2014. március 24., hétfő

A tudomány felfedezné a Teremtőt - ha engednék neki

(egy kis ismétlés)

Ébredj emberiség, mert vége az álomnak!



(mert ha nem ébredsz, egy másik kezdődik...)



29 megjegyzés:

  1. (régebben láttam.. újranézem, addig egy kis érdekesség.. )
    http://youtu.be/cy2Dg-ncWoY
    ez meg egy jó film.. (csak mert ebből van a részlet az elején)
    http://www.imdb.com/title/tt0128278/

    VálaszTörlés
    Válaszok

    1. Addig is...
      https://www.youtube.com/watch?v=TvuhLAWfkE0

      Törlés
  2. Na megint a "golfozó Dávidok" azok akik megmagyarázzák - természetesen az anyagból kiindulva - a Teremtést, a Bibliájukat meg egyebeket. Holott az anyag mint a Teremtés egyfajta alacsony frekvenciájú "testet öltése" - már csak illuzórikus következmény. Éppen ezért tök labilis, csak a kizárólagosan anyagban lévő/létező alvó tudat számára evidens. A "hang" megint csak egy rezgő-hullám produktum - tehát nem tótum-faktum - mint minden más kitapintható vagy éppen nem kitapintható érzékszervi dolog. Egyébként is számtalan látható és láthatatlan fénylő, sugárzó, elektro-mágneses vagy éppen nem olyan valami részecske-ion-köd ecetera vesz körül minket - mintegy hullámzó óceánként - különösen itt a Föld-felszínen. Az meg egyenesen marhaság hogy az úgymond gonosz "tölti ki" a szurok-sötét szobát - akit/amit aztán a gyertyafény "elzavar". A viszonylagosság - az egymással való meghatározhatóság - nem azt jelenti hogy az éppen "tudatosított" illuzórikus dolog valóban létezik is méghozzá ilyen vagy olyan módon. A DNS-ben "tudományosan kimutatott" félelem- és szeretet-érzés is veri a lécet - úgy hülyeség ahogy van. Mint ahogyan az is hogy a Bibliában ott van minden "titok". Az igazság az hogy minden titok bennünk van ugyanúgy ahogy az éppen "regnáló" illúzió generálta fél-elem és szer-etet is. Egyedüli meg-oldás-ként is mi vagyunk azok akik, ha úgy tetszik Isteni sugallatra a "mindent" ur-alom-unk alá tudjuk venni - nem elpusztítva hanem uralva a "jó/rossz" mindenséget.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tehát a rosszat is, ahogy a jót is, a haragot, félelmet, dühöt, ahogy a boldogságot is, inkább elfogadod, magadévá teszed, és "csupán" a "kontrollod" (jó, uralmad alá) alá vonod? Tudatosítod, felügyeled, megfigyeled, de nem ítéled el, és elfogadod a létjogosultságát?

      R.S.

      Törlés
    2. Pontosan. A békákat is meg kell simogatni, mondta József Attila. Ugyanis akkor változnak át királyfivá.

      Törlés
    3. A háborút, a gyűlöletet, a gonoszságot képviselők ellen való örökös harc olyanná tesz - előbb vagy utóbb - mint az aki ellen a küzdelem folyik. A cél nem szentesíti az eszközt, nem lehet tehát úgymond "igazságos" harcot vívni mert az is harc - áldozatokkal. A "hiba"/karma karmát teremt a végtelenségig. Pedig valójában nincs ki ellen - illúzió minden. A Teremtés olyan - ODA HAT - hogy ha felébredve az álomból már nem megyünk semmi és senki ellen, akkor ellenünk sem fog jönni semmi és senki és persze minden "problémánk" megoldódik. Amikor nem ezt tapasztaljuk akkor az van hogy még fennáll némi karmikus adósságunk a Teremtés felé - először azt kell letudni.
      Mindez nem azt jelenti hogy elfogadjuk vagy a magunkévá tesszük a "gonoszságot", a "negatív" dolgokat. Hanem azt hogy azokat - először önmagunkban és ebből kifolyólag aztán a környezetünkben is megfékezve - uraljuk, kordában tartjuk. Ezt a "részt" nem elpusztítjuk hanem fokozatosan "felfényezzük" - mondjuk az aranykori szintre. Így az immár vérünkké vált szeretet-elvűségünkkel a számtalan alacsony-rezgésű "rosszaságon" felül tudunk emelkedni meg tudjuk azt haladni. Egyfajta Jézus-tudattal nézünk le "fentről" a Földre és teljességgel képtelenek vagyunk már úgymond "rosszak" lenni.

