2013. július 12., péntek

Lazuljunk: Irie Maffia - Fever In Her Eyes

A zene hullámforma. A hullám energia. Van amikor egy zene is tud energiát adni. Hogyan? Hát így:(nem vagyok Irie Maffia rajongó, de ez a szám betalált. Albumkritika.)
(és végre nem egy szem, hanem két szem virít a kivetítőről...)

2 megjegyzés:

  1. Hullámforma, meg energia mi? Francoskrumpli! Az a kis törölközőbe csomagolt dögös barna csajszi talált be Mazsikám!! :D
    Panka.

    VálaszTörlés
  2. Mazsola rosszul láttad mert a színpad hátterében nem csak a 2 szemet mutatják együtt a klip alatt hanem időnként csak az egyik szemet is. Egyébként a "tér-idő" látáshoz 3 szem kell. A homlok alatti 2 szemünkkel csak a kivetítést az illúziót nézzük, csupán azt látjuk. Míg a homlok mögötti "talamuszba ágyazott" 3. szemünk - ha "kinyílt" - a mögöttes valóságot is megmutatja. A 2ős-séghez tehát kell még valami 3. is - úgy jön létre a Teljesség. Nem véletlenül 3 a magyar igazság is. Ezért semmi baj sincs az önmagában ábrázolt 1/Egy Szem-mel - az egy nagyon ősi ábrázolása a Belső/3. Szem-nek. Már réges rég, 10 ezer évekkel ezelőtt mementóként rávésték a kövekre a Föld számos pontján. Aztán jóval később egyesek - cirka 2-3 ezer éve - megpróbálták maguknak kisajátítani. Illetve, mint látjuk a 6almi tevékenységük által negatív kontextusba helyezni. A penta- és hexagramhoz /Dávid-csillag/, a táltos-órához/a mén-órához, az élő Nap-Isten Rá-hoz/IsRaÉl-hez, a Szent Sólyom-hoz/Hiero Solyma-hoz/Jeruzsálemhez, de még az "ó-testamentumi prófétákhoz, ark-angyalokhoz": Mika Él-hez, Gabri Él-hez, Ezéki Él-hez, Rafa Él-hez, Jeremi Ás-hoz ésatöbbi, magához a Messzi Ás-hoz/aki messze a tudatalattiban "ÁS", sőt még Szól Ámon-hoz/Salamon-hoz sincs közük az egyébként már évezredek óta a "bőrünkbe bújt" és bennünket unos untalan szidóknak. Azért próbálták elvenni mindenünket - a mai napig - hogy a helyünkbe léphessenek. A Teremtés meg azért hagyta mert tudta hogy úgy sem fog sikerülni - ami látnivaló is. Ugyanis nincs meg a szükséges többlet - hiányzik az Elsődleges Teremtőhöz/Teremtéshez köthető "magyar lélek-minőség".

    Kerion

    VálaszTörlés