2013. szeptember 10., kedd

A hajó süllyed, ugorjunk, ne félj

Azt hiszem ez magáért beszél, nem ér mindenki partot:


Az utóbbi évek, évtizedek felkészítései szerintem arról szóltak, hogy megtanítsanak minket "úszni". Na most nyílván aki nem hallgatott az idők szavára, és nem tanult meg, az megy a levesbe, újrahasznosításra. Aki meg tud "úszni", annak meg felesleges aggódnia, nyugodtan "kiugorhat" a süllyedő csónakból. Ennél világosabban már tényleg nem lehet...

82 megjegyzés:

  1. ... és aki már elég "felkészült" hogy a süllyedő hajóról "ugorjon", - mert ugrani jó - meglehet: meg fog lepődni, hogy még csak vízes sem lett...

    VálaszTörlés
  2. A kulcsszó a "felkészült". Mert először valójában a szeretetelvű létbe kell fejest ugrani. Amely létezés amennyire csak lehet kilép az illúzióból meghaladva azt. Aztán pedig - miután a belső rezgés-emelkedés nyomán már természet-szer-űleg megszűnt maga a félelem is - lehet próbálkozni mással.

    Kerion

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "A kulcsszó a "felkészült"."- Igazad van Kerion. Mind a klip, mind a szöveg számomra nem azt sugallja, hogy fel lennének készülve. Inkább egy gyászmenet jut róla az eszembe.


      Lujza

      Törlés
    2. Így van Lujza, mert ha valaki csak úszni tud az édeskevés mert a part általában irdatlan messze van. Repülni kell tudni, no meg - adott esetben - rezgősíkot tudni váltani. Ahhoz pedig a megtáltosodás/óriási belső rezgő-energia szükséges. Amit viszont a szeretetelvű sEnkiség/NinHUrszágság hoz el.

      Kerion

      Törlés
    3. Kerion, a repüléshez előbb el kell tudni ugrani...
      Ugrás = Jump = Szintlépés.
      Akinek nem megy, megy vissza a vízbe riszájklingolni - a víz mindent áramoltat, visz, feldolgoz, majd lerak a megfelelő helyen.
      Erről szól a klip - nekem.

      Törlés
  3. Pap Gábor: Az "Atilla-kincs" vallomása

    "A precessziós mozgás a "kis évihez" képest, mint tudjuk, fordított irányú. Így minden egyes precessziós hónapba annak a "farkánál", a benne foglalt harmadik rész-egység (dekanátus) legvégén lépünk be. Más szóval: a Halak világhónapjába érkezve kezdetben nem kifejezetten Halak-, hanem inkább Skorpió-tulajdonságok fogadnak bennünket, hiszen ennek az időegységnek "vizes" elemi karaktere lévén, a hozzá képest harmadik vizes jegy, a Skorpió fogja itt meghatározni a dekanátus-sajátosságokat. Ez az állapot 720 évig tart (ennyi egy dekanátus átlagos időtartama a "nagy évkörben"), majd egyel "idébb" eső vizes jegy, a Rák válik jellegadóvá, és csak az utolsó 720 évben kezdenek egyeduralomra jutni a Halak-tulajdonságok.
    Ez a jól áttekinthető, logikus időbeosztási rendszer drámai változást szenved a Vízöntő-paradoxon "jóvoltából". Minthogy ennek a hónapnak nincs saját ideje, így a Halak-hónap végén idő-szakadék várja az ideérkező életminőséget, és a szakadék túlsó peremén már a Bak-korszak következik. Oda átjutni azonban csak a Vízöntő "hullámain" lehet, aki ezekre nem tud ráhangolódni, az menthetetlenül belezuhan az idő"lyukba". Az "idők végezetéhez" érkeztünk el tehát a Halak és a Bak határmezsgyéjén - amint azt a bibliai szöveghagyomány igen pontosan és szemléletesen elénk rajzolja (Jelenések könyve, 10. rész, 56. vers).
    "És az angyal, a kit láték állani a tengeren és a földön, felemelé kezét az égre. És megesküvék arra, a ki örökkön örökké él, a ki teremtette az eget és a benne valókat, és a földet és a benne valókat, hogy idő többé nem lészen""

    SZN

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az idők végén = az idő mikor nincs idő - "kor" kezdete. Így már értem, köszi!

      Törlés
  4. Sziasztok .
    Valóban jó a szöveg , főleg az első mondatok még a blogra is rá illenek :).

    Ha nem csak a szószerinti valós hajó értelmezését vesszük a dalnak , hanem értünk alatta egy kicsit magasabb mondanivalót is , akkor szerintem egyáltalán nem az ugrás a megoldás .

    Számomra egyáltalán nem az számit bátornak aki mer ugrani , sőt talán éppen a valamitől való félelem az ami ráveszi az ugrásra .
    Ha valakiben tényleg nincs félelem az nem a menekülésen , ugráson gondolkodik , hanem inkább a süllyedés okán , és annak megállításán . Közben meg esetleg rájöhet arra is , hogy nincs is valós süllyedés , hanem az egész csak szándékosan létrehozott süllyedés imitálás éppen azok kiugrasztására akik akadályozhatják a hajót jelenleg csak látszatra irányítókat a tényleges irányításuk megszerzésében .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van, itt is és másutt is sok a szócséplés - de majd ez is szépen lassan elmúlik szerintem, és átveszi a helyét a csendes tudás.

      Törlés
  5. Magyarország támogatja Szíria megtámadását?! Ki jogosult kiadni egy ilyen döntést nálunk???!!
    http://www.firstpost.com/world/us-says-14-more-nations-join-statement-on-syria-1096283.html
    http://www.magyartudat.com/a-feher-haz-bejelentette-tobb-mint-14-orszag-irta-ala-koztuk-magyarorszag-is-a-sziria-elleni-tamadas-nyilatkozatat/
    P.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Minden eddiginél fontosabb és sürgősebb, hogy az ENSZ Biztonsági Tanácsa találja meg Szíria ügyében a közös álláspontot, és tegyen megfelelő lépéseket a jövőbeni támadások megakadályozásáért, mondta el Martonyi János külügyminiszter."

      "Martonyi János közleményében kitért arra is, hogy a szíriai konfliktusnak nincs katonai megoldása"

      (index)

      Ugyan én már nem hiszek egyetlen politikus egó szájának sem, de itt kifejezetten a katonai beavatkozás ellen foglaltak állást.

      Törlés
  6. És Katar is.. ugye most meg vagytok lepve!

    VálaszTörlés
  7. Sang, azonnal mondd meg, mit tudsz! P.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ""Több, mint 14 ország"" ... Kavarogtak a képek: Jeruzsálem, andráskereszt, szivárvány, főnix, gemátriai jelek, 14, és ezek mind egy pontba mutattak, Katarba. Ennyit "tudok".
      (kicsit) Más, olvastam két érdekes hírt:

      Martonyi János: "" A folyamatosan napvilágra kerülő bizonyítékok egyre egyértelműbben az Aszad-rezsimet teszik felelőssé e szörnyű támadásért."" ???? Milyen bizonyítékok? Hol lehet ezekről tájékozódni?!

