2018. április 9., hétfő

A Kiskanász, a 40 rabló, meg a Királynő

24 órája nem térek magamhoz. 
Válogatott jelzők forognak, kavarognak a fejemben folyamatosan, csak néhány példát hadd említsek: idióták... lebutított tömeg... prolik... buta nyuggerek... megtévesztettek... becsapott hülyék... Kádár-népe... Egymondatos, egybites kampány, és bevették?? Kik ezek egyáltalán? Hol vannak? Persze tudom én, nem ők a hibásak. Nap mint nap, három éven át mást se lehetett hallani csak  gyűlöletkampányt. A tévében, a rádióban... "hát akko csak igaz!" mondták faluhelyen. No de hogy senkinek nem volt internetelérése?? Faluhelyen tényleg mindenki ennyire elzárt a valós információk elől? Szóval senki nem érti a környezetemben... Az összes ismerősöm a váltásra szavazott, és az ő ismerőseik is! Vagy csak nem merték bevallani, mert már annyira ciki volt önmaguk számára is narancsbirkának lenni? Hogy lehet, hogy ennyi botrány, intézményesített lopás után még mindig ennyien bizalmat adtak nekik? Hogy lehet, hogy ahol nincs már egyetlen vállalható prominens vezető egyéniség, ahol már mindegyik menekül a sajtó elől, ahol már mindegyik vállalhatatlan figuráról kiderült valami borzalmasan ocsmány tett, még mindig szabadlábon van a 40 rabló? És nem csak szabadon, de toronymagasan megválasztva is! Újra a mentelmi jog mögé bújva... Hogy történhetett mindez...? 
A visszafojtott vörös ködben tipródó düh és a teljes letargia között ingadozok egy napja, enni, aludni nem igazán megy. Ennyire komolyan hittem, hogy itt végre változás lesz. Ettől a két egymásra fektetett lineáris jeltől reméltem, én balga, már megint, hogy majd jobb lesz. Megint csalódtam. És félreismertem a saját nemzetemet is. Ezeknek dolgozzak tovább? Elengedem őket...

Így, ilyen hangulati ingadozások közt folyt ez a nap, aztán szép lassan kezdett ez a történés átformálódni a fejemben, megváltozott a színe, eltűnőben van az éle, és kezdi átvenni a helyét valami megnyugtató érzés. Megpróbálom kifejteni, de mivel épp most történik, ezért elnézést ha nem lesz túl letisztult.

Sokan ismerik a Nyírkai-jóslatot. Figyeljük meg alaposan az alábbi kiragadott idézeteket belőle:

"Még ötvenöt-hatvan!

Az íjfeszítő sarja lukas hajóra száll. Az ő ingével-gatyájával tömik a rést. Messze jutottak a parttól, már nem tud kiszállni.

A döglött sárkány kutyáit a Koronázatlan Cár veszi pórázra.

A Szűkszavú Tárnokmestert tuszkolják élre. Saját táborából ütnek pártot ellene, mert a Koronázatlan Cár úgy akarja. Paprikajancsiból csinál vezért.

A nemzet tűri - nem látja meg rajta a rángató madzagokat. A csellel hatalomra segített Paprikajancsi pofátlanul önkényeskedik, buzerálja a népet. Nyegle és buta. A Kiskanász malmára hajtja a vizet. Jobb ellenfél nincs. A nép tűri őket.

Nemes lovag-ősök fehér liliomán tipródik a nemzet. A csősz tolvaj, a bakter rabló, a bíró cinkos. A különb nem viszi sokra, mert irigylik. Ki-ki rántja lefelé a másikat, az országot együtt. Lenézett népek mögött kullog a magyar!

A nemzet talpa alatt röpülő szőnyeggé válik a föld!

Nyomulnak földünkre sivatag elöl, tenger elöl. Tódulnak napkelet felöl. A trónfosztott vörös cár gazdátlanná vált ebei zsibvásáron herdálják el a föld színét, mélyét, a levegőeget, vizeket. Ki koncon van, ki koncra tör. Egymást ugatják bohóc szerepben.

Minden elhamisul. Csak alvilág van, meg Ál-világ, mondja a szavával nem játszó pénzváltó. Lekantározzák az igáslovat, lenyergelik a versenyparipát. Az értelem elvándorol. Még nincs, aki véres kardot hordozna körbe,de érlelődik a vihar…

...

A kertek parlaggá romlanak. Rozsdásodik minden szerszám. A rátarti úr napszámért kunyerál. Már mindent elkótyavetyéltek.

Paprika Jancsi utat tapos a Kiskanásznak, aki azt hiszi, magasba szállt, pedig csak Paprika Jancsi csúszott mélyre.

Koronát áhít.

Három hamis látnok áltatja, mintha nagy király lelke laknék benne. Sokat igér, de nem tudja szavát tartani. Igér, igér, de adni nem tud, csak elvenni."

