2013. január 20., vasárnap

Lásd a csodát

Egy olvasóm ajánlotta ezt az igazi lúdbőrt kiváltó klipet, mely a "tégy csodát" mondanivalójával tökéletesen kapcsolódik a tudatváltásos előző bejegyzéshez. Igazából engem nem nagyon érdekel melyik "szavazzunk, de fingunk sincs a valódi számlálásról" típusú meganyál ki-mit-tud produkcióból került ide ez a srác, és az sem éri el nagyon az ingerküszöbömet, hogy milyen díjakra hajtanak ezzel a számmal és klippel, de az már annál inkább érdekel, hogy mit akartak közölni vele, illetve miért toltak ennyi pénzt egy friss ember első klipjébe?


A dal szövege is figyelemreméltó, különösen a következő sorok: "soha nem kell félned már, ez az út amit álmodtál", és a "szórd újra szét a régi fényt", azonban a zenéhez készített látványvilág az ami igazán meggyőző erejű. A klip egy igazi Orwell-i bázisról indul, itt van minden szükséges kellék: vonalkódos billog, ujjlenyomat-leolvasó, vegyvédelmi ruhás őrök, szóval minden összeállt egy igazi trendi, új világrendi totál kontroll létsíkhoz, de furcsa módon főhősünket kiengedik a szabadba. Véget ért a NWO?? Ez az üzenet? Kint aztán elénk tárul a "lásd a csodát" és a "nézd milyen gyönyörű" szöveggel némileg ellentmondásban lévő szörnyű "valóság": egy igazi poszt-apokaliptikus színhely, kihalt, lerombolt város, "vírus-támadás" - olvasható az angol nyelvű újságban is, csótányokon élő túlélők. (és itt van She is, kitárt ujjakkal, figyel). No és természetesen megjelennek az ebben a környezetben "szokásos" bandák is, hogy jól eljátszanak a friss hússal, de valami megváltoztatja őket. A srác hangja talán? Netán a tekintete? A szövege? A csatlakozó gyerekek? (nem semmi a tekintetük mondjuk!) Mindenesetre úgy döntenek, hogy elég ebből a létezésből és követik őt a ... hová is? Nem derül ki, mert a végén nem látjuk, hogy átszellemült tudatállapotban hová is néznek mindannyian, ezt a készítők okosan a fantáziánkra bízták. És most nagy bölcsen én sem teszek mást. :)

32 megjegyzés:

  1. Nem szeretném méltatni a fiút, de valóban érzéssel énekel, és a hangja is annyira gyengéden tud szólni a lélekhez.
    Néhol Isten szavait hallottam ki a sorokból pfffff.
    Hatott is rám, könnyeztem lúdbőröztem...

    KÖSZÖNÖM

    VálaszTörlés
  2. És angolul:
    http://www.youtube.com/watch?v=K6jTZsWM2GU

    VálaszTörlés
  3. A kicsit elálló fülei ellenére (ne ítélj....) nekem tetszik ez a gyerek! :D

    Azért az angol verziót másképp fordították egy pöttyet. A magyar mélyebb értelmet nyer - mint mindig.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha a magyar melyebb ertelmet nyer(igaz), miert angol nyelvu uutcakon es ujsagok kozott vonul?Nekunk mar virusunk sem lehet?

      Törlés
  4. Nekem ami legjobban szemet szúrt, hogy miért hagyták benne az újságban a tipográfiai próbaszöveget -brainstorm indul:
    - az első csak úgy informative: http://en.wikipedia.org/wiki/Lorem_ipsum ,magyarul: http://hu.wikipedia.org/wiki/Lorem_ipsum
    - http://en.wikipedia.org/wiki/Cicero H: http://hu.wikipedia.org/wiki/Marcus_Tullius_Cicero
    - azért mert: http://en.wikipedia.org/wiki/De_finibus_bonorum_et_malorum
    *****
    (a helyszin után fél órát kutattam- hiába, ha valaki tud valamit.. légyszi :)
    *****
    Bennem egészében véve pozitiv (jó) érzést vált ki a dal és a videó külön-külön és együtt is.
    *****
    azért készül(hetett) ilyenre a klip, mivel van angol nyelvű változata is, ráadásul saját VeVo-csatornán.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem hagyták benne, a szélfútta újság direkte így készült - miattad és azon kevesek miatt, akik veszik a fáradságot, és képesek elolvasni egy villanás erejéig megjelenő New York Times címoldalát...:-)
      Valószínűleg rejtett utalás idióta angolszászéknak, az újsággal való pereskedés elkerülése végett, ha túl komolyan vennék a vírustámadást, és akik miatt már a teszkós szatyorra is ráírják magyarul, hogy ha a gyerek fejére húzod, az akár meg is fulladhat.

