2013. március 25., hétfő

Világbéke, Szíriusz, UFO-k, miazmás

FRISSÍTÉS:
Még egy áprilisi tréfa: a Földet megtámadták földönkívüli aljadékok (mikor jön már egy barátságos idegen hálivúdba forgatókönyvet írni??). Szóval volt (lesz) itt egy kis csetepaté, s győztünk ugyan, de gallyra vágtuk a bolygót, sikerült a Holdat is felrobbantani, ezáltal el kellett innen menni (szokjunk a gondolathoz? mint a Felhőatlaszban?). Éljen a csillagháborús jövő-projekció! Éljen a múltat végképp eltörölni!

OBLIVION - FELEDÉS


---------------------------------------------------------------------

Mozgalmas áprilisnak nézünk elébe! Bár a tavasz indítása a nap-éj-egyenlőség napján érdeklődés hiányában és a nyakunkba kapott hó miatt elmaradt, eltolódott, azért nem kell elkeseredni, mert ilyenkor úgy szokott lenni, hogy egyik napról a másikra - mindenféle előzetes bejelentés nélkül - beköszönt a nyár, ugyebár. (bár ahogy kinézek az ablakon erre jelenleg egyre kisebb az esély..) Mindenesetre én már nagyon várom a mele... akarom mondani jó időt! És úgy néz ki nem csak nekünk - az istenadta népnek - lesz melegünk, hanem az állítólagos vezetőinknek is. Két olyan eseményről szeretnék beszámolni, melyek akár még alapjaiban is javíthatnak bolygónk jelenlegi helyzetén.

Az egyik esemény tulajdonképpen már be is következett volna elvileg, de valamiért mégsem így történt (legalábbis nem tudni róla). A Keshe Alapítvány 2013.01.21-én közleményben tudatta, hogy idén március 21-én Világbéke Konferenciát szervez, a helyszínt az emberiségre bízza. :) Szerintük az emberi fajnak most már kezében van a technológia amivel kiharcolhatja a világbékét, és az emberben meg is van a kollektív elhatározás, hogy ezt véghezvigye. A meghírdetett eseményről és kezdeményezésről itt lehet bővebben olvasni magyarul: 






Azonban nem tudni mi történt, de úgy tűnik ez a példamutató és világraszóló esemény nem következett be, vagy legalábbis csúszik. Talán az emberek nem akarnak még világbékét, vagy nem érdeklik őket az olyan kis kedvességek, mint ingyen energia, ezeknél sokkal fontosabb a médiában aktuálisan futó akármi. Bármi. :(

Mindenesetre itt egy kis ízelítő a Keshe Alapítvány alapítójának, az iráni atommérnök, Mehran T. Keshe tudományából:





Persze nem állom meg, hogy meg ne jegyezzem: bármilyen frissítően üdítő ilyen új technológiákról beszélni, ez még mindig csak a materialista szint. Hm... a problémát elég nehéz megoldanunk abban a közegben ahol generáltuk, és azokkal az eszközökkel amikkel generáltuk, no mindegy...

A másik esemény pedig egy olyan film világpremierje, amelyiket érthető okokból nem nagyon reklámoznak a fősodratúban.

SIRIUS-FILM világpremier / 2013. 04. 22.
Végre eljött az idő! Dr.Steven Greer (Disclosure Project/ CSETI/Orion Project…) és csapata 2013. április 22-re tűzte ki a SIRIUS Disclosure film világpremierjét. A SIRIUS Disclosure filmben szó esik a földönkívüli civilizációkról – kapcsolatfelvételi tapasztalatok a földöntúli látogatókkal –új és ingyenes energiatechnológiák, amiket eddig titokban tartottak vagy elnyomtak – és még sok más téma. A SIRIUS film elsőként fűzi össze az emberiség történelmét.

A SIRIUS csapat szerint a Földet régóta látogatják fejlett Inter-stelláris (Csillagközi) civilizációk, akik képesek dimenziókon keresztül utazni, a fénysebességnél gyorsabban. Olyan energiameghajtó rendszereket használnak, melyek egy új korszakot hozhatnak el számunkra. Emberek is kidolgoztak már hasonló rendszereket, de hatalmon lévők elnyomták ezeket a próbálkozásokat annak érdekében, hogy továbbra is a fosszílis energiákat használjuk. Eljött az ideje, hogy megismerkedjünk velük.  




Igen.
És most e beharangozók után engedtessék meg nekem, hogy visszatérjek a jól bevált szkeptikus hangvételhez! Szóval meg kell mondjam, elég nagy baromságnak tűnik ez az egész! Kezdjük azzal, hogy egy (vagy több) földönkívüli civilizáció egy filmen akarja átadni tudását, ahelyett, hogy idejönne és letenné az asztalra, ez nem tűnik túl logikusnak. Nem, ez megint olyan "most ezzel a témával lehet sok pénzt keresni" szagú történet, de nem is kicsit. Na jó, talán biztos annyira rusnyák ezek a zufók, hogy úgy gondolták jó előre beadagolják a közvéleménybe, hogy ők biz' jót akarnak tenni, a probléma ezzel csupán az, hogy az utóbbi évtizedek ufós/alienes filmjei szinte kivétel nélkül ellenük hangolták a közvéleményt. Ez persze utalhat arra is, hogy a mi világunk irányítói nem túlságosan komálják az energetikai függetlenséget biztosító kütyükkel házalni szándékozó földönkívülieket, magyarán a mi elitünk valahogy így van ezzel a dologgal: "Hé balfaszok! Mi voltunk itt előbb, ez a mi birkanyájunk, húzzatok innen máshová, van épp elég legelő még!". Hm...

