2013. január 31., csütörtök

Ideje kilépni a ránk aggatott kollektív bűnösség bűvköréből

(Lehet, hogy az Élet csupán játék, a mindent átható Tudat illuzórikus megnyílvánulása, az implicit Rend felszínének fodrozódása, mégis a lent leírtakkal mélységesen egyetértek. És igen, lehet, hogy nem valami ellen, hanem valamiért kell küzdeni, mégis a lenti érvelést logikailag, erkölcsileg, jogilag, és minden normális emberi normához mérten rendkívül rendben valónak találom.)

 

A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére

Tisztelt Emlékbizottság!

Mi, ma élő magyar emberek sem 1944-ben, sem azóta és különösen 2014-ben nem tartjuk magunkat felelősnek a zsidók II. világháborús deportálásáért. Személyünk elleni kollektív bűnösséggel történő megvádolásnak tekintjük, ha a nevünkben bárki, bármilyen bocsánatkérést fogalmaz meg vagy fizet a mi adónkból bármilyen összegben kártérítést a zsidóság felé. Mi nem követtük el azt, amit az emlékbizottság a magyarság egészére terhel rá!
Tudomásunk szerint létezik olyan zsidó érdekeltségű szervezet, amely feladatának tekinti, hogy az általuk bűnösnek tartott személyek után nyomozzon. Nincs tudomásunk viszont arról, hogy e szervezet bármilyen bizonyítékot talált volna arra, hogy a ma élő mintegy 10 millió magyar embernek 1944-ben köze lett volna valamely zsidó halálához!
Éppen ezért követeljük, hogy a vádlók és a bocsánatot kérni szándékozók tételesen, személyenként mutassanak fel bizonyítékokat. Amennyiben nincs bizonyíték, nincsenek bűnösök sem!
Mindezek alapján mi, 10 millió ártatlan magyar ember, nem kívánunk bocsánatot kérni a zsidóságtól és nem fogadjuk el, hogy a mi munkánkból származó adóból akár egyetlen fillér kártérítést is fizessenek, mert nincs miért! Vezekeljenek és fizessenek a bűnösök! De csak ők!
Ha az emlékbizottság tagjai a zsidóságtól bocsánatot akarnak kérni avagy kártérítést akarnak fizetni, ám tegyék, de csak a maguk nevében, a saját anyagi forrásaikból! De miért is? Talán mert ők maguk elkövettek valamilyen bűnt? Akkor viszont miként lehetnek az országunk közéleti személyei? És vajon mit követtek el? A magyar közvéleményt kötelesek e kérdésben tájékoztatni!
Megjegyezzük továbbá, hogy Magyarország 1100 éves történelmének tragédiáit a magyar nép az egyetemes magyar nemzet elleni támadások, erőszakos cselekedetek szerint tartja számon, mint például a mongol-tatár támadás, a török uralom, mely alatt magyar gyerekek tömegét vitték el janicsárnak és vált az ország nagy része lakatlanná. De ugyanilyen tragédiának tartjuk a Habsburgok vérengzéseit, különösen a ’48-49-es szabadságharc leverése után avagy a kun (kohn) béla banda 133 napos szadizmusát, a trianoni gyalázatot vagy a II. világháború utáni kommunista terrort, abban az ávh-s, ávo-s gyilkosok kegyetlenkedéseit az ártatlan magyar emberek tömegével szemben. Jelen helyzetben nem kívánjuk a magyar nemzeten belüli kegyetlenkedéseket (kun (kohn) béla és rákosi terrorja) faji alapon vizsgálni, mivel ez a mostani tiltakozásunknak nem tárgya, pedig érdekes és fontos összefüggéseket tárna fel az emlékbizottság által kezelt témával.
Felhívjuk az emlékbizottság tagjainak figyelmét, hogy az önök által szervezett rendezvényt, annak költségeit és eseményeit csak az e témához olyan, ÖNKÉNT csatlakozó személyek körében szervezzék, akik ezen ügy mellett személyesen kiállnak és saját anyagi forrásaikból fizetnek rá hozzájárulást! Mi, ártatlan magyar emberek nem vagyunk hajlandóak ennek a műsornak semmilyen formában, sem anyagilag, sem közéleti programként a részesei lenni.
Éppen ezért felszólítjuk a magyar kormányt, hogy erre a programra is csak a más nemzetiség számára e célra biztosított mértékű támogatást nyújtson, annak ellenére is, hogy a zsidóság, mint népcsoport nem is szerepel a magyar nemzetiségek listáján!

Kelt, Budapest, 2013. január 17.

