2013. február 2., szombat

Lazuljunk: milyen lesz a tél - Phil szerint

Mormota Nap van. No nem nálunk. Azért úgy látszik nem mindenkinek tetszik ez odaát sem...:)


Amúgy imádom ezt a filmet. A sok marhaság mellett azért van bőven filozófiai mondanivalója is az Idétlen Időkig c. alkotásnak, bár a filmnézés közben a fene nagy elmélkedést nehéz kibírni röhögés nélkül. Mondanivalójában többek között rávilágít, hogy mi van akkor ha minden átkozott nap ugyanaz történik velünk? - hányan élnek így... Rávilágít, hogy mennyire be lehet ragadni egy síkra, minden nap ugyanaz a fásult "rutin" és a "robot" megy - rengeteg embert érint ez is. És lehet ellene küzdeni - látjuk a filmben, és lehet belefásulni is - látjuk szintén, lehet öngyilkosságba is menekülni - ezek egyike sem vezet sehová, ugyanúgy benne ragadsz a körben (karmában), és a végén hősünk rájön: mindebből egyedül a szeretet vezet ki. Egyedül ez a kiút. Nolámcsak, már megint ide lyukadtunk ki! :)

38 megjegyzés:

  1. "Olyan játék ez, mint a tenisz: te elütöd a labdát, a másik visszapattintja. Néha elhibázod, néha elhibázza. De újra szerválsz, míg egyre jobban játszod a szeretet játékát. Az a legcsodálatosabb, ha megtalálod azt, akivel egy életen át játszhatod."
    (Böjte Csaba)

    VálaszTörlés
  2. Láttam a filmet - szerintem is jó. Érdekes hogy a filmbeli "mormota-nap" mintájára szinte a "maci-nap"-on vetítették. A medve pedig azt "üzente" hogy már NEM LESZ HOSSZÚ A TÉL. Azért írtam nagybetűvel hogy érthetőbb legyen ez a kapcsolt megjelenítés - ez az áttételes tavaszvárás - a mormota/medve árnyéka vagy nem-árnyéka alapján. Tehát summa-summárum KÖZEL a TAVASZ. Természetesen a szeretet-orientált és jóakaratú, megbocsátó, félelem nélkül élő, segítőkész, a belső és külső dolgokon már felül-emelkedett, felébredt, megvilágosodott, felemelkedőben lévő EMBEREK/valódi MAGYAROK tavasza. A filmben is "benne van" - a jót nem szabad elmulasztani megcselekedni. Még akkor is minduntalan gyakorolni kell, ha nap mint nap csak azt tapasztaljuk hogy: mindez csak szélmalomharc. Mert mi történik ? Az hogy a "lassú víz partot mos". Vagyis - bármilyen közhely is - a jó elnyeri jutalmát. Méltán és előbb vagy utóbb - DE MINDIG. Madách sem véletlen mondta amit mondott - mára már közhelyszerűen. Még a dal is erről szól: "Ha engem jobban szeretnél ÖRDÖGBŐL ANGYAL LEHETNÉL". Az "engem" alatt persze nem csak a > Bennünk Élő Tündér-Király/Nő/ < értendő - hanem minden embertársunk.
    Hogy már mennyire a "dolgok végén" járunk arra jó példa az 6almi "vagdalkozás" ami már szinte minden szinten tapasztalható. Ez a már 6almilag és egyébiránt is: "kifutottunk az időből" sarokba-szorítottságából fakad. Ugyanis a megváltozni nem tudók és nem akarók már a vesztüket érezve próbálnak még egyrészt félelmet kelteni, másrészt pedig valamilyen módon felkelést kirobbantani. Ezekben a dolgokban profik és ezek a dolgok azok amik még nekik hajthatnak hasznot. Vagy oly módon hogy félelemből megakadályoztattatik az egyéni felemelkedés, vagy úgy hogy az ellenük felkelő egyén leverettetik/fizikailag megsemmisíttetik. Azonban nyilvánvaló már hogy ezek a dolgok - idő hiányában és a túlhaladottságuk okán is - már nem következnek be. Nem lesz SZER-es Máté Imre-féle "Nyírkai jóslatos" polgárháború 5 millió áldozattal sem pedig ál-táltos-jós Teknőkaparó-féle "szegedi-armageddon" - ahol: "...a lovak szügyig gázolnak a vérben Szöged határában".
    Utoljára próbálkozva időzítenek még - a kilátásba helyezett büntetések okozta félelemkeltés céljából - amolyan "bicskanyitogató" rendeleteket a csonka-magyarországi tömegek számára. Mint például a 2012.12.31.-ével érvénybe lépő úgymond kötelező kutya-chip-beültetés /3500-10000 ft-ért/ vagy a 2013.01.31.-ével érvénybe lépő úgymond kötelező konyhakert-bejelentés /6000 ft-ért/. Az előbbinél 50-100 ezer ft büntetést, az utóbbinál pedig az aranykorona-érték 1000 X-ese büntetést kilátásba helyezve. Ezzel egyidejűleg - már ilyeneket is hallani - lebontatnák az összes lakásnak használt kiskertes házat /több 100 ezer db/ amelyik a telekterület 3 %-ánál nagyobb alapterületű. Itt a kisemberekben való rettegés-keltés a cél első sorban. A szeretet, a megértés, a segíteni akarás, a méltányosság figyelembe-vétele helyett - kajánul az általuk hozott "törvények-parancsok" megváltoztathatatlanságára hivatkozva. A parancsot/rendeletet végre kell hajtani mondják - ugyanúgy mint Hitler, Sztálin és mások tábornokai - anno. És őket még a méltányosságból való "parancs-megtagadás" miatti főbelövetés sem fenyegeti. Hát ilyen "emberekkel" van dolgunk.
    Többek között ezért is fognak ezek az emberek máshová menni mint "áldozataik". A szétválasztás már megtörtént. Már csak a lebonyolítás van hátra. HÁLA AZ ÉGNEK...

