2013. június 7., péntek

Mikrobi, hol a nyavalyában vagy már?

Egy újabb gondolatelterelésről szeretnék beszámolni. :) Talán nem mindenki értesült róla, de 2013 április 29-től május 3-ig kutatók, aktivisták, politikai vezetők, valamint korábbi katonai vezetők és kongresszusi képviselők révén, összesen 10 ország részvételével úgynevezett "ufóügyi közmeghallgatást" szerveztek Washingtonban, az emberi fajt érintő földönkívüli jelenlét bizonyítékairól.

A civil szerveződésnek tűnő "CITIZEN HEARING ON DISCLOSURE" példátlan esemény annak mérete, fókuszálása, és az Egyesült Államok volt kongresszusi képviselőinek jelente által. A közmeghallgatás negyven tanú által, több mint 30 óra vallomást rögzített, ami a legkoncentráltabb bizonyíték a földönkívüli kérdésben. Legalábbis így szeretnék beállítani a szervezők ... 


Na, most már aztán tényleg nehéz eldönteni, hogy egy ilyen esemény mennyire van felülről irányítva, vagy mennyire inkább sodródnak az árral a "tisztelt" háttérhatalmi elit volt és még munkában álló tagjai. Pl. néhány kongresszusi képviselő eléggé meggyőzően játssza azt a szerepet, mint aki csak most hallott ezekről a dolgokról, és megdöbbenéssel értesült arról, hogy a drágalátos kormánya fura alakokkal játszik össze. Lehetséges lenne, hogy tényleg nem tudtak a főnökeik piszkos ügyeiről annak érdekében, hogy így tudják még hitelesebben előadni azt, amire programozták őket? Ugyanis feltételezem, hogy mindez nem valami előkészítetlen társadalmi akció valamelyik civil szervezet részéről, hanem sokkal valószínűbb, hogy fentről kapott zöld utat annak érdekében, hogy - a lakosság felől érkező egyre növekvő "igazságvágyó" nyomásnak is eleget téve - a lehetőségekhez képest tervezett mederben folytatódjon a színház. A kérdés már csak az, mire kapott zöld utat: a tovább hülyítésre némi igazságmorzsával, vagy esetleg tényleg kényszerhelyzetben van az elit, és kénytelen kiteríteni a lapjait?

Itt nézhetőek meg a meghallgatások:


Az eseményről úgy tűnik kezd beszámolgatni a "magyar" média is:

"Kanada korábbi védelmi minisztere, Paul Hellyer is felszólalt azon az ufóügyi közmeghallgatáson, melyet korábbi amerikai kongresszusi képviselők szerveztek, hogy megvizsgálják „most és minden idők legégetőbb kérdését, vagyis az emberek közt jelen levő füldünkívüliekre vonatkozó bizonyítékokat"
 
További részletek:

Na, lassan csak hatni kezd az igazságszérum injekció, amit kapott a Föld 2012.12.21-én... :)

Azért a zindexes cikk ettől még tele van baromságokkal, ami nem feltétlenül az írója miatt van így.

Például itt van mindjárt ez:
"Hellyer kitért a további problémákra is: szerinte a második legnagyobb fenyegetés jelenleg a globális felmelegedés"

Egyrészt én ilyet nem hallottam Hellyer meghallgatásán...
Másrészt ez megint csak a tipikus "tereljük el a figyelmet a fókuszpontról" próbálkozás. Orosz kutatók szerint egyértelműen egy újabb kis jégkorszak előtt állunk, ami egyébként a Nap és a Föld ciklikusságából ered, és az áprilisi fagyok, a májusi jégesők és havazás, meg a júniusi 12 Celsius fok arra enged következtetni, hogy az oroszok jobb nyomon járnak, mint a globális felmelegedést propagáló és ebből újabb adókat remélő, kvótákkal bizniszelő globalisták.  

Nnnna, de én is elkanyarodtam, ahogy az UFO aktanyitogatásról szóló cikk is! Térjünk is vissza izibe!

"A volt védelmi miniszter kitért arra is, hogy a Földet egy titkos társaság vezeti, melynek tagjai többek közt a nemzetközi bank- és olajkartell, a titkosszolgálatok, a Bilderberg-csoport és Kanada."

