2013. október 8., kedd

Lazuljunk: unplugged, magyarul beduggatlan...

"Tömött sorokban mennénk utána a pokolba is" - állítja a forrás

Hát, ha a pokolba nem is követnénk, azért az bizonyos, hogy ez a művésznő Estas Tonnét simán lepipálná...
Akár élőben is... :)



(és elmenne fogpaszta reklámnak is...)

.

53 megjegyzés:

  1. (mit adott nekem ez a poszt? c.kérdésre. :P Semmit. )
    A hölgyet (Jess Greenberg) már láttam (valamelyik haver mutatta még évekkel ezelőtt.. mondjuk érdekes, hogy nem kellett Neki hosszú idő hogy megtalálja önmagát, hogy kidomboritsa az "imidzsét"-3 hónapig szolidan öltözve zenélgetett) és már akkor se voltam elszállva a muzikalitásától. Az hogy vannak mellei és fel tudja nyomni őket a gitár testével, az se újdonság.. Szép-szép.. de otthonra nem kéne..
    *****
    (meg tudod mit Mazsola? ha már melleket akarok-akarsz nézni jó zene mellé, akkor vagy külön- külön kell, vagy keresni kell olyat.. :P )
    http://youtu.be/wz9VyggeSbA
    vagy válogass innen.. :P
    http://www.youtube.com/channel/UCDkPNFpl2SiZ5q3Q8fcaVuA/videos
    és ha igazi Didit szeretnél, akkor itt van..:
    http://youtu.be/qFJjEiL2F0k

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmit?

      Ennyit még nem írtál egyetlen mélytorok... öööö akarom mondani mélyhangvételű filozofikus művemnél sem, baszki! :)

      (amúgy meg nem a videó volt itt a lényeg, hanem a videó és szöveg, és mindezek összekapcsolása a korábbival humoros formában.. de mindegy, utálom magyarázni a viccet! :) )

      Törlés
    2. mit szólsz a kis DiDihez?
      http://youtu.be/nvc1OlTlq2E

      Törlés
    3. Tudom, emancipunci meg minden, de valahogy én az ilyet kurvára természetellenes dolognak tartom.
      Mertugyebár, a fakanál és a dobverő között paramétereiben nincs sok különbség, de a funkcióit tekintve már van némi eltérés. :))

      Törlés
  2. (nem akartam nyávogni, hogy bezzeg "régebben" vadászni kellett a mellyeket, ma meg lépten-nyomják az arcunkba)
    egyébként visszatérve a kiindulóponthoz- ha nem nézem a klipet, akkor ez a coverje egész jó.. (oszt lehetne rája mondani- csak a szóvicc kedvéért- hogy hét nemzet katonasága se tarthatna vissza.. :D )
    http://youtu.be/tW4nUmTV98I

    VálaszTörlés
  3. Ez egy olyan speciális "musicvideó", ahol a mondanivaló akkor sem
    veszítene semmit sem a lényegéből, ha valaki befogná a csaj száját és
    kivenné a kezéből a gitárt. ...:)))

    Estas Tonnéval való összehasonlítása egy kicsit merész, mivel ez a videó akkor is érdekes, ha a hangot kikapcsoljuk és míg a mesternél a dolgok magva az lenne, hogy mi jön ki, addig ennél a csajnál sokkal inkább az dominál, hogy mit lehetne beletenni. ... :)))


    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :))))))))
      Ezjó...

      Az unplugged (azaz a beduggatlan) műfaj már csak ilyen kereslet-kínálat alapon működik! :))

      (azért reménykedtem benne, hogy az Estas Tonnéval való "összekapcsolást" és a "lepipálni" szó két értelmét nem kell magyaráznom - úgy látom Nálad bejött! :))

      Törlés
    2. (nekem se kell szájbarágni.. de az emelkedett mesterek már nem igénylik a.. na.. nem veszem el más kenyerét.. :D )

      Törlés
  4. Mazsola, szilikonból 5-ös. De persze itt mégsem a szem-guvvasztó műcicis illúzió a lényeg - hanem a "Highway". Hisz már nem elég egy Chris Rea-féle sima kis Road-on menni a "to hell"-be. A potenciális tömeg miatt nyilván ki kellett már szélesíteni azt pokolba vezető szűk kis damaszkuszi utcácskát.