Tégy a magyargyűlölet ellen” Mozgalom


 

43 megjegyzés:

  1. A kollektív bűntudatosdi játékot a kaotikus egyház is játssza már vagy kétezer éve..., bár az ősbűnt nem tudom végül is ki találta ki, a lényeg, hogy bekajáltuk rendesen.
    Lehet, hogy ebből is csak egyenként, felébredve, megemelkedve és szeretettel léphetünk túl?
    Nos hajrá, előttünk a pálya!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://mandiner.hu/cikk/20130129_egyutt_2014_a_jobbik_megbelyegzi_a_csaladokat

      Ők is ezt játsszák.

      Törlés
    2. Névtelen, ez teljesen más kérdés. A kollektivitás itt legfeljebb abban van, hogy igenis minden szülő (kollektíven) felelős a saját gyereke cselekedeteiért. Miért neveltél bűnöző csimotát? Miért nem küldted el dolgozni? Ezek itt a fő kérdések, nem az, hogy melyik szervezet fikázza a másik szervezet törvényjavaslatát.

      Törlés
  2. szép magyar virág?
    http://www.imdb.com/name/nm0032375/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hehe! :)
      Tényleg nagyon hasonlít, lehet, hogy Ő az...
      Mindegy, nagyon sok színész, híres "külföldi" rendelkezik magyar ősökkel, génekkel, ezek általában meg is jelennek a külső jegyekben. Erről a lányról simán el tudom képzelni ezt.
      Egyébként meg csak illusztráció! :)

      Törlés
  3. Nem lehet, hanem biztos:
    http://www.adoring.net/shiriappleby/
    http://www.adoring.net/shiriappleby/gallery.htm
    http://www.adoring.net/shiriappleby/105.htm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mellesleg meg photoshoppos.. :D
      (bocs, ma névtelen vagyok valamiért)

      Törlés
    2. Nem baj, attól még szép, és illik a képhez. Szép találat! :)

      A tartalommal kapcsolatban is tudsz valamit hozzátenni esetleg? :))

      Törlés
    3. Perszehogy tudok, de már nem akarok.. addig még a magyarnak (ex)-jugó vagyok, a szerbnek magyar, a zsidónak keresztény-katolikus-buddhista, addig miről meséljek?
      ezen a pályán a szabályokat fel lehet rugni (és nem mondom, hogy nem érdemes), mindenesetre veszélyes.
      Mindennek eljön a maga ideje.. én csak ilyen kis álmodozó vagyok most.. :)
      http://youtu.be/evdx1_g5Aec

      Törlés
    4. Köll neked névtelenkedni! Tudod, hogy harapok rá.

      Nekem Te zplus vagy, már ez is fiókozás? :)

      Törlés
    5. Nos ha már Photoshop: én a kislány (a lapockájához intenzíven konvergáló) cicije helyett - http://www.roswell-germany.de/pictures/cast/season1/04.jpg - az ö betű (hosszú) ékezetére fektettem volna a hangsúlyt, miszerint ugyebár: bőséggel, valamint: földjéből.

      mj

      Törlés
  4. Ne találok semmi ellentmondást az élet játék illetve illúzió volta, és az abban elkövetett disznóságok között, hiszen vastagon belefér. Ugyanis szemétládáék mindaddig eljátszhatják
    velünk pimasz játékaikat, amire lehet ugyan mozgalmi petíciókkal reagálni, de amíg mi pusztán csak szendergünk, a játékot csak ímmel-ámmal és rosszul játsszuk és nem ébredünk rá arra, hogy egységesen megvonjuk tőlük mindennemű támogatásunkat - ne felejtsük el, ők mindannyian a mi energiánkból élnek, soha egy büdös forintot nem voltak képesek tisztességes úton megkeresni - nos, addig levelezhetünk:-)
    A dolgot egyébként fordítva látom Mazsi, hisz a MAZSIHISZ csak a pénzben hisz, az egész sztorit még ők sem veszik komolyan, mit történelmi tragédiát, de amíg balfaszok vagyunk, jól jövedelmez.

    mj

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Mazsi, hisz a MAZSIHISZ csak a pénzben hisz"

      Nos, ezen strófa megfogalmazásához már kellett némi elvetemültség! :))

      Törlés
  5. Tekintve, hogy a holo-történet törvényileg le van védve, nem érdemes ezt nagyon piszkálni.

    Az viszont figyelemre méltó - és ezt már írtam egyszer - hogy a "pokol" és az "okol" szavaink mennyire hasonlóak. Az emberiség megosztásának nagyszerű eszköze, ha az egyes - nyelvileg és kultúrálisan szétszaggatott - populációk közé éket vernek.