Amúgy mindennel egyetértek, ami a beharangozó bemutatóban van, hiszen a nyitott szemmel járó halandó sejti már azért, hogy e világunk vezetőinek súlyos vaj van a fejükön, és súlyos, sötét titok-kupacokon csücsülnek, és hogy a mostani mocorgás is csak annak köszönhető, hogy kezd kényelmetlenül nagy és büdis lenni az a bizonyos kupac. No de hogy ezt a szarkupacot nem lehet egy premier filmmel eltüntetni az hétszentség, bárhogy is erőlködnek. Miért nem egy olyan filmet csinálnak, amelynek az a mondanivalója, hogy "Nézzétek! Töredelmesen bevalljuk, 13000 évig mi voltunk itt a rosszfiúk, minden szarságot mi irányítottunk a háttérből, minden elképzelhető anyagi és humán erőforrást megszereztünk, mindezt úgy, hogy még csak nem is láttátok a bűvészt, csak a kezeit, de ennek vége! Egy éven belül átadjuk az irányítást nektek emberek, mostantól úgy boldogultok, ahogy tetszik, mi pedig egy szerény jutalék ellenében (értsd: 144000 ember + némi igavonó génállomány) el is húzzuk inet a csíkot, rendben?" - ez olyan korrekt lenne szerintem. Vagy mégsem? Mindenesetre korrektebb lenne ennél a vergődésnél. Hát nem tűnt még föl kedvesek? Vége a régi játéknak, ÚJ KÖR kezdődött és ti kiestetek ebből a körből... No meglátjuk hogyan fog debütálni a SIRIUS. Azért erős a gyanúm, hogy az alkotóknak köze nincs a valódi Szíriusziakhoz. :)

Ajánló
Fenti témához szorosan kapcsolódik egy sorozat is, ami a V, mint veszélyes névre lett keresztelve itthon, és a Cool TV adja mostanság. Az írás szerint idegenek érkeznek a Földre, hatalmas űrhajókkal, melyek egy-egy nagyváros felett lebegnek. Vizet és egyéb erőforrásokat szeretnének, cserébe békét és technológiai vívmányaikat ajánlják fel. Az emberekből különféle reakciókat váltanak ki a történések, egyesek a reményt látják érkezésükben, hogy megromlott Földünk egy jobb világba léphet általa, mások istenek küldötteinek tartják őket, megint mások pedig szkeptikus módon úgy érzik, hogy a szívélyesség az idegenek viselkedésében csak álca, már korábban a Földre érkeztek, elvegyültek, és összességében más, manipulatív, emberellenes célja van eljövetelüknek. A sorozatban az emberekhez külsőleg megszólalásig hasonlító idegenek a kamerák előtt mindig nyájasak, békével jönnek, kék energiát ajánlanak fel, gyógyíthatatlan agybetegségeket gyógyítanak secperc alatt, miközben mi - a nézők - látjuk, hogy készítik elő a háttérben az inváziót. Mondom én hogy nincs új a nap alatt! :)




Szóval bár én magam is ajánlom ezeket az eseményeket, híreket, forrásokat megismerni, azért túl nagy reményeket nem biztos, hogy táplálni kell irántuk, és nem kell nagyon bedőlni, mert azért fennáll a gyanú, hogy ezeket is ugyanazok a körök irányítják, mint eddig mindent, csak most új, űrtechnológia és bolygó-megmentő köntösben. Majd ha látok a legközelebbi Praktiker-ben egy labda méretű fűzöld színű Keshe eszközt, amin azt hírdetik, hogy 10 kw-os házi generátor, bruttó 39.990,- Ft-ért, valamint a TESCO-ban a sor elején találok egy SIRIUS feliratú inter-stelláris utazásra alkalmas mini-ufo-t 49.990,- Ft-ért , akkor talán el kezdem komolyan venni ezeket. :)

62 megjegyzés:

  1. "V" - mint "Victor/ia/"-GyőzElem. "V" - mint a rovásírás 5-ös, illetve római 5-ös. 5=Beavatás, 5.Elem/SzerElem, a 10-ből az 5. stáció=Jupiter/Zeusz/Naprendszer-beli Szívcsakra. A magyar gemátriában V=39=12=3 - a Teljesség/Szent3ság. Még véletlenül sem "V"eszélyes - ilyen alapon jelenthetné valakinek a "V"alagát is.
    Az origo.hu egy USA-beli doku filmbemutatóról tudósít melyben: "A nézők szerint Barack Obamára hasonlít a Biblia sátánja". Mazsola szerint viszont: "a barack már megint lefagyott". Ha így van - márpedig így van - akkor a Barack, "ki a sátánra hasonlít" le lesz váltva. Valamilyen más "gyümölcsre" - mondjuk Fügére. Mely ha kihajt > "közel a NYÁR" - megint csak a Biblia szerint, ha már fentebb is arra hivatkoztak a nézők.
    Apropó, Rihanna/Ré Anna/Nap leány 05. hó 06.-án /=11-újjászületés egy magasabb szinten/ mutatja be "777 tour" című filmjét. Mivel a 777-es "Sárkány-Pásztor" a Nap-fiú - most a Nap-leányt a Nap-fiú mellé "rendelik". Ennek nyilván SzerElem lesz a vége - EGYesült dupla 777-es. 777777=/42/=2121=33 !
    ÚjjáTeremtés<Szivárvány<Szent3ság<Mester - mindennek a "vége az eleje".

    Kerion

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem jó a füge. "Mutassak fügét?" Fityisz lesz az:-D

      Törlés
    2. De Kerion, inkább az érdekelne, hogy szerinted ennek a SIRIUS filmnek van-e bármi köze a valódi Szíriusziakhoz?

