2015. február 19., csütörtök

A világ legegyszerűbb villanyvonata

Nem vagyok egy villanyvonat-őrült, de ez szenzációs! És micsoda lehetőségek rejlenek ebben a találmányban! A MÁV biztos tudna belőle profitálni... teszemazt, úgy 400-500 év múlva... :)

15 megjegyzés:

  1. A mágnesesség a kulcs az "örökmozgóhoz", ilyenkor mindig bevillan az alábbi videó az androméda-motorról:

    https://www.youtube.com/watch?v=LSjeCb5C-eE

    üdv Shíva

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hehe, ilyen Androméda "motort" én is készítettem három éve:

      http://youtu.be/q2an_unzMIE

      Van egy videó arról is, amikor állványra építve, fúrógéppel felpörgetem, de most sehol nem találom...

      Törlés
    2. Mert a CIA ezeket leszedi, hogy a magad fajta még véletlenül se...

      Shíva

      Törlés
    3. Úgy értem itthon nem találom, a gépen... upsz... várjá' csak...
      Az anyjuk istenit!!!

      Törlés
  2. Sziasztok!
    Mazsola, engem sem hagy nyugodni a gondolat azóta, mióta felkerült a REND a hálóra, hogy mi is lehet a megvalósításhoz a kulcs :)
    Úgy vélem, hogy a REND folytatásaként megjelent "A varázslás fizikája" jó útmutató ehhez. Abban már többször is van utalás, hogy nem 2D-ben, hanem 3D-ben kell gondolkodni, valamint a meghajtáshoz szükséges mágneseket a tórusz vonal mentén célszerű elhelyezni. A REND-ben közölt kép alapján a mágnesek elhelyezkedése szerintem a tórusz felülnézeti képével egyezik meg, de ez így csak 2D. Ha a mágnesek alul visszafordulnak, akkor záródik a rendszer és így már lesz esélye, hogy felpörgetés után elkezdjen túlpörögni a rendszer! Ha jól emlékszem ehhez 108 db mágnesre van szükség.Belső gyűrűn 4*6+ 2. gyűrűn 2*8 + 3. gyűrűn 2*10+ külső gyűrűn 4*12 =108
    Üdv.: Zs

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Zs,

      Különben tök érdekes, hogy egyszerre három irányból is megtalált újra a téma, s foglalkoztat:
      - előkerült egy régi jegyzetfüzetem, amiben örömmel fedeztem fel, hogy pár éve még Fibonacci és aranyspirálokkal szórakoztam, szerkesztgettem szabadkézzel...
      - megtalált a magenergia fórumán ez a hurka-vasút :)
      - Shíva belinkelte a Rend videót...

      Hm. Úgy tűnik van még dolgom ezzel.

      A tóruszos elméletről már olvastam (lehet pont a Varázslás fizikájában?) csak nem tudom hogyan kellene AZT megépíteni, amikor már ez a síkban elhelyezett összeállítás is elég nehéz volt. Persze minden nehéz eleinte, tudom én is, csak valahogy azt érzem, hogy egy igazi, mindenki számára elérhető ingyenenergiás cuccnak nem arról kellene szólnia hogy ki tud térbeli spirál tórusz felületén mágneseket elhelyezni, hanem mint például a fenti videón látszik: 3 tárgy, két perc és működik. Szóval lehet Navarre baromi jó elméleti fizikus, de gyakorlati útmutatót még nem adott. Persze az is lehet hogy nem a technikai része a lényeg a mondandójának, én ezt is el tudnám fogadni. :)
      És abban is biztos vagyok, hogy a zufók nem fogják a jó kis cuccaikat megosztani velünk, nem, ezekre magunktól kell rájönnünk, így megy mióta világ a világ. :)

      Törlés
  3. Szia Mazsola!

    Azt hiszem, hogy a K-fórumon már belinkeltem ezt az elméletet, legalábbis én ezt olvastam ki a 2 anyagból, rá pár hétre megszűnt az egész fórum. Lehet valakiknek nem tetszett a téma, bár lehet ez csak véletlen egybeesés :) A Thrive(Növekedj) kb. 10 percétől érdemes megnézni az azt követő pár percet ott elég szépen felvázolja a tóruszt.
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=nMmZC4z5BcI#t=607

    Amúgy a címben lévő "villanyvonat" nem ingyen energia jellegű gép, mert a ceruza elemből származó áram hatására mágneses tér keletkezik és az hajtja előre a "vonatot".

