2014. augusztus 29., péntek

.-*




29 megjegyzés:

  1. (Kicsit megszaladt a mai kávé adagom… most látom, holnap van már)

    Címezett: Mindenki :)
    A virtuális kapcsolatok világa szép világ, de csak töredékes képed tud adni a másikról.
    Mivel az emberi elme „egész képekben” tud csak gondolkozni, ha töredékes képet lát, azt mindenképpen kiegészíteni fogja, és ezt csakis a saját személyisége és tapasztalatai alapján fogja tudni megtenni.
    Így vannak remek találatok és banális tévedések egyaránt a másikról, amennyiben személyes ismeretség híján, egymásról fix állításokat kijelentünk itt.. van ami jólesik, van ami vicces, van ami gyomros is tud lenni.

    Én mindenképpen a személyes kapcsolatok világának a híve vagyok, de az nem mindig tud összejönni a virtuális ismeretségekben.
    Szerencsésnek mondhatom magam, hogy pl. Mazsolát és Dórát személyesen ismerem, barátaimnak mondhatom őket, akikben én nem fogok csalódni, mivel egész képet látok, ismerem az életüket, a küzdelmeiket, értékeiket, gyengeségüket is.

    Gondolom egy pohár vörösbor mellett, együtt borozgatva az itteni társaság minden tagja, a másik szemébe tudna nézni, jót beszélgetnénk, és a végén rácsodálkoznánk a másik nagyszerűségére, amit így a képernyőt bámulva, verve a klaviatúrát soha nem is tudunk meglátni... de megpróbálhatjuk feltételezni...
    Minden szépeket Mindenkinek! :)

    VálaszTörlés
  2. Már tegnap is akartam írni, de még vártam vele. A reakciód alapján látszik, hogy már nemigen lehet rajtad sebet ejteni.:)
    A virtuális ismeretségen és személyes kapcsolatokon túl vannak láthatatlan szálak is. Ezek nekem nem jeleztek, hogy az Ildivel gondok lennének. Ha valakinek jeleztek, az majd utánajár( ha akar), hogy mi volt a probléma forrása, ami feltehetően nem TISZTA FORRÁS.

    Lujza

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Lujza nagyon köszönöm kedves szavaidat, nagy öröm hogy megint itt vagy.! :)))
      Szép dolgokat írsz,de Te saját magad erősségét feltételezed bennem…… én valójában nagyon sebezhető vagyok…
      Igen, a láthatatlan szálak sokunkat összekötnek, nagyszerű embereket ismertem meg itt, nincs kivétel.. mindenki az :)

      Törlés
    2. Tündérke, most (, hogy így szólítottál meg ) vettem csak észre, hogy a drága megfordítva AGÁRD. :)))
      Sokszor vagyok ám itt, csak épp nincs mondandóm.:) Az elmúlt időszakban egy hatalmas béka( béke) telepedett rám, amit nem is neveznék nyugalomnak, hanem inkább üresjáratnak. Nagyon furcsa érzés, mert az ember csak néz ki a fejéből, de nincs ereje megszólalni . Igazából még gondolatok sincsenek. Azt is érzem, hogy még nincs vége, de úgy látszik kaptam egy-két nap szünetet.:)
      Az nem baj, ha nem érzed magad sebezhetetlennek, mert ilyen ember valójában nincs is. A nemigen sebezhető nálam azt jelenti, hogy az ember már ügyel arra, hogy ne legyenek rajta fölösleges kinövések, vadhajtások. Ha pedig mégis megjelennének ( mivel az ember jó táptalaj, s folyton szórnak rá valamit, ami gyökeret ereszthet ), akkor igyekszik ezeket a feleslegeket saját maga eltávolítani, nehogy másnak kelljen ezt megtenni.

