2013. február 8., péntek

A meg nem történt csodák másnapján




Elmúlt 2012 decembere, mégsem dőlt össze a világ, vagy legalább a gazdaság. Sokan csalódottak, mások nevetve mutogatnak. Az emberiségnek jókora része volt pozitív vagy negatív várakozásban és most a leginkább érzékelhető érzelem a csalódottság. A lelkesedők egy része már megtalálta a maga új megváltóját és az új időpontot is.  Ismét lehet készülni, várni a csodát. Aztán vagy eljön vagy nem.

Érdekes módon a tömeggel ellentétben nálunk megtörtént a csoda, bár nem pont december 21-én volt aktuális, sőt pontos napot sem tudnék rá mondani. Mindenesetre az adventi várakozás, befelé fordulás megsegítette ez bizonyos. Miben áll ez a csoda? Nagyon egyszerű, finom és kevéssé megfogható, mégis erőteljes változást hozott. Az élet minden területén elkezdett növekedni a fény és a szeretet. Dolgoztunk ezen már régóta, néha hosszabb-rövidebb időre nagyon szépen alakult is, aztán, mintha csak hintán ülnénk, visszalendültünk a „rossz oldalra”. De most valami megváltozott: Elmaradt a visszabillenés. Apró, pici dolog, mégis hatalmas változás.

A már szinte rutinnak számító összezördülések helyett mosoly és egymásra hangolódás. Olyan esetekben is, amikor komolyabb gombot nyomunk meg a másikon. Valahogy kevésbé vetítjük egymásra a meg nem oldott programjainkat, ha néha mégis, akkor a másik fél kellően józan és kívülálló tud maradni. Sikerült ez már korábban is, de most gyakorlatilag folyamatossá vált. Nem mondom, a régi énem számára néha kissé unalmas is, de igyekszem haladóbb és aranykoribb szórakozást találni, mint egy jó kis balhé.

Ha valaki megkérdezné tőlem, hogy megtörtént-e a dimenzióváltás, azt válaszolnám, hogy igen.  Annak, aki látja nyilvánvaló, hisz vele megtörtént. Nem kellett nagy csinnadratta, tűzijáték vagy katasztrófa. A napok szépen átalakultak az elmúlt években, akkor is ha nem használtuk ki a tízmilliószoros napokat. Talán nem egy feltűnő kaput kellene figyelni, hanem észrevenni, hogy ahol lépkedünk megváltozott a táj. A sűrű sötét és félelmetes erdőben először csak ritkultak a fák, aztán ligetessé vált az egész, egyre hosszabban ért bennünket a Nap melege. Most pedig jópáran tisztáson állunk, ha szétnézek gyönyörű virágokat látok és a tavasz illatát érzem. Nem volt kapu, nem volt egy pont, csak folyamatos változás. Lépegettem akkor is, amikor hó volt: nehéz volt, csúszott és fájt amikor fenékre huppantam. De hittem benne, hogy mennem kell akkor is, amikor nem látszott jobbnak a ma a tegnapnál. Most is megyek, nem tudom merre visz tovább ez az ösvény, de szeretek rajta menni és örömmel várom a holnapot.

CsE

Forrás: http://www.lelekkunyho.blogspot.hu/2013/01/a-meg-nem-tortent-csodak-masnapjan.html 

63 megjegyzés:

  1. Ja kéremszépen..., könnyen ugrál az, aki mindig mindenben képes meglátni a jót...:-)

    mj

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Irigylésre méltó, példaértékű, követendő.

      Törlés
  2. Elkezdődött....RIADÓ !!

    http://kaslerarpad.hu/?p=2578#more-2578

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elkapkodott, egóból eredő ballépés.

      Törlés
    2. Már csak az időjárás miatt is elkapkodott. A legnehezebb helyzetben levők is vonakodnak ha havas szél fütyül a ruhájuk alá.



      Törlés
    3. Valamit mögmondtam a múlt-kor.. nem én vagyok a mögmondó, de akkor is.
      *****
      AMAZONban nyugodj meg..

      Törlés
  3. Egyrészt a fasz kivan, hogy témától és azok hangvételétől teljesen függetlenül minden bejegyzés alá névtelenül idepottyantod Kásler Árpád aktuális ámokfutását, másrészt pedig harmadrészt.

    mj

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szemérmetlen kifakadásod ellenére azért a Kásler képviselte ügy megérne egy párbeszédet (a diáktünti is ezen a fronton zajlik). A kevésbé lényegesnek tűnő látszat ellenére itt bizony világok csapnak össze. Magyarországon (és másutt is) az elmúlt években halászat zajlott, és szépen milliókat zsákmányoltak a hálót kivetők. Csak épp nem pénzben, hanem lélekszámban értendő. Egy lenyűgözően intelligens terv részeként, egy hamarosan felálló neofeudális állam(világ?)rend jó előre begyűjtötte magának a hűbéreseit, és most Kásler a hálót vagdossa. Dióhéjban.