    A jelenlegi "kultúrában" az első okolás a zsidókra kent Krisztus-gyilkosság, amit sohasem követtek el.

    Na de nézzünk egy másik vonalat!

    A Biblia szerint a VÍZÖZÖN túlélője Noé és szűk rokonsága volt, összesen 8 személy.
    A probléma csak ott van, hogy a Babiloni torony építése a VÍZÖZÖN utánra esik.

    Vagyis logikai sorrendben:

    1. Isten az emberek romlottsága miatt komplett letörli a térképet.

    2. Marad 8 túlélő és az állatvilág fajai párosával.

    A logikus kérdés: Ki a f@szom építette akkor a Babiloni tornyot ???
    Noé ugyanis földműves volt és feltehetőleg a szűk rokonságának sem volt egyetemi végzettsége.

    A Babiloni toronynál (aminek a magassága mindössze 90 méter körül volt) "Isten" újra
    "alászállt" és összezavarta az emberiség nyelvét. (Gondolom azért, hogy ne építgessenek hatalmas tornyokat.)

    És ... ???? Sikerrel járt ????
    Hát azt kell mondjam, hogy NEM, ugyanis a legmagasabb épület jelenleg 500 méter
    körül jár.

    Ebből két kérdés adódik:

    1. "Isten" ennyire balfasz lenne ???

    2. Nem lehetséges, hogy valaki(k) szándékosan egy
    hamis istenképet produkáltak az emberek agyában ???

    A nullapont hézagos története erősen arra utal, hogy valaki szivat minket.

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Istenek a fejükre estek:-)

      "De megjött Enlil is, és látta a bárkát és harag töltötte el a szívét : - Hát mégis megmenekült egy élőlény ! Pedig nem lett volna szabad egyetlen embernek sem életben maradnia ! Szólt hozzá Nimurta : - Ki más tudna ilyen tervet kieszelni, mint Ea?
      - Megszólalt Ea is, és ezt mondta Enlilnek : - Hogy is lehettél olyan meggondolatlan, hogy vízözönbe borítsd az egész világot ? Aki bűnös, az bűnhődjék, de Utnapistinek(noé) ne akard immár a vesztét. Ahelyett, hogy vízözönt bocsátottál volna a világra, támadhatott volna oroszlán vagy farkas az emberekre, hogy pusztítson közöttük. Ahelyett, hogy vízözönt bocsátottál a világra, támadhatott volna éhínség az emberek között, vagy megtámadhatta volna őket Irra, a pusztító járvány istene, és ez is megritkíthatta volna soraikat.
      Egyébként nem én magam árultam el a nagy istenek titkát, én csak álmot bocsátottam rá, és ő, legbölcsebb ember, ebből olvasta ki. Most pedig döntsetek róla kedvezően ! Így szólt Ea és belépett a bárkába, kézen fogta Utnapistit és így vezette ki őt a szárazföldre, feleségével együtt. Ott aztán letérdelt Utnapisti is, meg a felesége is, kettejök közé állt Ea, megérintette homlokukat és megáldotta őket : - Ezelőtt ember volt Utnapisti, de mostantól fogva Utnapisti is, meg a felesége is hozzánk, istenekhez váljék hasonlóvá ! Lakozzék Utnapisti a messzeségben, a folyamok torkolatánál ! És akkor az istenek elvezették Utnapistit messze, a folyamok torkolatához, és meghagyták neki, hogy ott lakozzék."
      és lakozik:-D

      Noé kapott a fejibe tudást a bárka építéséhez.

      Törlés
    2. "Noé kapott a fejibe tudást a bárka építéséhez."

      Meg Bábel tornyának építői is. :)))))

      Enlil, Enki, Ea, stb. ... skizofrén "istenek" = skizofrén emberek.
      Biztos vagy benne, hogy aki az ÉLETET adta, az űrhajóval közlekedik ???

      Mert én nem.

      Ö.T.

      Törlés
    3. Meg aztán ez az "istenek" közötti csihi-puhi inkább a görög-római mitológia
      jellemzője, nemde ????

      A nagy kérdés: Hol VAN itt az EGY ???? ... ha még az "istenek" is civakodnak egymással ??? Sokkal inkább parlamenti képviselőkre emlékeztetnek, nemde ???

      Ö.T.

      Törlés
    4. http://www.literatura.hu/lexikon/mitosz/vizozon.htm
      Gilgames eposz nyomán:-)

      Ne izgasd magad fel ezen:-)))

      Törlés
    5. Skizofrén politeizmus.

