2013. február 4., hétfő

Ősi idegenek sorozat + könyvajánló

Ezt a sorozatot gondolom ismeritek néhányan, aki nem annak ajánlom:

Ősi idegenek


Itt a teljes lejátszási lista:

Már 4 évados. Természetesen csak szűrve szabad ezt is befogadni, nem kell bedőlni a History csenelnek sem, de azért ad egy átfogó tájékoztatást a Föld takargatott múltjáról, noha eléggé materialista szempontból. Ha az ember figyelmes, akkor összerakhat egy elég jó képet a nagy kirakóból, hogy mi miért is történt itt, és hogy hogyan függ mindez össze a jelennel... A végkövetkeztetést mindenkire rábízom, még csak annyit, hogy ehhez a témához kapcsolódik egy könyvajánló is, mely címében már mutat némi válasz-szerűséget...:

Biaggo Russo: Az istenek rabszolgái 

A modern ember valóban a neandervölgyi ősembertől származik? Csakugyan ő az emberi evolúció utolsó láncszeme? Honnan származnak a sumerek? Hogyan, és kitől tanulták 5000 évvel ezelőtt a fantasztikus asztronómiai ismereteket, amelyek a Naprendszerünk keletkezését dokumentálják? Létezett-e valóban az első férfi, Ádám, és az első nő, Éva? Létezett vajon a kísértő kígyó? És kik voltak az Angyalok? Ezekre, és még sok más kérdésre ad választ a szerző, hihetetlen pontossággal, ahogyan előtte még senki. Biaggo Russo Az istenek rabszolgái című, nagysikerű könyvét a Kossuth Kiadó jelentette meg a XIX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra. 


Az olasz szerző a sumer-akkád szövegek elemzéséből kiindulva lenyűgöző tárgyi ismerettel cáfolja a darwini elméletet, a Biblia történeteiről pedig bebizonyítja, hogy már évezredekkel korábban ismerték őket… Lehet, hogy az evolúciós elmélet hiányzó láncszeme, a minőségi ugrás talán nem is földi lények beavatkozásának következménye? Biagio Russo neves tudósoktól származó dokumentumok mellett az eredeti, agyagtáblára írt sumer írásokat is tanulmányozta. A könyv végigvezeti az olvasót az izgalmas nyomozások, kutatások állomásain. Az utolsó két fejezetben megtudhatjuk, hogyan teremtették a primitív embert, aki lényegében dolgos és szófogadó volt – az “Istenek rabszolgája”.

„Nem vagyok sumerológus, sem assziriológus, csak egy szenvedélyes kutató, akit érdekelnek a régi korok titkai, az ősi civilizáció, és különös szeretem a sumer kultúrát, amely hatalmas tudás tárháza, valamint a kort, amelyben ezt a hatalmas tudást írásban is megörökítették, a neolítikumot, amely a mai napig különleges figyelmet érdemel. Mindaz, amit az olvasók elé tárok, hosszú évek kutatómunkájának eredménye, bizonyítékok, ókori szövegek elemzései. A könyv azoknak szól, akik érdeklődnek a régi civilizációk iránt, kíváncsiak a titkokra, s mindenekelőtt azoknak, akik közelebb akarnak kerülni az emberiség gyökereinek elbűvölő ismereteihez. Történelem, tudomány, filozófia, régészet, csillagászat, etimológia, irodalom, vallás és ezotéria – mindezeket a területeket érinti az Istenek rabszolgái, amely olvasók tömegeinek érdeklődését vonzza. Azokhoz kívántam szólni, akik nyitottan keresik létezésünk kérdéseire a távoli múltba visszanyúló válaszokat. Azoknak írtam a könyvet, akik nem félnek szembenézni az emberiség eredetének kényes kérdéseivel.” – A szerző vallomása kötetéről.

Biaggio Russo 1958-ban született Umbria tartományban, több évig élt Toscanában, fiatal korától zenésznek készült, így lett az egyik hobbijából hivatás. A középiskolai tanulmányait követően a pénzügyi-banki szektorban helyezkedett el. Életét végigkísérte az ismeretlen iránti vonzalom, a misztikus világ kutatása, melynek tanúbizonyságait Földünk máig őrzi. Ezek a szerző életében azok a nagy „szerelmek”, amelyek magával ragadták, hogy megtalálja azokat a magyarázatokat, amelyeket még homály borít, de ennek ellenére mégis oly evidensek, kézenfekvők. Így született meg ez az első könyve, fantasztikus, szinte mániákus kutatásainak eredménye az ember eredetéről.



(Hm... Sitchin után szabadon...? Kíváncsi vagyok hálivúúd mikor kap rá a témára? Azért egy kissé meglepő, hogy egy pénzügyi-bankár körökből érkező ember mondja meg most a tutit... a Kossuth kiadóval az élen... Állj az élére? Na mindegy, azért érdekes lehet azoknak, akik szeretnek elmélázni a múlton... Nem is utasítom el, de pl. én egyáltalán nem vagyok meggyőződve róla, hogy szó szerint földönkívüliek jártak itt, és készítették el az elképesztő épületeiket, tárgyaikat - mert szerintem lehettek akár korábban virágzó, de már letűnt Földi civilizációk maradványai is, akik átmentették tudásukat (és hatalmukat) minden katartikus korszakváltást követően. Ki tudná ezt biztonsággal cáfolni, vagy megerősíteni? Kell-e egyáltalán foglalkoznunk a múlttal? Véleményem szerint igen, bár nem a saját kis sztorink vonatkozásában, hanem átfogó jelleggel, átérezve az egész történet folyamatának ívét, ami által eljutottunk IDE a jelenbe, mert ennek az ívnek a felismerése akár meghatározó lehet a jövőre nézve is - már akit ez érdekel... - M.)


