2013. január 5., szombat

Elit ragadozók bújnak el - galaktikus szuperhullám közeledik?

(Sg olvasóm ajánlotta ezeket a cikkeket, szerintem símán összeköthető az elit soraiban mostanában tapasztalható lemondásokkal, visszalépésekkel, és köddé válásokkal - bújnak el a Föld alá, tán csak nem tudják hogy közeleg a Valami? Én ha tehetném a legmagasabb hegyre mennék fel, amikor ideér! - Illetve hülyeségeket beszélek! Hisz már itt van...)


A titokzatos Szuper-hullám a galaxisunk központjából érkezik - írják a csillagászok - de semmi ok az aggodalomra, nem veszélyes - mondják az asztromókusok. A kiáramlás rendkívüli mennyiségű energiát tartalmaz, egy felrobbanó csillag milliószorosát. Egy holland tudós - Dr Marijke Haverkorn - szerint a kiáramlás nem csak gázokból és magas energiájú elektronokból áll, hanem erős mágneses mezőből is (hja, én meg fél évig reszelgetem itt a mágnes motoromat, szomatmán!). Úgy hiszik ez felrobbant csillagok számos generációjából való energia. A kutatók szerint a Töltet nem okozhat gondot a Földnek, bár a mágneses mezőt megbuzerálhatja. A Földről nézve a kiáramlás az ég mintegy kétharmadát öleli fel, horizonttól horizontig. A kutatók képesek voltak feltérképezni a kozmikus gáz "gejzír"-t. A hatalmas kozmikus gejzírt feltérképezte a 64 m Parkes rádióteleszkóp Ausztráliában a CSIRO intézetben. Rajtuk kívül a ​​kiáramlást kimutatták a csillagászok Ausztráliában, Egyesült Államokban, Olaszországban és Hollandiában - írja a Nature. A kiáramlás kiterjedése mintegy 50.000 fényévnyi - ez nagyjából a Tejút galaxisunk felét teszi ki, és a sebessége is elképesztő: 1000 km/s. Szép kerek számok mi? :) 2013 júliusában leszünk legközelebb ehhez a Mezőhöz. Napisten hava után...

Akit bővebben is érdekel a téma tudományos része, itt olvashatja a felfedezés történetét, és még sok adatot no és persze találgatást: 
Possible Arrival of a Galactic Superwave within the Coming Months?

Na, de a "tényekből" talán ennyi elég is lesz, még túlságosan betojnak a materialisták, inkább nézzük meg mit is jelenthet ez az egész ránk nézve. Hát nem gyönyörű ez a sok összefüggés? Összecsengenek már a dolgok, egyre szebben összecsengenek - mint egy hangolás vége felé, amikor már nincs sok kiugró elem, de harmonikus annál inkább. Nem kívánom ezt most tovább magyarázni, megannyi jóslat szól erről az időszakról, sokan már a porcikáikban is érzik, sok utalást, útmutatást és segítséget kaptunk, erre megerősítést nyer a dolog a "másik" oldal képviselői által is, hát kell ennél több? Tán csak nem mégis valóság a spirituális körökben elfogadott, tudományos körökben is félve mutogatott Foton-öv?




"A Foton öv energetikailag is megváltoztatja a Föld arculatát. Egyre több szellemi kapu nyílik és egyre erősebb spirituális energia áramlik a Földre. Ez egy globális átalakulást és tudatváltást fog eredményezni. A transzformáló erők először az erre fogékonyabbakat, majd a fizikai változások, kataklizmák a kétkedőket is a kívánt irányba fogják ösztönözni."

Nos, ezek szerint az sem véletlen, hogy sok elit seggfej épp mostanában mondott le, és húzódott vissza jól kiépített bunkerébe, mintegy 2000 évre. Mitől vagytok beszarva? Egy kis fénytől? Egy kis energiától? Tán csak nem változik a szél? Hál' Istennek. Ideje kifújni ezt a bűzt, amit csináltatok. S bár elvileg egy Teremtésből vónánk vagy mifene, de még sem érzek semmi közöset ezekkel az alakokkal. Mondhatni nem vagyunk egy hullámhosszon, és gyanítom azzal a Hullámmal sincsenek túl jó viszonyban, amelyik felé épp most közeledünk másodpercenként 30 kilométerrel. Ennyi ugyanis a Föld sebessége. Igen. Másodpercenként 30 kilométeres sebességgel száguldunk az "Űrben", - az "Úrban" - a szebb jövő felé. Legalábbis erősen remélem. Holografikus Univerzum ide, Tudat által kivetített Illúzió oda, én már el tudnék képzelni egy barátságosabb realitást is az emberiségnek és a Földnek. Megdolgoztunk érte. Vagy nem?



52 megjegyzés:

  1. "Tipikus ijesztgetés PPP-módra. Vagy semmit nem értett meg az eddigi ébredéséből, és nem tud továbblépni, vagy szándékosan tartja a negatív, lehúzó oldalon követőit. Egyik sem túl fényes kép..."