      Ö.T.

      Törlés
  6. "A jelenlegi "kultúrában" az első okolás a zsidókra kent Krisztus-gyilkosság, amit sohasem követtek el."

    Nocsak! Hát kik követték el? Talán azok a valakik voltak, akiket a 2. pontban említettél?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Ideje kilépni a ránk aggatott kollektív bűnösség bűvköréből" a bejegyzés cime. Viszont ideje kilépni a kollektiv bűnösség másra-aggatásának bűvköréből is..
      Hogy valaki él a megtévesztés és a cukormázas-takony-ez-jár-Neked-mert-megérdemled eszközével is: ez egy rózsaszin nyalóka és nem kell bevenni.. ennyi..
      a többi már babapiskóta nehézségi fokozatú.. :D

      Törlés
    2. Nem találod furcsának, hogy egy nép, ahol a megkövezés volt szokásban,
      hirtelen átvált a keresztre feszítésre ???

      Aztán ami érdekes még, hogy sem előtte, sem utána ezt nem gyakorolta.
      (Legalábbis nincsenek róla feljegyzések.) Mert ha gyakorolta volna, akkor Krisztus csak egy lett volna a sok közül, akit felszögeltek és akkor a "bűnösségüket" sem lehetne úgy felnagyítani.

      A másik kérdés, hogy egyáltalán ki profitált ebből???

      Aztán az sem mellékes, hogy "véletlenül" éppen római megszállás alatt voltak, akiknél
      ez a módszer nem volt ismeretlen.

      Emlékszel például a Spartacus bukásakor kivégzett kb. 6000 - ből a 126. személy nevére ??? Feljegyezte egyáltalán valaki ???

      Ö.T.

      Törlés
    3. Köszi a választ!

      Valójában soha nem kutattam ebben a témában, mivel soha nem is utáltam a zsidókat. Gyárilag nem tudok gyűlölni, max 2 órát dühöngeni magamban. Tehát eléggé életképtelen vagyok, s ráadásul határtalanul naiv.:)

      Törlés
  7. Jaj Istenem - már megint egy "ellen-mozgalom". Amolyan "kiválasztottas" mintára, csak most a zsidó szó fel van cserélve a magyarra. Már számtalanszor említve lett hogy nem szabad alkalmazni, magunkra venni és alkalmazni a hatalmon lévők antiszemitázó módszereit. Nem szabad betagozódni a dolgaikba, pláne nem lemásolva azokat. Ezekben a dolgokban - mint a vaskor-végi paradigma alakítói és haszonélvezői - kizárólag ők, az úgymond "kiválasztottak" a jók. Mert ez fekszik nekik - erre vannak predesztinálva. Mármint a gyűlölet parttalan és állandó szítására mások és önmaguk ellen. Nekünk magyaroknak ez nem áll jól és nem is megy - hiszen a mi késztetésünk egész más természetű. Nem véletlen nem óbégatunk állandóan a tatárjárás, Mohács, Szatmár, Világos, a Don-kanyar, a gulágok, 56 vagy éppen 89 meg a mostani embert-próbáló idők kapcsán sem.
    Egész egyszerűen felül kell emelkedni rajtuk és a dolgaikon - bármilyen nehéz is. Cseppet sem egzaltáltan - a középpontunkban maradva - nyugodtan és türelmesen felemelkedni csak így lehet. Nem kell megnehezíteni a Teremtés dolgát azzal hogy éppen most "összemossuk" magunkat a minket gyűlölőkkel. Akkor a Teremtőnek nehezebb leválasztania bennünket mint a tiszta búzaMAGokat az ocsúként funkcionáló rabszolgatartó elnyomóinkról, országrablóinkról. A szó szerint "elragadtatásra" kiválasztottakról és a nekik szolgáló sublenc-csicska siserehadról. Várjuk már meg - már nem telik sok időbe - míg "Lokiék" a 6almas és vagyonos kőművesek közül kiválasztott "biblikus" 12 zsidó-törzsbeli 144 ezeret - végre amúgy "vonósugarasan elragadtatják a zűrhajóikra". Mint egy másik bolygó jövendő "nemességét" - az általuk kiválasztott szolgálatukra önként jelentkezettekkel együtt. Ez most - mint egy a Földet "megtisztító" folyamat/történés - meg van engedve, mondhatni hogy szabad utat kapott. Persze a fent nevezettek innen nem vihetnek semmit sem magukkal.
    A 6almi szféra minden szegmensének FÉL-ELEMBŐL való tombolása - akár médiotikus, gazdasági, pénzügyi vagy fegyveres konfliktusos - azért van most folyamatban mert önmagukat illetően nem lehetnek biztosak semmiben. Ugyanis egyáltalán nem biztos az irányítóik reájuk eső "választása". Máshogy pedig innen nem tudnak elmenni - testestül. Akkor pedig, mihelyst jön a "FöldAnya" rezgésemelkedése és addig már pozitív értelemben nem tudnak megváltozni - nincs mit tenni. Számukra szó szerint itt az apokalipszis, armageddon meg amit akarnak. Egyszerűen azért mert amint a "KÁRPIT HASAD" ők már csak a "FÁTYLON INNEN" érzékelik az illúziót. A "FÁTYLON TÚL" már nem látnak mint a többi náluk magasabb belső rezgésű - egyébként szeretet-orientált és jóakaratú ember. Akik természetesen a "fátylon túli" aranykori illúzióra gond nélkül tudnak majd átváltani.

