2015. február 7., szombat

A nyírkai programfüzet aktuális oldaláról...

(bal agyféltekéseknek, mert ez most nagyon nem spiri..) 
Tudom-tudom hamisítvány, meg programfüzet, de basszus, ez is úgy hamisítvány mint a cion bölcseinek jegyzőkönyve - hamis de mégis minden sora bevált....Ezt írtam össze nagy hirtelen. Van benne egy rész a vége felé, amitől a hideg kiráz, annyira ráhúzható a napi eseményekre - beszíneztem...





Még ötvenöt-hatvan!




Az íjfeszítő sarja lukas hajóra száll. Az ő ingével-gatyájával tömik a rést. Messze jutottak a parttól, már nem tud kiszállni.
Beléptetnek az EU-ba, nincs visszaút?



A döglött sárkány kutyáit a Koronázatlan Cár veszi pórázra.
Putyin irányítja a magyar bábukat?



A Szűkszavú Tárnokmestert tuszkolják élre. Saját táborából ütnek pártot ellene, mert a Koronázatlan Cár úgy akarja. Paprikajancsiból csinál vezért.
Medgyessy Péter-t saját párttársai puccsolják meg, Gyurcsányt tolják előre.



A nemzet tűri - nem látja meg rajta a rángató madzagokat. A csellel hatalomra segített Paprikajancsi pofátlanul önkényeskedik, buzerálja a népet. Nyegle és buta. A Kiskanász malmára hajtja a vizet. Jobb ellenfél nincs. A nép tűri őket.
Gyurcsány ámokfutása összehozza Orbán kétharmadát. 



Nemes lovag-ősök fehér liliomán tipródik a nemzet. A csősz tolvaj, a bakter rabló, a bíró cinkos. A különb nem viszi sokra, mert irigylik. Ki-ki rántja lefelé a másikat, az országot együtt. Lenézett népek mögött kullog a magyar!
Bűntanyává válik az ország, maffia irányítja. A nép meg inkább magával van elfoglalva, egymást jelentgeti fel, dögöljön meg a szomszéd tehene is!



A nemzet talpa alatt röpülő szőnyeggé válik a föld!
Föld moratórium ide, vagy oda, viszik a termőföldeket, mint a cukrot)



Nyomulnak földünkre sivatag elöl, tenger elöl. Tódulnak napkelet felöl. A trónfosztott vörös cár gazdátlanná vált ebei zsibvásáron herdálják el a föld színét, mélyét, a levegőeget, vizeket. Ki koncon van, ki koncra tör. Egymást ugatják bohóc szerepben.
Bevándolrás? Izraeli befektetők? Minden stratégiai ágazatot, vízműveket, állami földeket eladnak?



Minden elhamisul. Csak alvilág van, meg Ál-világ, mondja a szavával nem játszó pénzváltó. Lekantározzák az igáslovat, lenyergelik a versenyparipát. Az értelem elvándorol. Még nincs, aki véres kardot hordozna körbe,de érlelődik a vihar…
Semmi nem igaz már, ál-világ épül a híradók nyomán, hazudik mindenki



Még hatvan-hetven!




A Negyvenkilencediket Fényasszony emlékezteti küldetésére, fogadalma és hatalma szerint cselekedni. Vonakodik, mert a Fekete Dögmadarak rendje reszketősre mérgezte. De leszáll a folyótorkolat sziklájáról és megválik fügefáitól, hogy a Rába partján szélnek eressze az életképesség igéit.
Nem értem



Sok acsarkodó ellensége támad és haszonlesők hada környékezi. Egymást ugatják, marják,mint dögön marakodó ebek. A Képíró Asszony égbe száll.
Nem értem



A magát más csillagzatból leszületett asszonynak tettető ringyó kaszabol és élre tör. Apró halakat kever nagykanállal és elbukik.
Nem értem



A kertek parlaggá romlanak. Rozsdásodik minden szerszám. A rátarti úr napszámért kunyerál. Már mindent elkótyavetyéltek.
Nem értem



Paprika Jancsi utat tapos a Kiskanásznak, aki azt hiszi, magasba szállt, pedig csak Paprika Jancsi csúszott mélyre.
Gyurcsány ámokfutása összehozza Orbán kétharmadát. 



Koronát áhít.
I. Viktor kirány



Három hamis látnok áltatja, mintha nagy király lelke laknék benne. Sokat igér, de nem tudja szavát tartani. Igér, igér, de adni nem tud, csak elvenni.
"Ne azt nézzék, amit mondok, hanem amit teszek…"



Reszket, kinek vagyona van, mert sor kerülhet rá hamis vádakkal. Dézsmaszedők, vámosok sanyargatják a népet.
Vérszívók, trafipaxosok, navosok, parkolóőrök. 



