szerint az Alcyone körüli, én inkább úgy mondanám hogy az Orion-kar tengelye körüli. Ez egy különálló "ellipszis"-t leíró 26 ezer éves körmozgás a Galaxis centruma körüli Nagy Kör-mozgáson belül. Most van az hogy a Naprendszer Centrumtól távolodó mozgása leállt és egy 2 ezer éves időtartamú párhuzamos mozgás után majd szembe fordulunk a Tejút-centrummal. Ez a párhuzamos mozgású időszak - ami az "ellipszis" bugyra - egyesek szerint az úgymond "fotonövben" való haladás a tulajdonképpeni 5. dimenziónak megfelelő rezgés-kiterjedésű ARANYKOR.
      Ekkor, a Földi matériában és a szellem-tudatban történt változások idején "térnek vissza" a mindig is itt lévő, csak álomvilágba merült úgymond "istenek" - emberi alakot öltve. Hogy egy cirka 2 ezer éves "bemutatót" tartsanak. Ők a szeretetelvű magyarok közül kikerülő JÓFIÚK. Az idő lejártával lelépnek és az utódaik folytatják az uralkodást a Földön. Nem a 6almaskodást. Amikor a legutóbbi 13 éves fél-precesszió fele ideje is elmúlt már, tehát kb. 6000 éve jöttek a mai 6almasok elődei a Szaturnusz Titán-ja felől. És szenvedtek űrhajótörést a Kárpát medencében nekiütközve a hegyeknek - ahol akkortájt még Pannon beltenger volt szigetekkel. A "kiválasztottak" elődeit a magyarok ősei mentették meg és segítették nem tudván még hogy "mérgeskígyókat" melengetnek a keblükön. Az egész Titanic-sztori/megjelenítés erről szól. Erről részletesen írtam már egy 4-részes sorozatot a magyarmessias.hu honlapon - ajánlom elolvasni. A Titan/ic/ megjelenítés, az Atlanti óceán/Atlantisz/Pannon-tengeri Sziget/"Aranyos Szegelet"-párhuzam, a jéghegy/jeges hegycsúcsok a Kárpátokban párhuzam, egyáltalán a Kárpátia/Kárpátok párhuzam, a magyar orvos/gyógyító a Kárpátia hajón/ a Kárpátok ölelte területen stb. nem véletlen megjelenített párhuzamok. Mindez azért van mert az "idő-kígyó a farkába harapott" - visszatért önmagába. Tehát minden ugyanott ugyanakkor és ugyanúgy ÚJRA INDUL. Mindez talán hihetetlennek tűnik - de a valóság még ennél is cifrább. Hamarosan meg fogjuk látni. Még egy kis türelem - és FÉNY derül arra, hogy milyen fantasztikus időket is élünk.

      Kerion

      Törlés
    2. "kb. 6000 éve jöttek a mai 6almasok elődei a Szaturnusz Titán-ja felől. És szenvedtek űrhajótörést a Kárpát medencében nekiütközve a hegyeknek"

      Lehetséges hogy így van Kerion, bár én nem tenném ennyire materiális szintre ezek érkezését. Valami olyasmit érzek, hogy az alsó (negatív) 13000 évben a valóban sötét és negatív erők kezdtek elhatalmasodni a Földön, - s ennek esetleg része bizonyos földönkívüli fajok megjelenése, és tevékenysége, de ez nem zárja ki ezen erők szellemvilág-béli irányítását. Nem akarok ördögöt látni mindenhol, de nem tudom másképp értelmezni az egyiptomi feketemágiát sem (amit gondolom valamikor valakik tettek ilyenné, előtte ez is tisztább volt).

      Törlés
    3. Még Ménes fáraó is "magyar" volt - az úgymond "első feljegyzett" - a későbbiek inkább csak hozzá, illetve névtelen elődeihez hasonlatosak voltak. A mai vezetők, akik elődeiket voltaképp kiirtották - a jakobinus "forradalom" óta már szinte csak idegenek, vagy elfajult kollaboránsok. Ez onnan is látszik hogy a "mammonjuknak" állandóan áldozatokat mutatnak be - mintegy kötelező "köszönet-nyilvánításként". Főként a 6alomra jutásukkor, illetve ha győznek például egy háborúban. Ezek az áldozatok - akárhogy is vesszük - véres emberáldozatok. Például Sztálin mikor 6alomra jutott szinte rögtön kivégeztette még a "harcostársait" is. Hitler megrendezte a "hosszúkések éjszakáját" - leszámolt a "harcostárs" SA-val. Rákosi 6alomra jutása után jöttek a perek, a deportálások, kulák-kínzások stb., Kádár 6alomra jutása után jöttek a sortüzek majd az akasztások 56 kapcsán. Churchill a már megnyert háború végén szőnyeg-bombáztatta Drezdát, Truman Hirosimát és Nagaszakit atom-bombáztatta le. Sztálin elsüllyesztett egy 12 ezer kőnigsbergi német menekültet szállító hajót a Balti tengeren, meg "fogadta" a málenkij robotosokat. Itt szinte mindenütt ártatlan civilek voltak az áldozatok. Mert azok vére nyilván "kedvesebb" az idegenek "vérszomjasának" mint az egyébként is áldozat katonáké. Tito is a bácskai magyarok tízezrei vérének "felajánlásával" mondott "köszönetet" valakinek a háború végén. Az USA azóta is egyfolytában háborúzik - emberáldozatokat mutat be. Korea, Vietnam, Irak, Afganisztán és még számos helyen megannyi áldozat. Látnivaló hogy mennyire rosszul vannak hogy még mindig nincs például fegyveres világháború. Elkéstek az ellenséges "tömbök" kialakításával.
      Látni kell azt is, hogy ezek az emberek szinte sohasem védekező hanem támadó háborúkat folytatnak, nem ismerik a győztes nagylelkűségét, a megbocsátást, egyáltalán a szkíta erényeket. Ezek a tehát nyilvánvalóan genetikailag más emberek előszeretettel rúgnak a már földön fekvőbe és nyírják ki szó szerint a nekik soha semmi rosszat nem tevőket. Nem csak háborúban, de a "békében" is. Elég a becsapott "adós" kisemmizettek utcára lökésére gondolni. Most be vannak azért sz..va mert nem tudhatják biztosan hogy mit lép "ügyükben" a Teremtés hamarosan - még a Kígyó Évében. Ezért is próbálnák beelőzni a dolgokat - nyilván ezt az ukázt kapták már jóelőre irányítóiktól. Különben nem időzítették volna a Titanic-os 101 éves évfordulót 1912-ben 2013-ra. Méghozzá a Feltámadás/Hu-Go-nap utáni április 15.-ére. Tudjuk hogy milyen mániákusan misztikusok. A 101 pedig megújulást/újjászületést jelent. Nyilván - mint Szaturnusz/Titán-isták - ők is szeretnének megújulni - mint az MSZMP anno, mindig a szokásos "önbírálat/önkritika" után. Természetesen továbbra is a 6alomban maradva. Ezekhez az "emberekhez" képest a maya uralkodók és papok - akik szintén nem voltak szívbajosak ha ember-áldozatról volt szó - egyenesen botcsinálta amatőrök. Apropó majd elfelejtkeztünk a vatikáni inkvízíció/n/ emberáldozatairól, meg egyáltalán a vallási fanatizmus-szításaik következményeiről.
      Reménykeltő hogy mindennek vége lesz - hogy távozni fognak innen - vagy így vagy úgy. A Földről való eltávolításuk a Teremtés/Teremtő/FöldAnya dolga. A magas belső rezgésű szeretetelvűen "normális" emberek természetesen maradnak. Ha szükséges testestül-lelkestül felrezegve/elrezegve, DE visszajőve.