***

Nos, valahol itt tartunk most. Hadd mutassam meg, én hogy értelmezem ezt itt fent:
A Szűkszavú Tárnokmestert, Medgyessy Pétert saját pártja megpuccsolja, a Koronázatlan Cár, Putyin a háttérből Paprikajancsiból, Gyurcsányból csinál vezért. A csellel hatalomra segített Paprikajancsi pofátlanul önkényeskedik, buzerálja a népet. Nyegle és buta. A Kiskanász malmára hajtja a vizet. Jobb ellenfél nincs. A nép tűri őket. Ennél tömörebben és átütőbben nehéz lenne bemutatni hogyan történt Orbán, A Kiskanász felemelkedése. Ki-ki rántja lefelé a másikat, az országot együtt. Lenézett népek mögött kullog a magyar! No komment, üde táborból sereghajtó. A nemzet talpa alatt röpülő szőnyeggé válik a föld! "Amíg én vagyok a miniszterelnök, addig itt külföldiek soha, de soha nem fognak földet venni! Ja, elfelejtettem szólni, hogy az EU-s állampolgárokat nem tekintjük külföldinek... ami a többi földet illeti... a haverjaim meg komák, azoknak csak szabad némi földterületet birtokolni, nemigaz?" 
Már majdnem sikerült ezeket elkergetni, elkezdtek nagyon súlyosan visszaesni azok a bizonyos "jónapot kívánok, közvéleményt kutatok" számok, erre mi történik? 

"Nyomulnak földünkre sivatag elöl, tenger elöl. Tódulnak napkelet felöl."

"Nyomulnak földünkre sivatag elöl, tenger elöl. Tódulnak napkelet felöl."

"Nyomulnak földünkre sivatag elöl, tenger elöl. Tódulnak napkelet felöl."

Azt a kettébasztott táltos kurvaistenit! Itt fejet kell hajtani, nincs mese... Ezt ugye nem kell itt fent szájbarágni?? "Ki itt belépsz, nem veheted el a magyarok munkáját!" Ez úgy kellett már a süllyedő hajónak mint egy falat kenyér, illetve egy giga-mentőöv. Sivatag felől szegény migráns, napkelet felől kötvényes migráns. A migráció nélkül a Jaffa-párt ma nem lenne kormányon, ez meggyőződésem.

De folytatódik a jóslás:

"Ki koncon van, ki koncra tör. Egymást ugatják bohóc szerepben."
A kormány és az "ellenzéke". 70/30 arányú visszaosztás-mechanizmus.

"Minden elhamisul. Csak alvilág van, meg Ál-világ...
Az értelem elvándorol."

Kérem szépen, aki az elmúlt években nyomon követte ezt a politikának nevezett színjátékot, pontosan tudja, hogy itt már akkor is hazudtak a főkolomposok amikor kérdeztek. Nem volt olyan hét, amikor ki ne derült volna a Kiskanász valamelyik előjárójáról, hogy hazudott, vagy valamelyik elfoglalt médiumáról, hogy hamis, saját maguk által szerkesztett híreket közölnek (több mint száz megnyert sajtóper csak a "Szebb jövőt" egyesületnek!). Értelmet keresni ebben az álvalóságban hiábavaló próbálkozás volt, és az emberfia már odáig jutott, hogy inkább röhögött egyet a bináris kódokat felolvasó kétfarkú csirkén a "köz"tévén, mintsem komolyan vegyen bármit is, amit a kormány és szennymédiája közöl. 

"Már mindent elkótyavetyéltek."
Magánnyugdíj, trafikok, földek, közbeszerzések, értelme-nincs-stadionok, egészségügy, oktatás, ésatöbbi.

"Paprika Jancsi utat tapos a Kiskanásznak, aki azt hiszi, magasba szállt, pedig csak Paprika Jancsi csúszott mélyre."
Gyurcsánynál nem nehéz népszerűbb lenni...

"Koronát áhít.

Három hamis látnok áltatja (Finkelstein, Habony, Andy Vajna?), mintha nagy király lelke laknék benne. Sokat igér, de nem tudja szavát tartani. Igér, igér, de adni nem tud, csak elvenni."
A Kiskanász már csak ilyen. A Korona fejtetőre állítása a Duna jegén még talán odébb van, de biztos megfordult már a fejében. Ha beköltözik a Várba, tán majd a fején is megfordul néhányszor. Amíg rá nem jön, hogy egy szakrális tárgy nem gyerekjáték!
Menjünk tovább!

"A Kiskanász hegyekből vár segítséget igéretekkel. Csalódnak azok is."
Az Erdélyi magyarok? Itt még nem tartunk, ám csak idő kérdése...

"Forgácsolódik a nemzet."
Ennyire szétszabdalt talán még sosem volt történelme során a magyar. A politika éket vert magyar és magyar közé, idős és fiatal közé, tanár és diák közé. Több százezren kimenekültek ebből a nyomasztó légkörből. Sokan családostul. Fogy a magyar. 

"Ifjak sereglenek a Kiskanászt szavak erejével trónfosztani. Őt bugrisok védelmezik a Kányával szövetségben. Ez vérontáshoz vezethet."
Végül nem lett az internetadós tüntetésből vérontás, de lehetett volna ha elfajul.  

"Eddigre már nagy a romlás. Zsíros föld hátán, szántatlan ugaron nélkülöz a nép. A gazdából napszámos lett, de kevés a lapátolni való.

A Fekete Kányák rendje hatalomra tesz szert és zsarolja a Kiskanászt, aki jót akarna, de rosszul.
Zsarolja egy siheder kori barátja is, aki nagy vagyont harácsolt össze és villogó ruhában futkározik."
Ez a siheder kori, nagy vagyon összaharácsolt haver nem véletlenül a Simicska??

