2014. március 1., szombat

Napiszer 2014 március


 
Napirend előtti vitaindítónak:

Van aki nem tud változni:

http://iamother.com/

http://en.wikipedia.org/wiki/I_am_OTHER



Szép kis piramis, tetején az "I" (én), és a szemet jelképező pont. Hehe...

"Te, Lucifer meg, egy gyürű te is
Mindenségemben - működjél tovább:
Hideg tudásod, dőre tagadásod
Lesz az élesztő, mely forrásba hoz,
S eltántorítja bár - az mit se tesz -
Egy percre az embert, majd visszatér."


"I am other" (én más vagyok)

"dőre tagadásod
Lesz az élesztő"

Ez megy ma.... Durva...

228 megjegyzés:

  1. Poén:

    http://index.hu/szarvas/2014/03/01/merjunk_nagyok_lenni/

    (a két ügynök közül vajon melyik a "nagyobb"?...)

    VálaszTörlés
  2. Most már nem a "zsiráfkodásnak" van itt az időszaka - hanem minek is ? Hát persze - a tavasz közeledtének van immár ITT AZ IDŐ SZAKA. Amikor a fekete és fehér góly-a madarak szépen visszatérnek az égből és földi fészkeikre rá-szállnak. Násztáncot járva megtartják a földi menny-ég-zőt - felkészülnek a nász-éj-szaka-ra. A góly-a persze madar a madár meg repül és fenn fészkel a fa tetején. A nem góly-a viszont nemcsak hogy nem repül de nem is akar megtanulni repülni és így aztán lenn is fészkel a földön - nem a mag-os-ban - ahonnan a tavaszi ÁR bármikor kiöntheti. Nem csoda hogy neki már nincs itt az idő szaka - mivel nem is egy madar idő/s/ szaka.
    A 2014-es/7-es góly-a madar ló tehát röptében vágtatva JŐ - mivel egy táltos-paripa...

    VálaszTörlés
  3. Forró sodó állapotok -> Napiszar

    - 2014. március 02. 11:53:43
    TELJES MOZGÓSÍTÁS UKRAJNÁBAN

    Ukrajnában a nyugat helytartói "kormánya" elkövette az eddigi legnagyobb hibát, amit most már nem tudnak visszájára fordítani. Az illegitim zsidó államfő, Turcsinov teljes mozgósítást rendelt el az ukrán hadsereg számára. "Odafent" a hivatalokban úgy gondolták, hogy a két fehér nép mészárolja le egymást, ők pedig majd felveszik az IMF-hitelt és jól meggazdagodnak belőle.

    http://www.hidfo.net/2014/03/02/teljes-mozgositas-ukrajnaban

    mezesmozes
    - 2014. március 02. 11:56:49
    Semmi pánik, Putyin nem hagyja magát berángatni egy háborúba. A végén megint a nyugatot rángató kazárok fognak vinnyogni, mint Szíriában: Krímea és Kelet-Ukrajna orosz kézben, a többi részeken pedig káosz és tömegpánik hehe..

    http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=6692#c67966

    Tényleg ilyeneket olvasni és hallgatni, közben ilyen zenéket kell hallgatnom, hogy no beszaranté, jöhetnek a púpomra :)):

    http://www.youtube.com/watch?v=Ehf82-mUiWg&list=RDUn-FLL_UckQ

    GA

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez komoly, vagy viccelnek?
      "Turcsinov elrendelte a teljes mozgósítást" ... hát mi a lóf kellett volna tennie? Sátras ünnepet rendezni a megszállóknak a végén varietével? Éljünk már egy kis hazai analógiával, mondjuk a szlovákok megszállnák a Tihanyi félszigetet, meg észak Dunántúlt, mit kéne tennünk a hidfo.net szerint?
      "Putyin nem hagyja magát belerángatni a háborúba" Ezen sírjak vagy röhögjek?! Dél-Oszétia esete tán olyan régen volt? Hogy elfelejtették mózesék? Vagy kéremszépen most akkor Ukrajna szállta meg az oroszországi Szocsit, vagy Oroszország az ukrajnai Krímet?
      Szóljatok ha az idézett oldalakon csak hülyülnek, amolyan hírcsárda módjára, hogy következőre ne dőljek be nekik - mármint hogy komolyan is gondolják amit leírnak.

      Törlés
    2. Ugyanmán Sang mester...
      A bácsik és nénik bizonnyal komolyan gondolták amit leírtak. Ott és akkor. Abban a pillanatban. (Monnyuk... nagy százalékot dobnék rája, egy hunnapi, vagy későbbi felhánytorgatás esetén akut emlékezetkiesésben szenvednének. Vagy ott se vótak.)
      De... most, hogy a mai délutánt zombimód, üres aggyal mindenféle hazai hírműsorok bámulásával töltöttem...
      Pár felvetésem azér lenne - így melegiben.
      Eccer. Csak nekem tűnt fel, hogy a new ukrán górénak milyen lárv... köhh... fura feje van?
      Kéccer. Megértem a csávót, mert (tán?) nem léphetett mást. Ennek ellenire kicsit ilyen "most jól belerúgok a maciba, majd a bratyók megvédenek" félingje van.
      Háromszor. Külügyérünk is micsoda stramm legény lett hirtelen. Meg is monta, ha valamely Kárpátaljai tesvérünknek bántása esik, majd jól lépéseket teszünk. (Mocsok dolog tudom, de itt kis időt kacarásztam.)
      Néccer. A felemlegetett ódalak szerkesztő gárdája vélhetően ugyanoly hozzáértő arc, mint mink... Csak nekik vannak mindenféle motivációik (politikás, pénzügyi). Meg talán több írás is bizonyícsa szakértők a ilyen témákban.

      S a végire. Mink muslincák meg csak pislogunk, mint mindég, amikor öltönykék méregetik a szerszámjukat.
      (Ismét csak halkan jegyzem meg: Eme felvilágosult és mélyen demokratikus arcok igencsak furán néznének, ha összezárnák őket egy nagyobbfajta ketrecben, jáccák le egy az egyben maguk a bajaikat, ne más farkával csapdossák a csalántot.)

      Viszont, ha jobban belegondolok ebbe az egész feszültségkeltős mizériába. Vajh lopaksrácaink, a nagy szervezkedések, meg sunyulások közepette tök véletlen nem keztek el ráparázni arra mi lesz, ha véletlen valaki téleg elkezd ratatázni? Ugyanis a nagy kavarban könnyedén megtörténhetik, olyan is útba lesz, aki nem számított rá pótolható... Vagy netán épp a haverok taszajtják a sok futkorászó ólomdarázska útyába...
      Kicsit kezd olyan érzetem lenni eme fizikális szinten, hogyhát... pont azé erőlteti mindenik csávó a szájalással, meg a sunyi pénztömködéssel való problémarendezést, mer (a tudomány jelenlegi állása szerint) igencsak nehéz tervezgetve lopakolni, ha a szervezet telement ólommal. Oszt a agyvelő is távozott a közeli tereptárgyakra.

      Persze... az is lehet megártott a sok szakértői maszlag, ami elérte mánma a agyam. ;)

      Törlés
    3. Sang, inkább olvass kevesebb indexet, tán nem fogsz ennyi hülyeséget kérdezni. :)

      Ukrajna felett jelenleg egy USRAEL-EU ügynökökből álló bagázs vette át a hatalmat, és ha imigyen meghuzigálják az OROSZlán bajszát közvetlen a saját barlangjának előszobájában, az nyílvánvalóan nem tetszik neki. Egyébként ha megnézed a közelmúlt eseményeit, 1:1 a meccs. Szíriát Putyinék nyerték, Ukrajnában vesztett az orosz csapat. Legalábbis megalakulhatott egy miénkhez hasonló cionista kormány (nálunk elég volt egy 2006-os zavargás ehhez, nem kellettek halottak). Persze a meccs első félidejét láttuk eddig szerintem, most jön a második felvonás...

      Törlés
    4. Az ukrán ak-cion/reak-cion, még szabad-tér-i mozi a bibliai - valójában a jujdejómáltailovagrendesjezsuitavatikáni - apokaliptikusnak álcázott végjáték illúziója. Egy moszfilm-hollywood coop-produkt-cion. Ennek keretében a nem kicsit szidónak látszó kazárok - ál-ukrán illegitim vezetők és támogatóik - rángatják igen hevesen a kevésbé szidónak látszó kazárok - ál-orosz vezetők és támogatóik - nem létező bajszát. Ezzel próbálnák a 2 oldal általuk amúgy elnyomott, szinte rabszolga-sorban tartott szakáit, szkíta eredetű népeit /ukrán, orosz, tatár, lengyel, litván, ruszin, magyar stb./ megvezetve az egymás ellen való fegyveres harcra késztetni/kényszeríteni - lásd kötelező mozgósítások. Azt szeretnék ha ezek a népek megint egymás vérét ontanák a legnagyobb megelégedésükre. Ez azonban ma már nem fog menni, de az a másik variá-cion sem életképes hogy egy un. anticionista világforradalom keretében ellenük, az elnyomó felbujtók ellen forduljanak a népek. Így aztán marad a harakiri vagy egy szűkkörű belterjes 3. világháború keretében az egymásnak esés. A zűrhajók ugyanis meggondolták magukat - ennyire eszement delikvensek már a 4D-be sem kellenek. Úgy hogy az irányítóik által való un. "kiválasztottas elragadtatásuknak" is annyi.

      Törlés
    5. Hopsz... a nagy agyatlan bámulásban majnem el is sikkadott, hogyhát azé a Világnak más részein is duhajkodnak ám a népek.

      Két öszödi-beszéd, egy Hoffman Rózsi-féle "de királyak vagyunk", meg némi ukrán helyzetelemzés közepette a pártok átal (is) támogatott fősodrat azér egy erős tőmondat erejéig megemlékezett ám arról is, Israélnak fődjin sem fenékig tejfel ám a élet.
      Bizony.
      Holmi átalános sorozás, meg hadkötelesség okán igencsak nem kevés konzervatív (vagy ortodox) pajeszos bácsi is felháborgott, miszerint ők biz' nem fognak fegyvert mindenféle cion-pofák utasítgatására. Inkább a sokkal békésebb, Talmudban való elmélyedést válasszák.

      Törlés
    6. Quedra mester, még nem láttam az új ukrán górét... kíváncsivá tettél. Tudod én teljesen elvonatkoztattam mindenféle vélt vagy valós jelzős szerkezettől az új ukrán kormányt illetően. Egyszerű analógia mentén mentem, van a család, meg vannak a kertes birtokok, oszt ha az egyikben valaki maszkos terepmajomruhás alakok ugrálnak át a kerítésen, akkor -ha én bambulnék meg inkább szeretetrezegnék- de a család csak kiverné a huppot, és az asztalra csapnának hogy basszus családfő, az istenfáját, megszállják a vízparti csalitost, lépj már valamit! És mit tehetnék? Felvenném a védekező harci pózt, azaz mozgósítanám az erőim. Oszt erre aszondaná a diverzáncs a csalitban (meg a megvezetett kórus), hogy én provokálom.. tejóég! Tudom hogy máris átláttad mire célzok, szóval tojok én rá hogy ki és mi motiválja az ukrán vezetést (esetleg) kívülről, egyszerűen nincs más választása, minthogy elrendeli a teljes mozgósítást, különben az asszony (nép) a fejére vág, hogy te pipogya gyagya hát nem tudod hogy ez a dógod? De azért mingyá megnézem az arcot..
      "pajeszos bácsi is felháborgott, miszerint ők biz' nem fognak fegyvert mindenféle cion-pofák utasítgatására. Inkább a sokkal békésebb, Talmudban való elmélyedést válasszák." Ez egy igazán jó hír, örülök a felvilágosult dícséretes hozzáállásnak, remélem ragadós lesz szerte a világban, mert akkor megoldódna szinte minden probléma.
      Na most nem leszek népszerű, de ugye a (zönjelölt) próféták sorsát ismerjük.. Szvsz a teljes (szél) jobb média a neoszovjetek zsebében van, akik (vagy amik..) épp most húzzák a manó bőrét Krisztus képire, oszt egyelőre ennyi elég is.
      Mazsola, nem hiszem hogy bizonygatnom kéne hogy mást is olvasok az Indexen kívül, olvasok bal és jobbszélt is, meg sokmást is. De ha már Index, az eseményeket szinte csak külföldi forrásokra hivatkozva kommentálja, nem egyszer és nem kétszer megjelölve orosz forrásokat is, ugyanis oroszhonban sem tetszik mindenkinek a medveháton lovagló űbermacsó neoszovjet (rassz)Putyin páva. Akkor meg nekem pláne nem! Főleg mikor mindkét ági nagyszüleim (mindenféle befolyástól mentesen) eleven emlékezetükben kotorászva megmondták a hogy a német, majd szovjet-orosz megszállás ideje alatt mellik brancs elől kellett dugdosni a lányokat - fiatalasszonyokat, élelmet, karórákat, egyéb javakat... Persze azóta az a bizonyos brancs biztosan felfényesedett, és holnap visszaadják az elrabolt javakat, és államközi szinten pedig a nemzeti műkincseket.
      Kerion, remek kivonatot adtál az új ezotériából, ""Azt szeretnék ha ezek a népek megint egymás vérét ontanák a legnagyobb megelégedésükre."" így van, és szerintem ebben a legnagyobb segítségük Putyin prokurátor!
      Ha figyeltél, biztosan láttad hogy Jupiter(Zeusz) oltárát emelik a szomszédunkban, naná hogy a krími miniszterelnök is KV, és naná hogy az aszálytól sújtott Kaliforniára épp most trópusi Vihar Vllámparádéval fűszerezve.

      Törlés
    7. Mazsola, azért az úgy illik hogy kifejted miért kérdezek hülyeségeket...hátha meg tudjuk beszélni.
      Más, ha valaki még kételkedne arról az oltárról, hát íme, indul a
      7fő, G8-ak helyett immár G7-ekkel... (7 - 7 - 7) és ez egy nagyon erős, sorsfordító döntés..

      Törlés
    8. Kerion: Akkor már nincs is lehetőség a békés átmenetre? Vagy hogy áll most a helyzet szerinted? Mit várhatunk?
      A többiek véleménye is érdekel természetesen.

      KB

      Törlés
    9. Mit is írtam tegnap a jobboldalon hisztérikusan burjánzó russzofil meggyőződéssel kapcsolatban: azt láthatjátok pár sorral feljebb, és mit írt ma reggel a Véleményvezér?
      ""de az igazi sokkot az 1944-45-ös megszállás hozta. Fosztogatás, nők elleni erőszak, málenykij robot. Ráadásul az orosz katonák többsége teljesen más civilizációs szinten volt, mint a megszállt magyar lakosság. Az ezekből adódó rendkívül negatív benyomások hosszútávra beégtek a kollektív memóriába.""

      Törlés
    10. Tessék, itt vannak a kérdéseid:

      "Ez komoly, vagy viccelnek?
      "Turcsinov elrendelte a teljes mozgósítást" ... hát mi a lóf kellett volna tennie? Sátras ünnepet rendezni a megszállóknak a végén varietével?"

      Mégis milyen megszállókról beszélsz? A valódi megszállók ebben az ügyben azok a cion ügynökök, akik az utcára hergelték a tömeget, és kiprovokáltak egy puccsot (az ismert oszd meg és uralkodj módszerrel), majd a saját embereiket ültették illegitim a lóra. Az orosz fél itt nem kezdeményező, hanem reagáló, és saját érdekeit, saját nemzetiségét védő szerepben van. Nem értelmezted a mesét, amit erről írtam? :)


      "Éljünk már egy kis hazai analógiával, mondjuk a szlovákok megszállnák a Tihanyi félszigetet, meg észak Dunántúlt, mit kéne tennünk a hidfo.net szerint?"

      Ez egyáltalán nem jó analógiának, legfeljebb akkor lenne alkalmas, ha egy puccsal felületett "magyar" kormány veszélyeztetné a Dunántúlon élő szlovák nemzetiségieket, (amiből nem túl sok van...)


      ""Putyin nem hagyja magát belerángatni a háborúba" Ezen sírjak vagy röhögjek?!"

      Inkább azon sírok Sang kolléga, hogy az eddigiekben felmutatott szellemi szinted ellenére nem érted mi folyik Ukrajnában.


      "Dél-Oszétia esete tán olyan régen volt?"

      Ugyanaz a minta, ugyanazon körök, ugyanazon módszerrel elkövetett puccskísérlete az oroszok ellen, ami végül nem jött be.

      "Vagy kéremszépen most akkor Ukrajna szállta meg az oroszországi Szocsit, vagy Oroszország az ukrajnai Krímet?"

      Természetesen elhiszem, ha Neked fájó múltbéli események voltak a szovjetekkel kapcsolatban, de ne tévesszük össze a szovjet-bolsi-zsidó birodalmat a jelenlegi Oroszországgal. Én nem védem őket, egyáltalán állok az ő pártjukon, viszont azt látom, hogy a háttérhatalom ugyanazon módszerekkel készül bekebelezni Ázsiát, mint az összes többi kontinenst tette idáig.
      Ezektől függetlenül elképzelhetőnek tartom, hogy az orosz medve is ugyanennek a háttérőnek az egyik szereplője, hiszen mindig gondosan ügyelnek rá, hogy meglegyen a két összeugrasztható két pólus, ám én mégis mindannyiunk érdekében reménykedem benne, illetve drukkolok az ázsiai félnek, hogy most az egyszer ne sikerüljön beugrasztani a macit a málnásba... Mármint hogy ezt a játékot most ne a több ezer éves recept alapján játsszák le - játszassák le VELÜNK.

      Törlés
    11. G /Gaia röv./ = 12 - magyar gemátria. Tehát G8=128=11=2 ! - G7=127=10=1 ! A 2-ből 1/EGY megjelenítése, a duális világ megszűnésének, az nwo-s egypólusú világnak a háttér6almista óhaja.
      Mint tudjuk Föld-felszín a lényegi spirituális "küzdelem" helye ahol materializálódhatnak a "gondolati teremtések". Itt találkoznak a mennyből jött gój/gólya hozta angyalok/"angyali prioritások"a pokolból jött nem gój/nem gólya hozta ördögökkel/"ördögi prioritásokkal". Az angyalok és az ördögök a szellem-tudat többszöri lelkes megtestesüléseiként már jócskán összekeveredve folytatnak állandó küzdelmet. Amelynek a lényege az hogy az "ördög" fel legyen emelve - az "angyal" által a mennybe, illetve az "angyal" le legyen húzva az "ördög" által a pokolba. "Ördögből angyal lehetnél" - illetve fordítva. Ez a "harc" a földi körforgásban zajlik egy állandó, a Vénusz-tranzitos követő-időnek megfelelő testi fizikai, folyamatos születés/élet/halál-inkarnációs megjelenítésben. A szellem-tudati "lélek-szikra" 13 ezer év alatti megtestesüléseinek a legvégén - az utolsó inkarnálódáskor azaz most - egyfajta önmérlegelő tabula rasa/mérlegelés van. Szétválasztatnak az "emberek" a belső rezgés-intenzitás foka alapján. Mindez belső predesztinációs hatásra történik, tehát szó sincs semmilyen "alienes" beavatkozásról. A Föld egy zárt rendszer, melyet ilyenkor lehet akár tömegesen is elhagyni mindkét - "pokoli és mennyei" - irányban. Aki itt marad az egy magasabb un. aranykori szintre kerül. Amelyet az un. "mennybe menők" egy csoportja indít el/teremt meg. Itt jön be az Egész Magyarország Szeretet Királyság - mint földi központ, szerte-széjjel kisugárzó Földi Paradicsom - 1000 földi éves kiemelt szerepe. A teljes földi éden megteremtése után az amúgy még magasabb szinten rezgő "Teremtők" eltávoznak. Erre az egypólusú világra játszanának rá a G7-ek csak persze más előjellel. Nem a mennyei hanem a pokoli nwo-s "egy világot" szeretnék - ahol megőrizhetnék hatalmukat a többi ember felett.

      Törlés
    12. KB a még regnálóktól ne várj békét - nem erre lettek anno predesztinálva. Viszont komolyabb háborúkat sem tudnak már "teremteni" mert nincsenek hozzá megvezethető tömegek, a megfelelő spirituális energiák. Tehát már egy köztes állapot van, se nem háború se nem béke amiben persze a küzdelem tovább zajlik - de már egyre kevésbé véresen. A "pokoli" irányba továbbra is el lehet menni - mint ahogy eddig is - csak már nem testestül "elragadtatva". Ezt a "csatornázást" nyilván megkapták az illetékesek is - ezért is nem mondanak le semmiről egészen a fizikai haláluk bekövetkeztéig. Eszük ágában sincs szeretetelvű "senkivé" válni - az utolsó pillanatig maradni akarnak a hatalomban és vagyonban - "valakiként".