      Törlés
    4. Köszönöm a válaszokat. Hasonlóan gondolom, azonban még van "adósságom", amit próbálok pozitív szemlélettel fogadni, és törekedni, hogy letudjam. Nem tudom, hogy a völgyek és hegyek ebben a folyamatban nem csak a végtelen körforgást jelentik, de ezt mindenki úgyis maga érzi, jó felé tart-e.

      Üdv
      R.S.

      Törlés
  3. Egyet értek Kerionnal. :) Kerionhoz még lenne kérdésem... lejjebb...

    Ahogyan nézegettem a videót először egy picit megfogott, de amikor már a lelkemet a kűművesekkel keveri akkor már, nem nagyon tudtam befelé inkább kifelé fordulni,(persze ezt nem kell szívre venni nem haragszok a hülyítésért Zsolára.. ;-)))))))
    főleg, hogy azt amit nékünk a teremtő adott a lelkünk örökkévalósága+ az érzelmek tapasztalatok... szóval a tudomány nekem ne akarja megmagyarázni mit érzek?
    Ahhoz nem kell matek, vákumcsű... meg Dr. Régenkurt sem...
    Mintha a tudósok a kísérleteikkel megint, mint az ő példájukkal élve meg akarják mondani miben higgyek... és ezt azért érzem mert őőő a DNS-em begurult...:)

    Kérdések:

    "A lelkekért folyik a küzdelem és persze a Teremtés privilégiumáért."
    Oké nyesem.. vagy nem -eee most akkor mégis csak zavaros nékem valami...

    Tehát én egy öröklétű lélek vagyok itt a 3.D-ben, testben, hogy ugye megtapasztaljam ezt a sz.. világot. Ezt én választottam a teljes tudatos hülye fejemmel?

    "A "MA-i JEL" - ami persze már több napos - az "elragadtatás"."
    Már megint aratunk? Elvittek a 4d-s alakváltók maguknak egy brigádot legyen az új világukban elég szolga? Mivel itt megbuktak... Az ő lelkük nem szabad? (A gépen)
    Vagy nincsenek még képben? Rengeteg infó kavarog a fejemben most..

    "Most már csak az a kérdés hogy kik lesznek a "rájátszásban" elragadtatva.
    Azaz hogy kik lesznek azok akiket elvisznek/elragadtatnak innen az irányítóik, illetve kik lesznek azok akik önnön maguk tudják magukat elragadtatni."

    Az irányítókból? Vagy ezek nagyon anyagba ragadt lelkek..?
    Vagy kétféle út lesz? Egy új zombitársadalom a szemes paszulyokkal, vagy egy
    fényes űrhajó...

    "Mondjuk egy másik tér-idő-síkra a végidei tabula rasa idejére - amennyiben szükséges."

    Vagy csak elrepülök lazán...:)
    Tömören fogalmazol.... Kérném szépen részletesen magyarul..:) Dánke...
    Ja, és akkor elvileg magyar a világ(egyetem)nyelv???
    Azt nem bánnám!!!

    "Egyedüli meg-oldás-ként is mi vagyunk azok akik, ha úgy tetszik Isteni sugallatra a "mindent" ur-alom-unk alá tudjuk venni - nem elpusztítva hanem uralva a "jó/rossz" mindenséget"

    Ez nekem azt jelenti sokan vagyunk, de mégse elegen, szóval látszólag együtt harcolunk, szenvedünk... de utunk mégis teljesen egyéni, szétválunk, ki-ki hová való tudat...??? Vagy nem is ezt én teremtem... Na most már tényleg darazsak vannak a fejemben jobb és baloldalt+ a sötét oldalt..