      Kerion

      Törlés
    4. Ámon... akarom mondani ámen! :)

      Törlés
    5. azt tudod ugye, hogy amit ide leirtál, elég veszélyes..
      viszont ne ess abba a csapdába, hogy egy bizonyos népcsoporthoz kötöd, mert mindenhol..
      (pl.szir elnök születési dátuma.. ééérted? :P )
      ez az Ő pályájuk.. lépjünk tovább.. :)

      Törlés
    6. Nagyszerű szellemi előrelépésnek tartom a filmben, hogy tudatosítja a nézővel, hogy nem csak Egyiptomban vannak piramisok. Remélhetőleg ezt egyszer majd a médiák is fölfedezik és lesz annyi bátorságuk, hogy bemondják a nyílvánosság számára.

      Amit elsőnek kiragadnék a filmből, az a SZIMMETRIA fogalma.
      A szimmetria ugyanis = egyensúly. (Ez az, ami manapság hiányzik.)
      Betűkben ez megjelenik AVA formában is, aminek a jelentőségéről már írtam, de az "O", vagy a "B", a "V", az "M", a "H" ...stb... ugyanúgy szimmetrikus, mint a filmben látható kőszobor arca.

      A másik érdekesség, hogy az ún. egyiptominak nem voltak könyvtárai, tudása viszont bőven. A nagy kérdés, hogy honnan ????
      Számomra kézenfekvő a következtetés, hogy az akkori kultúráknak elérhető volt
      a közös szellemi sík, amit ma telepátiának fogalmaznánk. Vagyis amit az egyik tudott vagy megtapasztalt, azt a másik is érzékelte akár többezer kilóméterre onnan.
      Ez pedig azt jelenti, hogy az egy vonal mentén kialakult kultúrák - még ha időben
      nem is egyszerre - mégis képesek voltak valamilyen összhangra, amit nem készülékekkel kellett kimérniük.

      Hm ... nem arról szól a krónika, hogy eleinte a Sátán közösségben volt az Istennel és csak később, a nagy pofájúsága miatt hajították ki ????
      Még akár a teremtésben is részt vett ????

      Az mindenesetre világosnak tűnik a filmből, hogy tudás szinten messze alatta vagyunk annak, ami egyszer már létezett. Vagyis a mai civilizáció csak egy kis béna öcsisajt ahhoz képest, ami már volt egyszer, bőséges évezredekkel ezelőtt.

      Ami még érdekes a filmben, hogy az "egyiptomi" tudása - szellemi síkja - főleg a
      materiálisra, a láthatóra koncentrál. ... és az a helyzet, hogy mi is itt tartunk. (még mindig)

      A nő és a férfi azonban, annak ellenére, hogy külsőre és tulajdonságaikban nem azonosak egymással, mégis egy egységet alkotnak - család - ahol a látszatra két különböző egyed mégis egynek számít. A Sátán agyának azonban ez már magas, mivel túl nagy lett a pofája saját magától és nem bírja felfogni, hogy létezik egy nála magasabb rendű erő is, ami a kinézetre és lényegileg asszimetrikus dolgokat is képes szimmetrikus és működőképes egységekbe rendezni. ( Hajolj meg a Teremtőd előtt ördögöcske, mert a saját választásod
      alapján neked csöngettek!!!! )

      Visszatérve a szimmetria fogalmára, azt már tudósaink is kiderítették, hogy a szépség a szimmetriával függ össze. Vagyis a jobb és a baloldal tökéletes egyensúlya - tükrözött azonossága - az agyunkban pozitívként jelenik meg és azt mondjuk rá, hogy szép.

      A probléma csak az, hogy a szépség önmagában nem lesz elég a túléléshez. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    7. "nem csak Egyiptomban vannak piramisok. Remélhetőleg ezt egyszer majd a médiák is fölfedezik"


      Hja. :)
      Számomra az a döbbenetes, hogy ebben a 2010-es filmben felsorolt helyszínek kb. 70%-a bekerült úgy kb. 2-3 éve az akkor még készülő könyvembe (nem tudom mennyire emlékszel rá), majd harmadik párhuzamként szinte ugyanezek fel lettek sorolva a Bunyevácz könyvben is rá néhány hónapra. Szóval az a baromi érdekes, hogy három különböző emberi alkotás (a film, az én jegyzeteim és a B.Zs. könyv) ugyanazokat "találja meg". Hát mi ez ha nem a közös tudat bizonyítéka? :)

      Másik érdekesség, hogy a filmben a csajszi minden elakadásnál egy titokzatos segítőhöz rohan, aki fél pillanat alatt továbblöki. Hja kérem, könnyű annak, aki 30 éve kutatja a témát, de az is lehet, hogy vele született rendellenesség a dolgok mögé látás! :) Szóval nekem az a meglátásom, hogy igen komoly háttérerők működnek közre az igazság kiderítésében, és aki figyel, az szép nagy morzsákat lelhet meg.

      "Az mindenesetre világosnak tűnik a filmből, hogy tudás szinten messze alatta vagyunk annak, ami egyszer már létezett. Vagyis a mai civilizáció csak egy kis béna öcsisajt ahhoz képest, ami már volt egyszer, bőséges évezredekkel ezelőtt."

      Igen, ezt bizonyítja az a bizonyos 120 millió éves térkép is. És az már szentigaz, hogy kellő tisztelettel kell hozzányúlni az ilyen témákhoz (ez belőlem igen ritkán buggyan elő! :), viszont teljesen belemerülni sem szabad, csak addig amíg meg nem leljük a kellő (magunk számára már elfogadható) igazság-morzsákat. :)))

      Törlés
    8. Mazsola (március 8. 19:55):
      "Yesss, we CAN"-http://4.bp.blogspot.com/-V1o20OF0UGE/UCVy-NVIWMI/AAAAAAAACqs/o1O0De8b0IE/s320/ehnaton.jpg

      Törlés
    9. kedves Mazsola, sok gondolatot vizsgaltam a ketsegeid kapcsan. reszben v egeszben ertem azt, de keptelen vagyok az azonosulasra. ugy erzem a gondolatvilag, melyet tarsitasz az ugynevezett epitok kore, relavanciajat ingatja. azonosulaom keptelensege azon a ponton szenved csorbat, ahol azt taglalod, "hogy a terido melyik pontjan leptek be a genyak a tortenetbe".
      ???
      genyak? (ertelmezesem alapjan: rosszindulatu egyenek; remelem nem tevedek :D)
      ezen tezisem, mint bazisa a gondolatsor kezdetenek, feltetelezi, hogy a rosszindulatu egyenek csak a foldi viszonyok szerint, azaz az ember latasmodja, talan tarsadalma okan erzekeli "rossznak".
      kiserletet teszek a fogalom (rossz) definialasara: olyan cselekmeny, gondolat, erzes es ezek kore csoportosithato velemenyek, amelyek az egyen, a csoport, a tarsadalom, es egyeb ezen targykorban megfogalmazhato individuumok, amelyek onnon megfogalmazasuk ertelmeben, azaz rajuk valo tekintettel "karos" hatasuak.
      ???
      ha ezt a definiciot elfogadjuk (elfogadom), akkor lathatova valik, hogy a rossz ertelmezese szubjektiv; azaz az elkoveto szamara akar oromforraskent is felfoghato, tehat eleve a rossz fogalmatol tavol all. de!
      a felvazol fogalom menten maradva, a szubjektivitasra fokuszalva elmondhato, hogy a rosszat, mint tettet, cselekedetet, gondolatot, erzelmet az egyen, a csoport, a stb, milyen szandekkal hozza letre, azaz onhibajabol fakadoan lesz az rossz, vagy alapjaiban rossz erzesek generalasatol vezerelve hozza letre cselekedetet, gondolatat, stb., azaz szituacio-fuggo esemenyrol fogalmazok…

