2013. május 26., vasárnap

Távozz tőlem Retek-klub!

Rövidhír: elmenne a zertéel klub, a Római Klub csatornája?

"Elfogadhatatlannak tartják a reklámadó bevezetéséről szóló törvénytervezetet a legnagyobb hazai kereskedelmi csatornák. Az RTL Klub azt sem zárja ki, ha a javaslat jelenlegi formájában megvalósul: elhagyják Magyarországot."
További részletek: http://kuruc.info/r/2/112703

Pont a zertéel menne el? A polip egyik karja? Ugyanmár. 


A zertéel tulajdonosa a Bertelsmann multinacionális média társaság, melyet nagyrészt a Bertelsmann Foundation birtokol, amelyet meg a Mohn família alapított, amelynek története minimum a XIV.századig megy vissza - legalábbis ennyit tudni publikusan. Ismert, hogy egyik legismertebb családtag, Liz Mohn kisasszony meg a Római Klub oszlopos tagja. A Római Klub meg az "illóolajosok" egyik karja. Szóval azok, akik abban reménykednek, hogy a polip egyik karjának cége (az RTL) rövid időn belül távozni fog Magyarországról csak mert a helyi lakájkormány (a polip másik karja) bedobta a köztudatba a reklámadó tervezetét, elég naívak. Itt egy rövid 20-as lista, hogy nagyjából miben is érdekeltek ezek a srácok, és ráadásul ha hinni lehet a pletykáknak ezek az "illóolajosok" még mindig csak kb. a piramis 2/3-a magasságában tanyáznak, nekik is vannak főnökeik. Ha távozni is fognak annak két oka lehetséges:  
1. A távozás része a Tervnek, és számunkra valami még szarabbat készítenek elő.
2. Lelépnek erről a bolygóról.
Na nem mintha nem örülnék neki, hogy távozik az egyik agymosó médiafelület hazánkból, de egyelőre sajnos egyik verziónak sem látok túl nagy esélyét, de hátha kiforrja magát majd ez (is).




Persze  az is lehet, hogy ez a fenenagy ködbe burkolt, legyőzhetetlen mítoszba ágyazott háttérhatalom is csak egy rossz vicc, meg azok is akik ezen a témán izgulva posztolják tele a fészbukot (a polip újabb karja), meg az ébresztős blogokat (a polip újabb karja). Én nem bánom ha valaki erre recskázik, de ha szabad javasolni, ne vegyük túl komolyan ezeket a faszkalapokat. Jöhetnek ezek akármelyik dimenzióból vagy galaxisból ők is csak ugyanúgy szereplői ennek a játékteremnek, és megmondom őszíntén én már kibaszottul unom a tevékenységüket. És amúgy is, van még egyáltalán nekünk ezekkel a tagokkal dolgunk? Van még ezeknek itt dolguk? RTL Klub, Római Klub, ilyen páholy, olyan páholy, rettenetesen unalmasak már, túl van "értékelve" a negatív pólus, ideje átrendeződni. Remélem lassan szedelőzködnek, és akkor tényleg elhúznak innen. De ha ez meg is történik hamarosan, az tuti, hogy nem egy új - ő általuk kitalált - adónem miatt lesz... Ennyire azért ne legyünk naívak... :) 

22 megjegyzés:

  1. "meg az ébresztős blogokat (a polip újabb karja)"
    Khmm........

    Platón Barlangja.
    a.n

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megvolt:

      http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2012/07/egy-arnyjatekos-meseje-az-olimpiai.html

      :)

      Törlés
  2. Hát... ha mán így felkértél bloggazdi, akkó vegyed úgy nézek. ;)

    Amúgy érdekes dolog ez, meg tele van mindenféle szintekkel, amiket még a szerkesztői se biztos átlátnak teljesen.
    Vagy... de.
    Kétségtelen hatalmas csapás lenne a hazai társadalomra, ha nem jutna hozzája esténkint a megszokott szappanop... izé... tv-novella és arnyoskisállatos képi és hangadagjához. Vélhetően többen megszeppennének, hogyhát valódi ember? És beszélni kell hozzá? Ááááá....

    De... mint a tapasztalások mutassák, ez a kása se olyan forró, mint amilyennek láccik. Lehet ez is csak egy "ötperces sziporka". Vagy villanógránát, amit a feketepizsamás srácok szoknak behajintani a szobába, mielőtt ajtókeretestől tiszteletüket teszik a ott lakóknál. Aztán meg kérnek kávét... meg elnézést. Legjobb esetben.

