2014. március 20., csütörtök

Ehavi rettegő: a sötét elit terve

A következő videó talált meg:

Alcyon-Plejádok 19/1. - Válság Ukrajnában, A sötét elit terve


(Uramatyám, ez csak az első 1 órás rész, és lesz még 19 ...?!)

("belelapozva" a készítő többi anyagába, itt van még egy csodálatos vid, az igazán elvetemülteknek) :

ALCYON PLEJÁDOK 7. Az illuminátus uralmának vége, krízis a Vatikánban... 



Na még egyet, csak úgy...


ALCYON-PLEJÁDOK 11. - Az emberi DNS káros módosítása a földönkívüli elit által...

 

Profi munka, kiváló vágás, jó képek, hatásos zene, de... valahogy túl profi és túl félelemkeltő ahhoz, hogy jó szándék legyen a háttérben...

A profizmusra az alábbi kis megjegyzés is utal:
"Ez a videó az alábbi nyelveken is elérhető: Spanyol - angol - portugál - német - francia - olasz - japán - orosz - görög - holland - kínai - héber"

Hm... nem tétlenkedtek ott a stúdióban, az már egyszer biztos.  :)

Számoljunk csak: egy ilyen 1 órás videó összeállítása egy embernek akár több száz óra munkával érhető el. Gondoljunk bele: csak a felhasznált felvételek, fényképek kikeresése mennyi időbe kerülhet: összevadászni és kiválogatni mindenféle filmből, híradásból, sőt! saját animációkat készíteni, majd ezeket összevágni, összeilleszteni, mindenféle módon összeeffektezni (vágások közötti átmenetek, stb.) feliratokat tenni a filmbe (12 nyelven!), majd párhuzamosan zenét szerkeszteni hozzá és szöveget írni az egész műhöz, nem is folytatom, irdatlan meló... Tehát egy embernek ez hatalmas munka, pláne ha - vélhetően - a szabadidejében csinálja ez a valaki - tekintve, hogy ingyé feltette, ezért feltételezhető, hogy nem ebből él meg a csávókám. Megaztán honnan van ekkora videóarchívuma egy embernek, amiből ilyen változatosan válogathat? Tudtok követni? És ne feledjük: az, hogy hozzá vagyunk szokva a jó minőségű, profin vágott és összetett videókhoz, még nem jelenti azt, hogy ezeket könnyű lenne összeállítani! 

Ha meg egy egész csapat dolgozik rajta, akkor meg felmerül a kérdés, hogy ezeknek a skacoknak valami fizetést csak illik adni ezért a munkáért, nem? Ezzel viszont eljutunk rögtön ahhoz a kérdéshez, hogy mégis ki fizet ilyen videó-sorozat összeállításáért? Ki fizeti a team-et? Ez meg rögtön felveti a következő kérdést: kinek az érdekében készülnek ezek a filmek...és hol térül meg a befektetett munka, ha ingyen felteszik a netre?  

Szóval számomra kissé nehezen hihető, hogy néhány - videószerkesztési ismeretekkel megáldott - emberjogi aktivista , vagy blogger? - akik történetesen elképesztő videó archívummal rendelkeznek minden elnökről és eseményről - egyszer csak fogják magukat, és több száz órán keresztül dolgoznak, összeállítva egy sorozatot (19 rész!, több mint 19 óra anyag) ingyen és bérmentve, majd felteszik a hálózatra mindenki nagy örömére - pusztán jó szándékból...

Azonkívül csak én érzem azt a semmi máshoz nem hasonlítható "bizsergést" a film nézése közben, hogy félek
Nem folytatom, szerintem érthető, hogy mit nem értek... 

Ja, várjunk csak! Most kapcsolok! Hiszen ezt a sorozatot Plejádok-béli Csillagközi Földönkívüli Föderációk készítették! Akkor már minden érthető bakker, ufó-technológiával secperc alatt összeüthető egy ilyen, nem? :)
Szóval csak azt akarom mondani, hogy minden elismerésem az alkotóknak, kiváló munkát végeztek. A nézőknek meg sok sikert kívánok mindezek értelmezéséhez...
 

