2015. november 14., szombat

A Nyugat lebontása

FRISSÍTÉS 2: egy kiváló összefoglaló PárizsbólFRISSÍTÉS:

mostantól még jobban szemmel tartjuk ezt a nyavalyás társadalmat


Minő meglepő,

Probléma - megvolt, vicsorogtak néhányan, folyt némi vér
Reakció - megvolt, trikolórba borult az arcok könyve
Megoldás:
- Franciaország háborúban áll az Iszlám Állammal, a kormány pedig minden tőle telhetőt megtesz, hogy megvédje a franciákat a terroristákkal szemben.
- a harchoz masszív jogi keretek kellenek, amihez újra kell definiálni a háború határait
- a helyi hatóságoknak is több jogkört kellene adni
- igazságszolgáltatáshoz is alapjaiban nyúlnak hozzá, több rendőrt, több vámtisztet ígérnek
- szigorítanák a szükségállapotról szóló 1955-ös törvény egyes rendelkezéseit
- házi őrizetet lehetne elrendelni olyan személyekkel szemben, akiknek a magatartása arról árulkodik, hogy veszélyesek a biztonság és a közrendre. A házi őrizetben lévő személyeknek megtiltanák, hogy akár közvetlenül, akár közvetetten kapcsolatba lépjen olyan személyekkel, akik hasonlóan veszélyesek lehetnek a biztonságra és a közrendre.
- Bármilyen szerveződést vagy csoportot fel lehetne oszlatni, ha az a közrend és a biztonság ellen szítana

(link)

- Az Európai Bizottság arra tett javaslatot szerdán a tagállamok kormányait tömörítő tanácsnak, valamint a társjogalkotó Európai Parlamentnek, hogy módosítsák azt az irányelvet, amely a magánszemélyek lőfegyverhez jutását és a fegyverek szállítását szabályozza a tagállamok között.

(link)

- a médiában sztárrá nőtt szakértők sora vélekedik úgy képernyők előtt, hogy amerikai mintára be kellene vezetni a Hazafias törvényt (Patriot act), és be kellene vetni a NATO-t...

Eddig minden a terv szerint alakul kedves arctalan tervezők, le a kalappal, komolyan... nehogy valaki itten akárcsak egy tüntetésben is merjen gondolkodni a fennálló "rend" ellen, mert még a végén a "magatartása arról árulkodik, hogy veszélyes a biztonság és a közrendre", és lelövik mint egy kutyát - ha járt tenorista szakkörre, ha nem. Megaztán a fegyverekhez való hozzájutást se nagyon fontolgassuk, kedves mindenkori kormányellenzék, itt annak lehetősége megszűnik létezni - még akkor is, ha a komolyabb bűnözői/tenorista csoportok valószínűleg nem a magánszemélyeknek bejáratott úton (értsd: boltban) jutnak a fegyvereikhez... de sebaj. Meg mostantól jobb ha odafigyelünk a házipálinka készleteinkre is, mert csúnya házkutatásban lehet részünk, "robbanóanyag készítésére alkalmas" anyagok tárolásának gyanúja miatt...
Á, beteg ez világ, ideje lelépni(ük). 


--------------
 


Biztos mindenki hallott/olvasott már a mostani eseményről, erről cikkezik minden portál, és jó darabig fogja tematizálni a közvéleményt: a terror száguldott végig Párizsban az éjjel, sok a halott. Túl nagy energiát nekünk nem érdemes beletolni, nem is akarok hosszan írni erről, inkább csak néhány - mondhatni szokásos - gondolatot fűzök a történésekhez:

Nyugat-Európa jelenlegi formájában megérett a lebontásra. 
És ezt nem én mondom, hanem ez történik.
Nem hittem, hogy ilyen hamar beindulnak az ilyen események, de talán jobb ha hozzászokunk, hogy ilyen hírekkel lesz tele a híradó. És abban is biztos vagyok, hogy most valakik elégedetten dőlnek hátra a tervezőasztalok mögött - sikerült egy újabb félelemhullámot elindítani szervezett módon. Mert kétségeim nincsenek arról, hogy ezt nem néhány random bevándorló vagy menekült követte el, az ilyen eseményeket mindig pontosan szervezik és időzítik, amihez komoly háttértámogatás és szervezőerő kell. De nem is ez a lényeg, hanem a mérleg: mert ugyan az ember ilyenkor persze sajnálja az áldozatokat és azok hozzátartozóit, de azért ne felejtsük el hogy a mérleg másik serpenyőjében meg ott van a "franciák" több évszázados brutalitása a gyarmatokon - ki tudja hány afrikait és arabot mészároltak le a "franciák" az utóbbi pár száz évben. Azért írtam idézőjelben, mert természetesen azokat sem franciák követték el, mint ahogy ezt a merényletsorozatot sem szírek követték el. Nem szabad általánosítani, mert egy valódi francia gazdának esze ágában sem lett volna katonaruhát ölteni és elutazni afrikait ölni messze a hazájától, mint ahogy egy valódi szír családapa sem azzal tölti az idejét, hogy nekiáll terroristának lenni (ha csak nem lemészárolták a családját és ezért könnyebb volt beszervezni). De nem, az ilyen események mögött mindig konkrét emberek vannak, konkrét háttérszervezettel maguk mögött, akiknek semmi köze semmilyen nemzetállam fiaihoz. 

Nyugat-Európa lebontása zajlik, az élettelen jeget most élő tűz olvasztja fel, ez kétségtelen. És nem mondom, hogy túlságosan sajnálni kellene ezt a rendszert ami ott kiépült az utóbbi ezer évben. Most nem fogok jelzőket felsorolni, hogy miért nem jó az ami nyugaton van, mert egyrészt ezt itt mindenki tudja, másrészt minden jelző mögött bele lehetne magyarázni szubjektív okokat, és egyáltalán: a valódi magyar emberből nehéz kitörölni Trianon traumáját, még ha nem is személyesen éltük át. És ebben a látókörben, mármint ha figyelembe vesszük a nyugati hatalmak történelmi cselekedeteit velünk, az afrikaiak, és a Közel-Kelet népeivel szemben, ebben a relációban nem biztos hogy olyan meglepő, ami most történik. És hiába mondjuk, hogy jó, de basszus a francia kispolgár nem tehet arról amit a feje fölött csücsülő hatalmasságok elkövettek - azért mégis csak működik valamilyen "népi-karma". 

Az események tehát várhatóak voltak, a következmények egyelőre még homályban, de nem lennék meglepve, ha a szokásos probléma-reakció-megoldás vonalán olyan szigorú intézkedések jönnének el ezen a földrészen, ami valódi börtönbolygóvá varázsolja az életünket, és majd egy villamosra sem lehet felszállni testszkenner, chip-ellenőrzés, motozás, és ujjlenyomat vétele nélkül. Ki tudja, lehet pont ez "makrocélja" ezeknek a "mikroeseményeknek". Máris megszólalt az ügyben az összes ilyenkor megszólaló, és megoldást sürgetnek, "keményebb fellépést", magasabb biztonsági szintet, stb.. Jó kis szabályozások jönnek, azt hiszem, hiszen erre reagálni kell, mert "ez támadás Európa ellen!"

Vagy egyszerűen csak visszanyal a fagyi, eljött a bosszú ideje, az igazság lecsap, és kiegyenlítődik az a bizonyos karmikus mérleg. Ha szeretnénk, ha nem, egy olyan rendszerben éljük le tanulóéveinket, ahol ha én adok egy pofont azt biztosan visszakapom valamikor valahonnan, és ebben az iskolában még elképzelni is nehéz mi fog történni egy olyan történelmi helyzetben, amikor az eddigi károsultaknak megadatott a lehetőség több évszázadnyi "pofonért" törleszteni. Annyi azért látszik, hogy gyors, kemény, és kíméletlen lesz a revans.  
Egy viszont biztos, nekünk ebben a küzdelemben egyáltalán nem kell részt vennünk, nem a mi harcunk szerintem. 