    Amúgy egész szépen hízik bennem a "asse hiszem, amit kérdezek... pedig magamat elég ritkán cseszem át" életérzés.
    Megoszt... ha a srácok ilyet akarnak jáccani... Bánnya a hóhér. Csak leszokhatnának mán róla mindig a nyakunkba ömlesztik a hülyeségeiket. Van nekünk ezek nélkül a bornyúságok nélkül is elég megfontolni, meg eljátszani valónk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "asse hiszem, amit kérdezek... pedig magamat elég ritkán cseszem át" életérzés.

      Nos ha már ilyen őszinteségi rohamunk van, én lassan már minden futtatott témára (jöjjön az akárhonnan, legyen az bármi) úgy érzem, hogy elterelés. Tök mindegy mi, hírek, sport, politika, bulvár, tudomány, stb., a lényeg, hogy lekössön, idekössön valamilyen szállal. Ha megnézel egy hírportált (pl. origo) akkor előbb utóbb találsz benne olyan témát, ami felkelti az érdeklődésedet, és akkor már elkaptak! :))

      Ebből lesz nehéz kiemelkedni. (mán aki szeretne ugyebár)

      Törlés
    2. Hátugyi... a emberkék azé szeretnek jáccódni. S errefelé elfogadott nézetek szerint az kicsit sem érdekel mást, hogy a adott arc, mivel veri el az idejét, ha...
      a) jól szórakázik közben,
      b) valamit tanul belőle (mégha néha elég lassan is).

      Aztán. Akámennyire is fényesedünk itten mink, azért mégiscsak a Fődgolyóbison lakozunk, ennek minden hátrányával és előnyével. (Oké. Jelenleg talán a hátrányokból többet érzékelünk, deugye...) Tehát, jelenleg csak igen kevesek tugyák megtenni azt, hogy beintenek a rendszernek és dezertálnak egy másik bolygóra, és/vagy dimenzijóba. Aki meg nem ért még el idáig, kénytelen elviselni a őtet ért mindenféle hatásokat. Figyelemelterelést, lekötözést, átcseszést, ésatöbbit... Merhogy ebbből is tanul valamit. Ha csak annyit, hogy nem vesz be mindenféle hülyeséget, amit mondanak neki... mán (talán) akkó is megérte.

      Hamán a hirportáloknál tartunk, akkó azért megjegyezném, magamnak is megakad a szeme időnként mindenféle fura/érdekes hírcafatkán. Ami talán le is köt. Kb. addég, míg elolvasom/megnézem. Aztán pár perc múltán má sokszor asse tudom mi vót az.
      Persze, a ilyen reakciók a mindenféle blogokon és fórumokon picivel tovább húzzák a dolgot (mivel nem vagyok egy gépíróbajnok). S a hatásuk is tovább tart. Talán. Attól függően mennyi agysejtnek kellett magát mozgásba hoznia.

      Úgyhogy örvendezzé bloggazdi! Mer most virtuális fejsimogatásban és vállveregetésben részesültél. Mivel a témáid időnként elég sokáig (mán az alaphoz képest) elvannak a fejemben.

      Törlés
  3. Csak egy vélemény: a sok negatívum és visszahúzó erő azért jön a Teremtőtől mert a betespedt emberiséget fel kell rázni, nagyobb nyomásra van szükség, hogy elinduljunk a Fény felé kollektívan, mert ugye egyének szintjén elég jól beindult a dolog, csak a létszám nem túl nagy még.
    A kabbalisták szerint létre kell jönni egy "kritikus tömegnek" a spiritualitással már rendelkezőknek ahhoz, hogy az egész bolygó átlényegülhessen és a kozmikus tudat tudatos részévé váljon.
    Erről mindig Asimov Gaia-ja jut eszembe az "Alapítvány pereme" regényéből :D

    VálaszTörlés
  4. A posztban finoman megsúgott háttérösszefüggés, ha már csak félig igaz is, rávilágít arra, hogy valóban ne ejtsünk se könnyeket, se örömkönnyeket az RTL iránt, mert ez az egész egy kommunikációs színjátéknak tűnik. A jobb kéz nem fog rácsapni a balra, kivéve akkor, ha ez része a bábszínház előadásának, és a fej ezt tervezi, az "illóolajosok" !!! :D
    Panka.