      Mazsi, ez a kép hatalmas!:)))

      Lujza

      Törlés
  3. Kedves SZ.N….Tudom nem tartozom neked magyarázkodással, és nem csak neked írom, a többieknek is, a teljes információ jogán…. ha már rólam itt valamit megfogalmaztál.
    Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más a tűréshatára mi az, ami vicces, vagy durva, nekem akkor ez az alábbi durva megfogalmazás volt:
    „A VH-n volt nemrég Ria-val egy jogos vitája. Ott az első menetben kiütéssel a padlóra küldte Ria-t. Miután Ria megadta magát (kitörölte az összes kommentjét) kedvesen a padlón fekvőbe még egyszer belerúgott...
    Azt én még most sem értem (de lehet félre értem...)”
    Én erre nem reagáltam, nem láttam értelmét és úgy gondoltam ilyesféle kommunikációra nincs szükségem, nem beszélünk egy nyelvet, talán nem árt egy kis szünet nekem, meg nyílván én gerjesztettem valamit itt az oldalon, nem tudom jóvá sem tenni, minek magyarázkodni.
    Én téged soha nem minősítettelek itt, sem a „hátad mögött”… Mazsolával időnként levelezve valami kapcsán Veled kapcsolatban csak pozitívat írtam, értékelve az igazságszereteted stb. most nyilván nem írom itt le, nem akarom a bizonyítványom lobogtatni.
    A V.H.-ra azért írtam, mert egyszerűen nem bírtam olvasni Ria-t, hogy hogyan beszél az emberekkel. Én azelőtt ritkán olvastam ott hozzászólásokat, én nem tudtam Ria kicsoda. Semmi bántót én úgy érzem nem írtam, pláne nem belerúgtam a földön fekvőbe.
    Ez nem volt kiütés, Ria abszolúte kiüthetetlen, a megjegyzéseinek kitörlése, csakis egynek szólt a váratlanságnak és így tudott reagálni, ez volt az egyszerűbb megoldás számára, ugyanis így az egész szövegkörnyezet érthetetlenné vált (bizonyítékok törölve).
    Bizonyára akkor követted az eseményeket és láttad milyen párbeszédek voltak, és mik voltak azok, amikre reagáltam, és amiket Ő kitörölt.
    Embereken akar segíteni vallásával, harsogva, erőszakosan egy olyan oldalon, ahol nem ez a téma. Magát vallásos embernek tartó valakit, ilyen kommunikációval, erőszakos, másokat minősítő stílussal én még nem láttam...
    Erre reagáltam, ahogy jött, lehet nem egészen jól, de nem rossz szándékkal, pláne nem erőszakkal, amivel leteríteni akarnék mást.
    Köszönöm, hogy végighallgattatok, erről az egész ügyről nem szeretnék további vitát gerjeszteni, de mindenki bátran gondolhat,és írhat is amit akar, de azokban én már nem kívánok részt venni.
    Örömmel várom az új témákat és az adódó kisebb csatározásokat is, ahol remélhetőleg nem fajulnak a dolgok lelki pankrátor mérkőzés szintjére.
    Minden jót mindenkinek! :)

    VálaszTörlés
  4. Bolhából csináltunk elefántot - már megint. :)
    Ezért gondoltam oldani a feszkót ezzel a nem is tudom milyen állattal... :)
    Remélem sikerült, úgy tűnik... Ildi legalábbis visszatért - bár egy kis szünetet akart tartani - és még visszatért Lujza is, akire pont valamelyik nap gondoltam (Bastian mellett), hogy nagyon eltűnt. Ezek szerint itt vagy Lujza, csak nem volt miért megnyílvánulj. Jól van.

    Szóval nyugi van gyerekek, kissé elbeszéltünk egymás mellett, sorozatos félreértéseknek voltunk alkalmazói és elszenvedői. Biztos nem úgy reagáltam én sem ahogy kellett volna, vagy ahogy szoktam, ezért elnézést kérek mindenkitől akit megsértettem. Pont Ildinek írtam, hogy semmi különös nem történt, kis csetepaté, kár túlreagálni, aztán valahogy én is belekeveredtem ebbe az örvénybe, ami magával húzott.