    Kedves Mazsola!
    Semmivel sem különb ez a cikk a megjegyzésedtől,ám egyikre sem mondhatnánk,hogy teljesen hamis .Vagy lehetetlen.Csak egy vélemény ami a "jelenleget/létet" tükrözi.Nem a NaPba nézéssel(inkább ezt gyakorold:http://www.koli.kando.hu/profecia/Aura/seeauhun.htm ) leszel ébresztő hanem a véleményed milyenségével.Ha pártatlan maradsz (mint a meditációban {itt és most} ha feladatot adsz az agynak {gondolj csobogó kis patakot satöbbi..}magadról/tól vonod el a figyelmet.Tehát ítélsz és nem a jelenben vagy.Villás Béla) nem fogsz bemenni a málnásba.Hiszen ez a céljuk,formálni és nem csak az anyagot.http://www.youtube.com/watch?v=KBDW_0SCLJw&list=UU5WSNExfZvQmh0YKDFl3lIA&index=2 Legalább is most így gondolom.

    a.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a kritikát, ámbár lehet hogy nem volt eléggé egyértelmű, hogy a fenti üzenet részemről örömhír. Tehát egyáltalán nem ijesztgetni szerettem volna, hanem bemutatni, hogy a másik oldal is látja már azt amit mi, csak még a saját szemüvegén keresztül. Pirula egész más, ő a tényfeltárás negatív színezetéig jut el, nem lát tovább - én viszont elismerem a háttérhatalom szükségességét a Teremtésben, csak nem tudok azonosulni velük.

      Törlés
  2. http://vimeo.com/44515468

    VálaszTörlés
  3. Nincs itt semmilyen "ijesztgetés". Szeretetelvűen kell élni 6alom- és vagyon mentesen, megbocsátóan, félelem nélkül, kilépve a vaskor-végi paradigmából. És akkor nincsen és nem is lesz semmi probléma- mert nem is lehet. "Teremtés-ügyileg", evol/love/-ucionálisan erre a változásra is képesek vagyunk - éppen a tudatalatti spirituális késztetéseink, intuícióink és predesztinálásaink által. A lehetőség tehát mindenki számára adott volt és még most is adott. Ja hogy ez az alkalmazkodás egyeseknek "magas", egyeseknél túlzott elvárás mert számukra az illúzió a fontos - az már más tészta. Ők más utat választottak - lelkük rajta. De hogy a vaskor-végi jobbára pénzért megnyilvánuló megmondóemberek legyenek számunkra még mindig az etalonok ? Felül kéne már rajtuk végre emelkedni. A mai abszurd világban nem csak az számít/ott/ hogy ki mit mond/ott/ hanem az is számít hogy ki az aki mondja/mondta a "tutit" - sajnos.
    Egyébként bárhogy is nevezzük a következő időszakot, bármilyen okból is következik az be - lényege a változás. Ennek - szerintem - egyszerű prózai oka az hogy a Naprendszerünk az Orion-kar tengelye körüli cirka 26 ezer éves mozgásában/egy elnyújtott ellipszist követő körforgásában újra szembefordult a Tejút-galaxis centrumával. Miután 13 ezer éve - "félúton" - meg éppen elfordult tőle. Az onnan kiáramló sugárzásoknak, részecskeáradatnak jobban ki vagyunk/leszünk téve mint eddig. Ugyanis a sebességek - a Naprendszer és a szembe jövő "dolgok" sebessége - most már összeadódik és nem kivonódik egymásból. Szembe megyünk a "forgalommal" a galaktikus autósztrádán. Ezt pedig szó se róla meg kell szokni. Van akinek sikerül van akinek nem. Az ember egyébként erre képes akár úgy is hogy felrezeg illetve elrezeg a váltás esetleges Földi következményei elől. Ez egyáltalán nem új dolog. Az egyiptomi királysírokban, Szenenmut úgymond "titkos" sírjában, a mezopotámiai ősszkíta pecséthengereken számos utalás/ábrázolás van - végső soron erről.
    Kerion

    VálaszTörlés
  4. Nehéz egyébként hétköznapi szinten belátni az olyan folyamatokat, mint pl. egy galaxis mozgása. Ha jók a számítások, akkor a Naprendszerünk kb. 220-230 millió évente tesz meg egy kört a Tejút "tengelye" körül, s bár folyamatos forgásról van szó, mégis kinevezhetünk ciklusokat - kérdés persze, hogy mikortól indítsuk a ciklust? A galaxisunk keletkezésétől, vagy valami konkrét pozíciótól?

    S ami talán még érdekesebb, hogy ahogy a bolygók sem körpályán keringenek a Nap körül, hanem csavart-spirál pályán - mivel a Nap is folyamatosan száguld - 1 millió km/h-val !!!, ekkora sebességet semmi nem tudna követni körpályán, csak csavar formában.

    De ami még durvább, hogy maga a Tejút rendszer sem áll egy helyben, hanem elképesztő sebességgel száguld a többi galaxissal együtt, így alkotván rendszert a rendszerben. Amit igazán érdemes ezekből az adatokból megjegyezni, hogy az ősi bölcsesség továbbra is érvényben van: ahogy fent úgy lent. Az Univerzum látszólag szivacsos szerkezetű, "hiányos" valami, de mégis fraktál jellegű, minden rész hasonló kis részekből áll, és ez igaz a mozgásra is, mert minden elemében ugyanazt a spirál, csavart mozgást végzi. Ezért nem mondhatjuk, hogy ugyanoda kerültünk, KEZDET és VÉG nincs egy örökké mozgó rendszerben, sohasem térhetünk vissza UGYANODA még egyszer. Ciklusok vannak, de ez relatív, csak addig "tart", amíg a ciklust végző egységet meg nem szemléljük egy szinten fentebbről, mert akkor megint csak egy állandó mozgásban lévő elemet látunk, ami sosem kerül ugyanoda vissza, ahol már járt.

    S hogy honnan van ez az írtózatos energia, ami a folyamatos keringésekhez kell, szubatomi szinttől a galaxis-halmazokig? Egy robbanásból? És az honnan vette az energiáját? Ugyan. Az egész egy briliánsan megalkotott "gépezet", melyet a legfőbb Tudat táplál, tart életben. Csak így értelmezhető az egész, materiális szinten nincsenek megfelelő válaszok, csak egyre több kérdés. Persze akinek erre kell mennie, az tegye, nincs harag. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mélyen a közepén a Tejút van egy fekete lyuk, a tudományos közösség Sagitarius A-nak nevezi. A maják úgy nevezték, hogy életfa vagy Hunab-Ku, amelyből folyik a tudat.