      Törlés
    2. 1, Szemérmetlenre sikeredett kifakadásom túlbuzgó (esetleg hivatásos) névtelen kolléga permanens alkalmatlankodásának szólt, amint azt fentebb kifejtettem.
      2, Devizahitelesék ugyanabban a mátrixban írták alá a szerződést és éltek a szerződés adta kerettel, amely mátrixban a szerződésbe belekódolták a szívatást. Végtelenül sajnálom, de a problémájuk azon a szinten amelyiken keletkezett, NEM megoldható.
      3, A példátlan létszámú 2006 októberi, a böszmebeszéden nekibuzdult, a fityesz által kelepcébe csalt tömeg semlegesítése is csupán csuklógyakorlat (és többezer oldalra rúgó, hasonló alkalmakra készített stratégiai tanulmány) volt a mindenkori hatalom számára.
      Tömegjelenettel kirafinált dörzsöltség ellen....

      mj




      Törlés
    3. Még valami: 27-ből 9 hozzászólás "A meg nem történt csodák másnapján" c. bejegyzés alatt K. Á. magánszáma kapcsán - ami azért mégiscsak 33%-os hígítás....
      Na így működnek 'ezek' a dolgok...:-)

      mj

      Törlés
    4. Miként tegnap írtam, halászat zajlik. Egy (felálló) neofeudális új rend halássza a (nem holt) lelkeket, s ahogy említettem a diáktünti is ezen a fronton zajlik. Na lám, ezek vagy olvasnak engem, vagy ami még valószínűbb; ugyanazt látják a függöny mögé amit én. Mert mit ír az Index egyik (megmondó) vezérbloggere a főcímben? :
      ""Varánusz A parasztot röghöz kell kötni! Ha Werbőczynek lehetett, akkor most is lehet.""
      Rejtett utalás, párhuzam beépítése a tudatalattiba. Beszámoló a diáktüntiről egy feudális alapeszme -mint tartalmi cím- ürgebőrébe varrva. Sokkal hatékonyabban ül mint egy kétórás miniszterelnöki beszéd. Még annál is hasznosabban, mint amit én eddig e témáról összehordtam.

      Törlés
  4. http://www.youtube.com/watch?v=jddLQWlDUdE

    Nyolcszor próbált meg öngyilkosságot elkövetni, de az utolsó
    pillanatban mindig segítséget kért, így ismerőseinek sikerült megmenteni az életét. Végül 1974. április 30-án, az utolsó kísérletet már nem tudták megakadályozni... Érdeke...A dal mondanivalója és aktualitása érvényes ma is... .

    R

    VálaszTörlés
  5. A partvonalra tett nincstelen bennszülött magyar vagy magyarrá vált senkik közül már sokan meglátták a csodát a Kárpát medencében. És aszerint is élnek - szeretetelvűen, békében - amennyire lehet már kilépve a mókuskerékből. Azok is rengetegen vannak akik ezen az úton már elindultak és pozitív irányban haladnak Ez azonban nem jelenti azt hogy a rajtuk még mindig uralkodni próbáló, élősdi 6almasok, vagyonosok és azok csicskái is meglátták volna ezt a csodát. Vagy akár csak "alattvalóik" nyugodt, türelmes és szeretet-orientált voltát. Sajnos ez az idegenszívű politikus "eliten" nap mint nap lemérhető. Semmit sem tanultak, semmit sem változtak, sőt látnivalóan még gazemberebbek lettek mint valaha. A feléjük is kisugárzó "alattvalói" emberi szeretetet a gyengeség jelének nézve, mondhatni hogy még jobban elkanászodtak. Kérdés hogy a Teremtés ezt látva mikor "sugároz" majd valami "késztetőbb" dolgot is ezen emberek felé. Ha tetszik nekik a predesztináció, ha nem. Amúgy taszítván is egy kicsit a korszakváltás kátyúba ragadt szekerén.

    Kerion

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom... olvasgattam a hozzászólásaidat mostanában. Érdekes hangvételű és tartalmúak. Még az előző évben elolvastam a (Hidden hand)rejtett kezes fórumbeszélgetést. Maximálisan igaznak éreztem. Ledermedtem az olvasottaktól. Úgy éreztem, hogy a korábbi olvasottságomat és keresgélésem eredményeit, az addig kialakult képet teljesen kiegészíti, összefoglalja. Aztán eljött az új év, túl vagyunk az újabb világvégén természetesen. Szörnyű érzésem volt, ha már ez sem igaz amit elolvastam és maximálisan őszintének éreztem akkor talán nincs is semmi. Talán nincs mit keresni. Nem lehet megérteni. Talán értelme sincs. ...talán szimplán csak létezünk.

