2014. november 21., péntek

Lazuljunk: Szatmári Juli - Hadd legyek

(gyönyörű szöveg-dallam, lélekkel teli, libabőr)

(videó 10. percétől)


Itt is, több is: https://soundcloud.com/szatmarijuli/hadd-legyek

Szatmári Juli: Hadd legyek

Repülök a város fölött
Minden perc egy év
Céltalan sereg ez a hangyatömeg
Ahogy rohan, fel se néz
Csak egy gondolat, ami elszalad
Mire közelebb jönnél

Hadd legyek csend
Hadd legyek én
Az az egy, aki a földön tart
Hadd legyek féktelen, mint a fény
Aki egy veled, egy veled

Hogyha elhiszed, mi végtelenek leszünk
És a hangok újra körbezárnak
Egyből lettünk, eggyé válunk
Hogyha elhiszed
Végtelenek leszünk

Hadd legyek csend
Hadd legyek én
Az az egy, aki a földön tart
Hadd legyek féktelen, mint a fény
Aki egy veled

Csak egy hang, csak egy szín
Látod mégis itt maradtam
A pillanatban
Hadd legyek a szellemed, aki elkísér

Hadd legyek csend
Hadd legyek én az az egy
Hadd legyek féktelen, mint a fény

Hadd legyek csend
Hadd legyek én
Az az egy, aki a földön tart
Hadd legyek féktelen, mint a fény
Aki egy veled, egy veled

16 megjegyzés:

  1. Rengeteg ilyen "jó kis kiválasztott csapat" van felfuttatva maradék-Magyarországon a végidőre. A gond csak az hogy ezek az emberek látni-való-an vagy rejtőzködve, de nem magyarok. Ellenben magyar-bőrbe bújt, magyarul beszélő-éneklő, akár 7-edizigleni un. kazár-szefárd pozicionált országfoglalók. Az adott pozíciót persze mindig el is foglalják, ahonnan aztán másokat jogosan vagy jogtalanul de letaszítanak. Ezek az emberek akarva-akaratlan magukban hordozzák a kiegyenlítetlen karmájukat. Mert a végidőre itt megmaradni csakis magyar lélekminőségűként lehet. Ez pedig nem a valakiságot hanem a senkiséget jelenti és akkor még hol van a vendégjoggal való vissza nem élés visszamenőleg is. Lehet jópofiskodni, jól vagy kevésbé jól zenélgetve a hasonló származású médiahaverokkal pénz csinálni, hamis reflektorfényben lenni. Mindezt lehet akár az utolsó pillanatig is csinálni - attól még a karma ott van. Az önmérlegeléskor pedig az országfoglaló valakiság, a jövedelem meg nem osztása, a bennszülöttek faji alapon való kirekesztése mindenből, még az azzal való hallgatólagos egyetértés is mérlegre kerül. Nem véletlen nem megy a magyar Izraelbe és énekel un. "kiválasztottként" héberül slágereket zsidó-bőrbe bújva az ottani magyar ellenőrzésű média - ami persze nonszensz fikció - támogatásával, kirekesztve a helyi bennszülött zsidó énekeseket és zenekarokat. Látni kell hogy mennyire is abszurd ez az egész végidei helyzet Magyarországon az élet/létezés minden területén - bármerre is nézünk. A magyarral csak azt lehet megtenni amit a magyar tesz másokkal. Tehát ha a magyar nem bújik bele más bőrébe, pláne 6almaskodási, kirekesztő, kisemmiző céllal egy másik országban akkor vele ezt büntetlenül nem lehet megtenni - legfeljebb csak ideig-óráig.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már vártam... :)

      Nekem nincs bajom azzal, ha egy csaj kiáll egy gitárral és énekel valami szépet, magyarul. Egészségére, és nekünk is! Mindaz aki használja a Teremtő nyelvét, csak nemesedni tud általa. :)