      Maják szerint a Hunab-Ku a tudat, amely megszervezi az összes anyagot és az antianyagot, ellenőriz mindent, ami történik a galaxisban, és reagál a rendszeres és rendkívüli energia/tudat áramlásra a galaktikus központban.

      Itt is kettősség van, egyrészt a materiális világban megnyilvánuló, és a tudomány által vizsgálható tények, másrészt a metafizikai "tények". Ha a kettőt egyként vizsgálják majd, nem tudom kik, nem tudom mikor, akkor lehet nagy felfedezéseket elérni.

      Elképzelhető, hogy a maják láthatták szabad szemmel, amit most az űrtávcsövek, és érezték ugyanakkor a tudat erejét, amit az űrtávcső nem érez:-)
      Sg

      Törlés
    2. A Naprendszerünk a Tejút galaxis egyik kisebb spirálkarjának/csillag-sűrűsödésének a része. Az Orion-spirálkarnak is van egy "ovális lencse" alakú csillagváros-sűrűsödése. Ennek gravitációja forgatja maga körül a Naprendszert 26 ezer éves/világéves mozgásában. Természetesen a Tejút gravitációs fekete-lyuk és sűrűsödés- centruma körül is keringünk az Orion-karral együtt - mint ahogy Mazsola is említette - 230 millió év alatt megtéve egy fordulatot. Ez egy többszörös körforgású összetett mozgás a Naprendszerünk szempontjából.
      Kerion

      Törlés
  5. Galaktikus szuperhullám ... hehe ... milyen jól hangzik.
    Én ezt sokkal egyszerűbben fogalmaznám: Küldenek egy kis észt, hogy ne dögöljünk meg.

    @ Sg

    Amennyire tudom, egy fekete lyukból semmi sem folyik kifelé.
    Vagy szerinted ez a gondolatokra nem érvényes???

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ö.T.

      "Amennyire tudom, egy fekete lyukból semmi sem folyik kifelé."

      Ultragyors kifújásokkal alakítják a központi fekete lyukak galaxisaikat

      A csillagászok sok éves megfigyelései alapján érdekes összefüggés mutatkozik a galaxisok központi fekete lyukainak tömege és a galaxis központi, nagyjából gömb alakú térrészében, az ún. központi dudorban található csillagok sebesség-eloszlása között. A Francesco Tombesi (NASA, Goddard Space Center) által vezetett nemzetközi kutatócsoport nemrég azonosított egy új típusú, a fekete lyuk által irányított kifújást, amely kellően intenzív és kellően általános jelenségnek tűnik ahhoz, hogy megmagyarázza ezt a kapcsolatot.

      http://hirek.csillagaszat.hu/aktiv_galaxismagok/20120321-ufo.html

      Üdv: MN

      Törlés
    2. "Amennyire tudom, egy fekete lyukból semmi sem folyik kifelé."

      Jelenleg ez a tudományos álláspont jó szokásához híven csak a feléig vizsgálja a kérdést. Ugyanis ahol minden BEFELÉ megy, ott lennie kell KIFELÉ is, csak EGY MÁSIK oldalon.

      Törlés
    3. Egyszerű a megoldás, mindössze a fekete lyukat át kell keresztelni fekete poszívóra. ...:))) ... s mindez automatikusan magával hozza a kozmikus takarítónő fogalmát, ami ugyan egy hatalmas baromság, ennek ellenére azonban az állandó újdonság keresésére szoktatott agyunk egy darabig elégedett lesz vele.

      Javasolnám még esetleg a fehér antilyuk fogalmát, mert abban sokkal rafináltabb csavar van. Persze egyiket a másik után.

      :))) Ö.T.

      Törlés
  6. @ MN

    Bírom ezeket a TUDÓSékat.
    Rendszeres időközökben képesek megcáfolni saját magukat és ezt kifelé FEJLŐDÉS-nek kommunikálni.

    Az én primitív agyam egyelőre ott tart, hogy egy fekete lyuk olyan tömény anyagkoncentráció, ahol már a beszipkázott matéria miatt akkora a tömegvonzás, hogy még a fény sem képes elhagyni.

    Ezek szerint mégis lenne rajta egy szelep???

    Komolyan mondom, hogy felmerült már bennem a gyanú, hogy a NASA igazából NASE-t jelent, akik az orrunknál fogva vezetgetnek minket, a SPACE Center meg inkább Spaß (szórakoztató) központot jelent, akiknek az a feladata, hogy szórakoztassanak minket. :)))

    Na de haladjunk a kórral, nemigaz?

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Tejút központi "fekete lyuka" körül egy vastag rendkívül sűrű - csillagok milliárdjaiból álló gyűrűs övezet van. Ebben a többezer fényév vastagságú gyűrűben - ami jóval nagyobb mint a fekete lyuk - állandó a csillagok "születése". Itt EGYENSÚLY VAN. Mindig közel annyi csillag keletkezik mint amennyi "elnyelődik" illetve eltávozik. Tehát befelé a fekete lyuk felé és kifelé a spirálkarok felé is egyaránt van csillag-mozgás. Mely mozgás a BE- és KI-repülő csillagokkal együtt mindent visz magával. Természetesen a Naprendszerünk felé is. Ha ez az egyensúly véglegesen megbomlik akkor a galaxisnak annyi.
      Kerion

      Törlés
    2. Öti, NÓZI NÁZA? :)
      És hol van ilyenkor MÓZI??