Asszonyainkat, mint birtokolt barmot lerángatják családi küszöbükről fertőző hodályokban szülni. Bábák dacolnak. Tömlöcbe vetik őket. A betűvetésben gyarló főember nem irgalmaz nekik.
2010. október elején élőláncot alkotva demonstráltak a letartóztatott Geréb Ágnes mellett az otthonszülés támogatói (Bábák dacolnak). A Fővárosi Bíróság két év letöltendő fogházra ítélte első fokon



Az istápolásra szorulókat is sanyargatják. Félnek segélyért esdekelni. A szegényt leköpesztik, a gazdagot zsarolják.
Felülvizsgálják a rokkantnyugdíjasokat



A Kiskanász hegyekből vár segítséget igéretekkel. Csalódnak azok is.
Orbán itt ezt mond, amott azt



Forgácsolódik a nemzet. Sem az Országló, sem a Pártütő nem érti föladatát. Nem nyilat tör, hanem gátol. Amaz meg dölyfösen országol. Rendet vágat hamis, meg igaz hitek virágos mezején egyaránt.
Erővel, gőgősen kormányoznak



A Negyvenkilencedik ráver tűzön ajazott dobjára. Ifjak sereglenek a Kiskanászt szavak erejével trónfosztani. Őt bugrisok védelmezik a Kányával szövetségben. Ez vérontáshoz vezethet.
"Ifjak sereglenek a Kiskanászt szavak erejével trónfosztani." Netadós tűntetés?  



A Csillagszemű Asszony fohászkodtat a MAGYAROK ISTENÉ-hez, annak erejét növelendő. Erő támad, sebes forgószél.
Nem értem



Eddigre már nagy a romlás. Zsíros föld hátán, szántatlan ugaron nélkülöz a nép. A gazdából napszámos lett, de kevés a lapátolni való.
Kifosztott ország, korrupt elittel



A Fekete Kányák rendje hatalomra tesz szert és zsarolja a Kiskanászt, aki jót akarna, de rosszul.
(ez már napjainkban van) Az RTL klub mögötti erők visszakoztatják Orbán reklámadóját



Zsarolja egy siheder kori barátja is, aki nagy vagyont harácsolt össze és villogó ruhában futkározik. Huszonöt strázsa ügyel rá.
Hát ha ez nem Simicska, akkor senki. Gyerekkori barát, összeharácsolt vagyonnal…



A Kiskanász - vásári hintások sarja-,igazságos szigort akar, de az sanyargatássá fajul. A nép lehurrogja, de nem tágít. Avítt helyébe hevenyészett törvényt erőszakol. Magára haragítja a Hadakat.
Ez még csak most jön…



A tengereken utat változtatnak a hajók.
Ez valami geopolitikai fordulat



A zsinegen táncoltatottak késve lépnek a szárnyas nyilak ősi útjára, de lépnek. Az Árva-gyerek meg az Ékesen Szóló fia útra kelnek, piros mellvértű tulok hátán.
Ezt már nem értem



A Negyvenkilencedik lant erejével ront hamis vádakat. Az erős táltosasszony szelleme megkísérti. Üzen a Csillagszeműnek, de az tétovázik, végül cselekszik.
És innentől semmit nem értek…



A kertek művelői könnyen vészelik át a nehéz időket, mert más módon se pénz, se posztó. Előrelátó ki kamrát tölt. Az Előrelátó Banya megálmodja és megépíti BOLDOGASSZONY nevébenYOTENGRIT Körevetét. Épülnek föld fölött, föld alatt.




Sehonnani bitang árulók ínségbe, romlásba döntik a nemzetet.




Csak alantas szolgálatok maradnak, égbekiáltó árulások. Lesznek, kik alattomos ellenséggel fújnak egy követ. Bevezetik a hét tevét, hogy az innen köpködhessen lángot-a bikát nyergelő asszonyra.

44 megjegyzés:

  1. Mazsi, úgy gondolod, hogy ez a Simicska ügy nem előre lezsírozott dolog? Ha Téged ekkora "puccs" érne, akkor azt fél nap alatt úgy meg tudnád oldani, hogy másnap már szánkózni lenne kedved? Széles nyilatkozata magáért beszél:

    http://www.hir24.hu/belfold/2015/02/06/szeles-gabor-bayer-zsoltnak-kolcsonadtam-de-mindig-hataridore-megadta-a-penzt/

    Kerion már régebben megírta, hogy a Yotengrit a jelenlegi irányítók forgatókönyve. Hát miért ne próbálnák meg érvényesíteni? Minden erejükkel ehhez a forgatókönyvhöz akarnak igazodni, de ez nem baj. Egyszer majd nekik is lesznek valamilyen formában forgatókönyv íróik.

    "A tengereken utat változtatnak a hajók."
    Erre szerintem ez a válasz, ha elfogadjuk, hogy az ég egy összefüggő tenger:

    http://www.hir24.hu/belfold/2015/02/06/szeles-gabor-bayer-zsoltnak-kolcsonadtam-de-mindig-hataridore-megadta-a-penzt/

    Lujza ennek az egésznek nem tulajdonít már jelentőséget. A fekete mágiát talán úgy a legkönnyeb "legyőzni", ha figyelembe sem veszed.:)

    Lujza

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsánat, késő van már, szóval a Nyírkai jóslat és nem a Yotengrit.:)))

      Lujza

      Törlés
    2. Igen, ezért írtam, hogy programfüzet. És ezért is ráz a hideg, hogy még mindig e szerint folyik a program, pedig már mikor megírták? Nekik nem kellene változniuk velünk együtt? Miért ragaszkodnak még mindig ehhez? Költői a kérdés...

      Törlés
    3. A kérdés az, hogy te meg én mikor írjuk ezt felül.
      Ehhez nem kell más, csak egy pontos ön-meghatározás, ami mellett ki is tudsz tartani.
      Amúgy egyet értek, Lujzával figyelembe se kell venni.
      Látod, tudsz róla, ennyi elég is.

