2013. január 25., péntek

A pufóka ufóka nyomában

Hírek, csámcsogni-való a hó mellé, komment nélkül (nem mélyedtem el a témában, szerintem ez még mindig csak a felszín és a ködösítés - csak érdekességképpen ajánlom, nem elveszni ebben a labirintusban!):

I. UFO Felfedés Mozgalom -Médiarendezvény az USA-ban

2013. április 29-i kezdettel Los Angeles-ben, a CA-CHD2 produkciós iroda tartani fog egy média rendezvényt a Utah államban található Park City városában a Sundae Film Fesztiválon egy nagyszabású dokumentumfilm projekt elindítása alkalmából. A sajtókonferencián be fogják mutatni Dr. Edgar Mitchellt, aki az Apolló-14 űrhajósa volt – a hatodik ember aki a Holdon hagyta lábnyomát – a Citizens’ Hearing on Disclosure szervezet szóvivőjeként, és Jeremy Kenyon Lockyer Corbellt is, aki rendezője egy dokumentumfilmnek, melynek angol címe Truth Embargo /A zárolt igazság/, mely ezen a fentieken alapszik. Lásd a film előzetesét. A  „Citizens’ Hearing on Disclosure”-t a Paradigm Research Group  fogja leforgatni és sor fog kerülni erre 2013. április 29. és május 3. között Washington DC-ben a Nemzeti Sajtó Klubban, ahol a fő báltermet fogják átalakítani „Kongresszusi Meghallgatási Teremmé”. Ezen precedens nélküli esemény a világ minden tájáról vonzani fogja a vezető kutatókat a kormányzati/ügynökségi tanúkkal együtt, hogy tanúvallomást tegyenek az 5 nap 30 óráján keresztül az Egyesült Államok Kongresszusának egykori tagjai előtt. A meghallgatás tárgya a földönkívüliek jelenléte, ami érinti az emberi fajt.


Forrás:

Kapcsolódó (régebbi) tényálladék:



II. Oroszország felszólította Obamát: Beszéljetek a Világnak a Földönkívüliekről, vagy mi fogunk. 
A Davosban a héten (január 23-án) kezdődött Világgazdasági Fórum napirendjéről kiszivárgott hír szerint Medvegyev orosz miniszterelnök tájékoztatni fogja Obama elnököt, hogy eljött az ideje, hogy a Világ megtudja az igazságot a Földönkívüliekről, és ha az Egyesült Államok nem akar részt venni ennek bejelentésében, akkor a Kreml ezt megteszi saját maga. Hogy Medvegyev képes lesz-e meggyőzni az Obama rezsimet, hogy mondják el végre az igazságot az UFO-król és az idegenekről, nem tudhatjuk. Amit tudunk az az, hogy vagy az Egyesült Államokkal, vagy nélküle a Kreml biztosan el fogja kezdeni a folyamatot, mely feltárja az igazságot arról, amiről jó ideje tudjuk, hogy igaz.


Forrás:


(Az egészet egy "Sorcha Faal" nevű ismeretlen blogger indította el, szóval a forrás hitelességéről nem áll módomban meggyőződni. Mindenesetre van néhány újabb érdekesség):


III. 300 millió éves fogaslécet találtak


Vlagyivosztok város egyik lakosa egy fémből készített fogaslécet talált, amelyet szénbe préseltek. A hihetetlen leletet elhozta a tudósoknak. A lelet beható tanulmányozása után a kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a léc 300 millió éves és azt élőlény készítette. Azonban egyelőre nem tudnak választ adni a kérdésre, hogy ki gyártotta ezt az alumínium fogaslécet.



Forrás: 
 



IV. A valódi Men In Black







38 megjegyzés:

  1. (legközelebb légyszi valamilyen távolkeleti nyelvű fimet tegyél fel, az orosz nagyon karcolja a fülemet.. :D )
    *****
    ez direkt van igy jobb oldalt?
    "Címkék
    .....
    bal agyféltekeseknek (7)
    bal agyféltekéseknek (1) "
    *****
    http://youtu.be/YzL7zwa_mas
    *****
    :D

    VálaszTörlés
  2. Sehol nem találtam "hivatalos" forrásból ilyen hírt, hogy Medvegyev bármi ilyesmit mondott volna vagy ilyesmit tervezett volna. A jelenlegi orosz vezetés pedig nem szokott segget csinálni a szájából, amit mond annak súlya van. Ezért nem is hiszem, hogy ilyesmivel blamálná magát, jelenleg az oroszokat tarják a legmegbízhatóbb üzleti partnernek a világon. Ezt az egészet én kacsának tartom.