26 megjegyzés:

  1. Én csak az utolsó film elejét néztem meg, de semmi rettegnivalót nem láttam. Amit az első 25 percben közölt, azt azt hiszem, tudjuk. Ami sántít, hogy külső segítséget kapva változik a helyzetünk - részben persze igaz, h eljárt a sötét elit felett az idő - de a lényeg, a kulcs a mi kezünkben van. Első lépésként felismerni a valóságot és ennek megfelelően élni, tehát lekapcsolódni a rendszerről energetikailag. Légyszives, írd le, Mazsi, h mi a félelemkeltő a videóban, mert sajnos nem tudok rászánni még 4 órát, h megtekintsem. Viszont szerintem felesleges volt ennyit dolgozniuk a látványon, valóban hatásvadásznak érzem. A fordítás meg lehetne magyarosabb.
    De szerintem a videó mondanivalója rendben van. Persze, lehetne ezt más szavakkal is megfogalmazni, nem ilyen sci-fiszerűen.

    VálaszTörlés
  2. Node bloggazdi... direkte gyilkolod magad ilyen alkotások bámulásával? Nincs neked jobb dógod? Csanád, kert, mifene...? :P
    Ééés... azérse fogom egyik videjót se megnézni ebben az évtizedben.
    Főleg ezzel a hatalmas, stabil, és főleg korlátlan mobilnettel. Inkább megyek áskálódni, meg kapálni. :)

    VálaszTörlés
  3. Csak megnéztem az első videt is és szerintem teljesen korrekt, a valóságot írja le. Ezek tények, de évszázadok óta ez folyik - miért lenne félelmetes?

    VálaszTörlés
  4. Irtam ezelőtt (amint feltetted) de véletlen töröltem, igy hagytam a francba.. úgy nézem Olivin és Quedra összefoglalta nagy vonalakban a gondolataimat.. :)
    amit hozzátennék:
    1 muhahahaha.. :) engem tegnap talált meg.. de nem néztem, mert időőő.. (inkább hangoskönyveket hallgatok könyvelés közben.. :P )
    2 félelmetes? ugyan Mazsi.. majd mutatok félelmeteset.. aztán megemészted és jó lesz :)
    3 a Magyar igazság..
    +1 a ráadás: ezt nem 2-3 magyar blogger csinálja (esetleg a forditást és feliratozást, az meg akkora munka.. amekkora)- esetleg kérdezzük meg őket.. hahóóó... igen Ti ottan, akik itt olvasgattok csendben.. Kapitány, Atlantiszi, Oroszlányos.. szóljatok hozzánk..

    VálaszTörlés
  5. Egyetérthetünk Quedrával: "Csa/n/ád - csak nem Szegedi hanem például gyálaréti - kert-mifene". Most éppen a leendő karósbab-"ültetvény"-terület áll előkészítés alatt. Aztán jön a csemegekukorica-karalábé-uborka-vetés. Az "idő" engedi - sőt kifejezetten ezt akarja. Tehát "kertre fel" - naná hogy az édenire. Nemsokára jöhet a paradicsom is...
    Bika csillagkép - Plejádok/Fiastyúk 7 főbb csillagrendszere: Al-c/i/one - Ma/i/a stb. - mát ott-itthon is vagyunk. Nincs itt semmiféle "galak-ti-kus/s/ föderá-cion" - gój-/a/ hozta/égi eredetű madarak/magyarok vannak überall/everywhere. Ja, hogy az Orion kar ezen szekciójának a központja amúgy az un. Omikron Tauri rendszerben van ? Dehát ezt már mindenki tudja aki csak egy kicsit is tanulmányozta például Szenenmut 3500 évvel ezelőtti "munkásságát". Nincs új a Nap alatt csak néhol ködös még a hajnal.
    Eközben az Oroszlán csillagkép alfáját a Regulust éppen takarja egy méretes aszteroida. No nem mindenütt de "men-hettem"-ben mindenképp. Szóval a újyorki Fal/s/-Út/nak/ befellegzett. Rajta már az Oroszlán nem segít. Jó tudni hogy az OroszLán/y/ ippen arra hat hogy a Vízöntő egy jó reggelt-tel beköszöntsön.
    A kijevi "játék" kimenetele immár direktben is az un. "neoliberokom-cionnácifasiszták" bőrére megy. Persze nem csak ott hanem - ami a lényeg - mindenütt. Különös tekintettel a Kárpát medencére. Miután már minden tarthatatlanná lett téve össze is omlik a rendszer - idelent is. Csak persze nem úgy és nem azzal a végkifejlettel ahogyan az eredetileg tervbe volt véve.