      Éva

      Törlés
    4. Rossz linket másoltam be.:)

      "A tengereken utat változtatnak a hajók."
      Erre szerintem ez a válasz, ha elfogadjuk, hogy az ég egy összefüggő tenger:

      http://index.hu/tech/2015/02/05/a_magyar_legterben_eltoroltek_az_utvonalakat/

      Lujza

      Törlés
    5. A Yotengrit-et és a Nyirkai Jóslat-ot egyaránt a nemrég elhunyt Máté Imre neve fémjelzi. Aki tudvalevően sokáig a müncheni SZER cion-CIA-s munkatársa volt. Még mielőtt a "rábaközi táltos-kutatásra és ősvallás-alapításra" adta volna a fejét.
      Működése teljesen parallel Bácsfy Diána/Avatara esetével, aki miután amolyan Szabó Albertes módon "cionos" Szálasi-rajongóként már "befutott" - csodák csodájára - még azon fiatalon a magyar őstörténet és spiritualitás felkent professzor-asszonya lett. Milliónyi előadással, videóval a neten.
      Hát nem különös ? Egyáltalán nem, mert a zsidó 1x1 ősidők óta az hogy állj mindennek az élére, hogy fedj le mindent - nehogy a magyar "fedezze fel a spanyolviaszt" - és még megtáltosodjon tőle. Mert akkor lesz igazán nagy a "zsidó baja". Szóval teljesen egyértelmű hogy a "nyirkai jóslat" egyfajta "titkosított" magyarországi masonic-illuminati program. Azért "valósul meg" - úgy ahogy - mert az illetékesek igen csak rajta vannak az összes létező 6almukkal hogy ez így legyen. A lényeg persze a jóslat vége, amely vérfürdőt vizionál. Mégpedig magyar magyar ellenit, melyből nevető 3.-ként na vajon ki kerülne ki győztesen ? - lehet találgatni. A "jóslat" véres vége természetesen nem fog megvalósulni, s ezzel az egész "program" bukott. Különben is az ominózus "vízió" szerint már csak 2 évük van - 2017-ig kellene valahogy "dűlőre jutniuk". A magyarság azonban már túlnőtt, felül-emelkedett rajtuk, meghaladta átlátszó mesterkedéseiket. S így már nem kapható semmi "zsidó dologra" - ez a nagy bajuk.

      Törlés
  2. MINDEN RENDŰ EMBERI DOLGOKHOZ
    (József Attila)

    Van egy színház, végtelen és mibennünk lakik,
    Világtalan angyalaink játszogatnak itt,
    Nyugtalanok, szerepük egy megfojtott ima.
    És a dráma mindig mindig csak tragédia.

    És az ember, szegény ember csak lapul belül,
    Benn, magában s ezer arccal egymagában ül,
    Három láng nő homlokából, zengő, mély virág
    És zokognak, elzokogják a litániát:

    „Én csak voltam! - Én, jaj, vagyok! - Én meg csak leszek!
    Leszaggattak, elültettek, fognak rossz kezek,
    Életünk az ember kedve, hanem hol van ő,
    Hol az ember? Hát hiába teremtett elő?”

    És az ember, szegény ember, csak lapul belül,
    Feje körül zengő szavak villáma röpül;
    No most, no most fölszáll majd az igazi ima!
    És a dráma mindig mindig csak tragédia.

    Jön a gond és jön az asszony, jön a gyávaság,
    Jön a kétség, jön a vágy és jön az árvaság
    S valamennyi fölsikolt és eggyé alakul:
    Magad vagy és magad maradsz magadnak rabul!...

    Világtalan angyalaink sugárlábakon
    Átugranak a világi köntörfalakon,
    Fölkapják és fölhajítják hozzánk szíveink
    S fölkapnak és eldobnak a szívünkből megint.

    És muszáj és meg kell tenni, szólni valamit,
    Ami vagyok, gyémánt, amely látóra vakit,
    Az egyetlent, ezt a soha nem látott rabot!
    S dadogok már, dadogok, de - magamban vagyok.

    Ó angyalok, segítsetek. Hol van az a fény,
    Amelyikről tudtam egyszer, hogy az az enyém,
    Amelyik majd szól helyettem. Az álom fia!...
    És a dráma mindig mindig csak tragédia.

    S elmegyek és másik jön és az is én vagyok:
    Elsiklanak talpam alatt sziklás századok -
    Mit akarok? s akarjak-e? Mi az az örök?
    S könnyű porban hullnak reánk az örök rögök.

    Tiszta gyümölcs, férges gyümölcs egy ágon terem
    S könnyen adják, könnyen veszik, de mi lesz velem?...
    Pokolbeli gonosz tenger vonagló agyunk
    S világtalan angyalaink mi magunk vagyunk.

    VálaszTörlés
  3. Jóslatokra annak van szüksége, aki nem tud mit kezdeni a valósággal.

    mj

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hehe, itt is van pár jóslat, meg link, meg miegymás:

      http://index.hu/tech/2015/02/07/mesterseges_intelligencia_hawking_musk_google_vilagvege/

      Szemlátomást "ők" sem tudnak mit kezdeni a valósággal, mert állandóan egy másikon törik a fejüket...

      Törlés
    2. https://www.youtube.com/watch?v=lV0NWyvrsIY

      Törlés
    3. Ó az Omega, Merkurius:)
      ..9 bolygó súlyát tartom vállamon.
      Valami beavatás alkalmával járhatott a Nap szférában Kóbor.