    Most már tényleg lefüstöl az agyam..
    Értem én hogy non-stop! De meddig van nyitva????? :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor nézzük sorjában. A létezés maga öröklétű csak nem mindegy hogy milyen szintű. Mert van amikor már a létező mintegy szertefoszlik - nem érzékeli önmagát. Tehát - szellemtudatilag - le is lehet épülni és fel is lehet szárnyalni. Leegyszerűsítve tehát különböző rezgés-szintek vannak a létezés/létező számára.
      A lélek a földi körforgáshoz kötött - a szellem az ami univerzális/galaktikus. Elviekben midig a szellem "mozgatja" a lelket a lélek meg az egót. Ez a sorrendiség amolyan vissza-csatolásos módon működik. A Földre jövetelkor a szellem-tudat vagyis az "értelmesen" pulzáló rezgés-sűrűsödés az ami/aki "lelkesül" - miközben vagy testet ölt vagy nem.
      A maláj gép esete egy a "végeredményében" nyitva hagyott direkt megjelenítése a bibliai elragadtatásnak. Ilyen eseteket a szabadkőműves páholyok szoktak prezentálni. Milliónyi van belőlük, csak van amelyik nagy nyilvánosságot kap. A chilei elnök un. "33-as fokozatos masonic mestermunkája" - megjelenítése - volt például a 33 aranybányász közismert esete is anno. Amikor a bányászok a "666"-os mélységből/földi pokolból a Főnix-kapszulában jöttek a felszínre/támadtak fel az új életre - mintegy főnix-madárként.
      Önnön magát csak az tudja "elragadtatni" aki egyszer már a hal-ál-ából feltámadt - vagyis aki már nem az életét halja hanem a hal-ál-át- ál Halak korszakbeli - Vízöntő voltát éli. Nem minden esetben van erre szükség - mármint a dimenzió-váltásra. Egy km-es cunami esetében például elég csak fizikailag felrepülni.
      Magasabb szinten mindenki "alakváltó" is tud lenni - az nem a 4 D-s rezgés-kiterjedéshez kötött. Az úgymond "anyagba-ragadtak" nem tudnak kilépni ebből a körforgásból - tehát egy újra induló magasabb rezgésűbe sem tudnak átmenni. Az illúzióban lefelé vagy egy un. zsákutcába persze mehetnek - de oda sem direkte-egoisztikusan.
      A zombikat azért találták ki hogy a leendő "feltámadtakat" negatív kontextusba helyezzék - lásd Z-war stb. Sima magyar/madár-gyűlöletről van szó. Nincsenek "földönkívüliek" mert mi magunk vagyunk azok - mint a Teremtés itt megtestesültjei/"emberei". Az "aratás" Széth-választás - kiki a neki megfelelő helyre megy az önmérlegelés után - pontosabban annak megfelelően alakul a sorsa. Ja, a magyar "űrnyelv".

      Törlés
    2. Köszönöm Kerion:)

      Ritka bölcs ember vagy... De káosz van az elmémben..
      Azt még mindig nem értem honnan tudod..., hogy a világűr a magyaroké.

      Most én ha feldobom a talpam, most magyarnak születtem, de utána a szellem vagyok, ki választ sorsot? Hová megy, vagy mehet??
      Ha leszületek a Marsra akkor is magyar maradok?? Van -e szabad választásom? Rengeteg infó van erről, de az egyik a karmával hülyít, a másik azt mondja én döntök, a harmadik meg azt nem teljesen én döntök. Na most akkor hol járunk???

      Sok minden nem tiszta még nekem abból amit Te írsz... ??

      Vagy végül is azt szeretnéd nekünk átadni, mit elvettek tőlünk ami legősibb az univerzumban az végül is magyar, mint a székely rovásírásos piramis Boszniában... Agyba, főbe van reklámozva sztárolva az Egyiptomi birodalom, közben meg mi le vagyunk nyomva a homok alá, mint a strucc feje, pedig a legősibb tudás van belénk kódolva, de ezt kiölték belőlünk, hála a jó szívünknek?????? Már hót ideg+tűz vagyok ettől!

      " Nincsenek "földönkívüliek" mert mi magunk vagyunk azok - mint a Teremtés itt megtestesültjei/"emberei"."

      Ezt azért nem értem, mert ez nekem azt jelenti, hogy szürkék+reptiliánok+
      rengeteg faj nincs?

      Nem tudom az eddigi információmat összerakni a tiéddel, mert az két világ nekem...

      Az egyikben csak magyarok+Főnixmadár+csak emberi lények vannak, a másikban meg egyáltalán nem számít milyen vagy mert az egyik lény bogár, a másik polip a harmadik ember... Men in Black pl. ?????