      Törlés
    13. Moncsak Sang mester a írásos történelemben hány példát is lehetne felhozni rája, hogy az épp mindenkit pofonrugdosó arcok fizikális kivetülései (ércsed: az a muslinca, amelik a puskát, meg egyéb eszközt kezelte) milyen ügyesen vittek mindent amit láttak utazásaik során (legyen az asszonyszemély, vagy érték)?
      Ez a bohókás szokás pediglen visszavezethető azon tényre(?), hogyhát... csóri muslinca is relatíve jól akart kigyönni a duhajkodásból - ha mán épp nem dögölt bele a nagyoknak jáccásába (meg úgyis megengedték neki). Úgyértem ideig-óráig. Mer otthon a górék úgyis lenyúlták a összeharácsolt javakat mindenféle jogcímen.

      Viszont. Érdekes azé, hogy mindég és mindenki még mostan is azzal van elfoglalva, hogy mi vót '56-ba, '45-be, vagy egyéb régebbi időkben. (Lásd: hazai nagy kampányolás közbe ki és mikor szivárogtatott Öszödön, stb...) Meg kisebb részben azzal mi lesz jövőre, vagy később. Bár erre kevesebben lesnek.
      A'meghogy mostan épp mi vagyon, a lőtéri kutyust se...

      De... továbbra is érdekelne a lopakarcok ábrázatja, ha a zemberek szépen beintenének nekik, oszt nem foglalkoznának a hülyeségeikkel.

      Törlés
    14. Quedra mester, bizonyosan sok példát lehetne felhozni a megszálló népek általi szabadrablásokra, úgy egyenként. Viszont, ha már felhoztad, a VV is, tegnap én is, akkor úgy látszik bármennyire is bizarr a jelenség, de úgy fest hogy ezek szerint
      a megszállásnak is van kultúrája.
      Ebben pedig nyugodtan hagyatkozhatunk a hazai (sőt a külföldi) közvéleményre, miszerint ebben a fajta minőségben az oroszok bizony nem jeleskednek. Sőt, hírhedtek. Ők tehetnek róla.. Másrészt ugye felmerülhet a kérdés (már ha jól értem a célzást) hogy érdemes-e végigbogarászni a történelem sok mocskát pusztán azért hogy a MAI helyzetet kiki a maga ínyére relativizálja?! Mert ha ugye ez nem illő (ha jól értem), akkor hagyom is hogy mit tettek Segesvártól - Nemesmedvesig, és lőtéri kutya módra koncentrálok a MOSTra, és most bizony az a stájsz hogy szartak a budapesti szerződésre, meg a nemzetközi jogra, és megszállták egy másik ország (egyelőre?) kisebb részét. Ez egy sajnálatos tény, e pillanatban nem mások mint megszállók, agresszorok, itt a szomszédunkban.
      "A'meghogy mostan épp mi vagyon, a lőtéri kutyust se..." Dehogynem, ez SEM az Index híre : http://itar-tass.com/obschestvo/1017375
      hanem az orosz hírügynökségé, azaz vehetjük hivatalos véleménynek (legalábbis a nemzeti hírügynökségek garanciját szoktak vállalni a tartalmukért), és miről szól? Röviden: - deportáljuk az ukránokat szibériába (hitelesen szólva) málenykij robotra... - Fincsi.
      Ez van most.
      "érdekelne a lopakarcok ábrázatja, ha a zemberek szépen beintenének nekik" Engem is :) , de nagyon! Asszem nagyon sok probléma megoldódna azzal a kollektív beintéssel..

      Törlés
    15. Hát... végülis Sang mester, ha gondolod akár foglalkozhatol is illendően a régmúlt eseményeivel, amik segedelmet nyúthatnak a mostan csombékjainak bogozgatásában. A Tiedé időd. ;)

      Viszont, most hirtelenyében az vetődött fel kis fejecskémben, hogyhát... oké, a oroszok ráizgultak bizonyos területekre, iparágakra, vagyamire... meg láthatóan jól belesz... felrugdaltak valami írásos egyezményt (amit ugye mán a lepecsételés és aláírás utáni pillanatban vagy elfeledett mindenik fél, vagy elkezte megfúrni).
      Ám ha szigorú szemmel tekincsük a dógot ezhez a sok huzakodáshoz sem nekünk, sem a Amriknak, sem a EU-nak, se a sunyulós csávóknak nincs egy deka közük se. (Persze, érdekeik azok vannak, dehát az nem ugyanaz.)
      Ugyanis, ha nem tévedek túl nagyot Ukránországban (is) felelős, meg felnőtt arcok lakoznak, akik vélhetően képesek nagy okosan eldönteni miszösz számukra a legjobb, legjövedelmezőbb, legerkölcsösebb, meg ilyenek...
      Hameg felnőttek és rendelkeznek fentebbi kritériumokkal, akkó más ugyan minek ugat bele a dógukba?

      Depersze... ez is csak egy többszintű "kinek a farka nagyobb jáccása" a öltönykéknek. (S vélhetően a népek majd jól megin besz... megeszik tizenyócezerháromszáhuszonegyegyére is elsütött trükköt. Oszt mindenki bódog leszen.)

      Törlés
  4. Na hajjrá, csak minél többen, forró lett a talaj a lábuk alatt?:

    http://harcunk.info/index.php/hirek/386-forro-lett-a-talaj-menekitenek-a-zsidokat-ukrajnabol

    VálaszTörlés
  5. Nem semmi ez is, nem gondoltam róla, de hát könnyű Istent teli zsebbel imádni!!.... a híres szerény szívsebész dottóré kis házikóját árulja, igaz ő is élt egy ideig Ámerikába:

    http://hvg.hu/kkv/20140302_Felmilliardert_arulja_extravagans_villaja#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2014_3_2


    franci

    VálaszTörlés
  6. A szolgáltatóm nagyon sajnálja, hogy nem tudja mindennapi betevő internetemet biztositani, a hiba természetesen nem náluk van, ill.nem tehetnek róla+fölsőbb erők..

    Mazsola: ne hagyd magad, mert igy nemsokára mindenfelé háromszögeket meg egyszemeket látsz majd.. http://youtu.be/AYQIYqt6y6Q
    Keress vidámabb dolgokat, futtasd az agyad ezen akár..
    http://youtu.be/BCX2lnxa_g8
    vagy lazulj.. :P
    http://youtu.be/o52wpb3nv0Y

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm... szerintem a felsőbb erők (aka munkásarcok) lehetnek a dologban.
      Lehet nincs összefüggés de... Mintha a bitek is lassabban terjednének a légben/madzagban mióta a ukránok zavarognak.
      Persze... vót komoly Napkitörés, ilyen-olyan front...

      Egyébként is a szógáltatók nem vállaltak felelősséget arra zavartalanul működő szógáltatást nyútanak.
      Lásd pl.: "A Szolgáltató által garantált le- és feltöltési sebesség 2G, 3G, HSPA, HSPA+, HSPA+DC, 4G/LTE technológia esetén: 0 Mbit/s."
      Valamint ezhez gyön még könnyed háromszáz ódal ÁSZF, aminek bizonyos pontjait (természetesen a user megelégedésére való tekintettel) majd minden héten változtassák.

      Törlés
  7. "John Kerry amerikai külügyminiszter szerint elfogadhatatlan önös érdekből, hamis indokkal megszállni egy szuverén országot. "Ez egy 19. századi magatartás a 21. században" - mondta Kerry NBC-nek. Kerry kedden Ukrajnába utazik, hogy tájékozódjon a kialakult helyzetről és tárgyaljon az ukrán kormánnyal."


    Ezt nevezik pókerarcnak! :)))
    Irak, Afganisztán, satöbbi az nem volt XIX sz-i módszer mi? Ja, tényleg, technikailag már XXI sz-i századi volt...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebbe a partyba bele fognak szólni magasabb szintről is. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    2. Meg aztán itt szépen le is van írva, hogy a jelenleg hatalomba puccsolt
      Jazenjuk miniszterelnök hová is tartozik valójában.

      http://globalfire.tv/nj/14de/politik/03nja_fucking_eu.htm

      "Sajnos" a cikk előbb megjelent az alternatív hírportálokon, mint
      a hivatalos médiákban, vagyis amikor még Juliska túráztatta magát,
      a Jazenjuk bácsi már ott lapult a talonban.

      Így aztán Kerry bácsi is tökönszúrta saját magát ... hogy a háttérről már
      ne is beszéljünk.

      Na erre mondják, hogy qrvára ciki. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    3. Angyalok és démonok - még egy ilyen holly-wood-i/szent-erde-i film is volt a démon-kratikusan "kiválasztódott" Spielberg-/Játék-hegy-kedvenc amúgy oscar/ős cár-díjas Tom Hanks-el.
      A rejtőzködő démonok - végidőben - előjönnek és az angyalok vagy a potenciális angyalok képébe másznak, a szemük elé tolják magukat. Miután az idejük lejáróban a Teremtés arra készteti őket hogy megmutassák önnön valójukat. Szegedi Csanád sem véletlen leplezte le önmagát és lehetne sorolni. Azért hogy az emberek vegyék már észre hogy ők mások, hogy kicsodák-micsodák is valójában.
      Ezért van az hogy - megint nem véletlenül - már előre le is vannak leplezve az interneten - Dávid-csillag, kipa, fizimiska, kettős-állampolgárság, családfa, származás stb. Ez megy az ál-ukrán vezető politikus Jacemnyuk, Klicsko, Timosenko meg a többiek esetében - de itthon is. Már mindenki tudja hogy a politikusok jóformán mind szidók.
      Tehát amit fontos felismerni az van a kirakatban - direktben, előre megtervezetten megy ez az egész. A valódi oka pedig nem az amit az emberek gondolnak - országrablás, hatalom, pénz stb. - az csak a körítés. A valóságban ez egy kőkemény végidei próbatétel a JÁTÉK-ban résztvevő, abban ide-oda - az angyali-démoni/ördögi/ állapot között - sertepertélő "nagyérdemű"/7,3 milliárd ember számára. Az a kérdés hogy hogyan reagálnak erre az emberek - mert a Teremtést csak ez érdekli. Hogy az ellen-menetellel, anticionista forradalommal a démoni/ördögi szintre süllyed-e le az egyes ember és megy a "levesbe" - vagy felül tud emelkedni eddigi "démonjain" - kifosztóin, elnyomóin, megvezetőin - és őket meghaladva, mintegy "főnix-madarként feltámadva" már szeretetelvű életet él. Ami persze cseppet sem könnyű - de ez az egyedüli üdvözítő út ami az aranykorba vezet - egy-én-ileg.
      Most tehát már TUDNI kell hogy mit tesz az ember - már nem áll az hogy: "minden meg van bocsátva mert nem tudom hogy mit cselekszem". Amikor ezt Jézus mondta a keresztre-feszítőinek akkor még nem volt korszakváltás/tabula rasa - most viszont VAN. Most már tudni illik hogy mi a "rossz" - és a minimum hogy azt nem kell megcselekedni.

      Törlés
    4. Kerion, komolyan kérdezem, hogy szerinted hogyan lehet ignorálni az alapvető genetikai felépítést? Hogyan lehet figyelmen kívül hagyni a gyíkagy reakcióit? Hogyan lehet nem visszaadni a kapott ütést, amikor ez a reakció az emberi túlélő lét alapja? Hogyan tudod figyelmen kívül hagyni, amikor a tested sejtjei éhesek? Hogy lehet felülemelkedni minden saját démonon, kifosztón, körülményen?

      Törlés
    5. Mazsola, nem egyszerű. Annak az embernek aki az éppen regnáló körforgásban már sokszor leszületett - tehát nagyon sok tapasztalata van amit az életei során szerzett - könnyebb a dolga. A magyarok ilyenek, de végső soron bárki kikecmereghet a materiális illúzió ingoványából.
      A nyugalom/1/-türelem/2/-szeretet-elvűség/3/ alapvetően meglévő 3assága a legfontosabb. Erre rá lehet segíteni. Fizikálisan, tudatosan is ki lehet bennünk alakítani meditatív és egyéb asztrális módszerekkel a nyugodt, türelmes, szeretettel teli "csendet". Fontos hogy ezután már spontán menjen minden és ne legyen visszaesés. Ez az állapot vezet aztán tovább a szerelemhez/4/-boldogsághoz/5/-vidámsághoz/6/-áldáshoz/7/.
      Az is lényeges hogy meg kell járni a földi "poklot" valamilyen módon. Azért mert kell egy lökés ami beindítja -. mintegy sokkszerűen - a metamorfózist, a belső egyéni rezgés-átalakulást. Ez az egyéni "pokol" sokféle lehet - anyagi-illúziós, szerelmi csalódás-illúziós, fizikai-illúziós stb. A "valakiságból" való úgymond "senkivé" válás is egyfajta "pokoljárás". Nem véletlen van benne még a Bibliában is hogy pokoljárás nélkül nincs mennyország/aranykor, meg hogy egy gazdagnak nehezebb átbújnia a tű fokán/menny kapuján mint egy tevének.
      Ha az ember - spirituális fejlődése során - eljut egy adott belső rezgésszintre akkor már csak "felül-emelkedni" tud az illuzórikus dolgokon - még akkor is ha az amúgy fáj. Másképpen ugyanis már nem tud gondolkodni/cselekedni. Ez voltaképp a Teremtés szellem-tudati "ajándéka" annak az embernek - aki Számára feltámadott...

      Törlés
    6. Köszi. És szerinted Te hol tartasz a folyamatban?
      És én? (persze ezt igazából csak én tudhatom...)

      Törlés
    7. Mazsola, nem az számít hogy szerintem hol tartok a folyamatban - hanem hogy mások szerint. Rólad pedig annyit: nem véletlen hogy éppen a Te honlapodon "kom-men-telgetek"...

      Törlés
    8. Aztán ahogy elnézem, a Rockefeller bácsinak rúgtak mégegyet ....
      csont nélkül. ...:)))

      http://vilaghelyzete.blogspot.de/

      Ö.T.

      Törlés
    9. Ha mások véleménye számít abban, hogy ki hol tart a folyamatban, akkor Mazsi, neked megnyugodhat a lelked :) Szerintem is ez a(z általam ismert) legpozitívabb (természetesen hibáktól, esendőségtől sem mentes - így a tökéletes), legépítőbb tartalmú (elsősorban a résztvevőket beleértve, mindenestül, de Mazsi által inspirálva), legmotiválóbb oldal. Szerintem :). Félreértések elkerülése végett, nem nyalizok, csak így érzem, és ösztönzésed okán őszintén megosztom az érzéseimet.

      Ettől függetlenül kíváncsi lennék Kerion, hogy miért a mások, és nem a saját megítélésünk számít. Illetve a te véleményedre nagyon kíváncsi lennék ebben.

      Amit Jézussal kapcsolatban mondtál, azt valahogy én is így érzem, hogy nem lehet amögé bújni már, hogy "Jaj, hát de én ezt nem is tudtam...", viszont ez "csak" személyes vélemény, megérzés stb. Ez hogyan írhatná felül a legutóbbi ismert isteni kinyilatkoztatást? (Részben költői a kérdés).

      Továbbá, visszaolvasva a hsz-emet, az jutott eszembe, vajon skizoid tüneteket mutat-e, ha valaki írás közben a gondolatait nem folyamatosan, hanem zárójeles tartalmakkal kibővítve építi fel (szintén költőibb a kérdés)

      És vajon az önirónia jó dolog-e? :)

      R.S.

      Törlés
    10. (köszi!)

      S egy költői válasz:

      Mire Majdan ideér, az árhullám
      Nem marad itt más, csak a hullám

      Törlés
    11. Ha spontán belülről jönnek a gondolatok nincs "skizofrenitás" - minden rendben van. Akkor van baj ha - gondolati szinten, de bármely szinten - direktben, egoisztikusan erőlködik valaki. Jézussal kapcsolatosan például a szeretetet sem úgy kell érteni hogy "nyali-falizom" az éppen engem minden ok nélkül akasztani kívánó ősellenséget. Hanem úgy hogy felül-emelkedve rajta meghaladom, nem veszem figyelembe. Egyetemes szeretetemet, segítőkészségemet meg akkor mutatom ki irányába amikor arra valóban szüksége van. Addig hagyom hogy megtapasztalja a látszat-illúziót, valójában "poklot" - a saját érdekében. Tehát ha könyörtelenül leleplezünk valakit, szembesítsük az igazsággal, természete abszurd mivoltával - az az igazi szeretet. És nem az ha ezt elhallgatva előle hamisan "istenítjük"- az valójában gyűlölet. HIába - műkszik a paradoxon - semmi sem az aminek látszik. Annak öntaglalása hogy egy ember "hol tart", s hogy ennek alapján kicsoda-micsoda azért nem szerencsés mert sosem egyetemes érvényű. Erre szokták nem véletlenül mondani hogy: "vagyok aki vagyok". Például Magyar Andrást - aki gyógyító táltosnak definiálja magát - van aki annak látja, van aki nem - a többség jobbára nem. Jézus maga sohasem mondta hogy Ő a zsidók királya - a címet csak ráaggatták az ellenségei. Gyógyítani, csodát tenni is mindig a "fű alatt" szerényen tett - sosem a reflektorfényben.

      Törlés
  8. No... kis pihenésként (megmer a idejáró népek időnként beizgulnak mindenféle zenétől) egy elég érdekes szösszenet:

    http://www.youtube.com/watch?v=MBZB9TRTUb4

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oszt lehet ám ezt fokozni is kis manga-metállal. :D

      http://www.youtube.com/watch?v=UT-oT2Mqaiw

      Törlés
    2. Ettől lehet aztán ellazulni! :))
      Nem is tudom hogy engedhettek meg ilyet Kínában? Vagy ez amriknál készült?

      Törlés
  9. Minap a hungarianrealnews weblapon még vezércikket is kapott a legújabb megvezető "összefogásosdi". Itt van a nyakunkon a március 8.-ára már országos tüntetést is hirdető új "hálózat" - na nem a "szabad kezdeményezéseké" melyből az szdsz alakult hanem valami menyus-féle. Rémlik hogy a PI-honlapon is reklámozták ezt a valszeg kőműves-sugallatú legújabb próbálkozást - kevés sikerrel. Dejavu Kiev - bármi lehet, próba szerencse. A magyar persze már nem "vevő" arra hogy belerángassák valamilyen arab tavaszba vagy ukrán télbe. Annál azért már felébredettebb-megvilágosodottabb. Anno az 50 éves évfordulós 2006 is rövid úton a hamvába holt. Azóta pedig meg csak "világosabb" lett - eltelt már lassan 8 év.
    Ezek a "szervezők" nem értik, illetve nagyon is értik a magyar mentalitást - csak nem akarják tudomásul venni. A magyar nem azért nem fog össze mert hülye, hanem azért mert a Teremtés által szellem-tudatilag nem erre van predesztinálva. Amikor az utóbbi időben megvezetve valamennyire is úgymond "összefogott" - 1697-1711, 1848-1849, 1956, 2006 még mindig ráfázott és persze semmit sem ért el. Mert ez nem az ő világa - az összefogásosdi. Ez az un. zsidók világa. Ők érzik ebben otthon magukat - és győznek is ebben minduntalan. A magyar - mint a dualitás, a duális lét másik ellentétes pólusa a Földön - csakis egy-én-i úton "győzhet". Természetesen ezzel egy jóval magasabb már aranykori szintre eljutva, mint az ellenpólus a globális összefogásával.
    A magyar a "feltámadása" folyamatában egyenként a legkülönbözőbb szinteken van. Nincs két egyforma belső rezgés-szinten álló magyar ember - így nem is érthetik meg tökéletesen egymást, nincs miért összefogniuk. Csak akkor lenne értelme most a közös cselekvésnek ha egyazon a szinten állnának a magyarok - mint ahogyan ez az un. zsidóknál fennáll. Ők mindannyian egy közel azonos rezgésszinten vannak. Ezért is értik meg egymást és tudnak összefogni. Ha ez nem lenne meg náluk ősidők óta akkor nem is léteznének, rég letűntek volna már a földi színpadról.
    Nem véletlen a magyarok "birkasága" - Bárány/Jézusi mivolta - sem. Ha a magyar "farkas" lenne mint a zsidó már régen letűnt volna a világ színpadáról. Tehát ne akarjuk a magyart elzsidósítani - amúgy sem fog menni. A legeslegnagyobb ökörség azt mondani, arra próbálni rávenni a magyart hogy a zsidóról vegyen példát - annak összefogásáról, törtető mentalitásáról, pénz- és 6alom-szeretetéről.
    Persze érthető hogy a kárpát-medencei országfoglalók nagyon szeretnék a magyart kizökkenteni az Isten-adta Bárány-sága Egy-Én-iségéből. Szeretnék már végre levadászható kairói, bagdadi, damaszkuszi vagy kievi "farkas-falkává" változtatni - hogy végre eltüntessék. Hiú ábránd. A magyar nem fog eltűnni - sőt. Az országfoglalásról meg csak annyit - Isten országát nem lehet elfoglalni, ez nonszensz - csakis illuzórikusan, s úgy is csak időlegesen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem mi is (az a kevés magyar, aki még itt küzd) "műveljük" az összefogást, csak csendben, passzívan, magunkban. Azzal, hogy élni hagyunk másokat. Ne bánts és én se bántalak. Elfogadással élve. Magas empátia és tolerancia szinttel. (és most tényleg nem az RTL proli népére gondolok...).
      Persze nekünk se megy mindig a jóság, mert hibázunk olykor, tehát van min dolgozni még, de az összefogás, a közös tudati háló már megvan csak nem fizikai, hanem lelki síkon. :)

      Törlés
    2. Szerintem sem kell izgulni, a MAG-ok összefogása már megtörtént EGY- ÉNileg, egy másik szinten, és ez kihat lassan erre a szintre is.
      A jelenlegi hatalom erőlködik még, de ez már inkább agónia.
      ITT MÁR NEM LESZ háború.
      A fél-elem, amit eddig gerjesztettek, mostmár rajtuk uralkodik el egyre inkább, mert látják, hogy (valamiért..:)) már KÉPtelenek úgy irányítani a világot, ahogy ezt hosszú idők óta tették.