      (Egyébiránt huszonéves nyomdász múltammal eszembe nem jutott volna 1:23-nál megállni újságot olvasni...:-)

      mj




      Törlés
  5. A legtöbb esetben ezek úgy szoktak történni, hogy sem az énekesnek, sem a szereplőknek (sokszor a rendezőnek sem) az ég világon semmi közük az egészhez, valójában nem is tudják miről van szó, ők csak "legyártják" és elég annyi, hogy ez "trendi".

    Az jól megfigyelhető, ahogy valakit "felkapnak" a "nagyok" vagy ha maga próbálkozik, el is tűnik 5 perc alatt a médiából.
    Nem véletlen volt a Tóth Vera vs. Gabi összeveszés sem, míg Vera itt-ott maga haknizott, addig a húgát felkarolta a Warner Bros (helyi ügynöksége) mindjárt elég érdekes klipek készültek és országos "sztárt" csináltak belőle.
    Ezt csak azért említettem meg, mert a nagy ügynökségeknél folyamatosan készítenek un. "storyboard"-okat, szerintem "bennfentes" egyének, akik feladata az "üzenetek" kidolgozása nemzetközi szinten. Aztán a nemzetközi vagy helyi ügynökség kiválaszt a saját "felkaroltjának" ezek közül, ami passzol az emberkéhez és megvalósítják. Valójában azt sem tudják mi szar az, de ehhez ad az anyacég gyártási támogatást. Lehet csinálni saját klipet is, de akkor az egészet a helyieknek kell fizetni, úgyhogy az ritka. Így "kényszerítik" ki az üzenet eljuttatását.
    Ebből csak annyi a lényeg, hogy nem kell az üzenetet és az énekest semmilyen szinten összekötni, az attól független.
    Kivételek persze néha vannak, mint pl. Ákos, akinek ezek a saját produkciói.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gratulálok, ezt tényleg nagyon szépen leirtad (és legnagyobb részét igaznak is hiszem-érzem), de nem szabad leirólag- itélőleg hozzáállni a zenékhez, mivel nagyon sok pozitiv üzenet csak igy jut el a "célszemélyhez" (hallgatóhoz). Nem olvas mindenki Platónt.. (..én se igazán, pedig jobb lenne.. a Köztársaságot pl.kötelezővé kellene tenni )
      Az hogy az előadó sűrűn nem tudja miről is énekel egyáltalán, az sem biztos.. (persze van olyan is, de ez egyáltalán nem izgat, ha a mondanivaló "hiba nélkül át tud jönni" :D )

      Törlés
    2. Azt gondolom, mindenki felel azért, amit csinál, felelőssége van azért, mivel szerzi a pénzét és a tetteinek másokra gyakorolt hatására. Előadóművészeknél ez a felelősség fokozott, hiszen társadalmi befolyással rendelkeznek. Ne mondd már, h ezeket a sztárocskákat az éhhaláltól menti meg egy-egy klip vagy kényszerítették őket. Az sem hiszem el, h egyetlen kérdés nem fogalmazódik meg bennük és gyakorlatilag bábként rángatóznak! Ezek emberek.

      Törlés
  6. Hogy mennyire igaza van Bastiannak, ez a videó is bizonyítja:

    http://www.youtube.com/watch?v=FF38oA3BR-0


    és így készült,.... Reninek, meg fogalma sem volt, hogy mibe csöppent bele, milyen üzenetet hordoz a sok szimbólum körülötte :

    http://www.pixter.hu/video?id=28279

    GA

    VálaszTörlés
  7. Nekem a klip és a szöveg teljes ellentmondásban van. Folyamatosan kerestem a csodát, ami olyan gyönyörű, de nem igazán találtam. A záró kép egy piramison álló embercsoportra emlékeztetett, akik várják a csodát. Lehet, értük eljön.

    sl

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen ez így van, a szöveget egy "helyi" sztár esetén helyileg írják, csak a nemzetköziekét írják a kliphez közvetlenül.
      A helyinek általában fogalma sincs a klip mondanivalójáról, ő csak ír egy szöveget, amit ő gondol az egészről.