      masik aspektus:
      (nekem nincs gyeremekem, de sok kutatast vegeztem, es sokszor tapasztaltam gyermeknevelesi helyzetet)
      amit a nevezett helyzetekben tapasztaltam, az ketiranyu (ok, akar tobb, de ket vezerelv alapjan foghato meg) nevelesi szandekkal talalkoztam. az egyik szandek ertelmeben a gyermek pozitiv attitudjeit a szulo pozitiv visszacsatolassal jutalmazta, azaz igyekezett szeretettel megerositeni a helyes, azaz kivant viselkedes mintat; a masik a szigor es fegyelmezettseg mintajaval szandekozott a gyermekre hatast gyakorolni, azaz a kivant viselkedes-mintat rogziteni (ezt nevezhetem materialista neveslesnek :D).
      mindket esetben az a cel, hogy a nevelendo objektum (gyermek, hazi kedvenc, stb) tanulasi folyamat soran jusson el az adott celig (kulon fejezet lehetne, hogy megfogalmazzuk(am) mi is a cel, de ettol most eltekintek :D). ezt a folyamatot a ketto modszer (degradaltan, hiszen ezeknek lehetnek alfajtai is) segitsegevel kivanjak a szulok elerni. eddig rendben vagyunk. de!

      ha a "genyak" celjait, az emberi viselkedest (nagy altalanossagban, eltekintve az egyentol es az individuumtol is) vizsgaljuk, akkor meglatjuk a nevelesi szandekot?!?!!!!
      ???

      a szulo "rossz"? -nem
      a cel "rossz"? -nem
      a nevelendo objektum "rossz"? -nem
      a "rendszer" tokeletlen, de hogyan lehetne tokeletes, ha az ember informacio-befogadasi kepessege alacsony ingerkuszobbel rendelkezik? es hogyan lehetne azt hatekonyan novelni? talan a szenvedes rogos utjan?

      (kis emlekezteto, sokan hallottak rola: egyes esetekben, ha az anya a gyermeket kivanja megvedeni, akkor akar hirtelen, csodanak minosulo fizikai erot is kepes produkalni…, azaz az ember nehez helyzetben, altalaban (kutatasok alapjan is) jobban teljesit)

      John

      Törlés
    10. @ Mazsola

      "(nem tudom mennyire emlékszel rá)"

      Elküldted egy RAR fájlban és még mindig itt van a gépemen. ...:)))
      Érdekes néha beleolvasnom, mert a mostani szintünkkel összehasonlítva
      egyértelműen megállapítható a fejlődés.

      "Hát mi ez ha nem a közös tudat bizonyítéka?"

      Mazsikám, a nagy tengerben egy csepp víz is hullámokat kelt, csak nem mindenki érzékeli. (mi igen) Egyszer már értekeztünk róla, hogy Rubik és egy japán egyidőben fedezték fel a "bűvös kockát", holott nem is ismerték egymást.
      Vagyis csak megerősíteni tudom, hogy közös tudat bizony hogy létezik, csak ebben a materialista kavalkádban senki sem FIGYEL rá tudatosan, arról nem is beszélve, hogy ezt még el is nyomják. (sajt-O) (Megjegyzem, nem feltétlenül szándékosság áll mögötte, csak a jelenlegi üzemmód ezt adja ki. Az ún. "szabad sajtó" már régóta nem létezik és érdekes módon ezt pontosan egy újságíró írta le. ...:))) )

      "...hogy igen komoly háttérerők működnek közre az igazság kiderítésében..."

      Ezt én is érzékelem. Az oka pedig talán az lenne, hogy a nagy hancúrozásban elértünk egy kritikus szintet, ahol már minden résztvevő előtt csak a szakadék tátong. Közös probléma = közös megoldáskeresés. A magam részéről haladást tapasztalok.

      "... hogy kellő tisztelettel kell hozzányúlni az ilyen témákhoz ... "

      Erre már nincs időnk Mazsola, mert a következő lépés a zuhanás. A vallások lebomlásával a TABUK is megszűnni látszanak, ez pedig olyan értelemben pozitívnak minősíthető, hogy ledobjuk a "kötöfékeket" és (szellemi értelemben)
      nem marad más, mint a repülés. ...:))) (Gondolok itt az alucsajdengi hun korona tetején ábrázolt madárkára.)

      Ö.T.

      Törlés
    11. Értem én, hogy teher alatt nő a pálma, meg el is fogadom genyáék szükségszerűségét a rendszerben , ám megkockáztatom: már megtanítottak mindenre amire szükségünk volt részükről... sőt mintha egy kicsit túl is lőttek volna a célon. Most már tehetnének egy szívességet, és elhúzhatnának innen a fenébe.

      Törlés
    12. " ... ha a "genyak" celjait, az emberi viselkedest (nagy altalanossagban, eltekintve az egyentol es az individuumtol is) vizsgaljuk, akkor meglatjuk a nevelesi szandekot?!?!!!!
      ???"

      @ John

      Talán tisztázzuk először a "genyák" kérdését, kedves John, ugyanis nem mindegy, hogy kire akasztjuk ki ezt a táblácskát!!!!

      Én pl. "genyák" alatt azokat értelmezem, akik szándékosan lemészárolnak egy
      komplett esküvői menetet - aminek a következménye képpen nyélbe ütötték a jugó háborút. De említhetném példaképpen a Magyarországon történt esetet is, mikor
      "valakik" lemészároltak egy cigány családot ( kisgyerek sörétessel szitává lőve ),
      ami mögött - nem nehéz rájönni - egy polgárháború kirobbantásának szándéka áll.
      Hogy ez mégsem jött össze ezeknek a köcsögöknek, azt nyugodtan fogalmazhatjuk Isteni csodának. ...:)))

      Mindebből következtetve pedig felmerül a kérdés az "őrangyal" fogalmát illetően,
      miszerint ezek nem az embereket őrzik, hanem magát a tágabb értelemben vett
      NAGY RENDSZERT, ahol a rossznak is jelen kell lennie. (kerubok ????)
      Az Írás szerint ezek őrzik a bejáratot egy magasabb szintre (szellemi sík ) - tekintve azonban, hogy amennyiben a nagy vallásokat visszavezetjük az alapokhoz és a benne foglalt tanításokhoz, amelyek NORMÁLIS irányt mutatnak
      az embereknek, akkor nem nehéz megállapítani, hogy maga a NAGY RENDSZER egy kib@szott skizofrén DEFEKT, ahol azért időnként megjelennek magasabb szintű küldöttek (SEND = SZENT ???), akiket rendszeresen kinyírnak.