    Kerion

    VálaszTörlés
  3. "... mindebből egyedül a szeretet vezet ki. Egyedül ez a kiút. Nolámcsak, már megint ide lyukadtunk ki! "

    Ideje lenne kilépni ebből a tűzzel-vassal "hirdetett" római (???) típúsú emberfaló "szeretet"-ből, még mielőtt végképp befejeznénk a rezonálást !!!!

    SZER = valaminek a szorzata, ehhez pedig minimum 2 személy kell, akik egyet értenek valamiben. (le van írva)

    SZER- tartás = nagy valószínűséggel 2-nél több résztvevővel tartott "összejövetel".
    (össze és nem ossza (divide) )

    Tekintve, hogy a SZER kifejezés kulcsszónak számít, nézzük ezt egy kicsit külföldiül is:

    SERVICE = SZER-víz (modernebb változatban a templomok bejáratánál található szentelt víz)

    SERAF (héber) = SZER-af, ahol az AF (feltehetőleg) az Istent közvetlenül szolgáló angyalokra utal, ugyanis az AF nagy valószínűséggel (a,b,c,d,e,f) a HATODIK szint, melyek fölött a HETEDIK áll. Így aztán a HÉTFŐ sem a holdat jelenti, kedves római elvtársak!!! ...:)))

    Az AF torzított változata az affe (majom, vagy MON-ky ... MON -tag = majomnap) ... és ha jobban belegondolunk, mivel a TRÓN -szék is fából van, a "majomvilágban" (Darwin) tapasztalható fáramászási verseny (hatalmi harc) is pusztán egy alantas létforma.

    Ha pedig a SERAF jelentése a HATOS számra utal, akkor a 666 sem értelmezhető Sátánnak, kedves banánfalók !!!!! ...:)))

    (Valahogy a "Majmok bolygója" c. film ugrik be.)

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Ideje lenne kilépni ebből a tűzzel-vassal "hirdetett" római (???) típúsú emberfaló "szeretet"-ből"
      Rosszul vagy te összerakva. A szeretet az szeretet és kész.

      "SZER- tartás = nagy valószínűséggel 2-nél több résztvevővel tartott "összejövetel".
      (össze és nem ossza (divide)"
      Ez se jó. Helyesen:
      SZER- tartás = Egy résztvevő, kinyújtott tenyerén néhány szem Aspirinnel.
      (SZER- telen = Már lenyelte.)

      mj



      Törlés
    2. Érdekes világnézeti felfogás MJ kolléga, ennek ellenére folytassuk csak tovább az értelmezést ... pl. a FÁRAÓ szóval.

      FÁRAÓ = Fára - O, mint folyamat vagy felszólító mód = az ember visszafejlesztése a MAJOM üzemmódba. ( a körülményeket is figyelembe véve elég eredményesen)

      Ugyanez egy kicsit durvább változatban:

      FÁRAÓ = F - ára - O, .... magyarul = add el a lelked és kikerülsz a legalsó szintről ... Káli néni micsodájába.