55 megjegyzés:

  1. Már megint ez az anglomán önfényezés.

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  2. Én is terelésnek érzem. Mert amíg azon agyalsz, hogy vannak ugyebár egyszer ŐK, a ZUFÓK, akik építgettek itt, meg vagyunk ugye MI a ZEMBEREK, addig fel sem fogod, hogy máris különbözőséget alkottál elmédben, nem egységet. Isten helyett istenek, Egy Tudat helyett fiókok, szeletek, különálló objektumok. Erről szól ez a sorozat, meg a könyv is szerintem.
    Panka.

    VálaszTörlés
  3. Persze próbálok én önállóan dönteni, önálló véleményt alkotni, de az milyen könyvajánló már, aminek a végén az ajánló személy elég degradálóan beszél a műről... Így olyan nehéz rászánnom magamat, mert hát akaratlan is adok az ajánló véleményére. Na most teljesen összezavarodtam. Valaki mondja már meg, olvassam vagy ne olvassam? Hogy éljem az életemet?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :))

      Miért tőlem várod, hogy megmondjam hogyan éljed az életed? Ha felkeltette az érdeklődésed, olvasd el a könyvet, ne hallgass a zárójeles megjegyzéseimre. :)

      Törlés
  4. Az "ősi idegenek" kifejezés szerintem meg amúgy sem stimmel, mert ha ezek a kultúrák itt éltek a Földön, akkor maximum csak ősiek, de NEM IDEGENEK.

    Feltehetőleg ugyanúgy kihasaltak a tudás okozta ÖNIMÁDATON, mint ahogy mi is erre tartunk.

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ősi idegenek - régóta itt dekkoló (és soha el se mentek- messzire), nem eredeti-őshonos-"földi" jószágok a 3.-4.-5.-ik dimenzióból.. próbáld igy.. :)

      Törlés
    2. Gyanítom élő ember már nem mondhatja el magáról, hogy őshonos... A keverék jelző jobban illene... :)

      Törlés
    3. Ismét igazad van, de ha igy nézed, akkor visszamehetünk egészen addig, hogy ki-mikor-miért-hogyan piszkált bele az "ős"-Ember DNS-ébe, kinél-miért aktivak (vagy éppenséggel inaktivak) bizonyos részek (HAR1 és Pote-C), tehetünk-e ellene (vagy mellette valamit- igen) és miért van ez úgy egyáltalán ahogy van.. és miért nem tudunk erről semmit..
      http://hu.wikipedia.org/wiki/Rosslyn-k%C3%A1polna

      Törlés
    4. jaés a magyar verzióból "kimaradt" pár "apróság"..:
      http://en.wikipedia.org/wiki/Rosslyn_Chapel
      pl.Ő: http://en.wikipedia.org/wiki/Green_Man

      Törlés
    5. "Gyanítom élő ember már nem mondhatja el magáról, hogy őshonos... A keverék jelző jobban illene..."

      Az "istenek fiai és az emberek leányai" részlet ugrik be erről.
      Lehetséges, hogy ez csak egy erősen cenzúrázott megfogalmazás???
      Esetleg a földi csajok nem is önkéntesen vállalták ezt a genetikai keveredést???

      A Biblia néhány helyen megemlíti, hogy "olyan alakja volt, mint az istenek fiainak".
      Vagyis EMBERTŐL ELTÉRŐ !!!!!

      Lehetséges, hogy az "emberré válás" a saját genetikai programjuknak a neve ???
      Hát külsőleg lehet hogy ez sikerült, de a kétdimenziós agyukat még nem sikerült
      háromdimenziósra fejleszteni.

      Ez a VÉRVONALHOZ való eszeveszett ragaszkodás is eléggé a laboratóriumi kísérletezésre utal. A Tízparancsolatban ugyanis nem szerepel, hogy: Vigyázz a vérvonalra !!!

      Más.

      A természeti népeknek nem volt szükségük a koordináta rendszerre.
      Még a nagy - és dédszüleink generációjából is ismerek személyeket, akik egész életüket kb. 80 km-es körzetben élték le. (tunéziai nyaralás nélkül)
      És elégedett emberek voltak.

      Ö.T.

      Törlés
    6. Milyen igaz.

      Genetikai módosítás (hiányzó láncszem), vagy E.T. szexe a földi lányokkal - tök mindegy, a végeredmény ugyanaz: mi.
      Kérdés inkább az, hogy mi volt a célja a kísérletnek? Melósok tömege, vagy teremtési vágy? És most mi lesz? Megtartanak, vagy eldobnak mint a használt ruhát? :)

      Törlés
    7. Aztán azon is gondolkoztam, hogy a jelenlegi médiák agymosó szerepét annak idején mivel helyettesíthették.

      VALLÁS ?????

      Nagyon is megfelelő eszköznek látszik, nemde ???
      Ugyanis a beépített tabuk (szellemi gátak) kizárják a gondolkodás lehetőségét.
      (dogmatizmus)

      A probléma csak ott van, hogy mindegyik vallásnál észrevehető a torzítás, ebből pedig az a logikai sorrend áll össze, hogy a meglévő vallások előbb voltak itt, mint
      a .... hm ... minek is nevezzük őket ... "istenek fiai". (????) (ARANYKOR-nak nevezett ARÁNY-kor)

      ...:)))

      Ne aggódjatok!!!!
      Minden nap ellenük van.
      Hm ... rosszul írtam.
      Minden NAP ellenük van. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    8. "És most mi lesz?"