      Törlés
  10. Csakis Egy-et tudok veled érteni Szul than, ez a KözŐS megértés az igazi mag-értés, mely magunkból fakad tisztán, egós félreértésektől mentesen. Ez az, melyet csak bizonyos rezgés felett lehet érezni, ahogy azt Kerion már "néhányszor" :) leírta. Ezzel persze nem vagyunk sem kevesebbek, sem többek a többi EGY-éniségnél, csak KÉP-ességeink, által egyre inkább tisztán, s nem tükör által homályosan látjuk AZ-t (A-tól, Z-ig). AZ pedig nem más, mint a Teremtő, AZAZ a Terem-töve, melyből minden Fakad. Kitől, s mitől kellene Félnünk.
    Annyi még kikívánkozik, hogy a mostanában sokat emlegetett Ragnarök/KörAngar Angyal-Magyar kör sárkány, most harap a farkába, most VAN itt az ideje.
    Fel a fejjel!

    Üdv: Maty

    VálaszTörlés
  11. Találtam itt egy videót .... teljesen "véletlenül". ...:)))

    http://www.youtube.com/watch?v=89wNlzUqG94

    Sajnos germánul van .... de ha valaki meg akarja érteni ezt az "IS"
    típusú mátrixot, arra kiválóan alkalmas.

    Amiről itt évek óta értekezünk és gyömöszöljük ... és megpróbálunk
    valamilyen összefüggést találni .... az ugyanúgy megtalálható ebben a
    videóban .... TORZÍTVA .... valamilyen kib@szott indogermán
    verzióban. Normális ember erre egyszerűen csak annyit tud mondani, hogy
    kész AGYRÉM .... a gondolkodó homo sápiens viszont könnyen
    rájöhet, hogy ez a mátrix, amiben élünk .... MINDEN KILENGÉSNEK
    LÉTREHOZZA A SZINTE VÉGTELEN SZÁMÚ VARIÁCIÓJÁT, melyek
    egymás ellen küzdenek.

    Az atomkorban ez nagyjából egyenlő a halállal .... hacsak
    nem sikerül az egész rendszert PARA szintre emelni .... amire az
    eddigi tevékenységünket figyelembe véve egyelőre nem vagyunk
    képesek.

    Hm .... ez a felismerés megérne egy imát, nem gondoljátok ??? ...:)))

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  12. Egy érdekes jelenségre keresem a választ,ha valaki tud segítsen!
    Egyik éjjel erős csettegő hangra lettünk figyelmese.Kimentem az előszobába,ahonnan a hang jött de semmit nem láttam ,utána még kétszer hallottuk de egyszerűen nem találunk rá magyarázatot.Ti hallottatok már ilyesmiről,elég
    félelmetes volt.
    Ria

    VálaszTörlés
  13. No... neszenektek némi zavar a Erőben. Vagyis a róka bőre tizennyócezredik része...

    Visszafogott sikoltozás:
    http://www.kontrollblog.com/2014/03/putyin-az-usa-gyenge-pontjat-celozza.html

    Fodrozódó hullámok:
    http://hungarian.ruvr.ru/2014_03_07/268429653/

    A "jómunkások" megaszongyák mi lesz:
    http://www.portfolio.hu/vallalatok/ongondoskodas/brutalis_nyugdijcsokkentesre_keszulhetunk.1.196165.html
    Ok. Ezt jól nem olvastam végig, mer:
    a) nem tud lenyűgözni a grafikon, meg a szakszöveg felemlegetése,
    b) mire eljutunk addég vagy nyugdíj, vagy állam, vagy én nem leszek,
    c) nemigazán érdekel

    VálaszTörlés
  14. Ezzel a képpel kivánnék minden hölgy-olvasónak kellemes Zoltán-napot.. :P
    https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/1932205_10202141125193078_696889592_n.jpg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, igen, Zoltán mindenkinek!

      http://notshortfunsized.files.wordpress.com/2011/04/zoltan1.jpg

      R.S.

      Törlés
    2. Zplus, a Tarantino filmek hölgyrajongói nevében köszönjük, ez nagyon jó!!! :))

      Törlés
  15. Köszönöm a segítséget !
    Ria

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Ria,

      Nem akarlak megsérteni, de mégis milyen segítségre számítottál itt? Pláne ennyi infó alapján?
      Mindenkinek magának kell legyőznie a saját démonjait, ebben mi nem igazán tudunk segíteni. Szinte semmit nem tudunk arról, hogy mi is történt / történik ott nálatok. Csak körvonalakban a felmerülő kérdések:
      - Pontosan milyen kattanást, csettenést hallottatok?
      - Ismétlődik-e?
      - Van-e materiális magyarázata (pl. valamilyen háztartási berendezés rakoncátlankodik?
      - Kell-e mindenáron materiális magyarázat?
      - Szóltatok-e a szellemírtóknak? :)
      - Satöbbi, satöbbi.
      Nálunk is elég sok beazonosíthatatlan zaj volt éjszaka, legalábbis addig amíg rá nem jöttünk, hogy honnan erednek (csöpög a falban a vezeték, bekapcsol a hűtő, kattog a tv miközben hűl, kattog a kémény fűtéskor a hőmérséklet-különbség miatt, stb. Éjszaka, az árnyak órájában az ember hajlamos (legalábbis én) mindig először „rosszra” gondolni, hogy mi a fene lehet ez a túlvilági zaj? – aztán veszem a bátorságot és megnézem, körbekutatok. Általában megvan a magyarázat, de van amikor nem. Ilyenkor egy darabig fosok tőle, aztán elmúlik. Talán az a legfontosabb, hogy engedjük áramolni a dolgokat, ne görcsösen, ellenálló hozzáállással, hanem nyitottan, nyugodtan, higgadtan, menjenek a dolgok a maguk medrében. Persze lehetnek nagyon extrém esetek, de ezekre meg úgy sem lehet felkészülni, ha csak nem úgy, hogy megpróbálsz kommunikálni „velük”.

      Törlés
  16. Két dolgot szeretnék szóba hozni.

    Mostanában (is) azon tűnődök néha, vajon hogyan történhet meg az, hogy a tökéletes teremtő, létező, aki időn és téren kívül létezik, akinek nem 3D-ben peregnek a kockák, illetve nem is peregnek igazán, sőt, ember legyen a talpán, aki csak eljátszani képes annak a gondolatával annak, hogy hogyan létezik Ő, milyen számára a minden, tehát hogy hogyan lehet, hogy mégis váratlan baki csúszott a tökéletes tervbe, illetve olyan, amit nem látott, amit büntetni kellett, amiért az ember kitaszíttatott a paradicsomból stb. Neki nem kellett volna ezen csodálkozni, sőt, csakis az lehetne logikus, hogy ez is terve szerint való volt. Azt értem, sőt megértem és felfogom, hogyan lehet a tökéletlennek tűnő világ, ami nekünk esetleg annak látszik és érződik, egy helyes perspektívából valójában hibátlan, és úgy jó, ahogy van.
    De ez más.

    Vagy ez teljesen más, vagy alapvetően túl dogmatikus alapokat feltételez, és a kérdés sem jó? Kérlek, ebben segítsetek picit, mert bár sokszor azt érzem, hogy csak-csak heléyre ugranak a darabok, de van, ami nem pattan ki nekem (egyelőre).

    A másik, amit megosztanék, bár még az is lehet, hogy itt találtam régebben:

    http://www.youtube.com/watch?v=MN4KC_zlW4g
    (A 4.D videóhoz van magyar felirat, a többihez úgy tudom, még nincsen sajnos)

    Eszerint a videosorozat szerint egyébként, csak kérdésként felvetve, Isten inkább a 7., mintsem az 5-6.D-ben létezik.

    Ha mást nem is, a videok sokat segíthetnek a dimenziók pontosabb megértésében. Nekem nagyon letisztult a kérés, legalább is a 7.dimenzióig, de a 7-re, és az azt követőkre mintha még nem jött volna el az időm, egyszerűen alig-alig fér a fejembe :)
    Remélem másnak is kicsit segíthetnek.

    Üdv
    R.S.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az un. teremtési jogkörű-képességű "Isteni" dimenziók/rezgés-kiterjedések a 7.-től kezdődnek felfelé. Az 5. és 6. dimenzió "aranykori kellék" - az abban lévő létezéshez "dukál". Ez ugyanaz mint a 3. és a 4. dimenzió esetében - melyek a még regnáló jelenlegi körforgás kellékei. Csak a 3 D-ből vagy csak a 4 D-ből nem lehet feljebb jutni. Ha azonban a halálunkkal és még az ugyanabban a testben való feltámadásunkkal egyesítjük MAGunkban e két rezgés-"világot" akkor már most - még ebben az alacsonyabb rezgés-kiterjedésben - feljebb léphetünk az 5.-6. szintre.
      Lényeg a romlatlanul megőrzött vagy "átvitt" test - mert az jelzi az "emelkedettséget", a Teremtés által lemérlegelt magasabb belső rezgésszintet. Van olyan madár-ember aki már most a 7 D-nek megfelelően avatárosodik mint elsődleges táltos-avatár/világkirály/nő/ meg van olyan madár-ember aki az 5 D-nek megfelelően avatárosodik mint másodlagos táltos-avatár/ország-királynő. Addig a nem madár többiek még mindig a 3-4 D-ben vannak a felemelkedésükre várva a nagy tudású és képességű madár-királynőik segítségével. Ez persze nem a jelen hanem a jövő múlt.
      Egyébként minden a "TERV" szerint való, semmi sem véletlen és nincs ok nélkül. Az ember dolga most nem más mint - a matériából, a valakiságból, a mókuskerékből amennyire lehet kilépve, a megannyi visszásságon és kellemetlenségen felül-emelkedve - mindent elfogadni úgy ahogyan VAN, nem ellene menni semminek és senkinek. Csakis önMAGára, belülre figyelve gondolkodni és cselekedni az intuíciói, a késztetései, a predesztinálásai szerint - nyugodtan-türelemmel-szeretettel.

      Törlés
    2. R.S.,

      Viktor Pelevin úgy gondolja, hogy "az olvasót kell megtalálni", és a Vele való egyesülés a legfelsőbb szellemi cél. Én ezt úgy értelmezem, hogy az Olvasó maga a Teremtő, aki "álmodja" a világegyetemet, útjára indítja a "teremtő algoritmusokat", "majd" olvassa a kirajzolódó történetet.
      Vannak alteremtők, és ezek teremtményei is, végtelen fraktál-láncolatban, holografikusan, fodrozva az illúziót - de minden teremtményben benne van Isten fuvallata, Ő az Olvasó, az "Én", az "Alany", a "Vagyok". A Vele való kapcsolat megérzése után már lényegtelen a dimenziók számolgatása.

      Törlés
    3. Pelevin: T.-je tényleg egy zseniális mű, egy kissé szürreális köntösben mutatja be az EGY-ÉNT-t és az ő EGY alkotott (megírt, álmodott) világegyetemét, ahol minden egymásban helyezkedik.
      Lelkesen adtam tovább barátnőmnek: hogy ez valami fantasztikus, olvassa el….
      Két hét múlva visszaadta, hogy képtelen elolvasni, annyira zavaros és érthetetlen számára.... :)))
      Kell egyfajta lelki érettség hozzá, az úgyis előbb utóbb eljön... :))

      Törlés
    4. Hogy mely dimenzióban vagyunk egyáltalán nem lényegtelen mert a Teremtő/Teremtés általi "olvasásnak" - annak kiterjedtségének - is fokozatai vannak. A teremtmény mindig csak az általa elért szinten tud "kommunikálni" a legfelsőbb ÉN-jével. Ez pedig mindig az általa konstatált, megélt adott rezgéskiterjedésű illúziónak felel meg. Amit a külső és belső érzékelői/érzékszervei által "letapogatva" - és persze az adott szinten "ki is elemezve" - csatol vissza, evideálja a "vetített képet" a szellem-tudat számára. A Teremtő nem "olvassa" le magasabb rezgésűnek azt ami alacsonyabb, finomabb elektromágneses térrezonancia-hullámzásnak azt ami durvább. A mennyekben és persze itt a pokolban is a belső rezgésszintnek megfelelő hierarchia van - s ez természetesen nem az illuzórikus dolgokkal mérhető. Tehát még véletlenül sem a látszólagos irányítók az igazi irányítók - akik persze egyáltalán nem "gonoszak". Csak pusztán az ember számára sokszor "felfoghatatlanul" teszik a dolgukat.

      Törlés
    5. "A teremtmény mindig csak az általa elért szinten tud "kommunikálni" a legfelsőbb ÉN-jével."

      Én nem így látom, itt és most.
      Szerintem sokszor van olyan, hogy pl. magasabb szintről kapunk üzenetet, de nem tudjuk megfelelően értelmezni. Nekem sokszor volt már olyan, hogy LEÍRTAM valamit, de csak jóval később fogtam fel, tettem magamévá, építettem be.

      Törlés
    6. Köszönöm a válaszokat, még értelmeznem kell kicsit őket, megpróbálok majd érdemben reagálni, ha jön ihlet.

      Esetleg ha van még véleményetek kicsit konkrétabban az első kérdésemmel kapcsolatban, örülnék neki (hogyan lehet a Teremtőnek meglepetést okoznia a teremtményének - az eredendő bűn értelmében, illetve mennyire nem releváns ez a kérdés szerintetek, avagy mennyire tartjátok 'hiteles' - hasznos, alapul szolgáló anyagnak a Bibliát). Ugyanis régóta próbálom ésszel felfogni, megérteni (egyáltalán nem csak - sőt, közvetve csak alig-alig - a Biblia alapján a dolgokat, és látom a dolgok logikáját, illetve közben hagyom operálni a lelkemet, intuicióimat, sugallataimat, és próbálom kordában tartani az egómat, de erre nem tudtam választ szülni magamnak. Biztos meglesz majd, ha itt az ideje, de addig is, kikérem a ti véleményeteket :)


      Üdv
      R.S.

      Törlés
    7. R.S.,

      Szerintem eredendő bűn nem létezik, csak hibázás. De még a hibázás is lehet tanulás. Összességében tehát tapasztalás van. S hogy kinek? A Teremtőnek nincs rá szüksége, számára minden tapasztalat ismert, Ő "csak" olvassa a mi tapasztalásainkat, érdeklődve figyeli hogyan kerülünk hozzá közelebb és közelebb. :)

      Törlés
    8. Hamán itten is kezdi magát megjeleníteni a Kereszt hívei átal sugalmazott elgondolás... miszerint, te kis muslinca még genyó is vagy, mer blabla...
      Hát... Ne vedd nagyon magadra RS mester, de valahogy az ilyen hozzáállása a fickóknak a Világnak eseményeihez kicsikét piszkálja a csőröm (amikor épp ilyesmire figyelek). A Könyvről meg mán sokan és sokmindent montak az elmúlt idők alatt. Vótak is belőle mindenféle ellentétek, vicsorgások, csetepaták - mind szellemi, mind fizikai formában.
      Személy szerint nem tudtam lenyelni azt a elgondolást, hogy a itten kóricáló népek azé szopják a púpot, mer a Ősatyuk nem úgy táncolt, ahogy az Úr (aki ugye az Írásnak szerint Mindenható, Tökéletes, meg ilyenek...) akarta. Ezé kapott a nyakába egy csini kis átkot oszt...
      Szóval erős a gyanúm, a Könyv nagyrésze tisztes(?) "iparos"munka. De cserébe elősegített a muslincák tömegeinek irányítását. Ami pár csóka számára tökre szórakoztató (vót?).
      Monnyuk... fejszével, meg pallossal, meg korbáccsal szeretni biztos egy olyan kifinomult módja a más megbecsülésének, amit gyarló elmém nem bír feldolgozni.
      De... é'mán csak ilyen csökönyös pogány vagyok. :D

      Törlés
    9. Bibliával kapcsolatban „megérne egy misét” :)) ha megtudnánk hogyan és miért kerültek vajon így egybe, aminek nagyon nem kéne egybe lenni : ószövetség és az újszövetség egy könyvbe (rémálom), valamint töredékes, cenzúrázott evangéliumok, aztán Apostolok cselekedetei…pl.Szent Pállal is valami nagyon nem stimmelt (temporális epilepszia betegsége, írás és beszédkényszer stb.)

      Biblia szerintem azért jött létre (hosszas fércelés, szabászat által) hogy akadályt állítson az embereknek a krisztus tudat megértésében, hogy elfedje azt, amiért Jézus megjelent.
      Jézus azért jött, hogy mindenki ébredjen a saját krisztusi tudatára.
      A Jézusra épült vallási (gazdasági) szervezetnek pedig kitartó munkával sikerült ezt megakadályozni, többek között a Biblia is ennek az eszköze.

      Valószínű van igazság abban, amit Quedra is ír, hogy "iparos munka", hátha Kerionnak vannak meglátásai a Bibliával kapcsolatban, én kíváncsi lennék..:))

      Törlés
    10. De kedves Quedra, éppen hogy válaszoltál a kérdésemre.

      Elnézést, ha félreérthető voltam, nem hirdetek igét (fura is lenne, mivel ahogy írtam is, köszönőviszonyban sem lennének az ismereteim ehhez, illetve nem is vagyok gyakorló vallásos ember. Nem vagyok semmi ez vagy az, csak keresgélek), nem kívánom magam lecövekelni makacsul semmi mellett, csak kérdéseket tettem fel hozzátok, és a te hozzászólásod, valamint Mazsié megerősített abban, hogy a gyanúm, illetve értetlenségem talán igazolt ebben a kérdésben.

      Éppen ezt kérdeztem, ha megnézed, hogy bár nagyjából kerekednek a dolgok a fejemben, de ez a rész nem értelmezhető a képletben.

      Egyébként nem tudtam, hogy itt ennyire sértő, ha csak kérdésben, vagy megvitatásra felvetésre kerül a Biblia. Majd figyelek jobban erre, nem akarlak téged sem kiakasztani. Azért ettől függetlenül nem tartom feltétlen jó dolognak, ha valamitől ennyire elzárkózik az ember. Lehet, hogy te azért vagy így vele, mert már van egy határozott álláspontod, de ha mások nem ott vannak jelenleg, az sem kéne feltétlen indulatot szüljön.

      Mind1, tényleg köszönöm a hozzászólásokat, sokat segített. Csak nem szeretem, ha kínosan kell(ene) éreznem magam, csak mert szóba hozok adott témákat (itt a Meseszobában úgy látszik a Biblia az részedről). Nekem ez pont egy olyan fórum, ahol azt érzem, hogy akár a tudatlanságomról árulkodó kérdéseket nem kell szégyenérzettől tartva magamban tartani. Ahogy Mazsi is írta, a hibázás is lehet tanulás, és én szeretnék tanulni akár azon az áron is, hogy felfedem a tudatlanságomat, vagy bigottságomat, vagy tudom is én, hogy mimet.

      Illetve, a muslica kis genyó nem az én értelmezésem, azért ezt szeretném tisztázni. Értem, hogy ez lehet egy konklúzió, de én nem érzem magamat, vagy másokat annak. Általánosítás lenne, ha ebbe a kalapba vennéd, amit mondtam. Ez csak a te reflexed a témával kapcsolatban.