      R

      Törlés
    2. A teremtés folyamatosan sugározza a "késztetéseket", mondhatnám úgy is, bele van építve - de valamiért mindig érdekfeszítőbb az elterelő célzattal komponált éppen esedékes műbalhé, amin még az 'emelkedettebb' lelkek is előszeretettel rugóznak:-)

      mj

      Törlés
  6. Igaz.Talalkozom neha regi ismerosokkel akikrol biztosan tudom hogy az agresszivitas volt a meghatarozo az eletukben, de most teljesen mashogy allnak dolgokhoz.Szegyellik is magukat azt hiszik buzisodnak en meg nyugtatgatom oket hogy valami fele foton ovbe ertunk azert van ez.Na erre meg ok mondjak nekem hogy en meg biztos fejre estem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az indexen egy 12 éves 2 perc alatt kicsinálna a fotonöveddel együtt.

      Törlés
    2. No igen. A kicsináláshoz valóban értenek a mai 12 évesek. Jó munkát végeztek a főnökeid.

      Törlés
    3. Remelem a regebbiek ertettek itt a vicces igazsagot.Most megnezem mi az az index.Miert kene engem kicsinalni akarkinek is?Meg mi a baj a fotonovemmel?Kedves Nevtelen, ahogy ebben a bejegyzesben elhangzik hogy nem lett vilagvege, nem nyiltak semmilyen kapuk sem, megis valtoznak csendben de biztosan az emberkek, ugy az is mindeggy hogy foton ovvel vagy anelkul tortenik ez velunk.Remelem mielobb felhagysz te is a "csinaljuk ki a masikat" hozza allasoddal.

      Törlés
    4. Aztaa,Beneztem ebbe az indexbe,Haat, egyszerre egy nagy muvagina nezett az arcomba,meg az az enekesno Beyonce pankraciozik a mittudomen kikkel.Enny jott at tiz masodperc alatt, eleg is volt.Egyebkent ez legalis?Ha a 12 evesek ezt nezegetik, hat nem tudom...

      http://kommentnelkul.blogspot.hu/

      Törlés
    5. "Ezek" úgy dolgoznak, hogy elsősorban az emberek "legalantasabb" ösztöneire hatnak. Ilyen a pornó, a kapzsiság, irigység, agresszivitás.
      Ezekkel lehet a legkönnyebben manipulálni éppen azért mert "ösztön" és nagyon nehéz elnyomni, ha hagyták kifejlődni.

      Ez a legjobb eszköz az ellentétek szítására is, hiszen következménye a pénzimádat (üzleti, anyagi viták generálója), a pornó propagálásának a megcsalás, válás, szexuális bűntettek, mint következményekkel, agresszivitás az erőszakos bűncselekmények melegágya és az irigység a besúgásé, a másoknak rosszat akarásé.

      Ezen ügyködik az index-is, meg persze a kereskedelmi televíziók, rádiók is. A legutálatosabb, hogy van pofájuk azt állítani, hogy "erre van igény". Persze, most már igen, hogy a társadalom ingerküszöbét sikerült a 0-ra redukálni. Ma már ha valaki egy levágott véres sertéscsülökkel közösül a képeken, az "jópofa", "vicces". Nincs határ. Illetve egy van. A holokamu. Na ha azzal valaki csak árnyalatnyit vicceskedik, azt várja szeretettel Sopronkőhida vagy a szegedi csillag...

      Tudom sokan itt vagy nem tulajdonítanak ennek nagy jelentőséget, sőt egyesek kifejezetten tagadják, de az én sok évtizedes tapasztalatom azt mondja, hogy bizony vannak itt egyes népcsoportok, akiknek az "áldásos" tevékenysége nélkül ez "nem jöhetett volna létre". Ez egy genetikai "hajlam" ezekre a dolgokra. Ezt onnan lehet tudni, hogy aki "ilyen" az akkor is ilyen, ha nem nagy befolyásos pozícióban pöffeszkedik. Akkor is, ha nagyon rendesnek tűnik, de ez csak azért van, mert még nem "keresztezték" egymás útját. Ha az bekövetkezik, na akkor minden kiderül... nekem volt benne részem.

      Ezért ilyen "élhetetlen" ez az ország. Mert máshol ez másképpen valósul meg. Hosszú ideig éltem külföldön jó pár országban. Ott is vannak "tudjukkik", de ott valóban a magas pozíciókban terpeszkednek és a hétköznapi emberek alig-alig találkoznak ilyennel. Tehát az ismert "attitűdökkel" nem szembesülnek az átlagemberek, ezért sincs bennük olyan averzió, mint például a magyarokban. Dolgoztam olyan helyen itthon is, ahol a több százból kb. 10-en voltunk magyarok. (a többiek is magyarul beszéltek :)). Csak annyit mondok, el kellett jönnöm mert nem bírtam azt a "légkört". Ezek másféle "lények".