      Törlés
    2. Nem az a gond hogy egy nem igazán magyar "banda" szólóénekese kiáll egy gitárral és énekel valami szépet, magyarul Magyarországon. A gond az adott körülményekkel, az idegen hatalom, politikusi gárda, gazdasági- és média-közeg jól-rosszul álcázott mögöttes dolgaival van. Azokat ugyanis nem lehet elvonatkoztatni a velük azonos származású, éppen hogy általuk felfuttatott média-szereplőktől. Akár valódi, akár kreált a "Cion bölcseinek jegyzőkönyve" az abban foglaltak mintegy programként eddig pontról pontra megvalósultak Magyarországon. Az is egyértelmű hogy miért a "magyar-bőrbe bújás". A zsidó akarna - mindenkit megtévesztve - ál-magyarként az aranykori korszakváltó is lenni, mert jól tudja hogy az egy madár/magyar feladat. Így próbálná átmenteni a 6almát, vagyonát, pozícióját és amennyiben lehetséges eltüntetni még a magyart is az útból. Azért is hogy a közel-keleti milliók végre gond nélkül betelepülhessenek az üres lakóparkokba vagy a bankok által már lefoglalt ingatlanokba. Az is nyilvánvaló hogy kik is szítják az állandó ellen-meneteleket, rendezik az un. "forradalmi" akciókat. Azért hogy aztán az utána ne adj Isten fegyvert fogó magyart már szívfájdalom nélkül kiiktathassák vagy elüldözhessék az országából. Ugyanaz a "játék" folyik mint például 56-ot megelőzően. Ravasz és aljas tervek ezek. Az idegenek magyarrá válása persze csak akkor lehetséges ha az illető egyén belül is magyarrá, szeretetelvű lélekminőségűvé válik. Akkor az idegent már nem lehetne megkülönböztetni egy magyartól, tehát okafogyottá válna az hogy eredetileg kicsoda is volt az illető. DE a valóság - látva a magyarság konkrétan valakiknek köszönhető sanyarú helyzetét - sajnos nem ez. Addig pedig ameddig ez a magyar vesszőfutás tart a Kárpát medencében látni is kell nem csak nézni. Különben nagyon hamar végünk van.

      Törlés
    3. Kerion megjeleniti valóságosabban a " legutólsokból lesznek az elsők és az elsőkből az utólsók.
      Most még nemzetközi szinten is valahol hátúl kullog a értékelési táblázaton Magyar/Hungary valamilyen oknál fogva....és ez ránk érvényes államalkotókra. A vendégek ilyenkor magukat máshová delegálják önbizalomként....

      Én ide delegálom magam és tudom nekünk ez a karmánk most majd ha vége akkor vége lesz.Egyéniben megéltem tudom nagyon nehéz végigjárni ezt az utat közösben még nehezebb de aztán jó lesz.
      Eleninte elemeztem Kerion irásait mit is értsek alatta de aztán bevillant a 90-99 ig....a köszöb alatt huzott át a karmám....ez történik most nemzeti szinten....

      Én örülök hogy van valaki aki megmagyarázza ujból és ujból türelmesen ahogy az alatt a 9 év alatt én is türelmesen végigcsináltam.

      H.gazdi

      Törlés
    4. Sajnos vagy nem sajnos de un. kollektív felelősség is van, tehát minden indián felel minden indiánért. És ezzel parallel minden indiánföldön sertepertélő sápadtarcú felel minden sápadtarcúért. Még nem hallottunk olyan sápadtarcúról aki azt mondta volna a vezetőinek hogy most már elég az indiánok kirekesztéséből, sanyargatásából. Így aztán nem igaz hogy vannak jó sápadtarcúak, még ha meg is tanulnak indiánul szépen énekelni akkor sem. Mert eközben az a sápadtarcúak hitvallása - mindenki tudja időtlen idők óta - hogy a legjobb indián a halott indián. És ezért aztán mindenféle módszerekkel irtják vagy elüldözik az indiánt a földjéről, kiforgatják mindenéből. Ráadásul ezen indián holokauszt közepette az indiánok felelősségét emlegetik egy un. sápadtarcú holokausztban - nap mint nap. Ha én indián lennék - márpedig az vagyok - nem sokra értékelném a sápadtarcúak "nyalókáit" mert az csak hazug módon elkábít a pokoli országútra való terelés közben. Summa summárum nincsenek jó meg rossz sápadtarcúak csak a legkülönbözőbb sápadtarcú szerepjátékosok vannak az indián ilyen-olyan irányú megvezetésére, megtévesztésére a hazájában. Pláne nincs olyan hogy indián-sápadtarcú, csak és kizárólag indiánországbeli sápadtarcú van. Aki ugyan már ott született, de mégis milliónyi fontos szempontból kifolyólag köze sincs az indiánhoz.

      Törlés
  2. Hát nem tudom bloggazdi... lehet a jánynak jó hangja, meg danászhat ügyesen, sőt még a ének szövegének lehet mondanivalója is. De nekem valahogy csak vót a fejembe, hogy ezt a zenét mán hallottam. Oszt nem hungaríse nyelven. Csak nem jut eszembe ki követte el. (Mer' nem vagyok képben a popkultúrával kapcsolatban. Sem.)

