2013. augusztus 4., vasárnap

Pszichofitnesz

Prof. Dr. Bagdy Emőke - Pszichofitnesz


(sajnos a YT-n nincs meg az eleje, de itt megnézhető:
http://www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=daea2939f)

Ezt az előadást megnézve ha még mindig akad olyan balga, aki úgy véli, véletlen szüleménye az emberi létezés, és annak szervezete, a test - az beteg. Komoly beteg... A szervezetünkben olyan bölcsesség és kódolt tudás van rögzítve, hogy tulajdonképpen ennek ismerete nélkül is elképesztő mennyi mindenre képes automatizmussal, csak egy kicsit kell rá odafigyelni. Az élettől majd ki csattanó professzor asszony rengeteg hasznos alkalmazástechnikai tanácsot ad, arra rászorulóknak. Szerintem mindannyian tanulhatunk tőle valamit, minden mondata aranyat ér.

38 megjegyzés:

  1. Nem az információhiány miatt "akadnak a balgák"! Eddig is dögivel rendelkezésre állt minden szükséges információ. P.

    VálaszTörlés
  2. Prof. Dr. Bagdy Emőke dettó egzaltált mint "Prof. Dr." Bácsfy Diána. Címszavakban: Paul Waczlavik, Barbara Seldington, California, New York - még véletlenül sem egy valódi magyar és mondjuk Piripótyszekcső. Már megint az összeomlás előtt álló usa a mérvadó meg persze a "szidó tudósok". Hiába, az idegen szép - állítólag már I. István is ezt mondta. De ennyire ? Ideje lenne már felül-emelkedve a "rendszerükön" meghaladni őket. Az un. "szép napot", az ölelés, a jótékonykodás, a szájon-csókolás, az /önzésből/ segítés stb. - amit sosem szívből, de tudatosan produkálnak - egy mögöttes szándékú rafinált látszat-"Vízöntő korbeliség". Csak hát a menyasszonyi/vőlegényi RUHA mérete nem stimmel - mindig kilóg a lóláb sajnos.
    Nem kell ide semmiféle "pszichofitness". Semmi direkt és egoista "endorfin" és egyéb technika. Nehogy már bemesélje valaki hogy csakis az "usraeli materialista tudomány"-nyal, okoskodással lehet a stressztől megszabadulni. Na nehogy visszaessünk már - a vezérletükkel - az általuk generált negatívan alacsony rezgéstartományukba. Csak azért mert irányító 6almasaik és malterkeverő ő-megmondóságaik nem képesek belőle kikászálódni. És mindenféle "tudományos" meséket kitalálnak a nyilvánvalóra csak azért hogy az ő "nwo-s szagú útjukat" válasszuk.
    Miránk magyarokra is ezt próbálják ráerőltetni - ugyanis ha valaki, ők aztán nem tudják kikapcsolni a szorongás-központjukat. A félelem hajtja őket. Az attól való félelem hogy csak szóban tudják kinyitni a 3. szemüket - és nem a valóságban. Ezért aztán szuper-szónikus sebességgel futják a köreiket. Egyébként semmi újat nem tudnak - de régit sem. Mindent úgymond "tudományosan" akarnak megmagyarázni - no persze csakis nekünk. Jaj Istenem, mi nem így gondolkodunk - mert tetszik nem tetszik mások vagyunk. Már réges rég nem szorongunk meg hasonlók. Ők valójában azért harcolnak - egyébként teljesen feleslegesen - hogy továbbra is ők legyenek a numero uno-k, hogy ők legyenek a középpontban. Na nem a maguk középpontjában hanem másokéban. Meg persze a 6alomban, a pozícióban, a vagyonban, a prof-állásban stb. Voltaképp maguknak adják a tanácsokat - nem nekünk. Az átalakulást, a metamorfózist - ami abszolúte de nem "tudományos és materiális" - egyébként sem "magyarázni" kell hanem MEG-CSELEKEDNI.
    Nem kell sem gyakorlat sem ájtatoskodás meg hasonló körítés. A belső lélekkel való spontán kapcsolat kell. Tehát ilyen-olyan direkt relaxáció, asztrál-projekció most már kifejezetten káros. Így nem lehet felemelkedni, megtáltosodni, a belső rezgést valóságosan megemelni. Az vagy megy az élet-utak bölcsességéből fakadó spontán nyugalom, türelem, szeretet-elvűség révén vagy nem. Annyi bizonyos hogy a "szidó életmód" nem kedvez a korszakváltás abszolválásának. A mindent megmagyarázni próbáló "szidó materialista szemlélet" meg egyenesen gátja az aranykorba-menetelnek. Ja, hogy egyeseknek közülük ellenére van a saját kor-uk, a végidei paradigmájuk - amit persze ők teremtettek olyanná amilyen, zusammen a mérhetetlen önzésükkel. Ha így is van - és nem csak szemfényt vesz/í/tenek megint - szabad a pálya. Bárki magyar lélek-minőségűvé válhat - csak azt a bizonyos UTAT kellene végre követni. Nem a visszahúzó "köröket" kéne még mindig - amolyan Kásler><László mintára önmagukkal is meghasonultan szembemenve - futni, illetve másokkal futtatni.