Hogy? Tessék? Hogy kerül ebbe a jó kis csipet-csapatba Kanada?? Nem történt itt valami fordítási hiba kedves index?? Érthetetlen módon bekerült a listába Kanada, viszont kimaradtak a leglényegesebb szervezetek, véletlenül gondolom. Én úgy hallottam az öreg előadásában, hogy részletesen fel lettek sorolva a "Cobra" által is sűrűn emlegetett "Cabal" leányvállalatai: a Trilaterális Bizottság, a Külügyi Kapcsolatok Tanácsa (CFR), és természetesen a Bilderberg is, mely három leány a nemzetközi bank és olajkartellel karöltve alkotja a háttérkormányt, melynek célja a Világkormány létrehozása, és az emberiség feletti teljes kontroll, ésatöbbi ésatöbbi. Az egyik bizottsági pofa pont ennél a jelenetnél mosolyodott el, talán nem véletlenül...
No de mi is ezzel az egész kinyilatkoztatással a probléma? Csupán csak annyi, hogy ez egyrészt csupán a felszín, és ráadásul megint eltereli a figyelmet a fő témáról, másrészt olyan adatokat közöl, amelyeket már minden valamire való összeesküvés-hívő tud. A hivatalos szervek részéről meg gondolom végképp nem újdonság a téma... :)

És ahogy az lenni szokott, menetrendszerűen érkezik az igazságba csomagolt hazugság is: 

"A szeptember 11-ei terrortámadás után Hellyer szerint George Bushnak jobban oda kellett volna figyelnie Oszama bin Ládenre, aki pontosan megindokolta a támadást."

Ilyen megint csak nem hangzott el a meghallgatáson, de sebaj, azért írjuk ide ezt az ordenáré hazugságot kedves index, hátha így sikerül néhány embernél átbillenteni a dolgot, vissza a "hivatalos" mederbe. Mert hát ugye ha egy volt védelmi miniszter mondja, akkor az tuti! Hiába van már számtalan bizonyíték a világ egyik legnagyobb hazugságára, a fősodratú média mindent megtesz annak érdekében, hogy tompítsa az "igazságbomba" hatását.
És mindez megint micsoda? Elterelés! :))

Na, de úgy tűnik cikkírónk végre visszatalált a fő csapásirányra:

"Hawking szerint elképzelhető, hogy van élet a Földön kívül, de valószínűleg inkább mikroba-méretű formában."

Ez már tényleg agyrém, bár nem feltétlenül az ügybuzgó cikkírónk révén. Hogy állíthat ilyet egy tudós? Hogy zárhat ki végtelen lehetőséget egy végtelen univerzumban? Még ha el is fogadjuk, hogy léteznek mikroba méretű földönkívüliek (elvileg lehetséges), akkor is nehéz elhinni, hogy a Földön kialakult humanoid felépítés egyedülálló lenne abban a világegyetemben, ahol amerre csak nézünk megjelenik egy intelligens rendező elv. A mikrobás élienek ötlete már csak azért is tűnik nevetségesen szánalmasnak esetünkben, mert egy ilyen apró méretű UFO nehezen fizethetne le kormányokat, és tudósokat, hogy folyékonyan hazudjanak, nemdebár? :) Nem baj, kell a mese a magas szinten beképzelt... öööö, akarom mondani képzett tudósoknak is. Mikrobi, mikrobák, Pepe, háromorrú tudósok a Szíriuszról, és a többiek...



Összességében ez a volt Kanadai védelmi miniszter őszinte pofának tűnik, olyan embernek, aki egy élet hazugságai után besokallt, és tiszta lappal óhajt átevezni az örök vadászmezőkre. Ez mondjuk érthető azért. És piros pont jár azért is, mert vallomása szerint az embert spirituális lénynek tartja. A kérdés továbbra is az marad, amit az elején felvetettem, hogy mennyire színház ez az egész műsor, és mennyire valódi igazságfeltáró szándékot tükröz. Valahol félúton lehet az igazság szerintem, mert ez a "tárjuk fel az UFÓ aktákat!" szándék kétségtelenül jó irány, de nagyon érződik rajta a vaskorszaki szakik beavatkozásának lehelete.