    VálaszTörlés
  5. Az idei X-Faktor legjobb 100-ában benne lenne, de a döntőbe nem vinnék.
    Semmi olyat nem láttam rajta, ami miatt megérdemelné az itteni hímsovoniszta, undorító lehúzásokat. Már ha egyáltalán van olyan tulajdonság, ami miatt bárki megérdemelné ezt. Ez a megszólalók szegénységi bizonyítványa, és egyéb nőneműeket is sért. Ilyetén megnyilvánulás párkereső hölgyeknél kizáró ok.
    Tahó frakció.
    P.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Tahó frakció"- igazad van kedves P. -a férfiak igy beszélnek az olyan nőkről, akik a fizikai külsőségeikkel takarnák-adnák el a (nem)tudásukat.
      Egy kérdés (mint a "női frakció" egyik tagjához): mit gondol- szeretne- akar elérni egy nő, ha úgy öltözik- viselkedik, mint a fenti videón?
      Mivel jobb kivetkőzve magából, mint igy?
      http://youtu.be/8BBrepb0kXM
      (kiemelném a két top kommentet):
      -You're talented. No idea why you'd give up your integrity by wearing low cut shirts for more views.
      -Please do such videos again, not the "i show my boobs" videos
      Uff.. Én (erről) beszéltem..

      Törlés
    2. Ejnye P.,
      Két társadalomtudományi diploma birtokában sem jutottál el arra a szintre, hogy ne a külalakra, hanem a tartalomra figyelj... és hogy tudd, a pöcsösök bekattannak két didkó láttán. Az lenne a természet-ellenes, ha nem így lenne! És az erről szóló diszkrét, utalgatós poénkodásunkat én (a feminin) egyáltalán nem nevezném tahónak. Tudod mi lett volna tahó? Ha ilyeneket írogattunk volna:

      "Blokkolnám!"
      "Ej, kisanyám, ha itt lennél a szobámban, a gitárod sem állíthatná meg a farkamat a szádig!"
      "Szeretlek! Imádlak! Kúrnálak!"

      ...meg ilyenek. Ha nem tetszik a mi "tahó" humorvilágunk, akkor javaslom olvasgasd a youtube-os hozzászólásokat, ott biztosan találsz kedvednek valót.

      Törlés
    3. Zé, ez a Zöldhegy kisasszony a kivetkőzése előtt még elképesztő kétkezes (!) tehetség volt!

      Itt normál húrozású gityón játszik:
      http://www.youtube.com/watch?v=8BBrepb0kXM&list=RD028BBrepb0kXM

      Itt meg egy fordított húrozású gitáron keni (bal kézzel pengetve):
      http://www.youtube.com/watch?v=wn5MnUtnP18&list=RD028BBrepb0kXM

      Ritka az ilyen kétkezes bajnok...

      (vagy csak megfordította a kamera által felvett képet, de miért tenne ilyet?)
      (tényleg néhány hét alatt vetkőzött ki magából?)

      Törlés
    4. "Semmi olyat nem láttam rajta, ... "

      Nemis a látványt kritizáltuk. ... : )))

      Ö.T.

      Törlés
    5. Látod, látod kedves P.
      Elcsattan egy poén - még ha nem is annyira szemérmes - majd ezután egy igen komoly társadalomtudományi társalgás kerekedik belőle (csak nézd meg a hozzászólások minőségét lentebb).
      Ez a közösség fejlettségi szintjét mutatja, valamint azt, hogy talán nem kell mindjárt elsőre az asztalt csapkodni.

      Törlés
  6. Nem látom értelmét a két előadó összehasonlításának. Az egyik egy zenei virtuóz, a másik egy kellemes hangú és megjelenésű hölgy, de alapvetően semmi kiemelkedő számomra.
    Feltételezem (mivel nem haverom és nem beszélgettünk még erről) ez utóbbi is a nézettségét szeretné növelni és ehhez olyan eszközöket vesz igénybe, amik szabadon a rendelkezésére állnak. Aztán valakinek ez vagy bejön vagy nem.
    Hozzáteszem, ujjatlan pólóban mászkál minden második nő is egy forró nyári napon esetleg, ettől számomra még nem válnak magamutogatóvá, ez a csaj sem vette a gitárt a combjai közé, hogy majd éneklés közben meg is lovagolja. Na az már egy jóval érdekesebb szcenárió lett volna. :D
    Marketingesek és PR-ok szokták mondogatni, hogy „mindegy, hogy valakit utálnak vagy imádnak, a lényeg, hogy beszéljenek róla”. Vagyis figyeljenek rá és foglalkozzanak vele (tök mindegy, hogy férfi vagy nő az illető, ez nem nemi kérdés, max. az említett „eszközhasználat” terén).
    Amennyiben a hölgynek vagy a menedzserének ez volt a célja, végül is elérték amit akartak, mert Ti is ezt csináljátok éppen – foglalkoztok vele: az, hogy esetleg pejoratív értelemben, nem tesz különbséget.
    És bocs, Mazsola, tényleg nem akarok bántó lenni, de te is kitetted az oldallátogatás adatait, vannak statisztikáid, stb., gitárral kicsit felnyomott cickó vagy forgalmi/látogatottsági adatok fontossága, ugyanmár mi a különbség a ’csomagoláson’ kívül? Nem ugyanaz az igény vagy vágy mozgatja mind a kettőt a háttérből esetleg?
    De ha már zene, ének, tehetség és férfi-nő, akkor hadd ajánljak én is egyet témába vágóan:
    http://www.youtube.com/watch?v=NVNhYn2OObQ
    :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ej, tyúkanyó, most megfogtál! Tényleg fontosak lehetnek a visszajelzések, ha már az ember közzétesz valamit, ami neki fontos, amiben tehetséges. De persze ez a visszajelzés is csak egy olyan tükör ami megmutat magunkból valamit, ezért továbbra is fenntartom, hogy senki nem másért cselekszik, minden magunkból indul ki, és mindent magunk miatt teszünk. Még az olyan professzorok is, mint Pap Gábor sem másokért tanít, hanem neki alapvető szükséglete a tanítás élmény "megélése" - nem érdekli kinek, nem érdekli mire mennek vele, neki a lényeg, hogy ELMONDHASSA valakinek amit tud. És ez így helyes is, hiszen mi motiválna minket leginkább ha nem a belső kényszer.
      Igazából engem nem zavar, ha egy ilyen tehetséges csaj megmutat többet is magából, inkább azon akadok ki ha valaki azon akad ki, hogy ez tetszik nekünk "célközönségnek". Elvégre mi másért csinálná, ha nem azért, hogy foglalkozzunk vele, így vagy úgy - ahogy Te is írtad. :)

