2014. november 2., vasárnap

Napiszer - november

November az év tizenegyedik hónapja a Gergely-naptárban, és 30 napos. Neve a latin novem szóból származik melynek jelentése kilenc, mivel eredetileg az év kilencedik hónapja volt a római naptárban, mielőtt a január és február hónapokat hozzáadták az évhez. A 18. századi nyelvújítók a novembernek a gémberes szót javasolták. Az Arvisurák szerint Enyészet hava. A népi kalendárium Szent András havának nevezi.





132 megjegyzés:

  1. NovEmber = "9-es" - kihalászott - ember. Úgy is mondhatjuk hogy a tengerből/a 7,3 milliárd közül önmagát kihalászó/feltámasztó ember. A nevezetes bibliai 153 hal a Halak korszakbeli "9-es" ember. Néhány mai kőműves-megjelenítés:
    Sweet November /film/ = Édi 9-es ember - Back to November /Taylor Swift/ = Vissza a 9-es emberhez - November Rain /Guns'N Roses/ = 9-es ember-eső/9 emberes-"ennead" eső/megtisztulás.
    A Nap az ekliptikán/NapÚton 11.07.-12.22.-éig halad a Skorpió/+Mérleg/, 11.11.-12.26.-áig a Kígyótartó, 12.24.-01.10.-éig a Nyilas csillagképben, illetve annak magasságában. A Mérleg valójában - az égen is így látszik - a Skorpió része, mint ahogyan a Kos a Bikáé. Babilóniát megelőzően a Kígyótartó és az Orion - un. beavató-csillagképek - voltak helyettük a 12-es zodiákus alkotórészei. A Nap a Napúton közel 3 napos "sötétség-szünetet" tart a Skorpió és a Nyilas között - a Kígyótartó "magasságában". December/10-es ember 22.-én kilép a Skorpióból a "fullánk" Lesath csillagnál majd 24.-én belép a Nyilasba a nyílhegy Sagittarius3 csillagnál. Közben természetesen metszi - a Földről nézve - a Tejút centrum "fekete lyukat/hasadékot". Ekkor a NAP együtt áll/EGY a Tejút-centrummal. A főnix-madar, a fény ekkor megszületik/feltámad a sötétségből. 24. után aztán Nő/Noe a világ-os-ság. Mivel Jézus "fényhozó" - bár valójában nem ekkor született - az egyház erre a "fényszületési" időpontra tette a születésnapját.
    Abszurd, de a hatalom totális háborút vív az ÉG ellen. Úgy próbálja az égen látható dolgokat, azok jelkép-rendszerét megsemmisíteni hogy például űreszközöket nevez el égi objektumokról. Fellövi őket és jelképesen megsemmisíti. Ez egyfajta fél-elem diktálta "mágiáskodás" aminek persze semmi eredménye. Hacsak az nem hogy maguk alól vágják ki a fát végérvényesen.
    Az Antares /béke és szeretet-etalon/ hordozórakétát a Cygnus/Hattyú /Északi Kereszt-Zeusz/ modullal együtt a kilövés után felrobbantották. Most pedig a Virgin Galactic/Szűz Galaxis magán űrjármű zuhant le, semmisült meg "véletlenül". Lehet hogy ez utóbbival a Halakban ható Szűz idejének a lejártát is "kivetítették". Persze a még regnáló 6almasok semmiről sem dönthetnek - legfeljebb rájátszhatnak dolgokra.
    Valaki valahol azt írta hogy Magyarország: "egy dominó a sok közül". Hát ha valami, akkor ez az ami nem igaz. Magyarország ugyanis nem: "egy dominó a sok közül" amit be lehet "dönteni" - hanem maga a DOMINÓ. Ezért is "próbálják meg" annyian, annyiszor, annyiféleképp, annyi helyen leradírozni, megdönteni, bedönteni ecetera. Csak hát a hal síkos, kicsúszik a kézből, a víz/öntő/ meg már megfoghatatlan...

    VálaszTörlés
  2. Keressünk retus-nyomokat!

    http://index.hu/mindekozben/poszt/2014/11/02/az_elso_foto_a_holdat_megkerulo_kinai_szonda_fedelzeterol/

    :)

    VálaszTörlés
  3. ezt az alábbi idézetet legalább százszor elolvastam a hétvégén, de még most, hétfő reggel is könnycseppet csal a szemem sarkába, ezért ide is bemásolom:

    ".....Ennél a pontnál a krónikás búcsúzik. Eltelt fölötte az idő. Mielőtt azonban
    útjára indítaná ezt a könyvet, még mondani kíván valamit. Az isteni lábnyom, amit a krónikás - ha hiányosan is, de igaz hűséggel - idáig követett, nem vész el ezután sem. A hagyaték megmarad, mert Istentől való s ezáltal elpusztíthatatlan. Eljő az idő -s alighanem már itt is van- ,amikor fiatal, erős izmú és tisztára mosott lelkű krónikások fölkapják az elejtett szálat, s viszik tovább a beteljesedés felé, míg csak be nem következik a krisztusi ígéret: "... és az igazság szabadokká tészen!" Örvendezzetek hát, magyarok , bármit is lát szemetek a ma sötétjében: a szabadulás perce közeledik! Ne várjátok azonban, s ne keressétek se ágyúk dörgésében, se hangzatos politikai jelszavakban: az Úr igazsága halkan jár, és békesség kíséri. Az Ő akarata rendelkezett már minden dolgotokban, s az Ő rendelkezését nem az idő méri, hanem tudás, lelki tudás. Gondozzátok
    csak a mustármagvakat s egyébbel ne törődjetek. "Nem sokaság, de lélek végez csoda dolgokat!" Ősi tanítás ez, amit a Kárpátmedence nagy horvát-magyar költője és hadvezére vetett papírra számotokra, évszázadokkal ezelőtt. Tartsátok észben magyarok. S ti is, Kárpát-medence testvér népei. Nem nyelv teszi az embert. Az ember lelke emeli rangra a nyelvet, vagy taszítja az útszéli árokba, a használat erkölcsi mércéje szerint. Ne féljetek. A magyar lélek él. Teremtő Istenünk működik benne és általa. Ne csüggedjetek. Gondozzátok csak hűséggel a mustármagvakat. Ha részeg magyarok káromkodásától sajdul fületek, ha szemetek a hitványak győzelmét véli látni úton-útfélen: ne döbbenjetek meg, Az Úr nem számokban méri az igazság győzelmét, hanem az igazak cselekedeteiben. Ne keserítsen el a gyöngék hűtlensége sem. Sajnáljátok a nyelvét vesztett magyart, mert önmagát rövidíti csupán, nem nemzetét. A nemzet nem számokban él, de lélekben. Egy az Úr oldalán százezreknél is többet számít a jövendő mérlegén. A gyöngeségében románná változott magyar nem a magyar jövendőt gyöngíti, hanem a románt. Akárcsak a számtanban a pozitív és negatív előjelek: a lélek isteni pozitívumában működő ember előbbre viszi a világot meg a nemzetet, melyhez tartozik, míg a negatív selejt mélységbe húzza alá, amihez hozzátapad. Az igazak jövendőjét a szellem ereje formálja, s az Úr ereje emeli magosba. Bízzatok, magyarok! A rabság és szenvedés napjai megszámláltatva. A szabadság hajnala dereng. Vigyázzátok a mustármagvakat!"

    Wass Albert : Hagyaték
    http://jaszberenyirovok.glap.hu/wassalbert_hagyatek.pdf

    VálaszTörlés
  4. Újabb világraszóló magyar sikertörténet !!

    http://erdely.ma/tudtech.php?id=175027&cim=itt_az_ujabb_vilagraszolo_magyar_sikertortenet

    News

    VálaszTörlés
  5. Hehe, Ö.T. barátunk jót nevetne ezen:

    http://index.hu/tudomany/tortenelem/2014/11/05/megfejtik_az_inka_zsinorirast/

    VálaszTörlés
  6. Ha nem sejlene fel itt egy amerikai hátszéllel irányított puccskísérlet, még egész jót is lehetne kacarászni azon ahogy egymást ütik korunk nagyjai:

    http://index.hu/belfold/2014/11/05/ha_a_nav_elnoke_igazat_mond_akkor_a_kormany_hazudott/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajjmán bloggazdi... a puncsolás is a "nagyok" jáccása. Szóval csak vigyorogjál nyugodtan azon is. ;)
      (Megjegyzem: a kicsinykis muslincára mindég szükség van, hisz a "nagyoknak" derogál ám a meló. Feléjük csak pof... szövegelni, meg harácsolni menő.)

      Törlés
    2. Teljesen lényegtelen hogy a washingtoni "fehér és színes" szidók hogyan egzaltálják vagy csinálják ki a maradék-magyarországiakat. Megpuccsolják-e őket vagy sem. Ki nem sz@rja le. Bár az utóbbi időben Dávidról, a jóbikos Jaczinákról mintegy varázsütésre leszálltak. Nyilván a szélsőjobb szidókban még látnak fantáziát az irányítók. Pedig Dávid éppen Hitlerrel - annak utánzatával - pózolt. DE persze Hitler is csak egy Rotschild úgy hogy "házon belüli" az eset. Vida Ildikóról meg azt írja a "kuruc" hogy cigány. Az indexes óriásportrét elnézve VAN/NAV benne valami. A cigány meg zsidó - echte. Miután a többi kitiltott is "kiválasztott" a portfolio.hu hiába hazudozik hogy: "Még több magyart tiltottak ki Amerikából". Csakis zsidókat illetve cigányokat tiltottak ki az USÁ-ból - nyilván nem kis megjelenítő célzással Olstein/Orsós-Orbánra. Ideje lenne már nem verni a magyarok farkával a csalánt. Sem itthon sem külföldön. Pláne hogy a csalán, a farok meg a verőlegény is "SoroS" - még véletlenül sem magyar.

      Törlés
  7. A harlekinekről - avagy a Góré qrva vicces kedvében van.

    Történt ma, hogy sepregettem a teraszon - alkalmasint harlekineket is seperhettem volna, annyi volt/van belőlük -, erre az egyik buzeráns nem megharap? Mondjuk annyi pozitívuma volt az egésznek, hogy rájöjjek, mi értelme van eme gusztustalan rovar létezésének (az analógia nem is lehetne jobb, szal le is védetem itt és most :) ):

    SZÓVAL: A kamélenkodó (!) harlekinből, csakúgy, mint a zsidóból, sok - egyre több - van kis hazánkban (!), ráadásul az őshonos fajt (katica/magyar ember) kitúrva terjeszkedik, bővíti életterét ÚGY, hogy közben oda-odamar a bennszülött (életet adó) kezébe.

    Erre most tényleg mi szükség volt, Góré? Marha vicces, hogy még a természetben sincs nyugta az embernek a zsidó(d)tól.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)

      Egyre inkább az az érzésem, hogy _pont_ azért léteznek az ilyenek, hogy kizökkentsenek az állóvízből, és továbblökjenek a szellemi úton. Ehhez persze kurva nagy türelem (is) kell.

      Törlés
  8. No... rágicsálni való csontocska. (Őcsémuram hajintotta be a linket a fo... mindőnk kedvenc közönségesódalára.)

    http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/419556_az_internetadonal_is_nagyobb_aljassag_keszulodik

    Nem ösmerem sem a webódalt, se "okosbácsit" (sem a munkásságát), de... cserébe nem is érzem a késztetést megismerkedjem velük. ;)
    Viszont, nem vagyok meggyőződve róla, hogy gimnázium/egyetem = gondolkodás (és tanulás) képessége.
    Persze... oké, ha szociomókus lennék magam is az ilyesmi mellett kampányolnék. [i]A árok meg majd jól kiássa magát a utca végén. Mer' a szellemi(?) természetű munkák felé tolódással valahogy a fizikai munkára való hajlam is károsodik. Ott vannak ugye a gépek, amiket már érettségivel is lehet használni.[/i] ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm... ezt a BBCode nevű formázást ügyesen bebuktam. Bocsesz.
      De legalább kipróbáltam. :)

      Törlés
    2. így kell :

      < i >így kell< /i > :

      (szóközök nélkül)

      Törlés
    3. A témádhoz:
      Én nem bánom ha kevesebb gimnazista (értsd: semmirekellő) lesz. Tanuljanak szakmát a nebulók! Aztán ha akar és van pénz az ősöknél, akkor még mindig mehet egyetemre.

      Törlés
    4. Én sem, viszont azt is látni kell, hogy a kontraszelekció miatt az elmúlt x évben általában tényleg csak azok mentek szakmát tanulni, akik csont hülyék voltak a suliban, ráadásul a funkcionális analfabéta jelző sem (volt) erős rájuk nézve...

      Mindegy is, de igazából mint minden, ez is csak az _aranykorban_ oldódhat meg, hiszen a TUDÁS birtokában lévő emberek már tudni fogják, miből, mennyit és hogy tanuljanak ahhoz, hogy valódi és hasznosítható tudásra tegyenek szert (remélem, érthető a nagybetűs és a dőlttel vett szó közötti különbség). Ez az, ami nekünk nem adatott meg, és ez az, amit utólag sokan - köztük én is - ilyen-olyan gyorstalpalókkal, no meg a nyitott szemet használva próbálnak elsajátítani.

      Törlés
    5. *Sorry, Richie Gecko lettem volna.