      Törlés
    3. Mazsola, nem igazán nézek már ilyen filmeket - ugyanis sajnálom rájuk az időt. Egyébként a "rossz fiúk" a saját bevallásuk szerint is csak 6 ezer évesek és nem 13 ezer évesek. Annyit tudok hogy most is vannak úgymond "élő bolygók" a Szíriusz rendszerben. De ezeket az eredetileg a Mintaka/Delta Orionis rendszerből oda visszatelepültek tették "lakhatóvá" az ismert 65 millió éves Szíriusz B katasztrófa /vörös óriásból fehér törpévé válás/ következményeinek a megszűnte után. A dínók korában, még a kataklizma előtt lett a Föld is először benépesítve éppen a Szíriuszról, onnan menekülvén. Tulajdonképpen szíriuszi eredetű orioni lelkek vagyunk földi szkafanderben/emberi testben. Ezért is mondja a magyar ha felnéz az Orion Övre - hogy OTT HON. A Föld meg az ITT HON. A Szíriusz meg SZÜLŐ ANYA - az ősi eredet.

      Kerion

      Törlés
  2. A tévékettő híradójában fontosnak tartották kiemelni, hogy a 66-os út járhatatlan. Na nem mintha a többi olyannyira járható lenne, de valamiért ezt a számot fontosnak érezték a szerkesztők közölni...

    VálaszTörlés
  3. Bocs, de ez már a második 'miazmás' néhány héten belül a 'miegymás' helyett:-)

    mj

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miegymás =

      MI + EGY + MÁS(ik szint) = magasabb level, vagy
      MI = EGYMÁS(ért vagyunk és teszünk)

      Csingilingi ..... !!!!!!

      Törlés
  4. A Keshe technológia mellékterméke a világbéke?

    "A Béke világkonferencia március 21-én tervezett deklarált célja ugyanis éppen az, hogy felkéri az világ összes vezetőit, hogy aláírják a békeszerződést, hivatalosan is felhagynak a háború minden formájának gondolatával. Valójában, ha a szerződést ténylegesen aláírják a világ vezetői, attól a pillanattól kezdve a nemzet fogalma elveszítené értelmét és az emberiség végül valódi és egyedi planetáris állampolgársággá válna"
    És ehhez az állampolgárok nem is kellenek??

    VálaszTörlés
  5. A Keshe ügyhöz annyit, hogy bár nem igazán tanulmányoztam a "technikáját", viszont Egely György szerint egy csaló. Tudom, Egely-ről is lehet mondani dolgokat, én azért azt veszem figyelembe, hogy a 80-as években azért rúgták ki a KFKI-ból, mert a 0-ponti energiával (vákuumenergia) kezdett el foglalkozni, ami az intézmény vezetői szerint nem létezik és "sarlatánokat" nem foglalkoztatnak. Azóta kiderült, hogy a 0-ponti energia létezik, mára bizonyított tény.
    Ez persze nem jelenti azt, hogy Egely véleménye ettől mérvadó lett Keshe vonatkozásában, azt viszont igen, hogy Egely nem elmebeteg, mint azt sokan szeretnék sugallni.

    A Keshe-féle "vízplazma" készülék valóban csalás, mert egyszerű vízbontóról van szó, a bemutatót én is láttam, ami valójában egy hidrogén-oxigén alapú,kisméretű pisztoly formájú ipari hegesztő. Semmi plusz energiát nem termel. Az ukránok árusítják (gondolom kínai gyártmány), onnan vette.

    Egely szerint a Keshe-féléket az energiamultik pénzelik, hogy elhitessék, már megvan a megoldás és őt tolják előtérbe, hogy másokkal (a valódi feltalálókkal) már ne is foglalkozzanak, aztán majd úgyis kiderül, csalás az egész és utána már legyintenek mindenkire, hogy csalás úgyis az összes ilyesmi...

    Lehet persze csak szakmai féltékenység is, nem vitás, de a vízbontó azért elég nagy figyelmeztető jel vele kapcsolatban...

    VálaszTörlés
  6. Jól látom, hogy hüllőszemű néni van a V mint veszélyesben?
    Jól gondolom, hogy ez pont időszerű, meglovagolható sztori, miután Icke elhintette az alapokat?
    Panka.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól látod Panka.:)

      A film különben itt nézhető, a Cool Tv-től függetlenül: http://indavideo.hu/video/V_mint_veszelyes

      sl

      Törlés
  7. Mazsola, komolyan vesszük a film világpremierjét, már csak a dátum miatt is. Ápr 22..
    4 - 22 -> 88

    Hogy is írtad? ""A sorozatban az emberekhez külsőleg megszólalásig hasonlító idegenek a kamerák előtt mindig nyájasak, békével jönnek, kék energiát ajánlanak fel, gyógyíthatatlan agybetegségeket gyógyítanak secperc alatt, miközben mi - a nézők - látjuk, hogy készítik elő a háttérben az inváziót.""

    V a sorozat címe, V = 22
    88 a Rádium vegyjele, a Rádium sötétben kék(!) fénnyel világít..
    88 csillagkép van az égen
    88 mérföld/óra a fluxuskondenzátor sebesség igénye
    88 nap a Merkur keringési ideje, merkur=higany, az alkimisták kedvence, mellesleg a rádiummal ötvöződő fém

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kiegészítésül a Merkúr/Hermész a hírvivő/közvetítő, a 9-es stáció a Naprendszerben. Nov9Ember, a felemelkedés előtt álló ember. 153 HAL=9 - a "halászat" száma. A 8. stáció a Vénusz. Mivel esti és hajnali-csillag is: 2x8-as - 8 és 8 = 88. Est=ciklusvég, Hajnal=cikluskezdet. Vénusz/Aphrodité/SzerElem Istennő. A Biblia szerint Jézus azt mondta hogy: "aki győz /az esti csillag-végidőben/ annak adom a hajnali csillagot /a SzerElmét az új kezdethez/".

      Törlés
    2. A 9-es szám érdekessége az lenne SM kolléga, hogy ott felülről jön le valami.
      (kacsint = kacs (tő) int ...:))) = intő = int Ő ... )

      Törlés
    3. Tegnap az autizmus világnapján kékre világították ki a Parlament kupoláját.
      Tegnap április 2 volt, azaz 42-es nap. Megemlékeztek erről is..