    VálaszTörlés
  6. Belehajtottam... gmo, 500 milliós lakosság, aztán valami táborokról képek.. (fema lehetett, nem vártam meg).
    Nekem már ezektől a fotómontázsoktól borsódzik a hátam.. nem azért mert olyan ijjesztőjek, hanem mert primitiv szarok :)
    Komolyan néha mintha előbb lenne kész a gyikos-gmo-pápás photoshopmontázs, és csak utána talánának ki köré egy történetet :)
    hmmm... http://www.youtube.com/watch?v=6rucZM-Ouys
    jóój.. http://www.youtube.com/watch?v=KJgz6MvboMo

    VálaszTörlés
  7. Udv!
    En csinaltam a videokat..:) Nem nem en. De en..

    Ket hozzaszolasom lesz de az egy...

    Szerintem mindenkinek van egy valosaga:

    Van aki a csillagikhoz ert, az egi fogaskerekekhez, imadja a nepet ezert magyarokat lat a hajokban.. => http://www.fenyorveny.hu/2014/03/galaktikus-foderacios-flotta-az-iss.html
    http://www.fenyorveny.hu/2014/03/tul-sok-igazsagra-derult-feny-leall-az.html

    Van aki nem idegeli magat ezeken a dolgokon, inkabb ki megy kerteszkedni...

    En elfogult, csillagvadasz vagyok, logikusnak tartom a kulso segitseget...
    http://www.fenyorveny.hu/2014/03/a-vatikan-falai-mogott-egy-idegen-faj.html
    http://paranormal.hu/?p=133997 Az USA-nak tudomása van egy nálunk fejlettebb faj létezéséről – Edward Snowden

    Lassan jonnek az infok meg a vegen zur hajok cirkalnak majd eme lent is. :)

    Beszkennelték a testen kívüli állapotot:
    http://paranormal.hu/?p=133749

    A tudos birkaknak szkenner kell hogy felfogjak ezt a jatekot...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://www.fenyorveny.hu/2014/03/a-galaktikus-foderacio-es-spiritualis_20.html
      "A sötét összeesküvés egy olyan ponthoz ér, ahol meg kell adja magát. =>
      A krokodilemberek, nememberekre gondol..Egy menetrend van most hatályban az újraértékelt tőkék kiosztására, és hogy előkészítsenek benneteket a jólétpénzeitekre.
      Amikor mindez végbemegy, az új kormányzás szabadon és törvényesen megvalósulhat. Ez az új kormányzás el fogja törölni a személyi jövedelemadózást, és lehetővé teszi egy új üzletkörnyezet felbukkanását.Ebben a tisztességes környezetben, a jelenleg titokban tartott találmányok megjelenhetnek. Ezek az eszközök megfogják tisztítani a levegőt, a vizet, és az égboltot, és lehetségessé teszik a mi szent küldetésünk hivatalos közzétételét. Az első kapcsolatfelvétel lehetővé fogja tenni, hogy partjaitokra utazzunk és egy olyan tanácsadó programba kezdjünk, ami elvezet benneteket a teljes tudatosságba."

      Persze nem mindenkinek ez a valosaga hite szerint...
      De nekem minden szal egybe fut:

      http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=6840
      "A „világunk” újraszervezése zajlik, politikai, gazdasági, vallási, szociológia, pszichológiai és ideológiai alapokon. "

      Mindanyian egyrol beszelunk van aki Magyar megmentoket lat, van aki Plejadiakat, van aki oroszokat, van aki szerint majd Jezus jo el...

      A jatekszabalyok valtoznak konnyites jon a lelkek szamara, a foellenseget a sarkanyt (hullo, gyik nuki nuki..) legyozte a sok kis Mario. Mivel a leleketlen hullovel szemben latszolag apro, de isteni ero van benne a lelek hallhatatlansaga, batorsaga az elni akaras, nemaz olni akaras...