      R.S:

      Törlés
    11. Ildi, a Biblia is olyan valami mint szinte bármi ebben a világban. Van benne igazság, de persze hamisság is. Valami miatt az un. Ótestamentumba - ami a Biblia majd 3/4-e - bele sem kellett olvasnom. Nem éreztem rá semmi késztetést. Az un. Újtestamentumot is csak részleteiben olvasgattam, kivéve a Jelenések Könyvét. Amit érezni lehet az az hogy például nem minden Jézus szájába adott mondat, vele történt esemény hiteles - amellett persze hogy sok meg hitelesnek tűnik. Például számomra nem hitelesek a zsidókat gyalázó "sátánt" emlegető sorok sem, meg például a pénzváltók kikorbácsolása a zsinagógából. A gyűlölködés és az erőszak nem Jézus-i mentalitás - pláne amikor a hóhéroknak is megbocsáttatik.
      A Jelenések Könyve idegen a Biblia többi részétől és persze Jézustól is. Inkább egy olyan jó előre megírt végidei hatalmi programnak tűnik amit kellően misztifikálva, a mennyekbe helyezve titkosítottak - hogy még érdekfeszítőbb módon legyen félelemkeltőbb mint az egyes részleteiben a "bűnös esendő ember"-ről szóló Biblia. Jellemző és árulkodó hogy a még regnáló vaskorvégi földi hatalmak titkos társaságai mennyire ezt a J.K.-beli un. "apokaliptikus armageddont" akarják megvalósítani. Illetve - pontosabban - mennyire arra játszanak rá hogy a világégés minél előbb bekövetkezzen. Nem rajtuk múlik hogy még élünk.
      Az un. "elragadtatásról" már volt szó. Hogy az igaz is meg nem is. Vagyis a 12 zsidó törzs 12000-12000 tagja = 144000 zsidó ember lenne a Biblia szerint megmentve mint "kiválasztott". Az igaz hogy az un. zsidók közül lesznek vagy lettek volna egyesek az irányítóik által "elragadtatva" a 4 D-be. Tovább folytatni ezt a játékot most már egymás között. A "kiválasztás" is igaz mert az irányítók döntik el hogy közülük ki megy a 4 D-be és ki marad itt. Az nem igaz hogy ez jó dolog - bár a Bibliában ez úgy van beállítva.
      A valóban jó dolog az 5 D-be/aranykorba való menetel. Arra viszont mindenki csak magát "választhatja ki" az un. önmérlegelése során. Persze csak akkor ha főnix-madarként feltámadt. Erre minden nem "elragadtatottnak" van esélye. Az esélyek persze nem egyformák, legnehezebb dolguk az irányítóik által elhagyott, tehát nem "elragadtatott" zsidó embereknek van. DE számukra sem lehetetlen a dolog - pusztán magyar/Jézus-i lélek-minőségűvé kell válniuk.

      Törlés
    12. R.S. :) !
      Kérlek ne vedd már a szívedre és magadra, amilyen stílusban Quedra ír.:)
      Ez az ő védjegye, aki érti vagy megszokta, annak nagyon szórakoztató.
      Ráadásul sok jó meglátása van pl. ez is, ami nem rád vonatkozik, hanem inkább az egyház mint vallási szervezet, általában a kissé beszűkült hívők hozzáállását írja le:
      "Kereszt hívei által sugalmazott elgondolás... miszerint, te kis muslinca még genyó is vagy, mer blabla..."
      Hiszen a krisztusi szeretet mindenkié, azt nem bitorolhatja az egyház, sem egy hithű keresztény, hiszen az minden kis muslincáé is, akik talán nem is olyan kicsikék.

      Ha itt ezen a fórumon felmerül a Biblia, az nem „sértő”, meg miért is éreznéd magad „kínosan”?
      Kissé más szempontok alapján járnak itt az elmék, mint amit megszokott a fül és nem is kell ezt elfogadni.
      Fontos bátran kutakodni, azzal kapcsolatban, ami téged lelkileg érint és megfog, gondolom, érdemes lenne felkeresni a keresztény teológiában jártas valakit, akinek bizonyára más típusúak és számodra elfogadhatóbbak lesznek a válaszai.

      Azért érdemes úgy kutakodni a témában, hogy kiszűrni az egyházi megközelítés szentséghordozó kizárólagosát, ami nagyon átszőtte mostanra a rendszert.
      Inkább arra koncentrálni, amiért Jézus valójában jött, mert ő egy újfajta szeretetminőséget a krisztusi szeretetet mutatta meg.
      Ez a legmagasabb feltétel nélküli szeretet, vallástól, Bibliától, egyháztól függetlenül létezik, mindenkié.
      Olyan magasrendű határtalan szeretet ez, ami olyannak szereti az embereket, amilyenek tudnak épp lenni, talán az itt írogatókra „beszólókra” is lehet ezzel a szeretettel tekinteni. :)
      Szóval ha van kedved írjál bátran, mi muslincák zizegünk ugyan ezt azt, de ez ne vegye el az inspirációd az írásra :))

      Törlés
    13. Kerion :) köszi a meglátásaidat!
      Engem nem neveltek vallásosan (szerencsére) így amikor fiatalon kutakodni kezdtem, nekiültem végigolvasni a Bibliát így az ószövetséget is, igaz sok mást is olvastam mellette (buddhizmus, hindoizmus). Mégis a legfurcsább és legdisszonánsabb az ószövetség volt, nem értettem miért van tele egy szent irat gyilkossággal, ármánnyal, bosszúval stb., valamint egy egészen furcsa Istenképet mutatott be, ami egész más a Jézusi Atyaképhez képest.
      Számomra is csak egész kicsike rész „fogyasztható” a Bibliából: Jézus személye és az ő krisztusi szeretete. Az evangéliumok történeti leírta, nagyon átírt, átalakított, töredezett kép csak.
      Ez nagyon tetszik amit írtál:
      "magyar/Jézus-i lélek-minőségűvé kell válniuk"
      Erre azért mindenkinek megvan az esélye, alanyi joga ugymond :), csak ki hogyan él ezzel a lehetőséggel az már más kérdés :))

      Törlés
    14. Kedves Ildi!

      Nem vettem a szívemre, szerintem is sok jó dolgot mond Quedra is, emiatt is köszöntem meg. Csak szerettem volna tisztázni egy-két dolgot :)

      A bibliai, teológiai kérdéseket én is próbálom az egyház skatulyáin kívül vizsgálni. Ehhez is szerettem volna segítséget kérni tőletek, és meg is kaptam :)

      A kínos érzést úgy értem, hogy sokszor még észre sem veszi az ember a hétköznapokban, hogy mennyire bekorlátozza a tudatát, viselkedését kínos pillatok elkerülése érdekében, hogy nehogy azzal kelljen szembesülnie, hogy mások mit gondolnak róla majd, vagy hogy akár ő mit gondol saját magáról, és így egészen mélyen sok-sok korlát van bennünk. Ti tudjátok ezt, és ez nekem nagyon tetszik, ezért kérdezek itt bátran bármit.

      Quedrától nem kértem ki a válaszát, nem sértődtem meg vagy ilyesmi, még egyszer köszönöm, és ha kicsit sértődött lenne a hangneme annak, amit írok vagy írtam, akkor azt ne vegyétek figyelembe, mert én nem vagyok az :)

      Üdv
      R.S.

      Törlés
    15. R.S.! :) Igen, ez így van, ahogy írod, sok a korlát az emberben, de ahogy haladgat az ember magán belül, ennek a belső haladás mértékének megfelelően másokhoz és mindenhez is közelebb tud kerülni, hiszen csak ez az egyetlen korlát bennünk.
      Hisz egy a sorsunk, mindannyian azt az utat járjuk be, hogy eljussunk az egyek vagyunk kijelentésig, ezért valójában nincsenek is kínos pillanatok, nem kell is megfelelni senkinek, csakis saját magunknak.

      Engem is nagyon érdekel Jézus, de mindig elakadok a hivatalos álláspontokban.
      Pl. a test megőrzésével kapcsolatban, gondolom, ez azért kötődik szervesen az ügyhöz, mert ugye állítólag Jézus test szerint támadt fel… na itt sok zavar van azért a gépezetben.
      Idősebb vallásos rokonom: „csakis koporsóban temessenek, engem ugyan ne hamvasszanak, mert akkor hogyan támadok fel! "
      Láttam egy riportot, pap bácsi nagy szeretettel mutat körbe a templomkertben a sírokra: „ és itt alszanak, pihennek békésen az előzőleg itt szolgált összes paptestvérek, várva a feltámadást és az örök életet.. „ hmmm.
      Szerinted, szerintetek ez normális keresztényi gondolkodás, mit szólna ehhez Jézus? :)))

      Törlés
    16. "A "kiválasztás" is igaz mert az irányítók döntik el hogy közülük ki megy a 4 D-be és ki marad itt."

      Az elragadtatás továbbra is tervbe van véve, legalábbis hálivúd készíti elő a terepet:

      "a sorsunk... odafönt vár"

      Csillagok között
      http://index.hu/kultur/cinematrix/2014/03/11/ez_lesz_mcconaughey_kovetkezo_nagy_dobasa/

      Törlés
    17. Ildi, az eltemetettek csak akkor tudnak feltámadni ha romlatlan marad a testük. Régen volt ilyen ezért is ment mintegy utánzásként a balzsamozás/tartósítás Egyiptomban és másutt is - hátha. De persze az fabatkát sem ért - látva a múmiák állapotát - mert materiálisan nem lehet tartósítani semmit. Csak önmagunk tudjuk tartósítani önmagunkat - vagy úgy közvetlenül születünk újjá ugyanabban a testben, vagy úgy hogy némi idő eltolódással. Ehhez persze poklot járva kell először szeretetelvű senkivé válni - aztán pedig az "élet halása" után már jöhet is a "hal-ál élése". Vagyis az álhal-ember, tehát már nem Halak korszakbeli hanem Vízöntő-ember állapot/létezés.
      Állítólag Pió atya üvegkoporsóban lévő teste most is ugyanolyan mint amikor meghalt - nem tudom. Mátyás királyra is mondják hogy egy titkos barlangban "alszik" és várja a feltámadását. A régi valódi pálosoknak nincsenek temetőik a kolostoraik mellett. Földi tennivalóikat befejezvén nyilván testestül elrezegtek/felrezegtek egy másik idősíkra vagy dimenzióba. Az is lehet hogy "hazamentek" mint állítólag a maják egy része is a Fiastyúkbeli Maja csillagrendszerbe.
      Jézus most azt mondaná hogy minden lehetséges - mint ahogyan mondta is. Csak odáig kell eljutni hogy a térrezonanciát meg tudjuk emelni - bennünk és körülöttünk. Akkor mint a Skywalkert tanítgató Yoda akár a röpülőt is kiemelhetjük telepatikusan egy mocsárból, a hegymozgatásokról már nem is beszélve...

      Törlés
    18. Érdekes dolgok ezek Kerion, én régebben sokkal nyitottabb voltam mindenféle misztikus, megmagyarázhatatlan jelenségre, ma egyre árnyaltabban látom. Illetve ma már úgy gondolom, nem itt a mátrixon belül kell keresni a misztikusabb-égi eredetű jeleket az anyagban, mert ez egy „zárt” rendszer.
      A mátrix ráadásul kétpólusú, ez a működési elv tartja ugyanis fenn, tehát egy adott dolognak mindig jelen van az ellentéte is: szeretet-gyülőlet, igaz-hamis, jó-rossz … ugyanez a jelenségekre is elmondható pl. misztikus jel az égen vagy meteorológia jelenség stb.. Ezzel minden a legnagyobb rendben is van, mondhatni ez a normális itt a mátrixban, mégis az emberek vérre tudnak menni az egyik oldal megvédésért a múltban és ma is akár egy csipp-csupp kis vitában.

      Romlatlan testek…kétségtelen másokat ezek az anyagban megnyilvánult csodák inspirálnak hitre. (Bár a hit és a tudás ugye az két dolog…)
      Én teljes nyitottsággal mentem el San Giovanni Rotondóba, hisz sok évvel azelőtt láttam a filmet Pio atyáról, olvastam a könyvet róla. Másoknak a hite erősödik ott, nekem meg ott épült le. Egyszerűen megdöbbentett, ami ott zajlik, valami nagyon nem stimmelt, a felépített megaüzlet , valahogy Pio atya sem stimmelt, ott az üveg mögött.(elnézést az ebben hívőktől, ez csak egy személyes nézőpont)
      Pont e helyszíni disszonáns benyomások hatására kicsit jobban utána olvastam és bizony van más alternatív megközelítés a háttérben.(stigmák-karbonsav, romlatlanság-az arc nem is maradt meg, maszk stb.) Nem véletlen, hogy a Vatikán, nagyon húzta halasztotta a szenté avatást, mindig nagy volt a nyomás a rajongás, kialakult kultusz által. Bizonyos pápák kerülték ennek megítélését, kivétel II.János Pál (ő avatta szentté) de XVI..Benedek pápasága alatt 1x sem ruccant oda egy zarándoklatra, pedig csak ott a „szomszédban” van.
      Sokféle megítélés van és szabad hitválasztás, ugye Jézus azt is mondta: „legyen mindenkinek a hite szerint”
      Az ember kevés ahhoz, kevés a rálátása, hogy megítélje, mi az igazság akár ebben a fenti példában. Ha viszont a mátrix rendszerében gondolkozunk, akkor nem is kell megítélni, csak el kell azt fogadni, hogy mindkettő pólus jelen van és ennek így, annak meg amúgy „valóság”.

      Ahogy írod is, csak önmagunkat tudjuk „tartósítani”, magasabb rezgésre törekedni.
      Valahogy az ember az úgymond lelki törekvései ellenére a nézőpontja sokszor megragad az anyagban és ott kell valami nem evilági jel, de talán nem mindenkinek.:))

      Törlés
    19. R.S.
      Ezt a témát én így szeretem:
      https://www.youtube.com/watch?v=CVxeWEHOzqk#t=484
      Meg így:
      http://www.youtube.com/watch?v=fzq9RHfiGec#t=6051
      (Most inkább nincs saját vélemény, mert itt olyankor mostanság szóbeli csihi-puhi alakul, amihez nincs kedvem...(úgy tűnik valami nem stimmel körülöttem, vagyis velem...) )

      Szép Napot!

      Törlés
    20. Köszönöm, meg fogom nézni őket.

      R.S.

      Törlés
    21. "úgy tűnik valami nem stimmel körülöttem, vagyis velem..."

      A becsületes ember sokszor összetűzésbe kerül a világgal. Pláne ezzel a "miénkkel". :)

      A környezetemben rengeteg "beteg" ember van, akik természetesen mind azt hiszik, hogy én vagyok a beteg, mert szinte minden témában kardinálisan ellentétes a véleményem a "fősodratúval".
      De nincs ezzel gond SZN, hisz Born is megmondta, hogy szubjektív világok léteznek - és ezzel tökéletesen egyetértek. Ha valami nem stimmel, és zavar (és látom ezt érzed), akkor érdemes megkeresni hogy hol van ez a dolog BENNED. A vitákat általában mi magunk generáljuk, és tényleg olyan a világ mint egy tükör, egyből mutatja szépen amit beleteszünk. Legyen az bármi.

      Törlés
  17. Kedves Mazsola!
    Jól esett,hogy egyáltalán válaszoltál.
    A dolognak" semmilyen" magyarázata nincs ,körül néztünk többször is a lakásban.
    Egyébként pár évvel ezelőtt több földönkívüli találkozásom volt,lehet,hogy ezzel függ
    össze a dolog.Az ember mindig szeretne kívülről megerősítést,persze tudom hogy
    azt belül kell keresni.
    Olyan nehéz ezt egyedül feldolgozni, pedig már megfogadtam,hogy soha többet nem mondok senkinek semmit.Ezeket a dolgokat magamnak kell megfejtenem .
    Üdvözlettel:Ria

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. " pár évvel ezelőtt több földönkívüli találkozásom volt"

      Ezt azért kifejthetnéd, ha van kedved... Az itteni közösség elég sok mindenre "vevő".

      Törlés
    2. (én szándékosan nem irtam eddig, vártam, hátha lesz valami folytatása)
      ami a folytatást illeti: ha volt is találkozásod (amit nem kérdőjelezek meg, mert nem tehetem), az emlékeid a dologról nem biztos, hogy a "sajátjaid".

      Törlés
  18. Pont az ilyen megjegyzések miatt nem szeretek erről beszélni"az emlékeid a dologról nem biztos,hogy a sajátjaid"Sajnos még mindig itt tartunk földönkívüli ügyben,én is sokszor megkaptam ,hogy :álmodtad, képzelődtél,stb ,stb,összenézés a hátam mögött.Erről sokat lehetne beszélni,de rájöttem ,hogy ezt is mint mindent magamnak kell feldolgoznom,ami egyrészt természetes ,hisz nekem szól.Másrészt viszont szeretné az ember az ilyen nagy horderejű dolgokat mással is megosztani,hogy igenis ilyen létezik.Mintegy érdekes élményt megosztani.
    Most már tudom,hogy mi volt a céljuk. Különben egy átlagos embernek tartom magam,bár a barátnőm szokta mondani,hogy nem erre a világra való vagyok.
    Ria

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ria, engem tényleg érdekel a történet.

      Nem dolgom zplus kollégát védeni, de szerintem itt egyáltalán nem arra gondol, hogy képzelődtél, hanem hogy lehetnek olyan esetek, amikor idegen szellemlény befolyása alatt vagyunk, és ilyenkor nem biztos hogy a történések Veled történtek meg, hanem úgymond beültetésre került egy emlékkép. Biztos zavarosan fogalmaztam, majd Zé javítja, de az is biztos, hogy nem megkérdőjelezni akarta a történeted, csak a forrását helyezi rajtad kívülre - mert ilyen is lehetséges.

      Törlés
    2. Két esetben történt meg velem, hogy a közvetlen környezetemből (pl.iskolában) egyik dolgot állitott rólam- konkrétan, hogy ott voltam valahol, mig én emlékeim szerint éppen egész nyolcadik helyen x-dolgot csinálva (ami ugyanannyira lehet az "emlékeim" fura játéka, mint ahogy ott sem voltam, ahol állitják)- kétszer fél óra biztos, talán többször is. Fura sérülésnyom utána a térdemen- azt állitották, hogy az osztállyal voltam egész idő alatt én pedig tudom, hogy nem, stb..
      "Most már tudom,hogy mi volt a céljuk"- engem érdekelne (ha nem publikus, Mazsola cimén keresztül küldd)

      Törlés
    3. Az gyakran megtörténik - nyilván egy adott belső rezgésszint elérése után - hogy bilokálunk és ezzel szembesítjük is önmagunkat. Vagyis a másik még tudattalan megjelenésünket számos ember bizonyítja a számunkra. Ennek az az oka hogy a későbbiekben - amikor már tudatosan fogunk egyszerre több helyen is megjelenni - ne érjen minket meglepetés. Ez is egyike azon fantasztikus lehetőségeknek melyek előtt állunk. Repülő "tanfolyam" is van meg számos más dolog. Szépen fokozatosan megy a "felkészítésünk" - önMAGunk által.

      Törlés
  19. Értem miről beszéltek,tudom,hogy ilyen is létezik.Az én esetem több évig tartott és ennek fizikai jelei is látható volt a testemen ,azonkívül más módon is meggyőződtem a valódiságáról.Persze eleinte az ember még önmagának sem hiszi el ,túl fantasztikus,úgyhogy nem haragszom hogyha valaki kételkedik.bár már egy kicsit unom és bánt.
    Ria

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez egyre meredekebb baszki... most már tényleg meséld el légyszi, és talán tudunk összefüggést találni a "csettenő" hangokkal is.

      Törlés
  20. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  21. Remélem, srácok, h itt mindenkinek van annyi esze, h nem legitimálja a rendszert a szavazatával. Vagy van még valaki, aki hisz a politikában?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát... mivel rámgyön a szemrángás, ha csak tök véletlen belefutok a képdobozban, vagy a Net-en egy roppant átszellemült arcú (és főleg szagértő) hülyeségeket beszélő öltönykébe... Így vélhetően a közös társaságunk elnökének (Vittore klón 01) átal meghirdetett közösségi élményen való részvétel helyett inkább szöszölök majd a házkörül és/vagy a kertben. Esetleg kóricálok a környéken a idő, és hangulatom függvényében.
      Van elég néni és bácsi, aki majd hagyományból, vagy a változtatásnak szándékjából, vagy mindenféle egyéb okból elslattyog a mosolygós helyi bizottság elejibe, hogy lerója imígyen jogát és kötelezettségét szeretett országja/hazája felé. (Aztán persze... majd a okosabbaknak kezd feltűnni úgy a év vége felé - ha húzzuk addég - hogyhát... nem erről vót ám szó. Mánpersze... ha a jelenlegi pártok bármelyike is veszi olyasmire a fáradtságot, hogy lök a népek elé valami pogramfélét.)