27 megjegyzés:

 1. "Jó kis szabályozások jönnek, azt hiszem, hiszen erre reagálni kell, mert "ez támadás Európa ellen!" - Vagy egyszerűen csak visszanyal a fagyi ...."

  Ez még nem visszanyalás ez a terv volt pontosan a 9/11 forgatókönyvet használva...több helyszin megtalált utlevél és sok halott..vér vér és vér...miközben tódul tovább a migránsáradat Merkel azt mondja még mindig jöjjenek - holott más a szövetségi társak már megvétózták.

  =0 millió ember indult a világon el európa felé a meghivásokra a 'la nógrádi https://www.youtube.com/watch?v=2GacvqMo_3w

  Még a sorosbank pénzeli az embercsempészeket amin nem csodálkoznék ha azok meg visszaosztásra kötelezettek....

  Nem nem hallgattam le senkit totál süket vagyok csak elmélkedtem az Ő fejükkel....Usában kell ezt a pénzcsapot elzárni annál aki sorosbanknak kiadta az ukázt..aztán akinél a fegyverkereskedelem ezek okán megy.

  Ha éltetek a wietnami balhé idején - nekem dezsavú érzésem van pedig akkor igen ugribugri fiatal voltam és csak a tánc volt a fontos.

  Sajnálom a tragikus körülmények között elhunytakat elmentek egy koncertre és nem mentek haza a szülőket mert koncertre fiatal megy....és ez megtörténhet bárhol és aki anya az a másikét is kell hogy féltse!

  Sajnos ez a hatalomjáték a mi bőrünkre megy.

  Miközben megy a erős zaj Párizs ban senki nem hallja meg Asszadot aki azt mondta ma a nyilatkozatában ők már 4 éve igy élnek!

  Aztán sehol nincs arról szó hogy ugyan ebben az időben a palesztinoknál is ugyan ez ment.https://kuruc.info/r/4/151118/..még akkor is ha a kuruc olyan blikkszerü oldal....
  Tehát a hatalom a saját térfelén rug gólokat mintha játszana....közben komolyan gondolja lukasra tépi a hálót...utjában van.

  VálaszTörlés
 2. Kedves Mazsola! Attól tartok jól rátapintottál a probléma ütőerére. Sajnos minden a fokozottabb béklyók irányába mutat. Az "orosz veszedelemmel" való fenyegetés nem jött be az euroatlantistáknak, de egy ilyen helyzet remek alkalom. Mire is? Például arra, hogy formálódó V4-es koalíció vitorlájából kifogják a szelet. Ja, és még a varsói jobboldali fordulatról nem is beszéltünk. No meg arról, hogy az idén már ki tudja hanyadik hadgyakorlatot tartja a NATO az "orosz fenyegetésre" hivatkozva. Most már lesz indok hivatkozni a terrorizmusra is.

  Mekkora euroatlanti haderő lehet országunkban? Lehet, hogy már megszálltak minket katonailag? Mi van akkor, ha majd katonai erővel fognak (demokratikusan) kényszeríteni 40 ezer (vagy 400 ezer) "menekült befogadására. Az "uniós szolidaritásra" hivatkoznak. Lefordítom, hogy mit jelent ez a kifejezés: "Ha nem fogadod el az elmebeteg szabadkőműves céljainkat, akkor nem vagy szolidáris velünk, tehát akár erőszakkal is rákényszerítünk az »összeurópai« megoldások elfogadására ".


  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ide kapcsolódik- Zselenszky:
   Mese
   A nagy sas felajánlotta, hogy segít megoldani a mező problémáit, amelyek nélküle nem is jöttek volna létre... rétre...
   a kis rágcsálók közé dögevőket javasolt telepíteni...
   a dögökre ne legyen gond... lesznek...

   Törlés
 3. A problémákhoz és a hallottakhoz - mindenhol felhasznált emberek tragédiák vannak itt is ott is....http://magyar-blog.com/friss-a-sziriai-elnok-nyilatkozott-a-menekultek-ugyerol-le-fogsz-dobbenni/

  VálaszTörlés
 4. Azért az idei péntek-13 rászolgált a "hírnevére". Gondolom puszta véletlen, hogy pont ezt a napot szemelték ki a gyapjúsapkások... meg a producereik.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. 11.13.15. a dátum.
   P.