    Kerion

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kerion,azért olyan pí klubos stílusúra sikeredett a válasz,de lényegében ami igaz az igaz.Mindegy,hogy ki és hol mondja. Azért megjegyezném mint ahogyan ámerikában sem,úgy máshol sem mindenki egy kaptafára való. Az előadásban zavaró a mindennel összekapcsolt szóf@sása,nekem.
      "rengeteg hasznos alkalmazástechnikai tanácsot ad, arra rászorulóknak" írja Mazsola.Szerintem aki rászoruló lenne az nem hallgat ilyet,aki meg hallgatja az nem rászoruló.Illetve az egyén a saját (kiválasztott tapasztalnivaló) útját járja.Tehát hiába mondják neki, azt amit.Így jöhet az,hogy nem értem mit nem értesz.Vagy másként:
      "más ismerni az utat,és más azon rajta járni" (ez utóbbit P. -nek is mondanám)
      a.n

      Törlés
    2. Én már rég leszoktam arról a paranoiáról, hogy utánanézzek mindenkinek. Fontosabbnak tartom megvizsgálni hogy a mondandója nekem mit MUTAT. Jelen esetben számomra JÓT mutat.

      Törlés
    3. Ami az igazságnak megfelel az sosem paranoia - csak a mostani kifordított világban az. Az már sokszor meg lett állapítva, hogy nem csak az számít hogy mit mond valaki hanem legfőképpen az hogy ki mondja. Nem árt a dolgok mögé is látni, mert még az is számít hogy miért mond valaki valamit - nincs e valamilyen hátsó szándéka-számítása azzal amit mond. Időnként még a cégéres gazember politikusok is marha jó dolgokat szoktak mondogatni - pláne szavazások előtt. Pontosan ezért van az hogy ha - a korszakváltás végidejében - egy valamilyen módon pozi-cion-ált "valaki" mond valamit aki még ráadásul egy jól körül6árolh6ó csoporthoz is tartozik - eleve megkérdőjelezhető. Valami nem stimmel sem a mondanivalóval sem azzal aki mondja. A "nyúl" előbb-utóbb ki is ugrik a bokorból.
      Tru/e/Man= "IgazEmber" miután időnként nagyon jókat is mondott például minden lelkiismeret-furdalás nélkül hajigáltatta le - 68 éve ekkortájt - Hirosimára és Nagaszakira az atombombáit. A kutya sem vonta felelősségre érte. Ha az úgymond "kiválasztottak" közül ilyen az "igaz ember" milyen lehet a többi. Költői a kérdés. A hirosimai/hierosolymai és nagaszakii/ikaszagani bűnös évfordulók mellett egyes mostani "nagy-megjelenítők" is éppen találkoztak. Szerep-játékos/Peresz-játékos például jól belerúgott a színpadon, pardon a focipályán a "Föld"-labdába. Úgy hogy szinte tökön találta a Mess/z/i ás/ó/ barcelonai oroszlánocskát/Lionelt. Mi ez ha nem - amolyan freemason-módra történő - szándékos "MAGtalanítás". Na persze utána öl-el-kezés-sel egybekötve mintha semmi sem történt volna. Csak az a fránya - maceszkeverőket bosszantó - a tudatalattijában Messzi Ásó Messiás lett a tökeit lerúgva - képletesen - a "földi megtermékenyítésre" alkalmatlanná téve. Sport 365.hu - video.