      Éva

      Törlés
    4. Szia Éva . Elsősorban ezen sorokért ajánlottam .
      "" Úgy indultam el, hogy tudtam, hosszú lesz az út
      Nem jelentett jövőt a kettészakadt múlt
      Kötözték kezem-lábam buzgó jóslatok
      Maradjak veszteg, messze úgysem juthatok ""

      Törlés
    5. www.femina.hu/hazai_sztar/kobor_janos_haza#

      Törlés
    6. Kerion bátyám, ismerjük a "valakikkel" kapcsolatos álláspontodat, de ugyan már, Te is házban laksz, nem? Ráadásul kertes házban...
      És amúgy is, ha mögötted is lenne 50 év zeneipar, meg 15 búcsúkoncert, lehet neked is ilyen házikód lenne. :)

      Viccet félretéve, csak azt akarom mondani, hogy van akitől nem sajnálom. Még ha az egész életét "valakik" között töltötte, a szidó zeneiparban.

      Törlés
    7. Igen azt is vettem, hogy a jóslatok sorokért ajánlottad elsősorban:)
      Amúgy ha Kóbornak volt valami belelátása némi kozmikusabb dologba, nem ő az első aki ezt a tudását elfecsérli. Nincs ezzel semmi gond. Legkésőbb a tű fokánál majd veszi a lapot.
      Biztos híján volt még az anyagi bőség megtapasztalásának, hát örüljünk, hogy ezt is kipipálhatta. Aztán haladjon tovább.

      Éva

      Törlés
    8. Kóbor csak elénekelte a szövegeket , szerintem nem is értette mindig , hogy mit énekel . A szövegírók voltak valamilyen szintű médiumok . Adamis Anna , S. Nagy István , vagy az éppen ennek a számnak a szövegét is író Várszegi Gábor .

      Törlés
    9. Hát lehet hogy így van, bár szerintem ahhoz, hogy hasson egy szám valamennyire Kóbor is a közelében volt.
      Azért az sem ritka, hogy egy kis külső "segítséget" igénybe vesz valaki bizonyos tudatállapotokba való bepillantáshoz.
      Legyen ez akár egy "ártatlan" transzlégzés.
      De ebbe az utcába most nem mennék inkább be, hisz nincs rálátásom.

      Éva

      Törlés
    10. Egy önző nemgój/ahozta/ az önzetlen gój/ahoztá/nak nem tud semmi érdemlegeset mondani, már csak azért sem mert röpképtelen. Ezért is merül el nyakig a lenti anyagi mocsárban. Tombol ugyan a végidei majomparádé, de ez nem a majmok bolygója, még csak nem is a dínóké.

      Törlés
    11. Csak remélni merem, hogy a Nagy Küszöb Őre kissé cizelláltabban osztályoz majd:)

      Éva

      Törlés
    12. Várszegi Gábor neve szerepelt a szövegírónál, aki nem más, mint Bródy János, álnéven, csak mivel "rivális" zenekar volt akkor a Fonográf meg az Omega, inkább így látták jónak a lemezgyárnál. Szüval vannak érdekes dolgok. Az Omega igazi nagy szövegírója viszont Sülyi Péter volt, aki tényleg igen jó és tartalmas verseket írt a zenékhez.

      Törlés
    13. Persze Várszegi Gábor is egy élő, (szintén zenész és őshéber) személy, Bródy így mondja el a történetet egy agyar Narancs interjúban:

      "MN: Szörényi Adamis Annával, te viszont az Omegával kezdtél dolgozni - titokban. Ma már közismert, hogy a Léna című slágernek, sőt a teljes Gammapolis albumnak te vagy a szövegírója. De a lemez borítóján helyetted egy valós személy, Várszegi Gábor neve szerepelt. Azé a Várszegi Gáboré, aki a kilencvenes években létrehozta a Fotex cégbirodalmat, megvásárolta az MTK-t. Egy időben te is a tagja voltál a Fotex igazgatótanácsának. Van itt valamiféle összefüggés?

      BJ: Várszegi Gábor a Gemini együttes basszusgitárosa volt, no és a legnagyobb organizátora az akkori zenei életnek. Valamikor a hetvenes évek elején, egy Kex-koncerten futottam vele össze a Citadellában. Félrevont, és megkérdezte: ugye azt gondolom, hogy az Illés a legjobb magyar zenekar? Mondtam, hogy igen, erre lediktáltatta velem, hány koncertünk van egy évben, mekkora a gázsink, szóval hogyan működik financiálisan a zenekar. Ezt fölírta egy szalvétára, egy másikra fölírta ugyanezeket az adatokat a Gemini vonatkozásában, amiből kiderült, hogy ők sokkal többet keresnek. Egymás mellé tette a két szalvétát, és azt kérdezte: "Most már elhiszed, hogy a Gemini sokkal jobb nálatok?", majd felajánlotta a segítségét. Szóval így kezdődött a haverság, és a szervezőkészsége a Fonográf együttesnek és az én szólóestjeimnek is a hasznára vált. Mondhatom, hogy ezt avval háláltam meg, hogy írtam a nevében néhány Omega-számot, és ez igaz is; személy szerint engem is izgatott, meg tudok-e felelni szövegíróként egy olyan műfajban, mint a "space-rock". Várszegi végül kiment Amerikába, majd a nyolcvanas évek végén visszajött, és megcsinálta a Fotexet, és miután hatalmas üzleti sikereket ért el, úgy gondolta, hogy ismét szerepet vállal zenei vonalon is. A Fotex átvette a csődbe jutott Magyar Hanglemezgyártó Vállalat, a Hungaroton archívumát, digitalizálta, és a mai napig hozzáférhetővé teszi. Ez egy nagyon komoly tett volt, mert tulajdonképpen így menekült meg az archívum a pusztulástól. Várszegi azt szerette volna, hogy legyek én a Hungaroton főnöke. Ezt nem vállaltam, de a Fotex igazgatótanácsi tagságát igen, mert elhittem, amit Gábor ígért, hogy az archívum forgalmazásának nyereségét új lemezek finanszírozására fordítja. Nem tartotta be az ígéretét, és ez végül ahhoz vezetett, hogy közös megegyezéssel búcsút mondtunk egymásnak. Valószínűleg ő is csalódott bennem, hogy nem álltam a Hungaroton élére."