   Törlés
  2. Sőt!
   9.11.01.
   11.13.15.
   P.

   Törlés
  3. 9/11 majd 11/13 és péntek. Nincsenek véletlenek. A muszlim imahelyeken mindig pénteken van a heti nagymise. Már a hülye is tudja hogy ez a nap a tüntetések, esetleges terrorcselekmények napja. Lásd Egyiptom, Líbia, Tunézia, Irak, Afganisztán, Szíria péntekjeit - számtalan esetben. Tehát az "illetékesek" minimum hagyták hogy megtörténjen az ak-cion.
   A páratlan számok, stációk, holdhónapok negatív kontextusba való helyezése folyamatos. Ez egyfajta kabbalisztikus fekete-mágia, hiszen éppen ezek a számok nagyon fontosak a feltámadás/megtáltosodás, az "Isteni Eljövetel" szempontjából. A 9.es a "halászat" száma, a merkúri utolsó stáció a metamorfózis előtt. A 11 a hal-ál/ál-hal állapot utáni újbóli - aranykori - ELEVENségre, 2ősségre jutás száma - 11=2. A 13 a "lejött" olmék Istenek száma, 13 baktun = maya nagykorszak/5126 év/, Jézus + a 12 tanítvány - Artur + a 12 lovag, a 13. az utolsó holdhónap amely után jön a újHold év stb. A magyarokhoz közel állnak a páratlan számok, hisz a magyar is páratlan - pláne amikor feltámad.

   Törlés
 5. Európa szíve - a Kárpát medence/Egész Magyarország - a mindenkori precessziós korszakváltó földi központ. Ha úgy tetszik a "Világ-Sziget", amelyet aki URAL az uralja a Földet, de a Naprendszert is - AZ a Csillag-Rend-Szer-Úr. Ebből az evidenciából - amit persze sokan tudnak - kell kiindulni. Aki csak egy kicsit is LÁT az pontosan tudja azt is hogy az un. végidei földi ébredés-megvilágosodás-feltámadás is itt megy végbe először. A helyszín materiális és spirituális ősi adottságainak köszönhetően. Amelyet nyilván a mindig itt élő magyar sajátíthatott el/szokhatott meg a legjobban a sok-sok nemzedéki génutódláson keresztül. Minél kevesebb időt/nemzedéket töltött itt el egy nép annál kisebb az esélye arra amire a magyar nagy eséllyel képes. Az ilyenkor rendkívül fontos /meg/táltosodásról van szó. A bolygón még 6alomban regnáló országfoglalók - önmagukban túlságosan is bízva, vagy egyszerűen csak menekülési "utat" keresve - most fel akarják hozni/tuningolni ezt a területet. Nem magyarként, de annak álcázva - mintegy magyar bőrbe bújva - közép-európai birodalmat álmodtak. Egyfajta IDEA-t, zsidó császárságot a volt Habsburg birodalom mintájára. Nem véletlen "sertepertéltetik" folyamatosan Erdélyben a potenciális V. Károlyt. Aki angliai ugyan de a hajdani itteni vérségi kapcsolat miatt még "magyarnak is eladható". A folytonosság tehát máris meg van jelenítve.
  Hogy a potenciális zsidó császárság felemelkedhessen Nyugat- Észak- és Dél-Európát természetesen le kell/ett/ rohasztani. Kelet-Európa tönkretétele már megtörtént, illetve folyamatban van. Ezért a kizárólagosan gazdagabb európai országokba irányuló muszlim migráns-bevándoroltatás. Az idő sürgetése miatt már a véres káoszba döntés is elindult. Rövid idő alatt a "nyugat" lesz a csóró lepusztult, az IDEA-ra/Új Izrael-re rászoruló. Ez egyfajta fekete-mágiás materiális lekövetése az Isteni Tervnek. Így aztán hiányzik belőle a lényeg, a spirituális szakralitás. Mindebbe persze csak az itthoni magyar tud érdemlegesen beleszólni. Akkor amikor szükséges felülírja majd az egészet.
  Tehát a kerítés sem a magyar hanem az országfoglaló védelmét szolgálja. Nyilván nem kíván az itteni talmudista zsidó muszlim arabokat - bár azok is szemiták - látni a birodalmában. Meg persze őslakos magyart sem akar látni. Ezért az ezerféle módon való kiiktatás, az anyagi elnyomorítás és kivándorlásra késztetés. Viszont aki itt marad - azé a magyaré a jövő.

