2014. október 27., hétfő

Tépelődés a világom jelenlegi állásán

Az utóbbi idők eseményei jó sok gondolatot generáltak a fejemben. Túlzás, sőt nagyképűség lenne azt állítani, hogy ezeket a gondolatokat én hoztam létre, hisz mint tudjuk ez fizikai képtelenség. Az alacsonyabb rendű nem tud létrehozni magasabb rendűt. Mint ahogy a ház sem tud építészt szülni, s a hangszer sem tud zenét komponálni, akképpen nem tud az agyunk bármiféle gondolatot létrehozni, lévén anyag nem tud szellemet teremteni, bármily összetett is. No de akkor ki hozza létre ezt a sok sok keringő gondolatot, mely mostanában majd szétfeszít? Miféle gondolatgyártók (think-tank) dolgoznak azon, hogy ezek a pattanásig feszült adó-vevők, melyek embernek adva ki magukat itt rohangálnak fel s alá a világomban, fogadják, feldolgozzák és kisüssék magukból a beléjük táplált villanyáramot? Egyáltalán honnan veszem én a bátorságot ahhoz, hogy bármit is állítsak a világról úgy nagytotálban? Régebben, az akkori formámban imádtam a világ dolgait elemezgetni, ahogy mint valami kívülálló, nagypofával toltuk itt és máshol, másokkal a nagy összefüggéseket, pontok összekötögetését, gőgünk teljében észre sem véve hogy 

a) mi is részei vagyunk a gigászi komputerprogramnak, ami a világot irányítja
b) fogalmunk sincs a program valódi működéséről, céljáról

És bármilyen nagy is jelenleg a kísértés, nem fogom elemezgetni az eseményeket. Inkább valami mást találtam ki. Megpróbálom az éppen folyamatban lévő mátrix-átrendeződés egyes pontjait valamilyen hangulattal, érzelemmel, tulajdonsággal felruházni, mint ha épp rendet szeretnék tenni a szekrényben, és felcímkézném az ottani dolgaimat. És mivel ez az én szekrényem, könnyen lehet, hogy mások egészen más címkéket aggatnának egyes elemekre, de ez már csak így van itt a háromdés parádén, ahol nincs két egyforma tojás. 

Kezdjük itthon, belülről haladjunk kifelé. 




Internetadó-fiók. 
Újabb provokácion, hátha végre már felkel ez a magyar. De nem megy. Egyszerűen nem megy. Már mindent megpróbáltak. Új 56-ot (2006-ban), fülkeforradalmat, földmutyit, cigimutyit, ezermilliárdos adósumákolást, "köz"beszerzés általi totális piactarolást, véradókat, satöbbi, de nem megy. Ez a birka nem képes felkelni, és nekik menni, pedig úgy hiányzik már ez a Terv bevégezéséhez, mint egy falat kenyér. Még a Petőfi rádióban is a reggeli műsort "Talpra magyar"-nak nevezték el.... ez sem segített...
No de miért is lázadna fel az igaz magyar, amikor már régen rájött, hogy minden ilyen probléma-reakció-megoldás esemény mögött ugyanazok a pofák állnak? Hogyan is vehetnénk komolyan egy olyan eseményt, ahol a problémát volt kommunisták generálják, a beetető tüntetésnek álcázott reakciót meg a józsefvárosi emeszpé alelnöke vezeti?? Ezek 1919 óta nem tudnak mást kitalálni...?
a józsefvárosi MSZP volt alelnöke
Forrás: https://kuruc.info/r/2/134942/
a józsefvárosi MSZP volt alelnöke
Forrás: https://kuruc.info/r/2/134942/a

Szóval ezt az eseményláncolat-fiókot így címkézném: low budget recska.

NAV-kitiltás-botrány-fiók. 
Ildikó nénémék alatt forró lett a talaj. Édes hazánk nem túl népszerű fő-sóhivatalának - eddig - nem túl közismert vezetői nem jelentek meg a munkahelyükön. Normáliséknál - értsed: más munkahelyen - az ilyet nem szokták vállveregetéssel tolerálni, hacsak valamelyik közutálatnak örvendő kolléga tesz ilyesmit.... no de egy apek-elnöknél ez ugye ki van zárva. Hogy is ne lehetne közkedvelt hivatalnok, mikor a narancsbirodalom (sőt mondhatjuk úgyis, hogy az ország) első számú háttéremberének, Lui Simlicskának jobbkeze Ildi néni. És ha valaki nyomon követte az elmúlt pár év adózással kapcsolatos eseményeit, hát bizony meg van a véleménye a kisembert/kisvállalkozót teljesen kifosztó, a "nagyokat" nem bántó rendszer tisztességességéről.  
Nem jelentek meg a munkahelyükön a NAV vezetői
Forrás: https://kuruc.info/r/53/134966/
Nem jelentek meg a munkahelyükön a NAV vezetői
Forrás: https://kuruc.info/r/53/134966/
Nem jelentek meg a munkahelyükön a NAV vezetői
Forrás: https://kuruc.info/r/53/134966/
És most mi történik? Nem volt elég, túlmerészkedtek? Tűzbe nyúltak? Megégették magukat, vagy mi? Mert ugye máshol, másik birodalomban is vannak ám ilyen pofák, sőt nagyobb halak is, és amikor két pandúr ugyanott üt tanyát, abból előbb utóbb mindig balhé van. "A kitiltás hátterében egy olyan, már-már intézményesült áfacsalás húzódhat meg, amelynek elszenvedői között amerikai cégek is vannak. Utóbbiak megelégelték, hogy az adóhatóság nem lép fel a csalók ellen, mindezt pedig egy korrupciós kísérlet is megfejelte." - írja az index. És mint tudjuk, az amcsik ha üzletről van szó, nem ismernek tréfát korrupciót. Vagy ez nem így van....?
A történetben a másik, egyre fontosabb szál már a konkrét áfacsalás-ügyön jócskán túlmutat. Eszerint az Orbán-kormány oroszbarát politikájának és a jogállamiság csorbítását célzó kormányzati intézkedéseknek is áttételesen közük van a kitiltásokhoz. Úgy fest, hogy az áfacsalás ügye jó apropó volt, hogy a Nyugattól eltávolodó Magyarországot Washington meggyomrozza. Nagyhatalmak játékszerei vagyunk, immár 5 évszázada, miért lenne ez most másképp? És ezen a helyzeten nehezen tud javítani az USA-ban parolázó új paprikajancsink sem. 


Nem jelentek meg a munkahelyükön a NAV vezetői
Forrás: https://kuruc.info/r/53/134966/
Szóval erre a helyzetre Ákost idézném, tenném fel a címkére, pont fasza ide:

"Nem fizet jól az árulás
El kell tűnnöd, nincs más megoldás
Csak hullanak a fejek
egymás után
a tied is holnap
köztük talán
"




Még mindig itthon maradva, de már kicsit kitekingetve néhány újabb címkéznivaló került elő a héten:

Kövér az EU-ból való kihátrálásról.
Az Országgyűlés ura és parancsolója szerint érdemes lehet kihátrálni a Zeu(sz)-ból. Nocsak! Ilyet eddig nem nagyon lehetett hallani fősodratú öltönyöstől. Mi történt itt, más irányból kezdett fújni a passzátszél?