      Kerion

      Törlés
    4. Kezdek leszokni arról is, hogy bárkit meggyőzzek bármiről is. Jó úton járok? :)

      Törlés
    5. Mazsi, természetesen jó úton jársz csak Neked más a dolgod mint például nekem. Ha nem így lenne - és ezt most ne vedd nagyképűségnek - nem "kommentelnék" a honlapodon. Mindennek oka van csak sokszor nem látszik elsőre.

      Kerion

      Törlés
    6. A magam részéről kifejezetten élvezettel olvasgatom a megfejtéseidet Kerion bátyám. :)

      Törlés
    7. Az, hogy valaki egzaltált, egy ÉRZELMI tulajdonság. Nehéz vele szoros érzelmi kapcsolatot fenntartani, mert zaklatott. De a szakmai hiteléhez ennek mi köze? Köztudottan egzaltált pl. Kocsis Zoltán. Akkor ő most ettől rossz karmester? Frászt! Épp ellenkezőleg. Zsenialitás velejárója rendesen az egzaltáltság, így inkább azt alátámasztó tulajdonság.
      Ha valakiről azt mondod, egzaltált, az nálam látatlanban hitelt nyer.
      P.

      Törlés
    8. Aki zaklatott jó úton jár mert utána jön a megnyugvás és a türelem ecetera. Viszont egzaltáltan nem lehet "felemelkedni" - a belső rezgést növelni - ami végül is most a cél.

      Kerion

      Törlés
    9. Attól, hogy csinálni nem tudja, még tudhatja, hogyan kell - részeredmények alapján - és azt elújságolhatja másoknak, sőt kötelessége, igaz? P.

      Törlés
  3. Rohaggyak meg ha értem.
    Itt ez a néni, aki kurva lelkesen, tudományosan bizonyítva és megalapozva - mindem materialistát maradék nélkül meggyőzve - elmagyarázza, hogy az ember alapjáraton akkor is jó, ha hülye és akkor is ha megjátssza azt a mogyorónyi szikkadt agyát, hiszen a szervezete nem tudja megtagadni önmagát - errebazdmeg ennek a (tönnyire) emelkedett és spirituális témákra szakosodott oldalnak spirituális kommentelői nem győznek fanyalogni, mert olyik-másik zsidaj, úgymint Paul Waczlavik és Barbara Seldington Californiából meg New Yorkból fején találta a szöget.
    mj

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát éppen ez az mj - egyikük sem találta a "fején az aranyos szögeletet". Ugyanis mindannyian a tükör innenső oldalán vannak még - mélyen beágyazódva. Amolyan Eminem-módra - Not afraid - át kéne végre törniük a maguk köré vont falat. Ki kéne jutniuk a szabad levegőre hogy repülhessenek. De ettől még messze vannak. Így aztán az anyagias illúzió végidei mocsarában tapiskolva állítanak fel "tudományos-szabály-rendszereket". Beképzelt módon mindenkire vonatkoztatva, noha még rájuk sem érvényes belőle szinte semmi. Egyszerűen nem tudnak elrugaszkodni a 6almas egójuktól, a dolgok direktben történő erőltetésétől. Minden "csodát" az alacsonyabb szintjükre próbálnak lehozni. Ezért gyártanak hozzá know-how-t is. Hogy ezt meg ezt csináld és akkor ez meg ez fog történni. Nem fog - illetve ha történik valami nem azért fog...

      Kerion

      Törlés
    2. Nem tudom milyen társasághoz vagy szokva, de pillanatnyilag mindannyian a tükör innenső oldalán vagyunk.
      Ha valakinek ennek ellenére vannak jó meglátásai, azt a magam részéről kifejezetten értékelem.
      Tetszik tudni, a tükrön innen is van élet.
      mj

      Törlés
    3. Persze hogy van, hiszen interaktív mondtam már! :)

      Törlés
  4. Jópofa "lány" ez az Emőke az egész nevetéstudományával.
    Min kellene már annyira röhögni ????
    Jamer hogya nyújorki tudorok aszonták ???
    Szerintem az ember jellemzője - valahol olvastam - a problémamegoldó
    gondolkodás. Emőke meg aszongya, hogy nem megoldani kell a
    problémákat, hanem röhögni rajta. F@sza ...
    És ettől majd a problémák megszűnnek ???
    Hááát ... én nem vagyok ugyan tudós, de örülök hogy nem
    ugyanabba a suliba jártam, mint az Emőke. ...:)))

    Ö.T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Esetleg Emőke megtarthatná ezt az előadását azon a
      cigánylakta területen, ahol nemrégiben lezárták a vizet. ...:)))
      Nem tudni, hogy mekkora sikere lenne ... de szerintem
      enyhébb esetben is kitömnék.