  VálaszTörlés
 6. Kerion még örülni is kell a szerény csóróságunknak mert sem kézség sem anyagi lehetőség arra hogy MO közepéből bárhová is elutazzunk.... hmmmm

  Viszont a 13 szám az én életemben pozitiv szám ahogy a többi páratlan is...szültem egy beteg gyermeket amelyett kicserélt a Teremtő 2 egészségesre Hálás is vagyok érte. 9 az én szül dátumom és a 7 a te egyik elemzésedbeli születési uralkodóm akkor :)
  Csak már nagyon lassan jön az a várvavárt idővallum amikor eltünik a parazita. Vajjon megérjük e...3 évvel születtem előbb mint te mit gondolsz még a mi időnkben megéljük, vagy már amikor is érintetlenül eme dolgoktól létezünk itt van azoknak? - és csak a hireket hallják.

  VálaszTörlés
 7. http://tudatbazis.hu/negyvenketto/dienes-istvan-a-jovo-tudomanya

  Próbálom megérteni - nem egyszerü...ha ezt megértené az ember nincs halál sem csupán a hologramot mutató fényrezgés változása ahogy a fizikai testi fájdalom is a megszokott rezgésbe belezavaró más rezgésszint.

  Max Planc csak a Jézus mondását forditotta materialistára hogy az Atya mozgás és megnyugvás..kiáradásának ez a változatossága kelti a rezgéshullámokat....

  Mivel láttam a fényt honnan hová terjedt ki és tért vissza igy próbálom mentálisan is megragadni amit érzek...látok fizikai testtel is.

  Mig ezt irom Kerion Kárpátmedencei javasa az lenne hogy ez egy földi kb kerek medence mint a müholdvevő tányérja ami összegyüjti és továbbitja a testeknek a rezgést - és az a test amelyik többnyire ismeri ezt a fókuszt a génjeiben DNS-ében a pótméterével hamarabb megtalálja ezt a hullámhosszt.

  Ha baromságot irtam bocs agyalok, meg szőke vagyok.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Galaxis útikalauz stopposoknak: "42 a válasz mindenre". Hogy mi a 42 ? Természetesen a szivárvány "foka". DE mi a szivárvány azon kívül hogy a felbontott teljesség rész-enkénti/szer-enkénti megtapasztalása, meg persze Magához a Teremtőhöz vezető HÍD. A szivárvány - benne van a szóösszetételben - a szív árván/y/-lévősége is. Aminek a földi megtapasztalása kinyithatja az égi szív-szerelem kapuját, létrejöhet a találkozás a Tündérkirály/nő/-vel. A lenti "tükröződésünk" tehát visszatérhet eredeti fenti kiindulópontjába. Így lehetőség van arra is hogy az "Égi Királyság" végre Földre szálljon.

   Törlés
  2. Galaxis útikalauz stopposoknak.: imádják a bürokráciát.
   Sumer istenségek minden tevékenysége írásban rögzítve.
   Sumer istenségek 12+1.
   Görög istenségek 12+1.
   Római istenségek:12+1.
   A mai istenségek:
   the Rothschild’s {Bauer}
   Bruce
   Cavendish {Kennedy}
   de Medici
   Hanover
   Hapsburg
   Krupps
   Plantagenet
   Rockefeller
   Romanov
   Sinclair/St. Clair
   Warburg {del Banco}
   Windsor families
   12+1.
   és szeretik a pávát.

   https://www.youtube.com/watch?v=BzLjGdPqIxw
   ..nem kell elhagyni a Tejútrendszerünket.

   https://www.youtube.com/watch?v=VW3On-IioAo
   ...és még érzékelheted is őket,ha akarod.
   ..és talán mára is igaz lehet-ne.:
   https://www.youtube.com/watch?v=6GAYTHlhyaY ... T.