      Amúgy miért van két nap a Sirius plakátján?

      Tegnap vecércikk volt: ""Fél évet elcsúszott a végső dátum""

      Törlés
    4. ""Helyes az ábrázolás mert a Szíriusz-rendszerben mindig is 2 Nap volt."" De akkor meg mit keres ott egy andalító aszfaltcsík romos csibekerítéssel? Nyilvánvaló földi ábrázolás. Vagy a Földről tekintgetünk felfelé, és akkor a két (a dogonok szerint három) csillag sosem lesz ekkora szögtávolságra, vagy valamelyik szíriuszi lakott bolygóról lessük az eget a képen, ahol igencsak földies körülményeket tapasztalhatunk. Nekem inkább valami, Földünkről megélhető történésre utalás a kép. Vagy pedig kár filózni rajta, mert a készítője pillanatnyi szeszélytől vezérelve rajzolhatott volna akár 4 Napot is, és akkor most még nagyobb lenne a bökkenő.

      Törlés
    5. Kedves Sang Merghani,

      Kérlek az új hozzászólásaidat próbáld meg a végén közzétenni, sokszor elég nehéz megtalálni az ilyen középre beszúrt mondanivalót, és igazából nem kapcsolódik szorosan az előző hsz-ekhez, szóval szerintem jól mutatna a könnyen megtalálható lap alján is. :)

      Törlés
    6. Ráadásul amit idéztél "Helyes az ábrázolás mert a Szíriusz-rendszerben mindig is 2 Nap volt." - az az utolsó előtti hsz, szóval kissé érthetetlen, hogy miért itt fent válaszoltál rá ...

      Törlés
    7. Sang, nem mondod komolyan hogy nem tudod mit jelent a földi út-ábrázolás a képen. Hát hová visz az az ÚT ? - ha nem FEL a csillagokba. Többek között a Szíriusz rendszerbe.

      Kerion

      Törlés
  8. És a "V" mint csillagképről (Rock Concert Movement No#37 Flashing Floppie The Banjo Clown Hand Puppet ) még nem is beszéltünk.. alde-barangolunk a téma körül..
    http://youtu.be/qlQ1HPmxYPs
    *****
    ja.. da.. Greer on the other side.. meg Mazlan Othman.. meg Carol Rosin.. meg Werner von..
    *****
    azt hittem komolyan beszélgetünk.. de ez ma (tegnap) nagyon gyerekmesésre sikeredett.. aludjatok jól, álmodjatok szépeket..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elvégre ez egy meseszoba, emlékszel?

      Törlés
    2. ja.. da.. :)
      csak nem mindegy, hogy altató- vagy ébresztő-E a mese..

      Törlés
    3. Ugyan már zplus!
      Te nem olvastad a szkeptikus sorokat??
      Figyu:

      "Szóval meg kell mondjam, elég nagy baromságnak tűnik ez az egész!"

      "ez megint olyan "most ezzel a témával lehet sok pénzt keresni" szagú történet, de nem is kicsit."

      "azért túl nagy reményeket nem biztos, hogy táplálni kell irántuk, és nem kell nagyon bedőlni, mert azért fennáll a gyanú, hogy ezeket is ugyanazok a körök irányítják, mint eddig mindent"

      Mit akarsz még ennél többet egy mese leleplezéséhez ?? :D
      Panka.

      Törlés
    4. Zé, tanuld meg, hogy mindent vegyél nagyon, nagyon komolyan, ami itt leíródik!

      Törlés
  9. És ha már komolyság: ha komolyan vesszük az eddig tanultakat a tudatmezőről, ahonnan minden kiárad, akkor akár nem is kell szándékos összeesküvés-elméleteket szőni, vagy tudatos manipulálást, hiszen elképzelhető, hogy tényleg küszöbön áll egy kapcsolatfelvétel "idősebb" testvéreinkkel, mely esemény a tudatmezőben már előre legenerálódik, "előrejelződik" több író és filmes "agyában" - ezért írnak ilyen történeteket mostanság. Nem lehetséges ez szerintetek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Minden lehetséges, de a tudatmezőnek épp az a diszkrét bája, hogy a negatív tartományban is épp úgy működik, mint a pozitívban. Nekem úgy tűnik, hogy pillanatnyilag döntően több negatív impulzussal bombázzák az elménket, ennek következtében inkább a félelem a jellemző viselkedés, ami meg is látszik a tudatmező generálta valóságon. Szerintem a világ pont olyan, amilyenre alakítjuk - alakíttatják velünk. Nincsenek illúzióim afelől, hogy ez nem tudatos manipuláció.

      mj

      Törlés
    2. Ez tiszta sor, mj barátom, de a fő kérdés az, hogy Van-e Rendszergazda, aki azért időnként felügyeli ha túl sok baromság megy a rendszerbe?
      Én Isten-hívőként azt vallom, hogy igen van.

      Törlés
    3. Tán a épp a piramisosban taglaltad, hogy ez már a sokadik civilizáció itt a Földön, amelyik leamortizálta magát. Miért ne lehetne ez így most is? Miért szólna bele a Rendszergazda? Az ingyenenergia, egy Vénusz Projectes langyos dagonya, a notórius balfaszságainkat jámbor mosollyal egyengető mennyei atya milyen indikátor volna ott, ahol az a cél, hogy tapasztaljunk?
      (Egyébként erős a gyanúm, hogy elég sűrűn belenyúl, de a maga módján, nem pedig úgy, ahogy azt Móricka elképzeli...:-)

      mj

      Törlés
    4. Akkor viszont miért nem fogadjuk el, hogy a rendszer része az amortizáció: azaz itt a vége lassan skacok, és kezdődik valami más. Az egónk - ez a felépített valami itt bent - az amelyik ilyen kis ragaszkodó típus, és nehezen viseli el az Élet törvényszerűségét. Na de MI, akik alkotjuk a valóságot már csak képesek vagyunk felemelkedni ezen az elmúláson, nem?