      A reklámokban is a magyar szöveg itteni, a klip az nemzetközi. Hiába mondják a helyiek, hogy az éppen nálunk nem fog működni, akkor is azt kell leadni, ehhez ragaszkodnak (nem véletlenül).
      Egyszerűen azért, mert a vizualizáció az ami megragad a tudatalattiban, az a fontos, a szöveget meg kell érteni, különben nem marad meg semmi belőle semmi, azt meg senki nem figyeli, nem is érti. Ha 100 embert megkérdeznének itthon miről énekel Lady Gaga konkrétan 99-nek fogalma nincs, azok közül sem, akik szeretik. A látvány, a szimbólum, az megmarad és akkor is hat, ha nem is tudja miről van szó...

      Az ex-nejem ebben a szakmában dolgozott, azért látok egy kicsit bele...

      Törlés
  8. A 3'46"-es videóban /3+4+6=13!/ egyébként 1'07"-nél egy a lódenkabátos énekeshez hasonló valami/szupermen az égbe száll/repül a háttérben. Nyilván az énekes egy "táltos" is egyben aki repülni is tud - ez lehetett itt megjelenítve. Annál is inkább mert a vele leszámolni készülő banda azonnal megszelídült a láttán.
    Egyébként ha valaki figyeli a híreket fidesznyik Viktor is kimondta a minap: "2013 ! nem a vetésről hanem az ARATÁSRÓL szól". Tehát "spiritualizálódtak" a politikusok - vagy csak közhírré tétetik általuk a tuti. Olybá tűnően mintha ők irányítanák az egészet - pedig dehogy.
    Mielőtt valaki azt hinné hogy csak a politikára utalt - hát az minimum félreismeri a "szókimondó" oxfordi szabadkőműves páholytagokat. Szó sincs itt politikáról, illetve nem igazán arról van szó. Annál inkább egy Égi Történés éppen esedékes Földi megjelenítéséről. No nem a szabadkőművesek, hanem jóval magasabb-rendű TÉNYEZŐ/K/ által.
    Mert mit is csinál a Kaszás/Orion odafönt ? Természetesen ARAT hiszen azért KASZÁS. És az utána igyekvő Sánta Kata/Szíriusz meg begyűjti a termést. Pontosabban különválasztja az ocsút, a gazt a búzakalásztól. Valamint a termést és a szemetet is a "maga helyén" lerendezi. Még az is lehet hogy ha a gaz és a szemét "sokat akadékoskodik" akkor - miután biztonságba helyezte KATA a búzaMAGtermést - jön a gazos föld felégetése. Miután a gaz már csak a poraiban termékenyítheti meg az AnyaFöldet.
    2013 valójában az április eleji újholddal kezdődik. Az előző év 13. ! - nagyrészt márciusra eső holdhónapja után. Tehát 2 és fél hónap letelte után valaminek végre történnie kell - már a háttérhatalom helyi helytartósága szerint is. Úgy legyen - ahogyan lennie kell...

    Kerion

    VálaszTörlés
  9. Szerintem luciferről énekel, és invitál a soraiba. Aki elhozza a fényt, aki olyan, mint a nap. Nem idézem pontosan a dalt,de erről énekel. Akármilyen tündéri hangon is teszi mindezt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Névtelen, és szerinted azt kik döntötték el, hogy a Lucifer névhez negatív minőséget kell csatolni gondolatban? Kik programoztak így minket? Csak nem az egyház? Hm... Társalogjunk-e az egyház egyéb "áldásos" tevékenységéről?