      Két zsidó ha összejön...csak a pénzről szólt itt is minden, úgyhogy ne keressünk már "várszegi" szövegeiben magasrendű spiritualitást, mikor jó héber szokás szerint csak a suskáért írta azokat. l

      Törlés
  4. Csodálkozom.

    A 2006. októberében (mikor máskor.. persze)„slágerré” vált Nyirkai jóslatot meglehetősen ismerem, minthogy hosszú hónapokig foglalkoztam vele akkor, szinte fejből tudom. Itt általam soha nem olvasott, látott versszakokat látok. Ráadásul az itteninek a végén van egy versszak, ami az általam olvasottnak az utolsó harmadában van. És van egy versszak, ami itt nem szerepel.

    Akkor most melyik is az eredeti? És AZ vajon eredeti?
    Niki

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Innen vettem:

      http://www.lelekmod.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=86&Itemid=80

      Törlés
    2. Itt az eredeti, vagy hát inkább; akkori:
      https://kuruc.info/r/6/25861/

      Milyen érdekes, hogy a fentinek a végéről a lényeg maradt le egyébként:

      "A szomszédok megmozdulnak,
      de ugrásra kész a zenélő sivatagok tigrise is.
      A megszeppent maradék UKKO-t híjja, a BOLDOGASSZONY-t.
      A haragosok megbocsátanak egymásnak,
      az irigy örül más szerencséjének,
      a rátarti nem rázza a rongyot,
      a közönyös siet segíteni.

      Ekkor a Magyarok istene őrül állítja
      a zenélő sivatagok tigrisét,
      és böcsületes alkuval
      visszakerül, ami visszajár.
      Új kor veszi kezdetét minden égtáj felé,
      YOTENGRIT, az Ős Tengerek Istene nevében.

      A Jószomszédság Törvénye győzedelmeskedik."


      Aki ezt lehagyja, annak egyértelmű a szándéka... Nehogy a "végülis majd béke lesz, jajdejó" érzetet, kívánalmat...

      Niki


      Törlés
    3. Ott van az, az általam linkelt oldalon is:

      "A szomszédok megmozdulnak, de ugrásra kész a zenélő sivatagok tigrise is. A megszeppent maradék UKKÓ-t híjja, BOLDOGASSZONY-t.

      Áldanak Földnek és Égnek víz-szerrel, tűz-szerrel. Szívben, gondolatban, test és lélek mozdulataival, a Nap és a Hold járásának ösvényén.

      A haragosok megbocsátanak egymásnak, az irigy örül más szerencséjének, a rátarti nem rázza a rongyot,a közönyös siet segíteni.

      Ekkor a MAGYAROK ISTENE őrül állítja a zenélő sivatagok tigrisét, és böcsületes alkuval visszakerül, ami visszajár. Új kor veszi kezdetét, minden égtáj felé, YOTENGRIT, az ŐS-TENGEREK ISTENE nevében.

      A JÓ SZOMSZÉDSÁG TÖRVÉNYE győzedelmeskedik."

      http://www.lelekmod.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=86&Itemid=80


      Nem tudom pontosan mi is a baj, Niki? Melyik részt hiányolod?

      Törlés
    4. Ja, de itt nincs itt az UKKO-s és azt hittem, hogy onnan teljes egészében beemelted.
      :(
      Akkor figyelmetlen voltam, mert nem láttam, hogy nem kettő, hanem három változatot kell figyelembe venni.
      Bocsánat.

      Egyébként ha ez a vége, legyen. Csak azért durva, hogy fele ennyien maradnánk. :(

      Niki

      Törlés
    5. Nem, csak egy részt "vágtam ki" a "jóslatból".
      Ezért is az a címe a bejegyzésnek, ami. :)

      Törlés
    6. Ugyan már, nem feltűnő hogy a "jóslat" szerint végül csakis és kizárólag magyarok halnak meg ? Méghozzá az összes magyar fele és egyetlen egy idegen: cigány, zsidó, román, szerb, szlovák, horvát, szlovén, osztrák, ukrán vagy más népbeli sem ? Már ez a nonszensz képtelenség is ki kellet volna hogy verje a biztosítékot - rávilágítva arra hogy ez az egész egy aljas magyar-gyűlölő cbj-program hazugság-halmazzal a végén. Már az un. Teknőkaparó-féle "jóslat" - 1860 táján - is ezzel próbálkozott. Ebben Szeged határában gázolnának "szügyig vérben a lovak" mert oda lett jósolva a "magyar armageddon". És persze a maradék tucatnyi magyar meg "elfér egy fa alatt" mondá vala - lehet tippelni hogy ki/k/nek is az un. "Teknőkaparó táltosa".