    No, de kár a gőzért, inkább lazítsunk ezen a szép hétvégén bloggolás helyett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. (valami ilyesmi járt a fejembe, mint a maki mondatának első része tegnap éjjel :)

      Azért irok pont a Te szavaid alá, mert.. :)

      Az "emberek" első reakciója -akarva-akaratlan- a félelem. Gyikagy. Védekező. Ha valaki nem tudja, hogy MINDENKInek vannak lénykéi, akik percről percre gondolatokat sugároznak a fejébe és ha valaki TÉNYLEG jól ismeri saját MAGát (ahogy én se még), akkor ki tudja szűrni az idegen gondolatokat. Ennek a magasabb szintje a Segitő, még magasabb a Szövetséges. Ha valaki olvasta a linkelt fórumot, akkor ott az illető (StG.) bejelentkezett (hideg, meleg, fülzúgás, nyomás, mindekinél máshogy) és azután az illető Szövetséges megtanulja használni a "gazdatestet", egymásrahangolódnak. Innentől lehetnek olyan "vicces" esetek is, hogy hármasban beszélgetnek (egy testben ketten, plusz egy külső személy).
      Ésakkor mi van? Zavar valakit? Ne olvasd, ne hallgasd, ne gyakorold. Ha nem a Te utad, akkor hagyd békén azt, akié.
      Bűvészinas útjának szive van és (számomra) az az út jó, amelynek szive van.
      Minden út egyéni út, de van hogy az emberek párhuzamos pályára kerülnek (együtt haladnak). Majd eltávolodnak és talán egyszer újra egymás mellé..

      Béke..

      Törlés
  5. :)))))), hoztam egy Energiamasszázs meditációt, fekve, egész jól bele lehet aludni., Ara meg csak masszíroz közben :)...., jó pihenést!

    http://www.ararauch.hu/index.php/meditacio/45-sajat-keszitesu-meditaciok/169-lang-szilard-ara-rauch-energiamasszazs

    GA

    VálaszTörlés
  6. Nyugalom, a birkák ! Berettyóújfalunál éppen főpróbát tartottak. Teljes szélességében lezárták az Uram bocsá "véletlenül" 42-es ! számú FŐ-UTAT - most még csak egy kis időre. A Bir Ka, vagyis a KÁ-t BÍR-ó magyar természetesen nem ter/r/or-ista hanem Tér Őr-"ista" hiába is próbálják a 6alombitorlók a fekete szómágiájukkal negatív kontextusba helyezni. A 42-es út persze a szivárvány-út, pontosabban a szív árván/y/-lévőségének mennybe/aranykorba vezető útja. Tehát aki bújt bújt aki nem nem az ÚT lezárattatik a BirKa, pardon a már újszülött Bárány Magyar által. Mert a kegy-elmés tür-elmés IDŐ is lejár egy-szer s mind-én-kor-Ra.
    A hajdani 97-es scifi-horror - Event Horizon - címét anno nemes egyszerűséggel "Halálhajó"-ra fordították a helyi szinkron-kőművesek. Na persze a megvezetés céljából. Mert a "Hal Ál Ha Jó" valódi magyar jelentése lát-ni-való-an egészen más mint az illuzórikus. Az ál-hal vagyis az ál Halak korszakbeli, tehát már Vízöntő/vé/ feltámadt ember Jó H/a/. Kár a filmes definí-cion-ért mert nem Infinite Terror/Végtelen Terror van az Infinite Space/Végtelen ŰR-ben vagyis az ÚR-ban hanem a MINDEN/ség TER/ének/ ŐR/zési/ funkciója.