    Az, hogy "Istenek" jártak itt a múltban, azt nem lehet kizárni, de szerintem nem űrhajóval röpködtek ide, azt is képtelenségnek tartom (attól még lehet igaz :)).

    Az, hogy "más síkról" származó információ materializálódott a DNS-ben és abból "keltek ki", "transzformálódtak át" nem földi entitások a földön, azt viszont el tudom képzelni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vagy simán földlakók voltak, csak régebbi "verzió". :)

      Törlés
  3. Felmerül itt egy pár érdekes (fiktív) kérdés. :)

    A NASA "bennfentes" azt mondja a 3. részben, hogy vagy a kormányok mondják el a népnek, hogy vannak itt földönkívüliek vagy ha erre továbbra sem hajlandóak, akkor azok maguk mutatják meg magukat és a nagyvárosok fölött fognak egész flottákkal megjelenni.

    Na most évek óta kering szintén az a vélt információ, hogy a háttérhatalom a projekt "Blue Beam" keretében holografikus módon UFO-kat fog megjeleníteni az égen és "eljátssza" a kapcsolatfelvételt, hogy az emberek "összeboruljanak", hiszen ha vannak "ŐK" a földönkívüliek, akkor a nemzetekből, muszlimokból, keresztényekből, zsidókból, feketékből, fehérekből, sárgákból mindjárt "MI" leszünk, azaz mi "emberek" és ezzel nagymértékben elősegítik a NWO megvalósítását, senki nem fog ellenkezni a Világkormány megalakítása ellen.
    (a másik verzió ezzel kapcsolatban, hogy szétlőnek mindent és mindenkit több milliárd embert kiirtva és ezt egy nem létező idegenek elleni háborúnak álcázzák).

    Na mármost, ha tényleg vannak UFO-k, és a háttérhatalom ellenére akarják megmutatni magukat, akkor nem célszerű és logikus lépés-e, hogy elterjesztik, miszerint ez szándékos csalás lesz és ezáltal mindenki csak röhög majd az egészen és senki nem hiszi el, az ET-k meg sírva fakadnak elkeseredésükben :)).

    A másik lehetőség, hogy valóban lesz ilyen csalás, az ilyen "NASA szivárogtatók" pedig azért lettek "bedobva", hogy ezzel még hitelesebbé tegyék a dolgot és éppen hiteltelenítsék a "Blue Beam" projektet, pedig az a valós.

    A harmadik lehetőség, hogy az egész egy baromság, nem fog megjelenni semmi és sem UFO-k, sem Blue Beam nem létezik, viszont jót szórakoztunk ezen a sok kitalált mesén :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az én valóságom sok ember leg-meredekebb sci-fijét übereli.. majd meglátod.. :D

      Törlés
    2. Nekem is van több verzióm, de azt hiszem már leírtam őket valahol. Rövid verzió:

      1. A háttérhatalmi elit (már amennyiben elfogadjuk a létezését, és szerintem az elmúlt évek kutatómunkái mind arra utalnak, hogy igen, ők állnak az egész pókháló mögött) több féle természetű lehet:
      - földönkívüli faj ideverődött aljadéka
      - másik dimenzióból ideverődött csürhe, bukott angyalok
      - nincs semmiféle idegenség, ezek mind Földi teremtmények, csak sokkal régebbi időkből származva - hogy úgy mondjam a történelmi vasfüggöny előtti korokból (a Föld négymilliárdos története bőven elegendő több civilizáció kialakulására, a modern régészet is ezt támasztja alá, a több millió éves tárgyakkal, térképekkel, koordináta rendszerrel, stb.. Azaz lehetséges az is, hogy nem ufók hagyták itt a tárgyaikat, hanem "itteniek" készítették, akik mindegyik korszak végén ledarálódtak valamiért, természeti van önhibájukból - és csak néhány tagjuk/családjuk maradt meg, akik őrzik a tudást és vele együtt a hatalmat)

      2. Nem feltétlenül egységes ez az elit sem. Maradjuk most a földönkívüli verziónál, és a materialista vonalon: nem tartom kizártnak, hogy többen is bele akartak/akarnak szólni a Földi levesfőzésbe, melyek közül lehetnek barátaink, de lehetnek olyanok is, akik nemes egyszerűséggel a kizsigerelésben érdekeltek.
      Ekkor ugye felmerül a lehetőség, hogy bizony itt keményen hajba is kaphatnak a szájtáti tömegek szeme láttára. Erre a verzióra gyúrhatnak az idegen-gyűlölős propaganda filmek.