      A FA (életfa) önmagában is értelmes cél : majmoknak. ...:)))

      FAUST változatban = magyarul = ÖKÖL (Ő-KÖLL) sem kismiska.

      Amúgy elég érdekes ez az aszpirines világnézet, de
      értelmesnek semmiképpen sem mondható.

      Ö.T.

      Törlés
    3. Látod, ezt szeretem benned...
      Hogy te viszont csupa értelmes dolgot tudsz írni...:-)

      mj

      Törlés
    4. "...csupa értelmes dolgot ..."

      Hát túlzásba azért nem kell esni, mert keresgélés közben sok szeméttel találkozik az ember, az azonban tény, hogy a SZERÁF-okat rendszeresen HAT szárnnyal
      ábrázolták.

      Ö.T.

      Törlés
    5. A SZER az nem a "szabad-európa-rádió" - hanem az a folyamat ami a "Mennybe, az Aranykorba, az 5. Dimenziós rezgés-kiterjedésbe visz mégpedig testestül-lelkestül.
      SZERda - például az a nap - régen - amely különösen alkalmas volt az ébredésre-megvilágosodásra-felemelkedésre. SZERelem - a legfontosabb "eleme" a Földi Létnek. SZERetet - a fenti történés folyamatosságának a fontossága. Valójában a SZER-rel való "etetés" - ami persze csak a szeretet szó másik jelentése gyakorlásával vezethet eredményre. SZERtelen - olyan ember aki nem ébred...stb. SZERvíz - valójában a tengerben/a 7 milliárd között való meg-"keresztelő" folyamat. Ami után a "tengerből" lehet kiemelkedni már 9-es ember-ként/nov-ember-ként/új-ember-ként.
      Fáraó - olyan ember aki az életFÁRAjÓ. Vagyis a már FELEMELKEDETT EMBER. Akinek olyan magas a belső rezgése hogy nála a "kundalini-kígyó" már "felkúszott" a korona-csakráig. Azaz az illető ember már MEGKORONÁZTATOTT - tehát KIRÁLY/NŐ/. Mint ahogy az egyiptomiaknál anno volt. Meg majd mostanság újfent a valódi magyaroknál lesz. Mert voltaképp minden valódi magyar király/nő/. Ez nem tetszik sokaknak - sajnos - pedig mindez a többi ember érdekében is végbemenő 13 ezer évenként ismétlődő folyamat.

      Kerion

      Törlés
    6. "Fáraó - olyan ember aki az életFÁRAjÓ. Vagyis a már FELEMELKEDETT EMBER. Akinek olyan magas a belső rezgése hogy nála a "kundalini-kígyó" már "felkúszott" a korona-csakráig."

      Kerion ... ideje lenne lassan kilépned ebből a fönt-lent típusú majomszerű értékrendszerből, ugyanis a nagybetűs ÉLET ezt nem igazolja sehol.

      Az atom is kör (haladóknak GÖMB) szerű felépítésű, meg a naprendszerünk is.
      Vagyis a fönt-lent helyett sokkal inkább a kint-bent a reálisabb.

      Ö.T.

      Törlés
    7. Kedves Ö.T. hogy a nagybetűs ÉLET mit igazol arról már van sejtésem, bizonyos dolgokat pedig már tudok. És az is igaz hogy nem szoktam hazudni sem. Én nem kértelek Téged hogy lépj ki bármiből is - nem vontalak felelősségre az érték-rendszeredért. Te se tedd ezt mással ha tovább akarsz lépni. Ha nem akarsz "felemelkedni" vagy "küldött" vagy - az persze más tészta. Akkor nyugodtan támadj csak - teljesen fölöslegesen - továbbra is másokat. Lelked rajta...

      Kerion

      Törlés
    8. A Biblia két fáról ír. Elvileg most a tudás fájából-ról eszünk. Vagy tévednék?

      Egyébként már szívesebben ugranék át az élet fájára, mert nagyon unalmas már számomra ez a tudás fája.

      sl

      Törlés
    9. De jól megfogalmaztad sl, köszönöm!!

      Törlés
    10. Kedves Kerion!