    Kerion

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A mi DNS-ünknek megvan az a képessége, hogy harcoljon méltósággal. Mint emberek, akikkel veleszületett a művészet és a találékonyság, és nem született vele a pusztítás az erőszak és a háború. Van évszázados kultúránk, gazdag történelmünk, hagyományaink, színeink. Ez az egyedülálló keveréke a naiv és változatos elevenségnek vezetett oda, hogy elismernek minket a világban.

      Ha békében át tudjuk adni a gyerekeinknek mindezt, már akkor felemelkedtünk egy magasabb erkölcsi szintre, mint ami a jelen. Nem tennék különbséget abban, hogy ki méltó erre. Minden ember aki erre hajlandó már méltó is.
      Sg

      Törlés
  8. Rendkívüli Állapotok


    Közzétéve: 2013. január 31., csütörtök Szerző: Kásler Árpád

    Tisztelt honfitársaim, a kör bezárult!A billentyűzet mellől nem tudunk változtatni a sorsunkon. Az országos megmozdulás és akaratnyilvánítás megszervezéséhez, mozgósításához, időre van szükség, DE A KÜRT MEGFÚJATTATOTT!

    http://kaslerarpad.hu/?p=2401

    Világos kommentár:

    http://www.youtube.com/watch?v=Gr8mBQ3gd3U

    VálaszTörlés
  9. Csak egy lépést hátra, és megjelenik a megoldás, ami mindig is ott volt, jól elrejtve a szemünk előtt. Nem kell vinni az utcára, hogy erőszak, és konfliktus legyen. Egyetlen eszköz maradt, ami demokratikus: a szavazás.

    Dolgozzák ki, és kezdeményezzenek szavazást. Ezt látom helyénvalónak.
    Sg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a szavazósdit már beszoptuk párszor.

      Törlés
    2. Legalábbis ha figyelembe vesszük, hogy soha nem az igazi döntéshozókra szavaztunk...

      Törlés
    3. Az igazi döntéshozók nem kérdezik a véleményed.. :P
      Kapsz két választást, de hogy mi az a kettő (vagy több), azt soha nem Te vagy én mondjuk meg..

      Törlés
  10. Végrehajtási kifogás- minta- :

    http://kaslerarpad.hu/

    *******

    Keshe, magyar fordítással:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zXSEEuhYJPQ#!

    :))))))))))))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy idő után átvált a magyar szöveg google.translete stílusba... :) Biztos elfáradtak a fordítók.

      Törlés
  11. Csehek legalizáltál a tüdőt:-) Kollektív vihorászás lesz, gyógyszer alapon:-)

    VálaszTörlés
  12. Most már csak azt nem tudom mit keres itt az ember, ha szerintetek húzza be fülét-farkát, üljön otthon, várja ki míg meghal (megölik), aztán majd szépen "szeretetfelrezeg" a "mennyországba".

    Közben "mások" meg gyarmatosítják maguk számára az egész bolygót, tönkretesznek, kizsákmányolnak mindent és mindenkit, leigázzák az emberiséget és szerintetek nekünk ezzel semmi dolgunk, hanem "elegánsan" kitérünk előle a "túlvilágba" (azaz tulajdonképpen kollektív öngyilkosságot követünk el) és akkor minden jó lesz.

    Hát ezt már tényleg az "ezoterikus" agymosás eredményének tudom be, mintha "hajazna" az újszövetség "megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel" és a "boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa" című zsidók által írt népbutításra, aminek valójában az eredménye mindaz ami ma van.