      Törlés
  9. Csak nekem tűnik fel, hogy a Hold elfordult? Mindig is egy kicsit döntött volt Holdanyó arca, most meg tök "függőleges". De semmi hír nincs erről... akiknek mutattam, azt mondták, semmi különös, mindig is így nézett ki... hát nem! Komolyan, már kezdek behülyülni... !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ne legyél ideges szellemekkel táncoló (indiánul: nefo ssámán), szép, teli, úgy fordul, ahogy kell :)

      Törlés
    2. Telihold van éppen a Kosban. A Kos a Bika része mint ahogyan a Plejádok is ott van a "Bika hátán". Szombat este a Hold együtt áll a Bika Szeme/Tauri-alfa/Aldebaran=Követő óriáscsillaggal. A "SZEM"/Aldebaran - az arabs nevében is benne van - "követi a 7-eket"/a Plejádok 7FŐ-csillagát. Tehát az egyébként narancsvörösen "vérbenforgó" Szem mindig a Fiastyúk szerelmi fészkében "történteket" figyeli és követi. Hogy leutánozza az ottani Teremtést. Amint fent az Égen úgy lent a Földön is. Nem nehéz megtippelni hogy hol is van az a bizonyos védett föld-"közeli" szer-elmés fészek. És hogy kik is a minden lében kanál "Szem"-hez tartozó, kakukk-módra fészekbe igyekvő "utánzók" mostanság. Az Orion övtől a Szíriusz és az Aldebaran "véletlenül" éppen egyenlő látható távolságra van az égen, de ellenkező irányban. Köztudott hogy a szerelmi/szer-elemes/szer-elmés "fészekben" történtektől függ minden.
      A Naprendszer a Bika része és helyileg a Plejádok-beli "alfa" Alcyone körül kering. Ez az un. világéves körforgás melynek során a Földről nézve "világ-hónaponként" mindig más és más "csillagzat alatt" haladunk retrográd módon időben szinte azonos a 23,5 fokos dőlésű Föld-tengely precessziós kör-forgásával: őtnözíV < kalaH

      Törlés
    3. Mazsola.Nem-e úgy jártál mint a szuper holddal?Mert hogy az sincs. Itt inkább a librációra gondolnék (bár te tudod mit láttál,vagy se)

      Kerion.Nem tudom honnan meríted az információ áramlásaidat (azér elárulhatnád),tényleg sok érdekességet írsz.Az utóbbi pár évben sok mindent "jövendöltek" okos mesterek (tudom, te nem mondod magad mesternek),és mi lett belőle? Nézd mit mond itt egy illető,már megint belevágják (már aki hagyja) az emberbe az ideget https://www.youtube.com/watch?v=BQdSem6RFoc&feature=share
      Cukor,só, liszt ilyenek.Val színűleg ő nem hallott az átkristályosodásról mi? :-) De most tényleg,honnan a bánatból veszi ezt? Tudod mi lesz? Semmi,pont úgy mint máskor.Vagy itt van V.Béla.Ő is azt mondta (még tavaly) hogy majd az idén.És mi van? De egy valamit azért jól mond (szerintem legalább is,mert az képtelenség,hogy egy ember csak sületlenséget vagy csak okosságokat tudjon)

      ....és különben is,legfeljebb amnesztiában részesülök...

      http://www.youtube.com/watch?v=w_P8wv6AMew

      a.n

      Törlés
    4. Sok ember van aki "jókat" mond - még V. Béla is. Vagy Pap Gábor, Géczy Gábor, Tóth Ferenc, Szántai Lajos ecetera. Aztán vannak sületlenségek is jóformán mindenki részéről. Az információ sokféle módon áramlik. De mindig az Égi és a Földi Teremtés "csatornázza" számunkra. Úgy is hogy "megálmodjuk", úgy is hogy beugrik valakitől hogy jé pont ez az ami igaz. És aztán a dolgok összeállnak - mindig 1 O EGésszé.
      Semmi sem véletlen, még ezen sorok leírása sem. Ma egy + eződésben megállt egy AAA-111 rendszámú autó aminek fel kellett figyelni a rendszámára - mert nyilván azt kellett tenni. A=1 és kezdet, 11=F, 111=AAA/3x-os kezdet és FA vice-versa - a magyar gemátriában. TEhát nyomatékosan elénk lett téve/a szánkba lett rágva, hogy figyelj már: ITT A KEZDET - az ÉGigérő FÁnak ÚJ ÁGA N/OE/TT.
      Ha valaki fix időpontokat emleget az mindig gyanús, mert könnyen lehet hogy megtévesztésül vagy kivagyiságból teszi. Hogy pontosan mikor fog történni AZ - nem tudjuk. Még a Biblia is úgy tudja hogy a Teremtő az egyedüli "jólértesült". Maga az /újjá/teremtés egyébként folyamatos és igen gyors. Van aki érzékeli ezt van aki nem.
      Semmi baj nincs sem a sóval, sem a liszttel, sem a cukorral. A ma kisült almás-diós pite - amiben jócskán van liszt és cukor is - például nagyon finom lett. Az elkészítése, elajándékozása, elfogyasztása - mint minden süt-és-főz-és-sel kapcsolatos dolog - szakrális tevékenység. A szer-vezet-ünk különben megmondja hogy miből, mikor mennyi a jó. Akinél nem ott baj van, mert az "lelki-beteg" - meg kell gyógyítani.

      Törlés
    5. November 4. Temetésre kellett mennem 3ra, így 1:45kor letettem a munkát s mentem haza.
      A Strázsa hegynél fordultam jobbra, így jutottam a 117 (=9) útra. Van ott egy KÖRforgalom amin át kell menni, majd van egy átjáró (=kapu), egy vasúti átjáró. Macskát asszem' nem láttam akkor. Macska = 38, a Kapu őre, Anubisz, Egyiptom. Pedig ott feszt macskák mászkálnak, ez amolyan város vége rész... Biztosan azért nem voltak ott mert ez is jel: Nyitva a kapu, nem kell az 'őrség'.
      Az átjárón áthaladva jön szembe egy teherkocsi, majd utána 2 személyautó. Csak a betűket tudtam megjegyezni a rendszámból, mert itt már 42-50km/órás sebességgel haladhattunk. Az a késztetés, hogy megnézzem a rendszámokat - mert nem ezeket figyelem állandóan - kb. az átjáróban jött, a találkozás meg kb. 100méterre utána történt. Az első autó KRJ-xxx a másik pedig ITT-xxx. Ugye ez elég egyértelműen: Kapu nyitva, Jézus Krisztus már a kapu közelében - nekem legalábbis ez jön le.
      Feleségem általános iskolai tanárnője halt meg, kb. 1/2 4 után vitték a koporsóját a sírhoz. Isten nyugosztalja.
      Az autó amibe a koporsót tették JHS rendszámú, számra már nem emlékszem, úgyis az a lényeg amit akkor 'mesélnek'. Asszem 903 (=12, a 12 meg apostoli szám) volt. A JHSről meg tudjuk hogy rovásírásban a Krisztus-t jelenti, a 13.-at.
      A lenyugvó nap pont megvilágította a keresztet, a Jézus szobor teljes FÉNY-ÁR-ban úszott... bár nem a kereszten a helye, mert feltámadott. A temetés végén, a koszorúk felhelyezésekor pedig lebukott a Nap a hegyek mögött, szemben, keleten, pedig feltűnt a szinte teljesen kerek Hold. Stellárium letölt és megnézhető : http://www.stellarium.org/hu/
      Pláne: A Vénusz ekkor ért a mérleghez, ami régen a Skorpió része volt.
      Mérlegelhetünk...
      Fecu

      Törlés
    6. Fecu írod, hogy "nem a kereszten a helye..."
      Valami tényleg van a levegőben. Egyik nap úgy két hete az járt a fejemben, hogy le kell venni Jézust a keresztről. Mikor hazaértem egy körlevél fogadott, hogy Vegyétek le Krisztust a keresztről! Majd másnap egy társaságban egy restaurátor nő mondta, hogy épp egy feszületet újít fel és ehhez átmenetileg levette a corpust, hogy az alatta lévő részt ki tudja javítani. Mondtam neki, hogy én már nem tenném vissza.

      Éva

      Törlés
    7. Éva,
      Tán' mindez azért van mert véletlenek nincsenek...
      Fecu

      Törlés
  10. Le Monde: "Durvul a hangnem Magyarország és az USA között."
    "Olasz, német és francia lapok cikkeztek Magyarország zűrös diplomáciai viszonyairól, kitiltási botrányáról és a szabadságjogok helyzetéről."
    Tehát elmondhatjuk hogy a 6almasok és azok médiája kifejezetten retteg a magyarságtól-Magyarországtól. Különben minek foglalkozna vele állandó jelleggel eszméletlen energiákat mozgósítva. Bármilyen jelentéktelennek és kicsinek is tűnő maga a nép és az ország a hazai, a külföldi zsidó hatalom és média kart karba öltve mintegy vezényszóra viszi színpadra - természetesen nem magyar szereplőkkel - a sokadik "magyar-lejáratósdi-ellen-menetelt". Melynek persze már nemigen van foganatja és nézője sehol. Szinte csak a saját "kiválasztottas", örök időktől fogva magyar-ellenesen ajvékoló köreikben megy a szörnyülködés.
    Hogyne szörnyülködnének amikor a magyar kifejezetten jól tűri az anyagi, a szellemi és még ki tudja milyen mindennapos rabszolgaságot. Nem lázad hanem nyugiban tűr a végtelenségig. Sőt még fel is ébred és megvilágosodik, majd főnix-madarként feltámad a démon-krati-kus-liberál-diktatóri-kus zsidó pokolból oly módon hogy erkölcsileg, szellem-tudatilag szó szerint fölébe-emelkedik a minden6ónak tűnő zsidó hatalomnak.
    Iszonyatos lehet a rettegés a hamarosan "beüzemelésre" kerülő testet-lelket gyógyító kárpát-medencei magyar "szeretet-kommandóktól". Pedig a meg-táltos-odottaknak eszük ágában sincs rettegtetni. Még az "ellent" is szeretettel gyógyítanák ha az akarja és engedi. DE persze a születő noe-világban a hatalomnak, a vagyonnak, a pozíciónak, a rabszolgatartásnak természetszerűleg már lőttek - ezt higgadtan tudomásul kell venni. Vagy nem kell tudomásul venni, de akkor meg vállalni kell a következményeket.

    VálaszTörlés
  11. Kerion :) Szerinted a precesszió átlépett már a halakból a vizöntő 30 fokának valamelyik percére vagy se?
    Én nagyon Neptuni zavaros időként látom a helyzetet.

    Aztán a Plejádok az M45 és amikor a naprendszer müködését keresem bárhol sehol nem mutatják a Alkyone körüli utját.Mutatnak mindenfélét és hogyan tekeregnek a bolygók körülötte- utána DNS spirált mutatva, de sehol a M45 ben hogyan mozog.

    Igen érdekelne ha van képed linked. H.

    Nehéz ugy képben lenni amikor tudom a zodiákust körbejárja de a bika a zodiákusból 1 csak....
    És köszi ha kapok 1 et:)

    VálaszTörlés
  12. A precesszió az a 360 fokos körforgás amit a 23,5 fokos dőlésszögű Föld-tengely leír míg ugyanabba a helyzetbe nem kerül. Ez időtartamában közel azonos az un. 25920 éves világévvel ami a Naprendszer nyújtott köríves/ellipszis alakú helyi körforgása/mozgása a Fiastyúk /M45/Plejádok cirka 500 fiatal csillagból álló halmaza/ alfája az Alcyone csillagrendszer mint az Orion kar helyi gravitációs központja körül. A Naprendszer tulajdonképpen a Fiastyúk halmaz egyik perifékus csillagrendszere az általunk Bika csillagképnek nevezett égi formációban. Ez a keringés zajlott eddig méghozzá minimum 78000 év/3 ciklus óta. Legutóbb ugyanis akkor történt komolyabb magasabb szintű, ha úgy tetszik Teremtés-i beavatkozás ezekbe a rendszerekbe.
    Nem véletlen hogy az un. cro-magnoni "modern" /új teremtésű/ ember ekkortájt jelent meg a Földön és ezután kezdte el kiszorítani az un. neandervölgyi embert. Az un. homo sapiens "genetikájú" emberi test 3 ciklusra lett teremtve/tervezve. A 78 ezer év alatt, tehát 78 ezer éve volt egy komoly alapvető "korrekció" majd 52 ezer éve, 26 ezer éve és még "terven felül" 13 ezer éve is volt egy magasabb szintű beavatkozás/un. újjáteremtés a Földön. Ezenkívül történtek alacsonyabb teremtési szintű, már helyi emberi genetikai beavatkozások is. Például 14-15 ezer éve a klónozások ecetera az atlantiszi kor agóniájaként. Majd az ezt elsöprő 13 ezer évvel ezelőtti nagy özönvíz és újjáteremtés után úgy 6-7 ezer éve is történt ilyen. Lásd az eredeti Teremtés-t gyűlölők részéről a zsidók un. "kiválasztását". Ez utóbbit az Atlantiszt túlélő, a Marson majd a Föld-felszín alatt rejtőzködő egykori "fekete-mágus" klónozók illetve utódaik eszközölték. Lásd a Biblia Ó-Testamentum-i részében Mózes könyveiben szereplő un. "Urat és angyalait". Tudni kell hogy Atlantisznak az un. "mágus-háború" vetett véget melynek során az önmagukat és embereiket klónozó hatalomra szert tevők üldözték és kiszorították a Föld bolygóról a klónozást elítélő un. gyógyító "fehér-mágusokat".
    Mivel a 3 ciklusos "programnak" immár látnivalóan is vége az nem játszik szerepet hogy az eddigiek alapján melyik világhónapban vagyunk. Annál is inkább nem mert minden átrendeződőben van. Maga a precessziós földtengelyes valamint az un. világéves körforgás is. Sőt, a helyi földi karmikus lélek-körforgás is befejeződik - legalábbis az eddigi formájában. Az Alcyone helyett lehet hogy a Szíriusz lesz megint a gravitációs centrum a Naprendszer számára. S mivel ez a rendszer sokkal közelebb van mint központ a Föld jóval magasabb szintre kerül mint eddig volt. A környezeti és a belső rezgésében mindenképp. Tehát az eddigi ciklusjellemzőket, mint az újjáteremtés aranykora majd a fokozatos leépülés, vaskori káosz és a kezdés majd megint elölről elfelejtendő. Egyelőre úgy "néz ki" hogy egy 5 D-s rezgéskiterjedésű prolongált aranykor lesz ami aztán nem leépül hanem éppenséggel fel-fejlődik egy 7 D-s rezgéskiterjedésű belső szintig. Szóval óriási változások várhatóak-lesznek. A magasabb szellem-tudat vezérelte lélek és egyben a test is kiszabadul/felszabadul. Persze az amelyik úgymond "MEGTISZTULT". Ezért nem mindegy most az emberi hozzáállás a belső metamorfózishoz. Könnyen "el lehet bukni" - akár végérvényesen is, de legalábbis nagyon hosszú időre. Lényegesen alacsonyabb létezési szintre lehet kerülni a Földön. Vagy ki is lehet kerülni magából a földi rendszerből egy minden szempontból elmaradottabb bolygóra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm:)
      Ma egy másik blogban 911 volt az ellenörző kódom:)hm.
      H.