      Nem áll szándékomban piszkálni Téged, de ha már a keleti kultúránál jársz, feltetted már magadnak a kérdést - tekintve hogy itt is évezredes kultúráról van szó - hogy a sok gyakorlás és keresgélés meg meditáció eredményeként melyik f@szkalapnál
      emelkedett fel ez a "kundalini kígyó" a "koronacsakrájába ????

      Mert Indiában, a mesterek meg guruk és kígyóbűvölők brahmanista országában egyelőre qrvanagy túlnépesedés van, méghozzá olyannyira, hogy a kisebb településeket legázolják az elefántok, tekintve hogy egyre kevesebb az életterük.

      Szóval ha évezredes keresgélés után valakinek már sikerült elérnie, hogy a "kundalini kígyó" végre feljutott a "koronacsakrájába", akkor hol ez a személy - de ami még ennél is fontosabb - mit sikerült neki elérnie mindezzel, ha egyelőre India
      sincs paradicsomi állapotok között ????

      Így aztán marad a szimpla következtetés:

      1.) A "kundalini kígyó" még senkinek sem kúszott sehová, így aztán az összes hívője kivétel nélkül egyszerűen csak balf@sz.

      2.) A "kundalini kígyó" egyáltalán nem is létezik.

      Félreértés azonban ne essék, magam is sokat foglalkoztam a keleti kultúrákkal és azt kell mondjam, hogy egy élhető ÉLET szempontjából sok hasznos elemet tartalmaz.

      Ö.T.

      Törlés
    11. " Ha nem akarsz "felemelkedni" ... "

      Kedves Kerion!

      Felemelkedni csak akkor tud az ember, ha már megtanult MEGHAJOLNI !!!!
      Ez nagyon fontos a felemelkedés szempontjából, mert a végén a magasabb szintre lépés alapkövetelménye a MEGHAJLÁS.

      Tudom, hogy nem érted, ezért megpróbálom elmagyarázni.

      A VAN - ból a V betű arra utal, hogy minden ÉLŐ egy helyről származik. Ha az ember keresgél, akkor először meg kell hajolnia, azaz a kiindulópontot kell megkeresnie, vagyis a keresgélést az alapoknál kell kezdeni. (az alázat az nem gyalázat)

      Ha ez sikerült, csak akkor jár szerencsével a felemelkedés - miközben kezded összerakni a részleteket - és ha eljutottál a piramis csúcsára - akkor szintén meg kell hajolnod ahhoz, hogy észrevedd, hogy ami alulnézetben egy X, az felülnézetben szintén egy X.

      A Tízparancsolat nevében azonban benne van, hogy TÖR-vény, azaz csak egy töredék az EGÉSZ-ből. A helyes ábrázolása egy KÖR lenne, ami annyit módosít
      az előbb leírtakon, hogy alulnézetben is egy kört látsz, közepén egy ponttal, meg felülnézetben is.

      Nem állítom Neked, hogy ez a NAGY TUTI, de egyelőre én itt tartok.
      Ha sikerült valamit felfedezned benne, ami számodra is beépíthető, akkor jó.
      Ha meg nem, az is jó. Aki már eljutott addig, hogy keresgél, az legalább kiutat próbál találni ebből a gigantikus f@szságból.

      Ö.T.

      Törlés
    12. "2.) A "kundalini kígyó" egyáltalán nem is létezik."

      Már hogyne létezne!
      A fiúkon kívül van, a lányokban belül.:)

      Törlés
  4. "Mint például a 2012.12.31.-ével érvénybe lépő úgymond kötelező kutya-chip-beültetés /3500-10000 ft-ért/ vagy a 2013.01.31.-ével érvénybe lépő úgymond kötelező konyhakert-bejelentés /6000 ft-ért/."

    Kösznöm az infót, Kerion! Erről a gyalázatról nem is hallottam. Előre behajtják a 10%-os gázcsökkentést.( Persze csak az jön ki nullára, akinek van gázfelhasználása ) Annyira elegem van már ebből a színjátékból, a végtelen számú törvényekből! Szeretetből jól seggbe tudnám őket rúgni.

    sl

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kiskertek regisztrációjáról szóló "rémhír" a kertészblog szerint vaklárma volt. De azért a kommentek között "lyia 2013.02.04. 13:52:22" szerint mégis van valóságalapja, vagyis csengetni kell a HATezret. Meglátjujk mi lesz, többszörösen érintett vagyok ez ügyben.
      Más, a pécsi magasház falán tiltakozik a HaHa, a molinón az áll, hogy: „Egyetemes összeomlás, szabadegyetem, II. 11. btk.”
      Számosítva: HaHa, II, 11, btk. -> 81 81, II, 11, 2 20 11 -> 9, 9, II, 11, 33
      Ez megint mi akar lenni?!

      http://index.hu/belfold/2013/02/04/a_pecsi_magashaz_falan_tiltakozik_a_haha/

      Törlés
    2. Nem véletlenül végeztek felmérést kb. 1 éve (?), hogy kinek van kiskertje, háztáji, állata, stb...