      Törlés
    2. Olivin :)) Én életemben még nem voltam szavazni, annál az egyszerű oknál fogva, hogy mikoron szavazóképes korba léptem (nem tegnap volt :)) ), kissé elgondolkoztam és arra a döntésre jutottam, ebben az életben ezt a politika nevű játékot én kihagyom. Jó szokásomat meg is fogom tartani későbbiekben is.:)

      Törlés
    3. Politika? Ammeg mi?:)
      Ki ér rá ilyesmire, mikor ilyen jó idő van,:) és a kert mégcsak félig van felásva?
      Ildi!
      Örülök neked. Eddig azt hittem, egyedül vagyok, aki még soha nem savazott.:)

      Törlés
    4. Szul than :)) hát erre jó a Mazsola meseszobája, az ember azt hiszi egyedül van a furábbnál furább gondolatjával, hozzá vagy nem hozzá állásával, aztán itt hasonszőrűekre akad :))

      Sokszor megkaptam: „nem vagy magyar” és „hogy szavazni igenis el kell menni, mert rajtad is múlik”
      Szeretem a meséket, mert minden igazság benne van, csak hát a politika az egy olyan mese, amiből ez bizony mindig kimarad.
      Nekem mindig felemelő pillanat a kapott invitáló borítékot (kibontani sem szoktam) a kukába hajítani, valamint azokon a szép tavaszi napokon, mikor általában a szavazás van, (hasonlóan hozzád) kertben lenni, tenni-venni. Szerintem ezen fizikai munkának van legalább érdemi hasznossága, ellenben az össznépi bégetős zarándoklattal, abban a hitben hogy a csillagokat is leígérő kiplakátoltak, nem viszik a vásárra bőrét (mint mindig) :)))

      Törlés
    5. Igen, ez a március a korlátlan és felelőtlen ígéretek hónapja. De legalább egy kicsit lennénk kreatívak, könyörgöm! :o)))

      Törlés
    6. Szerintem most sokkal fontosabb dolog az ami miatt jól meg kell gondolni, hogy valaki elmegy e szavazni.
      Elég nagy hurokba dugja a fejét az, aki leadja a szavazatát bármelyik pártra is. Én elég sok anyagot átolvastam azzal kapcsolatban, hogy Magyarország mint vállalat van regisztrálva az usa-ban ( gondolom innen is sokan tájékozódnak a Világhelyzete vagy éppen az OPPT/ OP oldalairól) Márpedig ha ez az információ hiteles- és nekem annak tűnik - akkor egyénileg hatalmas felelősség, hogy szavazatával áldását adja e erre a formációra vagy egy másik egy belső hatalmat ismer el. Remek lehetőség lesz a felhalmozott tudásunk gyakorlatba való átvezetésére. Ha én egy belső-felső égi hatalmat ismerek el márpedig én a Korona országának tartom Magyarországot, akkor nem tehetem meg, hogy szavazatommal egy másik egy külső hatalmat legitimálok. Ez a belső-hatalom itt van mindig is itt volt, csak eddig még nem érkezett el az ideje, hogy látható formát öltsön.
      Éva

      Törlés
    7. Hm... kreatívok? A öltönykék? A hazaiak? Télleg? Jujj...

      Node... a eddigi szokásokat figyelembe véve a Éva átal felemlegetett +1 X olyan túl sokat nem jelent azon szempontból legitimáljuk a rencert. Ugyanis a népeknek nagyrésze két-három naponta aláírásával illet bizonyos (a létezéshez szükséges) elektronikus, vagy papír alapú írásokat. Ugyanis a tervező bácsik oly okosan megoldották ezt a millió szállal kötődő hálót, hogy biz', ha a adott arc valamit el szeretne érni (legyen ez bármily apróság) a hajhagymaszámától kezdve a fogzománca színéig nyilatkoznia kell mindenféléről, s ezt jól alá kell szignóznia.
      Bizony.
      (Mintahogy a minap a Janukovics bácsinak is fel kellett szólalnia a médija figyelme előtt, és ki kellett jelenteni ő bizony él - merugye az ha lássák, még lehet akárki is, de ha mongya, hogy ő ő, akkó... )

      Törlés
  22. Mazsola: élesitettem péntek délelőttre egy lazuljunkot..
    (szombaton este pedig -remélem- sikerül a Padlást meg..másznom.. :P )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miért pont péntekre?
      És a nemzeti ünnep??
      Vagy pont azéé? :)

      Törlés
    2. Nemzeti ünnep? Nem, pénteken még csak Pilvax :D (úgymaradt a billentyűzetem és azt irtam elsőre hogy nemyeti.. :D )

      Törlés
    3. nemyeti? ez marhajó! :o))))
      Mostanában előtérbe került a glutén-kérdés, a szomszédom előhozta a SIKÉR-tartalmat és egy kicsit kutakodtam. Hát, zseniális, milyen egyszerűen és olajozottan működik a rendszer. Kezdve a fogkrémekkel, a tejjel, kenyérrel - gyakorlatilag BÁRMIT belekeverhetnek az ételekbe.
      De a glutén komolyan lebutít és betegít. Nem is olyan könnyű megoldást találni erre a kérdésre. Mindenesetre most beszereztünk egy kenyérsütőgépet, h nem kelljen annyi gázt fogyasztani a sütéshez és kikísérletezzük, hogy lehet ehető gluténmentes vagy legalább minimális búzaliszttel készülő kenyeret csinálni. Valakinek van ebben tapasztalata?
      Mondjuk, eddig se voltam nagy kenyérevő-tejivó, de ha az ember megéhezik, a legegyszerűbben ugye kenyérrel tudja megtömni a bendőjét, holmi zöldség-gyümölcs csak meghozza az étvágyat.
      Jó kérdés ez a táplálkozás. Mert alapból nem vagyok húsevő sem, csak a kicsim fehérjeszükséglete miatt kényszerülök néha rántottszeletevésre.
      És ott van még az igazi gyilkos, a cukor - a társadalomirányítás kiválóan alkalmazott eszköze. Sajnos, süteménybe, kávéba még használom. Bár azt mondják, a KV sem egészséges, mások azt mondják, igen.
      Szerencsére, a felvágottakat, (fél)készételeket nem eszem meg, semmilyen üdítőt, alkoholt nem iszok, levesport, vegetát se használok, főleg zöldséglevesen és főzelékeken, zabkásán élek, egy kis tésztával, süteménnyel.
      Nektek milyen szokásaitok vannak táplálkozás terén? Hogy álltok a liszttel, cukorral, kávéval és a feldolgozott, mirelit élelmiszerekkel?
      Érdekel itt valakit ez a kérdés?
      Az jutott ma reggel az eszembe, h elég bemenni a fürdőbe vagy konyhába és megnézni, milyen fogkrémet használ az illető, mivel van tele az éléskamrája, hűtője és szépen megmutatkozik, mennyire tudatosan él, hol tart az önfegyelemben.

      Törlés
    4. Olivin: pl.engem érdekel, hogy mit eszek, de az az igazság, hogy ez egy elég hosszú téma (egyszer talán megcikkeljük :)
      A városi pékségünkben sütnek biokenyérnek nevezett kenyeret (ez szerintem az egyik leg-ehetőbb- magvak is tévednek bele, szine barnás és nem olyan felfújt szivacs mint a fehérkenyereink). Húst mértékkel fogyasztok (kis mértékkel- alig :D ), felvágottak (+virslik)- pástétomok évek óta kihúzva (kivétel édesanyám nyúlpástétoma kivételes ünnepek után- a nyúlmaradékból :D ) Zöldségek, gyümölcsök, (sajna főleg konzerv) halak, hüvelyesek (pl.bográcsos bab füstölt csonttal vagy csülökkel, csak az ize miatt :D ).
      Vegetát (vagy ahogy nevezzük- E620-alapú sós-száritottzöldséges akármi) otthon nem fogyasztok- azóta az izeket is másképp érzem.
      Kávé naponta max.2-3 bögre (házitejes) törökkávé kevés cukorral (a mű-kávékat és a szójatejalapú kávéizesitőket szintén amennyire lehet mellőzöm)
      Éléskamra? Az nincs..
      Mélyhűtő meg frizsider van..
      Ja és nem elég benézni.. mert attól, hogy én nem fogyasztom (amit), attól a többiek még igen..

      Törlés
    5. Sütemény alatt érts házi almás pitét dióval a tetején és sk. készített mákos meg túrós rétest.
      Ez az egész táplálkozás kérdés azért lényeges, mert a test a lélek része, befolyásolja a működésünket. A felsőbb csakrák lehet, h azért állnak le 7-10 éves kor között, mert annyi glutént és egyéb szemetet viszünk már be addigra, h a tobozmirigy elmeszesedik?

      Törlés
  23. A SIKÉRtartalomhoz visszatérve ez modern vívmány, h megnövelték a búza fehérjetartalmát. Érdekes, h a mai kor jelszava is a SIKER...
    Gyakorlatilag azt sem tudjuk ma, h hogyan lélegezzünk, hogyan táplálkozzunk, hogyan mozogjunk, annyira belesüllyedtünk a tudatlanság mocsarába.
    Ha megnézzük, pár évszázaddal ezelőtt mennyi húst, cukrot és fehér kenyeret ettem a népek, azt látjuk, h kb.15%-át a mostaninak. Lehet, h nem is volt szükségük az "egészségügyre"? Lehet, h ez a rendszer alapja? A táplálkozás megtámogatva az oltásokkal? Mert a húsevés, búzalisztfogyasztás fizikailag gátolja a tudatosodást, gátolja a felsőbb csakrák normális működését. Lehet, h itt van a kutya elásva? És akkor még nem is beszéltünk a génmódosított élelmiszerekről. Saját testünk anyagait mesterségesen előállított, mű anyagból próbáljuk felépíteni és sopánkodunk, h betegek vagyunk vagy nem haladunk kellő tempóban a tudatosodás folyamatában. Nem lehet büntetlenül kfc műcsirkét és sosem romló mekis burgert kajálni. A kóla és a milka csokoládé a vesszőparipám.
    A tescóban járva az jutott eszembe, h a polcokon található ÉLelmiSZERek 90% annyira feldolgozott és emészthetetlen szemét, h olyan, mintha valami kiállítás lenne - lám, korunk ipara ilyen termékek előállítására képes. Érdekes, de nem az asztalra való. Szinte minden MŰANYAG! Képzeljétek el, h hirtelen minden mesterségesen előállított anyag atomjaira bomlik. Még ruha sem marad rajtunk, a gondosan összegyűjtögetett javaink 90%-a köddé válik! Jó móka lenne! :0)))))))))))))))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. pl.izületi problémák: kocsonyát (vagy kocsonnyát) mennyit eszünk manapság? Életem folyamán 10 tányérral ha megettem.
      Kukoricakenyér, zabkása, puliszka?
      Húsok? mangalica, parlagi kapirgálós :D

      Sok minden megmaradt a letünt korokból, de a műanyag valamiért nem..

      Törlés
    2. Hm... érdekes dolog ez. Mán a falatozás.
      Mostan úgy vagyok vele, hogy a télen a sok tespedés okán felszaladt pár kilócska, ami kissé zavar - de majd most tavasszal a kertben ledolgozódik. Tehát igazság szerint csak akkor eszem, ha épp rámgyön a éhség. Ami naponta tán eccer is van.
      De... úgy vagyok vele ilyenkor, mintahogy anno egy kedves cimborám monta: "mindent megegyünk ami nem mozog". Legyen az hús, ződség, tészta, sajt, vagyamit tanálok itthon.

      Viszont ha onnat nézem a sok kaja átal a szervezetbe belapátol műanyag, és nemes, és pórias fémeket, meg adalékanyagokat bevigyünk azok elősegítik Kerion bátyánk elméletét. Ugyanis ha megdögölünk és hirtelen visszakavarunk a megszokott kis testünkbe, sosenem bomlunk le. Vagy csak jó sokára. Így elérjük a hosszú élettartamot. A légszennyezés pedig nem fog zavarni, mivel a zombitok nem szuszognak. Csak hörögnek. ;)

      Törlés
    3. Oli,
      Ne csodálkozz, hogy egyre gyatrább minőségű, és egyre kevésbé természetes - azaz gyártott - élelmiszer kerül a tömegek asztalára - csak gondolj bele, egyre nehezebb etetni ennyi embert.
      Amíg néhány millió volt a Föld lakossága, mindenkinek jutott természetes állagú kaja, viszont 7milliárd embert már nem könnyi etetni természetes módon. Nem keresem tudatosan az összefüggést, de nem fura, hogy egyre több mérget eszünk mégis egyre több ember él itt...??

      Quedra túl sokat játszhattál a walking dead-el !!! :))

      Törlés
    4. Kikérem magamnak a aljas gyanúsítogatásokat bloggazdi! :P
      Bár nem ösmeretlen előttem a felemlegetett apokaliptikás csoszogócsávós "megeszünk mindent, ami mozog" történet. De a gamát max. csak jutyubon láttam előzetesként. (Mint említettem vót párszor: a mostani játékokkal nem boldogul magamforma, nagyszakállú gépem.)
      Tehát a csoszogóssrácok hányattatásairól csak a sorozat útján tájékozódtam egy időben. De mikoron a kétezernegyvenedik erősen lelakott kinézetű fickót rúgták agyon némileg unott pofával a hős túlélők... eluntam.

      Törlés
  24. A római találmány: kenyeret és cirkuszt ezek szerint a rendszer alapját képezi, zseniálisan működteti a mókuskereket.
    Mióta itt élünk Makóhoz közel, felfedeztem a fokhagymát, milyen csodálatos antibiotikum és nem átallok kétnaponta egy gerezdet elfogyasztani - tisztítja a tüdőt és az ereket. Kacérkodok a gondolattal, h nekiállok termeszteni, olyan jó barátságba kerültünk.

    VálaszTörlés
  25. Olivin engem nagyon érdekel ez a téma, örülök, hogy téged is!
    „Glutén komolyan lebutít és megbetegít” pontosan ezt vallom!
    Semmit nem eszem, ami gluténos, sokkal jobb a közérzetem, energikusabb vagyok.
    6 éve baráti társasággal kosaraztunk, akkor kiment a térdem évekig fájt, szinte állandóan, és néha bicegtem is. Ugye én kerülöm az orvosokat, mert azok többnyire „kibontani” akarnak, meg ilyesmi. Olvastam, hogy a glutén milyen káros, és az tartja fenn a testben a gyulladásokat, elkezdtem nem enni, és az évekig tartó térdfájásom 1 hét után, mintha soha nem is lett volna. Persze néha nem bírja ki az ember vagy vendégségben tukmálják, utána nekem megjelenik a térdfájdalmam.
    Szóval nekem mondhat akárki akármit, hogy ez hülyeség, magam tapasztaltam magamon a gyulladással is van összefüggése a gluténnak.
    Általában az étkezési szokásaimmal verem másoknál a biztosítékot, engem mindenki sajnál és nem értik, hogy lehet így kibírni az életet (nem eszem húst, nem eszem semmi gluténos kenyér és tésztafélét, tejtermékeket ritkán és csak sajtot)
    Általában csak alap feldolgozatlan élelmiszereket vásárolok, zöldség, gyümölcs.
    A gabonákra rengeteg alternatíva van: köles, hajdina, quiona, barnarizs stb.
    Itt egy jó gluténmentes kenyérrecept nekem tuti bevált, nagyon finom, többször csináltam már:
    http://www.mindenmentes.hu/2012/11/mindenmentes-teljes-kiorlesu-hazi.html
    Cukrot nem eszem, csak ritkán mézet, cukros lónyálakat nem iszom (cola és társai) viszont kávézom .
    A fokhagymát most kellene eldugdosni 7-10 cm-re egymástól a gerezdeket, nem nagy valami, nő magától és ahogy írtad roppant egészséges.
    Ha van kis földterületetek a házatokhoz, azt nem szabad parlagon hagyni, szabadban kertészkedni az egy fantasztikus dolog! :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez igen! Köszi a receptet, nekem most sikerült az első teljes kiőrlésű zablisztből sütött almás pitém. Szerencsére nem vagyok beteg, de érzékeny az emésztésem, meg a kiscsaj hozzátáplálása kapcsán merül fel a kérdés - ideje áttérni a reformkonyhára, mert neki már a kezdetektől helyes szokásokat kell kialakítani. Eddig 8 hónaposan a banánt és az almát eszi, egyszer próbáltam a kölest, de szerintem a gabona és zöldség még korai, így is jó húsban van az anyatejtől.
      Megyek is ásni, virágmagvakat szórni.
      Kerion így hiteles és példamutató, ő nem csak beszél.

      Törlés
    2. nem zab, hanem rozs! Zabból étcsokis kekszet sütök.

      Törlés
    3. Ildi, ha nem vagy orvospárti, akkor otthon vagy az állami orvoslási hálózaton kívüli gyógyításban és akkor tudsz ételintolerancia-vizsgálatot, vagy ilyesmit? Azt keresek most.


      Törlés
    4. Szer Elem, :) sajnos én tudok speciális ételintolerancia vizsgálati módszert, sem szakembert, bizonyára van, de én nem vagyok tájékozott ebben.
      Nekem pár éve beigazolódott, hogy jók a megérzéseim, mikor NES általános testi állapotfelmérés kimutatta, hogy glutén és tejfehérje érzékenységem van… ennyi, de ez nem egy spec.ételintolerancia vizsgálat.
      Nekem ez arra volt jó, hogy kaptam egy megerősítést, hogy az ember önmaga megfigyelésével, józan eszével gyakran többre megy, mintha fut fűhöz-fához „segítségért”.

      Csak egy általános megjegyzés, hogy a normál egészségügyi hálózaton kívüli „gyógyítás” is nagyon hasonló képet mutat, mint a mindenféle alternatív gondolkodást felmutató, felkent előadó, megmondó tanító… mindkettőt ugyanúgy nagyon meg kell válogatni.
      Azokban hiszek, amik nagyjából ingyen adatnak az életben: diéta, böjt, gyógynövények, mozgás, a napsütés, természet…
      A mai orvoslás a sürgős életmentésben, összerakásban nagyon nagyon jó, valószínű én sem gyógynövényteát kortyolgatnék nyílt lábszártörésre stb. :))

      Törlés
    5. Olivin, :) igen ahogy írod nagyon fontos, hogy kislányodnak majd, ha mindent ehet már, minél több természetes, feldolgozatlan ételt adj, abban a formában, ahogy a Teremtőnk is adta számunkra, minél több nyers, élő, nagy enzimtartalmú gyümölcsöt, zöldséget.
      A zab, rozs, teljes kiőrlésű gabonák jóval egészségesebbek és jobbak az emésztésnek, de sajnos nem gluténmentesek, ugyanúgy van sikértartalmuk, csak arányában kevesebb, mert a külső maghéj nincs lehántva.
      Ha érdekel a téma Dr Fajcsák Zsuzsanna a gluténről sokat beszél
      http://www.youtube.com/watch?v=spS1NqL-3Kg
      Dr Szendi Gábor sokat ír a gluténről (bár őt sokan nem kedvelik)
      http://www.tenyek-tevhitek.hu/gluten-uj-megvilagitasban.htm
      A glutén, ahogy fentebb írtad is: "búzalisztfogyasztás fizikailag gátolja a tudatosodást, gátolja a felsőbb csakrák normális működését" és tud még hatni (főleg az arra érzékenyeknél) az agyi folyamatokra is.
      A pszichológusok, pszichiáterek marokszámra írják az antidepresszánsokat pl. pánikbetegségre, depresszióra…pedig csak a glutént kellene elhagyniuk a pácienseknek.

      Én úgy vagyok táplálkozással, mint általában mindennel, ebben sincs egyetlen üdvös út. Mindenkinek magának kell megtalálni, mi esik jól neki enni és éljen azzal az étekkel.
      Azért nem árt a fizikai étkezésen túl, azon is gondolkodni néha.:
      Vajon hogyan lehet, hogy a parasztbácsi makkegészséges, pedig végig fehérkenyerezte szallonnázta, bagózta az életét, az meg aki alternatív hiperegészségesen próbál élni, az meg húzza maga után a beleit…szóval ez az EGÉSZ-ség valami lelki-tudati dolog is ugyebár.:)))

      Törlés
    6. Köszi az infókat, utánajárok. Igen, a szellem igyekszik a rendszert egyensúlyban tartani, de 30-40 év mérgezés után azért előjönnek kisebb-nagyobb gondok. Ma reggel pl. hangosan kattogott a jobb térdem.
      Azt is érdemes megfigyelni, h melyik szerven jön ki a diszharmónia, mert annak jelentése van. A térd pl. az alázatot jelképezi, gondok vannak az autoritással, alázatosabbnak kellene lenni. Veseproblémánál párkapcsolati diszharmónia van, a szívbajnál a szeretetadás-elfogadás egyensúlya bomlott meg. Fokozottan oda fogok figyelni, mert a kicsim rák jegyű, a gyomra lesz érzékeny - ehhez a saját táplálkozásomat is meg kell változtatnom.

      Törlés
  26. Sziasztok! Nemrég világhelyzetén láttam Mazsola egyik írásában ezt a blogot. Nagyon tetszik és örülök hogy megtaláltam mert sokkal közelebb áll az én látásmódomhoz is... "Buddha" nagyon hatásvadász lett. Az Enigmának kezdő nézője voltam anno de az is teljesen kezd számomra idegen lenni. Ezen a blogon tudok csemegézni és nagyon tetszenek az írások. Szeretném tőletek megkérdezni hogy mi a véleményetek Bolha Csabi videóiról a Coronita Classics-on???
    https://www.youtube.com/channel/UC5WSNExfZvQmh0YKDFl3lIA

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem Ő is "hatásvadász"
      Emlékeim szerint (a hangja alapján) ő mosta össze Nimródot (Ménrot) és Osirist (ŐsÚr) a Szaturnusz hívő semita gyermek áldozókkal...

      Ahogy Quedra mester szokta (nem szó szerint) mondani: biztosan ő is tud jó dolgokat mondani...
      (de ezt most nem hallgattam meg...)