      Ö.T.

      Törlés
    2. Minden energia. A gondolatoknak teremtő erejük van.
      A nevetés energia. A pozitív gondolat teremtő erejű, pozitívan hat az életedre. Ha nem hiszed próbáld ki.
      Nem bonyolult ez, tudod te is, csak most megint a kÖTekedő rucidba bújtál (el). :)

      Törlés
    3. Én rugalmas vagyok Mazsikám ... ha Emőke aszonta, hogy nevessünk,
      akkor nevessünk, oszt kész. Talán még törvénybe is hozzák. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    4. Helyes, legyünk flexik. Ez most a trendi. :)

      Törlés
    5. Eegen ... eeegen ... trendi, ez nagyon jól hangzik ... de azért van itt néhány sötét elem Emőke múltjában, mint pl.: "1968-tól az Országos Ideg- és Elmegyógyászati Intézetben (később: Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet) dolgozott pszichológusként, 1982-től Klinikai Pszichológiai Osztály vezetőjeként; itteni működését klinikai pszichológiai és pszichoterápiás szakigazgatóként fejezte be."

      Ha esetleg nem tudnád, ez az intézmény Lipótmező néven vonult be a köztudatba
      és bizony ... khm ... jaaaa, nevessünk!!!!!! ... majd elfelejtettem.

      Asztán a karrierje is amolyan tisztára hazafias izé, na figyejj csak:


      Az Interational Journal of Psychosomatics lektori testületének tagja (1984-)
      A Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület elnöke (1988-)
      Az Európai Relaxációs Szövetség alapító tagja (1991-)
      A Klinikai Pszichológiai Szakmai Kollégium elnöke (1992-2002).
      A Psychiatria Hungarica szerkesztő Bizottságának tagja (1992-).
      A Magyar Pszichiátriai Társaság vezetőségi tagja (1993-)
      Az MTA Pszichológiai Bizottság tagja (1995-)
      A Magyar Pszichiátriai Társaság vezetőségi tagja (1997-)
      Az Egészségügyi Szakirányú Szak- és Továbbképzési Tanács tagja (1999-2002)
      A "Klinikai Pszichológiáért" Alapítvány alapító elnöke (2000)
      A Magyar Akkreditációs Bizottság Pszichológiai Szakbizottság tagja (2001-2005)
      Az MTA Pszichológiai Bizottságának akadémiai küldött-képviselője (2002-)
      A Magyar Pszichológiai Szemle szerkesztőbizottsági tagja (2002-2007)
      A Pszichoterápia c. szaklap szerkesztőbizottsági tagja (2002)

      Véleményem szerint Emőkének semmi oka vagy ingere itt bármin is
      változtatni .... de azér csak nevessünk, mer hátha ....

      Ö.T.


      Törlés
    6. Helyes a bőgés oroszlán! Az egész pszichiátria nem más, mint a "vak vezet világtalant" című véresen komoly pszichodráma. Az egész földi rendszer úgy sz@r, ahogy van, tele két lábon járó egotornyokkal, de hát nincs az a torony, amely előbb vagy utóbb össze ne omlana.

      Lujza

      Törlés
    7. "Az egész földi rendszer úgy sz@r, ahogy van, ..."

      Azért ennyire nem rossz a helyzet Lujza - legalábbis szerintem - és ha akarjuk,
      ha nem, ennek az Emőkének is lehetnek - sőt, vannak - pozitív tulajdonságai,
      mint ahogy mindegyikünknek.

      Mindannyian beleszülettünk - vagy belenőttünk - egy érdek által dominált
      értékrendszerbe, aminek sajnos megvan az a hátrányos jellemzője, hogy rendszeres időközönként földobja a pacskert - s teszi mindezt teljesen függetlenül Emőkétől - így aztán nem érdemes leragadni az ő személyénél. ...:)))

      Talán inkább arra kellene koncentrálni, hogy az agyunkba vert negatív
      asszociációknak megkeressük a pozitív párját. ...:)))

      Ö.T.

      Törlés
    8. Na innen mintha valami eltűnt volna.
      Nem kellene szólni a "takarítónéninek" ????

      Ö.T.