      A másik hír még pikánsabb

      ""Az orosz sajtó híre szerint a Kreml egyetlen, mindenki számára elfogadható megoldást ajánlott a szíriai konfliktus és az övezet biztonsági helyzetének megoldására, miszerint az összes közel-keleti ország adja át vegyi fegyvereit és vonják ezeket nemzetközi ellenőrzés alá."" Összes közel-keleti ország.. ebbe sokan nem fognak beleegyezni. Olyan mintha Moszkva direkt olyan kérést tenne, amit vélhetően nem lehet tljesíteni... És közben színház gyanánt Kerry pedig ingatja a fejét.. Pedig ugye első ránézésre szimpatikus megoldásnak tűnik, de nézzük meg másodikra is, kecskére a káposztát, hogyne. Javaslom azt hogy inkább azt javasolják hogy a világ összes vegyi fegyverét gyűjtsék be.. persze ne Moszkvába, haha, hanem valami ellenőrizhetően semleges helyre, és semmisítsék meg mind egy szálig! Hogy ez egy gyógyíthatatlan idealizmus a részemről? Igen? Lehet, akkor viszont Moszkva, Washington, Damaszkusz és a többi mind egy kutya (értsd hadvezetés)!
      Mi? Hogy az atomfegyvereket kifelejtettem? Nem. Szerintem azok nincsenek is. De ha tévednék, ezt már sajnos nem fogjátok tudni a fejemre olvasni, mert nem lesz rá felület..

      Törlés
    2. Hm... a én szemem nem lássa aztat, mint Sang mesteré, de...
      Van egy sanda sejdítésem, miszerint ezeket a eseményeket azér lássuk, mert a sémákat nehez levetkezni. A öltönyös arcok eddég abban profik vótak, ha szájalni kellett, de haladni nem feltétlen sikeredett bármire is a drágáknak. (Persze időnként kötöttek mindenféle megállapodásokat, meg örök érvényű egyezményeket - amik ugye nagyrészt addig se tartottak, míg a aláíró felek elhagyták a aláírás helyszínét.)

      Nopersze... az is lehetséges, hogy azé, mégiscsak kell az a csihi-puhi, hogy flottul menyenek a tervek. Oszt mosmán az is mindegy, ki rúgja fel az üstöt. De ami biztosan érződik: van némi zavar a Erőben.

      Amúgymeg... moncsak Sang mester... ugye te is nagy valószínűségét látod annak, hogy érdeklődésedre a szemügés, kopasz csávó, aki a népek (vagyis mink) nevében szájal külhonban, majd jól bevezet tégedet eme ügybe, s jól megdobál mindenféle válasszal/bizonyítékkal?

      Valahogy, mégse sikeredik Oroszhont begyömöszkölni a "jó fiúk" című dobozkába. Teccektunni... vaneza fura képzetem, miszerint a politikás hazudozik = mer lélegzik. Meg mozog a szája.

      Mi több... el is tátanám a számat nagy meglepetésembe, ha minden érintett ország/állam vezetőji hevesen bólogatnának a felvetésre, s egymást lökdösve igyekeznének aláírni a ilyen egyezményt. Megmég... be is tartanák a abban foglaltakat.

      Törlés
    3. "De ami biztosan érződik: van némi zavar a Erőben."
      Van! Te mit érzel/tapasztalsz/gondolsz? P.

      Törlés
    4. Magyarország nem írt alá semmit csak az országfoglaló idegen szekta-orientált maffia bilderberges-besúgó magyar-bőrbe bújt csicskája. Ez természetesen nem ítélkezés hanem csak puszta tényközlés.
      14-nél egyszerre nem lehet több aláíró mert a 14 a "mágikus 7+7" - ezt minden spiritiszta, asztrológus, jós ecetera tudja. Ezért írják úgy a szövegben hogy "több mint 14" - hogy a fontos 14-es ott legyen. Ami leredukálva egyébként 5 - a beavatás száma. Semmi sem véletlen.
      Nem az elektromágneses erőben-rezgésben van a zavar hanem az azt eddig működtetőkben. Egyszerűen azért mert megjött a ráadásul még magasabb szintet is képviselő "konkurrencia". És a "fagyi" mostantól kezdve "visszanyal".
      Teljesen nyilvánvaló hogy a szíriai után a régóta létező izraeli vegyi fegyvereket is nemzetközi ellenőrzés-megsemmisítés alá kell vonni. Aztán pedig az összes többi országét. Az atom, biológiai és egyéb fegyverekről már nem is beszélve.
      Akkor elrendeljük ezt is - ha már LÚD legyen kövér, de ne fideszes. Feltételezhetően itt senki ellenére nincs a totális háborúk után most már a totális leszerelés. Az ak-cion-ra akkor jöhet a re-ak-sion - aztán majd meglátjuk hogy mi jön ki megoldásként. Lehet hogy felsejlik az Aranykor ?

      Kerion

      Törlés
    5. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy a helyzet a következőkre irányul:

      Az oroszok kitalálták, hogy Szíria vonja nemzetközi felügyelet alá a vegykófegyvereit. Ez nem csak egy rövidtávú elgondolás szerintem, hanem pontosan arra irányul, hogy a Közel-keleti államok MINDEGYIKE így tegyen. Tehát ez egy hosszútávú terv kezdete, amit a szokásos probléma-reakció-megoldás szentháromsággal kommunikálnak:


      PROBLÉMA: Hű az anyját, itt valakik vegykó fegyverekkel szórakoznak!

      REAKCIÓ: ez antihumanitárius dolog kéremszépen, azonnal tessék abbahagyni és átadni "NEKÜNK" a fegyvereket.

      MEGOLDÁS: nemzetközi felügyelet alá kell helyezni minden Közel-Keleti állam vegyif. készletét.


      És ugye tudjuk, hogy melyik az az "állam" amelyik semmilyen nemzetközi normát nem fogad el és tekint sajátjának? Ergo: Izraellel tervezik a VALÓDI konfliktust, ahogy a Biblia nevű programfüzet is "javasolja". Erre mutatnak azok a jelek is, ahogy kezdik ráhúzni a vizes lepedőt erre a tákolmányra:

      "Kiderült, hogy Izrael már négy évtizede gyárt és birtokol vegyi fegyvert"

      http://kuruc.info/r/6/117492


      Vagyis ennek az egész helyzetnek szerintem a kulcsa és a célja: Izrael megbolygatása. És ha egyszer egy ilyen veszélyes és szándékosan feltuningolt hangyaBOLYt megBOLYGatnak annak BOLYGó-szintű következménye lehet...

      De szerintem ez is csak olyan terv marad már, ami nem jut ki a tervezőasztalról. Legalábbis remélem. Vagy az is lehet, hogy inkább jobb lenne megtörténnie ANNAK, aztán mindenki mehet haza, vagy ahová akar.

      Törlés
    6. Lehet félre megyek kissé megint, de anno valahun olvastam egy olyan fejtegetést, hogy a régi/megszokott trükköket használva az olyan hatalmakat, amiket hosszú időn keresztül építgettek, aztán felhasználtak, majd jól bedöntögetik, oszt... Odahajintnak koncnak egy másikat a muslincáknak. (Lásd: köpkögyük Amrikot, ne kedveljük a kifejezetten arrogáns és mindenre/mindenkire ba... csesző Yahve hívő műállamot. S közbe asztalosék is mindenféle hülyeségeket tanálnak ki szerte a fődgolyóbison, stb.)
      Nopersze... hogy annak mi értelme vót, hogy a lopaksrácok (mán ha vannak ugye) ennyit görcsöltek, hogy aztán jól felrugdaljanak mindent, és egy (kinézetiben) más irányt kövessenek... Hááát... biztos a ilyesminek is van értelme. (Monnyuk... a sunnyogási kényszert se mindig sikerül felfognom, dehát...)