      Törlés
    2. Nem az ősi jelképek a "gonoszak" hanem sokszor azok akik valamilyen önös érdekből felhasználják azokat a kényük-kedve szerint. Van amikor negatív kontextusba helyezik e jelképeket - már a tevékenységükkel is azáltal hogy maguknak kisajátítják a szimbólumot - meg van persze olyan is amikor felmagasztalják azt. Mindkét eset gyanús - mert a mai világban semmi sem az aminek látszik. Ráadásul ezen jelképek ősi magyar eredetűek is bár az át-cimkézés/magyartalanítás folyamatos.
      A Nap az év folyamán az ekliptikán az égi egyenlítő alatt a 6 "alvilági", afelett pedig a 6 "felvilági" csillagképben halad. A Skorpió csillagkép például 2ŐS - alvilági és felvilági is. A magyar pedig - ami a lényeg spirituálisan - Nyilas/Kentaur ugyan de Skorpió-lényegű. A 2 világ odafent természetesen egyenértékű - így idelent is. Ennek evidenciája hogy: élet és halál/vég és kezdet/10 és 1 egyenlő - ugyanEGY. Ez még az egyiptomi királysírok falfreskóin is egyértelműsítve van. Az úgymond "alvilág"-i Istennőnek ezer és egy neve van - a Lilith csak az egyik. Ninhurszagnak/Inannanak is a bagoly a kedvenc állata - férjuram Enkinek meg a kecske - ettől lennének "gonoszak" meg a 3.szem-jelképtől, a penta- és hexagramtól, meg a C-atom ionjainak a számát megmutató 666-tól a szén-alapú földi élet jelképétől ? A valójában "gonoszságban utazó" mindig a szidó, szidalmazó, aki gonoszsággal ruház fel valamit vagy valakit.

      Törlés
    3. Üdv a meseszobában Ákos!

      Bár tiszteletreméltó tudással rendelkezik az általad ajánlott és a videóin mindig sejtelmesen suttogó srác, nekem mindig is volt vele kapcsolatban egy fura érzésem, hogy valami nem 100.
      Persze én sem vagyok az, de igyekszem a "tudásomat", információimat nem ijesztő, vagy hatásvadász módon előadni.
      Én már senkiben sem bízom, aki félelmet generál, szeretne belém ültetni, és ezek között első helyen vannak azok akik sürgetnek - "itt az idő, most vagy soha"! - na nem. Mindennek "helye" és "ideje" van, bár ezek egyike sem létező valamik. :))

      Törlés
  27. A mókuskerék meghaladására egy kisebb megművelhető veteményes-szőlő-gyümölcsös nagyon is alkalmas - az egészség-megőrzésről már nem is beszélve: jó levegő, napfény, mozgás, feltöltődés. Gyálaréten a januárban elduggatott fokhagyma már 20 cm-es, de kikelt a februárban elduggatott lila- és vöröshagyma is. Ezeket zölden is fel lehet majd szedni. A retket-borsót öntözgetnem kell mert Szeged környékén nagy a szárazság. No meg a már elvetett répa, gyökér, cékla és hagyma magvak is kívánják a vizet. A lugasszőlő már meg van metszve, a levágott venyigék gyújtósnak össze-abrikolva 7 zsákban elrakva. Most az elhalt cseresznye- meggyágakat fűrészelgetem. A paradicsompalántának valók már kikeltek a szobában. A paprikafélék épp most bujkálnak kifelé. A megásott közel 1 m3-es nylonnal bélelt kész fedett tároló-gödörbe most már jöhetne az esővíz a tetőről. Szóval van tennivaló bőven, de jut majd mindenkinek friss zöldség, gyümölcs, szőlő, dió - s mi 1000 JÓ. Ja, a fokhagymát a legegyszerűbb termeszteni - a gyomláláson kívül nincs vele gond a duggatás után. Ráadásul egy csomó növényre jó hatással is van a fokhagyma pl. a paradicsomra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon egyetértek Kerion, ha valaki megteheti, hogy kertészkedhet, az orvosság a léleknek és a testnek. Nem beszélve arról, hogy az asztalra is egészséges dolog kerül!
      Na milyen jó, hogy EGYEtértünk a kertészkedés hasznosságában is, ha Mazsolát beszámítjuk, akkor vagyunk páran ráadásul egy megyében
      A fokhagyma nálam is már 20 cm, de még lehet duggatni Olivinnek még nem késő! :))

      Törlés
    2. Na akkor én is jelentem:

      A póréhagyma másfél év alatt olyan vastag lett mint a lányok karja.

      El van rakva a
      - borsó
      - újhagyma (vörös dughagyma jó mélyre duggatva)
      - vöröshagyma
      - lilahagyma
      - répa
      - retek

      Ablakban cseperednek a palánták, 5-15 cm jelenlegi magassággal:
      - paradicsom
      - balkon paradicsom
      - kápia paprika
      - fehér TV paprika
      - pritamin paprika
      - zeller
      - uborka (ezt egy kicsit hamar raktam el, mert már virágzik, de még nem lehet kiültetni - nem baj, hátha be tudok csalogatni néhány méhecskét)

      Ma kint ebédeltem a kertben, és látom ám, hogy bizony megjelentek a méhek, meg virágba borult a barackfa is. Most már csak azon imádkozom, hogy ne legyen egy komolyabb fagy...

      Törlés
    3. Nagyon helyes, ügyesek vagytok!

      Törlés
  28. Sziasztok! Íme a földet és lakóit tápláló, te(l)jes útról fakadó tej-energiafolyam :), megnyilvánult formában. Igazán megfoghatatlan, és gyönyörű!
    Etet a SZER, egyre délebbre:
    http://www.pecsistop.hu/tudomany/lelekmasszazs-latott-mar-ilyen-gyonyoru-sarki-fenyt-video/1223756/

    Maty

    VálaszTörlés
  29. Node... kicsinyt had kalandozok el.

    Gyöjjön tehát egy kombo, ami most valahogy elkapott:
    Elébb egy zenekar, meg egy sorozat
    http://www.youtube.com/watch?v=QM0oVKi3Uug

    Aztán egy hivatásos mesebácsi története
    http://moly.hu/konyvek/tim-severin-a-viking-odin-gyermeke

    VálaszTörlés
  30. Hm... ebbe mostan szaladtam bele. Igaz erős fenntartásokkal kezelem eme hatalmas, és roppant nehézségek árán megszületett öltönyös megoldási vázlatot.

    http://www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/50_koruli_legfelso_szja-kulcsot_tartana_jonak_az_imf.196505.html

    Persze... ezen következtetés levonásához bizonyosan kellett töménytelen idő, egy nagy halom, sok írással bíró szagértő arc, meg ilyesmi...
    Vagy.
    Kezdenek ott magosan rágyönni, a muslincák hamarabb fognak a mostani helyzetüket tekintve megdögölni, mintahogy sikeredne bebikázni a "gazdagságot".
    Megoszt... azt a skandalumot ki tudná elviselni, hogy megint erőlkögyön azér meglegyen a megszokott színvonala?
    Gazdaságpolitika... (engedelmetekkel, itt kacarásztam picikét)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hehe, ez aztán a vastagbőr!!! :))

      "Az IMF vezérigazgatója Christine Lagarde februárban úgy fogalmazott: "manapság már jobban tudatában vagyunk a jövedelmi egyenlőtlenség okozta károknak, tisztán látható, hogy ez árt a gazdasági növekedésnek"."

      Két megjegyzés:
      1. Bagoly mondja...
      2. Gazdasági növekedés ima (=fake, hoax, svindli)

      Mit össze kaparhatták magukat mire összehozták ezt a "dejó lenne még többet adóztatni - de csakis a szegínyek érdekében" PRM szöveget... :)

      Törlés
  31. Napiszer 2014 március ... hát szereljünk.
    3 - 14, ennek a tizennégyes évnek harmadik hónapjáról két hír jut eszembe, az egyik az orosz agresszió*, a másik a bengáli-andamáni-indiai óceáni rejtélyes eltűnés.
    Boeing 777, 227 utas, 12 személyzet, 14 országból, mindez a 370-es járaton. Nézzük sorjában, sok van.
    B - 777 -> 2X (3X7) -> 42
    14 -> 2X7
    370-> 3X7 -> 21 -> 42/2
    227 utas -> 22 - 7
    szóval 3.hó és 14-es év, erről kinek mi jut eszébe? Nekem a görög pí, azaz a 3.14, avagy PÍ a 11 éves indiai(!) fiú, aki egy tigrissel eltűnt az Indiai-óceánon, majd csodásan megmenekült.
    PÍ és szülei kivándoroltak Indiából a Bengáli-öblön át az Andamán tenger felé, egy óceánjárón, ami elsüllyedt (a film szerint eltűnt). PÍ megmenekült, Visnu és Ganésha segítségével, mentőcsónakban egy tigrissel vészelte át a több ezer mérföldes hajótörött létet. Nézzük:
    Ganésha -> Zeusz, Jupiter, Visnu -> V - 22 - 2X11,
    PÍ -> 3.14
    Tigris -> Bengáli-tigris, Maláji-tigris - és itt emlékezzünk meg róla hogy a hírekben külön kiemelték az olasz-szálat!!
    Van már elég összefüggés? Legyen még több, tudjátok hány utas tűnt el a hajón? Mutatták a filmben többször is.. igen, jól a tipp, bizony 227 utas...
    Na most összegzem, és hirtelen nem is fogjátok tudni hogy a filmről, vagy a maláji tigr vagyis gép eltűnéséről beszélek.
    Tehát, 227 utas, Andamán -tenger, Bengáli-öböl, 3-14, PÍ, rejtélyes eltűnés,
    a többi, Ganésha, Maláji tigris, 11-es, 42-es, 14-es, már csak ráadás.

    VálaszTörlés
  32. Az elébb *-gal jelöltem az orosz "agressziót". Úgy láttam hogy e blog oldalait letagadhatatlanul belengi az oroszok iránti szimpátia, valamiféle megmgagyarázhatatlan vadkeleti romantikából kifolyólag. Ezért nem is forszíroztam az utóbbi idők -14 március- Mars, a vörös hadisten színre lépését. Gondoltam nem lennék népszerű. Még érintőlegesen le is lettem hülyézve. Nos, jelezném, tegnap szavaztak az ENSZ-ben... Oroszország TELJESEN magára maradt... még Kína is csak tartózkodott, az összes többi nemzet (figyelem a BT nem állandó tagjai is) pedig az oroszok ellen szavazott. Még a BRICS országok is (persze Russia-t kivéve) ! Tessék ezt figyelembe venni, elgondolkodni rajta, különösen amikor kelet felől terjed a vörös köd a szemek elé..
    Ha már vörös köd, eszembe jutott még valami... Kurultaj - a nagy magyar és keleti összeborulás a keleti rokonainkkal.. ugye ismerős? Na tudjátok még honnan ismerős a Kurultaj? Igen, a Krímből.. a krími tatárok nagygyűlését hívják így.. És tudjátok e pillanatban mit csinálnak a krími tatárok? Egy részük menekül(!), kivándorol a vörös veszedelem elől, a másik részük önvédelmi köröket szervez az oroszokkal szemben. Nahát, így tessék kelet felé romantikázni.. és a messiást onnan várni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm... kicsit kijavítnálak Sang mester abban magos szinten lenne errefelé a Medve Anyu neviben szóló Putyin bácsi képének imádása. Bár... kétségtelen, hogy mókás pillanatai is vannak a események haladtának. Főleg, mikoron a Amrik és csahos szakértőik nagy pislogásokat eszközölnek bizonyos orosz húzások láttán.
      Depersze... kenyér (még) van, s a cirkuszt is produkálják.
      S mivel a elmúlt pár nap nem igen érdeklődtem szomszédaink ügyes-bajos dógaival kapcsolatban (biz eltelt a "minden csoda három napig tart" szokása), így mostan ezbe a hírcafatkákba futottam be:

      Mer' Apu monta.
      http://www.origo.hu/nagyvilag/20140316-magyarorszag-sem-ismeri-el-a-krimi-nepszavazast.html

      Megengedem, hogy még ne lövessem le magam.
      http://www.origo.hu/nagyvilag/20140316-fegyverszunetet-kotott-oroszorszag-es-ukrajna.html

      Megin nem olvastam végig a kommenteket, de akadt azér köztük pár érdekes. Mint mindég.

      Viszont. A Hatalmasok hadakozása egyre jobban nem érdekli kishazánk hunpolgárait, ugyanis mingyán X-elni köll. S a erősen lelakott figyelemmel rendelkező humánok amúgyse tudnak eccerre több irányba figyelni.
      Tehát a felkészülés a Világnak Égésére érdeklődés hiányában elmarad. Sokaknak érdekesebb műsor, ahogy a öltönykék gyepálják egymást.
      Mások meg kertészkednek. ;)

      Törlés
    2. Mivel a Sárkány-Pásztor száma a 777 a Bő-inggel nyilván ŐT jelenítették meg. Az "elragadtatás" tehát a "777-esre" van kenve. Miután a PI a KÖR együtt6ója a repülőgép-eltűnéssel a körforgásból való kilépés - az idősík- vagy dimenzió/rezgés-kiterjedés-váltás - lett prezentálva. Vagyis közel az idő az un. bibliai "elragadtatásra".
      A sokadik "bibliai antiKrisztus" most éppen a Nap-kelte felől tehát keletről jönne - Putyin képében. Megint eljátsszák kőművesék a szokásos sztorit - hátha most végre bejön az a várva várt apokaliptikus armageddon-színház. Az ensz-páholyban mindig kiosszák valakire a rosszfiú szerepet hogy a jófiút is eljátszhassák a dettó ugyancsak rosszfiúk. A szabadkőműves előadás keretei adva vannak, a rendezők most arra várnak hogy mi - a gój-a hozta "nem-emberek" - tartalommal töltsük meg - vagyis öldökölve menjünk egymás ellen. Nos erre hiába várnak. Azok a bizonyos "hülye birkák" - felébredvén - már elkerülik a vágóhidakat.

      Törlés
    3. Quedra mester, én arra az ikszelésre még fel sem készültem. Asse tudom kinél mit kell nézni, milyen programot kell bemagolni hogy nehogy mellé voksoljak. Azt senki sem akarhattya.
      Aszondod voltak mókás események, meg ikszelés, nos a krími "népszavazáson" volt 123 %-os részvétel is :). Ez nem csak mint a 23-as jeles szám leképezése miatt érdekes, hanem azért is, mert a közigazgatási adatok az ukrán kormánynál vannak, az ugyan ki nem adta a kezéből, de az oroszok máris jobban tudják a helyi névjegyzéket mint bárki más. Ez kétféleképpen lehet félelmetes, egyrészt ha valóban ennyi mindent tudnak egy idegen országról, másrészt pedig a jó régi orosz katonák által felügyelt kékcédulás szavazás sejlik fel előttem.. mindkét lehetőség eléggé mumusul hangzik.
      Közben olvasom hogy hatvanezres orosz haderő toporog az orosz-ukrán határon, úgy - hogy tudtommal az eddigi konfliktusban (ugye a kijevi forradalomban sem) még egyetlen oroszt sem vágtak kupán. De azért már mozog a nagy sereg.., reméljük nincs olyan lendülete mint a Titaniknak, oszt meg bír állni a következő(!) határ előtt..
      De azé nyugoggyunk meg, mert a megfigyelő jobbikos honatya azt mondta, a Krímen minden a legnagyobb rendben zajlik, és ebből úgy tűnik a tekintetes úr hogy fütyül az általam felvetett aggodalmakra.

      Kicsit más, úgy láttam a 444-en is felpörgött a maláj gép rejtélye körüli mizéria, gondoltam oda is kommentelem (szoktam oda is írni) a pi és a repgép közti párhuzamot, de ahogy olvasom az oda kommentelő réteg nem szereti az ilyetén kombinácijót. Az itteni meg hallgat róla..
      De, azért olvastam egy érdekeset, azóta ugyanis már felvetődött megoldásként a Tamil Tigrisek -szál is, ugye milyen meglepő fordulat? Hát nem, kicsit sem, már vártuk. Hiszen eddig is túl kevés volt a tigris a sztoriban, nemdebár?! Kicsit módosítanom kell, Pí nem 11, hanem 14 éves... és nem 227 utas vész oda, hanem ugyanennyi napot tölt a csónakban. Ez a lényegen nem változtat, a 14-es még jobban is fekszik.. Kerion, itt a bő ing http://m.cdn.blog.hu/po/popkult/image/film/loretta/pi%20élete/LOP-075.jpg
      .

      Törlés
    4. Ne vedd zokon Sang mester, hogyhát személyem senem izgul be a levezetéseid okán, merhogy... a gyarló agyam nem mindég bírja ám feldolgozni a számmisztikás utalgatásokat. (Oké. Szinte sose.)
      A Tigrises/Pí-s dologhoz meg el kellett telni némi időnek, míg leesett ez egy new movie.
      Hiába no, nem vagyok naprakész filmművészeti alkotásokból (sem).
      Elnézést kívánok.
      Persze a röpcsi elkallódásáról valamit hallottam, de mivel nem én csórtam el... nem a enyim dolog. ;)

      De... most azé mér is parázzam szét a létezésem minden percét mer netán kiderül, hogy nem csak a amrik, német, ánglius, francia, meg a összes haverjuk... hanem még a másik irányból a kínai, meg a orosz (sőt, még tán a ufókok is) tisztában vannak a hajhagymaszámomtól kezdve a mai ebédem kalóriatartalmáig?
      Tecciktudni... a lopakbácsik dóga, hogy lopakogyanak. A öltönykéké meg, hogy hazu... izé... szájaljanak. A átlagnépek meg elvannak a maguk feladatyával, oszt örvendenek, ha csak néha kavarodnak bele a fentebb említett csókák dógaiba.
      Ez ilyen.

      Törlés
    5. Quedra mester, dehogy veszem, de ne érts félre, én nem paráztatásból írom ide a számmisztikás dolgokat, csak érdekességképpen. Legalábbis nekem az. Ezek a dolgok a fejemben állnak össze, olyan fura szövésű háló van a toronyban hogy rengeteg szám és szimbólum fennakad rajta. Ezek csak úgy ott vannak, lötyögnek, mint pl a "Pí élete" c bestseller, és majd az abból készül new movie' képei, és csak süllyednek a lábam irányába, majd egyszer csak elhomályosulnak. De mivel a maláj gép körüli hírverés képei és szimbólumai még időben tapadtak a PÍ-éhez, így összekapcsolódva ott kavargott a fejemben, és ide, mintegy magamnak is leírtam, mer különben ha nem lenne e blog és érdeklődő közönsége, akkor ezek a fenti (vélt) összefüggések még csak le sem íródnának, egyetlen egy karakterrel sem. (lehet rákresni a neten..)
      Azért, foglalkozok mással is, ma pl lila dughagymát ültettem, hogy majd legyen veretes muníció a liba-kacsazsíros kenyérhez, meg a cikkelyeit lehessen szórni a krumplis lángosra. Hát nem jobb cikkelyek ezek mint az ostoba agyonbonyolított törvényeké? De. Aztán tavaszi ültetésű földiepret palántáztam (ültettem szét), jó sokat. Jutni fog lekvárnak, szörpnek, és frissen is. Az eperföld egy régóta pihent elgyepesedett (hm) területre került, amit előtte totális bio-gyomirtóztam. Ez azt jelenti hogy február elején fekete föliával letakartam a kiszemelt területet, majd mostanra fólia alatt földtisztára kiaszalódott minden, de minden, így kész lett a szűz terület az epernek. Szeretem a földiepret mint növényt, nem fagy el, nem kell metszeni, fűrészelni, sem permetezni, egyszóval igénytelen, de hálás gyümölcsfajta.
      Majd, mivel még jó szél fújt, az évek óta letett, becsomagolt siklóernyőmet kibontottam, kisimogattam, és szinte csattanva bellobbantottam a rózsaszín paplant a derült égszínkék ég alatt. Csak úgy fütyült a zsinórzat, susogott a kevlárpaplan. Szóval, az hogy én 10-15 perc alatt ideírom Pí és a maláj gép párhuzamát, az nem jelenti azt hogy feszt azzal telne a napom, hogy ki és mit kombinál a számokkal, meg az ábrákkal. A körültekintő ikszelés elvárható menetére pedig időm sincs.