      Nem tudom ezeket összerakni Kerion?
      Én tudom mit érzek, mi a jó... lélek... de az elmém túl sok mindent olvasott, és van egy picike za-var...:)

      Törlés
    3. Nem a magyaré a világűr hanem a madáré - azé a szeretetelvűsége révén magas belső rezgésű, úgymond magyar lélekminőségű emberé - aki repülni képes. Repülés alatt persze nem csak a földi gravitáció legyőzését kell érteni hanem például a teljes átalakulással járó testi-lelki szellem-tudati transzportációt is. Amivel bárhová el lehet "utazni" - legalábbis a Tejút galaxis Orion karbéli ezen szekciójának a "csillagerdejében".
      Végső soron mindenről a szellem-tudati "Isteni Szikra" dönt. A lélek, az egó csak időlegesen írhatja felül a dolgokat. Azonban egy a mostanihoz hasonló korszakváltáskor amikor a mérlegelés is van ezt semmiképpen sem teheti meg. Magasabb belső rezgés-szinten a materiális megjelenés bármilyen lehet mert a tudat olyanná alakítja önmagát amilyenné/amivé/akivé csak akarja.
      Az un. egyiptomi birodalom is magyar - a HORizonton HATó egykori ŐSünk/HatHorUs volt az aki 7 részből egyesítette. Az első feljegyzett életFÁRAjÓ neve is Ménes/Mén ős/Táltos ős. Sőt még a 3500 éve uralkodó Hatsepszut királynő neve is magyar - Hat Szép Túsz - a Tejút galaxis centruma által "fogva tartott"/forgatott 6 spirálkarra utalva. A papirusz meg természetesen nem más mint: papi írás, a Nílus az Nyilas, Gíza az Géza valójában az éG - nyilván az Orion öv 3 csillagrendszerére utalva a 3 piramis megjelenítésével.
      A Teremtés többek között az elektromágneses térrezonanciával való bánásmód. Ezzel pedig bármi materializálható és persze "önjáróvá" is tehető. Teremtői viszonylatban ez óriási felelősség - a teremtettek viszonylatában viszont egészen más a "tészta". Ők szinte csak egymást látják és gondolják akár a tótum-faktumnak is. Persze tévesen.
      A földi lét végül is egy szellem-tudat-fejlesztő "lelkes" többesélyes játék. Azért mert a "kiürített kobakok" jórészt szabadjára vannak engedve. Ebből adódik sokszor a játék "véresen komoly volta" is sokak számára.

      Törlés
    4. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

      Törlés
  4. Új csillag születik az Orionnál?

    http://apod.nasa.gov/apod/image/1403/dustyorion_fields_1900.jpg

    Persze "gázokból", ahogy okosék mondják:

    index.hu/mindekozben/poszt/2014/03/25/egy_szuletendo_csillag_es_a_csillagkozi_por_a_nap_csillagaszati_kepe/

    (hát hogyne)

    VálaszTörlés
  5. Sokat tanultam ma is Kerion bátyánktól. Köszönet!

    VálaszTörlés
  6. Kerion: Te jelenlegi testedben mindig is emlékeztel ezekre, vagy neked is fejlesztened kellett az emlékezetedet?

    Hologramművész (egy végzős szellemgyógyász)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem kell "fejleszteni" semmit mert minden adva van bennünk - persze a saját "rezgő-komplexumunk" leszületéskori határvonaláig az eredetileg elért szintünkön - belül. Ehhez jön még az itt elért tapasztalás/tudás/képesség pluszban. Amikor a földre úgymond "leszületünk" ez kerül "zár alá".
      Ahhoz hogy hozzáférhessünk az eredeti tudásunkhoz és képességeinkhez ki kell oldanunk a megfelelő "kódokat". Ehhez viszont a földi testünkben lévő belső rezgés-intenzitásunk ugrásszerű megnövelése szükséges a szeretetelvűség által/útján. Másképpen nem megy. Mindez sokszor csak a minimálisan fél-precessziós/cirka 13 ezer éves megtapasztalás/földi "pokoljárás" utáni - ugyanabban a testben történő - újjászületéskor jön elő az un. "végidőben". Erre mondják hogy főnix-madarként való feltámadás.
      A mostani "korszakváltó idő" azért lényeges mert most könnyebb "feljebb"- jutni/"vissza"-jutni, akár tömegesen is még az eredetinél is magasabb szintre - mivel olyanok a körülmények. Az agykontrollos, asztrálprojekciós "technikákkal" csak ablakot lehet nyitni a "múltra" - az eredeti tudásra és képességekre nem lehet szert tenni. A dolgok direktben történő erőltetése olyan mint a dopping-szer túladagolás - több szempontból sem kívánatos. Szóval csak nyugodtan, türelemmel, szeretettel, szerelemmel kell venni mindent félelem nélkül, megbocsátóan, másokat segítve - csak úszni kell a "belső árral" - s az eredmény nem marad el.