    VálaszTörlés
  5. Mától új időszámítás kezdődik!!!
    Kifakadás dr.Halász J. részéről,......a lélek és az értelem együvé kell fejlődjön!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=m5tjeRm9UEE&feature=youtu.be


    News

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértenék az öreggel, de nem hagyom magam lehúzni, mert ez az örvény is ugyanoda visz mint a többi.

      Törlés
    2. Valószínűleg ez az én korlátoltságom rovására írható, de nekem mindig minden "gyanús", amit zsidó emberek mondanak ki. Főleg, ha a zsidó gondolkodással teljesen ellentétes a kijelentés.
      Eddigi életem során az összes "Halász" nevű (Fischer-ből magyarosított, mert a magyar soha nem volt halászó nép) akivel találkoztam az zsidó volt.
      Ebben az országban én nem akarok hallani zsidótól a Szent Koronával kapcsolatban semmiről, mert hiteltelen. Ha nincs egy magyar ember az országban, aki ezzel foglalkozna, akkor nincs. De zsidótól nem kell a "magyarság", mert az csak hamis lehet.

      Törlés
    3. Ejnye, ejnye Bastian... nem szép dolog ez a antiszemitáskodás. Oszt talán a későbbiekben mindenféle következményekkel is járhat.
      Úgyhogy javallom, hasznos lenne mindég lefőzve tartani kávét, beszerezni kis teasüteményt... ha netalán a feketepizsamás srácok parancsot kapnának látogassanak el hozzád.

      Elvégre a Magyar vendégszerető nép hírében áll.

      Az persze csak biztos valami botor feudalizmusból maradott szokás lehet, hogy a hívatlanul betérő arcokat nem túl őszinte mosollyal a arcunkon fogagyuk. Főleg, ha elbizakodottságukban, vagy egyéb okokból nem veszik figyelembe a ilyenkor szokásos alapvető viselkedési formulákat. (Ezen bácsikat a régi időkben rövid úton kipenderítették a portáról a kedves házigazdák. Bizony. Vagy, ha kicsinyt sértődékenyebb jellemmel vótak megáldva... odahajintották a kutyusoknak. Elvégre természetközeli népek ügyeltek a Körforgásra is. Meg a kutyákat is etetni kellett valamivel néha.)

      Törlés
    4. Nem kell úgy betojni a zsiráfoktól, Quedra! :o) Az antiszemita szó nem létezik, értelme nincsen és Bastiannak igaza van.

      Törlés
    5. Bastian jól látja a dolgot. Szeged nem csak magyar, de szabadkőműves fészek is. Anno a percsorai gát sem véletlen szakadt át 1879-ben. Hogy legyen egy kis "kőműves-munka" - hogy az "új város" aztán csurig legyen a szimbolikával a végidőre. Hiszen még előtte a "Teknőkaparó", utána lehet nézni - az 1860-as években, amikor a galíciaiak tömegesen áttelepültek - éppen Szeged mellé jósolta az "Armageddont" is. Ahol a "lovak szügyig fognak a vérben gázolni" - hangzik az ál-táltosi-szöveg. Nem fognak. A Nyirkai-jóslatban is ezt fogalmazta meg - persze az úgymond "rábaközi táltosok" szájába adva - a szabad-európás, azóta elhunyt yotengrites vallásalapító Máté Imre. Aki persze Halászékhoz hasonlóan szintén úgy magyar hogy nem az. A Halász-videón egy egzaltált ember erőlködik irdatlan messze a saját középpontjától. Meg persze a nyugalomtól és türelemtől. Ezek nem magyar sajátosságok. Meg persze a kivagyiság sem. Jellemző hogy a youtube-on, a videó alatt éppen egy Fiser/Halász/ Tivadar nevű - haverként válaszol neki. Ez utóbbi illető a Posta-blogon szokott "fapipa" néven megjelenni. Valszeg neki volt valami "aranykoronás újpénzes" zsákutcája - ahová megpróbálta beterelgetni az embereket. Akarva-akaratlanul is kimondván az abszurditást - mármint hogy javítható a rendszer.