Címke: politikai szélkakas. 


Mi van? Hazahívják a beépített szíjájé ügynököket? Ráadás: "a Külgazdasági és Külügyminisztérium háttérintézménye, a Magyar Külügyi Intézet teljes kutatói állománya felmondott". Ezt a pechet! Akkor most ki fog jelenteni az anyacégnek, Rocker-feller bácsiéknak a CFR-nél??

Címke: "Valami véget ért, valami fáj..."

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a Nyugati Nagy Leviatán sorra húzza ki a csápjait a keleti blokkból, és Magyarország elsődlegesen érintett a nagyhatalmi játszadozásban. Immár sokadszor.
Címszavakban:
Kivonul a Citi-bank Magyarorszagról
800 millió dollárt bukott a gyenge forinton a Templeton - kivonul az egyik legnagyobb hitelezőnk. 
Kilépnek az amerikai kuratóriumi tagok a Fellegi irányította alapítványból - menekülés a süllyedő hajóról. Patkány szokás.
A kérdés most az, ki vagy mi fogja betölteni az itt maradt vákuumot? 

Címke: Kimentek a tankok, bejöttek a bankok. Kimennek a bankok, bejönnek a...?


És ha még nem lett volna elég a botrány...
"Az eddigiek alapján is megalapozottan mondhatnánk, hogy a kormány 2010 után megint mindent megtett, hogy a három nyertes választás utáni első időkben ne érezhessük a döntéshozóink tétlenkedését. De ez nem volt elég, még jutott pár ügy a hétre, köztük egy-két igazán pikáns, amik kicsit elsikkadtak a fentiek árnyékában.
A legfontosabb ezek közül, hogy kiderült, a Rogán Antal vezette gazdasági bizottság kedden beadott egy módosító javaslatot a fideszes Mengyi Roland törvényjavaslatához, amiben lényegében lehetővé tennék, hogy az uniót és a nemzetközi egyeztetést megkerülve megkezdjük a Déli Áramlat építését. Ezzel az EU-t megkerülve segítenénk az oroszoknak abban, hogy az általuk favorizált Déli Áramlatot megépíthessék. Az üggyel kicsit még mélyebben fúrtuk magunkat az oroszok keblébe, épp a legrosszabbkor."
Idéztem az index amúgy egész jó heti összefoglaló cikkét
Hát igen. Az index már csak ilyen, nyugatbarát. Szerintük az EU jó, az orosz rossz, egyszerű, kétdimenziós a képlet. Na mindegy. 

Nem tudom már mit gondoljak a világról. Hová tart mindez? Miért csinálja ezt a Egytudat a Földön, mire jó ez az egész őrület? Oka és célja az biztos van. Még akartam írni az Ukrán "választásról", az Ebola-hoaxról, a benzinár drasztikus csökkenés lehetséges okairól, de az az igazság, hogy amikor elolvastam azt a hírt, miszerint a 200 liter helyett már csak 50 liter pálinkát főzhetünk, úgy éreztem hogy elég volt a hírekből egy időre...!  

Október 23-án, mindenféle megemlékezés (? már a neve is rosszul hangzik...) helyett inkább lehőszigeteltük az egyik szoba északi falát, majd begipszkartonoztuk. Tudom, nem túl szerencsés utólag hőszigetelni, pláne belülről, de mégis... jó volt melózni, kikapcsolni, két napig elkerülve az elektronikus sajtót, és minden vele járó agybajt. 
No de szerencsére hamarosan jön a nagy nap, amikor lőn világosság!



A tököt nejem is kifaragta a bölcsiben - volt egy kis interaktív ünnepség. Azóta is ott áll (ül?) az ablakban, várja a gyertyát. Mekkora faszság ez is már, kábé valentin-nap 2.0.
Most néztük meg a gyerekekkel az E.T-t. abban is benne van ez a hibbant hell-o-vén nap, anyám...

Úgy érzem tettem egy hatalmas kört (az elmúlt években), és valahogy visszakerültem ugyanoda ahonnan kiindultam (ébredés), de valahogy mégsem pont ugyanoda, legfeljebb csak "felülnézetből" tűnik ugyanannak a pontnak a "körön", térben nézve ez egy spirál, és valójában "fentebb" vagyok a korábbi énemhez képest. Úgy képzelem most a Tudatot, amiben élünk, mint valami végtelen spektrum, amiben az egyes létezők, mint valami lufik, emelkednek szépen lassan, megérintve, elérve, majd meghaladva a különböző színeket/szinteket, úgy mint például:
- egyedül tudok hugyozni a vécén, hurrá!
- mi a szart keresek én még az őseimnél?
- megnyitottam életem első bankszámlát!
- mi a célom az életben, mit akarok elérni?
- hol fogok ma vacsorázni?
- ki vagyok én?
- ez utóbbit ki kérdezte?
és így tovább.    
Persze az is lehet hogy minél inkább próbálom leépíteni az egót és a személyiséget, annál inkább terebélyesedik valamilyen "álnéven" a kis elme(beteg).

Ezek voltak a hírek, és most hallgassunk zenét.


Palya Bea: Szabadon


36 megjegyzés:

  1. Kerion idevágó hozzáfűzéseit átmásolom ide, hogy egyrészt ne kelljen újra begépelnie az öregnek, másrészt mert kurvajó:

