2013. szeptember 22., vasárnap

Egyetemi tananyag: "Az oltások veszélyei"

(Velorex barátomtól kaptam ezt az információt, úgy vélem érdemes megosztani)


"Egy ismerősöm lánya pszichológiát tanul az egyetemen, és lassan az első szemeszter végére ér, jönnek a vizsgák. A gyermek-lélektan tanáruknál vizsga tétel a gyermekkori védőoltások, és az előadás mellett az alábbi anyagot jelölte meg a vizsgára való felkészüléshez. Ahogy elnézem, nem is véletlenül..

http://oltasok.netii.net/oltas_veszely.html

(a főoldalon sok egyéb is van)



Összeesküvés elméletes blogokon már sokat olvastam/írtam erről én is véleményt, de egyetemi vizsgaanyagként még nem találkoztam a témával. Érdekesnek találom, hogy a mai magyar oktatásban még van olyan tanár, aki az objektív valóságot próbálja megmutatni a tanítványainak. Egy elolvasást talán megér a dolog, mert a jelek szerint egyetemi szinten oktatásra érdemesnek tartják a témát. Különösen érdekesek azok a kimutatások, melyek szerint az oltandó betegségek szinte már eltűnedezőben voltak, amikor bevezették a szurikat…"


A témába vágóan "ajánlom" megnézni a "FERTŐZÉS" c. filmet Matt Daemon főszereplésével. A film lényege az ijesztgetés magas fokon, és a végén ügyesen bemutatják, ahogy egy malacka, denevér által leszarva, távol-keleti konyhába bekerülve milyen veszélyes is lehet az egész populációra nézve. Az egész film bűzlik a vakcinagyártók propagandájától, de ezen miért is lennénk meglepődve, elvégre hálivúúdban készült...



The Music: Drugs



Figyelemreméltó refrén:


Drugs in the hands of a dealer
The devil comes
Drugs in the hands of a doctor
you all want more

Ha a drog, egy terjesztő kezében
Az ördög jön
Ha a drog egy doktor kezében
Még többet akartok

81 megjegyzés:

  1. ez a szám nekem is tetszik. megengedtek egy off-ot? aktuálissá válik a kérdés, azért. mert szép, h másként gondolkodunk, de időnként eljön a cselekvés ideje is. szóval mi a véleményetek arról - és többetek családosak vagytok - hogy pár hónapos csecsemőknek ÖTféle oltást adnak be egyszerre, három alkalommal? Ti mit tapasztaltatok a gyereketeken a védőoltást követően? Segítsetek tisztábban látni, mert nem vagyok hajlandó a picit egy esetleges egészségkárosodásnak kitenni állambácsi miatt. ezen az oldalon olvastam a szövődményekről : http://thinktwice.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Be lettek oltva a gyermekeink és mostanáig nem találkoztunk védőoltás okozta mellékhatásokkal... (vagy legalább is nem vettük észre....nekünk nem volt rossz érzésünk az oltások előtt)
      Egyik közeli ismerősünknél viszont jelentkeztek fura tünetek. Anyuka meg van győződve, hogy az oltás miatt. Orvos szerint természetesen ez "hülyeség, anyuka túl sokat olvasnak az interneten"...
      Hozzáteszem minket is lehülyézett a gyermekorvosunk, amikor morogtam a kötelező oltások miatt...
      Nem tudom, hogy ez most segített-e...?

      SZN

      Törlés
    2. Mi (valószinűleg) másik országban vagyunk. Nálunk:
      - "Orvos szerint természetesen ez "hülyeség, anyuka túl sokat olvasnak az interneten".."
      - láz, felkaron bőrpir, duzzanat (hideg borogatás), influenzaszerű tünetek
      - a szociális- védelmi központ elveheti a gyereket, ha az nem kapja meg a kötelező oltásokat

      Négyszer végigjátszottuk az egész oltás-mizériát. Ezzel együtt nem lettek látható maradandó szövődmények (koppkoppkeményfára).

      Törlés
    3. köszönöm, nekem nagyon rossz érzésem van ezzel kapcsolatban. remélem, holnap lesz egy kis időm kifejteni, de attól tartok, hogy a valódi célja az agy átprogramozása és az immunrendszer gyengítése, előkészítendő az egész életen át különböző betegségeken keresztül az egészségügy- és gyógyszerfüggőséget..

      Törlés
    4. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

      Törlés
    5. Olivin33, ha lehet, kérlek ne merülj bele a rossz érzésedbe! ( Tudom, ezt mondani könnyű, de akkor is.)
      Régebben volt egyszer egy riport egy anyukával, aki elmesélte a terhessége történetét. A lényege az volt, hogy a terhességi vizsgálatok során kiderült, hogy a gyermeknek súlyos rendellenessége van és el kellett volna vetetnie. Erre ő nem volt hajlandó, viszont attól a naptól fogva folyton imádkozott, és hitt is abban, hogy neki egészséges gyermeke fog születni. Így is lett.
      Az oltásnál sokkal nagyobb megpróbáltatások várnak minden picire. Most az a legfontosabb, hogy megnyugodj, mert a babád mindent megérez rajtad, meg az anyatejed is csak akkor lesz a legjobb összetételű, ha nyugodt vagy. Egyszer biztosan eljutunk odáig, hogy nem lesznek már ilyen agyament oltások, de ez nem most van. ( Most ne olvass ilyen honlapokat!!!)

      Lujza

      Törlés
    6. Lujza. Nagyon, de nagyon igazad van. Nekünk 6hónapos a pici. Mind a ketten ellenezzük a feleségemmel a "védőoltásokat", de a kicsinek azt mutatjuk, hogy nincs semmi gond AZ ÉLET SZÉP és picur mosolyog is folyamatosan aminél nagyobb ajándék nem kell...
      Gyula

      Törlés
    7. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

      Törlés
    8. "Meg lehet tudni, hogy hogyan hat az oltóanyag, hogyan fejti ki a hatását."- Általánosságokat fog megtudni. Azt, hogy az ő babája miként reagál minderre, nem fogja megtudni.

      Lujza

      Törlés
    9. Mi is megkaptuk a kötelezőket gyerekként, a gyerekeink is megkapták sajnos, de látod még mindég itt vónánk.

      Olivin, ezek az oltások is csak Földi anyagokból vannak (tán), szerintem is az a lényeg, hogy ne félj tőlük, mert sokkal fontosabb mihez kezd velük a test - ez pedig attól függ milyen az ember szellemisége. Állítom neked, hogy egy tudatos, vidám, kiegyensúlyozott ember immunrendszere sokkal több méreganyagot képes feldolgozni, mint egy ... nem ilyen. :)

      Tudod, az idea létezik, hozzá képest az anyag csak illúzió.

      Törlés
    10. Na igen Mazsi! Valami ilyesmit szerettem volna megfogalmazni. Tudom nem sikerült, de a szeretet érzés megvan. :)
      Gyula

      Törlés
    11. Hát igen Japánban is azt tanácsolják hivatalos szervek! a Fukusimához közel élőknek, hogy legyenek vidámak, sokat nevessenek és akkor nem fog rájuk károsan hatni a sugárzás :)). Na elmennek a jó....

      Alapvetően nem a hatóanyag káros (elölt vírusok) a vakcinában, hanem az adalékok, ill. az esetlegesen nem elölt maradék vírusok. Ezért van az, hogy a beoltottak között többen kapják el az influenzát, mint aki nincs beoltva, mivel maga az oltás is terjeszti :)).