      De... mint fentebb emlegettem vót: politikás = mozog a szája = ...

      Törlés
    7. Akkor elmondom hogy elvileg az eszement "rendszert" ugyanazoknak kellene lebontaniuk akik felépítették. Végső soron a jelenleg 6almon lévőknek. Legalábbis - "Teremtés-ügyileg" - meg van adva nekik a lehetőség erre. Ez természetesen a 6almasok-"kiválasztottak" érdeke is hiszen ezen az úton tudnak ők is "átváltozni". Isten, a Teremtés, a Teremtő - bárhogy is nevezzük - mindenkinek megadja a lehetőséget. Az más kérdés hogy az egyes ember - pláne a 6almas és vagyonos - él-e vele. Nálunk is próbálkoznak a bankok ellen való menetellel, rezsicsökkentéssel meg hasonló porhintéssel - de ez persze édeskevés. Meg hát egyénileg is példát kellene mutatniuk például a politikusoknak, a bankároknak egyéb vezetőknek.
      Ezért van most az - amit minden további nélkül konstatálhatunk is - hogy, legalábbis média-szinten a zsidók és embereik az "élharcosai" jóformán mindennek. Most a leszerelést is ők próbálják majd valahogy összehozni. Ez logikus is, hiszen nekik vannak meg a materiális eszközeik erre. Ők tudják hogy egyáltalán mit is "állítottak elő" hatalmi-félelemkeltő szempontból.
      Tehát Putyinék, Obamáék semmit sem találtak ki. Ők és a többiek csak végrehajtják azt amire késztetésük van - jó esetben. Amikor pedig lebontották a saját "13 családos" rendszerüket már beállhatnak ők is sorba. Bár 2esélyes a dolog mégis valószínű hogy megteszik mindezt - mégpedig a szabad akaratukból. Azért mert eddig is a késztetéseik után mentek - csak a negatív késztetéseik után. Hacsak - még egy utolsó nekirugaszkodással - nem lesznek leváltva vagy kiiktatva az eddigi, még előző "késztetőik" által - de a trend már akkor sem fog megváltozni más emberekkel sem.
      Vannak emberek akik úgymond "nagy magyarként" vannak elkönyvelve - holott egyáltalán nem is magyarok. Sorolhatnánk zenekarokat, színészeket, spirituális és egyéb "felvilágosítókat" tömegével. DE külföldön is ez van. A David, Daniel meg hasonló keresztnevű az eddigi rendszert "lebontó-leleplező"-kel teli van a padlás. Tudva hogy kicsodák is ők - hamis vagy valódi "ellen-menők" - hagyni kell őket hogy elvégezzék a dolgukat. A magyar táltos szerepe az hogy minden eshetőségre készen áll. A testi-lelki gyógyításon, a természeti és egyéb katasztrófák alatti segítség-nyújtáson kívül arra az esetre is ha például "kavics kerül a fogaskerekek közé". Akkor valakinek lépnie kell - úgymond a Teremtés másik oldaláról is - hogy kihúzza az Aranykor felé gördülő szekeret a kátyúból.

      Kerion

      Törlés
    8. Quedra mester ""majd jól bevezet tégedet eme ügybe, s jól megdobál mindenféle válasszal/bizonyítékkal?""
      Nem hinném. Ugyanakkor Aszad elnöknek sincs csengettyű a nyakában mint a Cukri báránynak, szóval akármelyik félről el tudok képzelni bármit. A külügyérünkkel az a baj, hogy a mondatával (miszerint hemzsegnek a bizonyítékok) lenézett minket, a választókat. Mi, a választók vagyunk az ő bírái, ugye, és nekünk nem jár a bizonyosság? Hát miféle büntetést szorgalmaz a nevünkben úgy, hogy nekünk a bíróknak nem jár bizonyíték? Ezt így hogy?

      Az előző posztban beszéltünk a sok haszontalan romlékony holmiról, és a haszontalan munkáról (emberi robotról) amely ezeket a vackokat előállítja. Úgy látszik van valami a levegőben, mert ez az írás is épp ezt boncolgatja. Bár a termelő ipart pont kihagyta -mint a szerzője szerint alapvetően hasznos ágazatot- , és csak a többit részt boncolgatja (pölö asztalosékat), de mi megtettük (csak elkezdtük) helyette, miszerint az iparban sem minden fenékig tejfel. Az írás (fordítás), mindenkinek ajánlom: http://fenteslent.blog.hu/2013/09/09/a_humbugszakmak_jelensege

      Törlés
    9. "Lehet hogy felsejlik az Aranykor ?"
      Én mint eccerű gyagyás azt mondom nem lesz itt semmiféle menet.Azt mondod kb 2025-2035-körül jön el.Én meg azt,hogy ebben az Eonban biztosan nem.Különben is,hol leszek már akkorra.De nem akarok vészkakukkolni. Felhomályosítók meg falbontók.Ugyan már.Egyszer egy illető ezt mondta: "ha a demokráciát más hozza el akkor az el is viszi" . Így van ez az emelkedéssel is.
      Segíts magadon....Mindig is ez volt,a többi csak ámítás.Egyébként kezd már az itteni hozzászólások többsége is "azokkal" foglalkozni.Nem kéne.
      a.n

      Törlés
    10. A.N, mindenkinek az jön el - itt vagy máshol - aminek el kell jönnie a számára az egóval nem befolyásolható tudatalatti önmérlegelése során. Mérlegelni meg azt lehet AMI éppen benne VAN az illető gondolataiban-tetteiben. Mindez voltaképp a belső rezgés-intenzitás mértékében mutatkozik meg. Ez kerül végül is "mérlegelésre" nála. Tehát szabad akaratából bárki változtathat a sorsán az utolsó pillanatig - Te is. Én már régen változtattam és tudom hogy még az életemben eljön a Földi Aranykor. Ha pedig azt veszem hogy 64 éves vagyok - sok már nem lehet hátra - az aranykorig.

      Kerion

      Törlés
    11. Nyah...

      Sang mester. Nem mondom vót jelenleg türelmem a belinkelt ódal cikkjét végigolvasnom, de... ami feltünött: jéé... megin egy David. :)
      Aztán. Aztat, amit sikerült átfutnom a csóka írásából elég közelről sikeredett megtapasztalni (elvégre minősített biodroid vótam vagy hat esztendeig - természetesen sok műszakban.) Agyaltunk is párakkal egy éccakás műszakban, hogy hova a bánatosba horgyák azt a sok kütyüt, amit összeeszkábálunk naponta? Aztán arra jutottunk, hogy:
      a) mint a cocrencerben, vagyis raktárba,
      b) kiszórják húsz méterenként a sivatagban/őserdőben.
      Aztán, azt is sokszor tapasztaltuk/láttuk, hogy aki rendesen elvégzi, amire bepr... izé... megkérték a felettesei, meg végigmelózza a műszakot, az a Háromhavonta esedékes kirugdosáskor mán röppen is. Azmeg, aki sosenem rakott odébb egy csavart se (vagy ha mégis, akkó a javítósok anyáztak mer kellett egy fél műszak, mire működőképessé tették a kütyüt), de cserébe hosszú vót a nyelve, meg sokat tudott szájalni, az több évig is nyugiban bejárt "dolgozni"
      Mondhatni "fura" vót. Persze... aztán a vezetés feszt sírt-rítt, hogy milyen sza... nem jó mán nekik, meg le kell majd húzniuk a rolót, meg... Oszt még most is görcsölnek. Pedig mán jó ideje kirakták a szűröm. Nagy sajnálatomra. (Össze is sírtam a szakállam a bánattól.)