      3. Ha szimplán Földi ügy az egész, akkor is van több verzió. Pl.
      - létezik a Blue Beam projekt, és be is akarják vetni
      - valódi hajóik vannak, melyekkel szimulálhatják a Nagy Csatát.
      A propaganda filmek ebben a verzióban is az elit terveit szolgálják, már amennyiben a cél a hamis kalandok révén Földi összefogással létrehozandó Világkormány.

      4. Aztán felmerül itt egy olyan lehetőség is, hogy ezek az UFO-k valójában tényleg másik világok küldöttei, akár más dimenzionális utazók, akik ki be ugrálnak a síkok között, viszont akikkel a Földi kormányok nem igazán vannak megelégedve, tekintve, hogy ingyé hoznák a tudást, a technológiát, a felszabadítást, és még sok egyebet, melynek visszafojtásában az elit legmesszebbmenőkig érdekelt.

      5. A hologramos műsorral olyan sok dolguk nem lesz, tekintve, hogy az egész Univerzum hologram. :)

      Törlés
    3. Ugyanezt gondolom. Ez tervezett előkészület, nem alulról jövő kezdeményezés.

      Törlés
  4. Nagyon valószínű, hogy vetíteni fognak nekünk. Gőzerővel gyakorolnak, s ez csak a felszín icike-picike light-os változata.

    http://www.youtube.com/watch?v=s3fjjCq7S3Q

    Mellé az "Isten" hangja is beszélni fog hozzánk.( 10.00-tól elég megnézni )

    http://www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=a529f6391

    Engem már nem érdekelnek, lesz, ami lesz, vagy nem lesz.

    sl

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És szerinted hogyan engedhetik az ilyen Ventura féléket a TV-ben szerepelni, miközben övéké a TV is...?

      Törlés
    2. Ugyan ez a kérdés felmerül Kásler esetében is....

      Törlés
  5. Hülyeség az egész. Egy folyamatosan jelenlévő/idelátogató, nem idevalósi fejlett delegáció miért rendelné magát alá a létező legaljasabb elemekből összeverődött helyi 'arisztokráciának'?

    mj

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Talán úgy, hogy a helyi arisztokrácia
      a) nem helyi
      b) nem e korból való
      c) az ideverődöttek haverjai
      d) az ideverődötteknek nem haverjai, és megy egy kis háttérbox
      e) képzeljük az egészet :)

      Törlés
    2. "Magunkkal etetnek bennünket" - Idézet a Felhőatlaszból.
      Ebben a holografikus Univerzumban,ahol minden egy, és egyidejű, a különváltságunk pedig csupán háromdés tapasztalásunk szerinti illúzió, a jelenlegi tudatszintünkön (véleményem szerint) merő időpocsékolás holmi UFO-kon rugózni.

      mj

      Törlés
    3. Az a gond a "minden mindegy" hozzáállással a 3D-ben, hogy ettől függetlenül borzalmas kínokat lehet benne megélni, mind lelkileg, mind testileg.
      Nem hiszem, hogy Jézus a kereszten csak színlelt volna, egyébként pedig tök jól érezte magát.

      Hát nekem nem hiányzik ez, hiába utána "találkozunk", de nehezen tudom elképzelni, hogy "ott" átöleljem azt (képletesen), aki "itt" elvágta a torkomat és kirabolt, hogy "jó vicc volt haver, élveztem", ő meg erre "nem tesz semmit, máskor is szívesen" :)). Ezek óriási traumák és gyanítom, hogy megmaradnak... hiszen ez a lényeg az egészben, nem az, hogy kinek volt itt Ferrarija, legfeljebb az, hogy milyen módon is jutott hozzá...

      Tehát én óvatos lennék a "leszarom a 3D-t" kijelentésekkel...

