2017. július 7., péntek

Játszótársak

Tündérkirálynő született...


8 megjegyzés:

 1. https://www.youtube.com/watch?v=G_lOB4NUETM

  */*

  VálaszTörlés
 2. https://m.youtube.com/watch?v=tdtRrX8L68c
  Serious Killer

  VálaszTörlés
 3. https://www.youtube.com/watch?v=ceoDqUCgo9Q

  Úgy múlnak az évek el, hogy a másik nélkül nem létezel. Tegnapra elmúlt holnapok az idő gyorsabb, mint gondolod. Nem kérek semmi mást ha csinálnom kell, hát jólcsináljam. Nem kérek semmi mást, akit mellém rendeltek megtaláljam Ördög is vagyok meg angyalok, élek is veled meg meghalok. Kérek még levegőt, de nem kapok Kint ég a tűz, bent megfagyok. Pusztít az ösztön, ha nem figyelsz. Sokáig nem mennék senkivel, Későre jár, már menni kell. Tudod, hogy csak te létezel. Keserű lét, szomorú arc, az eleje szép, a legvége harc. Idegen test, idegen agy, otthon ellopott kedves szavak. Micsoda nő, micsoda szex, függővé tesz, beleremegsz. Elvisz a hév, elkap a gép mindegy mi történt, így volt gyönyörűszép. Én kimondom, talán megoldom, vagy széttép. :)))

  GA

  VálaszTörlés
 4. 3 év után Domján Laci újra tanítani fog?/szeretne:

  https://www.youtube.com/watch?v=CGJFaaAi5Bc

  VasárnapiKisokos

  VálaszTörlés
 5. Játszótársak,...a barátok összeülnek egy vacsorára és egy furcsa játékot találnak ki "Teljesen idegenek" címmel olasz feliratos film:
  http://indavideo.hu/video/Teljesen_idegenek_teljes_film

  GA

  VálaszTörlés
 6. Szia Mazsola és Mindenki! Lassan 5 éve olvasom az oldaladat és ezidáig nem írtam egy hozzászólást sem ,de most valami azt súgta ,írnom kell. Össze-vissza kavarognak a fejemben a gondolatok ,így hát most semmi konkrétat nem írnék ,csak annyit hogy jó hogy van ez az oldal ,jó hogy vagytok! :) Még jelentkezek! Üdv:
  PoZo

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia. Üdv neked is. Nekem meg valami azt súgta, hogy halkan súgjam meg min dolgozom fél éve. Még rengeteg munka van vele, távol van attól, hogy kész legyen, de aki akar belekukkanthat:
   magyarokeredete.blogspot.hu

   Törlés