      Takarodnak a pics@ba.
      Nekünk meg föl kellene ébredni.
      Ezek a háttérből operálnak, ami azt jelenti,
      hogy igazából egyik megnevezett sem azonos velük.
      (se Rothschild, se Rockefeller, se a zsidók, se az angolok vagy az amcsik,
      .... stb., stb.)

      A legtitkosabb szervezet az, amelyiknek nincsen neve. ...:)))
      Így aztán megnevezni sem lehet őket ... = NULLA.

      Dereng valami ????

      Ö.T.

      Törlés
    9. 5.50-nél ...valami nincs rendben az apa DNS-évelegy átlagos emberhez képest...

      http://www.youtube.com/watch?v=lb-5l9HGvp8

      Törlés
    10. Forgatja a bácsi azt a fura koponyát és aszongya, na hát ez aztán teljesen meg fogja változtatni a világ történetét, a tudományét meg pláne. Hát egy frászt fogja.
      Nap nap után futunk össze hajmeresztőnél hajmeresztőbb dolgokkal, a tudomány pedig előzékenyen siet a válaszokkal, mert majd hülye lesz lebukni. Hát nem megmagyarázták még a rézkor és a bronzkor körül épült:-) egyiptomi piramisokat is? A nagy többség meg el is fogadta mert úgy hülye, ahogy van - annak ellenére, hogy mai technológiával két egyforma követ sem tudnak összehozni?

      mj

      Törlés
    11. " ... valami nincs rendben az apa DNS-ével egy átlagos emberhez képest... "

      Hehehe ... ez ránézésre is látszik. :)))))

      De komolyra fordítva a szót ... az írás szerint ÉVÁT "bűnre" csábította a kígyó ... aminek az egyszerű megfogalmazása magyarul: elrabolták és megb@szták.

      Itt felmerül az a lehetőség is, hogy az elődök virágnyelven hagytak üzenetet az utókornak, amit ezek nem értettek.

      Na jó, tudományosan azért szebben hangzik: Elrabolták és genetikai kísérletnek vetették alá, ami lehetett akár lombikos szex is.
      Ha belegondolok, hogy ezek mit összeerőlködhettek, amíg ebből a figurából kihoztak egy Kleopátrát ... hát ezeknek sem volt fenékig tejfel a létezés.

      Ezzel a fizimiskával emberek közé menni egy "csöppet" feltűnő, nemde ???

      Aztán eszembe jutott még egy részlet valamelyik apokrif írásból, már nem emlékszem, hogy név szerint kiről volt szó, ahol a Sátán azt kérte valamelyik főangyaltól, hogy az elhúnyt illető TESTÉT hadd tarthassa meg.
      A nagy kérdés, hogy miért ???
      Genetikai továbbfejlesztésre ????

      Azért lassan kezd összeállni a kép.

      Ö.T.

      Törlés
    12. Lehet, a tudás fáját is csak szimbolikusan kellene érteni. Nem volt ott fa, hanem csak egy kép ( talán a fejben, vagy egy érzés a szívben? ), aminek "veszély" esetén jeleznie kellett volna. Éva kíváncsisága azonban erősebb volt, így elvonult egy kis szexre az "ősi idegennel". Szerintem bejött neki a dolog, ezért is adta át az almát ( a tudását ) Ádámnak.
      A légyottnak azonban meg lett az eredménye, szegény Káin személyében. Isten nem véletlenül nem fogadta el az ő áldozatát. Káin egy ballépés eredménye, míg Ábel Ádám fia, s így Isten akaratának hordozója. Viszont Isten nem pusztította el Káint, sem az ő utódait. Hagyta, hogy az "ősi idegen" mag elterjedjen a Földön. Szerintem belement egy kísérletbe, hátha valami jó sül ki belőle.
      Amúgy az is elgondolkodtató, hogy Káin mitől vált földművelővé? Ádám biztosan nem taníthatta meg erre.

      Törlés
    13. Szex? Ezekkel!? Embertelen kerek szem rettenetes kerek szem mellett...
      Ej, be kellemetlen lehetett...
      (Egy Czeizel Endre veszett meg bennetek.)

      Mekk Elek helyett:

      mj

      Törlés
    14. "Hagyta, hogy az "ősi idegen" mag elterjedjen a Földön."

      Hát ... annyi mindenesetre biztos, hogy a genetikai belebarmolás egyértelműen bizonyítható .... a kérdés legfeljebb az, hogy ez milyen szándékkal történt.

      Mindettől eltekintve én a virágnyelvű üzenetek alatt mást értek, mint pl.:

      "Megmérettél, és könnyűnek találtattál" - ami egyértelműen összefüggésbe hozható ezekkel a könnyűcsontvázú - még a humanoid kategóriába éppen beleférő - figurákkal.

      De a Krisztus által "reklámozott" HAL is ilyen rejtett üzenetnek tekinthető, ha
      eljutottunk arra a szintre, hogy a dolgokat egy kicsit mélyebben értelmezzük.
      (A mélyebb az LENT van és nem FÖNT !!!! .... elmélyülés, ... valaminek a megértéséhez szükséges folyamat.)

      A "H" betű kettősséget (is????) jelent, így a H-AL a helyes variáció, tekintve hogy egy ÉLŐ bolygó van a seggünk alatt, a HÁLÓ viszont = H- ÁL - O, vagyis egy hamis
      Istenkép, amiből a Rhodosi - Spanyol - Angol nullapont viszonylag könnyen levezethető. ( A HAL és a HÁLÓ ugye nem tekinthetők értelmes párosításnak, tekintve hogy a HAL az egy élőlény, a HÁLÓ viszont NEM, aztán ha a halat kifogják a hálóval, akkor neki egyúttal KAMPEC is.)