      A régen adott oltások azért hasznosak is voltak, viszont ma már azok a betegségek valójában nem is léteznek a civilizált helyeken, mert annyira már megnőtt a higiénia a társadalomban, tehát nem a vakcina miatt nincs, hanem azért mert szappannal mosakszunk. Az influenza ellen adott vakcinák viszont teljesen hatástalanok, azt beadatni ostobaság.

      Viszont nagyon jó lehetőség ez a vakcinázás (most, hogy már semmi szükség nem lenne rá) a káros anyagok bevitelére, mivel ilyen módon közvetlenül a véráramba kerül, megkerülve az emésztőrendszer kiválasztó/szűrő rendszereit, tehát sokkal hatékonyabb, mint az élelmiszerrel való "mérgezés". Viszont a szövődmények jóval később jelentkeznek (néha azonnal), aminek nagy előnye, hogy nem bizonyítható az oltással való összefüggés, viszont szép hosszú, krónikus betegségekkel terhelt közép és öregkort ígér a gyógyszergyárak nagy örömére.

      Tehát csak ritkán fordul elő azonnali halál valami allergiás reakció miatt, többnyire nem halálos, és mivel már elég régóta folyik ez és azért az tagadhatatlan, hogy az átlagéletkor emelkedett a kötelező oltásokat elrendelő országokban, ez azért elég bizonyíték. Viszont ez véletlenül sem azt jelenti, hogy az oltások miatt nőtt volna meg az átlagéletkor, csak azt, hogy ez nem csökkenti, mert mivel ezt mindenki megkapta és akkor a hatása jelentkezne a statisztikában.

      Azt még hozzáteszem, hogy talán sokan nem tudják, hogy a 60-as évek elején a világban az átlagéletkor 53 év volt. Ez most 69. Mit jelent ez? Hát azt, hogy mesterségesen "kitolták" az életkort, hogy tovább lehessen dolgoztatni az embereket, akár betegen is, de gyógyszerezve. A végén egyenesen a munkahelyről a sírgödörbe mennek. Ettől az ember genetikailag nem változott meg ilyen gyorsan, tehát most rengeteg ember él, aki 50-100 évvel ezelőtt már rég halott lenne. Ezért is olyan sok a beteg ember idős korban, mert már rég lejárt a szavatossága a testüknek, csak a társadalom "segítségével" még tovább vonszolhatják magukat, többnyire teljesen feleslegesen.

      Mi ebből a tanulság? Hát a természet szerint elég mondjuk 50-60 év is ahhoz, hogy valaki "felemelkedjen", erre van kalibrálva, ezt teljesen felesleges még 20-30 év kínszenvedéssel megfejelni, mert akinek addig nem jött meg az esze, akkor már nem is fog, mert onnan már nem "jön", hanem "megy". :))

      Törlés
    12. Ezt a sablont felülírja az életösztön.
      cc

      Törlés
    13. Hm... azér a megszólamlásod vége Bastian mester eléggé... érdekes irányokat vesz.
      Persze... a civilizácijónak nevezett izé, elégé tele van szép nagy kacifántokkal. Ám, vélhetően eza... átlagéletkor is olyan, mint a átlagfizetés. Statisztikásan nagyon faszányosan néz ki (meg lehet rája hivatkozni), csak a népek nagyrésze ba... nem foglalkozik vele. Megoszt... azér akadnak kis színes hírek időnként a Nagyvilgábúl, amiben felemlegetnek kilencven, meg százegynehány éves arcokat, akik sosenem láttak védőoltást, meg jelenlegi értelemben vett civilizált életmódot, oszt magos életkoruk dacára egész virgoncan gyönnek-mennek. ;)

      Nopersze... ha azt nézzük, hogy bizonyos körökben mostanában a olyan elméletek/pogramok futnak, amikben nem szeressük a jelenlegi kormányot, pénzintézeteket, orvosdoktorokat, cégeket, politikásokat, ügyvédeket, lopakarcokat, megakit...
      Viszont, ha azt a vonalat kövessük, hogy bizonyos sémák mentén fussuk ezt a gamát, és az a arc, aki Te vagyol, okosba lezsíroz mindent, ami Véled történik eme golyóbison, míg a húsrucit hordod... Akkó ugyi, minek a sok stresszelés mindenféle izén? ;)

      Törlés
    14. "Hát a természet szerint elég mondjuk 50-60 év is ahhoz, hogy valaki "felemelkedjen", erre van kalibrálva"

      Bastian, megkérdezhetem, hogy Te mit értesz felemelkedésen?

      Lujza

      Törlés
    15. Lujza

      A felemelkedés az én értelmezésemben azt jelenti, hogy az ember tapasztal élete során sok mindent és ezáltal megért dolgokat, egyre többet, aztán elér egy ponthoz, amikor rájön, hogy tulajdonképpen egy "önjáró" bábu szemén néz ki. Ezt úgy fogalmazza meg Rupert Spira ( esetleg érdemes megnézni "Why am I Not Enlightened Yet?" http://www.youtube.com/watch?v=GVCeCqwAkFE ), hogy az ember valójában folyamatosan "meg van világosodva" hiszen tapasztal, csak nincs ennek a tudatában, mint amikor valaki néz egy filmet a tévében, teljesen elmerül benne és ezért nem veszi észre, hogy valójában semmi mást nem csinál, mint egy négyszögletes tévé képernyőt néz folyamatosan, amit ugyanúgy nézhetne, ha ki lenne kapcsolva, csak akkor rögtön rájönne a "trükkre". Mit is jelent ez? Ki kell kapcsolni a "filmet", (ez az életünk, tehát az érzékszervek érzékelése, mondjuk meditációval) és akkor "rájövünk", hogy csak egy filmet nézünk. Tehát nem történik semmi különös, hiszen most is ugyanúgy van minden, csak ez nem "világos" nekünk. De akkor "világos" lesz. Na ez a megvilágosodás.

      Ezen keresztül vezet aztán az út a "felemelkedéshez". Ha már tudjuk, hogy mi a helyzet, akkor már sínen vagyunk az út megkereséséhez, amin keresztül halálunk után nem "oszlik szét" tudatunk is a testünkhöz hasonlóan, hanem képesek vagyunk megtartani, mint egy örökké létező "örvény" vagy "konfiguráció". Ez volna az "öröklét" és nem mindenkinek adatik meg.

      Tehát én a felemelkedésen nem valaki "elragadását" értem a bibliai értelemben, hanem egy saját tudáson és akaraton alapuló eredményt, amihez a természet szerint 50-60 év is elég, hiszen korábban nem éltek tovább az emberek, azt viszont nem gondolhatjuk, hogy mondjuk 100 évnél korábban élt emberek erre nem lettek volna predesztinálva. Tehát természetesen élhet bárki bármeddig, csak azt mondom, hogy nem szükséges aggastyánnak lenni, sőt. Egyszer az igen idős szüleimnek próbáltam ilyesfajta dolgokról óvatosan említést tenni, hát az ő elméjük már erre alkalmatlan. Aki 80 évesen katolikus, vagy éppen ateista, az úgy is fog meghalni. Soha nem győződ meg már semmiről. Ezért írtam azt, hogy aki nem világosodott meg 50-60 éves koráig, az már nem is fog. Aki meg igen, az pedig nem akarja majd magát 80-90 évesen bepelenkázva járókerettel vonszoltatni magát, hanem mivel nem ragaszkodik már az élethez, jó eséllyel jóval korábban el fog menni.

