2013. február 26., kedd

Lazuljunk: Rammstein a Holdon

Fantasztikus kritika...


Csodálatos a tökéletesen fekete háttér - csakúgy mint az "eredeti" eseménynél, sőt még a pozicionáló keresztekre is ügyeltek! A Holdon esőtáncot járó indiánoknál már meg kell szakadni! :) No de nézzük komolyan! A klip tanulsága szerint a Rammstein zenekar járt a Holdon, és nem csak hogy járt, de még a levegőhiánynak fittyet hányva sisak nélkül dorbézoltak! Na de hogy lehetséges ez? "Biztos valami videótrükk!" - mondaná Mari néni, a tapasztalt tevenéző. Igen, így van, ez egy videótrükk, a mai technikai fejlettség ezt már lehetővé teszi.. No de most jön a kétforintos kérdés: a hatvanas évek végén nem létezett ilyen videotechnika? "Biztos nem!" - vágná rá Mari néni - hiszen akkoriban még csak fekete fehér tevék voltak, angyalkám". Igen ám, csak Mari néni kedves azt felejti el, hogy a NASA a pletykák szerint úgy ötven évvel előttünk jár, már ami a hétköznapi cuccainkat illeti. Na most, ha egy kicsit matekozunk, akkor nagyjából pont ott kötünk ki, amikor a kérdés felmerült... Mikor is?

A szöveg meg magáért beszél. A Földre erőltetett uniformizálás, globalizáció és amerikanizálódás örömét érezhetjük minden szöveg- és képsoron. Különösen ez a rész tetszik: "Ismerek nagyon hasznos lépéseket" - miközben látjuk, hogy egy muzulmán rálép az imaszőnyegre - "És megóvlak a hibásaktól" - majd a hívő a tisztelet jeleként meghajol a Teremtője előtt... No és ez az a bizonyos jelenet, avagy "tánc", ami nagyon nem tetszik itt egyeseknek, akik szeretnének istent játszani, elszakadni, és akik azt szeretnék, hogy mindenki úgy táncoljon, ahogy ők fütyülnek... "Ez nem egy szerelmes dal" - éneklik, miközben látjuk a természetközeli népek durva fizimiskáját. Igen, nekik még rémlik, hogy volt élet azelőtt is, mielőtt idejöttek ezek a Fkalapok a kicseszett űrhajóikkal, méghozzá nem is akármilyen élet...

A klip zárópoénja pedig szenzációs: "Hé, Huston van egy problémánk".
Igen, nekünk is. Ti.

59 megjegyzés:

  1. Jó kis klip, bár szerintem "nekünk" már egy kicsit szájbarágós.


    Találtam én is egy videót, a címére figyeltem fel.

    R'ha

    (Ra vagy Re?) Ismerősnek tűnik :).
    Mindenesetre egy rövid "sci-fi" (6 perces) egy fiatal új rendezőtől, érdekes asszociációkkal.

    http://www.magyarvagyok.com/videok/listak/filmek/15864-R-ha-R-ha/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ügyes kis rövidfilm Bastian, tetszett!
      Egyelőre nem találom az asszociációt, lehet, hogy a Föld régmúltjába kaptunk betekintést?

      Törlés
    2. Természetesen ez csak az én értelmezésem:

      "Ré" népe talált egy élhető bolygót (ez a Föld), itt berendezkedtek, aztán kitalálták, hogy jobb lenne nekik, ha ők inkább csak uralkodnának (dolgozzon a fene) és csak irányítanák a folyamatokat a háttérből, miközben királyként élhetnek.
      Ezért alkottak a "saját képmásukra" egy lényt, de kissé lebutítva, hogy mindent meg tudjon nekik valósítani, de azért rá ne jöjjön a lényegre. Ezt aztán idővel (most) továbbfejlesztik cyborg-á alakítva, mert sok még az érzelem bennük és egyre kisebb a munkabírás, mert már túl bonyolult lett a világ, nem ehhez lettünk kifejlesztve. Hogyan lehet a mentális és egyéb képességeket megsokszorozni, hogy viszont mentálisan/tudatilag ne tudjunk "emelkedni"? Hát a robotikus agyi és testi kiterjesztéssel. Ezek a hivatkozott félig organikus "robotok" a filmben, azaz mi, majd a jövőben. "Ti senkik vagytok", mondja "Ré"...

      De fellázadunk a jövőben és elkergetjük őket, ők pedig elmenekülnek innen, mi viszont "egy trükkel" a nyomukba eredünk, hogy az írmagjukat is kiirtsuk, mert különben várhatóan megint visszajönnek.

      Törlés
    3. nem akarok senkit se meggyőzni vagy akármi, de a videóban pont forditva volt a szereposztás.. a gép egy trükkel eredt a menekülő őslakos(ok) után, aki azt hitte ismét, hogy tehet bármit is a gép(ek) ellen..

      Törlés
    4. Lehet így is úgy is értelmezni, attól függ melyik oldalnak drukkolunk.

      De ha már levetítjük esetünkre, akkor a fő kérdés inkább az, hogy R'ha és csapata hozta-e létre a HUMAN PROJECT-et, vagy (!!!) már létezett egy kifejlett, nagy tudású őshonos ember a golyóbison, akibe beletörölték a lábukat genetikailag?

      Törlés
    5. "...vagy (!!!) már létezett egy kifejlett, nagy tudású őshonos ember a golyóbison, akibe beletörölték a lábukat genetikailag?"

      Én inkább erre a verzióra tippelek, mivel nem egy mozaikkocka arra utal,
      hogy a régi ember számára nem volt ismeretlen a harmónia (egyensúly) fogalma.
      Ennek a nyomai szinte minden kultúrában fellelhetőek, legyen az kínai, japán, hindu, magyar, zsidó, indián, negroid,... stb.

      Egyszer már írtam róla, hogy a feketék történelme erősen ki van takarva a hivatalos történelemírásból, mintha ezek mindig csak rabszolgák lettek volna.
      Kiigazításként azért megemlíteném, hogy a "három királyok" közül minimum az egyik fekete volt. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    6. részletkérdés.. nem volt, részleteiben megtalálhatod JHV: Adamu-project mappában.. :)
      (találós kérdezek: honnan lehet egy "ember"ből legkönnyebben csontvelőt-DNS-t kinyerni nagy mennyiségben? a lengőbordából?)

      Törlés
    7. Ha valaki félreértette volna, én csak a videót értelmeztem a magam számára, nem azt jelenti, hogy én azt gondolnám, hogy a "valóságban" is ez történt.
      Arról nekem más elképzelésem van, a videó pedig legfeljebb a készítőjének a gondolatait tükrözi, az is lehet, hogy más értelmezéssel, mint amit én "kihoztam" belőle...