      Nálunk annyian vannak, hogy el van árasztva velük a hétköznapi élet is. Ezért érzi sok magyar, hogy elviselhetetlen már itthon élni. Ha elmennek külföldre, ott a nagyfőnökön kívül (esetleg még az sem) szinte nem is találkoznak "velük". Sokan nem is tudnak róla, mikor mondják, hogy ott "kint" egészen más a légkör (most nem a fekete mosogatásra kimentekre gondolok), akkor ezt érzik. Ennek a napi élet "megmérgezésének" a hiányát.

      Ezt pedig nem mi mérgezzük meg, hanem az index és hasonlók előállítói és törzsközönsége.

      Törlés
    6. Puma, szerintem a törzsközönség értette a humort, kivéve a 12 évesekkel fenyegetőző névtelent. :)


      Basti, én próbálom kerülni az általánosítást és az ítélkezést, a kollektív megítélést meg pláne, de sajnos tényleg ez az igazság, amit leírtál. Az ő genetikai programjuk másképp működik mint a magyaroké, szerintem egyáltalán nem közös a származásunk, vagy legalábbis valahol nagyon elváltak az utak - ki tudja milyen beavatkozásra.
      De még ezzel sem lenne gond, hiszen nincs két egyforma alma sem, sem kinézetre, sem ízre, és tényleg csodálatos a Teremtés végtelen sokszínűsége, tagoltsága, és minden népcsoportnak meg van a kis egyéni sajátossága; előnyök/hibák, ám tényleg ezek rendkívül kiemelkednek az átlagból bizonyos alaptulajdonságok miatt, és szerintem nem véletlenül VÁLASZTOTTÁK őket erre a posztra. De ismétlem magam, nem ők irányítanak, ők csak végrehajtói egy programnak, ami azért már nagyjából körvonalazódik, merre is tart...

      Törlés
    7. Érdekesek a te gondolataid is Mazsola. Szóval telje mértékben te sem utasítottad el a bizonyos fórumbeszélgetés egyes momentumait.
      Úgy gondoltam januárban, hogy legyen, amit elolvastam sokkal közelebb áll a gondolataimhoz, a fröcsögős elvakult keresztény és egyéb dogmák. Ha rosszul döntenék, azért is vállalom a felelősséget. Annyi az összefüggés, annyian fogalmazták már meg ugyan azon gondolatokat...Hamvas Béla, Weöres Sándor, Bill Hicks, Jiddu Krishnamurti, Sri Nisargadatta, Eckhart Tolle, és még sokan.
      Nem hiszek a pokolban, a sátánban és a megfélemlítés egyéb eszközeiben. A magyarság kiemelt szerepében sem, ahogy sokan magasztalják, bár nagyon sok érdekes dolog van tényleg a történelmünkben.
      Ennek ellenére úgy gondolom, nem kell látni ahhoz, hogy a fényt megláthassuk.
      Felhős égen is meg lehet látni a csillagokat, ha elég türelmesek vagyunk.
      " Senki sem létezhet egyedül. Az éhség nem ad választási lehetőséget sem civilnek, sem rendőrnek. Szeretnünk kell egymást, vagy meghalunk."
      R

      Törlés
    8. A teljes körű "szerecsen"-mosdatás nem igazán szerencsés. Ugyanis az ember szabad akaratú. Nincs kötelezve arra hogy úgymond "gonoszul szolgálja a gonoszt". Minden ember felelős a cselekedeteiért, tetteiért - sőt még a gondolataiért is. Természetesen önMAGa - végső soron pedig a Teremtés/Teremtő előtt. Amely/Aki előtt persze minden ember egyenlő - de csak mint EMBER. Az ember materiális és spirituális "dolgai" viszont mérlegelés tárgyát képezik. A gyilkos cselekedet nem egyenlő az életmentővel - ez evidens. A "mérlegelést" mindenki önmaga végzi el a tudatalattijában - az egója erre nincs semmilyen befolyással. Önmagunk megítélése tehát - persze ezer szállal a Teremtéshez köthetően - hamarosan megtörténik vagy már meg is történt.

      Kerion

      Törlés
    9. Miért gondolod és mondod azt, hogy hamarosan, vagy már meg is történt?