      Törlés
    9. Ö.T., sejtem, hogy Emőkének is vannak pozitív tulajdonságai. Amit írtam, az nem is róla vélemény ( hisz az előadását még meg sem néztem), hanem tapasztalás a pszichiátriáról, mely aztán később elindított azon az ösvényen, mely talán kivezet ebből a rendszerből. A pacsker azért dobódik fel rendszeresen, mert az értékrendszer alapjai, melyekre felépül hamis. Nem maga az ember az ( szerintem az ember döntően semleges,vízelemű ), hanem a system, vagy mondhatnám úgy is , hogy az a szellemiség, amely a világot mozgatja döntően negatív, öncélú.
      Amúgy hiszek az ember lehetőségeiben, mert az ember nem más, mint egy mag. Mostanság a termőtalajjal-közeggel és a kertészekkel van a gond.

      Lujza

      Törlés
    10. Igen, csak ő nem pszichiáter, hanem pszichológus. Hasonló dolgot műveltek, mint amit úgy 6 éve egy vetélkedő "sztárja" csinált, amikor érdemes művészünket striptíztáncosnőnek feltételzete és ennek rangján sértegette. Hajrá tudatlanság!
      P.

      Törlés
  5. A tükrön innen van a próbatétel. Az "Aranykorba-menetel" érdemességének az elnyerése. Az is evidens hogy most van az ehhez való "érettségi vizsga". Az egónk által nem befolyásolható önMAGunk - ha úgy tetszik "Benső Isteni Énünk" - előtt való "mérlegelő beszámoló". Nagyon nem mindegy hogy ezen elbukunk-e vagy sem. Mert hogyha elbukunk, ahelyett hogy továbblépnénk - a legjobb esetben is - kezdhetünk mindent elölről. Természetesen visszacurikkolva vagy 13 ezer évet.
    A FÖLDÖN a tükrön innen van az élők, míg a tükrön túl a holtak világa. I. Széthi sírjának falfreskóin ez tökéletesen ábrázolva is van. Látható a 2 ugyanolyan - de egymástól egy "vonallal elválasztott/Széth-választott" - egymásnak szó szerint a tükröződéseként bemutatott világ. Mindkét esetben persze hús-vér egy időben létező emberekről van szó. Itt az egyik oldalon az élők az életüket halják. Míg a másik oldalon a holtak azaz a hal-ál/ál-hal emberek - már eleven-ek/11-esek mivel a halál-ukat, ál-hal/ál-ember állapotukat ÉLIK. Tehát ez utóbbiak azok akik - ugyanabban a testben "meghalva" majd mintegy feltámadva" - már spirituálisan felébredtek, megvilágosodtak és felemelkedtek egy szintre. Ők azok akik aztán FELADAT-tal vannak itt.
    Van egy filmsorozat a "Travel" tv-csatornán, a "Lehetetlen szálloda" címmel /hétfő este 9-kor/. Ebben Anthony lepukkadt hoteleket próbál rendbehozni, nyereségessé tenni. Tulajdonképpen a tulajdonosokat próbálja megmenteni - és nem csak anyagilag. Mindig azzal kezdi a munkáját hogy szembesíti őket az igazsággal. Aztán kíméletlenül a sárga földig le is hordja a botcsinálta "pénzembereket" ahogyan kell. Akik először persze rendesen utálják is és le "anti-szálloda-tulajdonosozzák". Pedig a szembenézés meg minden egyéb kellemetlenség csakis őértük van, ezt is tudják. Anthony meg tudja hogy sem a "nyali-falival", sem a velük való "szembe-menetellel" nem menne semmire esetükben. Ezért "szembesíti" őket a kellemetlen igazsággal - ami végül is eredményre vezet - megmenekülnek a csődtől stb.
    Nos a "feladatot" végzők egyfajta Anthonyk. Persze esetükben már nem evidens a siker. Mármint hogy az önmagukat "kiválasztottnak" hívők és persze mások is a munkájuk, tevékenységük során "meghalnak/újjászületnek - 10=1" majd felébrednek, megvilágosodnak ecetera. Tehát bármilyen furcsa - különben miért is lenne az amikor tudjuk hogy a "látszat csal" - a zsidók tevékenységét leleplező, őket önmagukkal szembeállító éppenséggel szeretettel a zsidókért van. Őket hivatott megmenteni mert őket a legnehezebb, miután - különböző okoknál fogva - mélyen benne vannak az illúzió mocsarában. Amelyet persze jórészt maguk formáltak olyanná amilyen.