      Törlés
    5. A felettes "Rendszergazda" éppen generálozni próbál a táltos-avatárjai révén. Egyfajta mindenkinek kívánatos széthválasztásos, külön világokba/illúziókba menő dologgal próbálkozik az alantas összemosók ellenében. Akik mindenáron azt akarják bebizonyítani hogy az ember semmire sem alkalmas. Ha az összemosók kerekednek felül - akkor nincs kit leválasztani - jön a tabula rasa-s teljes megújítás. Ugyanis mást nem lehet tenni - az ember még széthcincálná az egész bolygót. Azt meg ugye nem lehet hagyni.

      Kerion

      Törlés
    6. Nos, az mindenesetre látszik a közvetlen környezetemben is, hogy házaspárok mennek szét, és nem azért mert most jöttek rá, hogy még sem az igazit választották, hanem mert egyszerűen olyan léptékű feladatokat rónak ezek a mai idők a társakra, hogy óhatatlanul is előtörnek a szellemiség/világnézetbeli különbségek. Rengeteg példán látom a szétválasztódást.

      Törlés
  10. Szerintem is óriási változások lesznek még ebben az évszázadban, ez pedig abban fog testet ölteni, hogy szimplán kiirtanak majdnem mindenkit. A ismert "programok" gőzerővel folynak tovább akadály nélkül, mindenki kívülről vár valami segítséget, de nem fog itt jönni semmi. Ha mi nem teszünk (és tudjuk, hogy nem teszünk) semmit, akkor nem is lesz semmi változás ebben.

    De legalább nem kell tovább "meditálni" és egyéb technikákat alkalmazni, hogy megsejtsünk valamit is abból, ami ezen kívül létezik, mert közvetlenül fogunk vele szembesülni. Felkészülni már csak erre lehet és érdemes, minden más csak hablaty. Ezt a csatát elvesztettük.

    Ez olyan most, mikor a meccsen az ellenfél 20-0-ra vezet és már csak 1 perc van hátra a sípszóig. Ekkor buzdítani egymást, hogy még lehetséges a győzelem, balgaság...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meglehet. Én azért optimista vagyok e tekintetben, szerintem már lejárt az idejük "ezeknek". Megpróbálták kiiktatni a felsőbb akaratot, de ez nem sikerült, és minden fegyverük/eszközük bevetésével csak az Isteni Tervet erősítették. És ha az Isteni Terv az, hogy bizonyos könyvek becsukódnak, mások kinyílnak, akkor nincs igazából baj, és aki figyel, átkerülhet a nyíló könyvekbe.

      Törlés
    2. Viszont... Ha onnat nézzük, hogy a "ők" nagy lendülettel csatároznak, azon alátegyenek a "górénak" akkor. Hát... a Főnök ezen max. csak somolyog magának, s ha épp olyanya van kicsit jobban erre fertályra koncentrál.
      Node, erre mink (egy-két fickó kivételével) azér még rája mehetünk. Lévén nem úgy tünik egy súlycsoport lennénk.

      Nopersze, ettől még nem köll nagyon parázni, mer a népek amúgy is megdögölnek ezen a golyóbison - lévén, a idejük véges. Akkó meg nem mindegy, hogy egy kamijony esik a ember fejire, vagy egy sárkány-ivadék éhezteti halálra, vagy épp csócsálja meg?

      Törlés
    3. Egyre inkább Alan Watts-al értek egyet, aki szerint nincs "vezérlő tábornok", hanem csak van a mező, amibe mi és a hozzánk hasonlók töltik a tapasztalatokon keresztül az információt, ebből egyesek "manifesztálódnak" egyesek nem, egyesek magasabb szinten léteznek, egyesek alacsonyabban. Ez az egész összesség, ami az "Ő". Nincs külön "Ő".

      Tehát nincs egy külön valaki/valami ami bárhol bármit közbelépne. Persze lehetnek entitások akik így vagy úgy befolyásolnak, de abban az értelemben nincs "főnökük" aki bármit is megakadályozna, ha nagy a gebasz. Szerintem csak magunkra számíthatunk, annyit tehetünk hozzá az egészhez vagy vehetünk el belőle, amennyire képesek vagyunk. Ha csak várunk, akkor nyilván mészárszék lesz...

      Törlés
    4. Ez számomra is még egy eldöntendő kérdés (lásd: "Mi a célja az Egy-Én-nek?" értekezésem). A tudomány határterülete, a kvantumfizika abba az irányba tapogatózik, amit említ Alan Watts is, hogy nincs más, csak úgymond "mi".

      Nekem azért elég nehéz elképzelnem a világot Vezető Tervező nélkül. :)

      Törlés
    5. Valahogy úgy tudnám elképzelni, mint a tőzsdei árfolyamokat. (most nem a csalásokról beszélek).

      Van rengeteg szereplő, kicsi, nagy, még nagyobb, stb...
      Mindenki ad-vesz, minden vételhez kell egy eladó és viszont. Ez megfelelhető adott helyi kontextusban a sötétség-világosság, pozitív-negatív szereplőknek, de mindig az adott szituáció nézőpontjából, nem univerzálisan mindenhol, hanem szintfüggően. A tőzsdén is lehet, hogy egy rövidtávú játékos vesz, egy hosszútávú játékos meg ad el neki ugyanabban a pillanatban, ellentétes cselekvés, mégis mindkettőnek a maga szempontjából igaza van, a hosszútávú shortoló a rövidtávú emelkedésben eladási lehetőséget lát, a másik meg "csak" az emelkedést látja mert nem tervez hosszú távra.