      R

      Törlés
    10. R, aki meghalt és ugyanabban a testben mintegy újjászületve - vagyis felébredve, megvilágosodva és felemelkedve tovább él - annál már megtörtént a mérlegelés. Ugyanúgy mint annál aki meghalt de nem született újjá az addigi testében. A többi embernél viszont nem. A mindenkori fizikai halál utáni mérlegelés egy szokványos dolog, míg a másik esetben egyfajta kegyelmi, vállalási - ha úgy tetszik "kiválasztott" állapotról beszélhetünk a mérlegelés eredményeképpen. Hiszen akárki azért nem tud "feltámadni" - ahhoz az előző életeinek a tisztasága is kell.
      Az ilyen ember voltaképp a "halálát éli" míg a többiek az "életüket halják". A régiek tudták ezt - lásd e 2-fajta emberi lét "kettőzött tükör-ábrázolását" az egyiptomi királysírok falfreskóin - akár VI. Ramszesz vagy I. Széthi sírjában is. A két lét nem ugyanaz. Mert a testében újra feltámadt halálát élő - mondhatni hogy "Krisztus-tudatú" hús-vér ember - valójában már elment/visszament. Azonban a döntése/vállalása miatt a bilokáció révén 2 helyen is ott van: OTT-HON is, abban a csillagrendszerben ahonnan jött és ITT-HON is, konkrétan a Nap-rendszerbeli Földön.
      A HAL-ÁL valódi jelentése egyébként is Ál-Hal vagyis Ál-Ember - mégpedig Halak világkorszakbeli. A matériát überelő spirituális értelmű szíriuszi-orioni "halászat" is erről szól. a Bibliában is erről van szó, de a korszakváltó mindennapok mai valóságában is. Lásd Jézus feltámadása utáni "halászatát" a Genezáreti tónál a tanítványokkal: a 153 hal - azaz a "9-es" Halak-korszakbeli ember "kifogását" a "tengerből"/a 7 milliárd ember közül. Akiből persze a kentaur/centaúr/nő/ 10-es = EGY/1 lehet. A Kentaur/Nyilas a MAGYAR. Tehát minél több a Földön táltos-avatárszerűen "halálát élő" Krisztusi mentalitású ember annál gyorsabb, hamarább végbemenő és fájdalom-mentesebb a VÁLTÁS az Új Aranykorba.

      Kerion

      Törlés
  7. Köszönöm a választ! Gyermeki izgatottsággal törnek fel belőlem a kérdések. Ízlelgetem a válaszod, majd szeretnék még kérdezni.
    Talán az intelligencia ajándéka a megfelelő kérdések megtalálása.

    R

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kis fárasztás... ilyen könnyű lenne tényleg logikát, kapcsolatot, és értelmet adni a dolgoknak, vagy többről szólna...
      http://hajnalhasadas.hupont.hu/218/magyar-nyuszi-hopp

      Törlés
  8. "Az indexen egy 12 éves 2 perc alatt kicsinálna a fotonöveddel együtt."

    Arandrága 12 éves barátocskám!

    Az ebbe a korosztályba tartozó emberpéldányok ( mint feltehetőleg Te is )
    sajnos csak "kicsinálásban" képesek gondolkozni. Vigasztalásul azért közlöm Veled, hogy mindez nem a Te hibád, de azért hozzá kell hogy tegyem, hogy más kultúrákban akár egy 7 éves emberpéldány is képes rá, hogy hasznos tagja legyen a közösségnek.

    A "deadly weapon" jellegű játékok "kicsinálták" a kis agyadat és ennek megvan az a hátulütője, hogy amikor a Te korosztályod kerül aktív fázisba, akkor már nem lesz meg az irányító rétegben semmiféle gátlás és már csak kíváncsiságból is megnyomják azt a bizonyos
    "piros gombot".

    Tudom, hogy mindebből nem fogtál föl semmit se, így aztán menjél csak szépen vissza az indexre "deadly weapon"-ozni !!!!

    Ö.T. bácsi

    VálaszTörlés
  9. "Az indexen egy 12 éves 2 perc alatt kicsinálna a fotonöveddel együtt."
    Arany drága bácsi:-D Irányítva van a blog, ezt kell látni:-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mert TE egy önálló pont vagy ebben a multiverzumban, ugye? És Téged nem irányit senki? (többit kitöröltem- nem adom meg amit keresel.. és ez igy Jó :D )
      *****
      "Létezni annyi, mint érzékelhetőnek lenni. Így hát önmagad megismerése csakis mások szemén keresztül lehetséges. Halhatatlan életünk alakulása a szavainknak és tetteinknek a következménye, melyek egymást erősítve vezérelnek keresztül minden időn. Az Életünk nem csupán a miénk. A méhtől a sírig kötődünk másokhoz. A múltban és a jelenben, s minden bűntettel vagy kedves gesztussal a jövőnkhöz járulunk hozzá…"
      " - Ez annyit jelent, hogy hisz a túlvilágban? A mennyországban vagy a pokolban?
      - Úgy hiszem a halál csupán egy ajtó. Mikor egy bezárul, kinyílik egy másik. Ha el akarnám képzelni a Mennyet, egy kinyíló ajtót képzelnék, és mögötte ott találnám Őt, amint vár rám."
      (Felhőatlasz)

      Törlés
  10. "Irányítva van a blog, ezt kell látni."