      Törlés
    2. (ÉS BAMM..)
      "Hozzáteszem, ujjatlan pólóban mászkál minden második nő is egy forró nyári napon esetleg, ettől számomra még nem válnak magamutogatóvá"
      Számomra meg igen. Mert ha azért pakol ki, mert melege van, akkor tudom ajánlani a valamely hosszú- vászon vagy könnyű selyem-ruhadarabot, alatta hűvös van..
      "ez utóbbi is a nézettségét szeretné növelni és ehhez olyan eszközöket vesz igénybe, amik szabadon a rendelkezésére állnak" - miért szeretné egy 16-17éves lányka (annyi volt mikor elkezdte) a nézettségét növelni (igy?)
      (mindenesetre megmutatom a lányomnak is.. hogy nem szeretném, ha igy öltözne.. egy Nő legyen Nő.. )

      Törlés
    3. Mazsola, a Pap Gáboros példádból kiindulva én úgy vélem hiba lenne a saját általánosító gondolataidat másokra vetíteni, s tényként kezelni azokat, hiszen valójában fingod sincs, hogy kit mi motivál. Sokszor magunk esetében sem tudjuk mi motivál pontosan. :o)

      Törlés
    4. 5. Ash,
      Igen általánosítok, mert általános mintákat fedezek föl a rendszerben, melyek általában igazak minden szereplőre. :)
      De azzal egyetértek, hogy nem ismerhetjük mások pontos motivációit.

      Törlés
    5. Zplus: "Feltételezem (mivel nem haverom és nem beszélgettünk még erről) ez utóbbi is a nézettségét szeretné növelni...." Mint írtam nem haverom a csajszi ezért csak feltételezem, a mai globális tehetségkutató- és youtube dominált zenei világ miatt.
      "Amennyiben a hölgynek vagy a menedzserének ez volt a célja..."..szintén egy feltételezés a lehetséges okokra, vagyis a te miérted (miért akarná?) és az én miértem (miért ne akarná?)ugyanolyan találgatás innen nézve, csak éppen ellenkező előjelű.
      Igazad van, egy nő legyen NŐ. Én nőből úgy gondolom, Egy Nő Mindenben az: vászoningben, ujjatlan nyári pólóban és akár krumplis-zsákban is. Mivel maga a fogalom magában foglalja a felnőtt érettséget (nem lányka ugye, hanem nő), ezért úgy gondolom egy felnőtt nő képes eldönteni, hogy miben érzi magát jól, FÜGGETLENÜL attól, hogy mások ezt hogyan ítélik meg, legyenek azok éppen férfiak vagy más nők. Hiszen pont azáltal érett (feminin felnőtt), vagyis Nő, hogy ezt képes önállóan eldönteni és nem mások mondják meg neki kívülről, hogy annak a bizonyos nőiségnek hogyan is kellene "kinéznie" vagy megnyilvánulnia.

      Törlés
    6. Minden mindennel összefügg, tehát egy nő sem lehet, és nem is lesz soha független. Ha egy nő kipakolja magát teljesen függetlenül attól, hogy jól érzi-e magát így, vagy csak kényszerből teszi, pont azt mutatja meg, hogy milyen nagyon is függ még ettől a rendszertől, s annak ideáitól.
      Nincs már szemérmessége, nincs tekintettel a környezetére. Nem gondolja át, hogy a férfiak ösztöét csalja elő, pedig azoknak is feladatuk ezen az "ösztönénen" felülemelkedni.

