2014. október 22., szerda

Internetadó - avagy Csak a Fizess!

(válogatás a választások után bejelentett, bolygószinten egyedülálló internetadó kezdeményezésről szóló mémdömingből... annyira jók, hogy már fáj... )








A "Hogy szakadna meg miattad a kacsamesék" személyre szabott modern átok beszólás értelmezéséhez némi kisegítő információ:
http://hu.wikipedia.org/wiki/A_Kacsames%C3%A9k_megszak%C3%ADt%C3%A1sa

15 megjegyzés:

  1. Kíváncsi vagyok mi lesz a Megoldás a bedobott internetadó (Probléma), a rá érkező országos szintű felháborodás (Reakció) szokásos triumvirátusából...

    VálaszTörlés
  2. Na, már körvonalazódik a P-R-M

    (Probléma): Legyen internetadó! Akár több ezer forint havonta!
    (Reakció): Ne legyen, a kurva anyátokat!
    (Megoldás): Na jó, akkor csak 700 Ft, lesz alanyi jogon, így jó?
    (sóhaj): .... jó, ez így sokkal jobban hangzik.

    ... vagy mégsem?
    Észre se vesszük és megint átkúrtak, de csúnyán?
    Vagy ez a mentális bomba csak megint valami elterelésre volt jó?
    Közeleg a tél, durcázik a zusa, meg itt a nyakunkon a "nemzeti ünnep" is, kellet még ez is...? Mire jó ez a sok-sok energialöket (illetve szívás) ? Mi a célja? A provokácion újabb szintje? Kerion?

    VálaszTörlés
  3. 700ft maximu csak azoknak jàr akik a régi betàrcsàzós neten vannak...

    VálaszTörlés
  4. Én antallérában még nem(nem volt tv-m) most megmár szintén nem(van csak unalmas) nézem.
    Viszont a netfizetés érzékenyen érint..igy sem olcsó digin 6700+a teló szintén ezen.Mifaxt akarnak még?

    Hányadik bör is az emberről?

    Közben megjelent egy uj tacepao hogy a magyarok nem gondoskodnak önmagukról! - háh ugyan miből? meg minek ha 10 évente lenyulják a megtakaritást is....szóval ez valószinüleg valamelyik kapzsi kilincsnózi találmánya lehet még annó 2008 ból mikor a fidesz tiltakozott a maszopéknál.
    És még megsértődnek ha utáljuk őket. H.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dehogy sértődnek, pont ez a cél, hogy végre fellázadjon a magyar, de úgy istenigazából.
      Csakhogy nem kapják meg ezt az örömet, mert már rég túl vagyunk azon a ponton, amikor még erre foghatóak voltunk. Csak ezt még nem vették észre... addig addig szűkítik ezt a helyet, míg a végén egyszer csak kiugrunk innen. :)