    VálaszTörlés
  2. A kormánypárti csontvázak már naponta esnek ki a szekrényből. Ez a "direktíva" már annyira feltűnő hogy még a vak is látja. Nyilvánvaló hogy Orbánék azért is akarják számtalan módon lejáratni magukat hogy az ellenük való menetelre ösztönözzék végre a magyart. Mivel a végidei un. "kegyelmi időszak" rövidesen lezárulhat, s így egyre inkább "kifutnak az időből". Ezt jól érzik a háttérben működő irányítóik és ki is adták a mazochizmusra - az önmaguk ellen való menetel szítására - vonatkozó parancsot a fidesznek.
    Hogy miért arra is meg van a válasz. Azért mert a Teremtés először a Kárpát medencében és azon belül is legelsőbb a maradék Magyarországon kezdi majd el a "nagytakarítást". Ami abból áll hogy az itt sertepertélők - természetesen minden ember és annak látszó - a felsőbb szellemi késztetésre sürgősen mérlegre teszi önmagát, ha ezt eddig még nem tette volna meg. És akkor máris ennek a végeredményéből következő "tudatalatti ukáz" szerint történik minden vele - az egónak attól kezdve annyi. És lehet hogy az alacsony belső rezgés következményeként az lesz az ukáz hogy most már jöhet az alijázás vagy egy süllyedő Titanicra a jegyváltás. Sokan egész egyszerűen - a belső kény-szer hatására - végleg eltávozhatnak majd, egyelőre a Kárpát medencéből.
    Mivel a hatalmon lévők és embereik nem képesek a belső rezgés-növelésre - a szeretetelvű testi-lelki metamorfózisra - csak ez az ellen-menetelősdi maradt. Ezzel persze magukkal rántanák/ránthatják a magyart is a pokolba. Forradalmi áldozatokként pedig - az amúgy alacsony belső rezgésük ellenére - egy ideig még a pokoli szintnél magasabban inkarnálódhatnak egy illúzióba. De el is ragadtathatnak például egy 4 D-s hollywoodi csillagháborús miliőbe is amit már régóta terveznek. Szóval jöhet még egy újabb karmikus létezési feladvány a számukra esélyként - ezért a hajcihő. Csokorba kötve csak néhány legutóbbi "fidesz-harakiri":
    1. NAV-mutyi botrány kirobbantása - USA-kooperációban vice-versa.
    2. A keceli polgármester: amúgy "kiválasztott" Haszilló Ferenc 3 éves un. libsi-cigány-zsidó "tarkólövéses" sztorija.
    3. Az ózdi szavazás fidesz nyomásra való megismétlése a győztes job/b/ikos Jaczinák Dávid ! ellenében.
    4. Az internetadó 2015.01.01.-től való elrendelésének a korai bejelentése.
    5. Cs. Bíró Attila fideszes Dunakeszi járási hivatalvezető úgymond "kiskorú cigány-kurvázása" munkaidőben szolgálati gépkocsival, sorozatfelvételen: https://kuruc.info/r/2/128211
    Van, illetve lesz még tovább is...ameddig meg nem unják.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még nem unták meg. Folytatódik - nyilvánvalóan felsőbb utasításra - az ellen-menetelre késztető provokációk sora a fidesz és mások részéről. Nem csak a magyar hanem az EU, az USA és persze a Fidesz maga is provokálva van. Nagy a káosz, de valahogy a "szent tehenet" Izraelt most kihagyták a buliból. Azt a látszatot próbálják kelteni az illetékesek a nagyérdeműben mintha tökidegen, nem is egyívású "díszpáholyban ülők" lennének.
      6. Index.hu: "Hirtelen mindenki a magyarokat szidja". Természetesen nem a magyarokat hanem a "ki-választott" kormányzati embernek látszókat. A szidók pedig az angliai, ausztriai, német-francia-lengyel-országi szid/óz/ásra szakosodott újságírók, médiaguruk. Álságos belterjes színházi perpatvar ez a javából.
      7. Kövér László ak-cion-ja1 - Echo tv - "meg kell fontolni az EU-ból való kilépést". Erre Fodor Gábor reak-cion-ja2 volt harcostársa felé - "mongyá lé". A meg-oldás3 még várat magára.
      8. Körzős "GG" vagyis Gulyás Gergely, Kövér helyettese - szintén az index.hu-n olvas6ó - meg az amerikaiakra rontott rá igen keményen. "Igaz magyarsággal" mondván hogy csak ne dumáljanak az amcsik mert 56 -ban is cserben hagytak minket - ami persze igaz.
      9. A hidfo.hu is beszállt mondván hogy: "Orbánt nyugatról puccsolhatják". Az úgymond "igazság hangja" igen csak el van tévedve amikor a mélyebb összefüggések előtt egyszerűen behunyja a szemét. A CIA és Orbán nem 2 különböző valami/valaki hanem nagyon is 1. Csak a földi színdarabbeli szerepük szerint játszanak látszatra ellen-menetelő figurákat. A nézőtéren még mindig szájtátva bámészkodókat hülyére véve. Ettől függetlenül persze kár lenne mostanában otthagyni "véletlenül" a rádiónál vagy máshol egy teherautónyi "56-os" kalasnyikovot. A magyar már nem "vevő rá". "Majdan" - valamilyen módon - minden eldől a Kárpát medencében. DE azt a forgatókönyvet nem a még regnáló 6almasok írták/írják...
      Addig is jót lehet szórakozni a vide-jó-k/h/on: "Obama smacks Orban - kitiltási botrány..."

      Törlés
  3. Nahàt. Azért ne érezd magad egyedül. Olvasom mit ìrsz. Értem sőt ugyanezek a dolgok is foglalkoztatnak meg sok màs is. Pont a napokban kezdtem el a régóta leszart politikàt feszegetni. Ràjöttem hogy mire megmondhatom hogy én megmondtam addigra màson fogom magam pörgetni ìgy maradok a kutyaólban mert itt a csontom legalàbb amit ràgcsàlhatok. Nade... Reagàlva hisz azért volt eazmefuttatàs bőven. Nyugaton lesz libsi perofil homi csudavilàg. Keletenarad egyenlőre a "régi idő kultúra" persze besúgósan. Kamumagyarorszàg Rt. Meg keleti gyarmat lesz szerintem. Ez a vilàgrend meg tök ràér hisz kampósorréknàl ìgy is jó minden.csak riogatnak hogy mi is elégedetten dolgozzunk nekik hisz a félszar is jobb a szarnàl....

    VálaszTörlés
  4. Hát bloggazdi... pedig a fentebb felsorolt történések roppant fontosak és érdekesek ám. Tutibiztos, hogy egy valag emberkének jó időre ad tipródni valót.

    Viszont, nálam ezen dolgok/történések annyira felzavarták a állóvizet, hogycsakna...
    Kezdődött azzal, hogy a minap olvastam valahun, hogy a Amrik hozzáértők elkezdtek aggódni kishazánk dolgai miatt. A víz levert rögtön...
    Másnap meg is kérdeztem idesanyám, hogy van-é itthon kávé, meg teasütemény, ha netán betoppannának.
    Merugye... fontos az illem.
    Meg a vendéglátásnak is vannak ám szabályai. (Persze... szakítottam rá időt, hogy a háznál tanálható hasítófejszét megköszörüljem. Ki tudhassa, ugye... Megoszt, kezdődik a fűtési szezon, vágni kell a fát a tüzeléshez.)

    Aztán. Gyöttek a hírek, hogy kitiltották, meg nem mongyák meg, meg azért csak tugya, akinek kell, meg... blabla...
    Ez roppantul nemigen érdekelt. Emlegettem is itten tán.
    Deazért eléggé nehéz kikerülni az ilyesmi infókat. Ha sikeresen nem nézek fo... közönséges ódalt, akkó valami fórumon, vagy blogon futok bele az ilyen mocsokfontos infókba. Vagy apámuram (esetleg ecsém) kezdi részletezni öltönykék okosságait. Szóval nem mindig vagyok ügyes, hogy elhajoljak. És muszáj(?) pár oldalnyi gondolatot pazarolnom ezekre a bornyúságokra.