      Törlés
  5. ....erősítse - ez lemaradt a végéről, bocsánat

    Niki

    VálaszTörlés
  6. Egyébként lehet nem vagyunk messze a "A szomszédok megmozdulnak, de ugrásra kész a zenélő sivatagok tigrise is." - sortól... lásd pánikszoba:

    http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2015/02/ha-haboru-lesz-marciusi-sokk-haditerv.html

    Furcsa nyugalom szállt meg e bejegyzés olvasásakor. Olyan "ha ennek kell lennie, hát legyen" - úgy is untam már ezt sok bájcsevegést. Legalább besorozzák azt a sok navost meg államtitkár-helyettest. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg jöhet ugye az EMP fegyver is, a polgári lakosságot úgy is felkészítették már ilyen-olyan sorozatokkal az áram nélküli zombi életre... :)

      Törlés
  7. Akkor pontosítsuk csak még egyszer a müncheni cia-szer-es munkatársból lett táltoskutató-ősvallás-alapító Máté Imre un. nyirkai "jóslatának" ominózus, a cbj-re hajazó program-sorait:
    "...kettészakad a nemzet,
    lángra lobban az ország,
    a lángot vér oltja.
    Magyar magyart gyilkol,
    de a bika hátáról is ide lőnek
    a hét teve miatt.
    A nép fele elpusztul,
    a szomszédok megmozdulnak,
    de ugrásra kész a zenélő sivatagok tigrise is."
    Szóval itt nem másról van szó mint cirka 6-7 millió magyar ember fegyverrel egymás ellen menetelő "véráldozati bemutatójának" a jósolgatásáról, de inkább programozásáról - ha a Kárpát medencei magyarság létszámát pl. 13 milliónak vesszük. Ez nem jóslat, de kőkemény hazaárulás, magyar-gyűlölő aljas fekete-mágia és még mi nem. Nem is érte meg ezen szörnyűség kiötlője hogy megvalósuljon az általa - mások/úgymond rábaközi táltosok szájába adott - vizionált véres végkifejlet.
    Amúgy meg - mit ad a Magyarok Istene - egyszer "csíkosan" pont 12 tigrissel találkoztam és 7 olyan sivatagban is jártam ahol vagy a kövek zenéltek vagy a bennszülött zenészek. Akkor most mi van ? Nyugi van - "ugrásra készen állok". És bár "49-es évjáratú 66"-os vagyok - őrIző feladatra még jó.


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez az! Hajrá Kerion bátyám! Ne hagyjuk továbbprogramozni magunkat.

      Törlés
  8. Kerion: Na, de most akkor mi van, ha Te kapsz egy ilyen infót és mondjuk tudod(!), hogy 100%-ig igaz? Nem írod meg, kihagyod belőle? (Most arrafelé ne menjünk el, hogy minden mozgásban van és éppen most is írjuk a jövőnket, szóval egyáltalán nem biztos, hogy ez lesz.... )

    Amúgy meg egyetértek. Program. És forgatókönyv.
    (Azért én is mekkorákat fogok röhögni mindennek a végén (már most is nevetek) magamon, hogy milyen vargabötűket tettem nagy tudásszomjamban...:))

    Niki
    Niki

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Niki, csak nem gondolod komolyan hogy Máté Imre - ismerve eredeti identitását, előéletét és kötődéseit - valódi táltosokon keresztül kapott volna infót/jóslatot magától ISTEN-től. Miközben valamely szekta közönséges hipnotizőreként próbált meg "ősvallást" alapítani a magyaroknak 2009 nyarán Rábapatonán. Ahol arról is beszélt hogy a magyarok szinte mind náci-fasiszták és ki lesznek irtva - a "jóságos országfoglalók" ebben majd segítenek. A többszázfős hallgatóság - jobbára magyar fiatalok - meg szájtátva, hipnotizálva hallgatta a tolószékes, halkszavú "mester" ezen szavait is. Még egy pisszenés sem volt, nem hogy tiltakozás. Ott voltam mert ott kellett lennem - valakinek őriznie kellett a magyarok "békáját".

      Törlés
    2. Nálam akkor gurult el Imre bácsi gyógyszere, amikor a Yotengritben azt olvasom, hogy finnugor...

      Amúgy

      "Az első lapokon már az feltűnt, hogy a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumának támogatásával készült 2004-ben (!). Noha csak örülni lehet(ne), ha egy ilyen rangos intézmény végre szárnyai alá vesz egy, a hivatalos történetírással ellentétes szemléletű kiadványt, az ember mégis él a gyanúval, hogy lehet-e szó ekkora pálfordulásról, amikor ugyanez a váltás még csak nyomokban sem tapasztalható a Magyarnak mondott Tudományos Akadémián. Az alcím aztán felébreszti az álmodozót: A rábaközi tudók (sámánok) szellemi hagyatéka és ettől kezdve számolatlanul dől a finnugor elmélet szokásos érvrendszere..."

      http://magyarmegmaradasert.hu/szerzok/o-sz/szakacs-gabor/item/2092-a-yotengrit-%C3%A9s-a-val%C3%B3s%C3%A1g?tmpl=component&print=1