      Köhh... a ilyen-olyan motiváció, késztetés, megami... mijóta számít bele a szabad akarásba Kerion mester (persze, azon kívül, hogy foglalkozik-é vele a delikvens, vagy nem)?
      Valamint felemlegetett életkorodhoz bátyámuram... ez is minyimum kétesélyes. Vagy még eme húsrucid elhasználódása előtt megtáltosodjunk jópáran (és lészen nagy bódogság, meg izé...), vagy még jó sokáig fogod húzni. ;)

      Törlés
    12. Hopsz... milyen kis feledékeny vagyok.

      P:

      Hogyan is vezessem le a választ a kérdésedre? Hm... monnyuk így:
      A kis fejemmel úgy gondolom, hogy bekövetkezett némi változás szerte a világban. Mert az eddég pöpecül működő gépezet telement mindenféle porszemekkel. Oszt a technikusok meg nem győznek futkorászni.
      Vagyis, amit eddég precíz mód csinyáltak a "szamuráj bácsik", azt most úgy intézik mintha egy bekötött szemű kiskölyök hadonászna.
      (Persze... lehet tévedek, és megettem egy olyan pogramt, amit nem kellett vóna.)

      Törlés
    13. Quedra, amikor az ember már eljutott egy szintre akkor már csak a tudatalatti intuícióit követi. Mégpedig szabad akaratából. Mert tapasztalati úton rájött arra hogy neki minden tekintetben az a legjobb ha ezt teszi. Márpedig önmagának elvileg senki sem ellensége. Mindez tehát akkor van amikor az ember már "meghallja" a Teremtés sugallatait, a kérdéseire adott választ. Ami persze mindenki számára jön kivétel nélkül - csak sokan az alacsony belső rezgésük miatt meg sem hallják. Ez ezernyi módon történhet, de mindig váratlan és figyelem-felkeltő módon. Hogy az ember tudja - most a Teremtés/Teremtő "üzent" neki. A megtáltosodás/belső rezgés-emelés nem csak a testi-lelki túlélés szempontjából jó hanem a nyugalom-türelem-szeretet-szerelem elérése után törvényszerűen bekövetkező magasabb szintű lét boldogsága és vidámsága miatt is.

      Kerion

      Törlés
  8. Valakinek lépnie kell...
    Nos egy valakit biztosra tudok: mindenki saját elhatározásából. EE
    De miközben a politikusok szemetje közt túrkélnak sokan, addig ők nem tesznek effektíve semmit. Semmi értékelhetőt.
    Aztán meg megelíteném azokat, akik a zsidókról vajmi kevés komoly információval rendelkeznek(de komolytalan forrásból származóval annál inkább), és vagy köpködik őket , vagy félnek tőlük. De hát őket is megfertőzte egy KAZÁR parazita, ahogy ezt az országot is. És az nemcsak a páholyban terjed , hanem idelenn is.
    Ha egyszer abba hagynánk a zs-d-zást, akkor lehetne rátérni az érdemi dolgokra. Szerintem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Furcsán skatulyázol pléhbános, az írásodból bármit kiolvashatok...(Nem látom tisztán h.szellemi v. "anyagi" "minőségről írsz-e. Megoldásként szerinted tisztelni, szeretni, megérteni, elfogadni, v. esetleg segíteni, gyógyítani kellene-e...)
      A mi fiókjaink láthatóan neked nem tetszenek, de nem osztod meg velünk, hogy hol tévedünk, és azt sem, hogy miként kellene a Te nézőpontod szerint megfelelően fiókozni.

      Gondolataid végéről H.P. ugrott be, ahol nem volt szabad kiejteni a "tudjátok ki" nevét... Az mégis megtestesült, és a meccset - a szőnyeg alá söprés ellenére - le kellett játszani...

      SZN

      Törlés
    2. Igen SzN mondhatod nyugodtan, hogy skatulyázok, de mire is mondod ezt?
      Én tartózkodom attól, hogy személyes támadást indítsak, de neked ez már egész jól megy.
      Hogy nem látod tisztán amit leírtam, az nem biztos hogy a te éleslátásodtól van.
      Egészen jól tudsz érvelni , ebben nálam jobb vagy (bár a H.P. hasonlatod nekem sántít).
      Ámbátor az észérveken túl nem biztos, hogy meghallod a szív hangját, amiről elvileg tudni kéne, hogy jellegzetesen halk. Ergo nagyon könnyedén el lehet nyomni durva gondolatokkal. De ettől a magasabb szintű megismerés is késik, a lelki fejlődés pedig lassul.
      És nem általánosítok, hanem egy igen aggasztó , általam észlelt jelenségről próbálnék valakivel dumálni.
      Díszes csillivillizációnk tele van fals eszmékkel. A kedvenceim a római időkből származó mondások: "Cél szentesíti az eszközt"(elképesztő! ha valakinek elég nagy a mellénye , akkor neki mindent szabad?) "Oszd meg és uralkodj" (n.c.)

      Törlés
    3. Úgy degradálod országod(?), hogy közben KAZÁR parazitázol, majd a zs-d-ás felfüggesztését kéred? Ez nekem így nem áll össze...

      skatulyák:
      - addig ők nem tesznek effektíve semmit (ez előítélet...)
      - akik köpködik őket , vagy félnek tőlük. De hát őket is megfertőzte egy KAZÁR parazita, ahogy ezt az országot is. (ez is előítélet+ítélkezés...)
      - az észérveken túl nem biztos, hogy meghallod a szív hangját (feltételes előítélet...)
      - Én tartózkodom attól, hogy személyes támadást indítsak, de neked ez már egész jól megy. (ez is ítélkezés, mert semmiféle "támadás" nem állt szándékomban...)

      SZN

      Törlés
    4. Ezt én nem értem...

      SZN az egyik legkedvesebb gyerek itt, Pléhbános meg az vh blogos megnyílvánulásai alapján szerintem az egyik legtisztábban látó elme - itt meg rögtön összeszólalkoztatok.

      Kár.

      Fura.

      Törlés
    5. Én sem értem Mazsola. Pont ez a bajom...
      Vagy egy félresikerült első bejegyzésről van szó, amit jelentősen félreértek, vagy valami egészen másról...

      Első körben próbáltam tisztábban látni, de ez nem sikerült... ha érzem valakiről, hogy mit képvisel azt hangulattól függően többé-kevésbé el tudom fogadni, de ezek a bejegyzések irányultságukban nekem szétesnek...Egy kicsit ide is, egy kicsit oda is, olyan szidósan...

      Remélem tévedek, majd elválik...

      A vh-n már csak a címeket szoktam elolvasni...abból sajnos minden "kiderül"... Néha az ismert kommentelők írásaiba még bele-bele olvasok, pléhbánost viszont nem ismerem.