      Nem semmiert szkennelik, kutatjak a szellemet hatha uralhatjak, de ez kb. olyan mintha az egi fogaskerekeket szeretnek uralni...

      http://spiritufo.ditro.hu/a-lelek-kozmikus-utja/14-elet-az-elet-utan/42-mi-toertenik-a-lelekkel-a-halal-utan-iii

      "Ha ugyanis egy asztrális tudatú személyiség, a mentális, mennyei területek határához ér, TELJESEN SZABADON DÖNTHET, hogy bemegy a fényterületekre és onnan eonokig ki se fog jönni vagy visszatér a Földre és
      1. visszanyeri az eszméletét a klinikai halál állapotából visszajőve,
      2. ÚJRAKEZDI UGYANAZT AZ ÉLETET AZ ÚJSZÜLÖTT KÓRTÓL,
      3. EGY KORÁBBI INKARNÁCIÓJÁT AKARJA ÚJRAÉLNI MÁS TÖRTÉNELMI KORBAN,
      4. JELEN KORBAN AKAR MÁS SZEMÉLYISÉGET VÁLASZTANI,
      5. MÁR CSAK AZ ELJÖVENDŐ INKARNÁCIÓJÁT SZERETNÉ ÁTÉLNI,
      6. EGYSZERRE TÖBB TESTBEN AKAR A MÚLTBAN-JELENBEN-JÖVŐBEN PÁRHUZAMOSAN ÉLNI,
      7. MÁS BOLYGÓ MÁS EMBERISÉGÉHEZ AKAR INKARNÁLI stb, stb. A variációk lehetősége VÉGTELEN!"

      Na ez az en valosagom, a halaltol rettegnek az emberek, mivel csak egy eletet remelnek..
      Amikor megalmodtam halalom villam altal utana egy marha jo, szabad, nyugodt, boldog erzes volt a kovetkezo allapot, teljes tudatossag, akkor voltam teljesen kepben...

      De mielott lejottunk ebbe a melysegbe jatekba, lehet az volt az egyik feltetel, nem emlekezhetek, nem lehetek teljesen kepben, a legelethubb hatas miatt...
      Ha mindenrol tudok kirohogom az egeszet es, akarmikor kilepek, itt hagyom testem...

      Gondoljunk csak bele miert is kell mindenkinek felni, feltenmi a testet, egeszseget? :)
      Mert csak ez van? Ennnyi? Ez a 50-60 ev robot?
      Relax! Csak lazan...:)
      Az en istenem nem ennyire kegyetlen... :-)

      Törlés
    2. az első 3percet nagyon ajánlom.. (illetve az egészet.. :)
      http://youtu.be/76ImsCjOS7M
      itt pedig már a trailerben látszik pár.. "dolog".. izé..
      http://youtu.be/HInOg12jMiY

      Törlés
    3. Csakis és kizárólag skorpió lényegű mérlegelő kentaúr/nő/, a földi pokol tüzéből főnix-madárként/madarként/magyarként feltámadt "megmentő"/újjáteremtő van. Az hogy plejádinak, Jézusnak, Ménrótnak, Nimrudnak, Ménesnek, életFÁRAjÓnak, szíriuszinak, orioninak vagy bármi másnak is hívják, bármi más néven is emlegetik tökmindegy. Az orosz, de persze az usraeli és bárki más a Földön se nem megmentő, se nem újjáteremtő - mert nem "madár" - röpképtelen.

      Törlés
  8. Egyre kevésbé merem valamire kijelenteni nagy biztonsággal, hogy ez az igazság!.
    Ennek oka pedig abban keresendő, hogy amennyiben egy adott állítást több nézőpontból is megvilágítok, megvizsgálok, akkor rögtön kiderül, hogy az az állítás önmagában nem állja meg a helyét.