    "Ne tégy ellenünk semmit, hagyj minden gazemberséget magadon elkövetni és majd akkor jól jársz egyszer, valamikor a távoli jövőben, amikor majd másodszor is eljön a "Messiás", hogy igazságot tegyen!".

    Tökéletes, én is ezt mondanám az alkalmazottaimnak (ha gazember lennék), ha nem akarnék nekik fizetni és ha azt akarnám elérni, hogy a "hitegetés" elég legyen ahhoz, hogy mindennap ingyen bejárjanak ellenvetés nélkül dolgozni az én meggazdagodásomra.

    Hát aki erre vár, azért váltson lábat közben, nehogy túlságosan elfáradjon.

    Nem ezért vagyunk itt, hogy azt várjuk, hogy ne legyünk itt.
    Nekünk itt feladatunk van, amit "elsunnyogunk" mindenféle (sokszor Dávid nevű) ezoterikusra hivatkozva érdekes módon.

    Csak azért, hogy ez világos legyen micsoda piszok, lusta, alja népek vagyunk, amiért csak a kifogást keressük mindenben, ahelyett, hogy cselekednénk, Jézus szavaival:

    "Máté 10,34 Ne gondoljátok, hogy azért jöttem, hogy békességet bocsássak e földre; nem azért jöttem, hogy békességet bocsássak, hanem hogy fegyvert."

    Pál apostol rómaiakhoz írt levelében:

    "1,29 A kik teljesek minden hamissággal, paráznasággal, gonoszsággal, kapzsisággal, rosszasággal; rakvák, írigységgel, gyilkossággal, versengéssel, álnoksággal, rossz erkölcscsel;
    1,30 Súsárlók, rágalmazók, istengyűlölők, dölyfösek, kevélyek, dicsekedők, rosszban mesterkedők, szüleiknek engedetlenek,
    1,31 Balgatagok, összeférhetetlenek, szeretet nélkül valók, engesztelhetetlenek, irgalmatlanok.
    1,32 Kik jóllehet az Isten végzését ismerik, hogy a kik ilyeneket cselekesznek, méltók a HALÁLRA, mégis nemcsak cselekszik azokat, hanem az akképen cselekvőkkel egyet is értenek."

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt akár a "Mi a célja az egy-én-nek" c. fejtegetéshez is leírhattad volna. :)

      Épp most néztem meg Árpiék riportját,
      http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pzD3gEWuh9w
      és azt kell mondjam olyan ez az egész ügy mintha még egy utolsó próbálkozással kísérelnék meg berántani az embereket valami felkelésbe. Mintha az egész eddigi magyarellenes (és emberellenes) tevékenységsorozat mostanra csúcsosodna ki valamiféle ördögi logikai láncolat szerint - minden összeállt már egy igazi vérengzéshez (cigányhelyzet, devizahitel, ésatöbbi), az egész olyan fokúra erjed már, hogy tényleg robbanás közeli állapotról beszélhetünk. Ezt itt írom még a kényelmes fotelból, de könnyen lehet, hogy holnap már beindul a durrogtatás. Csak - ahogy máskor is említettem - nem a főkolomposok fognak először elhullni, hanem a szerencsétlen ártatlanok.

      A magyar embert sok dolog megkülönböztet másoktól, az egyik ilyen az önfeláldozás másokért, családért, hazáért, stb. - csak az ezzel a probléma jelenleg, hogy nem volna értelme semmiféle önfeláldozásnak - még ha tudjuk is, hogy az egész egy játék - mivel egyrészt számunkra elérhetetlenek a valódi fejesek (emberek egyáltalán??), másrészt egyáltalán nem tudhatod, hogy érdemes volt-e az áldozatod. Ezt az egész kicseszett harcot csakis szellemi síkon lehet megnyerni, már ha még itt akarunk szabad, egészséges emberként éldegélni a Földön - minden más esetben vagy magunkat nyiffantjuk ki, vagy a körülményeket tesszük teljesen élhetetlenné - ergo ugyanaz a végkifejlet. Nehezen hiszem, hogy egy felbőszült tömeg (embermilliók) képesek lennének hidegvérrel lezárni úgy minden országhatárt, repteret, földalatti bázist, dimenziókaput, hogy a valódi főgenyák el ne meneküljenek. Az is lehet, hogy már nincsenek is itt, mert már bőven elindítottak minden folyamatot, és csak a Holdról tévézik, hogyan játszuk le a finálét. :)