    Viszont a beszélgetős részt meg jól nem hallgattam meg, ahun lehet mindezt jól elmondják. Szóval...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megmondom én.
      Talán innen ismerős:

      The Cranberries - Ode To My Family
      https://www.youtube.com/watch?v=Zz-DJr1Qs54

      (vagy talán egy másik számukra hasonlít... egy kicsit)

      Törlés
    2. Nem értek egyet! Nekem megvan a The Cranberries említett albuma, sok évvel ezelőtt hallottam/hallgattam, de eszembe nem jutott, hogy hasonlít, vagy még hasonló sem.

      Törlés
    3. "Nem értek egyet!"

      Szíved joga. Amúgy meg:

      "No need to argue"

      Törlés
  3. Gyerekek SOS valaki világositson fel..rákattintottam a kutyára azaz a nevére és előjött a oldal és az igazmondó juhász cim alatt nekem cukros bácsi fejének tünik ..aki rángatja a pénzmadzagokat....ki és miért rakta a portálomra vagy hogyan tüntethetem el? Nah igy lehet hiteltelenné tenni mindenkit hogy az nem pakol a adatlapra valaki aki nem akar.Viszont én nem vagyok pc mágus... Akár az egész adatlapot is kitörölném baxxák meg ezt a nagy "biztonságos" oldalak cimü frászt. Hú de berágtam. H.

    VálaszTörlés
  4. Kerion úgy tűnik a technika Indiánokkal ugyan az mint a magyarokkal..azaz valójában ugyan arról a népcsoportnak különböző ágairól volna szó.
    Az amerikai főldrészre pedig ugyan azok a nyugati tipusu "elemek" jelentek meg akik középeurópát is tönkre akarják totál tenni elfoglalni stb. Nemis tudom hol a fenében termesztették őket míg elnem lepték a földrészeket.

    VálaszTörlés
  5. Én is indián vagyok. Az álmomban miután megpurgyéltam, indiánféle manusok közt ébredtem akik nagyon jól ismertek..

    Nem tudom ki hogy van vele, de én azokért az irritáló hangú, büdös, pofátlan, nemdolgozó...indiánokért nem igazán felelnék. Inkább vigyen mindenkit a teremtő a helyére ki hová való. A különben hamar végünk lesz dolog, meg szerintem olyan hülyeség:

    Agyaltam sokat a kemtrélen, na mondom míg ez megy addig nincs igazi változás. Megakarnak mérgezni? Az étellel tán nem? Veszek ezer forintért egy fluorid mentes fogkrémet, aztán kiderül kár a gőzért, mert belekeverik az ételbe, italba, vízbe...
    A tv- ben néztem valami sz..rt ahol öreg veterán csókák meséltek a 2. v. háb.-ról volt róluk videó, 18-20 éves kölykök dalolva mentek lőni, ölni..
    Most szerintem nem igazán lehetne erre rávenni az emberek tömegét, mivel már nincs pl. disznóvágás... olyan mértékben... ahol 2 feles után mosolyogva szúrják nyakon röfi komát, a húspultból könnyebb 60 dkg darált combot kérni lelkileg az ember nem éli át az ölést. Nekem akart adni a szomszéd egy kacsát, hogy vágjuk le.. de kösz nem kértem, oké én is a pult mögül eszem a fláist, de nincs szívem elvágni a nyakát, inkább nem eszek húst, ha ölni kell érte.

    Tehát szerintem nem olyan egyszerű az a megölünk mindenkit + elűznek... + jönnek..
    Hol vannak? Mire várnak tapsra? Én ha akarok valamit akkor csinálom nem várok rá?? Háború lesz? Ú ez lesz + így megy úgy? Hol van? Tíz évig kell előkészíteni?

    NEM! ÉN NEM FÉLEK, NEM IS FOGOK, LEGFELJEBB MEGIJEDEK LEGYEN BÁRMI NEM FÉLEK! SENKITŐL ÉS SEMMITŐL!

    Zaklatott már démon nem egyszer, keltem fel zihálva kimerülve, ha érzem hogy a közelemben van takarodj-al fogadom. MERT NEM FÉLEK! A múltkor egy piros+kék+zöld színű démon zaklatott háton feküdtem és rám ült nőstény volt mert lovagolt rajtam és kérdezte: " Na nem jössz?.." és rendesen kellemes érzést keltett bennem, de feleszméltem és elküldtem a p...ba..