    VálaszTörlés
  7. A "MAG népe" természetesen nem pusztul ki hiába is vizionálják ezt az un. "real news"-on. A C-ion > Si-ion szabadkőműves "bemutató" csak sima zsidó rájátszás a precessziós metamorfózisra. Arra vonatkozik ami a magyarokban ilyenkor testi, tehát fizikális szinten történik a megmaradásuk érdekében. De nem a magyar táltos találta ki a cionos-sionos "titkosítást" hanem a zsidó kabbalista. Jellemző hogy nem is a magyarok - akikben végbemegy - reklámozzák ezt a átalakulást úton útfélen hanem éppen a zsidóknak nevezettek. De nekik közük sincs hozzá mert az egész folyamat alapfeltétele a "senkiként" való szeretetelvű feltámadás. Hiába játszanak Istent unos untalan még véletlenül sem a kőművesek illetve hasonszőrű elődeik teremtették a magyart, pláne nem annak "genetikáját". Halvány fingjuk sincs arról hogy a magyar ember/madár ember - mint teremtett emberi lény - valójában mire is képes. Ők csak konstatálják azt - a lopott régi tudást is alapul véve - hogy a magyar bizony magos-mágus és sok mindenre lehet hivatott. Aki aggódhat az éppen az aki nyeregben érzi magát - többek között a közvetett vagy közvetlen magyar-irtásban is. Annak nem sok jövője van. Az pedig teljesen nevetséges amikor politikus, celeb vagy egyéb "ővalakisága" magyar földön magyar bőrbe bújva kívánja magát átmenteni, próbálná megúszni az amúgy - védekezésképpen - természetszerűen belső rezgés-emelkedéssel is járó apokaliptikus illúzió-váltást.

    VálaszTörlés
  8. Kedves Idi, Lujza és Mazsola!
    Lehiggadva, józanul…(Remélem nem újabb (nagy) hullámokat keltve!)
    Ami az egyik nézőpontjából bántásnak tűnik, ami a másik nézőpontjából féltékenységnek, az a harmadik nézőpontjából tükrös tartás (segítő szándék is lehet) Mert ugye „mindenki magából indul ki”… A bántás kielemzése több szempontból is érdekes lehet. Az én nézőpontból azért, mert ha valakit bántani szeretnék, pont azokat az eszközöket használnám, mint amit Ildi szokott használni (szarkazmussal visszaönteném a vita partner nyakába a korábbi mondandóit, elcicáznék avval, ki nincs velem egy szellemi szinten (ahogy történt ez az új fiúnál az átemelt politikai cikknél, miután velem is Ildi első alkalommal velem is összeakasztotta a bajszát), vagy (ami korábban Évivel történt) ami igazán fontos valakinek, avval (Évit a magyarságával ) falhoz szögezném...) Láthatóan ez is nézőpontok kérdése, persze lehet, hogy ez is mind tanító szándékkal ment, csak az én fejlettségem ezt így még nem érti… A Ria párbeszéd felemlegetésénél valóban bántó volt a stílusom, mert ha azt írtam volna - ha a vitapartner visszavonul (nem megadja magát!) akkor nem illik kioktatni (nem belerúgni!), mert akin felülkerekedünk (nem legyőzzük!) azt inkább magunk mellé felemelni kell, mert egyébként a vita öncélúvá válik és onnantól EGO-val találkozunk ( ami már nem vezet sehová ) - akkor bizonyára kevésbé korbácsoltam volna fel az érzelmeket. A bántó stílusom nem igazán volt tudatos, ezért még most sem teljesen értem miért vert ekkora hullámokat. Ildi amennyiben szükségesnek érzed, kérlek fogadd bocsánat kérésemet, de biztosítalak arról, hogy durva megnyilvánulásom nem ellened volt, hanem érted! (Ahogy Quedra mester is rendre tükröt tart. (legtöbbet Mazsolának és nekem) Csak Ő nagyon viccesen teszi ezt…:)) Ildi a legszebb stílusod és legösszefogottabb mondandód neked van itt, pont ezért volt számomra diszharmonikus, hogy miért nem látod azt, amit én (ez persze a fentiek miatt lehet nem jelent sokat), és miért tudsz elkanyarodni fura irányokba. Viszont nem vagyunk egyformák és ugye a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve…
    Lujza nagyon örülök a felbukkanásodnak. Te mindig tökéletesen játszottad a mérleget és szívből kiálltál amellett, aki mellett kellett. Köszönöm :)! Nálunk ez itthon is így megy. Egyáltalán nem hiszek az előző blog bejegyzés megkerülős, szőnyeg alá seprős stílusában. Szerintem a gyermeknek elsősorban őszinteségre és szeretetre van szüksége, minden más másodlagos. Ezért itthon, mikor a poroszos stílusom átlépi kis feleségem ingerküszöbét, akkor Ő is úgy kompenzál, ahogyan most te (rám meg szúrósan néz közben...). Még egyszer Köszönöm! :)
    Mazsola volt idő, mikor még azt vallottad, hogy itt minden leírt gondolatnak jelentősége van. Ettől mára messzire kerültünk, idővel ezek a lehetőségek csorbultak, és mára úgy tűnik, hogy a gondolatok mérlegelése érzelem dússá is vált… Ami egy blogger, egy tanító esetében szerintem problémás… Amint minden gondolatnak, minden szónak hatása van, úgy hatványozottan egy tanító tanításainak. Nyuszi (Amadeus, Baj-edzi-t, Dóri, Bűvészinas (nem tudom mind ugyan az-e)) története is pont ezért hatalmas bukás. Én most nagyon nem lennék a helyében… Gondolj bele, hogy mit éreztünk a maja kavics után mindannyian… Finoman fogalmazva is átverve ültünk… és ebben jelentős szerepe volt az önjelölt tanítóknak is (persze az akkori naivságunknak is, de az más tészta)… Másként megfogalmazva, nagyon nem jó ha egy tanító a saját betegségeit adja át… (Pont ezért, én Pityeszben is a segíteni akarást érezem…(saját lemondásával próbál segíteni…) )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Végezetül Mindenkinek köszönöm azt, amit itt kaptam és Mazsola neked különösen, hogy itt tanulhattam. Jó volt! :) Arról idáig keveset írtam, hogy felnőtt korom jelentős történései sorsszerűek voltak. Minden munkám akkor talált meg, amikor kellett, a feleségemmel is így ismerkedtem meg és a gyermekeimet is így kaptam. Mazsola meseszobát is akkor találtam meg amikor kellett, és talán a folytatás is így alakul, mert ha lesz erőm „csak” olvasgatni, akkor mostantól (egy jó darabig) csak olvasni fogok. Az új utam is már kijelölésre került (A balhé előtt ezt még nem tudtam, hogy ez új út lesz, de most már igen…:)
      Áldás és Béke mindeniknek!