"Sehonnani bitang árulók ínségbe, romlásba döntik a nemzetet.

Csak alantas szolgálatok maradnak, égbekiáltó árulások. Lesznek, kik alattomos ellenséggel fújnak egy követ. Bevezetik a hét tevét, hogy az innen köpködhessen lángot-a bikát nyergelő asszonyra.

Ebből belviszály is támad, meg külső viszály is. A Kost Áldozó két fia tovább marakodik. A tevék magyar hajcsárai Manó bőrét húzzák Krisztus képére, hogy megtévesszék a népet, és aranyra válthassák a félhold csillogását. 
Ők a Kost Áldozó, tevét nyergelő fiát segítik, más magyarok meg a másikat. Kettészakad a nemzet, lángra lobban az Ország. A lángot vér oltja."

Nos, ez a legkeményebb rész, és bizonyára még előttünk van, már ha így lesz. Azért az, hogy kettészakad az ország, már most is látszik. Ennek magyarázata a következő:
Két, egymástól jól elkülöníthető ideológia mentén körvonalazódik a szakadás, ami a bevándorlás téma körül éleződik ki: az egyik irány támogatja a Kost Áldozó Ábrahám tevét nyergelő arab fiát (tehát bevándorláspárti, balos), a másik meg inkább a másik fiát, a zsidókat támogatják (tehát nacionalista, jobbos, Likud-párttestvér). A Kiskanász keresztényként tetszeleg, de korántsem az, ezer szállal kötődik a cionista zsidósághoz.

Nem folytatom tovább a jóslat elemzését, mert még van benne néhány hajmeresztő rész, de a vége azért jó, az felold.
Akár előre megírt program, akár jóslat, a valóságtartalmát vagy hitelességét (lehet-e ilyet egyáltalán egy jövendölésnél?) nem vizsgálva felmerül itt néhány gondolatkísérlet. Vajon most, hogy harmadjára is igen nagy társadalmi felhatalmazást kapott, a Kiskanász megmarad-e az eddigi pályán, vagy végre elindul a változás útján? Marad-e az a minden hájjal megkent maffiafőnök, aki azt mondja amit a tömegek hallani akarnak, de nem azt teszi amit mond.... vagy esetleg eljut oda, hogy rádöbbenjen, ő mint az ország jelenlegi fő szolgálója, végre ne gyerekes, anyagias életszemlélettel dolgozzon és csak ennek éljen a továbbiakban, hanem váljék végre igazi államférfivá? Olyanná, akire sokan várunk régóta, őseink is. Lehetetlen? Talán az, én is küszködök a szavakkal, hogy egyáltalán megformáljam vele kapcsolatban, mert nagyon nehéz megszeretnem... De ki tudja, a Kifűrkészhetetlen bárkiből csinálhat vezért. Amikor a "piti" (jó, lehet akár 1300 milliárd is...) feltételezett lopásai miatt úgy gondolok a Kiskanászra, mint egy megtévedt gyermekre, akkor valamiért nem tudom gyűlölni. Inkább olyan viccessé kezd válni, mint amikor észreveszem a saját gyerekem, hogy "lop" a kamrából, pedig százszor megbeszéltük, hogy ebéd előtt nincs több csoki. Elnézem neki, mert még ezen a szinten van. De vajon túl tud-e lépni a Kiskanász erről a szintről? Lesz-e belőle valódi államférfi, akire felnéznek a nem lebutított magyarok és az európai rokonaink?  

Vagy az is lehet, hogy egyáltalán nem államférfit kellene már várnunk, hanem államnőt ...? Csak ez olyan csúnyán hangzik... legyen álomnő? ... ez meg olyan lejáratott .... legyen inkább királynő? ... ezt meg még nem merném leírni... Mindegy is hogy hívjuk, a lényeg az, hogy reménykedni azért még lehet benne, hogy talán már megszületett, és talán már itt él közöttünk egy ideje, és csak a megfelelő kozmikus alkalomra vár, hogy közbeléphessen.

"A megszeppent maradék UKKÓ-t híjja, BOLDOGASSZONY-t."
 

26 megjegyzés:

  1. Ez jó:

    https://index.hu/velemeny/2018/04/09/hogy_lehetett_ennyire_hulye_egesz_magyarorszag/

    Ez meg érdekes:

    https://hirtv.hu/egyenesen/68-67-66-2459073

    :)

    VálaszTörlés
  2. Szia TT! Ahogy pont hét éve végigbeszéltük a teljes történelmet (a Csánki Petivel), ugye a végén láttuk, hogy itt pártok nélküli világ lesz a végén. Mi is szunnyadtunk vagy 7 évet, most beindult valami, de nem a nagypolitika szintjén, hanem az emberek találnak ismét vissza egymáshoz. 2009-ben elég komoly dolgot letettünk az asztalra Bösztörpuszta előkészítésével, és a sajtó semmit sem írt róla. De ez nem jelenti azt, hogy akit lelkében megérintett, az ne lenne bármikor készen. És ez erősebb, mintha valami cikk hatására tenné. A mi világunk az nem attól létezik, hogy leokézza egy újságíró vagy egy politikus :) Üdv, Ákos (fb-n toth.akos.hun alatt megtalálsz, beraktam két előadásomat is a témában)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Ákos!