    Drága kis Barátom!

    Ez a kijelentésed, bár felismerésnek látszik, ennek ellenére mégis SEMMITMONDÓ.
    Ugyanis a természetes és élhető rendszerek is irányítva vannak. Meglepődtél ???
    Itt nem az irányítottság a kritikus probléma, hanem az IRÁNY.

    A különböző természetes társadalmak - amelyeket néhány barom a "primitív" jelzővel látott el - ugyanúgy irányítva vannak. Pl. : Törzsfőnök, Vének tanácsa, Sámán, próféta, apostol, stb.

    De ugyanez akár az állatvilágban is megtalálható vezérbika, falkavezér, stb. formákban.

    Mindezt leegyszerűsítve: Egy gengszterbanda is hierarchikus felépítésű, meg egy cserkészcsapat is. A különbség csupán a cél megjelölésében mutatkozik.

    Ö.T. bácsi

    VálaszTörlés
  11. A hierarchiát lehet nem létező dolognak hinni, de folyton meg kell tapasztalni.:)

    VálaszTörlés
  12. Jön az utolsó pápa a világ égés előtt, ahogy a prófécia kimondja...:))

    R

    VálaszTörlés
  13. Hol jön??,............GA

    VálaszTörlés
  14. Itt-e-van, hihi :)))))))alakul a molekula!!

    http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=2615

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 112: "Petrus Romanus" (Római Péter).
      Aki az utolsó Pápa lesz, mert az uralkodása idején fog eljönni a vég:
      "A végső üldöztetés idején a Szent Római Egyházban Petrus Romanus (Római Péter) fog uralkodni, aki nagy szenvedések között fogja táplálni a híveket. Eztán a hét domb városát elpusztítják és a rettegett bíró megítéli a népét." :))

      R

      Törlés
  15. Ma délelőtt a TV2-ön Alexander mágus mester mágikusan beleavatkozott a betelefonálok életébe. Nem győzte elmondani, hogy ma milyen különleges nap van. Ma kezdődik a kígyó éve, s ő, mint beavatott hozzásegítheti az átlag embert is ahhoz a varázslathoz, hogy meggazdagodhasson. Az asztala piros kendővel volt letakarva, egy drótszerűségből pedig egy pentagram volt kialakítva. Felső csúcsában sárga, az alatta levőkben zöld gyertyák világítottak.( elektromos) A legalsókat nem mutatták, de valszeg. azok is zöldek voltak. A pentagramba pénzérméket szórtak, s a közepébe dobta a betelofonálók nevével és szül. idejével ellátott fémes színű cetliket. Azt is kibökte, hogy a pénz szimbóluma a mágiában a háromszög, meg hogy a kínaiak mily nagy titkok tudói.
    Viszont ha a pápa is ma mondott le, akkor tényleg nem egy átlagos nap van valakik szempontjából.

    VálaszTörlés
  16. Az mindenképpen figyelemfelkeltő, hogy a többi pápa mindig végighaldokolta az utolsó 1-2 évét, tehát ez teljesen normális náluk, most meg csak úgy minden haldoklás nélkül lemond még szinte "ereje teljében" (a korábbiakhoz képest).

    Ez valamit jelent, mert hogy nem önszántából tette az biztos.

    Úgy látszik sürget az idő, ha esetleg Péter lesz az utódja, ráadásul a zsidó Erdő Péter, akkor tudni fogjuk, hogy készülhetünk a végére....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondjuk én sem tökölnék sokat a Benő helyett.
      (Ezek odafönt tényleg nem szaroznak...-))
      http://www.origo.hu/nagyvilag/20130212-kep-a-szent-peter-bazilikabol-csapo-villamrol.html

      mj

      Törlés
  17. Unam sanctam bulla

    ".. következő dokumentuma már az egész univerzumra kiterjeszti a pápai hatalmat. Az Unam sanctam kezdetű bullát VIII. Bonifác pápa adta ki 1302-ben, de a szöveg a kor legkiválóbb teológusaitól, köztük Aquinói Szent Tamás írásaiból is részletesen merít. A bulla rögzíti, hogy a katolikus egyházon kívül nincs üdvösség („Továbbá kijelentjük, kihirdetjük és definiáljuk, hogy az üdvösséghez teljességgel szükséges, hogy minden emberi teremtmény alávesse magát a Római Pápának"). Ennek alátámasztására a dokumentum Noét hozza fel példának, mondván, hogy az ő korában is minden ember elveszett, aki nem ment be a bárkába. („A vízözön idején Noénak egyetlen bárkája létezett csak, amely előképe az egy Egyháznak, és ennek a bárkának, mely utolsó könyökéig tökéletes volt, csak egyetlen kormányosa és vezére volt, ti. Noé, és azt olvassuk, hogy ezen a bárkán kívül minden, ami a földön létezett, elpusztult.")