      Törlés
  13. Fontos tudni hogy a magyar által MOST mindenki gyógyítható. És meg is lesz gyógyítva - mégpedig minden feltétel nélkül. Még az - eredethez képest - úgymond génsebészeti manipulációt elszenvedett, azt a "minőséget" bármilyen mértékben öröklött ember is. Ilyenkor az ember-telen-ség-ből a hibás génszakasz/a "telen" kiiktatódik és marad az EMBERSÉG. Mindenkiben van egy szikrányi JÓSÁG ami természet-szerűleg elfogadja a lélek- és test-gyógyítást/gyógyulást. Azt egyébként sem lehet erőszakkal ráerőltetni senkire. Akiben nincs meg a jóság szikrája - tehát nem akar még meggyógyulni - annak várnia kell. Adott esetben egy másik síkon - amíg meg nem jelenik nála az un. "jóság szikrája". Hogy a Teremtés - annak emberei - által már gyógyítható legyen.

    VálaszTörlés
  14. 100%-ig bízom szellememben, hogy meggyógyítja testemet!

    Kercselics Imre szellemgyógyászati előadása:

    https://www.youtube.com/watch?v=3lqixFl-XRY

    News

    VálaszTörlés
  15. Gyerekkori emlékem a jó magas sima falú cserépkályha melege,..rajta szárítottuk a textil zsebkendőket kisimítva, ... annyira jó volt a hátunkat neki támasztani!...az alábbi oldalon látott képek juttatták eszembe,.....újra divat a kemence:

    http://richpoi.com/cikkek/eletmod/ujra-divatta-valik-a-kemence-ezek-a-legfontosabb-tudnivalok.html

    GA

    VálaszTörlés
  16. A mai dátum-vég-számsor a 911-es USA-segélyhívószám vagy a 9/11-es WTC-torony-romboló időpont-e ? Igen AZ, csak most visszafelé kell olvasni, meg kell fordítani a számsort. Tehát 119 - 11/9 - 11.hó 9.-e van. Ha balról-jobbra nem lehet a 9-ről a 11-re jutni meg kell próbálni jobbról-balra: 11 < 9. Szóval mégis csak ugyanarról van szó. Annál is inkább mert a november a régi naptár szerinti 9. hónap. Így aztán naná hogy az úgymond "kihalászott" 9-es ember/Nov Ember/Új Ember 11-es emberré/ELEVEN emberré válásáról van szó. Vagyis a magasabb szintű - már aranykori - újrakezdésről. Mivel pedig a 11=2 - a kettősség újrakezdéséről. A Király-Nő-Re király, a Király-Ra királynő vár - 2-en majd csak mennek valamire.
    Ez a nap tehát nem semmi 9/11 - 11/9. Nem véletlen tehát hogy az eddigi Fidesz-"harakiri" folytatásaként - Fidesz kérésre - Ozirisz, pardon Óz/d/ pont ma "választotta" meg a Jobb/i/Kos Dávidot. Megy ez mint a karika-csapás. Szóval a lengyelnek is látszó 27 /=9/ éves fiú Janiczák "befutott", mint annak a - szabadkőművesen megkomponált - rendje. A fidesznyik-aktivisták oly feltűnően bőszen osztogatták a krumplis-zsákokat majd szállították a cigányokat szavazni a cirka 130 jobbikos "ellen-őr" mobil-kamerája kereszttüzében hogy öröm volt nézni. Direkt hergelve az Óz/di/ lakosság magyar részét hogy: ugyan guruljatok már be és menjetek már el a meg-nyerő jobbikos Dávidra szavazni a sunyi fideszes Góliát ellenében. Ti "Bír-Ká"-k hozzatok már össze nekünk legalább egy "történelmi" 2/3-ot - és lőn. Juhé most már annyi a jelkép és a megjelenítés hogy magas/magos/mágus legyen a talpán aki eligazodik. DE persze a józan paraszti ész is elegendő - hiszen átlátszik a tükör, a foncsor immár lekopott.
    Sürget az idő, ami persze nincs - azoknak sem akik sürgetik. Megpróbálják tehát előrehozni az újabb ál-váltást, most már a Fideszről a Jobbikra téve a hangsúlyt. A háttérből, a jótékony homályból addig "harakiriztetik" a 6almi-csicska-siserehadat amíg az un. polgári elégedetlenség végre időközi szavazósdit nem szül. Amelyen aztán köz-meg-elég-edésre a "legmagyarabb" zsidó pártot hoznák ki végre győztesnek. Amelyik persze úgy "magyar" hogy nékije az aradi 13 az áruló, a Haynau a hazafi, a Habsburg meg egyenesen a "Mennyei Királyság" letéteményese. A Janiczák Dávidot most vállukon hordozók csipája is kinyílhatna, de ki is nyílik talán majd Egy-Szer - ha csak nem lesz már túl késő. Mert a magyar-bőrbe bújt, magyarul beszélő, de persze idegen Fugger-Rotschild Habsburg-Angolszász V. Károly-ista jóbi/k/os kánaánban - ha másra nem - felmosórongynak talán még jó lesz a magyar, ha megéri. Van persze egy másik ÚT, EGY KRISZTUS-i "forgatókönyv" is amelyben nem a magyartól oly idegen újra-prolongált Káin-i: mindent és mindenkit eltipró, aki kapja marja 6almaskodó verdikt érvényesül.

    VálaszTörlés
  17. "Keleten vagy Nyugaton legyen Magyarország ? Válasszon !" - mondá a vezércikk szalagcímében az ügyeletes indexes csőbehúzó. Már lassan fájó az a hülyeség ahogyan újfent és megint csak hülyének nézik a magyart - mármint a valódit. Akkor nézzük meg még egyszer hogy hol is vagyunk meg hogy mik, kik is vagyunk. Hogy hol is leledzenek azok a "test- és lélek-búvár" megtáltosodásra képes gyógyító emberek.
    Nos, a magyarok természetesen nem keleten és nyugaton hanem a Kárpát medencében, Európa - ha úgy tetszik a Boldogasszony - szívében, pont középen az út-KERESZT-eződésben vannak. A "kereszten-lévőség" tehát valójában azt jelenti hogy a centrumban, középen a FORRÁSnál vagyunk. Ott ahol éppen a magyar feltámadással indul útjára a szeretetelvű "fénylő-aranyos" KIÁRADÁS. Tehát, ami a lényeg: csak az van és az lesz ami ITT VAN, ami innen útjára indul. Nem csak Európában, de az Egész Földön is. És persze nem az van és lesz amit Obama vagy Putyin meg a többi hazai és külföldi "rendszer-gazda" mond. Hanem az VAN és LESZ amit a - még "inkognitóban" lévő - MAGYAR világ KIRÁLY/NŐ/ - mond.
    Mi magyarok vagyunk középen, mi vagyunk egyensúlyban, mi vagyunk a mérleg nyelve - mi hozzánk lehet igazodni. Vagy nem igazodni, de akkor utána kéretik nem reklamálni ha mégis "beüt a mén-kű".

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hehe, nekem is feltűnt ez a nem kicsit manipulatív cikk a még durvább képpel együtt.
      Eleve ott kezdődnek a gondok, hogy választás elé állít: mi legyen, kelet vagy nyugat? Vagy-vagy gondolkodás... tipikus, materialista, dobozban alvó... Miért ne lehetne IS-IS?? Vagy épp egyiksem? Eddig nem terjed ki a kedves cikkíró szintje? Na meg az a fénykép is tipikus: Einstein, Jockey (a dollárokkal), szóval a tudás meg a pénz, minden fasza nyugaton, keleten meg pecázó Putyin, meg a kínai kommunizmus. Tessék, lehet választani! Nem kicsit manipulatív és kétdimenziós gondolkodásra vall...

      http://index.hu/belfold/2014/11/10/keleten_vagy_nyugaton_legyen_magyarorszag/


      Amúgy minden mást leírt Kerion.

      Törlés
    2. Ezt az írásodat Kerion viszont mindenkinek a figyelmébe ajánlom, mert mostanság igen aktuális. Aki még csak a fizikai szemével lát, az el sem tudja képzelni, hogy lehet más választásunk is mint a nyugathoz vagy a kelethez csapódni.
      Pedig van.
      És lehet komolyan számolni vele. Attól, hogy ma még nem látjuk, érezni már érezhetjük az erejét, és belül meghozhatunk egy döntést, egyenként.
      Szerintem ők is érzik, azért vannak kínban és figurázzák ki:

      http://www.life.hu/bulvar/20141202-varga-viktor-zenesz-enekes-a-szupertv2-kasza-tibi-kasza-cimu-showjaban-levetkozott.html

      Éva

      Törlés
    3. A kép alá írt sorai, viszont paradox módon ráirányíthatják a figyelmet arra, hogy éld meg a belső hatalmad. Vigyázat! - nem az egóét :)

      "A SZENT KORONA MINDEN MAGYARÉ! a Ti fejeteket is illeti.. írta a furcsa sorokat a kép mellé Viktor. "

      Éva

      Törlés
  18. Uram, ki fönt az égben
    lakozol a fényességben,
    gyújtsd föl szent tüzedet
    az emberek szívében.

    Az emberek agyára
    áraszd el bölcsességed.
    Értsék meg valahára
    mi végből van az élet.

    Arasznyi kis idő csak,
    mely ajtódig vezet.
    De előre csak a jó visz,
    a gonosz vissza vet.

    Legyen megint az ember
    képedre alkotott!
    Utálja meg már egyszer
    mit maga alkotott.

    Romlandó kincsekért
    ne törje magát senki.
    Igyekezzék helyettök
    jobb kincseket szerezni.

    Jó tettek nyugalmát.
    Derűt és békességet.
    Mit el nem fúj az orkán
    s rontó tűz meg nem éget.

    Gőgből és gyűlöletből
    mindent, mit föltalált:
    vedd ki Uram kezéből
    a keserű pohárt.

    Rémségek éjszakáját
    váltsad föl virradatra.
    Az emberi világot
    szebbre és igazabbra.

    Hogy törvények közt az első
    a szeretet legyen.
    Üljön jóindulat
    a kormányszékeken.

    Az igazság előtt
    hajoljon meg a fegyver
    s élhessen szabadon
    e földön minden ember.

    És legyen egy akol.
    És egy legyen a pásztor.
    Növelj pásztorbotot
    virágzó rózsafából.

    S ha mindeneket szépen
    elrendeztél ekképpen:
    a népek közt, Uram
    nekem is van egy népem.

    Ha érdemét kegyednek
    a szenvedéssel méred,
    úgy egynek sincsen annyi
    szent jussa, mint e népnek.

    Mások bunéért is
    őt verte ostorod.
    Sok súlyos nagy keresztet
    szó nélkül hordozott.

    Legjobb fiait vitte
    mindég a Golgotára
    s jótettének soha,
    csak bűnének volt ára.

    Uram, adj békességet
    a Kárpátok között!
    Sehol még földet annyi
    könny s vér nem öntözött.

    Sehol még annyi színes
    nagy álom nem fakadt
    s árvábbak prófétáid
    sehol sem voltanak.

    Sehol annyi virág
    és sehol annyi bánat.
    Szeresd jobban, Uram,
    az én szegény hazámat!

    Bár megtagadta tőlem
    a békét s kenyeret:
    engem sújtasz, Uram,
    amikor őt vered.

    Mert népem. Fajtám. Vérem!
    Fájdalma bennem ég!
    Szánd meg Uram Isten
    Attila nemzetét.

    Adj békés aratást
    sok vérvetés nyomán.
    Nyugodjék meg kezed
    gondverte otthonán.

    S ha áldásod e földön
    elért kicsinyt, nagyot:
    jussak eszedbe én is,
    ki bujdosó vagyok.

    A Kárpátok alatt,
    ahol apáim éltek,
    rendelj ki nekem is
    egy csöndes menedéket.

    Csak akkora legyen, hogy
    elférjek én s a béke.
    Nézzen az ablakom
    patakra, fára, rétre.

    Kenyér mellé naponta
    jusson egy szál virág
    s láthassam, amint Téged
    dicsér egy új világ...