Még egy dolog zavarja az összképet. Az amerikai álomgyár évtizedek óta sulykolja az agyunkba, hogy a Földönkívüli = Nem jó! Egy kezemen meg tudom számolni, hogy a több száz földönkívüliekkel foglalkozó film közül hány volt olyan, amelyikben barátságosan voltak beállítva az idegenek. Az UFÓ-hívők nem kis létszámú tábora, és az őket készségesen kiszolgáló média-réteg (pl. ki tudja honnan szponzorált UFO-magazinok) szintén évtizedek óta beszámolnak UFO-észlelésekről, elrablásokról, melyeket gondolom nem azért tesznek közzé, hogy olyan nagyon nyugodtan aludjunk az erdei házban, kirándulás alkalmával. Szóval úgy néz ki, hogy a háttérhatalmi elit minden szálon az idegengyűlöletet építi fel, de e tevékenysége közben - talán nem is szándékosan, - de mégis csak pontosan valamiféle elfogadásra, és kapcsolatfelvételre készíti fel az emberiséget. Vagy legalábbis arra, hogy épüljön be a közös tudatba ezek létezése. Illetve örökös vitára adhat okot a hívők és a szkeptikusok között ez a kimeríthetetlen téma. No, de mire is akarok kilyukadni? Arra, hogy ez csak az érem egyik oldala. Megérzésem szerint ez a több évtizedes felvezetés pontosan a Legnagyobb Író keze nyomát viseli. Nem számít, hogy a kormányok milyen szerződéseket kötöttek negatív 3D-s vagy 4D-s idegenekkel. Nem számít, hogy miben mesterkednek, miket tervezgetnek sötét függönyeik mögött ezek a kis egók, mert ők is csak a film szereplői. És nem számít az sem, hogy milyen aktákat tárnak fel a múltból, milyen paleoasztronotikai leletekre bukkannak, mert ez is csak a mese része. Nem számít, hogy az emberi fajt milyen genetikai kísérletek révén hozták létre. Ami igazán számít az az, hogy a valódi segítő testvéreink nem az általunk is bámult vásznon vannak, hanem a "nyúlon túl", azaz a filmen "kívül", még ha ezt nehéz is megérteni a 3D-ben programozott elménknek.  Ők nem ennek a történetnek a részei, nem szereplők, ahogy ez az én fejtegetésemtől sokkal szebben leíródott, de mégis egyre nagyobb befolyásuk lehet a történésekre, leginkább azzal, hogy felébresztik és kikísérik a moziból azokat, akik képesek elszakadni a vászontól. Nekünk csak arra kell ügyelni, hogy ne azokkal menjünk el, akik egy másik moziterembe szándékoznak vinni, még akkor sem, ha ott egy sokkal faszább fantasztikus filmet adnak...
Az egész fenti mondandómból egyedül ezt az utolsó gondolatsort tessék komolyan venni.

A DISCLOSE a becsukás ellentéte. Hát nyissuk már ki végre azt a moziajtót, az Isten szerelméért!

Az is igaz persze, hogy "mindenki ott van, ahol lennie kell", ne akarjunk másokat kizavarni a moziteremből, akik még esetleg élvezik ezt a mesét. Én viszont kezdem kibaszottul unni. És nem azért mintha nagyon unalmas lenne az életem, mert tényleg nem az, de kezdem átlátni a benne rejlő örökös toporgást, a folyamatosan ismétlődő köröket, melyek nem vezetnek sehová, csak lekötik az embert. Jó lenne már legalább meglátni a kijáratot, még ha esetleg nem is lehet kimenni rajta egyelőre, de legalább megcsillanna valami remény, hogy létezik a kapu! Hogy mégsem teljes mértékben baromság az, amit eddig összeraktunk itt páran.