      Törlés
    16. Bastian bár nem igényled a megerősítést, azért én nagyon egyetértek a leírtakkal. :)Ö
      Néha én is úgy érzem ideje volna távozni, de valami mindig itt tart. És amíg mindig lesz "valami", addig lehet itt edzeni, és kell is, mivel a "valami" itt tart - nem véletlenül. Elengedés, ugyebár. MegHALadás. Egy hülye példával élve (csak egy a sok közül :) ):
      Már nem érdekel a diszkóba-járás, megHALadtam azt - azaz megHALt bennem ennek a tapasztalatnak a vágya - nincs ilyen többé. És amikor majd a 3D-s élet minden területén elmondhatom ezt, akkor lehet felemelkedésről, teljes elengedésről beszélni. Vannak olyanok, akiknek ez már a húszas éveiben sikerül, és tényleg van olyan (a többség), akiknek egy hosszú élet is kevés ehhez.

      És ha már itt tartunk szerintem ez egyáltalán nem hülyeség:

      "Japánban is azt tanácsolják hivatalos szervek! a Fukusimához közel élőknek, hogy legyenek vidámak, sokat nevessenek és akkor nem fog rájuk károsan hatni a sugárzás"

      Ez pusztán energetikai kérdés. Szerintem magasabb rezgésszinten képesek lehetünk bizonyos dolgokon felülemelkedni, energetikailag meghaladni azokat - mint például a falon át közlekedés. Mi történik ekkor? Csak annyi, hogy a fal részecskéi már nem tudják feltartóztatni a magasabb frekvencián rezgő ember (szellem?) "fizikumát" (mint ahogy a kozmikus sugárzás nagy energiájú "részecskéi" is áthatolnak minden ismert elemen.)
      Szóval szerintem igenis lehetséges felülemelkedni a 3D-s részecskék kölcsönhatás-mechanizmusán, legyenek azok egy vakcinában, vagy egy erőműben. Ennek eléréséhez viszont szerintem nem elegendő pusztán a magasabb szintű tudás, hanem kell hozzá az energetikai "plusz", ami egyedül az életerőből fakad, az pedig a vidámság és szeretet érzésekkel generálható. A szeretet képes egyedül plusz energiát tolni a rendszerbe a "semmiből", hiszen maga a Teremtés is az örök szeretetből "dolgozik". Legalábbis én így tudom értelmezni és érezni ezt a kérdést.

      Törlés
    17. A fukusimai felhívás nem azért háborít fel, mert nem volna esetleg ennek valós, bár ebben az esetben csak elméleti létjogosultsága, hanem azért mert itt "egyszerű" állampolgárokról van szó, nem valamiféle gurukról, akik napi szinten tudatosan gyakorolnak. A szimpla nevetés egy "szimpla" állampolgár esetén ilyen erős káros hatással szemben olyan hatású, mint halottnak a szenteltvíz, semmitől sem véd meg ugyanúgy, mint a fejre eső téglától sem. Tehát lehet, hogy egy tibeti monk játszva túlélne egy ilyen sugárzást mindenféle károsodás nélkül, de egy kisgyereknél szerintem ezzel nem lehet számolni, ebben az értelemben inkább cinikusnak tartom a hatóságok hozzáállását, mint valódi segíteni akarásnak.

      Törlés
    18. Bastian, köszönöm, hogy válaszoltál.

      "Mit is jelent ez? Ki kell kapcsolni a "filmet", (ez az életünk, tehát az érzékszervek érzékelése, mondjuk meditációval) és akkor "rájövünk", hogy csak egy filmet nézünk. Tehát nem történik semmi különös, hiszen most is ugyanúgy van minden, csak ez nem "világos" nekünk. De akkor "világos" lesz. Na ez a megvilágosodás. " - na ez nekem nem eléggé világos.:)

      Én itt lent a TV-ben nem tudom lekapcsolni a TV-t. Szerintem annyit tudok csak megtenni, hogy kikiabálok a TV-ből, hogy már elegem van a szíházasdiból, mert ez már nem nekem való. Ez azonban még nem elég, mert dumálhatok én kifele, ha nem bizonyítottam be az alkalmasságomat., s így a TV szereplésem után sem fognak felvezetni a vetítőterembe, hogy kikapcsolhassam végre a TV-t.

      " Ezen keresztül vezet aztán az út a "felemelkedéshez". Ha már tudjuk, hogy mi a helyzet, akkor már sínen vagyunk az út megkereséséhez, amin keresztül halálunk után nem "oszlik szét" tudatunk is a testünkhöz hasonlóan, hanem képesek vagyunk megtartani, mint egy örökké létező "örvény" vagy "konfiguráció".
      Attól szép a világ, hogy nem vagyunk egyformák.:) Engem nem különösebben érdekel a földi tudatom, abból a szempontból, hogy örökéletű legyen. Sokkal inkább érdekel a szívemben (lelkemben) kialakuló tisztasági állapot, hogy az elegendő lesz-e majd arra, hogy ne kelljen ismételnem.

      Lujza

      Törlés
    19. Lujza néném itt alapvető problémák vannak ahogy látom :)).

      A Te lényeged, nincs benne a tévében. Azon kívül van! Ez a "titok" :)). Tehát nem kell kimenned belőle, hogy lekapcsold a tévét, mert nem is vagy benne. Csak a testednek tűnő/érzékelt részed van benne. De ha kikapcsolod az érzékszerveidet amik lehetővé teszik a tévében az érzékelést, amik elnyomják a tévén kívüli "lét" megismerését, akkor megérted, hogy nem is vagy benne. Valójában arról van szó, hogy a tudatod, ami az igazi "Te" vagy, az arra a frekvenciára fókuszál-e, amin a test létezik vagy máshová, ahol nem. Ha a figyelmét lekötöd a testi rezgésszinten, akkor csak arra koncentrál. Ez olyan, mint egy hipnózis, amiből ki lehet "törni".

      "Engem nem különösebben érdekel a földi tudatom". Nincs földi tudatod, csak egy tudat van, amiről te beszélsz, az az elme és az agy hozza létre, az ami "földi".

      Ezeket már jó rég átbeszéltük itt, nyilván aki később kapcsolódott be, az nem biztos, hogy ugyanabban a paradigmában gondolkodik, mindenesetre emlékeim szerint itt elég jól meg tudtunk egyezni bizonyos alapokban. Ami persze nem kötelező, nekem azért nagy megnyugvást ad, hogy ezeket sokan már 8-10 ezer évvel ezelőtt is így gondolták. :)).

      Törlés
    20. Jól van Bastian, majd biztosan eljutok oda is, ahol ezt kitárgyaltátok, addig nem fársztalak tovább.


      Lujza

      Törlés
    21. Lujza, esetleg nézd bele ebbe a sorozatba:

      http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2012/09/vilagokon-at-magyar-tv-sorozat.html

      Ugyan itt nem "mi" tárgyaltunk sokat a tudatról, de érdemes meghallgatni másokat, ha van időd. Különösen ajánlom Paulinyi Tamás para-kutató gondolatait, melyet erre a mottóra fűzhetnénk fel:

      "Nem bennünk él a tudat, hanem mi élünk a Tudatban"

      Törlés
    22. Fentiekben hivatkozott közeli ismerősünk megírta a történetüket:
      http://www.zsambekimedence.hu/oltas_baksa_zsuzsa.htm#0

      :(((

      Törlés
  2. Van fenn sok VNTV-s video a témában, és van egy oltást ellenzők Facebook-csoport is több száz taggal. Nekem az ütötte a legnagyobb szöget a fejembe a videóból (Oltás az oltéás ellen 2.), hogy semelyik másik országban nincsen még negyedennyi kötelező oltás se. Csak 4-6 ajánlott van.
    P.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No igen, minket kifejezetten szeretnének egészségben tartani uraink.