      Törlés
    3. Kerion, inkább olyan ez mint egy önmagát elnyelő tölcsér, de mint említettem, szerintem nem tűnik el semmi, csak átalakulva átkerül egy MÁSIK oldalra. Csak így logikus, ha figyelembe vesszük a megmaradási törvényeket.

      Törlés
    4. "Öti, NÓZI NÁZA? :)
      És hol van ilyenkor MÓZI??"

      Arra azért figyelj Mazsikám, hogy a hsz-eid legalább megüssék a saját blogod szellemi színvonalát, mert ez valahogy alája sikeredett. :D

      Ö.T.

      Törlés
    5. A "tényeken" nem kellene vitatkozni, azt pedig már a tények közé sorolják, hogy a "fekete lyuk" sugároz kifelé is, többfélét is, egyik a Hawking sugárzás http://hu.wikipedia.org/wiki/Hawking-sug%C3%A1rz%C3%A1s, de vannak már röntgen jellegűek is.
      A nagy dilemma az volt, hogy mi van az információval, mert nem csak az anyag/energiamegmaradás elvének kell érvényesülnie, hanem az információmegmaradásnak is, ez pedig egy olyan fekete lyuknál sérülne, amiből semmi nem jön ki. Ezért kutatták ezt a területet és akkor találta Hawking (saját korábbi elvét megcáfolandó) a róla elnevezett sugárzást, aztán később rájöttek, hogy az eseményhorizonton is szóródnak a fotonok, amik tovább hordozzák az információt.
      Ebből az következik, hogy nem csak az, ha valaki köp egyet vagy köhhint, hanem ha egy gondolatot megfogalmaz magában, az is megőrződik az idők végezetéig, úgyhogy gondoljátok meg, mit gondoltok :)).

      Törlés
    6. Öti, Te kezdted! :)

      Figy:

      "Komolyan mondom, hogy felmerült már bennem a gyanú, hogy a NASA igazából NASE-t jelent, akik az orrunknál fogva vezetgetnek minket"

      Erre írtam, hogy NÓZI NÁZA - amivel arra akartam utalni, hogy nem csak minket, de magukat is sokszor orruknál fogva vezetik ott a Názánál. :)
      Mózi meg nem csak a rím kedvéért lett idecitálva, hanem mert Ő mindig nagyon tisztelte a NASA-nál dolgozó szakikat, és elég sokat is tud róluk - mármint a munkásságukról. Na, de ez így már szar, magyarázva a viccet. :))


      Basti,
      talányos kis levezetés, nem mondom, csak ott a bökkenő, hogy mi - legyen bármekkora is az arcunk - szerintem még az Ég Egy Adta Világon semmit nem hoztunk létre. SEMMIT. Nuku. Még egy lepkefing is csak azért létezik, mert Valaki megalkotta hozzá a szükséges paramétereket és "eszközöket". A létrehozás ugyanis azt jelenti, hogy a SEMMIBŐL - VALAMI. Erre egyikünk sem képes. Hogy úgy mondjam "hozott anyagból dolgozunk" - és ezalatt nem csak a matériát értem, hanem a gondolatainkat is. Ezt megértve rájön az ember a valójára, rögtön tudja a helyét a világban. Azaz nem vagyunk mások mint TEREMTMÉNYEK, informatikus nyelven fogalmazva FELHASZNÁLÓK. :)

      Szóval arcoskodhat az elit, meg eljátszhatja a Teremtőt, csak az a probléma, hogy ez nem igazán megy egyik teremtménynek sem. Dolgozhatunk a Teremtésben, tovább fejleszthetjük, kísérletezhetünk vele, de nehéz elképzelnem, hogy bármelyikünk is képes lenne a semmiből valamit csinálni valaha is - ha csak nem eljutunk a szeretet energiájának olyan szintű felhasználására, amelyik szinten már valóban (al)teremtői képességekről beszélhetünk. Messze van még ez azért, ha nem egyenesen lehetetlen.

      (Na Öti, ez a hsz megfelelt az elvárásaidnak? :))

      Törlés
    7. Megnyugtattál Mazsikám, hogy nem másvalaki írogat a nevedben.:)))

      Hálám jeléül közlöm Veled, hogy számításaim szerint az igazi szellemi áttörés májusra várható. Ugyanis az az ÖTÖDIK hónap és azt kell mondjam, hogy az 5-ös számnak valahol nagyobb a jelentősége, mint gondolnánk.

      Május, MY, mi, maya, mája (és itt meg kell jegyeznem, hogy a jelenleg uralkodó "mindent fölemészteni vagy elraktározni" szemlélet a májra utal), mai = MA-i, stb. kifejezések mindegyike az 5-ös számra mutat, csak más szinteken.

      A VAN névből a "V" szintén egy római (?) ötös, ugyanakkor egy nyíl is, ami talán arra figyelmeztet, hogy minden egy tőről fakad.

      Bankárainknak ezt úgy fogalmaznám, hogy egy 100-as érmének ugyan két oldala van (írás és fej), ennek ellenére egy érméről beszélünk.

      Ehhez hasonlóan mindannyiunknak van egy különböző tulajdonságokkal rendelkező bal és jobb agyféltekéje, mégis egy agyról beszélünk.

      Szóval egyáltalán nem baj, hogy az elit elbújt a föld alá, mert a megoldás ott van. ... :)))

      Ez a "time is money" szemlélet erősen megbukni látszik, ugyanis se időnk, se pénzünk. (se normális vezetésünk)

      Én azért már valamennyire látom a kijáratot.