    Ésmég... Internetadó. Ez eléggé zavart, mer' szerte a bekockult ismerősi körömben órákig ez vót a téma. S éreztem némi késztetést, hogy markolásszam a arcomat kicsikét, meg bomlott mód kacarásszak... esetleg üvöltözve, fejszét lóbálva próbáljak némi értelmet verni ösmerőseimbe. De. Leküzdöttem a késztetést. Az Ő hülyeségük, és kivetítéseik nem az enyimek.
    Szóval. Inkább úgy döntöttem, goblintot, meg orkot gyepálok, hogy a Szabad Népek legnagyobb örömire elhozzam Középfődére a hőn áhított békességet. Vagymi...
    De. Oda is betüremkedett az a mocsok internetadó... Rángani is kezdett picit a szemöldököm.

    Viszont. Amit Kerion bátyánk fentebbi felvetéseinek fényében senem tudok felfogni az az, hogy milyen kacifántos sémákat kezdtek el követni az öltönykék mostanság?
    Mer' azt még csak-csak értem, hogy érdekek szerint mozognak, és az irhájukra kényesen ügyelnek, de... pl. a Mink Vittore Urunknak mi rághatja az agyát, mikor az ilyen átlátszó, és jó magas lasztikat bedobálja a tömegbe?

    Amúgymeg... sok gyökerek... ehh...

    Inkább hangulat, hamán Bonanza:
    https://www.youtube.com/watch?v=G7NpCMCWcns
    https://www.youtube.com/watch?v=y_oYQHFfUaE
    https://www.youtube.com/watch?v=MIvOn4YpGDU

    VálaszTörlés
  5. Lehetséges, hogy a világban történő minden „összeesküvésnek” egyetlen célja átirányítani a figyelmet bentről, kintre… esetleg felfoghatjuk az egészet úgy is, hogy tesztel az „öreg”.…tükröt tart magának….. Spirituális vagy? Ébredezel? Felemelkednél? A világ csak káprázat haa..? Akkor nesze! Itt a tükör…nézd meg magad…látod te álszent?…. csak mórikálsz! Az orrodnál fogva vezet még mindig, csak a módszere finomodott!

    VálaszTörlés
  6. Nincsenek megvezetett, megvezethető /magyar/ tömegek már hiába sulykolja ezt a "világhelyzete". Tüntető tömegnek látszó budapesti és vidéki: zsidó színpadi szereplők vannak néhány haverral kiegészítve. Akik egyszer EU-s vagy izraeli zászlók alatt tiltakoznak valami/valaki ellen, máskor meg éppen az Árpád sáv vagy a trikolor alatt jóbikosoznak, béke-menetelnek valamiért/valakiért. Egyszer önmaguk ellen vannak máskor önmagukért - egyfajta kőműves-szektás egy-en-súly-oz-ósdi keretében.
    Még egy félreeső zsákfaluban is minden tucatnyi lakosból legalább 2 zsidó. Tehát országosan cirka 1,5 millió a zsidó és valamivel több a cigány. Ekkora létszámból bőven kitelik még egy szavazósdira is, egy tüntetésre, ilyen-olyan menetre való tömeg meg végképp. Ettől még a magyar simán itt-hon maradt.
    Szóval nem kéne már az ezen egzaltált végidei körön kívülálló valódi magyart cikizni, lekicsinyelni, hülyének nézni, "birkázni" stb. Számtalan magyarnak hazudott honlapon ezt teszik és már ki tudja mióta. Ha valaki a magyart megtévesztő és hazug módon állandóan csak negativizálja az nyilvánvalóan a magyar ellensége. Van ahol meg "magyarkodva" az oroszt/Putyint dicsőítik az EU és Usrael elleni látszat-ellen-menetel okán. Az un. orosz nem olyan rég még magyar lányok/anyák tömegeit erőszakolta, fiúk/apák tömegeit meg kényszermunkára hurcolta. Térjünk már észre. A magyar nem várhat semmi jót sem a közeli sem a távoli környezetétől - csakis önmagára számíthat és persze a Teremtőjére. Ha a Kárpát medencében és a Földön lesz újjászületés az egyébként is nekünk magyaroknak lesz köszönhető. Más olyan szinten van hogy már képtelen bármilyen megújulást kieszközölni. Jó ha önmaga - a magyarok segítségével - egyáltalán belsőleg képes lesz rá.

    VálaszTörlés
  7. nem először hallottam, de ismét megdöbbentett....
    Nyírkai jóslat
    https://www.youtube.com/watch?v=yiBJakFo7E4

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Máté Imre magyarázata:
      https://www.youtube.com/watch?v=MrKjVDOWPSM

      Törlés
    2. Az un. nyirkai jóslatról és annak szerzőjéről már minden el lett mondva. De az ismétlés a "tudás anyja". A nem olyan régen elhunyt "yotengrites" Máté Imre eredetileg a müncheni SZER munkatársa volt. Azt pedig tudjuk hogy a CIA üzemeltette évtizedeken át. Onnan jőve lett M. I. hirtelen un. rábaközi táltos "hagyománykutató" és persze "vallás-alapító". Ezenkívül lejegyezte - valójában inkább kitalálta - az un. nyirkai jóslatot.
      Ez utóbbi tevékenység nem előzmény nélküli. Mármint a magyarok "apokaliptikus armageddonjának" a megjósolása. Mert erről van szó, a magyarok jóslat alapján való egymás elleni véres küzdelméről. A magyarok szó szerinti ön-kiirtásáról. Ez a jóslat lényege, végkifejlete. Hogy aztán a nevető - ebben a háborúban nem résztvevő fél/ek/, vagyis az idegenek - ölébe hulljon az ország.
      Az 1860-as években az un. "Teknőkaparó" nevű ál-táltos valakivel is ezt jósoltatták. Akkor a végső csatát Szeged határába téve, ahol úgymond: "a lovak szügyig fognak gázolni a vérben és annyi magyar marad amennyi egy fa alatt elfér". Mondani sem kell hogy ezt az úgymond "igaz jóslatot" is az akkor éppen betelepülő/beszivárgó galíciai kazár zsidók propagálták a magyarok részére. Mint megvalósítandó országfoglaló óhajt. A jövőt egyébként - konkrétan - senki sem ismeri mert a mátrix képlékeny, nem lehet tudni hogy mit "dob ki magából" az anyagba/matériába a szellem-tudati/spirituális küzdelem során. Ezen jóslatok próbálkozások a magyar emberek irányítására - mindig az adott jóslatnak megfelelően. Színtiszta véres "fekete mágia".
      Máté Imre és tevékenysége már 2009 augusztus elején lelepleződött a rábapatonai 2 napos un. "Yotengrit-fesztiválon" ahol a hallgatóságát szó szerint hipnotizálta a tolószékben. Olyan vizionált hülyeségeknek tapsoltak az ott lévők megigézve, mint az úgymond "gonosz magyar fasiszták és a jóságos magyar demokraták" egymás elleni harcának a Kárpát medencében. Mely vélt vérfürdő után a győztesek az un. demokraták lennének, méghozzá a zsidók, a cigányok, az oláhok, a rácok, a tótok és még ki tudja kik segítségével.
      Ennek is volt előzménye egy párizsi "médium" mégpedig egy Kiss Manyi nevezetű - feltehetően orientes páholytag. Aki szintén egy jóslatot eresztett meg még 2007 táján a "Mária országa" nevű felvidéki honlapon. Ebben mindenféle párizsi "mágikus forrásra" hivatkozva egy un. hungarista Magyarországot vizionált ahol egy "új" Rákóczi lesz majd a vezető. Aki aztán "égi fegyverekkel" minden támadást elhárít majd otthonában is felperzseli a támadók minden fenyegető potenciálját. Szóval ez a jós is csak az un. biblikus háborús "forgatókönyvben" gondolkodott, meg persze a magyarok bosszúálló "anti-krisztusságában". A célzatos hülyeségnél már csak a magyar-ellenesség a nagyobb. A magyar mindenáron - még az úgymond "győzelmében" is - negatív kontextusba való helyezése a cél. Időtlen idők óta.
      Elfelejtik hogy a magyar sosem akar "győzni". Hogy mégis győz az úgy történik hogy veszít, hogy feláldozza magát - éppen az őt elveszejteni akaróért. Hatalmas kockázatot vállalva lemegy érte a földi pokol fenekére és kihozza onnan a fényre - notabene az őt gyűlölőt. Hogy az is vele mehessen az aranykorba. Aki nem ilyen lélekminőségű annak nehéz megemésztenie a JÓság ezen fokát. Gyűlölködő irigység van és persze remény is a magyar általi "megváltásra". Ezért is sertepertélnek itt annyian az idegenek az egyébként mesterségesen lerohasztott agyonszidott országban. A már itt lévő mindenféle országfoglalók már nem akarnak a fajtájukon kívüli konkurrenseket. Ha "jól menne" a magyarnak és az országnak már régen betelepülő célország lenne milliónyi arabbal, törökkel, fekete-afrikaival, ázsiaival.