      Törlés
  9. Mekkora egy hülyeség... :-)))
    Még a műfaj neve is jó(slat) - de akkor is, és csakis és kizárólag balul (baljóslat) tudjuk/akarjuk azt értelmezni.
    Mert mi van akkor, ha a mi búvalbaszott, töröktatárdúlta, zsidóbolseviknyomorította, orbántorgyángyurcsány/turániátok stb... mintára trenírozott össznemzeti pszichózisunk termeli ki ezt a rengeteg agyahagyott marhaságot, és annak is a lehető legpesszimistább értelmezését?

    mj

    VálaszTörlés
  10. Kerion: Nem értetted a kérdést, melyet Rád vetítve tettem fel, mert arra voltam kíváncsi. Hogy te mit tennél. :)

    Na, nekem meg akkor gurult el a gyógyszerem, mikor egy előadáson felolvastak a yotengritből (amivel kapcsolatban szerintem nincs magyar, aki fel ne tenné kérdést, hogy azmiaz (persze, tengri meg isten, persze, azonnal ez jut eszembe … (akár az arvisura)). A történet egy (nem írom, hogy AZ) istenről (aki állítólag a magyaroké) szólt, aki tettei alapján alsó hangon is inkább való egy szociális foglalkozgatóba borítékolni, nem pediglen a világegyetemet igazgatni. Nem emlékszem a pontos sztorira, de ez az istenke hasonlatos volt az Ószövetség istenéhez, csak valahogy még esetlenebbül ostobának tűnt (cserébe viszont nem tűnt annyira véreskezűnek).

    Na, akkor gondoltam, hogy no, hát ez nem az én Istenemről szól, az teljesen biztos.
    Niki

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Niki, a Teremtő - már az igazi - eleve nem jósolgat, pláne nem ad olyan "infót" hogy egy nép fele majdan elpusztul. Egyszerűen azért mert nem megy senki ellen, ha úgy tetszik "semleges". Ritkán előfordul hogy néha láthatatlanul megszólal és kinyilatkoztat valami evidenciát. Ami éppen szükséges a "delikvens" számára. Például olyasmit hogy nem kell aggódni mert: "Élet és halál ugyan1".
      Amúgy meg az un. Isteni sugallatokat, késztetéseket, kinyilatkoztatásokat, felvilágosításokat meg kell osztani másokkal is. De ha olyasmit oszt meg valaki - Isteni kinyilatkoztatásként - ami valami/valaki ellen irányul akkor egész egyszerűen hazudik. Mert azt biztosan nem a Teremtő mondta neki, hanem valaki egészen más "entitás", vagy csak szimplán kitalálta az egészet.
      A zsidó Biblia is tele van ilyen kitalált/vizionált "ukázokkal" a "kiválasztott" zsidók számára. Hogy például kötelezően foglalják el IzRaÉl földjét és irtsák ki ott a bennszülött ottlakókat mind egy szálig. Bár a zsidók ezt - eleget téve az "isteni" parancsnak - meg is tették ezt, nyilvánvaló hogy nem az Egy Isten volt az aki erre utasította őket.
      ISTEN ugyanis JÓ, amúgy meg nem avatkozik be kényszerítő eszközökkel a földi történésekbe. Csak megpróbál rávezetni - minden embert - az egyetemes jóra. Ami persze - a szabad akarat, egó miatt - vagy sikerül vagy nem. Előbb vagy utóbb persze sikerül Isten terve mert a karmikus ismétlődések, próbák odavezetnek. Csak az időtényező szólhat közbe a 13 ezer éves kötelező önelszámoló tabula rasakkal. Amikor minden cselekedetről számot kell adni az önmérlegelés során.

      Törlés
  11. Amolyan "érted haragszom, nem ellened"-típusú kirohanás..Hogy vegyük már észre magunkat. /Pörögnek a hsz-ek az oldalon /: Félelmek mocsara

    https://www.facebook.com/Asztrozofia.Hetkoznapok.Csillagtukorben/photos/a.187874381372676.1073741828.182142568612524/394255794067866/?type=1&theater

    News

    VálaszTörlés
  12. Kerion:
    "Amúgy meg az un. Isteni sugallatokat, késztetéseket, kinyilatkoztatásokat, felvilágosításokat meg kell osztani másokkal is. De ha olyasmit oszt meg valaki - Isteni kinyilatkoztatásként - ami valami/valaki ellen irányul akkor egész egyszerűen hazudik. Mert azt biztosan nem a Teremtő mondta neki, hanem valaki egészen más "entitás", vagy csak szimplán kitalálta az egészet."

    Ezt akartam hallani. Érdemes volt itt kekeckednem. :)
    Köszönöm szépen!
    Niki

    VálaszTörlés
  13. A kertek művelői könnyen vészelik át a nehéz időket, mert más módon se pénz, se posztó. Előrelátó ki kamrát tölt. Az Előrelátó Banya megálmodja és megépíti BOLDOGASSZONY nevében YOTENGRIT Körevetét. Épülnek föld fölött, föld alatt.

    ez egyértelmű... mivel mindenki függ az áruházaktól.. a "földek parlagon" ezért azoknak lesz könnyebb, akik a nem restek kertet művelni maguknak..

    A második rész, pedig utal Natalia nővér látomására.. Miszerint Jézus Urunk megígérte a magyaroknak, hogy idézem: "Miként a betlehemi istállóban elkezdődött a Megváltás, úgy a magyar földön elkezdődik az én nagy munkám: a bűn megszüntetése, eltörlése a föld színéről, a lelkek megszentelése, a sátán legyőzése és az én országomnak diadalmas uralma. Ez pedig annyiban fog sikerülni, amennyiben Szeplőtelen Anyámnak, mint a Világ Győzelmes Királynőjének megadják a nyilvános tiszteletet és elismerést ..." Azaz A Normafánál kellene megépülnie a Világ Királynője kápolnának. Szerintem erre utal ez a szakasz.