      Törlés
    2. (Mazsola, most kéne.. lazuljunk.. :)

      Törlés
    3. Köszönöm! :-)
      Én ezt kiskoromban szörfölésnek neveztem el ...
      A kódokot a megfelelő blokkok ki/meg-oldása után tudjuk ki/meg-oldani. A szellemgyógyászat is csak egy technika. Arra jó volt, hogy emlékeimből előjöjjön az, hogy ez is csak egy állomás. A lényeg a gondolat teremtő ereje, bár a gond-olat szót nem nagyon szeretem, sok gond-ot okozhat... :-) Legyen inkább szellem/tudat.

      Egy idevágó idézet:

      " Keresed a választ?!

      Elmehetsz a legmagasabb hegycsúcsokra, és a távoli szent helyekre.
      Nepál, Tibet, a Maya piramisok....Egyiptom...
      Gyújthatsz tüzet a Pilisben, vagy dobolhatsz egy Pálos kolostor-romban...
      Keresheted Rómában, Mekkában, vagy egy Sztupában....
      Elmehetsz gyógyítókhoz, mesterekhez, vagy a legújabb spiri - ezo tanfolyamra...

      Megtalálni akkor fogod, ha megállsz egy pillanatra.
      Mindig is itt volt, benned."

      További szép Napot!

      Hologramművész

      Törlés
    4. Direktben semmi sem működik - csakis spontán. Ha azért megyünk el valahová hogy márpedig "El Dorádót" megtaláljuk akkor semmit sem fogunk találni. A valami nem a valamiből lesz hanem a semmiből. Ezért a valódi kincs mindig az ami nincs és persze szó szerint is maga a nincs. Még a közismert film címe is erre utal: "Kincs /az/ ami nincs".
      Ország nélküli senkinek kell lenni a feltámadáshoz. Ez a magyarok - már a valódiak és nem az ál-magyarok - esetében mára már pontosan így is van. A magyarok már sEnkik a volt országuk töredékében is - amely országrész de facto már régen nem az övék - vagyis a magyarok Nin/csHU/o/rszag-beliek. A "fekete" ősmagyar Enki és Ninhurszag nevében mindez kerek-perec benne is van - csak ki kellett olvasni8 belőle.
      Paradoxon de akkor "műkszik" minden ha az embernek fogalma sincs arról hogy mit is keres valójában. Például egy sor görög szigeten, az Olimposzon, a Meteórán, a Szamária szurdokban, a rózsaszín Petrában, a Holt tengernél, a Nílusi templomokban és királysírokban, a marokkói Paradicsom-völgyben, az észak-afrikai-jordániai siva-tagok-ban ecetera. Amikor fogalma sincs arról hogy a "hot-star 66" valójában mit is jelent, s mégis spontán egy ilyen pólóban flangál a misztikus helyeken. Világosban nem lehet meg-világosodni - csakis és kizárólag a sötétség után jön a világosság - a pokol után jön a menny.
      Ja, a születő csillag/star a forró/hot, a 66 pedig a 2x33 - s ez így Jézusra és Mátyásra is hajazó "jellemző szám". Ugyanis Jézus úgymond 33 évesen támadt fel 33-ban - Mátyás pedig a 33. magyar királyként uralkodott 33 évig - "véletlenül" - ami persze megint csak nincs.

      Törlés
  7. Így/Úgy legyen! Nagyon nagyon nagyon Örülök, hogy azt olvasom amit én is gondolom, hiszem és tudom! A gondolat mindig felülír bármely szót vagy tettet. A szó erőt ad bármely gondolatnak vagy tettnek. A tett formát ad bármely szónak vagy gondolatnak! Mondj légyszives még valamit még Enkiről!
    Hologramművész

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "A gondolat mindig felülír bármely szót vagy tettet."
      "Mondj légyszives még valamit még Enkiről!"