      Ö.T.




      Törlés
  7. Ahogy elnézem a mai bejegyzéshez mellékelt képet, hát el nem tudom képzelni, hogy az a néhány száz méter vastag sziklaréteg mi az anyám kínjától tudna bárkit is bármitől megvédeni ebben a végtelen nagy, és irgalmatlan sebességgel száguldó hóbelevancban?
    Atomvillanás ellen tangabugyi...

    mj

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyáltalán mi a lószarnak kell elbújni? Azt amit összehoztak kár lenne átörökíteni, mert úgy fos ahogy van. Ha meg rajtuk kívül mindenki itt hagyja a fogát, akkor ki fog dolgozni? Kivel építik fel újra a piramisaikat? Lehet hogy túl szűken gondolkodom? :)

      Egyébként meg a tapasztalat azt mutatja, hogy amikor a doki azt mondja "ne aggódj, ez most nem fog fájni" - akkor FOG. "semmi ok az aggodalomra, nem veszélyes - mondják az asztromókusok" - ez számomra egyet jelent azzal, hogy baromira veszélyes. Csak egyet felejtenek el közölni: nem mindegy milyen tudatállapotban kapod el a hullámot, nem mindegy milyen "frekvencián". És úgy gondolom ez a sarokkérdése ennek az utóbbi két évtizednek: sikerült-e magadat annyira feltornászni, hogy ebben a testben is kibírsz egy ilyen behatást? Az sem baj ha nem, mert van egy olyan "fátylon" túli részed, aminek semmi nem árthat: ez a lelked. De én azért úgy vélem, hogy akár ebben a testben is átélhető ez az esemény, viszont ehhez dolgozni kell rajta - magadon.

      Törlés
  8. Biztosan velem van a baj, de egyszerűen nem tudom elképzelni a fizikai test úgymond átváltoztatását. A behatást sem anyaginak, sokkal inkább szelleminek vélem, amely végre képessé teszi az embert arra, hogy "meghaljon" az anyagban levés vágyának, és ezt tartom a legfontosabbnak. Ez bármikor megtörténhet, s ez nem más, mint a halál elfogadása, vagyis a fizikai világ törvényszerűségének elfogadása. Ezután már bármikor meghalhatok, akár álmomban is, és nem lesz bennem félelem.

    sl

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak annyit mondok, hogy ha az univerzum bármelyik paraméterét (gravitáció, elektromágneses vagy atomi gyenge és erős kötések), csak a legkisebb mértékben is megváltoztatná valaki/valami (elég lenne hozzá csak a 20. tizedesjegynél egyet változtatni) egy egész más univerzum, anyag, energia létezne. Tehát ahhoz, hogy valami is "átváltozzon", elég lenne annyi, hogy valamelyik paraméter megváltozzon épp hogy csak egy nagyon picit és máris minden átalakulna vagy megszűnne az egész (szétesne) attól függően melyik paraméter és mennyire változna meg. Tehát ha a "tudatmező" (forrás) csak egy kicsit is "shiftelődne" máris eltűnnének a "fenti gonoszok" persze velünk együtt, de elképzelhető olyan frekvencia is, hogy akik azon vannak megmaradnak, persze egy egész más környezet venné őket körül.
      Ha létrehozzák a kvantumszámítógépet (gőzerővel dolgoznak rajta), akkor nagyon sok dolgot ki fogunk tudni próbálni szimulációban ahogy a paramétereket változtatjuk és ha beigazolódik, hogy be tudjuk állítani az univerzum jelenlegi paramétereit és úgy fog viselkedni, mint a jelenlegi valóság körülöttünk, akkor szinte biztos, hogy egy ilyen szimulációban élünk. Ezt nem én mondom, hanem a jelenlegi hivatásos fizikus/csillagász társadalom. Persze, hogy ki/mi hozta létre, arról nem beszélnek...

      Törlés
  9. Bastikám, ez a kjelentés egy hatalmas ökörség, ugyanis az univerzum (is) alá van vetve a változásoknak. Ha a legkisebb bolhasz@rtól egyből egy másik univerum keletkezne, akkor minden időpillanatban egy másik univerzumban élnénk, nemde?

    Szerintem sokkal gyakorlatiasabb az a modell, miszerint az univerzum két alapvető faktorból áll: állandókból és változókból.

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Paraméterekről beszélt. Változni változik minden pillanatban az Univerzum, de a paraméterei - mint ahogy a fraktál-jellege is - kötöttek és törvényszerűek. Ebben nincs változás minden pillanatban, mert ezek örök érvényűek. Legalábbis amíg az Isten azt nem mondja, hogy EL-ÉG. :)

      Törlés
    2. ...s bár paramétereknek nevezzük a méretet is, és a sebességet is, ezek mégsem sorolhatóak az állandó érvényű "fizikai állandók" közé, melyek a rendszer felépítéséért felelősek, hiszen a méret és a sebesség állandóan változik (tágul, zsugorodik, gyorsul, lassul, stb.)

      Törlés
    3. Ö.T.

      Csak folytasd nyugodtan a magyar és nemzetközi szavak betűinek összekeverését és azokból a "kávézacc" jóslást, ami megy neked... :))

      Törlés
  10. Bastikám drága, azért ennyire már ne durváskodjál velem!
    A nyelvek összezavarása nem a saját agyrémem, hanem le van írva a Bibliában. Aztán volt egy figura, aki utánajárt a rovásírásnak és arra a végeredményre jutott, hogy a népeknek évezredekkel korábban volt egy meglepően hasonló közös írása, ami arra enged következtetni, hogy a rovásírás egyáltalán nem magyar találmány, hanem sokkal inkább egy közös emlék a régmúltból.