    VálaszTörlés
  14. A "nem ertem" kategoriakhoz szeretnek lehetseges magyarazatokat adni. Tehat:
    1. A Negyvenkilencedik allitolag Mate Imre.
    2. "A Képíró Asszony égbe száll". - a Kepiro Asszony az allitolag Mate Imre felesege. Egbe szall, vagyis meghal.
    3. A "A magát más csillagzatból leszületett asszony" lehet egy alprofeta/szelhamos.
    4. "A kertek parlaggá romlanak." stb. - ugye az EU-ba kerules utan a foldmuveseknek elegge meg lett keseritve az eletuk. Nem tudom Magyarorszagon hogy van, de Erdelyben biza sokan lemondtak a foldmuvelesrol, foleg azok, akik nagy foldekkel rendelkeznek/-tek, mivel leheteltlenne tettek a munkajukat a sok uj szabalyzattal es a nagy uzletlancok megnyitasaval. Meg a piacokon is sokszor csak kulfoldi arut lehet talalni. Tehat, roviden, szerintem ez a szakasz a mezogazdasag tonkretetelerol szol.
    5. "A Csillagszemű Asszony fohászkodtat a MAGYAROK ISTENÉ-hez, annak erejét növelendő. " - kivancsi lennek arra, hogy ki ez a szemely. Az elnevezesbol viszont arra kovetkeztetnek, hogy valoszinu kekszemu, vagy "lato", es ferjes asszony (vagy mar nem epp 20 eves).
    6. "Erő támad, sebes forgószél." - A fohaszkodasa nagy eroket mozgosit (ahoz hogy ezt megertsuk, nem art tul latni a fizikai sikon, de ez a nagyon materialis beallitottsagu szemelyeknek szinte lehetetlen).
    7. "A zsinegen táncoltatottak késve lépnek a szárnyas nyilak ősi útjára, de lépnek." - ha a zsinegen tancoltatottak azt jelenti, hogy a "babuk", "orruknal fogva vezetettek", akkor lehet itt arrol van szo, hogy azok vegre kinyitjak a szemuket es vegre helyesen cselekednek. Nekem eleg aktualisnak tunik ez, bar en kivulrol latom a dolgokat itt Erdelyben.
    8. "A kertek művelői könnyen vészelik át a nehéz időket, mert más módon se pénz, se posztó. Előrelátó ki kamrát tölt." - akinek van foldje/kertje, az dolgozza meg, mert akkor lesz mit egyen. Ez egyebkent figyelmeztetes lehet arra, hogy jo lesz felre tenni az elkovetkezo nehez idokre, mert pld. haboruban nem valoszinu hogy jol mukodnek majd a nagyaruhazak es hogy lesz mit vasarolni.
    9. "Az Előrelátó Banya megálmodja és megépíti BOLDOGASSZONY nevébenYOTENGRIT Körevetét. Épülnek föld fölött, föld alatt." - menedeket epitenek. Egyebkent, nem tudom mas hogy van ezzel, de nekem evek ota van egy olyan hulyen megerzesem, hogy nem artana menedekeket epiteni es elelmet raktarozni, mert csunya idok jonnek meg felenk. Szoval, az elorelato banya leget egy olyan no, aki neki all ilyeneket epittetni. Szo szerint :).
    10. "Sehonnani bitang árulók ínségbe, romlásba döntik a nemzetet. Csak alantas szolgálatok maradnak, égbekiáltó árulások. Lesznek, kik alattomos ellenséggel fújnak egy követ. Bevezetik a hét tevét, hogy az innen köpködhessen lángot-a bikát nyergelő asszonyra." stb. - szerintem eleg vilagos, hogy itt mirol van szo. Ugye mindenki latja mi tortenik vilag szerte. Ha meg a mostani hiszteriat nezzuk, a muzulmanok bevandorlasaval...akkor talan a 7 teve (ugyan mar, hat az araboknal jarnak tevehaton) is erthetove valik, meg az alattomos ellenseg is. Mondjuk a hetest is lehetne ertelmezni kulon, mint szamot, es akkor 7 (kulon) + teve = az aki ide iranyitja a bevandorlokat, de ez mar nekem is nagyon nyakatekert ertelmezesnek tunik :)).

    Nem mondom, hogy biztos nekem van igazam az ertelmezesben, de nekem igy tunik logikusnak.

    VálaszTörlés
  15. Hát én próbálok józan paraszti ésszel gondolkodni. Ott volt a nyári Bugac, dobolgatások. Bevonzottak ilyet is meg olyat is. Alakultak női dobkörök...szerintem olyan sámáni izé az..na mindegy..lényeg a hit. Hisznek a jóban, valahogy nem is baj az, világra befolyással nem nagyon lesznek de legalább feltámadt a hit.
    Na meg ugye ott a jóslatban a kertek gondozói...akik eleink életét követik azok nem füvet meg gazt termelnek hanem ésszerűen próbálnak önellátásra törekedni. Mondjuk sok minden nem világos nekem sem, de az igen...az ember spájzoljon be a nehezebb időkre, hogy legalább abban ne függjön másoktól

    VálaszTörlés