      Levezethető továbbá a HALÁL szó is, amit matematikailag talán úgy lehetne fogalmazni, hogy: H = AL vs. ÁL.

      Namost akármennyire is qrvaokosnak képzeljük saját magunkat (mi emberek),
      a Guidestones azt bizonyítja, hogy rosszul választottunk .... aminek a végeredménye (ismét???) csak a NAGY MEGDÖGLÉS LESZ.

      A "H" betű egyúttal egyensúlyt is jelent ... amiről a népvezéreknek a jelek szerint halvány fingja sincs ... na de nem is lehet, tekintve hogy ők is ebbe a "minél több = annál jobb" defektbe születtek bele.

      Ö.T.

      Törlés
    15. Ma találtam rá erre a cikkre. Szintén e témával foglalkozik.

      http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=80:emberiseg1&catid=19:ezoteria&Itemid=56

      sl

      Törlés
    16. Kösz, sl.

      A hozzászólások között akadtam e gyöngyszemre:

      "Ha csupán biorobotok lennénk,hogyan lennénk képesek nagyon erős szeretetre, önfeláldozásra,mindenféle, kizárólag a szeretethez kapcsolható cselekedetre? Ha belenézel az embertársaid szemébe, a csodálatos isteni fényt látod ott csillogni.Kivéve, persze, ha az illető nem ember.De én most az emberekről beszélek, akik mindannyian egy darab A TEREMTŐBŐL. Aki pedig istennek nevezi ezeket a rossz indulatú, gyilkos szándékú reptillián fajokat, az nincs tisztában az ISTEN szó jelentésével.Ez pedig csak a teremtés nyelvén, azaz a magyar nyelven lehet megérteni.ÉN+IS+TE, TE+IS+ÉN, azaz minden EGY. A Forrás pedig az ATYA+ANYA minőségű ISTEN. Ezek a jelenleg minket elnyomó földönkívüli fajok pedig lehet, hogy technológiájukban rendkívül fejlettek, de spirituális szinten képtelenek megérteni azt a fényt, ami az emberbe lett helyezve a forrás által.A SÖTÉTSÉG SOHA NEM GYŐZHET, MERT NEM IS LÉTEZIK. SÖTÉTSÉG=FÉNY HIÁNYA.Minden embertestvéremre áldást kívánok, hogy megértsék a fenti gondolatok értelmét és erejét. Abban a pillanatban, mikor mindenki megérti, valójában ki Ő, nincs többé hatalma felette a sötét elemeknek.ÖRÖKKÉ LÉTEZŐ SZABAD SZELLEMEK VAGYTOK. Köszönöm, hogy elolvastátok. "

      Mintha csak a saját gondolataim lennének! :)
      (hm, vagy azok is...?)

      Törlés
  5. (én tudom mit gondolok és Te is sejted.. megpróbálom finoman körülirni.. :P )
    *****
    Okosan dobtad fel a témát. :)
    *****
    Hallgassunk zenét..:
    http://youtu.be/jlapv48d7VQ
    http://youtu.be/lAwYodrBr2Q
    http://youtu.be/YzL7zwa_mas
    http://youtu.be/JLGa_b6ddig

    VálaszTörlés
  6. A History Channel egy jó hírű kábel csatorna volt. Egy ideje azonban a csatorna degenerálódott, és egy olyan hellyé vált, ahol különböző "világvége" forgatókönyvek bemutatása áll, dokumentumfilmként, azt a benyomást keltve, hogy a tudomány elfogadta ezeket.

    Könyv eladás DVD eladás, nézettségnövelés, félelemkeltés nem utolsó a sorban.
    Sg

    VálaszTörlés
  7. Dogon törzs és a Szíriusz rejtély:
    http://boldognapot.hu/blog/a-dogon-torzs-es-a-sziriuszrejtely-2/

    SZN

    VálaszTörlés
  8. "én egyáltalán nem vagyok meggyőződve róla, hogy szó szerint földönkívüliek jártak itt, és készítették el az elképesztő épületeiket, tárgyaikat - mert szerintem lehettek akár korábban virágzó, de már letűnt Földi civilizációk maradványai is, akik átmentették tudásukat (és hatalmukat) minden katartikus korszakváltást követően"

    Az egyik nem zárja ki a másikat...

    SZN

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igaz. Írhattam volna úgy is: nem zárok ki semmit! :)