      Örülök, hogy "egész véletlenül" idetaláltál. Jól látod, 7 év szunya, bár volt aki ez alatt is munkálkodott. Ha érdekel, min dolgozzam, keress meg az elérhetőség alatt.

      Törlés
    2. (ja én nem vagyok az fb-n...)

      Törlés
  3. "Lazuljunk"... 1. (Előre elrendelve/megírva):
    https://www.youtube.com/watch?v=SEcWlgvd33I&feature=youtu.be&t=1270

    "Lazuljunk"... 2. (Paprika Jancsi és Kiskanász):
    https://www.youtube.com/watch?v=SEcWlgvd33I&feature=youtu.be&t=2173

    Szép Napot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sírva röhögünk, mi már csak így szoktuk, magyarok. :)

      Törlés
  4. Krisztus urunk a Földön jártában-keltében, Szent Péterrel egy szegény özvegyasszonyhoz tért be szállásra. Ennek a szegény özvegyasszonynak egyebe sem volt, csak egy tehene. Hanem azért jó szívvel fogadta a vándorokat, adott nekik puha kenyeret, jó meleg tejet vacsorára. Volt a szegény asszonynak egy kicsi fiacskája is. De ezt úgy szerette, úgy kényeztette, becézgette, hogy királyfinak sem lehetett volna jobb dolga, mint ennek a fiúcskának. Reggel továbbmegy Krisztus urunk Szent Péterrel, megköszöni a szegény özvegyasszonynak a vacsorát, a szállást, s mikor a falu határára érnek, azt mondja Szent Péternek: - Hát hiszed-e, Péter, hogy amelyik özvegyasszonynál az éjjel háltunk, annak a tehenét éppen most szaggatták szét a farkasok? - Ó, uram - mondotta Péter -, hát azt hogy tudád megengedni, hiszen ennek a szegény özvegyasszonynak egyebe sem volt, s mégis olyan jó szívvel adott nekünk vacsorát s szállást! Mondotta Krisztus: - Igaz, Péter, igaz, de az az özvegyasszony kényezteti, becézgeti a fiát, azt hiszi, míg a világ, kényesen tarthatja, nevelheti annak az egy tehénnek a tejéből. Dolog nélkül nőne fel a gyermek, s hitvány, tekergő, tolvaj lenne belőle. De csak ne tudja az anyja kényesen nevelni, bezzeg megfogja a dolog végét, s meglásd, derék ember lesz még abból a fiúból. Ezért engedtem, Péter, hogy a szegény özvegyasszony tehenét széttépjék a farkasok.

    http://www.nepmese.hu/component/mtree/mesek/legenda-mesek/az-oezvegyasszony-tehene

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos, ez a bizonyos kényeztető tehén itt utoljára valamikor a bronzkor végén élhetett, úgy 3000 éve, mert azóta egyre több a farkas. Tán csak megtanultunk azóta, hogy rendesen éljünk, tán csak dolgozunk már eleget. Vagy nem?

      Törlés
    2. farkasos mese is van:)
      https://vimeo.com/142945286

      Törlés
    3. Én inkább egyik farkast sem táplálnám, mivel bárány vagyok. :)

      Az első dühömben - komolyan mondom - haragudtam én már mindenkire, a vidék elhülyített lakosságára, a médiára, de még Istenre is... kérdeztem Tőle, hogy ezt most miért csinálja, hogy lehet, hogy ennyi égbekiáltó ügy után ilyen fölényes győzelmet aratnak azok, akik végiglopták és hazudták a 8 évet???
      Isten persze hallgatott bölcsen, ahogy szokta.

      Aztán egyszer csak jöttek a hírek, először csak a facebookon, később már a fősodratúban is, hogy itt bizony nem a vidékre kell haragudni, és pláne nem Istenre, itt sokkal inkább egy előre kitervelt, de menet közben még durvábban beavatkozó eljárás zajlott le.

      Nem tudom figyelitek-e a híradásokat, de ahogy én elnézem az ország több mint fele úgy érzi, mint akivel valami kurvára természetellenes dolog történt... mint akit akarata ellenére csúnyán megbasztak hátulról... Vannak akik 2 napja nem alszanak, vannak akik a közzétett - és rengeteg "anomáliát" mutató - választási eredménytáblázatokat bújják a honlapon, és találnak is szép számmal furcsaságokat és "tévedéseket" a szavazókörökben.
      Itt kéremszépen erősen fenn áll a gyanú, hogy ipari méretű, rendszerszintű választási csalás történt.
      Tele a sajtó ezekkel, biztos láttátok, nem sorolom őket, elképesztő ami zajlik most.

      Közben olvasom, hogy megnégyszereződött azok száma akik vasárnap óta a külföldi állásajánló cégek honlapját bújják... kurva sok fiatal el fog megint menni.