      SZN

      Törlés
  9. Mi van pléhbános, elgurult a gyógyszer ? Mivel itt érdemi munka folyik "Valamiért és Valakiért" idejöttél riogatós ál-Buddhától acsarkodni - szidó-vádaskodni ? Ha a jászkenéznek hazudott askenázi kazár vagy a szavárdnak hazudott szefárd élősdiekkel van bajod mint nekik eddigelé behódolt szemitának akkor meg ellenük menj, az ő blogjaikra. Itt nincsenek olyanok. A zsidózással is eltévesztetted a házszámot: ez nem az egyébként szidó-ihletésű megvezető Posta-blog, a Kuruc vagy a Hunhír, de még a hasonszőrű magyarkodó Hun-tévé sem. Az igazmondás nem bűn - annál inkább a hazudozás, az elhallgatás, az összemosás, a valóságra való vagdalkozva reagálás. Egyébként meg ezt az országot a mélyben nem tudta/tudja megfertőzni senki. Legfeljebb a hozzád hasonló 6almaskodva országfoglaló "mindent-tudó" zsidó-szakértő próbálgatja a felszínt megkaristolgatni. A téveszméidet, illúzióidat meg megtarthatod magadnak - karmikus lecke gyanánt. De hátha mégis fény gyúlik odabent - ezért segítségül:
    atlanteanconspiracy.com
    A bolygó és az emberiség ellen összeesküvő szekta-orientáltak ujjait, kezét kell csak figyelni a "masonic hand signs" képein. Ezt is pusztán csak azért hogy konstatálhassuk a "valakik" azok akik az általuk "senkivé", hazátlanná tett emberek és persze a Teremtés ellen is galádul összeszövetkeztek.

    Kerion

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "A téveszméidet, illúzióidat meg megtarthatod magadnak"

      Nyugi Kerion atya, nyugodtan kifejtheti nálam a véleményét Pléhbános barátunk is.

      Törlés
  10. Teljesen igaza van Pléhbánosnak és ezt csak az nem látja aki nem akarja!

    VálaszTörlés
  11. Jól van Kerion, én nem bántani akartalak, de íme egy gyors másolási művelet a TE szavaidból:
    "Ezért van most az - amit minden további nélkül konstatálhatunk is - hogy, legalábbis média-szinten a zsidók és embereik az "élharcosai" jóformán mindennek"

    Ez SZERINEM zs-d-zás. Jó?
    Másrészt nem vagyok zs.d.szakértő, hanem valaki, aki lehet hogy látott és hallott, aki saját tapasztalatából beszél. Tecciktudni?
    Amikor ők ott hagyták Egyiptomot, addigra Egyiptom már egy lezüllött putri hely lett. De ők nem üres kézzel jöttek el onnan ám! Hoztak magukkal olyan tudást, ami esetleg a hasznunkra lehet.
    Az ősi tan ezredévek óta hullik szét darabokra. És ha te kirekesztően viselkedsz , akkor lécci ne oktass ki engem a karmával kapcsolatban sem. Ne kapd fel a vizet, mert dühöngésre nincs idő. Már csak tettekre maradt. Gyors de mégis átgondolt döntésekre. A gondolat ereje most hatványozottan fontos számunkra. Amióta háborúzunk hol a vallás, hol meg egyéb NEMES célokkal, esetlenné gyengévé és betegessé váltunk mint faj. Nem lehet keménykedéssel visszanyernünk , amit elvesztettünk. Nem gondolod?

    Másik, azért nem érdekel már a SBG blogja mert elmentek egy nagyon rossz irányba, és nem azért próbálkozom inkább itt, mert kellemetlenkedni akarnék.
    Ennyi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Namost... csak hogy rágcsáljuk kicsinyt (megint) ezt a vonalt is.
      Kérdés:
      Mér kell sikonyálni bárkinek is, ha valahun elhangzik a zsidó, cigány, akármi... megnevezés? Az esetek többségében az ezen néven magukat illető arcok tele vannak büszkeséggel, mikor mások előtt imígyen azonosícsák magukat nem? De, ha pl. én mint apró kis muslinca, aki épp véleményt fogalmazna meg, legyek kedves az ilyen politikásan nem korrekt kifejezéseket máshogyan kifejezni, mer... ez a sok negativitás, meg kirekesztés, meg...
      Ezminek?
      Mer valami fickó kitanálta, hogyan gondolkogyanak a népek? Meg mit lehet mondani, meg mit nem? Tessékmondani... ez nem gyök... izé... felesleges?

      Tán hasznos lenne azon is elfilózni páraknak, hogy a egyes személyek nagyrészt csak egyes személyeket nem kedvelnek ilyen-olyan okokból (pl. mer úgy tapasztaltak, ahogy). S most nem számoljuk ide azokat a csókákat, akik besz... megették a mindenféle (mostanság is) menő irányvonalakat/maszlagot.

      Meg ez a kapkodás is... Idő az van, legalábbis addég, míg az utolsó fickó, aki itten jáccódik, le nem veszi a húsrucit. És mán nem húz másikat. (Persze... lehet tévedek.)

      Törlés
  12. Pléhbánosnak van igaza és szerintem is zsidózik ez a Kérion akárki már pedig mint tudjuk gyakran a zsidók zsidóznak a legnagyobbat hogy hazafinak álcázzák magukat. Ha mást nem is, ezt legalább sokan megértették akik olvasták Posta Imre zseniális elemzéseit.

    VálaszTörlés
  13. Mintha focimeccsen lennék!
    És sehol egy tükör...

    SZN

    VálaszTörlés
  14. Milyen érdekes előkerülnek itt hirtelen sosem látott mindenféle emberkék, akik elkezdik itt a zsidókat védeni. Sőt mindjárt helyeselnek saját maguknak más nickeken. Rendkívül ötletes, bár én inkább szánalmasnak mondanám és lejárt lemeznek.

    pléhbanos uram, ami magának a kazár, az nekünk a zsidó, tetszik érteni? Ha maga szerint a "kazár" rontotta meg az egyébként talpig becsületes zsidókat, akkor bizony ködszurkálást tetszik elkövetni, mivel olyan, hogy kazár hivatalosan nem is létezik. Sem ország, sem nép. Zsidó viszont van, hivatalosan is és ország is. Tehát mi a valóságról beszélünk, maga meg egy nem létező dologra akarja kenni a disznóságokat. Ez olyan, mintha azt mondaná, hogy "pirézek" tehetnek mindenről, a pirézek rontották meg a zsidókat!

    Tessék mondani teljesen hülyének tetszik itt minket nézni?
    Szerintem el tetszett itt téveszteni a házszámot, nyugodtan lehet tovább sétálni, mert itt nem fog "szárba szökkenni" a filoszemitizmus, ez nem a hitgyüli kérem alássan...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tabernákulum expressz2013. szeptember 11. 19:42

      Itt tényleg nem "szökken szárba" a filoszemitizmus, inkább szarbaszökken a szokásos antiszemitizmus. Semmi gond, lehet tovább zsidózni de mint tudjuk addig jár a korsó a kútra...

      Törlés
    2. Jó a blog mert már kipécézte magának a feltehetően szabadkőműves páholytagság is. Jönnek is a megtáltosodóban lévő magyarok ellen a legkülönbözőbb gagyi nick-neveken. Bedobva a teljesen újszerű és megfellebezhetetlen antiszemita kártyát is - mint a szokásos cionista fegyvert. Nem elég már az alacsony belső rezgést önmagában is bizton garantáló szereP/Peresz-féle "felvásárlás", a bennszülött mindenből való kirekesztése, még a saját gyűlölködő sarat is a magyar nyakába kell varrni. A többezer éves szokásos - ősi áldozatának sohasem megbocsátó - hóhér-munka ez a javából. Egyenes út a pokolba...

      Kerion

      Törlés
    3. tabernákulum expressz2013. szeptember 11. 21:06

      "megtáltosodóban lévő magyarok"?! muhahaha... Kerion bácsi magának tényleg elgurult a pálinkás üvege. De azért a pálinkafüggőség még nem szentesíti az antiszemitizmust.