27 megjegyzés:

  1. Egy kicsit még mindig a 3-dés óvodai agyammal azt gondolom, hogy örülök ha szorul a hurok a gyíkok nyakán. Lehet, hogy ők is teremtmények, szükséges elemei a rendszernek, de nem lehet elmenni a mellett, hogy mennyi csintalanságot követtek már el ellenünk. Vagy pont azért vannak itt, hogy akit csak lehet kiugrasszanak a bokorból? :D

    Tetszett a Mikrobis mese, köszi! Rég láttam.........
    Az indexel meg nem kell különösebben foglalkozni, teszik a dolgukat, a saját kis rezgésszintjükön.
    Panka.

    VálaszTörlés
  2. Természetesen eben is:
    http://www.youtube.com/watch?v=tUOQSpLzoug
    van némi elfogultság (itt éppen plejádiék irányában:-), de azért érdemes megnézni, roppant tanulságos...
    mj


    VálaszTörlés
  3. Ismet jo cikk, nagyon egyetertek!

    a Bildergergrol jut eszembe hogy megjegyzek itt valamit mert nagyon cseszi a csoromet... itt elek es ebredezek angliaban a kedvesemmel, es kepzeljetek ezek a joemberek epp itt gyulnek nalunk a "falu" szelen. van itt nem messze egy csodalatos sok sok csillagos luxus szalloda (ahol mellesleg dolgoztam is) es most ott van ez a csomo naggyon fontos ember, es olyan szintu vedelem es ellenorzes alatt vannnak hogy a kozelben lakok csak utlevellel mehetnek haza.jo, mi?
    jaaaa es arrol nem is beszelve hogy a nagyritkan lathato csodalatos kek eg ALLANDOAN csikos errefele, de tegnap ota hogy ezek itt vannak hirtelen megszunt csikot huzni az osszes repcsi.... hu de kivagyok ezektol.... persze ezt a letompitott nep eszre sem veszi.
    dobbenetesen tiszta es kek volt az eg tegnap ALL DAY.

    na csak ennyit akartam!
    tovabbi szep napot Mindenkinek!!!!!

    hello yellow

    VálaszTörlés
  4. Érdemesnek találom meghallgatni a következő riportokat is (angol). Van bennük minden: Rothschild, vérvonalba "születés" MKUltra, párhuzamos valóságok, idegenek, szuperkatonák..., csupa nyalánkság, de Rejtett Kéz után számomra ez a 2 interjú volt a leginkább háttérhatalmi dolgokat összekapcsoló információhalmaz.

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/06/project-camelot-interjuk-erin-rotschild.html#.UbHI39grgqI

    Pétair

    VálaszTörlés
  5. Úgy látom (megint) nem voltam eléggé egyértelmű.
    Ugyanis valójában nem egy újabb elterelő hadműveletről szerettem volna tudósítani, és nem az indexes cikket - mellyel voltaképp céltalanul élcelődök - akartam közzétenni, hanem azt szerettem volna érzékelni, hogy a kijáratot keresgélve nem szabad egy másik filmre beülni. Az eddigi hsz-ek viszont sajnos pont ez utóbbit kezdik előrejelezni... :(
    A világhelyzetén hál' Istennek minden héten van néhány ilyen "film", szóval nem igazán lehet itt unatkozni kérem szépen! :)

    (...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyértelmű voltál, de el kéne már végre döntened, hogy mégis mi a lófaszt* akarsz.
      Megtetszett neked Bűvészinas mozivásznas metaforája, de mégsem érted, mert ha értenéd, akkor vagy hátat fordítanál a vászonnak, vagy felállnál, megkeresnéd a legközelebbi kijáratot, kimennél rajta és betennéd magad mögött az ajtót. Ehelyett holmi filmen kívüli "valódi segítő testvéreink"-ről ábrándozol, akik majd jók kikísérnek a moziból, mert az első tíz perc után megsajnáltak, annyira látták rajtad, hogy nem tetszik a műsor.
      Senki nem fog senkit sehonnan kikísérni.
      Ha van annyi magadhoz való eszed, hogy a szar filmet nem nézed végig, bármikor felállhatsz.
      Ha nincs, akkor stáblistát is végigmulatod...:-)

      *Fakultatíve alkalmazott tárgyeset - cizelláltabb lelkek tetszés szerint akármivel helyettesíthetik.