   Törlés
  3. És a 42 kicsit más oldalról nézve,nem elvitatva a szivárványtól.
   42=6. Hat ujj. Próbálják felhívni a figyelmünket, mint itt.:
   http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/reset-gomb-utani-danny-boyle-bpucp8MC8U5iO34p
   vagy itt.:
   https://www.youtube.com/watch?v=U11ywf53qyU
   vagy itt.:
   https://www.youtube.com/watch?v=FLLP2eWdz3Y
   és a különbözőségre. 1 óra= 60perc= 12 ujjperc x5 a hüvelykujjal =60.
   Mert nem meghalni nehéz..Evidencia,hogy mindenki meghal.

   Továbbjutni a nagy kígyón, na az a nehéz..
   https://www.youtube.com/watch?v=ReWyQwae3Yw
   ..T.   Törlés
 8. Kerion én valahogy ezt ugy fogalmaztam meg "szerelmes vagyok az életembe -magamhoz ölelem" Pedig mikor benne voltam rohadtul sajogtam és sokszor.

  Ez egyfajta önismeret, vagy mondhatnám a helyzetismeret után jelent meg bennem valahogy...

  Hogy ugyan arról beszélünk e? - hmm remélem...

  Ez is hasónló: https://www.youtube.com/watch?v=6bZwHH9d0D4

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az a resz erdekes volt az videoban, mikor a megkerdezett holgyek, a "mi tortenik a megvilagosodas utan?" kerdesre mind anyagias valaszt adtak, remelve valami pluszt.Igaz a video regebbi es remelem valtozott valami.

   Törlés
 9. Én már leszarom ezeket a hireket. Ki nem látta ezt előre? Mondjuk én Berlinre számitottam. És pont péntek 13.-án? pfff.
  Az egyetlen pozitiv hozadéka az lenne ennek a gyilkolászásnak, ha végre nem engednének be szó nélkül mindenféle szaros jött-mentet. Vagy magát Merkel anyót kéne felrobbantani, hogy végre forduljon valami? Faszom kivan már.
  Három hónapja még azt mondtam nevetséges, mikor lekellett zárni Röszkét a sebészek miatt, kibaszott dühös voltam. Mostmár csak leszarom. Ha eljön az ideje én tuti önbiráskodni fogok, nem várok a töketlen hatalomra. Agyonütöm az első kávészinűt aki tőlem követelőzni fog :)

  Na mindegy, let's fun:
  https://www.youtube.com/watch?v=W4nSjPdT788
  (van hozzá magyar felirat, szerintem kurva jó)

  VálaszTörlés
 10. Másoknak is feltűnt:

  "A terroristák sikerét az mutatja legjobban, hogy az európai vezetőknek nincs más választása, a biztonsági intézkedések és a megfigyelési rendszerek növelését az európai állampolgárok is elvárják. Egész biztosan nem lesznek tömegtüntetések a schengeni határok szigorítása ellen, és az olyan mozgalmaknak sem lesz tömegbázisa, amik felemelik majd a hangjukat az ellen, hogy a bírói engedély nélkül házkutatást tarthassanak vagy elérhetetlenné tegyenek internetes oldalakat, amikről azt feltételezik, hogy a terrort propagálják.

  Európa vezetői ugyanis mind a terrorra hivatkozva, a békés állampolgárok biztonságának szavatolása érdekében hozzák ezeket a döntéseket, a békés állampolgárokkal nagy egyetértésben.

  Felmerül a kérdés, hogy a nagyobb biztonságot (vagy annak illúzióját) jelentő lépések valóban csorbítják-e az emberek szabadságát, vagy csupán szükségszerű kényelmetlenségek a békés hétköznapok megőrzése érdekében. A többség azt gondolja, hogy akinek nincs takargatnivalója, annak nem kell félnie attól, ha megfigyelik, és minden sarkon átvilágítják.