      Törlés
  9. Zecharia Sitchin-ről bárki tudhatja hogy egy úgymond azeri zsidó születésű műkedvelő sumerológus. Aki egyébként - mit ad Isten - ott bábáskodott Izrael állam létrejötténél is. És aki - minő véletlen - szinte egyedüli "kiválasztottként" tanulmányozhatta hosszú évekig a British Museum páratlanul gazdag sumér ékírásos agyagtábla- és pecséthenger gyűjteményét. "Munkásságát" soha senki sem ellenőrizte le tudományos szempontból. Apropó - van egy "Naptemplom" nevű szekta aki Sitchin-ből építkezik, s fő mentorát már magyar zsidóként aposztrofálja. Holott, hogy pontosak legyünk még zsidónak is csak álzsidó - hiszen kazár.
    És ha már az úgymond suméroknál tartunk nem árt néhány dologra felhívni a figyelmet. A dél-mezopotámiai őslakos, valójában ősszkítákra a sumer nevet egy Julius Oppert nevű Reims-i szabadkőműves zsidó, bocsánat kazár régész aggatta rá 1859-ben. Egyébként ekkortájt sajátították ki a manapság Dávid-csillagként aposztrofált ősi jelképet is a Galíciából Magyarországra betelepültek. Julius Oppert nem véletlenül adta a sumér nevet a nyilván általa is gyűlölt szkítáknak. Ugyanis az a Remus megfordított változata a Szuez - Zeusz "vakoló-mintára". Remusról tudvalevő hogy Romulus által a római nép "kívánságára" anno mint "gonosz" kivégeztetett. Nem kell nagy észkombájnnak lenni ahhoz hogy ne vegyük észre a szándékolt negatív összefüggést a névadással kapcsolatban. Amolyan szabadkőműves-illuminátusi fekete-mágiás megjelenítésben. Tehát amikor Sumér-t mondunk "kiválasztottaink" kívánságára Remus-t jelenítjük meg. Vagyis - szerintük - a saját vesztünket. Ebből is látszik a félelem, valamint az uralom már agyonmisztifikált elmebajossága.
    Egyébként - már számtalanszor említve lett - a földönkívüliek MI VAGYUNK. Mi "változunk át" mindig ha eljön a korszakváltás ideje. Ez a csoda a "kiválasztottak" számára persze mindig egy szörnyűséges ufós-zombis jelenségként hat. Mivel ők valamilyen oknál fogva képtelenek egy szeretetelvű belső rezgés-emelkedés révén megtáltosodni. Képtelenek senkivé válni először hogy aztán valakik lehessenek. Így aztán nem is tudnak egy TŐről fakadó TÉRrezonancia EMelővé, voltaképp egyfajta TerEmTő-vé válni a Földön. Mivel pedig a valódi magyarok viszont igen - ezért a mérhetetlen magyar-gyűlölet és az országfoglalás is a Kárpát medencében. Hiszen ők akarnának a helyünkbe lépni - a sok-ezer éves irigységük okán is - de persze nem tudnak. Ezért aztán önmagukkal is meghasonulva - mintegy sarokba szorítottan - egyre inkább törnek-zúznak és tombolnak, mondhatni hogy amolyan "másságosan" a korszakváltó végidőkben.

    Kerion

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kerion, mindebben egyetértek, de továbbra is az a véleményem, hogy a zsidók (tök mindegy, hogy kazárok, vagy szefárdok, vagy feketék) csak mellékszereplők, mondhatni kismiska beosztottak ebben a játszmában, az igazán irányító hatalmasságok az ősi vérvonalak családjai, akik a "globalisták" uralkodó házait képviselik már egyiptom óta, római, vatikáni, brit, és amerikai köntösben. Ezen kívül erős a gyanú (Rejtett Kéz után szabadon), hogy még ezek a családok sem a piramis csúcsai. A valódi irányítókat az emberi szintnél magasabb entitások köreiben kell keresni, és gyanítom, hogy még nekik is van Egy (szem) főnökük.

      Szóval kellően nagy és ismeretlen az a hierarchia, amivel szemben állunk, mégis azt állítom ők is szükséges elemek ebben az egész játékban, másképp sohasem fejlődnénk, itt kényeztetnénk magunkat a langyos vízben.

      Lehet ellenük küzdeni minden szinten, de talán legcélszerűbb a teljes ignorálás, és a saját belső lelki tisztaságunk elérése mindenféle ideológiáktól, elmétől, vallásoktól, berögződésektől mentesen, mert ott van az üdvözülés, az öröklét, a megváltás kapuja.

      Törlés
    2. Ezek után megkérdem, valóban " mert ott van az üdvözülés, az öröklét, a megváltás kapuja.".?????,,,...ez ennyire biztos?.....csak, mert így írják a Bibliába, ami egy kitaláció?...aztaaaaaaa....

      Törlés
    3. Hol olvastál ilyet a Bibliában névtelen barátom? :)

      (Levezessem neked tudományos alapon, "hol" van az a bizonyos öröklét? :) de hiába is tenném, ha ezt nem érted: "a szó elszáll, az írás halott, az élet örök")