    Uram, ki fönt az égben
    lakozol fényességben,
    hallgasd meg kegyesen,
    hallgasd meg könyörgésem.

    Wass Albert:
    A bujdosó imája

    VálaszTörlés
  19. Van aki azt mondja hogy mi már nem tudunk megváltozni, átalakulni, az aranykori körülményeknek megfelelni. Pusztán annyit tehetünk hogy az utánunk következő nemzedékeket "helyzetbe" hozzuk, visszatereljük az illúzióból a valóságba. Mert majd a most születettek, a fiatalok lesznek azok akik már érettek lesznek az új világ abszolválására.
    Hát ez a vélekedés egyáltalán nem igaz. Ha körülnézünk mindenütt az ominózus illúzió-jelképet az un. okos-telefonokat görcsösen szorongató jobbára fülhallgatós fiatalokat látjuk, akik valahol nagyon de nagyon "el vannak veszve". Aztán otthon a kicsik a tv-n csüngnek illetve már le sem rakják a számítógépes játékaikat. Amelyek persze az idiotizmust programozó kézi-készülékek. Szóval nagyon kevés az a fiatal aki a tücskök zenéjét hallgatja, aki hobbiból kertészkedik, nem néz tévét, nincs bölcsödéztetve-ovodáztatva stb.
    Egyébként meg a metamorfózis, a feltámadás bármely életkorban bekövetkezhet, de mégis főként idősebb korban. Nem véletlen hogy az igazi bölcsek már szinte mind "őszbe fordult" öregek. Tehát nem az unokáinknak, gyermekeinknek - nekik is - de nekünk kell "megváltani" a világot - és "meg is váltjuk", mert ezért vagyunk itt. Egyébként meg ki a fene akar fél-munkát végezni.
    Aztán van egy olyan vélekedés is hogy a lelküket valami illuzórikusért "eladók" óriási helyzeti előnyben vannak. Mert az úgymond gonosz "lélek-kufárok" életben tudják őket tartani akármeddig. Így aztán a lelküket a 6alomért, pozícióért, vagyonért ecetera nem eladók helyzete eleve reménytelen. Ez megint nem igaz mert még egy tőzsdespekuláns sem élt150 évig. Egy világéven belül egyensúlynak kell lennie máskülönben felborul a Teremtés, kiborul a bili. Még így is egy eszement világ az ami a precesszió végére kialakul - mégpedig a "negatív" irányban. Ezért van aztán az hogy az új világ éppenséggel úgy köszönt be hogy egyes szeretetelvűen magas belső rezgésű emberek - az egyensúlyozósdin túlmutatva, azt meghaladva - még ugyanabban a testben feltámadva élnek tovább hogy az aranykori újjáteremtést szolgálhassák. Ezt a hosszabb létezést azonban csak az eleve magasabb belső rezgés tudja biztosítani: a szer-etet - szer-elem a köbön.

    VálaszTörlés
  20. Mazsola érdekes ez az új háttérkép :)
    Egész pontosan ez mit ábrázol?
    .... mondjuk nagyjából látom: szikla (barlang) tavacska, erdő, út.
    Biztos szép, de valahogy nem olyan mutatós, így kitakarva a tartalommal :)
    Végül is ősz van, nyilván ez az oka, hogy az oldalad is "bebarnult" :)))
    (Gondolom a repce mezőt meg learatták? :))) )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Egész pontosan ez mit ábrázol?"
      Kiútat egy barlangból....

      (Hang Son Doong)

      Törlés
    2. Tetszik ez az új háttér, nekem olyan kis megnyugtató :)

      Törlés
    3. Vietnam.. szép, nyilván kifejező is a mondanivaló, és megnyugtató is...

      (azért, mint fotó, egy kis levegő hiányzik a képről, pl. egy kis darab kék ég, valami ilyesmi ... de nyilván tökmindegy és nem szempont, és ne vedd kritikának, csak megállapítás, csupán 1 szempont szerint :)) )

      Törlés
    4. Ildi, nyomd le a CTRL billentyűt, majd tekerj néhányat magad felé az egér görgőjén... :)

      Törlés
    5. Jaj, de nagyon szép! köszike :))
      Akkor csak ez én szűk látásmódom :))), hogy nem láttam eddig azt az eget a monitoron, mondom hogy valami hiányzott :))) és ott is van és így tökéletes, nagyon szép kép tényleg!
      (Öcsém volt Vietnamban pár éve és totál odavolt, mert elképesztő az ami ott természet formákban megnyilvánul,,, mint háttérkép :))) )

      Törlés
  21. SZN, ha még itt vagy (persze más is akit érdekel) Elképesztően jó előadása van Bornnak az energia kicsatolásról.
    Nem a Tesla féle profán módon történőről, hanem az igazi finom belső munkával végezhetőről.
    Éva

    VálaszTörlés
  22. Napi gazdaság: "Magyarországot nem azért kritizálják amit tesz hanem amit képvisel"
    Nos, akkor nézzük hogy mit is képvisel MagyarOrszág/MadárOrszág/a régi-új Földre szállt MennyOrszág. Természetesen a Drága Teremtőt képviseli a Földön. A képviseletet magát a valódi magyarok látják el. Akik minden valódi megújulás részesei a Földön. Azért vannak itt hogy BirKa nyugalommal és türelemmel túlélve a nehézségeket, amikor szükségeltetik feltámadjanak. Majd megtáltosodjanak és a Teremtés valamilyen szintű avatárjaiként tegyék a dolgukat: szeretettel-szerelemmel. Ezt a "karitatív" tevékenységet képviselő Magyarországot és a magyarokat kritizálják unos untalan a magyarok ellenségei. Maga az ország önmagában egyébként nem tesz semmit. Valamit csak az országban élő magyarok illetve a magukat magyarnak hazudó pozi-cion-ált 6almaskodók tesznek. Ez utóbbiakat - tévesen Magyarországgal azonosítva - most nem kritizálja a napi gazdaság által emlegetett érdekkör. Szerintük csakis a Teremtő által teremtett Magyarország - mint földrajzi EGYség Európa SZÍVében - a "bűnös". Érdekes álláspont...

    VálaszTörlés
  23. Az "anyagi" hatalom éltető lételeme az örökös harc, a mindenkor minden és mindenki ellen való menetel. Ez okkal vagy ok nélkül de na-Pont-a folytatódik. Erre megy is a buzdítás minden szinten és minden fórumon. Pedig csak a bankszámlát kéne megszüntetni, a biztosításokat lemondani az autót eladni, az "elektromos zsidó" agymosó eszközöket: az okos-telefont, a tévét, a rádiót kihajítani a szemétdombra. Az internet egy ideig még maradhat - amíg lehetőség van benne a szelekcióra és a fel-világos-ításra. Aztán jöhet az egyéni megújhodás minden "fel-hábor/ú/-dás" nélkül - nyugodtan, türelmesen, szeretettel, szerelmésen.
    Szabadföld: "Közfelháborodásra gyűlik a tömeg. Tüntetés-cunami lesz hétfő este Budapesten, először a József nádor térre, aztán a Kossuth Lajos térre vonul várhatóan több tízezer tüntető a > a magyarokra erőltetett zsidó < közfelháborodás napján".

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na nem baj, majd (lassacskán) bevetik az ilyen eszközöket is:

      http://index.hu/tech/2014/11/13/brutalis_dront_mutattak_be_kinaban/

      (innen már csak egy kis lépés, hogy rászereljenek egy gépfegyvert, vagy egy kis súlyú kínai katonát erre a négyrotoros szarra...)

      Törlés
  24. A Teremtés - így vagy úgy - de hatalmas állami fizetést biztosít a NAV 45 vezetője számára: 649320-1675700 Ft-ig havonta. Legalábbis egy 50 ezres kisnyugdíjas szemében hatalmasat. Azonban látni kell hogy valójában milyen szerencsétlenek is ezek az emberek. Hiszen a Teremtés - valamilyen okból - óriási feladat elé állította őket: a sokból sokat kell/ene/ adniuk másoknak. Pláne ha még a fizetésükön felül is van mit a tejbe aprítaniuk. Mert nyilvánvaló hogy a földi létezéshez, az egy-szer-ű létfenntartáshoz ezen összegek töredéke is bőven elegendő lenne. Tehát ha valakinek több adatik mint amennyi a szükséglete az azért van hogy az illető is többet tudjon adni másoknak. Ez a feladata ! most ! Ha úgy tetszik az azonnali karmája amit mindenképpen teljesítenie kell/ene/ a saját jól felfogott érdekében.
    De persze ezen emberek - mintegy önmaguk alatt vágva a fát - nagy ívben tojnak erre az evidenciális teremtési 1x1-re. Eszük ágában sincs adakozni, ajándékozni, bármi jót tenni holott a náluk még tizedannyi jövedelemmel sem rendelkező magyar is mind ezt teszi. Nem Isten-fél-elem-ből hanem a saját jó szívéből adódóan önként. És persze jó okkal is - a mostani aranykorba menetele érdekében. Számára így nyitva is van az a bizonyos aranykapu. Hogy mégsem bújik át rajta azonnal az azért van mert még meg kellene mentenie például azokat a buta NAV-osokat is. Szóval tényleg elkeserítő ezen emberek - és persze a hozzájuk hasonlóak - önpusztító sorsa hiszen a további létezésük napjai így aztán meg vannak számlálva. Számukra a centit Oda-Fönt már vágják hisz mélyen bennük az önmérlegelő ego-mentes tudatalatti minduntalan csak a "reset & delete" gombot nyomogatja. Sajnos hogy vannak akik mindenáron ki akarják magukat törölni a létezésből. Vagy tényleg elegük volt mindenből és harakirit akarnak elkövetni, vagy még mindig nem veszik észre hogy a körforgásban eljött a vég-s-ő tabula-rasa pillanata és: nincs tovább. Lépni kell de gyorsan mert a kegyelem "ideje" sem tart örökkön örökké - mind-Én-nek van 6-ár-A.
    kuruc.info: "Nem éppen 47 ezerből tengődnek a NAV-vezetők: a cigány-asszonyt 6 elnökhelyettes, 2 főigazgató és 36 főosztályvezető szolgálja ki."

    VálaszTörlés
  25. "Hungary Anti-Orban Protests: Thousends of Hungarians rallied..."- youtube.
    A CIA/SZER - ihlette tudósítás szépséghibája csak az hogy Budapesten és másutt sem magyarok tüntetnek magyarok ellen, hanem zsidók tüntetnek zsidók ellen. Ez a magyar-bőrbe bújt majdankodás - "Szarvas Koppány Bendegúz vs. a rohamrendőrök" - annyira megszokott hogy szinte már fel sem tűnik. Csak akkor amikor a médio-ti-kus-ok következetesen magyaroknak hazudják az országfoglaló zsidókat, ál-zsidó kazárokat vagy a végidőre hozzájuk csapódott elzsidósodottakat, zsidó-csahosokat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lacit is bosszantja a dolog:

      http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2014/11/rejtett-erok-profin-teremtik-kaoszt.html

      Törlés
    2. Buddha Laci azt írja
      "A tömeg szó szerint tömeg volt és semmi más."
      Ebben egyet értek vele és valószínű nem sértő szándékkal mondta ő sem.
      Kicsit érzéketlennek tűnhet de a tudat fejlődésének egy stációján mennek éppen keresztül. Van néhány jó tudattérkép, az egyik elég szemléletesen és könnyen érthetően írja le milyen fokozatokon megyünk keresztül míg visszatalálunk a forráshoz.
      Engedelmes fehér birkaként kezdjük, alávetve magunkat egy külső hatalomnak, megkapjuk a kis répánkat az államtól és szépen csöndben elvagyunk.
      Aztán ahogy nyílik ki a szemünk meg nő a bátorságunk, jön a lázadó fekete birka korszakunk, és megyünk neki mindennek fejjel a falnak.
      Ha már eltöltöttél pár életet azzal, hogy így próbáltál megoldást találni a gondjaidra egyszer jön egy szerencsés leszületés és valaki azt súgja a füledbe, hé..van egy másik lehetőség is, indulj el befelé.
      Minden gyötrelem ellenére szüksége van az embernek arra, hogy ezen keresztül menjen, mert így képes hozzáférni a saját erejéhez, így tud majd egyszer kiválni a tömegből, hogy aztán egyéniesült megtisztult lényként visszataláljon az egységbe.
      Segíteni azzal tudunk, hogy aki befogadja, megkínáljuk a tudással aztán ha elege van már a szenvedésből meg tudatilag ott tart akkor elkezd dolgozni saját magán.

      Éva

      Törlés
  26. Szerintetek miért van az, hogy a Rosetta-Philae űrszonda csupa fekete-fehér képet közvetít? Vagy az űrben tényleg minden ezekkel az alapszínekkel dolgozik csak, mint a szegény kis fekete-fehér holdacskánk is? :)
    Vagy a tíz évvel ezelőtti űrtechnológiával még nem állt rendelkezésre színes kamera? :D

    R.S.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, valami olyasmivel szokták kimagyarázni, hogy a FF képeket könnyebb tömöríteni és visszaküldeni a Földre...
      De amúgy rá se ránts! :)
      Inkább nézegesd a távoli galaxisokról készült szép színes képeket a guglin, azok legalább szintén nem valódiak. :))

      Törlés
    2. TT,
      Aha... végülis' logikusat mondtak... ezek szerint igazat is mondtak... :-o :-)
      Fecu

      Törlés
    3. Tudod hogy van, a hazugságot mindig igazság-papírba csomagolják. :)

      Törlés
    4. Csak nem értem, hogy hogyan sikkadhat el egy egész emberiség ilyen banális átb*szásokon. Annyira nem rágtam bele magamat, hogy tudjam, színesnek mondják-e a képeket, de inkább nem is vesznék el a részletekben, ennél nagyobb butaságokat is elfogyasztunk, és fel sem fogjuk.