      mj

      Törlés
    2. Nyugi Mazsi! Ha már sejted, hogy van kijárat, bízhatnál annyira a csatornádat működtetőben, hogy ha itt az ideje, kivisz ebből a te(é)remből. Lehet, hogy nem is az ajtón kell kimenni, csak simán felszívódni.:)

      Lujza

      Törlés
    3. Na végre mj, ez már odabaszós! :)
      És sajnos attól tartok fején találtad a szöget, ezért is lett ennek a cikknek az a címe, ami. Ezek a segítő haverok (ha léteznek egyáltalán) csak útmutatást tudnak adni ilyen olyan csatornákon keresztül, de nem tehetik meg helyettünk a kötelező lépéseket. A kiérződő csalódásom mindössze abból fakad, hogy lehetőleg megöngyilkolás - a kilépés egy drasztikus formája - nélkül szeretnék tapasztalatot szerezni, és erre másokat is buzdítani.

      Törlés
  6. Jesszus B+ Mazsola...:-)
    Azért mert (hébe-hóba:-) kissé rusztikusan fogalmazok, nehogy már én legyek a zodabaszós sudlibunkó.
    Csupán gondoltam szólok, mert látom, hogy mit össze nem töketlenkedsz...:-)))
    mj

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Töketlenkedek? Épp most raktam össze egy nagy üveg lándzsás útifűvet szirupnak, szóval olyan nagyon én sem akarok még elszakadni ettől a filmtől, mert van benne jó is. Persze erre most lehetne mondani, hogy ez a tipikus tudatos önbecsapás, és el is fogadom ezt az érv nélküli ítéletet. :))

      Törlés
    2. Tehát nagy valószínűséggel előfordulhat, hogy tényleg "el kéne már végre döntened, hogy mégis mi a lófaszt* akarsz."

      *Még mindig a fakultatíve alkalmazott tárgyeset, amit cizelláltabb lelkek a továbbiakban is tetszés szerint bármivel behelyettesíthetnek.

      mj

      Törlés
    3. Na halljuk nagyokos, és te mi a lófütyit akarsz a rusztikus szövegeiddel mj kolléga? :D
      Panka.

      Törlés
    4. @ MJ

      A helyedben vigyáznék az "odabaszós" kifejezésekkel, ugyanis a mondanivalód
      lényegét rendszeresen "agyonb@ssza". ... : )))

      Ennek ellenére mindennek megvan a maga szerepe .... így ebből is lehet tanulni.
      És most figyelj MJ, mer asszem rájöttem a megoldásra !!!!

      Az ember két fő alapvető összetevőből áll, úgy mint :

      alacsonyabb rendű --->>>> magasabb rendű
      állati ----->>>>> emberi
      agytörzsi ----->>>> teljes agyi
      ösztönös ----- >>>>> intelligens

      A probléma ott van, hogy az ingerek - kép, szöveg, zene, esemény, stb. - ebben a sorrendben kerülnek érzékelésre - vagyis a primitív (agytörzsi vagy ösztönös)
      részünk találkozik először az információval .... és ennek megvan a maga értelme,
      ugyanis vészhelyzetben előbb cselekszel, mint hogy gondolkodnál, ami pl. nagyon hasznos a túlélés szempontjából.

      Namost ha Te egy szellemileg magasabb szintű tartalommal ellátott szöveget
      "odabaszós - lófaszos" környezetbe helyezel, akkor saját magad akadályozod
      a mélyebb tartalom továbbjutását ... ugyanis mindegyikünk ezen minta alapján van "felpítve". Nekem is eltartott egy darabig, amíg fölfedeztem, hogy a "tüskés"
      csomagolásban még valami más is van. ... : )))

      Ö.T.

      És ha már terítékre került ez az egyáltalán nem mellékes téma, akkor talán érthető, hogy miért tartanak minket félelemben .... miért bombázzák az agyunkat
      állandóan "létfenntartási ösztönöket" ingerlő témákkal .... nehogy véletlenül
      elkezdjük használni a magasabb rendű képességeinket is.

      ÉS EZ NEM VÉLETLEN, HANEM SZÁNDÉKOS !!!!!!!!!

