2013. február 17., vasárnap

Sándor, Joseph Benedek , zsákban hozzák a meleget

A Reuters frissen kiadott jelentésében, vatikáni tisztviselők szerint Joseph Ratzinger a Vatikán örökös lakója marad lemondása után. 

"További jelenléte a Vatikánban szükségszerű, máskülönben teljesen védtelen marad..." 

Mindez lehetővé teszi, hogy ne folyhasson ellene semmiféle eljárás és vizsgálat az egyház által folytatott szexuális és gazdasági bűncselekmények ügyében, melyek botránya ennek ellenére tovább tagad és feltehetően nem áll meg a vihar a Vatikán falainál. Főleg úgy nem, hogy megérkezett a hivatalos diplomáciai jegyzék a brüsszeli Nemzetközi Törvényszéktől, mely az egyházi bűncselekményeket vizsgálja (ITCCS)
Joseph Ratzinger pápa történelmileg példátlan lemondását az magyarázza, hogy az Európai szervezetek közelgő fellépésével nézett szembe, mely elfogatóparancs kiadását rendeli el Ratzinger ellen, és a Vatikán vagyonára nyilvános zálogjog bejegyzését Húsvétkor.

További részletek a Világhelyzetén.



A francba ...és én még naívan azt hittem, hogy Benedek bácsi szeretetrezgésileg felemelkedett a mocsokból, ezért mondott le... :)

De hát ugye ismert a mondás, hogy "Sándor Joseph Benedek, zsákban hozzák a meleget"! :)

S hogy ezt a expápa szexuális érdeklődésére értem, vagy az elkövetkezendő tavaszra, nos ezt rátok bízom. No és persze azért továbbra se felejtsük, hogy színházban vagyunk, és az olyan szervek, mint "Reuters", "ITCCS", "Nemzetközi Törvényszék", meg "Brüsszeli Központi Hivatal" semmivel sem ember-barátabb, mint a Vétekán ... ööö akarom mondani Vatikán, amelyet most úgy tűnik központilag bedarálni szándékoznak ugyanazon körök, akik létrehozták.

Eljutottunk a forgatókönyv ezen részéhez, ennyi történt, nem kell betojni. 

(Továbbá az a félmondat sem piskóta, ami a Vatikán vagyonának lefoglalására vonatkozik, melyből gyaníthatóan továbbra sem a rászorultak fognak osztozkodni...)

54 megjegyzés:

  1. Ezazért így nem fedi teljesen a valót Mazsola!

    Ugyanis, köztudott, hogy amit eddég a mindenféle párbetűs nemzetközi szervezetek lefoglaltak/megmentettek a világ népeinek számára, abból igenis részesedtek a zemberek. Bizony ám.
    Az persze más kérdés, hogy azok a "kevesek", akik a hátukon hurcolják a jelenlegi (mindenki számára élhető és tökéletes) rendszert - pontosabban, akik a valós munkát végzik. Azok ugye nem számítandók embernek, csupáncsak barmok, meg muslincák, meg birkák, meg...
    Vagyis teljesen logikus, hogy a kiemelkedettek nem osztogassák szét a nehezen megszerzett értékeket az ilyen... alantas... izéknek... Mer ugyan mit kezdenének ilyesmivel, ha csak arra képesek (több-kevesebb hibával) végrehajcsák azt, amit mondanak nekik?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Továbbmegyek... (Nemhiába, no ébredés után még nem forognak a fejembe a kerekek megfelelő fordulatszámon.)
      A gond ottan van (véleményem szerint), hogy a zemberek izgága fajzatok. Vagyis, sportból űzik a versengést, a egymás szívatását. Ebből adódóan vannak köztük "vesztesek" is. Pontosabban, olyan arcok, akik nem tudják elérni a maguk elé kitűzött célt. Vagy mert nincsenek meg a képességeik, vagy mert hiányosak a bázisaik - értem ezalatt: anyagi háttér, kapcsolatrencer, stb. S mivel alapból - ha úgy teccik genetikásan - izgága fajták, így minden erejükkel azon karatéjoznak, lenyomkogyák a náluk rátermettebb társaikat. S ezér időnként (pontosabban: előszeretettel) felhasználják a muslincákat. Hisz azokból annyi van, hogycsakna...