      Ebből kialakul egy árfolyam, ami az összes szereplő minden időtávján, minden érdekét tartalmazza és ez a magát szeparáltnak gondoló egyén szempontjából kívülről egy központból "vezéreltnek" láttatja (természeti törvények). A kis szereplő csak nagyon-nagyon kicsit tud változtatni az egészen, valójában csak alkalmazkodni tud hozzá, közben azt gondolja, azt ott "valaki" működteti, neki semmi köze hozzá. A nagyobb szereplők (vagy összefogó kicsik nagy tömeget alkotva) már valamivel többet változtathatnak.
      Lehet, hogy léteznek olyan entitások, akik valóban megtervezték és működtetik az univerzum törvényeit, de akkor ezt meg is változtathatják. Lehet, hogy a sok kis "lélek" össze tud állni egy nagyobbá, hogy hatásuk koncentrálódjon, ehhez kell feladni az ego-t.
      Ez persze jelentheti egy "a legnagyobb" entitás létrejöttét, de nem szükségszerű, az volna Isten.

      A tőzsde is "lemészárolja" sokszor a kis szereplőket, valójában nem az, hanem a sok ellentétes érdek szinergiájának áldozata lesz, ő róla magáról tudomást sem véve. Persze a kis ember azt hiszi, hogy kib@szott vele az univerzum :)).

      Persze lehet, hogy nincs igazam és mégis "ül ott valaki", de egyre kevésbé hiszem.

      Törlés
    6. Hű, ez már kezd hasonlítani Ö.T. kolléga eszterházi mintára fazonírozott univerzumára, némi zsizsik-mentalitású börze attitűddel...:-)

      mj

      Törlés
    7. Elnézést azoktól akik nincsenek otthon a pénzügyi piacok világában, azoknak valószínűleg zagyvaságnak tűnik, pedig nem az :)). Legfeljebb nem jó példa...

      Az ellenség "harcmezejét" nem hátrányos egyébként megismerni :).

      Törlés
    8. Milyen ellenség Bastian?
      Játszótárs a színdarabban.;)

      Törlés
    9. Ez akkor igaz, ha a színdarabot kívülről szemléljük, de ha benne vagyunk, akkor aki éppen egy szekercével akarja bezúzni a fejünket, az bizony ellenség :)).

      Azzal ne áltassuk magunkat, hogy már "nem vagyunk benne", mert amíg élelemre, levegőre, fűtésre, stb... van szükségünk, addig bizony benne vagyunk, hiába próbálunk spirituálisan eltávolodni tőle.

      De ha valaki mindezeken már túltette magát az szóljon, mert szívesen részt vennék egy ilyen tanfolyamon, ahol ezt meg lehet tanulni. (Tudom, csak vágjam fel az ereimet és máris megoldottam :)). Kérdés, hogy mit...

      Törlés
    10. akartam irni, hogy nem ellenség, hanem ellenfél.. a játszótárs egy kicsit túl.. nemistudomhogyakarommagánakmondani.. :D


      Törlés
    11. Zé, szerintem is találóbb kifejezés az ellenfél, mert utal a dualitásra, azaz a fejszés az egy duális pár ugyanabban a rendszerben.

      Azért én nem bánnék már egy olyan síkot, ahol nincsenek ekkora szélsőségek. Érted? Egy olyan "nem baj, ha másképp gondolkodsz, de ne ragadj fegyvert ellenem és én sem fogok, vagy ha mindenáron ezt akarod, akkor virtuális környezetben játsszuk le, vagy egy sakktáblán" életérzés világra vágyok. :)

      Törlés
    12. Nyah bloggazdi, mostan tanáltad szemen a videjó- és számítógépes (virtuális) játékok másik hasznát a lopaksrácokra nézve. Azon kívül persze, hogy a gyilokot, meg a harácsot, meg a céltudatot, meg a időelverést oktassák.
      Ugyanis, aki elver napi nyóc-tíz órát (vagy akár csak heti párat) ilyen szöszmötöléssel (munka mellett, vagy helyett) az ugye akármennyire cseszegessék és szorongassák, nem ragad kaszát, kapát s nem verdesi agyon a őt molesztálókat. (Vagyis... persze vannak kivételek, de ezeket a karhatalmi szervek begyűtik. Vagy menekülés közben hátbalövik önmagukat.) Hanem lerakja a gondot, s a felgyülemlett feszültséget ezeken a virtuális goblintokon, monstereken, elleneken vezeti le.

      Törlés
    13. Szerintem meg, mivel a NAGY rendszer fordítottan arányos az egyensúly miatt,
      az emberek kepircölése AUTOMATIKUSAN létrehozza a saját negatívját.

      Matematikailag nézve párban van minden tevékenységünk, úgy mint:

      -1 - 0 + 1
      -2 - 0 + 2
      -3 - 0 + 3
      -4 - 0 + 4 .... stb.

      Mi a jobb oldalt tekerjük teljes gőzzel, a bal oldal meg
      automatikusan létrejön balanszként. Így aztán az a képlet áll elő,
      hogy minél jobb, annál szarabb.

      Ha az egészet egy félköríven ábrázoljuk, ami egyébként 180°, akkor a maximális
      kilengés esetén már gigantikus feszültségek jönnek létre.

      Talán erre is utalhat az a bizonyos "V", hogy a nagy hancúrozás csak bizonyos keretek között ad ki egy élhető életet, amit még a testünk is képes elviselni.
      Pillanatnyilag ezen már túl vagyunk.

      Ö.T.

      Törlés
    14. "... ami egyébként 180°, akkor a maximális kilengés esetén ... "

      ... megszűnik az ÉL. (???)

      Ö.T.

      Törlés
  11. Nopersze... előfordulhat az, is lészen nagy világbéka, bódogság, alternatív energiák, meg szép hosszú fizikai létezés, meg sok tudás, meg...
    Meg jópáran cvölfé változnak s elutaznak Nyugatra. Mordort pedig lenyomja a összefogás, meg egy némileg kifáradt apró hobbi(t).

    Vagy nem.