      Törlés
    4. Mazsola, igazad van az úgymond "13 család" felett is van/nak/ - nem megtestesült "negatív"-nak mondott entitások/szellemlények is a Földön. Ők az igazi irányítók per pillanat - akik viszont ténylegesen a fenti családok egyes embereiben 6nak. Mintegy avatárszerűen. A 13 család, illetve az általuk mozgatottak egy jól körülhatárolható kiválasztott embertömeghez/népcsoporthoz köthetőek. Amely embercsoportban természetesen nem a faji jelleg hanem az uralkodói-harácsoló és egyéb negatívnak mondható "mentalitás-jelleg" dominál. Viszont a 2ŐSségnek megfelelően ott van a "Jing-Jang" másik oldala is, a másik "vérvonal".
      Tehát vannak "pozitív"-nak mondott entitások/szellemlények is a Földön. Akik most felébresztették a "másik oldal népét". A másik "kiválasztottnak" mondható népcsoportot a magyarokat. A kiválasztottság persze csak a feladatra való alkalmasságot jelenti. Normális esetben a váltásnak zökkenőmentesnek kellene lennie. Hogy mégsem az, az az egoisztikus emberi tényezőknek köszönhető. A rezgésemelkedéssel járó korszakváltás - az egyensúly érdekében - ettől függetlenül persze végbemegy. Csak lesz aki számára drasztikusan. Ez az egész Földi tabula rasa - amely időszakonként elkerülhetetlen - teljességgel az univerzumbeli "játék-szabályoknak" megfelelő.
      Ha a Tejút-galaxist vesszük alapul nyilvánvaló hogy a középponti részén pulzál rezeg a domináns energia. Amely magas intenzitású rezgő energia aztán - mintegy 6 dupla=12 virágszirom-szerűen "kilövellve", végső soron egy kört leírva teszi meg az utat, tér vissza kiinduló pontjára, hogy aztán már megújulva/feltöltődve újra útjára indulhasson. Útja során, mivel időközben a rezgése megkopik, alacsonyabb intenzitású lesz - mint például a központtól már 26 ezer fényévnyire a Földön. Mivel a Naprendszer és maga a Föld is önMAGában is EGY EGYSÉG itt is meg kell lennie a főként 26 ezer évente korrigált rezgő-egyensúlynak. Egyébként összeomlik minden. Az ember az egyedüli lény amely befolyásolni tudja a saját belső rezgés-intenzitását és azzal a környezetéét is. "Negatívan" az alacsony belső rezgéssel és "pozitívan" a magas belső rezgéssel. És mivel e tekintetben a Földön egy 26 ezer éves időtávlatban egyensúlynak kell lennie elkerülhetetlen az összességében alacsony rezgésű "negatív" mélyponton a váltás. A szeretetelvűség révén magas belső rezgésű emberek - ha úgy tetszik "6alomra jutása" - révén a másik "végletbe" elmenni. Ha majd a "pozitív rezgés" lesz az "elviselhetetlen" akkor jöhetnek megint a másik oldal emberei - 13 ezer év múlva. Persze ebből az állandóan megújuló VilágÉves-Kör-Forgásból ki is lehet lépni. Még annak is aki nem egy magasabb szintről "jött le" csak azért hogy mintegy táltos-avatár-szerűen hasson a dolgokra.

      Kerion

      Törlés
  10. Mazsola bocsánat az off-ért, szeretném a segítségedet kérni abban, hogy ez a freqvencia jó-e, hallgatható-e?...én csak a fordítóval értem, de nem szeretnék rosszat magamnak sem!...féig lejátszottam a videót és érdekes tapasztalásom volt, de olvashatók mások tapasztalatai is, gyógyulásai is!

    http://www.youtube.com/watch?v=P4tdU5cRkBA

    Kérlek pillants rá, itt a honlap is:

    http://www.consciousnessconnector.com/CCWebsite/brainwave_store.html


    Köszönöm segítségedet, GA

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. GA, én nem mondhatom meg, hogy neked mi a jó. :)
      Ha úgy érzed a "zene" hallgatása közben, hogy jó érzések, jó rezgések érnek, nyugodt a lelked, és úgy általában "felfelé" dob, akkor szerintem ez neked jó. Ha nem érzed magad jól, a lelked zavart, disszonanciát érzel, stb., akkor ne hallgasd. Ez ilyen egyszerű. Ne menjünk most bele a frekvenciák kérdésébe, mert ez is olyan, hogy ha neked kellemes, az nekem nem biztos, hogy az. Szóval csak bátran, hajrá! :)

      (annyit azért mégis csak megjegyzek, hogy az ember általában szimmetrikus felépítésű, és szereti a szinkront, de ha a két füledben más frekvencián szól valami, az lehet, hogy disszonáns, és szorongást, zavart kelt.)

      Törlés
    2. használtam régebben egy fajta (BinauralBeat)- hangot: fél órás volt és kb.5perc után nem tudom hol járt az eszem (elment legelni hetedik határba..). mikor vége lett a fél órának, kipattantak a szemeim (ha előzőleg arra koncentráltam inditáskor, ha nem, akkor meg bealudtam.. :P ) és kipihentebb voltam, mintha X-órát aludtam volna.. Jó volt néha igy felfrissiteni magam.
      A két frekvencia különbsége álltal olyan hangokat is be lehet juttatni az agyba, amelyeket különben- más módszerrel nem lehet- a technikánk tökéletlensége miatt.
      Csak fülessel hozzák ki az érzést amire szánták, ha hangszóróval hallgatod, akkor (nekem) mind disszonáns és idegesitő.
      http://en.wikipedia.org/wiki/Binaural_beats

      Törlés
    3. A binauralt fejhallgatóval kell hallgatni, mert különben nem érvényesül, nevezetesen az, hogy a két fül (kicsit) különböző frekvenciát kap. Mivel a természetben normálisan mindig két füllel hallunk és ezért ugyanazok a frekvenciák érik a két fület, ezért, ha "természetellenes" különbséget érzékel az agy, ezt megpróbálja kiküszöbölni (azt hiszi rossz a hallás) és ezáltal a két agyféltekét közelebb hozza a szinkronitáshoz, másrészt beállítja a különbségre (közelébe) az agyhullámokat.

      Egyénként az isotronic hangot hatékonyabbnak mondják, ráadásul nem kell hozzá fejhallgató (ott ugyanaz a frekvencia a két hangszóróban, csak megszaggatják különböző szünetekkel, amiből együtt jön ki a kívánt hatás).

      Törlés
    4. Ha viszont valaki valamilyen "ütős" dolgot akar, akkor érdemes vizuális megközelítést alkalmazni, az a legtöbb embernél gyorsabban működik.