      Itt pedig ugye automatikusan adódik a NAGY KÉRDÉS az eddigi begyökeresedett
      Istenképpel kapcsolatban, mert ezeket a faktorokat összeszámolva egy skizofrén
      hülye jön ki, aki az egyik kezével simogat, a másikkal meg Kalasnyikovval lövöldöz.

      Hogy ez a skizofrénia fejlődésnek nevezhető-e, azzal kapcsolatban erős kétségeim vannak, tekintve hogy jelenleg már a társadalmat alkotó családokból is hiányzik a
      harmónia.

      Véleményem szerint a "verseny" alapú rendszerekből eleve hiányzik az egyensúly, automatikus velejárója az egoizmus és végső stádiuma az önmegsemmisítés. Na ebből kellene valahogyan közösen kilépni. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    13. O.T.; reszemrol elfogadom a genyak altalad vett ertelmezeset, bar valahol egyszerusitenem az altalad leirtakat ("a rossznak is jelen kell lennie."; "visszavezetjük az alapokhoz és a benne foglalt tanításokhoz, amelyek NORMÁLIS irányt mutatnak
      az embereknek") azzal, hogy ha a "rossz" eppugy a rendszer resze, mint a jo. ezt hivjak ugy: egyensuly.
      mekkora lenne, ha minden jo lenne?
      unalom szallna az osszes lelekre.
      hogyan szerezne unalmas vilagban az Egy Teremto (vagy nevezzuk, ahogy tetszik) tapasztalatokat onmaga letezeserol?
      sehogy, megszunne letezni.

      eppen ezert, az egy Teremto "jateka" a "jo" osszekeverese a "rosszal", az egyensuly erdekeben a tapasztalas celjabol.
      velemenyem alapjan, ez az egesz ugy jo, ahogy van! -bar... bevallom, neha a legkevesbe talalom jo "jateknak"; de roppant tanulsagos :D

      John

      Törlés
    14. John: http://www.youtube.com/watch?v=AZRGPg5laDU

      (feltételezem, érted a szöveget)

      Törlés
    15. Mazsola, Ámon-ból van az Ámen - való igaz. Csak vigyázzunk az Ámen-nel mert ez már egy "rejtett" kőműves elferdítése az eredeti névnek - az imák tudatosan negatív kontextusba való helyezése céljából. Ugyanis Ámen visszafelé olvasva nemÁ. Képzeljük el hogy valaki elmond egy Miatyánkot/Üdvözlégyet és aztán hozzábiggyeszti - rejtetten ugyan - hogy "nemá". "Bocsásd meg a mi vétkeinket: "ne má" - jujj !
      Zplus, nem népcsoportról van szó hanem a kontra-szelektáltan 6alomra "kiválasztott" valamilyen oknál fogva - más genetika?/klónozás? - vészesen alacsony-rezgésűekről. Azokról akiknél semmi remény nincs arra hogy a magas rezgés pozitív irányába menjenek. Mivel a 6alomért és vagyonért cserébe éppen ellenkezőleg kötelezték el magukat. A szeretet-hiányosakról, a megbocsátani képtelenekről, a félősökről, a gyűlölködőkről, irigyekről stb van szó. Ezek az emberek végül is ugyanazok mint az itt fentebb már emlegetett "genyák". Egyébként aki már felemelkedett az nem ismeri a félelmet és a hazugságot. Tehát nem fogja nem kimondani azt amit igaznak vél - csak azért mert az úgymond "veszélyes".
      Az egyik hírportál szerint Kövér polgárháborúra "gyúr". Nem ő az egyetlen "6almás". Mivel paradoxon van - ilyesmi természetesen nem lesz. Főként nem az ál-magyarok és a valódi magyarok között. Azokat a rezgés már Széth-választotta. Az elképzelhető hogy az ál-magyarok egyik csoportja nekiesik az ál-magyarok másik csoportjának. Amolyan "maszopnyik-fidesznyik-kohnfliktus" lehetséges, persze a többiek 66ós részvételével. De ez - mivel páholy-szagú, álságos és művi - csak amolyan "cunamicska" egy kanál vízben. Ehhez kapcsolódik Martonyi most ezernyi helyen publikált kijelentése, mi szerint Erdély visszacsatolása Magyarországhoz teljességgel elképzelhetetlen. Ez természetesen azt jelenti - megint csak a paradoxon miatt - hogy nagyon is elképzelhető. Már csak azért is mert ez beleillik a dolgok úgymond "helyrehozatala" - spirituális "késztető-programba". Mely most a Teremtés/FöldAnya részéről a 6almasokra, illetve azok csicskáira hat a tudatuk alatt.

      Kerion

      Törlés
    16. "...mekkora lenne, ha minden jo lenne?"

      Attól tartok, hogy nem egészen értjük egymást, kedves John.
      A "JÓ" és a "ROSSZ" fogalma egyetlen egy vallásban sincs definiálva, csupán útmutatások vannak bizonyos viselkedésminták kerülésére.

      Ez meglehetősen szabad mozgást biztosít a cselekvés terén, jelenleg azonban ott tartunk, hogy az összes útmutatást ( a tíz "parancsról" beszélek) leszarjuk.

      MJ kolléga már felvetette, hogy ilyen "primitív" törvényekre csak a nagyon bunkóknak van/volt szüksége, véleményem szerint azonban ez egy egészséges
      minta (vezérvonal) volt, mert valaki már előre tudta, hogy hol fogunk kikötni.

      A probléma ugyanis ott van, hogy a jelenlegi "verseny" rendszer hosszú távon nem működőképes, mivel eleve hiányzik belőle az egyensúly vagy a harmónia fogalma, és automatikusan bedarálja a humanoidokat, ha akarják, ha nem.
      Ez csupán felismerés kérdése, amire a mai ember a körülményeket figyelembe véve már nem képes.

      Néhány önmagát vezérbikának képzelő seggfej erre azt a szlogent találta ki, hogy "MINDENT KI KELL PRÓBÁLNI".
      Erre én csak azt kérdezem, hogy: HÁNYADSZOR ????

      Mert ami évezredek alatt egyszer sem működött hosszú távon, az most mitől fog működni világszinten ???? Semmi esély rá.
      Magyarul: egy alapjaiban defektes mintát ismételgetünk végtelenre állított változatban, ahol a hibás program lefutási ideje olyan nagy (évezredes léptékű),
      hogy a benne vergődő humanoidok nem képesek átlátni. (és valaki(k) élénken ügyel(nek) rá, hogy ez így is maradjon)

      "...unalom szallna az osszes lelekre ..."

      Az ilyen kijelentésekkel nem tudok egyetérteni, mivel korlátozottnak tartom.
      Elég lenne csupán megfigyelni, hogy a primitívnek tartott természetközeli kultúrák mivel csapják agyon a fölösleges idejüket. (mert érdekes módon őket nem szorítja sem az idő, sem a pénz)
      Segítségként : zenével, tánccal, játékkal és AZ UTÓDOK NEVELÉSÉVEL, amit röviden akár KÖZÖSSÉGKÉPZÉSNEK is fogalmazhatunk.

      Hol van ez nálunk ????? .... az agyonfejlett, szupercivilizált, űrben járó, tudományokban bővelkedő és kib@szottul öntelt humanoidoknál ????

      Már csak halvány nyomokban fedezhető fel.