      Lujza

      Törlés
    7. "ezért úgy gondolom egy felnőtt nő képes eldönteni, hogy miben érzi magát jól"
      (Szeretem az analógiákat...:)
      Ezek szerint, ha egy felnőtt nő pucéran érzi jól magát, akkor ne viseljen semmit? :P
      u.i.: Szerintem az emberek többsége nem úgy öltözködik, ahogy jó nekik (tisztelet a kivételeknek)... hanem aktuálisan megpróbálják belehelyezni magukat egy szerepbe (lehetőségeikhez mérten)... majd úgy öltöznek, ahogy szerintük másoknak jó (avagy elfogadható az aktuális szerepük szerint)...megfelelési kényszer...

      Törlés
    8. Lujza: Nem értek egyet. Én nem a világtól vagy a társadalomtól való teljes függetlenedésről beszéltem, mint nő, hanem a Nőről, mint fogalomról alkotott előítélektől, elvárásoktől, kőbe vésett "igazságoktól" és sztereotípiáktól való függetlenedésről, egyénileg. A szemérmesség is csak egy szubjektív viszonyfogalom, nem egy általános/objektív igazság. 150 éve a ruhából kilátszó boka is szemérmetlenségnek minősült. Ezzel nem azt mondom, hogy az nem beteg, hogy lassan már az ásványvizet és a pelenkát is nagy csöcsökkel árusítják, az a másik véglet. De abban biztos vagyok, hogyha ez a csaj ugyanebben a cuccban a miami beach-en énekelt és gitározott volna, a tangás-bikinis fürdőzők között egy széken ülve, ez valszeg senkinek fel sem tűnt volna. Ez mind csak viszonyítás kérdése. Apácák között kurvás lenne, a strandon "túlöltözött".
      Az, hogy ki mit gondol, amikor esetleg kihívóan öltözködik fel, átgondolja-e, hogy milyen ösztönöket csal elő a férfiakból vagy sem ezáltal, az számomra nem kapcsolódik automatikusan egy negatív aspektussal: "hogy a férfiak ösztöét csalja elő, pedig azoknak is feladatuk ezen az "ösztönénen" felülemelkedni. "
      "Nem lehet Katát táncba vinni, ha nem akarja". Nem lehet olyan ösztönt előcsalogatni, ami már nincs is. Tehát (a te logikádat követve, csak másképp értelmezve) ez tök jó, hogy megtörténik nem? "Szegény pasiknak" legalább van lehetőségük ezt gyakorolni akkor. Nehéz lenne (ha nem lehetetlen) úgy felülemelkedni a "cici-függőségen" :P, hogy soha nem találkoznának vele ilyen-olyan formában. :D

      Törlés
    9. "Minden mindennel összefügg, tehát egy nő sem lehet, és nem is lesz soha független."

      Aranyérmes megállapítás Lujza néném ... és ez ugyanígy vonatkozik a férfiakra is. ...:))) A függetlenség egy rendszeren belül nem más, mint illúzió. Bár ez is egy olyan fifti - fifti fenomén, mivel az egókra bontott
      valóságérzékelés lehetővé tesz egy "egyéni" mátrixot, valójában azonban ez a sok kis "egomátrix" mégis kiad egy nagy mátrixot..
      (Ami rendszeres időközönként nekimenetel a falnak.)

      Ö.T.

      Törlés
  7. Lehet korral jár, de magam részéről inkább a kislányokat válaszom :P
    http://www.youtube.com/watch?v=JtawDJtcRg8
    mert őszinte és természetes...

    Persze a régi időkben (vadászidényben) a piros gitár takarásában lévő játékszerek is érdekesek lettek volna...(kizárólag társalgás mentes időtöltés céljából... :D)
    Nehéz az undort nem látnom az arcán az 5. másodperc környékén... a játszott szerepétől...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. SZN,

      Ha rajtam múlna minden szülőt felakasztatnék, aki 20 éves kora előtt benyomja a médiába a gyerekét. :o)

      Mert odáig OK, hogy a gyerek tehetséges, és belső késztetés érez (ahogy írtátok itt fent többen is) az éneklésre, de nem hinném, hogy tisztában van az ilyenfajta siker mélységeivel.

      Törlés
    2. Túlzásokat leszámítva van igazság abban amit írsz...
      De! Szerintem itt ez a -belinkelt, otthon felvett - videó hozta el azt a sikert, ami már fertőzött...(és jött a média...)
      És! Ezt a felvételt gyakran előveszem, mikor rossz kedvem van...:)
      Akkor most melyik kezemet vágjam le...???