      Egyébként ez az egész úgy van előadva, hogy orvosszakmai kérdés, és azon belül is csak a pandémia szakértői szólhatnak hozzá érdemben, tehát szürke halandó ebbe ne pofázz bele - ugye. Ez azért is baromság, mert az egész populációt érintő kérdést ne azok döntsék el, akiket ugyanazok okítanak, mint akik legyártják a vírusokat és azok "ellenszerét" is.

      Én is morogtam a gyerekdokinak, de végül szégyen szemre nem tettem semmit, megkapták a kötelezőt a kicsik. Annyit tehettem, hogy az ajánlottakat elutasítottam. Kerion persze nyílván felhívná a figyelmünket, hogy ez az oltás dolog megint csak egy a sok közül ami ELLEN menni "kell", és ha már ellenszegülsz, azzal megint csak a negatív energiákat támogatod.

      Ettől függetlenül persze én sem szeretnék egy újabb szamárköhögés járványt mondjuk...

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

      Törlés
  3. Köszönöm a válaszokat és Gyulának gratulálok!
    A nyúl ürege ennél mélyebb.. kicsit utánajártam.
    Alapjogi aggályokat vet fel a kérdés és a felelősség oldaláról megközelítve: ránk, szülőkre bízták ezeket a kis lelkeket és mint tudjuk, a test a lélek része, szent és sérthetetlen, mint a lélek külső rétege. A felelősség kizárólag a miénk, hogy mit engedünk a kis szervezetükbe bejuttatni. az esetleges kockázatokat senki nem vállalja át, főleg, hogy a mellékhatásokra mindig az a válasz, h semmi összefüggés nem lehet.
    Az álláspontom az, hogy nem engedem ebbe kis törékeny szervezetbe semmi idegen anyag befecskendezését, bármilyen propaganda is megy, legalábbis egy éves kora előtt, amikor még kialakulatlan az immun- és idegrendszere, semmiképpen. Közvetlenül az agyban hat az injekció, mivel a vér-agy gát még nem alakult ki.
    Én, mint törvényes képviselője így döntöttem és ezt a szuverén döntésemet mindenki köteles tiszteletben tartani. Az esetleges szankciók nem érdekelnek, mert fontosabb a gyermekem védelme. Természetesen én is az oka, ha valaki ezen nem gondolkodik el. tiszteletben tartom azokat a szülőket, akik másként gondolkodnak, de legyünk őszinték: a propaganda és a tehetetlenség érzése, illetve a nemtörődömség lehet az oka, ha valaki ezen nem gondolkodik el.
    Beszéltem tegnap egy klinikai gyermekorvossal, aki felmondta a tanultakat, ami lényegében badarság és a félelemre épül: aki nincs oltva, abba belemegy a betegség. Beszéltem egy háziorvossal, aki azt nyilatkozta, hogy ő nem okoskodik, a kötelező az kötelező. Beszélem egy anyukával a családomból, aki azt mondta, hogy ha lehetne, ő nem engedné, mert a gyerekei mások lettek utána.
    Nos, hiszem, hogy a gyermekemet tökéletesre alkotta Isten, az immunrendszere pedig az anyatejtől erős és ha esetleg mégis elkapná valamelyik baktériumot, megbirkózik vele. Sokkal kockázatosabbnak tartom egy idegen anyag vérbe juttatását, aminek az összetételéről csak a gyártó tájékoztatója szól, a vakcinát gyakran cserélik és nem állnak rendelkezésre hatástanulmányok. A szülőnek adott tájékoztató kizárólag a félelemkeltésről szól, magáról a vakcináról egy szó sem esik.
    A mellékhatások közül nem tudok egyet sem bevállalni, nem tudnám magamnak megbocsátani, ha egy kicsit is visszavetné vagy akadályozná őt a fejlődésben, akár egy percre is elveszíteném a tekintetét a szeméből.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No igen, jogi csűr-csavarban jártas ember talán könnyebben ellen tud állni. Hajrá, csináld így!

      Törlés
    2. Te egy igazi, gondolkodó és felelősségteljes anyatigris vagy. Éppen a te hozzád hasonló gondolkodás az, ami véget vetne ennek az egész badarságnak. Ha mindenki úgy gondolkodik, ahogy Olivin33, akkor bárki, bármilyen szerv és hatóság mondhat és fenyegethet, egy egész társadalom akarata erősebb. És persze az emberek egyet is értenek az ilyen gondolatokkal, csak mi (értem ezalatt bárkit, akinek inge), veled ellentétben, nem cselekszünk így, mert ahogy te is írtad, megvannak a kifogásaink, félelmeink, komfortérzeteink...stb. Várjuk, hogy más elkezdje. Engem motivál a te hozzáállásod, de az már rég hiba, ha más motivál, nem belülről jön, ahogy neked.

      Jó egészséget kívánok neked és a picinek!

      R.S.

      Törlés
    3. Köszönjük szépen! :o)
      A baj ott van, hogy a szülők nem BEFELÉ figyelnek, mert ha a szívükre hallgatnak, akkor semmiféle ijesztgetés nem vehetné rá őket, hogy az újszülött tiszta testébe bármilyen mocskot engedjenek betölteni.
      De ha a szívük hangja halk, akkor legalább TEGYENEK MÁR FEL KÉRDÉSEKET az internet korában, könyörgöm! Igaz, a magyar oldalakon jobbára a porhintés megy, de nemzetközi tapasztalatokat is meg kell nézni és akkor kiderül gyorsan, hogy itt valami igencsak bűzlik!

      Beszéltem azóta még néhány orvossal. A gyermekorvosnak elkerekedett a szeme, hogy jobban tudtam, mi van a vakcinában, elő is vette gyorsan, de tovább hajtogatta, hogy egy kis alumínium-hidroxid meg formaldehid nem árthat a gyerekemnek. A neurológus megnyugtatott, hogy nem hiányzik a vér-agy gát, csak kialakulatlan még egy éves kor előtt és a szamárköhögés oltatlanok esetében súlyosabb lefolyású.

      Ami az egész sztoriban a legelképesztőbb: még azok a gyermekorvosok(!) sem tájékozottak a vakcinák összetétele, lehetséges mellékhatások és szövődmények tekintetében, akiknek ez szakmai feladata lenne (még akkor sem, ha gyermekei, unokái vannak!)! Innentől kezdve mit várunk a többiektől? Csak megy a propaganda.
      Össze kellene már tenni a kis kockákat:
      Bill Gates meg társai igen szívükön viselik az emberiség sorsát, különös tekintettel a túlnépesedés veszélyére - ami megint egy oltári baromság. Miként oldjuk ezt meg? Immunizálásnak nevezett oltásokkal. Vagy azt hiszed ez csak az afrikai szerencsétleneket érintheti. Biztosan olvastál már a meddőséget okozó vakcinákról.
      A szépsége az a történetnek, hogy az állampolgár bízik az állambácsiban, aki az állampolgár pénzét a gyógyszerlobbi érdekeinek megfelelően költi el. Az állampolgár bízik az orvosokban, bízik a gyógyszergyártókban. Az állampolgár csak a saját józan eszében és a szíve hangjában nem bízik. A büdös életben SENKI sem tudja meg, hogy valójában abban az oltóanyagban, amit épp megkap, mi a szar van pontosan! Magyarországon nem volt még példa arra, hogy a szövődmények, mellékhatások okozta kárért az állam felelősséget vállaljon. Ugyanis a jelzőrendszer a következő: viszed a gyereked, h baj van az oltás óta. Ezt 30! napon belül teheted meg, eddig szavatol az állam. Az orvos azt mondja, kizárt dolog, mert nem tudom és baszik a jelzést megküldeni az ÁNTSZ-nek, mert ugye az orvosnak is van felelősségbiztosítása, nehogy már baj legyen ebből, különben is az oltás szent és sérthetetlen. Mégis hogyan bizonyítasz utána bármit is? Nincs az az orvos, aki összefüggésbe hozná a nyilvánvaló mellékhatásokat az oltóanyaggal. Tehát summa summárum: a felelősség KIZÁRÓLAG A SZÜLŐT TERHELI, hiába is állítják az ellenkezőjét. A másik pedig az, hogy minden szervezet más. Nem tudod meg, milyen lett volna a gyermeked, ha nem engeded a vakcinázását, mint ahogy én sem fogom megtudni, allergiás lett-e volna tőle.