      Érdekes módon a természetközeli törzsi kultúráknak nem kell küszködniük,
      hogy hogyan éljék túl a saját defektjeiket, nekünk viszont igen.
      Igaz, náluk a hazudozás nincsen intézményesítve, a mi agyunkat meg tömik éjjel és nappal.

      "... hogyan szerezne unalmas vilagban az Egy Teremto (vagy nevezzuk, ahogy tetszik) tapasztalatokat onmaga letezeserol?"

      Dzsonikám, az ilyen defektes faszságokat verd ki az agyadból !!!!
      Melyik nagyképű barom veszi a bátorságot ahhoz, hogy a Teremtőt tanulónak határozza meg ebben a rendszerben????

      Tekintve, hogy itt a Földön a kialakult kultúrák esetében csupán ismétlődésekről beszélhetünk, melyik seggfej feltételezi, hogy a Teremtője képtelen a tanulásra??? ... a sokadik ismétlődés ellenére.

      Nem lehetséges, hogy inkább nekünk kellene már végre tanulni a sokadik
      civilizációs karambol után ????

      Ö.T.

      Törlés
    17. "... hogy a "mammonjuknak" állandóan áldozatokat mutatnak be ...Ezek az áldozatok - akárhogy is vesszük - véres emberáldozatok."

      Az az érzésem Kerion, hogy itt beletrafáltál a céltábla kellős közepébe. ...:)))
      Gratula ....
      A VÉR, véráldozat, ... véres áldozat a fekete mágia szerves része ... és végigvonul
      az emberiség egész történelmén. Nem néphez vagy népcsoporthoz kötött dologról beszélünk, hanem egy elterjedt jelenségről, ami a nyújorki csirkemészárlástól a
      vudun keresztül az inkvizícióig több formában és kultúrában is jelen van.

      Asszem ezeket most szortírozzák egy "kicsit".

      Ö.T.

      Törlés
  3. Jó a film, már ami a tények bemutatását illeti. A filmben szereplő szkeptikus "szakemberek" számomra szánalmasak. Nem a szkepticizmusuk, mert az alap kell legyen egy tudósnál, hanem az, hogy nem érvelnek vagy bizonyítanak a saját igazuk mellett, csupán a legegyszerűbb megoldást választva a "véletlennel" magyarázzák a saját meggyőződésüket. A véletlen, mint magyarázat visszaköszön a teljes mainstream tudományon a darwinizmustól kezdve, amire nem tudják a választ arra nem azt mondják, hogy nem tudjuk, de vizsgáljuk meg, hanem azt mondják, hogy tudják a megoldást, az pedig a VÉLETLEN. Igazán tudományos megközelítés...

    A két videó sok ponton összecseng, viszont a felvetett magyarázattal a magyar nyelvű videó esetében nem értek egyet. Nem hiszem, hogy üzenni akartak volna nekünk, mert ennyi energiát befektetni és monumentális építményeket építeni földrészeken áthidalóan sok száz, esetleg ezer éven keresztül (szinte csak ezzel foglalkozva, talán nekünk éltek?), mindezt azért, hogy elmondják 26000 évenként el leszünk söpörve a föld színéről? Ráadásul ezt nem egyértelműen, hanem úgy kell keresztrejtvényként megoldani? Akkor már sokkal egyszerűbb és hatékonyabb lett volna, ha gránittáblára vésik (esetleg képi magyarázattal, ha azt gondolták nem tudjuk majd megfejteni az írásukat) és csinálnak belőle 10000 darabot, azt széthordva mindenfelé a világban, ha bármi is történik közben biztos, hogy tucatjával találtunk volna belőle sok helyen még ma is.

    Szerintem ők magukkal foglalkoztak, nem sok ezer évvel később esetlegesen élő fajtársaikkal. Inkább én a másik szálat követném, ami a "transzcendens" megismerését (pláne használatát) célozza.

    Érdekes valahogy az ugrott be (azt hittem arra is akarnak kilyukadni), mikor a 30%-al elfordított egyenlítőt mutatták, hogy eredetileg az volt az egyenlítő és azért építették abba a vonalba az építményeket. Egyrészt akkor állandóan az ekliptika síkjában lenne, másrészt ott a legnagyobb a kerületi sebesség és oda mindig merőlegesen, tehát a legnagyobb energiával süt a nap. Ez adott esetben az energiák szempontjából fontos lehetett.

    Erről jutott eszembe, hogy mi van, ha amikor jöttek a "gonoszok" és éppen azáltal változtattak meg mindent (és jött az özönvíz), hogy "kifordították a sarkaiból a világot". Ez annyi szólásban, dalban, mesében felmerül... Megdöntötték a föld tengelyét és azóta nem működnek a dolgok, mert a beállításokat megváltoztatták.
    De az is lehet, hogy éppen ők építették a piramisokat az akkori egyenlítő mentén és éppen ennek segítségével döntötték meg a földet, elég energiát gyűjtve így hozzá a mentális és fizikai síkon.

    Tehát, hogy a tyúk volt-e előbb vagy a tojás, azt nem tudom. De szerintem érdemes ezen az egyiptomi vonalon tovább keresgélni, mert valahol ott lehet a dolgok kulcsa, a könyvet is olvasom tovább...

    VálaszTörlés
  4. Azt hiszem, az Építők mindenképpen jóindulatúak lehettek, akik ugyanúgy magasabb dimenzióba léptek később, mint a maják. Az idegen megszállók miután "becsapódtak a Földbe" (vélhetően a Bermuda-háromszögnél építve ki fő bázisukat)kifordítva a tengelyt is, már csak az elhagyott építményeket bitorolták.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem szeretnék én úgy lépni, mint a maják..

      Törlés
  5. Sziasztok!

    Mint szinte mindig, szerintem itt is a középút a megfelelő, így a véleményem Egy-ezik Mazsola őrlődésével. A kali kor durván 5000 éves beköszönte után kezdett hanyatlani az egyiptomi civilizáció, mikor bejöttek a képbe Dr. Genyák :), így nem meglepő, hogy a mostani tört-Én-elem oktatás nagyjából innen számolja azt (akárcsak nálunk a Habsburgok, és a degenerálódás már kész is az uralkodó rétegben). Ozirisz, "halála" Széth és 72 cinkostársa által nem más, mint a tudat Szét(h)esése, és emlékezetvesztése, s ez nem más, mint a tört-ÉN-elem. Az egységes ÉN darabjaira törését követő tört-ÉN-et rajzolódik ki előttünk, egészen napjainkig, de a csoda most van itt, mivel hórusz a kozmikus fény fiú, sólyomként tu(l)rul (jött)ként mindig feltámad, poraiból a női minőség Izisz "felébredése" által, s ezért vagyunk most itt.
    Minden kedves, és kedvtelen Nőnek egy elképzelt virágszálat küldök, a többi férfi testbe született társammal együtt :)