      Törlés
    3. Legjobb tudomásom szerint M.I nem volt a SZER munkatársa, külsősként dolgozott a rádiónál…bár belátom ez pusztán szócséplés. Mivel sajnos személyes tapasztalatom nincsen az ügyben, kénytelen vagyok az interneten fellelhető információra hagyatkozni és itt található pro (http://magyarevezredek.com/cikkek_irasok/jobbagyi/yotengrit01.htm) ill. kontra (http://www.dobogommt.hu/ujsagcikk?aid=397) vélemény egyaránt. Abban viszont mindenképp van igazság, hogy fenntartással kell fogadni az ilyen és ehhez hasonló „jóslatokat”, ill. a self made táltosokat egyaránt!

      Törlés
    4. Amikor először olvastam (7-8 éve?) a Yotengrit-et és a nyírkai jóslatot, engem is nagyon megfogott - különösen a már beteljesült részei általi hitelesség. Ma már inkább Kerionnal egyetértve úgy látom hogy ezek a jóslatok (kezdve a Bibliával) olyan programfüzetek, melyekkel "ők" megpróbálják manifesztálni a kívánalmaikat, és mivel nem úgy megy a terv, ahogy eltervezték, egyre több ilyet dobnak be a közös tóba, hátha valamelyik elég nagy hullámot fog gerjeszteni ahhoz hogy elérjék a káoszt.

      Mostanában egyébként egyre kevésbé hagyatkozok "más" véleményformálók elgondolásaira, inkább a "saját" forrásvidékemről szedem a virágot. Elvégre ez az "én" szekrényem, nekem kell benne rendet rakni. :)

      Törlés
    5. Most komolyan, ki hiszi ezt el? Ez még viccnek is rossz, a benne szereplők ’munkásságának’ ismerete nélkül is. Csak úgy alapból már maga a stílus és a kifejezésmód. (a 21-dik században.) Az ausztrál őslakosok nem beszélnek így, tuti.
      Na meg az ilyenek: „A „látó-halló” táltos asszony nekivetkőzött. A többiek bedörzsölték maszlagbimbóval, hogy ne ostromolják a szúnyogok.”
      Muhaha. Ha engem is bekennének teljes testen az egyik legdurvább atropin- és szkolopamin származékkal, ennél ezerszer jobb zagyvasággal is képes lennék előállni , bármikor :D (persze csak miután jól kiröpködtem magam az asztrál- és éteri síkon. :D)
      Tudom, hogy mostanában mindenki az elmére pfújjol, miközben a józan paraszti ész fontosságát is hangsúlyozza ezzel párhuzamos, de akkor ideje lenne talán néha a gyakorlatban is használni és nem csak beszélni róla.
      A kérdés nem az, hogy miért vannak ilyen-olyan jóslatok, melyik lehet vajon igazi vagy sem, hanem hogy miért van erre még mindig szükség vagy igény? Próféták, orákulumok, ikonok, a lényeg, hogy legyen valaki kint, aki majd megmondja a tutit? Mert a "belső vezető" nincs meg...

      Törlés
    6. Valóban nincs meg a belső vezető, ha konstans meglenne nem hinném hogy ezen a felületen próbálnék „szélmalomharcot vívva”, magamon segíteni. Lehet hogy tévesen, de úgy érzem soraidból, hogy a „kudarcom” téged valamifajta megelégedéssel tölt el, legalábbis nem érzem az együttérzést…Persze lehet, hogy most pont ezt érdemlem, lehet megbántottam valakit - ha nem is akaratlagosan- amiért most „visszajár a pofon”. Feltűnik viszont, hogy két hozzászólásod között mennyi idő telt el…és pont ezt sikerült… lehet, hogy valami képzeletbeli mérleg most állt megint vízszintbe, ez esetben szívesen :)

      A lényeg a lényeg, azért vagyunk itt, hogy segítsük egymást/magunkat az úton ,és ha a kis elmebetegemnek a fenti osztások picit fájnak is, azért Én mégis szívből köszönöm mindenkinek mert hatott!

      Törlés
    7. No mindenesetre ez egy az egyben a Gyurcsány-Orbán váltásról szól:

      "Paprika Jancsi utat tapos a Kiskanásznak, aki azt hiszi, magasba szállt, pedig csak Paprika Jancsi csúszott mélyre.

      Koronát áhít.

      A Kiskanász - vásári hintások sarja-,igazságos szigort akar, de az sanyargatássá fajul. A nép lehurrogja, de nem tágít. Avítt helyébe hevenyészett törvényt erőszakol. Magára haragítja a Hadakat."

      Hát nem épp ez történik most?