    VálaszTörlés
  12. Bár ezekkel a témákkal kapcsolatban szkeptikus szoktam lenni, most azonban mégsem lehet a dolog mellett teljesen közömbösen elmenni.

    Erről a "Széles" projektről van szó.
    http://index.hu/gazdasag/2013/03/28/szeles/

    Két dolog ami miatt a dolog talán kicsit több, mint hoax.

    Az egyik, hogy Széles azért mégiscsak Magyarország egyik leggazdagabb embere. Azért azt nehezen lehet elképzelni, hogy mi szüksége volna ilyen "önmaga lejáratására" a nagyközönség előtt, még ha Orbán "fan" is és gondolhatnánk ezzel akarja a lelket tartani a kormány szimpatizánsokban, na de mi lesz utána? Mi lesz, mikor kiderül a "csalás"? Az üzleti partnerek, az ismerősök, barátok úgy fogják kerülni, mint a leprást, nem beszélve arról, hogy leköpik az utcán. Tehát emberileg nehezen tudom elképzelni, hogy ez neki vállalható lenne.
    A másik, hogy igaz, sok évvel ezelőtt, de Széles már egyszer támogatta Egely-t, de mikor bemutatták az első eredményeket, akkor azonnal elzárták a "pénzcsapokat". Egely szerint azért, mert megtudták "mások", hogy működik és "ráhatottak" Szélesre. Mások szerint persze azért, mert kiderült, hogy nem működik.
    Ez még azelőtt volt, hogy Széles megalapította a média birodalmát, tehát elképzelhető, hogy valamilyen szinten megváltozott a felfogása sok dologgal kapcsolatban és nem engedi "kézivezérelni" magát. Tehát a lényeg, hogy a "dolog" nem ismeretlen előtte, van előélete, ezáltal azért nehezebb volna az átverése ezzel kapcsolatban.

    Számomra világos, hogy újra "összejöttek", mivel tavaly két nemzetközi nagydíjat is nyert a találmánnyal, ráadásul azt mondta, hogy most már nem érdemes próbálkozni a "titkolózással" annak érdekében, hogy minél több pénzt tudjon a feltaláló ebből kihozni, mert ezért nem lett ezekből soha semmi. Most ő teljesen ingyenesen minden információt közzétett és már csak az a célja, hogy végre beinduljon.

    Szerintem ez a Széles-féle "TITOK".

    Ez azért ha egyelőre csak iciri-piciri reménysugár is, de mégis egy kis résen beszűrődik a "fény".
    Ha ez valós lenne, az alapjaiban változtatna meg mindent, amit a 3D-s jövőről eddig előre vetítettünk.
    Remélem Széles nem fogja magát orosz oligarcha mondjára "megöngyilkolni" hirtelen... :))

    VálaszTörlés
  13. Hm... Lehet, hogy Pió atya üzenete erről a kirepülő madárról szólt? (ajaj, mit kapok Keriontól!!! )

    Széles/Egely találmány akár még az általam is feszegetett irányba is mehet, bár kár lenne előre inni a medvére.

    Nekem egyre inkább az az érzésem, hogy tévúton járunk akkor, amikor az úgymond 3D-ben keressük az energetikai forradalmunk kulcsát, és óhatatlanul is a felé megy a fejlődés, amit a tudomány haladó szellemiség képvisel. A kvantumfizika eredményei egyre nyílvánvalóbbá teszik, hogy a megnyílvánult Univerzum csak egy elenyésző töredéke a valóságnak, annak a végtelen energiaáramlásnak (Istennek, Tudatnak, ahogy tetszik), melyből a látható világ keletkezik. A tudományos eredmények rávilágítanak, hogy nem 3D-s (azaz megnyílvánult, "fizikai") eszközökkel érhetjük el ezeket az energiákat, valahogy másfelé kellene keresgélnünk, másképp kellene gondolkodnunk, kihasználva a kvantumtudat fraktálrendszer-felépítését, az implicit rend (alapvető áramlás) végtelen potenciálját, vagy ahogy írta Széles: "ingyenenergia az éterből".


    Persze az is lehet, hogy egyáltalán nem az a fejlődés útja az emberiségnek, hogy energiát nyerjen ki a végtelenből, a Forrásból, és felhasználja a saját kis változó/önző céljaira, hanem talán inkább tudatos részesévé válni ennek az Állandónak/Öröklétnek, úgymond energiafüggetlenné válni, stb..


    Na kicsit visszatérve a 3D-be, szerintem az ilyen eszközök és találmányok azért sem biztos, hogy működnek, mivel 3D-s anyagokban gondolkodunk, és azok mechanikus vagy elektromágneses képességeivel, de ez vélhetően nem vezet sehová, mivel a megnyílvánult halmazban dolgozunk. Nekünk valahogy az implicit rendből származó energiákat kellene megcsapolni, csak tudnám hogyan! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Egely-féle eszköz (most tegyük fel, hogy működik) az valami ilyesmit csinál. Mint már sokat értekeztünk róla, a megfelelő 3D-s formák és arányok lehetővé tehetik a nem 3D-s valósághoz a hozzáférést. Egely kihangsúlyozza, hogy az a "rezonátor", ami egy kvarcüvegből készült átlátszó "gömb" egyáltalán nem mindegy milyen formájú és milyenek a méretarányai. Tehát egy sima üvegbúrával nem működik.
      Ebben az értelemben lehet, hogy ez "megnyitja" a hozzáférést a nem 3D-s energiákhoz és onnan "csatol ki", mint ahogy a gömbvillámról feltételezik egyesek.
      Valahogy úgy, hogy a magasabb frekvenciájú szintekkel rezonanciába képes kerülni egy megfelelő sajátfrekvenciával rendelkező 3D-s forma, aminek a felharmonikusa a magasabb szint és és ez olyan mértékben felerősíti itt a 3D-ben az eredeti frekvenciát, hogy ez többletként jelentkezik a 3D-ben, ami nem magyarázható a hagyományos 3D-s fizikával. Valami olyasmi, mint az amcsiknál sok évvel ezelőtt leszakadt híd, amit a szél soha nem tudott volna elfújni, viszont a sajátfrekvenciájával megegyező széllökések olyan mértékben felerősítették az eredeti rezgést, hogy az így felgyülemlett energia már képes volt lerombolni.