    Amúgy az anyagnak nem az a célja, hogy elmondja mit hogyan építs meg, hanem pont az, hogy megértsd az alapokat és azt felhasználva már egyszerűen megépíthető lehessen a gép. Szerintem a Varázslás fizikájának pont ezért van, hogy az első kb. 60 oldala ezekről az alapokról szól, amiket ha összeteszel, valószínűleg valami hasonló eredményt kell hogy kapj. Én az utolsó 10 oldalt úgymond elterelésnek tartom, ami odadob egy elvi gépet, ami tudvalevő, hogy így szerintem nem igazán fog működni, mint ahogy le van írva, legalábbis földi körülmények között.
    Az első 60 oldal pedig bemutatja a világegyetem működését, ami ugyebár számunkra egy ingyen energia gépnek minősül, csak hozzá hasonlóan nekünk is le kell tudni modellezni.
    Pl. a fekete lyuk elmélet számomra mindig is büdös volt(magába szippant mindent), ekkora már rég el kellett volna fogynia az összes anyagnak a világegyetemben. Ez ilyen hállivudús elmélet, minden felrobban(ősrobbanás), stb. :)
    Viszont ehelyett, ha el tudod képzelni minden galaxist egy tórusznak, akkor megérted, hogy csak ciklusok vannak, annak függvényében, hogy a tórusz külső felületén vagy, vagy pedig a belső forgástengelyéhez közel száguldozol, majd a bemeneti nyílással szemben kilépsz a "fehér lyukon". Ezt értelmezik ősrobbanásnak, mert csak azt látják, hogy ott a semmiből árad ki az anyag. :)
    Üdv.: Zs

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hoppá megszűnt a K-fórum? :(
      Biztos érintettünk pár kényes témát (ott is)


      Igen, az elmélet rendben is van, itt írtam is róla pár dolgot:

      http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2013/03/a-tudomany-felfedezi-teremtot-8-resz.html

      ...de hogyan lesz ebből gyakorlati megvalósítás? NA nekem ez nem megy még. Várom a belső kvantumugrást ehhez. :)

      Törlés
    2. Ez a dupla tórusz elmélet kicsit furcsa nekem. Mert ha így működnek/működnének a bolygók is, akkor az egyenlítő környékén az iránytű leginkább a Föld középpontja felé mutatna, nem pedig az észak-déli irányt. Erre van valami bizonyíték?
      Üdv.: Zs

      Törlés
    3. A bolygónk nem dupla tórusz, hanem csak egy (lásd mágneses mező). A dupla tórusz (duális pár) szerintem ott "kell", ahol létrejön az anyag, ahol teremtődik, a forráspontokban, mint például galaxisok középpontja, feketelyukak. De ez inkább csak megérzés, nincs rá bizonyíték.

      Törlés
  4. Ez meg mi a túró?

    http://vigyazo.blog.hu/2015/02/22/gigantikus_tesla-tornyot_epitett_putyin_itt_az_ingyen_aram

    VálaszTörlés
  5. Nem éppen olyan mint a Red Alertben, de valószínű erre gondolt Putyin , mikor arról beszélt , hogy kiborítja az a bizonyos "bilit" :D

    Továbbra sem hinném, hogy az áram a "kulcs" a világproblémáira, de nagyon várom a "nagyok" reakcióját...
    Tisztelettel Shíva

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És ha mán így elkezd borogatni, én azért abban is bízom hogy kiborítja a 911, az IÁ, a Majdan, a Sárli, a "6 millió" és az összes többi bilit is.

      Törlés
    2. Lehet csak én gondolom túl, de mindent nem tud borítani, mert még kiderülne hogy vastagon benne volt Putyin is. A Belga nagyon jól kifejezte erről a véleményem:

      "Budai vagy pesti, faskó vagy libsi
      Ma már senkit sem érdekel
      Add vissza a pénzem, aztán vágd el a torkodat
      vagy élve temetlek el"

      T. Shíva

      Törlés
    3. Hehe, ez nagyon találó. Csípem a szövegeiket. :)

      https://www.youtube.com/watch?v=lqtHubfC04w

      Törlés