      Törlés
  4. Sikerült a családból a múlt héten egy durva influenzát összeszednünk, annak minden kínjával, de a két hónapos kicsinknek semmi baja nem lett, pedig egy szobában alszunk. Ennyit az immunrendszeréről, amit idegen anyaggal akarnak állítólagosan erősíteni.
    Az egész témában az a megdöbbentő, hogy senki nem gondolkodik el rajta, ha valamire azt mondják, h most kötelező, fenntartás nélkül engedelmeskedünk.
    Itt az állam a lehető legdurvábban korlátozza az emberi alapjogokat - mióta rendelkezik az állam (aminek a szuverenitását egyébként, ha az EU-ról vagy a bankokról van szó, gond nélkül figyelmen kívül hagyják) az ember felett - aki a szuverenitással felruházta - ekkora hatalommal?!

    VálaszTörlés
  5. majd beszámolok a tapasztalatokról. Azt gondolom, hogy ez az első lépés az állampolgár rendszerbe kockásításában - vegyi anyagokkal. Annál harciasabb vagyok, minthogy a szokásra hivatkozva, félelemből engedjek állambácsi akaratának, mert szuverenitásom magasabb rendű.
    Pont erről beszélgetünk már régóta - a felébredt ember nem enged a nyájszellemnek vakon, kényelemből. Az az érdekes még a témában, hogy ha az ember kérdéseket tesz fel, paranoid őrültnek titulálják, aki veszélyezteti már a gondolkodással a környezetét, a rendszert, holott a nemzetközi gyakorlat határozottan eltérő a magyarétól - mi ugye tudjuk is, hogy miért. Beavatkozva az agyba kicsit megnehezíteni, hogy önMAGa legyen a magyar.
    Páromat az óvodában szétmérgezték az ingyenes svájci fluortablettákkal. Még örültek is a szülők! Gyakorlatilag, ha megfeszül, akkor sem tudja koncentrálni a figyelmét. Ugyan ki nem nevet ki bennünket ennek hallatán, holott nem zárható ki, hogy ez az igazság. Jóvátenni már nem lehet.

    Légyszives, ne gyertek ezzel a szeretet minden mérget szétrezeg szöveggel, meg hogy mindenki így nőtt fel - az akkori vakcinák is mások voltak, folyton "fejlesztik". Soha a büdös életben senki nem tudja meg, hogy mi került a szervezetébe és hogy annak milyen hatása lett az életére.

    A riogatás pedig szánalmas, a szokásos: gyámügyi és gyermekvédelmi ügyintéző vagyok, tudom, mennyire megalapozott és súlyos okok kellenek ahhoz, hogy egy gyermeket a családból kiemeljenek. A bírságok nem érdekelnek, a pereskedés pedig szakmai kihívás számomra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak keményen Oli!
      Majd tájékoztass, hogy sikerült végigverni az akaratodat a sok beragadt bábún (orvosok, védőnők, satöbbi) - tényleg érdekel.

      Törlés
    2. Ja és ajánlom figyelmedbe a cikkben leírtakat is, különösen az egyetemi hivatkozást... Jól jöhet még ha lemented.

      Törlés
  6. Kedves Lujza, köszönöm a törődésed! Igyexem, mert tegnap már nagyon nyomasztott ez az egész -meg beteg is vagyok még, fél szem rubophent szedtem be naponta, meg fokhagymát rágcsálok, mézzel, meg teázok. Aludni sajnos nem lehet sokat, pedig igazán az segítene. A kicsi 3óránként eszik és nap közben alig alszik, olyan élénk, meg ott a házimunka is.

    Mazsi, köszönöm, h felkaroltad a ügyemet és a link is nagyon hasznos, eljuttatom a "védő"nőnek.
    Ami még ennek kapcsán érdekes, az a szóhasználat: védőoltás - kicsi adóalany, nyugodtan hajtsd álomra a fejed, hiszen ez véd. Szocialista csökevény.

    Mindenhol máshol vakcinának hívják, vagyis drug - MÉREG (toxinok és segédanyagok) befecskendezéséről van szó. Ha ez csak egyszeri alkalom lenne, nem is lenne olyan feltűnő - de 3x! Ez a legegészségesebb szervezetet is megviseli!

    VálaszTörlés
  7. Jó kis honlap, köszi! :o)
    "Az alumínium, a formaldehid és a higany rendkívül mérgező ek, veszélyességük már régóta bizonyított... Az adalékanyagokon kívül váratlan szennyező dések is kerülhetnek az oltásokba. A sorozatos állati sejteken való átvezetés miatt pl. állati RNS és DNS, azaz idegen genetikai anyag kerülhet az oltások beinjekciózásával a testbe. A kutatók szerint ez megváltoztathatja a genetikai felépítésünket." -
    itt van a kutya elásva, meg az agyvelőgyulladás kiváltásában

    VálaszTörlés
  8. A lényeg a lényeg: injekcióval a véráramba juttatott anyagok akadálytalanul jutnak az agyba, mert csecsemőkorban még kialakulatlan a vér-agy gát. Azt hiszem, ezt nem kell tovább ragozni tehát..

    VálaszTörlés
  9. Üdv

    http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=364
    Letölthető mellékletben az "eljárási kifogás" nyomtatvány:
    http://hungarianrealnews.com/images/news/eljarasi-kifogas.pdf

    Sok szerencsét!
    Pétair

    VálaszTörlés
  10. Sziasztok. Mit gondoltok arról amit USA az felől hallani? Nagy a készülődés a következő két hónapra. Valami nagy dologról beszélnek. Gyűjtik a kaját, gyógyszereket, lőszert stb. Új törvényeket hoznak ami nem feltétlenül az embereket szolgálja. Táborok amiket felhúztak azokat is élesítik.

    KB

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az USA bocs :)

      Törlés
    2. Júlia:
      http://www.youtube.com/watch?v=-RIEqVfah2Q

      SZN

      Törlés
    3. Mostanában sokat játsszák, igen!:) P.

      Törlés
  11. Olivin: "Légyszives, ne gyertek ezzel a szeretet minden mérget szétrezeg szöveggel"

    Pedig ez pusztán fizikai, vagyis energetikai kérdés.
    Amikor szerelmes vagy, nem vagy éhes. "Máshonnan" kapod az energiát, pontosabban teremted (!).
    Ennyi. Az energetika képes felülírni a kémiát (ugyanis én a szerelmet nem tekintem csupán biokémiai folyamatnak).