      Próbálom keresni ebben az egészben a Divine Plan-t, hol lehet még nekünk magyaroknak minderre szüksége..? Talán még több magyarnak ki kell vándorolnia szétteríteni a magyar kultúrát és nyelvet, mert jön a végkifejlet ezen a bolygón, kell a magokat szétszórni? Vagy MIAFASZ? És miért kell ide - cserébe - még több arab, kínai, zsidó, stb.? Mert a Kárpát-medence bárkájában megőrződnek az ő kultúrmagjaik is?? Biztos őrültségnek hangzik és biztos sokszor túlagyalok dolgokat, most is ezt teszem, próbálok valami magasabb rendű értelmet találni ebben a gusztustalan és nemzetellenes időszakban... Nekem elképesztően fáj az igazságtalanság, minden porcikám sajog. Éhezem és szomjazom az IGAZSÁGRA, hogy kiderüljön végre, felfedődjön, napfényre kerüljön, mint ahogy eddig minden piszkos aljasságról lehullt a lepel, csak eddig nem volt következménye.

      Nem kívánom hogy nézzétek végig, csak két részletet ebből:

      https://www.youtube.com/watch?v=XN_jLTOkhuE

      - az első 1 percet
      - és az utolsó percet.

      Erre az utolsó percben elhangzottakra várok már 8 éve basszameg! Meg a fél ország is! Meg a másik fele is, csak még nem tud róla!!! :))

      Hrrrr.............! :)

      Törlés
    4. ......akkor Te inkább vagy a báránybőrbe bújt farkassal mint bárány..... de győződj meg Te magad is ..:)))

      https://www.youtube.com/watch?v=qvax3H4nIHg



      Törlés
  5. Üdvöz Mindetek!

    Tudod bloggazdi... A magam részéről csak pislogok ki a fejemből, ahogy a embernépek hazánkban lakozó tagja telemennek feszültséggel.
    Megint.

    Holott.
    A Ég kék.
    A fű ződ.
    A madárkák csiporognak.
    Világol Nap Atya.

    Oszt Neked, mint Egyénnek megvan mindened, amire szükséged van.
    Ami meg még nincs, azér' megdolgozol. a Magad szintjén.
    Vagy így, vagy úgy.

    Lehet nem vagyok tökéletesen huzalozva, de a fentiekbe szerintem nem kavar bele a öltönyös srácok bohóckodása.

    ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Minden másképp van:
      https://www.youtube.com/watch?v=gznkQh0Chh0

      Szép Napot!

      Törlés
  6. http://divinity.szabadosadam.hu/?p=19992

    tapir

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, bennem is hasonló gondolatok motoszkálnak, hogy mindez szükséges volt, és csak később fogjuk megérteni az okát.

      Persze nehéz ám mindezt higgadtan, érzelmek nélkül felviselni.
      Korunkban elképesztő információs dömping éri az embereket, és ezen belül hihetetlen mennyiségű csúsztatás, hamisított hír, és gyártott ideológia bombáz minket nap, mint nap. Nem csoda hogy ebben a zűrzavaros környezetben szinte mindenki össze van zavarodva, és fogalma sincs róla, hogy általában nem a saját gondolataival érvel a világhálón vagy a környezetében viták közben, hanem mások, gondolat-műhelyek (think-tank) által gyártott, gondosan elültetett gondolat-panelekből „dolgozik”. Emiatt lehetséges az is, hogy a sokak által emlegetett „háttérhatalom” helyzetét sokan nem értik, egy kalap alá sorolják az egészet. Nagyon fontos látni, hogy ez nem így van. Szerintem a helyzet a következő, és ezzel fogunk rákanyarodni majd a magyar választások valódi tétjére:

      Ez a bizonyos, a Földet tulajdonképpen irányító háttérhatalom egyáltalán nem egy egységes nagy tömb, hanem két, viszonylag jól elkülöníthető részből áll:

      1. Cionista zsidóság
      2. Globalista zsidók hálózata

      Az első csoportba, tehát a cionista zsidóságba tartozik a nemzeti, nacionalista Izrael és vezetősége, és az ő teljes lobbitevékenységük amit a világra kifejtenek (üzlet, gyógyszeripar, technológiák, hadiipar stb.). Ez még biztosan egyértelmű sokaknak. Viszont azt már kevesebben értik, hogy ebbe a nemzeti vonalba tartozik bele pl. Trump is, és leginkább ide sorolható be (bár nem teljes befolyásoltság alatt) Putyin és politikája is. És itt jön a lényeg: a háttérhatalom ezen csoportjába, tehát a cionista zsidóság szárnyai alá tartozik a Fidesz többsége, így a „magyar” kormány is. Ennek számos jele és bizonyítéka van, elég megemlíteni, hogy a Fidesz az izraeli Likud testvérpártja, vagy az igen jó viszonyt a politikusaik és Izrael között (a kettős állampolgárságról nincs adatunk, de igen valószínű, nem véletlenül háborodott fel a jobbikos Gyöngyösi listázós javaslatára a fél Fidesz). És meg lehet említeni a MAZSIHISZ-el kötött szövetségét, a Hit Gyülekezetét mint „történelmi egyházat”, valamint a megkötött megállapodásokat, pl. Maccabi-játékok Budapesti rendezése, stb.. sokáig lehetne sorolni.