      Szép Napot!
      Kerekes Zoltán (SZN)

      Törlés
    2. Zoli a Jó Isten áldjon meg, én most könyörögni is fogok hozzád!
      Mert miután már annyiszor jól megmondtuk egymásnak, jól is megsértődtünk egymásra, mindketten jól megbántódtunk, a drámai is megvolt., mindketten el is akartunk már menni,.közben Mazsola szegény kikészült, pedig olyan jó óvóbácsi, igyekszik ezt a kis csoportok összetartani. Mi jól egymásnak ugrottunk megint, ebben az ovis csoportban, meg volt már az „örihari”, most jöjjön az „öribari”, az úgyis már most is úgy van más szinteken!
      Zoli nagyon nagyon szépen kérlek, ne menj el, én még kukoricán is térdelek… komolyan! :(
      Kár lenne nagyon,ha elmennél nekem nagyon rossz lenne és a többieknek is hiányoznál!
      Kérek amennyiben lehetséges és látsz erre esélyt bocsáss meg nekem.... tiszta szívemből mondom!

      (Ha valaki tudna még segíteni, nagyon hálás lennék érte )

      Törlés
    3. Kedves Zoli, már ötödször gépelem be...
      hogy légyszives, ha a megosztásra érdemes gondolatod támad, ne tartsd meg magadnak. Nagyon kedvelem a stílusod és különben sem illik így faképnél hagyni minket...
      Mindemellett természetesen sok sikert az új úthoz!

      Törlés
    4. SZN, kedves! Jókora darab leszakadt abból a porosz köpenyből! Jól van!