      Próbálom máshonnan megközelíteni a dolgokat, de ez már napok óta piszkálja a csőrikémet.

      A másik kedvencem a fizetetlen túlóra. Annyira bevett dolog, pedig ha valaki más kérne meg, hogy pár évtizeden át az ő kedvéért heti-napi rendszerességgel helyette dolgozzak ingyen, nem biztos, hogy nem nevetném ki.


      Üdv
      R.S.

      Törlés
  27. "Inkább, az, aaa, az áruk, a szolgáltatások adóztatását, jövedék esetében, öö fémkupak esetében, amelyek termékdíj(nnél)ként jelentkeznek jelentkeznek és az kén környezetvédelmi szempont hogy a fémkupakoknak a a az ügyében ő ő fellépve próbáljukmegeztaszemletet csökkenteni TÁT egy csomó olyan adó Őő intézkedést őő fogadtunk el, amelyek alapvetően nem érintik az emberek mindennapi életét."

    http://www.youtube.com/watch?v=9Cw7SzqhUwk


    Pártunk és kormányunk alelnökét hallották.
    És most sport.

    VálaszTörlés
  28. Egyfajta mágia-kihasználás volt hogy az un. szaturniálisok a magyar idő szerint november 18.-a délelőtti időponthoz közel eső 17.-ei 7Fő délutánra/estére tették a "tüntetés-cunamijukat". Ugyanis ekkor állt együtt a Nap/10/ és a Szaturnusz/4/ - 14=5-beavatás. A hétfő a 7 /=a Teremtés-száma/ valahai FŐ-napja, a 17-es pedig un. Szíriusz-szám, a Szíriusz-i/Istenanya-i "halászat" száma: 1+2+3...+17=153=17x9 > 153 hal = 9-es/nov-em-ber, egyben az önmagát kihalászó új-ember is az ismert bibliai "halászatban". Az ellen-menetelt forszírozó mágia most nem igazán jött be, de persze tovább próbálkoznak. Ilyen szempontból most a 22.-ei szombati ÚjHold a Mérleg csillagképben lehet igen csak érdekes. A 22-es mesterszám, de "csapda-szám" is főként hogy a mérlegeléssel van összekötve. Az ezen a napon egzaltált állapotú, tüntetgető, ellen-menetelő negativitással, tehát alacsony rezgésszámmal "új kezdetet mérlegelők" könnyen megüthetik a bokájukat, olyan csapdahelyzetbe kerülhetnek ahonnét nehéz kijutni. Ezzel szemben a nyugodt és türelmes szeretetelvűséggel létezők a mérlegelő Hold-ciklus kezdettel tovább "emelkedhetnek". Tehát egyszerre mindkét előjelű mágia működik. Az egyik értelem-szer-űen lefelé, míg a másik meg felfelé "húz".

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha hinni lehet az írásoknak... vagymi... híreknek, mostan szombaton délután a tanáremberek mennek a utcára kifejezni, hogy...
      Az ugyan nem tiszta teljesen, hogy most azér, mer jóideje nem kaptak fizetésemelést, vagy mer szegény nebulók csórik, és így nem tudnak a tanulásra koncentrálni.
      De lényeg, hogy egy kupac ember megin' elégedetlenségének fog hangot adni. Szabadidejében. Önszántából.
      (Monnyuk, az sem mindig tiszta mér' nem napközben vannak a tüntetések, mikor a cselekedettel lehetne(?) hatni(?) a vállalatokra, Kormányra. Hisz a népek a utcán ácsorognak és nem dógoznak. Deugye...)

      Törlés
  29. Valakinek jó nagy pöcse lehet, mert már nem az első giga-lyukat fúrja medveföldbe:

    http://index.hu/tudomany/2014/11/21/oroszorszagban_beomlott_a_pokol_kapuja/

    VálaszTörlés
  30. https://www.youtube.com/watch?v=7yzUti2GuZo&feature=share

    Lehet érdemes meghallgatni .

    VálaszTörlés
  31. Ajánlok még egy videót ,
    https://www.youtube.com/watch?v=m2uchJTU49Y&feature=share

    Nem tudom Kerion ehhez is hozzá tud-e tenni valamit , de amiket Ő megkérdőjelez sok témában , lehet ha valóban olyan sokat tud akkor talán be kellene repülni a parlamentbe , és kipakolni azt .
    Nem látom értelmét valakinek magát tanítónak beállítani , ha ezt nem tudja meg tenni . Nem azt kell "tanítani" másnak amire én nem vagyok képes , hanem ha tudom , képes vagyok rá akkor meg kell valósítani . Szöveg meg saját fényezés az van mindenhol , de sajnos a mögötte lévő megvalósítás az nem igazán látszik sehol .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A "kipakolásnak" még nem jött el az ideje. Egyébként ez nem úgymond fizikai bántalmazásból fog állni hanem a parlament épületén belüli rezgésszint megemeléséből. Amit aztán sokan - az alacsony belső rezgésszintjük miatt - nem tudnak majd abszolválni és "illa berek nádak erek" lesz a jelszavuk és Tel Aviv-ig/Viva Lét-ig meg sem állnak. Mindennek a megtételéhez még sajnos nem elég az un. "ébredés foka" Magyarországon, pontosabban a Kárpát medencében, mert az AZ EGÉSZ. A Teremtés csak akkor "adja ki magát" a gátlástalan vaskoriaknak - lép a színre az "embereivel" - ha már egyébként is konkrétan akarják ezt a tömegek. Amikor a többség azt "mondja" hogy már nem a pártokra hanem magára a saját Teremtőjére "szavaz". Egyelőre még az van hogy sokan kiröhögnek azért hogy ha azt mondjuk hogy itt már nem szavazunk senkire mert: "már leadtuk a szavazatunkat a Drága Teremtőre". Nos, ha beindul a "verkli" szólni fogok Neked Merkurius - hogy MOST aztán mehetünk a parlamentbe helyreállítani az Isteni Rendet. Egyébként erről a legkülönbözőbb honlapokon már évekkel ezelőtt "értekeztem" - hogy ez "ÍGY" meg is fog történni - nyilván elfelejtődött. Ezért aztán kell az ismétlés ami a "tudás anyja".

      Törlés
    2. Rákerestem, mit írtál régebben.
      Ezt találtam:
      https://internetfigyelo.wordpress.com/2009/12/18/az-orszag-haza-a-mi-hazunk-miert-uztek-ki-belole-a-karacsonyt/
      Szóval már 5 évvel ezelőtt is azt írtad, hogy HAMAROSAN megtörténnek olyan dolgok, amik még mindig nem történtek meg - részben sem.
      Kerion! Mit jelent a Te szótáradban a HAMAR?....
      P.

      Törlés
    3. Hiába jelenti a "hamar" a szótárunkban már úgyszólván a tegnapot. Az emberek, köztük a magyarok is a szabad akaratuknál fogva - ami nem kérdőjelezhető meg - még mindig ezt a világot részesítik előnyben s ódzkodnak minden régi-újtól. Elég sok ember - a még regnáló irányítók közül pedig szinte mindenki - a káini mintát veszi alapul és a zsidó irányítókat követi mindenhová. Eközben a tömegek még mindig elvannak a már íztelen és szétrágott nyalókával. Amíg ez van - néhány embert kivéve - nincs kinek mennyei új világot teremteni, marad a régi pokoli világ. Törlés meg csak azon végső esetben van - ha maga a Föld forog végveszélyben. Addig csupán az újvilágra már "feltámadtak" védelme az aktuális teendő a Teremtés részéről. Vagyis a Vízöntő aranykorára az ugyanabban a testben már újjászületetteket nem engedik kiirtani.
      Közeli időpont sosem lett említve csak a Szent Korona időkódjainak a "lejártával" kapcsolatban egy távolabbi ami 2030. Ez nagyjából megegyezhet a változások megtörténtével. Amennyiben 2012 a zérópont - márpedig annak vehető - akkor a megelőző és utólagos, az egyesek szerinti 13, 17 éves vagy a mások szerinti 23 éves megelőző és utólagos "kegyelmi időszakokat" figyelembe véve 2025, 2029 vagy 2035 lehet a "végső időpont" - amikorra úgymond lerendeződnének a dolgok. Erről is már volt szó többször. Meg arról is hogy először a Kárpát medencében vesznek majd új irányt az események. Ha valaki immáron meg "hegylakó" nem kell hogy érdekelje az idő mert annak már nincs jelentősége a számára a prolongált létezésében.

      Törlés
    4. No, és Vízöntőbe mikor lépünk, mennyi idő múlva? Ez az egyetlen dolog, aminek van számunka információértéke.

      Ugyanis a többi Általad említett időpont csak elméleti, mivel az időszámítás csak elmebeli dolog, ami nem leellenőrizhető. Egyre nagyobb tért hódít az elmélet, miszerint 300 évet csak úgy betoldottak az időszámításba, akkor viszont most még csak 1714. van! Tehát 2030 csak 316 év múlva lesz.

      P.

      Törlés
    5. A Vízöntő korszakba való belépést nem az "idővel" kell mérni hanem az egyénenkénti belső rezgésben bekövetkezett változással. Átmeneti időszakban vagyunk - az "életét haló" ember Még Halak-, míg a "halálát élő" ember már Vízöntő-korszakbeli. A mérvadó az hogy mikor kerül többségbe a "feltámadással" az utóbbi fajta létezés az embereknél - mert akkortól kezdve beszélhetünk a következő világkorszakról - ami a Vízöntő aranykora. Ez hamarosan bekövetkezik mert a "Halak-ember" halandó, a "Vízöntő-ember" pedig - spirituálisan a körön kívülre jután - fizikálisan akár egy Noéhoz hasonló életkort is megélhet. Tehát záros határidőn belül a "hegylakó" életkorúak és azok szintén matuzsálemi korú utódai kerülhetnek többségbe a Földön. Ha nem ez lesz akkor is lesz váltás, olyasmi mint ami kb. 13 ezer éve is volt.
      A precesszió időtartama attól is függ hogy elmozdul-e a Föld-tengely a 23,5 fokos dőlésszögből valamely irányba. Mert ha igen - akármilyen picit is - akkor sok minden megváltozhat. Kisebb dőlésszögnél lerövidül, nagyobbnál kitágul az időintervallum. A Föld forgás-sebességében bekövetkező bármilyen változás is lényeges nem beszélve a földmágnesességben bekövetkező változásról ami aztán mindenre kihat. Bármilyen változás esetén már nem egészen úgy látjuk az eget mint addig - a csillagképek is elmozdulhatnak. A precessziós világév pedig éppen azok elhelyezkedésének a láthatósági idejéből adódik.
      Teljesen mindegy hogy a most használt dátum, a 2014 pl. 1797-re vagy valamilyen más dátumra tehető-e. Nem a kreált idő számértéke a mérvadó hanem a Földi-Égi viszony, vagyis az hogy mi és milyen időközönként stb. látható az Égen a Földről ugyanarról a helyről - persze ha a Földtengely által bezárt szög is állandó. Sokkal inkább fontosabb tehát például a Vénusz-tranzitokról való tudás - annak valóságos bekövetkezte - mint maga a dátum. A Maja naptárvég is a volt mostani Vénusz-tranzit 2. fázisa évéhez 2012-höz köthető: 2004/2012. A legközelebbi ilyen esemény 2117/2125-ben lesz, a legutóbbi pedig 1874/1882-ben volt. Az ősök minderről többet tudtak mint a mai "tudósok". Az egyiptomi sírfreskókon ott az adott "időhöz" kötött figyelmeztetés az esetleges Vízöntésre/Özönvízre. A "félidei"/cirka 13 ezer éves precesszió-időnek mindig egy Vénusz-tranzit vet véget. Ki van zárva hogy ez a világ még kibír a változásig 111 évet - mert a következő Vénusz-tranzit 2. fázis akkor lesz. Tehát a mostani, 13 baktunos /5126 éves/maja naptárvéggel egybeeső - Vénusz tranzit a O-pont/Zérópont/Origó amihez igazodik minden. Akár látszik ez akár nem.
      Rengeteg "naptár" van forgalomban - ez csupán játék a számokkal hogy az események elhelyezhetőek legyenek. Az Illig-féle un. "kitalált középkor" például úgy is értelmezhető hogy a számítási alap az ami nem jó. Vagyis Jézus kora volt később és a 200-300 éves "hamisítás" az azt megelőző időszakra vonatkozik, annak "eltolása" hogy Jézus is 2-300 évvel korábban "születhessen". Ha Atilla például nem 450 táján hanem 750 táján létezett akkor "ül" Álmos szépunoka/5. nemzedék volta is a krónikában. Szóval sok minden lehetséges. Sokak szerint a "Sátán" uralmának kezdetét tették egy számszakilag fix időpontra 1000-re, aztán ehhez igazítottak minden mást jól-rosszul. Lehet hogy valakik előre akarták hozni és előre is hozták az un. "sátáni uralmat" akár több-száz évvel ? Nem véletlen volt tehát az 1000 mint "világvége" megjelenítve az adott időben ? Látva az elmúlt 1000 évet lehet ebben is valami - könnyen lehet hogy az elmúlt 1000 év, meg még az egy kis "mai ráadás" is valójában a SáTáN uralma, hogy aztán jöhessen I-STeN-é.
      "A Szent Korona Kódja Az Időkód" - a youtube-on és
      nemzethir.gportal.hu/gindex.php?pg=16525917&nid=6271399

      Törlés
    6. Kerion, ha semmi nem változik, pl. dőlésszög és a többi, tehát az eddigi tempóban haladunk, AKKOR mikor érünk be a vízöntőbe?
      P.