      A másik csoport, a globalista zsidóság hálózatába tartozik a nagyobb rész, ők a nemzetközi szervezetek (IMF, NATO, ENSZ stb.) mögött álló bankárcsaládok szövetsége, mint pl. Rothschild, Rockefeller, stb. és igen, ide tartozik Soros és a teljes hálózata is, a modern népvándorlás finanszírozásával. Ők akarják a „nyílt társadalmat” létrehozni, tehát egy identitás-zavaros kevert népességet, nemzeti, családi és egyéb természetes szövetek teljes szétroncsolásával, gender ideológiával, stb.. És egyértelműen ide sorolható a mindezt közlő, az USA nyugati partvidékétől Kelet-Európáig húzódó média-konglomerátum is, ami egy nagyon szűk csoport kezében van – csakúgy mint a gazdaság, a pénzrendszer, stb.. Ide tartozik az amerikai „demokrata” oldal is, Clinton és társai, és ide tartoznak a teljes „magyar” baloldal pártjai is.

      Sajnos úgy tűnik, mind a kettő tömb érdekelt abban, hogy eltűnjön a magyarság, végleg, egyik sem a barátunk. És hogy esetleg ez a két tömb valahol nagyon magas szinten mégis csak összeér, tehát mindez, az „ördög jobb és bal keze” csupán egy bolygóméretű, több évezredes szívatás része, azt nem tudhatjuk, de egyelőre a mi létszintünkön talán elég annyit látni, hogy ez két, különböző ideológiájú csoport, de felismerhető közös céllal. Mindkét csoportnak gondosan el vannak ültetve az ügynökei szinte a teljes politikai palettán. Jól láthatóan még azt is meg lehet például mondani, hogy a „magyar” kormányban és a Fidesz vezérkarában hol van ez a törésvonal, ki melyik csoporthoz húz.

      Anélkül, hogy tovább részleteznénk érdemes tehát leszögezni, hogy kik közül is választhattunk vasárnap:

      - Cionista zsidóság (Fidesz) ?
      - Globalista zsidóság (bal oldali pártok) ?

      Na most, ezek közül melyik az "Isteni út"?

      Törlés
    2. Kimaradt valaki? Ja igen, a Jobbik…

      Hogy a Jobbik hol helyezkedik el ebben a globális politikai környezetben arra biztos mindenkinek megvan a véleménye, viszont nem árt egy dologra felhívni a figyelmet: A Jobbikot gőzerővel támadta a baloldali kormány annak idején, gondoljunk csak bele a gárda jogi ellehetetlenítésére, a perekre, a 2006 utáni vegzálásokra, a nulla médiafelületre stb., ezt talán nem kell tovább ecsetelni. Viszont a Jobbikot az un. „jobboldali” „nemzeti” Fidesz-kormány is támadta egész pályafutása alatt, gigabüntetések, karaktergyilkosságok, teljes kormánymédia össztűz a „balhék” idején, ezzel szemben teljes elhallgatás a párt valódi törekvéseiről, tartalmáról, a programjáról, stb..
      És most is úgy tűnik, hogy a felettébb gyanús választási "hibák" is jórészt a Jobbikot érintették hátrányosan.

      Tehát úgy tűnik, hogy a Jobbik egyértelműen azért nem sorolható be egyik nagy zsidó tömbbe sem, még akkor sem, ha Vona vezetésével próbált a párt ügyesen lavírozni a pengeélen, látszólag besimulni ebbe a sajnos egyelőre nagyon erős, és megbonthatatlannak tűnő geopolitikai környezetbe, de azért reménykedni lehet benne, hogy mindez csupán tudatos taktika, a magyar észjárás sok évtized (évszázad?) óta végre újra felszínre törő éledése. És igen, volt értelme elmenni szavazni, még akkor is ha maga a rendszer teljes mértékben e globális háttérhatalmi eszköztár része. Menjünk bele a játékba, de úgy, hogy tudjuk kire érmes behúzni az X-et. Azokra, akiket nagyon nem szeret egyik oldal sem.

      Én ezt tartom az igazság útjának. Persze tudom, "minden másképp van".. :)

      Törlés
  7. "Az pedig, hogy mindazért még képesek a választóktól fizetést (vagy egyéb javadalmazást) felvenni olyan szégyen, hogy tuti pokolra jutnak, már ha hisznek az intézmény létezésében. Mert ők is csak ugyanolyanok, mint a kormánypárti politikusok, magasról tesznek a saját választóikra."

    http://karvalyokfoldje.blog.hu/2018/04/12/remenyvesztett_orszag

    Jó szöveg! :)

    VálaszTörlés
  8. Bocs, hogy még mindig ezen rugózok, de itt egy bejegyzés, ami meglehetősen pontosan összefoglalta mi is történt:

    http://valasztasutan.blogspot.hu/2018/04/valasztasi-csalas-131-pontban-egy.html

    Ezt azért elég nehéz megemészteni egy tisztességes embernek.
    És hogy a Legmagasabb szintről mi a célja annak, vagy mi a jó abban, hogy a fél ország agygörcsöt kapjon attól, hogy a Kiskanászék már megint megcsinálták ráadásul ennyire nyílvánvalóan "sportszerűtlenül", és hogy egyenes úton rohanunk a diktatúra felé, azt nem tudom halljátok...

    Megpróbáltátok más megvilágításba tenni ezt az egészet, tényleg köszönet érte, de egyszerűen nem megy, nem tudom elfogadni, hogy ez miért is jó nekünk hosszútávon, vagy egyáltalán...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mazsola

      Azt az ember még hümmögve elnézni, hogy nem veszed észre, akikett választottál, azok is szidó pénzen futtatott, szidó idológiákra épített, köpönyegforgató szidók (PÁR-t / Jóbik). Elhiszed, hogy az ellenséged ellensége a barátod...
      De, baszki, hogy a megosztásra kitalált DÉMONkrácia mellett tegyed le a voksod?