      Törlés
    8. Bastian, ok, értem.
      Viszont érdekelne, hogy Te hogy gondolod a történetet, a miénket. A fő kérdést feltettem fentebb.

      Törlés
    9. Akkor hogy is van ez ? Ra vagy Ré - feltehetően a "Napisten" van ez alatt értve a fentiekben - illetve annak népe amely kétségkívül az ősszkíta/ősmagyar - eredendően gonosz. Miért is ? Mert a jelenlegi irányítók és csicskáik ezt így ábrázolják a filmjeikben és videoklipjeikben. Nem kéne már "beszopni" ezeket a dolgokat. Általában mindig az ellenkezője igaz annak amit mondanak - mert működik a paradoxon. Hazudnak reggel, délben, este sőt még éjszaka is. Az igazság nem egészen úgy van mint például a "kiválasztottak" által kreált "Csillagkapu" sorozatban - ahol az állítólagos "Goaud-ista Hórusz-rendszerúr" meg a többi hasonló a gonosz.
      Egyébként pedig - ha már itt tartunk - a zsidók által az ősmagyaroktól országnév céljára lopott szótagösszetétel: az Is Ra Él elnevezés semmi mást nem jelent mint hogy: Ra is él - vagyis a Nap-ból, a Nap felől jött, Földre szállt VALAKI ÉL. Mint ahogy Misa is Él, Gabri is Él, Rafa is Él és így tovább. Az ÉL egyébként is az "Isteni Küldött"/Repülő Ember/Angyal/Madár/Madar/Magyar szinonimája a magyarban.
      Hogy hogyan csűrik-csavarják a dolgokat a hollywoodi masonic körökben arra jó példa az Avatár című film is. Ahol - természetesen - az Ég Népe, Ra Népe vagyis a magyar a gonosz. Csak a filmben éppen szerepcsere történt. Az usraeli bőrnyakúak játsszák magyar-bőrbe bújva az Ég Népe szerepét. Nos nagyon is ismerős ez a magyar szerep-felvétel. Amit aztán - törvényszerűen - a negatív kontextusba való helyezés követ. Mondván hogy ilyen a magyar és ilyen Magyarország. Nem ilyen - a magyar-bőrbe bújt kazár-zsidó az ilyen. Elég csak magyar néven való usa atombomba-gyártás, new yorki tőzsde-cápáskodás vagy éppen a francia miniszterelnökösködés felemlítése. Meg az hogy e hazában is szinte minden erről az aljas kaméleonosdi szerepcseréről szól. Például a bocskaiban való Szegedi Csanád-oskodásról, vagy a másik végletként liberó-gúnyában való Magyar Bálint-oskodásról. Szegény "Szegedi Magyar"...

      Kerion

      Törlés
    10. Én is szegedi magyar vónék kérem! :)

      Egyébként meg ÉL A MAGYAROK ISTENE!

      Törlés
    11. Szeged a megkülönböztetett "Aranyos Szegelet" ahol >Gyál a rét< azaz >Lágy a tér< - a Szentiván-i ÉLŐ és a Szentmihály-i HOLT Tisza közti sEnki földjén...

      Kerion

      Törlés
    12. Mazsola

      Nyilván nem egyszerű a kérdésed, nem is lehet adni rá biztos választ az nyilvánvaló és meglehetősen szubjektív is minden kigondolható válasz is, mivel nagyban függ az értelmező tudásszintjétől, szocializációjától, érdeklődési területeitől is.
      Mivel én racionális "emlőkön" nevelkedtem, ezért nem tudok ettől elvonatkoztatni a "transzcendens" témák esetén sem, tehát csak valamiféle racionális vagy annak tűnő magyarázatokban tudok gondolkodni, abban hiszek, hogy mindennek van valamiféle értelme.

      Tehát szisztematikusan haladva és abból kiindulva, hogy semmi sincs, csak a tudat/forrás/Isten... és azt a fonalat követve, hogy egyszerűbből lesz a bonyolultabb, aztán arra épül a még bonyolultabb és így tovább, azt feltételezem, hogy a 3D-s megnyilvánulások is egymásra épülnek. Tehát (most az egész kezdetet tegyük félre, mert akkor elveszünk a részletekben) egyszerűbb elemek, szubatomi részek létrehoznak nagyobb egységeket (atomok), azok létrehoznak bonyolultabbakat (molekulák), aztán azok láncokat, stb...
      Ez alapján alapos okom van feltételezni, ahogy gyűlik a "tudás" a kollektív tudatmezőben a próbálkozások és "építkezések" során (az én értelmezésemben a "tudat" az csak egy tiszta "érzés" volt az elején, de nem tudott semmit, szemben azzal az értelmezéssel, hogy már előre minden megvolt és mi csak "eljátsszuk"), ez a folyamat minden szinten érvényesül. Tehát, hogy az előző hozza létre a következőt. Ezért gondolom azt, hogy minden 3D-s "lény" létre lett hozva. Tehát mikor elér egy kis lépésekből álló "önfejlesztési" szintet (evolúció, de nem véletlenen alapuló darwinizmus alapú!), akkor egy "ugrás" következik be, ami már tervezetten tudatos. Már tudatosan "visszacsatol" a kollektív tudatmezőbe és létrehozza a következő szintű (vagy szolgának egy alacsonyabb szintűt is), "létezőt".
      Ez nem is lehet másképp szerintem, mivel számomra nem elképzelhető, hogy mondjuk egy ősrobbanás (vagy bármi ami kezdetnek számíthat) után rögtön megjelenjen pl. egy ember.
      Azt csak elő lehet állítani, ha megfelelő tudás felhalmozódott.

      Nem akarom túl hosszú lére ereszteni, de a lényeg, hogy az én értelmezésemben mindenki az univerzumban létre lett hozva valaki mások által és "magától" legfeljebb kevésbé bonyolult "létezés" tud megvalósulni. Ahhoz pedig általában nincs elég "idő", hogy ebből esetleg valami fejlettebb is legyen, mert közben összeütköznek bolygók, galaxisok, szupernovák, sugárzás, stb... Azaz, ha valahol mégis volt rá elég idő, akkor azok elkezdenek létrehozni másokat is vagy beavatkoznak és felfejlesztenek egy kezdetleges élővilágot valahol, mielőtt ott az is elpusztulna vagy magától tovább fejlődne. Mi is, ha találnánk egy bolygót, ahová el tudunk menni és ott még csak növények lennének, akkor ott már soha nem alakulna ki magától semmi intelligens lény, vagy mi lennénk azok vagy mi hoznánk létre őket.

      folytatás lejjebb...