    Amikor a szürkékkel álmodtam úgy piszkáltak a hasüregemben mint kínai a pálcikával rizs után kapkodva, rám néztek, mert feleszméltem az altatásból és összeszűkült a szemük egy vékony vízszintes csikká, olyan gonoszság jött a tekintetéből, hogy még olyat soha nem éreztem, el se tudtam képzelni...eddig.

    De.

    Pl. azt is megálmodtam hogy fiam lesz 1 évesen járt és folyékonyan beszélt.
    Mit mutat az ultrahang? Fiú.

    Engem nem érdekelnek a negatív hatások nem fog hatni rám érzem, mert én nem félek, és nem akarok, nem érdekel, felé fogok emelkedni bármilyen mese légyen az!:))
    Késztetést érzek, hogy ezt leírjam, erőt kell sugalljak a jó embereknek, és erőt kell mutassak a rossz ember + lényeknek, úgyhogy nem kell parázni féljen akinek félnie kell az meg sz..ember, vagy nem ember!
    Fény és szeretet:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "NEM! ÉN NEM FÉLEK, NEM IS FOGOK, LEGFELJEBB MEGIJEDEK LEGYEN BÁRMI NEM FÉLEK! SENKITŐL ÉS SEMMITŐL! "

      Akkor miért kiabálsz...? :)

      Törlés
  6. :)

    Mazsi:)

    ÚÚh de kiragadtad a kontextusból... De
    Hallottál már hím oroszlánt suttogni? ;)

    Felszaladt bennem a wc pumpa..

    Kerion mester egyik mondata felb...agyilag,(nem vele van bajom, csak azzal a mondattal, + még adós egy válasszal is:" Keresed őt"...:) mert eléggé unom már az internyeten keringő a magyarság kipusztul+elűznek+meghalunk típusú siránkozós... szavakat, mondatokat pl. "Különben nagyon hamar végünk van.".. rögtön kihozza belőlem az állatot ami nem gyík hanem Oroszlán... A meg tudod sétál nyugodtan egy darabig, de ha a fajtáját bántsák.

    http://maga-a-valosag.com/?page_id=1342

    "További érdekesség, hogy a magyarok múltjával tele van a Föld. Például a második világháború után néhány indián törzsről Amerikában kiderült, hogy magyar anyanyelvű, ismerték a magyar őstörténelmet, ősi jeleket, mintha csak úgy kitelepedtek volna és évezredeken át fenntartották volna a saját tudatukat, kultúrájukat."

    "Sokan mondják, hogy a magyarok a sumerok utódai."

    "A magyar nyelv hasonlít a legjobban az annunaki nyelvhez, mely a Vízözönig a legszélesebb körben beszélt nyelv volt."

    Ki pusztít el az annunakik hibrid kegyeltjei, az elit...? Beszéljük a nyelvüket...

    Én indián vagyok megálmodtam, és nem osonó bölény, hanem oroszlánszív.

    Haragszok a törzsemre, ha erőtlen és fél, rájuk kell kiabáljak mert ez a dolgom,
    nem hagyhatom hogy Fél-jenek.

    Tán rosszul tettem -e tettem én senkit nem etettem fél-re, igaz két fél egy egész, kérdem én miért félsz? :)

    Ha félsz mágnesként vonzod,
    azt amivel inkább ne legyen dolgod,
    démon az ki alig várja,
    mikor kerülsz félve az ágyba,
    Úgy hiszed nincs ott közben még is,
    Ne félj tehát, mert véd még az ég is!