      Törlés
    3. (a torony mellesleg 84m.. magas)
      A 18:30-as rtl-es híradóban azt mondták fizetni kell a hatezret is meg a büntetést is, mert jan 31.-én lejárt a határidő. Mivel a sok ellentmondó hír miatt ebben a kérdésben maguk a híradósok is bizonytalanok voltak, úgy gondolták megkérdezik az illetékes minisztériumot. A híradó szerint a "minisztérium a kérdésükre nem válaszolt". Mégegyszer: NEM VÁLASZOLT.
      Aranyos, nem?! Megteheti? Meg!

      (a miniszter szó nem szolgát jelent?)

      Törlés
    4. Visszakapcsoltak egy fokozatot.

      http://hvg.hu/itthon/20130206_Nem_illik_penzt_kerni__be_kell_jelenteni#rss

      sl

      Törlés
    5. Nem találok fogékony partnereket itt (sem). Lehet hogy amiket látni vélek csak túlzott képzelgés eredményei?
      Na mindegy, ezt a fordulót még végigviszem. Tehát ma 9. van, nemsokára 11. Mint jegyeztem fentebb, jelezték hogy figyeljünk: II. 11 (meg egyetemes összeomlás) - állt a 84 m-es torony transzparensén. Csak jelzem, a 84-es szám jupiter-szám (2x 42, a szivárvány teljes köre). Holnapután.. pedig az év 42.(!) napja jön, mely számnál kifejezőbb jupiter-szimbólum nincs is e kerek Naprendszerben. Valami történni fog, hogy magával a Jupiter bolygóval, vagy Jupiter (Zeusz Nimród) mint Főisten jelenkori követőivel - azt nem tudom. Az sem biztos hogy látni fogjuk, mert a történelemben igen sokszor történtek meg úgy kardinális dolgok, hogy a közfigyelem csak évek-évtizedek-századok múltán értesült róla. Meglátjuk.

      Kinek füle van halljék vele, kinek szeme van, hát lásson vele. Lássátok tehát a magyarság legnagyobb festőjének képei, és az aktuális olimpiai aranyérem közti összefüggést, és éljétek meg tapasztalásként!

      ( ' Holnapután..' -dejavu, a Nagy Almában éppen most tarol az évszázad hóvihara: Nemo, nem rossz Omen, igaz?!)

      http://reizen.be.msn.com/foto/galerij.aspx?cp-documentid=250704867&page=10

      Törlés
    6. Az egész elméleted ott bukik meg, hogy a Gergely-naptárból indul ki. Azt meg tudjuk mennyire köze nincs a természeti körfolyamatokhoz.

      Törlés
    7. Nem bukik meg, mivel nem is az a lényege, hogy a természeti körfolyamatokhoz illeszkedjen. A lényeg az amit megjelenit (ahogy fent, úgy lent). Úgyanúgy mint a szimbólumoknál. És egy "szem" nem lesz magában Jó vagy Rossz. Csak egy jelzés.
      *****
      Régen elég volt pár rúnát bálnacsontra vésni, vérrel megfesteni és a kiválasztott személy ágya alá rejteni, ha hatni akartunk rá, manapság már ez neeem nagyon működik, annyira telitve van a világunk megjelenitésekkel (jelekkel)
      *****
      Sang Merghani: nem arról van szó, hogy nem vagyunk partnerek a mátrix hibáinak vadászatában (amelyben hasra lehet esni, némelyik akkora)- hanem arról, hogy nagyon kevesen veszik észre. Nem tudom emlitettem-e már a http://napcsillag.hupont.hu/ -t, ahol a laptulajdonos különféle megjelenitéseket (játszmákat) mutat be hireken, szinészeken, filmeken keresztül.