      Törlés
    13. Lehetne ezt még persze minden oldalról megvilágítani, lényeg, hogy szerintem minket úgy hoztak létre, akik pedig létrehoztak, azok az "Isteneink". Ez régen nyílt titok volt az ősi írások szerint, de mára ezt az információt nem akarják, hogy tudjuk. Valószínűleg őket is úgy hozták létre, stb... és mindenkinek van "főnöke", ha nem is feltétlenül tud róla. Itt nem sérül az, hogy egy egyszerűbb nem tud bonyolultabbat létrehozni, mert ott van ugye a "tudatmező", ami lehetőséget biztosít bárminek az "elgondolására", tehát ez a "híd" a fejlődés irányába, ami lebontja az alacsonyabb szerveződés korlátait.

      Természetesen ez nem zárja ki esetlegesen, hogy mi mégis teljesen magunktól fejlődtünk ki, de őszintén szólva ennek kis esélyt adok. Véleményem szerint a sztromatolitokból "magától", azaz egyszerűen a napsütés hatására soha nem lesz ember, de ha mégis, arra a földi idő kevés lenne.
      Az sem zárható ki, hogy egy fejlettségi szinten "valakik" egy komplett univerzumot állítanak elő, kezdeti paraméterekkel és figyelve (esetleg időnként beavatkozva itt-ott) mi történik, mint egy kísérletet. Nem véletlenül kezd szárnyra kapni ez a "számítógépes szimulációban élünk" lehetőség a mainstream tudományban is.

      "Dióhéjban" enni, persze lehetne ezt vég nélkül elemezni és részletezni. Persze ez attól még nem lesz igaz, de nekem így logikus.

      Törlés
    14. Köszi Basti!

      Ha a Te logikádat követjük, akkor elképzelhető, hogy Montalk Tominak lesz igaza, miszerint ez(ek) a minket teremtő / uraló negatív faj(ok) nem képes(ek) arra a spirituális szintre mint mi, mert ők technikai jellegűek, de a létrehozásunkhoz (elindításunkhoz) elég volt a tudásuk. Azaz egy egyszerűbb létrehozott egy bonyolultabbat (minket), amelyik épp kezdi felfedezni a létrehozóink korlátait (technológia without lélek), sőt kezdi túlszárnyalni az "isteneit" - és valószínűleg ez nem tetszik nekik, ezért erőltetik minden, de minden vonalon (még a látszólag ezós körökben is - lásd. pl csillagflottakapitányok) a materializmust.

      A másik, amit kigondoltam, és szintén nagyon valószínű, hogy a földön jelenleg élő ember fajták egyáltalán nem közös őstől származnak. Az Antaresi üzenetben hülyéskedtem vele, de félig-meddig komolyan is gondoltam, hogy több tervezőnk is volt - erre utalnak a nagyfokú rassz/antropológiai/mentalitás-béli különbségek. Ezt a gondolatmenést folytatva eljuthatunk akár odáig is, hogy a jelenlegi uralkodó isteneink nem üres bolygót találtak itt, hanem egy már mások (Szíriusziak?) által létrehozott, ökologikus társadalmat, amelyiket az új behatolók (Dr. JHV és csapata) leigáztak, saját képükre formáltak. Tehát (ezt elfogadva) mégis csak fennáll egy ősnép vs. idegenek csatlósai harc, mely egyébként végigkövethető a történelmen. Néhány példa:

      "atlantiszi" - "egyiptomi"
      szkíta – sémi
      sumér – akkád
      méd – asszír
      pártus – római
      hun – „indoeurópai”
      magyar - zsidó
      baszk - spanyol (akkád származék)
      kelta - brit
      stb.

      Jellemzők alapján is fennáll ez a kettősség, vagy inkább harc:

      Teremtés – Élősködve pusztítás
      Gyógyítás – Hódítás
      Királyi szolgálat – Királyi uralkodás
      Érzelem – Logika
      Szellem – Anyag
      Spiritualitás – Materializmus
      Hit – Tudomány
      Nemzeti – Liberális
      Szakralitás – Ateizmus
      Melegszív – Hidegvér

      Nevek esetében:

      Noé, Nimród, Jézus, Atilla, Mátyás - Seth, Sém, Ábrahám, Dávid

      Manapság:

      ???, ???, ??? - Róccsild, Rokkefeller, Bözsike néni, stb.

      Ideje volna megírni a Föld valós történetét, nemde? :)

      Törlés
    15. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    16. Lehet, hogy nem kéne ilyen éles éket verni, de nem igazán látok más logikus magyarázatot az évezredeken végigvonuló horrorra, melynek következtében az ősnépek fokozatosan elvesztették a területüket, "vagyonukat" és a népességüket. Egy invázió zajlott le a háttérben több évezred alatt. Legalábbis én így látom.

      Törlés
    17. Mi magunk vagyunk a földönkívüliek. A földi testünket - az itteni léthez alkalmazkodó szkafanderünket - is végső soron mi teremtettük egy magasabb tudatállapotban/szinten, a TEREMTŐ EGGYEL tökéletes harmóniában létezőn. Hogy megtapasztaljunk dolgokat egy alacsonyabb materiális szinten. Az hogy ezen a szinten a dolgok idővel különböző irányokba"elfajulnak" az természetes - de csak illúzió. Mivel bármikor megváltoztatható a magasabb szintre lépéssel/rezgés-emelkedéssel. Azok által akik erre predesztináltak.
      Az összes "birodalmat" az úgymond ősmagyar identitásúak hozták létre - az Egyiptomit is. Csak idővel - miután mély materiális "álomba szenderültek" - magukra hagyták a "fejlődésükben". Ami törvényszerűen a visszafejlődést hozta szellem-tudati szinten. Valójában senki sincs senki ellen - ez csak a látszat, ami persze elég élethű. Mivel a "JÓ" csak a "ROSSZ"-al definiálható minden ciklusban meg kell tapasztalni a negatív végletet/"POKLOT" - vagyis az un. Vaskort. Ami után természetszerűleg a pozitív véglet megtapasztalása következik: a "MENNY" - vagyis az Aranykor. Ez az EGÉSZ csak JÁTÉK, egy az 5 materiális érzékszervünkkel letapogatott látszat-világban/illúzióban - amit persze egy a megfelelő szintre eljutott ember is konstatál, már teljesen átlát.