      Törlés
    7. Fentebb is leírtam hogy akkor lépünk át ténylegesen is - persze észrevétlenül - a Vízöntőbe amikor a Földön élő emberek többsége már úgymond "újjászületett". Vagyis már nem az életét haló, hanem a halálát élő ember. Tehát ennek megfelelően már nem Halak vas-korszakbeli, hanem Vízöntő arany-korszakbeli - mert a szellem-tudati állapota a főnix-madaras/magyaros feltámadással magasan rezgően szeretetelvűvé vált. Van aki már ilyen "pokoljárt" megtisztult ember - és egyre többen lesznek. A "halál" magyar szóösszetétel rejtett valódi jelentése is erre a változásra utal. HalÁl = ál-hal azaz hamis nem igazi hal/ember. Hal-ál-élés = hamis, ál-hal állapot élés/élet - vagyis már a következő korszakbeli vízöntő állapot élés/élet > az adott ember már nem Halak- hanem Vízöntő-korszakbeli. De természetesen még a Halak világkorszak legvégén segítve létezően - mert még kisebbségben van, s addig még a Halak világkorszaka regnál. Amikor ez a fajta ember többségben lesz akkor már a Vízöntő aranykorának a legelején leszünk.

      Törlés
    8. Nem az ember van az időhöz rendelve/társítva hanem az idő van az emberhez. Az "idő" valójában nem számít mert az ember voltaképp az "idő ura". Persze csak ha belsőleg már megfelelően hullám-rezeg. A "tér"-rel egy kicsit más a helyzet - de azt is lehet "uralni". Ha az "angyalivá" vált ember felszabadítva önmagát létezik - legyen bárhol és bármikor - akkor végtelenek a lehetőségei.
      Az "ördögnek" meg a valóságban nincs 6alma senki fölött - csak kísért és vádaskodik. Ezzel próbálja megakadályozni a kilépést az általa mára kialakított hamis illúzióból. Hogy kik azok akik folyton kísértenek és folyton vádaskodnak ? Erre vonatkozóan van akinél már leesett a tantusz, van akinél még nem. Az sem véletlen persze hogy a magyar az akit a legjobban kell megkísérteni és akit a legjobban kell megvádolni. Az "ördögi birodalomra" a magyar potenciálisan veszélyes, mindig is az volt.

      Törlés
    9. Értettem azonnal !:) A visszakérdezésem matematikai természetű volt! Tehát nyilván most is haladunk egy bizonyos tempóval a vízöntő világkorszak felé, van egy periódusa a korszakváltásoknak, ahogy a Nap is havonta jegyet vált. Ugyi? Akkor ez a halak világkorszak csillagászatilag vagy matematikailag pontosan milyen hosszú, és hol tartunk benne? mennyi van AKKOR hátra, ha ugyanevvel a tempóval haladunk, amivel az utóbbi 100, 10, 1 évben haladtunk?
      (És kb. mekkorát, mennyi időt módosíthat a hosszán az emberek vízöntővé érése? 1000 év? 10000000 év?)
      P.

      Törlés
    10. Mikor, mikor. Hhhhhh......

      Az utazás befelé van.
      Az idő nem lineáris, hanem kör.
      A világegyetem nem objektumok halmaza, hanem tudat kivetülése.
      A világ mozgása nem független a szemlélőtől, hanem vele mozog.
      "Ám azt a napot vagy órát senki sem tudja, az ég angyalai sem, sőt még a Fiú sem, csak az Atya"

      Rakd össze ezt a négyet.
      Ja, hogy öt volt? Ezért nem érdemes számokban gondolkodni, méricskélni. :)

      Törlés
    11. Ez tökéletes Mazsola!!

      Amúgy meg a Korona az utóbbi egy hónapban igen aktív :)
      Küldi a tudást, küldi az energiát, a tempó nem rajta múlik.
      Érdemes a működésrendjével ismerkedni, aki még nem foglalkozott vele.
      De azt a napot vagy órát valószínű, tényleg csak az Atya tudja.

      Éva

      Törlés
    12. Mazsola, nekem van egy vekkerem, és a tudatom kivetülésétől tök függetlenül egy bizonyos tempóban mozog a mutatója...
      Nyilván megélhetem az órákat hosszabbnak és rövidebbnek is, de 60 perc alatt akkor is végetér egy óra és 24 óra alatt egy nap...
      Idén karácsonykor megint lesz egy szülinapom és nem sokkal utána 2015-öt írunk, és a Hold dec. 1-jén, hétfőn 02:14-kor a kos-ba lép attól függetlenül, hogy én milyen állapotban vagyok. Most ha ezek után valaki filozófiával válaszol a fix világév matematikai hosszának megadása helyett vagy szakirodalom megadása helyett, akkor majd én fogok keresni egy csillagászati könyvet, amiben magam olvasok utána, hogy milyen hosszan tart a halak jegy a változatlan fizikai körülmények mellett.
      P.

      Törlés
    13. Mazsola, elég kiborító, ha valakitől megkérdezed, hány óra, vagy hogy hány éves, és ő egy hosszú filozófiai válasszal reagál, aminek az a kioktató vége, hogy nem érdemes számokkal foglalkozni. Ezt megőrjítésnek nevezi a pszichológia.
      Nyilván tudod vagy fejből egy világév hosszát, vagy azt, hogy hol lehet elolvasni, de neadjisten, hogy eláruld, helyette úgy csinálsz, mintha hülyeséget kérdeztem volna!
      P.

      Törlés
    14. "November az év tizenegyedik hónapja a Gergely-naptárban, és 30 napos.W"

      Érdekes!
      Novemberről meg tudod mondani, hogy 30 napos.. hmm...!
      Érdekes, november hossza nem függ attól, hogy milyen a tudatunk kivetülése!
      P.

      Törlés
    15. Vannak az életben üdítő és vannak rendkívül fárasztó megnyílvánulások. Ez utóbbiakhoz rendkívül nagy türelem is kell, de ez is csak minket szolgál, épít.

      Törlés
    16. Éva, én is úgy látom tényleg nagyon aktív A Korona mostanában, már nagyon felkívánkozik valaki fejére. Épp most egy echte tót... izé magyar.... izé zsidó vette magára... bármit is gondoljon magáról...

      https://kuruc.info/r/26/136387/

      :)

      de inkább :((

      Törlés
    17. Nem ugyanarról a dologról beszélünk ezek szerint Mazsola.
      De lehet ezt elidétlenkedni is.

      Amúgy P nem kérdeztél hülyeséget. A vízöntő paradoxon ezt fejti ki. Valamennyire azért be lehet határolni, de szerintem még évre pontosan sem.

      Éva

      Törlés
    18. "Amúgy meg a Korona az utóbbi egy hónapban igen aktív :)
      Küldi a tudást, küldi az energiát, a tempó nem rajta múlik. "

      Ki az aki ezt állítja, hogyan lehet ezt megtapasztalni és magának a koronának a tevékenysége, miben nyilvánul meg, pontosan kiknek küldi azt a tudást, hogyan és miben fognak változni a dolgok?

      Remény nagyon fontos a dolgok jobbulásában, de mint az idő ez is egy bent zajló folyamat, nem biztos hogy kinti kapaszkodók és jelek szükségesek a változáshoz.
      A folyamat elsősorban önmagunk változása kell legyen, még akkor is ha kint minden összeomlik, ráadásul az pont gyakran a legjobb segítség a belső erősítésére, nem kell félni tőle.
      Félreértés ne essék, tisztelem a korona szakralitását és erejét, de a tudás egy belső bejárt út, lehetséges, hogy nem kívülről száll ránk, önmagunk adjuk önmagunknak, sok gyötrelem és szenvedés által, megdolgozva érte.

      Persze, nyilván nagyon szerencsések azok, akik a korona által is részesülhetnek tudásban, gondolom azt ki kell érdemelni.


      :))

      Törlés
    19. A november - benne van a nevében is - 9-es/novem/-ber és új/nov/-ember, hónapként pedig értelemszerűen a 9. hónap - novem = 9 latinul. Sept = 7, Oct = 8 , Novem = 9, Dec = 10 ! Tehát ha valaki azt mondja pl. hogy a november a 11. hónap akkor nem mond igazat, megtéveszt mert a szó ellentmond annak amit ma értenek alatta. Egyébként meg az önmagát "kihalászott" 9-es ember hogyan is lehetne "30 napos" - eleve nonszensz. Az egész idő-felosztás illúzió, hamis és hazug, a csillagképek nem csillagjegyek és pláne nem egyforma méretűek. Vagyis a Nap az ekliptikán - sem az 1 éves, sem a 25920 éves körforgási időben - nem egyforma hanem különböző ideig "halad" az egyes csillagképekben a Földről nézve. A Teremtés nem matematika. Aki az idő rabja az gyakran vádaskodik - máson kéri számon például "a saját idejét". Aki Vízöntő az már nem Hal - számára személy szerint már véget ért a Halak korszak. A hal meg ha nem "fogják ki" vagy nem "halássza ki" önmagát akkor örökké a tengerben marad - teljesen hiába számolgatja a korszak végét.

      Törlés
    20. Éva, megkérnélek, írd le a saját szavaiddal, hogy mit is jelent pontosan a korona aktivizálódása!

      Már napok óta az IDŐ jár a fejemben.:))) Kerion azt írta, hogy az ember tul.képp az "idő ura". Ezt Lujza még nem érzi.:))) Egyelőre ott tart, hogy az idő az emberért van, s csak akkor válhat annak az urává, ha ki tud emelkedni belőle. Épp úgy, mint ahogy az anyaméh is a születendő életért van, de abból ki kell jönni, meg kell születni, hogy egy új tér, terep megismerhetővé, befogadhatóvá váljon számára, s annak "urává lehessen. Az a gondolat is birizgál, hogy az idő nem is kör, hanem gömb (folytatva az anyaméh gondolatot), s úgyanúgy képes kitágulni és összehúzódni, mint a szív. Valójában oda jutottam, hogy ha az időt anyagi fogalommal kellene behelyettesítenem, akkor a választásom a vízre esne.

      Most egy szülés, születés előtt állunk. Lehetünk izgatottak, természetes a várakozásunk, de sürgetni ezt a folyamatot teljesen felesleges. Úgy vélem, hogy minden születés az anyagi és szellemi csodálatos összjátékának az eredménye. Mivel mi most az anyagi világban sertepertélünk, s a szellemit csak részben birtokoljuk, így csak valószínűsítgetni tudunk.

      Kicsit más: Most kezdtem el Buji Ferenc Az emberré vált ember c. könyvét. Bemásolok egy rövid részt, mert csak:)))

      "A tapasztalati univerzumban ugyanis két alapvető módja van annak, hogy egy alacsonyabb rendű magasabb rendűvé váljék:

      a) az alacsonyabb rendűnek tekintett kiinduló létformában már ELEVE ott van a magasabb cél-létforma( kibontakozás, evolutio);

      b) az alacsonyabb rendű kiinduló létforma és a magasabb rendű cél-létforma közötti minőségi többlet egy lényegileg külső, a többlet-kvalitásokat már ELEVE birtokló létformától származik ("fejlesztés", hozzáadás)

      Vagyis mindazok a "növekedési" folyamatok, amelyekkel az ember találkozik, vagy a kibontakozás, vagy a "fejlesztés" vagy pedig e kettő kombinációja révén realizálódnak. Ha azonban egy még principálisabb megfogalmazáshoz akarunk jutni, akkor a két fenti megállapítást a következőképpen lehetne összefoglalni: egy alacsonyabb rendű létforma csak egy belső vagy külső, immanens vagy transzcendens , hozzá képest potenciálisan vagy aktuálisan magasabb rendű létforma hatására emelkedhet a létezési hierarchián...."

      Lujza

      Törlés
    21. "Mivel mi most az anyagi világban sertepertélünk, s a szellemit csak részben birtokoljuk, így csak valószínűsítgetni tudunk."

      Bocsánat, ismét helytelenül fogalmaztam.:))) A mondat helyesen:"Mivel mi most az anyagi világban sertepertélünk, s a szellemihez csak részben van hozzáférésünk, így csak valószínűsítgetni tudunk."

      Lujza

      Törlés
    22. Ildi, nagyon nincs mit hozzátenni ahhoz amit leírtál. Egyet értek a tudás egy belső bejárt út, önmagunk adjuk önmagunknak, sok gyötrelem és szenvedés által, megdolgozva érte.
      És igen aki igényli a Korona által is részesülhet tudásban,
      Itt egyáltalán nem arról van szó. hogy kívülről várom a dolgok kedvezőbbre fordulását. Ez csak egy bónusz lesz:)
      Félni meg nem félek ha az kell, hogy omoljon, hát omoljon..

      Lujza:) ott tudok kapcsolódni hozzád, hogy most egy szülés, születés előtt állunk. Lehetünk izgatottak, természetes a várakozásunk, de sürgetni ezt a folyamatot nem lehet. Ezt én is így érzem, viszont a "túlhordásnak" is szoktak következményei lenni.
      Úgyhogy a legjobb, ha ráérzünk a folyamatra és együtt dolgozunk vele, nem siettetjük, nem késleltetjük. Amúgy meg nem is lehet.
      Hogy konkrétabb választ is adjak, onnan érzem, hogy aktívabb a Korona, mert meglátogattam, ebben a hónapban többször is, és utána figyeltem a történéseket és jöttek.
      Ha elvárás nélkül és tiszta szándékkal közelítjük meg küldi a tudást:)
      Én meg szeretek tanulni. Tőle főleg:)

      Éva


      Törlés
    23. P.