      Törlés
  5. A kormánypárti csontvázak már naponta esnek ki a szekrényből. Ez a "direktíva" már annyira feltűnő hogy még a vak is látja. Nyilvánvaló hogy Orbánék azért is akarják számtalan módon lejáratni magukat hogy az ellenük való menetelre ösztönözzék végre a magyart. Mivel a végidei un. "kegyelmi időszak" rövidesen lezárulhat, s így egyre inkább "kifutnak az időből". Ezt jól érzik a háttérben működő irányítóik és ki is adták a mazochizmusra - az önmaguk ellen való menetel szítására - vonatkozó parancsot a fidesznek.
    Hogy miért arra is meg van a válasz. Azért mert a Teremtés először a Kárpát medencében és azon belül is legelsőbb a maradék Magyarországon kezdi majd el a "nagytakarítást". Ami abból áll hogy az itt sertepertélők - természetesen minden ember és annak látszó - a felsőbb szellemi késztetésre sürgősen mérlegre teszi önmagát, ha ezt eddig még nem tette volna meg. És akkor máris ennek a végeredményéből következő "tudatalatti ukáz" szerint történik minden vele - az egónak attól kezdve annyi. És lehet hogy az alacsony belső rezgés következményeként az lesz az ukáz hogy most már jöhet az alijázás vagy egy süllyedő Titanicra a jegyváltás. Sokan egész egyszerűen - a belső kény-szer hatására - végleg eltávozhatnak majd, egyelőre a Kárpát medencéből.
    Mivel a hatalmon lévők és embereik nem képesek a belső rezgés-növelésre - a szeretetelvű testi-lelki metamorfózisra - csak ez az ellen-menetelősdi maradt. Ezzel persze magukkal rántanák/ránthatják a magyart is a pokolba. Forradalmi áldozatokként pedig - az amúgy alacsony belső rezgésük ellenére - egy ideig még a pokoli szintnél magasabban inkarnálódhatnak egy illúzióba. De el is ragadtathatnak például egy 4 D-s hollywoodi csillagháborús miliőbe is amit már régóta terveznek. Szóval jöhet még egy újabb karmikus létezési feladvány a számukra esélyként - ezért a hajcihő. Csokorba kötve csak néhány legutóbbi "fidesz-harakiri":
    1. NAV-mutyi botrány kirobbantása - USA-kooperációban vice-versa.
    2. A keceli polgármester: amúgy "kiválasztott" Haszilló Ferenc 3 éves un. libsi-cigány-zsidó "tarkólövéses" sztorija.
    3. Az ózdi szavazás fidesz nyomásra való megismétlése a győztes job/b/ikos Jaczinák Dávid ! ellenében.
    4. Az internetadó 2015.01.01.-től való elrendelésének a korai bejelentése.
    5. Cs. Bíró Attila fideszes Dunakeszi járási hivatalvezető úgymond "kiskorú cigány-kurvázása" munkaidőben szolgálati gépkocsival, sorozatfelvételen: https://kuruc.info/r/2/128211
    Van, illetve lesz még tovább is...ameddig meg nem unják.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még nem unták meg. Folytatódik - nyilvánvalóan felsőbb utasításra - az ellen-menetelre késztető provokációk sora a fidesz és mások részéről. Nem csak a magyar hanem az EU, az USA és persze a Fidesz maga is provokálva van. Nagy a káosz, de valahogy a "szent tehenet" Izraelt most kihagyták a buliból. Azt a látszatot próbálják kelteni az illetékesek a nagyérdeműben mintha tökidegen, nem is egyívású "díszpáholyban ülők" lennének.
      6. Index.hu: "Hirtelen mindenki a magyarokat szidja". Természetesen nem a magyarokat hanem a "ki-választott" kormányzati embernek látszókat. A szidók pedig az angliai, ausztriai, német-francia-lengyel-országi szid/óz/ásra szakosodott újságírók, médiaguruk. Álságos belterjes színházi perpatvar ez a javából.
      7. Kövér László ak-cion-ja1 - Echo tv - "meg kell fontolni az EU-ból való kilépést". Erre Fodor Gábor reak-cion-ja2 volt harcostársa felé - "mongyá lé". A meg-oldás3 még várat magára.
      8. Körzős "GG" vagyis Gulyás Gergely, Kövér helyettese - szintén az index.hu-n olvas6ó - meg az amerikaiakra rontott rá igen keményen. "Igaz magyarsággal" mondván hogy csak ne dumáljanak az amcsik mert 56 -ban is cserben hagytak minket - ami persze igaz.
      9. A hidfo.hu is beszállt mondván hogy: "Orbánt nyugatról puccsolhatják". Az úgymond "igazság hangja" igen csak el van tévedve amikor a mélyebb összefüggések előtt egyszerűen behunyja a szemét. A CIA és Orbán nem 2 különböző valami/valaki hanem nagyon is 1. Csak a földi színdarabbeli szerepük szerint játszanak látszatra ellen-menetelő figurákat. A nézőtéren még mindig szájtátva bámészkodókat hülyére véve. Ettől függetlenül persze kár lenne mostanában otthagyni "véletlenül" a rádiónál vagy máshol egy teherautónyi "56-os" kalasnyikovot. A magyar már nem "vevő rá". "Majdan" - valamilyen módon - minden eldől a Kárpát medencében. DE azt a forgatókönyvet nem a még regnáló 6almasok írták/írják...
      Addig is jót lehet szórakozni a vide-jó-k/h/on: "Obama smacks Orban - kitiltási botrány..."

      Törlés
  6. https://www.youtube.com/watch?v=8lbxbGC6TRo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nagyon tetszett Merkurius:)) Javaslom ezt a hozzáállást mindenkinek.
      Éva:)

      Törlés
  7. Huhhhh baxxus Kerion GG gulyás Gergely rossz "rezgése" rossz érzést keltett bennem ahogy olvastam....basszus ez lenne a párnap előttinek az - negativ iránya vagy tükörkép?
    H.