      Törlés
    8. A predesztináció saját és országom sorsában egy választható lehetőség a valóságra, és a bizonyítékok is szépen megmutatkozhatnak, mert bizony ez így működik. Először kialakul a valamiféle meggyőződés és utána mindenütt megnyilvánulnak (számomra) a vélt bizonyítékok is (bármilyen furcsa de ez a sorrend ) de aggodalomra semmi ok,hamarosan úgyis felülírjuk a régit egy újabb meggyőződésért :))

      Shaula azért jól megmondta a lényeget :) :
      "A kérdés nem az, hogy miért vannak ilyen-olyan jóslatok, melyik lehet vajon igazi vagy sem, hanem hogy miért van erre még mindig szükség vagy igény? Próféták, orákulumok, ikonok, a lényeg, hogy legyen valaki kint, aki majd megmondja a tutit? Mert a "belső vezető" nincs meg..."

      Törlés
    9. A nyirkai jóslat egyfajta 6almi program-tervnek is felfogható, mert a "készítője" is a 6alom médiotikus ál-disszidens szabadkőműves, "történelem-csináló" köreiből jött. Ez abból is látszik hogy eddig szinte "megvalósult" minden sora. Ez csak úgy lehetséges ha az irányítók a sajátjuknak tekintik és be is akarják teljesíteni magát a jóslatot. Ehhez meg vannak az anyagi és spirituális eszközeik. Az eddigi "jóslat-történéshez" persze kellett a magyar ébredés hiánya is. A megvilágosodás még eléggé újkeletű. A magyarok részéről békét szuggeráló spirituális ráhatás a már megtörtént dolgokra nem hat, de az eljövendőkre már igen.
      Most hogy felrobbant/ották/ az Antares/Skorpió csillagkép szíve/ hordozórakétát és a Cygnus/Hattyú/ modult lehet látni hogy mennyire komolyan is veszik a még regnálok a pusztító megjelenítő "fekete-mágiát". Tudjuk hogy a vörös/véres Ares/Mars a háborút jelképezi melynek ellenpólusa - benne van a nevében - az AntAres.
      Az Antares-ben azonban a skorpió "szív-veressége" van nem pedig a Mars-i "háborúk kiontott vére". Az Antarész köztudottan a feltétel nélküli krisztusi szeretet etalonja spirituális körökben. Ez az óriáscsillag a Skorpió alfájaként un. világegyetemi tartóoszlop. Méghozzá egyedüliként 2ŐS "tartó-oszlop", mivel a Felső és az Alsó Világ-ban is ott van pont a Napúton az ekliptikán. Univerzum-Tartó alfa-csillagok: 1. Capella, 2. Szíriusz, 3. Vega, 4. Antares > < 4. Antares, 5. Formalhaut, 6. Regulus, 7. Aldebaran !

      Törlés
  8. "Az alacsonyabb rendű nem tud létrehozni magasabb rendűt."
    Ebből arra következtetek, hogy a világ/politika egyre alacsonyabb rendű - értsd alvilági -működésének elemzéséből sem lehet jól kijönni.
    Nem tartom kifizetődőnek azon töprengeni, hogy ki miért geci.


    mj

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A végidei politika-csináló nem alacsonyabb rendű hanem alacsonyabb belső rezgésű. Nem mindegy. Egy magasabb belső rezgésszintről jövő "elemzés" pedig azért szükséges hogy az egyébként jóravaló de még csak ébredező ember eligazodjon. És talán az adott politikus is elgondolkozik a saját sorsa alakulásán. Tehát az ébresztő/"fényhozó" egyfajta küldetést teljesít. Rá már nem hat semmiféle "negatív" erő. Egyszerűen azért mert már olyan "szintet lépett" ahonnét nincs visszaút.

      Törlés
    2. "Tehát az ébresztő/"fényhozó" egyfajta küldetést teljesít. Rá már nem hat semmiféle "negatív" erő. Egyszerűen azért mert már olyan "szintet lépett" ahonnét nincs visszaút."
      Kéretik ismételten elolvasni a bejegyzést - különös tekintettel annak címére.

      m

      Törlés
    3. Igazad van, mj, teljesen felesleges ezen tipródni. Biztos van bennem valami mazochizmus, hogy mégis ezt teszem időnként. :)

      Törlés
    4. Volt olyan időszak, amikor kifejezetten sokat töprengtem, sírtam és tipródtam, s ebbe az is beletartozott, "hogy ki miért geci".:) Viszont mindig volt hozadékuk; a tisztulás. Mindez addig tartott, ameddig be nem állt egy belső nyugalom, amely remélhetőleg már nem fog elhagyni.:) Nem próféta, jós vagy guru adta, hanem egyszer csak felfigyeltem rá, hogy bennem van.:)

      Lujza

      Törlés
    5. Mazsi:) És mindenki más=> Üdvözletem!

      Igaz nem igazán vagyok itt:( De hát dógom vót:

      ***Pulyám lesz 4,5 hónapos, úgy néz ki fiú!!!!!!!!!!!!!!:)***
      Le írom már néktek máshova nem fogom...

      "Régebben, az akkori formámban imádtam a világ dolgait elemezgetni, ahogy mint valami kívülálló, nagypofával toltuk itt és máshol, másokkal a nagy összefüggéseket, pontok összekötögetését, gőgünk teljében észre sem véve hogy

      a) mi is részei vagyunk a gigászi komputerprogramnak, ami a világot irányítja
      ***
      Szerintem ti is sokan már úgy vagytok vele, hogy nem érdekel ez a sok színházi műsor, már nem hat ránk a józanság szava részegen ki visz majd haza?:) És igaz még most nem mondhatjuk el hogy(pl. Kerion mester is ezt mondja):

      Végre elmúlt, ennek is vége,
      Az iskola udvara üresen áll.
      Vége az évnek, pont ez a lényeg,
      A csomagom kész van, a küszöbön áll.
      Oly nehéz most jónak lenni,
      El se tudnád képzelni,
      Annyi mindent meg kell tenni,
      De nem ígérem, hogy jó leszek.
      Semmi jóból most ki ne hagyjál,
      Nem tart soká a hetedik nyár.
      Ha néha durva volt is a játék,
      Nem mutattam, de nekem is fájt.

      Ez a dalszöveg az élet+lélek iskoláját=mát-rix sugallja nekem.

      b) fogalmunk sincs a program valódi működéséről, céljáról"

      A programról a videó játékok + az illúzió jut eszembe, mert megyek a karakterrel látom, érzem, beleélem magam, de hát ez csak egy program.
      13 emelet film, belemegy a gépbe, teljesen valóságos a mátrix, amíg benne van nem tud igaz magáról...

      Valamelyik nap mondtam a feleségemnek, hogy figyelj én már nem tudok olyan simán itt élni, én állandóan a jövőn meg egy korrekt világon, (ami a tiszta teljes tudatos világ) gondolkozok minden nap itt vagyok élem az életem, de valahogy ez már nem hat rám (erről Kerion nem bánnám ha írna, köszi, elemezhetné egy kicsit a furi fejem) csak úgy vagyok itt, értem, teszem a dolgom, de olyan mintha itt is lennék meg nem is. Más érez így?