      Persze ezek nyilván spekulációk, majd kiderül, ha kiderül...

      Törlés
    2. " ... keressük az energetikai forradalmunk kulcsát ... "

      Nem vagyok róla meggyőződve Mazsola, hogy a legnagyobb problémánk az
      energia hiánya lenne. Ha csak 100 évet visszamegyünk az időben, akkor még
      léteztek pl. vizimalmok, amit nem árammal működtettek ... és ebből (szószerint)
      kifolyólag nem került semmibe. ...:)))

      Persze a HASZONELVŰ gondolkodásmódba ez nem passzol bele.

      Ö.T.

      Törlés
    3. Ha úgy összeszámolgatjuk, akkor van vízenergiánk, szélenergiánk, napenergiánk,
      fosszilis (?) energiánk, atomenergiánk, geotermikus energiánk .... hát már elnézést, de mi a f@sz kell még????

      Egyelőre én úgy látom, hogy nem az energia hiányával van a legfőbb problémánk,
      hanem agyilag vagyunk egy kissé elmaradva - jobban mondva letompítva.

      A szándékosn belénkprogramozott "IDŐ = PÉNZ" algoritmus gondoskodik róla,
      hogy a Földi életünk egy nagy rohanás legyen. Hogy miért is fontos ez ???

      Hát csak azért, hogy a szellemi kapacitásunk főleg a primitív agytörzsi szférában maradjon = ösztön, a maradékot meg állandóan bombázzák hamis
      vagy nem hamis információkkal, csak nehogy véletlenül összefogjunk és valami értelmesebbet is csináljunk, mint ez az ostoba , rendszeresen visszatérő nagybetűs ÖNMEGSEMMISÍTÉS.

      És valamelyik kib@szott köcsög ezt a gigantikus hülyeséget még vallási szintre is emelte, mondván, hogy majd jön az Isten és majd jól kinyír minket (ARMAGEDDON és hasonló baromságok), mert nem voltunk elég jók.

      Felfogtad Mazsikám, hogy mennyire át vagyunk b@szva ????

      Időnk majd csak akkor lesz, ha befejezzük ezt az esztelen rohangálást és lesz elég időnk a gondolkozásra .... és végre rájövünk, hogy van itt mindenből ELÉG.
      Úgy tűnik, hogy ez a szint egyelőre elérhetetlen.

      Ö.T.

      Törlés
  14. Nem kell annyira lehidalni ettől a Széles-féle találmánytól, mert az eddigi gyakorlat is azt mutatja, hogy ugyanaz a dolog mindkét oldalon megjelenik .... mint pl. atom - erőmű vs.
    atom - bomba. (Ja kérem .... ez az egyensúly tréfás dolgokra képes.) ...:)))

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  15. Véleményem szerint sokkal jobban járnánk, ha eszközök helyett saját magunkat tudnánk úgy átalakítani tudatosan, hogy közvetlen hozzáférésünk legyen az Éterhez, ami által talán kevésbé leszünk függőek a 3D-s energiaforrásoktól, úgy mint példul szilárd táplálék.

    Ha belegondolok, minden amit létrehoz ez az 'éter' vagy áramlás, az hőenergiaként jelenik meg. Az abszolút nulla fokos űrben (mínusz 270 fok) az anyagsűrűsödések helyén (pl. napok) hőenergia keletkezik. Ez a kulcs az élethez, a hő (ami a tűzből, a fényből, a Forrásból származik). Ha ehhez a forráshoz (prána?) tudunk közvetlenül csatlakozni akár ebben a testben, akkor szerintem kevésbé leszünk kiszolgáltatottak a nagy manipulátor színjátszókörnek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. " ... hőenergia keletkezik. Ez a kulcs az élethez ... "

      Magyarázd el ezt egy eszkimónak ... !!!!! :DDD

      Ö.T.

      Törlés
    2. Helyes az ábrázolás mert a Szíriusz-rendszerben mindig is 2 Nap volt. Bár a kisebbik Szíriusz-B már jó ideje egy fehér törpe. 8 fényévnyi távolságból már elnyomja a Szíriusz-A fénye - amely a legfényesebbnek látszó csillag az égen a Nap után.

      Kerion

      Törlés
  16. @ Mazsola

    Egyensúly = 1 N suli ...:)))

    Ö.T.

    Amúgy meg a napi 4 óra melóval tökéletesen egyetértek. ...: DDD

    VálaszTörlés
  17. "Szerintem a világ pont olyan, amilyenre alakítjuk - alakíttatják velünk."

    Ja ... MJ ... egyesek préselnek itt ezerrel a nagy bandzsa dzsampinghoz
    bandzsi nélkül, de az egyensúly azért akkor is érvényesül. Mikor már a zömének szinte teljesen elment a józan esze, akkor néhány blogoló beleokoskodik a rendszerbe. ...:)))

    Akik a csúcson vannak, azok a periférián kapaszkodnak, a tengely meg középen van. :D

    Ö.T.

    (TEN - G - L)

    VálaszTörlés
  18. Ezzel most futottam össze: http://www.youtube.com/watch?v=qU6XjlnEVsA
    Kicsit bulváros, meg szenzációhajhász (mert milyen lenne:-), na de hogy milyen nevet kapott a szent keresztségben a Vatikáni Obszervatórium hiper-szuper masinája, na milyet...?:-)))

    mj

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. (A fiatalabbik koma nem a Gyöngyösi Marci ?? :) )

      Földönkívüli megmentők, Vatikáni asszisztenciával... Hm. Kösz, nem.

      Törlés