2013. június 1., szombat

Lazuljunk: Avicii vs Nicky Romero - I Could Be The One

I Could Be The One to set you free - Én lehetek az Egyetlen aki felszabadít - énekli a "művésznő" géphang...


Hm. A dögunalmas melós-élet, és az "azt hiszem bent ragadtam valaki más mester-tervében" helyett a bulizás, szétkeféltetés, és seggrészegre ivászat azért még mindig a 3D-ben ragadás, még mindig nem a valódi szabadulás, hiába ígéri, hogy "én lehetek az egyetlen aki felszabadít"... Szóval csak óvatosan az ilyen ígéretekkel, tudjuk honnan származnak...a zene azért tényleg jó, és ügyes próbálkozás volt kedves Dr. One Eye. Vagy hívjuk inkább úgy ahogy a klip végén a teherautóval bemutatkozik szándékosan hiányos felirattal: Rush Deliv (devil)? A sofőr ajtóján jelzik is, hogy az irodista picsának ekkor már 2late (too late - túl késő), hamarabb kellett volna elkezdjen élni - bár hogy ez kinek mit jelent, az sajnos rendkívüli módon befolyásolható a doktor Úr által... Persze tudom én, hogy neki meg ez a dolga, ezért lett teremtve, csak kezd kissé átlátszóvá válni. Egy másik alkalommal - szintén nagyon átérezve az általa megnehezített sorsunkat - egy buzipropagandába csomagolt egyentáncot ajánl, hátha attól jobb lesz. Kétségtelenül jobb, mint bekapni egy újabb pirulát (még ha olyan mátrixosan piros is!), de azért én mégis csak azt gondolom: ez még mindég ugyanaz a zsákutca, csak át lett festve.
Ébresztő.


3 megjegyzés:

  1. Bakker Mazsi, mikor hallgatsz valami normális zenét is? :D
    *****
    http://youtu.be/JkkAw82AwxU
    http://youtu.be/kfhDDYJia8k
    *****
    http://youtu.be/JmnYqKl1LzE
    *****
    http://youtu.be/Ku1HJ2DI7Xk

    VálaszTörlés
  2. Érdekes, hogy nálad is elérte az ingerküszöböt ez a klip. :) Pont én is ízlelgetem a mondanivalóját már egy ideje, de nekem valahogy az az üzenet jött át belőle, hogy:
    - Tudjátok mit? Elegem van a taposómalomból; unom már, hogy folyton csak pörgetem a mókuskereket, mellette meg nem marad időm élni. Ennyi, kiszállok ebből!
    - Oké, menj csak, de nehogy azt hidd, hogy futni hagyunk! Ne reménykedj, nincs kiút!

    Számomra tehát inkább a küzdelem, szemléletváltás reménytelenségét sugalmazza, és emiatt rossz érzés kerülget. Pedig a hangsávot kedvelem alatta. :)

    (A 2late utalást eddig észre sem vettem, pedig elég egyértelmű.)

    M

    VálaszTörlés
  3. Én ezzel nem tudok betelni:

    http://www.youtube.com/watch?v=Cn1Glwo5N5M

    T

    VálaszTörlés