2013. február 11., hétfő

Lazuljunk: a Karma működése a gyakorlatban

A másoknak okozott, vagy okozni vágyott sértések a Reinkarnációs Szerződés 5.§-a értelmében visszaütnek, időnként a vártnál hamarabb - jelen esetben 12 másodpercben prezentálva:


(A tettestársak rendkívül együtt érző, telten csengő, üde kacaja hallatán az ember (?) elgondolkodik a Darwini közös-ős elmélet helyességén ...)

12 megjegyzés:

  1. Ha ilyen gyorsan erkezne a megtorlas a rossz cselekedetert es a jutalom a joert, akkor mar reg a szazezredik dimenzioba lennenk.Tudom hogy jonak lennunk nem valamiert cserebe kell hogy azok legyunk, de ez csak a duma.Legkevesebb a sajat onerzetunket legyezgetjuk vele ha jot teszunk.Ezek utan azon gondolkodom hogy miert teszunk rosszat?Az mit legyezget?Az egonk mely reszet erinti ha valakit pl.megalazok?

    http://csiped.com/a-legtaplobb-szivatas-beton-a-focilabdaban/

    Itt is jo lenne ha a labda az elkovetok arcaba csapodna vissza.Es most kapcsolok, jelen esetben en vagyok a rossz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A minden mindennel összefügg elve alapján az azonnaliság nem zárható ki. Példának okádék nekem volt olyan eset, hogy megrúgtam valakit, mire az azonnal pofánütött, így beteljesítvén a karma szerződés 5. passzusát. :)

      Törlés
    2. Ugy latom te beteve tudod az ide vonatkozo jogszabalyokat.Az jo, mert tudod mihez tartani magad.:)

      Törlés
    3. A felemelkedetteknél már ez a karmikus "azonnaliság" van. Azonnal jönne a visszahatás bármilyen negatív dologra. Plusz ott van az ezzel párhuzamos belső rezgés-csökkenés lehetősége is. Ezért aztán valójában ilyesmire sor sem kerül soha. Mert ezeknél az embereknél van egy tudatalatti belső fék, a rossz irányában működik egy bizonyos gátoló rendszer - így eleve csak jót tudnak cselekedni már.

      Kerion

      Törlés
    4. Keri, ez a belső fék nálam már sokszor tudatosan működésbe lép. Ilyenkor teljesen betölt egy belső öröm, derű, melynek lényege, hogy az előtt lép működésbe mielőtt még megcselekedném/kigondolnám a negatív irányú lépést. :)

      Törlés
    5. Így van Mazsi az általános belső megnyugvás, öröm és derű nagyon fontos "kijelző". Még a megvezető látszatvilág "forradalmárai" is odafigyelnek ezekre a dolgokra - mint például Kásler Árpád. Ő is - nagy ravaszul - a bankok ellen hirdet harcot mert azok személytelenek. Még véletlenül sem az egyes bankárok ellen. Hogy is mondja ? Ja, hogy féljenek a bankok és ne a hitelesek. Szegény intézmények, épületek - most aztán reszketnek. Egyébként nem kell senki és semmi ellen sem menni. Hanem valamilyen egyéni módon ki kell lépni a rendszerből, az illúzió mókuskerekéből - felül kell emelkedni rajta. Akkor a probléma is megoldódik - előbb vagy utóbb.

      Kerion

      Törlés
  2. Ghihi! :D

    A focis haver tényleg úgy makog, mint az összes dzsungel mellett játszódó film hangmérnökei által bejátszott majom-röhögés-effekt. Darwin csaló volt, mert csak féligazságot közölt, a másik felét, miszerint a majmok genetikai buzerálásaként jött létre a zember az 'isteneink' jóvoltából, no azt már elhallgatta a vén kirakat-zsidó. :D
    Panka.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos, szalon-náciról már hallottam, de kirakat-zsidóról még nem! :))

      Törlés
    2. Ilyesmi:
      http://www.youtube.com/watch?v=_5_DFuRI52A&feature=player_detailpage#t=829s
      :D
      Panka.

      Törlés
    3. No de kérem... :)
      Ne feledd: "A másoknak okozott, vagy okozni vágyott sértések visszaütnek"

      Törlés
    4. "" Darwin csaló volt, "" Nos, az úgynevezett "majomperben" a nézőközönség volt a majom, oldaltól függetlenül. A per dramaturgja jöt röhöghetett magában, mert tulajdonképp még nem is hazudott nagyot a per elnevezését illetően.
      Mindkét oldalon jezsuiták mozgatták a szálakat. Kezdve Lamarck tanítóival.. a másik oldalt gondolom nem kell bemutatni.

      Törlés
    5. Bocsánat ha félreérthető voltam, nem a mai oldalakra gondoltam hanem a majomper akkori közönségére.
      Magam úgy hiszem a világot Isten teremtette, bár kissé másképp képzelem mint ahogy a katolikus egyház lefesti.
      A galaktikus Központi Nap az atya, a Fiú pedig a mi Napunk. A teremtés a mi anyagi világunkba a Központi Napból a mi Napunkon keresztül történik (még a materialisták szerint is a csillagokban születik az anyagunk, és onnan árad szét). Fény és Nap nélkül megszűnne az élet.
      Azért voltam a karácsonyi szentmisén is, az Oltáriszentségben viszontlátom a mi Napunkat és Jézus Krisztust egyaránt.

      http://www.ujhajtas.net.ua/new/images/stories/images12/01/Ostensoir_soleil-w.jpg

      Törlés