      Törlés
    2. Társaloghatunk, érdekelnek a gondolataid.
      Én azt gondolom, hogy az egyház nyilvánvaló mocskossága a történelem során nem ad közel sem elég igazolást ahhoz, hogy a luciferi eszméket a visszájára fordítsuk, és azt állítsuk pozitív, követendő példaként magunk elé.
      Nem akarom a saját gondolataimat kifejteni arról, hogy a fényhozó oldal a jó-e, vagy helyes-e, amit képvisel, tanít, mert őszintén szólva nem hiszem, hogy elég ismeretem van ehhez, de az biztos, hogy a 'klasszikus' értékek képviselőinek erkölcsi bukása nem feltétlen vezet az eredetileg általuk képviselt elvek érvénytelenedéséhez, és ha mégis, akkor is, semmiképp sem nyer ezáltal automatikusan igazolást a lucieri vonal. De az utánam levő hozzászóló látom többet tud róla, ezért utána fogok nézni annak, amit ír.

      Érzem, hogy van egy plusz negatív fennhang velem szemben, amiért Névtelenként írtam, ezért szeretném a megértésedet kérni.

      Törlés
    3. Bocsánat, még egy kérdés, Mazsola. Nem egyértelmű számomra, ezért inkább megkérdem, hogy szerinted is végül is akkor Luciferről szól-e (akár) a dal? Mert én az írtam, hogy szerintem igen, és visszaolvasva, éreztettem egy kis negativitás ezzel kapcsolatban. Az azért van, mert ami a médiából üzenetként érkezik felém, azt minimum fenntartásokkal fogadom. Viszont te nem mondtad egyértelműen, hogy egyetértesz-e velem, hogy miről szól, viszont védelmedbe vetted Lucifert. Ez egy kérdés, csak rosszul fogalmaztam, de remélem, hogy érthető :)

      Törlés
    4. Félreértesz. :)

      Én nem mondom, hogy ez a klip jó, vagy rossz, legfeljebb annyit adhatok közre, hogy nekem mit mond, mit jelent épp most ebben a tudatállapotomban, hangulatomban, stb.. És azt sem mondom, hogy Lucifer jó vagy rossz, csak arra hívom fel a figyelmet, hogy nem biztos, hogy helyesen járunk el elítélni azokat, akiket általában az egyház befeketített.
      Mindenesetre aki Fényt hoz ebbe a világba (legyen az a megjelenés egy csillag, egy angyal, egy szikra, teljesen mindegy), az szerintem rossz nem lehet.

      Törlés
    5. Nagyjából akkor mégis csak egyetértünk :) Én sem szeretnék ítélkezni, bár megtettem, mikor az énekes kellemes hangja ELLENÉRE láttam Lucifer megjelenítését, ami elítélőnek hat. Én (is) azt szeretném megérteni, hogy az egyház által befeketítettek feltétlenül rosszak-e, illetve azt is, hogy az egyház által befeketítettek megegyeznek-e a Biblia tanítása szerint 'fekete' 'illetőkkel'. Szerintem ezek fontos kérdések. A kígyó a tudást adta a Biblia szerint az embernek, tehát a tudás a kígyótól - Lucifertől (remélem nem lövök mellé a párhuzamunkba állítással) való, ergo rossz. Ő a fény hozója (a tudásé), ami értelmezhető a megnyíló tudatok analógiájaként manapság. (Innentől viszont nem tudom egyértelműen állítani, hogy az aki fényt hoz, az eredendően jó - de azt sem, hogy rossz. Milyen fényt hoz? Mit értünk fény alatt?) Tehát, a 'tudatváltás' az én értelmezésemben Lucifer érdeme, és a Biblia tanítása szerint rossz. Viszont nekem (is) jónak tűnik ettől függetlenül is, ami viszont még nem jelenti, hogy tényleg jó. A tudatossági szint emelkedése, a kinyíló szemek értelmezhetők Lucifer mézesmadzagjaként, amire nehéz, sőt, egyenesen majdhogynem lehetetlen nem ráharapni, mert majd' mindenki számára egyértelműen jónak tűnik. A Biblia, ha jól tudom, azt írja, hogy a végnapokkor sok hamis 'próféta' lesz, és az emberek fölsorakoznak mögéjük, az emberek isteníteni fogják az antikrisztust (Lucifert?). Én azt gondolom, hogy ezek a 'próféták' (ideák, állapotok, emberek, vagy akármik) nem olyan formán jelennek meg, hogy mi, az 'okosok' majd egyből látni fogjuk, hogy az biza a rossz. Mert épp ez a lényeg, az átverés, az elhitetés, az, hogy meggyőződéssel sorakozzunk fel Lucifer (vagy a rossz, az antikrisztus stb. akárhogyan is nevezzük) mögé. Márpedig a tudatváltás épp egy ilyen dolog, ami mögé magától érthetően, egyenesen belülről fakadóan, önszántunkból sorakozunk fel, mert jónak véljük. Pedig a Biblia egyértelműen azt tanítja, hogy a tudás a kígyótól (Lucifertől?) való, tehát rossz. Az, hogy a katolikus egyház mit tett az elmúlt évezredekben, nem írja felül a Biblia tanításait. Ez a tanítás a kereszténységnél régebbi eredetű, tehát itt maximum a bibliai tanításokat vitathatjuk, nem a Katolikus egyházat. Az pedig már teljesen más tészta. Ekkor kerülnek be a képbe a gnosztikusok, Hórusz, az ayahuasca, és egyéb kérdések, ami nekem még egyáltalán nem tiszta dolgok. Úgyhogy én csak figyelek, olvasok és meghallgatok másokat, és meglátom, hogy hova visznek az ismeretek és a gondolataim :)