    Amúgy meg ne gondold azt, hogy hülyeségnek tartom amiket írsz, ugyanis nekem is van egy olyan érzésem, hogy ez a sok f@szság ami itt a Földön történik, valahol egy reálisnak tűnő szimuláció.
    (én iskolának fogalmazom)

    Kettőnk nézete között mindössze az a jelentős különbség, hogy a megoldást én nem az űrben keresem.

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem célom mások sértegetése, de kell, hogy valami rendszer szerint gondolkodjunk a dolgokról, ha nem is feltétlenül a "tudományos" igényesség teljes felvonultatásáról van is szó, de kell, hogy valami határozott alapja legyen a meggyőződésünknek.

      A nyelvek elemzése, vizsgálata hasznos dolog, hiszen tükrözi (ha korlátozottan is) az emberi gondolkodást, ráadásul (többnyire) a régmúlt idők gondolkodását.
      Viszont mivel a legtöbb betűírást használó nyelv jellemzően 20-30 közötti számú karaktert használ és általában a "civilizált" népek szókincs és szóösszetétel száma valahol 100000-200000 között van, ezért ha figyelembe vesszük a kiejthetőség kritériumait (tehát ne legyen 4-5 mássalhangzó egymás mellett, ugyanígy magánhangzó sem) ezért szinte az ezen kívüli összes variáció előfordul, emiatt óhatatlan, hogy ki lehet venni olyan szórészeket, betűk keverésével, megfordításával, stb... hogy szinte bármilyen értelmesnek tekinthető "megfigyelés" elérhető. Ez egyszerűen nem is lehet másként, szinte bármit bele lehet "látni", csak akarni kell, ezért írtam a "kávézacc" példát. De ez nem "tudományos" megközelítés.
      Az olyan jellegű megközelítések, hogy az angol "gun" szó bármiféle kapcsolatban lenne a so-gun japán szóval vagy az angol "sun" a japán "szan"-al, az meg a magyar szan-dál szóval, az nevetséges és kizárt.
      Tehát, ha pl. a magyar őskultúra rejtelmeit elemeznéd a rovásírással megfeleltetve, annak egyértelműen van és kell is legyen alapja, de a fenti példák csak szórakoztató évődések.

      De természetesen mindenkinek meg lehet a maga "bogara", nem is én "ökörségeztem" le a Te mondanivalódat, hanem Te az enyémet és még csak igazad sem volt.

      Peace :))

      Törlés
    2. No már miért ne lehetne a sun és a szan-dál között összefüggés? Hát mikor hordasz szandált, ha nem nyáron, amikor ezer ágra süt a Nap? :))

      Törlés
    3. Bastikám drága, hogy értsük egymást, a probléma nem a világűrben van, hanem itt a Földön. És akár a világűrben, akár a planétán (teremtett világ) minden egy tökéletes rendszer alapján működik, kivéve az emberi civilizációkat.

      Magyarul fogalmazva: egyedül mi hugyozunk a széllel szemben.

      Hogy a fekete lyuk csak beszippant, vagy már kifelé is pöfög egy kicsit, az semmit sem változtat azon a tényen, hogy az emberi faj ismét a NAGY KIMÚLÁS szélén áll, tekintve hogy a III. Vh-t már valakik megtervezték.

      Én ennek a rendszeres ÖNMEGSEMMISÍTÉSNEK az okát keresgélem, mert számomra ez a legnagyobb probléma.

      Ettől függetlenül természetesen beszélgethetünk a fekete lyukakról is, csak az a nagy kérdés, hogy melyik problémának
      adunk prioritást.

      Ha Te ilyen tudományos vénával rendelkezel, akkor ajánlom figyelmedbe a következő témát:

      http://www.paranormal.de/paramirr/gedanke/gtext.html

      Ha nem rendelkezel elegendő német nyelvismerettel, akkor böngészd át egy fordítóval, illetve ha jól emlékszem, akkor Mazsolának sikerült ugyanezt a témát magyar nyelven megtalálnia.

      A lényege kb. annyi, hogy az anyagi világ a szellemi világ leképeződése egy sűrűbb formába.
      Szerintem a fekete lyukak pontosan fordítva működnek, azaz a sűrű materiális létformát transzportálják vissza finomabb, energia szintű létezésbe.

      Az embernek megvan az az adottsága (hit), hogy önmaga is részt vegyen ebben a transzferálásban, vagyis bármit le lehet hívni a fizikai valóságba, ha elég nagy a hited.
      Az egyetlen probléma, hogy ez bármekkora értelmetlen f@szságra is érvényes és nincs különbség jó és rossz között.

      A jelenlegi állapotok azt tükrözik, hogy az alteremtők valamit alaposan elqúrtak.

      Szóval egyáltalán nem állunk annyira távol egymástól, mint az első ránézésre látszik. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
  11. Kásler Árpi - Galaktikus hullám közeledik:

    AZ ELLENSÉG NEM LEGYENGÜLT, HANEM HALDOKLIK.
    4 ÉVE VÁRUNK ERRE A PILLANATRA.
    AZ IDŐ ELÉRKEZETT.