    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A "különben nagyon hamar végünk van" tényleg egy nem szerencsés megfogalmazás - ezért elnézést is kérek. Ezzel egyébként arra utaltam volna hogy - ha örökké a zsidó után megyünk, ha az számunkra a menő, a példakép - elveszíthetjük magyar lélek-minőségünket, identitásunkat. És úgy járunk ahogyan azt Mohamed próféta is már jóelőre leírta a Koránban. Nevezetesen hogy a zsidókkal szoros kapcsolatban lévők, azok barátai, üzlettársai stb. - a végidőben - maguk is zsidóvá válnak, elzsidósodnak, s ezáltal sajnos velük együtt a pokolba is mennek. Akkor is ha nem zsidó származásúak eredetileg.
      A háttér6alom szerint már közel AZ vég, mert a "merkabát" - a 2-ős egymásba hatoló piramis-3szöget, amit most Dávid csillagnak is neveznek - Dél-Afrikában egy Oroszlán alakú hegy tetejére helyezte lila fénnyel megvilágítva. A lila köztudottan a feltámadás színe - ezért is használják a papok - a merkaba meg az égi-földi egyesülés/megtermékenyítés/újjáteremtés. Persze itt megint az van hogy a zsidók hiszik magukat "kiválasztottnak" - ezért is sajátították ki maguknak a hexagont még az 1800-as évek derekán. A bolygón rengeteg Oroszlán szobor van, Magyarországon meg pláne. Azért mert a Vízöntőben tudvalevően a zodiákus "ellenpólus" az Oroszlán HAT. A Halakban az elmúlt időszakban - és még most is - annak "ellenpólusa" a Szűz hat/ott/.
      Az a nagy tévedése a mostani, magukat "kiválasztottnak" hívő társaságnak hogy ők az Oroszlán. Holott az Oroszlán/Erős Lány, tehát nem orosz lány voltaképpen - ha emberi fizimiskát vesz fel akkor - a Szfinx vagyis a HUN. A hun pedig Hunor, Magor Test-Vére. Akkor most mindjárt el is mondok egy titkot: a mostani különleges váltáskor az Oroszlán-Vízöntő = Hunor-Magor EGY/1 PÁR, mégpedig különleges módon nem egy-nemű hanem külön-nemű pár. Egy-Egy megtestesült, táltos-avatár ős-magyar-hun nő és férfi. Akik az eljövendő világ-király-pár - Magyar Királyi Páros - lesznek az Oroszlános-Vízöntő aranykorában. Az eszter-gom-i/Isztár < Mag Oroszlán közismert - nem zsidó és még csak nem is sumér hanem ősmagyar mezopotámiai jelkép. A sumér/rémus nevet ugyanis Julius Oppert németországi zsidó régész találta ki az 1860-as években. Hogy a magyarokat Rémus-al/Ábel-el, a mindig vesztes áldozattal azonosítsa - egyfajta szabadkőműves fekete mágiával. Szóval ne használjuk a magyarokra rejtetten negatív hatású zsidós suméR/Rémus nevet. Írjunk helyette mezopotámiai ősszkítát vagy ősmagyart. Szóval a fentiekből is nyilvánvaló hogy semmi okunk az aggodalomra önmagunkkal, a magyarsággal kapcsolatban - a legfényesebb jövő AZ ami vár ránk...

      Törlés
    2. Az Alfa CentaUri a Naphoz legközelebbi csillag - jelentése a "Centa"/10-es Úrral eljövő "Alfa"/Kezdet. Ez a 10-es Úr a magyar 2-lényegű/földi-égi Nyilas/Kentaur aki persze EGY/1 - 10=1. Földi megtestesülésében is 2-lényegű, azaz nő és férfi. Akik persze EGY-ek nem Szét/h/-választhatóak. Akik viszont Szét/h/-választhatóak, vagyis akiket Széth "kiválaszt" majd "elragadtat" a maga számára, na hogy azok kik - a bibliai 12x12000=144000 z...ó törzsbéli - nem nehéz kitalálni.
      Annunaki = Anu na ki ? Anu természetesen egy ősi mezopotámiai főisten. A mostanság zsidónak számító Imanuel névben - amit a zsidók, lásd hitgyüli, Jézusra is használnak - szintén Anu van elrejtve: Ím Anu Él. Tehát a hitgyülis zsidók azt mondják - nyilván nem véletlenül - hogy Jézusban Anu van "elrejtve". Az egyik egyiptomi főisten Anubisz, mely név jelentése Anu Bisz, vagyis 2-ős/2-lényegű Anu. Köztudott hogy először az "importált" Anubisz volt az egyiptomi főisten Széthék, Oziriszék utána "jöttek". A Nibiru szó szerinti rejtett jelentése: Ni Bíró/Ni csak itt a Bíró. Az ábrázolásokban tulajdonképpen egy "szárnyas gömbre, bolygóra" hasonlít, de voltaképpen a Tu/l/rul a Te/l/j/es/útról jött magasabb rendű megtermékenyítő, szárnyaló Isteni Szent Lélek-ről van szó, A berlini Pergamon múzeumban van egy mezopotámiai pecséthenger - egyébként számtalan hasonló is van - ahol a kentaur a 2 vele azonos nagyságú Teremtő társaságában éppen a 2 kezével "tartja" a Nibirut - van vele össze-köttetésben. Vagyis a skorpió-lényegű Nyilas/Kentaur magyart a szentlélek menetrendszerűen megtáltosítja. A fő vagyis az elsődleges táltos-avatár kentaur egylényegű a Teremtőjével, s mint csillag-rendszer-úr/mint a Naprendszer ura a regionális Teremtési Tanácsnak is tagja. Mellékesen a Földön meg aranykori magyar király és világkirály.

      Törlés