      Nem szeretném, hogy úgy tűnjön, hogy provokálok, vagy kötekedek, egyszerűen csak én is, ahogy ti is, válaszokat keresek, és szerintem ugyan azt akarjuk.

      Törlés
    6. Igen, ezek valóban fontos kérdések. Ha "tudás vagy élet döntésének" meséjét vizsgáljuk - önmagában, egyház nélkül -, akkor azt látjuk, hogy a tudás megszerzésével az ember az élettől került messze. Ekkor a tudást felfoghatjuk materializmusnak is, azaz a megnyílvánult világegyetem egyre mélyebb ismeretének, vagy éppenséggel betudhatjuk az elme birodalmának is, mely csak idő kérdése és tényleg a rabjává teszi az embert - míg egy madárnak nem kell elmagyaráznod semmit tudományos alapon, ahhoz hogy imádja a létezést és az életet. Ha tehát innen nézzük, akkor a tudás bizonyos szempontból hátrány és "rossz" dolog IS lehet, és ekkor a tudás hozója nem a hasznunkra cselekedett.

      Ha másik szemszögből nézzük, onnan meg azt látni, hogy az egyháznak egy ilyen sztori pont kapóra jött, elítélni a tudást, és azt is aki hozta: tudatlan embermilliókon uralkodni csak így lehet.

      Mindkét irányban el lehet menni szélsőséges helyzetekig, az elsőben hatalmas tudatbirodalmakig, a másikban a teljes tudatlanságig, de én azt hiszem nekünk egyik sem túl egészséges, és az egyensúly is középen kellene legyen. Én azért hiszem, hogy ebben is meglelhető az arany középút, amikor egy bizonyos tudás felett már nem a megnyílvánult állandó változó formák után kutat az elme, hanem megleled önmagad, a valódi lényed, aki megelégszik annak tudatával, hogy VAN, hogy LÉTEZIK, ami tulajdonképpen "csak" azt jelenti, hogy a megnyílvánulatlan megnyílvánult valamilyen formában, és ez jelent mindent amit életnek hívunk, ennek tudása bőven elég. Ez a forma állandóan változik, sosincs nyugalomban, és éppen ezért önvalójából eredően sosem lehet megtalálni benne a végleges válaszokat. Ez csak odabent lelhető meg, minden megnyílvánulási forma mögött. Ha ott úgy érzed, hogy a Fény hozója segített utadon, akkor rendben van, ha viszont elhiszed a róla szóló ítéleteket, akkor is lehet igazad a saját tudatszinteden, de könnyen lehet, hogy később rájössz tévedtél. :)