    http://hitelonvedelem.hu/

    GA

    VálaszTörlés
  12. Nehéz eldönteni hogy a kőműves politikusok, média-celebek és internetes portáljaik "mindent-tudó" megjelenítői most tényleg unják-e már a banánt, az elnyomó harácsoló 6alom- és pénzhajhászást. És miután már nekik is elegük van mindenből tényleg nagyon várják-e a SZÍRIUSZ-t - az aratást, a szíriuszi-orioni mérlegelést - vagy éppen a pokolba kívánják azt. Egészen pontosan várják-e ők is az elkerülhetetlenül "megnyilvánuló" magyar hagyomány szerinti vezérlő-csillag SÁNTA KATÁ-t. A Teremtő Ősanyát/Anyahitát/NagyBoldogAsszonyt - illetve az Ő embereit, a testet öltött megtáltosodott magyarokat. Az IDŐ már nagyon a végére járhat - egyfajta illuminált /cső/repedés lehet - mert csak úgy ömlik a "KATA"-megjelenítés a kőműves "vezeték-rendszerből":
    Hír24.hu: "KATÁnak is van buktatója"
    Origo.hu: "Meglepetéseket rejtettek el a KATÁban"
    Privátbankár.hu: "Bukja az áfamentességet, aki idén vált KATÁra"
    Apropó, SÁNTA KATA, akarom mondani Sarka Kata is "felszedett" már az idén pár kilót - legalábbis a legújabb hírek szerint...
    Kerion

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudni, hogy ezzel összefüggésben van-e, az a tendencia, hogy visszavonulót fújnak a felemelkedős portálok. Csűrnek, csavarnak, és nagyjából elérték, hogy ők lettek az idei nagy hazugok ezen a vonalon. Nem lennék meglepve, ha azonos lenne az irányítójuk.

      Sg

      Törlés
    2. 2013 márciusára tervezik a One World Trade Center antennájának az elkészültét. Ami ugye a legmagasabb pontja lesz az épületnek. Ez talán egy fontos időpont lesz... nekik.

      Erre talán jó a wikipedia is...
      http://en.wikipedia.org/wiki/One_World_Trade_Center

      Törlés
    3. Kerion, Index: "Könnyen pofont kaphatunk katától"
      A piramisépítős rovatban kérdeztelek az átkristályosodásról (ha válaszolsz jó lesz ide is).
      Több mint harminc éve bukkant fel ez a "fogalom" Ash, a Nostromo tudományos tisztje szájából.

      Törlés
    4. "One World Trade Center"

      Egy, a Kettő helyett. Hm...

      Törlés
    5. Végül is a külső behatások abszolválásával, a szeretet-elvűségünk révén, az emelkedő belső rezgésünk hatására kristályosodunk át folyamatosan. Persze nem véletlenül, hanem azért mert nagyon is szükséges. Ennek során - mivel a testünk nagyrészt vízből áll - a "deformált" vízkristályaink felveszik eredeti szabályos alakjukat. A "száraz-anyagot" illetően szén-alapúból fokozatosan szilícium-alapúvá válunk - "kőműves-megjelenítő-nyelven" megfogalmazva: "C-ion-istából - Si-on-istává" válunk - természetesen amolyan ionos/atomi szinten. Erre azért van szükség mert a mostaninál jóval magasabb rezgés-kiterjedésű 5. dimenziós szintnek megfelelő aranykori Földre csak így tudunk menni. Egyébként meg egyáltalán a FÉNYBE. Szén-alapúként elégnénk mint a szén. Azt se felejtsük el hogy adott esetben fel- illetve el kell rezegnünk egy másik síkra. Ezt is csak - elérve a Krisztusi Szeretet-tudat-szintet - glóriával a fejünk felett, fényárban úszva tehetjük meg. Transzformálhatjuk át magunkat egyik dimenzióból a másikba. Aztán visszajőve erre a Földre - ölthetünk megint testet ha akarunk a folyamatot vice-versa működtetve. Magasabb szinten létezve, onnan alacsonyabb szintekre lejönni könnyű. Viszont a mi szintünkről feljebb jutni nehéz. Ez eléggé egyértelmű - gondoljunk csak az egymásba rakott Matjuska/Matyó-babákra. Mindig csak kívülről/felülről a legkülső héj megbontásával jutunk egyre beljebb. Belülről csak a külső héjak "MAGunkba olvasztásával" tudunk feljebb jutni. Ez történik most. Mintegy felfújjuk a 3 D-s földi lufit a külső 4-D-s földi lufival együtt. Mégpedig olyan nagyra hogy nekitapadjon az 5 D-s földi lufi falához - s ezáltal az 5 D-s mátrix illúziójába jussunk. A mostaninál jóval magasabb rezgésű Aranykori Földre.
      Kerion

      Törlés
  13. Zavar van a vaskor-végi "erőben" mert jön a törvényszerű aranykor-eleji váltás. Az eddig prosperáló úgymond "kiválasztottakat" a szeretetelvű valódi magyarok váltják. Az úgynevezett "felemelkedős portálok" szinte mindegyike amolyan "kiválasztottas" volt - a jól ismert "ha mást már nem tehetsz állj az élére a mindenkori trendnek" szlogent megvalósítva. Ezeken a portálokon mindig mindent összemostak, azt szajkózták hogy mindenki egyforma, a gonoszan cselekvő is ugyanolyan mint a szeretettel élő - mert ő is ISTEN "gyermeke" aki előtt mindenki egyenlő. Azt persze mindig elfelejtették ehhez hozzátenni hogy csak mint ember egyenlő, az egyes ember cselekedetei/földi életútjai viszont már korántsem egyenlőek. Azok bizony korszakváltáskor elbírálás alá kerülnek. Még pedig a Teremtéssel kapcsolatban álló egomentes tudatalatti révén. Ez a végső soron "önmérlegelés szerinti út" - ami bizony nagyon különböző lehet mostanság.
    Kerion

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Talán ezt a zavart jelzi az is, hogy a szuperhullámos cikkem megjelenése óta 467-szer szkennelte át a blogomat a Google. Máskor csak néhány oldalmegjelenítés van tőlük, így ez a szám nagyon is feltűnő...
      Vagy a szilveszteri fényképük elemzése okán nézegetik még a segglyukamat is? :)

      Törlés
    2. Hogy "néz ki" manapság egy olyan ember aki megfelelő rezgésben és tudatállapotban van? Mert mindenki erről beszél már hetek óta de, hogy gyakorlatban mit is jelent a megfelelő rezgés és tudatállapot azt senki nem mondja meg.