      Törlés
    4. Fáj ha a kisded játékaitokra fény derül, mi?? :o)))ok Amint le vagytok leplezve, egyetlen kártyátok marad, az általad említett szó, aminek nincs jelentése. Unalmas és szánalmas egyszerre.
      Kerionról meg le lehet szépen szállni!

      Törlés
    5. Részemről már minden meg van bocsájtva!
      Ez a dal úgymond sokdimenziós.

      http://www.youtube.com/watch?v=u4JIQhNAYqM

      Lujza

      Törlés
    6. OK srácok látom a gyűlölködés ezen tájakon is kedvelt vasárnapi időtöltés :-/
      Desebaj!
      Hanemha majd eccer elfogyni láccik erőtök és EGÉSZségetek, akkor nem valószínű, hogy eszetekbe fog jutni, hogy ÉVEKET töltöttetek gyűlölködésben, Bastian-féle tévképzetekben és Kerion-féle rémképekben fürdőzve(ezt a blogot is célba vették az ijjuminátuszok mega szabadkőműveszek).
      Hátjó... További jó szórakozást kívánok srácok!

      Törlés
    7. pléhbános
      Nem jellemző erre felé a gyűlölködés, csak vannak dolgok melyekre már allergiásak emberek...és ráadásul nehéz helyén kezelni az egy csokorba fűzött, ellentétes irányú gondolatokat, mert éket vernek és megosztanak...
      Ha nem burkolt ítélkezéssel nyitottál volna, akkor valószínűleg nem ezt kaptad volna vissza (hatás-ellenhatás, ha úgy tetszik fizika, ha úgy tetszik karma...)
      Amennyiben félreértettelek, elnézésedet kérem. Akinek nem inge...
      Jó tanács: Legközelebb, ha beköszönsz egy új oldalra, akkor azt lehetőleg tiszta lapokkal tedd.

      u.i.: Egyszer, ha legyőzöd előítéleteidet, bátran olvass vissza a régi kommentekbe.
      Bastiantól és Keriontól nagyon sokat tanulhatsz...

      A legjobbakat neked!

      SZN

      Törlés
    8. Jó rendben. Ezzel csak egy nagy gond van.
      Sokan ébredeznek, és az első jelre máris zizegnek.
      Sokan képzelik azt hogy jó úton járnak, de alighogy elindultak, máris eltévednek éspedig:
      Amint jelentős változás lép fel a világképükben , rögtön iszonyatosan okosak lesznek. Szép idézetekkel tömik a fejüket és másokét. De rögtön el is feledkeznek arról hogy az még CSAK szöveg. Értelmet majd csak jóval később nyer, amikor már egy hoszabb folyama eredményeként beitta a tudata , mint föld az esőt. De ha azon bizonyos folyamat közben rögötn el kezd kritizálni, akkor még mindig csak szöveg marad.
      Ha ez nem "tiszta" , akkor sorry.
      De az, hogy valaki nagyon magas röptű elemzésekbe bocsátkozik, és egy alap dolognál elhasal, az szerintem nem jó dolog. És ha ezt szóvá teszem, akkor rögtön átmegy a "felvilágosult" barátom dúvadba. Ez még messze nem "felébredt" lelki állapotra utal.
      És hogy én ilyen "kellemetlen" dolgokat feszegetek, attól már nem is vagyok szívesen látott vendég. De nem baj.
      Attól én még járom tovább az utam. Meg-megállok körülnézek, mint ahogy az SBG-nél is tettem , meg itt is tettem.
      Ha nem vagyok "kompatibilis" hát sebaj. De nem tudok lehorgonyozni egy olyan közösségben, amiben csak a megfelelési kényszer tartana helyben.
      Szóval továbbmegyek. Egyedül. meg kéne felelnem egy keresztény szülőknek (akik szektásnak szidtak, miután a reikiről meséltem nekik), posztmodern húgnak (aki nálam is jobban tudja a frankót, pedig ő "nem hisz ilyenekben"), és ez már fájdalmas, de attól még nem állok meg.
      Ez így már nem gyerekjáték és nem tündérmese, hanem kőkemény valóság!
      A legjobbakat!

      Törlés
    9. Otromba volt a beköszönésed és okoskodó a búcsúd. Szia.

      Törlés
  15. (áááá..mik folynak itt.. :D )
    *****
    Mazsola:
    "Ugrás = Jump = Szintlépés"
    erről jut eszembe..
    kocsma ablakában felirat:
    HITEL NINCS! VAN HALEN!
    http://youtu.be/wlq0lYB3iSM

    VálaszTörlés
  16. Na, én ezt nem értem, miért került elő a szemitizmus. És nem is érdekel. DÖGUNALMAS már. Mit kell ezen megvitatni, pléhbános???

    VálaszTörlés
  17. Ami a lényeget illeti az van hogy hamarosan nyílik nálunk a csillagkapu. Ez pedig azzal jár hogy a Kárpát medencei teremburán belül fokozatosan megnő a most már mindent kitisztító/megtisztító rezgésszint. Aki nem idevaló - nem magyar lélek-minőségű - az kénytelen lesz elmenni innen. Mert az alacsony belső rezgésszintjével nem tudja abszolválni a megemelkedett külső rezgést. A környező területeknél már magasabb szintű elektromágneses térrezonanciát. Megkezdődik a Földön lévő dolgok átalakulása - először itt a Kárpát medencében.

    Kerion

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tabernákulum expressz2013. szeptember 11. 23:25

      Delirium tremens, Kérion apó?. Egyes népcsoportoknál tényleg mindig nagy a "rezgésszint" mivel az alkoholisták keze hajlamos a rezgésre. Nem könnyű egy képzelt dicsős múlt és egy nemlétező jövő között vergődni amikor már a diliházakra sincs pénz.

      Törlés
  18. Az erősödő allergiás tünetek enyhítésére...;)
    http://www.youtube.com/watch?v=Lmw8jgNZwFE
    "sárkány ellen sárkányfű"

    SZN

    VálaszTörlés
  19. A legnagyobb baj,szerintem,hogy akik bevezették,és használják az "antiszemita"elnevezést,a legelvakultabb "antimagyarok". Ugyan, itt születtek,itt élnek,de zsigerből gyűlölik a befogadó népet.
    Aki lélekminőségében nem szemita,akkor mi más lehetne mint antiszemita,mint aki nem magyar lélekminőségében,mi más lehetne,mint, bizony antimagyar.
    Ez csak játék a szavakkal,...de nem szabad elkeseredni,a körforgásból előbb,vagy kicsit később de ki lehet szállni...