      (Persze, fenntartom a lehetőségét annak eme eszmefuttatás hibás. Meg azt is, hogy a fejemben lévő hangok mán megint teledumálták a agyamat mindenféle hülyeséggel.)

      Törlés
    2. Jól forog az, barátom, még álmosan is jól forog! :)

      Törlés
  2. Azzal azért tisztában kell lenni, hogy a "ITCCS" nem egy hivatalos szervezet. Ez csak egy civil szervezet, aki zászlajára tűzte többek között a katolikus egyház "megsemmisítését" és nem több annál, mint amit Posta Imre csinál (vagy a TEMPO párt), hogy a hatóságoknak küldözget mindenféle levelet "leleplezésekről", amit a hatóságok nagy ívben leszarnak.

    Ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne ilyen vagy más civil szervezetek törekvéseivel egyetérteni, de ez sajnos csak "önjelölt" igazságosztás, semmilyen törvényi hatálya, következménye nincs. Viszont most kapóra jött nekik, hogy lemondott a pápa és ezt összefüggésbe hozhatták az ő beadványaikkal, amelyek nyilvánvalóan eddig is a szemeteskosárban landoltak olvasatlanul.

    De azért dicséretes, hogy vannak akik foglalkoznak a témával, de komolyan venni nem kell.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát Te nem bízol a Minden Magyarok Nemzeti Kormányában???
      Egy világ omlott össze! :)

      Törlés
  3. Hm... Jobban belégondolva ez az egész mizéria így is történhetett:

    Az mink Szentatyánk egy kellemes délutánon elfáradott a levéltárba, hogy keressen magának olyan irományt, aminek segedelmével jól ki tudja magát pihenni az előző napi fontos konferencia után. Valamint idősödő szervezete is jelezte neki, ideje lenne megpihenni kissé. Ezért mint, mondottuk volt, elslattyogott a levéltárba valami irományért. Amit némi keresgélés után meg is talált.
    Letelepedett hát, s lendületesen forgatni kezdte a lapokat. Az iromány tartalma annyira lekötötte figyelmét, hogy még az időnként hallható fura zajokra (hangos hortyogásra) sem rezzent fel.
    Ám, feszült figyelmét egy feldúlt lelkiállapotú bíboros érkezte zavarta meg. Aki kis ideig toporgott ugyan, - hisz köztudott volt, hogy ilyentájt a Szentatya komoly lelki felkészülést, önvizsgálatot szokott tartani - mielőtt bátorságot merített volna megzavarja felettesét.
    - Szentatyám! Szentatyám iszonyatos gondok támadtak! Kérem! Ezzel a viharfelleggel azonnal foglalkoznunk kell! - szedte magában össze minden bátorságát bíborosunk, s finoman megrázta a Népek Pásztorának vállát.
    - Mics...? Mi?... Hogy?... - tért vissza kissé zavartan eme világba a megzavart ájtatosságából Minden Keresztények Atyja.
    - Szentatyám! Komoly gondban vagyunk! Lehozták a lapok és minden híradás arról szól a világban, hogy kegyelmed lemondott! - sápadt el kissé kimondva a rettenetes szavakat a bíboros.
    - Mi? Ó... - pislogott laposat XVI. Benedek - Hát, gyermekem, ha a újságok megírták, és a televízió is bemondta... - s értő mosollyal visszatért ájtatosságának folytatásához.
    A elképedt bíboros pedig több percnyi ácsorgás után fejcsóválva hagyta magára az elmélyült pápát. Miközben maga után vonszolta a jelenetet felvevő operatőrt, aki a beszélgetés közben, hangos csörömpöléssel esett össze a kinyilatkoztatás hatásától.

    ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sófárt fújtak? :-DD

      Törlés
    2. Bocs, de már maga a felvetés is gagyi - mondhatni bulvár jellegű.
      A cucc nemzetközi jogilag is nonszensz - ki a bánat és miért zárolná egy szuverén, szuterén(?) (underground:-) állam vagyonát, amelynek összeharácsolásában és részesedésében az egész művelt/keresztény világ bűnrészes és érdekelt? Majd pont ez a néhány brüsszeli pöcs fogja nektek a pápát letartóztatni, és felrúgni egy ilyen jövedelmező üzleti vállalkozást, mikor még az USA-ban is(!) külön ürügyminisztérium:-) gondoskodik a bombázások előtti tökéletes casus belli precíz kidolgozásán? Mi ez az elképesztő diszkréció és jogkövetés I. János Pál szimpla megmérgezése után, aki csúnyán belenyúlt a Vatikáni Bank, a maffia és a P2-es páholy pénzügyeibe?

      mj

      Törlés
    3. Quedra, köszi! Jó a mesélőkéd! :)) Még ilyet!

      Mj, bakker, Te aztán érted a módját hogyan takarj vissza egy jól leleplezett összeesküvés-elmélet hülyeséggé nyílvánításának bizonyítását!!

      ... no várj csak, hogy is van ez?? :)

      Törlés
    4. Ejnye no...:-)
      Hát ismét tetszik értetlenkedni a Szerkesztő Úrnak...?

      mj


      Törlés
    5. Benő expápa tegnap elhagyta Vatikánt, tehát bukott az egész ITCCS-es műbalhé.

      mj

      Törlés
  4. En ugy latom hogy probal a rendszer(matrix)ugy osszeomlani hogy kozben egyben maradjon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az új korszak hajnalán dolgoznak a régi, már-már lankadó, imitt-amott kissé megkopott, de megújulásra képtelen gondolat-gyárak, gondolhatod. :)

      Törlés
  5. A lélek idővel kiül az arcra.

    Az expápáról csak annyit: a szeme se áll jól.
    Ez a véleményem.
    Panka.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja és nem tudom, hogy Sándor vagy Joseph hozza-e el, de hogy ettől a a forgatókönyvtől még melegünk lesz, az hot-dog!......
      Panka.

      Törlés
  6. Azt esetleg tudja valaki, hogy mégis mi a búbánat az a "Brüsszeli Központi Hivatal"? Őszintén megvallva én ilyen EU-szervezetről nem hallottam még, és rákeresve különböző formákban sem lettem igazán okosabb, szinte csak a pápával kapcsolatosan hivatkoznak ilyesmire ("Brussels Central Office"). Lehet, hogy én vagyok tudatlan, de azért számomra ez alapvető kérdés az ITCCS közleményével kapcsolatban.
    Számomra nagyon úgy tűnik, hogy ez az ITCCS központi irodáját akarja jelenteni, ami épp Brüsszelben van. Ez pedig valami oknál fogva nem tűnik egy olyan hivatalos szervezetnek, ami bármi ilyesmi intézkedést tud foganatosítani (valójában az oldala alapján egyáltalán nem tűnik hivatalos szervezetnek, ennek ellenére a céljainak egy részével egyet tudok érteni), de javítsatok ki, ha tévedek! :)

    M

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olyan kis... izé vagyol!

      Ez a ITCCS (hogy én hogy szeretem ezeket a betűszókat) igenis komoly, s főleg ismert nemzetközi szervezet!
      Mosmán...

      Az monnyuk megin más kérdés, egy "ideális világban" az ilyesmi úgy történt volna, hogy... ki se gyön ez a iromány a fickónak a fejéből. Hisz mán nem sokkal előtte, (mindenféle okos módszerekkel) kiderítették vóna a szorgos jezsuita atyák, eme skandalumot. S megkértek vóna egy független, hithű keresztényt, beszélje le eme bohókás ötletéről a kiagyalót.