      ... és ha elkezdjük visszabontani ezt a kérdést, akkor sajnos meg kell állapítsam,
      hogy az ember primitív ösztöneinek a szándékos fejlesztése erősen a rómaihoz
      köthető, ugyanis a hivatalos történelemben ők voltak az egyetlenek, akik a
      gyilkolásból szórakozást csináltak .... mint aszongya Colosseum, Aréna, stb.

      Ö.T.

      Törlés
    5. Hát éppen ez az Öti bátyám!

      Mj kolléga nagyon is bölcs megjegyzéseiben pont, hogy a primer információra érdemes koncentrálni, nem pedig a szekunder "rusztikus, odabaszós" köntösre. :)
      Az más kérdés, hogy kinek mi a primer...

      Törlés
    6. "Az más kérdés, hogy kinek mi a primer..."

      Funkció alapján a primitívebb a primer .... még akkor is, ha ezt tagadjuk.

      Ö.T.

      Törlés
    7. "A primer francia szó, jelentése: elsődleges, első.
      A szekunder francia-német szó, jelentése: másodlagos, valaminek a hatására keletkezett"
      Funkció szempontjából lehet, hogy "primitívebb", bár azt szerintem inkább a kezdetleges/kiforratlan szó írja le inkább és nem a primer. Ha viszont olyan értelemben használom, hogy az eredetihez, forráshoz legközelebbi, Lényegi vagyis a leginkább torzulásmentes - pld. információ - , akkor szerintem teljesen jól használta Mazsola.
      És nem kell ehhez semmit meg- vagy letagadni, mindegyik szépen megfér a szótárunkban, nem? :)

      Törlés
  7. Tudjátok mi az az okkult fradikolbász? Mindjárt elmondom, de elébb Kedves Mazsola, kérésed vettem, és itt folytatjuk Ötivel.
    Ö.T., a titanikos hasonlat tetszett:-), aki figyelemmel kísérte miről írtam az elmúlt pár hozzászólásomban, annak szinte nem is kell külön kommentálnom az alábbi mindent-bele üzenetet:
    Index:""33 perc a végéig sixx jún. 8. 22:33
    Fél kilenckor kezdték, 11-kor vége is. Tizenegy fellépő, lesz vagy két sztárvendég, mindez 2,5 órában, szavazással, tokkal-vonóval együtt. Mi a pöcsömért 3,5 órás egy két-három fellépőt megmozgató Megasztár vagy X-Faktor finálé??"" És az újságíró ekkor még -úgymond- nem tudta a nagy hírt, csak sejtette..
    Persze kedves olvasó, minden csak addig okkult míg önmagad elől elrejted, hisz ha átismételjük a szövegben fellelhető kulcsszavakat, már nem is annyira rejtett, hanem inkább nyílt az üzenet. Tehát,
    33 - 22 - 33 - kilenc - 11 - tizenegy - sztár - és... és ... X-Faktor finálé....
    Értitek ugye? És akkor a hír:
    """Az Attraction árnyszínház nyerte a brit Csillag Születiket."" Királyság propagálása árnyjátékkal. Persze ennél jóval több, gratulálok a fiúknak és a lányoknak, és brit közönségnek is.Ám mégis a három fenti szó a kulcs. Hatalmas az öröm, óriási az ováció - amely ugye szöges ellentéte a Melankóliának.. nagybetűvel, igen. Ugyanis nézzük csak gyorsan hogy Lars von Trier miféle árnyjátékot játszott el nekünk a "Melankólia" című filmjében: http://cdn.blu-raydefinition.com/wordpress/wp-content/uploads/2012/03/Melancholia_02.jpg
    Ja igen, és jut eszembe Mazsola, ha már Mikrobi, a videó elején " Jupiter-fesztivál és Mikrobi a fületlen pléhdoboz""
    fületlen pléhdoboz -> bádogember -> angolul tin-man -> (áthallással sztaniol ember) tin azaz az Ón a Jupiter féme az alkímiában, és a kör ismét bezárult. Látjátok már nem is annyira rejtett hogy miként jön a Jupiterhez fesztiválhoz a fületlen pléhdoboz.

    http://www.jaybergers.com/wp-content/uploads/2011/10/32737-tin_man.jpg

    http://1.bp.blogspot.com/_xdN0QQwsP1A/S18QOjaJfbI/AAAAAAAAFCI/0SJalubw4rg/s400/Tin+Jupiter.jpg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A "Brit Csillag Születik" mai győztes attrakciója:
      http://www.youtube.com/watch?v=x1r9qNVqSrk

      Törlés
    2. Érthetőbben?