    VálaszTörlés
  12. "Máshonnan" kapod az energiát, pontosabban teremted (!)."- még pontosabban: hozzá tudsz kapcsolódni a magasabb rezgésekhez.:)

    Lujza

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hhhhhh... a szavak ezen a területen bizony már cserben hagynak minket :)
      Azért én továbbra is úgy vélem, hogy amikor szerelmes vagy, akkor nem kívülről / magasabbról / akárhonnan kapod az energiát, hanem a szerelem érzésével TE magad generálod. Ez egy belső folyamat, belőled indul, mint egy kis nap úgy "éget" belülről. Persze az is lehet, hogy Neked van igazad, és ez valójában a Forráshoz, a Teremtőhöz való kapcsolódás, de azért én elválasztanám a szeretet és a szerelem fogalmakat. A Szeretet a Teremtő Önmaga, amivel teremti a világot - ez feltétlen. A Szerelem viszont már a kettősség, dualitás megteremtésének a "terméke", amikor az Egy "elkülönült" párokra hogy megtapasztalja a "másikat" - ez feltételhez kötött, kell hozzá a duális párod. A szeretetet a Teremtő "gyakorolja" a szerelmet a teremtmények "gyakorolják" egymáson, és rajtuk keresztül a Teremtő is. Legalábbis én így látom. :)

      Törlés
  13. Azért ha nézegetem most az utóbbi hetek híreit az idei téli időszak is "izgalmas" lesz.
    Tavaly ugye nagyon sokan a dec 21. miatt féltek, aggódtak foglalkoztak vele, hogy mi lesz...
    Idén mi van eddig? Az USA nagy készülődése valami nagy dologra hatalmas erőkkel.
    Jön az ISON amit egyre többen 3 űrhajónak vélnek ami utazó valakik majd jól leigáznak minket.
    Aztán a meteorológiai jelentések szerint egyre többen várnak nagyon kemény telet a következő hónapokra. Olyat amit az elmúlt 100 évben nem láttunk.
    Megy a pánikkeltés? Vagy van alapjuk? Mit gondoltok ezekről?

    Igen Mazsola megint kérdezek :P


    KB

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://mrvelorex.blogspot.hu/2011/01/barlangokban-atveszelt-polusvaltas.html

      Törlés
    2. Köszi a linket. Emellett persze érdekel a személyes véleményed is :)

      KB

      Törlés
    3. Ok, akkor mond nyugodtan :) Persze ha van kedved és nem zavar a téma.

      KB

      Törlés
    4. Mán megin? Az elmút száz esztendő legnagyobb... pfff...
      Egy hangyányit mán unalmas a ilyen szintű szenzációhajhászkodás. (Persze, azoknak a arcoknak is kell valamivel bizonyítni létezésüket, fontosságukat, megmég a "öt perec" hírnév is jár nekik.)
      Csak arra nem gyöttek még rá a srácok, hogy (tudom, tudom... vaneza "sokat mondom elhiszi" pogramozási móccer is) egyre többen nem futnak mán bele ebbe utcába.
      A időjárás mán csak ilyen. Eccer meleg van, eccer esik, eccer meg lefagynak a madárkák a égről. Okos arcok régen ezér tanálták ki az évszakok elnevezést - persze, lehet nem (ők tanálták ki, és nem is vótak okosak).
      A ilyetén riogatást alkalmazó (meg a ezt megevő) arcoknak ajánlom figyelmibe; maj akkor sikoltozzanak nagy lendülettel, ha kicsiny kis országunkban július-augusztusban röpködnek a mínusz huszon fokok. Addég meg szokjanak hozzá, mint a többi normálisnak mondható figura, hogy télen hideg van, nyáron meg meleg. A kettő közt meg takony.

      A politikás bácsik gyökérkedéséhez meg... boruljanak szépen össze a gazdijaikkal, oszt legyenek bódogok a életmódjukkal. Valami jó távoli helyen, ahun igénylik és megértik fáradozásaikat.

      Őrültem, hogy közvélemény kutatásodhoz adalékanyag lehettem KB. ;)

      Viszont, ha valaha ezen a golyóbison viselt húsrucimnak felhánytorgatják mindenféle számomra ismeretlen pofák érdeklődésedre adott válaszaimat. Nos... :P

      Törlés
    5. Talán még nem láttátok.:)

      http://www.youtube.com/watch?v=T17C_XPZ0cw

      Lujza

      Törlés
    6. Quedra: Köszi a válaszodat. Nos igen bizonyára ezek mögött a hírek mögött van olyasmi is, hogy szenzációhajhászás és napról napra újabbak lesznek azt érzem.
      Az ember sokszor már nem tudja mit gondoljon ezekről. Megpróbál szűrni de nem mindenkinek elég jó hozzá az antennája MÉG :)
      Sokan profitálnak a pánikkeltésből ilyen olyan módon ez is jellemző.
      Tavaly nem volt elég nagy fogadókészség a világvégére, idén több oldalról is megindították a támadást az emberek érzelmi/lelki nyugalma ellen.


      KB

      Törlés
  14. "A felemelkedés az én értelmezésemben azt jelenti, hogy az ember tapasztal élete során sok mindent és ezáltal megért dolgokat, egyre többet, aztán elér egy ponthoz, amikor rájön, hogy tulajdonképpen egy "önjáró" bábu szemén néz ki."

    Na, ITT kell elmondanom, hogy az angol ascension szó, amit módszeresen felemelkedésnek szoktak fordítani, megegyezik a magyar MENNYBEMENETEL szóval, amit - ki tudja, miért (költői kérdés!) -, nem szoktak használni. Holott arról mindenki tudná, hogy micsoda! Függetlenül a "2012-es témájú előképzettségétől"......
    S lám, mit tesz a szó (a "gondos" fordítás), még egy ebben igen művelt ember sincs tisztában a szó jelentésével!
    A felemelkedés= gyalog átmenni a Mennybe, igen, EBBEN a testedben!

    (http://szotar.sztaki.hu/search?searchWord=ascension&fromlang=eng&tolang=hun&outLanguage=hun)

    P.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2012/10/uzenet-izlandrol-vagy-meg-messzebbrol.html

      Törlés
  15. Mazsola, újrafeldolgozásra ajánlom ezt a régi kabarét!:)
    (Aktuális....:D)
    http://www.youtube.com/watch?v=BBDP61vMq80
    P.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tetszik, köszi! :)
      Imádom Kern szándékosan unott hangját. :)

      De mit is akartál ebből kihozni?

      Törlés
    2. Igen finomak ám benne a utalások.
      Van ám benne minden, amiről mostanában hadováltunk errefelé. :D

      Törlés
    3. Így, bizony.:)
      Tehát a következő írásodat akartam vele megihelni.
      Elemezhetnéd/nénk, mint irodalmi művet az oskolában.:)
      De választhatod a Gyere haza, Mikkamakka! első fejezetét is felőlem, a funkcióját az is ugyanígy betölti...:))
      Apropó, aki sosem vagy már régen olvasta a Tündér Lalát, feltétlen tegye meg! - hasonló mondanivaló kihámozása céljából.
      Egyébként meg az se rossz 5let következő blogbejegyzésnek, hogy gyűjtsünk olyan műveket, akár speciálisan kabaréjeleneteket, amelyek 10-20-30 évvel ezelőtt a mai kort írták le. Én csak a héten vagy 4 ilyet láttam véletlenül a youtube-on.
      P.