      Kerion

      Törlés
    6. a múltkor keresgéltem Szeged-térképen és feltűnt sok minden.. a Szem (a sarkában egy épület).. a Kulcslyuk.. a Csirkeláb..
      gy.k.példák akárhonnan az univerzumból..
      (CastelSantAngelo a csipa a jobb sarkában.. olyan ötágú.. a tér meg a közepe.. ahol Álmodóvár pengéje vágja kettőbe)
      http://www.longitudebooks.com/blog/wp-content/uploads/2013/03/182250_vaticanWM_gizi_cov2.jpg
      http://people.cohums.ohio-state.edu/bender4/eall131/EAHReadings/module02/imageforcontent/keyholekofun.jpg
      http://newtech.aurum3.com/images/mars.jpg
      Andalúz kutya.. :
      http://youtu.be/MaKJvD61BQg?t=1m24s
      *****
      (Kerionnak..: megszegem barátom kérését és pár mondatot idézek Tőle..: "Az emberiség története a legszomorúbb történet amit el lehet képzelni, tu. gyermeki lelkünknek elviselhetetlen. Ezért is volt sokáig tartható a titok a páholyokban is, aztán a szabadkőműves magában eldönthette, hogy fehér golyót vagy fekete kockát választ."- remélem érted.. mint a sakkban.. az utasitás MINDIG felülről érkezik, de mit engedsz át magadon, csak rajtad múlik..)
      *****
      Egy este az öreg cherokee indián két farkasról mesélt unokájának, melyek minden emberben harcolnak.
      Így szólt: "Fiam, a harcot két farkas vívja, mely mindegyikünkben benne lakozik.
      Az egyik a gonosz.
      Ő a harag, az irigység, a féltékenység, a gondok, a fájdalom, a mohóság, az arrogancia, az önsajnálat, a bűn, az előítéletek, a kisebbségi érzések, a hazugságok, az álszentség és az egó.
      A másik a jó.
      Ő a boldogság, a béke, a szeretet, a remény, a vidámság, az alázat, a jóság, a jóakarat, a rokonszenv, a nagylelkűség, az egyenesség, az együttérzés és a hit."
      Az unoka pár percig eltűnődött nagyapja szavain, majd megkérdezte:
      "Melyik farkas nyer?"
      Az öreg indián ezt válaszolta:
      "Az, amelyiket táplálod."

      Törlés
  6. Hat ez szornyu, bele se merek gondolni!

    Most, most akkor mi lesz Mari csui-val? Ha hun fogjak nezni a szuleim????????

    AAAAAAAAAAh. Nem nem igaz ezt nem tehetik!

    En, en bezarkozok a furdobe, megengedem a kadat es ees lenyelem a wc kefet...:)

    Hat mi lesz a sok hasznos 15 percenkent elohussano, epiteo jellegu... reklamokkal?
    Ez eltetett+ Mari Csuji! Annyira szerettem a gyogyszer reklamokat! Ha f...gani kellet arra is ajanlottak valamit. Most akkor mi lesz? :) Magotol fog menni?:)

    "Jöhetnek ezek akármelyik dimenzióból vagy galaxisból ők is csak ugyanúgy szereplői ennek a játékteremnek, és megmondom őszíntén én már kibaszottul unom a tevékenységüket."

    En is unom ezt a szemes paszulyt amit eroltetnek... Nekem inkabb egy kalitkanak tunik, nem jatekteremnek a jatekot elvezi az ember, de ezt? Nem babra megy a jatek. :)

    Tegnap megneztuk a Star Trek-et... Tetszett, mert nagyon urhajo+jovo buzi vagyok..
    Nem volt benne egy kover ember se, tan a meki is? AAAAAAAAA! Ez nem lehet. :))
    Azt mondtam magamban inkabb sulnek piritossa egy urhajon, a vilagegyetem 587. bolygojanak a meglatogatasa utan, mint hogy itt legyek egy olyan bortonben amit meg csak korbe se utazhatok, mert minden sziri szarhoz egy szar kis papir kell.. meg engedely+szabadsag ami nincs is, a szabadsag nekem nem 22 napot jelent...
    A tele vizio meg legyen tele vizioval, ne viziloval! :)

    VálaszTörlés
  7. Azé'... lassan csillapodik ez a "vihar a biliben".
    Mostan is bemonták a híradóban a RTL-n, hogyhát ők mennyire sokat befizetnek ésegyébkéntis... hatalmas érvágás lesz a nemzetgazdaságnak, ha a Parlamentben bólogatni fognak a sok öltönyök. (Jah... meg veszélybe kerül a Barátok közt! Áááááá...)
    Bizony.