      Még is hogyan lehet egy ilyen dologra felkészülni? Mit várhatunk egy ilyen hullámtól? Milyen változásokat eredményezhet ez a Földi életünkben? Bocs ha sok a kérdés de sok a ködös folt már megint...vagy még mindig :)

      KB

      Törlés
    3. "Mivel a megvilágosodásnak számtalan megtapasztalási szintje van, nem könnyű bármiféle határvonalat húzni, amivel kijelölhető lenne a kezdete és pláne a vége. Éppen ezért a megvilágosodás az általános definíciója szerint nem más, mint a létező önmegismerési folyamata. Szűkebb értelemben ez a lélekben perturbálódó szellem információs mátrixának összekapcsolódása a teremtést betöltő legfelső szellem információs mátrixával. Földi értelemben az a pillanat, amikor az ember az Isten szemlélőpontjából kezdi el nézni a teremtést, és minden információhoz hozzáfér az egészben."
      http://esemenyhorizont.uw.hu/2007/ezoter/megvilag.html

      Sg

      Törlés
    4. Mazsola, mit jelent az, hogy "467-szer szkennelte át a blogomat a Google"?

      Nem lehet összefüggésben azzal, hogy hirtelen megnőtt a látogatottsága az oldalnak? Tudod, Kerionnak volt egy pár olvasója, akik lassan idetalálnak.:)

      sl

      Törlés
    5. sl, ennyi oldalmegjelenítés volt, aminek a forrása a google. Ez lehet szimpla keresések összesítése is, de gyanús, hogy ennyien nem szoktak rákeresni a blogomra. :)

      Törlés
    6. @ KB

      Szerintem az első ismertetőjel az, hogy megnyugszol.
      Egyensúlyba kerülsz. Egy "víz" típusú világban elég a lebegés
      a nagy erőlködés helyett.

      Ö.T.

      Törlés
  14. Az evolucionálisan "megfelelő" - vagyis a mostani időszakra jellemző - belső rezgés és szellem-tudati állapot maga a valódi magyaroknál folyamatban lévő megtáltosodás. Ugyanis csak ez tud megvédeni - testileg is - minden kaotikus és apokaliptikus Földi történéstől ami a közeljövőben várható. Ebben a folyamatban az emberek teljességgel különböző szinteken vannak. Vannak már olyanok is akik a közeljövőben megtáltosodnak, illetve olyanok is akik már megtáltosodtak csak még várnak, visszafogják magukat a Teremtő-i/Krisztus-i "jelre" várva. A hajdani pálosok sem lettek azonnal táltosok. Csak idővel állapodtak meg szeretet-elvűségük, félelem-nélküliségük révén a saját középpontjukban, kilépve a 6almi és egyéb materiális rendszerekből, mellőzve a szexet és persze "szív árván/y/-lévűségük révén megtalálva önmagukban a Tündérkirály/nő/t-fensőbb énjük másik ISTENI felét - EGYetlen igaz SZERelmüket. A táltosodási út szó szerint tele van csodákkal. Ha most bárki mintegy önkitárulkozva elkezdené ezeket a dolgokat részletezni úgy lehet Borbély elmegyógyintézeti cellatársaként ébredne fel - mint a démon-kráciára veszélyes "tér-őr-ista", pardon terrorista. Ezt a magas labdát ne dobjuk már fel leütésre a még mindig regnáló rabszolgatartóinknak/"6almasainknak".
    Kerion

    VálaszTörlés
  15. terjed:
    http://tudatvaltas2012.blogspot.hu/2013/01/elit-ragadozok-bujnak-el-galaktikus.html

    VálaszTörlés
  16. Kérlek nézzétek meg!!Egyelőre senki ne menjen ki az utcára tiltakozni! Elképesztő állapotokról és áttőrésről beszél B.J. szabadulása után:

    http://www.youtube.com/watch?v=NyQpUKE-gcY&feature=em-uploademail


    Legyen igaza kívánom!!!

    News

    VálaszTörlés
  17. Hajjrááá!..Napirenden az EU-ból való kilépésről szóló népszavazás:


    http://komlomedia.hu/hir.php?hir=2561

    http://komlomedia.hu/hir.php?hir=2557&ev=&honap=&evig=&honapig=&keres=&cimcb=&hircb=1&videocb=1&oldal=1

    VálaszTörlés
  18. Hát persze, majd öt év múlva ... talán ... ha Cameron elvtárs még mindig úgy gondolja ... blabla.
    Nemrégen még Blair elvtárs akarta elnökölni.

    Határozott jellem mind a kettő, szó se róla.

    VálaszTörlés
  19. Kásler Árpi: Tovább gördült a devizahitel lavina ..... Eu bírósághoz kerül az ügy. le kell állítani a kilakoltatásokat,ez büntető ügy, 3-4 millió emberről van szó!!...Bedől a gazdaság!!

    http://www.youtube.com/watch?v=n9y5e5j9nA4&feature=youtu.be

    VálaszTörlés
  20. Egy újabb bejegyzés a forrásoldalon. Jó lenne lefordítani, de valami olyasmi a lényege, hogy nem hullám, csak egy szupernova maradványfelhője.
    http://starburstfound.org/superwaveblog/?p=293

    VálaszTörlés