    Az Egyház „az Úr varratlan köntösét viseli", és csak „egy teste és egy feje van, nem pedig két feje, mint egy szörnynek". A Getsemáne-kert eseményeiből a bulla azt a következtetést vonja le, hogy mindkét kard, a spirituális és az evilági kard is az Egyház hatalmában van, „de míg az elsőt az Egyházért, a másodikat az Egyház által kell használni. Az elsőt a papok keze által, a másodikat a királyok és katonák keze által, de a papok akarata és engedélye szerint". A pápa felett egyetlen ember nem mondhat ítéletet, mert a bulla szerint az egyházfő személyében beteljesíti Jeremiás próféciáját: „Ma nemzetek és királyságok fölé helyeztelek..."

    Ezt a bulla ma is érvényes. Nem vagyok katolikus, meg semmiféle vallás űzője, de tiltakozom ez ellen. Valaki születése jogán ennek hatálya alá kerül, úgy hogy nem is tud róla.

    VálaszTörlés
  18. Bulla -> Bulle -> Bika

    "A pápa felett egyetlen ember nem mondhat ítéletet ... "

    Nem is ember fog ítélkezni fölötte, így teljesítve lesz az óhaja.

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  19. Bulle-shit.

    Lemondott a pápa??? HÁL ISTENNEK!!!
    Nem emlékszem semmilyen utalásra Isten részéről, hogy Néki szüksége volna bármiféle földi helytartóra, pláne nem ilyen szervezett bűnhordára.

    VálaszTörlés
  20. Kerion, írtad, hogy
    ""Krisztus-tudatú" hús-vér ember - valójában már elment/visszament. Azonban a döntése/vállalása miatt a bilokáció révén 2 helyen is ott van: OTT-HON is, abban a csillagrendszerben ahonnan jött és ITT-HON is, konkrétan a Nap-rendszerbeli Földön. "

    Szerintem ezt most egy kissé egysíkúan fogtad fel. Ugyanis részemről az jobban elfogadható magyarázat a ""halálát éli" vs. "életét halja" kettős megközelítésnek, hogy AZ, aki már VALÓBAN felébredt az álomból, az már nem holmi másik naprendszerében köt ki UGYANANNAK az illúziónak, hanem a mi látványvilágunknál egy sokkalta valóságosabb létsíkon találja magát (mint Neo, aki a virtuális mátrixból felébredt a valóságba). Jézus sem egy másik naprendszerből jött, hanem Isten országából, ami nem egy másik hely a 3D-ben, hanem téren és időn kívüli realitás, az angyalok/üdvözültek öröklét birodalma. Tudom ez olyan meseszerűen hangzik, de egyrészt erről szól minden komolyan vehető tanítás és bölcselet, másrészt pont ennek bizonyítása felé lépeget a kvantumfizika is, méghozzá öles léptekkel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Mazsola, szívemből szóltál!

      sl

      Törlés
  21. Sziasztok

    Ha már ez a téma mit lehet várni most, hogy a pápa lemond? Sokan várjuk a javulást és bízunk abban, hogy tisztul az életünk mindenféle negatív dolgoktól/energiáktól az elnyomó uralomtól, de a jóslatok az utolsó pápára vonatkozóan nagyon sötétnek tűnnek :S Pont az ellenkezőjét mutatják.

    Ki mit gondol erről?

    KB

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "mit lehet várni most, hogy a pápa lemond?"

      Semmit. A fejek mindig cserélődnek, a test meg marad.
      Ennek ellenére okulásul egy számmese:

      A nagypofájú 1 millió találkozik a nullával és nagyképűen kérkedik:
      Mi van vén seggfej, te csak egy értéktelen nulla vagy, nekem meg akár
      6 nullám is van, így én vagyok a nagyobb.

      Mire az öreg nulla:

      A te nulláid csak helytartók és egyik sem azonos velem. ...:)))

      Próbáld meg értelmezni!

      Ö.T.

      Törlés
    2. "A te nulláid csak helytartók és egyik sem azonos velem."

      Majd kisvártatva hozzáteszi:

      Én nem nulla vagyok, hanem az egész. Így aztán akárhány helytartót is kreálsz magadnak, te mindig csak a töredékem maradsz.

      ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    3. Ha az 1.000.000-ból "kivonod" a nullákat, akkor mi marad?

      Nekem az is szimpi...

      Törlés
    4. Aztán mosolyogva megjegyzi még:

      "Ami belőled hiányzik, az bennem mind megvan."

      Ö.T.