      Lujza

      Törlés
  9. Jók ezek azt elköszöngetések, de remélem ezek is csak olyanok lesznek, mint az Omega búcsúkoncertek.... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ja.Szokás meg a hatalma.Vélemények üvegszálas dróthálón való szókarakterezése.Mer az ember már csak ilyen.
      a.n

      Törlés
  10. …félreértettem és leköszöntem…. MIT TETTÉL TE ÁLLAT?? HOL FOGOK EZUTÁN KIBONTAKOZNI?? ÉRVÉNYESÜLNI?? MEGMONDANI?? TANÍTANI??.... CSILLOGTATNI OLVASOTTSÁGOMAT?? MEGMUTATNI MŰVELTSÉGEMET??? MIT TEGYEK ÚRISTEN…MIT TEGYEK…REGISZTRÁLOK MÁS NÉVEN..…NEM AZ NEM JÓ…ÁTLÁTSZÓ…AKKOR MEGMAGYARÁZOM…ELMONDOM HOGY FÉLREÉRTETTEM, MEGCSALT A MEGÉRZÉSEM……AZT NEM LEHET BEISMERNI TE HÜLYE KIS PRINCESSZIN…VESZÍTESZ MAGADBÓL…hazudsz…te nem én vagyok…AKKOR SEM, NEM ENGEDEM, MÁST KELL KITALÁLNI…..GONDOLKOZZ!..undorító zöld takony… langyos genny… irányítasz, rángatsz mint egy bábút.… okoskodsz, fölényeskedsz, ítélkezel, magadat persze mindig fölmented …. ragadós, csúszós, érzelgős hányinger …… NEKEM MIÉRT NEM KÖNYÖRÖG, HOGY MARADJAK? NEKEM IS KÖNYÖRÖGJ RIBANC!! …..undorító beteg állat…. féreg…felemésztesz!!!…..NEM ÉRTED, HOGY SZÜKSÉGEM VAN RÁJUK?? DICSÉRJENEK, SZIDJANAK MINDENKÉPP KELLENEK … átkozott hazug…magadnak is hazudsz…csak magadnak hazudsz!!!…TE vagy a sátán… nem akarlak! elég!!! könyörgök istenem szabadíts meg tőle!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan ilyen a (kis) elme (-beteg) "játéka".
      Tök jól leírtad!
      Hány és hány ilyen "beszélgetés" folyik belül, minden percben, és milyen könnyű elbukni a megmérettetést - azzal, hogy folytatom...

      Törlés
    2. Nagyon köszi Pityesz…
      Én mar totál nevetségesnek érzem magamat, remélem azért a többiek jól szórakoznak....
      Milyen gyerekesek is vagyunk, mindent össze vissza kavarunk.... :(, pedig csak mások szeretetere elismerésére vagyunk, csak rossz eszközökkel akarjuk azt kicsikarni.

      Quedra, miután bizonyára jót derültél rajtunk, "idedörmöghetnél" Te is valami kedves fejmosást, úgy ahogy szoktad és ahogy mi szeretjük is Tőled.
      Jöhet a tükörtartás is, aztán valami új frizurát is fésülhetsz nekünk :)), mert a mostani kissé nevetségen áll :(

      Törlés
    3. Ezt tudja valaki értelmezni?

      Törlés
    4. Úgy vélem, ez egy meghasonlott ember párbeszéde akarna lenni önmagával. Arra még nem jöttem rá, hogy Pityeszt mi vitte rá erre, mert humorosnak számomra sem humoros. Ildi nem ilyen!!!
      A skrizofénia a VILÁG betegsége, mely csak fehérben és feketében akar játszani. Ildi pont arra szerette volna számtalan írásával felhívni a figyelmet, hogy az ÉLET színes, és minden színnek megvan a maga szépsége.
      Még ma is sokan vallják azt, hogy egy jókora pofonnal egy csomó dolgot meg lehet oldani. Talán így van, de a lényeget soha nem fogja egy pofon feloldani. Ütögethetjük egymást jobbról balra és vissza, de az ÉNFELADÁST pofonokkal nem lehet kicsikarni ott, ahol pedig az idő megérett erre.

      Lujza

      Törlés
    5. Nem tudom Oivin kire értetted , amit én írtam? ...vagy már üldözési mániám van?:)))
      Most olvasva tényleg félreérthető, kapkodva írtam (határidős munkán dolgozni és próbálni segíteni a helyzeten, nehezen megy együtt)
      Amennyiben rám vonatkozik, akkor lefordítom.:)
      Szívből köszöntem Pityesznek, nekem sokat segítettek sorai, totál magamra ismertem
      Ebben az egész ügyet nagyon sajnálom és nevetségesnek találom magam, de remélem a többiek a gyerekességünkön jót szórakoznak.
      Milyen gyerekesek is vagyunk stb.….. gondolom ez érthető.