      Törlés
    8. zplus! Köszi szépen az ajánlást, ismerem és olvasom az oldalt már a Hajnalhasadás óta. Sokat csiszolódtam ott az efféle logikából. Ha Te is ismered, akkor nyilván láttad hogy nem Napcsillag eseteit hoztam ide, az én példáim nem szerepelnek ott, viszont az okfejtés ugyanaz. Eljutottam már oda hogy az oldal felütése nélkül látom azt amit Ő is, s ha átfedés van látomásaink között, azt nyilván nem másolom ide. Itt van pl Csontváry festményei és a Londoni Olimpia aranyérme közötti párhuzam. Nem láthatod ott, sőt talán sehol(!). Amikor megláttam az érmet, azonnal bevillant a kép. Ez olyasmi mint a Mátrix (1) végén, amikor csak számok folynak fentről lefelé, de mégis akinek szeme van rá az már nem csak pusztán számokat lát hanem ábrákat is. Megszoktam már, láttam a nagy vörös esemény (vörösiszap tragédiát) is a levegőben lógni (hosszú történet, hogy mennyi és mennyi előjele volt..), mégis sejtheted hogy (újra és újra) megdöbbenek, hogy este 22-kor Nemo-ról és a 9-11-ről fejtegetek, és reggel kilenckor dettó ugyanezt látom címlapon. Vagy 2011 3.10.-én szinte kényszert éreztem, és feltettem egy fórumra Raszkolnyikov álmát, aztán egy éjszaka, egy álom, és jött ami jött.
      Na és azt is megszoktam már hogy törölnek. Már vártam az első törlést egy "útkeresős" fórumon is (nem Mazsoláé, de rokon). Pedig addigra pont megjött a kedvem hogy kifejtsem a hitel és a Hitel, avagy egy pénzügyi tranzakció és Az emberi hitelesség közti különbséget, amit mára már oly kevesen látnak.

      "hanem arról, hogy nagyon kevesen veszik észre" Igen, azt hiszem ezt nem vettem számításba. De hátha kedvet kapnak -mert az is kell hozzá- és többen felfigyelnek.
      Aztán ahogy mondod (felesleges is lenne bármit hozzáfűznöm), nem bukik a dolog, mert a megjelenítés a lényeg.

      http://mkonstantin.wordpress.com/2010/05/28/csontvary-legendas-oreg-halasza-szegeden/

      http://www.flickr.com/photos/globaltrotters/7589331702/


      Törlés
    9. Sang, szerintem ez segíteni fog neked:

      Egy az Író, végtelen az Olvasó.

      Törlés
    10. Valami köze csak van a természeti körfolyamatokhoz. Nézzük mi történt a hírekben. (jó ez a mondat, nem?)

      -Öngyilkos lett Kézdy György (Virágh doktor) II. 14.-én (Valentin) lett volna 77 éves.
      -(a természeti körfolyamat részeként) A Gangeszban megkezdődött az idei rituális fürdőzés, Az 55 napos fesztiválon mintegy 100 millión mártózhatnak meg a Gangesz és a Yamuna folyók torkolatánál.
      -1, 31, 55, 77, 88? Na persze...MTI/Index 2013. február 9., szombat 20:21 Az e heti lottószámok ugyan furcsák, de nem kellenek jégbe hűtött golyók az ilyesmihez. Ötös nem volt
      -Szirmot bontott a világ legdrágább virága, a kamélia Nyíregyházán.

      K. G. 11 x 7 = 77, a Valentin meg a Virágh az 22, 22. A Gangesz 7,55. A kamélia virág pedig 11, 22. A lottó 55, 77, 88.

      Törlés
    11. Ahogy azt érzékeltem, és jó előre(!) jeleztem fentebb, ma Jupiter (bolygó, római főisten) napja van, " ezt a fordulót még végigviszem". Meg is jött a történés, és lám nem csak a színfalak mögött.
      Lemondott a pápa. A legfőbb isteni helytartó - Rómában. A napnak még nincs vége.

      Törlés
    12. Nálunk a szokásostól eltérően, azt jóval meghaladó mértékben ŐRÜLTEK háza alakult ki ma. Persze ez könnyedén kialakul, ha lassan több az igazgató, mint aki ért is a munkához...

      Törlés
    13. K. G.(1,7) után most V.G.(22,7), újabb, szerintem ütős hír:
      - (7..év után) Vádat emeltek Gergényiék ellen (éppen ma..) 2006 miatt
      Index Elöljárói intézkedés elmulasztása, parancs iránti engedetlenség, ilyen címeken emelt vádat a 2006 őszi események miatt a Központi Nyomozó Főügyészség 14 rendőr ellen..