      Törlés
    4. "minden mindegy", "leszarom a 3D-t"...
      Hol olvastál ilyet?

      mj

      Törlés
  6. De az is lehet, hogy ez az egész kalamajka csak egy kibaszott nagy elterelés, hogy aki még esetleg vacillál, hogy szintet lépjen-e, vagy sem, azt mindenképpen itt tartsák a Kétségek, Kételyek és Félelmek Birodalmában.

    VálaszTörlés
  7. Nekem nem számít az, hogy ki mondja. Többnyire az információn szoktam rágódni.

    sl

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az viszont csak számít, hogy hol mondja, milyen finanszírozásból, nem?

      Törlés
    2. A Földön semmi nem tökéletesen fehér és semmi nem tökéletesen fekete. A nyitottság mindent beenged, s aztán majd belül eldönti, hogy felhasználja-e vagy sem a táplálékot. Ventura arra jó, hogy a jelenlegi elit céljait prezentálja, mint pl.egy csomó film és zene is. Segít abban, hogy tökéletesen kiábrándulhassak belőlük.:)( Nem, nem vagyok csalódott, már nem )

      sl

      sl

      Törlés
  8. Még itt is látok valami összeesküvést.
    Most a "Mazsola" vagy a "Mazsola B" az igazi? :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Technikai okokból kellett létrehozzak egy másik fiókot, és a különbség csak abból ered, hogy mikor épp melyikkel vagyok bejelentkezve. Elnézést ha zavaró.

      Törlés
  9. Mazsola B - talált. A földönkívüliek egyébként mi emberek vagyunk. Mindenkinek van egy eredeti megjelenési formája, attól függően hogy honnan, milyen csillagrendszerből s azon belül is milyen bolygóról jött. Persze sokan közülünk eredetileg is hasonlóan emberszerűek - eredeti testet öltve is. A mostani itteni testi megjelenésünk - egy a földi körülményekhez messzemenően alkalmazkodott biológiai felépítmény. De végső soron csak egy űrruha/szkafander melynek a "motorja" az a kódolt szellem-tudati háttér amit a lélek hordoz. Adott esetben, adott körülmények között - most ilyen időket élünk - a lélek rezgése megemelkedik. Pontosabban - az adott feltételek teljesülése esetén - a rezgése a földi egót felülírva fokozatosan visszaáll az eredeti magas szintre. Vagy egy még magasabb szintre is - már hasznosítva a leszületések révén itt tapasztaltakat.
    Amikor visszaáll ez a rezgésszint valakinél - ezen a síkon - akkor az eredeti tudása és képességei birtokába jut, hiszen az rezgésszint-mérték függő. Úgy is mint megjelenésében még "földi ember". Tehát - és ezt Medvegyev és Obama is pontosan tudja - olyan földönkívüliek megjelenése, színre lépése várható a közeljövőben akik természetesen most "földiek", közülünk való teljesen hétköznapi emberek. Bejelenteni mindezt meg azért akarják mert rájöttek hogy semmit sem tudnak már ez ellen tenni. Nem tudják már megakadályozni egyes emberek megtáltosodását/visszaalakulását. Hogy legalább mondhassák: "mi megmondtuk". Azzal sokat nem érnek el ha "ördöginek és gonosznak" festenek le egy nyilvánvalóan szeretetreméltó valakit. Hiszen egy szupermen-táltos-avatár nem csak a megjelenésében übereli majd őket hanem a pozitív tetteiben is. És persze a tudásában és képességeiben.

    VálaszTörlés
  10. Hogy az oroszok felszolitjak amerikat?Mire? meg hogy?Gondolj bele, mi ketten tudunk egy titkot es en a nyilvanossag elott felszolitalak hogy mond el kulonben majd en megteszem.Raadasul celzok is ra konkretan mi az a titok.Rohely

    VálaszTörlés
  11. "Oroszország felszólította Obamát: Beszéljetek a Világnak a Földönkívüliekről, vagy mi fogunk."

    Egyetértek veled Puma. Tiszta dedó ez a felállás. A két országnak van egy feltételezett közös titka (UFÓK), ahol az egyik nyílvánosan noszogatja a másikat, hogy áruld már el lehülyített polgároknak.