      Quedra egy nagyon bölcs valaki, ahogy SZ:N. is említette, hátha tudna valamit mondani, amivel kissé helyrerak bennünket, kapunk egy kedves fejmosást segítségképp.
      „SZ.N. igy fogalmazta fenn „Quedra mester is rendre tükröt tart. (legtöbbet Mazsolának és nekem) Csak Ő nagyon viccesen teszi ezt…:)) „
      Ha már fejmosás, hamár tükör, …. Talán jobban fogunk kinézni valami új frizurával.
      Én meg talán jobban teszem, ha az elvont gondolatok és mindenféle vergődés helyett a munkámra koncentrálok, abban úgyis elegendő stressz fraktor van mostanában.. :)
      Még egyszer elnézést mindenkitől, főleg SZ:N.-től. Én úgy érzem megtettem amit és ahogy képes voltam, a többi meg tényleg az Ő döntése.

      Törlés
    6. Ildi, Te egy nagyon érzékeny lélek vagy. Persze, hogy könnyen azonosulsz bármivel, akár egy meghasonlott párbeszéddel is.
      Vannak előadások, melyek sikeresek, mások nem annyira. Az utolsó darabban viszont nem kell a nézőknek megfelelni, mert még visszatapsolnak!!! Amikor a nyomás a legnagyobb, akkor kell a legjobban figyelni MAGADRA!

      Lujza

      Törlés
    7. Lujza :) drága, írjál többet ide, amennyiben az időd ezt engedi. Itt és az életben is nagy szükség van arra, ha valakinek igazi lelki szemlélete van, de képes a realitás talaján is maradni.
      Teljesen igaz, amit írsz, hogy a nézőknek nem kell megfelelni….
      …. de… én az életben is másképp működöm, ha valami egy konfliktus helyzetig eljut, akkor kész vagyok igazat adni, vagyis elfogadni a másik igazságát rólam, bármiről. Az emberi kapcsolatokért ez a minimum, amit én az életben is megteszek.
      Meggyőződésem, hogy meg kell tenni a másikért, magamért, értünk. A többi már az illető dolga és szíve joga mit kezd ezzel.
      Engem egyáltalán nem derogál, azt mondani a másiknak, bocsáss meg, szívből gondolom és ez nem a megfelelési vágyból fakad. Bár lehet, a konfliktuskezelésem nem tűnik jónak, indokoltnak, de életemben valahogy mégis jól működik. Maximálisan meg is vannak a sikeres és örömteli baráti, családi, munka, emberi stb. kapcsolataim.
      Köszi mindent Lujza és nagy virtuális ölelés neked! :)))

      Törlés
    8. Kedves Ildi, természetesen Pityesz nagybetűire gondoltam. Kicsit elgurult a pirulája.

      Törlés
    9. Hm... mer' érzékeltem summon. Hát itten vagyok és "dörmögök".
      Csak nem tudom ki(k)nek, meg mér'?
      Úgyértem... ez egy olyan roppant bonyolút humánok közötti fejlesztett/gerjesztett kacifánt, amit a kis csökött agyammal nem sikeredett feldolgozni. (Monnyuk nem is érdeklődtem túl sokáig iránta.)

      De álljon itten mit sikerült felfogni belőle:
      A sikoltozós weblapon megin' előkapták a Keresztnek fegyverit, s lészen nagy tusakodás, sikonyálás, szövetségeseknek gyűtése.
      Aztán. SZN mester mon'ta: nem szép dolog (meg tán egészségtelen is) Ria asszonyságot pofonrugdosása után még jól meg is tapozsgálni.
      Mer' milyen mocsok dolog mán az ilyen? Ugye?
      Naugye.
      (Az persze egy másik kérdés, hogy Ria asszonyság a saját jól felfogott érdekében is képes mindég beleszaladni olyan fülesekbe, meg bal-, és jobb horgokba, amit simán kikerülhetett vóna, ha... De nem. Mer' ezek szerint neki ez köll. Ha nem kéne nem csinyálná. Ugyebár.)
      Aztán ezt többek mind jól a szívükre vették, s a jelenkori humánok között elterjedt módi szerint jól megbeszélték. Ebből meg az lett hogy...
      He?
      Ez itt nem világos. De biztos kellett páraknak. Vagyis vót értelme. (A'sszem.)