      Ha már sportszerűség és hazugságok. A Jóbik színeváltozása:
      https://www.youtube.com/watch?v=7cSmIrgZ4-M

      És United Colors of Benetton, avagy összenő, ami összetartozik:
      https://kuruc.info/r/2/184855/

      Lábjegyzet:
      (Amikor még Isten által vezetett Szent Királyaink irányították a nemzetet (Szántai mester felolvasása korabeli utazóktól (kicsit korábbról indítva))):
      https://www.youtube.com/watch?v=s_gRbDnUPsA&feature=youtu.be&t=3112

      Szép Napot!

      Törlés
    2. Ahogy fentebb írtam: akiket a globalista zsidóság ÉS a cionista zsidóság IS támad, az nekem nem ellenségem. Olvasd el még egyszer:

      http://mazsolameseszoba.blogspot.com/2018/04/a-kiskanasz-40-rablo-meg-kiralyno.html?showComment=1523629400912#c3129221023340254140

      A démonkráciáról: hol vettem védelmembe? Csak azt állítom, hogy itt még a látszatára sem adtak annak, hogy szabad választás volt. Nem a nép akarata érvényesült vasárnap.
      Elképesztő ez a megosztottság, a nép egyik fele a hős várkapitányt látja a cigányban, a másik fele meg a zsarnokot.
      Isten őrízz, hogy visszatérjenek a globalista zsidók által vezérelt ballib helytartók! De az sem mehet tovább, hogy egy nyílt diktatúra épüljön ki, egy újfeudalizmus, hűbérurakkal, a nemzeti vagyon teljes lenyúlásával. Vagy szerinted a Viktátor egy sorban említhető a Szent királyainkkal?? Hát hol van itt a Szent-Korona-tan eszmeisége, amelyben a király EGYENÉRTÉKŰ a néppel, és sokkal inkább szolga, mint uralkodó. Ez az egyedülálló szemlélet Mátyással meghalt, és tényleg van aki azt hiszi, hogy a felcsúti tolvaj fogja visszahozni?

      Én harmadik utat javaslok illetve várok, de úgy tűnik nem jött el még az ideje...

      Törlés
  9. Nem így értettem.
    Ellenségem: Zsidesz, és a bal oldal
    Ellenségem, ellensége: Jóbik (barát? aligha...)

    Legutóbb itt: "Nem a nép akarata érvényesült vasárnap."
    demo = nép; demo-krácia= nép-uralom/erő/akarat

    Pont le kéne szarni, hogy mit akar a nép. A Szent Korona Tanban egy betű nincs a népakaratról. A népért, de legkevésbé sem annak akarata szerint. Első alkalommal a Dózsa féle "népakarat" (ami ugye nincs, csak felhergelt, manipulált tömeg) rontotta/osztotta meg annyira nemzetet, hogy azt Mohács követte. (Amit aztán sosem hevert ki az ország.)

    A tolvaj, harácsot védelmező Vajda és a Szent Királyaink?

    A Jóbik legkevésbé sem harmadik út...
    (De, ahogy gondolod... Nem akartam szó nélkül elmenni..., de a megosztottságot sem akarom fokozni.)

    Szép Napot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eszemben sincs az idióta politika miatt összeveszni a barátaimmal, a mostani állapotomat tekintsük hirtelen érzelmi kitörésnek, átmeneti elmebajnak. :)

      Annyit azért hadd mondjak még el, hogy szerintem az elmúlt 28 év kormányai közül egyik sem a barátunk. A mostani álnemzeti, álkeresztény cionista banda talán annyival "jobb" a globalistáknál, hogy nem azonnal szivattyúzták ki a nemzeti vagyont, hanem maguknak és a haverjaiknak, akik viszont szintén külföldön parkoltatják többnyire, így tehát ezzel sem vagyunk előrébb. A nemzeti vagyon eltűntetésén túl persze a legnagyobb bűn a szellemi mérgezés, a megosztottság, amivel éket vertek magyar és magyar közé úgy az álnemzeti, mint a nyíltan nemzetellenes oldal is.

      Sokakkal ellentétben én tényleg elég széles körben tájékozódom, az index-től a kurucig, a 444-től Posta Imréig, a blogok világában, a blogok hozzászólásaiban, a hozzászólók blogjain, stb. mindezt megszűrve a belső iránytűmmel egy meglehetősen teljes képet kapok a helyzetről.
      Én tiszteletben tartom mások véleményét, sőt még meg is értem azokat, akik bekajálták a jelenlegi álnemzeti oldal egybites propagandáját, mert a megtévesztésben és hazudozásban tényleg elismerésre-méltóan profik. Én viszont szerettem volna ha kipróbálunk egy harmadik utat, egy olyan csapatot, akik még eddig nem voltak, és akik azt tűzték ki zászlajukra, hogy hidakat és nem árkokat kell építeni, és hogy meg kell haladni a jobb és bal oldali megosztottságon, hiszen nem itt van a törésvonal ember és ember között. Ezt most nem hagyták, még nem, no és persze nincsenek illúzióim, hogy még ha nyertek is volna, akkor hagynák-e a nemzetfeletti arcok, hogy ripsz-ropsz itt megvalósuljon valami, több száz év óta nem látott minta. A világtörténelemben egyedül a természetközeli népeknél, így pl. nálunk valósult meg a valódi szabadságelv. Amit a nemzetek-felettiek liberalizmusnak neveznek az csupán eszköz, fegyver, hamis ideológia. Az álnemzetiek meg a hazafias érzelmekre építve ugyanúgy becsapják a jónépet. Ez a véleményem. Kell egy harmadik út. Én abban hittem, hogy most vasárnap elindulunk e felé, de látom hogy még nem jött ez az ideje.