    VálaszTörlés
  8. Az ordítóan nem magyar fizimiska azért van minduntalan az emberek képébe tolva hogy a még nem látó vaksi bennszülött is meglássa végre hogy ki van hatalmon a hazájában. Az országgyűlési alelnök tipikusan ez az eset. Kiválaszthattak volna erre a posztra egy nem sémi hanem turáni arcélű kazárt vagy egy sábesz-gojt is de nem ezt tették. A minél provokatívabb megjelenítés azoknak szól akik még mindig egzaltálttá tehetők, s esetlegesen egy úgymond "forradalmi-szabadságharcra" rávehetők.
    Ekkor aztán jönne a nagy démon-kratikus összefogás. Obama, Putyin, Merkel, Cameron, Holland, Netanjahu, Ponta, Ficó, Orbán, Gyurcsány meg a többiek összefogva, kéz a kézben mennének a: "terrorista-rasszista-antiszemita-rebellis" magyar ellen egy végső "apokaliptikus armageddonban". A Gázában megjelenített "kicsinyített mintához" hasonlatosan sok-sok bennszülött civil/anya és gyermek áldozattal. Még mindig ez a globál-masonic-illumináti "verdikt" - nem tudtak újat kitalálni.
    Mindebből persze semmi sem lesz mert ez a Magyar-pusztító terv ami egyúttal - ezt mindenki tudja - Emberiség- és FöldAnya-pusztító terv is egyben már régen "felül lett írva" a felsőbb Teremtés és persze Annak "emberei" a magyarok által. A magyar csak az "órát-percet" várja - az Égi Jelet. Hogy - miután az égi tudás és képesség már a sajátja - elinduljon egy hosszú útra a Kárpát medencében. A fokosát le-el-engedve, a caduceusát a kezébe véve gyógyítani testet és lelket. Kivétel nélkül minden a történelmi Magyarországon létezőt, beleértve a magyaron kívül a románt, szlovákot, szerbet, horvátot, rutént, osztrákot, svábot, kínait, arabot stb., de még a cigányt és a zsidót is.
    Ez lesz a - regnáló 6almat teljességgel megkerülő/kikerülő, figyelembe sem vevő - békés krisztusi hon-vissza-foglalás. A végidő/újidő - Halak-vaskor/Vízöntő-aranykor - határmezsgyéjén. Az emberek - legyenek azok bárkik is - nyilván a velük naponta szívből, "ingyen és bérmentve" nem akármilyen jót tevőt fogják előbb vagy utóbb "követni". Azt aki a gyermekeiket, apáikat, anyáikat és persze őket is testileg-lelkileg meggyógyította. A népek a minden szempontból "felemelőt" fogják a piedesztálra emelni - "megkoronázni". Ehhez kétség sem fér. A hatalom pedig vagy tudomásul veszi ezt és "betagozódik" az új világba vagy elmegy innen. Más választása nem lesz.

    VálaszTörlés
  9. Ezt nagyon várom én is egy másik gg....olyan nemecsekesen...
    H

    Csak motoszkál az elemzésed a nevem kezdőbetüire és....homály borult kicsit....ahogy hajnalra a köd leszáll. Neki nem mesterszám a dupla g? Nekem akkor mitől?

    VálaszTörlés
  10. Nah képes voltam a googleban megkeresni a pacekját....amolyan 12 egytucatban.....megnem mondanám ideólógiai hovatartozását nemhogy a genetikait....

    Ugy gondolom az embereknél a téves emberellenes ideológia dogmatizmusa az ami kezelhetetlenné teszi őket egyidő után - és ez az egyidő rég letelt.
    Egyébként az egész parlamenti patkóban igen hasonló fejeket látni.....ergó????:)nem véletlen.

    Jah nem tudtam ki ez a fazon. Nem foglalkozom velük....

    Fidesz javaslata a magán max 700 cég 5000ft internetre -akkor ezt igy nyomják azaz szopatják be a zemberekkel oszt jónapot...sok kicsi sokra megy valakinek zsebbe.
    És még örülhetünk dicshimnusszal.
    Na ezé nem foglalkozok velük mert tetü modón hülyének néznek közben ez zsarolás csupán....az a 7000 amcsi katona nem véletlenül van itt gondolom meg nem nyaralni jött.
    Lóxar a markukba még a lóxar is hasznot hozóbb mint ezek. H.

    VálaszTörlés
  11. GG=12/3/és+x12/3/=1212/33-24-6-144/9 ! - magyar gemátria. GG=7és+x7=77-14-5-49/13/4 ! - angol gemátria.
    A "beetető" 6alom mindkét "tüntetését" vasárnapra tette ami most a hét 7. napja. Nyilván azért mert számára a hét 6. napja a szombat/sabbath szent. A mesterségesen felkorbácsolt szurkolói illetve internetes hajcihő úgy lett megkomponálva hogy az úgymond focirajongó kemény mag még időben odaérhessen a fidesz-székházhoz. Hátha történik majd ott valami. Kisebb ablak-, redőny-, fal- stb. rongáláson és persze ami fontos az EU-s zászlók ! kitűzésén kívül nem történt semmi. Elfelejtették a molotov koktélokat előre odakészíteni a Lendvay utcai épület falához - más forradalmi "eszközökről" már nem is beszélve. Hiába, a CIA, a Mossad, a KGB és az AVH sem a régi már. Nem merik azokat a kőkemény magyar-ellenes provokációkat megtenni amit pl. elődeik 56-ban. Nyilván parancsot sem kaptak rá. Ez viszont az őket irányító felsőbb 6alom tétovaságára/elbizonytalanodására utal. Így aztán a provokátorok sem mernek túlbuzgósági kockázatot vállalni hiszen egykönnyen a "levesbe mehetnek" a hülyeségükért. Egyébként valódi magyar nem tűz ki EU-s zászlókat sehová sem. Ezen idióta szabadkőműves performance-oknak semmi közük a magyarsághoz és Magyarországhoz.

    VálaszTörlés
  12. Kössz Kerion a születési adatom is 2+7=9 asszem egyévjáratuak vagyunk....Valamikor a 60 években 60-63 ig arrafelé nevelkedtem ahol most élsz....Marostorkolat holt Maros stb:) H.

    VálaszTörlés