      Azért értek egyet a Kerion féle javaslattal, mert én sem látom értelmét más útnak. Tömeges tudatminőség váltással az egész ránk manipulált illúzió eltüntethető, ez viszont csak úgy megy, ha minden emberben potenciális társat látsz, és szeretettel közelítesz felé. Hagyjuk az ezomókusokat, meg az UFO-várókat, meg minden egyéb elterelést, mert ha sikerül ezt a szeretetérzést a jelenben először magadban állandósítani, majd átsugározni a környezetedbe, akkor már nyert ügyünk van, és nem egymást fogjuk felzabálni, hanem esély van egy minőségi síkváltásra közösen, ahol ezek az aljadékok már nincsenek jelen. Itt, jelenleg, ezen a szinten nem verhetőek meg, csak akkor ha mi mindannyian (vagy ahányan csak tudunk) távozunk egy szinttel feljebb, ami lehet ugyanúgy a Föld, de NÉLKÜLÜK. Ez nem menekülés, hanem okos enged alapon szintlépés.

      Szerintem.

      Törlés
    2. Bastian.
      Bennem mindig visszatetszést kelt ha valaki csak kritizál valamit, de azt elfelejti leírni, hogy akkor mi a megoldás SZERINTE.

      Törlés
    3. Mazsola

      Elnézést, de az a poszt olyan hosszú, hogy még nem volt időm elolvasni, de el fogom! :). Azért nem oda írtam...

      "Tömeges tudatminőség váltással az egész ránk manipulált illúzió eltüntethető"

      Ez így igaz, de nem tudom észrevetted-e, hogy nincs "Tömeges tudatminőség váltás". Nincs! Ez csak a mi szubjektív érzékelésünk, mert a neten egymásra talál néhány ember, de a "tömeg" ebből semmit nem érzékel és nem is érdekli. Nem véletlenül vagyok én sem itt, mert egyetlen EGY ismerősöm sincs, akivel ezekről a dolgokról tudnék beszélni, pedig nem egy-két embert ismerek a világon. Van aki meghallgat, de úgy néz rám, hogy "úristen ez meg milyen betegséget kaphatott el?" vagy "konteós ökörség", stb...
      Nincs és nem is lesz tömeges tudatváltás, erre kár várakozni. Ugyanaz a pár ezer, esetleg tízezer ember kommentel mindenhol. Ebből nem lesznek milliók soha, ami azt is jelenti, hogy nem fog a dolog "magától" megoldódni.

      Szul than

      A megoldást elmondtam. Ellen kell állni, minden eszközzel, fizikailag is! Soha nem a többség változtatta meg a dolgokat, hanem mindig egy agilis kisebbség, de ha mi a "kisebbség" sem tesszük a dolgunk, hanem "menekülni" próbálunk a feladat elől, akkor mindennek vége. Korábban én is azt hittem, hogy meg lehet "világosítani" az emberek többségét, de már jó ideje rájöttem, hogy lehetetlen. Nagyjából annyian vagyunk, ahányan most, sokkal többen már nem leszünk, a többiekre meg nem lehet számítani.
      Akinek eddig mondtam, hogy milyen diktatúra várható, kivétel nélkül azt válaszolták, hogy majd "elsőként" állnak be a soraikba azon az oldalon, hogy még jó helyet kapjanak az új "rendszerben" és akkor minden rendben lesz. Itt tartunk.

      Törlés
    4. És mi van, ha az a bizonyos pár ezer teremt magának egy jobb síkot? Vagy mi van, ha már létezik egy élhetőbb sík, és az a pár ezer egyszerűen kiszáll innen, és belép ODA? Erre a verzióra is gondolni kell, mert én úgy látom, hogy a 3D-nek is megvan a maga szükségessége a rendszerben, a tömegek számára - kár ezen változtatni, kár ebben igazán küzdeni, mert nem sok értelme van. Én úgy látom vagyunk páran, akik már igencsak kinőtték ezt az (t)oszd meg (k)uralkodj c. játékot, és szerintem ez a néhány ezer tudatrész képes a minőségi tudatváltásra, nem vagyunk egyedül a feladatban. Ez a feladat nem lehet csak egyedi sem, és nem lehet teljes emberiség szintű sem - pont amiatt, amit leírtál. Így látom most. :)

      Törlés
    5. Azt nem tudom, hogy lehetséges-e, de ez olyan "egó"-szagúnak hangzik. Én (és még néhányan) megoldom magamnak, a többiek le vannak sz@rva.

      Azt gondolom, hogy akiket a jelenlegi dolgok nem érintenek (devizahitel, közműdíjak, munkanélküliség, stb...), az nagyon könnyen "átlép" a dolgokon, kíváncsi lennék, hogy itt az oldalon hányan érintettek, szerintem nem igazán.