      Kerion

      Törlés
    18. Ezt én is így gondolom, az simán lehet, hogy "összekeverednek" a különböző "létezők" azaz létrehozottak, lehetnek zsákutcák és lehetnek kitörések. Sőt, a ciklikusságból egyenesen következik, hogy a folyamat hullámzik, azzal a hosszútávú tendenciával, hogy egyre magasabb "csúcsok" jönnek létre, és az is törvényszerűnek látszik, hogy az "ugráshoz" mindig hátrálni kell egy kicsit ahogy a nagy ugráshoz is visszább kell lépni és onnan nekifutni. Az a katalizátor, hogy elég feszültség halmozódjon fel, miszerint elérnek egy bizonyos tudatossági szintet, ahonnan egy erodálási folyamat kezdődik (akár magától (mert nincs elég motiváció), akár negatív alacsonyabb rendű entitások ügyködése nyomán) és amikor a "gap" túl naggyá válik a már korábban elért tudatossági szint és az aktuális életforma/életvitel között (már nem kompatibilisek egymással), akkor bekövetkezik az "ugrás" és az már elég energiával rendelkezik a továbblépéshez.

      Azt tudjuk, hogy a magasabb erkölcsiségnek mindig óriási túlerőben kell lennie, hogy érvényesülni tudjon az alacsonyabbal szemben, mivel az alacsonyabb mindig sokkal gátlástalanabb és olyan eszközökhöz is nyúl, amire a másik elvi okokból nem hajlandó. Tehát két azonos méretű, felszereltségű hadseregnél is mindig az alacsonyabb erkölcsű győz. Az angol-búr háborúban is az angolok azért győztek a létszámfölényben lévő búrok ellen Dél-Afrikában (ráadásul az angoloknak hajóval kellett odamenniük), mert gátlástalanságuk elképesztő méreteket öltött, miszerint a búrok amíg a harcmezőn voltak, az angol csapatok egy része összeszedte a falvakból a hozzátartozókat, gyerekeket, nőket, öregeket koncentrációs táborokba és azt mondták a búroknak, ha nem teszik le a fegyvert, akkor mindenkit lemészárolnak a táborokban.

      Tehát amíg nem kerülünk legalább jelentős többségbe a Földön, addig nem fog változni semmi, viszont az erózió (a visszalépés) már javában folyik, tehát az "ugrás" sem lehet olyan messze. Persze ettől még lehet, hogy mi már nem éljük meg (legalábbis a 3D-ben :)).

      Törlés
    19. "Tehát amíg nem kerülünk legalább jelentős többségbe a Földön, addig nem fog változni semmi"- nem kerülünk (mert nem kerülhetünk, ez a pálya nem arról szól)
      "viszont az erózió (a visszalépés) már javában folyik, tehát az "ugrás" sem lehet olyan messze. Persze ettől még lehet, hogy mi már nem éljük meg (legalábbis a 3D-ben :))." - vigyorfej nélkül, a többi stimmt.. ;P

      Törlés
    20. Az fentebb elhangzottak megin jól szétpörgették a fejemben forgolódó izéket, oszt egy olyan kép-darabkát mutattak, ami... hát... egyre érdekesebb.
      Szóval, ha azt a elgondolást tekincsük, hogy itten mifelénk, vótak helyi fickók, meg lettek „ledobva” ilyen... kísérletek. S ebből lészen nagy stratégiás/fejlődős „kinek a farka nagyobb” játék, akkor ugyi lehet rája számítani, hogy odakünn a nagy Univerzumban, is egész csini csetepaták, mennek a mindenféle tömörülések/ódalak között. Hameg, hozzá vesszük ehhez azt a elgondolást, miszerint vaneza... szabad akarás, megmég a lehetőségek is végtelenek... hát... egész szép nagy csimbók keletkezik.
      De cserébe egyre erősebb bennem az a elgondolás, miszerint s fickók, akiknek a „elmeszüleményeit” a köz ponyvairodalomnak tarcsa (ércsed: sci-fi és fantasy írók), sokszor nem mondanak akkora gyökérségeket a irományaikban. (Mer' mint észrevehessük, azér jópárat manapság mán meg is valósítottak a hozzáértők.) S ha feltételezzük a közös „tudatmezőt” - ahonnat ugye a inspirációk gyönnek – akkor akár ezeket a arcokat vehessük újkori táltosoknak is. Persze... ez talán kicsinyt erős megfogalmazás, de... azé' én hajintanák erre is némi százalékot. Imigyen tehát, lehetnek akár „feketék” vagy „fehérek” is. Attól függően, hogyan hasznosíccsák a nagy inspirálódást. Deugyi... emán erőst személy függő.
      Azmeg megin más dolog, hogy az ilyesmiből más arcok mit vesznek figyelembe, építnek fel.

      Oszt eztet a elgondolást meg lehet még ezer irányba kibontogatni, szinteket hozzárakni, szabni, varrni...

      Törlés
    21. Végig kell járnunk a galaxisunkat, minden lényt meg kell vizsgálni és utána kell (óvatosan) véleményt mondani az idegenekrõl. Erre van a parafelderítés.
      Ez a képesség ha megvan itt bárkinek, használható, nem kell másokra hagyatkozni, és szabni varrni.

      Törlés
    22. Ne szűkítsük a kört! Idegenek nem feltétlenül csak a mi galaxisunkból származhatnak... Sőt nem feltétlenül csak a mi Univerzumunkból. Sőt nem feltétlenül csak a mi Dimenziónkból.

      No és mivel nem tudunk mindenkit "megvizsgálni" (röhej már a feltételezés is), csak azt tudjuk tenni, hogy a tetteik alapján mondunk szerény véleményt. Na most. Én a Föld eddig megismert történelme alapján az alábbi véleményt fogalmazom meg:

      Volt legalább egy jószándékú csapat amelyik kertészkedett itt.

      Majd jött egy kevésbé jószándékú csapat, amelyik belegázolt a kertbe.

      Törlés
    23. Ugyehogy ugye? Rakhatunk hozzá mindenféle szinteket, dimenziókat, univerzumokat, meg izéket. :)

      Viszont. Aztat se feledjük ám el, hogy a vizsgálódást többen többféleképp fogadhassák (legyen az bármennyire jó szándékú is). Vannak akik, boldogságosan tárt karokkal. S vannak akik, boldogságosan mosolyogva hasítófejszével.
      Mer' a emberkék, izék, meg bigyók van, hogy különböznek.

      Törlés
    24. A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve......
      Panka.