      Nézd, az én csökött agyam az csak ilyen megfogalmazásból ért:

      "Szeptember 22-én a Jupiter felragyog az égen, mert nappá alakul, és ezt az eseményt akarják meglovagolni a bennfentesek, hogy bejelentsék az új királyságot".
      (vagy valami ilyesmi... :))

      Törlés
    3. Ilyesmi :) , valamiféle brit-magyar közös vonatkozással., ha másként nem hát Károly herceg erdélyi látogatásai tovább folytatódnak.
      Bár a dátumokkal úgy dobálóznak hogy a befutót nem lehet megállapítani, mégis a következő, a múltévi december 21-hez hasonlatosan jelölt dátum a június 18. Hogy utána melyik lesz a következő, az képlékeny még.

      Törlés
  8. Józsi bácsi gondolatai:idézem:
    "... Közel a 40-hez rengeteg kérdés fogalmazódott meg bennem a bennünket körülvevő világról, a saját életemről és próbálom megérteni azt, hogy mi a fenét is keresek én itt tulajdonképpen. Éveket éltem külföldön, beutaztam a fél világot, de a külső keresgélés nem vitt közelebb a megoldáshoz, bár kétségtelenül gazdagított néhány fontos tulajdonsággal, mint megbecsülés, alázat és elfogadás. Jóllehet, még ezeken is van mit dolgozni, nap mint nap szembesülök önmagam korlátaival. A kérdés mégis az, hogy ha Isteni akaratból vagyok itt, akkor mi végből, ha saját akaratomból jöttem, akkor pedig miért döntöttem így? Mit kell megtapasztalnom a fizikai valóságban a “szokásos” dolgokon túl? Van egy olyan érzésem, hogy az élet célja nem lehet az, hogy az ember mintaszerűen végigcsinálja azt, amit az összes felmenője megtett előtte, majd ahogy jól végezte a dolgát, fogja magát és tökéletesen meghal. Ebben a csodálatos logikával, körforgásszerűen működő rendszerben ez nekem gyenge válasznak tűnik. Illetőleg abban a formában, ahogy azt kisgyerekkorom óta belém sulykolja a társadalom, valamiért nem gömbölyű....."

    http://www.ivi.hu/jozsi-bacsirol

    GA

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Józsi Bácsi (és nem csak ő), ráérő idejében számba vehetné végre azon tényezőket, amikkel megnehezíti, megakadályozza az élet nevű játékban való önfeledt részvételét.
      Arra ugyan rájött, hogy a cucc "körforgásszerű", de arra még nem, hogy azért az, mert ismét egy újabb lehetőséget kapott, új játszótársakkal...

      De akinek ez harc, annak legyen harc....
      Végül is ráérünk, idő van bőven:-)

      mj





      Törlés
  9. Aszongyák a tudálékok, hogy a fáraók DNS-e Nyugat-Európai eredetű.

    http://www.eutimes.net/2010/06/king-tuts-dna-is-western-european/

    Hja, most már csak meg kellene fordítani az állítást, hogy helyesen lássuk a helyzetet:
    A nyugat európai elit (egy kis "római" kitérővel) "egyiptomi" eredetű.

    Bővebben:
    http://mazsolameseszoba.blogspot.com/2012/11/a-birodalomepitos-jatek.html

    VálaszTörlés
  10. Ennek a Havas Zacskónak még azt sem hiszem el amit kérdez. ...:)))

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  11. .... ugyanis az Európa név a görög mitológiából származik
    és nem az egyiptomiból.

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  12. "Teremtés" görög-római módra:

    http://hu.wikipedia.org/wiki/Eur%C3%B3p%C3%A9_(Ag%C3%A9n%C3%B3r_le%C3%A1nya)

    Ö.T.

    VálaszTörlés