      A zidő bizony fontos dolog. Azoknak, akik futkorásznak munkába, találkozókra, megbeszélésekre, határidőket, meg mindenféle napokat tartanak (mer' szokás).
      Meg lehet ám lenni ezek nékül is. A órát (és egyéb mérőeszközt) se köll feszt bámulni.
      Persze... én könnyen dumálok, mer' nem építem a szoc... izé... kapit... vagymi... eztet a rendszert a két kezemmel, meg verejtékemmel. Tehát nyugodtan akkó alszok mikor elálmosodom, akkó eszek ha megéhezem (és tanálok is valamit amit rágcsálhatok).
      S bár felkeléskor (nem nem, nem aztat érteni, hanem mikor kinyitod a szemed szunyál... a máshova fókuszálás után), meg szokom nézni a időt (csakhogy tugyam hajnali szürke van künn, vagy déli takony-szürke), ám ez csak viszonyítási móccer. Ami nem nagyon szok soká foglalkoztatni.


      Amúgy. Jó sok szót összehánytatok arra; minden akkó gyön el, amikor itten lesz a ideje. ;)

      Törlés
    24. Kaló Jenő beszélget Daubner Bélával, szó esik az időről is többek közt, időnek kell lennie akkor, ha reinkarnációról beszélünk?...vagy egyazon időben történnek a dolgok?

      https://www.youtube.com/watch?v=v9YnXad9yPo

      Mi a tudatosság?..a befele út korlátlan, ez a feladat mára....Buddhisták válaszolnak, dr. Daubner Béla és dr. Pressing Lajos válaszolnak:

      https://www.youtube.com/watch?v=8hmwUjZVHmI

      News

      Törlés
    25. A zsidónak sajnos - legyen az judeo-keresztény vagy judeo-buddhista - halvány fogalma sincs arról hogy hogyan kell főnix-madarasan/magyarosan feltámadni, majd élni-létezni. Ezért teljesen abszurd hogy egy zsidó mondja meg - már megint sokadszor - a magyarnak a "tutit". Még nem láttunk egy zsidót, de ál-zsidót sem szeretetelvűen senkiként élni. Hogy már a mindenét szétosztva a maradékból még mindig jószívűen ajándékoz. A két keze munkájával kertészkedik, süt-főz - aztán a szakrálisan előállított terméket, a "szíves" ebédet, süteményt ecetera boldog-boldogtalannak osztogatja teljesen ingyen. Na majd ha ezek az urak - a Daubnerek a Pressingek, Popperek meg a többiek - is ezt csinálják, teszik nap mint nap akkor: érdemben is megnyilvánulhatnak. Addig csak a háttér6almista "ezoterikus" semmit nyomatják, de azt nagyon.

      Törlés
    26. Valami mégis azt súgja, hogy hiába a sok tudatosodással való foglalatosság, valahogy odafent talán nem nézik ezt jó szemmel?
      Hírt kaptam arról, hogy az agykontrolos Domján Laci is lebetegedett egy ideje, nehezen beszél, erőtlen, mozgása lassú, tanítványai segítenek neki technikákkal a felépülésében, amit elfogadott.
      De meglepő gyorsasággal ment el ebből a világból EzvanKarcsi is, ...de meg lehet nézni Jakab Istvánt is milyen csúnyán lefogyott mostanra....de lehet, ezen történések viselték meg őt is, hisz mindkettőjükkel készített riportot !

      libabőr


      Törlés
    27. "Valami mégis azt súgja, hogy hiába a sok tudatosodással való foglalatosság, valahogy odafent talán nem nézik ezt jó szemmel?"

      - Valami mégis azt súgja- (ki vagy mi? ezt csak úgy magodnak)
      - hiába a sok tudatosodással való foglalatosság - a nemhit is a hit egy formája
      - odafent talán nem nézik ezt jó szemmel - ki az aki kukkol fentről? - az Ég az a Föld, ahol nem felfelé imádkoznak, hanem befelé.. :P

      (a szkeptikusoknál is kb.ilyen beszólongatásokat olvasok.. miért nem gyógyitja meg most magát?)

      Ha menni kell, hát menni kell.
      (Mit kéne csinálniuk? Rózsaillatú felhővé válni? Vagy az Illés szekere kellene hogy értük jöjjön?)
      Ők is emberek.

      (én is fogytam tizenhúsz kg-ot és köszönöm jól érzem magam, habár asszonykám szerint kezdek a "the machinist"-gépészre hasonlitani, pedig nem is :) )

      Törlés
    28. Szoktál még a szkeptikusoknál trollkodni Z(ongorista) ? :)

      Törlés
    29. A Tündérkirálynő azt mondá: "A magyarok > ideje < VAN MOST ITT" ! Akkor miért is csodálkoznak egyesek azon hogy ez már nem az "orrnehezek" ideje. Akik még csak származásilag sem magyarok, nem hogy lélek-minőségileg. A magyar az érthetően beszél, mozgása gyors, amúgy meg egész-s-ég-ős-ként nem megy sehová hiszen immár "hegylakó" élettartamú és itt van dolga. Amennyiben szükséges akkor felhízik, vagy éppen lefogy valamelyest.

      Törlés
    30. Nem nagyon.. de jobb linkgyűjtést senki se végez mint ők a hirfolyamukban (hogy min kell trollkodni :P )

      http://wiki.szkeptikus.hu/wiki/Aj%C3%A1nlott_%C3%A9s_nem_aj%C3%A1nlott_weboldalak

      Nem olyan régen sikolyenergia-csere volt a szkeptikusok és a valamelyik tudománytalan oldal között (anyáztak mint Lacibetyár és frecsogtak), akkor azért ott volt a kisértés, hogy beirom nekik, hogy "azt üzenik asztrálsik aljából, hogy a Ti energiátok is pont olyan jók, mint a szabadonébredőké meg a többieké" :P
      (ilyenkor valószinűleg hülyének néznek és rámhagyják.. 8-D )

      Off (elfelejtettem, hogy már tizedik hónapba léptünk,ami ugye a tizenkettedik.. estére pótolom.. :)

      Törlés
    31. Szia Éva!:)

      Köszönöm a válaszod a "koronás" kérdésemre. Nekem nincs ilyen jellegű vonzódásom a koronához, de azért felkeltetted a kíváncsiságomat, s meg fogok nézni pár videót ebben a témában.:) Írtad, hogy a születendő életet túl lehet hordani. Ez az emberi számítások szerint így is van, de valójában minden és mindenki akkor születik meg, amikor itt van az ideje.
      Viszont amit valóban el lehet túlozni, az a tanulás. Amit az életről tudni kell, az eredendően mindenkiben benne van. Amire pedig szükség van az nem más, mint annak a "levakarása", amit a világ ránk pakolt.( világ= hamis értékrend) Ha ez megtörténik, akkor az ember eljut(hat) a holtpontra ( "a senkivé válásra"). E pont hiányában az ember nem alkalmas arra, hogy a LényÉg ( égi lény ) felismerhetővé, megérezhetővé váljék a számára. Érzésem szerint Neked már nincs szükséged tanulásra, valójában készen ÁLLsz, s csak meg kell ezt tenned.

      Pusszantalak;) Lujza

      Törlés
    32. Köszi Lujza, már én is Azt élem:) Megtörtént az ugrás az ismeretlenbe, nem is volt olyan félelmetes.
      A tanulásom már nem arra irányul, hogy ezt felismerjem, hanem hogy ezt működtessem, vagyis inkább engedjem megnyilvánulni.
      Ez a "semmi" egyszer elkezdett hívni ebbe az irányba félre nem érthető módon, hogy ismerjem meg a korona működésrendjét. Igazából az Arvisurákkal indult, onnan terelődtem át ide. Adta magát.
      Amúgy a korona képi programja nemcsak a nemzetünké, hanem egyetemes. De nekünk kéne elsősorban működtetni.
      Ez már nem az a fajta tudásszerzés ami elvitt saját magam égi lényéhez, a lényeghez.
      Ez nagyon izgalmas és élvezetes. És teszi elém az élet.
      Én abban látom, hogy sokan elvesztették a hitüket az ország sorsával kapcsolatban, hogy olyanok próbálnak a nemzettudaton dolgozni, akik nincsenek tisztában még az Önvalójukkal és a cselekedetük nem onnan a "0" pontról indul ki. Ennek egy nagyon finom ráhangolódásnak kell lennie.

      A tanulás meg nekem olyan mint másnak megnézni egy jó filmet...egyebek, gondolom senkinek nem mondod, hogy már nincs szükséged filmnézésre, zenehallgatásra.. :) Örömét leli benne, hát teszi.
      Amúgy értem mire utaltál, és egyet is értenék, ha az lenne a helyzet.

      Ölelés:) Éva

      Törlés
    33. Rendben.:)

      Lujza

      Törlés
  32. "A "kipakolásnak" még nem jött el az ideje." Hát az baj , pedig én már nagyon várom .
    Az emberek "tömeg" elég nagy befolyásoltság alatt van , ők nem fognak maguktól megváltozni . Aki változást szeretne elérni neki sem velük kell kezdeni , hanem azzal aki befolyásolja a tömeget .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Aki változást szeretne elérni neki sem velük kell kezdeni , hanem azzal aki befolyásolja a tömeget"

      Ennyi erővel a parlament kipakolásának sincs sok értelme, elvégre az ott ülőket is biztosan befolyásolja valaki... Tudjuk ki.

      Szerintem aki változást szeretne, az ne menjen sehová, kezdje magával.

      Törlés
    2. https://www.youtube.com/watch?v=4XuDVqzU1WM&index=34&list=PLN6xa7kD9dZ_6_GzGjZGlKKElb6ceOq0p

      Angolul van, sajnos felirat nélkül, de ajánlom figyelmetekbe, én találtam benne értékes morzsákat, amik kicsit megint helyrepofoznak.

      Az előadó is magát "istának" tartja, mégis elég érthetően és lényegre törően összefoglalja, hogy miért nincs értelme küzdeni az ELLEN, ami nem tetszik, jelen esetben a kormány ellen, amennyiben az nem VALÓSÁGOS.

      A külső dolgok - főleg, ha csak elképzeljük, akár kollektíve akár egyénileg - logikusan csak akkor "győzhetők le", akkor tűnnek el, ha megértjük saját magunkat, a gondolkodásunkat, a viselkedésünket, a félelmeinket stb, mindazt, ami bennünk van, és "helyrepofozzuk" magunkat. Utána puff, el is tűnik, így nem is marad a helyén semmi, a semmi ellen pedig nem sok értelme van küzdeni.

      A parlamentben egy pár ember ül, éppen olyanok, mint te vagy én. Csak és kizárólag a te és én fejemben többek ennél, és mivel ezt látják, ezért elkezdenek e szerint viselkedni, ők is elhiszik. De csak azért, mert te és én is elhittem előtte. A problémát a gyökerénél megragadva lehet megoldani, ezért ne akarjuk a képzelgéseinket kizavarni sehonnan. Ha mi nem hiszünk bennük, ők is elbizonytalanodnak, és a végén megszűnnek rendelkezni a vélt hatalmukkal. Olyanok, mint Freddy Krueger. Ha nem félsz tőle, nem tud bántani :)

      R.S.

      Törlés
  33. Jeahh háát, amikor még a "nagyok" is csak tanácskoznak az Isten kilétérűl ?:

    http://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=http://www.amitgoswami.org/&prev=search

    de legalább B.B. meg mondja a tutit és azt, hogy nincs közük a szabadvakolókhoz :O))))):

    https://www.youtube.com/watch?v=SHmg-emRFmg

    libabőr

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. idézet BB végső valóság c. könyvéből:

      "Ez úton is szeretnék köszönetet mondani az angliai és
      svédországi White Eagle Lodge (Fehér Sas Páholy)
      beavatottainak és mestereinek, amiért lehetıvé tették számomra,
      hogy a lelki gyógyítás elméletébe és gyakorlatába bepillantást
      nyerjek."

      Törlés
  34. Az időhöz visszatérve:A múlt szombaton azt mondta az egyik tanító(Christian), hogy 50 éve van az emberiségnek hátra. Szerinte az „emberi lelkekben” lévő diszharmónia és az, hogy a mai kor embere teljességgel képtelen magát megélni, felborította a külső rendet, ennek megnyilvánulása a folyamatosan tapasztalható és gyorsuló ütemű klímaváltozás. Szerinte az emberi lelkekben végbemenő folyamatok hatnak a Földünk időjárására és nem fordítva. Azt mondta ébredni kéne sürgősen, mert a sötétség nyomul előre és ki kéne ellensúlyozni a tudatossággal.
    Laci

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Melyik Christian? A.J. vagy Darnel?
      P.

      Törlés
    2. Szia!
      Igen, A.j. Christian mondta a legutóbbi előadásának a végén, bónusz volt zárásképpen. Szerinte az emberek többsége túléli majd ezt(hogy pontosan mit, azt nem mondta) de lesznek majd áldozatok. Úgy érzem, sokkal többet tud mindarról, ami elkövetkezik, csak szerintem a jövőről nem szabad nyíltan beszélni. Azért volt egy furcsa, kissé gondterhelt felhangja a mondanivalójának, még ha próbálta viccesen is előadni.