      Törlés
    2. a NAÜ (Nemzetközi Atomenergia Ügynökség - IAEA International Atomic Energy Agency - egyszóval; HIVATAL) nem kevésbé komoly, ismert nemzetközi szervezet. Ezeken túl -lévén egy büdös nagy sóhivatal- feladatait tekintve egy rendkívül rejtélyes és hatásos szervezet, és rejtélyénél fogva ereje majdhogy nem felülmúlhatatlan. Szóval méltóságát kicsit sem lebecsülvén azért megkérdezném (persze költői viszonylatban) a tisztelt főfőhivatalnok urat, ugyan mit szól már a cseljabinszki ügyhöz? Merhogy szerintük az atomenergia (békés célú bla bla bla) felhasználásánál nincsen nagyobb üdv kerek e világon.

      Csakhogy hajszál híja volt (a cseljabinszki ügyben) hogy biligyár helyett épp nem az egyik helyi (a négyből!) plutónium murugyáló üzem teteje roppant volna be a meteor(?) robbanásától.
      Továbbá ha a meteor meteorittá lesz (szokott), és nem csak a szelével hanem immár teljes valójával beledörren az atombiztos, nélkülözhetetlen, űberbiztonságos, egyedi üdvöt jelentó (c NAÜ) nukleár üzem egyikébe, s ezzel a csernobilifukushimai incidenseket jelentéktelen zűrré minősítő vadonatúj világkatasztrófát okozott volna?? Akkor mit mondana? Persze gyorsan, míg volna rá ideje..

      Törlés
    3. Lehet mellélőttek az amcsik? Meteorral célba lövöldözni nem kismiska! :)

      Törlés
    4. ...hogy miért nem vagyok én Cseljabinszkban üveges...?!

      mj

      Törlés
    5. Ne is haragudj, de nagyon átlátszó vagy! :)

      Törlés
    6. Ma reggel ambícióktól feszülve nyilatkozott a feltáruló lehetőségekről, új kihívásokról, eddig nem látott magasságokról nemzeti dohányügyben Gyulay Zsolt vezérigazgató, az általa vezetett Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt.nevében.
      Nahát, egy újabb hivatal! Már vezérigazgatója is van. Meg titkárnők, és egyéb siserehad. Remélem még az idén emeletet is kapnak, Hadd táruljon fel még szebb jövő nemzeti dohányügyben.
      Már csak azt nem értem hogy ez elmúlt tízezer évben hogy a nyavalyában tudott működni a Kárpát-medence dohánykereskedelme eme nagyszerű hivatal nélkül.

      Törlés
    7. Nyögve nyelősen, rendkívül nyögve nyelősen. :)

      Törlés
    8. Hát... kb, úgy, hogy a Józsi bácsi, meg a nagyobb fijú kislattyogott a fődre, levágta a dohányot, a eresz alatt, vagy a padláson kiszárította, összetördelte, belerakta a szütyőjébe. Oszt mikor olyanya vót jól elszítta. Időnként még vigyorgott is hozzá (Főleg ha a tréfa kedviért kieresztette a kutyákat a közelgő adószedőkre). Pedig az csak szimpla dohány vót, nem a mostanában nagyon divatos mosolygósfű.

      De... kellett nekünk a technikai fejlődés. Legalább manapság mán mindenki csak a napot (oké, azt épp nem, de minden mást meg igen) akarja lopni, meg derogál a fizikai munka.
      Viszont cserébe mindenki előszeretettel vicsorog, meg siránkozik, hogy milyen rohadt drágaság van mán.

      Törlés
    9. Valamelyik nap én is elővettem a pipámat pöfékelni kicsit, ám az asszony nem kifejezetten repdesett, tekintettel arra, hogy zárt ajtók mögött ez tényleg nem tréfadolog. :)
      Na majd nyáron, a verandán!