      Törlés
    7. A fekete-magyarok semmivel sem rosszabbak mint a fehér-magyarok. A sötétség semmivel sem rosszabb mint a világosság, az éj mint a nappal, a Hold mint a Nap, a Bagoly/az éj madara/ mint a Sólyom/a nappal madara/. Az ősszkíta - egy XIX. századi zsidó régész által tévesen és magyargyűlölő módon a Rémus-t megfordítva Sumér-nak nevezett - legendáriumban Enki állata a kecske, Ninhurszagé pedig a bagoly. Mindez ott látható a pecséthengereken. Mindezt azóta jócskán "kiforgatták" a babilóniai fogságban minden eredetiséget összezutyulva és meghamisítva "ószövetséget" alkotók. Egyébként meg a SÓLYOM/HÓRUSZ jobb szeme a NAP bal szeme a HOLD - és mindkét szemére szükség van - nincs félszemű Sólyom. A jelképként /pl. - usa papír 1 dolláros/ sokat használt EGY SZEM is valójában kettő BELÜL - mint ahogy a Jing-Jang is EGYséget alkot. A Földön minden a dualitásról szól. Különben ha a Naprendszer is 2ŐS-csillagrendszer lenne mint oly sok másik - akkor sohasem volna éjszaka. De van - mert a Föld így, ilyenre lett teremtve. Mégpedig úgy hogy az egyenlítőn pontosan 12 óra a nappal és 12 óra az éjszaka ideje. Gondoljunk bele, ki tudná ezt és még számtalan dolgot beszabályozni ilyen tökéletesre a Teremtőn/Teremtésen kívül. Nyilvánvalóan semmi és senki sem.
      Egyébként a régi keresztény - nem a niceai zsinat utáni judeokeresztény - iratokban, például az un. szogd töredékekben mindkét oldal/nappal és éj "prominense" a Mennybe megy. Mégpedig nem is akármilyenbe - hanem a magasabb szintre. Ami a 7. dimenziós rezgés-kiterjedésnek felel meg és nem csak az 5 D-s aranykorinak. Amitől még ugyancsak arrébb vagyunk. Magyarok alatt a Krisztus-tudatúvá váló/válni tudó szeretetelvűséggel megáldott embereket értjük. Köztük természetesen fekete és fehér magyarok is vannak - mindkét világból ugyanolyan magas szinten rezgők. Tehát nincs olyan hogy a Teremtett Világ egyik szegmense rossz a másik meg jó. Mind a KETTŐ JÓ - csak vannak emberek akik elrontják - önmagukat is és a világot is. Mint például a már jó ideje regnáló mostani 6almasok. Akik persze sem a fekete, sem a fehér magyarokhoz nem tartoznak. Az egyiptomi fáraók sírjai Thébában/Luxorban szépen bemutatják ezt a teljesen EGYenrangú 2 világot melyek egymás tükörképeiként vannak ábrázolva a sírfreskókon - például I.Széthi és VI.Ramszesz sírjaiban.
      Ezek a most még 6almi pozícióban lévő - sajnos meghasonlott emberek - éppen most irtják ki Észak-Maliban/"Az a vad"-ban terrorizmus ürügyén a fekete magyarok, azaz a régi núbiai-szudáni-etiópiai kusiták maradékait - a szaharai őslakos tuaregeket. Ismerős mindez Amerikából - ahol az indiánok itták meg eredetileg szkíta származásuk levét. Ez azért van mert gyűlölik a szkíták ivadékait már évezredek óta. Ennek is megvan az oka. Mivel később jöttek/teremtettek irigylik őket és a helyükre kívánnának lépni. Ezért is jönnek többek között Magyarországra és bújnak "magyar-bőrbe". Mintha ők lennének a magyarok ősi népe. DE persze ettől, ezektől a külsőségektől - bár nagyon szeretnének - még nem tudnak "ál-magyarként" megtáltosodni. Erre csak a szeretetelvű valódi magyarok és a hozzájuk hasonlók képesek.
      TEhát gyűlölik is a "fekete-magyar sötétségből fényhozót" - meg pitiznek is neki egyúttal félelemből. Hiszen úton útfélen mutogatják a 2 szarv jelét a cionista-illumináti-szabadkőműves-bilderberges-trilaterális-római klubos ésatöbbi berkekben Bush-tól Ahmadinezsádig, Clintonnétól Nagy Feróig. Ez megint egy nagyon jellegzetes dolog, mert úgymond egyensúlyozni próbálnak. Ezt pedig úgy képzelik el hogy egyszerre segélyeznek és kilakoltatnak, gyűlölnek és szeretnek, ölnek és mentenek, 2 tornyot robbantanak majd 1 újat építenek stb-stb.