    Talán tegyük fel először is a kérdést:
    Az emberiség legnagyobb problémája az UFÓK????
    Csak azért kérdezem, mert a pusztán sejtetni engedett feljegyzések alapján
    ezek az ufókok már az éppen aktuális civilizáció hajnalán is itt voltak, értsd: mikor az ember még csak kőbaltával tudta bizonyítani a humán "civilizáció" rendkívüli fejlettségét, akkor ezek már ilyen lapos korongokkal száguldoztak az űrben.

    Szóval ha ellenséges szándékuk lett volna, akkor még a bicikliig sem jutottunk volna, nemhogy az űrkutatásig.

    Azt még esetleg el tudom képzelni, hogy ezek a "nagyszeműek" szétkúrták a saját bolygójukat és nincs hol lakniuk és a megmaradt túlélők lemodellezték a saját kultúrájukat abból a célból, hogy rájöjjenek, hogy mit és hol b@sztak el.
    Amennyiben ez a modell valamennyire helytálló, akkor ezek az ufó gyerekek elég nagy seggfejeknek tűnnek, ha ennyi idő alatt még nem sikerült megtalálniuk a megoldást.

    Ja kérem, röpködni a veréb is tud. ...:)))

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ezt már szeretem! :)

      Én is a felé hajlok, hogy nem ellenségesek, VISZONT pont ezért a mi drága jó elitünk nem igazán szeretné ha kiderülne a létezésük. Mindent megtesz a lejáratásukra, titkolózik, propagál, ködösít. Csak gondolj bele: egy nyílvános UFO kapcsolatfelvétel mekkorát rombolna az egész rohadt banda imidzsén, kezdve a Vatikánnál, folytatva a pénzügyi elittel ("csak ez a pénzrendszer életképes"), befejezve a szkeptikus tudó-mány élvonalánál.

      Törlés
    2. Igen ám, de Moszkva az új világrend ellenlábasa. Az USA és a háttérhatalom számára nem férnek bele a képbe más entitások.

      Törlés
    3. Ha csak nem Moszkva ugyanannak a földönkívüli/szellemlény elitnek a bal keze, amelyik jobb kézzel a "nyugatot" terelgeti...

      Törlés
    4. Szerintem meg ez az Új Világrend nem más, mint egy fikció.

      Először is, tekintve hogy az elit, vagy az elit mögött tevékenykedő szupertitkos szuperelit alapvető mozgatórugója az egoizmus és a törvény feletti státusz, sohasem lesznek képesek egymással megegyezni a világhatalom kérdésében, ugyanis a lényük nem képes arra, hogy bármilyen rendnek alávesse magát.

      Megfigyelhető ez a Sárközi vs. Hollande, vagy a Strauss-Kahn vs. Lagarde konfliktusokban, de a kínai szuper-elit is röviden lerendezi a beszívárogni szándékozó nem kínai szuper-elit sompolygásait.

      Most képzeljük csak el, hogy a szuper-EGÓK létrehoznak egy RENDSZERT, ahol a legeslegEGÓBB megszerzi a VILÁG URA státuszt, a többi seggfejnek meg kötelező az engedelmesség, vagyis az alárendelt státusz eltűrése.

      Ez éppen olyan, mint a 30-as években az USA-ban tevékenykedő gengszterbandák
      állandó rivalizálása. Az állandóságra csak ideig-óráig képesek, aztán mégsunyibban és még alattomosabban tovább folyik a hatalmi harc.
      De ha nem tévedek, akkor a Yakuzák sem nagyon kímélték egymást.

      Leegyszerűsítve ezt a kérdést, a VÁLTOZÓ faktor sohasem lesz képes ÁLLANDÓSÁGOT produkálni, pusztán azért, mert ez LEHETETLEN !!!!! ...:)))

      Ez éppen olyan, mintha az elektronok világtanácsa kiadna egy határozatot, miszerint jövő év január 1-től TILOS az atommag körüli mindenféle döngicsélés.

      Hehehe ... aranyos, nem ???

      Ö.T.

      Törlés
  12. Az mindenesetre egyértelműnek látszik, hogy az ufók nem azonosak a teremtőnkkel, ugyanis a "saját képmására" szlogen már a körteforma fejüknél megbukott. Hehehe ....

    Hatalmi szempontból vizsgálva a kérdést, ha már a hivatalos kormányzat vezető elemei is immunitást élveznek, akkor ugye a háttérhatalom meg abszolút, logikus folytatásként az ufók meg jogilag nem is léteznek.