      Törlés
    10. Nekem speciel tele a tököm az összes olyan újsütetű hivatallal, amik elé előszeretettel biggyesztik oda a 'Nemzeti' jelzőt. Hát hogy a búbánatos rossebbe volna nemzeti egy népnyúzó NAV? Hogy volna nemzeti egy simlis dohányelosztó bagázs, akik több tízezer %-os haszonnal (1kg dohány felvásárlási ára kb 400 ft) adják tovább az árut (pakli Camel 780)? Közben a szintén nemzeti kormány meg nem engedi meg, hogy a kávém mellé a kávézóban rágyújtsak... Most komolyan, nem fasza?

      mj

      Törlés
    11. Ha emlékezetem nem csal (nagyon), akkó anno mikor ezt a egész "mink vigyázunk mindenkinek a egészségire, ezér mostantól sehunsenem lehet rágyútani, csak ahun mink maj jól megengegyük" kipattant. Vótak ilyen tv-s "megkérdezzük a úcca emberit" szösszenetek, amiben véleményekre vadásztak (meg természetesen eme baromságnak a fogadtatását is ellenőrizték). Egy ilyen műsorban vót, hogy rákérdeztek egy kerthelységben kedélyesen sörözgető (meg persze bagózó) társaság egy tagjára, aki valami ilyesmit merészelt mondani: hogyaszongya... "érdeklődve fogom figyelni azt a figurát, aki kiveszi a számból a cigit, vagy megpróbál ezért a hülyeségért megbüntetni".
      Mókás vót látni a riportkészítő kislány hirtelen elfehéredését. Mongyuk... akkor hibázta el, mikor a három Conant kitevő testméretekkel rendelkező tarkopasz arcot kérdezte meg.
      (Persze... mint tugyuk, attól, valaki igen nagyra nőtt testsúlyilag, meg méretileg, nem feltétlenül ideges típus. Csak könnyen előfordulhatnak olyan esetek is, hogy mán attól összetöröd magad, ha összeráncolja a homlokát.)

      Törlés
    12. "mink vigyázunk mindenkinek a egészségire"

      Há bizony egyre jobban vigyáznak. Mán nem sokáig vacakolnak, akarom mondani vakcinálnak. Gyün a Nemzeti Megmentő Vakcina, aki nem vak Cina. Azé gyűn, hogy a vakok csinájjanak mán valamit.

      http://privatbankar.hu/kkv/orban-viktor-megszolalt-az-influenzaoltas-ugyeben-255271

      Törlés
    13. Vagyis... nincsenek új dógok a Nap alatt.
      Hisz mint láthassuk, megint van x emberke, akinek megemelkedik kissé a havi bevétele. (Vajh meddég fognak még ilyen roppantul fontos beosztásokat kitanálni a haveroknak?)

      Viszont, ha onnat bámészom a dógot, hogy igazából egyik külföldi hatalom senem igazán tutta átalültetni a náluknál tökre egyértelmű, s évtizedek/századok óta működő rendszerdarabkákat mifelénk. Hát... valami lehet ebbe Kárpát-medencében éldegélő népségben, ami valahogy nem akar lemenni a mindenféle birodalomépítgetős arcoknak a torkán. Még úgy sem, hogy mostanság (vagyis párszáz esztendeje), a mink hivatalosan/törvényesen megválasztott vezetőink is minden igyekezetükkel a ilyesmik asszimilálásán (megjegyzés: hogy szakadott vóna anyukájába a fejecskéje annak a fickónak, aki a ilyen eccerű idegen szókat kitanálta) tevékenykednek.