    “”…1992-ben a vízbe zuhant egy konténer egy Kínából az usa-ba tartó hajóról,és 29.000 gumikacsa került a Csendes-óceánba(miért Csendes?). Tíz hónappal később,Alaszkánál sodródott partra az első gumikacsa.Azóta már találtak ilyen kacsákat Hawaiin-on,Dél-Amerikában,Ausztráliában,és láttak néhányat az Északi-sarkvidéken is. 2000 kacsát azonban magával ragadott az Északi-Csendes-óceáni áramlat,amely Japán,Alaszka,az usa-északnyugati része és az Aleut-szigetek között mozog. Az áramlatba került tárgyak általában az áramlatban maradnak. Arra ítéltetnek,hogy újra és újra bejárják ugyanazt az utat,és örökra ugyanabban a vízforgatagban körözzenek.
    De vannak kivételek. Módosíthatja az útvonalukat egy időjárás-változás,egy tengeri vihar,vagy éppen egy véletlen találkozás egy bálnacsordával.
    20 éve ,hogy elnyelte az óceán a gumikacsákat,de még mindig felbukkan egy-egy a világ valamelyik partján,az áramlatban levő kacsák száma pedig csökken,ami azt jelenti,hogy ki lehet törni a körforgásból. Több évnyi ugyanabban a vízben való körözés után is van esély utat találni a partra…..”"
    kigabe

    VálaszTörlés
  20. Vagyis aki nem közülük való az ellenük van? Elég paranoid gondolkozásmód ez. Nem kell őket komolyan venni. Bűzös tályogok nemzetünk testén. Majd csak kitisztulnak..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tabernákulum expressz2013. szeptember 12. 9:20

      Jól nézne ki a "befogadó nemzet" a "bűzös tályog" nélkül. A "Hősök" téren még mindig birkák legelnének a rongyos jurták között. Nélkülünk az internet sem létezne és most az antiszemita birkáknak nem lenne hol böfögni.

      Törlés
    2. Ezt csúnyán benézted öreg, mert az internet alapötlete IS egy magyartól származik:

      "Telefonhírmondó ... jóval nagyobb jelentőségű, mint a telefonközpont: ez volt az eddig ismert első elektronikus hír- és műsorszolgáltató közeg a világon, a rádió és internet őse.

      Ezt valóban Puskás Tivadar találta fel, szabadalmaztatta is, és Budapesten működött a világon először, 1893-ban."


      http://www.mfor.hu/cikkek/120_eve_halt_meg_Edison_magyar_aranyaso_megbizottja.html

      :)

      Törlés
    3. tabernákulum expressz2013. szeptember 12. 9:56

      Hát tényleg zseniálisnak kellett lenni Tivadar bácsinak hogy feltalálja az internetet mielőtt létezett volna a számítógép vagy akár csak a tranzisztor. Csak hogy ne halj meg bután, a netet Tim Berners-Lee találta fel a genfi CERN kutatásai keretében. A langyos vízet véletlenül nem egy hun találta fel? Egyébként mitől "magyarabb" egy nemzsidó egy Magyarországon született zsidónál? Na ilyen kérdések ássák ki az antiszemitát a trágyából.

      Törlés
    4. Figyusz Mazsola, ne szomorkoggy mé van legalább egy dolog amit csak a hunok találhattak fel: a mazsola-evő hattyú DDDDDDDD

      Törlés
    5. Nem csak feltaláltuk az internetet, hanem a mai napig mi működtetjük, illetve fejlesztjük és ezt még a tevepásztorok is elismerik: http://radioislam.org/islam/english/jewishp/internet/jews_behind_internet.htm
      Berners-Lee mellett az internet másik atyja is egy "bűzös tályog": http://www.jewornotjew.com/profile.jsp?ID=1061
      Úgy látszik, hogy a nem-bűzüstályogok csak arra képesek, hogy fizessenek az örömért, hogy az interneten "bűzös tályognak" nevezzenek minket. Sebaj, úgyis nekünk fizetnek :)))))

      Törlés
    6. Mit magyarkodsz te antihungarista? :o))) Le van *va a pénzetek a kamatos kamataitokkal egyetekben!

      Törlés
    7. Eszemben sincs "magyarkodni", kedves nem-bűzöstályog. Mi ilyesmit nem teszünk, csak a birkák szeretnek ilyen-olyan "-isták" lenni.

      Törlés
    8. tabernákulum expressz/idesüss/bűzös tályog

      Én csak azt látom, hogy nem érted a világ működését kedves barátom. Minden az idea megszületésével kezdődik, és csak utána képeződik le a matéria szintjére. Az alapötlet Tivadar bácsitól származott, illetve a Teremtő rajta keresztül hozta be az emberi szintre ezt a megjelenítést. Ja és a számítógép feltalálója Neumann János volt, magyar-zsidó. Nagyon sok magyar feltaláló zsidó származású de Kárpát-medencei születésű ember volt, ebből én arra következtetek, hogy még egy ilyen rendkívül hibás terméket is, mint a "zsidó" meg tud nemesíteni e hely.

      Úgyhogy örülhetsz kedves barátom, hogy itt élsz és ezen a teremtői nyelven beszélgethetsz velünk, igazi magyarokkal. :)

      Törlés
    9. Izémizé, már csak nem nevezlek bűzös tályognak, bármennyire szeretnéd!

      Kinek a micsodája gurult el? Ezt elemezd, erre légy büszke:

      http://videotar.mtv.hu/Videok/2013/09/12/08/Az_elet_eredetet_kutatjak_a_Ceres_nevu_kisbolygon.aspx

      Törlés
    10. tabernákulum expressz2013. szeptember 12. 12:13

      Örülünk is Mazsolácskám. Sehol nincs még egy ország, ahol minden ami értékes ilyen mértékben tőlünk ered s ez önmagában is egy komoly örömforrás. Nektek is örülünk kedves "nem-hibástermékek", mert legalább jókat nevethetünk és mint tudjuk a nevetés a boldogság egyik titka. Egyébként elárulom neked, hogy többen is használhatnak egy IP-t :)

      Törlés
  21. Kigabe, nagyon jó a 29000 /=11/ konténer-kacsás példa ahol a konténer az illúzió kalitkája. Pontosan ez történik velünk is - szeretet-orientált és jóakaratú magyar lélekminőségű emberekkel. Folyamatosan hagyjuk el az áramlatokat, lépünk ki az időkígyó körforgásából. DE még itt vagyunk hogy a többi embert is felvilágosítsuk és segítsük amennyire csak lehet. Ha majd megteremtettünk minden feltételt az újraindításhoz, ha már "beüzemeltük" az Aranykort mint a körforgás új kezdetét - akkor akár már végleg HAZA is mehetünk. De addig még itt van dolgunk.
    Nos, ezt a Teremtésben régóta méltán elfoglalt szerepünket irigylik ősidők óta a jelenlegi idővégi paradigma haszonélvezői. Ezért is jönnek ide és foglalnak el mindent, bújnak magyar bőrbe és szorítják ki, rekesztik ki a magyarokat. A most már általuk "üzemeltetett" illúzió perifériájára, a voltaképpeni sEnki-ségbe - Nin/cs/HU/o/rszág-ságba. Mondván hogy ők a "kiválasztott valakik", az emberek - míg mások, köztük a magyarok meg a nem emberek vagyis a gójok. A hirado.hu is éppen azt szuggerálja hogy a Nyilas/Kentaur/nő/ - vagyis a magyar egy kalitkába van bezárva. Ez természetesen hazugság. Már nem így van mert a magyar már kiszabadult - az eddig még saját maga által is elfogadott önkéntes rabságból. Mivel mások nem tudják rács mögé tenni csak önmaga teheti meg ezt.
    Az egyik leglényegesebb különbség a két embertípus között az hogy a magyarok Egy-Én-ileg ébrednek, világosodnak meg és emelkednek fel a "megtáltosodásig". Míg az ál-magyarok ugyanezt csoportosan szektákba tömörülve - mint például a hitgyüli - próbálgatják, persze kevés sikerrel. Az egyik közismert szekta a most éppen John Kerry által fémjelzett scull & bones/koponya és csontok társaság. Melynek olyan "reprezentánsai" vannak/voltak mint az iraki háborút levezénylő Bush vagy a polgárháborús Lincoln. De - mivel jó kőműves szokás szerint mindent megpróbálnak lefedni - Marylin Monroe, Madonna, Brad Pitt és Celine Dion is közöttük sertepertél/t/. Monroe a szexet jelenítette meg, Madonna a fekete mágiát gyakorolja, Pitt a hollywoodi véráldozati bemutatókat felügyeli: Trója/Z war, Dion pedig a Titan/ic/os szer-elem-et/a heart will go on-t. Egyébként a D-ion/Odin/Dino/Noid egy az ismert Istenségre és a gyíkokra is utaló masonic betűjáték a Mátrixos Neo/One/Noé/Eon mintájára.
    Erre csak azért lett felhíva a figyelem - hogy lássuk: sokszor előfordul hogy valami/valaki nem az aminek látszik. Vannak a beazonosíthatóan gyűlölködő háborúkra uszítók meg a látszólag beazonosíthatatlanul széptevők - akik persze ugyanazok mint az előbbiek. Ugyanazt az eszement hatalmat képviselik - ráadásul még ugyanabban a zárt titkos közösségben/szektában is - miközben megpróbálják szalonképesebbé tenni a megvezethetők számára a 6almi verdiktet. Még szerencse hogy - kilépve az összeomlóban lévő illúzióból - ezeken a dolgokon már egyre inkább túl vagyunk.