  Nehéz ezzel vitatkozni, de az biztos, hogy az eljövendő új játékszabályokkal nagyobb hatalom kerül a politikusok kezébe, amit szükségállapotra hivatkozva úgy használhatnak fel, ahogy akarnak. Azt még nem tudjuk, hogy a politikusok hogyan élnek majd ezzel a megnövekedett hatalommal, de az biztos, hogy jelen pillanatban néhány tucat terrorista nyomására több száz millió európai ember önként adja szabadságjogainak egy részét a jelenlegi és ezután következő politikai vezetések kezébe."

  http://index.hu/velemeny/2015/11/21/a_terroristak_megvaltoztatjak_europat/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugyanmánkérem... a politikás arcok eddég is hülyét csináltak mindenkiből.

   Persze... a szabadság fogalmát azé' illenék tisztázni. Hisz kicsiny kis golyóbisunkon még mindég nagyrészt két fajta csóka létezik.
   A egyik az, amelyik szabadon azt csinyál, amit szabad.
   A másik meg az, amelyik szabadon aztat csinyál, amit akar.

   Megjegyzem: A karhatalmi szerveknek eddég is megvót a lehetősége/jogköre, hogy rádrúgják a ajtót ha akarták. Csak mostantól majd nem kell nekik anyi kifogást keresgélni.
   Vagyis erős lesz a fluktuáció a ügyvédek között. (Oszt majd jól mehet mindenik közmunkázni.)

   Törlés
  2. Nem fogom a jogészeket sajnálni...főleg azt nem amellik pizért az ellent is képviseli stikában....innen is onnan is markolva...saját tapasztalatból. Szerencsém csak az volt hogy figyeltem meg éreztem a gondolatját....
   Jót is fog tenni a gereblye az elpuhult eszének...a sajna nem annyirra friss levegőn..itt pesten időnként rém büdi van..büdibb mint a trágyadomb annó.

   Törlés
 11. A tér/idő/ őrzése egy a Teremtéssel kapcsolatos magasrendű szakrális funkció - amennyiben a térőr megtestesül a rezgéskiterjedésben. Tulajdonképpen a HatHorUs / a HORizonton HATó US-ŐS életFÁRAjÓ a Tér-Őr-ista. A 6alom nem véletlen járatná le a CsillagKapu őrzőjét az egész terrorista megjelenítő-maszlaggal. A "terror-izmus" egy a boszorkány tanya /bősz orkán tana -beli fekete mágia a TérŐr negatív kontextusba való helyezésére. Azzal hogy a "terror" összetétel - mivel oda 6nak hogy így legyen - negatív rezgés-érzeteket indukál. A terror-madár például a térőr madar/magyar, így egyértelműen magyar-ellenes a "sztori". Sokan még kritikátlanul "beszopják" a történéseket, de az is látszik hogy egyre többen már nem. Látják az összefüggéseket, mögé látnak a dolgoknak. Ha a bosz-orkán/y-tan/y/a ellen megyünk elveszünk. Tehát felül szükséges rajta emelkednünk, méghozzá szeretettel-szerelemmel. Így lesz aztán idővel a bősz orkánból szelíd szellő - a boszorkányból tündérkirálynő...szeretet, szerelem, no meg a csók a lelke minden/nő/nek.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kerion valahol Géczi is olyasmiről beszél amiről te...hagyni kell menjenek európába oszt adják vissza a gyarmattartóiknak amit kaptak tölük..mert nyugateurópa jóléte a gyarmataik lehuzásából történt.

   https://www.youtube.com/watch?v=mA2vZrVJ61c

   Sokmindennek egyettértek amit mond ha nem is mindennel..dehát én mindig is nyakas ember voltam..eléggé a magam fejét használtam...mégha időnként az se volt éppen a toppon.