      Szerintem gondolj Enkire, s az majd felülír minden szót, így nem kell Kerionnak szétkoptatni a billentyűjét. :)

      Ja, amúgy meg:

      GOND
      GONDOS
      GONDOLKODÓ
      GONDOLKODNIVALÓ

      GOND = GONDOLKODNIVALÓ

      (így lesz a látszólag negatív értelmű kifejezésből pozitív)

      Törlés
    2. :-) Rendben. Nem negatív az, csak hát,aki sokat gondolkodik...jó, gondolkodok pozitívan. :-)

      Hologramművész

      Törlés
    3. Teremtő-i 3-asság van: az Atya - Anya - Gyermek 3-assága. Ez mutatkozik meg mindenhol Fent is meg Lent is. "Fent" például ugyanúgy ott van az alvilág/pokol és a felvilág/menny mint idelenn a Földön. A Nap éves látszó vándorlása során 6 hónapon át az ekliptika/égi egyenlítő alatti "pokolban" közlekedik a Skorpió/Mérleg/ - Kígyótartó - Nyilas - Bak - Vízöntő - Halak csillagképekben. Aztán 6 hónapig az ekliptika feletti "mennyben" sertepertél a Bika/Kos/ - Orion - Ikrek - Rák - Oroszlán - Szűz csillagképekben.
      A Nap önmagában "hordozza/közvetíti" ezt a "3-asságot" vagyis a Tu/l/rul jött Sólymot aki alászáll a Földre hogy a Kárpát medencében megtáltosítson/megavatárosítson egy madar/a/t - valódi ősi vérvonalú magyart. Mindezt azért hogy korszakváltáskor a skorpió-lényegű mérlegelő nyilassággal/kentaúrsággal/centaúrsággal/10-es-úrsággal ami = 1 az EGY-ÉN-súlyt újra megteremtve mintegy beteljesítse a Teremtő-i "akaratot".
      Fontos tudni hogy a HÁR OM az EGY ! Vagyis a Gyermek az Atya és az Anya is EGY: 1 > 2 > 3 > 1 - az EGYség mindig a 3-asság által születik újjá 1-é a körforgásban. Enki csak egy elnevezése a Teremtő Atyának - méghozzá a mezopotámiai un. földi "alvilági" neve. Az egyiptomiaknál Ozirisz jelenti ugyanezt, Ízisz az Anya és Hórusz a Gyermek.
      DE a 3 végső soron mindig EGY. Tehát akkor támadunk fel az alvilágban főnix-magyarként ha megvan bennünk a 3-asság és azt 1-é tudjuk átalakítani. Ehhez kell a szeretet. Az egész utat végig kell járni - nekünk ugyanúgy ahogy a Teremtőnknek - a "pokoltól a mennyig", az úgymond antikrisztusi mi-voltunk-ból kiindulva a valódi krisztusi mi-voltunk-ig. Ekkor tudunk mindenen felül-emelkedni - hogy aztán "idővel" újra alá-szálljunk. Tehát nincs külön Isten meg Sátán - csak STN van aki általunk is végigjárja az utat újra és újra.

      Törlés
    4. "Nem negatív az, csak hát,aki sokat gondolkodik..."

      Hologramművész, ha viszont megnézed az új lazuljunkot, ott meg pont az szól, hogy ki kell kapcsolni az elmét, a gondot, és rögtön belép helyére a Fény. :)

      Törlés
    5. És hogy lehet kikapcsolni az elmét? Egyszerűen "ránézel" - rögtön eltűnik, mivel sosem létezett. Próbáld ki! :))

      Törlés
    6. ÍGYVAN!:-)
      Hologramművész

      Törlés
  8. Ma is és mint mindig Hálát és Áldást adok Istennek, a Mindenhatónak, hogy itt és most létezhetem! Köszönöm!

    Hologramművész

    VálaszTörlés
  9. Kerion nagyszerűen szavakbavtudja önteni a gondolatait és tudàsàt! Köszönöm és bloggazdinak is hisz ő adja a helyet hogy lehetőség legyen talàlkoznunk! Szép napot nektek

    VálaszTörlés