    Ettől függetlenül a fenti videókban elhangzottak 90%-át én is igaznak érzem. Amivel bajom van (de nagyon), az a filmekben hangulati elemként kezelt félelemkeltés és reménykeltés lüktetése. Szinte forgatókönyvszerűen, adott időkeretig megy a félelemkeltés a csúnya gyíkokkal, majd amikor a stáb már úgy érezte eleget rettegtetett, akkor benyom néhány szőke figurát fénykoszorúval, űrhajóval, reménykeltő zenével, és olyan szöveggel, hogy a csillagközi fénytesók ezt nem fogják hagyni. Tehát ez az egyszer félelemkeltő másszor reménykeltő dolog nem tetszik ezekben a filmekben, mert mind a kettő elterel a jelen pillanatról, és egy ellenőrízhetetlen aggodalomba (illúzióba), majd egy szintén ellenőrízhetetlen és még nem létező jövőbeli megoldásba (szintén illúzióba) terel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha eljönnek- itt lesznek. Szépen beszél, nem villog a szemembe, semmi hirtelen mozdulat, kezeket lássam.. :)
      Addig meg nem eszem magam rajta.. :)

      Törlés
    2. Eljönnek?
      Itt vannak egy ideje... :)

      Törlés
    3. én még szöszikkel nem találkoztam.. (a többit meg gondold hozzá)

      Törlés
    4. Akik eljönnek azok itt vannak. Akik pedig itt vannak azok mi vagyunk. Csak néha amolyan szunyókálós szieszta van az ébredésünk előtt.

      Törlés
  9. Igen igaz hatasvadasz a videosorozat, egyszer remenyt kelto aztan atmegy negativba...

    Pl egy uj resze.: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/03/hirek-2014-osszeeskuvesek-termeszeti.html#.Uywmf6h5Mi4
    42:18-tol....

    Lehet mindenkit megvezetnek, jut mindenkinek egyfele irany es valosag, ki miben hisz szive szerint azt olvassa, eli... Es mar el is jutottunk az: "Ez csak a fejemben megy, ez nem valos, uuuh ezek a hangyak?"
    Ezt akartam az elobb ecsetelni, amennyi negativ, felelemkelto, zombileszel... inforrmacio jut el az agyba nem is lehet mar esszeruen donteni aggyal, mi igaz mi nem.
    Mit higyek, mitol kell bef..ni de erdekes modon meg mindig elunk emberi testben, igaz egyre remenytelenebb hangulatban, egyre nagyobb felelem energiat adva a hatterben iranyito liderceknek... Nem irtanak ki, mer akkor ki fog felni? Azt hiszem negativ energia vampir alapu ez a rendszer, matrix, Te csak egy durcell vagy nekunk... Ezert tartunk ephogy eletben...

    Ezt a "valosagot?" aggyal mar nem, csak szivvel lehet "latni"..
    A szivhangom meg az uti, ez a sok sz..r mar az agyamra megy, melyik forgatokonyvet kepzeljem, eljem tovabb? Inkabb befele figyelek, mert kintrol minden iranybol hulyitenek...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Inkabb befele figyelek, mert kintrol minden iranybol hulyitenek... "

      Na várjá csak... akkor ezt azt is jelenti, hogy az én blogom is külvilágnak számít Neked... Én is hülyítelek? Bizonyos szempontból biztos. :))

      Törlés
    2. ha megnézted a feljebb ajánlott trailer, akkor a mondanivalód "mit higgyek"-től a bekezdés végéig- láttad őket.. :P
      (az első 3percet meg a villám miatt.. ami egyfajta energia.. vagy itt: http://youtu.be/1mCvDf78dkQ vagy.. folytassam.. ? :P )

      'Ezt a "valosagot?" aggyal mar nem, csak szivvel lehet "latni"..'

      Törlés
    3. Itt van magyar felírattal a Branded:

      http://www.nowvideo.sx/player.php?v=80z1mi3f2hwi0

      Törlés
    4. Branded, és Mazsola blogja is vajon csak akkor kintről jövő hülyítés? : Első két gondolatom nekem is :) Vicces ezt átélni, hogy mások is ugyan azt gondolják, ugyan arra asszociálnak ugyanannak a kapcsán.

      Egyébként én is néha bizonyos szinten úgy érzem, hogy már nem tudom, mibe is kapaszkodjak (inkább talán elengedem mindet), mit is hiszek, mitől is félek? Melyik sorba is állok be? Mi az, amiben azért már évek óta megingathatatlanul hiszek, mert sikerült meggyőződnöm róla?