    Aztán a lehetőségek listáján az is egy faktor, hogy ezek az ufók fő irányként azt kutatják, hogy a tudás növekedése miért vezet automatikusan a társadalmak széthullásához.

    Lehetőségként persze azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ezek a körteagyúak a repülő járgányaikat más civilizációktól lopták és egyetlen szórakozásuk az űrben való száguldozás. ...:)))

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  13. Na, az előző bejegyzésemet már törölték is az ufók.
    Gondolom, hogy abban lehetett a lényeg, de már nem emlékszem,
    hogy miről is szólt. Méghogy nem vagyunk befolyásolva ....

    VálaszTörlés
  14. Aztán az is lehetséges, hogy az ufóknak is megvolt a saját teremtéstörténetük, ahol a felsőbb útmutatás úgy szólt, hogy ne zabálj a körtefáról és persze úgyanúgy lesz@rták ezt a fő intelmet és ebből adódóan állandó "körözésre" vannak ítélve.

    Lehetséges, hogy a körözött eredetileg egy ufó ínyencség???

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  15. Logikai összefüggés mindenesetre felfedezhető a kör, körte (kör -Te), körözés, kör formájú űrhajó, stb. szavak között, így aztán azt sem zárhatjuk ki teljes biztonsággal, hogy ezeket az ufókat a galaktikus policáj keresi tudáseltulajdonítás vétsége miatt és éppen a mi bolygónkon bújtak el, genetikailag meg lemásolták az őslakók formáját, hogy ne legyenek feltűnőek.

    Majd mindjárt felhívom a Luk Szkájvókert ... bár ha jobban belegondolok, a Luk is kerek.
    Micsoda dilemma. ...:)))

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  16. Ezen a logikai vonalon haladva a Dart Vödör sem igazán megbízható, mert annak is kerek az alja és Luk a teteje. (Hogy ezek miért nem jöttek rá korábban, hogy rokonok? Hm ... biztosan nem tudtak magyarul.)

    Ebből a szempontból nézve az ökör (Ő-kör) sem egy állat, hanem ufó titkosügynök.
    A jámbor legelészést csak álcának használja, közben meg a gyepre szarik, ahol az ürülék
    formája kódolt információkat tartalmaz.

    Ugyanígy a kórház is igazából KÖRHÁZ, ahol orvosnak álcázott ufó titkosügynökök embereken kísérleteznek.

    Az ókor kifejezést már nem is érdemes boncolni, ha a fenti elemzéseket megértettük. ...:)))

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  17. Ugyanez a kérdés külföldi vonatkozásban, a RO-thschild, RO-ckefeller, RO-tary Club, mindegyike a rotációra utal, ami ugye szintén kör alakú. Sőt, tovább megyek, maga a Föld is kerek és még kering is. A NAP az egyetlen, amelyik (talán) nem kering, de az is kör alakú.

    Nem lehetséges, hogy ez a Ré volt az egyetlen, akinek már úgy tele volt a hócipője a kerek formákkal, hogy már csak dacból is szögletes piramisokat építtetett ???

    Hmmm ....

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  18. Amikor a jelenség még a mindennapok természetes része volt és még nem láttak mögötte összeesküvést, és nem is a náza holografizálta őket oda:
    http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=schuro&pid=60222&blog_cim=Ufok%20amit%....

    mj

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindig is a mindennapok része voltak/vannak/lesznek. Egyébként egy "kis" kavarodás van (a fejekben is), mert pl."Carlo Kurivu "Angyali üdvözlet" festménye 1486-ból" nem jó helyen jelöli az ufókát.. amit kinagyit, az éppen nem az.. de a többi kép jó.

      Törlés
    2. A festő neve helyesen Carlo Crivelli.

      sl

      Törlés
    3. Igaz. (azért tettem idézőjelbe..? a linkelt oldalról idéztem :)
      egyébként gyönyörű kép..
      http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cc/Crivelli_Carlo%2C_Annunciation.jpg
      *****
      egy kis részlet a képen (sok más mellett)
      http://youtu.be/3fP7g1x1soA
      http://youtu.be/A5E7wgpLzPA
      http://en.wikipedia.org/wiki/Melek_Taus

      Törlés