    Kerion

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem egyre kevésbé zavar az is, hogy a zsidók az illúzió rabjai. Ha az illúzió nem lenne része a teremtésnek, akkor nem is létezne.

      Bár vannak jelek arra nézve, hogy egy mesterséges – álom az álomban – illúziót akarnak létrehozni „kedves vendégeink” itt a Földön, és odaterelni mindenkit, ahol csak az ő szabályaik érvényesek… Erre is azt mondom csak csinálják, és aki odavaló/odakívánkozik, menjen. Ez persze kíméletlennek tűnhet, mert a többséget átveréssel csábítják oda, és nekünk nagyképű ébresztőknek talán ilyesmi feladatot adott a Teremtő, hogy minél több lelket megmentsünk ettől. Vagy nem. Ki tudja. :)

      Törlés
    2. Mazsi már tökmindegy hogy ki minek a "rabbija" ugyanis az van hogy: 'aki bújt bújt aki nem nem..." Most mondjam hogy "... én megyek ipiapacs 1-2-3" ? Mondhatnám ezt is mert ma 2013.08.07.-én a déli óráktól kezdve már minden lehetséges. Globálisan és persze egyenként is Egy-Én-ileg. A meghaladásra kerülő illúzió "illetékesei" már nem hoznak létre semmit sem a Földön mert "kifutottak" az időből. A "kegyelmi idő" véget ért, az egyre színvonaltalanabb színpadi előadás berekesztve - ami még van az a Game-Over uccsu vonaglása. Ha még vannak "elvarrni való szálak" sürgősen kézbe kell venni a tűt és a cérnát. Már lehet hogy csak hónapok?, hetek, napok kérdése minden. Nem akarok ijesztgetni senkit de úgy kell tenni, élni, egyáltalán létezni mintha minden nap az utolsó lenne. Ez talán még a Bibliában is meg lett fogalmazva anno. Csak hát MOST lépett élesbe mindez. Hamarosan mindenki oda megy ahová - nem egoisztikusan - "önmérlegelte" magát. Tehát neki az a JÓ ami - korántsem véletlenül - történni fog vele bármi is legyen az. Mivel azt a "túlvilági/másvilági" tudatalattija tudja és "intézi" nem pedig az egója a még regnáló illúzióban. Amíg ez meg nem történik "csak" nyugalom-türelem-szeretet-szerelem hogy aztán boldogság-vidámság és áldás legyen a részünk/szerünk.

      Törlés
    3. Ez utóbbi hozzászóló Te voltál Kerion?

      Törlés
    4. Én voltam csak a nagy "jövés-menésben" lemaradt az aláírás.

      Kerion

      Törlés
    5. " nagy "jövés-menésben""

      Tán csak nem ki-be ugrálsz a dimenziók között? :)

      Törlés
    6. Nem lenne rossz Mazsi, már nagyon várom. Minden jel - amit észlelek - arra mutat hogy valami "készül". Még ez a 40 fok is amolyan "4 őselem-szagú". Könnyen lehet hogy hamarosan "szembe kell nézni" a Földdel-Vízzel-Tűzzel-Levegővel. Ma 8.-án meg éppen egynek látszik mivel EGY egyenesen van a Jupiter, a Föld és a Plútó. Tehát az Él-et/Zeusz/ és a Hal-ál/Hádész/ EGY a Földön. Ez színtiszta valós "égi mágia" - utána lehet nézni a mai Jupiter-Plútó oppozíciónak. Jellemző hogy ez a voltaképpeni "ÉgiTest összhang" szembenállásnak van definiálva az asztrológusok által, hogy nehogy már a valóságot lássuk. Egyébként meg 11.-én "belépünk" az Oroszlánba, pont akkor amikor az 1999-es Teljes Napfogyatkozás 14. évfordulója van.

      Kerion

      Törlés
  6. Mint egy álomban. Futunk,futunk,és már látjuk is a végét,de,mintha rágógumiban taposnánk. Már ott is van,már el is érjük,már,már itt is van.
    Éss, felébredtünk.

    És még,,,,majdnem,,de nem értünk át.

    Medigen

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Utáltam az ilyen álmokat. Szaladok szaladok, VALAHONNAN tudom, hogy van mögöttem valami, már látom is a kilincset, de nem érem el sosem. Ébredés. (?)

      Törlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  8. Persze,hogy kellenek,névtelen!
    Nélkületek szegényebb lenne a világ.
    Medigen

    VálaszTörlés