      Törlés
    5. Matematikailag leképezve mindez KB (:))így néz ki:

      EGÉSZ/1
      EGÉSZ/10
      EGÉSZ/100
      EGÉSZ/1000
      EGÉSZ/10000
      EGÉSZ/100000
      EGÉSZ/1000000

      Nem nehéz észrevenni, tekintve hogy a törtvonal alatt a Teremtmény áll, hogy minél
      nagyobbnak képzeljük magunkat, annál kevesebbet érünk (értünk).

      Vagyis egy fordított arányosságról van szó, ami már a yin és yang jelben is le van képezve. Hm ???

      Ö.T.

      Törlés
    6. Ez a pápa lemond, mert ő nagyon jól tudja, hogy a Vatikán egy csomó dolgot Krisztus ellen tett, nem mondott igazat, a pápa félt elmondani az igazat. Ezért mondott le, mert tudja, hogy az igazság lassan a felszínre kerül. Tehát ahelyett, hogy az igazat elmondaná inkább lemond, mossa a kezeit. Ez így azt jelenti, hogy ő is bűnrészes.

      Törlés
    7. A fent leképezett matematikai összefüggésben a "PER" jelnek is megvan a maga értelme. ...:))) (jogilag szemlélve)

      Igaz, az Öregnek nincs ügyvédje, de nincs is rászorulva.
      PER -> P = ER (deutsch) = A legmagasabb szint

      A VIPERA = V/A nem csak kígyót jelent, hanem
      WE- PER- A = Mi (a legmagasabb szint) - ítéletet tartunk - Aton fölött.

      Ha a Ratzinger nevű "helytartó" nem úszta meg, akkor a nála kisebb nullák
      sem fogják. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    8. http://itccs.org/2013/02/13/pope-benedict-resigned-to-avoid-arrest-seizure-of-church-wealth-by-easter/

      Ezért mondott le.

      Törlés
    9. nem jártam utána teljesen- be kell vallanom.. de.. hagyjuk a találgatásokat.. az igazságot úgysem fogják a pórnép (birkák, majmok, stb.) orrára kötni.
      Issued 13 February, 2013
      12:00 am GMT
      by the Brussels Central Office

      valami nem jó.. előbb olvastam, mint ahogy kiadták? :D

      Törlés
    10. vagy nagyon aktivak, hogy éjfélkor is dolgoznak..
      http://en.wikipedia.org/wiki/12-hour_clock#Confusion_at_noon_and_midnight

      Törlés
  22. Először is véleményem szerint ne higgy a jóslatoknak.
    Én úgy gondolom a mai világtól, ettől a rohanó, sötét, gondokkal teli világtól nem lehet elfordulni és csukott szemmel bedugaszolt fülekkel járni. Élni kell benne. Okosan. Figyelni és keresni az apró örömöket. Szeretni. Weöres Sándor szavaival élve: " Ne kívánd senki szeretetét. Ne utasítsd el senki szeretetét. Úgy áradjon szereteted, mint a tűz fénye-melege: mindenre egyformán. Akik közel jönnek hozzád, azokra több essék fényedből és melegedből, mint akiknek nincs szükségük terád. Családtagjaid, mindennapi társaid s a hozzád fordulók olyanok legyenek számodra, mint a kályhának a szoba, melynek melegítésére rendelik."

    Szerintem HA erre figyelek, akkor jöhet a bíró, jöhet az utolsó pápa nyugodt egykedvűséggel fogom várni, azonban biztos vagyok benne, hogy nem kell felvenni még az úszógatyám, várnom kell még az özönvízre. :))

    R

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem kell úszó-felszerelés..:
      Az Öt Napok Világai

      Így beszélik, így mondják:
      már négy létezett,
      ez az ötödik világ...
      .....
      Az ötödik Nap Világa
      a Mozgás jelét viseli.
      Úgy nevezik: a Mozgás Napja.
      Fény lobban, eljött a hajnal,
      s ez a kor most a Mozgás Napja.
      Ez az ötödik Nap, ami létrejött,
      figyeljétek, rengeni fog a föld,
      s éhezik majd mind, ki élő!

      Törlés
    2. "Ez az ötödik Nap, ami létrejött,
      figyeljétek, rengeni fog a föld,
      s éhezik majd mind, ki élő!"

      Ó ez nagyon jól hangzik :S

      R: Köszönöm a válaszodat bár nehéz az embernek optimistának maradni ezen körülmények és a sötét jóslatok között.
      Arra gondoltam, hogy mi van akkor ha ezek a jóslatok is előre meg vannak játszva úgymond? Aztán hozzárendelnek valami eseményt, hogy így legyen igazuk.

      KB

      Törlés
  23. Ez nekem is megfordult már a fejemben. Elég a filmekre gondolni....:)
    R

    VálaszTörlés