    Kerion

    VálaszTörlés
  22. Ennek a vitának annyi értelme sincs.. mint pl.azon vitázni, hogy a szabadkőművesek ilyenek vagy olyanok, vagy hogy a lovagok ilyenek vagy olyanok.. mivel a "valódiak" már régesrég el lettek felejtve..
    Az Állatfarmon meg (gy.k.Föld) már ki emlékszik, mit is irt eredetileg a pajta falán.. mindig csak egy mondatnyi változott..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zplus, nem tudom milyen vitáról beszélsz. Nem vitatkozom senkivel - részemről csak a tények vannak közölve - "megvilágosítva". Egyébként meg ha össze akarod mosni a dolgokat, arra vigyázz mert éppen ez a még regnáló hatalom taktikája. Hogy miután lezüllesztettek mindent tartják a véres markukat. Pedig Isten színe előtt csak mint emberek egyenlőek másokkal - a cselekedeteikben viszont nem. A Teremtés által irányított egómentes önmérlegelésben meg ez az ami számít. Így nem hogy nem "váltatnak meg" de az őket megillető helyre is mennek.
      Ezért van itt a Nibiru/NépBíró/ a Népek Bírája is hogy a precessziós korszakváltás kapcsán a helyére tegyen mindent, hogy "ország-szinten" rendbe hozza a dolgokat. A Nibiru egyébként számtalan ősi mezopotámiai pecséthengeren is ott van Tu/l/rul jött Sólyom-testű "szárnyas bolygóként" megjelenítve. Amint például a nyilas/kentaur tartja a 2 kezében. Jelezve ezzel a Teremtővel meglévő szoros kapcsolatát. Az meg hogy a skorpió lényegű nyilas/kentaur/10-es - centa-úr/nő/ - a feltámadó főniksz-madar/magyar köztudott. Tehát a valódi magyar, tetszik vagy nem tetszik - közvetve, tehát Elsődleges táltos-avatárként - a népek bírája is. Az természetes hogy nem tetszik aztán ez a Teremtői Verdikt sokaknak - főleg a valamiben sárosaknak.

      Kerion

      Törlés
  23. Egy kis érdekesség, számokkal, képekkel:
    http://sportgeza.hu/futball/2013/09/12/ez_a_foci-vb_senkinek_se_lesz_jo/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zé, ez közel volt:-)
      Már régóta nincs genetikailag vegytiszta zsidaj, és már a szab. kőm. brig. sem a régi, csak fejetlenség van, töketlen rohangálás, és összevissza kapkodás. Gecinek lenni csak spirituálisan, a műfajt művészi szintre emelve érdemes, de hol vannak ezek már ettől...?
      Kisstílű vásári zsebmetszők.
      Valaki írta itt, hogy zavar támadt az erőben - mindez alighanem a fentiek egyenes következménye.
      És akkor még nem is szóltunk az oldalt mostanság teleszemtelő, meglehetős kezdetleges eszközökkel operáló munkatárskról:-)

      mj

      Törlés
  24. Livi, Livi, nyugi, nem kell ennyire komolyan venni az ilyen kedves embertársunkat.
    Tudod, az ilyenek esetében az a célszerű, hogy nem „eteted” őket. Vagy ha már eteted, akkor jól tömd meg, hogy kielégüljenek, kiverhessék a kis micsodájukat.

    Egyébként meg tulajdonképpen én örülök is neki, hogy az ilyen szerencsétlenek is olvasgatnak itt nálam, hátha így tanulnak is valamit. Vagy ha szimplán csak szórakoztatom őket, az is jó, mert örömet okoztam neki. Tehát mindenképpen „én” nyerek! :)

    Gondolkodom is rajta, hogy átnevezzem-e a blogot

    MAZSOLA ENTERTAINMENTS

    -re. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Javasolnám: MAZSOLA BOLHACIRKUSZ :)))

      Törlés
    2. Á, az túl snassz, és ráadásul az idelátogató hibás termékek nem is értenék! De azért kösz az ötletet! :)

      Törlés
    3. azért mert megjelent pár bolha, még nem kéne átnevezni..

      Törlés
  25. Jót szórakozunk, az már igaz!:o) Ennek az alaknak az elemi logika szabályaival is gondjai akadtak - és milyen érdekes, hogy azonnal megtetszett neki a metafórám, gyorsan el is fogadta. :o) Közelről ismerem a fajtájukat, sajnos. Üresség tátong a lelkük helyén, bűzlenek a hatalom- és pénzkergetés okozta izzadságtól. Ennyit erről.

    VálaszTörlés
  26. Kerion!

    "Nyílik a csillagkapu"

    Kérek egy dátumot!

    Mara

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Kérek egy dátumot!"
      Milyen jó is lenne,ha ez ilyen egyszerűen,könnyen,így működne./ -vagy mégsem,és rossz....?-
      De hiába tudod a dátumot,ha a pontos helyét nem,vagy fordítva.
      Vagy tudod mindkettőt,és mégsem juthatsz át rajta,mert még nem vagy kész erre.
      Meg különben is.Szűkszavú hozzá szólásodból nem derül ki,hogy tudod egyáltalán hova is vezetnek ezek a "kapuk"?

      Mindenki egyénileg kapja a meghívást.

      Ha pedig egy kataklizma során mindenkit mentenének egy fényes "csillagkapun" keresztül....én kihagynám.

      Kigabe

      Törlés
    2. http://images1.fanpop.com/images/photos/2200000/Trinity-from-The-Matrix-the-matrix-2282236-1024-768.jpg

      zplus

      Törlés
  27. Ezt a"kérek egy dátumot" csak poénból írtam..
    Spirituális szempontból már egy kicsit "kapisgálom" a dolgokat.Nálam úgy volt ,hogy volt pár
    érdekes spirit. élményem,utána nagyon sok könyvet elolvastam,majd jöttek az előadások.
    Most ott tartok,hogy rájöttem minden válasz bennünk van ,csak kellően meg kell érni rá,hogy
    megértsük.Azért szívesen elolvasok egy-egy értelmesebb beírást ,sokat tanulok ebből is.
    Itt azért van pár "magasan fejlett lélek" .
    Üdv Mindenkinek:Mara

    VálaszTörlés