      Törlés
    14. Azért volna egy hivatal amelyet üdvözölni tudnék. Egy valós gyakorlati hatalommal és végrehajtással bíró európai természetvédelmi hivatal. De akkor, csakis akkor ha többet lennének terepen mint íróasztal mögött.
      Mostanában indul a költözőmadarak hazaérkezésének szezonja (egy-két gólya már haza is jött). Na, fognám ezt a hivatalt és ráereszteném azon degenerált máltai, szicíliai, szardíniai szigetlakókra, akiknek két tökvakarás közt az a hobbijuk hogy a szigetük partjainál a hosszú út után holtfáradtan alábukó madárkákra sörétes ágyúval lövöldözzenek. Jön a fecskeraj, és deneki durr durr, a közepébe az állatja, aztán büszkén vicsorog, feszül a szőrös csöcse hogy mekkora tálent már ő, hogy zsákszámra lövi a madárkákat. NA! Ide kéne hivatal! Megtekerni a tökét a marhájának, és mindörökre elriasztani a "vadászattól".
      Hosszú évekig voltak fecskéink, itt csicseregtek a szárítókötélen, annyira szelidek voltak hogy nekem kellett kikerülni hogy le ne verjem őket. Aztán egyik évben nem jöttek. Persze lehet más oka is, de nem kizárt hogy egy szigetlakó ősbunkó lövöldözte le őket.
      Remélem idén lesz új pár.

      Törlés
    15. ""Vajh meddég fognak még ilyen roppantul fontos beosztásokat kitanálni a haveroknak?""

      Egy ilyen hivatal pl Péterfalvi Attila Országgyűlési biztos hivatala. Van ez a háromnapos csoda, az egyetemi listázás izé fasság. Na a mi ombucmanónk kinyilatkozta hogy ez skandallum, nagy probléma, igen nagy probléma. És kész.

      Törlés
    16. A listázás nagy bukta lásd be. Pumpa pisti:-) Ez nem fog elmúlni magától. A listázó rejtett megjelenítők, semmivel nem különbek azoktól, akik ellen megjelenítenek. Undok mind.

      Törlés
  7. "...vatikáni tisztviselők szerint Joseph Ratzinger a Vatikán örökös lakója marad lemondása után."

    Aszongyák ugye, hogy: "ember tervez, Isten végez."
    És hol fog lakni Józsi bá, ha már nem lesz Vatikán??? Hm ... ???
    Hogy mitől van ezeknek a tisztviselőknek ekkora önbizalmuk (???) ... kész talány.
    A nagy kérdés ugyanis az, kedves agyonteologizált tisztviselők, hogy ha a Vatikánból kisöprik
    mindazt, ami emberi, akkor mi marad ????
    Marad még benne valami Isteni is, vagy fuccs az egésznek ???

    Ami 2000 éven keresztül működni látszott, az vajon a hadüzenet után is működni fog ???
    Mennyi aktuális kérdés, ugye ???

    Más.

    Egy kis betű-, és számelemzés:

    T = a legmagasabb szint, ahol egyensúly van.
    5 = a legfelsőbb szintről aláfüggő sarló ( aki megtanult meghajolni, azt nem éri, akinek viszont megmerevedett a dereka (elvont értelemben), az nem sok jóra számíthat. (aratás)

    Még mindig van kedvük röhigcsélni az agyonképzett teomókusoknak ???

    Aztán ha ezt a "sarlót" leakasztjuk és vízszintesen a Földre fektetjük, akkor éppen egy
    iszlámista "terroristát" láthatunk imádkozás közben - aki napjában 5 - ször meghajol a
    Teremtője előtt. Melyik "szentatya" gyakorolja ezt ???

    Hajoljon a derekatok nagyképű birkák, mert májusban erre már nem lesz lehetőségetek!!!
    A májatok már elég nagy, de vajon ez elég lesz-e belépőjegyhez ???

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem adják fel, se májusban, se soha. A tevékenységüknek egy mellékága a hitterjesztés, fő ág a hatalmuk megtartása és persze a zsozsó.
      Ha a hit nem fog menni, a másik kettőért mindent bevetnek, ahogy eddig is tették.