    Maty

    VálaszTörlés
  6. A piramisok építési technikáját kutatók közül a legtöbben beleesnek abba a hibába, hogy mindenáron tárgyi eszközök megfejtésével próbálják megfejteni az építés módját, pedig szerintem ez tévút. Nem zárom ki, hogy az Építők rendelkeztek nagyon modern (még a miénknél is fejlettebb) technikai eszközökkel (volt olyan elmélet is, hogy valami sugárfegyverrel, vagy antigravitációs eszközzel emelgették a száztonnás köveket), de alapvetően szerintem a technikai tudás eltörpül ezen őseink szellemi tudása mellett. Szerintem a megoldás egyáltalán nem technikai jellegű, hanem transzcendes, spirituális (vagy legalábbis a mai materializált embernek így tűnne). Ezek a tagok pontosan tudhatták hogyan épül fel a világegyetem 3D-s része, tudták hogyan működik, milyen kvantumfizikai és matematikai törvények mozgatják, és ezt a tudást használva lazán faszán mozgatták és formálták a köveket. Simán el tudok képzelni egy veresegyházi asszonykórust, amint körbeállja az ötszáztonnás követ, és addig énekel neki míg felemelkedik, onnantól meg már csak tolni kellett. Mivel minden anyag kifejezhető frekvencia szerint, így a kőkori megalitikus építkezéseknél valószínűleg ezzel operáltak, azaz tudták mennyi a gránit alapfrekvenciája (rezgése) és addig lökték neki a reppet, míg oda nem került ahová akarták  Egyébként ez a tudás egy része fennmaradt a keleti tanokban, pl. nem véletlenül nyomatják a buddhisták az OOOOOMMMMMM és hasonló rezegtetéseket. És itt visszautalok a korábbi elképzelésre, miszerint az egész egyiptomi bagázs főnöke ez a bizonyos ATON volt, akinek neve imitt amott fennmaradt és utalhat a koma tudásának esszenciájára (pl. TONE = finomhangolás). Tehát azt kell mondjam, a fasz tudja! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt a módszert, ahogy bemutatják a kő faragását egy másik kő segítségével, azt én teljesen nevetségesnek tartom. Aki ezt kitalálta, még életében nem próbált egy követ (nem hogy gránitot!) egy másik kővel megmunkálni. Mindebből csak egy piramishoz 2 millió darabot! Ezek komplett hülyének néznek...

      Az pedig teljesen egyértelmű, hogy az alkalmazott technikájuk egyszerűbb volt, mint a későbbi korokban használt eljárások a kőházak építésénél, ahol a durván megmunkált kődarabokat egymásra tették és az egyenetlenségeket más anyaggal töltötték ki, mint pl. kőpor agyaggal és vízzel keverve, stb... sokkal egyszerűbb, mint egy kőtömböt évekig kalapálni és csiszolni, tehát azt választották volna. Ez számomra azt jelenti, hogy még ennél is könnyebben kivitelezhető módszerük volt, ami nagyon nem lehetett más, mint az anyag bizonyos tulajdonságainak ideiglenes megváltoztatása.
      Tehát elképzelhető akár az is, hogy átmenetileg képlékeny volt, legalábbis bizonyos mélységig a külső felülete, ami a helyére illesztve "odasimult" a már ott lévő többihez. Lehet, hogy helyi gravitáció csökkentést is meg tudtak valósítani az emelgetéshez.

      Törlés
  7. 1, Még egy talány "a fasz tudja" kategóriában, amire szintén nincs magyarázat...:-)
    http://napirajz.hu/archives/2006/10/31/ALAKAPOTT/

    2, Ifjúkori olvasmányaimból megmaradt epizód, hogy valami tizenkilencedik századi utazó tibeti szerzetesekről ír, akik jókora szikladarabokat lebegtetnek körben állva, ommogva-zümmögve. Szerző, cím elfelejtve, de azért érdekes, hogy pont ez maradt meg...

    3, Még nem néztem meg a filmet, nem tudom említik-e benne, de többen is megerősítik, hogy az egy gránitdarabból kifaragott 'szarkofágot' a kanyargós, szűk folyosókon képtelenség bevonszolni a piramis belsejébe, tehát az egész gúlát a 'szarkofág' köré építették.

    4, A magyar (pálos) vonatkozás pedig (thébai) Remete Szent Pál, aki a Koronán is meg lett zománcosítva, és aki még véletlenül sem keverendő össze a Saul rabbival, még akkor sem, ha római katolikusék véreset szarnak a küszöbre.
    Akit pedig érdekel, az nézzen/olvasson utána a Pálosok beavatási szertartásának, amiben nem kevés szerepet játszik a gránit koporsó, amibe – ha már egyszer ott volt ugye, piramissal fölötte – hát gyorsan bele is temetkezték a gyolcsba tekert fáraó tetemeket.

    5, Érdemes rákeresni Vörös Győző (Vörös vihar Théba felett) nevére, aki Thébában érdekes dolgokat kapart ki a homok alól, többek közt a Korona Panthokrator ábrázolástát; illetve Ti Tonisza Láma a Kőszikla című misztikus könyvében részletesen leírja egy a Krisztus előtti tibeti kőkoporsós beavatást.

    mj


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hibajegyzék - avagy a nyomda ördöge ma sem lefekszik:-)

      Panthokrator=Pantokrator
      leírja=leír

      mj

      Törlés
    2. Hát ez a baj, mj kolléga. A külföldi kutatók nagyon ritkán jutnak el a Kárpát-medencéig, pedig meggyőződésem, hogy itt van elásva minden kulcs a kunhalmok mélyén! :)
      Bunyevácz Zsuzsával leveleztem, és írta, hogy többször próbálta már Graham Hancock fülébe is beültetni a bogarat, hogy ne álljon meg Gízában, hanem nézzen egy kicsit északabbra is a térképen, de mind hiába, nehezen fogják fel azok, akik nem a logika nyelvét beszélik! :))

      No de mit csodálkozunk, amikor nyugaton olyan kiadványok jelennek meg például a kőkorszak régészetéről, amelyeken a Kárpát-medencét tök üresen hagyják, mintha itt sosem létezett volna semmi. Aztán amikor meg fellapozod a Naddeo könyvet ("A 10000 éves magyar kontinuitás") akkor meg esik lefelé az állad, hogy mégis csak akad olyan külföldi aki nem áll meg a "neves" - és minden bizonnyal teljességgel hazug - szaklapoknál, hanem veszi a fáradtságot és betekint a valóságba. :)

      Törlés
  8. Most, hogy megnéztem a filmet, olyan érzésem van, mint a Zeitgeist-trilógia után. Nevezetesen, hogy jól megkomponálva inkább felfedtek néhány 'titkot', csak hogy a lényegről ne kelljen szólni. Ugyanis akinek van egy csepp magához való esze és ránéz a Nagy Piramisra, vagy az irgalmatlan kőtömbökből szinte összegyurmázott falakra, az amúgy is tudja, hogy itt valami kurvára nem stimmel. Ezt meglovagolva film valami ismeretlen régmúltba tereli a nézőt, kínosan kerülve minden lehetséges spirituális és transzcendens vonatkozást, amely nélkül az egész téma értelmezhetetlen. Szóval olyan Indiana Jones-osra vették a figurát..:-)
    Én is vártam, hogy a 30 fokkal megbillentett kerületből egyenesen következik majd (a Föööld fog sarkából kidőőőlni...:-) a Naprendszerben egyedülállóan csámpásan forgó bolygó hajdani esetleges kibillen(t)ése - de nem.
    Sajnálom, de azzal a puszta racionalizmussal, amivel a film készítői operálnak, ez az egész hóbelevanc nem magyarázható.

    mj

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "racionalizmussal... ez az egész hóbelevanc nem magyarázható"

      Tehetnél rá egy kísérletet, engem érdekelne.