      Törlés
  10. Lucifer egy új névvel ellátott, a régi mitológiákból vett személy. A történelem- és valláshamisítók feltehetően a számukra gyűlöletes ősszkíta-felmenőkről Enkiről illetve Zeuszról "mintázták meg", arra vonatkoztatták az alakját. Ezért is lett visszataszítóan "ördögies" a voltaképp megújulást, szabadságot és FÉNYT HOZÓ. Ha valaki egy kicsit is ismeri a görög mitológiát az tudja hogy miért gyűlölik a szaturniálisok a jupiteriánusokat, a bakok a nyilasokat. Miután a Szaturnusz/Krónosz és Jupiter/Zeusz ezen csillagképekhez közösségként/népként köthető emberek mitikus "uralkodói".
    Anno Krónosz lenyelte a gyerekeit. Az utolsó Zeuszt anyja Rheia Krétára menekítette. Amikor Zeusz felnőtt Gaia segítségével apjával "kihányatta" testvéreit. Akik aztán, főként Poszeidón és Hádész vele együtt döntötték meg a titánok uralmát. Krónosz a 13. titán volt.
    A Titanic-katasztrófa, annak 101. évfordulója éppen ezeknek a titánoknak a feltámasztására szolgáló vizualizáció/megjelenítés. A 101-es szám teljesen egyértelmű hogy a 10-es és 1-es együtt. Tehát a 10/Nap/Vég/Omega és az 1/Plútó/Kezdet/Alfa - korszakváltó újjászületésre utal. Csak a szaturniálisok elfelejtik hogy most éppen ők vannak még 6almon. A váltás pedig azt jelenti hogy az eddigi sEnki jön a "váltógazdálkodásban". Nyilván ezt nem szeretnék. Ezért a több évezredes lejáratás, pocskolás negatív kontextusba helyezés minden szinten - a Bibliában is.

    VálaszTörlés
  11. Hogy a megjelenítők mennyire a 101-re, Neo/One/Noé újjá"születő-szobájára" játszanak azt világosan mutatja hogy a 2013-as Húsvét HétFőt pontosan 101 napra tették 2012.12.21.-étől a 13 baktunos Maja-naptár utolsó napjától. Tehát Jézus feltámadása "vatikánilag" 101 napra lett megjelenítve - ami "számszakilag" természetesen maga az újjászületés. Csak az a kérdés hogy valójában nem-e a titánok feltámadását vagy az antikrisztus feltámadását várják-e annyira. Hogy 6almuk általuk/általa prolongálva legyen. Külö9nben miért éppen ekkor van - 2 hétre innen - a 101 éves Titanic-évforduló is.
    Még Orbán is pont naná hogy 73! napra mondta április 1-től - január 18.-án - hogy: "2013 a vetés helyett az ARATÁS ÉVE". 72 = Ozirisz, miután ennyi részre Széth-szabdalták. Aztán a Tu/l/rul jött 1/EGY-el - mintegy újjászületve - lett 72+1=73 ami 10 azaz 1/EGY. Ja, hogy a Történelmi Magyarország vármegyéinek száma - Horvátországgal EGYütt - éppen 73 ? Az már csak "hab a tortán" - vagy hal-ál-osan komoly ? Még az is lehet. Számmisztikailag mindenképp.

    Kerion

    VálaszTörlés
  12. Szerintem az a lényeg, hogy bármit is sugallnak, abban ne higgyünk.
    Azt mondják, hogy csak úgy lehet valakit "megátkozni", ha a "megátkozott" hisz benne és tudomására is kell hozni, hogy meg van átkozva, akkor működik.
    Erre van konkrét példám is, hogy egy ismerős (nem közvetlen), aki korábban sokáig a hitgyülibe járt, aztán elege lett és eljött onnan akkor "megátkozták". Igen, konkrétan van olyan ott, hogy "ima kommandó", akik közösen imádkoznak valakinek az "elveszejtéséért", nap, mint nap rendszeresen.
    Az illető tudott róla és néhány év alatt teljesen tönkrement testileg, lelkileg, állandóan rettegett, anyagilag is eljutott a végpontig. Most hajléktalan, pedig addig sok ingatlana is volt...