      A következő képet kitéve egy átlagos képernyőre teljes képernyősen. kb. 1 méterről kell nézni. A videót érdemes megállítani, hogy ne járjon le, csak ez van rajta, semmi más és csak a kép számít, nem mozog semmi.
      A kis fekete pontot kell nézni középen, de nem csak úgy odanézni, hanem "bámulni, "rábambulni", "merengeni", olyan igazán fókuszálás nélkül, de középen tartva és ami fontos, pislogás nélkül és minden gondolkodás nélkül. Akik szoktak meditálni amúgy is (tehát nem gondolni semmire), azok előnyben vannak. Legalább 2-3 percig tudni kell pislogás nélkül bámulni (van akinek kevesebb is elég). A lényeg a kitartás, egy idő után, (mindenféle torzulás, ide-oda mozgás után beáll a kép), de a lényeg csak ezután következik, egyszerre "kitágul" a környezet és el kezd minden "plasztikusabbá" válni és kicsit "fluoreszkálni" a tárgyak körvonala, de maguk a tárgyak is. Ehhez érdemes már előtte néhány tárgyat a képernyő közelébe tenni, pohár, flakon, váza, bármi, lényeg, hogy benne legyen a "látómezőben". De nem szabad rájuk nézni, csak a pontra középen (vagy ahol volt, mert el fog tűnni egy idő után), ezeket a "perifériás" látással lehet majd érzékelni.

      Amikor "berobban" az hirtelen éles nyilallással járhat az agyban, én az elején megijedtem, hogy tönkretettem valamit az agyamban, de pár perc alatt elmúlt a fájás és győzött a "kíváncsiság" :)). Aztán ez nem jött vissza többet, viszont erős nyomást lehet érezni a homlok közepén, nekem a fülem is pattogott, mint amikor ki-bedugul, tehát valami nyomásváltozás is kíséri az agyban.

      Erre rá kell érezni, ha egyből nem megy, akkor érdemes kis pihenőkkel újra próbálkozni, de az emberek nagy részénél működik.

      folytatás alább...

      Törlés
    5. A lényege, hogy az ábra szinkronitásra kényszeríti a két agyféltekét, nem tud ellene tenni semmit, mert ösztönszerűen csinálja a színek és az állás komplemeter volta miatt. Ez egy nagyon erőszakos módszer, csak felhívom a figyelmet!

      Valójában azért hasznos, mert "megtanítja" hogyan kell "nézni" (akkor már csukott szemmel), ha az ember tudatállapotot akar váltani, ez az ábra nem kell hozzá, ez csak egy "tanító" ábra, ami kikényszeríti a "készséget", mert a legtöbben nem is tudják mi a francot kell csinálni. Egyszer használtam csak, többet nem kellett, megtanultam, bármikor előidézem a kiváltott állapotot nélküle is.

      Viszont! Utána senki ne üljön autóba vezetni, ne csináljon semmi veszélyes dolgot, ne sportoljon, rohanjon a villamos után, stb... mert megzavarja a normál érzékelést. Én napokig (de minden nap gyakorolva immár kép nélkül, csak valamire egy pontra fókuszálva, lehet az asztal sarka is) rosszul érzékeltem a "teret", úgy éreztem vízszintesen menve, mintha emelkedőn/lejtőn mennék, közelebb vagy éppen távolabb érzékeltem a dolgokat és nekimentem, de ez kb. 3 hónap alatt teljesen elmúlt. Át kell állnia az agynak, ahhoz pedig idő kell. Viszont többet senki nem úgy néz a világra, mint eddig, legalábbis aki eddig csak olvasott, de nem tapasztalt.

      De mondom, ez önmagában semmit sem jelent, csak egy út első lépésének jó, az "indikátor", annak viszont brutál jó.

      Ennek alapján már sokkal jobban, hatékonyabban tud valaki meditálni, mert tudja milyen állapotba kell kerülnie és azt tovább tudja fejleszteni.

      A link:
      http://www.youtube.com/watch?v=lg3FDTC6zFc&feature=related

      Törlés
    6. Ez régről ismert koncentrációs gyakorlat. A két agyféltekét harmonizálja.
      Itt a link:http://users.atw.hu/fenykeresok/honlap/honlap/irasok/aura/Koncentraciofejleszto-Gyakorlatok.htm

      Nem lett volna szabad hogy fájdalmat okozzon. Ha fokozatosan növeled az időt, akkor semmilyen fájdalom nincs. Módjával mindent:-)
      A megadott link tartalmaz sok minden mást is, ha valaki valamelyik gyakorlatot elkezdi, mindig tartsa be az ajánlásokat.

      Akik az oldalt írták saját tapasztalat alapján adják a gyakorlatokat és a tanácsokat is.
      Sg

      Törlés
    7. A pattogásról: amikor az edzetlen testben a csatornák kezdenek kitisztulni, és kapcsolódni, létrejöhet ez a pattogó hang. Mivel a gyakorlat a fejre összpontosul, a pattogás erősebben hallható. Ez egy természetes velejáró, nem kell megijedni tőle.

      Törlés
    8. Persze, hogy nem újdonság (tudjuk, nincs új a Nap alatt :)), én olyan 2 évvel ezelőtt találtam rá, több helyen is szerepel.

      De! Ezzel addig viszonylag kevesen mennek el, ameddig én, csak az általad megadott linken is szereplő "egyesítéséig" a korongoknak, amik valóban kifejtenek némi hatást, de az hamar megjön, viszont annál sokkal tovább kell nézni és nem kell hozzá kéz, meg nem is kell egyesíteni semmit.