   Törlés
 12. 2003-ból asszem.. so actual

  https://www.youtube.com/watch?v=1FCGWlbQMaQ

  VálaszTörlés
 13. Ejha! Gondolom alig várták már, hogy be lehessen jelenteni (-> legyen elég ok arra) amit már valszeg évek óta tervezgetnek:

  "David Cameron a brit kormány új, a párizsi merényletektől függetlenül kidolgozott, egyébként is esedékes, de a terrortámadások nyomán további elemekkel kiegészített védelmi és biztonságpolitikai stratégiáját ismertette a brit parlament választott kamarájának képviselőivel. Kijelentette: a kormány nagy horderejű vészhelyzeti intézkedési tervet állított össze, amelynek alapján a fegyveres erők tízezer tagja segítené a rendőrségi munkát akkor, ha Nagy-Britanniát a párizsi merénylethez hasonló terrortámadás érné.

  A brit kormány emellett jelentős befektetéssel újgenerációs, brit tervezésű felderítő drónok kifejlesztését is elkezdi. Ezek a pilóta nélküli repülőszerkezetek a légkör felső határán, heteken át folyamatosan tudják majd figyelni "Nagy-Britannia ellenségeit", kritikus fontosságú hírszerzési adatokat szolgáltatva

  A kormányfő által ismertetett új védelmi és biztonsági stratégia a következő tíz évre összesen 178 milliárd font (csaknem 80 ezer milliárd forint) védelmi fejlesztési kiadást irányoz elő, 12 milliárd fonttal többet az eredetileg tervezettnél. A tervek között szerepel egyebek mellett kilenc új Boeing P8 típusú, tengeri területek légtérellenőrzésére, valamint tengeralattjáró-elhárítási feladatokra alkalmas járőrrepülőgép beszerzése, és két, egyenként ötezer fős, gyorsreagálású dandár felállítása és teljes felszerelése. Ezek az egységek önállóan, több ezer kilométeres körzetben lesznek képesek gyors bevetési feladatok ellátására. A két dandárt hatszáz új páncélozott harcjárművel is felszerelik. A hétfőn ismertetett új stratégia alapján tíz évvel, 2040-ig meghosszabbítják a brit királyi légierő (RAF) Typhoon típusú harci repülőgépeinek működési élettartamát, és újakra cserélik az önálló brit nukleáris ütőerőt hordozó négy hadászati tengeralattjárót. Ez önmagában 31 milliárd fontba (14 ezer milliárd forintba) kerül. Mindemellett a királyi haditengerészetet legalább 13 új fregattal szerelik fel. Nagy-Britannia 138 új, "lopakodó" technológiával készülő F-35-ös harci repülőgép beszerzését is tervezi 12 milliárd font (5300 milliárd forint) értékben. Ezek közül a tervek szerint 24 már 2023-ban szolgálatba áll az addigra elkészülő két új repülőgép-hordozó harci kötelékében. Cameron hétfőn megerősítette azt a már korábban bejelentett tervet is, amelynek alapján jelentősen bővítik a brit titkosszolgálatok létszámát és finanszírozását. A finanszírozás megemelése révén a brit elhárítás (MI5), a külső hírszerzés (MI6) és az elektronikus kommunikáció lehallgatására szakosodott figyelőszolgálat (GCHQ) összesen 1900 új ügynököt vehet fel, ami 15 százalékos létszámbővítésnek felel meg. A három szolgálatnál jelenleg 12 700-an dolgoznak."

  Ej, mennyi csilli-villi eszköz, mennyi új munkahely, mindjárt jobban is érzem magam!
  S gondolom igen hatékony lesz ez a sok drága kütyü meg sok száz, ezer alkalmazott az önmagára nitrót tekert hithű tenorista ellen, aki csak úgy besétál a belvárosi Mekibe megtérni Allah öli-be.
  Gratulálok, fokozzátok csak a bajt, Dávid. Nem unjátok még ezt az örökös háborús készülődést? Nagyon gyerekek vagytok még, baz.

  VálaszTörlés
 14. Közbe persze arra is figyelnek, hogy kapja a fricskát a másik oldal is :)

  http://rejtelyekszigete.com/hirek/az-ebayen-arultak-az-ujszovetseg-eredeti-keziratat/

  netről "letöltött" eredeti bibliai kézirat :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. jah meg hogy a fejlett kelet ki ne maradjon a banzájból!
   http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/11/counter-strike-kinai-stilusban.html#more

   Törlés