      Törlés
    25. Ha már a vizsgálódásról van szó mások (idegenek?)irányában, akkor érdemes figyelembe venni Terence Mckenna egyik előadásában elhangzottakat (ismert orvos-pszichiáter, pszichedelikus :)), mivel szerinte hiába várnánk itt tárt karokkal bárkit, senki nem fog jönni, nem őrült meg ha van egy csöpp esze (nyilván van). Nem csak hozzánk, máshova sem, ez legfeljebb egy nagyon lassú bizalmatlansággal teli folyamat lehet.
      Ő arra tippel, hogy mivel ismeri az emberi genetikát és a DNS-ben van "kakukktojás" szekvencia, ami nem egyeztethető össze a normál evolúciós szekvenciákkal, ott kell ezt a "kémet" keresni.
      Ha ő lenne az "idegen" az biztos, hogy olyan módon próbálna meg minden elképzelhető információt megszerezni más életformákról, hogy azoknak halvány fogalmuk se legyen róla, azaz olyan "spórákat" hintene el ill. küldene ide, ami beépül az élővilágba, minden élőlénybe a DNS láncba (akár a táplálékláncon keresztül) és aztán ezzel a szekvenciával (aminek csak ők ismerik a kulcsát) összekapcsolódva mindenről tudhat ami itt történik, anélkül, hogy leszállnának a Fehér Ház kertjében nagy dirrel-durral.
      Igazat kell adnom neki, hiszen egy egész faj léte függhet attól, hogy kivel találkoznak, még akkor is, ha látszólag barátságosnak tűnnek, de erről a legmélyebb titkaikat is megismerve kell meggyőződniük.

      Törlés
  2. Na várjunk csak várjunk csak! Tegyük ezt helyre!
    Ha ezek ide tudtak jönni a "kicseszett űrhajóikkal", akkor hogy hogy csak egy kamu Holdraszállásra képesek?
    Panka.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Panka, ezek úgy játszanak velünk ahogy akarnak, színházban ülünk. Bedobják a mobiltelefont mint az évszázad találmányát, miközben ők valószínűleg távolságtól független azonnali kommunikációt használnak (ansible). Eljátsszák nekünk a Holdra-szállást, miközben valószínűleg ismerik és használják a térgörbítéses utazást. Pötyögtetik az infómorzsákat, miközben ők nagyon is tisztában vannak legalább két Földi nagy ciklus történéseivel. A hidegháborús fejlesztések sem szolgálhattak más célt, mint a többi háború: (b)oszd meg és (k)uralkodj. :)

      Törlés
    2. Sőt, eljátsszák a béna és kamu Holdra-szállást miközben vélhetően évezredek óta támaszpontjaik vannak ott. :)

      Törlés
    3. Nem vagy Te egy kicsikét xenofób kicsikém? :D
      Panka.

      Törlés
    4. Jaj dehogy, csak egy egészséges mértékben! :)
      Mint amennyire Jim Carrey utálta E.T.-t:

      http://www.youtube.com/watch?v=ldc47ucGQlg

      :)

      Törlés
    5. "Bedobják a mobiltelefont mint az évszázad találmányát, miközben ők valószínűleg távolságtól független azonnali kommunikációt használnak " - telepátia..

      "eljátsszák a béna és kamu Holdra-szállást miközben vélhetően évezredek óta támaszpontjaik vannak ott. :)" -de lehet, hogy a Hold maga is egy mesterséges képződmény (fabrikátum)..

      Törlés
  3. Nekem az a meglátásom, hogy kizárólag az álienek(kihajigált angyalkák???) a robotjaik, meg az emberek (biorobot???)
    gondolkoznak kivonásos alapon, (negatív), ami kb. annyit tesz, hogy "kit kell kinyírni ahhoz, hogy egy hosszútávon működésképtelen (lineáris) rendszer fennmaradjon."

    Az ennél magasabb az Isteni, vagy Teremtői szint, ami kizárólag additív jellegű, azaz
    "mit kell a rendszerbe bevinni ahhoz (plusz), hogy az fennmaradjon."

    Kis különbség, nemde ????

    A válasz szerintem : TAPASZTALATOT.
    Magyarul az egész magasabb szempontból: "Hancúrozzál csak kedvedre emberke, aztán majd ha nekimentél a falnak, akkor úgyis megkeresel." ...:)))

    Nah, hát ennek kb. itt lenne az ideje .... vagy valakinek más a véleménye ????

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  4. "Ich kenne Schritte, die sehr nützen,
    und werde euch vor Fehltritt schützen,
    und wer nicht tanzen will am Schluss,
    weiß noch nicht, dass er tanzen muss!"

    ezt nem ártana rendesen leforditani, mert az én gyengécske németemmel ez jött ki (az idézett rész második két sora):
    és akik nem fognak táncolni a végén,
    még nem tudják, hogy nekik táncolni kell!
    *****
    Anyám, adj erőt..:
    http://youtu.be/esjltTSmg2U

    VálaszTörlés
  5. @Zplus

    Szó szerinti fordításban:

    "Ismerem a lépéseket, melyek nagyon hasznosak,
    Megóvlak benneteket a hibás lépésektől,
    És aki a végén nem akar táncolni,
    Az még nem tudja, hogy táncolnia kell."

    Ugyanez kicsit érthetőbben:

    "Nálam van az abszolút tudás,
    Megóvlak benneteket a saját baromságaitoktól,
    És aki a végén nem akar táncolni (örülni)
    Az még föl sem fogta, hogy mi történt."

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a kivonat kétféleképpen értelmezhető:

      1. A Teremtő szavai

      2. Dr. JHV szavai

      Egész más értelmet nyer, ha más "szájába" adjuk, nemde?

      Törlés
    2. Ha belegondolsz, hogy éppen a III. vh-t tervezik egyesek, akkor csak egyféleképpen lehet értelmezni.

      Törlés
  6. Ki nem xrja le, h mit terveznek? :o))) Ide lőjjetek, nem félek.
    Észre kellene már venni, h lejárt az idejük és belülről omladozik a rendszerük. Pont mi éltethetjük még évszázadokig, ha nem kezdünk el alternativában gondolkodni és még erőt adunk ennek a holt rendszernek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Pont mi éltethetjük még évszázadokig, ha nem kezdünk el alternativában gondolkodni és még erőt adunk ennek a holt rendszernek." - az összes (mondom az összes) alternativa le van fedve..
      Bináris logika vs. Fuzzy (elmosódott halmazok logikája)
      Nem a rendszert kell megváltoztatni, hanem magunkat.. ha ellenük harcolsz, már vesztettél.. "Ide lőjjetek, nem félek."- az ilyen kijelentések nem szoktak csak úgy elszállni a levegőben.. vigyázz mit kivánsz..
      *****
      Gyermekként az atomtól szerettem volna megmenteni a világot (sok hiradót néztek körülöttem.. a hidegháború utolsó tiz éve 91ig.. aztán melegebb lett körülöttem a háború).
      Csak az nem fért sehogyan a fejembe, hogy azok a bácsik csak beszélnek-és beszélnek-és tárgyalnak-és beszélnek-és nem történik semmi, az emberek halnak, ezek meg vigyorognak és kezelgetnek és fényképezkednek.. jajj.. gyermeki ártatlanság..