      Valamelyik este olyan 2 hete kimentem csillagokat bámulni, aztán kérdéssel fordultam hozzájuk: " Erősítsenek már meg, hogy amit olvasok a Galaktikus federációs üzenetekről, az valós? Villantsatok már egyet, nem inkább 3-at de úgy hogy semmivel ne tévesszem össze."

      Aznap egy húlló csillag max, villantás nem volt, másnap megint kimentem csak úgy nézelődni látszott a tejút és a sok csillag, nem is volt eszemben a tegnapi kérésem, nézelődtem, csodáltam az eget éppen felfelé néztem majd ki tört a nyakam, aztán három olyan villanást láttam hogy azt se tudtam most akkor mi van??? Olyan volt mintha egy marha erős lámpa lett volna nem terjedt szét az égen, mint a villám, hanem a ledes lámpa fényéhez hasonlított...

      Kb. úgy éreztem magam, mint egy 10 éves kislány, majdnem el kezdtem bőgni, erőt vettem magamon (mert hát azt hinnék a szomszédok, hogy hülye vagyok, beb..tam oszt sírok az asszony miatt.. az udvaron este:)))))

      Úgyhogy csak nyugi, nem kell itt parázni, minek rágódni a filmen, egyszer úgy is vége lesz, a mozigépész meg egy kedves öreg:)

      Törlés
    6. Braveheart! :))) Milyen jó hír, szívből gratula a kis pujátokhoz!
      Sok boldogságot és örömöt nektek!

      Törlés
    7. Gratula Braveheart ! Nincsenek véletlenek pulya-ügyben sem. A "kicsike" ÚTRA KELT tehát jön A JÓ VILÁG. A gyermek már tudja - ezért is JÖN. Nem háborúzni, hanem békésen részt venni a földi aranykori miliő kialakításában.
      Most már mindenre oda kell figyelni, főként arra ami velünk történik. Mivel semmi, de semmi sem véletlen. Mindennek oka van, csak keresni kell és meg is lehet találni az okot. Ezen most nagyon "rajta kell lenni" mert a jövőnk is erre épül. A gondolataink, a cselekvéseink, a teremtéseink "hozadéka" apródonként/RÉSZecskéiben állandóan SZEM-BE jön velünk úton-útfélen a NAP 24 órájában, ébren és álomban. Minden megfogalmazott, kigondolt kérdésre, kérésre jön válasz - ha nem is azonnal, de összességében max 14 napon belül. Ez a kapcsolódás "visszafelé" is érvényes, tehát már lehet ott volt/van a válasz csak nem figyeltünk fel rá. Az egót persze jobb "hanyagolni" mert az a LÁT-ÁS kárára van. A spontán odafigyelés, a csak késztetésre reagálás a NYER-Ő.
      Közhely, de tényleg semmi sem az aminek látszik. Halloween, vagyis megszólíttattunk hogy: Halló Vén /magyar/ > "Itt vagyunk ragyogunk - mint a "fekete szurok". A pokoljárásos fekete-fehér "Hot Star 66"-os póló alatt történik a metamorfózis > a C-ion-ból Si-ion testi-lelki "átkristályosodás". A "C/666" elég a pokolban - a "Si/141414" viszont nem, az meg-marad - ilyen egy-szer-ű. Na DE mind-ÉN-nek a SZER-etet és a szer-ELEM az alapja.
      Apropó, az Antarész hordozórakétát - mint fentebb "véltük és gondoltuk" - tényleg felrobbantották. Nem "véletlenül" hullott a tűztengerben darabjaira tehát a Cygnus/Hattyúval a fedélzetén a kilövés után. Szóval megpróbálták az Égi Krisztusi Szeretet-Etalont a Földön kiiktatni - mondani sem kell hogy sikertelenül. Hisz az Ánt-Árész - a Skorpió Szíve - továbbra is FENT RA-gyog. A Skorpió-lényegű Nyilas/Kentaur/nő/ Magyar/Madár/Főnix meg IDE-LENT RA-gyog.
      A "hungarianrealnews"-os Halloween-Baal-Moloch-Bagoly, summásan "sátánista" okfejtés - erre, mivel időszerű muszáj rá-mutatni - úgy baromság ahogy le van írva. Egyetlen "elnevezés" sem azt jelenti valójában aminek most a 6almon lévők megpróbálják bemutatni. És persze az ezen jelképeket, elnevezéseket ma használatba-vevőknek meg közük sincs ezek ősiségéhez. Ninhurszag madarát a bölcs baglyot és persze párja Enki kecskéjét is mire használja a "gonosz" manapság. "Sátánista" jelképpé degradálták - hogy megutáljuk - holott a valódi feltámadás/a valódi fény csakis és kizárólag a sötétben születik/ragyog fel. Csak onnan lehet kihozni/felhozni - az "alvilági beavatók" segítségével - és lecserélni vele a "vég-asi" tényleg "sátáni" hamis fényt/csillogást. Ozirisz/Ízisz - Enki/Ninhurszag - dettó ugyanazon Föld-felszíni "alvilág" ÚR-alkot-ói. Evidens hogy éjszaka a Hold-Fény-ben a Bagoly AZ aki repül, míg nappal a Nap-Fény-ben meg a Sólyom AZ aki repül. DE persze mind2ő bennünk van. Az éjjel és nappal mind a 24 órájában létezünk a Föld-bolygón.

      Törlés
    8. Héj, Oroszlánszív mester! :)

      "én már nem tudok olyan simán itt élni, én állandóan a jövőn meg egy korrekt világon, (ami a tiszta teljes tudatos világ) gondolkozok minden nap itt vagyok élem az életem, de valahogy ez már nem hat rám ... csak úgy vagyok itt, értem, teszem a dolgom, de olyan mintha itt is lennék meg nem is. Más érez így?"

      Állandóan.

      Törlés
    9. Köszönöm szépen a gratulá-cion-okat!:)

      Mielőtt még megmondták volna, hogy kb. fiú azt álmodtam 1 évesen járt és folyékonyan beszélt...

      "Állandóan."

      Akkor nem csak én vagyok zizi... :))

      Kerion most akkor mi van lesz lett nincs?

      "Minden csak kamu és megvezetés. A látszatra úgymond NWO-ellenes csoportok ugyanúgy NWO-sok. Tehát nincsenek jóságos vaskor végi "végidei VIP-es valakik" csak emberiség-ellenes VIP-es valakik vannak. Obama vagy Putyin, Merkel vagy Orbán, NATO vagy BRICS, Koponya és Csontok vagy Fehér Sárkány Társaság teljesen mindegy - ugyanannak az irányítói 6alomnak a csicskái, szektái. Aki valójában a jó az mindig a "senki" aki persze a cion-médiában nincs reklámozva. Az az ember aki nem ellen-menetelő hanem meghaladó-felülemelkedő. "

      Értem, hogy itt is sokan már felül emelkedtünk a színházon, de nagyon várunk már valami reklám félét a filmben ahol azt mondja az aktuális megmondó:

      Kedves nézőink, egy világméterű adást közvetítünk ahol nagy fehér bádogbúl integetnek a fehér sztrecsnacis mókusok márpedig azért, mert le kéne vágni a gazt a kertben, mivel nem tudnak landolni...

