2014. július 4., péntek

Lazuljunk: repcsiforgalom műhold távlatból

"Innen" fentről nézve egészen harmonikusnak, álomszerűnek, már-már békésnek tűnik, ahogy szétbasszák a Földet ezek a kis repülő spermiumok, fedélzetükön sok-sok további még kisebb spermadonorral és hüvellyel. Egyik "felem", a zöld, háborog ilyenkor. A "másik" felem meg azt mondja: szarok rá, ez a kék golyóbis most egy ilyen, így megjelenő és működő szervezeti egység. Ez van srácok, majd változik ez az álom is, is ha úgy hozza...



Forrás.

6 megjegyzés:

  1. Lányom reakciója a kis fényes röpködő repcsikre:

    "Olyanok, mint a szolgák, akik a Földet szolgálják..."


    Hm...

    VálaszTörlés
  2. " Megszólalt a repülőgép szerelő lelkiismerete.2014. május 12-én Drezdában az utca nyilvánosságához fordult az a repülőgép szerelő, aki hiába tájékoztatta az illetékeseket a feladatául kapott repülőgép átalakítási munkákról, bejelentései a szemétkosárban kötöttek ki.
    Elmondta, részt vett repülőgépek átalakításában. Ki kellett szerelniük az üléseket, tartályokat építettek be, amiket csővezetékkel összekötöttek. A csővezetékek végét a szárnyakba általuk beépített szórófejekhez vezették. A munkát a hadsereg szakembere ellenőrizte, aki úgy tájékoztatta a munkásokat, hogy az átalakításokra a German Aeronautics and Space Administration kísérletei miatt van szükség. Eszerint a permetező gépet követi egy mérőműszerekkel felszerelt másik gép ami méri és elemzi a kísérlet adatait.
    A magyarázatot meghallgatták, és mindenki csinálta tovább a dolgát. Viszont azt már a dolgozók sem értették, az átszerelés elkészültével miért hoznak nekik védőruhát és légzőfelszerelést a tartályok feltöltéséhez. Mint kiderült, a tartályokba töltött szerek, erősen mérgező alumínium szulfidok, bárium-oxidok, valamint nanorészecske méretű polimerek voltak, amik belélegezve súlyosan károsítják az egészséget. Emberünknél ekkor borult ki a bili, és beadványt irt az illetékeseknek. Ennek meg is lett a hatása: kirúgták munkahelyéről.Ismét beigazolódott a mondás: "Ne szólj szám, nem fáj fejem"."

    http://www.fenyorveny.hu/2014/06/megszolalt-egy-chemtrail-repulogep.html

    VálaszTörlés
  3. Tán egy nagyobb asszociációs ugrással illenek ide Nina Paley rajzfilmjei:
    http://www.youtube.com/watch?v=sRowvGpAriQ
    http://www.youtube.com/watch?v=9-2bq0bxjMU

    (Nina Paleytől A Ramayana vicces feldolgozása a kedvencem, remek zenével (Anette Hansow):
    http://www.youtube.com/watch?v=DyXCQ9kFTU8 ... :)) annak, aki bírja az ilyesmit)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. (reggel nagyon nem voltam humoromnál, de ez a film feldobta a napom indulását- mindenképpen megnézem elejétől végéig- köszönöm)

      Törlés
    2. "provokáCION", avagy "evuloCION"...
      "Na azér' mondom! Egyet kell kérdezni. Nem 2-őt, 3-at, 4-et, 5-öt, 6-ot vagy 7-et hétet. Csak egyet. Mekkora nem mindegy, hogy felről le vagy leről fel? .... "

      Szép Napot!

      Törlés
  4. Ez csak mese, amúgy is jól tudjuk hogy a föld nem gömbölyű mé ha az lenne a kínaiak má rég lepottyantak volna róla. Repülők pedig nincsenek mé ami nehezebb a levegőnél az képtelen repülni.

    VálaszTörlés