      Törlés
    6. "A sokadik "bibliai antiKrisztus" most éppen a Nap-kelte felől tehát keletről jönne - Putyin képében." Ez sajnos így van, Putyin felvállalta a szerepet. Nézzük mit mondtak
      ""Az Egyesült Államok elleni atomcsapás lehetőségéről beszélt az orosz állami tévé adásában az ukrán válság kapcsán Dmitrij Kiszeljov, a számos televíziós és rádiócsatornát működtető orosz állami VGTRK társaság főszerkesztő-helyettese .. - Oroszország az egyetlen ország a világon, amely képes lenne radioaktív hamuvá változtatni az Egyesült Államokat" - fogalmazott heti műsorában a Rosszija 1-es adón Kiszeljov még vasárnap este, egy atomrobbantás utáni gombafelhőt ábrázoló háttér előtt állva.""
      "Megint eljátsszák kőművesék a szokásos sztorit - hátha most végre bejön az a várva várt apokaliptikus armageddon-színház."
      Amint láthatjuk eléggé vadparaszt dolog az atombunkót lóbálni... ez eléggé új dolog az új évezredben. Utoljára tán a hatvanas években lóbálták a szerszámaikat ilyen veszettül.
      Itt van hozzá a videó:
      http://www.youtube.com/watch?v=wGnDvcI_CfE

      Törlés
    7. Fel nem merült a kis fejemben Sang mester, csak a számokkal bíbelődnél egész nap. Megoszt... érdekesnek érdekes... csak nem é'tem. ;)
      Mer saját tapasztalás útyán a szöszmötölés a ház körül, vagy a kertben határozottan elősegíti a humánok ritkább megbornyulását. Kell ugyanis a pihenés a sok moslékban ácsorgás közepette.
      Ha a összes Istenek úgy akarják a héten magam is rávetődök a fődieperre, csak előtte rendbe köll még szedni a kissé elgazosodott meg elburjánzott málnát. ;)

      Aztán.
      "Oroszország az egyetlen ország a világon, amely képes lenne radioaktív hamuvá változtatni az Egyesült Államokat"
      A öltönyke nem fogalmazott pontosan, mer nem csak a Medve Anyu tud nagyot pukkanós rakétát/bombát applikálni amrik fődre. Max. a jelenlegi állás szerint, nekik kéne kivitelezni, amit eddég se a szaracénok, se sárgák, se egyik tenorista banda nem vót hajlandó meglépni.
      Valamint. Sokkal nagyobb sikoltozást, meg remegést lehet elérni a népeknél, ha olyan helyzetet állítunk elő (ismét), ami emlékezteti őket valamire. Tuti nem véletlen emlegetik fel feszt a zimankós csihi-puhit, meg a vörösöket/kommenistákat.
      Igaz, ha ez se gyön be, maj' ott lesznek a neonnácik.

      De... továbbra is aztat mongyák a fejembe a hangok, hogyhát... tök felesleges idegeskedni az ilyesmin (vagy akár sok figyelmet fordítni rája), mer eccer úgyis megdegelünk. Ha úgy, hogy...
      Villanás...
      Sugárzás...
      Bódogság... akkor úgy. Ha meg nem... akkó máshogy.
      Vagy.
      Sikeredik felfényesedni, oszt hangosan kacarászni.

      Bár... kacarászni mán így is tudok ám (ezé nem megyek orvosdottóre közelibe, nehogy kapjak kabátkát), csak Fényesedéssel vannak gondok.

      Törlés
  33. http://index.hu/tudomany/2014/03/17/megint_jon_a_vilagvege/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Moncsak bloggazdi... nincsen a linkelt írással kapcsolatban némi áthallásod?

      Úgyértem, ez nem ugyanaz csak más szavakkal?

      "A tanulmány szerzői szerint a bukás elkerüléséhez fontos, hogy a javakat igazságosabban osszuk el, hogy drámaian csökkentsük a természeti kincsek kitermelését, de a népességnövekedést is fékezni kellene. "

      "Az IMF vezérigazgatója Christine Lagarde februárban úgy fogalmazott: "manapság már jobban tudatában vagyunk a jövedelmi egyenlőtlenség okozta károknak, tisztán látható, hogy ez árt a gazdasági növekedésnek"."

      Persze... hozzávették még a "desokanvagyunk gyerekek", meg a "parázzunk mer hamar elfogyik minden", és a "fehérköpenyes bácsik is megaszonták" lapokat is.
      Csak hogy teljes legyen a kép.

      Törlés
    2. Áthallás az vót, ja, csak nem tudtam ilyen tudatosan összekapcsolni a kettőt, mint Te. Gratula! :)

      (bár sokra nem megyünk vele, hogy lám észrevettünk egy újabb mocskos kis összeesk... összefüggést) :D

      Törlés
    3. A nasa-tudósok nyilván olvasták Berta Tibor könyvét a Magyar Szent Korona időkódjáról. Így már tudván hogy a korona utolsó dátuma 2030 - könnyű volt a dolguk. A 2030 egyébként nem a világnak a végét jelzi hanem az ezen világban zajló korszakváltás befejező dátumát.
      A maja naptár legutóbbi "korszak-vég-dátuma" az un. zéró pontra, az origóra, az átmeneti vajúdó időszak felező-pontjára utalt. Ez az "ABBA-pont" az angoloknál 1221 - 2012.12.21.-ére tehető, míg a magyaroknál 1331 - a mai dátumozás szerint 2013.03.31.-ére tehető. Mivel ez az ősi holdnaptár 13. holdhónapjának a vége. A majáknál is a holdciklusok voltak a meghatározóak, ezért van az is hogy nem 12 hanem 13 baktun egy nagy korszak náluk. 1 baktun=144000 nap - ez a szám megint csak szerepel a Bibliában ! Az utolsó maja nagykorszak: Kr.e: 3114 - Kr.u: 2013 = 5127 év.
      A mostani átmeneti időszakban az úgymond szíriuszi-orioni "halászat"/szellem-tudati-kiválasztódás/mérlegelés zajlik. Ez a Bibliában is benne van a feltámadt Jézus "halászatánál": 1+2+3+...+17=153=9x17 ! 153 hal = 9-es ember/nov-ember/új-ember. A 17-es a halászat és a Szíriusz száma. Mint ilyen a naptár végét követő évek számára is utal: 2013 + 17 = 2030 ! A naptár végét megelőző időszak 17 évével együtt tehát 34 év az átmeneti egy-én-i megújulási időszak: 1996-2013-2030 - a Halak vaskorából a Vízöntő aranykorába vezető ÚT. A koronás vég-dátum megegyezik a maja korszakváltó-dátumtól pluszban számított "17-es", szíriuszi "halászat" 17 évével.

      Törlés
  34. "Véletlenül" 2014.04.06.-án van a szavazás napja: 2+1+4+4+6=17 ! Tehát ez a nap a szíriuszi-orioni "halászatot" megjelenítő nap - természetesen csakis "véletlenül". Nincs ezzel semmi gond hiszen - rájátszásként a Teremtésre - a háttér6almi csicska "pártos" kőművesek is halászgatnak - bennük még mindig hívő amolyan "ügye-fogyi báránykákat" - maguknak a húsvéti terülj-terülj asztalkámra...

    VálaszTörlés
  35. Elnézést kérek, az előző kommentemet a Napiszer helyett a legfrissebb posthoz küldtem, kedves Mazsola, ha úgy gondolod, tedd át ide, ezt a kommentet pedig töröld kérlek.

    Köszönöm

    R.S.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. El van nézve. Csak egy kicsit vagyok rendpárti, de ettől még a pakolászást nem szerettem meg. :)

      Törlés
  36. Mazsola!
    Ne haragudj ,hogy földönkívüli ügyben nem jelentkeztem,de olyan nehéz erről
    írni .Beszélni könnyebb.A minap "véletlenül" pont akkor kapcsoltam az egyik tv csatornára amikor Pataki Attila a legutóbbi földönkívüli találkozásáról beszélt.
    Nekem is volt egy ilyen esetem,csak ott egy emberke volt ,nem három.
    A szkeptikus barátnőm is jelen volt ,azóta is kerek szemekkel néz a világba.
    Lehet , hogy őt akarták meggyőzni?Szerintem nem sikerült nekik azóta is megrögzött hitetlen.
    Üdv.Ria

    VálaszTörlés
  37. Miután legázoltam a gazt odakünn, ebbe szaladtam bele:

    Számbácsiknak:
    http://hetivalasz.hu/vilag/szazak-menekulnek-a-krimbol-hazankba-is-befutott-az-elso-kerelem-74361

    VálaszTörlés
  38. Másoknak:

    http://index.hu/gazdasag/2014/03/18/szeles_gabor_lesz_energiacella/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a Széles egy elég szeles vigyori "hanti-manysi". Az az un. energia cella meg - amiről már ki tudja mióta hablatyol - úgy lehet egy nekünk gyártott börtön-cella lesz amelynek a fémfalába van bevezetve a számunkra "ingyen"áram.

      Törlés
    2. Hát, ha van is ilyen találmánya (amit nem tartok kizártnak), akkor is nagyon elbassza, hogy egyáltalán tárgyalásokat folytat nyugati társaságokkal... Már megint a kapzsiság viszi félre ezt a jónak tűnő ügyet.
      Ha nekem lenne ilyen ingyen energiás cuccom, első dolgom az lenne, hogy felteszem a világhálóra az építési módját. Mert ha másoknak jó, az nekem is jó - és ezt vehetjük pusztán gazdasági értelemben is. Ha csak nekem jó, az valakitől elvesz...

      Törlés
    3. No... most, hogy megtekintettem a videjót, meg is tapsikoltam gondolatban a riporterbácsi hallását. Meg a rámenősségét, hogy a kimondott szók értelmét mily ügyesen és gyorsan próbálta a nyilatkozó biznicman szájába gyömöszkölni.
      De... ha média körein belül dógozó azon fickók, akiknek ilyen képességeik vannak, nem azzal vernék el az idejük nagyrészit, Anyunak, meg Apunak a iránymutatása szerint lépegetnek, akkó... Vélhetően kicsiny kis világunk nem itt tartana.
      Gondolok itten a lényeglátásra.
      S nem a szájalásra, meg a hülyeségek minél gyorsabb elterjesztésére.

      Viszont. Továbbra sem vagyok meggyőződve róla Széles bácsi felkarolása olyan hűdekirály lesz mindenikünk számára. Elvégre felelős biznicman, aki biznicel. Az mindegy is mivel.
      Mi több. Továbbmenve. A fickónak nem nagyon van oka arra idegeskedjen a régebbi kijelentésével kapcsolatban. Ugyanis jelenlegi statisztikák szerint (amik ugye nagyon fontos iránymutatók sokak számára), a Vittore Zrt. nemigen fog megszorulni a savazósdi jáccásban.

      Ejnye bloggazdi, kicsit érdekesen viszonyulsz a mifelénk elterjedt megrögzött (meg bebetonozott), zsebtömködős és haszonalapú társadalomhoz ezen témában. Érdeklődnék, hogy szerény véleményed szerint a adott anyagmennyiség mennyi ideig lenne "nyilvános", ha tényleg ingyé' energiáról szólna?
      Mostanában láttam ugyanis, hogy a Keshe bácsi adatmennyiségét is kezdik szana osztogatni. Miután ügyesen megküldték hónapokkal ezelőtt (állítólag) mindenféle Kómányoknak. Csak azok érdemben jól nemcsinyáltak semmit.

      Törlés
    4. Hallod-e, pont én is azt vettem észre, hogy némelyik újságíróba sokkal több ész szorult, kulturáltabb, széles látókörűbb, és gyorsabb felfogású mint a legtöbb politikus arc. Kár, hogy nem a zemberek sorsának javításán dolgoznak ezek a jóeszű gyerekek.

      Az ingyé energiához: nyílván erős késztetést éreznének a konglomerátumok, hogy eltegyék láb alól az ingyenenergia találmány szerzőjét és terjesztőit, de ez is olyan lenne mint a búvópatak, mert ugye ami egyszer felkerül a netre, azt igen nehéz leszedni onnét. Ha csak nem a Fő Ipari Áramkapcsolót találnák meg a haszonalapú lopakok. :)

      Törlés
  39. "Számbácsiknak",
    hétfő 777 menekült, 343, 434, 327 család, 1708,
    ami nem erőltetett: hét fő, hét ember? hét teve? 777 ezt ismerjük már, 327 -> 3X2X7=42 - Jupiter
    kissé erőltetett (vagy máshol kell keresgélni): 3X3X3 X 4X4X4 = 27X64= 1728 ami a hindi naptárban (ugye Pí miatt hindi..) 1784, 1784 -> 17 - 84 -> 17 a halászat (tenger, óceán, lelkek) száma, a 84 pedig Ganésha/Zeusz/Jupiter száma a szivárványon, és a 42X2 -őn keresztül.
    1708 -> 28 X 61 a 28 ebből a holdhónap, a 61 pedig vagy abszolút értékben 61 (kérdés mit jelent), vagy 6+1

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A számokat persze összeszorozni is lehet de inkább összeadni szokták őket és aztán leredukálni egyjegyűre - mivel csak 9 szám van. Pontosabban minden szám visszavezethető a 9 egyjegyű számra. Ettől függetlenül a többjegyű számoknak is van-lehet jelentése - méghozzá számtalan.
      A "szer"-es Máté Imre-féle un. Nyirkai jóslat egy hamis idegen hatalmi vízió megjelenítése. A 7 teve "bevezetése" ebben szerepel. A menóra - áttételesen a zsidóság "bevezetéséről"/bevándorlásáról lehet szó - ami már részben meg is történt. A menórának/mén órának/táltos órának tudvalevően 7 ága van. A középponti ág a Tejút centrum kisugárzását jeleníti meg, míg a 3-3 oldalsó ág a Tejút 6 spirálkarjának a stilizált megjelenítése. Ezt - mármint a Tejút galaxist - a 6 + 1 is jelentheti. A "fogva tartott" 6 spirálkar/6 szép túsz HatSepszuT egyiptomi királynő nevében is benne van. A 17 - Szíriusz/halászat, 84 - 2ős-szivárvány/2ős szív - árván-lévősége. A kettős/teljes szivárvány /84/ egyik nem látható fele /42/ a Föld alatt van míg a másik látható fele a Föld felett van /42/. A 2 "fél"-szív árván teljesen egyenértékű és kiegészíti egymást. Ez "számszakilag" is így van. Már csak össze kell forrasztani a szív pokoli felét a mennyeivel: eskü-vő, menny-eg-ző, nász-éj-szaka...

      Törlés
  40. Nincs kedvem belekötni, de mindenesetre jót mosolyogtam ezen:

    http://index.hu/tudomany/2014/03/18/kozmikus_feszitovas_a_szenakazalban/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elég annyit tudni hogy: "amint fent úgy lent és amint LENT úgy FENT" - vice-versa. Tehát ha idelenn a Földön kicsiben egy vég/kezdet-ű állandó körforgás van - akkor odafent nagyban is EZ VAN. Vagyis olyan hogy ősrobbanás nincs. Kataklizmák, új Galaxis, új Naprendszer, új Föld születések persze mindig vannak - végtelen láncolatban. Amennyiben a kiindulópont hamis az azon alapuló többi elmélettel már nem érdemes foglalkozni.

      Törlés
    2. Úgy tudom, hogy létrejövő galaxisokat, bolygókat, csillagokat stb. még sosem figyeltek meg, csak pusztulókat. A többi feltételezés, ahogy az ősrobbanás is az, inkább csak alátámasztják annak ötletét. Maga az ősrobbanás feltételezése teszi szükségszerűvé a feltételezését. És ez nem jelenti, hogy nincs is, de látni eddig nem lehetett.Konkrét bizonyítéka azt hiszem, nincsen, de lehet, hogy tévedek.

      Egyébként pedig az nagyon igaz, hogy ha a kiindulópont hamis, a többi már csak 'bikakaka' :). Csak hát ember legyen a talpán, aki mindig képes a kiindulópontjától vizsgálni egy adott dolgot.

      R.S.

      Törlés
    3. Az a vicc az egészben, hogy nincs kiindulópont...
      Pulzálás van, ahogy Kerion is írja, teljes világegyetem-szintű rezgés, amiben persze lehet találni kezdetnek tűnő állapotot, de az csak valaminek a vége. Csak így logikus, semmi más elmélet nem állja meg a helyét, mert két kérdéssel lerombolható (mi robbant fel? honnan volt rá energiája?)

      Törlés
    4. Ezek már csak ilyenek...szeretnek robbantgatni...mindenki magából indul ki...

      "Úgy tudom, hogy létrejövő galaxisokat, bolygókat, csillagokat stb. még sosem figyeltek meg, csak pusztulókat."
      A mai "profi", nagyon tudományos világban még azt sem mernék bevallani, hogy eddig nem vették észre...
      Egy esetről hallottam...ismereteim szerint Klingsor erdélyi mágus egy új csillag megjelenéséből jósolta meg Árpád-házi Szent Erzsébet megszületését...
      http://hu.wikipedia.org/wiki/Klingsor_von_Ungerlant
      Ezt a képi világot meg szeretem (Nimróddal indul és a benne látható "köd"-öt kozmikus Anyaként mutatja (anya/anyag))
      http://www.youtube.com/watch?v=cpTVzuchNR4

      Törlés
    5. SZN, én egyre inkább hajlok Kerion papa véleményére ezekben a kérdésekben. Szerintem például ezt az általad belinkelt "Dawn of a new age" típusú videókat a "másik" oldal készíti.
      Mire alapozom?
      1:22 - egyszem
      piramisok
      jaguár (korszak)
      1:51 - elragadás
      2:48 - bagoly (!)
      összefogás (hamis látszata)

      Szép képek, jó zene meg minden, de ezek mind az "egyiptomiak" szimbolikája, taktikája, műve. Én már nem kajálom be.

      Törlés
    6. Akkor most még egyszer elmondom hogy az ősi szimbólumok, jelképek egyetemlegesek. Míg régebben a magyarok ősei, manapság jobbára a regnáló 6alom használja őket. Nyilván azért mert a múltat megidézve hisznek azok mágikus erejében. Ebben van is valami mert még mindig ők azok akik irányítanak. Más embereket úgy próbálnak kizárni ebből hogy a jelképeket bemocskolják - akár a saját negatív tevékenységükkel is - amit az egyes jelképek zászlaja alatt művelnek. Igyekeznek gyűlöletessé tenni mások számára például az úgymond mindent látó egy szemet/3. szemet, a Dávid-csillagot/hexagrammot, a menórát/táltosórát, a pentagrammot/a megújulás-jelképet, a baglyot/Ninhurszag madarát, a kecskét/Enki kedvenc állatát, a 666-ot/a szén-ionokat, a C-iont/a szén alapú létezést, a Si-ont/ a szilícium alapú létezést ecetera. Ezek jelentéseiről már rengeteg alkalommal írtam - hogy mi mit jelent valójában, hogy mire figyelmeztet stb.
      Mi magyarok ma már csak azért nem használjuk ezeket a mágikus "kellékeket" mert már ezen is túl vagyunk, nincs már rájuk szükségünk a felemelkedésünkhöz. Mi anélkül is az aranykorba tudunk menni hogy nem lóg egy óriási arany Dávid-csillag vastag aranyláncon a nyakunkban, s nincs a testünk tele szimbolikus tetoválásokkal.

      Törlés
  41. Mazsola
    Ha Kerion itt arról tanít, hogy a jelképektől rettegni kell, és "másik oldal"-ban kell gondolkodni, akkor én valóban nem értem Őt...Ez egy házi készítésű, kis nézettségű, innen-onnan összeollózott videó...
    Ettől még persze jelenthet bármit és annak az ellenkezőjét is...
    Az "egyiptomiak" műveivel és szimbolikáival nincsen semmi baj...
    A bagoly is egy olyan jelkép ami sok mindent jelenthet szerencsétlen szerző még oda is írta, hogy mire gondol...

    Lazuljunk...:)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Keriont csak azért idéztem meg, mert sokszor figyelmeztet - jogosan - hogy ezek az "ébresztő" videók nagy általánosságban félrevihetnek.

      Amúgy meg tényleg lazuljunk... (sokszor ragaszkodok a "múltban feltárt "igazságaimhoz" - amelyeken azért időnként át kell lépni, felül kell emelkedni rajtuk)

      Törlés
    2. SZN, miről beszélsz - hol írtam én bárhol is hogy rettegni kell valamitől/valakitől ? Pláne a kisajátított valahai magyar szimbólumoktól, jelképektől ?













      Törlés
    3. Azt hiszem nem értettél...

      Törlés
    4. Igen, volt itt egy kis félreértés, lehet én indítottam el, bocsesz.

      Törlés
  42. No... csak hogy aktualizáljunk. Eztet nemrég hallottam a Királyi Tv-ban:

    http://www.origo.hu/gazdasag/20140319-2018-ra-oldhatjak-meg-a-devizahitelesek-ugyet.html

    Ugye. Ilyen esetekben (sem) a kapkodás az erőssége a öltönykéknek.
    Persze... Szempont a sok szempont, meg az érdek. Csak... vélhetően nem a népeké.
    (A kommentekben ismét vannak érdekes megnyilvánulások.)

    VálaszTörlés
  43. Akkó... ím egy újabb asztalos okosság:

    http://radicalpuzzle.blogspot.hu/2014/03/fotozgatni-veszelyes.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mintha csak mi írtuk volna a gondolatait, vagy pedig a blogger olvasta a miénket? Vagy csak egy igazság van, és mindnyájan -kik felismertük- ugyanazt fújjuk?
      Azt írtad Quedra mester, hogy a számmisztikás utalgatások néha egészen távol állnak Tőled.
      Nos, ezúttal pedig egészen közel, hiszen Tenmagad épp (tán tudat alatt) most használtad a 777-es erejét. Hiszen ennek az el - vagy ránkszabadult asztalos rétegnek az eltakarítása -jelezve a 7-es szám erejével- a legfontosabb teendő egy jobb világ felé menetelvén.
      .. GG/7 - tüntesd el az asztalosokat az ostoba paksamétáéikkal együtt ..
      így szólt hát a kőbe vésett óhaj.. mindjárt rákeresek a konkrét forrásokra, addig is maradjon egy kicsit rejtvény hogy mire is gondoltam pontosan...