      Természetesen léteznek másféle ábrák is, annak idején sokat kipróbáltam, de ez volt az ami nálam "ütött". Akkor megértettem mi is az a meditáció valójában, addig csak ültem csöndben mint a kuka és nem csináltam semmit, azt hittem az a meditáció. Valójában az is, de micsoda különbség van a semmit csinálás és a semmit csinálás között, az addig nem derült ki, mert semmit csinálni is sokféleképpen lehet! :))

      Törlés
    9. Jó mondok egyet. Ha meg tudod állítani a nézést (érted :-), akkor a belső csend állapotába kerülsz, és látás lesz belőle. Leírásod alapján ide már eljutottál. Ez a színtiszta semmit csinálás állapota. Ilyen egyszerű:-D

      Törlés
    10. Ez most már világos, így van, de erre rá kellett jönnöm, amihez ez a gyakorlat nagyban hozzásegített.

      Ezért, mivel gondolom, hogy másnak is lehetnek ilyen nehézségei vagy éppen tévutakon jár, ez nekik is segíthet.
      Ez volt a lényege az írásomnak, segítsük egymást és akkor jobban egyet is tudunk bizonyos dolgokban érteni, ha vannak közös tapasztalataink is.

      Törlés
    11. Örültem Neked:-)
      Sg

      Törlés
    12. Nagyon érdekes volt, amit írtál Basti, ki is próbáltam, de mivel munkahelyen vagyok, így nem volt túl szerencsés a bambulást követő hányinger és szédülés! :)

      Törlés
    13. Nem tudom meddig jutottál, az fontos, hogy ne legyen erős fény (inkább csak félhomály), mert ilyenkor a pupilla kitágul és megfájdulhat a szem, mert túl sok fényt enged be. A monitoron is érdemes csökkenteni a fényerőt.

      Legjobb ezt otthon nyugalomban, csendben végezni és hagyni időt utána is a "regenerálódásra", még jó hogy nem vezetés közben egy telefonról nézted :)).

      Törlés
    14. (most hangosan gondolkodni fogok vagy valami.. javitsatok ki ha tévedek.. :D )
      a gyerekek szoktak igy "bambulva" nézni úgy, mintha lenne ott valami, ahol semmi sincs, még a szemük is összeszalad a nagy nézésbe..
      szóval: találkoztam már a keresztösszehozóssal ClassicsCsabinál, megpróbáltam, de nem igazán.. tegnap újra próbáltam: a kereszt megvan (a vizszintes és a függőleges váltogatja egymást a vonalak és a szinek is, tökéletesen csak pillanatokig látszik) és olyan gondolat-hablaty folyik keresztül az agyamon, hogy csuda (saját, csendesedni nem akaró folyam, amolyan segély-kiáltás, hogy nekapcsójjáki.... :D )
      Mára viszont megfájdultak a szemmozgató izmaim (igen, olyan is van :D )

      Törlés
    15. Én a kisebbik gyerkőcön látom, hogy néha itt van, néha NEM ITT. Ilyenkor nem tudom hol jár, de semmi szemkontaktus nincs, és látványos, amikor "visszatér" - olyankor metsz a tekintete... a vesémbe lát. :)

      Törlés
    16. pótkérdés: enyhén összeakadt szemmel nézitek a két keresztből négyet-ből háromat?

      (a monitor mögé bambultok vagy magatok elé? :)

      Törlés
    17. Kétféle módszer van. Ami az sg által megadott linken van, az nekem nem jött be (legalábbis arra amire én akartam használni), azt ráadásul sokkal később találtam meg, mint csak a képet külön.

      Amit én használtam, ott nincs kereszt "összerakás", meg nem kell elérni a képen semmilyen változtatást.

      Nem eléd, meg nem mögé kell nézni, hanem pontosan a pontot ott középen. De azt teljesen ellazulva, akár előtte magadat légzőgyakorlatokkal "lenyugtatva", csendben, semmire sem gondolva. Úgy nem megy, ha csak "gyorsan odaülök, nézem egy kicsit, aztán rohanok bevásárolni, utána nézem megint, aztán főzök, megint nézem egy kicsit, de felpattanok mert fürdetni kell a gyereket....

      Ki kell zárni a gondolatokat, persze nem erőltetni, csak "elengedni" őket. Csak a pontra koncentrálni, rábambulni, merengve, de azért lássad is.

      Törlés
    18. Ne csodálkozzon azon senki, ha nézés közben eltűnik a teljes kép, minden elhomályosodik, azt hiszed elvesztetted a látásod.

      Gondolom itt sokan túl vannak a kezdeteken, meditálások során, ezért mertem leírni.
      Ha úgy álltok hozzá, hogy: NA LÁSSUK MI LESZ, és nem úgy, hogy legyen ez vagy az, hamarabb eredményre juttok.

      Sg

      Törlés
  11. Paksi Zoltán Meditációja talán ilyen?..

    http://www.youtube.com/watch?v=j2smivRDSxQ

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem tudom, de személy szerint nem szeretem a bújtatott BB-t. Nyersen.. úgy jobban üt.. olyan halkan, hogy még éppen ne kelljen rá külön fülelni, de úgy nem is zavar a "legeltetésben". Egyébként a "templomi-ima-mormolás" is képes létrehozni egy kb. hang+/-5Hz-es BBt (kb.10Hz-es Alfa-agyhullámserkentő.. pontos adatokat nem tudok.. el kéne menni kipróbálni.. :)

      Törlés
    2. Nesztek, itt egy Binatural Beat, amelytől garantáltan nem alszotok el:

      http://www.youtube.com/watch?v=gkqfpkTTy2w

      :D
      Panka.

      Törlés
    3. Az binaural beat, néném! :)

      Törlés
    4. Szándékos volt, szándékos! :D
      Egyébként ha tévedtem is, attól még igaz, mert naturálisabb, természetesebb zenét küldtem, mint azok az ópium-zsongások! :D
      Panka.

      Törlés