      Lazuljunk is, bár még hó borítja a földeket, én már ott toporgok a négyszögöleim sarkában, Mazsola, várható a veteményes holdnaptár mostanában? Kipróbálnám, komolyan.

      Törlés
    14. Szintén toporgok.:)) Világvége ide, világvége oda, sok új dolgot szeretnék kipróbálni. Találtam egy Papi névre hallgató főgurut, aki hasznos tanácsokkal segíti a kertészkedőket.

      http://cuccos.com/hobby/index.php?op=dyncont&contid=39

      sl

      Törlés
    15. Köszi, bizony a borsó, a retek, a tavaszi hagyma bizony már borozdáért kiált!

      De ha már felmerült a vetegetés, és nemrég felvetettem hogy neofeudális állam(világ?)rend épülget, akkor nem árt fél szemmel figyelni az Index vezérbloggereinek címszavakba szőtt, bohókásnak tűnő, látszólag másról szóló, ám igencsak komoly! elszólásait, mégpedig:

      ""Varánusz A parasztot röghöz kell kötni
      Ha Werbőczynek lehetett, akkor most is lehet.""

      Törlés
  5. Tragikus aktualitású Index főcím:
    "11 éves bostoni fiú volt Nemo első áldozata
    Kilencven centiméter hó hullott az Egyesült Államok északi részén, " 11 -9 Nemo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csakugyan az, bár remélem ez csak' egy gyártott hír, hogy patent legyen azon forráshoz melyből én is merítettem.

      Törlés
  6. ""Valami történni fog, hogy magával a Jupiter bolygóval, vagy Jupiter (Zeusz Nimród) mint Főisten jelenkori követőivel""

    Összegzem mi minden világrengető dolog történt Jupiter, Zeusz és Nimród körül.
    -Lemondott Rómában a római katolikus egyház vezetője.
    -Villám (Zeusz!) csap a Vatikáni Szent Péter-bazilika kupolájába 2013. február 11-én. (V-22)
    -Észak-Korea földalatti nukleáris robbantást hajtott végre (villantott egyet..kétféle értelemben is..)

    A villan(t)ást (22) elsősorban nem nekünk címezte, a robbanás időpontjában az USA-ban még vastagon II. 11. volt.

    Nimród.. hazánkra gondoltam, olyan nagy dolgok nem történtek, de nyugis napnak mégsem lehetne nevezni. Kásler tovább tüntet, az éhségmenetek összeértek a diáktüntetésekkel és az egyetemek elfoglalásával, és a 2006-os hatósági erőszak ügyében vádemelés született.

    Ez csak egy kis bemutató volt arra, hogy a világ eseményei mennyire le vannak kottázva előre, az, hogy ez Gergely-naptár, asztrológia, vagy saturnusz, jupiter-naptár, vagy kozmikus erők, vagy más alapján megy, az most mindegy, főleg azért is mert ezek sokszor átfedik egymást, és a lényeg a megjelenítés, és láthatjuk a tegnapi nap igen szépen produkált.

    Feltételezem, mivel jó előre jeleztem hogy miféle témakörbe tartozó események kavalkádja várható, igencsak hardkór.. szkeptikusnak kell lennie annak aki mindezt letudja puszta véletlenként.

    Mint mondottam, ez nem egyedi eset volt, számtalan világrengető eseményt hasonló jel-orgia előz meg, és e pillanatban is jó előre, már nyárra is jeleznek, csak látni kell, ahogy Neo látta a lecsorgó számok mögötti képeket.

    Még valami, dec 21. előtt és után napokban nagyon lecsendesedtek a jelek, tulajdonképpen az elmúlt évek legnyugalmasabb időszaka volt. De mostanra minden eddiginél magasabb fokozatba kapcsoltak, tehát az események felpörögni látszanak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hárdkór szkeptikusként be kell lássam, hogy Látó vagy kedves barátom. Kódfejtő tudományod számomra kínai, de azért tagadni nem tudnám az összegzésed, bár nem a hírekből, hanem saját életemből kifolyólag átérezve annak igazságát.

      Törlés
    2. "Hárdkór szkeptikusként" - az öniróniához kell a legnagyobb humorérzék a világon :-)

      lemaradt:
      http://index.hu/kulfold/2013/02/12/villam_csapott_a_szent_peter-bazilikaba/

      Törlés