      Törlés
    2. matkom2013. március 10. 0:58

      Például gálánsan elsiklanak a 'háttéripar' felett/mellett, ugyanis ennyi kő századmiliméteres megmunkálásához, a fáraó pofijának szimmetrikusra gömbölyítéséhez, stb... azért rendesen kellett a géppark, ha már abban gondolkodunk, és a film is ezt sugallja - aminek pedig nyoma sincs.
      Ravasz módon össze is hasonlítottak egy jelenkori és egy anno megfűrészelt gránit darabot is, nehogy már elszakadjunk az indusztriális szemlélettől...

      Na de a lényeg: Hagyjuk a romantikát, miszerint holmi jószándékú körök ezerrel lepleznek itt le nekünk mindenféle titkot, hogy hadd okosodjunk. Mert arról, hogy ki, és mi az ember, és mire képes, amennyiben ráébred igazi valójára, soha senki nem fog filmet készíteni, és azt a jutubon köröztetni. Ugyanis ezek az építmények még a ’bukás’, az anyagba ragadás előtti emberi remekművek azokból az időkből, mielőtt valakik valamiért - és ez már más történet - lehúzták a rolót, és azóta lőn sötétség…:-)

      mj

      Törlés
  9. Ha az úgymond "Tér-Idő"-be van helyezve valami - márpedig a Föld és az emberiség ezen a 3 D-s kiterjedésű rezgésszinten ebben van - akkor minél messzebb és időben is távolabb vagyunk a "Forrás"-tól, esetünkben a Tejút centrumától ahonnan a rezgés "táplálása" jön annál kopottasabb, alacsonyabb a rezgés. Tehát az egyensúly automatice felbomlik. Nem kell hozzá az úgymond "rosszak/gonoszak" alacsony rezgése. A Föld-i rezgés-egyensúlyt akkor is helyre kéne tenni ha mindenki "JÓ" volna - idővel. Csak mondjuk jóval ritkábban - mint ahogyan régen is volt a Földön.
    Több oknál fogva - amiben persze az is benne van hogy a "rossz" egy ideje szabadjára van engedve a tanulás céljából - tabula rasa-t kell csinálni. Mégpedig az emberek részvételével. Oly módon hogy a Teremtés a tudatalattira hat. Azt reaktiválja a pozitív irányba. Van akinél sikerrel, van akinél nem. Az ember az egyetlen élőlény aki a szabad "isteni" akaratánál fogva befolyásolni tudja a belső rezgése mértékét. Miután valójában EGY a galaxis-centrumbeli TŐről/ből fakadó elektromágneses TÉRrezonancia-EMelő. Magának a Teremtésnek egyértelműen magasan rezgő teremtményekre/emberekre van szüksége - mégpedig éppen az egyensúly megteremtéséhez. Amit persze nem mindig egy időpillanatra kell érteni hanem egy cikluson belülire. A cikluson belüli IDŐben az adott TÉRben kell meglennie az egyensúlynak és nem az úgymond mindennapokban. A rezgés természetes "amortizációja" olyan nagy hogy elvileg a FÉNYT állandóan csak TÁPLÁLNI kellene - sosem pusztítani. Ellentétben a kőműves hiedelmekkel.

    Kerion

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A bolygók égitestek hatása egymásra, sokkal átfogóbb, nagyobb mint az emberi hatás. Az emberi hatás csak Földre korlátozott. Itt bachatjuk a rezet hétágra, felrezgés-lerezgés, kifelé ebből semmi sem jut, szerencsére. A szabad akarattal ugyanez a helyzet. Lesz majd egyszer olyan helyzet amikor ez megváltozik, de ne mostanában várd.
      Az összes ember sem tud olyan erővel hatni, hogy kijusson távolabbra, mert ma még rombolna. Te sem akarhatod, hogy lemészároljuk a Vénuszt, vagy mindegy melyik bolygóra vetjük ki mészárolni való igyekezetünket:-)
      Ezért vagyunk itt, hogy egymást szabadon gyepálhassuk, de máshol nem tehetjük.

      Törlés
  10. Névtelen, nem "emberi hatás" van hanem úgymond lelki - mégpedig elsődlegesen tudatalatti-szellemi-spirituális. Ami már az illúzióban látható materiális, az már másodlagos. Mindez természetesen forrás-függő, magából a "forrásból"/Tejút centrum fakad. Az emberi élet is ennek köszönhető - egyébként szimplán tudattalan állati lenne. Minden korszakváltáskor hatványozottan lehet kilépni a körforgásból. Mert erre a körülmények ilyenkor hatványozottan adottak. A magasabb belső rezgésszintre jutva simán el lehet ekkor rezegni - méghozzá mindenestül/testestül-lelkestül messzi csillagrendszerekbe is - bárhová. És ott újból alakot lehet ölteni - bármilyet. Ez az ön-teleportálás képessége amit nevezhetünk felrezgésnek, elrezgésnek is. A test átalakításának, alkotórészeire való bontásának és újra összerakásának szubjektív "üzeneti" okai vannak. Egyébként nincs jelentősége mert bármilyen anyagi és nem anyagi vizualizációt létre lehet hozni - teljes élethűséggel.
    A szeretetelvű egyéni feleme3lkedés még véletlenül sem vezet mészárláshoz a Vénuszon. Ez evidens. Esetenként - bármi legyen is az - nem az úgymond összes ember a mérvadó hanem mindig az egyes ember. Mindig az egy az ami képes az egy-esülésre - több szempontból is. Az egón túli saját szabad akaratunkból vagyunk itt hogy megtapasztaljunk és tanuljunk. Földi testünk a helyi 3 D-s rezgéskiterjedésű körülményekhez messzemenően alkalmazkodni tudó szén-alapú "biorobot" melyet mi töltünk meg tartalommal. Ha úgy tetszik a karmikus lélek-leszületéseinkkel. Sokan nem is tudják hogy valójában milyen fantasztikusak is vagyunk - szó szerint.

    Kerion

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "simán el lehet ekkor rezegni - méghozzá mindenestül/testestül-lelkestül messzi csillagrendszerekbe is - bárhová."

      Kerion, Te csináltál már ilyet?

      Törlés
    2. A vatikáni tobozmirigy (amelyiket a két páva őrzi) mögött egy üres szarkofág van.
      A fáraó mindig fejfájásra panaszkodott visszatérése után.

      Törlés
    3. Mazsola, az ilyesmit nem "csinálni" kell az csak megtörténik - spontán. Egyébként a dolog nem publikus.

      Kerion

      Törlés
    4. Fáraó tudja, hogy milyen meghekkelni a mátrixot. Csak amikor a szénalapú széndioxidos teste, és a kristályalapú teste beszorul a 3d és 5d közé, az vacak érzés lehet:-D

      Nyilván ezért is nem publikus:-D

      Törlés
    5. Nem értem, vannak szem-élyes benn-sőséges dolgok, ha úgy tetszik titkok amik nem tartoznak másra. Mi ezzel a probléma ? Hogy az úgymond életFÁRAjÓk miként, hogyan, hol és mikor rezegtek, vagy próbáltak elrezegni/felrezegni pontosan nem tudhatjuk. Ha nem a belső rezgésüket megemelve csinálták spontán, hanem direktben külső segítséggel - akkor lehettek problémáik. Mivel lehet hogy a rezgő-komplexum piramis központi helységébe esetleg felkészületlenül - oda nem valóan - is beléphettek. Az átkristályosodás - C-ion alapúból Si-/i/on alapúvá válás - nélkül nem is megy a teleportálás. A lélek persze - test nélkül - ettől még "utazhat". Ehhez viszont nem muszáj piramis csak az úgymond asztrál-projekciót kell kivitelezni. Némi előtanulmány és gyakorlás után. Mindazonáltal nem szerencsés a dolgot erőltetni. Amúgy is meg van mindenkinek a "személyes programja".