      Törlés
  16. http://naturahirek.hu/indiai-vezeto-orvosprofesszor-az-oltas-altal-okozott-halalesetek-szama-tizszerese-az-oltas-altal-esetlegesen-megelozheto-megbetegedeseknek/

    VálaszTörlés
  17. Íme a tanács 1900-ból: Platen M.: Az új gyógymód (A természetes életmódnak, az egészség ápolásának és a gyógyszernélküli orvoslásnak tankönyve)
    Fejtegetéseim közepette elérkeztem azon pontra, a melynél bánatomban majd kiesik a toll kezemből. Ez az államilag elrendelt oltási kényszer, a mely engem és velem együtt sok polgári is elkeserít és felizgat, kik gyermekeiken szívük minden érzésével csüggenek, és a kik meg nem érthetik, hogy e századunkban a törvény ily önkénye, mások jogába, életébe és egészségébe való beavatkozása még megengedhető.
    Nektek pedig, szülők, kik azon szomorú kényszer alatt álltok, hogy gyermekeiteket az oltó orvoshoz kell vinnetek, a következőket tanácsolom: Ne szegüljetek ellen a hivatalos közegeknek, mert ezeknek az a feladatuk, hogy a fennálló törvényeknek, meggyőződésük ellenére is érvényt szerezzenek. Mielőtt az oltó orvoshoz mégy, vidd el gyermekedet egy másik orvoshoz, mutasd meg őt neki és kérjed, hogy alaposan vizsgálja meg azt, mert orvosi bizonyítványra van szükséged. Mondd el az orvosnak, ha ő esetleg nem kérdezné, hogy mi baja volt már a gyermeknek, voltak-e görcsei, kiütése, hasmenése, szorulása, elnyálkásodása, köhögése vagy más baja. A legkisebb körülményt se titkold el, a mi gyermeked egészségi állapotával összefügghetne. A gyermeked egészségi állapotáról kiállított írásbeli bizonyítványt, ha betegnek találja a gyermeket, úgy állítasd ki az orvos által, hogy az oltási törvény értelmében az oltás alól felmentessék. Ezen bizonyítványt küldjed be az oltóbizottságnak.
    Ha az orvosi bizonyítvány szerint gyermeked „egészséges”, vidd el őt az oltó orvoshoz és jelentsed ki előtte érthetően, hogy gyermekedet orvosilag megvizsgáltattad, az teljesen egészséges, tehát őt teszed felelőssé minden kárért, a mely a gyermeket az oltás következtében érheti. Mindezek mellett azonban udvarias, nyugodt és higgadt maradj.
    Erre az oltó orvos valószínűleg ki fogja jelenteni, hogy ő nem fogad el utasításokat, még kevésbé hajlandó a felelősséget gyermekednek oltás után való egészségben maradásáért elvállalni, és valószínűleg még egyszer felszólít, hogy oltasd be gyermekedet, mivel az oltás nemcsak teljesen veszélynélküli, hanem ellenkezőleg nagyon egészséges. 
    De te maradj állhatatos! Jelentsed ki udvariasan, hogy csak azon esetben engeded gyermekedet beoltani, ha ő, a mire már kérted, az oltás ártalmatlanságáért és veszélynélküliségéért a teljes felelősséget elvállalja.
    Az orvos erre az oltást nem végzi és téged az elöljáróságnál, oltás ellen való ellenszegülésért feljelent. Ez pedig a gyermek apját saját kebelében pénzbírságra ítéli. De te ki nem fizeted ezt, hanem jelented, vagy élőszóval, vagy írásban, hogy a büntetést illetőleg, bírói határozatot kívánsz.

    VálaszTörlés
  18. Ha mint atya a bíróság előtt állasz, mutass fel néhány tudományos lapot, a melyben az oltási ártalmak, illetve halálesetek fel vannak sorolva, jelentsed ki udvarias, nyugodt hangon, hogy te nem követtél el kihágást, ha kötelességet éreztél magadban, saját húsod és véred életét és egészségét megoltalmazni, és szent meggyőződésed, hogy te ezt nem tetted törvényellenes úton vagy módon.
    De a büntetést azért nem kerülöd el. Hanem a bíró belátása szerint, vagyoni állapotodhoz, keresetedhez, állásodhoz vagy hivatásodhoz mérten – nagyon enyhén fog megbüntetni. Fizesd ki a bírságot, meggondolás nélkül. Hisz többet ér gyermeked egészséges, tiszta teste e pár koronánál. Vagy közönyös előtted, hogy gyermeked, a kit hites feleséged kilencz hónapon át hordott szíve alatt, azt fájdalommal és életveszély között világra hozta, hosszú időn át táplálta, erejének feláldozásával ápolta, őrizte, a ki büszkeségedet és boldogságodat képezi, a kinek tiszta, ártatlan szemeiből egy egész mennyország sugárzik feléd, ha ez a gyermeked görvélykóros, tüdővészes, angolkóros vagy bujakóros lesz, ha egyenes tagjai görbékké, fekélyesekké válnak? Közönyös előtted, hogy az a lény, a ki saját énednek képezi mását, aki arra van hivatva, hogy öreg napjaidban vigaszod és támaszod legyen, halála napjáig nyomorék marad, hosszadalmas, gyógyíthatatlan betegségbe esik, a melynek legjobb kimenetele csak a korai halál lehet?
    Ne felejtsed el soha, hogy ha a rendőri büntetés alapján 50 forintig terjedhető pénzbírság vagy három napi elzárás is fenyeget, mindig fordulhatsz még bírói határozatért. Fordulj ehhez, a büntetés csekély lesz. Gondolj mindig arra, hogy legszentebb kincsedet, gyermekedet oltalmazod meg. Te maradsz felelős mindig gyermekeid egészségéért.
    Tehát fel a küzdelemre az oltási kényszer ellen, a mely nem látja be, vagy nem akarja belátni a károkat, amiket a népben okoz, és ha már látja, bevallani nem akarja. A legdrágább, a legnagyobb és legpótolhatatlanabb földi kincséről, kedves gyermeked, énhúsod és véred életéről van szó.
    Lehet ennél szebben és érthetőbben fogalmazni?

    VálaszTörlés
  19. És napjainkban mi az eljárás?

    Gyermeked 14 éves kora alatt KIZÁRÓLAG SZÜLŐI HOZZÁJÁRULÁS ESETÉN OLTHATÓ. Az oltóorvosnak szakmai és törvényi kötelessége a vakcináról tájékoztatást adni és az oltási balesetekért is ő felel. Amennyiben nem járulsz hozzá a vakcinázáshoz, a védőnő feladata az ÁNTSZ-t az oltás elmaradását követő 2 hónapon belül értesíteni, illetve minden hónap 5. napjáig jelenti az oltások megtörténtét, esedékességét. Vigyázat, egészségügyi vagy oktatási intézményben is kérdezés nélkül döfnek, ha magára hagyod a gyermeked! Ezt megelőzendő, írásbeli nyilatkozatot érdemes adni az illetékesnek, hogy hozzájárulásod hiányában beadott oltás esetén bírósághoz fordulsz. Vagy eleve Waldorf intézménybe íratod a kicsit.
    Oltás halasztásáról, mentességről szó sem lehet, az ÁNTSZ nem egyezkedik még nyilvánvalóan beteg gyermekek esetében sem, nemhogy még egészséges csecsemőket illetően, szóval ez kilőve.
    A lénye a lényeg: bármit mondanak is, a felelősség a SZÜLŐÉ.
    Védőnői szolgáltatásokat írásban le lehet mondani, ekkor ő a gyermekvédelmis kollégát kiküldi egy kávéra, lehet vele beszélgetni. Azt a rémhírt, hogy a gyámhivatal elveheti a gyereket csak ezért, ki lehet verni a fejekből. A gyermek veszélyeztetése kizárólag ezen az alapon nem állhat meg.
    Ha kérdik, miért vagy oltásellenes - mert azonnal lebélyegeznek! - mondd azt, hogy vallási-, lelkiismereti okból. Amerikában is erre lehet hiatkozni. Ezt KÖTELESEK tiszteletben tartani. Senkit sem lehet megalázó bánásmódnak alávetni.
    Ok, ÁNTSZ küldi a levelet, felszólít. Aztán bírságol. Mennyit ér a gyermeked egészsége? Azt a pénzt beoltatása esetén gyógyszerre költenéd úgyis a szétmérgezett immunrendszere miatt. Lehet fellebbezni, aztán lehet bírósági panasznapon panaszkodni, pert indítani, időt nyerni. Alkotmánybíróság már megsemmisítette azt a rendelkezést, hogy a határozat fellebbezésre tekintet nélkül végrehajtható, nem olthatják be kényszerrel. A nemoltatás közegészségügyi szabálysértés, nem bűncselekmény. Hogy jobban értsd: szabálysértés, mint a gyorshajtás.