    Úgy el vagyok kenődve. Szegények. Mos'majd mehetnek mind kapálni, meg árkot ásni. Rettenet!

    Persze... tugyuk nem. De zombiéknak lehet ilyen hangulattya.

    VálaszTörlés
  8. Mazsola:)

    "ne vegyük túl komolyan ezeket a faszkalapokat. Jöhetnek ezek akármelyik dimenzióból vagy galaxisból ők is csak ugyanúgy szereplői ennek a játékteremnek, és megmondom őszíntén én már kibaszottul unom a tevékenységüket."

    Igy erre a gondolatmenetre ez jutott eszembe =>

    http://www.youtube.com/playlist?list=PLB9MMmHipqcRyr-Qw6hrpdBihmk3wpoRY

    Velemeny? Ki mit gondol?

    Ugy gondoljuk at hogy ugye belevesszuk a titkos ufo dolgoktol+bazisok+technologia+uj vilagrend terv+chip a burbe+ha ez tegyuk fel kamu, vagy az arnyekkormany ujjab trukje lenne
    mi a celja+ ki akadalyozta meg az atomhaborut 3. v.h... es pl.:

    Ezeket ha egymas melle rakom osszecseng:

    1.
    http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=3879

    "Obama is minden szinten megbukott... Az USA elbukta Keletet és Putyin is tudtára adta Netanjahunak, hogy ennyi volt."

    2.
    http://www.foldimennyorszag.hu/F2BECAB0-1B26-47C2-B17E-7531B826CF62.html

    "Oroszorszagnak szandekaban all..."

    3.
    Ez a dzsatubes videoban elhangzottakat erositi..
    http://paranormal.hu/news.php?extend.945
    Háromszög alakú repülő tárgyak Los Angelesben =>"jöhetnek ezek akármelyik dimenzióból" :)

    Ezzel azt akarom gugyogni, hogy talan szereny teljesitmenyu dio agyam szerint amit a felemelgetos blogokon irkalnak osszecseng a vilag hireivel...
    Vagy ez is a jatek resze? Azt ne mondjatok hogy ilyen bonyolult ez a jatek?:)
    Ha hol van mar a sarkany? En Mario ravetem magam es agyonverem egy csokulcscscsal!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm... Hát, a videjókat tuti nem most fogom végignézni. (Max. hétvégin, ha épp lesz annyi időm/agyam.)

      A véleményem meg:

      1. Alapjábavéve értem én, hogy a népeknek lassan kezd tele lenni a topánkája a sok gyökérséggel, ami körülöttük folyik. Meg azzal, hogy mán nem nagyon van hova mozdulni, hátrálni, mer a kormány, a zsidókok, a cigányok, a UFO-kok, meg tugyahóhér még kik egyre szorosabbra fonyák köröttünk a gubót. Tehát, lassan kinéz mán itt páraknak egy jó alapos pofonrugdosás.
      De... ennek szükségességéről, vagy inkább hasznáról nem vagyok meggyőződve. Ugyanis mentalitásilag (többek állítása szerint) nem vagyok egy kapkodós fajta. Értem ezalatt, ezek a sumák arcok ügyesen addig kavarják maguk körül a trutyit, míg bele nem fullnak. (Ugye, látható némi kaotikus kapkodás szerte a világban.) Tehát, minek ragagyak baltát, ha úgyis hamarost kinyírják magukat? Felesleges energiapazarlásnak tűnik.

      2. Hátizé... én ilyen szkeptikás fickó vagyok ezekkel a multiverzális birodalmi segítős, felfényesedett izékkel kapcsolatban. Merhogy, kicsit sok a ellentmondásos híresztelés. Eccer aztat monták ők csak figyelnek, meg tudással/motivációval segítnek, mer nem szólhatnak bele és egyébkéntis... Aztán meg... csapataink gőzerővel dógoznak, hogy lenyomják a negatív/gonosz rendszer csahosait. És egész pengén haladnak. Úgyhogy viruljatok, mer hamarost (hátugyi... ez lehet pár nap, vagy pár ezer esztendő) gyön a nagy Bódogság, meg Jólét!
      Mega... messziről gyött ember/UFO/akármi azt dumál amit akar. Megamit nem szégyel.