      Inkább csak hagyom átfutni a dolgokat mostanában, és aminek fenn kell akadnia, reményeim szerint úgyis úgy fog tenni. Szeretem, hogy el tudok gondolkodni, mérlegelni a hallott információkon, hogy tudok logikát találni, és tartani valamilyen irányba, de egy biztos pont hiányában az egész néha csak kártyavárnak tűnik, és bizonytalan vagyok, hogy mi marad akkor.

      A félelmet viszont biztosan el kell engedni. Illetve a haragot, dühöt. Na ezeket viszont nagyon nehéz megtenni a hétköznapokban. De a repcsis légcsíkokat már például egy ideje képes vagyok nem gyomorideggel, vagy haraggal, kétségbeesett tehetetlenség érzésével stb. szemlélni, csak kellemes barátokként nézek rájuk, akik segítenek abban, hogy elgondolkozzam a dolgok működésén. És ők ráadásul 'napos' időben sosem hagynak cserben, mindig ott vannak, hogy emlékeztessenek :)

      R.S.

      Törlés
    5. "A félelmet viszont biztosan el kell engedni. Illetve a haragot, dühöt."

      Igen, mert ha átveszed, máris megbuktál a menyországos belépőnél, oda rossz lélek, nem illik+ kell, nem mehet...

      "Na ezeket viszont nagyon nehéz megtenni a hétköznapokban."

      Felteszed a kérdést: Ebben a szar világban pont én legyek jó?
      Ez is a teszt része.. Minden helyzetben jó lelkű légy különben iz-ten- hez nem mégy!:)

      Repcsi+cík:
      Ha annyira permeteznek, és jaaaaj megdöglünk ,mert az tele van nano piko ló...szaal+ aluménium, bárium+ tömény sivatagi kecskefinggal..:)
      Ha annyira meg akarnak purgéltatni mert most ez+ ez lesssz jaaajj...

      Feltennék a sok rémhír között egy egyszerű kérdést még miért élek?
      Mi van? Féltek kinyírni minket? Minden napunkba belopódzik a"Félj, mer ez lesz utasítás" , de most akkor ki is fél? Én? Én még mindig élek?

      A rosszak? Hmmm? Féltek elpusztítani kell az igazi enerdzsi, a lelkek
      félelme+ mátrix duracell...

      Komolyan mondom itt vagy dementorok irányítanak kik csak a félelem által gerjesztett emberi bioáramon élnek, vagy ez csak tényleg hologram világ...
      Én egyre jobban csak ezt látom egyre több a félelemkeltésért induló harc...
      Véleményeket kérek sorstársaim...:)

      Üdvözlettel Beszari Béla:)

      Törlés
  10. Mazsola:)

    A Te blogod egy találka hely kíváncsi, és fejlett lelkeknek... :)

    Nekem nem külvilág ez a blog, mivel ki és megbeszélhetjük tapasztalatainkat, álmainkat, életünket, tudásunkat... :)

    Nekem a külvilági hülyítés a folyamatosan minden irányból, tv, net, tábla, emberek, mi a valóság örvények... irányokból érkező negatív rémhírek... nyavalygás formájában...

    De a miben higyekre pl. olvasol egy hírt a Malaysiai gép lezuhant...
    semmi nyoma... honnan tudnád mi a valóság? El ugrassz megnézni?
    Hiszem ha látom? Látod? Nem... Tehát ez a hír... info bármi lehet, mint az egész
    agyunk felé szándékosan irányított rémhír támadás minden lehetséges irányból...

    Zé:)

    Az emberiség rejtett negatív lények által irányítását bemutató film ez?
    Nem lep meg...:)

    VálaszTörlés
  11. No... monnyuk vésem ide, merhát ismertetés jelleggel vélhetően pont ez vót a szanaposztolás célja...