      Törlés
    2. Zplus, a "bácsik" sokkal alacsonyabb szinten vannak mint Te. Ezért csinálják még a hülyeségeiket. Valójában nem direktben hanem spontán. Az emberileg nem kivitelezhető hogy az egyébként okos tartósan hülyének tudja magát álcázni. Ezért is lehet megbocsátani nekik. Ami persze nem felmentés az "osztályismétlés" alól.

      Kerion

      Törlés
    3. "a "bácsik" sokkal alacsonyabb szinten vannak mint Te"- annyival alacsonyabb szinten, hogy ellentétes az előjelük is..

      Törlés
  7. Csak lábujjhegyen és halkan kérdezem: nem kéne végre megvonni tőlük az energiánkat,
    aztán b@sszanak egyedül?

    mj

    VálaszTörlés
  8. "...a fő kérdés inkább az, hogy R'ha és csapata hozta-e létre a HUMAN PROJECT-et, vagy (!!!) már létezett egy kifejlett, nagy tudású őshonos ember a golyóbison, ..."

    Szerintem a második verzió a valós, vagyis a kihajigált angyalkák ideje előtt már létezett itt a Földön egy kimondottan magas szintű civilizáció.

    Ennek több nyoma is van. Egyszer már írtam róla, hogy az őshonos népeknek az írásaiból egyértelműen kiderül, hogy tisztában voltak az egyensúly (harmónia) fogalmával. Ugyanis a
    X parancsolat is egyensúlyról szól, de a keleti harcművészetek is eredetileg egyensúlyról tanúskodnak, csak a szellemi része ki van takarva, vagy a jógához tartozó jóga filozófia ... stb.

    De találtam mégvalamit:

    A zsidóknál az ősatya eredeti neve nem Abram, hanem AVRAM volt. Figyeltünk ???
    AV ...ram
    E ... VA
    Összeadva = AV-VA (L ???) = AVA .... mivel a V mindkettőben ugyanaz.

    Namost az írás szerint "a férfi és a nő" (házasságban) egyek lesznek és egynek is számítanak. Namost ha alaposabban megnézzük ezt az AVA szót, és szépen egybeolvasztjuk, akkor egy "M" betűt kapunk, mint pl. az OMO.

    Ebből a következtetés pedig az, legalábbis a részemről, hogy az ősi emberi kultúra
    virágnyelven hagyott üzenetet az utódok számára, amit a betelepült "egyiptomiak" nem voltak képesek felfogni.

    A koordinátarendszerre szintén nem az őslakos földieknek volt szüksége, akik tevén, szamáron, lóháton közlekedtek. Aztán van mégegy szál, a higiénia fogalma.

    Ha megnézzük a jelenleg "primitív"-nek csúfolt kultúrákat, akkor azok közül egyik sem retteg a baktériumoktól és a saját környezetétől, ... és igyekszik a földtől minél magasabb építménybe költözni ... hogy jaj nehogy már elkapjon valamit.
    Ilyen problémája maximum csak a kívülről betelepülőnek lehetett .... egy földlakónak meg tuti, hogy nem. ...:)))

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  9. A bankárok és mások nem azért építenek felhőkarcolókat mert a baktériumoktól félnek - hanem mert "istennek" képzelve magukat törnek az Ég felé. Tehát ennek főként spirituális oka van. Görcsösen akarnak annak látszani amik sohasem voltak, vannak és egyelőre nem is lesznek. A 13 ezer évvel ezelőtti, a despotákat úgymond klónozó sötét utó-atlantiszi birodalom bukását is okozó Nagy Özönvíz után a Földre visszatért, itt újfent testet öltött ősi magyar/madar mágusok alapították Egyiptomot. Egyáltalán nem "bukott angyalként" - hanem Égi "jogosítvánnyal" bíró jóságos újrateremtőként. A hieroglifákat megelőző ősi írás is egyedül magyarul értelmezhető. Lásd Veres Győző munkásságát. Miután a teremtő mágusok elmentek utódaik és mások vitték tovább a dolgokat - mint például az első feljegyzett fáraó Ménes. Aki a nevében is jelezte hogy származásilag még magyar, vagyis Mén-es azaz Táltos-paripás. A későbbi krétai Minosz és a görög Menelaosz nevek is erre a "MÉN" magyar eredetre vezethetők vissza. Mint a mostanság zsidók által használt MénÓra/TáltosÓra. Stonehenge-t is "Táltos-paripák" veszik körül - ha jól tudom 13. Az ettől 5 km-re kihantolt neves lovas íjász pedig angol régészek szerint is a Kárpát medence felől érkezett ide - éppen a kultikus helyet felépítendő cirka 4300 éve. Lásd az erről szóló angol dokumentumfilmet. A későbbiekben ezek a mítikus dolgok egyre inkább elfelejtődtek illetve átrendeződtek. Teret biztosítva a negatív sötét dolgoknak - az azt képviselő embereknek. Ennek is megvolt az oka - teremtés-ügyileg - hiszen az érem másik oldalát is meg kellett tapasztalnia az embereknek. Mára ez a negatív megtapasztalás futotta ki önmagát, hasonlott már meg. A "bukott angyalos" kitalált sztorit meg el lehet felejteni. Egy angyal nem tud megbukni mert egész egyszerűen képtelen rá. Ehhez először törölni kellene a magasabb rezgésszintű tudatalattiját majd meg is kéne "etetnie" önmagát a jónak álcázott gonoszságokkal. És ha mindez megtörténne még fel is kellene tornásznia az alacsonnyá vált belső rezgésintenzitását. Hogy újfent mágikus képességűvé válva egyáltalán másokat valamilyen módon maqas szinten befolyásolni is tudjon. Na ez nem lehetséges mivel a magasabb belső rezgés kizárólag a szeretet révén érhető el. Ha viszont szeretettel a szívében él valaki az már nem gonosz. Az már valódi magyar. Tök mindegy hogy mi és ki volt előtte. Így aztán ez az egész úgy ahogy van nonszensz.