      Törlés
    2. 12 éves az aláírás:-)

      Törlés
    3. "Nem adják fel, se májusban, se soha."

      A katolikus Biblia alapvető gyengéje, hogy a Teremtőjét már az elején balfasznak állítja be. Az áldott emberhez (ÁDÁM) egy riherongy nőt párosít.
      EVA neve azonban teljesen mást mond.

      EVA elemezve:

      E = ismerte mind a három szintet (szellemi sík is)
      VA = ismerte az egyensúlyt

      Vagyis összepasszolt a férjével, akin ÁLDÁS volt. ...:)))
      Ez pedig azt jelenti, hogy ÉVA nem volt QrVA.

      Az "O" ugyanis nem azonos a "Q" betűvel.

      Ö.T.

      Törlés
    4. A fentiek alapján pedig az első nő tökéletesen ismerte a Teremtőjét, így aztán a
      nevét - ami meghatározza az embert - takinthetjük OVA - nak is. Hm ... nem ismerős ez valahonnan ???

      Egyes nyelvjárásokban ugyanis a férfi nevéhez kapcsolt "OVA" a feleségét jelenti.

      Ö.T.

      Törlés
  8. Ügyes gyerekek ezek az oroszok, egy 50000km/h-val közlekedő objektumot eltalálni...
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WaQIPBqoQ-Q

    Őszintén szólva, ha ez nem egy ügyesen kivitelezett utólagos hamisítás, akkor engem meggyőzött. Mivel az lehetetlen, hogy "hátulról" egy darabja legyorsulja előre és nekimenjen. Az pedig jól látszik, hogy belecsapódott, tehát elképzelhető, hogy az oroszok megelőzték a nagyobb bajt és inkább szétlőtték több kisebb darabra. Vagy nem is meteor volt... hiszen érdekes módon a tudósokat nem engedik oda, ahová a fő darab bezuhant egy befagyott tóba.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, és mennyire illik már a diadalmas zene ehhez a videóhoz. Olyan "azt akarom mondani, mi ilyet is tudunk" stílusú... :)

      De az is lehet, hogy a zufók lőtték széjje a kavicsot, az orosz propaganda meg ráállt, ha már lúd legyen kövér alapon.

      Törlés
    2. Vagy az is lehet, hogy csak lepottyantottak egy csomagot.

      http://www.youtube.com/watch?v=t8LaLoYVeRY

      Törlés
    3. Mi van akkor, ha ez az izé, csupa jégből volt?...a nagy sebességtől igenis kísérhette "felhő"...aztán meg eltünt a tóban, ezért nem találnak semmit belőle! GA

      Törlés
    4. A Benedek álnéven futó ügynök témájától jelentős mértékben eltérve, azért én mégis csak feltételezem, hogy ez a meteor tényleg meteor volt, és a légkörbe érve, a nyomás-, hő-, ellenállás- és minden egyéb körülmény változás hatására egyszerűen szétesett darabokra. Hogy mi jött mögötte, azt csak ebből a vidijóból megállapítani nehéz, lehet, hogy az is egy darabkája volt, amit a kamera perspektívája úgy rögzített, mintha gyorsabb lenne a fő testnél, ám lehet, hogy csak más vektoron mozgott, ezért látszik "innen" gyorsabbnak.

      Törlés
    5. Adatokat nem tudok, csak a kepzeloeromet hasznalom.Szoval, ez a kavics+jeg keverek szaguld az urben, gondolom nem lopakodo uzem modban.Azt is mondjak annyi a muhold oda fenn hogy lassan rendorlampakat kell kihelyezni a forgalom szabalyozasara.(vagy is latni kellett idoben)En ugy gondolom hogy az ilyen par meter atmeroju objektumot ha meglojuk csak sima, az egri varat anno tamado agyugolyoval, minimum kette hasad.Mert ugye az is szaguld rendesen felenk az agyu golyo meg szaguld fele(csak kepzeld el), talalkozasukkor kis energia felszabadul, ugye?De lehet hogy tul sok(vagy keves:))sci fi-t olvastam anno.Ha ez igy van miert kell megvarni hogy felrobbanva sok kis gyereket a kitor uvegek osszevagdossanak?Ezek szorakoznak velunk odavissza minden fele teren.De tenyleg magas nekem.Ha az orosz legelharitas latta akkor azert ha nem akkor meg azert

      Törlés
    6. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MVIIRRN-DIs#!