      Törlés
    2. A híres vagy hírhedt Georgiai Kövek, avagy az Ésszerűség Korszakának tíz irányelve. Ugye ismerős? Nos, leszámítva épp az első pont baljóslatú üzenetét, miszerint tartsd az emberiség létszámát 500 millió alatt a természeti egyensúly folyamatos fenntartásának érdekében. Ez nem túl hízelgő mondat, hisz jó eséllyel nem jutnánk bele abba az 500 millióba. De mivel a többi kilenc ponttal inkább többé, mint kevésbé egyet lehet, sőt kell érteni, így abban bízom hogy itt az 500 nem milliót, hanem a Főnix számát, feltámadást, újjászületést jelenti.
      Tehát, Georgia Guidestones, 7 pontja így szól:
      - AVOID PETTY LAWS AND USELESS OFFICIALS, azaz
      Kerüljétek el a pitiáner törvényeket és a hasztalan hivatalnokokat.
      vagy ahogy fenn írtam, "tüntesd el az asztalosokat az ostoba paksamétáéikkal együtt ".
      Ez tehát a GG/7-es irányelv. G - 7 G - 7 / 7 -> 777

      Törlés
    3. a konkrét forrás lemaradt: http://www.thegeorgiaguidestones.com/Message.htm

      Törlés
    4. Nem a joggal van a baj, hanem az emberekkel, hogy szükség van törvényekre, mert az erkölcs annyira meggyengült bennünk.

      Törlés
    5. Minél több a törvény, annál kevesebb az Igazság.
      (Marcus Tullius Cicero)

      Törlés
    6. http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2012/07/az-uj-vilagrend-kavicsai-nagy.html

      Törlés
  44. A cikkíró nem kicsit elfogult és tájékozatlan. A személyiségi jogoknak semmi köze a közösséghez. A képmáshoz és hangfelvételhez való jog igenis fontos főleg ma, amikor bármilyen célra pillanatok alatt felhasználják a fotókat. Ki nem @ja le az újságírókat?! Nekik is illene hasznos munkát végezni végre, nem szemetet termelni, ahogy eddig. Szóval én a személyiségi jogok tiszteletben tartása mellett teszem le a voksom.

    VálaszTörlés
  45. Esett már szó a repülőgép eltűnéséről? Szerintetek mi a céljuk azzal, hogy ennyire foglalkoznak a hírrel? Talán az idegenek általi eltérítéseket akarják bevezetni a köztudatba?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. esetleg tudsz valamit, amit mi nem? miért pont az idegenek? mennyire idegenek?

      Törlés
    2. Talán előkerült, vagyis valami maradékféle belőle:
      http://index.hu/kulfold/2014/03/20/malaj_gep_ket_dolgot_talaltak_az_oceanban/

      Erről jut eszembe Ö.T. is "eltűnt" mostanság (legalábbis innen) reméljük ő azért egyben van :)))

      Törlés
    3. A repülőgép-eltűnés egy eléggé egyértelmű bibliai "elragadtatás"-játék. Ezzel is az un. végidőre történik utalás - illetve az omega szabadkőműves kiprovokálása megy már ezerrel. Csak hát a Teremtés folyamatosan "tojik" a provoká-cion-okra. A "mennyei úthenger" lassan de biztosan halad a maga földi sugár-útján - nem lehet sem eltéríteni, sem kizökkenteni a megadott iránytól-ból.

      Törlés
    4. Azt nem tudom eldönteni, h mi a céljuk azzal, h ennyire felkapott a hír. Mit akarnak előkészíteni vele? A Philadelphia-kísérletben használt fegyvert vagy az irányító idegenek létét (eltérítés) hogy ezzel is elősegítsék az ijedősek új világrend karámjába terelését?

      Törlés
    5. (akkor még egy elmélet.. :)
      mi van ha nem is Bibliai az elragadtatás?
      http://giama.files.wordpress.com/2008/02/the-philosophy-of-time-travel.pdf
      Viz és fém..?
      http://hu.wikipedia.org/wiki/Donnie_Darko
      (a rendezői változat azért még érdekelne..)

      Törlés
  46. A rencer egy roppant mókás tanálmánya, amit a médija nagy ügyesen (természetesen a hajhászkodás, meg a népszerűség növelése érdekében, és... valamit még tuti kihagytam) a népek képébe tol...

    Adj, hogy kaphass:
    http://www.origo.hu/valasztas2014/20140320-osszesen-5-8-milliardert-kampanyolhatnak-a-partok.html

    (Kalandozás: Vajon milyen lehet éccaka tábortűz fényinél, vagy lámpásfénynél kertet mívelni? Lassan nem lesz értelme a gépet bekapcsolni estére se.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért néha van értelme, pl. ezért a mondatért:

      "Az mszp-hez képest a don corleone család egy női himzőegylet volt.."

      http://index.hu/belfold/2014/03/20/azonnal_beindult_az_osszeeskuves-gepezet_a_welsz-ugyben/

      Törlés
    2. Mit is jelenít meg a Welsz ügy ? Nem utolsó sorban azt hogy a Sólymot - aki persze jelképesen a Tu/l/rul jött madar - valami oknál fogva már nem kifizetődő lejáratni vagy bűnöző életmóddal negatív kontextusba helyezni.
      A 4.K - alias 4. Köztársaság pártos gittegylet videóbéli majom-diktátora is megszólalt a minap. Ami érdekes az az hogy fő-fidesznyik-ként és fő-dékás-ként szólalt meg. Ez nem nagyon tetszett a Pokorni névvel fémjelzett kerület helyi médiumának - mindhiába. Mert az interneten - az ejnye-bejnyét figyelmen kívül hagyva - már vagy jó fél-százezren rákattintottak a majomra. Ha valaki azt hiszi hogy az irányító-toronyból megeresztett majom-megjelenítés véletlen az téved. Mert mit is akar ez nekünk üzenni ? Természetesen azt hogy igenis léteznek a nemgój/a/ hozta majom-emberek. És persze - ebből kifolyólag - léteznek a gój/a/hozta nem-majom-emberek is. Akik most rácsodálkoznak a Teremtés e hamis koronáira.

      Törlés
  47. Nincs új a Nap alatt?

    Úgy látom a woodoo-s srácok most épp a transzcendenciát próbálják lejáratni:

    https://www.youtube.com/watch?v=KuIWmjjj1h4

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ezt esetleg bővebben is kifejthetnéd..
      A transzcendencia definiciója: "Existence or experience beyond the normal or physical level"

      Törlés
    2. "ezt esetleg bővebben is kifejthetnéd.."

      Még Te kéred? :))
      Csak egy példa a közelmúltból:

      "(akkor még egy elmélet.. :)
      mi van ha nem is Bibliai az elragadtatás?
      http://giama.files.wordpress.com/2008/02/the-philosophy-of-time-travel.pdf
      Viz és fém..?
      http://hu.wikipedia.org/wiki/Donnie_Darko"

      Ezt is, és másik hsz-eket is jó néhány oldalban lehetne kifejteni, hogy közérthető legyen, de ez sosem történik meg, hiába kérem... Képekben beszélgetünk és kérdésekben, emlékszel? :))

      Törlés
    3. A bővebben kifejthetnéd alatt arra gondoltam, hogy kifejthetnéd, miért nem fér bele a film a transzcendencia fogalomkörébe? Tudósbácsi meghól, agy-aktivitását (lelkét, akármijét) áttöltik és "normális"-fizikai szint fölötti életre kel. Szerintem maximálisan belefér a film a cim által sugallt fogalomkörbe..

      Ab2: az Időutazás filozófiája c.könyv egy "elmélet". Amiért kiemelkedő az az,hogy olyan dolgokat is megmagyaráz, amiket másképp nem lehet.. amiért pedig eszembe jutott, az szerintem adott: repülő+ viz+ Lost
      (és magyar nyelvű linket adtam hozzá.. és ott is irja..)
      http://youtu.be/H3yWIWQwiTo
      http://youtu.be/bz6aY2S4zdY
      ez meg csak úgy bónusznak..
      http://youtu.be/R8NE-Jqs388

      "A keresődbe be ne írd, hogy igazság! Ha itt játszódik, kizárt, hogy kiadnák; ez durva könyv így, hidd el! Játszasd állatszereplőkkel, no meg űrben, ha már íródnia kell!" (Zselenszky)

      Törlés
    4. "miért nem fér bele a film a transzcendencia fogalomkörébe?"

      Ilyet nem írtam. :)
      Ezt írtam:

      "Úgy látom a woodoo-s srácok most épp a transzcendenciát próbálják lejáratni:"

      Azért gondolom, hogy megint turpisság van, mert egy ilyen - spirituális körökben ismert, pozitív kifejezést mint a - transzcendencia, megpróbálják most lejáratni, negatív köntösben tálalni ezzel a filmmel - ezzel is elijesztve azokat akiket esetleg érdekelne ez a téma. Érthető így?

      Törlés
    5. Nyugi Mazsi.. inkább hallgass irodalmi dub-technot.. az első mondatok..
      http://youtu.be/Is4G1aO7NVE

      Törlés
    6. Naszóval... az előzetes Johnny Depp-es előzetes elég érdekes.
      Viszont, ha onnat nézem mostanában elég sok elgondolkodtató témára veti rá magát hollywood, hogy szanaharácsolja magát anyagilag.
      Igaz a felvetett téma azé mán nem új keletű. Lásd ezeket nem túl mai rendszereket:
      http://en.wikipedia.org/wiki/Shadowrun
      http://en.wikipedia.org/wiki/Cyberpunk_2020
      Nomeg egy valag külhoni, meg hazai írást a "ponyva"-, és vagy sci-fi irodalom terén.

      Aztán. Hamán a feliratozott előzetesben feltűnt eme betűszó: RIFT
      Nézzétek csak mibe szaladtam bele:
      http://itcafe.hu/cikk/oculus_rift_teszt_vr_sisak_tech_carmack_3d/oculus_rift_bemutato.html

      Nopersze... emlékeztem én mán rá, hogy a szót láttam valahun anno. És télleg:
      http://en.wikipedia.org/wiki/Rifts_%28role-playing_game%29
      (Ez se mai gyerek ám.)

      A okosok szerint meg ha nem betűszó, akkó ez:
      http://en.wikipedia.org/wiki/Rift

      Szóval... ;)

      Törlés
    7. Hja, jó kis rés:

      https://www.youtube.com/watch?v=TwLVxayxgTw

      Törlés
  48. Van új (számomra) a Nap alatt: ma reggel kelvén tőlünk (és Tőletek is) keletre kb.észak-dél irányban annyi csik, amennyit még nem láttam egyszerre.. nagyon forgalmas volt az éjszaka-hajnal..

    VálaszTörlés
  49. "Who killed the electric car?" (ki ölte meg a villanyautót?)
    http://index.hu/belfold/2014/03/19/bednar_tolunk_nyulta_a_kormany_a_jedlik-programot/

    VálaszTörlés
  50. Zé-nek és mindenkinek aki szereti:

    http://lroc.sese.asu.edu/gigapan/

    VálaszTörlés
  51. Most a lehetséges filmbeli témaválasztások okaiba és jelentéseibe nem mennék bele, főleg azért, mert az a tapasztalatom, hogy a manapság elterjedt, hatásvadász bemutatók nagyon félre tudnak vinni. Majdnem mindegyik új film bemutatója "ütős" (valahogy el kell adni), de aztán ezen filmek és mondanivalójuk 90%-a sajnos egyáltalán nem ütős és még csak a témaválasztása sem új vagy forradalmi, ahogy Queadra is írta. Max. a kivitelezése, a látvány és a technikai bravúrok azok. Gyanítom azért, hogy tovább emeljék az ingerküszöböt, különben nem tudnák fenntartani a figyelmet.
    Persze ettől még lehet jó egy film, de inkább várjuk ki a végét. :)

    Csak vicces adaléknak:
    http://cink.hu/ilyen-lenne-a-gyalog-galopp-trelere-ha-komoly-film-len-1299008593

    Mondjuk a "szuperhülye" és "komoly-komolytalan" jelzőkkel vitatkoznék benne, de az tény, ha soha nem láttam volna még a filmet és azt sem tudnám, hogy mi fán terem a Monthy Python, lehet simán mást várnék, mint amit valójában adni tud. Igen, ez csak azután derülne ki számomra, hogy megnéztem. És amivel a legtöbb trailer is operál; a kíváncsiság felkeltése által leültetni a képernyő elé.

    Nem akarok általánosítani, de egyre inkább azt látom, hogy minél inkább hatásvadász egy bizonyos trailer, annál inkább a tartalmi és jelentésbeli ürességet hivatott elfedni, hiszen enélkül a lehetséges nézők nagy része eleve kiszelektálódna. :)

    Ja, meg szintén egy kis lazulás, ami arról jutott eszembe, hogy 'egy film a transzcendeciáról, aminek a címe Transzcendens', az eléggé arra hajaz, mint ez:
    http://www.youtube.com/watch?v=7TQJILoFd5o
    :D

    VálaszTörlés
  52. Teljesen technológiai jellegű kérdés következ:

    Mindőtöknél trükközik a jutyub vagy csak nálamnál van meghülyülve?
    Úgyértem... remek, hogy elindulnak a videjók (a nagyrészük olyan másfél perc után - miközben sem az adatforgalom, sem a memória/procihasználat nem mutat magas értékeket), de cserébe a hanganyag elég furán érkezik meg. Értem ezalatt, a beszédhang valahogy elsikkad menetközben, a zene pedig hol behalkul, hol torzul, vagy zajos.

    Mely megoldások a valósak szerintetek?
    1) ideje lenne egy rendszer update-nek,
    2) híresen stabil mobilnet,
    3) naptevékenység,
    4) ufókok,
    5) technológiai váltás jutyubéknál (is)
    6) egyéb
    7) tünnyek kertet ásni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 0) spamek, cookik, férgek stb eltávolítása, temporary könyvtárak kiürítése, és/vagy winfos újratelepítése, fizikai memória vizsgálata (elegendő-e a modern flash-es alkalmazásokhoz) stb.

      Ha ez nem, akkor 7).

      :)

      Törlés
  53. Quedra, nekem egyszer volt majdnem hasonló 'gond' a gépemen (youtube videók furin futottak, hang hol volt-hol nem, leálltak mindig 2 percnél, mintha elment volna a net, böngésző automatikusan nyílt nyakra-főre, stb.), szóval nem volt kártékony vírus, hanem valami spyware vagy egyéb malware. Lefuttattam egy anti-malware-t, plusz beállítottam az avastot úgy, hogy az op. rendszer felállása előtt is csináljon egy szkennelést, és akkor ezek a furi jelenségek megszűntek.
    (avast - "Rendszertöltéskori vizsgálat
    Ezzel a lehetőséggel beütemezhet egy automatikusan végrehajtandó vizsgálatot, amely a rendszer újraindításakor - például a rendszertöltéskor - kerül végrehajtásra, mielőtt még az operációs rendszere aktív lenne.")

    Nem vagyok egy pc guru, lehet aztán nálam sem ez oldotta meg a problémát, hanem esetleg valami tök más volt és csak éppen akkor jött rendbe, amikor a keresők is lefutottak:P. Lehet, hogy nálad nem ez a probléma, mindenesetre kárt nem okoz, csak pár klikk. Megéri kipróbálni szerintem, mielőtt az ember nekiállna egy teljes újratelepítésnek esetleg. :D

    VálaszTörlés
  54. A felhajintott kérdésre reagáló népeknek (bloggazdi és Shaula) megköszönöm a ötleteket/elgondolásokat. És persze tűntem kertet ásni... mára elég is vót. ;)

    De. Kis kiegészítés a technoblablához:
    Van némi fogalmam a informatikáról (mer még papírom is van róla, értek hozzá), ezér nem használok windózt. Tehát a fentebb ajánlott dógok csak erős fenntartásokkal kivitelezhetők részemről.

    Közben a hangporblémám megoldódni láccik. Kontaktosnak tűnik ugyanis a fülesem (megin).
    Ám a jutyub továbbra is gondolkodik némi időt mielőtt beindul hősies 240p-s felbontással. Ez pediglen vélhetően azér van mert (természetesen a userek nagy örömére), mostanában megint ráncfelvarráson esett átal pár alkalmazás. Többek között mindőnk kedvenc közönségesódala, a jutyub, meg a gugli kommenikációs szolgáltatásai, s még a flash-ben is elk... rontottak valamit a pogramozók. Úgyértem. Sokkal felhasználóbarátabban néz ki, de cserébe atomerőmű kell hozzá, beinduljon. Ahogy nemrég olvastam egy cikk kommentjeiben (amit most nem tanálok hirtelen) a csicsa fontosabb cégéknél, mint a jól bevált és pöpecen (vagy kis/elhanyagolható hibákkal működő alkalmazások.
    Hörögtek is páran hozzáértők, hogy nem lesz ez jó vonal... gazdaságilag se...
    Ezé fejeztem abba pár éve a windózos létezésem. Meg mer sok olyan gyökérséget csinált, amire nem kértem meg, de szerinte meg szükséges vót.

    Levonván a konzekvenciákat (hehh... megin tudok idegen szókat) a áskálódás, kertművelés sokkal mókásabb, s főleg nem oly stresszes szórakozás. :)

    VálaszTörlés
  55. Az Indexen rövid időn belül már a második áttörésről olvasok rákgyógyítás területén. A múltkor arról írtak hogy amerikában megtalálták (azt nem írták hogy mikor..) a leukémia leghatásosabb ellenszerét, amely 95 %-ban gyógyít... ez nagyon nagy dolog (!), de egyelőre még nagyon drága a készítmény, 100 ezer dollár egy kezelés, de majd a gyógyszergyárak ócsítanak rajta. Jó, ez végül is jó hír, és szerintem joggal hívhatom áttörésnek.
    A másikat ma olvasom, hogy a legrondább betegség, az agydaganat ellenszerét is megtalálták, ezúttal a svédek. Ez jó, nyolc egérből hatot kigyógyított, a másik kettőről nincs hír. Ami viszont érdekes, és ideírom, aszongya:
    "Most olyan dolgokat kell tisztázni, hogy milyen mennyiségű gyógyszer bevitele szükséges ahhoz, hogy az el is jusson a rákos sejtekig. Elképzelhető, hogy nagyobb mennyiség bevitelével már mellékhatások is megjelennek."
    Ezt segítsétek nekem megfejteni. Fordítási, újságíró, vagy más a gebasz? Vagy a hiba nálam van, rosszul értelmezek valamit? Egy halálos betegségnél ugyan milyen más mellékhatástól kellene tartani?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A rák gyógyítására valószínűleg már többször megtalálták a megfelelő hatóanyagot. Addig, amíg a gyógyszergyártó monopóliumok számára nagyobb üzleti haszonnal járnak a rák konvencionális pl. kemoterápia kezelésére gyártott anyagok előállítása, valószínűleg szokásos módon ezek a felfedezések később valahogy mindig megakadnak mindenféle engedélyezési útvesztőkben.
      A gyógyszergyártásban az emberek kigyógyítása soha nem az igazi cél, inkább a betegségek fenntartása, köztudatba programozása, a tartós gyógyszerfogyasztás fenntartása érekében.

      Törlés
    2. Nos, talán nagyobb mennyiség bevitelével már egy életre lenyomorodik, míg kisebb mennyiséggel csak símán elpatkol a páciens. Melyik a jobb?
      Én úgy vélem egyáltalán nem ez a gyógyszeres kezelés a helyes út ebben a kérdésben.

      Törlés
  56. A sok savazgatásos felvezetés, meg a hirtelen "taxizás" közben meghót csóka mindent elöntő okosságai közé, had szúrom be eztet:

    http://szabadriport.wordpress.com/2014/03/22/harckeszultseg-a-bankhaboru-ujabb-szakaszara/

    Megjegyzés: A srácok roppant ügyesen zsugáznak (mán a sunyicsávók), láthatóan van pár adu elpakolgatva ide-oda. Szükség esetére ugyi...

    VálaszTörlés
  57. Na, csak semmi gond, indulunk haza!! :))))))))))))

    http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2014/03/egi-edesanyank-foldre-szallott-ertunk.html

    GA

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most akkó' má' át vagyunk emelve?...:)

      Törlés
    2. "Na, csak semmi gond, indulunk haza!!"

      Csak előbb még föltesszük a gyöngykavicsot!!: D:D:D
      P.

      Törlés
    3. Ahogy nézem engem ebből az átemelős buliból kihagytak - ugyanabban a dugóban szívtam reggel, esőben, feszülten. Nos, gondolom ez nem AZ a bizonyos "haza".... :(

      Törlés
    4. Mondom, hogy előbb a gyöngykavics.:) P.

      Törlés