    Kerion

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad lehet Kerion. Akiben már a szeretet dominál, az nem képes többé "aljasságokra". Egyszerűen nem tudja megtenni. Az egyéni egós célokat háttérbe tudja tolni, s ha a külvilágban nem is érzi jól magát, de alapvetően mégis benne van a nyugalom és boldogság érzete. Nem képes piócaként a többi emberen élősködni, sokkal inkább adni szeret.

      sl

      Törlés
    2. sI, nagyon jó úton jársz - hiszen már felismerted a lényeget. Csak így tovább. A mai 6almasok és vagyonosak, politikusok, bankárok, katonák stb. - nem árulok el vele titkot - a cirka 7 ezer évvel ezelőtti állapot visszaállítására vannak most késztetve. Tehát a pusztító színrelépésük előtti világot kellene - ha úgy tetszik "bűnbocsánatként" revidiálniuk. Ez a Teremtés általi tudatalatti predesztináció részükre láthatóan, a szabad akarat folytán meghasonlások tömkelegét idézte már eddig is elő.
      Mivel 6-7 ezer éve még tisztán a magyarok szeretet-orientált ősei irányítottak. Nem despotikus uralmi, hanem mellérendeltségi uralkodói viszonyban. Így a mai 6almasoknak a magyarokkal szembeni viszonyukat kellene rendezniük. Azaz - önszántukból - mindent vissza kellene adniuk a magyaroknak. Az Föld-i irányítást is és még Sólyomvárat/Hierosolymát is. Persze ezt most úgy képzelik el hogy egyszerűen magyarrá válnak és a továbbiakban ők lesznek a magyarok helyettünk. Ez viszont látnivalóan nem megy mert a magyar nyelv és névhasználat meg még számtalan külsőség helyett a belső szívbéli szeretet-rezgésüket kellene hogy megemeljék a magyar szintre.
      Ez utóbbi viszont a 6alom- és vagyonnélküli "pokoljáró" senkivé válás, újjászületés nélkül, a szeretet, a megbocsátás, az elrabolt ország valamint a félelmük feladása nélkül nem megy. A kegyelmi-türelmi idő viszont véges. Ezért egyre inkább a már ma is tapasztalható kapkodás lesz a jellemző minden területen. A valódi magyarok pedig mindenképp visszaveszik az irányítást. A mostani 6alomtól is függ hogy milyen módon és milyen ütemben. A Teremtő-i "forgatókönyvet" persze nem lehet felülírni - mint eddig is a valódi magyarok vezetik át az embereket az Aranykorba egy átmeneti időszak során.

      Kerion

      Törlés
    3. Kerion, köszi a biztatást, rám fér.:) Ha visszatekintek, valójában mindig is senki voltam a mai értékrend alapján, de belül is azzá kellett válnom. Na ez nem volt egy könnyű galopp, de a végére érve a félelmeim automatikusan felszívódtak.
      Az egyik felem már nagyon elhúzna innen, de a másik szeretné meglátni az igaz emberek győzelmét, egy élhetőbb világ megteremtését.
      Tetszett a "mellérendeltségi uralkodói viszony" kifejezésed is. Pont ezt átérezve nem tudnék már komolyan venni semmilyen királyt, sem feudális visszarendeződést.

      sl

      Törlés
    4. A héten tárgyaltam az Országházban, és azt kell mondjam, a hely szellemét látva elcsodálkozik az ember, hogy ez a csodálatos építmény hogy volt képes ennyi gazembert elviselni eddig?! Aki ott dolgozik, annak valahogy alap kiindulásból mély tisztelettel kellene viseltetniök, ahogy belépnek az ország ilyen kiemelkedően megalkotott épületébe. Így én sem tudom már komolyan venni ezeket a tagokat. Egyszerűen nem illenek oda.

      Törlés
    5. sI, a valódi magyar igazából mindég is tudta hogy mi végett van itt a Földön. Hogy bármilyen pozícióba is emeli a Teremtés az ő dolga a szolgálat. A Teremtő, a FöldAnya, a Haza és a Magyarság, az Emberiség szolgálata. Ebben a sorrendben. Mégpedig úgy hogy az "utóbbi", sorban hátrébb lévő szolgálata ne mondjon ellent az előbb lévő szolgálatának. Tehát a szakrális magyar király a legalázatosabb valaki, aki mindég másokért van - mindég ADakozik. És persze betartja, illetve betartatja a "játékszabályokat". DE a mennybélieket és nem az emberek által kreáltakat. Mátyás - egy még nem korszakváltó időben, de még a végső elfajulások", például a gyarmatosítások előtt - igen sokszor gyakorolta ezt akár álruhában is.
      Mazsola, nem csodálom hogy nem látod ezt az alázatos szolgálatot a "magyar" parlamentben. Az pedig hogy ki nem illik oda hamarosan ki fog derülni. Képzeld el hogy egy elektromágneses térrezonancia-emelő Táltos maholnap belép az országgyűlésbe és megemeli a rezgésszintet a nagy-teremben, sőt az egész épületben. Amit ugye az ott lévőknek abszolválniuk kellene - már csak a testi-lelki épségük megőrzése okán is. De mivel nem tudnak mit kezdeni a "szeretet-energiával" hanyatt-homlok menekülnek kifelé. És persze majd őrségért kiáltoznak hogy már megint itt vannak azok a fránya neonáci-fasiszta-antiszemét ésatöbbi "terroristák". Pedig csak egy fegyvertelen "TérŐr-istát", a Teremtés egy fényhozó, voltaképpeni glóriás avatár küldöttét láthatták esetleg - s azt is homályosan. Na ha ez megtörténik - akkor kezdődik az ÚJ VILÁG.

      Kerion

      Törlés
    6. "...a valódi magyar..."

      Nem tudom Kerion, hogy ez mennyire korrekt megközelítés, ugyanis az Árpáddal bevonuló törzsek akár fajta, akár kultúra területén elég nagy szórást mutatnak.

      Maradványként ezt megtalálod a népművészetben. Most melyik volt a "valódi" magyar, a buzsáki, vagy a kalocsai ... vagy a matyó, esetleg a kun vagy a besenyő ... netán az avar ????

      Hallottál Te már az ún. Törzsszövetségről ???
      Most akkor szerinted melyik volt a "valódi magyar" ???

      Ö.T.