    A történés: tennap éccaka nagy unalmamba - miközben vártam, hogy a onlányvideó egy része betöltőgyön - gondoltam fellesek mindőnk kedvenc közönségesódalára megemelvén a morálomat némi okosmondásos, kisállatos megosztás megbámulásával. Megpersze ignorálom a vicces videókat, valóvilágos-, s egyéb celebes aktualitásokat.
    Node... mi fogadott mikor megnyílott a ódal?
    Itt a 3. Világégégés! Mind megdöglünk! Ááááááá....
    Szépen, ízlésesen tálalva, elpusztul fickók, lebombázott-, és szanalőtt városok képeivel. Természetesen a "ébresztő blogok" aktuális bejegyzési útján.

    Nomeg ezzel'e:
    http://www.uzenetek.eu/blog/alois-irlmaier-latnok-jovendolesei-/
    Természetesen itt-ott kiegészítve, és feltúrbózva szép, színes mind megdöglendünk képekkel.

    Remek volt.
    Megérte.
    Bár... legközelebb inkább kihagyom az ilyent. (De legalább közbe betöltődött a videjó, amin jókat derültem.)

    VálaszTörlés
  12. A lelkekért folyik a küzdelem és persze a Teremtés privilégiumáért. Ez utóbbi persze nincs mert az ál-teremtés nem valódi Teremtés. Az ál-teremtés - amit a lejárt-idejű még hatalmon lévők gyakorolnak - csak rájátszás az elkerülhetetlenül bekövetkező valódi újjá-Teremtésre. Ez utóbbira csak a magosok/mágusok/madarak/magyarok képesek - pontosabban az ezen vérvonallal-lélekminőséggel rendelkező főnix-madarként újjászületettek.
    A nol.hu-n Ónody-Molnár Dóra - egy a szabadkőműves üzenetek közvetítésére "kiválasztott" - huszonéves újságírónő friss cikkének a címe: "Magyarország kettészakad és lecsúszik". Természetesen nem a tartalom hanem az amúgy gyűlölködő jóslat-szalagcím a lényeg. Amelynek üzenete szó szerint az hogy az eddig 9 ország területén található Magyarország csonka része még 2-é-váljon. És ezzel meg legyen végre a "cion-kőművesek" által annyira óhajtott 10 részre szakadt történelmi Magyarország - ami ugye "kabbalisztikusan" immár megint EGY mivel 10=1 ! Persze a magyarokat szidók képtelenek az Egész Magyar Szeretet Királyság megteremtésére azon egyszerű oknál fogva hogy nem tudnak lélekben madárrá/madarrá/magyarrá válni. Így csak a hamvába holt "V. Károly-os", alig rejtetten zsidó gyűlölet-császárság utolsó pillanatig való hiábavaló erőltetése marad a számukra.
    A feltámadó névtelenek, a Nin/cs/HU/o/rszag-beli sEnkik persze gonosznak vannak beállítva nem csak a "Földtenger kalandorai"-ban de a médiotikus hétköznapokban is. Miután a korántsem "kabbala" hanem szer-en-csét hozó kecske - Enki barát5ja - "véletlenül" kiszabadult a kölni arénában volt nagy ováció. A piros-fehér szurkolók nem is vették jó néven - eszméletlen füttykoncerttel is jelezvén - a "bak" /JÓ/Hannes újbóli pórázra vételének és elvezetésének helytelen voltát - index.hu.
    Milyen gép is tűnt el - mint a kámfor ? Ja hogy a ma-láj/jel. A "MA-i JEL" - ami persze már több napos - az "elragadtatás". Most már csak az a kérdés hogy kik lesznek a "rájátszásban" elragadtatva. Azaz hogy kik lesznek azok akiket elvisznek/elragadtatnak innen az irányítóik, illetve kik lesznek azok akik önnön maguk tudják magukat elragadtatni. Mondjuk egy másik tér-idő-síkra a végidei tabula rasa idejére - amennyiben szükséges.

    VálaszTörlés
  13. A HSZ eket nem olvastam végi csupán figyelemfelhivásként irom a plejádok ugy vannak szerkesztve ha megfigyeled levisz alfába a csendes résszel majd rádzudit valami mocskot... nekem valamiféle bevésére hasonlitó dolog jutott eszembe.
    Igen félelmet keltő mint a sok háborús várakozást teljesitő film cikk stb!

    Agymosás uj fajtája!

    én 1 akartam megnézni tán 2x elkezdtem aztán abbahagytam kapják be a magukét hidbamenve.

    VálaszTörlés