      Kerion

      Törlés
    6. "... vannak ... titkok amik nem tartoznak másra."

      Ez csak bizonyos mértékig igaz Kerion. Egy EGÉSZ rendszerben a TITKOK és a titkolózás tulajdonképpen nem más, mint az információ áramlás akadozottsága.
      És ez elkerülhetetlenül működési problémákhoz vezet.

      Pl. ha a tévédben akadozik az áramellátás, akkor nem is fog működni.

      Ö.T.

      Törlés
  11. A piramis az élőknek készült anno, nem pedig a holtaknak. Azért mégiscsak luxor... izé... na mi az a fényes holmi, monnyadmá..., annyian kergetik... luxus (ez az!) szóval ekkora ingatlant egy szikkadt hullának? (Bezzeg a mai árak mellett már egy üvegvitrinnel is beérik a British Múzeum alagsorában...:-)
    Szóval az élőknek készült az élők által, praktikus használatra szerte-szét a Földön, akkor, amikor még egy nyelvet beszélt minden ember, és mielőtt még egy Jehova nevezetű kozmikus briganti megelégelte az édeni állapotokat, majd utóbb az összes piramis építésre vonatkozó projektet törölte, (Genesis 11:4-8) „mert én, az Örökkévaló, a te Istened, féltékeny Isten vagyok”. (És még csak nem is szívbajos...:-)
    Na, szóval ez az a bűnözői mentalitás, ami a mai napig uralja világunkat,és aminek egyenes folyománya az a sok mákvirág Afganisztánban, Irakban, idehaza és egyebütt.

    mj

    VálaszTörlés
  12. "igen valószínű, hogy az emberiség múltjával kapcsolatban hézagosak a tudomány ismeretei. Ez olyan ténykérdés, melyet nem tesz kérdésessé az, hogy egyes tudósok ennek a gondolatától is dühbe gurulnak. Az most már igen valószínűnek látszik, hogy a Földön több olyan fejlett civilizáció váltotta egymást, melyek több százezer vagy több millió évvel ezelőtt szervezett kultúrát hoztak létre. Nem a mezopotámiai kultúrák voltak a legelső civilizációk. Erre egyre több olyan bizonyíték van, melyek nem légből kapottak.

    ...

    Ha a tudomány ezekkel kapcsolatban tudatosan eltakarja a szemét, akkor óriási hibát követ el."

    http://ufotruth.blog.hu/2013/03/12/bizonyitek_a_foldonkivuliek_letezesere

    A legfurcsább, hogy ez az index 2 címlapján is megjelent......
    Panka.

    VálaszTörlés
  13. "Az átkristályosodás - C-ion alapúból Si-/i/on alapúvá válás - nélkül nem is megy a teleportálás."

    "az élőknek készült az élők által, praktikus használatra szerte-szét a Földön"

    Hmmmmmm...... Piramis -> beavatás -> átkristályosodás (transzformáció) -> utazgatás szerte-szét a Földön. Lehet, hogy ennyi az egész Nagy Titok? Ezt kellett úgy rejtegetni templomos hapsikáim? :D
    Panka.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt. Információszerzés első kézből, ennek módját kellett rejtegetni.
      Most már ugyan ismert a mód, mégse használják a felemelkedők(akik még mindig nem emelkedtek sehova).

      Törlés
  14. Kedves Panka!
    A valóság még ennél is egyszerűbb.
    Csak a hatalomról szól,uralkodás a lelkeken.
    Minden más,csak szinte technika,tudás.
    Már tudnak fizikai testet "gyártani",a reinkarnációt is ismerik,működtetik.
    De lelkeket nem tudnak "gyártani",ezen a szinten nem megy.(Lélek nélkül a test mit sem ér).
    Ezért kell az ittlévő lelkeket "megfogni",csapdába ejteni.
    Ez a titok.
    Mindenki szeretne halhatatlan lenni.

    kigabe

    VálaszTörlés
  15. Mindenki halhatatlan, akinek lelke van, legalábbis egy pár forduló erejéig biztosan. De! Vajon mindenkinek van lelke? Miért van az, hogy amikor az utcán szembejövők szemébe nézek, olyan sokszor előfordul, hogy csak szemeket látok, de tekintetet nem, mintha csak test lenne értelem-lélek nélkül? Ti tapasztaltátok már ezt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is így hiszem, hogy vannak ilyen üres burkok. Sőt olyan is van, akiben ugyan értelem munkálkodik, de annyira hideg, lelketlen. Nem egyformán vagyunk összerakva az tuti, bármit is írtam a fejlécben.

      Törlés
    2. De vajon nekik eleve nincs lelkük vagy annyira betegek/rabok, hogy nem tudnak öntudatra ébredni?
      Persze, a lélek nélküli "értelmes" fajt ismerjük jól - az más tészta.

      Törlés
    3. Nézd a gyerekeket, és a fiatal felnőtteket.

      Törlés
  16. Amikor lázadó kamasz voltam, megfogadtam, hogy soha nem válok szürke felnőtté, nem darál be a rendszer, hogy én is olyan egyen-álarcot viseljek majd, mint ők. Azóta bizony sokszor fel kellett tenni azt az álarcot, amikor inkább ütöttem/üvöltöttem volna. Alig múltam 30 és úgy érzem, nincs olyan elemi életerő bennem, mint 20 évesen - biztos ez az élet rendje. De remélem, a tekintetem megőriztem azért és tudok őszintén mosolyogni és hangosan nevetni. A gyerekek őszinték és van tekintetük, amíg az iskola be nem tölti őket a rendszerbe. A fiatalokat még jobban meg kell figyelnem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te még mindig az a lázadó kamasz vagy odabent, ne is tagadd! :)

      Törlés
    2. amolyan hippi-indigó-punk-féleség :o)

      Törlés
    3. Ha a testbe kövült lelket nézed semmit sem fogsz látni. De ez nem a Te hibád.

      Bekövült a szemek köré a koleszterincsepp, az ízületekben a húgysav (köszvény), a csontokban-erekben kikristályosodott a meszesedés, tüdőben a nikotin, májban az alkohol, az izmokban zsír, a fejbeb tévrszmék hiedelmek stb.
      Ilyen leterhelt embereknél a lélek hálni jár.

      Törlés
  17. De csak azért, mert autonóm akarok maradni. Nem hagyom magam tölteléknek használni. Inkább felelősséget vállalok. Nem is olyan fájdalmas. :o)

    VálaszTörlés
  18. Sajnos a filmet mar torolted a youtuberol mire eljutottam erre az oldalra. Valahol meg megtalalhato?
    Koszonom:Judit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem én töröltem, nem is én töltöttem fel, de ezek szerint mégis csak közel jutott a francia hölgy...

      Kerestem de nem találtam sehol, a gondos kezek "jó" munkát végeztek.

      Mindemellett természetesen van rengeteg piramisos videó a neten, de amiket én láttam azok többnyire a felszínt kapargatják, terelnek.

      Törlés