      Törlés
    3. Nekem ez a videó csak annyit mond, hogy apa és lánya
      megpróbál egy már létező mintát utánozni.
      Nem ők az elsők .... és nem is az utolsók.
      A pszichés mozgatórugó a KITŰNÉS, a tömegből való
      kiválás ... ami alatt az EGÓ-t találjuk. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    4. Tömören csak annyit.
      Hálás vagyok a nagy álmodónak, hogy nem olyan tapasztalást sorsolt, mint amilyen a tiéd...
      Nem lehet könnyű...
      Egyszer elolvasnám egy elemzésed önmagadról is...Kizárt, hogy elvétenéd a lényeget...:D

      Törlés
    5. " ... hogy nem olyan tapasztalást sorsolt, mint amilyen a tiéd..."

      A tapasztalás tapaszokkal jár ... SZN kolléga. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
  8. Mazsola, Bla-bla-bla...:))))) meg különben is 'hogyispersze' pap gábor is, meg akármi.
    Ezt Quedra tudná a szokásos stílusában jól megfogalmazni inkább: "Mi mán itt érett tinificsúrok nem dölünk ám be minden ócsó trükknek, tuggyuk, hogy azért teszik ki, hogy nekünk tessen, de azért az angyalbögyörőre már nem hat...ezé' húzigáljuk csak a copfját." Mert mi mán tudjuk ám, hogy az igen az valójában nem és a nem az igen, vagy nemigen? :DD

    VálaszTörlés
  9. Engem ez a videó arra emlékeztet, hogy a világunk nagyon elment a vizualitás felé és mindig csak a külsőre figyelünk. Jelen esetben ez érthető valamilyen szinten, mert a hölgy elég dekoratív :) De a lényeg az, hogy a tehetség ha nem megfelelő külsővel párosul, akkor nehezen érvényesül bárhol. Ha ki akarom szélesíteni a dolgot, akkor azt tenném hozzá, hogy a párkeresés területén is nagyon elszálltak az igények. A tv-ből is az folyik, hogy ha jól nézel ki ha márkás dolgokat viselsz menő vagy ha pedig nem akkor lúzer...
    Ha egy lány szép, akkor szinte bármit megkap még ész sem kell túl sok, hogy magas színvonalon éljen. Nem kell küzdeni nem lesz sikerélmény, bár ez esetben nem is feltétlenül hiányzik az adott illetőnek, mert nincs azon a tudati szinten, hogy igényelje azt.
    Jó lenne ha sok minden más mellett ez is változna egy jobb irányba és kevésbé a szemünkkel ítélnénk...

    KB

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miért csodálkozol azon, hogy - a valódi értékeket nélkülöző világban - a nők azzal próbálják eladni magukat, ami a piacon értékesnek számít...? Én inkább azon csodálkozom, ha egy nő a csöcseivel próbálja eladni magát, akkor miért sértődik meg azon, ha lekurvázzák, avagy a csöcseivel azonosítják...Mert ugye egy toppot is fel lehet venni - még korunk nagy felmelegedésben is - diszkréten...
      Persze aki a mai világ értékrendje szerint szeretne "magas színvonalon" élni, annak nem árt bedobnia ("beduggatnia") magát...
      u.i.: a szépség fogalmát itt nem használnám, mert a fenti "hölgy" szvsz. nem szép...pedig a szépségnek sok formája létezik...

      Törlés
    2. Nem csodálkozom rajta csak nem tartom a legjobb útnak. Itt van nagy szerepe a tv-nek a benne lévő műsoroknak amelyek azt sugallják amit az előző hozzászólásomban is leírtam.
      Az meg, hogy ki szép ki nem mindenkinél más megítélés szerint történik.
      De nem is szépségversenyen indul a fenti hölgy :)
      Természetesen lehet úgy öltözködni, hogy az elegáns legyen és ne közönséges. Ami a megsértődést illeti ezt én magam sem értem, ez talán abból fakad, hogy ők maguk is érzik, hogy "túllőttek" a célon a kihívó öltözettel és sértődéssel reagálnak önmagukat mint "bűnös" védendő. Amolyan bocsi, hogy így öltözök, de fel kell vennem a kesztyűt a többiekkel különben átlagosnak néznek hozzáállás...

      KB

      Törlés
    3. Én mindig is jobban szerettem a természetes szépséget, pontosabban a szépség természetes megnyílvánulását, mint a rápakolt rétegeket. Csak nézd meg ezt a csajt: az első videójain még természetes, semmi műanyag nincs rajta, az általam megtalált videón (fenti bejegyzés) meg szinte semmi természetes nem maradt rajta, csupa csupa rápakolt réteg, illúzió, meg kiegészítés (szilikon). Bár feltűnőbb (leszakíthatóbb) és eladhatóbb jelenség lett, de nem előnyére változott az én értékrendem szerint.