      Törlés
  9. Nem vettük észre, hogy valaki kifelé tereli a figyelmünket ???
    UFO, Mars, üstökös, meteor, álien ... stb. Mint ahogy a piramisok is a Földről kifelé mutatnak
    a nagy semmibe ???

    Ha csak tisztán materialista alapon szemléljük, az "anyagmegmaradás" szigorú törvényei alapján, akkor a testünket alkotó szilárd, folyékony és légnemű honnan a t@kömből eredne máshonnan, mint innen a Földről???

    Nem lehetséges, hogy rossz helyen keresgélünk ???

    Csak azért kérdezem, mert a "tökös" pompeji humanoidokat mintha alulról takarták volna be, nemde ??? Na csak filózzunk rajta, hogy mi lehet a talpunk alatt - ha már Krisztus is azt mondta, hogy "aki a legnagyobb közületek, az legyen a többi szolgája"! (szabad fordításban)

    Jó reggelt! ... : )))

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezzel a lelkesedéssel beléphetnél a Gaia-klubba is, Öti bátyám! :)

      Szenzációs felfedezésed azért nem új keletű, csak míg korábban a Természetet az ember maga fölé helyezte a hierarchiában (és jól tette), addig manapság az dívik, hogy mi vagyunk a teremtés koronája. Nos, én el tudok képzelni szerényebb koronát is... :)

      Törlés
    2. Mécce agartába? Mert az egész erre menne ki, hogy a rezgőhívők féjjenek a Földön, és akarjanak a Föld alá húzni mihamarabb. Den-ver, denevér, véreden, nem éden:-)

      Félelem beindult újra, ezt a nyálat veri az amcsi undokgrund

      Törlés
  10. "Szenzációs felfedezésed azért nem új keletű ... "

    Nem hát.
    Gaia ---> G ... a ... Jah.
    Hát nem vonzó ???

    ;))))

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  11. Egyenlítő ---> Egyenlít - Ő --- 1+N+lí(ch)t+Ő

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  12. "Az "O" ugyanis nem azonos a "Q" betűvel."

    Érdekesek ezek az angol nyelvűek is..
    Aszongyák, hogy " O ... my God " .... ,
    csak már azt nem értik, hogy ez mit is jelent.

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  13. Aztán ha eljátszunk ezzel a "Q" betűvel, akkor elég érdekes dolgok jönnek ki.

    Ha mozgásba hozzuk és balra fordítjuk, akkor is fönnakad a száránál fogva a bal oldalon.
    Ha a két szélső állapotot egyszerre vetjük papírra, akkor ki is jön egy szép betűforma, ami erősen a görög omegára hasonlít. (de ebben már az időfaktor is szerepel)

    Ha megvizsgáljuk az "alfa" betűt, az meg ugye inkább egy kígyóra hasonlít.
    Így aztán az "én vagyok az alfa és az omega" jelentése egy kicsit módosul, ami magyarul kb.
    ez lenne: "én vagyok a kígyó és a qrva" , akinek nincs belelátása az alapokba.

    Ö.T.

    VálaszTörlés
  14. Aztán ez az "Omega" jel eléggé hasonlít egy fejreállított köcsögre is,
    AMIBEN NEM MARAD MEG SEMMI.

    VálaszTörlés
  15. Guru ---->>>> Gurul --->>>> ... és ebben már benne van az idő és a mozgás is. ...:)))

    Ö.T.

    VálaszTörlés