      Egyébként ha megnézed a tegnapi tűntetés mennyire nem ellenséges volt, hanem sokkal inkább a béke iránti vágy és a szeretet vezérelte. Lehet, hogy a globalisták szervezték, és igen ott voltak az ügynökeik is, én is láttam, de a tömegen, az ismeretlen arcokon mást is láttam. Itt nem lesz Euro-Majdan. Velünk ezt még egyszer szerintem nem lehet eljátszani. Legalábbis nagyon remélem...

      Törlés
    2. Akkor tekintsük az "én" elembajos kisiklásomnak, hogy a cukiskodó oroszlán(y) Vonát a legrosszabb megoldásnak látom (Mert "minden másképp van"). Az a megszálott tekintet, ami hol a gyűl-ölet-től, hol megszeppenve a fél-elemtől villog... Bele sem merek gondolni, hogy abból az emberből mik törnének ki, ha 1-szer valóban 6-almát kapna a kezébe... Nála még az alkohol uralma alatt létező Kúrcsány is közelebb van a középpontjához, szerepjátékok ide vagy oda... (Korlátolt meglátásom szerint...)

      Visszatérve a komolytalansághoz, ezek sem rosszak:
      https://www.youtube.com/watch?v=Cj0fB5zpBd4
      https://www.youtube.com/watch?v=BB-XrNgWLsI
      https://www.youtube.com/watch?v=2cz0E5TQKlc

      Szép Napot!

      Törlés
    3. Elhiszem, hogy így látod. Én másképp látom, de csak azért mert más típusú kamera jutott nekem ott az elején. :)
      Lehet túl sok Puzsér videót nézel mostanában? :)

      VONAtkoztassunk el most ettől egy kicsit, és tegyünk egy gondolatkísérletet: képzeljük el, hogy ma itt élne Jézus Krisztus közöttünk. Vajon milyen képet festene róla a média, és ezáltal mit mondanának róla azok, akik még életükben nem látták?
      Csak néhány ötlet:

      - ártalmatlan bolond!
      - szélsőbalos, mindenki egyenlő, mi? pfej!
      - anarchista!
      - lábmosdató mi? biztos kampányfogás...
      - cukiskodó!
      - istenkáromló!
      - templomgyalázó felforgató
      - mások érzékenységét megsértő!!
      - gyűlöletbeszéd a zsidók ellen! pfej!
      - ANTISZEMITA!!!

      ... és még lennének ötleteim. Valószínűleg - ha nem avatkozna be valami isteni erő - a mai világunkban, ebben a környezetben egy második eljövetel katasztrofális következményekkel járna. "Szerencsére" még nem jött el ennek az ideje sem.

      Törlés
    4. Lehet...:)
      (Végülis a szidók azért szidók, mert ehhez értenek...:))
      Biznyos okokból próbálok úgy tekinteni a meg-osztott dolgokra, hogy azokat kaptam. (Ez erősen személyes...) Puzsérral talán 1 évvel ezelőtt találkoztam 1-szer, majd pár hete "véletlenül" láttam, hogy a nemzet haknizós lovasíjásza elment hozzájuk (is) önmagát fényezni (no, meg nyilvnán a biznyiszt (bár "kicsit" káromkodnak, de egye fene)...), ezért a választások után "véletlenül" rá(juk)kerestem, hátha..., és a többi már jött magától... Nekem jól oldották azt a bizonyos jó nagy Bassszust...(Bár Quedra mester bölcsessége mindig meglep...);)

      (Mit festene a média?)
      Nem! Mit látok benne!
      Mikor járom a Pilist, letérve a turpisták által taposott ösvényekről, időnként fura szerzetekkel találkozni. Akkora szemük van, mint egy bocinak, és azokban a Minden-s-ÉG tüze (ÉG)/tükröződik, nem a KÍNlódásé... (És ugye Ők nincsenek Jézus szintjén...)
      Anyánk nem vette le a kezét rólunk, mégha nincs is már velünk (itt) annyira, mint 1000 évvel ezelőtt, viszont "sokan" őrködnek még lehetőségeikhez képest, csak (általában) csendben teszik a dolgukat.
      "Mert bizony mondom néktek: Ha akkora hitetek volna, mint a mustármag, azt mondanátok ennek a hegynek: Menj innen amoda, és elmenne; és semmi sem volna lehetetlen néktek."

      Ha már nem lesz, ki őrködjön: Format C:...

      Szép Napot!

      Törlés
  10. Néhány aprósággal nem értek egyet, de alapvetően elég jól látja a szerző:

    http://orokelet.van.hu/keret.cgi?/Irasok/politika_sotet_oldala.htm

    VálaszTörlés