      Azt nem tudom felfogni hogy melyik verzió lesz???

      "A pokoljárásos fekete-fehér "Hot Star 66"-os póló alatt történik a metamorfózis > a C-ion-ból Si-ion testi-lelki "átkristályosodás"."

      Dimenzió váltás, egyszer csak pukk más-hun vagyok? Vagy háború? (nem látom esélyét) Puff egy golyszli?

      Esetleg szépen lassan? Először bejelentik, hogy nem vagytok egyedül, aztán menj el a marsra, men el a marsra... =>https://www.youtube.com/watch?v=Sx3WdyOihH8

      Most pukkant ott valami már ha ott..

      Törlés
    10. Braveheart, folyamatosan egyre nagyobb a "kényszer" az állandó adakozásra, a konkrét testi-lelki gyógyításra - a JÓ-SZÍV-Ő-ség EGY-RÉ csak NŐ/NOE bennünk. Emellett az is érezhető hogy gyorsvonati sebességgel közeledik a NAP az ÓRA/a PERC. Nyilván AZ az idő amikor el kell indulni Neked, Mazsolának, nekem - meg a többi szeretet-orientált és jóakaratú, magas belső rezgésű magyarnak. Na akkor minden meg fog változni a Kárpát medencében nem gyorsvonati, de fénysebességgel.
      A 66-os póló egy még 2006-os spontán dolog a krétai Szamária-szurdok-túra idejéből. Akkor végig "kellett" járni valamiért Zeusz ezen "pokoli" rejtekhelyét - az éppen 11 km-es utat fentről lentig, a hegytetőtől a tengerig. A legenda szerint anyja ide rejtette Zeuszt Szaturnusz elől. "Véletlenül" egy ritka védett ősi kecskefajta is él itt.
      Szóval mi magyarok vagyunk azok akik elhozzák az aranykort - sEnki más.

      Törlés
    11. Kerion ;)

      "a JÓ-SZÍV-Ő"

      Jelenleg még mindig szív a jó szív-ű, de tán jön egy milliő
      Noé-san mint mindíg Ő
      A mátrixban csak egy marék ember marad
      Hip hop eltűnik a program had
      Akkor a szívek megnyilnak kelettől-nyugat- ig
      Már sEnki se vonaglik
      Arany lesz -e kkor
      Fém és pénz sEnkit se tol
      Mindenki Egy és Forma
      Ezt még Bárikelló se gondolta!:)

      Értem én, hogy Non-stop de meddig van Nyitva?

      Ré csak Noé tán a víz az úr? Full reset?

      Álmomban nagy vihar volt és olyan parás volt, az utolsó percben jöttek le ÉG-i Ha-jó val.

      "Nyilván AZ az idő amikor el kell indulni Neked, Mazsolának, nekem - meg a többi szeretet-orientált és jóakaratú, magas belső rezgésű magyarnak."

      Elég összetetten gondozol én is, lehet ezért nem igazán értem pontosan melyik verziót tegyem ide be???? :)))
      Van egy érzésem olyan vagy mint egy tanár-mester kódokat raksz a mondandódba és várod ki az aki megérti, mert keresed Őt...??? :))

      Törlés
  9. Pityesz: Tévesen érzed :) Nincs szó semmiféle megérdemlésről, pofonról, megelégedettségről mások „kudarca” felett, stb. Semmi ilyen. Ezek a fogalmak jelen esetben bennem fel sem merültek. (főleg, hogy az értelmezés különbségeit és fejlődését eleve nem tekintem kudarcnak, max. nekem is van véleményem róla)
    Baromi elfoglalt voltam ez elmúlt 3-4 hónapban, keveset olvastam és még kevesebbet kommenteltem. Most éppen ráértem, kedvem is volt hozzá, elolvastam ezt a cikket és mivel soha nem hallottam erről a „jóslatról”, rákerestem.
    Belőlem azt váltotta ki + egy saját kis konklúziót, amit aztán be is írtam, függetlenül attól, hogy ki ajánlotta, ki hisz benne vagy ki tartja hülyeségnek, akármi. Ennyi.

    Téged ezek szerint megdöbbentett (a jóslat), engem meg az „döbbentett” meg (bár inkább megnevettetett), hogy esetleg ezt komolyan veszi bárki is. Valójában nincs különbség, ugyanaz az érem, csak a másik oldala. (biztos van olyan téma, amiben ez fordítva lenne)
    Számomra ebben a Jelenség a lényeg, átfogóan, az amit ez általánosságban megmutat, ezt foglaltam össze az utolsó mondatban.
    Nem tudom miért érzed úgy, mintha én legalábbis valamiféle revansot akartam volna venni rajtad. (?) Őszintén szólva ha ott hirtelen megkérdezik, hogy ezt a témát ki vetette fel a kommentek között, meg sem tudom mondani, mert azt nem is figyeltem. Bár tök mindegy, mert ezt vagy elhiszed vagy nem.
    Nem számoltam, hogy mennyi idő telt el két hozzászólásom között, nem kötöttem össze az egyik végét a másik elejével.
    A szélmalomharcot viszont érdekes hogy felvetetted, és illik is ide szerintem. Pont az elmúlt hetekben dolgoztam magamon ezzel kapcsolatban egész mélyen. Mindannyiunknak megvan a maga „Don Quijote” harca, amiben vagy amivel kapcsolatban „szent őrültként” viselkedik esetleg, de ettől a legtöbb szélmalom csak az, ami: egyszerű szélmalom. Nem pedig rosszindulatú, bántásra, a megfelelő harci alkalomra váró/vágyó „szörnyeteg”. :)
    Nem ülünk semmiféle serpenyőben, nem volt mit kiegyenlíteni, leeresztheted a kardod. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ...akkor örömmel leengedem, általában úgyis csak magamat szoktam pöcsönszúrni vele...

      Törlés
    2. https://www.youtube.com/watch?v=KS5e70dVS8E

      Törlés
    3. Köszi Mazsola!
      A humor ebben az eszement, idióta világban, tényleg az egyik biztos fogódzó.
      ... meg az önirónia, az az igazi fegyver "vélt" egos Önmagunk ellen, abba a kardba simán bele is lehet dőlni, és sérülésmentesen :)))

      Törlés
    4. Pityesz: :D Köszi, ezen is jót vidultam. (nem rajtad, hanem a megfogalmazáson! :) )
      Mazsola: Azaz, a raffiakötő állvány. :D

      Törlés