2015. július 14., kedd

Programok terjedése

(..azt most hagyjuk is, hogy Árpád magyarjai meg a Kárpát-medence lakói is már régen valódi (nem "római") keresztények voltak, Jézus látogatásainak köszönhetően, és ez itt nincs ábrázolva, de nem is ez a lényeg, hanem a gondolatgyárak által kiötlött "vendégmarasztaló" keretrendszer terjedése milyen már... jó kis zenével alátámasztva..)

 



A programok közül a zöldet meg a lilát milyen faszán össze lehet veszejteni, mi? Ki van ez találva kérem..

Lásd még esetleg itten:
http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2013/02/egy-lemondas-margojara-vallas-mint-gat.html

 

11 megjegyzés:

  1. Ha valaki villámkezű, le tudja tölteni
    Born Gergely: Csillagösvények a Kárpát-medencében

    egyébként kb. 10mp-ig látható csak az oldal.
    Felsorolja azt a hét csillagösvényt amit eddig be tudott azonosítani.

    Éva

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt nem kell hozzá villámkéz .

      http://nagymagyarorszag.network.hu/blog/nagy-magyarorszag-klub-hirei/csillagosvenyek_a_karpatmedenceben

      Törlés
  2. mindent áttörő lépés- czeke andrástól
    https://www.youtube.com/watch?v=So-B1Rmi4XE

    ga

    VálaszTörlés
  3. Magyart csak magyar tud "okítani" - idegen nem. Szomorú hogy egyes magyaroknak? még mindig Drábik, Szaniszló, Czeke vagy éppen Born - a sort hosszan lehetne folytatni - az "etalon". Sőt - mint megmondó-embereket - másoknak is melegen ajánlják ezen végidőre kiválasztott valakiket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sok esetben ez lehet, "ismerd meg ellenséged is" elvén is működhet. Nyilván sok olyan információ jut el hozzánk amit a gyíkember, CFR, CIA, szabadkőmíves, stbstb tár elénk, de jobb ha ezeket is figyelembe vesszük; csak a megfelelő szemszögből. Am is szeretnek megjelenítgetni minden *aszságukat......
      Üdv:Shíva

      Törlés
    2. Kerion!....Honnan veszed, hogy etalon?.....azért mert beraktam , még nem lesz etalon és "sőt" ráadásul nem a -melegen- ajánlás végett!!...de majd meg látjuk, hogy nem lesz itt semmi, ahogy írtad!.....Szerbia a következő támadási pontja az ISIS-nek.

      ga

      Törlés
    3. Éppen az a "poén" hogy semmit sem kell figyelembe venni ami nem spontán és belülről jön. Ha pedig mégis kellene valamilyen "mankó" arra vannak önzetlen, minden hátsó hátsó szándék nélküli - nem a jövőbeli pozí-cion-t tévesen építgető szemfényvesztő zsidó - hanem igazmondó magyar emberek.
      A különbség nem csak az hogy a valódi magyar még 1 %-ban sem hazudik. Ugyanis a magyar csak akkor "pofázik" ÖNZETLENÜL ha mondanivalója van vagy ha kérdezik. Míg a zsidó szája soha sem áll be, nyomja a dumát ha kell, ha nem. És persze mindig ÖNZŐ módon valamilyen hátsó szándékkal - akkor is ha látszólag igazat mond.Szeret a középpontban lenni, mindig a hamis reflektor-fény-ben fürdik, építi a "karriert" ecetera. Az aranykorban persze nincs pozíció, karrier, 6alom, pénz, vagyon, celebitás egyebek - el lehet felejteni. Egyetemes boldogulás és boldogság van. Minden olyan ember számára aki ezt a világot - belső testi-lelki rezgés-ügyileg - abszolválni tudja.
      Észre kéne már venni hogy most - a végidőben - a másság tombol. Mindenki megvezethető és elpusztít6ó kivéve a feltámadt magyar lélekminőségű embert. Akit természetesen a szeretet-orientált jóakaratúság, a félelem-nélküliség, önzetlen jószívűség és szeretetelvű életmód - ha úgy tetszik a sEnki-Nin/cs/HU/o/rszág-ság jellemez.
      Tehát bármi is lesz az csak zsidó belharc lesz amibe persze be lesznek vonva a sajnos még mindig bevon6ók. Aki felébredt-megvilágosodott-feltámadt már kívül áll mindezen. Testileg sem érheti bántalmazás - nem hogy lelkileg. A Teremtés által védett - különben semmi értelme sem lenne a végidei tabula rasa-nak. Vagyis nem muszáj a "levesbe menni" - van más ÚT is.
      Az meg hogy az Ízisz egyiptomi istennőt lejáratni próbáló zsidó ihletésű bérgyilkos gittegylet miben utazik, Szerbiában vagy másban - érdektelen. Fájjon emiatt a zsidó/zsidó-csahos feje. Még egyszer mondom: a végidőben - vagyis most - nem lehet akárkit kinyírni. Ugyanis testi feltámadás is van az aranykorra nem csak lelki. A magyar feladata éppen ez: a testi-lelki gyógyítás - a sebez7etlenné tétel. Hogy minél többen mehessenek a tényleg - "szép új világ"-ba.

      Törlés
  4. ajánlom, jó szívvel:
    https://www.youtube.com/watch?v=7Vve4Dwu57s&index=6&list=PLss5aQAYRuiOcg357DfFJWJFQ2NAStDiH

    O.Z.one

    VálaszTörlés
  5. "A vándor nép keserüli meg ocsúja garázdaságát. Ezeken nagyra nő a rájuk rakott szarv. Szítják,tüzelik őket távoli idegenek, akik vizeinket szomjazzák, földjeinket éhezik. Ezek egy része sivatag elöl fut,más részük tenger elöl menekül."

    (részlet a Nyírkai jóslatból)

    ((tudom, átrágtuk már százszor, de akkor is basszus, ez is egy program, nézzétek csak milyen jól ráillik a háttérből irányított menekült ügyre?))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mazsola .

      Némi jelzés az idézethez : A vándornép 'nem a jelenlegi menekülteket',
      hanem a cigányokat jelenti ; A cél ( föld / víz ) egyértelmű és az uszítók
      is felismerhetők { Uszító se egy van, akinek érdeke ezek megszerzése
      és felügyelete - Ennek szabna végleg gátat a Szent Korona jogrendje }

      269-ES HSZ :
      http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=426#c11450

      PLUSZ ;
      https://www.youtube.com/watch?v=7WLH1lijWCs

      Törlés