      Törlés
    7. Ö.T. - ha még nem tudod a valódi magyar - nemre, fajra, származásra, vallásra való tekintet nélkül - az aki alapból szeretet-orientált és jóakaratú. Korszakváltáskor 6alom- és vagyonnélküli, megbocsátó, nem ismer félelmet stb. Ennek megfelelően pedig a belső rezgése igen magas. Így aztán - sokak bánatára - ébredésre, megvilágosodásra, újjászületésre, felemelkedésre is képes. Magyarán meg tud táltosodni - azaz az eredeti "Égi" tudása és képességei birtokába tud jutni - mintegy "kihalászva" önMAGát a Földi "pokol tengeréből", a 7 milliárd ember alkotta álomkóros Földi létből. Spirituálisan már nem az "életét halja" mint a többi ember - hanem az újjászületése után már a "halálát éli". Nem az eddigi, vastagon a Földi matériához kötött Halak korszakbeli hal-ember állapotát, hanem az Égi már ál hal-ember állapotát ami meghaladja a még kizárólag a matériában senyvedőkét. ÁlHal-Ember = a földi testét már csak "szkafanderként" használó valódi magyar ÉGI EMBER aki a Földön maradt mint korszakváltó/aranykorba vezető tanító, testi-lelki gyógyító- notabene mint amolyan táltos-avatár. Hogy régen ki volt a "valódi magyar" - azt így utólag - ismerve a történetírás hazugságait nehéz megállapítani. Egyébként a "korszakváltáskori" mai "ábra" ebben a tekintetben egy kicsit más - mert ilyenkor élesen elválnak az UTAK. Ilyenkor letisztul a búzamező - hiszen "aratás" van. Aki a Teremtés törvényei szerint embernek hitvány - az természetesen nem magyar - legfeljebb ál-magyar. Ilyen ember most rengeteg van. Ami érdekes az az hogy manapság igen nagy százalékban bizonyosodik be az hogy aki valójában magyar az döntő többségében - mit ad Isten - ha jól utánanézünk származásilag is az. Kivételek persze vannak - de azok csak erősítik a szabályt. Tehát tetszik nem tetszik - valamilyen genetikai ok is közrejátszhat abban hogy ki a valójában magyar.

      Kerion

      Törlés
    8. Úgy látom Kerion, hogy amit Te "valódi magyarnak" fogalmazol, az manapság
      kb. a "kulturális kreatívok" kifejezésnek felel meg.
      Persze ezt sem lehet 100 százalékra venni, mert a felsőbbrendűséget és az
      abszolút elsőséget valakik - talán genetikailag is - beleprogramozták egyesekbe,
      ami nagyon "hasznos" kiegészítője a jelenleg futó "minél több, annál jobb"
      elnevezésű lineáris őrületnek, AMINEK NINCS MEGOLDÁSA, hacsak nem nevezzük az önmegsemisítést végső és elérendő célnak.

      Utánanéztem a neten ezeknek a "kreatívoknak" és sajnos ott is az "örökös elsők és
      legfontosabbak" tobzódnak, ami persze nem zárja ki, hogy lényegileg egy valós szál is fut a fű alatt. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    9. Ö.T. - mint sajnos mindig most is tévedsz ugyanis fogalmam sincs kik azok a "kulturális kreatívok". Megmondom őszintén - nem is érdekelnek. Az hogy egyébként meg "felsőbbrendű őrültnek" tartasz - az a Te bajod. Próbálj meg másokhoz szeretettel és nagyobb empátiával viszonyulni. Szívesen segítenék rajtad ha tudnék.

      Kerion

      Törlés
    10. "...hogy egyébként meg "felsőbbrendű őrültnek" tartasz ..."

      Erről szó sincs Kerion. A másik témában éppen kapcsolódási pontokat fedeztem fel az általad leírtakkal. Szóval nyugi .... :))))

      Ö.T.

      Törlés
  10. A felvezetést elolvasván megpróbáltam komolyságot erőltetve végignézni. 4:11-nél ahogy cipelik a sziklát addig bírtam, ott buggyant ki az addig elfojtott röhögés.

    VálaszTörlés
  11. Kerion, az én királyságomban már nem kell senkinek betartatni a játékszabályokat, mert azzzal minden "alattvaló" tisztában van. Az én királyom Krisztus, s őt egy ember sem tudja csak úgy önmagában megtestesíteni, de paradoxonként mégis mindenki megtestesíti. Tudom, hogy azért nehéz a Földön élni, mert csak kevés valódi szolgáló van itt, a többség csak próbálja eljátszani ezt a szerepet. A földi ( civilizált) hierarchia alapjaiban téves és hamis. A magántulajdonra épít, ezen nő fel minden gyermek, s ezt kellene felismernie úgy, hogy közben még életben is marad, s nem veszíti el a hitét, erejét. Álruhás királlyá kell változnia, akinek már nincs szüksége földi alattvalókra, pompára és csillogásra, kényelemre és luxusra, elismerésre és hírnévre. Tehát az én királyságomban már mindenki király, s mégsem az.
    Ö.T.-hez hasonlóan a "valódi magyar" is bántja egy kicsit a fülem. Sejtem, hogy mit értsz alatta, de nekem sokkal szimpatikusabb az igaz ember vagy valami hasonló kifejezés. Fele részben sváb vagyok, s meg kell mondjam, sváb nagyszüleimtől sokkal többet tanultam, mint a magyarnak született apámtól. A magyarság számomra egy társadalmi kultúra, amihez igazodnom kell, de nem több annál.

    sl

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sI egy sváb is lehet "valódi magyar" - mindez csak a belső rezgésintenzitás pozitív mértékének a kérdése. Egy hottentotta, egy ausztrál bennszülött is lehet valódi magyar. Valaha mindenki az ősnéphez tartozott és az ősnyelven beszélt - ami az ősmagyar volt. Aztán jöttek olyanok akik összezavarták a nyelvet és a "magyari népeket". Felülről a dolgokon felül-emelkedve kell szemlélni a dolgokat nem az anyagba-beágyazottan. Ha így teszel a füledet már nem bántja semmi. Ítélkezni pedig badarság mert sokszor csal a látszat.

      Kerion

      Törlés
  12. Kerion,...szoktad írni, hogy mi magyarok vagyunk a földönkívüliek!!
    Enrico Fermi olasz atomfizikustól mikor megkérdezték, hogy hisz-e az űrlakókban, azt válaszolta : "Már itt vannak, magyaroknak nevezik őket !"

    Tulok oldalfelületén meg is jelenítik mostantól:

    http://hungarianrealnews.com/news.php

    VálaszTörlés