    Tehát: ha meggyőződésed szerint a vakcina nem a gyermeked javát szolgálja, ne engedd magad eltántorítani, mert van megoldás. Ahogy az amerikai mondja: there is a will, there is a way.

    Én nem mondom meg, hogy TE mit csinálj, csak arra kérlek, járj utána.

    VálaszTörlés
  20. Nem nyugszom... :o) az imént nyújtottam be alkotmányossági panaszt az ombudsmanhoz elektronikusan:
    Tisztelt Biztos Úr!

    A kötelező védőoltások kapcsán jelzem, hogy a 2002. évi IV. törvénnyel a magyar jogrendbe beemelt Oviedói Egyezménynek a hatályos szabályozások ellentmondanak és álláspontom szerint az országgyűlés alkotmányos mulasztást követett el, amikor a magyar jogszabályokat nem harmonizálta a nemzetközi egyezmény kihirdetésével egyidejűleg.

    Ennek következtében állt elő a következő alkotmánysértő, a hatóságok és állampolgárok számára nem kiszámítható helyzet: a fent hivatkozott jogszabály 5. cikke kimondja, hogy egészségügyi beavatkozás csak az érintett szabad beleegyezésével hajtható végre, megfelelő tájékoztatást követően. A hatályos jogszabályok ugyanakkor a 14 év alatti állampolgárok esetén akár a törvényes felügyeleti jogot gyakorló tudta nélkül és beleegyezése hiányában biztosít lehetőséget védőoltások beadására oktatási és egészségügyi intézményekben.

    Kérem, kezdeményezze a jogszabályok harmonizálását és a kötelező védőoltások kiiktatását a magyar jogrendből. Minden egészségügyi beavatkozás az érintett beleegyezésével történhessen, aki nem egyezik bele, azt ne érhessen joghátrány, a hatóságok ne bírságolhassák. Szabadon szeretném tehát alapvető szabadságjogaimat gyakorolni anélkül, hogy ezért szankciót alkalmazzanak velem szemben egy joghézag miatt.

    VálaszTörlés
  21. Holnap pedig feljelentem az oltóorvost, mert a 3 napos kislányomat a tájékoztatásom és beleegyezésem nélkül oltotta be a klinikán.

    VálaszTörlés
  22. Na, honnan idézek?
    "Kényurunk elismerésére sor kerülhet már az alkotmány lerombolása előtt is; ez akkor fog bekövetkezni, amikor a nép, miután a végsőkig kifárasztotta uralkodóinak - általunk előidézett - szabálytalankodása és tehetetlensége, így fog felkiáltani: "Távolítsátok el őket és adjatok nekünk egyetlen világuralkodót, aki egyesít minket és megszünteti a viszályok okait - a határokat, a népi hovatartozást, a vallásokat, az államadósságokat -, ki békét és nyugalmat ad nekünk, melyet nem találhatunk meg mostani uralkodóink és képviselőink alatt.
    Mint önök azonban nagyon jól tudják, azt, hogy az összes nemzet kifejezést adjon ilyen kívánságoknak, csak úgy érhetjük el, ha minden országban megzavarjuk a nép és kormány közti viszonyt, annyira összetörve az emberiséget egyenetlenséggel, gyűlölettel, veszekedéssel, irigységgel, sőt még sanyargatások alkalmazásával, éhínséggel, BETEGSÉGEK BEOLTÁSÁVAL, nyomorral is, hogy a gójok ne lássanak más kivezető utat, mint azt, hogy menedéket keresnek a mi teljes pénzbeli és minden egyéb vonatkozású főhatalmunknál.
    Ha azonban lélegzetvételhez juttatjuk a világ nemzeteit, aligha valószínű, hogy valaha is elérkezik az a pillanat, amely után áhítozunk."

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak nem a "bölcsektől" ? :)

      Törlés
    2. Jaj, Olivin, hát Te nem tudtad, hogy az hamisítvány volt? :)


      Persze tökmindegy, hogy hamisítvány volt, vagy igazi, a lényeg, hogy az írója nagyon értett a holografikus programozáshoz...

      Törlés
    3. Ja. Meg esetleg ráérő idejiben meg is mutathatta vóna magát egy orvosdottorénak...

      Persze... még mindég nem sikeredett a fejemnek feldolgozni ezta fajta mentalitást. Úgyértem... hun abban a értelem, hogy elébb belemegy a fejünkbe valami izé, aztán ezt rátuszkoljuk másokra, akik ettől nem mennek tele bódogsággal (de cserébe egyre többet színnak), aztán egy huszáros vágással megódunk mindent és megveregettesük a vállacskánkat. Majdmeg, lészen nagy bódogság, megértés, békesség... míg a világ meg két nap.

      Törlés
  23. http://szabadgondolat.wordpress.com/2012/09/14/gondolkodsz-vagy-oltodsz-a-biorobot-szuletese/
    jó kis szösszenet, a témához kapcsolódóan filozofálgat a magyarság állapotjárul

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen. Jó volt okulásul...A küzdelmed is...
      Köszönöm.

      SZN

      Törlés
  24. http://szabadgondolat.wordpress.com/2013/06/02/eletveszelyes-jarvany-magyarorszagon/
    hogyan dolgozik a propagandagépezet..

    VálaszTörlés
  25. Üzenem, hogy VAN olyan megoldás, amivel mindenki boldog. :o)

    VálaszTörlés
  26. Az utat mindenkinek személyesen kell megtalálni, nekünk sikerült.

    VálaszTörlés
  27. Update: 2014-től a 2 hónapos csecsemőinknek már nemcsak az ötféle Jóisten tudja csak valójában milyen agyagot tartalmazó koktélt szánják, hanem még egy újabb fajta oltást is ráadásnak. MIKOR VERI MÁR KI A BIZTOSÍTÉKOT? Mi kell ahhoz, hogy fény gyúljon az agyakban hogy az állam tulajdonaként bánik a gyerekekkel, ha hagyjuk?

    VálaszTörlés
  28. Szép.. A Metro lehozta, én meg benyaltam.. Így működik ez a propagandagépezet. Tényként tálalják amit terveznek, hogy mire megvalósítják, társadalmilag elfogadott legyen. Azt tesztelik, hogy meddig alszunk még?

    VálaszTörlés