      3. Ha és amennyiben bizonyosságra hajtanak (s ugye annyival fejlettebbek mentálisan, meg technikásan), akkó mifrancér tökölnek ennyit a kapcsolatfelvétellel?
      Értem ezalatt: "Leszálljunk/Megjelenyünk. Hali! Mink vagyunk a XY. Gyöttünk segítni, meg... blabla... Drágabogárka ne strapáld magad, az a stuki nem használ. De megvárom míg kiadod a feszültséget, csak majd szólj mikor lehet veled érdemben kommenikálni. Addég megyek bedobok egy sört itt a sarkon."

      Amúgymeg.... látok rája némi esélyt, hogy ez egy ügyesen össszecsombékolt többszintű gama, aminek a szabályaival csak egy, max. két figura van tisztában. De azok épp máshol és másvalamivel vannak elfoglalva. (Pl. söröznek a szomszéd szobában)

      Törlés
    2. Bravehart, ha rám hallgatsz, szerintem terelés. Ez is, és minden más is.

      Törlés
  9. Jól írta Mazsola hogy a reklámadót is ugyanazok találták ki akik az RTL-klubot működtetik. Az egész műbalhénak látszik, de valójában egyfajta meghasonulás önmagukkal. Mivel már egyre kevesebb a megvezethető emberük. Ha valaki már felébredve eljutott egy szintre arra már semmi rá6ásuk nincs. Nyugodtan nézheti akár a műsoraikat is, a "műsor" jobbára már csak őket magukat butítja, hiszen már csak ők - a nem magyar lélek-minőségűek - "élnek" ebben a mesterségesen csúcsra-járatott hülye illúzióban. Mások még benne vannak ugyan de már meghaladták azt, felül-emelkedtek rajta. Ezért is, nekik maguknak lesz borzasztóan nehéz ebből kikecmeregniük. Látni is hogy mennyire nehezen megy - nem is akaródzik nekik levetkőzniük ezt a már ronggyá szaggatott illuzórikus ruhadarabot. A sakkjátszma, a "játék" persze attól hogy illúzió - még komoly. Mert nem mindegy hogy utána hová megy az ember miután megvolt benne a - "Life is a Game" - önmérlegelése. A pillanatnyi "taposós dínom-dánom" - földi időszámítás szerint - évezredekre tehet létezés-képtelenné, ha nem örökre.

    Kerion

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A "kiszakadás" a rendszerből rendkívül nehéz mentálisan (is), ahogy Te is megfogalmaztad.

      Erről már volt szó, hogy aki nem olvas, nem foglalkozik a természettel, az önzetlen alapú emberi kapcsolatokkal, az "anyagon túli"-val, aki csak tárgyaknak, egy drága nyaralásnak, pénznek, stb... tud örülni, az hova szakadna ki?
      Az ő nézőpontjából ott nincs semmi, ott az "űr" van, ahol nem lehet létezni. Csak az tud kilépni, akinek van "hova"! Tehát előbb a tudati "hová-t" kell megteremteni, addig nincs kilépés. A Barátok-közt nézőinek nincs hová "menni". Aki az elmúlt évtizedeket a Barátok-közt nézéssel töltötte ahelyett, hogy megteremtette volna magának a valódi lét "hová-ját", az reménytelen, ők sosem fognak "megtérni", ők elvesztek.

      A retekklub csak akkor szűnik meg, ha konkrétan tönkrement. Azért soha nem fog kivonulni, hogy "ne menjen tönkre". Ennek semmi értelme, hiszen "kivonulni" csak az tud, aki ha nem itt, akkor "amott" működne helyette, ergo van tőlünk független létezése. De kint nincs "üresedés", a piac le van fedve, hova vonulna ki? Lecserélik a német RTL-t a magyarra? :))
      A kinti tulajdonosok számvitelileg nem tartoznak jótállni a cégért nálunk, már amúgy is halálra keresték magukat itt is, ha tönkremegy, akkor tönkremegy, az azt jelenti, hogy rengeteg számlát nem fog kifizetni itt a cég, mert nem lesz miből. És?
      Tehát sajnos nincs esély rá, hogy hamar eltűnjön a cég, de azért lassan leamortizálódhat, (mint az szdsz) egészen a megsemmisülésig, csak közben már fel lesz építve egy másik "brand", aminek természetesen semmi köze nem lesz a korábbihoz :)).

      Törlés