      Laci

      Törlés
    3. Valószínűleg mindenki túléli :))) a leendő áldozatok is :)))

      Istenem, mi lenne velünk jövendölő tanítók titkos tudása nélkül? :)))
      Szomorúan magunkra maradnánk és kénytelenek lennénk saját magunkra, Isteni önvalónkra támaszkodni ... talán nem is olyan nagyon reménytelen dolog tán az sem. :)

      (Különben nincs semmi bajom A.J. Christiannal, ahhoz ismernem kellene, de nem ismerem, ismeretlenül is remélem azért elmúlik a gondterheltsége mihamarabb)
      :))

      Törlés
    4. Talán igazad van. Mindenesetre a sok „megmondó ember” után üde színfolt számomra a személye, az előadásmódja és a könyvei is jók lettek. Persze az előbbieknek is hálás lehetek, mert ők indítottak el egy másféle gondolkodásmód/értékrend felé. Nincs titkos tudás, mindig elmondja, hogy ne neki higgyünk, és hogy senkinél sem több meg „kiemelkedettebb”.
      Pl: https://www.youtube.com/results?search_query=a.j.+christian
      Laci

      Törlés
    5. Biztos mond nagyon faszájos dolgokat ez a srác, csak nekem valahogy ez a felépített imidzs nem tetszik túlzottan.

      Már a neve is... JC monogrammal (Jesus Christ) osztani az igét.... nos nekem egy kissé nagyképű.
      Ehhez még hozzájön a nagyon is tudatosan beállított könyvkompozíció a háttérben (sublimináltan sugalmazva):
      "ISTEN - Hangja"

      https://www.youtube.com/watch?v=23YAtJG9ti0

      Hm... Van egó, rendesen... pedig pont annak leépítéséről beszél a csóka...
      Ildivel értek egyet, remélem egyszer elmúlik ez a gondterhelt istenkomplexus nála. :)

      Törlés
    6. Laci nem biztos ám, hogy igazam van :))..... személyes allergiás szimptóma ez nálam, az a baj, hogy az immunrendszerem, már tényleg be vagyon telve a mindenféle tanítókkal, gurukkal…. de nyilván tanulni mindenkitől lehet.
      Maximális tisztelet azoknak a tanítóknak, akik képesek 3 kardinális gyengeségbe nem beleesni.
      1.Elhiszik saját kiválasztottságukat.
      2.Másokkal elhitetik, hogy segítségre szorulnak és ők képesek segíteni rajtuk.
      3.Őket körülvevő "kicsinyek" áhítatából nyerik az életenergiájukat, abból építik fel holdudvarukat.... vagyis lelki megélhetési üzletüket

      Ha jót akar valaki röhögni és az egész guru-tanitó ipar működési metódusának pszichikai hátterét megérteni, ne hagyja ki ezt a dokumentumfilmet, ha valahol nézhető neten.
      Zseniális szociológiai tanulmány: Vikram Gandhi rendezte, és a főszerepló is fim címe: Kumare

      Itt bele lehet nézni:
      http://www.wgrane.pl/c6864f6830a7e6aed95461e891f7eaff

      Törlés
  35. Interjú Putyinnal, az ARD csatornán készült 2014. november 13-án:

    http://vimeo.com/112904791

    News

    VálaszTörlés
  36. A világ 30 éve várja a Star Wars folytatását, erre végre megjelenik az első ízelítő, no és 30 év után mi az első képkocka amit láthatunk a várva várt filmből? Egy néger rohamosztagos...

    https://www.youtube.com/watch?v=OMOVFvcNfvE#t=76

    Hm... sokat változott a világ, muszáj megfelelni a trendeknek. Gondolom lesznek benne buzik, transzik, meg a többi szokásos is... :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A lényeget kihagytad, Mazsola. A fénykard ugyanis elég érdekesre sikeredett ("E jelben győzni fogsz!"):

      http://www.dorkly.com/post/70914/the-best-internet-reactions-to-star-wars-newest-lightsaber

      *Richie Gecko*

      Törlés
    2. A svájci bicska, meg a menórás a legjobb! :))

      Törlés
    3. http://coub.com/view/463qx

      :)))

      Törlés
    4. (a svejcibicska télleg áálat.. :)
      Mazsola: akkor már inkább..
      http://coub.com/view/45xd4
      (csak úgy..: nem In signo hoc vinces- az ugyanis ChiRho -jel - csirióóó - egyik első római hülyegyerek álmodta hidfoglaló előtt és álma hatására megtért, de az egy X és rajta P -körben pedig babérkoszorú, később jött hozzá az alfa-omega, babér el, majd újabb ugrás, máltai kereszt előtt korona és kereszt)
      http://en.wikipedia.org/wiki/Chi_Rho
      http://hu.wikipedia.org/wiki/Hossz%C3%BAkard

      Törlés
    5. Nem az a lényeg bmeg, hogy X vagy kereszt alakú a segédpengés kereszteslovag-lézerfényszabjakard, hanem az, hogy amikor így kaszabolnak a jedik, akkor annak az idiótának, amelyik ilyen kiegészítőt pakolt fel pusztán menőségből, annak a saját kardja segédlézer-kütyüjei fogják levágni a saját kezét...

      https://www.youtube.com/watch?v=pSwy412nttI


      :))

      Törlés
    6. mivaaan? 8-D
      +18 O
      http://youtu.be/Nf5e0LMKLIU?t=3m21s

      Törlés
  37. Itt a vége, jössz agy maradsz?....az ember egy átmeneti faj.....új embertípus van kialakulóban....a család nélküli társadalomra készítenek fel, akár észrevettük, akár nem,.....mivel sterillé tesznek minket, a faj és a család vége nagyon itt van!! ....Homosapiens az utolsó lépéseit teszi!?...mondja mindezt Mado, aki egy ökófalut hozott létre....Idesszává alakulás, jövőkép?

    http://www.vntv.hu/2014/10/itt-a-vege-jossz-vagy-maradsz/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha-hó:)) Ki vagy aki a Madot küldte? Épp most néztem meg, onnan jöttem ide:)
      Éva

      Törlés
    2. Bocsánat lefelejtettem, News voltam, most nézem én is épp a Nagy Szilviás riportot a ThetaHealing-ről, Milyen biokémiai folyamatokkal szenvedteti a gondolat a testet? :

      http://www.vntv.hu/2014/11/spiritualitas-kontra-thetahealing/

      Törlés
    3. A kanadai természetet is károsító indián és eszkimó földeket elfoglalóknak és persze azok leszármazottainak még most is vannak karmikus adósságaik az abszolúte de minden értelemben leigázott cirka 10 millió km2-en. A későbbi "haszonélvező" bevándoroltaknak szintúgy. Ez a kanadai Mado asszonyság el van tévedve, ebből a karmából nem lehet csak úgy kilépni egy "családmentes idesszával" vagy mi a csudával. Csakis a végtelen szeretettel és szerelemmel "kibélelt" szeretetelvűséggel amibe viszont sok minden bele-tartozik a megbocsátástól a félelem-nélküliségig és persze a gazemberségek helyrehozataláig.
      A család maga egyébként nem egy axióma hanem már következmény. A spirituális "fejlődésből" következő okozat. Abból adódik hogy a nagyobb közösségen belül a szer-etet-ős-ég és a szer-elmés-ég szellem-tudatilag fellép egy magasabb rezgésszintre. A mindenki mindenkivel "kommuna" megszűnik mert az EGY voltaképp Iker-Lélek-Pár - vagyis 1 nőből és 1 férfiből álló EGY-S-ÉG. Úgy mint ahogyan a Teremtőnek is van Anyai/Atyai "kivetülése" vagy éppen megtestesülése Égen/Földön az EGY-S-ÉG-ből. Tehát a Menny-Ég-ző a Földön is megköttetik hisz "amint fent úgy lent". A menny-asszonynak normális esetben már csak 1 /f/őlegénye van nem pedig kéttucat és fordítva. A szerelemnek - ami nélkül nincs semmi sem - mindig van "tárgya". Ez sok minden lehet, de a "csúcs" az ikerlélekpár - annak az adott szinten való megtestesülése/megtestesítése. Enélkül nem ér semmit az egész létezés és nincs is valamirevaló létezés. A klón-robotokkal persze más a helyzet. Azok viszont nem "felemelkedett" lelkek hanem csak lelketlen, lelki-ismeret-nélküli szkafanderes anyagsűrítmények.

      Törlés
    4. AJ C valójában tényleg Jézus inkarnációjának véli magát vagy legalábbis 2001 ben még igy volt.
      Saját szájából hallottam "még egyszer nem mászik fel a keresztre"

      Ez egy családnál való összejovetelen az Örs vezér térnél volt...
      H.

      Ja még Georgi Stankov irásait forditják a felemelkedés fórumon, megvizsgálva sok valóságot pici csavarintással valahogy???
      Ő is az uj emberről ir de nekem ez valahogy???

      Mintha hülyitésnek vagy uj vallásnak indulna a régiek helyett amelyek már lekoptak.

      Én azt vélem a magyar ösvallás a Nap/Tüz tisztelet mint teremtő bolygó logosz és a Boldog asszony ami a Földünk tisztelete ami testünket adja böven elég.

      Törlés
    5. Amennyiben valóban ezeket mondta A.J.Christian, akkor ez nem sok megértésre utal Jézussal kapcsolatban, sem magával…
      Jézus nem egy mártír volt, mártíromsága révén értünk, hanem maga a megtestesült igazság szimbóluma. Aki azt mutatta meg nekünk, hogy az önként vállalt keresztre feszítésén, feltámadásán keresztül, hogy legyőzte önmagát, legyőzte a halált.
      Mi nem lehetünk Jézussá, de mindannyiunknak ez a feladata hogy legyőzzük a halált és ehhez mindannyiunknak megvan a keresztje, keresztútja, szenvedése … ugyanis ezek visznek bennünket az Egységtudat felé.
      Rendkívül szánalmas kijelentés, ha valaki ezt mondja:
      „még egyszer nem mászik fel a keresztre”
      Másokért nyilván nem mászik fel szívesen, mert igét osztani megvilágosodottként, pénzért sokkal kényelmesebb.
      Magáért viszont a jelek szerint, nagyon is időszerű lenne felmászni arra a saját keresztre…
      Nem ismerem ezt a tanítót, és az "isteni" jelek szerint, nyilván nem is fogom megismerni :)))

      Törlés
  38. Mi a szösz Kerion?! Te megnéztél egy beszélgetést Jakabbal?!!
    Hisz mindenkit eltanácsolsz onnan.

    Éva

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valamit tenni kellett mert nem Barabásék a szupersztárok.

      Törlés
  39. Nakéremszépen, hogy miért is nem vezet jóra ez a technika!??...itt van máris a ThetaHealing módszernek, a negatívumok és hitrendszerek törléséről szóló cáfolat,
    Amúgy ez a Nagy Szilvia aki ide behozta ezt a módszert és oktatja is, csekély 30E-ért adja óráját, nem semmi segítség és még nagyobb bajt is okoz a páciensnek!

    http://thetahealing.hu/magamrol/

    Ara Rauch maga is elvégezte, de rájött a buktatóra és itt az oldalán el is magyarázza miért is:
    "............Van egy rossz hírem: ha kitörlöd a negatívumot, akkor az a program, hogy ezt neked meg kell tapasztalnod, újraindul nulláról. Vagyis újra és újra meg fogod tapasztalni, amíg le nem vonod a következtetéseket, hiába törölted ki......"

    http://ararauch.hu/index.php/t-e-e/spiritualis-illuziok/229-spiritualis-illuziok-a-torles

    News

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hogy tört vóna lé a keze annak aki fehér háttéren halvány szürkével rótta le mondandóját!

      Törlés
    2. Ja, hogy a Szilviká-ró beszész?! :), mán aszittem én csinátam valamit rosszul, hogy nem látod jól! :)

      News

      Törlés
    3. Bocsánat, most ítélkezni fogok. :) Ara Rauch egyik módszerből a másik módszerbe hajtja magát, majd mindezt könyvben örökíti meg. Kérdés: De miért nem hagyja ezt abba?
      Továbbá, igenis van önzetlen elengedés és megbocsátás. Mindkettőnek van un."gyászideje", mely ha letelkik, akkor automatikusan megtörténik az elengedés és a megbocsátás, mindenféle külső metodika nélkül. Ilyenkor a gyengébb lelkületű embernek sincs másra szüksége, csak támogatásra, illetve arra, hogy hagyják békén.

      Lujza

      Törlés
    4. Erre a kérdésre igazán ő tudna válaszolni, de lehet segíteni is akar és ahogy Kerion írta vót, háát "spiri üzletaszonnyá vált",... s, hogy "de van valami a levegőben, ami éjjel összerak, van valami a levegőben ami reggel szét szed" nótával éljek, (ez ugrott be most ipeg) hogy Domján L. is ilyen tünetekkel küszködik, mint amit Ara is átélt !?...agykontrolosok igen csak sokat törölnek !

      News

      Törlés
    5. (velem csúnyább esett.. megnyitom az oldalt, mondom "néé, a néninek milyen pöttye van a hömlökin.. ja nem.. szutykos a monitor.. pucc.." :D )

      ..és ha Neki ez az útja? hogy kipróbálja, megszivja és elmesélje? (láttam már valami hasonlovat)

      Törlés
    6. Természetesen igazad van Zé, mint ahogy Arának és Lujzának is igaza van. Minden csupán nézőpont kérdése. :)
      Kívánom mindannyiónknak, hogy még az időben felismerjük a szerepeinket, kötődéseinket, s legyen erőnk ezeket letenni! Kívánom mindannyiónknak, hogy mielőbb tudatosuljon, hogy ez a színház hamarosan bezár,s hazamenni nem lehet jelmezben!

      Lujza

      Törlés