      Törlés
    4. Valójában nem a nő hanem a pokol "eladásáról" van itt szó. Az "acdc"-s szám is erről szól: "Highway to hell". A "dögös szuper-bombázónak" látszó illúzió csak a "beetető cukrosnéni".

      Törlés
  10. Napiszar, kommentekkel:

    "Kikerül Isten a cserkészesküből"
    "a királynőre a továbbiakban is fel kell esküdniük a fogadalmat tévőknek"
    http://index.hu/kulfold/2013/10/10/kikerul_isten_a_cserkeszeskubol/

    No igen, Isten lecserélése a helyi "istenekre" minden szálon zajlik.


    "Új elmélet a zsidók eredetéről"
    "A tanulmány szerint a legtöbb női ős Dél- és Nyugat-Európából származik, nem a Közel-Keletről."
    http://index.hu/tudomany/tortenelem/2013/10/09/uj_elmelet_a_zsidok_eredeterol/

    Valahogy be kell adni az ébredező közvéleménynek, hogy miért is ők az urak nyugaton... A származáselmélet már egy jó alap. :)


    "59 állami földterületet kaptak Simicska cégei"
    "A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (NFA) ugyanis az előzetes nyilatkozatai ellenére nem fellebbezett a Fővárosi Törvényszék ítélete ellen, amelyben a Blikk munkatársának igazat adva kötelezte a kért adatok kiadására, így az jogerőssé vált."
    https://kuruc.info/r/2/118791/

    Jó kis színjáték ez komák! NFA, Törvényszék, Blikk - olyan érzése van az olvasónak, hogy itt bizony kőkemény csata zajlott különálló szervezetek között, és végre kiderült az igazság. Holott mi történt? A polip három karja eljátszott egy darabot, aminek az lett a zárófejezete, hogy kiderült, amit már így is tudtunk, de most már "papírunk" is van róla, hogy haragudhassunk megint valakire.

    (jó tudom, én vagyok a hülye, minek olvasok ilyen híreket, hiszen ezek nélkül is kiválóan el lehet éldegélni ezen a golyóbison...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ha Te mondod.. én meg szerettem volna linkelni egy ideillő zenét, de mindig elfeledkezek a rácsokról.. (This video contains content from UMG, who has blocked it on copyright grounds.)
      akkor csak annyit, hogy: http://en.wikipedia.org/wiki/God_save_The_Queen_%28we_mean_it_man%29

      (meg az IE-nek is, amelyik kijavitja a csak-ot cask-ra..)

      Törlés
    2. Az Elsődleges Teremtő teremtésének eredeti helyszíne a Kárpát medence zárt és védett "Paradicsoma". Az utolsó jégkorszak után is - újfent - innen indult a kirajzás minden irányba. A jogarhordozók népének persze voltak elődei is. Amikor még a mammut-agyar volt a szakrális "jogar" - például 26 ezer éve. Erre régészeti bizonyítékok is vannak. Csak hát az eredetileg ide "teremtettek" a magyarok és a hozzájuk hasonlók ősei voltak és nem a "szidóké". Erre már most ott vannak a mitochondriális DNS és Y-kromoszóma minták bizonyítékai. Ők, mármint az úgymond "kiválasztottak" - maguk által is bevallottan - csak egy 6 ezer éves nép. Csupán akkor léptek a színre, teremtettek ide amolyan sokadlagos "teremtők" által . Feltehetően azon entitások által akik akkoriban önző érdekből genetikailag kontárkodtak bele magába a Teremtésbe.

      Törlés
    3. "Az Elsődleges Teremtő teremtésének eredeti helyszíne a Kárpát medence zárt és védett "Paradicsoma"

      Ha agyilag (szellemileg) tovább akarunk lépni, akkor talán nem ártana
      végre ezt a "PARADICSOM" kifejezést végre a helyére tenni, kedves Kerion kolléga.

      Ajánlanám a germán PARA - DIES megnevezést, aminek a magyar
      fordítása kb. annyit tesz, hogy: EZ PARA.

      Namost a "para" szót igazán érdemes lenne tüzetesebb vizsgálat alá
      vetni, mert annyiféle jelentése van, hogy nosza .... vagyis egy multidimenziós gyökről lenne szó. ...:)))

      Még talán önálló témaként is érdemes lenne rajta rugózni
      néhányat.

      Ö.T.