    Ebből csak azt akarom kihozni, hogy a legbiztonságosabb, ha az ember nem hisz ezekben a dolgokban, amikben láthatólag az "elit" hisz és akkor nincs rá hatással.
    Konkrétan kérdeztem már ilyesmivel foglalkozó embert és azt mondta, hogy én "védve" vagyok, mert hülyeségnek gondolom az egészet :)).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem sugallnak hanem a folyamatban lévő dolgokra játszanak rá. Azért hogy azt a látszatot keltsék a tömegekben hogy - ők az irányítók a Teremtés helyett. Hinni semmiben sem kell. Tudni kell a dolgokat. Na a vége az jó. Tehát van valaki aki ilyesmivel foglalkozik és azért van védve mert hülyeségnek tartja azt amivel foglalkozik. Nos erre mondják azt hogy az illető meghasonlott önmagával - bár van erre egy rövidebb meghatározás is.

      Kerion

      Törlés
    2. Nem azt mondta, hogy Ő van védve, hanem nekem mondta, hogy én vagyok védve, mert nem hiszek benne, ő nem hisz, hanem ő tudja, hogy ilyenek vannak.

      Ez egy ilyen "látó-gyógyító" volt (engem sosem gyógyított :)), csak egy társaságban találkoztam vele és akkor kérdezgettem.
      Azt mondta, őt állandóan támadják és neki védekeznie kell, de aki nem hiszi és akit nem is érdekel az egész, tehát "ignorál" azzal nem tudnak mit kezdeni.

      Egy kissé "skizoid" alkat volt számomra ezért a későbbiekben elkerültem, nehogy engem is "megfertőzzön" :)).

      Törlés
    3. Anno megvettem és elolvastam Bartus László: 'Fesz van' című, a Hitgyüli viselt dolgairól szóló könyvét.
      Határozottan emlékszem a 90-es években valamelyik fővárosi arénában nagy hírveréssel beharangozott, de botrányosra sikeredett Aida előadásra, ami a katasztrofális hangtechnika miatt olyan pocsékra sikeredett, hogy az elképesztő méreteket öltő asszisztencia és díszletek felvonultatása ellenére is olyan pocsékul hangzott, mintha Szokol rádión hallgatta volna a nagyérdemű - és aminek okát később sem derítették ki.
      Bartus erről azt írta, hogy - tudomásuk szerint - Jehova Tanúi ugyanezen a helyszínen és időben tartották volna éves Kohn Ferencz... ejnye no... szóval konferenciájukat. Központi utasításra az imakommandó nekiállott intenzíven átkozni a helyszínt, ahol végül is nem Jehova Tanúi, hanem az Aida égett be botrányosan, egy utólagos helyszíncsere miatt.

      Az "ilyesmivel foglalkozó ember" pedig nem hivatkozási alap.
      Hiába gondolja hülyeségnek ha szeneslapáttal hátba vered (ami nem hit kérdése), azért alkalmasint megviseli a beavatkozás...:-)

      mj














































































      Törlés
  13. ULTIMÁTUM !!....RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY !!

    KÁSLER ÁRPÁD: http://kaslerarpad.hu/?p=2275#more-2
    Lakai István: hitelonvedelem.hu

    VálaszTörlés
  14. http://www.youtube.com/watch?v=WdyckRz-96E

    Megér egy megnézést/meghallgatást ez a zene...
    Korántsem hinném, hogy ez csak puszta véletlen lenne. Vagy már kezdek behangyulni???
    A klipp a Dredd filmből lett összevágva. De szöveggel együtt ütős.
    Tényleg vége a régi jövőnek???

    (Árpád mellé meg most kell állni!!!)

    VálaszTörlés
  15. Menedékjog kérése!!

    ".....Ahhoz, hogy befejezhessem mindazt amit elkezdtem, biztonságban kell tudnom a családomat. Van egy három éves és egy hét éves kisfiam és a kedves feleségem. Az Ő részükre, az Ő nevükben három személyre kérek menedékjogot mindaddig, amíg befejeződik az aminek be kell fejeződnie. Úgy érzem, hogy Dél-Amerikában sokkal nagyobb biztonságban lennének mint Európában.

    Kérem mielőbb tájékoztassa az illetékes hatóságokat kérelmemről, bízva annak kedvező elbírálásában.

    Köszönettel, Kásler Árpád "

    http://kaslerarpad.hu/?p=2296#more-2296

    http://kaslerarpad.hu/

    VálaszTörlés