      Viszont. Azér képernyőre keveredett itten sok okos szó is a "rendezésre való törekedés közben". Meg született pár okos levezetés is. Bizony.
      És ez is valami. Mán az, hogy lássátok a szemetekkel, hogy időnként még jól nem vagytok elég fényesek. ;)

      Persze, ez csak az enyim olvasat. S közelsenem biztos megállja a helyit.
      Aztat meg, hogy bölcs arc lennék... Hát... nem vagyok ám róla meggyőződve. Maximum nem igazán kedvelem sok kacifántot. Főleg ha "sportból" csinyálják őket. Mer' ezen a gólyóbison úgyis tanálkozunk a megfelelő mennyiségű csimbókkal amúgy is. (Sokak szerint ezé gyöttünk ide. Mán a tapasztalásér. Lásd: Plejádi Fényességes Flottás üzenetek hangvétele. "Kösz, hogy ilyen bátrak vótatok, és bevállaltátok! Mink támogatunk, és szurkolunk nektek! És sok sikert kívánunk! Jó távolról.)

      No... ennyi vót, amit nagy hirtelen (finom unszolásra - mer'ugye a manipulációt jól nem kedveli egyikünk se :P ) ebből a dologból ki tudtam hozni.
      Mostan pedig tűnök kertet rendezni, meg szolgálni a csanád érdekeit. ;)

      Törlés
  11. (ez most azt hiszem ziccerre jött..)

    MINDENT HAGYOK

    Nagyon útálkozhatott az Isten,
    Hogy ilyen csúnya plánétát köpött -
    Ó, szépség, jóság!... De már mindent hagyok.
    Villámokból font kerités tövébe,
    Már lefekszem a szívem közepébe.
    Egész nyáj leszek benne. Egyedül,
    A nagy akolban egyedül vagyok.

    Hittem, hogy a hitványabb lettem én,
    Akin az idő csak tovább fut át
    És úgy magasztaltam a minden-embert,
    Mint akinek
    Csak magyarázták a megvolt csudát.

    Ha hitvány voltam, ezért voltam hitvány.
    Ó, egy percre megláttam magam.
    Ott álltam én a Napban! Ott a Napban!
    Bordám szaggattam! A Nap suttogott:
    Véredben állsz, te, ha bennem állsz!...
    És lassan, lassan süllyedtem a Napban.

    A szél sikoltott. Fölkapta a szívem
    S egy csöpp vérem, ami még megmaradt,
    Végiggurult lobogva az égen.
    Utánaszaladt.
    A földre ekkor tűzcsóva esett.

    Mindent hagyok már. Bomolj meg magadban,
    Világ, ó világ! Én szivemben alszom.
    Tiszta mosolyom hideg víz hulláma,
    Hogyha néha fölemelem arcom.

    József Attila
    1924

    VálaszTörlés
  12. Ildi, nincs jó vagy rossz frizura, csak tapasztalás,..ez van, emelkedj felül ezen és nevess egy jót, a frizurákat cseréljük, de ami örök és sebezhetetlen, az ott van mindannyiunkban!...ki így, ki úgy esik hasra saját xarába!...és hidd el én pl. nem szórakozom ezen........
    "Hiszen mi az, amit mi tudhatunk? Csak Isten tudatának más más rétegei.

    A bolond éppen úgy tudja Istent a maga őrületében, mint a szent a maga hitének mámorában.....A hely, ahol azonos módon közelíthetünk a világ minden teremtményéhez, és oldhatjuk fel az elválasztottság szenvedését, a mi picinyke szentséges középpontunkban rejlik...."


    News

    VálaszTörlés