      Törlés
    4. Kedves Ö.T. - azon kívül hogy a magyar az ősnyelv és nem a többi, pl. a német, görög, latin vagy a héber - én inkább abból indulnék ki hogy a paradicsom - bár ma már többjelentésű - eredetileg az édenkert, a mennyország ősibb szinonimája.
      Nem véletlen a vége OM ami egyébként a magyarban rendszerint a végtelen körforgásra utaló szóvég. A szó eleji eredeti "g" pedig idővel "p"-vé hasonult, ami szintén nem egyedi eset.
      Tehát eredetileg GARÁDICSOM volt maga a szó. A felfelé/ a mennybe vivő "lépcsőm" - lépcső-rengetegem. Ami aztán - természetesen - már a jelentésében azt jelentette amit ma a "Paradicsom" is jelent. Az OM a végén - már a szó részét képezve - meg is adta a "nyomatékot" a jelentésnek. A magyarban számolatlan ilyen eset van.
      Egyébként Marokkóban, Agadirtól 70 km-re ÉK-re is van egy "Paradicsom-völgy" nevű hely az Atlasz hegységben - a természet elképesztő csodája. Ajánlom mindenkinek.

      Törlés
    5. Kerion, Sang, ...

      Értitek ezt?:
      http://444.hu/2013/10/10/nap-nelkul-bolyong-a-vilagurben-egy-szerencsetlen-bolygo/
      (Üzenet lehet?)

      "Megszakad a szív: nyolcvan fényévnyire a Földtől egy magányos bolygót fedeztek fel a csillagászok. A Jupiternél hatszor nehezebb bolygó egyedül sodródik a világűrben, nincs egy központi csillag, ami körül bolyoghatna. Ráadásul elég hülye neve is van: PSO J318.5-22."

      (egy bolygónak nincsen saját fénye, ezért nehéz a leírtakat komolyan venni...ráadásul az egész cikknek látszólag semmi értelme...de megjelenik a 6-os pont a Jupiterrel összevetve + külön kiemelve a 22-es)

      (Elnézést Mazsola az off-ért, ha zavar a kérdés nyugodtan töröld ki...)

      Törlés
    6. Nem zavar, viszont nézd meg feltétlenül moziban a Gravity-t !!!
      Lenyűgöző, oldalakat tudnék róla írni...

      Törlés
    7. SZN, csak megerősíthetlek, szerintem is üzenet. Sajnos a számokban nem látok többet mint amennyit Te is láttál. Majd talán Kerion mást mond. Ám a megérzésed az jó, az ilyen se füle se farka hírek szinte mindig üzenetek. Van egy hatalom a bolygónkon amely más időszámítást használ, mint a Föld Nap körüli keringési ideje, azaz a földi év. Ebbe a más, ám mégis Naprendszeren belüli időszámításba passzolhat bele ez a hír is. Nem voltam konkrét :) ehh. Van viszont egy szomorú hír is amelyben megfordulnak a már jól ismert gyakran visszatérő számok. Meghalt Kováts Viktor (KV -11-22) a magyar madárember. Eléggé bizarr halál, mert amit a szárnyasruhájával művelt az nagyságrendekkel veszélyesebb mutatvány mint az ejtőernyőzés. Esetében az ejtőernyő nem a produkció része, az már a mutatvány végén szerepel, mellékes eszközként, mindössze annyi funkcióval hogy simán földet érhessen. Ám Ő mégis egy ki nem nyíló ejtőernyő miatt halt meg, azaz eléggé méltatlan módon.

      Esetleg annyit sugallhat a hír, hogy van egy barna törpe amely sodródik az űrben, ezt a gondolatot szokjuk meg. Gondolom erről sokaknak a Nibiru mítosz jut eszébe, ahogy nekem is.

      Törlés
    8. Az ominózus bolygó 80 fényévnyire van és 6x nehezebb vagy nagyobb? mint a Jupiter. Mint "Nibiru" szóba sem jöhet. Egyébként az ábrázolásokban a Nibiru egy úgymond "szárnyas bolygó". Vagyis ha materiálisan nézzük egy nagyobb űrállomás-féle. Egyébként meg a kentaur által "megtartott" lélek-madarat-tu/l/rul jött madarat is ezzel - mármint a Nibiruval - ábrázolták, hozták összefüggésbe a sumér pecséthengereken. Ha azt vesszük hogy a Naprendszer "sebessége" 20 km/sec, és még ráadásul egymáshoz közelítenénk is, eszméletlen időbe telne a "találkozás".
      A 8-as "stáció" a Vénusz, míg a 6-os a Mars. Egyébként volt egy olyan spiri-könyvecske hogy: "A nők a Vénuszról, a férfiak pedig a Marsról jöttek". Mindez jelentheti hogy a nő és a férfi EGY - vagyis bennünk van mindkettő minőség, csak meg kell találnunk az úgymond: Iker-Lélek-Pár-unkat. Természetesen a spirituális felemelkedésünkhöz. Ha a számokat nézzük azok külön: 17 és 22. Együtt pedig 21 ! A 17 az úgymond "szíriuszi halászat" száma, a 22 pedig mesterszám. A 21 a "nyerő" szám, leredukálva 3 - szent3ság, 3 piramis, Orion öv, Anya-Atya-Gyermek stb. A betűket gemátriailag kéne elemezni - ettől most eltekintek.
      A szegény szerencsétlenül járt extrém-sportoló akaratlanul is azt jelenítette meg - amit egyébként a magyarok rosszakarói szeretnének - hogy a madár-ember vagyis a magyar-ember lezuhan a Földre és meghal. Ilyen értelemben ez az eset egy fekete-mágiás megjelenítés. Éppen ezért még sajnos az is lehet hogy korántsem véletlen mondta fel a szolgálatot a mentőernyő. Láttunk már karón varjút...