      Mondjuk engem egyik sem érint (egyelőre), de nem is ez a lényeg, hanem kötelességemnek érzem, hogy azok mellé álljak, akik ártatlanul kerültek ilyen helyzetbe. Az, ha elesünk a "csatában" még nem jelenti azt, hogy nem kerülhetünk "oda" ahova szeretnénk, de legalább itt a 3D-ben is megtettük, amit meg kellett tennünk. Azt nem tudom, hogy "ott" van-e ilyen, de ha megkérdezné bárki, hogy mikor elmentél a folyó mellett és láttad a sok fuldoklót, akkor miért fordítottad el a fejed, miért nem segítettél, akkor majd mit fogunk mondani... hogy féltettük a nemlétező kis "anyagi" testünket vagy egyszerűen a könnyebb utat választottuk? A "tudás" mindig felelősséggel is jár, különben nem érdemeljük meg.

      Nem hiszem, hogy "ott", bármit is jelent az, "nyámnyila, pipogya" entitásokra nagy igény mutatkozna...

      Törlés
    6. Békés entitásokra viszont annál inkább szükség van odaát. :)

      Nézd, én nem tudom hány életem volt előzőleg, volt-e egyáltalán, de azt tudom, hogy kibaszottul elegem van a torzsalkodásokból, legyen az egy szomszéddal való konfliktus, vagy egy kontinentális háború. Olyan idealisztikus egy békés világot elképzelni magunknak? És igen, akiknek még egymás gyepálása a kívánatos tevékenység (tök mindegy milyen fundamentalista vallási vagy egyéb okokból), azoknak ez a hely TÖKÉLETES. Nekem már nem az, és vagyunk páran, akiknek hasonlóan szűk a cipő. Összezárultak a falak. Szűk ez a realitás, nem tudom kinyitni a szárnyaimat. :) Kiismertem ezt a világot, amennyire úgy gondolom, hogy szükségem volt rá (persze mindig lehet mit tanulni, de) a lényegét azt hiszem átláttam, és egyre kevésbé érzem magam idevalónak. Mint ahogy Téged, és még sok "netbajtársat" sem érzek idevalónak többé. De azért megértem a harcias kedvet is, ez a szellemi nagyságtól függetlenül jelen lehet az emberben - elfogadom. Csak én békeszeretőként nem kérek belőle. Ez persze nem jelenti azt, hogy ha "olyanná" fajul a helyzet ne ragadnék csákányt. :)

      Törlés
    7. Ja és én érintett vagyok devizahitel ügyben, de szerencsére már csak a kárpótlás vonatkozásában - ha lesz ilyen. :)

      Törlés
    8. "Ellen kell állni, minden eszközzel, fizikailag is! Soha nem a többség változtatta meg a dolgokat, hanem mindig egy agilis kisebbség,"

      De Bastian, mondj egy példát a történelemből, amikor ezek igazán pozitív változást hoztak!
      Én úgy látom, ezek az eszközök az igazi(pozitív) változtatásra nem működnek, soha nem is működtek.
      Persze főleg azért, mert a nagy manipulátorok mindig is kihasználták, és félrevitték az eredeti jószándékot is.
      A fizikai ellenállás, harc, vagy bármilyen TETT valami ELLEN, mégha látszólag jó ügyért folyik is, mégis a másik oldalt erősíti.
      Vedd már észre, elégedetten dörzsölik a markukat az elégedetlenkedő, felháborodott, lázongó embereket látnak, hallanak! Hiszen minden tettüknek ez a célja! NEGATÍV ENERGIA GENERÁLÁSA SZELLEMI SZINTEN.
      És ha ez sikerül nekik,(és eddig igencsak sikerült) akkor válik ilyenné a világ, amilyen most.
      Tehát ebből következően szerintem az egyetlen megoldás nem a menekülés, (ezt nem tudom honnan vetted), hanem az EGYensúly megteremtése céljából a POZITÍV ENERGIA GENERÁLÁSA SZELLEMI SZINTEN.
      Ne izgulj ez természetesen magába foglalja hogy fizikailag is segítsünk, akinek tudunk. De ez is csak egy eszköz a fennti célhoz.
      Persze nem biztos hogy mindenkinek ez az útja!
      Igyekezzen mindenki a sajátját járni.

      Törlés
  13. Ki irányítja a dolgokat???...érdemes átolvasni !!!

    http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=2508&c_start=0#c29340

    GA

    VálaszTörlés