      Törlés
  11. A srácok jól be vannak csapva. Egy természetes cici nem tud így kitüremkedni, akármilyen mély is az a dekoltázs, csak ha a gravitációt kicselezve polcolják magasra, de az akkor sem kerek formájú felül, inkább csak összeér középen. Tessék ellenőrizni a nőnemű egyedeken, kedves urak! Szóval akinek a gumicumi tetszik, nyugodtan éljen vele. Az előadásmód olyan házizenélés kategória, még tehetségkutatóban is nehezen állná meg a helyét a hölgyemény.

    VálaszTörlés
  12. Ez a dekoltázs-kérdés egyébként jó. Nekem 12 éves korom óta szép nagy melleim vannak, de egyszer sem jutott eszembe, hogy a dekoltázsomat vagy a hátamat közszemlére tegyem, mert ezek erogén zónák és mint ilyenek, a férfiakra vadászás komoly fegyverei, amit tudatosan kell használni. A mellek részleges felfedése kizárólag ígéretes randevúk alkalmával vethető be, különben alattomosan tereli a férfi figyelmét és vérét más irányba. A legviccesebb az volt, amikor vastag kötött , garbó pulóverban dolgoztam és a kolléga csak a melleimhez beszélt. Gyermekded.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyermekded?
      Nem. Természetes. :)

      Törlés
    2. - Hol élsz most?- kérdi az egyik lény a másiktól.
      - A Földön.
      - És mit csinálsz?
      - Hááát, tanulmányozom a cicológiát.

      Lujza

      Törlés
    3. Egy témába vágó felvétel:
      https://www.facebook.com/photo.php?v=276339325824657&set=vb.180927068648029&type=3&video_source=pages_video_set

      Törlés
  13. Legelébb... kicsit fáradt vagyok, meg fájok itt-ott, úgyhogy ha netán a mostan következő szókkal valakibe a itten olvasgatók közül belegyalogolnék, akkó... bocs. (Ebből is láccik jelenleg nem vagyok magam, mer máskor ilyenek nem szoktak érdekelni.)

    Aztán. Háát bloggazdi... tőthetted vón az idődet pl. a jányoddal ezhelyett a post helyett. :P
    Bár kétségtelen, hogy a népek ebből is kihozták, amit lehetett - eddég.

    Dehamán... elgondolások, meg felmerülések. Az eddigi szócsavargából nekem valami ilyesmi gyött le:
    http://www.youtube.com/watch?v=3b1acvZRvV4
    Ezbe van mindenféle jelenet a fentebb megszólított témavonalakkal kapcsolatosan. Mán ami a médijás jáccódást illeti.(Ok. Ángliust vágó arcok lehet ezen nem fognak nagyon bólogatni, deugye... én nem habla ánglius.)
    Hozzáteszem a két fickó még akkor is jobban teccik, mint a mellesleg játszadozós kisjány a postnak videjójában.

    Liv O:
    Ahogy igen okosan kitanáltad, ez a egész jáccódás a "Nagy Vadászás" című móka kiterjesztése nagyobb léptékre. Ugyanis a tökös csókák igen érdekes tulajdonsága, hogy a mellektől és egyéb női testrészektől némiképp... meghülyülnek (ki kisebb, ki nagyobb mértékben), s mindenféle gyökérségre rávehetők. A médiját lakó figurák, meg nagyon ügyesen kihasználják eme defektet/figyelemelterelést.

    Nopersze... azt még mindig nem sikeredett megértenem, hogyha bizonyos arcok/lények/népcsoportok/vagyamik... felvesznek egy sémát és erre cseszettül büszkék (meg tudatosan használják mások megtévesztésére/ellen), akkó minek sipákolnak, ha a népek (akik nem ők) úgy reagálnak, ahogy azt elvárják tőlük?
    De ez ilyen, "csinyáljunk mindenféle arcokat magunknak, hátha mások jól elhiszik, olyanok vagyunk... pedigcsak..." blabla...

    (No, most hogy mán magam számára is kellőképp követethetetlenüll szövöm a szókat, jól elfüstölök alunni. Békesség mindetekbe!)

    VálaszTörlés